Leerkrachten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Leerkrachten"

Transcriptie

1 2 3 j u n i Leerkrachten Belangrijke data 2 Leerkrachten Onlangs hebben we bekend gemaakt hoe de groepsindeling er volgend schooljaar uit zal komen te zien. Vandaag maken we bekend welke groep welke leerkracht(en) krijgt. (Ik ga er gemakshalve van uit dat er géén leerkrachten meer vertrekken naar een andere werkplek.) Leerkrachtenindeling Groep 1/2A Juf Margriet en juf Marieke Groep 1/2B Juf Thomine Ontwikkelingen continurooster Tevredenheidspeiling Hartenaas Ter herinnering: Veranderingen in opzet Slotfeest Op vakantie naar Kroatië, Turkije, Egypte, Bulgarije of? Overblijven op school, spannend! Ontwikkelingen Brede School Grave Oost Groep 3 Juf Margriet en meester Jan Groep 4 Juf Cindy en juf Wendy Groep 5/6 Meester Jan en meester Marco De schoolgids vindt u op onze website. Groep 7 Meester Jeroen Groep 8 Juf Angela en juf Wendy Taken buiten de klas Meneer William (directeur), juf Marjo (IB-er) en juf Angela (IB-er) die een aantal taken van juf Marjo zal overnemen. Juf Marjos zal, zoals reeds eerder bekend is gemaakt, de taken van juf Wendy overnemen zolang zij geniet van haar zwangerschapsverlof. Eind november/begin december 2014 eindigt dit verlof en zal juf Wendy terugkeren. Waar de groepen gehuisvest worden, maken we z.s.m. bekend.

2 P a g i n a 2 Belangrijke data Langs deze weg wil ik u reeds wijzen op een aantal belangrijke data : Op vrijdag 4 juli 2014 vindt het Slotfeest plaats. Ouders zijn vanaf uur welkom. Op donderdagmiddag 10 juli 2014 vindt van de doorschuifmiddag plaats. De kinderen gaan dan kennismaken met hun nieuwe leerkracht(en) in hun nieuwe klas. De kinderen van groep 8 zijn deze middag vrij. Op woensdagavond 12 november 2014 vindt er een PBS Ouderavond plaats. U bent daar toch ook bij? Op maandag 8 september 2014, donderdag 11 december 2014, dinsdag 7 april 2015 en woensdag 17 juni 2015 zijn alle kinderen vrij i.v.m. een Studiedag van het team. Wij raden u aan deze dagen reeds in uw agenda te noteren. Ontwikkelingen continurooster Het invoeren van een continurooster kan een ingrijpende wijziging zijn. Dit betekent dat we als MR het traject zorgvuldig willen doorlopen. Dat kost ook tijd. De afgelopen maanden heeft de MR zich onder meer bezig gehouden met de ontwikkelingen rondom het continurooster. Momenteel bevinden we ons in de fase van informatieverzameling. Dit betekent publicaties doornemen die zich richten op voor- en nadelen van het continurooster, collega s spreken van scholen waar het rooster al is ingevoerd en intern overleggen over de te ondernemen stappen. Na de zomervakantie gaan we verder het traject in. We willen op bezoek bij een school waar het continurooster al enkele jaren geleden is ingevoerd en daar de ervaringen vernemen van o.a. leerkrachten en leerlingen. Daarna worden verdere vervolgacties besproken. Zodra er ontwikkelingen zijn die met ouders gedeeld kunnen worden, zullen wij hierover via de nieuwsbrief verslag van uitbrengen. Mocht u vragen, suggesties hebben omtrent het continurooster of andere aangelegenheden die van belang zijn voor de MR, dan kunt u een mail sturen naar MRHartenaas@gmail.com. Tevredenheidspeiling Hartenaas Vandaag ontvangt u de samenvatting van de Tevredenheidspeiling 2014, die Hartenaas ouders onlangs hebben ingevuld, per mail. Mocht deze u onverhoopt, per mail, niet bereiken, dan verzoek ik u even contact op te nemen. Wanneer u deze liever op papier ontvangt, dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken bij de leerkracht van uw kind (bij de klas hangt ook een intekenlijst)

3 P a g i n a 3 Ter herinnering: Veranderingen in opzet Slotfeest Beste ouders/ verzorgers, Belangstellenden gezocht voor de decoratiewerkgroep Op vrijdag 4 juli 2014 organiseren we wederom een Slotfeest. Met dit feest sluiten we (ondanks dat we dan nog één schoolweek te gaan hebben) het schooljaar op een leuke en gezellige manier af. In vergelijking tot voorgaande jaren brengen we een aantal wijzigingen aan die voor u van belang zijn te weten. De grootste verandering is dat we kinderen s middags NIET meer terug laten komen naar school om vervolgens allerlei spelletjes e.d. te gaan doen. We verwachten de kinderen gewoon om 8.30 uur op school. Wij vragen u die dag uw kind gemakkelijke kleding aan te doen die past bij het weertype van die dag. We gaan veel doen en veel bewegen. De kinderen kunnen ook vies worden. We organiseren namelijk een Zeskamp voor alle Hartenaaskinderen. Om uur gaan de kinderen naar huis. De gehele ochtend staat dan ook in het teken van de kinderen. Vanaf uur verwachten we alle kinderen en hun ouders/verzorgers weer op school. Het avondprogramma staat in het teken van onze ouders/verzorgers. Voor alle kinderen is er iets te eten en te drinken en alle ouders/verzorgers kunnen dit, tegen een kleine vergoeding, kopen. Rond uur vindt de prijsuitreiking van De Zeskamp plaats. Wellicht hoort u kind bij de winnaars. Rond uur is er een surprise act waarin alle kinderen een rol hebben. Wat de act inhoudt, gaan we uiteraard niet vertellen. Vanaf uur vinden er optredens plaats, wordt er muziek gedraaid en bestaat de mogelijkheid voor u, als ouder/verzorger, uw talenten te tonen door bv. een liedje te zingen, te goochelen of wat u maar wenst. Om uur wordt de feestdag afgesloten. Om het ochtendgedeelte van het Slotfeest te laten slagen, hebben we behoefte aan uw hulp om onderdelen van De Zeskamp te begeleiden. U staat dan dus bij een spel dat wordt gespeeld. (Voor het avondgedeelte hebben we géén hulp nodig.) Wanneer u in de gelegenheid bent om te helpen, verzoeken wij u zich beschikbaar te stellen vanaf 8.30 uur tot uur. U kunt zich opgeven bij voorkeur via mail: of door uw naam te noteren op de lijsten die hangen bij de klassen. Namens de Slotfeestcommissie en hopend dat het mooi weer zal zijn.

4 P a g i n a 4 Op vakantie naar Kroatië, Turkije, Egypte, Bulgarije of? Gaat u dit jaar met uw kinderen op vakantie naar het buitenland? Zorg dan dat u goed Belangstellenden voorbereid bent en dat u en uw gezocht kinderen gevaccineerd voor de zijn. decoratiewerkgroep Want ook voor landen rond de Middellandse Zee zoals Kroatië, Marokko, Egypte en Turkije, maar ook voor Bulgarije (!) adviseren wij vaccinaties o.a. tegen besmettelijke geelzucht (hepatitis A). Kinderen kunnen deze ziekte gemakkelijk oplopen. De ziekte verspreidt zich vaak na terugkomst van vakantie via de toiletten, deurklinken, kranen en handdoekjes op school. Hierdoor worden meer kinderen ziek en vervelender nog: zij nemen het op hun beurt weer mee naar huis met vervelende gevolgen voor de ouders en broertjes/zusjes. Met goede voorbereidingen en een vaccinatie zijn veel gezondheidsproblemen te voorkomen. Meer informatie over geelzucht vindt u op de website van het RIVM. Kijk op de website of er voor het land dat u bezoekt vaccinaties nodig zijn en maak heel gemakkelijk een afspraak online of bel met ons klantcontactcentrum voor een afspraak op een GGD bij u in de buurt: Overblijven op school, spannend! De eerste stap verzorgt met veel plezier de tussenschoolse opvang (TSO) op de school van uw kind. Een boekje met praktische informatie is op school verkrijgbaar. Aanmelden Aanmelden voor de TSO kan via website: U klikt rechts bovenaan op het rode blokje Inloggen TSO en in 4 stappen wordt u uitgelegd hoe het aanmelden werkt. Tip: Heeft u nog vragen? Kijk dan op het item Veel gestelde vragen in de menubalk. Staat uw vraag er niet bij? Bel dan gerust met de eerste stap; en wij helpen u verder. Overblijven met een abonnement Voor kinderen die vast overblijven met een abonnement, loopt het abonnement vanzelf af per einde van ieder schooljaar. Ieder schooljaar moet opnieuw aangemeld worden. Aanmelden kan zodra we de schoolroosters van de scholen ontvangen hebben, met gegevens omtrent vakantie- en roostervrije dagen. Dit is vaak pas in augustus. Maakt u al gebruik van de TSO dan berichten wij u wanneer aangemeld kan worden. Geeft u dan de nieuwe groep aan? En controleert u uw gegevens? Overblijven met een strippenkaart Als u uw kinderen niet vast laat overblijven maar met een strippenkaart, hoeft u uw kinderen niet jaarlijks opnieuw in te schrijven. De strippenkaart loopt automatisch door van het ene naar het andere schooljaar. De strippenkaart is onbeperkt geldig.

5 P a g i n a 5 Andere diensten van de eerste stap De eerste stap biedt naast de TSO ook kinderdagopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang en peuterspeelzaalopvang aan. Alle info vindt u op de website: Belangstellenden gezocht voor de decoratiewerkgroep Geen klant maar toch een keer buitenschoolse opvang nodig? Dat kan, de pedagogisch medewerkers van de buitenschoolse opvang kunnen u hier over informeren. Loopt u gerust eens binnen bij de opvang of bel met het centraal kantoor. De eerste stap Centraal kantoor Laantje 11, 6602 AA Wijchen Telefoon Website info@deeerstestap.nl Ontwikkelingen Brede School Grave Oost Zonder dat u het wellicht merkt én zonder dat er tot nu toe ook maar één schop de grond is ingegaan, wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de ontwikkeling van de nieuwe brede school Grave Oost die per schooljaar in gebruik zal worden genomen (wanneer alles verloopt volgens plan). Binnenkort moet het Plan van Eisen vastgesteld worden. Kortweg betekent dit dat er beschreven moet zijn welke voorzieningen er gerealiseerd moeten worden in de nieuwbouw. Dat klinkt heel simpel, maar is het niet wanneer je weet dat er 5 partijen zijn die er gehuisvest worden (Hartenaas, De Sprankel, De Eerste Stap, GGD en de Wijkraad). Het is niet zo dat ik, als directeur van Hartenaas, allerlei eisen mag stellen die gerealiseerd moeten worden. Ik dien o.a. rekening te houden met budgetten die zijn vastgesteld en m 2 die beschreven staan. Een voorbeeld: Het aantal m 2 waar Hartenaas recht op heeft, wordt bepaald a.d.h.v. het aantal leerlingen dat Hartenaas bezoekt op een bepaald moment (in dit geval ). Niet meer én niet minder. Anderzijds is het ook niet zo dat ik helemaal geen wensen en eisen mag hebben. Eisen die ik stel hebben sowieso te maken met wettelijke bepalingen én wensen die ik heb hebben te maken met onze onderwijsvisie en het toekomstbeeld. Daarvoor dienen we echter allemaal goed te kijken naar wat de toekomst ons gaat brengen. We zullen antwoorden moeten vinden op vragen als: Hoe flexibel willen we les geven? Geven we alleen les in een klasomgeving of gebruiken we alle ruimtes? Moeten kinderen een eigen werkplek hebben? Hoe ver gaat de invloed van technieken en mogelijkheden (internet, verrijdbare borden, tablets etc.),. Duidelijk is wel dat het onderwijs zich zal door ontwikkelen en het er anders uit gaat zien dan pakweg 10 jaar geleden. Ik vertrouw er daarom ook op dat er uiteindelijk een Brede School wordt gebouwd die toekomstbestendig en duurzaam is.

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender

Uiltje gemist? kalender 12 mei 2016 Jaargang 8- nummer 31 kalender Donderdag 12 en vrijdag 13 mei Kinderen Neulingschule Bochum te gast op de Uilenbrink Maandag 16 mei 2 e Pinksterdag Woensdag 25 mei Groepen 1 t/m 4 vrij (studiedag

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang Nieuwsbrief nr. 9 mei 2017

Nieuwsbrief jaargang Nieuwsbrief nr. 9 mei 2017 Nieuwsbrief jaargang 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 9 mei 2017 Media Media! Een klein woordje met een enorme impact. Heeft u er weleens bij stil gestaan hoeveel media er om u heen is. En als u dat eenmaal bekeken

Nadere informatie

Het Kleine Wereldnieuws. 27 mei 2016

Het Kleine Wereldnieuws. 27 mei 2016 Het Kleine Wereldnieuws 27 mei 2016 Agenda Hieronder vindt u de agenda voor de maand juni. De jaaragenda is ook de vinden op de website van de school. Op de groepspagina s heeft iedere groep ook nog een

Nadere informatie

De schoolgids vindt u op onze website. Beste ouder(s), verzorger(s),

De schoolgids vindt u op onze website.  Beste ouder(s), verzorger(s), 4 j u n i 2 0 1 4 Groep samenstelling 2014-2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Enige tijd geleden heeft u op de Nieuwsbrief kunnen lezen dat we volgend jaar, vanwege het groeiende aantal leerlingen dat

Nadere informatie

40 jaar De Klimroos!! INFOBULLETIN. 10 juni naar de Efteling. juni 2015. Belangrijke data. 28 mei 29 mei. Ouderklankbordgroep Schriften mee

40 jaar De Klimroos!! INFOBULLETIN. 10 juni naar de Efteling. juni 2015. Belangrijke data. 28 mei 29 mei. Ouderklankbordgroep Schriften mee INFOBULLETIN juni 2015 Belangrijke data 28 mei 29 mei 02 juni 04 juni 05 juni 09 juni 10 juni 11 juni 12 juni 16 juni 19 juni 26 juni Ouderklankbordgroep Schriften mee Sportdag groep 5-6 MR-vergadering

Nadere informatie

De schoolgids vindt u op onze website.

De schoolgids vindt u op onze website. 1 a p r i l 2 0 1 4 Hartenaas en De Sprankel één nieuwe (Brede) School Afgelopen week zijn de besturen van Stichting Invitare Openbaar Onderwijs (waarvan Hartenaas deel uitmaakt) en Optimus (waarvan De

Nadere informatie

PRIKBORD 10 3 september 2014

PRIKBORD 10 3 september 2014 PRIKBORD 10 3 september 2014 11 mei 2016 Schooljaar 2016-2017 AGENDA Maandag 15 mei Dinsdag 16 mei Donderdag 25 en vrijdag 26 mei Woensdag 31 mei Maandag 5 juni Schoolreis Schooltandarts voor de leerlingen

Nadere informatie

Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Jaargang 24 nummer 12 22 juni 2014

Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Jaargang 24 nummer 12 22 juni 2014 Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Jaargang 24 nummer 12 22 juni 2014 VAKANTIEROOSTER EN ACTIVITEITEN EERSTE WEKEN Wij zijn momenteel bezig met onze nieuwe Schoolgids en een nieuwe Jaarkalender.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van BS De Vijf Eiken 9

NIEUWSBRIEF Voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van BS De Vijf Eiken 9 Inhoudsopgave Van de directie pag. 1 Trefwoord pag. 2 Ouderbetrokkenheid pag. 2 Groepsverdeling schooljaar 2017-2018 pag. 2 Overblijven pag. 3 Ouderbijdrage: herinnering pag. 3 Regel van de week pag. 4

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl NIEUWS UIT DE GROEPEN JAARGANG 2014-2015, nummer 35 Donderdag 4 juni 2015 Groep 1 /2:

Nadere informatie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 12 3 september 2014 Schooljaar 2014-2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Verjaardagen Informatie van derden Kalender 17 juni 2015 de directie Alweer het

Nadere informatie

Standdaarbuiten, 19-05-2016 Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen,

Standdaarbuiten, 19-05-2016 Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Nieuwsbrief 2015-2016. No. 9 19-05-2016 Website: www.bsaventurijn.nl Email : l.vanaperen@borgesius.net Standdaarbuiten, 19-05-2016 Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Voor u ligt de negende nieuwsbrief

Nadere informatie

Houdt u deze avond vast vrij?

Houdt u deze avond vast vrij? Maandinfo juni 2015 O.B.S. De Kern. Agenda: 02t/m 5 juni Schoolkamp groep 7 en 8 04 en 05 juni Onderbouw vrij, de groepen 1 t/m 4 10 juni Spel- en boekenplan, alles inleveren 11 juni Ouderpanel 15 juni

Nadere informatie

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016 12 mei 2016 Geranium actie Het is bijna zover. Nog een weekje en dan worden de geraniums verwacht. Vele kinderen hebben goed hun best gedaan om zoveel mogelijk geraniums te verkopen. En wij kunnen al wel

Nadere informatie

Populierenblaadje. Datum: donderdag 13 juni Algemeen:

Populierenblaadje. Datum: donderdag 13 juni Algemeen: Datum: donderdag 13 juni 2019 Populierenblaadje Algemeen: Schoolweeksluiting: Morgen hebben we een extra schoolweeksluiting. We zullen terugblikken op het afgelopen schooljaar. Wat hebben we weer veel

Nadere informatie

juni 2016 Belangrijke data 30 mei 08 juni 10 juni 17 juni 20, 21 & 22 juni 22 juni 27 juni 29 juni

juni 2016 Belangrijke data 30 mei 08 juni 10 juni 17 juni 20, 21 & 22 juni 22 juni 27 juni 29 juni INFOBULLETIN juni 2016 Belangrijke data 30 mei 08 juni 10 juni 17 juni 20, 21 & 22 juni 22 juni 27 juni 29 juni Ouderklankbordgroep Schoolreisje Trapvaardig groep 8 Schriften mee Meneer Bart Bokaal Schoolkamp

Nadere informatie

Ouder informatieavond

Ouder informatieavond J a a r g a n g 1 0, n r. 1 5 s e p t e m b e r 2 0 1 4 Ouder informatieavond 1 Ouder informatieavond Belangrijke data 2 Hulpouders gezocht 2 Fietsen op het schoolplein is verboden. Grave Atletiek 3 2

Nadere informatie

Voor al je vragen en/of opmerkingen kun je terecht bij de werkgroep; Hanneke, Jessica of Romindy.

Voor al je vragen en/of opmerkingen kun je terecht bij de werkgroep; Hanneke, Jessica of Romindy. 15 juni 2015 AGENDA 19 juni Studiedag, alle schoolkinderen vrij, Chantal trouwt! 22 juni KCR-vergadering om 20.00u 24 juni Linda jarig 26 juni Groep 1-2 vrij, afscheid van Janneke (KDV) in de BSO-ruimte

Nadere informatie

Sportdag/Vervroegde Koningsspelen vrijdag 17 april De schoolgids vindt u op onze website.

Sportdag/Vervroegde Koningsspelen vrijdag 17 april De schoolgids vindt u op onze website. J a a r g a n g 1 0, n r. 1 0 9 a p r i l 2 0 1 5 Sportdag/Vervroegde Koningsspelen op vrijdag 17 april 2015 Op vrijdagochtend 17 april 2015 vindt onze jaarlijkse Sportdag plaats. Dit jaar wordt deze grotendeels

Nadere informatie

De schoolgids vindt u op onze website.

De schoolgids vindt u op onze website. Jaargang 13, nr. 8 23 februari 2018 Vorderingen nieuwbouw KC Grave-Oost 1 Vorderingen nieuwbouw KC Grave-Oost Neem eens een kijkje op http://kcgraveoost.blogspot.nl/ Daar vindt u allerlei info die te maken

Nadere informatie

Hartenaas gaat verhuizen. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl. Een papierversie kunt u aanvragen

Hartenaas gaat verhuizen. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl. Een papierversie kunt u aanvragen J a a r g a n g 9, n r. 1 1 6 f e b r u a r i 2 0 1 4 Hartenaas gaat verhuizen. 1 Hartenaas gaat verhuizen. Vorige week is duidelijk geworden dat Hartenaas deel zal gaan uitmaken van de nieuwe Brede School

Nadere informatie

Ik had u beloofd de beloften van de beide scholen toe te lichten. Vandaag is dat belofte 1:

Ik had u beloofd de beloften van de beide scholen toe te lichten. Vandaag is dat belofte 1: Nieuwsbrief 9 juni 2016, nummer 18 INLEIDING Geachte ouder(s), We zitten in de aanloop naar de zomervakantie! De afronding van dit schooljaar en de voorbereiding van het nieuwe zijn in volle gang. We maken

Nadere informatie

27 mei Meedoen? Stuur dan uiterlijk 20 juni een naar René Los

27 mei Meedoen? Stuur dan uiterlijk 20 juni een  naar René Los Nieuwsbrief 27 mei 2016 Woordje vooraf Eind mei lijkt het schooljaar alweer bijna voorbij. Avondvierdaagse en schoolkamp achter de rug, de presentaties van de groepen zijn geweest. Toch staan er nog 8

Nadere informatie

Belangrijke data: Donderdagmiddag 8 maart zijn alle kinderen vrij. s morgens is er gewoon school.

Belangrijke data: Donderdagmiddag 8 maart zijn alle kinderen vrij. s morgens is er gewoon school. J a a r g a n g 7, n r. 9 1 m a a r t 2 0 1 2 Jeelo project Zorgen voor dieren 1 Jeelo project Zorgen voor dieren Op maandag 12 maart 2012 starten we met een nieuw Jeelo project genaamd Zorgen voor dieren.

Nadere informatie

Sleyebode mei Sportparklaan 58, 6097CW Heel. Basisschool de Sleye. Site: Postbus ZH Heel. Mail:

Sleyebode mei Sportparklaan 58, 6097CW Heel. Basisschool de Sleye. Site:  Postbus ZH Heel. Mail: Basisschool de Sleye Sportparklaan 58, 6097CW Heel. Postbus 5094 6097 ZH Heel Site: www.desleye.nl Tel: 0475-571586 Mail: directie@desleye.nl Sleyebode mei 2017 Ouderraad Sinds jaar en dag hebben we een

Nadere informatie

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan Basisschool De Touwbaan Touwbaan 16 4901GG Oosterhout (NB) Tel.:0162-453706 www.kbsdetouwbaan.nl info@kbsdetouwbaan.nl 11 juni 2015 Het Knoopje Jaargang 9, nummer 15 Inhoud 1 Nieuws vanuit de directie

Nadere informatie

7 juni 2019 Nummer 18

7 juni 2019 Nummer 18 7 juni 2019 Nummer 18 Inhoud: Reminder studiedag GMR vacature Klassikale typecursus ZwemChallenge Golfbad E-Books VakantieBieb Opening Elckerlyc Informatie GGD Uitnodiging CoderDojo Sambafestival Reminder

Nadere informatie

Schooljaar: 2015-2016 Nr.6: juni 2016. Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders/verzorgers van onze school.

Schooljaar: 2015-2016 Nr.6: juni 2016. Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders/verzorgers van onze school. Frtl nwsbrf Schooljaar: 2015-2016 Nr.6: juni 2016 Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders/verzorgers van onze school. Wij gaan ervan uit dat iedereen op de hoogte is van de (officiële) mededelingen

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 juni. Trefwoord. In deze nieuwsbrief. Thema: Verlangen. Trefwoord 1. GGD IJsselland 2. Schooltijden 3. Avond4Daagse 4.

Nieuwsbrief 12 juni. Trefwoord. In deze nieuwsbrief. Thema: Verlangen. Trefwoord 1. GGD IJsselland 2. Schooltijden 3. Avond4Daagse 4. Nieuwsbrief 12 juni In deze nieuwsbrief Trefwoord 1 GGD IJsselland 2 Schooltijden 3 Avond4Daagse 4 Kindertelefoon 5 Verkeer 6 Huizen in Nepal 7 Oorlogsveteraan 8 Vanuit de MR 9 Trefwoord Thema: Verlangen.

Nadere informatie

Reminder: Paasviering op 30 maart De schoolgids vindt u op onze website. Belangrijke data schooljaar

Reminder: Paasviering op 30 maart De schoolgids vindt u op onze website.   Belangrijke data schooljaar Jaargang, nr. 0 28 maart 208 Regionale onderwijsstaking vrijdag april 208 Via de Parro app heb ik u toegezegd dat ik u vóór het Paasweekend zou laten weten of Hartenaas deelneemt aan de Regionale Primair

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

Krekelkwekkelkrant nr. 10 juli

Krekelkwekkelkrant nr. 10 juli Krekelkwekkelkrant nr. 10 juli 02-07 Schoolkamp groep 8; alle kinderen groep 1 t/m 4 zijn vrij 03-07 Schoolkamp groep 8; alle kinderen groep 1 t/m 4 zijn vrij 04-07 Schoolkamp groep 8; alle kinderen groep

Nadere informatie

Continurooster op de Zeppelin

Continurooster op de Zeppelin Continurooster op de Zeppelin De schooltijden Alle dagen van de week start de school om 8.30 uur en eindigt om 14.00 uur. Dit geldt voor alle groepen 1 tot en met 8. Maandag 8.30 14.00 uur Dinsdag 8.30

Nadere informatie

Juf. Elly stopt ermee.

Juf. Elly stopt ermee. 1 7 a p r i l 2 0 1 4 Juf. Elly stopt ermee. 1 Belangrijke data 1 Juf. Elly stopt ermee. Beste ouders, Na 13 jaar gewerkt te hebben als leerkracht van groep 1 en 2 stop ik aan het einde van dit schooljaar

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI Nieuwsbrief 30 week 17, 26 april 2018 kalender april 2018 / mei vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei - meivakantie dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei - schoolfotograaf maandag 21 mei - vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Beste ouder(s)/verzorger(s),

IN DIT NUMMER. Beste ouder(s)/verzorger(s), Kbs De Langenoord Schooljaar 2018-2019 17 mei 2019 nummer 18 Beste ouder(s)/verzorger(s), Vandaag komen onze achtste groepers terug van hun schoolverlaterskamp. Een heel groot deel van de ouders heeft

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

Discussieavond. 27-06-2014 Agenda

Discussieavond. 27-06-2014 Agenda 27-06-2014 Agenda Discussieavond 30-06 doorschuifmiddag 30-06 schoomaakavond 01-07 afscheid groep 8 02-07 afscheid juf Houkje 04-07 laatste schooldag 05-07 t/m 17-08 ZOMERVAKANTIE Zoon voor juf Bianca!

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 12. Nieuws van de directie. In dit nummer. Nieuws van de directie Nieuws van groep 1-2-3 Nieuws van groep 4-5-6 Nieuws van groep 7-8

NIEUWSBRIEF 12. Nieuws van de directie. In dit nummer. Nieuws van de directie Nieuws van groep 1-2-3 Nieuws van groep 4-5-6 Nieuws van groep 7-8 NIEUWSBRIEF 12 Schooljaar 2014-2015 11 juni 2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Voorstellen Overig nieuws hoofdluis Overig nieuws Overblijven 1 2 2 3 4 4 4 de

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Informatie Brochure. Tussen Schoolse Opvang. De Kromme Draai

Informatie Brochure. Tussen Schoolse Opvang. De Kromme Draai Informatie Brochure Tussen Schoolse Opvang De Kromme Draai Doelgroep Tussen schoolse opvang is voor kinderen van groep 1 tot en met 8 die op OBS De Kromme Draai onderwijs volgen. De tussen schoolse opvang

Nadere informatie

Nieuwsbrief TSO. Wie is verantwoordelijk? Wat is het doel van de commissie TSO? Hoe verloopt de TSO? Regels. Geachte ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief TSO. Wie is verantwoordelijk? Wat is het doel van de commissie TSO? Hoe verloopt de TSO? Regels. Geachte ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief TSO Geachte ouder(s), verzorger(s), Deze brief gaat over de TSO in het schooljaar 2018-2019. Via de aanmeldstrook kunt u inschrijven voor TSO (na de zomervakantie). Ook als uw kind in het huidige

Nadere informatie

Onderzoek naar fietsgedrag

Onderzoek naar fietsgedrag J a a r g a n g 1 0, n r. 3 4 n o v e m b e r 2 0 1 4 Onderzoek naar fietsgedrag 1 Onderzoek naar fietsgedrag Beste ouders, Op de vorige Nieuwsbrief stond aangekondigd dat Hartenaas is benaderd met de

Nadere informatie

Klimoppertje Datum: 1-7-2016

Klimoppertje Datum: 1-7-2016 Klimoppertje Datum: 1-7-2016 Activiteiten komende weken 4 8 juli Rapportgesprekken 20 juli Musical en afscheid groep 8 22 juli Jaarafsluiting 23 juli 4 september Zomervakantie GEZOCHT: overblijfouders!!!

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Waalwijk oost

Nieuwsbrief Waalwijk oost Nieuwsbrief Waalwijk oost Mei 2013 Zonnig begin van mei! De meivakantie bracht ons prachtige zonnige dagen! Heerlijk om na al die kou te kunnen genieten van de zomerse temperaturen! Op de locaties kwamen

Nadere informatie

Ouderinfo KBS St. Anna. Terugblik activiteiten. juli 2014. Jaargang 2013-2014 Nummer 6. Terugblik activiteiten

Ouderinfo KBS St. Anna. Terugblik activiteiten. juli 2014. Jaargang 2013-2014 Nummer 6. Terugblik activiteiten Anna juli 2014 Ouderinfo KBS St. Jaargang 2013-2014 Nummer 6 Terugblik activiteiten Groepsverdeling en verdeling van de vakken Orthopedagoog in dienst van Nuwelijn Ouderbetrokkenheid Laatste schoolweek

Nadere informatie

Schoolkamp gr. 8. Van 13 t/m 15 juni Juf. Vanessa, juf. Margriet en meester Jan gaan mee.

Schoolkamp gr. 8. Van 13 t/m 15 juni Juf. Vanessa, juf. Margriet en meester Jan gaan mee. J a a r g a n g 7, n r. 1 8 8 j u n i 2 0 1 2 Formatieplaatje 2012-2013 1 Formatieplaatje 2012-2013 Na het vaststellen van de groepsindeling en het toelichten hiervan via de Nieuwsbrief van 21 mei én de

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. 2 e Pinksterdag maandag 16 mei 2016 zijn alle kinderen vrij. Nr.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar

Nieuwsbrief. Schooljaar In deze nieuwsbrief Groepsindeling 2018-2019 Afscheid meester Jacco Terugkoppeling enquête Inleveren rapport Kr8kidzz faalangst Ouderavond Talent georganiseerd door PSZ/KDV Ukkie Nieuwsbrief Schooljaar

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 20. groep maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag. 1 Juf Mirjam Juf Mirjam Juf Ruth Juf Ruth Juf Ruth

Nieuwsbrief nr. 20. groep maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag. 1 Juf Mirjam Juf Mirjam Juf Ruth Juf Ruth Juf Ruth Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 20 13 e jaargang Vrijdag 8 juli 2016 Groepsorganisatie

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Plaatsingsprocedure, geldig in 2016 Aanmelding Plaatsing Einde overeenkomst Kennismaking Wennen Afwezigheid

Plaatsingsprocedure, geldig in 2016 Aanmelding Plaatsing Einde overeenkomst Kennismaking Wennen Afwezigheid Plaatsingsprocedure, geldig in 2016 Vanaf het moment dat u aangeeft dat u opvang nodig heeft, krijgt u te maken met een aantal praktische zaken rond de plaatsing. Hiervoor volgen wij de volgende procedure.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 16 mei 2017

Nieuwsbrief Dinsdag 16 mei 2017 Nieuwsbrief Dinsdag 16 mei 2017 Nr. 31 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Woensdag 17 mei Studiemiddag Alle groepen zijn om 12.00

Nadere informatie

VRAGENLIJST CONTINUROOSTER

VRAGENLIJST CONTINUROOSTER VRAGENLIJST CONTINUROOSTER Beste ouders, Via deze brief willen we u informeren over het continurooster. We willen uw mening vragen of het continurooster eventueel moet worden ingevoerd op onze school.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF September

NIEUWSBRIEF September NIEUWSBRIEF September 2011 www.dehoeksteen.nl info@dehoeksteen.nl Gravenburg Maresiusstraat 23, 9746 BH Groningen, tel: 050-2103434 Locatie Reitdiep Maresiusstraat 20, 9746 BJ Groningen, tel 06-12557170

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2 basisschool LeerRijk

Informatieboekje groep 1-2 basisschool LeerRijk Informatieboekje groep 1-2 basisschool LeerRijk Welkom op basisschool LeerRijk! Wij rollen de loper voor je uit! Introductie Met dit boekje willen wij u welkom heten en u zo goed mogelijk informeren over

Nadere informatie

De bibliotheek op school

De bibliotheek op school J a a r g a n g 8, n r. 7 5 n o v e m b e r 2 0 1 2 De bibliotheek op school 1 De bibliotheek op school Per 1 april 2013 sluit de jeugdcollectie afdeling van de bibliotheek in Grave. Met ingang van 1 januari

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2015-2016 aflevering 11 In deze Nieuwsflits: Rapporten en rapportgesprekken Klasbord Juffrouw Mariëtte Uitje groep 3 en 4 Ronald Mc Donald huis Paasviering Pannenkoekendag Bootcamp Studiedag

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Editie 1, jaargang 1, 5 september 2012

NIEUWSBRIEF Editie 1, jaargang 1, 5 september 2012 Inhoudsopgave 1. Opening schooljaar 2. Overblijf 3. Personeel 4. Schoolgids en kalender 5. Schoolplein Architect 6. Extra vrij 7. Schooltijden 8. Gymrooster 9. Nieuwsbrief 10. Bereikbaarheidsformulier

Nadere informatie

Ouders gezocht voor OuderRaad (OR) De schoolgids vindt u op onze website. Een papierversie kunt u aanvragen. Avond 4 Daagse 2013

Ouders gezocht voor OuderRaad (OR) De schoolgids vindt u op onze website.   Een papierversie kunt u aanvragen. Avond 4 Daagse 2013 J a a r g a n g 8, n r. 2 1 2 2 m e i 2 0 1 Ouders gezocht voor OR 1 Avond 4 Daagse 201 2 Ouders gezocht voor OuderRaad (OR) De leden van de OuderRaad zijn naarstig op zoek naar ouders die de Raad willen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Een woord vooraf... Agenda. juni No. 09. Beste ouders,

Inhoudsopgave. Een woord vooraf... Agenda. juni No. 09. Beste ouders, No. 09 juni 2018 Inhoudsopgave Een woord vooraf... Een woord vooraf... Beste ouders, Nieuwe schooltijden MR-nieuws Jonge kinderen Schoolplein Tussenschoolse opvang Agenda Woensdag 20 juni Studieochtend.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 11 Van juni 2019

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 11 Van juni 2019 AGENDA 18 juni Open podium afscheid juf Tonny 19 juni Groep 1-2 kinderboerderij 24 juni Studiedag, alle leerlingen vrij 26 juni Open podium 18.00-19.30 uur 27 juni 14.15 tot 15.15 uur kennismaken in nieuwe

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

PAUS JOANNES INFORMATIE

PAUS JOANNES INFORMATIE PAUS JOANNES INFORMATIE Nieuwsflits RK Basisschool Paus Joannes Benninkstraat 12 Haaksbergen tel. 5721808 E-mail: directie@pausjoannes.com www.pausjoannes.com Schooljaar 2016-2017: weeknr. 48 Voor het

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TUSSENSCHOOLSE OPVANG

ALGEMENE VOORWAARDEN TUSSENSCHOOLSE OPVANG ALGEMENE VOORWAARDEN TUSSENSCHOOLSE OPVANG Stichting BSO Bernisse Inleiding Stichting BSO Bernisse (onderdeel van Stichting Kinderopvang de Bonte vlinder) heeft met diverse basisscholen afspraken gemaakt

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 28. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 28. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 28 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 13-4-2017 Continurooster, 14.15 uit Beste ouders/verzorgers, In deze info: Onderwijs op De

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Beste ouders, Welke stappen moeten er gezet worden? (zie bijlage) Hoe gaat dat met die incasso? Vragen? 050-3210465

Beste ouders, Welke stappen moeten er gezet worden? (zie bijlage) Hoe gaat dat met die incasso? Vragen? 050-3210465 Beste ouders, De school maakt sinds februari 2009 gebruik van het nieuwe betalingssysteem voor de Tussen de Middag Opvang The Nanny. Dit verloopt tot nu toe goed. Vanaf het nieuwe schooljaar 2010 is er

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Afscheid. Welkom. Schoonmaakavond. Schooljaar 2016/2017. Oproep overblijfmoeders. Oproep oversteekouders

Immanuël-Nieuws. Afscheid. Welkom. Schoonmaakavond. Schooljaar 2016/2017. Oproep overblijfmoeders. Oproep oversteekouders Oproep overblijfmoeders Het moment van tussenschoolse opvang (overblijven) loopt momenteel goed met een aantal vaste overblijfmoeders. Helaas is het aantal overblijfouders een beetje krap. Regelmatig worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 10 02 februari 2017 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2017 We vieren op vrijdag 24 februari carnaval. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag alleen niet toegestaan. Om te voorkomen

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

INSCHRIJVEN, AAN- EN AFMELDEN VOOR TUSSENSCHOOLSE OPVANG VAN DE LUNCH-CLUB

INSCHRIJVEN, AAN- EN AFMELDEN VOOR TUSSENSCHOOLSE OPVANG VAN DE LUNCH-CLUB INSCHRIJVEN, AAN- EN AFMELDEN VOOR TUSSENSCHOOLSE OPVANG VAN DE LUNCH-CLUB Pauline Hospel-Koster november 2014 1. Nieuw ouderportaal U als ouder of verzorger bepaalt zelf of uw kind(eren) op vaste dagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2 Info Bron Amersfoort-Vathorst 11 februari 2016 Uitgave 24, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 Week 51

Nieuwsbrief 15 Week 51 Nieuwsbrief 15 Week 51 Gezellige drukte tijdens de kerstcarrousel Wat was het een gezellige drukte op school tijdens de Kerstcarrousel van afgelopen woensdag. In groepjes samengesteld uit leerlingen van

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Overblijfgids de Regenboog

Overblijfgids de Regenboog Overblijfgids de Regenboog Januari 2016 Inhoud Waar bieden wij de tussenschoolse opvang (overblijf)?... 4 Wie werken er op de overblijf?... 4 Kennismaken... 4 Hoe verloopt een eerste keer overblijven?...

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

We zien iedereen graag gezond weer terug op maandagochtend 28 augustus. We starten het schooljaar dan gezamenlijk op het plein.

We zien iedereen graag gezond weer terug op maandagochtend 28 augustus. We starten het schooljaar dan gezamenlijk op het plein. NIEUWSBRIEF Donderdag 13 juli 2017 Beste ouder(s)/verzorgers, De laatste nieuwsbrief van dit schooljaar! Het was een druk en enerverend schooljaar, maar ook een mooi schooljaar. We hebben met elkaar grote

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019 Nieuwsbrief februari 2019 Belangrijke data in februari 4 februari MR Beste ouders en verzorgers, Hoera het sneeuwt! We zijn samen weer fijn begonnen na de kerstvakantie. Er zijn veel nieuwe kinderen op

Nadere informatie

Overblijven op KBS St. Jozef

Overblijven op KBS St. Jozef Overblijven op KBS St. Jozef Tussenschoolse opvang op KBS St. Jozef Kinderen zijn een groot deel van de dag op school en veel kinderen blijven ook tussen de middag over. De middagpauze is van 11.45 uur

Nadere informatie

Geslaagde modeshow Boemerang

Geslaagde modeshow Boemerang In deze Boemeratel: 1. Geslaagde modeshow BSO Boemerang 2. Herinnering ouderbijdrage 3. Er Op Uit Dag 4. Hulpouders gezocht voor sportdag 5. Overblijfouders gezocht 6. Input voor de MR 7. Inzamelingsactie

Nadere informatie

Datum: Jaargang: 27 Aflevering: 12. Agenda

Datum: Jaargang: 27 Aflevering: 12. Agenda Even bijpraten.. Datum: 17-05-2019 Jaargang: 27 Aflevering: 12 Redactie: f.verdiesen@kpoa.nl Agenda 19 mei Eerste Heilige Communie 21-24 mei Avond4daagse Hoogland 28 mei Koffiemiddag 4 juni Schoolreis

Nadere informatie

17 mei 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 17

17 mei 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 17 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 17 mei 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 17 Groepsindeling 2016-2017 Volgend schooljaar zullen wij weer 5 groepen gaan maken. Dit zijn

Nadere informatie

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!!

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!! Augustus 2018 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Nieuws vanuit het team 5 gelijke dagen rooster Belangrijke data Uitnodiging informatieavond

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie