Pele-rapport van Kaypacha voor 4 mei 2016 Nederlandse versie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Pele-rapport van Kaypacha voor 4 mei 2016 Nederlandse versie"

Transcriptie

1 Pele-rapport van Kaypacha voor 4 mei 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en het is 4 mei Het is tijd voor een astrologie-astronomie les. Het is alweer een tijdje geleden dat ik met astroscoop bezig was, dat is de naam van dit programma en er is een nieuwe functie bijgekomen en daar moet ik nog even mee aan de slag. Maar laten we eens kijken wat er gaande is hier. Het belangrijkste waar ik het over wil hebben is, als we naar de horoscoop kijken en ik kan overschakelen naar de horoscoop, het is geocentrisch. Dus de aarde is in het centrum. Dus wat je doet als je aspecten zoekt, dan trek je een rechte lijn tussen de aarde en Jupiter, en dan ga je helemaal door naar de vaste sterren. En dan trek je een rechte lijn van de aarde naar Neptunus, helemaal tot aan de vaste sterren. En dan ontdek je dat die twee punten en de sterren in oppositie staan op 180 graden. Dus dat is de reden dat ik het heb over Jupiter opposiet Neptunus, zie je. Wat is er nog meer gaande hier vandaag en de hele week, dit is echt heel erg krachtig, en dat is dat we te maken hebben met de nieuwe Maan en die nieuwe Maan, en de aarde staat op een lijn met de Zon, ik denk dat ik wel even vooruit kan lopen hiermee, dus ik ga gewoon even een stukje voorwaarts kom op, dit is de nieuwe functie Ho niet zo ver vooruit. Precies daar zie je hoe de Maan Aarde, Maan, Mercurius is er niet ver vandaan, en die staan in één lijn met de Zon, dus dit is allemaal aan de gang en het interessante is dat er vanuit hier en grote driehoek wordt gemaakt, als je een volledig rechte lijn trekt naar deze sterren. Dan zul je zien dat het een grote driehoek is naar het punt van Jupiter, en dan trek je een andere lijn langs Pluto dan zie je deze enorme grote driehoek. Dus we hebben een Pluto, driehoek Jupiter, driehoek Mercurius-Maan-Zon en dat duurt deze hele week. En daar wil ik het over hebben, want het gaat hier ook om Mercurius retrograde en Mars retrograde. Dus laten we daar eens wat meer op inzoomen, en zien hoe dit verder gaat. De aarde wordt gepasseerd door Mars, dus als je een rechte lijn trekt naar deze sterren, vandaag en je gaat een stukje verderop kijken, terwijl de aarde rondgaat, en je trekt dan een andere lijn recht vanaf de aarde door Mars naar de buitenste sterren, dan gaat die achteruit lopen. Dus het lijkt erop alsof Mars achteruit loopt deze dagen. Maar wat ik echt aan jullie wil uitleggen, en dat is 22 mei kijk hier maar eens naar, het is bijna een volle Maan hier, het is op 21 mei volle Maan en dat is een Maan-Mars conjunctie in oppositie met de Zon en Venus. Dus je ziet dat we hier aflopen op een Mars-Venus oppositie. Daar is die Mars-oppositie en het is eigenlijk exact op 24 mei; Venus, Zon die het opneemt tegen Aarde en Mars. Het mannelijke hier, de zon is de bemiddelaar in het midden en we hebben het vrouwelijke hier in deze hoek. Oh help. Dus ja, dat is er aan de hand. Dat is er aan de hand, belangrijke dingen aan de hand!

2 Laat ik maar voor de camera gaan staan, want ik wil wat zaken uitleggen uit de horoscoop/ Dit is genoeg voor nu. Ik wil het hebben over deze grote driehoek, ik wil het hebben over Mars retrograde, en ook Mercurius retrograde. Sorry, laten we nog even kijken naar Mercurius retrograde. Laten we even een stukje terug gaan om te zien wat er nu gaande is. Dit is 9 mei, en als we die lijn trekken hebben we hier Mercurius retrograde, dus we trekken deze even wat vooruit, en Mercurius blijft dan retrograde voor nog een paar weken. Dus ik wil het hebben over Mercurius retrograde, dus Mercurius en Mars, beide retrograde. Saturnus hier retrograde, want altijd als de aarde een van deze planeten passeert, gaan zij retrograde. Als je dat kunt begrijpen. Maar nu, laat ik dit ding uitzetten, naar de camera en ik spreek je zo. Hallo. Okee, wat kan ik zeggen. Ik ben geïrriteerd vandaag, de Maan is in Ram op dit moment en dat is die verdomde strijder. En gaat niet in Stier, die beheerst wordt door Aphrodite/Venu voor morgen. We hebben die nieuwe Maan tot vrijdag, en dan gaat ze naar Tweelingen zaterdag, en uiteindelijk gaat ze naar Kreeft volgende week maandag. Maar net toen ik het Pele-rapport wilde gaan doen in de voortuin, zetten de buren deze muziek aan en dan heb ik het nog niet over al die andere dingen die op dit moment gebeuren, dit is gewoon geen gemakkelijke tijd. Uranus staat nog steeds samen met Eris, en dat is zoals ik al zei voor een aantal jaren en nu komt de Maan langs deze Uranus/Eris, de godin van de onenigheid en disharmonie. En we hebben Mars retrograde wat ons allemaal een beetje verhit maakt van binnen, we staan allemaal op het punt te exploderen en Mercurius loopt achteruit, dus we voelen ons een beetje we hebben de moeilijke gesprekken, en de een na de ander. En dat kan zijn van oh God, soms is het afschuwelijk. Maar goed, ik wil het hebben over het Sabian symbool voor deze nieuwe Maan. Die exact conjunct staat met mijn Midhemel-punt (MC-punt) dus ik ken dit Sabian symbool heel goed, en dat is waarom ik hier ben. De midhemel (MC) is waarom je hier bent. Je ascendant zegt waar je leven over gaat, de descendant zegt waar het verdwijnt, het IC punt is hoe je daar moet komen, en het MC is waarom. Waarom in hemelsnaam kwam je daar überhaupt. Dus als je het verleden hebt losgelaten dan wordt de zoeker de strijder die de oneindige grote strijd gaat strijden. Dat is het Sabian symbool. Het Sabian symbool is feitelijk de eeuwigdurende strijd tussen de zwaarden en de fakkels. En dat symboliseert een periode in de cyclische fasen van de evolutie. Oh mijn God, die muziek het is ah, ze zetten het af. Wow! Oh, het is weer aangezet. De eeuwige strijd! Het is de strijd daartussen, het is als Michael die de draak verslaat, we hebben de antroposoof Rudolf Steiner die kwam met het beeld van de man, die heeft Lucifer aan de ene kant en Ahriman daar beneden, en dat staat voor onze wereld waarin we tussen Lucifer en Ahriman in staan.

3 Excarneren en incarneren. Te ver in de geestelijke wereld terecht komen, in niemandsland zonder grenzen, of te ver naar beneden dalen en in de materiële en intellectuele wereld gezogen worden, en deze fysieke zintuigen en dat soort dingen. Dat is Boogschutter, we hebben Saturnus in Boogschutter en Mars in Boogschutter, half man, half paard. Dat is onze bewustzijns-zoeker, Boogschutter heeft te maken met Jupiter en het zoeken van de waarheid en de natuurwet. En dan, gedreven, eigenlijk meer het rijden van het paard en nu hebben we die nieuwe Maan in de stier, Taurus. En dat is nogmaals het paard en de stier, zijn allebei tekens van vruchtbaarheid, als een waar libido, seksuele energie en dat is echt heel erg krachtig. Dus laten we het even hebben over de Zon die door Stier gaat, Venus die door Stier gaat, Mercurius retrograde door Stier. Stier heeft te maken met het lichamelijk, het is een aardeteken, en heeft te maken met overleven, en onderdeel van dat overleven is voortplanting, onze seksuele natuur, het zijn ook onze talenten, onze capaciteiten, wat we kunnen doen om te overleven. Hoe we kunnen overleven. Dus het is ons gevoel van eigenwaarde, het heeft te maken met overvloed, ik heb dit, en ik ben dat, ik ben zelfvoorzienend. Dus Stier gaat over steeds meer verzamelen en dat kan overgaan in hamsteren. Het kan overgaan in hebzucht, het kan overgaan in genotzucht, het kan doorslaan naar het extreme van Stier. Ik heb niemand nodig, ik heb niets nodig, ik ben alles, ik heb alles, ik ben geweldig en heerlijk, de hoorn des overvloeds, ik ben aphrodite, het meest prachtige ding wat je ooit zult zien. Maar dat is duidelijk in oppositie met Schorpioen. Andere mensen, die we niet onder controle hebben, macht. De macht van anderen, de invloed van anderen, overheden en natuur, corporaties en de dingen die buiten onze controle liggen en raad eens wat: je was niet helemaal zelfvoorzienend. En dat is waar we in het nieuwe tijdperk terechtkomen. Dit nieuwe tijdperk is In Lakech, ik ben een andere jij. We komen uit deze patriarchale, afgescheidenheid tussen de geest en het lichaam, tussen die externe zachte woody woody woo en het naar beneden gerichte harde, solide blok beton. We komen uit die polariteit, we komen uit de (h)erkenning van die oneindige grote strijd tussen de zwaarden en de fakkels. We kunnen zeggen dat de fakkels voor het licht van de geest staan en het licht van de geest zal moeten afdalen voor de ontmoeting en de zwaarden moeten opstijgen voor de ontmoeting. En dat is waar het hart is, het vierde chakra. Dit is waar wij bestaan.

4 Dus het noodzaak om in onze hartsruimte te zijn, en het is ook zo dat we kunnen kijken naar het verleden en de toekomst. De fakkels zijn de toekomst, de geest is de toekomst. En wat hier beneden is, vast en solide, is het verleden. Je verandert het verleden niet zo snel en we zijn dus ook in het oneindige nu. En dat is waar de strijd plaatsvindt, dat is op elk moment. En elk moment verandert de zoeker in de strijder en moet zich aansluiten op de spirituele begeleiding. En invoelen met het hart op het hart van de ander. Omdat we ons voortbewegen uit de afscheidenheid naar het eenheidsbewustzijn. Of je het leuk vindt of niet, of je er klaar voor bent of niet, het is tijd om daaruit te komen en die Schorpioen/Stier komt in balans. Mars gaat terug naar beneden in Schorpioen, dus nu krijgen we een voorproefje van Stier. Dus dit kan een tijd zijn waarin je je wilt terugtrekken, je wilt niet uit bed komen, je wilt eigenlijk alleen maar slapen, of je wilt alleen maar eten, of drinken of massages krijgen. Zo van het is allemaal te moeilijk, ik wil de boel ontvluchten, ik wil alleen maar rusten en me terugtrekken. Een kluizenaar worden, het is te moeilijk daar om naar die ander te luisteren. Het voelen van de gevoelens van die ander, en die moeilijke gesprekken moeten hebben. En dat heeft waarmee te maken? Integriteit, eerlijkheid, waarheid, wat gaat er naar beneden en wat komt er naar beneden. En we kunnen vertrouwen opbouwen en we kunnen diepere verbindingen en overeenkomsten opbouwen, en diepere relaties die ons bevrijden van onze ketenen en meer oerkracht losmaken. Door meer samenwerking en vertrouwen en eenheidsbewustzijn. Dus dat is wel interessant, we komen uit het patriarchaat en het eerste wat ik zou willen zeggen is dat de patriarch, en of je het nu de illuminati noemt, of de grote bankiers-elite, of hoe je het ook wilt noemen, de VS die proberen controle uit te oefenen en te domineren en angst gebruiken en angst en schuld en je proberen te veranderen in hun klauwen Het is echt nodig dat we in dit nieuwe tijdperk onze macht terug gaan nemen, en onze waarheid te ontdekken en diep in onszelf gaan graven en onze doelen gaan vinden. En meer bevoegd en zelfvoorzienend te worden, zodat we geen pionnen zijn in het schaakspel van iemand anders. En nu zijn we in beweging en de truc is dat we daar niet vast moeten komen te zitten. En niet alleen naar binnen te gaan en te denken, ik ben zo machtig en zo geweldig en ik kan alles krijgen wat ik wil, en van alles genieten wat ik wil en bla bla bla. Nee, houdt dat wiel draaiende, we hebben Jupiter en de noordknoop in Maagd. En de Jupiter-noordknoop in Maagd zegt: nee, raad eens, je hebt al dat goud en al die macht zodat je het weg kunt geven en je kunt er anderen mee dienen, en je kunt het delen, en je kunt anderen er sterker mee maken en we kunnen een nieuwe wereldorde brengen waarin we allemaal eenheid in verscheidenheid zijn.

5 Dus het gaat erom, het gaat niet helemaal door in Stier, en het gaat niet helemaal tot in Schorpioen, het is niet alleen dit of dat en het is niet alleen macht en dominantie, of manipulerend ten opzichte van de ander. Het is niet het roofdier of de prooi. Het gaat erom dat je echt daar terechtkomt, en dit is waarom ik vandaag met deze mantra kom. Om te bepalen of ik egoïstisch ben of dat ik slechts mijn behoeften in ere houd kijk ik naar het hart van de ander en dan zie ik de gevolgen van mijn daden Als we meer en meer in een nieuw tijdperk voortgaan waarin we één zijn. In lakech, ik ben een andere jij, is het fijn voor ieder van ons om in die knusse warme goede gevoelsruimte te zijn en te leren ontvangen. Dat is Stier, Aphrodite, Venus, het vrouwelijke, het ontvankelijke. Ja, dit is prachtig, Mercurius retrograde, al die dingen die gaande zijn in Stier, leer hoe je moet ontvangen. En sommigen van jullie daar, weten al hoe je moet ontvangen. En je hebt overvloed, en je hebt al behoorlijk en verdomd veel ontvangen. En dit is de grote driehoek Mercurius, Zon, Jupiter, Pluto en dat is onderdeel van een grotere cyclus. En Stier gaat over in Tweelingen en Tweelingen gaat over naar Kreeft, de cirkel gaat steeds maar rond. Dus deze Stier bouwt onze eigen geheime bergplaats op, maar deze driehoek; laten we de toekomst gaan plannen, laten we eens kijken waar we al die bronnen heen brengen, al onze tijd, al onze macht, al onze doelen. Alles wat we hebben opgebouwd is niet voor mij en het is niet voor mijn schuilplaats. En het is niet zo dat mijn kasteel sterker is, nee! Ik heb dit allemaal gekregen om het te laten voortgaan en door te geven. Dus, Jupiter is de toekomst, deze Mercurius driehoek Jupiter en Pluto is zo super krachtig, dat staat echt voor het kijken naar een nieuw tijdperk, een nieuwe wereldorde. En hoe ga ik daaraan bijdragen. En hoe ga ik daaraan bijdragen en wat ga ik doen, ik wil gevoelig zijn. En ik wil kunnen invoelen op het hart van mijn partner, in het hart van mijn intieme partners en niet alleen in beslag genomen worden door mijn eigen eigenbelang. Dus dat is die strijd, dat is in de kracht blijven, in het hart blijven, niet teveel in jezelf wegzinken, en ook niet wegvluchten in het misbruik van middelen of verslavend gedrag om het te vermijden en te ontkennen en wegschieten en laat me hier vandaan gaan. Vlucht-tendensen. Dus niet vluchten en ook niet hamsteren. Maar in de ruimte zijn van ik ben hier, en ik verzamel, en ik geef en ik deel, en ik ben ondersteunen. Stier is de grootse bouwer, de grootse bouwer.

6 Dus laten we aan een nieuw tijdperk bouwen waar ieders hart is gekwetst en is gevoeld. En we geven om anderen, en we delen onze overvloed terwijl we meer en meer leren hoe we dat moeten aantrekken. Dus laten we m nog een keer doen, ik moet me dit verdraaide ding herinneren: Om te bepalen of ik egoïstisch ben of dat ik slechts mijn behoeften in ere houd kijk ik naar het hart van de ander om de gevolgen van mijn daden te zien Dat de gevolgen van je daden zaden van liefde en licht zaaien. Namasté, aloha, heel veel liefde! En muziek..! Tom Kaypacha Lescher Vertaling NL: Irma Schiffers Voor de video met NL ondertiteling kun je kijken op

Pele-Rapport voor de week van 23 mei 2018

Pele-Rapport voor de week van 23 mei 2018 Pele-Rapport voor de week van 23 mei 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 23 mei 2018. En ik zal proberen om zo dicht mogelijk bij de microfoon te blijven, want ik weet dat

Nadere informatie

Kaypacha: Pele-rapport van 9 mei 2018

Kaypacha: Pele-rapport van 9 mei 2018 Kaypacha: Pele-rapport van 9 mei 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En ik ben in Berlijn, wat de groenste stad is die ik ooit heb gezien. Dit is geweldig! Dit rapport is voor

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 15 september 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 15 september 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 15 september 2015 Nederlandse versie Ik heb het gehaald tot het meer Wonderland in boulder Colorado. Howdy Doody! Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en deze

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 oktober 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 oktober 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 7 oktober 2015 Nederlandse versie Hallo iedereen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en ik sta niet buiten ergens in de jungle. Ik zit achter mijn computer met

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 3 november 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 3 november 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 3 november 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. 3 november 2016. Ik ben hier in dromenland, zie je die glazen piramide daar verderop?

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 6 januari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 6 januari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 6 januari 2016 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, deze is voor 6 januari 2016. Ik ben hier op de M.S. Dixie Queen. Dat

Nadere informatie

Kaypacha: Pele-rapport 11 april 2018.

Kaypacha: Pele-rapport 11 april 2018. Kaypacha: Pele-rapport 11 april 2018. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, varend in de rivier de Nijl. Ik wil je even een kort beeld geven van de woestijn, de bergen, het zand. Het is vandaag

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 28 oktober 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 28 oktober 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 28 oktober 2015 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Vandaag is het 28 oktober 2015 en ik wil jullie even een klein perspectief

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 maart 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 maart 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 23 maart 2016 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. 23 maart 2016. Ik ben hier bij het meer van Atitlan, San Marcos, Guatemala.

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 22 november 2017

Pele-Rapport voor de week van 22 november 2017 Pele-Rapport voor de week van 22 november 2017 Okee, dit is Kaypacha op het strand van Goa voor een nieuw wekelijks Pele-rapport. Ik zit middenin een workshop hier, ik zal deze er snel even uitstampen;

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 12 mei Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 12 mei Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 12 mei 2015 - Nederlandse versie Hallo, buenos dias, hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en ik loop nu niet op andermans erf, ik doe dit nu in mijn eigen achtertuin.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 september 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 september 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 7 september 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha en afgelopen week liet ik jullie zien wat er aan de hand was vanuit de ruimte. En nu ga ik jullie laten zien wat

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 8 februari 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 8 februari 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 8 februari 2017 Nederlandse versie Een speciale aankondiging: we hebben een gratis eclips-webinar vrijdag, 5 uur Costa Rica tijd, kijk naar de aantekening hieronder om je

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 1 maart 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 1 maart 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 1 maart 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben hier in Tabacon, de huidige temperatuur van het water is warmer dan de lichaamstemperatuur.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 17 februari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 17 februari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 17 februari 2016 Nederlandse versie Hallo, goedemorgen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, een astrologische overpeinzing, en deze is voor 17 februari 2016.

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 16 mei 2018

Pele-Rapport voor de week van 16 mei 2018 Pele-Rapport voor de week van 16 mei 2018 Goedemiddag, dit is Kaypacha, opnieuw, met het wekelijkse Pele rapport voor 16 mei 2018. En er zijn zoveel aspecten aan het werk op dit moment. Als je naar de

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 5 mei 2015 - Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 5 mei 2015 - Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 5 mei 2015 - Nederlandse versie Hallo, buenos dias, hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 5 mei 2015. Dit is een astrologisch rapport over wat er zoal daar

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 13 april 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 13 april 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 13 april 2016 Nederlandse versie Aloha iedereen. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en deze is om precies te zijn voor 13 april en ik weet dat sommigen van jullie

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 29 juli 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 29 juli 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 29 juli 2015 Nederlandse versie Hallo, dit is Parché, mijn poes, met het wekelijkse Pele-rapport en deze is voor 29 juli 2015. Dat is een astrologisch, weet je wel, zo n

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 8 maart 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 8 maart 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 8 maart 2017 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En het is wat koud en winderig buiten dus ik ga even weg van de planeet

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha van 3 april 2019

Pele-rapport van Kaypacha van 3 april 2019 Pele-rapport van Kaypacha van 3 april 2019 Wat is er aan de hand, aardlingen? Auwww!!! Kaypacha hier met het wekelijkse Pele-rapport. 3 april 2019. We hebben het gered tot 1 april 2019. Kun je geloven

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 28 juni 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 28 juni 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 28 juni 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en dit is het laatste Pele-rapport van de maand juni. 28 juni 2017 om precies te zijn.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 15 juli 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 15 juli 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 15 juli 2015 Nederlandse versie Hallo, buenos dias, Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Deze is voor 15 juli in het jaar 2015. En vandaag, praktisch gezien op

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 10 mei 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 10 mei 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 10 mei 2017 Nederlandse versie Hallo, goedemorgen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben hier op Flamingo Beach, 10 mei 2017. Voel je het? Voel je die Maan

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 5 oktober 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 5 oktober 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 5 oktober 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En vandaag, ik weet het niet, voelt als een beetje liggen hier en daar, kijkend

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 februari 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 februari 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 22 februari 2017 Nederlandse versie Hallo dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 22 februari 2017; ik breng je nu direct naar de horoscoop, want dat maakt het

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 december 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 december 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 14 december 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 14 december 2016. We voelen nog steeds de effecten van de volle Maan in Tweelingen,

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 25 maart Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 25 maart Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 25 maart 2015- Nederlandse versie Aloha, hier is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport. Ik ben hier op het strand, ik heb het gehaald tot Venice-beach. En je weet, dat

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 1 december 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 1 december 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 1 december 2016 Nederlandse versie Sába ai-di i, dat is Laotiaans voor Hallo, en ik ben hier bij de watervallen, buiten Luang prabang, Laos. En het is tè lawaaierig bij deze

Nadere informatie

Hallo, planeet Aarde! Mensen, oh help, dit is een tijd! Dit is een tijd en we hebben nog wat tijden te verwachten. Laten we het daarover hebben.

Hallo, planeet Aarde! Mensen, oh help, dit is een tijd! Dit is een tijd en we hebben nog wat tijden te verwachten. Laten we het daarover hebben. Pele-rapport van Kaypacha voor 24 juni 2015 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en dit is voor 24 juni 2015. Ja inderdaad, dit is een tijd! Precies vandaag hebben

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 september 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 september 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 22 september 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en het is een dag later omdat de vulkaan is uitgebarsten in Costa Rica en ze sloten

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha van 10 april 2019

Pele-rapport van Kaypacha van 10 april 2019 Pele-rapport van Kaypacha van 10 april 2019 Hallo, goedemorgen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. 10 april 2019. En ik reed door naar het einde van de weg en ik liep door tot het einde van

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 december 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 december 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 7 december 2016 Nederlandse versie Hallo daar, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Eindelijk ben ik hier aangekomen bij de Koh Phangan, de Sanctuary. Dat is

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 april 2015 - Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 april 2015 - Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 21 april 2015 - Nederlandse versie Hallo planeet Aarde. Hoe gaat het, hoe is het met iedereen? Het is 21 april 2015. Hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Het

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 27 september 2017

Pele-Rapport voor de week van 27 september 2017 Pele-Rapport voor de week van 27 september 2017 Hallo, goedemorgen. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en het is vandaag 27 september 2017. En het is hier vroeg in de ochtend en ik ben bij

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 15 februari 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 15 februari 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 15 februari 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Dit is een van die dagen waarbij ik graag op het dak wil zitten en naar de wolken

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 1 november 2017

Pele-Rapport voor de week van 1 november 2017 Pele-Rapport voor de week van 1 november 2017 Hallo, dit is Kaypacha en ik maak een enigszins avontuurlijke boottocht. Ik ben hier net buiten Kerala, dat is dichtbij het uiterst zuidelijke puntje van India.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 19 oktober 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 19 oktober 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 19 oktober 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, astrologische vooruitblik. Dit is voor de week van de 19 e oktober 2016. Ik ben

Nadere informatie

Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 11 juli 2018

Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 11 juli 2018 Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 11 juli 2018 Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik sluip naar deze vogels toe. Het kan zijn dat dat niet goed uitkomt voor de camera want. Ik

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 29 september 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 29 september 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 29 september 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 29 september 2016. Ik weet dat een dag later is, ik doe dit normaal op woensdag

Nadere informatie

Kaypacha: Pele-rapport van 2 mei 2018

Kaypacha: Pele-rapport van 2 mei 2018 Kaypacha: Pele-rapport van 2 mei 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben hier in de buurt van de stad Deia op het eiland Mallorca, Spanje. En ik kan niet geloven hoe mooi! 2

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 10 februari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 10 februari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 10 februari 2016 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, hoe gaat ie? Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, astrologie voor de ziel, en deze is voor 10 februari

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 januari 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 januari 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 11 januari 2017 Nederlandse versie Hallo goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport op één elf. 1-11. 11 januari 2017. Ik ben hier bij deze rotspartij en

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 juni 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 juni 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 14 juni 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben hier in het mooie Pacific Northwest bij Tryon Creek, met vogelgezang en een

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 november 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 november 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 11 november 2015 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag of zal ik zeggen goedemiddag. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik heb het gehaald, ik kom zojuist uit

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 29 maart 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 29 maart 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 29 maart 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Er is zoveel aan de hand, en er is zoveel om over te praten, dit Pele-rapport zou

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 20 april 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 20 april 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 20 april 2016 Nederlandse versie Hallo, goedendag, dit is Kaypacha, opnieuw met het wekelijkse Pele-rapport, astrologie voor de ziel. Gewoon een astrologische kijk op wat

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 10 november 2016, Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 10 november 2016, Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 10 november 2016, Nederlandse versie Ola, hello, sayang, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 10 november 2016. Ik wilde dat ik deze hele waterval in één

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 april 2015 - Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 april 2015 - Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 14 april 2015 - Nederlandse versie Hallo, Buenos dias, hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, reizend door Berkeley, op weg naar het vliegveld. En ik sta

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 31 oktober 2018

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 31 oktober 2018 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 31 oktober 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport. En dit rapport is voor 31 oktober; halloween op sommige plaatsen, jazeker. 2018, en ik ben hier op

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 25 april 2018

Pele-Rapport voor de week van 25 april 2018 Pele-Rapport voor de week van 25 april 2018 Hallo goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 25 april 2018. Ik weet niet hoe dit gaat uitpakken, want ik ben op een eiland met veel

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 december 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 december 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 21 december 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En vandaag, zoals je kunt zien, is het 21 december 2017. En de Zon staat op 0

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 15 november 2017

Pele-Rapport voor de week van 15 november 2017 Pele-Rapport voor de week van 15 november 2017 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en deze is voor 15 november 2017. Ik ben hier op het eiland Vivekananda, dat ligt op het puntje van

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 18 november 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 18 november 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 18 november 2015 Nederlandse versie Okee goedendag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik wil jullie meenemen op een kleine tocht hier buiten bij het geheime

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 25 november 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 25 november 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 25 november 2015 Nederlandse versie Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 25 november 2015. Dat is de volle Maan die oprijst. Dit is de zonsopgang op dit moment,

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 19 mei 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 19 mei 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 19 mei 2015 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 19 mei 2015. Hier in Tepoztlan, vlak bij Con Navaja in Mexico en

Nadere informatie

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 17 januari 2018

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 17 januari 2018 Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 17 januari 2018 Hallo, dit is Kaypacha met een nieuw Pele-rapport, voor 17 januari 2018. En uiteraard ben ik bij de rivier. Een van de eerste liedjes die

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 juni 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 juni 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 23 juni 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben hier in Lucius, Griekenland in de buurt bij Athene, en ik breng een bezoek

Nadere informatie

Dus ik zal jullie even de aspecten geven als we door andere afbeeldingen heen gaan van Lillith, want ik wil het vandaag over Lillith hebben.

Dus ik zal jullie even de aspecten geven als we door andere afbeeldingen heen gaan van Lillith, want ik wil het vandaag over Lillith hebben. Pele-rapport van Kaypacha voor 3 mei 2017 Nederlandse versie Hallo, Kaypacha hier met het wekelijkse Pele-rapport. Het regent buiten dus ik ga maar even door mijn afbeeldingen van Lillith heen. Feitelijk

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 september 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 september 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 22 september 2015 Nederlandse versie Hallo, goedemorgen, goedendag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor de equinox van 2015. Vandaag is het 22 september.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 18 mei 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 18 mei 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 18 mei 2016 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 18 mei 2016. Wat is er in hemelsnaam aan de hand. Wow, het kan zomaar

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 6 juli 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 6 juli 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 6 juli 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En ik ben op het eiland Delos, ik was op het eiland Delos, Maar nu ben ik op mijn kamer

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 december 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 december 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 23 december 2015 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en ik ben weer thuis in Costa Rica waar de koffiebonen aan het groeien zijn. Jazeker

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha van 15 mei 2019

Pele-rapport van Kaypacha van 15 mei 2019 Pele-rapport van Kaypacha van 15 mei 2019 Hallo, goedemiddag vanuit Granada in Spanje. Dit is Kaypacha met het wekelijke Pele-rapport voor 15 mei 2019. Ik geef de astrologie door voor deze week. Ik weet

Nadere informatie

Kaypacha: het Pele-rapport van 21 juni 2017

Kaypacha: het Pele-rapport van 21 juni 2017 Kaypacha: het Pele-rapport van 21 juni 2017 Hallo, dit Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor woensdag 21 juni 2017. De zonnewende, precies afgelopen nacht dat de zon naar Kreeft ging. En ja, vandaag

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 augustus 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 augustus 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 11 augustus 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Vandaag is het 12 augustus, nee, het is 11 augustus. En het is donderdag, meestal

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 8 september 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 8 september 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 8 september 2015 Nederlandse versie Hallo, Namasté, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. 8 september 2015. Wat is er aan de hand. Op dit moment, vandaag hebben

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 16 november 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 16 november 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 16 november 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Een astrologische kijk op wat er hier gebeurt op de aarde voor 16 november 2016.

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 17 oktober 2018

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 17 oktober 2018 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 17 oktober 2018 Hallo allemaal, dit is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport. Het is 17 oktober 2018. En het regent buiten, maar het regent niet in de kosmos. Dus laten

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 31 maart 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 31 maart 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 31 maart 2016 Nederlandse versie Goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor maart 2016. Ik ben weer thuis voor een klein tijdje. De bananenbomen. De

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 8 augustus 2018

Pele-Rapport voor de week van 8 augustus 2018 Pele-Rapport voor de week van 8 augustus 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport en dit is voor 8 augustus 2018. Het is eigenlijk 7 augustus, maar ik geef morgen een workshop, dus ik

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 5 april 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 5 april 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 5 april 2017 Nederlandse versie Goedemorgen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Zeker weten, dit is een nieuwe. 5 april 2017. De Maan is in Leeuw en blijft

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 juli 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 juli 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 22 juli 2015 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. 22 juli, een dag voor mijn verjaardag. De Zon ging zojuist in Leeuw, nul graden. We

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 1 februari 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 1 februari 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 1 februari 2017 Nederlandse versie Soms kun je het pad zien dat voor je ligt. Niet altijd, er is veel verwarring met de Vissen-party die gehouden wordt, maar we schuiven

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 18 juli 2018

Pele-Rapport voor de week van 18 juli 2018 Pele-Rapport voor de week van 18 juli 2018 Okee, wat een waterbronnen. Het is hier een beetje mistig. Ik kan niet alle eilanden zien, maar ik moet vandaag even vrijaf nemen. We rijden het hele eiland over

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 24 augustus 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 24 augustus 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 24 augustus 2016 Nederlandse versie Hallo iedereen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Een astrologische kijk op wat er speelt op deze aarde hier, voor 24 augustus.

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 13 juni 2018

Pele-Rapport voor de week van 13 juni 2018 Pele-Rapport voor de week van 13 juni 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 13 juni 2018. Ik heb het gehaald tot thuis. Ik kan het nauwelijks aan hier. Ik verlaat de achtertuin

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 oktober 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 oktober 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 21 oktober 2015 Nederlandse versie Goedendag mijn vrienden, vriendinnen. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben op avontuur hier. Ik heb dit pad nog niet

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 30 augustus 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 30 augustus 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 30 augustus 2017 Nederlandse versie Goedemorgen, of welke tijd het ook is voor jou, het is hier ochtend in Noord-Carolina. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport.

Nadere informatie

Transcript Pele-rapport voor 8 november 2017 door Kaypacha

Transcript Pele-rapport voor 8 november 2017 door Kaypacha Transcript Pele-rapport voor 8 november 2017 door Kaypacha Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. We zijn hier bij stuwwater van Karbala. Prachtig Zuid-India. Het is 8 november 2017. Zeer

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 3 augustus 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 3 augustus 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 3 augustus 2016 Nederlandse versie Bonjour iedereen. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Oh ja, iets nieuws en opwindends. Ik ben hier in Zuid-Frankrijk in de

Nadere informatie

Het Pele-rapport door Kaypacha Astrologie voor de ziel 4 oktober 2017

Het Pele-rapport door Kaypacha Astrologie voor de ziel 4 oktober 2017 Het Pele-rapport door Kaypacha Astrologie voor de ziel 4 oktober 2017 Hallo iedereen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Deze is voor 4 oktober 2017. Laten we gewoon wat inzoomen op onze

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 oktober 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 oktober 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 14 oktober 2015 Nederlandse versie Hallo goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, astrologie voor de ziel. 14 oktober 2015. Ik ben hier in La Eco Via

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 13 juli 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 13 juli 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 13 juli 2016 Nederlandse versie Okee hallo, aloha, Namasté, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, ik kom nu naar jullie toe vanaf Corfu, Griekenland. Het is een

Nadere informatie

Astrologie voor de ziel 6 september 2017 Nederlandse vertaling & transcript

Astrologie voor de ziel 6 september 2017 Nederlandse vertaling & transcript Astrologie voor de ziel 6 september 2017 Nederlandse vertaling & transcript Goedendag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 6 september 2017. Het is het bananenverslag. Ik ben thuisgekomen.

Nadere informatie

En, laat me eens terug gaan tot tot waar we waren en dit ding even stoppen en dan terugkomen bij vandaag.

En, laat me eens terug gaan tot tot waar we waren en dit ding even stoppen en dan terugkomen bij vandaag. Pele-rapport van Kaypacha voor 1 juni 2016 Nederlandse versie Hallo iedereen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En laten we eens kijken naar Astro Scope en de strekking ontleden, want zie

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 26 september 2018

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 26 september 2018 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 26 september 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport voor 26 september 2018. Ik hoop dat je me kunt verstaan. Ik ben hier bij de Confluence, dat is een

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 17 juni 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 17 juni 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 17 juni 2015 Nederlandse versie Hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 17 juni 2015 Ik wil beginnen met een beeld van de nachtelijke hemel, om je een idee

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 27 januari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 27 januari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 27 januari 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 27 januari 2016. Ik ben weer thuis en afgelopen week liet ik de planeten zien

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 mei 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 mei 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 11 mei 2016 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik presenteer dit voor jullie vanuit mijn achtertuin in San Pedro, Costa

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 3 februari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 3 februari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 3 februari 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het Pele-rapport en dit Pele-rapport is voor 3 februari 2016. Het is een astrologisch avontuur door tijd en

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 24 februari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 24 februari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 24 februari 2016 Nederlandse versie Hallo, goedendag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-bananen-rapport. Hier zijn we dan, prachtige dag, prachtige dag, prachtige dag.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 26 april 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 26 april 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 26 april 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. We hebben het mooi gehaald tot aan 26 april 2017. Gefeliciteerd! Laten we even een

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 20 januari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 20 januari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 20 januari 2016 Nederlandse versie Hallo allemaal, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Zoals je kunt zien bevind ik mij in de ruimte op dit moment, en we kijken

Nadere informatie

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 10 januari 2018

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 10 januari 2018 Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 10 januari 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Heb je nog wat nieuws? 10 januari 2018. En ik geef even een beeld van deze kathedraal-bomen

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 6 april 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 6 april 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 6 april 2016 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, gewoon een astrologisch perspectief op wat er aan de hand is, op deze

Nadere informatie

The Pele Report van 3 februari 2015 in Dutch/Nederlands

The Pele Report van 3 februari 2015 in Dutch/Nederlands The Pele Report van 3 februari 2015 in Dutch/Nederlands Hola, Buenos Dias, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele Rapport voor 3 februari 2015 en we zitten ongeveer twee uur voor de volle maan in Leeuw.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 2 juni 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 2 juni 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 2 juni 2015 Nederlandse versie Ola. Namasté, hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, en deze is voor 2 juni 2015. En dit kan een lang rapport worden. Er is zoveel

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 25 januari 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 25 januari 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 25 januari 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben er niet helemaal zeker van waar dit pad heen gaat. Ik ben hier zojuist aangekomen,

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 17 mei 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 17 mei 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 17 mei 2017 Nederlandse versie Hallo, goedemorgen dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. 17 mei 2017. En ik ben inderdaad terug in mijn eigen achtertuin, want dat

Nadere informatie