VOORWOORD. Uitgave. BSO Springplank en Peuterspeelzaal De Rakkertjes (bso) (psz) Oeffelt. Nummer 2 juni 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VOORWOORD. Uitgave. BSO Springplank en Peuterspeelzaal De Rakkertjes (bso) (psz) Oeffelt. Nummer 2 juni 2016"

Transcriptie

1 BSO Springplank en Peuterspeelzaal De Rakkertjes (bso) (psz) Oeffelt Uitgave Nummer 2 juni 2016 VOORWOORD Beste ouders, De tweede nieuwsbrief is weer klaar en dat betekent dat de zomervakantie weer voor de deur staat. De tijd vliegt voorbij. De afgelopen maanden is er bij de BSO veel veranderd: Linda heeft een nieuwe werkplek en Claudia is inmiddels al weer een heel vertrouwd gezicht voor iedereen. Het buitenterrein van de school zal binnenkort een metamorfose krijgen en wij hebben daarop vooruitlopend al een mooi tuinhuisje geplaatst zodat we onze buitenmaterialen netjes kunnen opbergen. We hebben daardoor ook de mogelijkheid gekregen om wat extra spullen aan te schaffen en dat gaan we dus ook doen. het buiten spelen zal daardoor nog leuker worden voor de kinderen. Bij de peuterspeelzaal gaat alles lekker zijn gangetje. U kunt in deze nieuwsbrief weer lezen en zien wat ze allemaal hebben gedaan de afgelopen tijd. Gaat u naar het buitenland op vakantie? Leest u dan ook even de info van de GGD die in deze nieuwsbrief is opgenomen. Ik wens u een hele fijne zomer en uiteraard ook een fijne vakantie. Hopelijk gaat het zonnetje hier een warme bijdrage aan leveren. Met vriendelijke groeten Bep Zegers ( Manager Kindcentrum)

2 NIEUWS VAN PZS DE RAKKERTJES De afgelopen periode hebben onze peuters heel hard gewerkt aan een prachtig moederdag cadeau. Een blad vol met madeliefjes die ze speciaal gemaakt hadden voor hun MA DE LIEFSTE!! Wat waren ze trots op hun eigen gemaakte werkjes, prachtig om die vrolijke, trotse snoetjes te zien. Thema Maar inmiddels zijn we alweer een paar weken verder en zijn we druk bezig met het thema; Dit ben ik! Tja, iedereen ziet er anders uit; de een heeft lange haren, de ander korte stekels, de een blauwe ogen, de ander bruine, wie is er al heel groot en wie een beetje kleiner? Tijdens een kringgesprek hebben we al deze vragen besproken. Vooral kijken naar jezelf en de ander. Ook hebben we een spiegel rond laten gaan in de kring. Wie zie jij als je in de spiegel kijkt? Hee dat is grappig, dat ben je zelf! Trek maar eens een gek gezicht, steek je tong uit. Kan je ook heel boos kijken en daarna weer heel erg blij?

3 Dat gaat onze peuters goed af, vooral de tong uitsteken naar de spiegel vinden ze geweldig om te doen, dat is lachen! Ook hebben we gekeken naar ons lichaam, waar zit je hoofd? Waar zijn je ogen, je oren, je neus, heb je ook een mondje met tandjes erin? Daar hoort ook een liedje bij. (Dit zijn mijn wangetjes..) Een ander liedje dat we veel samen gezongen hebben is; Hoofd, schouders, knie en teen. Hierbij benoemen we ook al onze andere lichaamsdelen. Ook hebben we de fotograaf weer uitgenodigd om mooie foto s te komen maken van onze peuters, allemaal op de foto, je eigen ik vastleggen, past prima binnen het thema vonden wij. De resultaten mogen er zeer zeker zijn, wat een fotomodellen! Ze staan er allemaal weer prachtig op. We merken ook dat de peuters het ontzettend leuk vinden om naar hun eigen foto te gaan kijken in de hal. Hee, dat ben ik op de glijbaan! Prikken Op creatief gebied zijn we bezig geweest met het uitprikken van de deuren en de ramen van een papieren huis dat de peuters zelf mochten uitzoeken. Dat vergt nogal wat concentratie, erg mooi om tijdens deze activiteit het verschil tussen een jongste en een oudste peuter te zien. Hayke en Luca willen het liefst alle prikpennen gebruiken!

4 Een uitgave van BSO springplank en peuterspeelzaal De Rakkertjes Nummer 2 juni 2016 Met de oudste peuters hebben we ook een gesprekje gevoerd over hun familie. Met wie woon jij allemaal in jullie huis? Maar als iedereen weer klaar is met prikken en alle prikpennen weer veilig zijn opgeborgen komen de verfkwasten al snel weer tevoorschijn. De mama s hebben allemaal al een supermooie verrassing gekregen maar nu zijn toch echt de papa s aan de beurt! Er wordt in het diepste geheim heel hard gewerkt aan een mooi cadeau voor de liefste en de stoerste papa s van Oeffelt, maar wat dat gaat worden..dat verklappen we lekker nog niet!! Wanneer jullie deze nieuwsbrief lezen is het inmiddels al Vaderdag geweest en hopen wij dat alle papa s een fijne dag hebben gehad met een mooi cadeau. Gymen We hebben weer een heerlijke gymles les gehad, lekker klauteren, over banken en door hoepels lopen, ballen gooien, kijk maar naar de foto s die hieronder staan.

5 Natuurlijk hebben we ook buiten gespeeld.

6 Uitnodiging voor peuter/kleutertheater in Oeffelt Thema : Boer en Boerin Dit optreden is een combinatie van theater, muziek en een verhaal voor jonge kinderen over: boer en boerin, dieren en oud Hollandse kinderliedjes. Zaterdag 2 juli Aanvang is uur In de aula van de basisschool Spring Kinderopvang Peuterspeelzaal de Rakkertjes Oeffelt

7 Dit was het voor deze keer, we gaan in de zomervakantie allemaal leuk dingen doen en dat kunnen jullie in de volgende nieuwsbrief lezen. Tot dan.

8 BSO DE SPRINGPLANK: Door de wisseling van de wacht staat de info in deze nieuwsbrief volledig in het teken van de feestweek. Nogmaals bedankt voor alles Linda, en veel plezier op je nieuwe werkplek. Uiteraard zijn we heel blij met Claudia en we wensen haar ook veel werkplezier bij de Springplank!! Van 13 Juni tot en met 16 Juni hebben we weer de feestweek gehouden op de BSO. We vierde de verjaardagen van de kinderen die jarig zijn in de maanden Januari tot en met Juni. Tijdens deze feestweek hebben we allerlei feestelijke activiteiten gedaan zoals: Feesthoedjes maken Bakken Pannenkoeken versieren Een bioscoop gemaakt Zingen Hieronder een sfeerimpressie.

9 RUILEN: In het dienstenaanbod van Spring is ook een kopje ruilen opgenomen. We merken dat de regeltjes rondom het ruilen van dagdelen niet bij iedereen goed bekend zijn. Daarom brengen we de spelregels in deze nieuwsbrief nog eens onder uw aandacht: Bij Spring kunt u dagdelen ruilen (mits u tenminste één dag van tevoren aangeeft dat uw kind een bepaald dagdeel niet komt). Ruilen van een dagdeel kan binnen 4 maanden na datum (binnen 1 maand vooraf en 3 maanden achteraf). Feestdagen conform de CAO Kinderopvang vallen ook binnen deze regeling. Een ruildag vraagt u aan bij de locatie. Twee weken van te voren hoort u of er plaats is. Ruilen is niet gegarandeerd. Per aanvraag wordt gekeken of opvang op die dag mogelijk is. Voor ruilen gelden de volgende spelregels : Er vindt afstemming plaats met de pedagogisch medewerker van de groep. Er vindt geen overschrijding plaats van het maximaal aantal kinderen per groep. Er is geen inzet van extra pedagogisch medewerkers nodig. Het betreft een contractueel gelijkwaardig aantal uren of minder uren. Ruilen is kind gebonden. Garantie op plaatsing kunnen we niet geven. Spring ziet ruilen als een service om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wanneer er niet aan uw ruilverzoek voldaan kan worden binnen de gestelde termijn wordt in overleg met u naar een oplossing gezocht. In géén geval zal Spring over gaan tot restitutie van gelden.

10 ALGEMEEN NIEUWS VAN SPRING Kinderopvang voor alle peuters In april is minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) met de Vereniging van Nederlandse Gemeenten overeengekomen dat geld vrijgemaakt wordt om ervoor te zorgen dat kinderen die nu nog niet naar de kinderopvang of een peuterspeelzaal gaan, een plek aangeboden krijgen. Natuurlijk zijn wij heel blij om dit te horen. Hierdoor krijgen alle kinderen de kans om een voorschoolse voorziening te bezoeken en zich zo in een veilige en professionele omgeving te ontwikkelen! Concreet betekenen de plannen dat de peuters die nu nog geen gebruik maken van de kinderopvang en waarvan de ouders niet in aanmerking komen voor de kindertoeslag, een plek aangeboden krijgen die wordt betaald door de gemeente. Het gaat om twee dagdelen gemiddeld per week. Naar schatting maken nu circa peuters geen gebruik van een voorschoolse voorziening. Goed nieuws! Maar Het zal nog een lange tijd duren voordat dit zover is. De gemeenten krijgen dit jaar namelijk 10 miljoen euro extra om de opvangplekken voor de peuters van 2,5 tot 4 jaar te regelen. (Dit bedrag loopt de komende zes jaar op tot 60 miljoen per jaar.) Dat betekent dat er dit jaar gemiddeld per kind zo n euro beschikbaar komt voor twee dagdelen opvang. Dat vertaalt zich in circa 8000 extra peuters voor 2016, waarvoor plekken in de kinderopvang geregeld moeten worden. Met andere woorden: circa peuters kunnen hier dus nog niet voor in aanmerking komen. En het gaat nog zes jaar duren voordat het echt zover is dat alle peuters twee dagdelen gebruik kunnen maken van kinderopvang. En dat terwijl onze minister zelf zegt: "Elke peuter verdient een plek om opgevangen te worden, dus ook peuters waarbij een of beide ouders niet werken. Goede kinderopvang geeft kinderen een goede start in de maatschappij. Ieder kind heeft daar recht op". Wist u dat Spring best practice is? Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft onderzoek laten doen naar de overdracht van kinderen tussen voorschoolse voorzieningen en basisonderwijs. Ook Spring deed hieraan mee. En wat blijkt? Spring wordt gezien als een best practice organisatie, ofwel: we hebben dit goed voor elkaar!

11 NIEUWS VAN DE GGD Vaccinaties? Ook voor landen rond de Middellandse Zee! De zomervakantie is in zicht. Velen zoeken dan weer de zon op. U misschien ook wel. Maar wist u dat een ziekte als besmettelijke geelzucht (hepatitis A) nog steeds voorkomt in landen zoals Kroatië, Turkije, Marokko en ook Bulgarije? Een vaccinatie beschermt. Per jaar reizen ongeveer 1,4 miljoen mensen naar een land waar ziekten zoals hepatitis A voorkomen. Ruim 1 miljoen hiervan reist naar een risicoland dichtbij, zoals Kroatië, Marokko, Turkije, Egypte en Bulgarije. In deze landen komt ook hepatitis A voor. Daarvan kun je ziek worden. Onbeschermd op reis De prik tegen hepatitis A zit niet in het Rijksvaccinatieprogramma, wat veel mensen denken. De helft van alle kinderen gaat hierdoor ongevaccineerd op reis naar een risicoland waar hepatitis A voorkomt. Besmettelijk Kinderen en ook volwassenen kunnen een ziekte als hepatitis A gemakkelijk oplopen. Het is een virusziekte. Het virus kan zich na terugkomst van vakantie via de toiletten, deurklinken, kranen en handdoeken verspreiden. Hierdoor worden meer mensen ziek. Met goede voorbereidingen en een vaccinatie zijn veel gezondheidsproblemen te voorkomen. Vergoedingen Vergoedingen van vaccinaties zitten vaak in het aanvullend pakket. Bij het plannen van een reis is het daarom goed om rond de jaarwisseling weer eens goed naar het ziektekostenpakket te kijken. Meer informatie Op de website van GGD Reisvaccinaties vindt u per land de aanbevolen en verplichte vaccinaties.

12

Ik had u beloofd de beloften van de beide scholen toe te lichten. Vandaag is dat belofte 1:

Ik had u beloofd de beloften van de beide scholen toe te lichten. Vandaag is dat belofte 1: Nieuwsbrief 9 juni 2016, nummer 18 INLEIDING Geachte ouder(s), We zitten in de aanloop naar de zomervakantie! De afronding van dit schooljaar en de voorbereiding van het nieuwe zijn in volle gang. We maken

Nadere informatie

Voor al je vragen en/of opmerkingen kun je terecht bij de werkgroep; Hanneke, Jessica of Romindy.

Voor al je vragen en/of opmerkingen kun je terecht bij de werkgroep; Hanneke, Jessica of Romindy. 15 juni 2015 AGENDA 19 juni Studiedag, alle schoolkinderen vrij, Chantal trouwt! 22 juni KCR-vergadering om 20.00u 24 juni Linda jarig 26 juni Groep 1-2 vrij, afscheid van Janneke (KDV) in de BSO-ruimte

Nadere informatie

Populierenblaadje. Datum: donderdag 13 juni Algemeen:

Populierenblaadje. Datum: donderdag 13 juni Algemeen: Datum: donderdag 13 juni 2019 Populierenblaadje Algemeen: Schoolweeksluiting: Morgen hebben we een extra schoolweeksluiting. We zullen terugblikken op het afgelopen schooljaar. Wat hebben we weer veel

Nadere informatie

40 jaar De Klimroos!! INFOBULLETIN. 10 juni naar de Efteling. juni 2015. Belangrijke data. 28 mei 29 mei. Ouderklankbordgroep Schriften mee

40 jaar De Klimroos!! INFOBULLETIN. 10 juni naar de Efteling. juni 2015. Belangrijke data. 28 mei 29 mei. Ouderklankbordgroep Schriften mee INFOBULLETIN juni 2015 Belangrijke data 28 mei 29 mei 02 juni 04 juni 05 juni 09 juni 10 juni 11 juni 12 juni 16 juni 19 juni 26 juni Ouderklankbordgroep Schriften mee Sportdag groep 5-6 MR-vergadering

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender

Uiltje gemist? kalender 12 mei 2016 Jaargang 8- nummer 31 kalender Donderdag 12 en vrijdag 13 mei Kinderen Neulingschule Bochum te gast op de Uilenbrink Maandag 16 mei 2 e Pinksterdag Woensdag 25 mei Groepen 1 t/m 4 vrij (studiedag

Nadere informatie

Schooljaar: 2015-2016 Nr.6: juni 2016. Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders/verzorgers van onze school.

Schooljaar: 2015-2016 Nr.6: juni 2016. Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders/verzorgers van onze school. Frtl nwsbrf Schooljaar: 2015-2016 Nr.6: juni 2016 Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders/verzorgers van onze school. Wij gaan ervan uit dat iedereen op de hoogte is van de (officiële) mededelingen

Nadere informatie

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016 12 mei 2016 Geranium actie Het is bijna zover. Nog een weekje en dan worden de geraniums verwacht. Vele kinderen hebben goed hun best gedaan om zoveel mogelijk geraniums te verkopen. En wij kunnen al wel

Nadere informatie

Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Jaargang 24 nummer 12 22 juni 2014

Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Jaargang 24 nummer 12 22 juni 2014 Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Jaargang 24 nummer 12 22 juni 2014 VAKANTIEROOSTER EN ACTIVITEITEN EERSTE WEKEN Wij zijn momenteel bezig met onze nieuwe Schoolgids en een nieuwe Jaarkalender.

Nadere informatie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 12 3 september 2014 Schooljaar 2014-2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Verjaardagen Informatie van derden Kalender 17 juni 2015 de directie Alweer het

Nadere informatie

Het Kleine Wereldnieuws. 27 mei 2016

Het Kleine Wereldnieuws. 27 mei 2016 Het Kleine Wereldnieuws 27 mei 2016 Agenda Hieronder vindt u de agenda voor de maand juni. De jaaragenda is ook de vinden op de website van de school. Op de groepspagina s heeft iedere groep ook nog een

Nadere informatie

Standdaarbuiten, 19-05-2016 Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen,

Standdaarbuiten, 19-05-2016 Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Nieuwsbrief 2015-2016. No. 9 19-05-2016 Website: www.bsaventurijn.nl Email : l.vanaperen@borgesius.net Standdaarbuiten, 19-05-2016 Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Voor u ligt de negende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief Waalwijk oost

Nieuwsbrief Waalwijk oost Nieuwsbrief Waalwijk oost Mei 2013 Zonnig begin van mei! De meivakantie bracht ons prachtige zonnige dagen! Heerlijk om na al die kou te kunnen genieten van de zomerse temperaturen! Op de locaties kwamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang Nieuwsbrief nr. 9 mei 2017

Nieuwsbrief jaargang Nieuwsbrief nr. 9 mei 2017 Nieuwsbrief jaargang 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 9 mei 2017 Media Media! Een klein woordje met een enorme impact. Heeft u er weleens bij stil gestaan hoeveel media er om u heen is. En als u dat eenmaal bekeken

Nadere informatie

juni 2016 Belangrijke data 30 mei 08 juni 10 juni 17 juni 20, 21 & 22 juni 22 juni 27 juni 29 juni

juni 2016 Belangrijke data 30 mei 08 juni 10 juni 17 juni 20, 21 & 22 juni 22 juni 27 juni 29 juni INFOBULLETIN juni 2016 Belangrijke data 30 mei 08 juni 10 juni 17 juni 20, 21 & 22 juni 22 juni 27 juni 29 juni Ouderklankbordgroep Schoolreisje Trapvaardig groep 8 Schriften mee Meneer Bart Bokaal Schoolkamp

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

7 juni 2019 Nummer 18

7 juni 2019 Nummer 18 7 juni 2019 Nummer 18 Inhoud: Reminder studiedag GMR vacature Klassikale typecursus ZwemChallenge Golfbad E-Books VakantieBieb Opening Elckerlyc Informatie GGD Uitnodiging CoderDojo Sambafestival Reminder

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl NIEUWS UIT DE GROEPEN JAARGANG 2014-2015, nummer 35 Donderdag 4 juni 2015 Groep 1 /2:

Nadere informatie

Sleyebode mei Sportparklaan 58, 6097CW Heel. Basisschool de Sleye. Site: Postbus ZH Heel. Mail:

Sleyebode mei Sportparklaan 58, 6097CW Heel. Basisschool de Sleye. Site:  Postbus ZH Heel. Mail: Basisschool de Sleye Sportparklaan 58, 6097CW Heel. Postbus 5094 6097 ZH Heel Site: www.desleye.nl Tel: 0475-571586 Mail: directie@desleye.nl Sleyebode mei 2017 Ouderraad Sinds jaar en dag hebben we een

Nadere informatie

PRIKBORD 10 3 september 2014

PRIKBORD 10 3 september 2014 PRIKBORD 10 3 september 2014 11 mei 2016 Schooljaar 2016-2017 AGENDA Maandag 15 mei Dinsdag 16 mei Donderdag 25 en vrijdag 26 mei Woensdag 31 mei Maandag 5 juni Schoolreis Schooltandarts voor de leerlingen

Nadere informatie

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat KDV VUURVOGEL NR 3 september 2015 Weer aan de slag! We zijn alweer enkele weken op onze eigen locatie en dat voelt goed! Maar het was ook leuk op de Maasstraat. Daar hebben we 6 weken samengespeeld met

Nadere informatie

Geslaagde modeshow Boemerang

Geslaagde modeshow Boemerang In deze Boemeratel: 1. Geslaagde modeshow BSO Boemerang 2. Herinnering ouderbijdrage 3. Er Op Uit Dag 4. Hulpouders gezocht voor sportdag 5. Overblijfouders gezocht 6. Input voor de MR 7. Inzamelingsactie

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Waalwijk. Juni Spetter!!! Liedjes zingen met de peuters!

Nieuwsbrief Waalwijk. Juni Spetter!!! Liedjes zingen met de peuters! Nieuwsbrief Waalwijk Juni 2013 Spetter!!! Liedjes zingen met de peuters! Het einde van het schooljaar is al in zicht. Bij de BSO-vakantieopvang worden tal van leuke activiteiten georganiseerd. Voor alle

Nadere informatie

27 mei Meedoen? Stuur dan uiterlijk 20 juni een naar René Los

27 mei Meedoen? Stuur dan uiterlijk 20 juni een  naar René Los Nieuwsbrief 27 mei 2016 Woordje vooraf Eind mei lijkt het schooljaar alweer bijna voorbij. Avondvierdaagse en schoolkamp achter de rug, de presentaties van de groepen zijn geweest. Toch staan er nog 8

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van BS De Vijf Eiken 9

NIEUWSBRIEF Voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van BS De Vijf Eiken 9 Inhoudsopgave Van de directie pag. 1 Trefwoord pag. 2 Ouderbetrokkenheid pag. 2 Groepsverdeling schooljaar 2017-2018 pag. 2 Overblijven pag. 3 Ouderbijdrage: herinnering pag. 3 Regel van de week pag. 4

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 12. Nieuws van de directie. In dit nummer. Nieuws van de directie Nieuws van groep 1-2-3 Nieuws van groep 4-5-6 Nieuws van groep 7-8

NIEUWSBRIEF 12. Nieuws van de directie. In dit nummer. Nieuws van de directie Nieuws van groep 1-2-3 Nieuws van groep 4-5-6 Nieuws van groep 7-8 NIEUWSBRIEF 12 Schooljaar 2014-2015 11 juni 2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Voorstellen Overig nieuws hoofdluis Overig nieuws Overblijven 1 2 2 3 4 4 4 de

Nadere informatie

werkplan kinderdagverblijf

werkplan kinderdagverblijf werkplan kinderdagverblijf Locatie: PSG Het Regenwoud Datum: December 2017 agogisch beleidsplan Doomijn Augustus 2015 Voorwoord U ontvangt dit werkplan omdat u klant bent geworden bij onze locatie. We

Nadere informatie

Klimoppertje Datum: 1-7-2016

Klimoppertje Datum: 1-7-2016 Klimoppertje Datum: 1-7-2016 Activiteiten komende weken 4 8 juli Rapportgesprekken 20 juli Musical en afscheid groep 8 22 juli Jaarafsluiting 23 juli 4 september Zomervakantie GEZOCHT: overblijfouders!!!

Nadere informatie

Hepatitis A. informatie over hepatitis A en andere vakantietips. Gezond op reis. Gezond weer thuis.

Hepatitis A. informatie over hepatitis A en andere vakantietips. Gezond op reis. Gezond weer thuis. Hepatitis A informatie over hepatitis A en andere vakantietips Gezond op reis. Gezond weer thuis. Waarom is het verstandig u te beschermen tegen hepatitis A? Hepatitis A is een infectie van de lever, veroorzaakt

Nadere informatie

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan Basisschool De Touwbaan Touwbaan 16 4901GG Oosterhout (NB) Tel.:0162-453706 www.kbsdetouwbaan.nl info@kbsdetouwbaan.nl 11 juni 2015 Het Knoopje Jaargang 9, nummer 15 Inhoud 1 Nieuws vanuit de directie

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

Houdt u deze avond vast vrij?

Houdt u deze avond vast vrij? Maandinfo juni 2015 O.B.S. De Kern. Agenda: 02t/m 5 juni Schoolkamp groep 7 en 8 04 en 05 juni Onderbouw vrij, de groepen 1 t/m 4 10 juni Spel- en boekenplan, alles inleveren 11 juni Ouderpanel 15 juni

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

Nummer 15 April In deze nieuwsbrief: Winterpret

Nummer 15 April In deze nieuwsbrief: Winterpret Nummer 15 April 2016 In deze nieuwsbrief: Winterpret Beweegspelletjes Pindakettingen maken Thema: Ziek en gezond Bezoek GGD, BHV cursus Nieuw gezicht bij Thuishuis Pompidoe Verjaardagen Vakantie Winterpret

Nadere informatie

Pagina 1. Pagina 2. Pagina februari Geachte ouders en verzorgers. Inleiding

Pagina 1. Pagina 2. Pagina februari Geachte ouders en verzorgers. Inleiding 18 februari 2016 Pagina 1 Inleiding Spreekavonden Geboren Pagina 2 Nationale voorleeswedstrijd Mozaïek Pagina 3 Hulpouders gezocht Belangrijke data Geachte ouders en verzorgers Allereerst wil ik, namens

Nadere informatie

Nieuwsbrief Waalwijk. Het is de tijd van. Het Stationneke De knaptak van Raai de Kraai. November 2012

Nieuwsbrief Waalwijk. Het is de tijd van. Het Stationneke De knaptak van Raai de Kraai. November 2012 Nieuwsbrief Waalwijk November 2012 Het is de tijd van. Het is alweer november en het einde van het jaar 2012 is in zicht. Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer in het land, wat altijd weer een bijzondere

Nadere informatie

LEESTIP. Speel- & Leerbrief MEI 2015 1. Marja Baeten. Pedagogisch kader kindercentra 0-4 jaar ZE KOMEN VOOR DE VRIENDJES! MEI 2015.

LEESTIP. Speel- & Leerbrief MEI 2015 1. Marja Baeten. Pedagogisch kader kindercentra 0-4 jaar ZE KOMEN VOOR DE VRIENDJES! MEI 2015. Pedagogisch werken met plezier s Speel- & Leerbrief MEI 2015 ZE KOMEN VOOR DE VRIENDJES! Als je aan kinderen in de kinderopvang vraagt wat ze er leuk vinden, klinkt het steevast: de andere kinderen. De

Nadere informatie

Welkom Emir en Aksenia zijn nieuw op de Bijtjes groep, wij heten ze van harte welkom.

Welkom Emir en Aksenia zijn nieuw op de Bijtjes groep, wij heten ze van harte welkom. Nieuwsbrief September 2015 Hallo lezers van de Lila nieuwsbrief, Als team Lila hopen wij dat jullie een fijne zomervakantie achter de rug hebben gehad. Wij staan helemaal startklaar om de kinderen weer

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Juli 2018 Vakantietijd Beste ouders/verzorgers en kinderen, Het schooljaar 2017-2018 zit er dan nu toch echt bijna op! De kinderen hebben

Nadere informatie

Kinderdagverblijf, peuterschool en BSO ZieZaZo

Kinderdagverblijf, peuterschool en BSO ZieZaZo Kinderdagverblijf, peuterschool en BSO ZieZaZo Nieuwsbrief mei 2017 Hierbij ontvangen jullie de derde nieuwsbrief van dit jaar! In deze nieuwsbrief: Terugblik Voor in de agenda Fotograaf Modderdag Personeelsnieuws

Nadere informatie

Informatieboekje van. Peuterspeelschool Opijnen

Informatieboekje van. Peuterspeelschool Opijnen Informatieboekje van Peuterspeelschool Opijnen Welkom Voor u ligt het informatieboekje van peuterspeelschool Opijnen. Wij wensen u veel plezier met het doorlezen van dit boekje en hopen uw peuter en u

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Beste ouder(s)/verzorger(s),

IN DIT NUMMER. Beste ouder(s)/verzorger(s), Kbs De Langenoord Schooljaar 2018-2019 17 mei 2019 nummer 18 Beste ouder(s)/verzorger(s), Vandaag komen onze achtste groepers terug van hun schoolverlaterskamp. Een heel groot deel van de ouders heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief Waalwijk oost

Nieuwsbrief Waalwijk oost Nieuwsbrief Waalwijk oost juni 2012 Oranje. De maand juni staat in het teken van oranje. Oranje vlaggetjes, oranje toeters, oranje shirts, oranje slingers, je kunt het zo gek niet bedenken of het is er.

Nadere informatie

Muziek Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan.

Muziek Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan. Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan. Vandaag gaan we met een groepje kinderen naar de ZOO. De kindjes die hier blijven

Nadere informatie

Hepatitis A en B. informatie over hepatitis A en B en andere vakantietips. Gezond op reis. Gezond weer thuis.

Hepatitis A en B. informatie over hepatitis A en B en andere vakantietips. Gezond op reis. Gezond weer thuis. Hepatitis A en B informatie over hepatitis A en B en andere vakantietips Gezond op reis. Gezond weer thuis. Waarom is het verstandig u te beschermen tegen hepatitis A en B? Hepatitis A en B zijn infecties

Nadere informatie

Leerkrachten

Leerkrachten 2 3 j u n i 2 0 1 4 Leerkrachten 2014-2015 1 Belangrijke data 2 Leerkrachten 2014-2015 Onlangs hebben we bekend gemaakt hoe de groepsindeling er volgend schooljaar uit zal komen te zien. Vandaag maken

Nadere informatie

Nieuwsbrief t Rommelpotje april/mei 2014. Beste ouders/verzorgers, Thema:

Nieuwsbrief t Rommelpotje april/mei 2014. Beste ouders/verzorgers, Thema: Nieuwsbrief t Rommelpotje april/mei 2014 Beste ouders/verzorgers, Thema: Het einde van ons thema naar de dokter gaan is bijna in zicht. De kinderen vinden dit thema ontzettend interessant. Ze hebben met

Nadere informatie

DIRECTIE. Jaarfeest 2016

DIRECTIE. Jaarfeest 2016 DIRECTIE Jaarfeest 2016 Op 21 mei hebben we met alle groepen van stichting kinderopvang Liemeer een feestje gevierd! Gelukkig scheen de zon en konden de kinderen een vossenjacht doen waarbij de kinderen

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden en regels kinderdagverblijf De Kei.

Aanvullende voorwaarden en regels kinderdagverblijf De Kei. Aanvullende voorwaarden en regels kinderdagverblijf De Kei. Openingstijden: Kinderdagverblijf De Kei is 5 dagen per week geopend van 7.30-18.00 uur. Wij hebben gekozen voor breng- en haaltijden. Dit doen

Nadere informatie

Kinderdagverblijf programma Dit ben ik

Kinderdagverblijf programma Dit ben ik Kinderdagverblijf programma Dit ben ik Week 5 Datum 27 t/m 31 januari 09.15 uur - Kring: Kern 0 1½ het gezicht van Puk. Spiegeltje in Puk zijn rugzak. Wat is dat nou? 09.20 uur - Voorleesboek: Kikker is

Nadere informatie

Informatieboekje van. Peuterspeelschool Haaften

Informatieboekje van. Peuterspeelschool Haaften Informatieboekje van Peuterspeelschool Haaften - 2 Welkom Voor u ligt het informatieboekje van peuterspeelschool Haaften Wij wensen u veel plezier met het doorlezen van dit boekje en hopen uw peuter en

Nadere informatie

Informatieboekje van. Peuterspeelzaal M!eters

Informatieboekje van. Peuterspeelzaal M!eters Informatieboekje van Peuterspeelzaal M!eters Welkom Voor u ligt het informatieboekje van peuterspeelzaal M!ETERS. Wij wensen u veel plezier met het doorlezen van dit boekje en hopen uw peuter en u een

Nadere informatie

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info Info juli 2017 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl In deze info In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Inhoud Groep 8... 1 Tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

Fruit eten: Appel, kiwi en banaan Fruit, dat moet je eten. Brood eten:

Fruit eten: Appel, kiwi en banaan Fruit, dat moet je eten. Brood eten: Liedjes Zingen Fruit eten: Appel, kiwi en banaan Fruit, dat moet je eten. Stop het nu maar in je mond Fruit, dat is gezond! En jullie krijgen een bakje fruit Dan worden jullie sterk en stoer Bewegingen

Nadere informatie

Info van Thuishuis. Nummer 1 okt. 2012. In deze nieuwsbrief: Opening Thuishuis Pompidoe

Info van Thuishuis. Nummer 1 okt. 2012. In deze nieuwsbrief: Opening Thuishuis Pompidoe Info van Thuishuis Nummer 1 okt. 2012 In deze nieuwsbrief: Opening Thuishuis Pompidoe Terugblik eerste weken Thuishuis Pompidoe Naschoolse activiteit/ margedagen Triple-P Evaluatie gesprekken Geen verhoging

Nadere informatie

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016 Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!!! Op de peuteropvang is de lente 1 van de favoriete thema s van de peuters en pedagogisch medewerkers.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. mei 2013

Nieuwsbrief. mei 2013 Nieuwsbrief mei 2013 Zonnig begin van mei! De meivakantie bracht ons prachtige zonnige dagen! Heerlijk om na al die kou te kunnen genieten van de zomerse temperaturen! Op de locaties kwamen de emmers water

Nadere informatie

BASISSCHOOL: Kalender belangrijke data:

BASISSCHOOL: Kalender belangrijke data: ARTikel is de nieuwsbrief van IKC De Ark. Juli 2014, nr. 7. Kalender belangrijke data: BASISSCHOOL: Maandag 1 juli - Spreekmiddag/avond derde rapport. Dinsdag 2 juli - Spreekmiddag derde rapport. Vrijdag

Nadere informatie

Beste nieuwsbrieflezers, Dit is de eerste nieuwsbrief van het jaar 2015 en ook nog eens met de aanvulling vanuit de peuteropvang!

Beste nieuwsbrieflezers, Dit is de eerste nieuwsbrief van het jaar 2015 en ook nog eens met de aanvulling vanuit de peuteropvang! Beste nieuwsbrieflezers, Dit is de eerste nieuwsbrief van het jaar 2015 en ook nog eens met de aanvulling vanuit de peuteropvang! Welkom: We willen alle ouders en kinderen van harte welkom heten bij de

Nadere informatie

Januari 2012. Beste ouders, De beste wensen voor het jaar!!

Januari 2012. Beste ouders, De beste wensen voor het jaar!! Januari 2012 Beste ouders, De beste wensen voor het jaar!! Als startende kinderopvang (jazeker, het volledige eerste jaar heten we startend ) zitten we vol plannen om nog leuker, gezelliger, beter, professioneler

Nadere informatie

De Kinderkeet. Kinderdagverblijf op het AMC-terrein

De Kinderkeet. Kinderdagverblijf op het AMC-terrein De Kinderkeet Kinderdagverblijf op het AMC-terrein Welkom bij kinderdagverblijf de Kinderkeet! Het is onze missie om een gezellig en vertrouwd tweede thuis te bieden waar kinderen gedurende vier jaar met

Nadere informatie

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen:

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen: ORANJE NASSAUSCHOOL voor oecumenisch basisonderwijs Nieuwsflits Juli 2016 (nr. 12) Beste ouders, Het schooljaar is alweer voorbij. We kijken terug op een heerlijk jaar! We hebben de kinderen weer zien

Nadere informatie

Jaargang 6 editie 15. Huwelijksbootje! Shaima El abbassi is zaterdag 13 mei getrouwd! Gefeliciteerd Shaima, we wensen jullie samen heel veel geluk!

Jaargang 6 editie 15. Huwelijksbootje! Shaima El abbassi is zaterdag 13 mei getrouwd! Gefeliciteerd Shaima, we wensen jullie samen heel veel geluk! Jaargang 6 editie 15 AGENDA 15 mei Start DVVDD (De Vuurvogel Draait Door) 16 mei Teamvergadering 5 23 mei Lucy jarig 24 mei afsluiting DVVDD 25 mei Hemelvaartsdag (vrije dag) 26 mei groep 1-2 vrij 29 mei

Nadere informatie

Op vakantie naar Marokko, Kaapverdië, Turkije

Op vakantie naar Marokko, Kaapverdië, Turkije 9 mei 2017 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 Info.stelaertshoeve@tangent.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal verschijnt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 16 mei 2017

Nieuwsbrief Dinsdag 16 mei 2017 Nieuwsbrief Dinsdag 16 mei 2017 Nr. 31 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Woensdag 17 mei Studiemiddag Alle groepen zijn om 12.00

Nadere informatie

Nieuwsflits najaar 2015

Nieuwsflits najaar 2015 NIEUWSBRIEF BSO de RUPS Juni 2016 Nieuwsflits najaar 2015 w w w. m i k z. n l Terugblik Mikz helpt Villa Pardoes! De meivakantie is alweer even voorbij, maar dat neemt niet weg dat de kinderen van de vakantieopvang

Nadere informatie

DIENSTENAANBOD kinderopvang Muzerij. Stichting Muzerij Kwaliteit in Kinderopvang

DIENSTENAANBOD kinderopvang Muzerij. Stichting Muzerij Kwaliteit in Kinderopvang DIENSTENAANBOD kinderopvang Muzerij Dagopvang/peuterspeelgroep/BSO 2017 Stichting Muzerij Kwaliteit in Kinderopvang Stichting Muzerij biedt 3 verschillende opvangvormen aan, dagopvang voor de leeftijd

Nadere informatie

werkplan kinderdagverblijf

werkplan kinderdagverblijf werkplan kinderdagverblijf Locatie: KDV Het Kleine Woud Datum: 11-12-2017 agogisch beleidsplan Doomijn Augustus 2015 Voorwoord U ontvangt dit werkplan omdat u klant bent geworden bij onze locatie. We hebben

Nadere informatie

1. Inleiding Pag.2. 2. De Stichting Kinderopvang Alkmaar Pag.2. 3. De VVE Peuterspeelzaal Pag.2

1. Inleiding Pag.2. 2. De Stichting Kinderopvang Alkmaar Pag.2. 3. De VVE Peuterspeelzaal Pag.2 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding Pag.2 2. De Stichting Kinderopvang Alkmaar Pag.2 3. De VVE Peuterspeelzaal Pag.2 4. Observatie en Overdracht naar de basisschool Pag.3 4.1 Observatie 4.2 Overdracht naar de basisschool

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, Beste ouders/verzorgers, Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en locatie de Apenrots. Manager Kinderopvang Onze

Nadere informatie

1. Inleiding Pag.2. 2. De Stichting Kinderopvang Alkmaar Pag.2. 3. De Peuterspeelzaal Pag.2 3.1 Overdracht van peuterspeelzaal naar basisschool Pag.

1. Inleiding Pag.2. 2. De Stichting Kinderopvang Alkmaar Pag.2. 3. De Peuterspeelzaal Pag.2 3.1 Overdracht van peuterspeelzaal naar basisschool Pag. INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding Pag.2 2. De Stichting Kinderopvang Alkmaar Pag.2 3. De Peuterspeelzaal Pag.2 3.1 Overdracht van peuterspeelzaal naar basisschool Pag.2 4. Het Personeel Pag.3 4.1 Management Peuterspeelzaal

Nadere informatie

Datum: Jaargang: 27 Aflevering: 12. Agenda

Datum: Jaargang: 27 Aflevering: 12. Agenda Even bijpraten.. Datum: 17-05-2019 Jaargang: 27 Aflevering: 12 Redactie: f.verdiesen@kpoa.nl Agenda 19 mei Eerste Heilige Communie 21-24 mei Avond4daagse Hoogland 28 mei Koffiemiddag 4 juni Schoolreis

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Simone Dreierink Wat gaan

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Pakketten en tarieven BSO Natureluur 2017

Pakketten en tarieven BSO Natureluur 2017 Pakketten en tarieven BSO Natureluur 2017 Natureluur biedt verschillende pakketten aan met bijbehorende tarieven. In deze tarieven is geen rekening gehouden met de tegemoetkoming van de Belastingdienst.

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Peuterspeelzaal het Klavertje. December

Nieuwsbrief. Peuterspeelzaal het Klavertje. December Nieuwsbrief Peuterspeelzaal het Klavertje December 2013 2012 Beste ouder/verzorger, December is altijd een gezellige maand op de peuterspeelzaal. Druk, maar o zo sfeervol. In deze nieuwsbrief leest u meer

Nadere informatie

BSO de Beukelseberg. Januari 2017

BSO de Beukelseberg. Januari 2017 EXTERNE NIEUWSBRIEF Inhoudsopgave BSO de Beukelseberg Januari 2017 In deze nieuwsbrief komen de volgende onderwerpen aan bod: Nieuwe stagiaire; wijziging in sluitingsdagen; terugblik Kerstvakantie; BSN

Nadere informatie

Nieuwsbrief Balade. Januari Herinrichting BaLaDe. . Inleiding

Nieuwsbrief Balade. Januari Herinrichting BaLaDe. . Inleiding Nieuwsbrief Balade Januari 2012. Inleiding Namens de redactie van regio Waalwijk aan iedereen een heel gezond en gelukkig 2012 toegewenst! De feestdagen zijn achter de rug en we starten fris het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Simone Dreierink Wat gaan

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg Joepie!! Ik mag naar de basisschool Welkom op basisschool De Mussenberg Zo ziet mijn school er uit Jouw nieuwe school ligt in Horn. De school heeft twee ingangen naar de speelplaatsen. 1 ingang ligt aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hoera kindercentra

Nieuwsbrief Hoera kindercentra Nieuwsbrief Hoera kindercentra Datum: December 2014 Beste ouders/verzorgers, In deze editie leest u de nieuwtjes, weetjes en belangrijke informatie van onze locatie. Zo houden we u op de hoogte van wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2019 Nr. 37

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2019 Nr. 37 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2019 Nr. 37 Inleiding Beste ouders/ verzorgers, na regen komt zonneschijn! We hebben de winderige dagen inmiddels achter ons gelaten en ontzettend veel zin in de lente!

Nadere informatie

Werkplan. BSO de Ploeg

Werkplan. BSO de Ploeg Werkplan L BSO de Ploeg Locatie: BSO de Ploeg Datum: december 2017 gisch beleidsplan Doomijn Augustus 2 Voorwoord U ontvangt dit werkplan omdat u klant bent geworden bij onze locatie. We hebben bij Doomijn

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2017

KindeRdam PakketWijzer 2017 KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Rotterdam Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang, Buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang overzichtelijk voor u op een rij. Versie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Moederdag

Nieuwsbrief Moederdag Nieuwsbrief Moederdag Het is alweer bijna Moederdag, een belangrijk moment voor de kinderen om hun mama eens extra te verwennen! In deze nieuwsbrief vind u twee activiteiten met leuke ideeën om te knutselen

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni April 2015 Leidsterpraat De meivakantie staat alweer voor de deur, met daarin Moederdag, de peuters zijn druk bezig geweest om weer iets moois te maken voor hun mama s, wat het is, is nog een verrassing!

Nadere informatie

BSO de Achthoek en PSZ de Pioniertjes maart 2015 2012 Beste ouder/verzorger,

BSO de Achthoek en PSZ de Pioniertjes maart 2015 2012 Beste ouder/verzorger, BSO de Achthoek en PSZ de Pioniertjes maart 2015 2012 Beste ouder/verzorger, Bij deze de nieuwsbrief van maart. Voor vragen kunt u mij altijd benaderen. Groet, Cobie Westmaas Tel: 06-51871433 c.westmaas@

Nadere informatie

Inspectierapport DOL FIJN Peuterspeelzalen Kindercentrum De Burgt (PSZ) Nederwoudseweg 19 3772TD BARNEVELD

Inspectierapport DOL FIJN Peuterspeelzalen Kindercentrum De Burgt (PSZ) Nederwoudseweg 19 3772TD BARNEVELD Inspectierapport DOL FIJN Peuterspeelzalen Kindercentrum De Burgt (PSZ) Nederwoudseweg 19 3772TD BARNEVELD Toezichthouder: Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden In opdracht van gemeente: Barneveld

Nadere informatie

Waarom dit boek? 7. 1 De ik-fabriek, wat is dat? Lichaamsseintjes Je lichaam is net een fabriek 17

Waarom dit boek? 7. 1 De ik-fabriek, wat is dat? Lichaamsseintjes Je lichaam is net een fabriek 17 Inhoud Waarom dit boek? 7 1 De ik-fabriek, wat is dat? 10 2 Lichaamsseintjes 14 3 Je lichaam is net een fabriek 17 4 De ik-fabriek, hoe ziet die eruit? 18 4.1 De eerste verdieping: voelen 20 4.2 De tweede

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Lorem Ipsum. NIEUWSBRIEF oktober 2015. Wist-u-dat. Beste ouders, en andere betrokkenen en geïnteresseerde lezers,

Lorem Ipsum. NIEUWSBRIEF oktober 2015. Wist-u-dat. Beste ouders, en andere betrokkenen en geïnteresseerde lezers, Lorem Ipsum Beste ouders, en andere betrokkenen en geïnteresseerde lezers, In onze nieuwsbrief kunt u lezen over allerlei wetenswaardigheden en leuke gebeurtenissen, vanuit onze vestigingen. Zo proberen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hoera kindercentra

Nieuwsbrief Hoera kindercentra Nieuwsbrief Hoera kindercentra Editie: Datum:juni 2014 Beste ouders/verzorgers, In deze editie leest u de nieuwtjes, weetjes en belangrijke informatie van onze locatie. Zo houden we u op de hoogte van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 juni. Trefwoord. In deze nieuwsbrief. Thema: Verlangen. Trefwoord 1. GGD IJsselland 2. Schooltijden 3. Avond4Daagse 4.

Nieuwsbrief 12 juni. Trefwoord. In deze nieuwsbrief. Thema: Verlangen. Trefwoord 1. GGD IJsselland 2. Schooltijden 3. Avond4Daagse 4. Nieuwsbrief 12 juni In deze nieuwsbrief Trefwoord 1 GGD IJsselland 2 Schooltijden 3 Avond4Daagse 4 Kindertelefoon 5 Verkeer 6 Huizen in Nepal 7 Oorlogsveteraan 8 Vanuit de MR 9 Trefwoord Thema: Verlangen.

Nadere informatie

Workshops BSO. Rakkerpret. 3 maart 2014 t/m 18 juli 2014.

Workshops BSO. Rakkerpret. 3 maart 2014 t/m 18 juli 2014. Workshops BSO Rakkerpret 3 maart 2014 t/m 18 juli 2014. Inhoudsopgave: Inschrijfformulier Workshops: Inschrijfformulier inleveren voor 28 februari 2014 Workshop-programma Sleutelhanger maken Toneelstuk

Nadere informatie