Ieders talent een toekomst!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ieders talent een toekomst!"

Transcriptie

1 Ieders talent een toekomst! collectieve vrije dagen hele dag namiddag vrijdag Schoolreis De dag van de schoolreis begon niet goed met regen en wind. Op de plaats van bestemming was het droog! Het is een geweldige dag geweest. Schade Op dinsdag 2 juni stonden er bussen geparkeerd vanwege het schoolreisje. Aan de kant van de huizen stonden auto s geparkeerd. Zo ook een zwarte Kia. Tijdens het instappen van de kinderen is er een auto geweest die tegen de spiegel van die zwarte Kia aangereden heeft. Mocht u iets gezien hebben of mocht u de bestuurder zijn en wellicht gedacht hebben dat er geen schade was, dan verzoek ik u contact op te nemen met de directie van de school, zodat de schade via verzekering geregeld kan worden. In algemene zin willen wij u vragen snelheid aan te passen en met alertheid te rijden door de Waterlinie in belang van de veiligheid van uw kinderen/ onze leerlingen en rekening te houden met de overburen van onze school. Sportdag groepen 1 t/m 4 De sportdagwedstrijd van de groepen 1 2 is gewonnen door Roan, Jenna, Hamse, Kyan, Sam en Caithlynn uit groep 1 2D. De sportdagwedstrijd van de groepen 3 4 is gewonnen door Mika, Lois, Dominic, Sam en Robin uit groep 4B. Dankzij de (groot)ouders en het mooie weer waren de sportdagen een groot succes!

2 Groep 7 Op dinsdag 9 juni a.s. heeft groep 7 een workshop DJ. Sportdag gr. 5 t/m 8 Woensdag 10 juni a.s. is het sportdag voor de groepen 5 t/m 8. De kinderen dienen om uur aanwezig te zijn op het sportpark. Meer informatie treft u in de bijlage. Muziekspektakel Utrecht Op woensdag 10 juni vertrekt ons schoolorkest, samen met de schoolorkesten van de Nieuwe Veste, Pius X en Gummarus, in 2 bussen naar Utrecht voor het slotconcert van Kinderen Maken Muziek. Wij wensen ons schoolorkest een leuke dag toe! Op 19 juni geeft het schoolorkest een concert op school met medewerking van een aantal teamleden. Op 20 juni is er een Spelenderwijs concert in Steenbergen met alle schoolorkesten. Excursie groep 8 naar Shell Energy Lab Op 22 mei gingen wij met alle groepen 8 naar de Shell Eco Marathon. Op de heenreis gingen wij met een hele mooie dubbeldekker naar Rotterdam naar Ahoy. Hier gingen wij naar binnen en we kregen allemaal een kaartje om alles wat we gingen doen mee op te slaan. Eenmaal binnen waren er 2 hele grote zalen waar je dingen kon doen. De 1 e zaal was een zaal met een soort zoutwaterautootje dat je zelf in elkaar moest zetten. Als je het autootje dan in elkaar had gezet dan mocht je met het autootje een race rijden tegen andere mensen. In de andere zaal waren er allemaal proefjes die je kon doen. Daarom noemden ze het ook de Experimental Room. De proefjes waren heel leuk. Zo was er bv iets met een robot dat je tegen hem moest gaan voetballen. Ook een soort dansvloer die energie opwekt. Er waren dus volop dingen te doen en we hebben er erg van genoten. Op de terugweg gingen we met dezelfde mooie bus terug en toen hadden we nog heel even school, maar we hoefden gelukkig niks meer te doen. Luc Vegter Nathan van Beers Walter Krijnen 8C

3 Schriften mee naar huis Op vrijdag 12 juni geven we aan de kinderen hun belangrijkste schriften mee naar huis. Op deze manier proberen wij u zo goed mogelijk te informeren over het wel en wee van uw kind op onze school. Wij vragen u om te zorgen voor een plastic tasje waarin de kinderen hun schriften mee naar huis kunnen nemen. Bekijk en bespreek thuis het gemaakte werk van uw kind. Ter controle vragen wij om onder het laatst gemaakte werk de handtekening van een van de ouders te plaatsen. Maandag 15 juni dienen de schriften weer mee naar school terug genomen te worden. Wandel4daagse Van 15 t/m 18 juni wandelen een aantal leerlingen, leerkrachten en ouders mee met de wandel4daagse. Excursie Op dinsdag 16 juni nemen de leerlingen uit de groepen 4 een kijkje op de zorgboerderij. Workshop Op woensdag 17 juni hebben de leerlingen uit de groepen 3 een workshop percussie. Zelfstandig naar binnen Met het oog op de overgang van groep 2 naar groep 3 is het voor deze kinderen belangrijk dat ze gaan leren om afscheid te nemen bij de buitendeur. Natuurlijk bent u nog welkom bij de inloop maar wij hopen dat de kinderen van groep 2 met regelmaat zelf naar binnen komen. Leerlingenraad Dit jaar hebben we een leerlingenraad opgericht. We vinden het belangrijk om de leerlingen meer te betrekken bij hun school. Naast een hoop plezier hebben we hartstikke serieus gewerkt en gediscussieerd. Hieronder volgt een korte samenvatting van de besproken onderwerpen. Het parkeren van de fietsen Alle fietsen stonden door elkaar en vielen regelmatig om. Zeker als het waaide. Een oplossing vanuit de leerlingenraad was `nummers op de grond`. Dit is ook gebeurd. Daarnaast hebben we afgesproken dat we de kinderen hier actief op aanspreken. Er is ook aan de juffen en meesters gevraagd om hier aandacht aan te besteden. We zijn nog niet helemaal tevreden, dus we laten het op de agenda staan. Pingpongtafels Op het plein van de oude school stonden pingpongtafels. We willen deze graag terug geplaatst zien op de nieuwe school. Meneer Eric praat hierover met de gemeente. We weten nog niet definitief hoe het zit. Hierover volgt later meer. De leerlingenraad heeft voorgesteld om meer buitenspeelmaterialen te kunnen gebruiken. De school vindt dit een goed plan en gaat kijken welke spullen er kunnen worden aangeschaft. Rapport We hebben gesproken over het rapport. We vinden het huidige rapport een beetje ouderwets. Er zijn heel veel verschillende ideeën besproken. Het resultaat is dat er een werkgroep van juffen en meesters wordt gemaakt die hier over gaan nadenken. De leerlingenraad wil graag betrokken worden bij het ontwerp.

4 Kapstokken Het probleem met de kapstokken is dat het een rommeltje is. Er is ook erg weinig ruimte. Leden van de leerlingenraad hebben klassen bezocht om dit aan de orde te stellen. Het voorstel is om voor de klassen bakken aan te schaffen, waarin de tassen kunnen worden gedeponeerd. Hierdoor ontstaat er vanzelf meer ruimte voor de jassen. Mediawijsheid De leerlingenraad heeft, op verzoek van juf Marcia, goede ideeën aangeleverd over mediawijsheid. Hoe zien we dit? Wat zouden we graag willen? Enz.. Leden van de leerlingenraad Jil, groep 8: Ik zit in de leerlingenraad omdat ik de school nog beter wil maken. Daan, groep 8: Ik vond het leuk om je ideeën te delen met andere leerlingen. Jasper, groep 8: De klas heeft mij gekozen omdat ik goede ideeën had voor de school. Anouk, groep 7: Ik vond het erg zinvol om in de leerlingenraad te zitten omdat je dan je mening kan geven. Bram, groep 7: Ik vond het leuk in de leerlingenraad omdat je mag meedenken over de school. Merlita, groep 6: Ik vond het onderwerp over de fietsen erg belangrijk en interessant. Jochem, groep 5: Ik wil graag mijn klas vertegenwoordigen! Joost, groep 6: Voor mij zijn de kapstokken heel belangrijk. Niek: groep 5: Ik vond het leuk om mee te beslissen over dingen die in de school gebeuren.

5 Schoolkamp HERHALING De groepen 8 gaan op schoolkamp naar Bruinisse van 8 t/m 10 juli De kosten zijn 62,50 per kind. Het bedrag kunt u overmaken op rekeningnummer van bs Maria Regina te Steenbergen, NL05RABO , o.v.v. schoolkamp 2015 en de naam en groep van de leerling. Graag ontvangen wij de betaling uiterlijk 8 juni. Ouderbedankavond Onze school is ontzettend blij met alle hulp die we ook dit jaar hebben gekregen van mama s, papa s, oma s, opa s, enz. Dankzij uw hulp hebben we een heleboel dingen voor elkaar gekregen! Als dank hiervoor organiseren we een ouderbedankavond op woensdag 24 juni a.s. Via uw kind ontvangt u hiervoor een uitnodiging. Graag ontvangen wij de antwoordstrook uiterlijk 10 juni a.s. retour. Samenwerking R@velijn Tijn en Rens hebben vorig jaar de ontwerpwedstrjid voor bloembakken gewonnen. Zij mochten toen met een aantal oudleerlingen van het R@velijn hun ontwerp in het echt gaan maken op de afdeling houtbewerking van het R@velijn. Ons dakterras heeft nu een paar, inmiddels goed gevulde bakken staan. Nu was dan het moment om te oogsten en Tijn en Rens hadden de eer dit als eersten te doen. Kindernevendienst De eerstvolgende kindernevendienst in de Vincentiuszaal van de Gummaruskerk is zondag 14 juni, tijdens de viering van uur. Schooljaar Informatie over het vakantierooster en lesvrije dagen vindt u in de bijlage.

6 Over de VakantieBieb De Bibliotheek geeft deze zomer een cadeautje weg dat lezen tijdens de zomervakantie stimuleert: de VakantieBieb. Met de VakantieBieb-app kunnen kinderen (en hun ouders) tijdens de zomervakantie e-books van de Bibliotheek op een tablet of smartphone lezen. Als kinderen regelmatig blijven lezen in de zomervakantie, kan een terugval in leesniveau worden tegengegaan. De kinderen kunnen na het downloaden van de app meedoen aan een actie en een ipad mini winnen. Voor inhoudelijke vragen over de app kunt u contact opnemen via info@vakantiebieb.nl. Op vakantie naar Kroatië, Turkije, Egypte, Marokko of? Gaat u dit jaar met uw kinderen op vakantie naar het buitenland? Zorg dat u goed voorbereid bent en dat u en uw kinderen gevaccineerd zijn. Want ook voor landen rond de Middellandse Zee zoals Kroatië, Marokko, Egypte en Turkije, maar ook voor Bulgarije (!) adviseren wij vaccinaties o.a. tegen besmettelijke geelzucht (hepatitis A). Kinderen kunnen deze ziekte gemakkelijk oplopen. De ziekte kan zich na terugkomst van vakantie via de toiletten, deurklinken, kranen en handdoekjes op basisscholen verspreiden. Hierdoor worden meer kinderen ziek en vervelender nog: zij nemen het op hun beurt weer mee naar huis met vervelende gevolgen voor de ouders en broertjes/zusjes. Met goede voorbereidingen en een vaccinatie zijn veel gezondheidsproblemen te voorkomen. Meer informatie over geelzucht en andere reis-gerelateerde ziekten vindt u op de website van GGD Reisvaccinaties [Link naar Kijk op de website of er voor het land dat u bezoekt vaccinaties aanbevolen worden. U kunt eenvoudig online een afspraak maken bij een GGD in uw regio.

7

8 Ieders talent een toekomst! Sportdag groep 5 t/m Woensdag 10 juni is het weer zover, de sportdag voor de groepen 5 t/m 8. We hopen uiteraard dat deze dag door kan gaan, maar mocht het afgelast worden dan hebben we een reservedatum op woensdag 17 juni. Deze jaarlijkse sportdag wordt ook dit jaar weer gehouden op het sportpark aan de Seringenlaan. De kinderen nemen op deze dag hun fruit of koek mee. De school zorgt voor 1 keer drinken tijdens de pauze op deze ochtend. De kinderen worden in hun gymkleding verwacht. Bij wat kouder weer kan ook een trainingspak hierover aangetrokken worden. De sportdag voor de groepen 5 tot en met 8 begint om 8.40 uur (aanwezig om 8.30 uur) en duurt tot 12:00. De sportdiploma s voor deze groepen worden een dag later uitgereikt door de groepsleerkracht op school. Nog even voor de goede gang van zaken: o Alle kinderen van de groepen 5 t/m 8 wachten op de oprijlaan van het sportpark, waar ze worden opgehaald door hun eigen leerkrachten. o De kantine op het sportpark is niet open. Het heeft dan ook geen nut om geld voor versnaperingen mee te nemen. o Laat ook alle waardevolle spullen thuis, want die zijn bij het sporten alleen maar lastig. o Hulpouders voor de groepen 5 8 melden zich bij meneer Erwin (rond 8:25)voor verdere uitleg op deze ochtend. Om deze dag te laten slagen, hebben we hulp van u (ouders, verzorgers, grootouders, ooms en tantes) hard nodig. U krijgt via Safe School bericht van de groepsleerkracht om uzelf op te geven voor de groep van uw kind.

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016 12 mei 2016 Geranium actie Het is bijna zover. Nog een weekje en dan worden de geraniums verwacht. Vele kinderen hebben goed hun best gedaan om zoveel mogelijk geraniums te verkopen. En wij kunnen al wel

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl NIEUWS UIT DE GROEPEN JAARGANG 2014-2015, nummer 35 Donderdag 4 juni 2015 Groep 1 /2:

Nadere informatie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 12 3 september 2014 Schooljaar 2014-2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Verjaardagen Informatie van derden Kalender 17 juni 2015 de directie Alweer het

Nadere informatie

PRIKBORD 10 3 september 2014

PRIKBORD 10 3 september 2014 PRIKBORD 10 3 september 2014 11 mei 2016 Schooljaar 2016-2017 AGENDA Maandag 15 mei Dinsdag 16 mei Donderdag 25 en vrijdag 26 mei Woensdag 31 mei Maandag 5 juni Schoolreis Schooltandarts voor de leerlingen

Nadere informatie

40 jaar De Klimroos!! INFOBULLETIN. 10 juni naar de Efteling. juni 2015. Belangrijke data. 28 mei 29 mei. Ouderklankbordgroep Schriften mee

40 jaar De Klimroos!! INFOBULLETIN. 10 juni naar de Efteling. juni 2015. Belangrijke data. 28 mei 29 mei. Ouderklankbordgroep Schriften mee INFOBULLETIN juni 2015 Belangrijke data 28 mei 29 mei 02 juni 04 juni 05 juni 09 juni 10 juni 11 juni 12 juni 16 juni 19 juni 26 juni Ouderklankbordgroep Schriften mee Sportdag groep 5-6 MR-vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang Nieuwsbrief nr. 9 mei 2017

Nieuwsbrief jaargang Nieuwsbrief nr. 9 mei 2017 Nieuwsbrief jaargang 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 9 mei 2017 Media Media! Een klein woordje met een enorme impact. Heeft u er weleens bij stil gestaan hoeveel media er om u heen is. En als u dat eenmaal bekeken

Nadere informatie

juni 2016 Belangrijke data 30 mei 08 juni 10 juni 17 juni 20, 21 & 22 juni 22 juni 27 juni 29 juni

juni 2016 Belangrijke data 30 mei 08 juni 10 juni 17 juni 20, 21 & 22 juni 22 juni 27 juni 29 juni INFOBULLETIN juni 2016 Belangrijke data 30 mei 08 juni 10 juni 17 juni 20, 21 & 22 juni 22 juni 27 juni 29 juni Ouderklankbordgroep Schoolreisje Trapvaardig groep 8 Schriften mee Meneer Bart Bokaal Schoolkamp

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 19 1 JUNI 2018 Laatste lesvrije dag van dit schooljaar is op maandag 25 juni 2018. Wij zijn nog op zoek naar hulpouders voor de sportdag op aanstaande woensdag

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. De laatste dit schooljaar is op maandag 3 juli 2017. Pinksteren Op maandag 5 juni a.s. is de

Nadere informatie

Het Kleine Wereldnieuws. 27 mei 2016

Het Kleine Wereldnieuws. 27 mei 2016 Het Kleine Wereldnieuws 27 mei 2016 Agenda Hieronder vindt u de agenda voor de maand juni. De jaaragenda is ook de vinden op de website van de school. Op de groepspagina s heeft iedere groep ook nog een

Nadere informatie

Voor al je vragen en/of opmerkingen kun je terecht bij de werkgroep; Hanneke, Jessica of Romindy.

Voor al je vragen en/of opmerkingen kun je terecht bij de werkgroep; Hanneke, Jessica of Romindy. 15 juni 2015 AGENDA 19 juni Studiedag, alle schoolkinderen vrij, Chantal trouwt! 22 juni KCR-vergadering om 20.00u 24 juni Linda jarig 26 juni Groep 1-2 vrij, afscheid van Janneke (KDV) in de BSO-ruimte

Nadere informatie

27 mei Meedoen? Stuur dan uiterlijk 20 juni een naar René Los

27 mei Meedoen? Stuur dan uiterlijk 20 juni een  naar René Los Nieuwsbrief 27 mei 2016 Woordje vooraf Eind mei lijkt het schooljaar alweer bijna voorbij. Avondvierdaagse en schoolkamp achter de rug, de presentaties van de groepen zijn geweest. Toch staan er nog 8

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender

Uiltje gemist? kalender 12 mei 2016 Jaargang 8- nummer 31 kalender Donderdag 12 en vrijdag 13 mei Kinderen Neulingschule Bochum te gast op de Uilenbrink Maandag 16 mei 2 e Pinksterdag Woensdag 25 mei Groepen 1 t/m 4 vrij (studiedag

Nadere informatie

Houdt u deze avond vast vrij?

Houdt u deze avond vast vrij? Maandinfo juni 2015 O.B.S. De Kern. Agenda: 02t/m 5 juni Schoolkamp groep 7 en 8 04 en 05 juni Onderbouw vrij, de groepen 1 t/m 4 10 juni Spel- en boekenplan, alles inleveren 11 juni Ouderpanel 15 juni

Nadere informatie

Populierenblaadje. Datum: donderdag 13 juni Algemeen:

Populierenblaadje. Datum: donderdag 13 juni Algemeen: Datum: donderdag 13 juni 2019 Populierenblaadje Algemeen: Schoolweeksluiting: Morgen hebben we een extra schoolweeksluiting. We zullen terugblikken op het afgelopen schooljaar. Wat hebben we weer veel

Nadere informatie

Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Jaargang 24 nummer 12 22 juni 2014

Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Jaargang 24 nummer 12 22 juni 2014 Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Jaargang 24 nummer 12 22 juni 2014 VAKANTIEROOSTER EN ACTIVITEITEN EERSTE WEKEN Wij zijn momenteel bezig met onze nieuwe Schoolgids en een nieuwe Jaarkalender.

Nadere informatie

Standdaarbuiten, 19-05-2016 Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen,

Standdaarbuiten, 19-05-2016 Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Nieuwsbrief 2015-2016. No. 9 19-05-2016 Website: www.bsaventurijn.nl Email : l.vanaperen@borgesius.net Standdaarbuiten, 19-05-2016 Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Voor u ligt de negende nieuwsbrief

Nadere informatie

Sleyebode mei Sportparklaan 58, 6097CW Heel. Basisschool de Sleye. Site: Postbus ZH Heel. Mail:

Sleyebode mei Sportparklaan 58, 6097CW Heel. Basisschool de Sleye. Site:  Postbus ZH Heel. Mail: Basisschool de Sleye Sportparklaan 58, 6097CW Heel. Postbus 5094 6097 ZH Heel Site: www.desleye.nl Tel: 0475-571586 Mail: directie@desleye.nl Sleyebode mei 2017 Ouderraad Sinds jaar en dag hebben we een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van BS De Vijf Eiken 9

NIEUWSBRIEF Voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van BS De Vijf Eiken 9 Inhoudsopgave Van de directie pag. 1 Trefwoord pag. 2 Ouderbetrokkenheid pag. 2 Groepsverdeling schooljaar 2017-2018 pag. 2 Overblijven pag. 3 Ouderbijdrage: herinnering pag. 3 Regel van de week pag. 4

Nadere informatie

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan Basisschool De Touwbaan Touwbaan 16 4901GG Oosterhout (NB) Tel.:0162-453706 www.kbsdetouwbaan.nl info@kbsdetouwbaan.nl 11 juni 2015 Het Knoopje Jaargang 9, nummer 15 Inhoud 1 Nieuws vanuit de directie

Nadere informatie

7 juni 2019 Nummer 18

7 juni 2019 Nummer 18 7 juni 2019 Nummer 18 Inhoud: Reminder studiedag GMR vacature Klassikale typecursus ZwemChallenge Golfbad E-Books VakantieBieb Opening Elckerlyc Informatie GGD Uitnodiging CoderDojo Sambafestival Reminder

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 juni. Trefwoord. In deze nieuwsbrief. Thema: Verlangen. Trefwoord 1. GGD IJsselland 2. Schooltijden 3. Avond4Daagse 4.

Nieuwsbrief 12 juni. Trefwoord. In deze nieuwsbrief. Thema: Verlangen. Trefwoord 1. GGD IJsselland 2. Schooltijden 3. Avond4Daagse 4. Nieuwsbrief 12 juni In deze nieuwsbrief Trefwoord 1 GGD IJsselland 2 Schooltijden 3 Avond4Daagse 4 Kindertelefoon 5 Verkeer 6 Huizen in Nepal 7 Oorlogsveteraan 8 Vanuit de MR 9 Trefwoord Thema: Verlangen.

Nadere informatie

Ik had u beloofd de beloften van de beide scholen toe te lichten. Vandaag is dat belofte 1:

Ik had u beloofd de beloften van de beide scholen toe te lichten. Vandaag is dat belofte 1: Nieuwsbrief 9 juni 2016, nummer 18 INLEIDING Geachte ouder(s), We zitten in de aanloop naar de zomervakantie! De afronding van dit schooljaar en de voorbereiding van het nieuwe zijn in volle gang. We maken

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! collectieve vrije dagen hele dag namiddag vrijdag 13 03 2015 1 2 3 4 5 vrijdag 22 05 2015 1 5 vrijdag 10 07 2015 1 2 3 4 5 OPEN MORGEN op woensdag 4 maart a.s. van 09.00 11.30

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 12. Nieuws van de directie. In dit nummer. Nieuws van de directie Nieuws van groep 1-2-3 Nieuws van groep 4-5-6 Nieuws van groep 7-8

NIEUWSBRIEF 12. Nieuws van de directie. In dit nummer. Nieuws van de directie Nieuws van groep 1-2-3 Nieuws van groep 4-5-6 Nieuws van groep 7-8 NIEUWSBRIEF 12 Schooljaar 2014-2015 11 juni 2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Voorstellen Overig nieuws hoofdluis Overig nieuws Overblijven 1 2 2 3 4 4 4 de

Nadere informatie

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl NIEUWSBRIEF REGULIER nummer, november 2015 Begrijpt u de nieuwsbrief niet zo goed? Let op: *Na iedere nieuwsbrief

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! Nr. 8 17 december 2015 Morgen, vrijdag 18 december a.s., zijn alle kinderen vrij en begint de kerstvakantie. Kerstvakantie duurt tot en met 1 januari 2016. Op 4 januari 2016

Nadere informatie

Klimoppertje Datum: 1-7-2016

Klimoppertje Datum: 1-7-2016 Klimoppertje Datum: 1-7-2016 Activiteiten komende weken 4 8 juli Rapportgesprekken 20 juli Musical en afscheid groep 8 22 juli Jaarafsluiting 23 juli 4 september Zomervakantie GEZOCHT: overblijfouders!!!

Nadere informatie

Schooljaar: 2015-2016 Nr.6: juni 2016. Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders/verzorgers van onze school.

Schooljaar: 2015-2016 Nr.6: juni 2016. Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders/verzorgers van onze school. Frtl nwsbrf Schooljaar: 2015-2016 Nr.6: juni 2016 Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders/verzorgers van onze school. Wij gaan ervan uit dat iedereen op de hoogte is van de (officiële) mededelingen

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

DEZE WEEK: Beste ouders en kinderen,

DEZE WEEK: Beste ouders en kinderen, Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 24 No. 34 29 mei 2015 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Fax: (024) 6452879 www.paulus-school.nl E-mail: directie@paulus-school.nl inforedactie@paulus-school.nl

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 1 januari 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 03-71396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Luizencontrole Na de vakantie zijn de kinderen gecontroleerd op

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. De eerstvolgende is op maandag 6 juni. Nr. 17 19 mei 2016 2016

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Uiteraard wordt met de informatie zorgvuldig en discreet omgegaan

Uiteraard wordt met de informatie zorgvuldig en discreet omgegaan P.C. Basisschool Driestromenland Voorstraat 336 8226 KA Lelystad Woensdag 19 augustus 2015 nummer 1 Opening schooljaar Vorige week hebben de meesters en juffen hard gewerkt om de klassen in te richten.

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Beste ouder(s)/verzorger(s),

IN DIT NUMMER. Beste ouder(s)/verzorger(s), Kbs De Langenoord Schooljaar 2018-2019 17 mei 2019 nummer 18 Beste ouder(s)/verzorger(s), Vandaag komen onze achtste groepers terug van hun schoolverlaterskamp. Een heel groot deel van de ouders heeft

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 8 oktober 2015 De wekelijkse nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. In deze nieuwsbrief Beste ouders en verzorgers Uw school is ingeloot! Thema avond van 26 november Afscheid nemen Kinderboekenweek

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. 2 e Pinksterdag maandag 16 mei 2016 zijn alle kinderen vrij. Nr.

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 16 mei 2017

Nieuwsbrief Dinsdag 16 mei 2017 Nieuwsbrief Dinsdag 16 mei 2017 Nr. 31 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Woensdag 17 mei Studiemiddag Alle groepen zijn om 12.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 Nieuwsbrief juni 2015 Speciaal Basisonderwijs Merlijn, Lucasonderwijs Paets van Troostwijkstraat 87, Tel: (070) 3993709, Fax: (070) 3193592 E-mail: info@sbomerlijn.lucasonderwijs.nl Nieuwsbrief juni 2015

Nadere informatie

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan schooljaar 2014-2015 nr. 21-3 juli 2015 KOMENDE ACTIVITEITEN datum Dinsdag 14 juli 2015 Woensdag 15

Nadere informatie

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda:

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 35 Ouderavond schooltijden Een aantal weken geleden bent u geïnformeerd over de wijziging van schooljaar schooltijden 2010-2011 vanaf het nieuwe schooljaar, met daarin de aankondiging

Nadere informatie

Talismanbulletin 18 juli 2016

Talismanbulletin 18 juli 2016 Talismanbulletin 18 juli 2016 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: De nieuwste berichten zijn schuin gedrukt. maandag 18 juli Optionele rapportgesprekken dinsdag 19 juli Spelletjesdag groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 09-07-2015. Van de directie. Inhoud. Afscheid. Continurooster/ overblijven. Start nieuwe schooljaar. Fijne vakantie!!

Nieuwsbrief 09-07-2015. Van de directie. Inhoud. Afscheid. Continurooster/ overblijven. Start nieuwe schooljaar. Fijne vakantie!! Nieuwsbrief Van de directie Beste ouder(s), verzorger(s) van kinderen op het Talent, 09-07-2015 Inhoud U leest nu de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. Als het goed is, hebt u de schoolkalender

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

Nieuwe kleuters die bij start nieuwe schooljaar gaan beginnen in de kleutergroepen:

Nieuwe kleuters die bij start nieuwe schooljaar gaan beginnen in de kleutergroepen: Info, 3 juli 2015 Beste ouders /verzorgers, Het schooljaar loopt snel naar het einde toe. Het weer werkt gelukkig mee om de brug naar de vakantie te slaan maar er gaat nog wel het een en ander gebeuren

Nadere informatie

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 29 juni 2015 Pagina 1: Eindlfeest/afscheid

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

AGENDA. Schooljaar 2014-2015 Datum: 06-02-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl

AGENDA. Schooljaar 2014-2015 Datum: 06-02-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Schooljaar 2014-2015 Datum: 06-02-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Vrijdag 13 februari Voorjaarsvakantie AGENDA Carnavalsviering (Onderaan de schoolflits vind u de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Welkom in het nieuwe schooljaar. De Ouderraad zoekt nieuwe leden: volgende bladzijde. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Welkom in het nieuwe schooljaar. De Ouderraad zoekt nieuwe leden: volgende bladzijde. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 1, 2015-2016 Agenda 1 Denkt u aan onze adoptiekinderen van Happy and Joy in Uganda? Mededelingen 11

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

Nieuwsbrief Waalwijk oost

Nieuwsbrief Waalwijk oost Nieuwsbrief Waalwijk oost Mei 2013 Zonnig begin van mei! De meivakantie bracht ons prachtige zonnige dagen! Heerlijk om na al die kou te kunnen genieten van de zomerse temperaturen! Op de locaties kwamen

Nadere informatie

Leerkrachten

Leerkrachten 2 3 j u n i 2 0 1 4 Leerkrachten 2014-2015 1 Belangrijke data 2 Leerkrachten 2014-2015 Onlangs hebben we bekend gemaakt hoe de groepsindeling er volgend schooljaar uit zal komen te zien. Vandaag maken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2014-2015

Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Week 26, maandag 22 juni, nr.38 Opening kindcentrum Berglaren! Per 1 augustus 2015 zijn wij officieel een kindcentrum. Dit betekent dat de Berglarenschool een intensieve

Nadere informatie

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 19 maart 2015

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 19 maart 2015 Basisschool De Touwbaan Touwbaan 16 4901GG Oosterhout (NB) Tel.:0162-453706 www.kbsdetouwbaan.nl info@kbsdetouwbaan.nl 19 maart 2015 Het Knoopje Jaargang 9, nummer 12 Nieuws vanuit de directie Inhoud 1

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! BASISSCHOOL MARIA REGINA Waterlinie 1 4652 GB Steenbergen Postadres: Postbus 115 4650 AC Steenbergen Tel.: 0167 563346 e mail: mariaregina@lpsnet.nl www.mariareginaschool.nl

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! BASISSCHOOL MARIA REGINA Waterlinie 1 4652 GB Steenbergen Postadres: Postbus 115 4650 AC Steenbergen Tel.: 0167 563346 e mail: mariaregina@lpsnet.nl www.mariareginaschool.nl

Nadere informatie

Agenda. adres school. 10 mei Eilenbergstraat EC Tilburg

Agenda.  adres school. 10 mei Eilenbergstraat EC Tilburg 10 mei 2016 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 Info.stelaertshoeve@tangent.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal

Nadere informatie

VISSERSPRAAT 27e jaargang, nr , 10 juni 2015

VISSERSPRAAT 27e jaargang, nr , 10 juni 2015 VISSERSPRAAT 27e jaargang, nr. 15-12, 10 juni 2015 AGENDA JUNI woe 10-06 t/m vrij 12-06 Schoolkamp Groep 8 ma 15-06 GMR di 16-06 MR do 18-06 Spreekavond (extra) vr 19-06 Fancy Fair woe 24-06 Volgende Visserspraat

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud Inhoud Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Goede doelen actie Jaardag Formatie Schoolreis Theaterdag Vakantierooster 2014-2015 Formatie Schoolkamp groep 6/7/8 Rapportbesprekingen Volgende

Nadere informatie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie PRIKBORD 9 3 september 2014 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Nieuw op school 1 1 3 4 5 Verjaardagen 5 Kinderjury 5 Agenda 6 14 april 2016 de directie - Als

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Beste ouder(s)/verzorger(s), Met dit boekje willen wij u informeren over de dagelijkse gang van zaken in onze kleuterbouw. Zeker voor de ouders van onze nieuwe kleuters belangrijk,

Nadere informatie

Ouderinfo KBS St. Anna. Terugblik activiteiten. juli 2014. Jaargang 2013-2014 Nummer 6. Terugblik activiteiten

Ouderinfo KBS St. Anna. Terugblik activiteiten. juli 2014. Jaargang 2013-2014 Nummer 6. Terugblik activiteiten Anna juli 2014 Ouderinfo KBS St. Jaargang 2013-2014 Nummer 6 Terugblik activiteiten Groepsverdeling en verdeling van de vakken Orthopedagoog in dienst van Nuwelijn Ouderbetrokkenheid Laatste schoolweek

Nadere informatie

Geslaagde modeshow Boemerang

Geslaagde modeshow Boemerang In deze Boemeratel: 1. Geslaagde modeshow BSO Boemerang 2. Herinnering ouderbijdrage 3. Er Op Uit Dag 4. Hulpouders gezocht voor sportdag 5. Overblijfouders gezocht 6. Input voor de MR 7. Inzamelingsactie

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 8 6 oktober 2015 Deze week: * Zendingsproject * Schoolfotograaf * Opa en omadagen * Doppen-spaar-actie * Kies traject Een paar weken geleden heeft u in de bijlage van de nieuwsbrief

Nadere informatie

De Spieker. Schooljaar 2014-2015. Uitgave 9 Datum: 08-01-2015. Beste ouders,

De Spieker. Schooljaar 2014-2015. Uitgave 9 Datum: 08-01-2015. Beste ouders, De Spieker Schooljaar 2014-2015 Uitgave 9 Datum: 08-01-2015 Beste ouders, Van het prachtige bedrag dat ik van jullie heb gekregen bij mijn afscheid van De Zuidwester heb ik deze COWBOYSBAG portemonnee

Nadere informatie

Kalender februari en maart. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij)

Kalender februari en maart. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) obs De Phoenix Week 6-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De toetsweken zijn achter de rug en morgen zullen we met het gehele team de opbrengsten analyseren. Volgende week krijgen alle kinderen op vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. 2017 Maandag 29-05-2017 Maandag 03-07-2017 Pasen Op Goede Vrijdag 14 april en 2 e Paasdag maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2013-2014 Nummer 6

Nieuwsbrief Schooljaar 2013-2014 Nummer 6 Nieuwsbrief Schooljaar 2013-2014 Nummer 6 Basisschool Ondersteboven Hagendoornweg 2 6237 NP Moorveld-Geulle Tel: 043-3641630 info@bs-ondersteboven.nl www.bs.ondersteboven.nl Moorveld, (17) 24 juni 2014,

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens JANUARI 2015 VEENSTRAAT 2 7776 BE SLAGHAREN TEL: 0523 681892 WWW.SBODEVONDER.NL Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Belangrijke Data: 19 DECEMBER

Nadere informatie

Oudervereniging Wilakkers

Oudervereniging Wilakkers Beste Ouders, Het jaar zit er al weer op, dankzij uw inzet is het weer een leuk, sportief en creatief jaar geworden voor de kinderen. Ik wil alle ouders die zich ingezet hebben bij de activiteiten hartelijk

Nadere informatie

Nieuwskraker nr. 16, 23 mei 2013

Nieuwskraker nr. 16, 23 mei 2013 Nieuwskraker nr. 16, 23 mei 2013 Wat gebeurd is Koningsdans Het is alweer een tijd geleden en we zijn weer over tot de orde van de dag, maar 26 april jl. waren de Koningsspelen. Juf Petra heeft die dag

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers,

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers, Algemeen nieuws Beste ouders/verzorgers, U heeft vast gemerkt dat wij druk bezig zijn met de voorbereiding voor volgend schooljaar. Intern wordt er het een en ander verhuisd en verplaatst zodat we volgend

Nadere informatie

Facebook: @ECTheoThijssen

Facebook: @ECTheoThijssen Facebook: @ECTheoThijssen Twitter: @ECThijssen In deze nieuwsbrief: nieuwsbrief MEI 2016 Studiereis Verkeersexamen Facebook Koffie/thee middag Betaling schoolreis/ kamp Ontdekdag Gezinscoach Studiereis

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juni 2015. Juf Marije voortaan als Marije Maassen van den Brink door het leven gaat?

Nieuwsbrief. Juni 2015. Juf Marije voortaan als Marije Maassen van den Brink door het leven gaat? In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juni 2015 Wist u dat? Nieuws uit groep 1 & 2 Musical groep 8 Groepsindeling 2015-2016 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Onderzoek continurooster Oud papier Zomerlezen

Nadere informatie

Nieuwsblad. nr. 5. Woensdag 4 november 2015. Wijziging tot de kerstvakantie

Nieuwsblad. nr. 5. Woensdag 4 november 2015. Wijziging tot de kerstvakantie Nieuwsblad B.s. de Achthoek Houtse Heuvel 3 4911 AT Den Hout nr. 5 Tel: 0162-455472 Fax: 0162-438583 Email: directie@de-achthoek.nl Website: www.de-achthoek.nl Woensdag 4 november 2015 Wijziging tot de

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie