Pele-rapport van Kaypacha voor 5 oktober 2016 Nederlandse versie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Pele-rapport van Kaypacha voor 5 oktober 2016 Nederlandse versie"

Transcriptie

1 Pele-rapport van Kaypacha voor 5 oktober 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En vandaag, ik weet het niet, voelt als een beetje liggen hier en daar, kijkend naar de wolken. Mars staat vierkant met Jupiter, en die Mars vierkant Jupiter kan soms een beetje lui zijn. Waardoor je gewoon een beetje wilt hangen, ook al is Mars in Steenbok. Het komt zover dat hij samengaat met Pluto. En de Maan komt eraan, op dit moment in de Maan in Boogschutter. Ze komt morgen, donderdag voorbij en raakt Saturnus, driehoek Uranus. En ze gaat vrijdag naar Steenbok en dan hebben we een Maan, Mars, Pluto conjunctie, vierkant met de Zon, Jupiter, Mercurius-conjunctie daar in Weegschaal. Dus het is het eerste kwartier van de Maan, alleen hebben we zoals ik al zei, een paar andere planeten die daarbij betrokken zijn. Het is niet alleen de Zon en de Maan, dus het is iets gecompliceerder. Ik zal daar wat meer over vertellen, over wat er aan zit te komen.

2 En dan hebben we feitelijk Venus deze hele week, maar dat is exact op donderdag, conjunct met zwarte maan Lillith. Ze gaat door Schorpioen en dat zal 16 graden Schorpioen zijn, en weet je, ik kan daar wel een heel Pele-rapport over praten; over Venus conjunct zwarte maan Lillith in Schorpioen. We zullen zien wat er naar boven komt. Maar het andere belangrijke waar ik het over wil hebben met je vandaag, is dat Saturnus vierkant staat met de maansknopen, maar dit is vrijdag en dat is echt een groot, lang, enorm vierkant met grote, lange, diepe, massieve consequenties voor ons hele evolutionaire proces. Saturnus kwam voor de eerste keer vierkant te staan met deze knopen in maart. Dus dit is als een negen maanden-ding, Saturnus transits zijn negen maanden durende progressie-processen. En ja, Saturnus vierkant met de knopen, ik wil het daar met jullie over hebben. Dat is belangrijk. En verder gaat Mercurius naar Weegschaal vrijdag, en komende dinsdag zal deze exact conjunct Jupiter staan, maar zoals ik al zei, zodra Mercurius in Weegschaal komt en als het ware in conjunctie komt met Jupiter, en dat is waarom we een Zon-Mercurius-Jupiter conjunctie hebben, vierkant Maan, Mars, Pluto. Dus laat ik even voor de camera gaan staan en vertellen wat dat betekent als die kerel stopt met dat timmeren. Ik ga het hier boven proberen, maar ik moet je zeggen dat het lang geleden is dat ik me zo ongeïnspireerd voelde. Ik kijk naar al deze aspecten en probeer er iets uit te halen en alles wat ik kan bedenken is dat deze Mars-Pluto in Steenbok, aarde is. We hebben die Zon en Jupiter in lucht en Mercurius is nog steeds in Maagd op dit moment, in de laatste graden. En die gaat naar Weegschaal, maar dit is nogal wat aarde en lucht. En Saturnus is daar in Boogschutter in vuur, vierkant met de maansknopen en vierkant Neptunus. En we zijn allemaal door dit Saturnus vierkant Neptunus gegaan, ik heb het daar het hele jaar over gehad. En dat heeft te maken met depressie. Neptunus is oneindige liefde en geest en goddelijk potentieel en dat soort dingen, en Saturnus die vierkant staat heeft alleen maar de boel gedempt. Het is als de deken die in het vuur geworpen wordt Wooshhh. Einde aan illusies, einde aan dromen en romantiek en aan het werk gaan: noordknoop in Maagd, het is een zwaar jaar geweest, laten we dat inzien. En wat eraan zit te komen, de dingen gaan wat bliksemschichten geven hier, als Uranus in oppositie komt met Jupiter, en in vierkant met Pluto; ik heb het hier al maanden over dat dit eraan zit te komen. Maar op dit moment staat Saturnus vierkant met de knopen en die vertelt ons dat we, voordat we bij die noordknoop komen, voordat we uit Vissen komen de zuidknoop, Neptunus: dromen, liefde en schoonheid en muziek en kunst, al dit eenheidsbewustzijn die uit de bron komt- in Maagd terechtkomen.

3 In de aarde, zeer geaard, en er wordt een nieuw paradigma gemanifesteerd door ons door onze mouwen op te rollen en vieze vingers krijgen en het nieuwe paradigma voor elkaar maken. Voordat we daar zijn, voordat we dat doen, voordat we echt onszelf kunnen helen, en de planeet en terugkomen in een staat van heelheid, puurheid, perfectie en schoonheid, hebben we te maken met Saturnus in Boogschutter. We moeten kunnen omgaan met al onze geloofsystemen, met al onze gedachtenvormen, die ons afremmen, filteren, blokkeren, en ze creëren oordelen, zelfveroordeling, schuld en schaamte en twijfels en afscheiding. We moeten ernaar kijken, opgroeien; Saturnus is de kracht van de volwassenheid die evolueert door de tijd. En we moeten dat echt herkennen en observeren, in eigendom nemen en er soms meesterschap over krijgen. En onszelf openen als kanalen. Boogschutter is de rechter hersenhelft. Saturnus die door Boogschutter gaat, is als het blokkeren, afzagen, afsnijden van de flow van de rechter hersenhelft naar de linker hersenhelft, zoiets als sorry, geen intuïtie meer, geen toverspreuken meer; en geen hoger bewustzijn of filosofische verdragen meer. Nee, dat is als Dat kan heel we kunnen ons heel afgescheiden voelen, zeer afgesneden, heel geïsoleerd van onze rechter hersenhelft, van onze intuïtie, van onze inspiratie, van onze verbeelding. En ons voelen als deze wond van Cheiron in Vissen, door God verlaten en gewoon vast te zitten hier. En dan hebben we Mars en Pluto die door Steenbok gaan zorg voor werk, zorg dat je bovenaan komt, betaal de rekeningen, doe het precies. Waar is je financiële zekerheid; heb je een IRA, of een 401 K? Je zult veilig zijn als je de boel op springen staat, of de wereld stort in. Ben je dan wel veilig, solide en verzekerd? En de Maan komt er ook aan voor dat vierkant, en dat is echt wereldwijd, man. Heb je de puntjes op de i gezet, en de T s netjes geschreven en je kasboekje in balans en al dat soort dingen? Voor mij is dat verstikkend. Ik wil opstijgen, zoals een vogel die door de lucht vliegt en me wat vrijer voelen. Alles loslaten en gewoon in het nu zijn. Zoals deze tijden waarin de druk toeneemt. Mars en Pluto, ze zijn niet exact conjunct voor volgende week, maar het bouwt zich op en is dicht genoeg in de buurt op dit moment, en deze Mars en Pluto in Steenbok; dat is ambitie en gedrevenheid. Dit lijkt op kandidaten die strijden om de macht en die competitie. En wie is er machtiger. En wie heeft een grotere reputatie en een dikkere bankrekening. Al dit soort dingen zijn momenteel gaande.

4 En door dit alles heen het enige mooie hieraan is, dat Saturnus eraan komt om een driehoek te maken met Uranus later in dit jaar. Dat zal geweldig zijn, Jupiter komt eraan in oppositie met Uranus, en Uranus is in Ram en dat is interessant. Als Mercurius naar Weegschaal gaat, zijn alle planeten bovenin. Van Weegschaal tot Vissen, tot januari. Dus voor de rest van het jaar gaat het om externe dingen, transpersoonlijk, evolutie door relaties. Uranus is de enige in Ram, het persoonlijke teken. Van Ram naar Maagd en Uranus is rebellie, opstand revolutie. Die is heel extreem, en donder op, duvel op en ik ben vrij, ik ben bevrijd en ik maak dat ik weg kom hier. Dus er sprake van die spanning, er is die spanning tussen dit mundane en je maakt beter dat je het bij elkaar pakt en bij elkaar houdt, en het is beter dat je in angst leeft, voor je aardse bronnen die opraken of verdwijnen. Saturnus/Steenbok heeft te maken met het basischakra en gewoon de fysieke zekerheden. En Uranus bevindt zich hier als het centrale zenuwstelsel dat het derde oog opent, zonder gehechtheid. Zoiets als weet je wat, boem! ik ben daar voorbij, ik sta erboven, en wil me niet vestigen voor minder. Ik wil vrijheid, onafhankelijkheid, soevereiniteit; het staat voor de toekomstige gemeenschap, het watermantijdperk De rebelse krachten roeren zich. Dit is wat ik zeg; de revolutie is aan het broeien. En de status quo, de gevestigde autoriteiten voelen zich echt bedreigd en die willen de deksel op de kokende pan met rijst houden. Ik maakte gisteren rijst en dat is elke keer weer; je giet de rijst in het water, je zet het op het vuur, je doet de deksel erop en wat gebeurt er? Het kookt altijd over en het veroorzaakt een grote rotzooi op het gasfornuis. Nou, het gasfornuis is de aarde, wij zijn de rijst, de geest is het vuur, en het begint hier over te koken. Maar nu, nu willen we proberen in de flow te blijven en in verbinding blijven. Dus de mantra voor vandaag, omdat ik gewoon doorkruip, de mantra voor vandaag is: Wanneer ik me afgescheiden voel moet ik mezelf aanzetten als een lichtknop die het mogelijk maakt dat het heden door mij heen stroomt vanuit het Goddelijke. We moeten open blijven, we moeten als het ware door Saturnus in Boogschutter heen breken. We moeten op onze intuitie vertrouwen, dat we gewoon weten wat we weten, zonder te weten hóe we dat weten.

5 We zijn in verbinding met de Zon, met het licht, met het goddelijke, we zijn die lichtknop en wij moeten onszelf aan zetten. En dat is het lastige stuk wat nu aan de gang is, met al die dingen in de exterieure tekens, kunnen we ons voelen alsof we iemand anders nodig hebben om ons te activeren, of we hebben iets nodig om onszelf te activeren, of we hebben veiligheid of geld nodig of een baan om ons vooruit te trekken. Of om het waarde te geven, en te verklaren waarom we hier zijn of wat dan ook. En Uranus in Ram zegt gewoon weet je wat? Dat is achterstevoren. Wij zetten onszelf in actie door onze Yoga, door onze spirituele oefeningen, door onze muziek, door onze kunst, of wat dan ook. Maar het is aan ons, intern, om onszelf te activeren. Om onszelf toe te staan dat het heden kan stromen en open te blijven staan voor de liefde, voor eenheidsbewustzijn, en met de bron en dan Dan zal onze inspiratie doorgaan met stromen en we zullen ons beelden, die we ons hebben verbeeld en wat we hebben gezien, en wat mogelijk is, kunnen laten manifesteren in de realiteit en in de richting van het nieuwe paradigma. Dus het kan verleidelijk zijn met Mars vierkant Jupiter om een beetje lui te zijn, een beetje inschikkelijk, en het gevoel te hebben van oh, laat maar gaan, maar Saturnus vierkant met de knopen zegt wees waakzaam, het is tijd om de veranderingen aan te gaan, het is tijd om relaties uit het verleden los te laten, of misschien dromen uit het verleden, en onze dromen te delen zoals we samen kunnen creëren; in plaats van het creëren van kleine bubbels die onszelf isoleren. We zullen moeten communiceren, Mercurius en Jupiter en Zon met onze Weegschaalpartners en andere mensen, zodat we samen deze toekomst gaan creëren. We komen daar niet alleen, we zullen dit Waterman-gemeenschappelijke ding moeten doen, maar we kunnen niet afhankelijk zijn, of mede-afhankelijk worden van andere mensen, zoals de autoriteiten of degenen die ons de weg wijzen. Ieder van ons heeft een speciale gave om aan de gemeenschap bij te dragen, vanuit onze speciale kijk op wat er gebeurt. We hebben dat allemaal en dat is wat het zo prachtig maakt. Dus wanneer ik me afgescheiden voel moet ik mezelf aanzetten als een lichtknop die het mogelijk maakt dat het heden door mij heen stroomt vanuit het Goddelijke. Probeer dat eens, en kijk dat nog eens na. Ik wens je het allerbeste deze week. En ik spreek je later. Namasté, aloha, heel veel liefde! Tom Kaypacha Lescher

6 Vertaling NL: Irma Schiffers Voor de video met NL ondertiteling kun je kijken op

Kaypacha: Pele-rapport van 9 mei 2018

Kaypacha: Pele-rapport van 9 mei 2018 Kaypacha: Pele-rapport van 9 mei 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En ik ben in Berlijn, wat de groenste stad is die ik ooit heb gezien. Dit is geweldig! Dit rapport is voor

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 3 november 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 3 november 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 3 november 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. 3 november 2016. Ik ben hier in dromenland, zie je die glazen piramide daar verderop?

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 23 mei 2018

Pele-Rapport voor de week van 23 mei 2018 Pele-Rapport voor de week van 23 mei 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 23 mei 2018. En ik zal proberen om zo dicht mogelijk bij de microfoon te blijven, want ik weet dat

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 oktober 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 oktober 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 7 oktober 2015 Nederlandse versie Hallo iedereen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en ik sta niet buiten ergens in de jungle. Ik zit achter mijn computer met

Nadere informatie

Kaypacha: Pele-rapport 11 april 2018.

Kaypacha: Pele-rapport 11 april 2018. Kaypacha: Pele-rapport 11 april 2018. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, varend in de rivier de Nijl. Ik wil je even een kort beeld geven van de woestijn, de bergen, het zand. Het is vandaag

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 1 december 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 1 december 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 1 december 2016 Nederlandse versie Sába ai-di i, dat is Laotiaans voor Hallo, en ik ben hier bij de watervallen, buiten Luang prabang, Laos. En het is tè lawaaierig bij deze

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 22 november 2017

Pele-Rapport voor de week van 22 november 2017 Pele-Rapport voor de week van 22 november 2017 Okee, dit is Kaypacha op het strand van Goa voor een nieuw wekelijks Pele-rapport. Ik zit middenin een workshop hier, ik zal deze er snel even uitstampen;

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 februari 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 februari 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 22 februari 2017 Nederlandse versie Hallo dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 22 februari 2017; ik breng je nu direct naar de horoscoop, want dat maakt het

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 september 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 september 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 22 september 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en het is een dag later omdat de vulkaan is uitgebarsten in Costa Rica en ze sloten

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 29 juli 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 29 juli 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 29 juli 2015 Nederlandse versie Hallo, dit is Parché, mijn poes, met het wekelijkse Pele-rapport en deze is voor 29 juli 2015. Dat is een astrologisch, weet je wel, zo n

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 28 oktober 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 28 oktober 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 28 oktober 2015 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Vandaag is het 28 oktober 2015 en ik wil jullie even een klein perspectief

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha van 3 april 2019

Pele-rapport van Kaypacha van 3 april 2019 Pele-rapport van Kaypacha van 3 april 2019 Wat is er aan de hand, aardlingen? Auwww!!! Kaypacha hier met het wekelijkse Pele-rapport. 3 april 2019. We hebben het gered tot 1 april 2019. Kun je geloven

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 16 mei 2018

Pele-Rapport voor de week van 16 mei 2018 Pele-Rapport voor de week van 16 mei 2018 Goedemiddag, dit is Kaypacha, opnieuw, met het wekelijkse Pele rapport voor 16 mei 2018. En er zijn zoveel aspecten aan het werk op dit moment. Als je naar de

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 15 september 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 15 september 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 15 september 2015 Nederlandse versie Ik heb het gehaald tot het meer Wonderland in boulder Colorado. Howdy Doody! Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en deze

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 25 april 2018

Pele-Rapport voor de week van 25 april 2018 Pele-Rapport voor de week van 25 april 2018 Hallo goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 25 april 2018. Ik weet niet hoe dit gaat uitpakken, want ik ben op een eiland met veel

Nadere informatie

Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 11 juli 2018

Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 11 juli 2018 Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 11 juli 2018 Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik sluip naar deze vogels toe. Het kan zijn dat dat niet goed uitkomt voor de camera want. Ik

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 10 mei 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 10 mei 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 10 mei 2017 Nederlandse versie Hallo, goedemorgen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben hier op Flamingo Beach, 10 mei 2017. Voel je het? Voel je die Maan

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 18 juli 2018

Pele-Rapport voor de week van 18 juli 2018 Pele-Rapport voor de week van 18 juli 2018 Okee, wat een waterbronnen. Het is hier een beetje mistig. Ik kan niet alle eilanden zien, maar ik moet vandaag even vrijaf nemen. We rijden het hele eiland over

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 december 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 december 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 14 december 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 14 december 2016. We voelen nog steeds de effecten van de volle Maan in Tweelingen,

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha van 10 april 2019

Pele-rapport van Kaypacha van 10 april 2019 Pele-rapport van Kaypacha van 10 april 2019 Hallo, goedemorgen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. 10 april 2019. En ik reed door naar het einde van de weg en ik liep door tot het einde van

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 december 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 december 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 7 december 2016 Nederlandse versie Hallo daar, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Eindelijk ben ik hier aangekomen bij de Koh Phangan, de Sanctuary. Dat is

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 1 november 2017

Pele-Rapport voor de week van 1 november 2017 Pele-Rapport voor de week van 1 november 2017 Hallo, dit is Kaypacha en ik maak een enigszins avontuurlijke boottocht. Ik ben hier net buiten Kerala, dat is dichtbij het uiterst zuidelijke puntje van India.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 24 augustus 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 24 augustus 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 24 augustus 2016 Nederlandse versie Hallo iedereen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Een astrologische kijk op wat er speelt op deze aarde hier, voor 24 augustus.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 december 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 december 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 21 december 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En vandaag, zoals je kunt zien, is het 21 december 2017. En de Zon staat op 0

Nadere informatie

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 17 januari 2018

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 17 januari 2018 Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 17 januari 2018 Hallo, dit is Kaypacha met een nieuw Pele-rapport, voor 17 januari 2018. En uiteraard ben ik bij de rivier. Een van de eerste liedjes die

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 6 januari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 6 januari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 6 januari 2016 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, deze is voor 6 januari 2016. Ik ben hier op de M.S. Dixie Queen. Dat

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 13 juni 2018

Pele-Rapport voor de week van 13 juni 2018 Pele-Rapport voor de week van 13 juni 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 13 juni 2018. Ik heb het gehaald tot thuis. Ik kan het nauwelijks aan hier. Ik verlaat de achtertuin

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 28 juni 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 28 juni 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 28 juni 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en dit is het laatste Pele-rapport van de maand juni. 28 juni 2017 om precies te zijn.

Nadere informatie

Astrologie voor de ziel 6 september 2017 Nederlandse vertaling & transcript

Astrologie voor de ziel 6 september 2017 Nederlandse vertaling & transcript Astrologie voor de ziel 6 september 2017 Nederlandse vertaling & transcript Goedendag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 6 september 2017. Het is het bananenverslag. Ik ben thuisgekomen.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 12 mei Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 12 mei Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 12 mei 2015 - Nederlandse versie Hallo, buenos dias, hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en ik loop nu niet op andermans erf, ik doe dit nu in mijn eigen achtertuin.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 29 september 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 29 september 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 29 september 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 29 september 2016. Ik weet dat een dag later is, ik doe dit normaal op woensdag

Nadere informatie

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport van 13 december 2017

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport van 13 december 2017 Nederlandse vertaling van het Pele-rapport van 13 december 2017 Hallo iedereen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En vandaag is het 13 december 2017. En ik probeer mijn weg te vervolgen

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 27 september 2017

Pele-Rapport voor de week van 27 september 2017 Pele-Rapport voor de week van 27 september 2017 Hallo, goedemorgen. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en het is vandaag 27 september 2017. En het is hier vroeg in de ochtend en ik ben bij

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 juni 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 juni 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 23 juni 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben hier in Lucius, Griekenland in de buurt bij Athene, en ik breng een bezoek

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 10 november 2016, Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 10 november 2016, Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 10 november 2016, Nederlandse versie Ola, hello, sayang, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 10 november 2016. Ik wilde dat ik deze hele waterval in één

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 8 februari 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 8 februari 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 8 februari 2017 Nederlandse versie Een speciale aankondiging: we hebben een gratis eclips-webinar vrijdag, 5 uur Costa Rica tijd, kijk naar de aantekening hieronder om je

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 9 december 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 9 december 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 9 december 2015 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport; het astrologische vooruitzicht voor 9 december 2015. Ik ben hier in

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 15 februari 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 15 februari 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 15 februari 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Dit is een van die dagen waarbij ik graag op het dak wil zitten en naar de wolken

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 1 maart 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 1 maart 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 1 maart 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben hier in Tabacon, de huidige temperatuur van het water is warmer dan de lichaamstemperatuur.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 juni 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 juni 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 14 juni 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben hier in het mooie Pacific Northwest bij Tryon Creek, met vogelgezang en een

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 september 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 september 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 7 september 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha en afgelopen week liet ik jullie zien wat er aan de hand was vanuit de ruimte. En nu ga ik jullie laten zien wat

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha van 22 mei 2019

Pele-rapport van Kaypacha van 22 mei 2019 Pele-rapport van Kaypacha van 22 mei 2019 Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en dat komt naar je toe vanuit de cactus-tuin, als je dat al niet kunt zien. Het is 22 mei

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 25 januari 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 25 januari 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 25 januari 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben er niet helemaal zeker van waar dit pad heen gaat. Ik ben hier zojuist aangekomen,

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 10 februari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 10 februari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 10 februari 2016 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, hoe gaat ie? Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, astrologie voor de ziel, en deze is voor 10 februari

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 januari 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 januari 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 11 januari 2017 Nederlandse versie Hallo goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport op één elf. 1-11. 11 januari 2017. Ik ben hier bij deze rotspartij en

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 8 maart 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 8 maart 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 8 maart 2017 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En het is wat koud en winderig buiten dus ik ga even weg van de planeet

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 19 oktober 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 19 oktober 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 19 oktober 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, astrologische vooruitblik. Dit is voor de week van de 19 e oktober 2016. Ik ben

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 3 februari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 3 februari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 3 februari 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het Pele-rapport en dit Pele-rapport is voor 3 februari 2016. Het is een astrologisch avontuur door tijd en

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 8 augustus 2018

Pele-Rapport voor de week van 8 augustus 2018 Pele-Rapport voor de week van 8 augustus 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport en dit is voor 8 augustus 2018. Het is eigenlijk 7 augustus, maar ik geef morgen een workshop, dus ik

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 25 maart Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 25 maart Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 25 maart 2015- Nederlandse versie Aloha, hier is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport. Ik ben hier op het strand, ik heb het gehaald tot Venice-beach. En je weet, dat

Nadere informatie

Het Pele-rapport door Kaypacha Astrologie voor de ziel 4 oktober 2017

Het Pele-rapport door Kaypacha Astrologie voor de ziel 4 oktober 2017 Het Pele-rapport door Kaypacha Astrologie voor de ziel 4 oktober 2017 Hallo iedereen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Deze is voor 4 oktober 2017. Laten we gewoon wat inzoomen op onze

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 30 augustus 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 30 augustus 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 30 augustus 2017 Nederlandse versie Goedemorgen, of welke tijd het ook is voor jou, het is hier ochtend in Noord-Carolina. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 20 januari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 20 januari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 20 januari 2016 Nederlandse versie Hallo allemaal, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Zoals je kunt zien bevind ik mij in de ruimte op dit moment, en we kijken

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 12 april 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 12 april 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 12 april 2017 Nederlandse versie Okee, klaar of niet, daar gaan we. Zo, met al deze retrograde planeten en dan ook nog Venus die stil staat en direct gaat deze week, voor

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 juli 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 juli 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 22 juli 2015 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. 22 juli, een dag voor mijn verjaardag. De Zon ging zojuist in Leeuw, nul graden. We

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 16 november 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 16 november 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 16 november 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Een astrologische kijk op wat er hier gebeurt op de aarde voor 16 november 2016.

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 3 januari 2018

Pele-Rapport voor de week van 3 januari 2018 Pele-Rapport voor de week van 3 januari 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport. De eerste van het jaar 2018 en het is 3 januari. Ik ben hier op het strand in New Mexico nieuwjaar aan

Nadere informatie

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 10 januari 2018

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 10 januari 2018 Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 10 januari 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Heb je nog wat nieuws? 10 januari 2018. En ik geef even een beeld van deze kathedraal-bomen

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 november 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 november 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 23 november 2016 Nederlandse versie Okee, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 23 november 2016. En ik moet weer weg hier, want er kunnen elk moment mensen

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 2 juni 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 2 juni 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 2 juni 2015 Nederlandse versie Ola. Namasté, hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, en deze is voor 2 juni 2015. En dit kan een lang rapport worden. Er is zoveel

Nadere informatie

Transcript Pele-rapport voor 8 november 2017 door Kaypacha

Transcript Pele-rapport voor 8 november 2017 door Kaypacha Transcript Pele-rapport voor 8 november 2017 door Kaypacha Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. We zijn hier bij stuwwater van Karbala. Prachtig Zuid-India. Het is 8 november 2017. Zeer

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 december 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 december 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 23 december 2015 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en ik ben weer thuis in Costa Rica waar de koffiebonen aan het groeien zijn. Jazeker

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 26 september 2018

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 26 september 2018 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 26 september 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport voor 26 september 2018. Ik hoop dat je me kunt verstaan. Ik ben hier bij de Confluence, dat is een

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 1 februari 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 1 februari 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 1 februari 2017 Nederlandse versie Soms kun je het pad zien dat voor je ligt. Niet altijd, er is veel verwarring met de Vissen-party die gehouden wordt, maar we schuiven

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 17 oktober 2018

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 17 oktober 2018 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 17 oktober 2018 Hallo allemaal, dit is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport. Het is 17 oktober 2018. En het regent buiten, maar het regent niet in de kosmos. Dus laten

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 5 april 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 5 april 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 5 april 2017 Nederlandse versie Goedemorgen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Zeker weten, dit is een nieuwe. 5 april 2017. De Maan is in Leeuw en blijft

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 22 augustus 2018

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 22 augustus 2018 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 22 augustus 2018 Hallo, Kaypacha hier met het wekelijkse pele-rapport. Niet een bananen-rapport, ook al wordt dat wel een banaan. Ik ben weer thuis en ik kijk even hoe het

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 19 mei 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 19 mei 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 19 mei 2015 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 19 mei 2015. Hier in Tepoztlan, vlak bij Con Navaja in Mexico en

Nadere informatie

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 24 januari 2018

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 24 januari 2018 Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 24 januari 2018 Hallo vrienden, dit is Kaypacha met een nieuw Pele-rapport, voor 24 januari 2018. En de Maan staat in Stier, ik weet niet of je die levensgenieters

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 28 augustus 2019

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 28 augustus 2019 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 28 augustus 2019 Dit is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport voor 28 augustus 2019. Het is woensdag. De Maan staat nog steeds in Leeuw en morgen gaat ze naar Maagd. Samen

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 augustus 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 augustus 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 11 augustus 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Vandaag is het 12 augustus, nee, het is 11 augustus. En het is donderdag, meestal

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 31 oktober 2018

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 31 oktober 2018 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 31 oktober 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport. En dit rapport is voor 31 oktober; halloween op sommige plaatsen, jazeker. 2018, en ik ben hier op

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 november 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 november 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 11 november 2015 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag of zal ik zeggen goedemiddag. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik heb het gehaald, ik kom zojuist uit

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha van 24 april 2019

Pele-rapport van Kaypacha van 24 april 2019 Pele-rapport van Kaypacha van 24 april 2019 Hallo, goedemorgen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 24 april 2019. Ik voel dat ik geen zin heb om rond te rijden of te lopen vandaag. Dus

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 13 juli 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 13 juli 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 13 juli 2016 Nederlandse versie Okee hallo, aloha, Namasté, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, ik kom nu naar jullie toe vanaf Corfu, Griekenland. Het is een

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 17 mei 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 17 mei 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 17 mei 2017 Nederlandse versie Hallo, goedemorgen dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. 17 mei 2017. En ik ben inderdaad terug in mijn eigen achtertuin, want dat

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 april 2015 - Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 april 2015 - Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 21 april 2015 - Nederlandse versie Hallo planeet Aarde. Hoe gaat het, hoe is het met iedereen? Het is 21 april 2015. Hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Het

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 8 september 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 8 september 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 8 september 2015 Nederlandse versie Hallo, Namasté, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. 8 september 2015. Wat is er aan de hand. Op dit moment, vandaag hebben

Nadere informatie

The Pele Report van 3 februari 2015 in Dutch/Nederlands

The Pele Report van 3 februari 2015 in Dutch/Nederlands The Pele Report van 3 februari 2015 in Dutch/Nederlands Hola, Buenos Dias, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele Rapport voor 3 februari 2015 en we zitten ongeveer twee uur voor de volle maan in Leeuw.

Nadere informatie

Kaypacha: het Pele-rapport van 21 juni 2017

Kaypacha: het Pele-rapport van 21 juni 2017 Kaypacha: het Pele-rapport van 21 juni 2017 Hallo, dit Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor woensdag 21 juni 2017. De zonnewende, precies afgelopen nacht dat de zon naar Kreeft ging. En ja, vandaag

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 maart 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 maart 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 23 maart 2016 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. 23 maart 2016. Ik ben hier bij het meer van Atitlan, San Marcos, Guatemala.

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 13 september 2017

Pele-Rapport voor de week van 13 september 2017 Pele-Rapport voor de week van 13 september 2017 Kaypacha hier met het wekelijkse Pele-rapport en het is nu 13 september 2017. Ik ben even thuis en het is een beetje te moerassig om ergens anders heen te

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 september 2016, Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 september 2016, Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 14 september 2016, Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 14 september 2016. En inderdaad, september is het regenseizoen hier in Costa

Nadere informatie

Kaypacha: Pele-rapport van 2 mei 2018

Kaypacha: Pele-rapport van 2 mei 2018 Kaypacha: Pele-rapport van 2 mei 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben hier in de buurt van de stad Deia op het eiland Mallorca, Spanje. En ik kan niet geloven hoe mooi! 2

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 17 februari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 17 februari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 17 februari 2016 Nederlandse versie Hallo, goedemorgen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, een astrologische overpeinzing, en deze is voor 17 februari 2016.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 13 april 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 13 april 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 13 april 2016 Nederlandse versie Aloha iedereen. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en deze is om precies te zijn voor 13 april en ik weet dat sommigen van jullie

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 5 mei 2015 - Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 5 mei 2015 - Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 5 mei 2015 - Nederlandse versie Hallo, buenos dias, hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 5 mei 2015. Dit is een astrologisch rapport over wat er zoal daar

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 31 maart 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 31 maart 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 31 maart 2016 Nederlandse versie Goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor maart 2016. Ik ben weer thuis voor een klein tijdje. De bananenbomen. De

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 24 februari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 24 februari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 24 februari 2016 Nederlandse versie Hallo, goedendag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-bananen-rapport. Hier zijn we dan, prachtige dag, prachtige dag, prachtige dag.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 28 december 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 28 december 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 28 december 2016 Nederlandse versie Hallo, Pura vida, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben heel enthousiast vandaag want met kerstmis kreeg ik een stable

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 30 mei 2018

Pele-Rapport voor de week van 30 mei 2018 Pele-Rapport voor de week van 30 mei 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport. En ik ben hier in de woestijn. Ik weet niet of het technisch gesproken een woestijn is, maar na Costa Rica

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 27 januari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 27 januari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 27 januari 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 27 januari 2016. Ik ben weer thuis en afgelopen week liet ik de planeten zien

Nadere informatie

Hallo, planeet Aarde! Mensen, oh help, dit is een tijd! Dit is een tijd en we hebben nog wat tijden te verwachten. Laten we het daarover hebben.

Hallo, planeet Aarde! Mensen, oh help, dit is een tijd! Dit is een tijd en we hebben nog wat tijden te verwachten. Laten we het daarover hebben. Pele-rapport van Kaypacha voor 24 juni 2015 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en dit is voor 24 juni 2015. Ja inderdaad, dit is een tijd! Precies vandaag hebben

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 17 augustus 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 17 augustus 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 17 augustus 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Het is woensdag 17 augustus 2017. (? ;-) Ik ben in Lissabon aangekomen, Portugal

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 april 2015 - Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 april 2015 - Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 14 april 2015 - Nederlandse versie Hallo, Buenos dias, hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, reizend door Berkeley, op weg naar het vliegveld. En ik sta

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 18 november 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 18 november 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 18 november 2015 Nederlandse versie Okee goedendag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik wil jullie meenemen op een kleine tocht hier buiten bij het geheime

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 15 november 2017

Pele-Rapport voor de week van 15 november 2017 Pele-Rapport voor de week van 15 november 2017 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en deze is voor 15 november 2017. Ik ben hier op het eiland Vivekananda, dat ligt op het puntje van

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 1 augustus 2018

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 1 augustus 2018 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 1 augustus 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport. Ik probeer iets nieuws, want er staat zoveel wind hier. Ik probeer een microfoon te gebruiken, kijken

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 29 augustus 2018

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 29 augustus 2018 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 29 augustus 2018 Hallo goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport. Kijk eens naar dat termietennest daar. Zie je dat? Oh help, termieten ja, het is een

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 29 maart 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 29 maart 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 29 maart 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Er is zoveel aan de hand, en er is zoveel om over te praten, dit Pele-rapport zou

Nadere informatie