Pele-rapport van Kaypacha voor 30 augustus 2017 Nederlandse versie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Pele-rapport van Kaypacha voor 30 augustus 2017 Nederlandse versie"

Transcriptie

1 Pele-rapport van Kaypacha voor 30 augustus 2017 Nederlandse versie Goedemorgen, of welke tijd het ook is voor jou, het is hier ochtend in Noord-Carolina. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Dat is gewoon een astrologische kijk op wat er gebeurt op aarde met de hele mensheid en het collectieve onbewuste voor 30 augustus Er is heel veel gaande, met veel aspecten dus het eerste deel van dit Pele-rapport bevat veel astrologie. Ik weet dat veel van jullie dat doorspoelen, maar dat is wel echt waar het allemaal om gaat en waar het allemaal vandaan komt. Op dit moment staat de Maan conjunct met Saturnus en zwarte maan Lillith in de komende uren in dat prachtige teken Boogschutter. Saturnus staat stil en gaat vooruit lopen en voor de rest van het jaar reist hij opnieuw door al die graden, helemaal terug naar het Galactische centrum, loopt samen op met zwarte maan Lillith. Dat zijn al die graden waar hij overheen ging vanaf maart. Hij ging tot 27 graden tot het Galactische centrum in maart, is al die tijd retrograde gegaan en nu gaat ie opnieuw daarover heen. Samen met deze Mercurius retrograde tot dinsdag 3 september is het een goede tijd voor reflectie. Dat is waar Saturnus mee te maken heeft, en dat is waar Mercurius retrograde mee te maken heeft. Maar goed, morgen gaat de Maan weer verschuiven. Ze gaat naar Steenbok, zaterdag naar Waterman, en op vrijdag staat ze conjunct met Pluto en vierkant Jupiter. En zaterdag reist ze voort, vierkant met Uranus, driehoek Mars. En dan komen we in het taaie stuk terecht en dat heeft te maken met wat er in deze tijd met de mensen gebeurt. Want wat er echt aan de hand is, is dat Mars conjunct Mercurius staat. Mercurius loopt retrograde en gaat morgen terug naar Leeuw en loopt zondag samen op met Mars. Maar ik weet zeker dat we het allemaal voelen als pittig, een beetje geïrriteerd zijn, klaar om de strijd of een discussie aan te gaan of zoiets. En dat gaat door in deze tijd, deze hele week dat Mercurius conjunct staat met Mars. En tegelijkertijd staat maandag de Zon exact in oppositie met Neptunus, dus we hebben een hoop idealen waar we ons op richten en veel dromen. En die Mercurius/Mars is iets meer geaard, staat iets dichter bij de realiteit want de Zon gaat door Maagd heen. Aanstaande woensdag hebben we een volle Maan, maar ik zal het daar binnenkort over hebben, misschien in het volgende Pele-rapport. Dus daar wil ik het over hebben, het is een prachtige grote driehoek zoals je kunt zien, tussen Saturnus, Lillith, Uranus en Mars en de noordelijke maansknoop. Dus dat is een prachtige driehoek die bezig is en dat loopt gelijk met Lillith en Saturnus die vierkant staan met Cheiron. Dat gaat toenemen in intensiteit en dat duurt tot 2 november, want dan is het exact. Dus dat zijn de thema s waar ik het vandaag zo n beetje met jullie over wil hebben. Ik ga hier bij de vijver zitten in deze prachtige bergen in Noord Carolina.

2 Ik bezoek mijn dochter hier in de Earth-Haven community. Het is hier echt prachtig en schitterend. Een prachtige groep mensen die hier in de natuur leven. Okee, we gaan beginnen. Ik kan maar beter gaan starten want opnieuw zijn de batterijen bijna leeg. Okee, wat is er aan de hand, ik zal je vertellen wat er aan de hand is. Dat zijn een paar dingen. Ten eerste Saturnus conjunct zwarte maan Lillith. Saturnus is de gevestige orde, autoriteiten, de noodzaak om het juiste te doen in Boogschutter, en vasthouden aan mijn eigen overtuigingen en dit is de manier om de waarheid aan het licht te brengen. En oh help, als ik dat loslaat verlies ik al mijn egoveiligheid, het eigen gevoel, alle structuren die ik in mijn leven heb opgebouwd rond deze overtuigingen. En dan zwarte maan Lillith; het is bijna zoiets als het patriarchaat en het matriarchaat. Het is zoiets als Saturnus en Lillith, deze twee komen samen en dat is een botsing van deze krachtige vrouwelijke transformatieve Kundalini energie. Seksuele passie, rode energie, chi energie die oprijst uit het persoonlijke, persoonlijke onbewuste. En dat is verbonden met het collectief onbewuste, en dat is weer verbonden met een onderstroom van verandering, evolutie en transformatie, en de belangrijkste boodschap voor vandaag is: onderschat nooit de kracht van het onderbewuste. Zelfs de best uitgekiende plannen van man en muis zijn niets vergeleken met de kracht van je eigen persoonlijke onbewuste evolutionaire zielsintentie voor dit leven. En dat staat gelijk aan een druppel water in de oceaan van het collectieve onbewuste. Van Gaia zelf die evolueert. Dus dat is gewoon Wow. En Lillith ondervraagt ons betreffende onze overtuigingen. Ze daagt onze veronderstellingen uit. En ze brengt veranderingen. Het vrouwelijke is veranderlijk in het moment. Het mannelijke wil orde en structuur aanbrengen in de tijd door contracten en afspraken. En Lillith komt eraan om dit uit te dagen, ze stelt vragen daarbij. Geloof je nog steeds in dezelfde dingen waar je eerder in geloofde? En zo niet, hoe ga je je leven veranderen en reflecteren op deze nieuwe bevindingen en nieuwe waarheden, waarvan we weten dat deze door de eclips naar voren zijn gekomen. En we weten dat die nog steeds binnenkomen met deze grote driehoek met Uranus. Dus we krijg nog steeds meer en meer openbaringen en onthullingen. En die blazen onze veronderstellingen en onze illusies omver, en ons oude kleine zelf. Onze oude ego s. Het is alsof we nieuwe kaarten krijgen uitgedeeld, alsof we poker aan het spelen zijn of zoiets. Je krijgt ze uitgedeeld, je kent je kaarten, je doet een gok en zet je kansen op die kaart en dan boem! Met de eclips is het alsof die kaart uitgespeeld is. Tijd voor nieuwe kaarten. Dus die eclips brengt als het ware nieuwe ingrediënten voor dit recept van het leven. En nu zou ik willen zeggen dat het tijd is voor de mixers. We hebben de nieuwe ingrediënten en nu is het tijd om het door elkaar te mixen.

3 Mix het door elkaar. Deze Mercurius retrograde zegt iets over ik moet stil worden, ik moet reflecteren. Misschien dingen opnieuw doen, opnieuw overdenken, ga opnieuw onderhandelen, opnieuw evaluteren, dat is gewoon gaaf. Dat duurt tot 5 september, volgende week tot ie vooruit gaat lopen. De dingen gaan beginnen, ze gaan weer voorwaarts. Saturnus gaat direct nu, staat nog wel steeds stil, het is op dezelfde graad als 21 graden Boogschutter en dat duurt 2 maanden. Vanaf 26 juli, door heel augustus, tot 26 september op een en dezelfde graad. Op 21 graden, blijft daar gewoon zitten. En dat is zoiets als oooh, het kruitvat wordt steeds compacter of de sneeuwbal wordt steeds meer samengepakt, en dan is het. En dan gaat ie weg van die 21 e graad en gaat terug naar de 27 e graad; het Galactische centrum en zwarte maan Lillith loopt door. En dat duurt echt tot het einde van dit jaar, deze veranderingen, zelfs vanaf vorig jaar kerst. En zoals ik al zei, Saturnus brengt een bezoek aan diezelfde graden en kijk eens goed naar al die vanderingen die dit jaar hebben plaatsgevonden en ze bereiden zich op een bepaalde manier voor om voorwaarts te gaan. Maar het is niet zoals bij een paardenrace waarbij de poorten ineens open gaan en zoiets doen als ik ben weg hier. Nee, hoe geduldiger je bent, hoe meer volhardend je bent, hoe bewuster je zult plannen en opnieuw zult evalueren en hoe meer discipline je jezelf kunt opleggen, en dan zul je de teugels goed kunnen vasthouden tijdens deze paardenrace en echt zult begrijpen waar dit allemaal mee te maken heeft. Want het is enorm levensveranderend. En dus is het nu een tijd van Mercurius conjunct Mars; en ze staan allebei op de noordelijke maansknoop en dat komt er nu aan om wat kan ik zeggen, het ego. Mercurius en Mars, dat zijn de persoonlijke egocentrische planeten van Ik wil, ik ben, ik denk, en dat is dwingend, dat is sterk, en we kunnen weerstand hebben voor veranderingen. We kunnen weerstand voelen om ons plan, ons lot te accepteren. Ik was gisteren op een begrafenis, ze hebben één van de oprichters van de community terug gegeven aan de aarde, en dat laat zien dat de dood ons voorgaat, er zijn veel mensen die vertrekken op dit moment. En er is veel ziekte overal. Saturnus vierkant Cheiron kan een healing-crisis zijn. Dus dit is zo n periode waarin de nieuwe kaarten waar we mee te maken krijgen; we kunnen ons oncomfortabel voelen; het is onbekend, het is in feite eng. Mars heeft een maan die Fobia heet. Dus er is sprake van angst voor deze strijder. En die komt samen met Mercurius, en dat staat voor denken; uit je dak gaan. En dat heeft effect op ziekte, ziektes in verschillende delen van het lichaam. En dan komt de Maan richting Pluto, Jupiter staat vierkant Pluto, wordt steeds sterker en sterker, en komt dichter en dichterbij, dit is echt wel een periode nu. Pluto gaat over kanker en Pluto heeft ook te maken met afwijzing. Afwijzing van lichaamsdelen. De longen staan voor verdriet. Ik verwerp mijn verdriet.

4 De bjinieren staan voor angst. Ik verwerp mijn mijn seksualiteit. Ik ga mijn seksualiteit afwijzen. Er gaan diverse soorten kanker rond, de mensen zijn echt Dit is zo n tijd waarin ziekte de kop kan opsteken. On-gemak. Ik pas niet in het nieuwe programma, mijn ego is niet afgestemd op mijn onbewuste ziel. En dat zal echt moeten gebeuren voor het geluk, voor vreugde, voor gelukzaligheid. En dat vraagt om verandering. En alles is in verandering. Alles. Het leven is verandering. Wil je zekerheid? Verander dan! Zoek je zekerheid? Vind zekerheid in verandering. Dat is het leven, dat is Gaia, dat is de natuur. De seizoenen komen en gaan, de cycli komen en gaan, alles groeit en verdwijnt en wow, ik wist niet dat dat zou gaan verdwijnen, de heilige koe wordt in stukken gehakt of wat dan ook. Het is zo dat de dood altijd aanwezig is en dat is de wortel van alle angst. Dus dit is een tijd waarin velen en ook wij onze angsten voor verandering onder ogen kunnen zien, onze overtuigingen, en wanneer we onze overtuigingen veranderen zullen we onze relaties moeten veranderen, onze levensstijl, onze doelen. Het is alsof alle 52 kaarten door elkaar worden gehusseld. Dus alles wat ik erover kan zeggen is dat de mixers nu aan het werk gaan, dat was zo n beetje de eclips, en dan gaat de cake de oven in. We gaan de oven in, mensen. We gaan de oven in nu Saturnus in beweging komt. Ze verlaat Boogschutter, HIJ, Hij! Het is geen zij. Zwarte maan Lillith ZIJ verlaat Booschutter in november. En Saturnus vertrekt in december. Dus we hebben het over september, oktober en november vooral, waarin we echt in de oven staan te bakken en die alchemie vindt plaats door de hitte. Dus we worden ge-alchemiseerd, we transformeren, we evolueren, we veranderen. Wil je jezelf vergeven, wil je geduld hebben met jezelf, heb je compassie voor jezelf, terwijl je dat ook met andere mensen hebt. Want dat is waar de mantra van deze week over gaat. Als we met al die veranderingen te maken krijgen, creëert ons onderbewuste relaties en dynamieken en levenservaringen waarin we ontslagen worden, of verlaten, of we vertrekken zelf en we hebben al die dingen aan ons hoofd, maar het is heel gemakkelijk nu om met de vinger te wijzen Zon in oppositie met Neptunus- het slachtoffer. Ik ben de martelaar. Het is jouw schuld, het is zijn schuld, het is de schuld van de regering, het is de schuld van de bankiers; we kunnen overal naar binnen en naar buiten en naar links en rechts wijzen. En we worden kwaad en gaan argumenteren en strijden. Ik zit goed, jij zit fout, ik heb gelijk, jij niet. Nee jij, en bla bla bla. We kunnen dan in die verdomde egostrijd terechtkomen. In plaats van Boogschutter gaat over uitbreiding van bewustzijn. Includerend. Inclusief meer en meer en meer. Misschien in een poging om alles te geloven. Geloof gewoon maar alles ja, ik geloof dat en ik geloof dat ook, dat zou zo kunnen zijn, en dat is mogelijk... Oh mijn God, het is alles, al wat er is, is alles. En er bestaat niets buiten alles wat is. Probeer het ego uit te breiden in het onderbewuste, wow! Dus de mantra voor deze week:

5 Ik kan met mijn vinger wijzen en anderen de schuld geven van wat er is maar uiteindelijk ben ik verantwoordelijk voor het creëren (of niet) van mijn geluk. Dit is echt een tijd waarin de beste en de meeste evolutie zal plaatsvinden als we onze eigen levenservaringen in eigen hand nemen. Hetzij bewust of onbewust. Ik creëerde dit lichaam waar ik in woon, de relaties waar ik me in bevind, deze levenssituatie waar ik in zit. Niemand anders heeft me hierin gebracht, niemand heeft mij ziek gemaakt of dood of wat dan ook. Het is mijn eigen verantwoordelijkheid om een leven vol geluk te creëren voor mijzelf. Door te zijn wie ik ben, wat ik ben, waar ik ben, en bewust. Het is gewoon En hoe meer we onze levenservaring zelf in de hand hebben, hoe meer we de mogelijkheid hebben om bewust toekomstige levenservaringen te creëren, die spiegelen en in harmonie zijn met de grotere totaliteit van het zelf, in plaats van onze kleine zoals ik al zei, het ego is het topje van de ijsberg, slechts 10%- je geboortehoroscoop en je onderbewust is 90% en hoe meer dat topje, hoe meer dat ego in contact komt met jouw horoscoop, jouw ziel of jouw bestemming, hoe minder je te maken hebt met allerlei tegenstrijdige doelen. En als je afgestemd bent, het onbewuste met het bewustzijn, dat is waar astrologie over gaat, dan zal de weg je worden getoond en duidelijk worden. Au! Jazeker! Je weet waar ik het over heb op een bepaald niveau. Want dit is ook waar Boogschutter mee te maken heeft. We wéten. We weten het diep van binnen. We weten het zelfs als we onszelf belazeren. Ons lichaam, het is zoiets als in een meditatieve staat zijn en je bent echt in ruste en je stopt met die apenkolder in je hoofd, dan weet je het. Je weet wat het beste is, je weet wat goed is. Je weet wat je zou moeten doen. Dat hoeft je niet verteld te worden, je hoeft niet te volgen, je hoeft niet gedesillusioneerd te zijn als iemand je op de verkeerde weg zet, want je leidt jezelf. Probeer het maar eens uit. Dat is het voor vandaag. Nog één keer als ik het me kan herinneren, Ik kan met mijn vinger wijzen en anderen de schuld geven van wat er is maar uiteindelijk ben ik verantwoordelijk voor het creëren (of niet) van mijn geluk. Dat je maar alle geluk mag creëren in jouw eigen wereld. Namasté, aloha, heel veel geluk! Tom Kaypacha Lescher Vertaling NL: Irma Schiffers

6 Voor de video met NL ondertiteling kun je kijken op

Pele-rapport van Kaypacha voor 3 november 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 3 november 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 3 november 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. 3 november 2016. Ik ben hier in dromenland, zie je die glazen piramide daar verderop?

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 22 november 2017

Pele-Rapport voor de week van 22 november 2017 Pele-Rapport voor de week van 22 november 2017 Okee, dit is Kaypacha op het strand van Goa voor een nieuw wekelijks Pele-rapport. Ik zit middenin een workshop hier, ik zal deze er snel even uitstampen;

Nadere informatie

Kaypacha: Pele-rapport van 9 mei 2018

Kaypacha: Pele-rapport van 9 mei 2018 Kaypacha: Pele-rapport van 9 mei 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En ik ben in Berlijn, wat de groenste stad is die ik ooit heb gezien. Dit is geweldig! Dit rapport is voor

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 oktober 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 oktober 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 7 oktober 2015 Nederlandse versie Hallo iedereen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en ik sta niet buiten ergens in de jungle. Ik zit achter mijn computer met

Nadere informatie

Kaypacha: Pele-rapport 11 april 2018.

Kaypacha: Pele-rapport 11 april 2018. Kaypacha: Pele-rapport 11 april 2018. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, varend in de rivier de Nijl. Ik wil je even een kort beeld geven van de woestijn, de bergen, het zand. Het is vandaag

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 23 mei 2018

Pele-Rapport voor de week van 23 mei 2018 Pele-Rapport voor de week van 23 mei 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 23 mei 2018. En ik zal proberen om zo dicht mogelijk bij de microfoon te blijven, want ik weet dat

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 1 maart 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 1 maart 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 1 maart 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben hier in Tabacon, de huidige temperatuur van het water is warmer dan de lichaamstemperatuur.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 15 september 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 15 september 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 15 september 2015 Nederlandse versie Ik heb het gehaald tot het meer Wonderland in boulder Colorado. Howdy Doody! Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en deze

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 8 februari 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 8 februari 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 8 februari 2017 Nederlandse versie Een speciale aankondiging: we hebben een gratis eclips-webinar vrijdag, 5 uur Costa Rica tijd, kijk naar de aantekening hieronder om je

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 9 december 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 9 december 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 9 december 2015 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport; het astrologische vooruitzicht voor 9 december 2015. Ik ben hier in

Nadere informatie

Astrologie voor de ziel 6 september 2017 Nederlandse vertaling & transcript

Astrologie voor de ziel 6 september 2017 Nederlandse vertaling & transcript Astrologie voor de ziel 6 september 2017 Nederlandse vertaling & transcript Goedendag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 6 september 2017. Het is het bananenverslag. Ik ben thuisgekomen.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 februari 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 februari 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 22 februari 2017 Nederlandse versie Hallo dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 22 februari 2017; ik breng je nu direct naar de horoscoop, want dat maakt het

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 28 oktober 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 28 oktober 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 28 oktober 2015 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Vandaag is het 28 oktober 2015 en ik wil jullie even een klein perspectief

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 december 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 december 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 14 december 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 14 december 2016. We voelen nog steeds de effecten van de volle Maan in Tweelingen,

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 10 mei 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 10 mei 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 10 mei 2017 Nederlandse versie Hallo, goedemorgen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben hier op Flamingo Beach, 10 mei 2017. Voel je het? Voel je die Maan

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 28 juni 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 28 juni 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 28 juni 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en dit is het laatste Pele-rapport van de maand juni. 28 juni 2017 om precies te zijn.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 september 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 september 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 22 september 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en het is een dag later omdat de vulkaan is uitgebarsten in Costa Rica en ze sloten

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 1 november 2017

Pele-Rapport voor de week van 1 november 2017 Pele-Rapport voor de week van 1 november 2017 Hallo, dit is Kaypacha en ik maak een enigszins avontuurlijke boottocht. Ik ben hier net buiten Kerala, dat is dichtbij het uiterst zuidelijke puntje van India.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 2 juni 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 2 juni 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 2 juni 2015 Nederlandse versie Ola. Namasté, hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, en deze is voor 2 juni 2015. En dit kan een lang rapport worden. Er is zoveel

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 6 januari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 6 januari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 6 januari 2016 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, deze is voor 6 januari 2016. Ik ben hier op de M.S. Dixie Queen. Dat

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 25 maart Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 25 maart Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 25 maart 2015- Nederlandse versie Aloha, hier is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport. Ik ben hier op het strand, ik heb het gehaald tot Venice-beach. En je weet, dat

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 december 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 december 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 21 december 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En vandaag, zoals je kunt zien, is het 21 december 2017. En de Zon staat op 0

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 16 mei 2018

Pele-Rapport voor de week van 16 mei 2018 Pele-Rapport voor de week van 16 mei 2018 Goedemiddag, dit is Kaypacha, opnieuw, met het wekelijkse Pele rapport voor 16 mei 2018. En er zijn zoveel aspecten aan het werk op dit moment. Als je naar de

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 19 oktober 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 19 oktober 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 19 oktober 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, astrologische vooruitblik. Dit is voor de week van de 19 e oktober 2016. Ik ben

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 1 december 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 1 december 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 1 december 2016 Nederlandse versie Sába ai-di i, dat is Laotiaans voor Hallo, en ik ben hier bij de watervallen, buiten Luang prabang, Laos. En het is tè lawaaierig bij deze

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 25 april 2018

Pele-Rapport voor de week van 25 april 2018 Pele-Rapport voor de week van 25 april 2018 Hallo goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 25 april 2018. Ik weet niet hoe dit gaat uitpakken, want ik ben op een eiland met veel

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 8 augustus 2018

Pele-Rapport voor de week van 8 augustus 2018 Pele-Rapport voor de week van 8 augustus 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport en dit is voor 8 augustus 2018. Het is eigenlijk 7 augustus, maar ik geef morgen een workshop, dus ik

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 29 juli 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 29 juli 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 29 juli 2015 Nederlandse versie Hallo, dit is Parché, mijn poes, met het wekelijkse Pele-rapport en deze is voor 29 juli 2015. Dat is een astrologisch, weet je wel, zo n

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 24 augustus 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 24 augustus 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 24 augustus 2016 Nederlandse versie Hallo iedereen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Een astrologische kijk op wat er speelt op deze aarde hier, voor 24 augustus.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 10 februari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 10 februari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 10 februari 2016 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, hoe gaat ie? Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, astrologie voor de ziel, en deze is voor 10 februari

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 13 september 2017

Pele-Rapport voor de week van 13 september 2017 Pele-Rapport voor de week van 13 september 2017 Kaypacha hier met het wekelijkse Pele-rapport en het is nu 13 september 2017. Ik ben even thuis en het is een beetje te moerassig om ergens anders heen te

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 september 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 september 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 7 september 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha en afgelopen week liet ik jullie zien wat er aan de hand was vanuit de ruimte. En nu ga ik jullie laten zien wat

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 8 september 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 8 september 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 8 september 2015 Nederlandse versie Hallo, Namasté, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. 8 september 2015. Wat is er aan de hand. Op dit moment, vandaag hebben

Nadere informatie

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 17 januari 2018

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 17 januari 2018 Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 17 januari 2018 Hallo, dit is Kaypacha met een nieuw Pele-rapport, voor 17 januari 2018. En uiteraard ben ik bij de rivier. Een van de eerste liedjes die

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 3 januari 2018

Pele-Rapport voor de week van 3 januari 2018 Pele-Rapport voor de week van 3 januari 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport. De eerste van het jaar 2018 en het is 3 januari. Ik ben hier op het strand in New Mexico nieuwjaar aan

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 15 februari 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 15 februari 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 15 februari 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Dit is een van die dagen waarbij ik graag op het dak wil zitten en naar de wolken

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 5 oktober 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 5 oktober 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 5 oktober 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En vandaag, ik weet het niet, voelt als een beetje liggen hier en daar, kijkend

Nadere informatie

Hallo, planeet Aarde! Mensen, oh help, dit is een tijd! Dit is een tijd en we hebben nog wat tijden te verwachten. Laten we het daarover hebben.

Hallo, planeet Aarde! Mensen, oh help, dit is een tijd! Dit is een tijd en we hebben nog wat tijden te verwachten. Laten we het daarover hebben. Pele-rapport van Kaypacha voor 24 juni 2015 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en dit is voor 24 juni 2015. Ja inderdaad, dit is een tijd! Precies vandaag hebben

Nadere informatie

Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 11 juli 2018

Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 11 juli 2018 Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 11 juli 2018 Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik sluip naar deze vogels toe. Het kan zijn dat dat niet goed uitkomt voor de camera want. Ik

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 27 september 2017

Pele-Rapport voor de week van 27 september 2017 Pele-Rapport voor de week van 27 september 2017 Hallo, goedemorgen. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en het is vandaag 27 september 2017. En het is hier vroeg in de ochtend en ik ben bij

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 13 juni 2018

Pele-Rapport voor de week van 13 juni 2018 Pele-Rapport voor de week van 13 juni 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 13 juni 2018. Ik heb het gehaald tot thuis. Ik kan het nauwelijks aan hier. Ik verlaat de achtertuin

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 18 juli 2018

Pele-Rapport voor de week van 18 juli 2018 Pele-Rapport voor de week van 18 juli 2018 Okee, wat een waterbronnen. Het is hier een beetje mistig. Ik kan niet alle eilanden zien, maar ik moet vandaag even vrijaf nemen. We rijden het hele eiland over

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha van 22 mei 2019

Pele-rapport van Kaypacha van 22 mei 2019 Pele-rapport van Kaypacha van 22 mei 2019 Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en dat komt naar je toe vanuit de cactus-tuin, als je dat al niet kunt zien. Het is 22 mei

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 december 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 december 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 23 december 2015 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en ik ben weer thuis in Costa Rica waar de koffiebonen aan het groeien zijn. Jazeker

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 8 maart 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 8 maart 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 8 maart 2017 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En het is wat koud en winderig buiten dus ik ga even weg van de planeet

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha van 10 april 2019

Pele-rapport van Kaypacha van 10 april 2019 Pele-rapport van Kaypacha van 10 april 2019 Hallo, goedemorgen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. 10 april 2019. En ik reed door naar het einde van de weg en ik liep door tot het einde van

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 20 januari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 20 januari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 20 januari 2016 Nederlandse versie Hallo allemaal, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Zoals je kunt zien bevind ik mij in de ruimte op dit moment, en we kijken

Nadere informatie

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 10 januari 2018

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 10 januari 2018 Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 10 januari 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Heb je nog wat nieuws? 10 januari 2018. En ik geef even een beeld van deze kathedraal-bomen

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 26 september 2018

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 26 september 2018 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 26 september 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport voor 26 september 2018. Ik hoop dat je me kunt verstaan. Ik ben hier bij de Confluence, dat is een

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 12 mei Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 12 mei Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 12 mei 2015 - Nederlandse versie Hallo, buenos dias, hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en ik loop nu niet op andermans erf, ik doe dit nu in mijn eigen achtertuin.

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 22 augustus 2018

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 22 augustus 2018 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 22 augustus 2018 Hallo, Kaypacha hier met het wekelijkse pele-rapport. Niet een bananen-rapport, ook al wordt dat wel een banaan. Ik ben weer thuis en ik kijk even hoe het

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 april 2015 - Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 april 2015 - Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 21 april 2015 - Nederlandse versie Hallo planeet Aarde. Hoe gaat het, hoe is het met iedereen? Het is 21 april 2015. Hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Het

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 15 november 2017

Pele-Rapport voor de week van 15 november 2017 Pele-Rapport voor de week van 15 november 2017 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en deze is voor 15 november 2017. Ik ben hier op het eiland Vivekananda, dat ligt op het puntje van

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 augustus 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 augustus 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 11 augustus 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Vandaag is het 12 augustus, nee, het is 11 augustus. En het is donderdag, meestal

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 31 oktober 2018

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 31 oktober 2018 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 31 oktober 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport. En dit rapport is voor 31 oktober; halloween op sommige plaatsen, jazeker. 2018, en ik ben hier op

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 18 november 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 18 november 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 18 november 2015 Nederlandse versie Okee goedendag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik wil jullie meenemen op een kleine tocht hier buiten bij het geheime

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 19 mei 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 19 mei 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 19 mei 2015 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 19 mei 2015. Hier in Tepoztlan, vlak bij Con Navaja in Mexico en

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 29 maart 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 29 maart 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 29 maart 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Er is zoveel aan de hand, en er is zoveel om over te praten, dit Pele-rapport zou

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 januari 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 januari 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 11 januari 2017 Nederlandse versie Hallo goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport op één elf. 1-11. 11 januari 2017. Ik ben hier bij deze rotspartij en

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 december 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 december 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 7 december 2016 Nederlandse versie Hallo daar, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Eindelijk ben ik hier aangekomen bij de Koh Phangan, de Sanctuary. Dat is

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 13 april 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 13 april 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 13 april 2016 Nederlandse versie Aloha iedereen. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en deze is om precies te zijn voor 13 april en ik weet dat sommigen van jullie

Nadere informatie

The Pele Report van 3 februari 2015 in Dutch/Nederlands

The Pele Report van 3 februari 2015 in Dutch/Nederlands The Pele Report van 3 februari 2015 in Dutch/Nederlands Hola, Buenos Dias, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele Rapport voor 3 februari 2015 en we zitten ongeveer twee uur voor de volle maan in Leeuw.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 29 september 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 29 september 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 29 september 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 29 september 2016. Ik weet dat een dag later is, ik doe dit normaal op woensdag

Nadere informatie

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 14 februari 2018

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 14 februari 2018 Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 14 februari 2018 Oh jee, dit is het Valentijnsdag-rapport; een astrologisch vooruitblik voor de ziel. Dit is Kaypacha en het is 14 februari in het prachtige

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 5 april 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 5 april 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 5 april 2017 Nederlandse versie Goedemorgen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Zeker weten, dit is een nieuwe. 5 april 2017. De Maan is in Leeuw en blijft

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 november 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 november 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 23 november 2016 Nederlandse versie Okee, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 23 november 2016. En ik moet weer weg hier, want er kunnen elk moment mensen

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 25 januari 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 25 januari 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 25 januari 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben er niet helemaal zeker van waar dit pad heen gaat. Ik ben hier zojuist aangekomen,

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha van 3 april 2019

Pele-rapport van Kaypacha van 3 april 2019 Pele-rapport van Kaypacha van 3 april 2019 Wat is er aan de hand, aardlingen? Auwww!!! Kaypacha hier met het wekelijkse Pele-rapport. 3 april 2019. We hebben het gered tot 1 april 2019. Kun je geloven

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 27 juni 2018

Pele-Rapport voor de week van 27 juni 2018 Pele-Rapport voor de week van 27 juni 2018 Hallo, Kaypacha hier met het wekelijkse pele-rapport, staande onder de koningin van de nacht. Jazeker, de volle Maan is hier en dat is het moment dat ze zich

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 17 oktober 2018

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 17 oktober 2018 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 17 oktober 2018 Hallo allemaal, dit is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport. Het is 17 oktober 2018. En het regent buiten, maar het regent niet in de kosmos. Dus laten

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 19 september 2018

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 19 september 2018 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 19 september 2018 Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport voor 19 september 2018. En wat een week is dit! Halleluja! We gaan richting de equinox

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 12 april 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 12 april 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 12 april 2017 Nederlandse versie Okee, klaar of niet, daar gaan we. Zo, met al deze retrograde planeten en dan ook nog Venus die stil staat en direct gaat deze week, voor

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 juni 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 juni 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 23 juni 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben hier in Lucius, Griekenland in de buurt bij Athene, en ik breng een bezoek

Nadere informatie

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport van 13 december 2017

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport van 13 december 2017 Nederlandse vertaling van het Pele-rapport van 13 december 2017 Hallo iedereen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En vandaag is het 13 december 2017. En ik probeer mijn weg te vervolgen

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 27 januari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 27 januari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 27 januari 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 27 januari 2016. Ik ben weer thuis en afgelopen week liet ik de planeten zien

Nadere informatie

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 24 januari 2018

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 24 januari 2018 Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 24 januari 2018 Hallo vrienden, dit is Kaypacha met een nieuw Pele-rapport, voor 24 januari 2018. En de Maan staat in Stier, ik weet niet of je die levensgenieters

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 13 juli 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 13 juli 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 13 juli 2016 Nederlandse versie Okee hallo, aloha, Namasté, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, ik kom nu naar jullie toe vanaf Corfu, Griekenland. Het is een

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 17 februari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 17 februari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 17 februari 2016 Nederlandse versie Hallo, goedemorgen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, een astrologische overpeinzing, en deze is voor 17 februari 2016.

Nadere informatie

Kaypacha: het Pele-rapport van 21 juni 2017

Kaypacha: het Pele-rapport van 21 juni 2017 Kaypacha: het Pele-rapport van 21 juni 2017 Hallo, dit Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor woensdag 21 juni 2017. De zonnewende, precies afgelopen nacht dat de zon naar Kreeft ging. En ja, vandaag

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 april 2015 - Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 april 2015 - Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 14 april 2015 - Nederlandse versie Hallo, Buenos dias, hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, reizend door Berkeley, op weg naar het vliegveld. En ik sta

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 10 november 2016, Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 10 november 2016, Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 10 november 2016, Nederlandse versie Ola, hello, sayang, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 10 november 2016. Ik wilde dat ik deze hele waterval in één

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 20 april 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 20 april 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 20 april 2016 Nederlandse versie Hallo, goedendag, dit is Kaypacha, opnieuw met het wekelijkse Pele-rapport, astrologie voor de ziel. Gewoon een astrologische kijk op wat

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 28 augustus 2019

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 28 augustus 2019 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 28 augustus 2019 Dit is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport voor 28 augustus 2019. Het is woensdag. De Maan staat nog steeds in Leeuw en morgen gaat ze naar Maagd. Samen

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha van 15 mei 2019

Pele-rapport van Kaypacha van 15 mei 2019 Pele-rapport van Kaypacha van 15 mei 2019 Hallo, goedemiddag vanuit Granada in Spanje. Dit is Kaypacha met het wekelijke Pele-rapport voor 15 mei 2019. Ik geef de astrologie door voor deze week. Ik weet

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 29 augustus 2018

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 29 augustus 2018 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 29 augustus 2018 Hallo goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport. Kijk eens naar dat termietennest daar. Zie je dat? Oh help, termieten ja, het is een

Nadere informatie

Transcript Pele-rapport voor 8 november 2017 door Kaypacha

Transcript Pele-rapport voor 8 november 2017 door Kaypacha Transcript Pele-rapport voor 8 november 2017 door Kaypacha Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. We zijn hier bij stuwwater van Karbala. Prachtig Zuid-India. Het is 8 november 2017. Zeer

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 6 april 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 6 april 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 6 april 2016 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, gewoon een astrologisch perspectief op wat er aan de hand is, op deze

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 20 juli 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 20 juli 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 20 juli 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Het is pas dinsdag en normaal doe ik dit op woensdag, maar het is precies op dit moment

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 oktober 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 oktober 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 14 oktober 2015 Nederlandse versie Hallo goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, astrologie voor de ziel. 14 oktober 2015. Ik ben hier in La Eco Via

Nadere informatie

Dus ik zal jullie even de aspecten geven als we door andere afbeeldingen heen gaan van Lillith, want ik wil het vandaag over Lillith hebben.

Dus ik zal jullie even de aspecten geven als we door andere afbeeldingen heen gaan van Lillith, want ik wil het vandaag over Lillith hebben. Pele-rapport van Kaypacha voor 3 mei 2017 Nederlandse versie Hallo, Kaypacha hier met het wekelijkse Pele-rapport. Het regent buiten dus ik ga maar even door mijn afbeeldingen van Lillith heen. Feitelijk

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 6 juni 2018

Pele-Rapport voor de week van 6 juni 2018 Pele-Rapport voor de week van 6 juni 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport van 6 juni 2018. De Maan staat in Vissen. En we hebben een perfecte gisteren was een perfecte Zon conjunct

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 1 augustus 2018

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 1 augustus 2018 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 1 augustus 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport. Ik probeer iets nieuws, want er staat zoveel wind hier. Ik probeer een microfoon te gebruiken, kijken

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 juni 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 juni 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 14 juni 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben hier in het mooie Pacific Northwest bij Tryon Creek, met vogelgezang en een

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 16 december 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 16 december 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 16 december 2015 Nederlandse versie Aloha, hallo! Prachtige dag, prachtige mensen, prachtige planeet. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport; Astrologie voor de

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 28 december 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 28 december 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 28 december 2016 Nederlandse versie Hallo, Pura vida, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben heel enthousiast vandaag want met kerstmis kreeg ik een stable

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 16 november 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 16 november 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 16 november 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Een astrologische kijk op wat er hier gebeurt op de aarde voor 16 november 2016.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 september 2016, Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 september 2016, Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 14 september 2016, Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 14 september 2016. En inderdaad, september is het regenseizoen hier in Costa

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 25 november 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 25 november 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 25 november 2015 Nederlandse versie Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 25 november 2015. Dat is de volle Maan die oprijst. Dit is de zonsopgang op dit moment,

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 5 mei 2015 - Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 5 mei 2015 - Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 5 mei 2015 - Nederlandse versie Hallo, buenos dias, hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 5 mei 2015. Dit is een astrologisch rapport over wat er zoal daar

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 november 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 november 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 11 november 2015 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag of zal ik zeggen goedemiddag. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik heb het gehaald, ik kom zojuist uit

Nadere informatie