Vaste rubrieken. Van de directietafel. Regel van de maand: De kapstokken zien er netjes uit. We nemen kleding en tassen iedere dag mee.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vaste rubrieken. Van de directietafel. Regel van de maand: De kapstokken zien er netjes uit. We nemen kleding en tassen iedere dag mee."

Transcriptie

1 Schooljaar Week: 19, nummer 30 Bijbelverhalen deze week: 20 Mij niet gezien? Ester 1 In dit nummer: * Van de directietafel * Nieuws uit groep 6A * Nieuws uit groep Geel * Schoolreisje kleutergroepen 1 * Schoolreisje kleutergroepen 2 * Schoolreisje groepen 3 t/m 8 * Rectificatie * GGD-Zwolle * Rembrand magazine Vaste rubrieken Van de directietafel 14-5 Thomas t.w. Paars 15-5 Mees v/d D. 3A 17-5 Caitlin D. 4A Louise F. Geel 18-5 Jarle T. 3A Deze week zijn we weer begonnen na twee weken meivakantie. Tot de zomervakantie is het nog 9 weken waarin nog een heleboel moet gebeuren. Voor wat betreft de groepsindeling is de planning dat deze begin juni bekend is. Hopelijk kunnen we dan ook aangeven welke leerkracht voor een groep gaat komen. Op dinsdag 24 mei gaan de groepen 1 tot en met 7 op schoolreis. Verderop in deze 7 klapper staat hierover mee informatie. De projectgroep website is voornemens om met ingang van komend schooljaar een nieuwe website te presenteren met een daarbij behorende app. Hierover komt binnenkort meer informatie. Allemaal van harte gefeliciteerd De projectgroep ouderbetrokkenheid is ook druk bezig om de gesprekkencyclus voor komend schooljaar aan te passen. Deze wordt 25 mei eerst met het team besproken tijdens de studieavond. (leerlingen gaan deze dag gewoon naar school). De projectgroep lezen is hard aan het werk om de schoolbibliotheek verder vorm te geven. Het streven is nog steeds dat de schoolbibliotheek tijdens de kinderboekenweek (oktober) wordt geopend. Mathieu Bootsveld Directeur de Zevensprong Regel van de maand: De kapstokken zien er netjes uit. We nemen kleding en tassen iedere dag mee. Zevensprong, Mannagras 30, 8043 KD Zwolle, Zijsprong, Muurmeesterstraat 1, 8043 EA Zwolle, directie7sprong@vivente.nu De 7sprong is een Viventeschool.

2 Agenda 16-5 Pinksteren vrij 24-5 Schoolreisje groepen 1 t/m 7 Week 23 Avond4daagse 13-6 Schoonmaakavond 15-6 Schoolfeest 21-6 Studiedag kinderen vrij Week 26 Spreekuurweek donderdag vaste avond) Schoolreisje kleutergroepen 1 De groepen 1 gaan dinsdag 24 mei a.s. met eigen vervoer op schoolreisje naar Indoor Speelparadijs Djambo Kidsplay in Zwolle. Hier kunnen de kinderen naar hartenlust klimmen/klauteren/glijden of even rustig kleuren of ballonnenfiguren maken met de ballonnengoochelaar. Na de meivakantie hangt er op het mededelingenbord naast de deur van het lokaal een inschrijfformulier, waarop u zich kunt opgeven voor het brengen en/of halen van 3 of 4 kinderen. Op dinsdag 17 mei zullen wij hiervan een definitief overzicht maken en aan deze ouders meegeven. Aangezien het een enerverende dag wordt, hebben we gemeend de dag niet te lang te maken. We verwachten alle kinderen, dus ook de kinderen van de Zevensprong op de Zijsprong om 9.00 uur. We vertrekken om 9.15 uur, zodat we ongeveer 9.30 uur (openingstijd) bij Djambo arriveren. Mededelingen: 25 mei studiedag. Zijn de kinderen niet vrij. Het is niet nodig om een tas mee te nemen. Gedurende de dag krijgen de kinderen onbeperkt drinken, patat met snack en een ijsje. Als uw kleuter een dieet heeft, neem dan even contact op met de leerkracht van uw kind om eventueel iets mee te geven. Om uur verwachten we terug op de Zevensprong te zijn. We kijken uit naar een leuke dag.

3 Rectificatie 25 Mei. Studiedag zijn de kinderen niet vrij. Staat fout in de jaarkalender. Kinderen hebben school op 25 mei. Schoolreisje kleutergroepen 2 De groepen 2 gaan dinsdag 24 mei a.s. met de bus op schoolreisje naar speelboerderij de Flierefluiter in Raalte. Op de kinderboerderij van de Flierefluiter zijn veel verschillende dieren. Je kunt zien hoe dieren in de stal en in de wei leven. Er zijn meerdere schuren, een grote en een kleine weide die allen voor de kinderen toegankelijk zijn. Daarnaast zijn er speeltuinen binnen en buiten. Er zijn overdekte speelruimtes met springkussens, trampolines, glijbanen, kruipdoolhof en ander speelplezier. Ook buiten kunnen de kinderen naar harte lust spelen, klimmen, klauteren, schommelen, voetballen, skelteren, etc. Aangezien het een heel enerverende dag wordt, hebben we gemeend de dag niet al te lang te maken. We verwachten alle kinderen, dus ook de kinderen van de Zijsprong, op de Zevensprong om 8.45 uur. De bussen vertrekken om 9.00 uur. Om uur verwachten we terug op de Zevensprong te zijn. Het is niet nodig om een tas mee te nemen. Gedurende de dag krijgen de kinderen onbeperkt drinken, patat en een ijsje. Als uw kleuter een dieet heeft, neem dan even contact op met de leerkracht van uw kind om eventueel iets mee te geven. U kunt zich vanaf de meivakantie opgeven als begeleider van een groepje van 6 kinderen. Dit kan op het inschrijfformulier dat op het mededelingenbord naast de deur van het lokaal zal hangen. We kijken uit naar een leuke dag.

4 Schoolreisje groepen 3 t/m 7 Dinsdag 24 mei is het weer zover! Dan gaan we met z n allen op schoolreis!! Hieronder vindt u belangrijke informatie, voor deze gezellig dag. Groepen 3 en 4 Bestemming: Duinenzathe in Appelscha Vertrek vanaf de Zijsprong: 8.45 uur Terug op de Zijsprong: uur. Groep 5 Bestemming: Wildlands in Emmen Vertrek: 8.45 uur Terug op de Zevensprong: uur.

5 Groep 6 en 7 Bestemming: Attractiepark Slagharen Vertrek: 9.00 uur Terug op de Zevensprong: uur De kinderen van groep 6 en 7 mogen zakgeld meenemen, echter niet meer dan Voor alle bestemmingen geldt dat de kinderen zelf een lunchpakket mee moeten nemen. Ze krijgen in het park een ijsje. De leerlingen van groepen 3 en 4 vertrekken vanaf de Zijsprong. Ze worden vanaf 8.20 tot 8:30 uur op de Zijsprong verwacht. Alle andere kinderen verzamelen op deze tijd gewoon in hun eigen lokaal op de Zevensprong. Mobiele telefoons blijven deze dag thuis. Het zou natuurlijk jammer zijn wanneer deze beschadigen of kwijtraken. Daarnaast gaan we een gezellige dag met elkaar weg waarbij het mobieltje echt overbodig is. Voor meer informatie kun u de websites van het park bezoeken. Ook kunt u altijd terecht bij de leerkrachten. Wij hopen op een hele fijne dag voor alle kinderen en hun begeleiders!! De schoolreiscommissie, groep 3 t/m7 Aline en Sannie

6 Nieuws uit groep 6A Weetje 1: Coolste(koelste) klas (Letterlijk en figuurlijk) Weetje 2: Wij zorgen goed voor elkaar Weetje 3: Wij zijn altijd vrolijk. Weetje 4: Juf Lian komt dinsdag weer terug. Weetje 5: We maken altijd grapjes (onder de les). Beste ouder(s) (verzorger). Het gaat steeds beter in de klas met rekenen (breuken, geld rekenen, klokkijken).gister en eergister hadden we een project over water,vuur,lucht en aarde(grond). En in de vakantie zijn er ook hele leuke dingen gebeurt maar ook minder leuke dingen zoals: Michelle haar blinde darm was geknapt en Niels is met zijn hoofd tegen een steen gegaan. En koning Willem-Alexander en koningin Maxima hangen nog steeds in de klas. Groetjes Nynke en Michelle Dalton in de groep Ondertussen zijn we in de klas al helemaal gewend aan het werken met onze nieuwe taakbrief. We werken de hele ochtend op de Dalton manier. Juf maakt een planning op het bord waarop je kunt zien wanneer welk vak wordt uitgelegd. Moet je meedoen met de uitleg, dan weet je precies wanneer deze is. Zo houd je meer tijd over voor de rest van je werk en kun je meer zelf bepalen welke taak je wanneer gaat maken. De kinderen in de klas hebben niet allemaal dezelfde taak, je krijgt een taak met een grote die bij je past. Sommige kinderen vinden het fijn om een dagtaak te gebruiken, ook dat kan in onze klas.

7 Nieuws uit groep geel Lijkt het zo of zijn sommige kinderen echt gegroeid tijdens de meivakantie? In ieder geval zien we er lekker zomers en met een gezonde kleur uit in groep geel. Wat fijn om elkaar weer te zien! We hebben ook 2 nieuwe kleuters mogen verwelkomen: Jade en haar broertje Milan. We hopen dat ze het fijn zullen vinden bij ons. Omdat we deze maand ook op schoolreisje gaan, met de auto of met de bus, werken we de komende tijd over vervoer en verkeer. Deze week zijn we daar al mee begonnen. O.a. met raadsels, weten jullie wat dit is: Het is een dier maar je kunt er ook oversteken. Ook maken we al leuke werkjes, kom gerust eens bij ons kijken. We tellen de nachtjes t/m het schoolreisje af d.m.v. een aftelkalender. Maar weten jullie wat ook zo leuk is? We hebben al twee schilderworkshops gehad van meester Sieko en juf Adrienne. De reacties van de kinderen zijn erg leuk en dat is op de foto s goed te zien! Jullie weten vast ook wel dat de kinderen van groep geel goed kunnen samenwerken en ook al zelfstandig kunnen werken, we zijn niet voor niets een Daltonschool! Want soms heeft juf een ketting om en dan geeft zij een kind of een groepje kinderen extra hulp en aandacht. Op die momenten leren de kinderen zelf oplossingen te bedenken en hierbij kan hun maatje helpen. Maar sinds kort hebben we ook iets nieuws in de klas: Het Ik Kan Helpen- bord. Dit is een prikbord met plaatjes over iets wat een kind al kan, bijv. veters strikken, spel uitleggen, naam schrijven, troosten, enz. Onder deze plaatjes hangen foto s van de kinderen. We hebben het er over gehad dat we allemaal talenten hebben en iets al goed kunnen. We kunnen van elkaars talent gebruik maken door elkaar te helpen. Als juf dus de ketting om heeft, of ze is met iets anders druk bezig, en je veter is los..dan kijk je op het bord naar het plaatje van veter strikken en zie je dus aan welk kind je kunt vragen jou te helpen. En we weten en zingen dit ook vaak: Er is altijd iets waar je goed in bent! Tot zover dit nieuws uit onze gezellige groep geel. Veel zonnige groetjes van juf Maggy en juf Sytske

8 GGD-Zwolle Op vakantie naar Kroatië, Turkije, Bulgarije, Egypte, Marokko of? Gaat u dit jaar met uw kinderen op vakantie naar het buitenland? Zorg dat u goed voorbereid bent en dat u en uw kinderen gevaccineerd zijn. Want ook voor landen rond de Middellandse Zee zoals Kroatië, Marokko, Egypte en Turkije, maar ook voor Bulgarije (!) adviseren wij vaccinaties o.a. tegen besmettelijke geelzucht (hepatitis A). Kinderen kunnen deze ziekte gemakkelijk oplopen. De ziekte kan zich na terugkomst van vakantie via de toiletten, deurklinken, kranen en handdoekjes op basisscholen verspreiden. Hierdoor worden meer kinderen ziek en vervelender nog: zij nemen het op hun beurt weer mee naar huis met vervelende gevolgen voor de ouders en broertjes/zusjes. Met goede voorbereidingen en een vaccinatie zijn veel gezondheidsproblemen te voorkomen. Meer informatie over geelzucht en andere reis-gerelateerde ziekten vindt u op de website van GGD Reisvaccinaties [Link naar Kijk op de website of er voor het land dat u bezoekt vaccinaties aanbevolen worden. U kunt eenvoudig online een afspraak maken bij een GGD in uw regio.

9 Ter ere van de komst van de Rembrandt schilderijen Marten Soolmans en Oopjen Coppit geeft het Rijksmuseum alle leerlingen van groep 6 en 7 in Nederland een magazine cadeau. In het magazine vertelt kinderboekenschrijver Jan Paul Schutten op een luchtige manier het verhaal van Marten en Oopjen. Ook onthult hij de negen tips hoe je een Rembrandt kunt herkennen. Het magazine bevat daarnaast een supergave wedstrijd voor de kinderen en een interview van kinderen met minister Jet Bussemaker. Kinderen van De Zevensprong mochten gisteren een deel van het magazine als eerste in Nederland bekijken en meedenken hoe het er nog leuker, beter en spannender kan worden gemaakt. En dat deden ze vol overgave. Met alle waardevolle opmerkingen gaat het Rijksmuseum aan de slag om er iets moois van te maken. Alle kinderen in Nederland uit groep 6 en 7 krijgen dit blad in de week van 20 juni via hun school uitgereikt. Vanavond zal de directeur van het Rijksmuseum Taco Dibbits het magazine aankondigen in De Wereld Draait Door. Ook Jeugdjournaal en Klokhuis zullen er begin juli, als de schilderijen er zijn een uitzending maken en naar het magazine verwijzen. Allemaal kijken! Irene van Heerde (moeder van David (5b) en Thomas Pouw (4a), werkzaam bij uitgeverij ThiemeMeulenhoff en van hieruit nauw betrokken bij dit project)

10 Pinksteren We vieren dit weekend het pinksterfeest ( bijbelverhaal Handelingen 2 ) Als een vuur van binnen is de kracht van de Geest, die met vreugde vervult, maar met liefde het meest. Leg uw Woord in mijn mond Elke dag, elk moment. Uw woord blijft in mij; maakt Jezus bekend. Fijne dagen toegewenst en tot dinsdag 17 mei!

Jarigen. Agenda. Week 19 8 t/m 12 mei

Jarigen. Agenda. Week 19 8 t/m 12 mei Schoolreizen Vorige week zijn de groepen 3,4,5 en 6 op schoolreis geweest, vanmorgen hebben we de groepen 7 uitgezwaaid naar Amsterdam. Volgende week donderdag zijn de kleutergroepen 1 en 2 aan de beurt.

Nadere informatie

Jarigen. Agenda. Week 18 1 t/m 5 mei

Jarigen. Agenda. Week 18 1 t/m 5 mei We zijn druk bezig met de organisatie voor het schooljaar 2017-2018. Zoals we het nu kunnen bekijken zullen er 3 kleutergroepen komen, net als dit jaar en 1 groep 3. Groep 3 zal op locatie de Zijsprong

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender

Uiltje gemist? kalender 12 mei 2016 Jaargang 8- nummer 31 kalender Donderdag 12 en vrijdag 13 mei Kinderen Neulingschule Bochum te gast op de Uilenbrink Maandag 16 mei 2 e Pinksterdag Woensdag 25 mei Groepen 1 t/m 4 vrij (studiedag

Nadere informatie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 12 3 september 2014 Schooljaar 2014-2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Verjaardagen Informatie van derden Kalender 17 juni 2015 de directie Alweer het

Nadere informatie

Het Kleine Wereldnieuws. 27 mei 2016

Het Kleine Wereldnieuws. 27 mei 2016 Het Kleine Wereldnieuws 27 mei 2016 Agenda Hieronder vindt u de agenda voor de maand juni. De jaaragenda is ook de vinden op de website van de school. Op de groepspagina s heeft iedere groep ook nog een

Nadere informatie

Vaste rubrieken. Van de directietafel. Regel van de maand: Van 9.00 uur tot 10.00 uur is het stil in de gangen. Week: 24, nummer 35

Vaste rubrieken. Van de directietafel. Regel van de maand: Van 9.00 uur tot 10.00 uur is het stil in de gangen. Week: 24, nummer 35 Schooljaar 2015-2016 Week: 24, nummer 35 Bijbelverhalen deze week: 25 Zie je wel? Jona 3,4 In dit nummer: * Van de directietafel * Nieuws uit groep Rood * Nieuws uit groep Oranje * VakantieBieB * Spekjes

Nadere informatie

Vaste rubrieken Van de directietafel

Vaste rubrieken Van de directietafel Schooljaar 2016-2017 Week: 3, nummer 16 Bijbelverhalen deze week: 4 Dat is beter Lucas 4:31-40 In dit nummer: * Van de directietafel * Nieuws uit groep Geel * Nieuws uit groep 6A * Typen Gerritsen opleiding

Nadere informatie

PRIKBORD 10 3 september 2014

PRIKBORD 10 3 september 2014 PRIKBORD 10 3 september 2014 11 mei 2016 Schooljaar 2016-2017 AGENDA Maandag 15 mei Dinsdag 16 mei Donderdag 25 en vrijdag 26 mei Woensdag 31 mei Maandag 5 juni Schoolreis Schooltandarts voor de leerlingen

Nadere informatie

juni 2016 Belangrijke data 30 mei 08 juni 10 juni 17 juni 20, 21 & 22 juni 22 juni 27 juni 29 juni

juni 2016 Belangrijke data 30 mei 08 juni 10 juni 17 juni 20, 21 & 22 juni 22 juni 27 juni 29 juni INFOBULLETIN juni 2016 Belangrijke data 30 mei 08 juni 10 juni 17 juni 20, 21 & 22 juni 22 juni 27 juni 29 juni Ouderklankbordgroep Schoolreisje Trapvaardig groep 8 Schriften mee Meneer Bart Bokaal Schoolkamp

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang Nieuwsbrief nr. 9 mei 2017

Nieuwsbrief jaargang Nieuwsbrief nr. 9 mei 2017 Nieuwsbrief jaargang 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 9 mei 2017 Media Media! Een klein woordje met een enorme impact. Heeft u er weleens bij stil gestaan hoeveel media er om u heen is. En als u dat eenmaal bekeken

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl NIEUWS UIT DE GROEPEN JAARGANG 2014-2015, nummer 35 Donderdag 4 juni 2015 Groep 1 /2:

Nadere informatie

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016 12 mei 2016 Geranium actie Het is bijna zover. Nog een weekje en dan worden de geraniums verwacht. Vele kinderen hebben goed hun best gedaan om zoveel mogelijk geraniums te verkopen. En wij kunnen al wel

Nadere informatie

Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Jaargang 24 nummer 12 22 juni 2014

Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Jaargang 24 nummer 12 22 juni 2014 Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Jaargang 24 nummer 12 22 juni 2014 VAKANTIEROOSTER EN ACTIVITEITEN EERSTE WEKEN Wij zijn momenteel bezig met onze nieuwe Schoolgids en een nieuwe Jaarkalender.

Nadere informatie

40 jaar De Klimroos!! INFOBULLETIN. 10 juni naar de Efteling. juni 2015. Belangrijke data. 28 mei 29 mei. Ouderklankbordgroep Schriften mee

40 jaar De Klimroos!! INFOBULLETIN. 10 juni naar de Efteling. juni 2015. Belangrijke data. 28 mei 29 mei. Ouderklankbordgroep Schriften mee INFOBULLETIN juni 2015 Belangrijke data 28 mei 29 mei 02 juni 04 juni 05 juni 09 juni 10 juni 11 juni 12 juni 16 juni 19 juni 26 juni Ouderklankbordgroep Schriften mee Sportdag groep 5-6 MR-vergadering

Nadere informatie

Populierenblaadje. Datum: donderdag 13 juni Algemeen:

Populierenblaadje. Datum: donderdag 13 juni Algemeen: Datum: donderdag 13 juni 2019 Populierenblaadje Algemeen: Schoolweeksluiting: Morgen hebben we een extra schoolweeksluiting. We zullen terugblikken op het afgelopen schooljaar. Wat hebben we weer veel

Nadere informatie

Houdt u deze avond vast vrij?

Houdt u deze avond vast vrij? Maandinfo juni 2015 O.B.S. De Kern. Agenda: 02t/m 5 juni Schoolkamp groep 7 en 8 04 en 05 juni Onderbouw vrij, de groepen 1 t/m 4 10 juni Spel- en boekenplan, alles inleveren 11 juni Ouderpanel 15 juni

Nadere informatie

Vaste rubrieken Van de directietafel

Vaste rubrieken Van de directietafel Schooljaar 2015-2016 Week: 12, nummer 25 Bijbelverhalen deze week: 13 Hij is het echt Johannes 21:1-23 In dit nummer: * Van de directietafel * Nieuws uit groep 5A * Nieuws uit groep 3A * Nieuws uit groep

Nadere informatie

Standdaarbuiten, 19-05-2016 Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen,

Standdaarbuiten, 19-05-2016 Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Nieuwsbrief 2015-2016. No. 9 19-05-2016 Website: www.bsaventurijn.nl Email : l.vanaperen@borgesius.net Standdaarbuiten, 19-05-2016 Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Voor u ligt de negende nieuwsbrief

Nadere informatie

Van de directietafel

Van de directietafel Schooljaar 2015-2016 Week: 5, nummer 19 Bijbelverhalen deze week: 6 Super! I Koningen 6+7 Spreuken 1:1-7.20-23 Hooglied 1:1+8:6-7 In dit nummer: * Van de directietafel * Nieuws uit groep 5B * Nieuws uit

Nadere informatie

Sleyebode mei Sportparklaan 58, 6097CW Heel. Basisschool de Sleye. Site: Postbus ZH Heel. Mail:

Sleyebode mei Sportparklaan 58, 6097CW Heel. Basisschool de Sleye. Site:  Postbus ZH Heel. Mail: Basisschool de Sleye Sportparklaan 58, 6097CW Heel. Postbus 5094 6097 ZH Heel Site: www.desleye.nl Tel: 0475-571586 Mail: directie@desleye.nl Sleyebode mei 2017 Ouderraad Sinds jaar en dag hebben we een

Nadere informatie

Schooljaar: 2015-2016 Nr.6: juni 2016. Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders/verzorgers van onze school.

Schooljaar: 2015-2016 Nr.6: juni 2016. Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders/verzorgers van onze school. Frtl nwsbrf Schooljaar: 2015-2016 Nr.6: juni 2016 Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders/verzorgers van onze school. Wij gaan ervan uit dat iedereen op de hoogte is van de (officiële) mededelingen

Nadere informatie

Start nieuwe schooljaar

Start nieuwe schooljaar Start nieuwe schooljaar Afgelopen maandag was het team er helemaal klaar voor om de ouders en kinderen te verwelkomen. Het weer werkte mee om nog een stukje vakantiegevoel te behouden, maar eigenlijk was

Nadere informatie

Ik had u beloofd de beloften van de beide scholen toe te lichten. Vandaag is dat belofte 1:

Ik had u beloofd de beloften van de beide scholen toe te lichten. Vandaag is dat belofte 1: Nieuwsbrief 9 juni 2016, nummer 18 INLEIDING Geachte ouder(s), We zitten in de aanloop naar de zomervakantie! De afronding van dit schooljaar en de voorbereiding van het nieuwe zijn in volle gang. We maken

Nadere informatie

Voor al je vragen en/of opmerkingen kun je terecht bij de werkgroep; Hanneke, Jessica of Romindy.

Voor al je vragen en/of opmerkingen kun je terecht bij de werkgroep; Hanneke, Jessica of Romindy. 15 juni 2015 AGENDA 19 juni Studiedag, alle schoolkinderen vrij, Chantal trouwt! 22 juni KCR-vergadering om 20.00u 24 juni Linda jarig 26 juni Groep 1-2 vrij, afscheid van Janneke (KDV) in de BSO-ruimte

Nadere informatie

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan Basisschool De Touwbaan Touwbaan 16 4901GG Oosterhout (NB) Tel.:0162-453706 www.kbsdetouwbaan.nl info@kbsdetouwbaan.nl 11 juni 2015 Het Knoopje Jaargang 9, nummer 15 Inhoud 1 Nieuws vanuit de directie

Nadere informatie

27 mei Meedoen? Stuur dan uiterlijk 20 juni een naar René Los

27 mei Meedoen? Stuur dan uiterlijk 20 juni een  naar René Los Nieuwsbrief 27 mei 2016 Woordje vooraf Eind mei lijkt het schooljaar alweer bijna voorbij. Avondvierdaagse en schoolkamp achter de rug, de presentaties van de groepen zijn geweest. Toch staan er nog 8

Nadere informatie

7 juni 2019 Nummer 18

7 juni 2019 Nummer 18 7 juni 2019 Nummer 18 Inhoud: Reminder studiedag GMR vacature Klassikale typecursus ZwemChallenge Golfbad E-Books VakantieBieb Opening Elckerlyc Informatie GGD Uitnodiging CoderDojo Sambafestival Reminder

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van BS De Vijf Eiken 9

NIEUWSBRIEF Voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van BS De Vijf Eiken 9 Inhoudsopgave Van de directie pag. 1 Trefwoord pag. 2 Ouderbetrokkenheid pag. 2 Groepsverdeling schooljaar 2017-2018 pag. 2 Overblijven pag. 3 Ouderbijdrage: herinnering pag. 3 Regel van de week pag. 4

Nadere informatie

Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Staking 5 oktober. Agenda

Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Staking 5 oktober. Agenda We kijken terug op een gezellig familiefeest, dit was afgelopen vrijdag en werd binnen gehouden i.v.m. het slechte weer. U vindt nog een stukje van de ouderraad hierover, met de 2 winnaars die er heel

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Beste ouder(s)/verzorger(s),

IN DIT NUMMER. Beste ouder(s)/verzorger(s), Kbs De Langenoord Schooljaar 2018-2019 17 mei 2019 nummer 18 Beste ouder(s)/verzorger(s), Vandaag komen onze achtste groepers terug van hun schoolverlaterskamp. Een heel groot deel van de ouders heeft

Nadere informatie

Leerkrachten

Leerkrachten 2 3 j u n i 2 0 1 4 Leerkrachten 2014-2015 1 Belangrijke data 2 Leerkrachten 2014-2015 Onlangs hebben we bekend gemaakt hoe de groepsindeling er volgend schooljaar uit zal komen te zien. Vandaag maken

Nadere informatie

Jarigen. Agenda. Week t/m 16 juni. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017

Jarigen. Agenda. Week t/m 16 juni. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017 Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017 Betreft: nieuwe directeur Geachte ouders en verzorgers, De benoemingsadviescommissie bestaande uit vertegenwoordigers

Nadere informatie

Geslaagde modeshow Boemerang

Geslaagde modeshow Boemerang In deze Boemeratel: 1. Geslaagde modeshow BSO Boemerang 2. Herinnering ouderbijdrage 3. Er Op Uit Dag 4. Hulpouders gezocht voor sportdag 5. Overblijfouders gezocht 6. Input voor de MR 7. Inzamelingsactie

Nadere informatie

Week t/m 21 september. Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Agenda. 26 t/m 28-9 schoolkamp gr.

Week t/m 21 september. Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Agenda. 26 t/m 28-9 schoolkamp gr. Vervanging In de media lezen we regelmatig over het nijpende lerarentekort in het westen van het land, maar deze situatie spreidt zich hoe langer hoe meer over het hele land uit. Voor dit schooljaar hebben

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 12. Nieuws van de directie. In dit nummer. Nieuws van de directie Nieuws van groep 1-2-3 Nieuws van groep 4-5-6 Nieuws van groep 7-8

NIEUWSBRIEF 12. Nieuws van de directie. In dit nummer. Nieuws van de directie Nieuws van groep 1-2-3 Nieuws van groep 4-5-6 Nieuws van groep 7-8 NIEUWSBRIEF 12 Schooljaar 2014-2015 11 juni 2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Voorstellen Overig nieuws hoofdluis Overig nieuws Overblijven 1 2 2 3 4 4 4 de

Nadere informatie

Klimoppertje Datum: 1-7-2016

Klimoppertje Datum: 1-7-2016 Klimoppertje Datum: 1-7-2016 Activiteiten komende weken 4 8 juli Rapportgesprekken 20 juli Musical en afscheid groep 8 22 juli Jaarafsluiting 23 juli 4 september Zomervakantie GEZOCHT: overblijfouders!!!

Nadere informatie

VISSERSPRAAT 27e jaargang, nr , 10 juni 2015

VISSERSPRAAT 27e jaargang, nr , 10 juni 2015 VISSERSPRAAT 27e jaargang, nr. 15-12, 10 juni 2015 AGENDA JUNI woe 10-06 t/m vrij 12-06 Schoolkamp Groep 8 ma 15-06 GMR di 16-06 MR do 18-06 Spreekavond (extra) vr 19-06 Fancy Fair woe 24-06 Volgende Visserspraat

Nadere informatie

No. 9 Nieuwsbrief 20 mei 2016

No. 9 Nieuwsbrief 20 mei 2016 No. 9 Nieuwsbrief 20 mei 2016 PCB De Regenboog, Dorpsstraat 6, 8152 BL Lemelerveld; 0572 373541, info.regenboog@pco-dalfsen.nl Geachte ouder/verzorger, Na een heerlijke meivakantie zijn we nu echt de laatste

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Leeuwarden, 13 mei 2016. Geachte ouders,

Leeuwarden, 13 mei 2016. Geachte ouders, Leeuwarden, 13 mei 2016 Geachte ouders, Welkom In de groep van de Zebra s zijn Julia en Jazzlynn na de vakantie gestart. Julia is 4 jaar geworden en Jazzlynn is vanuit Berlikum naar Leeuwarden verhuisd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 juni. Trefwoord. In deze nieuwsbrief. Thema: Verlangen. Trefwoord 1. GGD IJsselland 2. Schooltijden 3. Avond4Daagse 4.

Nieuwsbrief 12 juni. Trefwoord. In deze nieuwsbrief. Thema: Verlangen. Trefwoord 1. GGD IJsselland 2. Schooltijden 3. Avond4Daagse 4. Nieuwsbrief 12 juni In deze nieuwsbrief Trefwoord 1 GGD IJsselland 2 Schooltijden 3 Avond4Daagse 4 Kindertelefoon 5 Verkeer 6 Huizen in Nepal 7 Oorlogsveteraan 8 Vanuit de MR 9 Trefwoord Thema: Verlangen.

Nadere informatie

Datum: Jaargang: 27 Aflevering: 12. Agenda

Datum: Jaargang: 27 Aflevering: 12. Agenda Even bijpraten.. Datum: 17-05-2019 Jaargang: 27 Aflevering: 12 Redactie: f.verdiesen@kpoa.nl Agenda 19 mei Eerste Heilige Communie 21-24 mei Avond4daagse Hoogland 28 mei Koffiemiddag 4 juni Schoolreis

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 16 mei 2017

Nieuwsbrief Dinsdag 16 mei 2017 Nieuwsbrief Dinsdag 16 mei 2017 Nr. 31 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Woensdag 17 mei Studiemiddag Alle groepen zijn om 12.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief Waalwijk oost

Nieuwsbrief Waalwijk oost Nieuwsbrief Waalwijk oost Mei 2013 Zonnig begin van mei! De meivakantie bracht ons prachtige zonnige dagen! Heerlijk om na al die kou te kunnen genieten van de zomerse temperaturen! Op de locaties kwamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 13 van 23 mei 2016

Nieuwsbrief nummer 13 van 23 mei 2016 Basisschool "'t Keuningshöfke", Karel-V-straat 45, 6104 BR Koningsbosch. Tel. nr. 0475-301274 E-mail: info@keuningshofke.nl Nieuwsbrief nummer 13 van 23 mei 2016 Door enorme drukte is het niet gelukt om

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Agenda. adres school. 10 mei Eilenbergstraat EC Tilburg

Agenda.  adres school. 10 mei Eilenbergstraat EC Tilburg 10 mei 2016 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 Info.stelaertshoeve@tangent.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 6 - JUNI 2014

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 6 - JUNI 2014 NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 6 - JUNI 2014 INHOUD 1 ALGEMENE ZAKEN 3 1.1 DE VAKANTIEBIEB-APP 3 1.2 VAKANTIEROOSTER 3 1.3 SPELEN IN HET GROEN, TEEKCONTROLE DOEN 4 2 NIEUWS UIT DE GROEPEN 5 2.1 GROEP

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Vaste rubrieken. Van de directietafel. Samenvatting studiedag Regel van de maand: Van 9.00 uur tot uur is het stil in de gangen.

Vaste rubrieken. Van de directietafel. Samenvatting studiedag Regel van de maand: Van 9.00 uur tot uur is het stil in de gangen. Schooljaar 2015-2016 Week: 25, nummer 36 Bijbelverhalen deze week: 26 Groeien Mattheus 13:1-9 Mattheus 24-30 Mattheus 36-43 In dit nummer: * Van de directietafel * Nieuws uit groep Rood * Nieuws uit groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Toetsen / KIJK registratie Rapporten Wennen Letters Veters strikken (Geen) Speelgoedmiddag Gezond eten Voor alle data geldt: Deo Volente

Nadere informatie

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s),

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s), NIEUWSBRIEF BASISSCHOOL GROENLO Biss. Philip Roveniusstraat 8 7141 KS Groenlo Tel.: 0544-461336 Fax: 0544-467328 Internet: www.hoeksteen.com E-mail: info@hoeksteen.com Interessante informatie 2 t/m 4 juni

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1.

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1. Nieuwsbrief 27 juni 2019 nr. 13 Agenda Week 27 1 t/m 5 jul Ma 1 Kamp Westerbork gr.6-8 10 Minutengesprekken facultatief Vr 5 Talentmappen mee Week 28 8 t/m 12 jul Ma 8 Afscheidsavond gr.8 Do 11 Laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 19 mei 2017

Nieuwsbrief 16, 19 mei 2017 Nieuwsbrief 16, 19 mei 2017 Agenda 22 mei Schoolreisje 22 t/m 24 mei Schoolkamp 25 t/m 26 mei Hemelvaartsweekend; kinderen zijn vrij 29 mei t/m 1 juni Avond4daagse 1 juni Papier container staat bij school

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2015-2016

NIEUWSBRIEF 2015-2016 Inhoudsopgave Van de directie pag. 1 Trefwoord pag. 2 Ouderbetrokkenheid pag. 2 Afscheid Hanneke van Puijenbroek pag. 2 Scholensportdag pag. 3 Vijf Eiken Theater pag. 3 Klasbord pag. 3 Even voorstellen

Nadere informatie

basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs

basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs 2013 In deze VLOTte Babbel: Medezeggenschapsraad (MR) Avondvierdaagse Sportdag groep 5 t/m 8 Schoolkamp Hulp gevraagd eindfeest Tandenpoetsles

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 11 Van juni 2019

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 11 Van juni 2019 AGENDA 18 juni Open podium afscheid juf Tonny 19 juni Groep 1-2 kinderboerderij 24 juni Studiedag, alle leerlingen vrij 26 juni Open podium 18.00-19.30 uur 27 juni 14.15 tot 15.15 uur kennismaken in nieuwe

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! collectieve vrije dagen hele dag namiddag vrijdag 10 07 2015 1 2 3 4 5 Schoolreis De dag van de schoolreis begon niet goed met regen en wind. Op de plaats van bestemming was

Nadere informatie

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 MEMORY WOORDEN 1.1 TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 ik jij hij zij wij jullie zij de baby het kind ja nee de naam TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 2 MEMORY WOORDEN 1.2 TaalCompleet A1 Memory Woorden

Nadere informatie

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers,

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers, Inleiding Beste ouders, verzorgers, lezers, Wij heten uw kind van harte welkom op PCBO De Fakkel. Deze kleuterinfo is een korte aanvulling op onze schoolgids en bevat informatie die speciaal bestemd is

Nadere informatie

Van de directietafel

Van de directietafel Schooljaar 2015-2016 Week: 49, nummer 14 Bijbelverhalen deze week: 50 Er klinkt een stem Matteüs 3:1-12 Lucas 1:26-38 Lucas 46-55 In dit nummer: * Van de directietafel * Fotocollage groep 5B * Nieuws uit

Nadere informatie

19 april 2018 jaargang 4-17

19 april 2018 jaargang 4-17 19 april 2018 jaargang 4-17 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 6 Ik ben dankbaar 7 en 8 10 woorden rap Vertellingen Week 17 Saul is op zoek. Misschien is dat wel een belangrijke eigenschap van een koning

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016

Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016 De Hienwijzer Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016 15 februari De kinderen uit groep 8 krijgen Onderwijskundige rapporten (OKR) mee naar huis 17 februari Kwartfinale Nationale voorleeswedstrijd,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF mei 2016 Deze maand Ma 16 mei Tweede Pinksterdag: iedereen vrij Di 17 mei Studiedag: alle leerlingen vrij Wo 18 mei Schoolreis groepen 3 t/m 7 30 mei t/m 2 jun Avond4daagse Zaterdag 11 juni

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 24

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 24 Nieuwsbrief Vrijdag 12 juni 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 24 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Blijf af! Koning Achab heeft een prachtig paleis met een grote

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwe schooljaar. 25 augustus 2016

Nieuwsbrief. Nieuwe schooljaar. 25 augustus 2016 25 augustus 2016 Nieuwsbrief Nieuwe schooljaar Week 1 zit er al weer op. Na 6 weken vakantie zijn alle kinderen en de juffen er weer klaar voor om heel veel te gaan leren dit jaar. De afgelopen dagen hebben

Nadere informatie

Op vakantie naar Marokko, Kaapverdië, Turkije

Op vakantie naar Marokko, Kaapverdië, Turkije 9 mei 2017 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 Info.stelaertshoeve@tangent.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal verschijnt

Nadere informatie

OUDERINFO. Start schooljaar. Informatieavond. Schooljaar 2017/2018 Nummer 1 11 september Agenda

OUDERINFO. Start schooljaar. Informatieavond. Schooljaar 2017/2018 Nummer 1 11 september Agenda OUDERINFO Start schooljaar Inmiddels zit de eerste schoolweek er alweer op. We hebben een fijne start gehad. Er wordt weer volop gespeeld en hard gewerkt! Zoals voor de zomervakantie is medegedeeld, kunnen

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

INLEIDING. 13 mei nummer 17. Geachte ouder(s),

INLEIDING. 13 mei nummer 17. Geachte ouder(s), 13 mei 2019 - nummer 17 INLEIDING Geachte ouder(s), Nu we de meivakantie achter ons hebben lijkt de zomervakantie al in zicht. Het thema Hallo Wereld dat schoolbreed deze laatste periode centraal staat

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

22 e jaargang nr juni 2018

22 e jaargang nr juni 2018 22 e jaargang nr.12 29 juni 2018 Geachte ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u nieuwsbrief nr. 12 van vrijdag 29 juni 2018. Groepen Tropenrooster

Nadere informatie

Talismanbulletin

Talismanbulletin Talismanbulletin 30-05-2018 Belangrijke data: Donderdag 31 mei 14.00u Open podium groep 3D, 4VD, 5KK, 6PW, 7C Vrijdag 1 juni 14.00u Open podium groep 1-2M, 3SM, 4S, 6D, 7JB Donderdag 7 juni Praktijkexamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

News. Het Octaaf. 21 augustus 2015. Dear parents,

News. Het Octaaf. 21 augustus 2015. Dear parents, Dear parents, Alweer een nieuwsbrief? Dat gaat niet direct een gewoonte worden hoor! We merken echter dat we bij het opstarten van de school veel informatie voor u hebben en verzamelen deze liever in een

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Agenda. Week

Agenda. Week Agenda Week 14 2018-2019 8-17 april Iep advieswijzer (voor groep 7) 2 april Buitenlesdag 1-3-8-10-15 april Schoolvoetbal speeldagen 10 april zwemles middenbouw 11 april Schoolfotograaf 12 april Ontbijt

Nadere informatie

17 mei Sportdag groep 7 en 8 Studiemiddag

17 mei Sportdag groep 7 en 8 Studiemiddag Nieuwsbrief week 20-2016 Agenda: 16 mei 2 e Pinksterdag 17 mei Sportdag groep 7 en 8 Studiemiddag vanaf 12.00 kinderen vrij 18 mei Provinciale volleybalkampioenschappen gr. 8 in Denekamp. De jarigen: Er

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 mei. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Nieuwsbrief 10 mei. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 10 mei Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord Na het goede nieuws

Nadere informatie

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Nieuwsbrief Zuiderlaan 197B 7944 EE M e ppel Tel.: 0522-799111 www.obssprinkels.nl Nieuwsbrief Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Agenda: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Schoolreisje gr. 1 t/m 6 Vrijdag

Nadere informatie

Even voorstellen Eugenie Steens. Even voorstellen: Greet Maaswinkel. Hofbode 2 - Voorstellen, Gymrooster, Schoolreisje

Even voorstellen Eugenie Steens. Even voorstellen: Greet Maaswinkel. Hofbode 2 - Voorstellen, Gymrooster, Schoolreisje Page 1 of 5 Hofbode 02-19 september 2012 Even voorstellen: Greet Maaswinkel Hallo, ik ben Greet Maaswinkel en 60 jaar. Ruim 40 jaar ben ik al werkzaam in het onderwijs. Als kleuterleidster, hoofdleidster

Nadere informatie

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons op school, De Petteflet. Jouw juffen zijn juf Jolanda en juf Anja of juf Nicole en juf Alcesta. Dit boekje

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

V A K A N T I E R O O S T E R / V R I J E D A G E N (middag VRIJ indien er gedurende het schooljaar geen ongeplande uitval is)

V A K A N T I E R O O S T E R / V R I J E D A G E N (middag VRIJ indien er gedurende het schooljaar geen ongeplande uitval is) B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 6-2017 N U M M E R 8 Slekske V A K A N T I E R O O S T E R / V R I J E D A G E N 2 0 1 7-2 0 1 8 Het vakantierooster/vrije dagen voor schooljaar

Nadere informatie

Jaargang 6 editie 15. Huwelijksbootje! Shaima El abbassi is zaterdag 13 mei getrouwd! Gefeliciteerd Shaima, we wensen jullie samen heel veel geluk!

Jaargang 6 editie 15. Huwelijksbootje! Shaima El abbassi is zaterdag 13 mei getrouwd! Gefeliciteerd Shaima, we wensen jullie samen heel veel geluk! Jaargang 6 editie 15 AGENDA 15 mei Start DVVDD (De Vuurvogel Draait Door) 16 mei Teamvergadering 5 23 mei Lucy jarig 24 mei afsluiting DVVDD 25 mei Hemelvaartsdag (vrije dag) 26 mei groep 1-2 vrij 29 mei

Nadere informatie

Beste ouders, De andere leerlingen moeten nog even geduld hebben. Volgende week gaan groep 3 en 4 en aan het eind van de maand groep 5,6,7.

Beste ouders, De andere leerlingen moeten nog even geduld hebben. Volgende week gaan groep 3 en 4 en aan het eind van de maand groep 5,6,7. Nieuwsbrief 36 6 10 juni Beste ouders, Het eerste schoolreisje zit er al weer op. Groep 1 en 2 hebben zich opperbest vermaakt bij de Flierefluiter. Zo zelfs dat veel kinderen op de terugweg in slaap vielen!

Nadere informatie

Integraal nieuws Hemelvaart Bag2school

Integraal nieuws Hemelvaart Bag2school Integraal nieuws Hemelvaart Maranatha! Kom Heere Jezus, kom! Zo sluit Paulus zijn eerste brief af aan de Korinthiërs. Ook toen al werd uitgekeken naar de terugkomst van de Heere Jezus. Deze belofte deden

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 2017-2018 Vakantierooster/Leerlingenraad/Schoolreizen/Brief van ASG/Vraag van juf Ange/ Vanuit de gemeente/ Personeel/Schoolvoetbal/Sportdag/Avondvierdaagse/ Fietsexamen Het Spectrum Regenboogweg

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 12 juni 2015

Nieuwsbrief 19 12 juni 2015 Nieuwsbrief 19 12 juni 2015 Inhoud Juffendag Nieuws uit groep 7 Hulp van groep 8 Nieuws uit groep 4 Uitslag leeswedstrijd Bezoek aan de bibliotheek Oudergesprekken Agenda JUFFENDAG Vandaag hebben wij voor

Nadere informatie

Naam: Welkom op De Leer!

Naam: Welkom op De Leer! Naam: Welkom op De Leer! Basisschool De Leer St. Michielsstraat 6 7255 AP Hengelo 0575-46 17 15 Welkom! Hallo, Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons in de klas. Nu mag je een paar keer komen

Nadere informatie

VOORWOORD. Uitgave. BSO Springplank en Peuterspeelzaal De Rakkertjes (bso) (psz) Oeffelt. Nummer 2 juni 2016

VOORWOORD. Uitgave. BSO Springplank en Peuterspeelzaal De Rakkertjes (bso) (psz) Oeffelt. Nummer 2 juni 2016 BSO Springplank en Peuterspeelzaal De Rakkertjes 0882088521 (bso) 0882088655 (psz) Oeffelt Uitgave Nummer 2 juni 2016 VOORWOORD Beste ouders, De tweede nieuwsbrief is weer klaar en dat betekent dat de

Nadere informatie

AGENDA Maandag 2 juli Schoolreisje groep 3 t/m 8 Dinsdag 3 juli Afscheid groep 8 Woensdag 4 juli Wisselochtend 11.00u 12.00u

AGENDA Maandag 2 juli Schoolreisje groep 3 t/m 8 Dinsdag 3 juli Afscheid groep 8 Woensdag 4 juli Wisselochtend 11.00u 12.00u Schooljaar 2017-2018 Datum: 29-06-2018 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl AGENDA Maandag 2 juli Schoolreisje groep 3 t/m 8 Dinsdag 3 juli Afscheid groep 8 Woensdag 4 juli

Nadere informatie

Nieuws. Flits 11 juni 2014 Jaargang 05 NieuwsFlits 18

Nieuws. Flits 11 juni 2014 Jaargang 05 NieuwsFlits 18 11 juni 2014 Jaargang 05 Nieuws 18 Pinksteren Afgelopen zondag mochten we het Pinksterfeest vieren. We mochten herdenken hoe de Heilige Geest werd uitgestort. Diezelfde Heilige Geest werkt vandaag nog

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 20 juni nr. 20 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL

Nadere informatie