Pele-rapport van Kaypacha voor 29 maart 2017 Nederlandse versie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Pele-rapport van Kaypacha voor 29 maart 2017 Nederlandse versie"

Transcriptie

1 Pele-rapport van Kaypacha voor 29 maart 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Er is zoveel aan de hand, en er is zoveel om over te praten, dit Pele-rapport zou een uur lang kunnen duren. Dus ik begin maar een beetje met wat achtergrond te geven van sommige belangrijke grote dingen die er zo n beetje uitspringen. April zal wat hoogtepunten geven zoals je al enigszins kunt opmaken uit de mantra van deze week. Maar laten we eens kijken waar ik het hier over heb, want ik ga even terug naar november. Omdat het in november de eerste keer was dat Jupiter vierkant kwam te staan met Pluto. Dat komt terug, Jupiter staat opnieuw vierkant met Pluto, morgen, donderdag 30 maart. Hij komt omhoog zetten, gaat retrograde en komt weer terug, laten we dat even bekijken, daar gaan we. Dus vanaf november, nu zie je Jupiter verschuiven, al het andere gaat rond, Jupiter gaat naar boven en waar ik ook echt op in wil gaan hier nu, is wat? 25 januari, boem! Jupiter ging naar 22 graden, Pluto ging naar 17, en Venus ging naar 22. Kijk hier maar naar, exact 22 graden, op 25 januari, kwam Venus in conjunctie met Cheiron. Je kunt hier zien dat deze conjunctie van Cheiron, Venus en zelfs Mars daar in januari, als je je nog de laatste week van januari herinnert, die was nogal intens. Want deze staan allemaal vierkant met Saturnus. Dat is heel belangrijk want het reflecteert terug op dingen die in november zijn begonnen en in januari, en laten we nu eens kijken wat er gebeurt: zowel Venus als Jupiter gaan nog iets vooruit en daarna retrograde. Je ziet dat Jupiter nu achteruit loopt, retrograde. En dan, hier, 8 maart, gaat Venus ook retrograde. Dus ze komen terug om dezelfde planetaire posities opnieuw in te nemen. Oh ik vergat hiernaar te kijken, even een stukje terug gaan, Saturnus conjunct het Galactische centrum. Saturnus op 27 graden en staat conjunct het Galactische centrum van 8 maart tot 10 mei. Dus je zult zien dat Saturnus daar een tijd blijft zitten, terwijl we voorwaarts gaan. We gaan voorwaarts, we gaan voorwaarts. Jupiter gaat retrograde, Venus is retrograde en hier zijn we; deze week, nu, en dan zondag, dan gaat Venus terug naar Vissen. En, zodra ze terug is in Vissen, staat ze vierkant met Saturnus en opnieuw conjunct Cheiron. Laten we terug gaan naar 30 maart. Dat is morgen, Jupiter retrograde staat in dit vierkant, 19 graden naar 19 graden, dus in november kwam dit opzetten, nu komt het terug, dus opnieuw Jupiter vierkant Pluto; Venus loopt opnieuw samen op met Cheiron, en Venus gaat stil staan. Precies daar! Maar ik zal het nu in dagen opdelen, okee daar gaan we; kijk Venus, ze staan allemaal op 26 graden nu. Je ziet Venus en Cheiron daar beiden bovenin terwijl ze gaat stil staan.

2 Dus op dezelfde graad als Cheiron gaat Venus stil staan en blijft daar vijf dagen zitten op dezelfde 26 graden voordat ze verder gaat. Dus van 12 april tot 17 april is Venus op bezoek bij Cheiron. Opnieuw. Dan gaat zij vooruitlopen en vanzelfsprekend het laatste wat ik wil bespreken is dat Jupiter opnieuw retrograde gaat, retrograde. Saturnus gaat retrograde, neemt afstand van het Galactische centrum, maar gaat terug tot 21 graden. En, wat gebeurt er als Jupiter direct gaat lopen. En hij komt voorbij; Saturnus gaat direct, en komt voorbij en echt bij wat? Jupiter vierkant Pluto, wanneer is de laatste keer? 4 augustus. 4 augustus. Dus in november ging Jupiter omhoog, en in maart komt Jupiter terug en begin augustus gaat Jupiter opnieuw vooruit. En het laatste wat ik wil laten zien is in december. Oh oh, stop alsjeblieft, sucker Ah, my sucker laat me in de steek. Ik wilde gewoon laten zien dat Saturnus terug gaat naar het Galactische centrum. Hier, okee? 1 december. Dus, dit is de flow. Direct, retrograde, voorwaarts. Laat me naar de camera gaan en vertellen wat dat betekent, kijken of we wat logica kunnen halen uit deze mysteriën van de planeten die voortbewegen in het zicht van de creator. De grote hemelbol. Oh ja Okee, ik ga proberen om logica te halen uit dit buffet van alles wat er gaande is in deze tijd. Ten eerste, vandaag, is de Maan zojuist naar Stier gegaan, dus ik voel me een beetje stierlijk, ik heb niet het gevoel dat ik wil gaan fietsen bij de rivier, maar gewoon een beetje wil zitten in de achtertuin. En er is zoveel om over te praten, ik wil niet afgeleid worden. Dit is een tijd waarin we ons echt wat meer zullen moeten concentreren en moeten uitzoeken wat er in hemelsnaam aan de hand is. Dus, Mercurius gaat naar Stier, heb ik dat genoemd? Vrijdag gaat Mercurius naar Stier, dus dan hebben we Mercurius en Mars in Stier. Wat ik ook net niet echt heb vermeld, maar waar ik volgende week meer over zal vertellen, en de week erna, want Mars in Stier en Venus in Ram is de wederzijdse receptie, en dat heeft zoveel te maken met onze relaties, het evenwicht van ons mannelijke en vrouwelijke deel, agressie, en ontvankelijkheid. De mogelijkheid om ons standpunt uit te schreeuwen, in wat we willen, versus onze mogelijkheid te luisteren, kalm te zijn en rustig te blijven, en aan te passen, kritiek te ontvangen op een constructieve manier. Dit is echt een intense tijd en Jupiter vierkant Pluto is onderdeel van deze intensiteit en dat is uiteraard nog steeds in oppositie met Uranus. Dit T-vierkant brengt ons juist meer, meer, meer, meer. Het is alsof we in de Wall Street stock market staan of zoiets.

3 Alles gaat gewoon heel snel en staat op scherp, er staat veel geld op het spel, dus er staan grote machtige mensen op het spel. Onze reputaties, onze macht, we hebben te maken met mensen die ons proberen te manipuleren of ons willen veranderen. Dit is algeheel een zeer intense tijd van transformatie. Het is alsof we worden uitgeperst, als een puistje, we worden uitgeperst om alles eruit te drukken wat niet in waarheid is. Alles wat niet onszelf is. Saturnus conjunct het Galactische centrum, ik zei het al eerder: defragmenteren van onze harde schijf. En dat betekent, loslaten van het vertrouwde en dit is wat Philip Cedric zo mooi zegt, ik ving dat vandaag op toen ik opnieuw datgene over het Galactische centrum las, en ik zal dit nogmaals in de aantekeningen zetten: De psyche kan heel vaak het vertrouwde verwarren met met het goede. We kunnen ons onbewust gewoon veilig voelen met het bekende en het vertrouwde, en dit is waarom zoveel mannen trouwen met hun moeders. En zoveel vrouwen hun vaders trouwen. Of waarom zoveel mensen verstrikt raken in hetzelfde; ze hebben vijf scheidingen gehad en allemaal om dezelfde reden. Dat is gewoon een soort herhalen, herhalen van het patroon. Herhaling van dit patroon, herhaling van het patroon, waarom? Omdat het vertrouwd is. De manier waarop er van mij werd gehouden door die ouder, of door de andere sekse, toen ik een baby was; dat is wat ik denk dat liefde is. En dat kan mishandeling geweest zijn, het kan ongepast geweest zijn, het kan prachtig geweest zijn, maar dat was mijn ervaring van liefde, dat is wat ik denk dat liefde is. En onze psyche houdt vast aan deze dingen. En dan komt Saturnus gelijk te staan met dit Galactische centrum. En Cheiron komt eraan om vierkant te staan met dat Galactische centrum. Saturnus is de basischakra. Dat is waarmee we vasthouden aan dingen. Voor overleving, voor zekerheid. Dit is niets eens seksueel, dit gaat dieper dan dat. Dit is leven en dood. Dus wanneer Saturnus dat Galactische centrum raakt, worden we allemaal er doorheen geduwd, het basischakra is zoiets als uitgewrongen worden. Om de oude patronen eruit te drukken. De oude overtuigingen; het bekende en vertrouwde, misschien wel van meerdere levens. Dit is karmisch materiaal. En het is echt prachtig nu dat we Venus retrograde hebben. Jupiter is retrograde. In de komende weken, komende week, wat is het? Maandag? Nee, komende woensdag gaat Saturnus retrograde. 9 april gaat Mercurius retrograde. Retrograde, reflectie. Her-zien, her-inneren, vrijlaten. Het is een tijd van reflectie over onze beperkende kernovertuigingen En hoe helpt het universum ons daarbij? Het universum, het Galactische centrum is aan het borrelen en doet ons fundament schudden. Hoe sterk is jouw fundament?

4 Is je huis op zand gebouwd? Of heb je het op stevige hoekstenen gebouwd in jouw persoonlijke waarheid. Dus dit is zo n tijd waarin je dat kunt voelen en dit is waar de schaduw naar voren komt. Dit is zo n tijd van het omhoog laten komen van de manier waarop we naar de dingen hebben gekeken. En Venus die in aantocht is, gaat stil staan, op de 26 e, 27 e graad van Vissen met Cheiron, ik liet het je zien. Ze blijft daar vijf dagen zitten. Ze gaat terug naar Vissen. Het is bijna alsof ze langs Cheiron ging en dacht Oeps, ik vergat hem iets te vertellen. Of hij zou me iets geven en ik vergat het aan te pakken; ik moet terug. Ik moet opnieuw naar beneden. Opnieuw naar de onderwereld. Cheiron was een ander wezen, dat stierf en opnieuw is herrezen. Christusbewustzijn: dood en wederopstanding. Inana, Venus, afdalen in de onderwereld en dan weer opnieuw oprijzen. Dit is afdaling in de onderwereld en zelfs terugkomen van Ram en dan weer terug naar Vissen. Ze zal nu een tijdje in Vissen blijven. Een paar weken, meen ik. En in verbinding komen met Cheiron, onze wond. Onze wond. En deze wond kan wat? Wanneer we willen vasthouden aan een illusie en misschien een onschuldige kindertijdillusie, dat alle mannen zo zijn, of alle rijke mensen zijn zo, of geld is de wortel van alle kwaad, of seks is slecht, of.. al die bronovertuigingen die we hebben; we moeten reflecteren, en herinneren. Kijken waar ze vandaan komen, ze zullen worden uitgedaagd. Dus dit is een innerlijk proces, dat we het echt zullen moeten zien en moeten kijken naar onze eigen zaken, en wat er gewoon niet in waarheid is. Dit is een tijd voor radicale eerlijkheid naar jezelf. Saturnus en Boogschutter op het Galactische centrum. Radicale eerlijkheid naar jezelf. Werkelijk al onze zaken op het bord leggen en ernaar kijken. En Philip zei opnieuw: dit is een tijd waarbij ik fout kan zitten. Ik was fout met betrekking tot datgene wat ik afgelopen week zei. Ik zat fout met wat ik voor jou voelde de afgelopen jaren. Ik zat fout toen ik je dat vertelde, twee maanden geleden. Of toen ik met je trouwde. Of toen ik je verliet. Ik moet fout gezeten hebben met dit soort dingen. Accepteren, dat is de enige manier om die schijf te kunnen defragmenteren en laat het los. Deze oude illusies, verkeerde overtuigingen Ik zei al, dit is het einde aan de illusie dit jaar. En deze maand april is echt doorslaggevend, in deze periode met vier retrograde planeten, zelfs meer dan dat, ik Het is echt deze tijd die zegt: weet je? Laat het gaan, anders zullen we en dat is de andere kant die kan gebeuren- andere mensen tegenkomen die ons zullen uitdagen, andere mensen die ons leugenaars zullen noemen, andere mensen zullen ons fout noemen, andere mensen zullen ons uitdagen voor wat we hebben gezegd, wie we zijn, waar we voor staan, wat we vijf jaar geleden hebben gezegd, tien jaar geleden. Al die dingen, al die oude patronen komen naar boven van vele levens. En relaties van vorige levens, het roept ons, het roept ons echt op: ben jij echt in jouw waarheid? En het roept ons ook op om onszelf te kénnen.

5 We kunnen verstrikt komen te zitten in een stuk van besluiteloosheid. Zo van God, ik weet niet echt wat ik heb gezegd, of ik weet niet echt hoe ik me voel, of ik weet niet waar dat vandaan kwam, of dat was nogal impulsief om je te zeggen rot op. Het is als het zijn van die freudiaanse versprekingen die eruit komen. En we brengen dit aan het licht. Onbewuste overtuigingen. Dus onbewuste overtuigingen worden bewust en kunnen onze stabiliteit verstoren. Het verstoort onze identiteit. Dus dit is een soort openbaring en die onthulling creëert instabiliteit, onveiligheid, en een verlangen om terug te rennen, je vast te grijpen aan het oude, vast te grijpen aan het verleden, vast te grijpen aan het vertrouwde, en niet te veranderen. En dat is waarbij we gevangen komen te zitten in het verleden en we evolueren niet Of: we gaan naar binnen en we kijken naar ons karma, en dit is het laaste punt dat ik wil bespreken want ik kan wel altijd doorgaan: Venus staat conjunct met Cheiron. Het Sabian-symbool voor de 27 e graad van Vissen is een oogstende maan. Een oogst, is het oogsten van wat we hebben gezaaid, de zaden die we hebben gezaaid, maar niet alleen dat; we hebben de zaden gezaaid, maar we hebben ze gecultiveerd, we hebben het onkruid eruit gehaald, we hebben ze water gegeven, we hebben de insecten weggejaagd;. Dit is een tijd van oogsten wat we hebben gezaaid. Of van wat we niet hebben gezaaid, en wat we niet hebben gecultiveerd. Dat is het karmische aspect. Elke actie zal een evenredig tegenovergestelde reactie opleveren. En we kunnen zelfs zeggen: wat je zaait zul je oogsten. En als je oogst kun je zelfs meer ontvangen dan wat je hebt gezaaid, als je dit ook hebt gecultiveerd. En als je in illusies hebt geleefd, als je hebt gelogen, wanneer je uit je integriteit bent geweest, als je dit is een tijd waarin alles zal terugslaan op je. En dat kunnen we allemaal ervaren, en dit is de druk. We zijn feitelijk onszelf aan het bevragen, maar we kunnen dat naar buiten projecteren, en in de hoek teruggedreven worden, met je rug tegen de muur komen te staan en we moeten onszelf bewijzen, onszelf herhalen, onszelf beoordelen onder stress en druk. En dat bouwt en bouwt en bouwt zich op, dat is absoluut zeker. Je zult naar jezelf moeten kijken en als je niet naar jezelf kijkt, dan gaat de wereld je helpen om jezelf te zien. Dus we zullen onze realiteit echt moeten zien, of je het nu leuk vindt of niet; onbewust, bewust, of niet, we worden tegen de grond geslagen. Saturnus is die verdomde derde dimensie-realiteit. En die staat op het Galactische centrum. En vierkant Venus komt eraan om er een vierkant van te maken- en dat is Oh God! Wow, we hebben het hier over hoge druk. Dus dit is geen tijd om te gokken of te speculeren, risico s te nemen, dit is een tijd om heel voorzichtig te zijn en je alleen maar aan iets verbindt en alleen maar aan je woord houdt: Saturnus is volwassenheid, dit is een enorme fase van opgroeien, van objectief zijn en zeggen hoe zou King Athur hiermee omgaan. Hoe zou de koningin hiermee omgaan. Ga in het koning-koningin archetype, van eerbiedwaardigheid, waardigheid, geduld, objectiviteit, verantwoordelijkheid, en echt gaan kijken naar het brede, grotere plaatje.

6 En neem je beslissingen, geef je commentaar, geef je reacties vanuit kalmte. En de tendens zal een schokkende reactie zijn: Aaah, ik ben zo gestressed en zo geschrokken en ik wil dit niet meer of ik wil hier niet meer over praten. Ik wil alleen maar vluchten. En ik zeg maar iets om weg te kunnen vluchten en dat is.. dat is waar de verspreking naar boven komt. En dat is wat jou te pakken heeft, man. Maar dat is de manier waarop je jezelf zult zien. Dus ja, dit is een trip, nietwaar? Om voorwaarts te kunnen gaan moet ik een stap terug doen en al mijn karma opruimen zodat ik op mijn spoor kom. Het is een tijd van afval. Tijd om de hoeken schoon te maken, de lijken uit de kast te halen, de garage op te ruimen, de spinnenwebben uit je hoofd te verwijderen, te verwijderen uit je geheugen, het is tijd om tot helderheid te komen. Dit is het resultaat na april, de maansknoop gaat dan naar Leeuw; er gaan veel dingen verschuiven, Mercurius gaat weer vooruit, Venus zal weer vooruit gaan lopen, dus nu is het zo dat we even achteruit zullen moeten stappen, zoek het uit en ruim het op, zodat we echt vooruit kunnen scheuren. Dat je mag scheuren in vrede. ja ja ja ja ja. Nog één keer: Om voorwaarts te kunnen gaan moet ik een stap terug doen en al mijn karma opruimen zodat ik op mijn spoor kom. Sommige van onze ankers zitten vast in de modder, en de boot wil de haven verlaten. Dus laten we daar naar beneden duiken en dat anker losmaken zodat we kunnen zeilen. Namasté, aloha, heel veel liefde! Tom Kaypacha Lescher Vertaling NL: Irma Schiffers Voor de video met NL ondertiteling kun je kijken op

Pele-rapport van Kaypacha voor 3 november 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 3 november 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 3 november 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. 3 november 2016. Ik ben hier in dromenland, zie je die glazen piramide daar verderop?

Nadere informatie

Kaypacha: Pele-rapport 11 april 2018.

Kaypacha: Pele-rapport 11 april 2018. Kaypacha: Pele-rapport 11 april 2018. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, varend in de rivier de Nijl. Ik wil je even een kort beeld geven van de woestijn, de bergen, het zand. Het is vandaag

Nadere informatie

Kaypacha: Pele-rapport van 9 mei 2018

Kaypacha: Pele-rapport van 9 mei 2018 Kaypacha: Pele-rapport van 9 mei 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En ik ben in Berlijn, wat de groenste stad is die ik ooit heb gezien. Dit is geweldig! Dit rapport is voor

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 22 november 2017

Pele-Rapport voor de week van 22 november 2017 Pele-Rapport voor de week van 22 november 2017 Okee, dit is Kaypacha op het strand van Goa voor een nieuw wekelijks Pele-rapport. Ik zit middenin een workshop hier, ik zal deze er snel even uitstampen;

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 15 september 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 15 september 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 15 september 2015 Nederlandse versie Ik heb het gehaald tot het meer Wonderland in boulder Colorado. Howdy Doody! Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en deze

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 december 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 december 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 14 december 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 14 december 2016. We voelen nog steeds de effecten van de volle Maan in Tweelingen,

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 oktober 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 oktober 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 7 oktober 2015 Nederlandse versie Hallo iedereen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en ik sta niet buiten ergens in de jungle. Ik zit achter mijn computer met

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 8 februari 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 8 februari 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 8 februari 2017 Nederlandse versie Een speciale aankondiging: we hebben een gratis eclips-webinar vrijdag, 5 uur Costa Rica tijd, kijk naar de aantekening hieronder om je

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 september 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 september 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 22 september 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en het is een dag later omdat de vulkaan is uitgebarsten in Costa Rica en ze sloten

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 23 mei 2018

Pele-Rapport voor de week van 23 mei 2018 Pele-Rapport voor de week van 23 mei 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 23 mei 2018. En ik zal proberen om zo dicht mogelijk bij de microfoon te blijven, want ik weet dat

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 1 maart 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 1 maart 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 1 maart 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben hier in Tabacon, de huidige temperatuur van het water is warmer dan de lichaamstemperatuur.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha van 3 april 2019

Pele-rapport van Kaypacha van 3 april 2019 Pele-rapport van Kaypacha van 3 april 2019 Wat is er aan de hand, aardlingen? Auwww!!! Kaypacha hier met het wekelijkse Pele-rapport. 3 april 2019. We hebben het gered tot 1 april 2019. Kun je geloven

Nadere informatie

Kaypacha: het Pele-rapport van 21 juni 2017

Kaypacha: het Pele-rapport van 21 juni 2017 Kaypacha: het Pele-rapport van 21 juni 2017 Hallo, dit Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor woensdag 21 juni 2017. De zonnewende, precies afgelopen nacht dat de zon naar Kreeft ging. En ja, vandaag

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 september 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 september 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 7 september 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha en afgelopen week liet ik jullie zien wat er aan de hand was vanuit de ruimte. En nu ga ik jullie laten zien wat

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 28 oktober 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 28 oktober 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 28 oktober 2015 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Vandaag is het 28 oktober 2015 en ik wil jullie even een klein perspectief

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 16 mei 2018

Pele-Rapport voor de week van 16 mei 2018 Pele-Rapport voor de week van 16 mei 2018 Goedemiddag, dit is Kaypacha, opnieuw, met het wekelijkse Pele rapport voor 16 mei 2018. En er zijn zoveel aspecten aan het werk op dit moment. Als je naar de

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 december 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 december 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 7 december 2016 Nederlandse versie Hallo daar, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Eindelijk ben ik hier aangekomen bij de Koh Phangan, de Sanctuary. Dat is

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 8 maart 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 8 maart 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 8 maart 2017 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En het is wat koud en winderig buiten dus ik ga even weg van de planeet

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 18 juli 2018

Pele-Rapport voor de week van 18 juli 2018 Pele-Rapport voor de week van 18 juli 2018 Okee, wat een waterbronnen. Het is hier een beetje mistig. Ik kan niet alle eilanden zien, maar ik moet vandaag even vrijaf nemen. We rijden het hele eiland over

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 10 mei 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 10 mei 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 10 mei 2017 Nederlandse versie Hallo, goedemorgen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben hier op Flamingo Beach, 10 mei 2017. Voel je het? Voel je die Maan

Nadere informatie

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 17 januari 2018

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 17 januari 2018 Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 17 januari 2018 Hallo, dit is Kaypacha met een nieuw Pele-rapport, voor 17 januari 2018. En uiteraard ben ik bij de rivier. Een van de eerste liedjes die

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 27 september 2017

Pele-Rapport voor de week van 27 september 2017 Pele-Rapport voor de week van 27 september 2017 Hallo, goedemorgen. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en het is vandaag 27 september 2017. En het is hier vroeg in de ochtend en ik ben bij

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 13 juni 2018

Pele-Rapport voor de week van 13 juni 2018 Pele-Rapport voor de week van 13 juni 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 13 juni 2018. Ik heb het gehaald tot thuis. Ik kan het nauwelijks aan hier. Ik verlaat de achtertuin

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha van 10 april 2019

Pele-rapport van Kaypacha van 10 april 2019 Pele-rapport van Kaypacha van 10 april 2019 Hallo, goedemorgen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. 10 april 2019. En ik reed door naar het einde van de weg en ik liep door tot het einde van

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 1 november 2017

Pele-Rapport voor de week van 1 november 2017 Pele-Rapport voor de week van 1 november 2017 Hallo, dit is Kaypacha en ik maak een enigszins avontuurlijke boottocht. Ik ben hier net buiten Kerala, dat is dichtbij het uiterst zuidelijke puntje van India.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 29 juli 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 29 juli 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 29 juli 2015 Nederlandse versie Hallo, dit is Parché, mijn poes, met het wekelijkse Pele-rapport en deze is voor 29 juli 2015. Dat is een astrologisch, weet je wel, zo n

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 5 oktober 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 5 oktober 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 5 oktober 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En vandaag, ik weet het niet, voelt als een beetje liggen hier en daar, kijkend

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 12 mei Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 12 mei Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 12 mei 2015 - Nederlandse versie Hallo, buenos dias, hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en ik loop nu niet op andermans erf, ik doe dit nu in mijn eigen achtertuin.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 25 maart Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 25 maart Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 25 maart 2015- Nederlandse versie Aloha, hier is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport. Ik ben hier op het strand, ik heb het gehaald tot Venice-beach. En je weet, dat

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 30 augustus 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 30 augustus 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 30 augustus 2017 Nederlandse versie Goedemorgen, of welke tijd het ook is voor jou, het is hier ochtend in Noord-Carolina. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 6 januari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 6 januari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 6 januari 2016 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, deze is voor 6 januari 2016. Ik ben hier op de M.S. Dixie Queen. Dat

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 juni 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 juni 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 14 juni 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben hier in het mooie Pacific Northwest bij Tryon Creek, met vogelgezang en een

Nadere informatie

Astrologie voor de ziel 6 september 2017 Nederlandse vertaling & transcript

Astrologie voor de ziel 6 september 2017 Nederlandse vertaling & transcript Astrologie voor de ziel 6 september 2017 Nederlandse vertaling & transcript Goedendag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 6 september 2017. Het is het bananenverslag. Ik ben thuisgekomen.

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 31 oktober 2018

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 31 oktober 2018 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 31 oktober 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport. En dit rapport is voor 31 oktober; halloween op sommige plaatsen, jazeker. 2018, en ik ben hier op

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 1 december 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 1 december 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 1 december 2016 Nederlandse versie Sába ai-di i, dat is Laotiaans voor Hallo, en ik ben hier bij de watervallen, buiten Luang prabang, Laos. En het is tè lawaaierig bij deze

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 februari 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 februari 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 22 februari 2017 Nederlandse versie Hallo dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 22 februari 2017; ik breng je nu direct naar de horoscoop, want dat maakt het

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 24 augustus 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 24 augustus 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 24 augustus 2016 Nederlandse versie Hallo iedereen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Een astrologische kijk op wat er speelt op deze aarde hier, voor 24 augustus.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 28 juni 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 28 juni 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 28 juni 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en dit is het laatste Pele-rapport van de maand juni. 28 juni 2017 om precies te zijn.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 december 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 december 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 23 december 2015 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en ik ben weer thuis in Costa Rica waar de koffiebonen aan het groeien zijn. Jazeker

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 25 januari 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 25 januari 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 25 januari 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben er niet helemaal zeker van waar dit pad heen gaat. Ik ben hier zojuist aangekomen,

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 augustus 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 augustus 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 11 augustus 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Vandaag is het 12 augustus, nee, het is 11 augustus. En het is donderdag, meestal

Nadere informatie

Het Pele-rapport door Kaypacha Astrologie voor de ziel 4 oktober 2017

Het Pele-rapport door Kaypacha Astrologie voor de ziel 4 oktober 2017 Het Pele-rapport door Kaypacha Astrologie voor de ziel 4 oktober 2017 Hallo iedereen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Deze is voor 4 oktober 2017. Laten we gewoon wat inzoomen op onze

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 19 mei 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 19 mei 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 19 mei 2015 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 19 mei 2015. Hier in Tepoztlan, vlak bij Con Navaja in Mexico en

Nadere informatie

Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 11 juli 2018

Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 11 juli 2018 Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 11 juli 2018 Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik sluip naar deze vogels toe. Het kan zijn dat dat niet goed uitkomt voor de camera want. Ik

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 december 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 december 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 21 december 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En vandaag, zoals je kunt zien, is het 21 december 2017. En de Zon staat op 0

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 12 april 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 12 april 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 12 april 2017 Nederlandse versie Okee, klaar of niet, daar gaan we. Zo, met al deze retrograde planeten en dan ook nog Venus die stil staat en direct gaat deze week, voor

Nadere informatie

Transcript Pele-rapport voor 8 november 2017 door Kaypacha

Transcript Pele-rapport voor 8 november 2017 door Kaypacha Transcript Pele-rapport voor 8 november 2017 door Kaypacha Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. We zijn hier bij stuwwater van Karbala. Prachtig Zuid-India. Het is 8 november 2017. Zeer

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 13 april 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 13 april 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 13 april 2016 Nederlandse versie Aloha iedereen. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en deze is om precies te zijn voor 13 april en ik weet dat sommigen van jullie

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 16 november 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 16 november 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 16 november 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Een astrologische kijk op wat er hier gebeurt op de aarde voor 16 november 2016.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 20 januari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 20 januari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 20 januari 2016 Nederlandse versie Hallo allemaal, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Zoals je kunt zien bevind ik mij in de ruimte op dit moment, en we kijken

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 10 februari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 10 februari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 10 februari 2016 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, hoe gaat ie? Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, astrologie voor de ziel, en deze is voor 10 februari

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 juli 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 juli 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 22 juli 2015 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. 22 juli, een dag voor mijn verjaardag. De Zon ging zojuist in Leeuw, nul graden. We

Nadere informatie

Hallo, planeet Aarde! Mensen, oh help, dit is een tijd! Dit is een tijd en we hebben nog wat tijden te verwachten. Laten we het daarover hebben.

Hallo, planeet Aarde! Mensen, oh help, dit is een tijd! Dit is een tijd en we hebben nog wat tijden te verwachten. Laten we het daarover hebben. Pele-rapport van Kaypacha voor 24 juni 2015 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en dit is voor 24 juni 2015. Ja inderdaad, dit is een tijd! Precies vandaag hebben

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 9 december 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 9 december 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 9 december 2015 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport; het astrologische vooruitzicht voor 9 december 2015. Ik ben hier in

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 15 februari 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 15 februari 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 15 februari 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Dit is een van die dagen waarbij ik graag op het dak wil zitten en naar de wolken

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 19 oktober 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 19 oktober 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 19 oktober 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, astrologische vooruitblik. Dit is voor de week van de 19 e oktober 2016. Ik ben

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha van 22 mei 2019

Pele-rapport van Kaypacha van 22 mei 2019 Pele-rapport van Kaypacha van 22 mei 2019 Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en dat komt naar je toe vanuit de cactus-tuin, als je dat al niet kunt zien. Het is 22 mei

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 januari 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 januari 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 11 januari 2017 Nederlandse versie Hallo goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport op één elf. 1-11. 11 januari 2017. Ik ben hier bij deze rotspartij en

Nadere informatie

The Pele Report van 3 februari 2015 in Dutch/Nederlands

The Pele Report van 3 februari 2015 in Dutch/Nederlands The Pele Report van 3 februari 2015 in Dutch/Nederlands Hola, Buenos Dias, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele Rapport voor 3 februari 2015 en we zitten ongeveer twee uur voor de volle maan in Leeuw.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 29 september 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 29 september 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 29 september 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 29 september 2016. Ik weet dat een dag later is, ik doe dit normaal op woensdag

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 april 2015 - Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 april 2015 - Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 21 april 2015 - Nederlandse versie Hallo planeet Aarde. Hoe gaat het, hoe is het met iedereen? Het is 21 april 2015. Hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Het

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 20 juli 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 20 juli 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 20 juli 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Het is pas dinsdag en normaal doe ik dit op woensdag, maar het is precies op dit moment

Nadere informatie

Kaypacha: Pele-rapport van 2 mei 2018

Kaypacha: Pele-rapport van 2 mei 2018 Kaypacha: Pele-rapport van 2 mei 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben hier in de buurt van de stad Deia op het eiland Mallorca, Spanje. En ik kan niet geloven hoe mooi! 2

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 27 januari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 27 januari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 27 januari 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 27 januari 2016. Ik ben weer thuis en afgelopen week liet ik de planeten zien

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 28 december 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 28 december 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 28 december 2016 Nederlandse versie Hallo, Pura vida, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben heel enthousiast vandaag want met kerstmis kreeg ik een stable

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 15 maart 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 15 maart 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 15 maart 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha, je aangeboden door Kali. Kali, de vernietiger. Een godin die duister is. Zwart, uit de onderwereld. Haar zwarte kleur

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 5 mei 2015 - Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 5 mei 2015 - Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 5 mei 2015 - Nederlandse versie Hallo, buenos dias, hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 5 mei 2015. Dit is een astrologisch rapport over wat er zoal daar

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 juni 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 juni 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 23 juni 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben hier in Lucius, Griekenland in de buurt bij Athene, en ik breng een bezoek

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 26 september 2018

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 26 september 2018 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 26 september 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport voor 26 september 2018. Ik hoop dat je me kunt verstaan. Ik ben hier bij de Confluence, dat is een

Nadere informatie

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport van 13 december 2017

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport van 13 december 2017 Nederlandse vertaling van het Pele-rapport van 13 december 2017 Hallo iedereen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En vandaag is het 13 december 2017. En ik probeer mijn weg te vervolgen

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 25 april 2018

Pele-Rapport voor de week van 25 april 2018 Pele-Rapport voor de week van 25 april 2018 Hallo goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 25 april 2018. Ik weet niet hoe dit gaat uitpakken, want ik ben op een eiland met veel

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 13 september 2017

Pele-Rapport voor de week van 13 september 2017 Pele-Rapport voor de week van 13 september 2017 Kaypacha hier met het wekelijkse Pele-rapport en het is nu 13 september 2017. Ik ben even thuis en het is een beetje te moerassig om ergens anders heen te

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha van 24 april 2019

Pele-rapport van Kaypacha van 24 april 2019 Pele-rapport van Kaypacha van 24 april 2019 Hallo, goedemorgen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 24 april 2019. Ik voel dat ik geen zin heb om rond te rijden of te lopen vandaag. Dus

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 16 december 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 16 december 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 16 december 2015 Nederlandse versie Aloha, hallo! Prachtige dag, prachtige mensen, prachtige planeet. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport; Astrologie voor de

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 17 augustus 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 17 augustus 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 17 augustus 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Het is woensdag 17 augustus 2017. (? ;-) Ik ben in Lissabon aangekomen, Portugal

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 17 februari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 17 februari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 17 februari 2016 Nederlandse versie Hallo, goedemorgen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, een astrologische overpeinzing, en deze is voor 17 februari 2016.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 maart 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 maart 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 23 maart 2016 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. 23 maart 2016. Ik ben hier bij het meer van Atitlan, San Marcos, Guatemala.

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 3 januari 2018

Pele-Rapport voor de week van 3 januari 2018 Pele-Rapport voor de week van 3 januari 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport. De eerste van het jaar 2018 en het is 3 januari. Ik ben hier op het strand in New Mexico nieuwjaar aan

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 15 juli 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 15 juli 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 15 juli 2015 Nederlandse versie Hallo, buenos dias, Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Deze is voor 15 juli in het jaar 2015. En vandaag, praktisch gezien op

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 april 2015 - Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 april 2015 - Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 14 april 2015 - Nederlandse versie Hallo, Buenos dias, hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, reizend door Berkeley, op weg naar het vliegveld. En ik sta

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 november 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 november 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 11 november 2015 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag of zal ik zeggen goedemiddag. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik heb het gehaald, ik kom zojuist uit

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 27 juni 2018

Pele-Rapport voor de week van 27 juni 2018 Pele-Rapport voor de week van 27 juni 2018 Hallo, Kaypacha hier met het wekelijkse pele-rapport, staande onder de koningin van de nacht. Jazeker, de volle Maan is hier en dat is het moment dat ze zich

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 3 oktober 2018

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 3 oktober 2018 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 3 oktober 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport voor 3 oktober 2018. En, ik weet het niet, maar het is zojuist opgehouden met regenen. We krijgen dit

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 4 november 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 4 november 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 4 november 2015 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 4 november 2015. Astrologie voor de ziel. Het is een korte vooruitblik

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 10 oktober 2018

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 10 oktober 2018 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 10 oktober 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport. En het is 10 oktober 2018. De Maan staat in Schorpioen, ik ben een beetje uit mijn doen vandaag, al

Nadere informatie

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 24 januari 2018

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 24 januari 2018 Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 24 januari 2018 Hallo vrienden, dit is Kaypacha met een nieuw Pele-rapport, voor 24 januari 2018. En de Maan staat in Stier, ik weet niet of je die levensgenieters

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 26 april 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 26 april 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 26 april 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. We hebben het mooi gehaald tot aan 26 april 2017. Gefeliciteerd! Laten we even een

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 7 augustus 2019

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 7 augustus 2019 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 7 augustus 2019 Hallo, goedemorgen, hoe is het? Dit is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport voor 7 augustus 2019. Ik ben terug bij de rivier. Bij de rivier. De rivier

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 18 november 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 18 november 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 18 november 2015 Nederlandse versie Okee goedendag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik wil jullie meenemen op een kleine tocht hier buiten bij het geheime

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 september 2016, Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 september 2016, Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 14 september 2016, Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 14 september 2016. En inderdaad, september is het regenseizoen hier in Costa

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 22 augustus 2018

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 22 augustus 2018 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 22 augustus 2018 Hallo, Kaypacha hier met het wekelijkse pele-rapport. Niet een bananen-rapport, ook al wordt dat wel een banaan. Ik ben weer thuis en ik kijk even hoe het

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 5 april 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 5 april 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 5 april 2017 Nederlandse versie Goedemorgen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Zeker weten, dit is een nieuwe. 5 april 2017. De Maan is in Leeuw en blijft

Nadere informatie

Dus ik zal jullie even de aspecten geven als we door andere afbeeldingen heen gaan van Lillith, want ik wil het vandaag over Lillith hebben.

Dus ik zal jullie even de aspecten geven als we door andere afbeeldingen heen gaan van Lillith, want ik wil het vandaag over Lillith hebben. Pele-rapport van Kaypacha voor 3 mei 2017 Nederlandse versie Hallo, Kaypacha hier met het wekelijkse Pele-rapport. Het regent buiten dus ik ga maar even door mijn afbeeldingen van Lillith heen. Feitelijk

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 8 augustus 2018

Pele-Rapport voor de week van 8 augustus 2018 Pele-Rapport voor de week van 8 augustus 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport en dit is voor 8 augustus 2018. Het is eigenlijk 7 augustus, maar ik geef morgen een workshop, dus ik

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 1 augustus 2018

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 1 augustus 2018 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 1 augustus 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport. Ik probeer iets nieuws, want er staat zoveel wind hier. Ik probeer een microfoon te gebruiken, kijken

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 18 oktober 2017

Pele-Rapport voor de week van 18 oktober 2017 Pele-Rapport voor de week van 18 oktober 2017 Hallo goedemorgen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 18 oktober 2017. Hallo iedereen. We hadden te maken met een grote storm hier in Costa

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 oktober 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 oktober 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 21 oktober 2015 Nederlandse versie Goedendag mijn vrienden, vriendinnen. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben op avontuur hier. Ik heb dit pad nog niet

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 31 maart 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 31 maart 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 31 maart 2016 Nederlandse versie Goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor maart 2016. Ik ben weer thuis voor een klein tijdje. De bananenbomen. De

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 28 augustus 2019

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 28 augustus 2019 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 28 augustus 2019 Dit is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport voor 28 augustus 2019. Het is woensdag. De Maan staat nog steeds in Leeuw en morgen gaat ze naar Maagd. Samen

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 15 november 2017

Pele-Rapport voor de week van 15 november 2017 Pele-Rapport voor de week van 15 november 2017 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en deze is voor 15 november 2017. Ik ben hier op het eiland Vivekananda, dat ligt op het puntje van

Nadere informatie