2:1 KEY POINTS 2 3:1 GEREEDSCHAP 3 3:2 ZITDIEPTE INSTELLEN 3 4:1 RUGLEUNING ISTELLEN 6 5:1 HOOFDSTEUN 8 6:1 BEKKENSTEUN 9 6:2 LUMBAALSTEUN 9

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "2:1 KEY POINTS 2 3:1 GEREEDSCHAP 3 3:2 ZITDIEPTE INSTELLEN 3 4:1 RUGLEUNING ISTELLEN 6 5:1 HOOFDSTEUN 8 6:1 BEKKENSTEUN 9 6:2 LUMBAALSTEUN 9"

Transcriptie

1 1 Dit produkt mag alleen gebruikt worden als autostoel zoals bedoeld bij de fabricage door. VERNIEUWD Gefeliciteerd met uw keuze voor de Carseat Pro. Het is een veiligheidsstoeltje welke met de gebruiker mee kan groeien en we weten dat deze stoel goed zal functioneren gedurende een langere periode. Veiligheid, gebruiksgemak en instelbaarheid waren belangrijke doelen bij de ontwikkeling van de Carseat Pro. Een belangrijke voorwaarde om de autstoel goed te laten functioneren is dat deze op correcte wijze gebruikt wordt. Hiervoor is het belangrijk dat u goed de gebruiksaanwijzing leest voordat u de Carseat Pro gaat gebruiken. De gebruiksaanwijzing dient u te bewaren zodat u deze in de toekomst nog eens kan teruglezen. 2:1 KEY POINTS 2 3:1 GEREEDSCHAP 3 3:2 ZITDIEPTE INSTELLEN 3 4:1 RUGLEUNING ISTELLEN 6 5:1 HOOFDSTEUN 8 6:1 BEKKENSTEUN 9 6:2 LUMBAALSTEUN 9 7:1 VOETENSTEUN 10 7:2 BEKKENBAND 10 8:1 BEVESTIGING VAN HET ROMPFIXATIEVESTJE 11 9:1 ARMONDERSTEUNING 12 10:1 MONTAGE IN DE AUTO 13 11:1 DRAAISCHIJF 14 12:1 ONDERHOUD EN GARANTIE 15 Fabrikant, Box 6137 SE NORRKÖPING, ZWEDEN Bezoekadres Anatomic SITT Nederland BV Morsestraat / 4004JP Tiel, Nederland PAGINA 1 (16)

2 2:1 Key Points 2 De Zitzi Carseat Pro is getest volgens de europese veiligheidsnormen (ECE R44.04) en is geschikt voor kinderen in de gewixhtsklasse kg en kg. De Zitzi Carseat Pro kan zowel op de bijrijderstoel als op de achterbank (stoel) gebruikt worden. De Zitzi Carseat Pro mag alleen gebruikt worden in combinatie met de driepuntsgordel van de betreffende auto. De Zitzi Carseat Pro mag niet gebruikt worden zonder de bekleding. De bekleding mag niet vervangen worden door een andere bekleding van een andere fabrikant. Dit omdat de bekleding een integraal onderdeel is van het veiligheidspakket van de Zitzi Carseat Pro. De Zitzi Carseat Pro dient altijd vastgezet te worden met de driepuntsgordel van de auto, ook als de Carseat Pro niet gebruikt wordt. Een losse stoel kan schade en/of letsel veroorzaken als het hard wordt afgeremd of bij een ongeval. Controleer of de driepuntsgordel goed vast zit en dat de stoel is gemonteerd conform de gebruiksaanwijzing. Er mogen geen wijzigingen worden aangebracht aan de Zitzi Carseat Pro. Dit kan de veiligheid van de stoel beïnvloeden. Het is eveneens niet toegestaan om wijzigingen aan te brengen aan de driepuntsgordel van de auto. Monteer de Zitzi Carseat nooit zijwaarts in de auto. Controleer altijd of de gebruiker van de Carseat Pro goed in de stoel zit, ook op korte ritjes. Controleer of de Zitzi Carseat niet klem komt te zitten door verplaatsbare autostoelen, rugleuning, deur of achterklep. Laat NOOIT losse voorwerpen op de hoedenplank liggen. Bij hard remmen kunnen deze voorwerpen ernstige schade of letsel veroorzaken. Na een ongeval dient de Zitzi Carseat Pro vervangen te worden. Ook als het ogenschijnlijk onbeschadigd is, het is mogelijk dat de stoel beschadigd is en de gebruiker niet meer optimaal beschermd is. Neem contact op met uw verzekeringsmaatschappij. Laat een kind nooit zonder toezicht achter in de auto. De Zitzi Carseat Pro kan heet worden als een auto in de zon is geparkeerd. Alle gordels, zowel die van de Carseat Pro als die van de auto, dienen onbeschadigd, goed vastgemaakt en niet gedraaid te zijn. Indien de draaischijf is gemonteerd, controleer dan altijd dat de trekknop vergrendeld zit en de stoel in rijrichting staat voordat u vertrekt. De Zitzi Carseat Pro mag NOOIT achterstevoren gemonteerd worden. Bewaar de gebruiksaanwijzing zodanig dat deze op een later tijdstip nog eens doorgelezen kan worden. LET OP! De Zitzi Carseat Pro mag NOOIT achterstevoren worden gemonteerd! PAGINA 2 (16)

3 3:1 Gereedschap 3 Om instellingen van de stoel te wijzigen heb je gereedschap nodig. De meeste instellingen kunnen aangepast worden met behulp van een 4 mm inbussleutel. U kubt hier elke inbussleutel voor gebruiken. Dit symbool geeft aan dat instellingen met een inbussleutel gedaan dienen te worden. 3:2 Zitdiepte instellen Zitdiepte, beenlengteverschil en eventuele abductie / adductie van de benen kan eenvoudig worden ingesteld. Begin met het verwijden van de bekleding van de zitting ne verwijder het afdekkapje aan de achterzijde van de zitting zodat de inbusboutjes zichtbaar worden. Let op dat de inbusboutjes niet geheel losgeschroefd worden. Het is genoeg om ze een of twee slagen los te draaien. PAGINA 3 (16)

4 Beenlengteverschil Draai de voorste inbusbout in de zitting los met een inbussleutel. Plaats de beenschalen in de gewenste positie en draai de inbusbout weer vast Bekleding beensteun opstaande rand Til eerst de bekleding op om dedrukknop van bekleding van de beensteun te bereiken. U kunt nu de bekleding los trekken. Beide beensteunen hebben ieder 2 stuks bekleding van de opstaande randen. Op deze bekleding staat of deze bij de rechter (right) of de linker (left) beensteun hoort. Geziern van de achterzijde naar de voorzijde. Rechte zijde Het kromme gedeelte van de bekleding dient altijd aan de (binnenzijde) buitenzijde te zitten en de rechte zijde aan de binnenzijde van de beensteun. Kromme zijde Instellen van de drempel in de zitting (buitenzijde) Als de zitdiepte van de stoel wordt gewijzigd is er ook nog de mogelijkheid om de drempel in de zitting van plaats te veranderen. Voorbeeld Als de zitdiepte is ingesteld op 24 cm (code grijs bij maat 2) dan dient de drempel ook ingesteld te worden op het grijze vlakje om de drempel op de juiste plek te krijgen en een goede zitpositie mogelijk te maken. Draai de inbusbout op de beensteun los met de inbussleutel. Trek de drempel in de juiste positie. Draai het boutje weer vast. PAGINA 4 (16)

5 Abduktie en adduktie Draai het voorste boutje op de beensteunen los met de inbussleutel. Beweeg de beensteun in de gewenste positie de draai het boutje weer vast. Neutraal Abduktie Adduktie / Windswept PAGINA 5 (16)

6 4:1 Rugleuning istellen Hoogte instellen van de rugleuning Draai de rood gemarkeerde boutjes los met een inbussleutel en stel de gewenste hoogte in. Draai de boutjes weer vast Het smaller maken van de rugleuning Om de breedte van de rugleuning smaller te maken kunt u het rug kussen verwijderen en de bekleding er af halen. Knip maximaal 2 cm van de breedte van het kussen af. BELANGRIJK! Verwijder nooit meer dan 2 cm van het rugkussen. PAGINA 6 (16)

7 Instellen van de romppelotten Draai de rood gemarkeerde knoppen los (4) en stel dan de gewenste breedte, hoogte en hoek in. Draai de knoppen weer vast als de gewenste positie is bereikt. Knoppen PAGINA 7 (16)

8 5:1 Hoofdsteun 8 Om de hoofdsteun in hoogte te verstellen Draai het inbusboutje los Stel de gewnste hoogte in Om veiligheidsreden is het niet mogelijk om de hoofdsteun te verwijderen. Draai de inbusbout vast. Om de hoofdsteun in de breedte te verstellen Draai de boutjes los (B) Stel de gewnste positie in Draai de boutjes weer vast Afdekkapje (D) Boutje (B) Boutje (A) Boutje (C) (A) Afdekkapje (D) Afdekkapje (D) Instellingen Verwijder de afdekkapjes (D) van de M6 moeren Draai de boutjes voor de instelling los (C) Stel de gewenste hoogte en hoek in Draai de boutjes vast (C) Plaats de afdekkapjes terug (D) PAGINA 8 (16)

9 6:1 Bekkensteun 9 De bekkensteun wordt gemonteerd in de houders ten behoeve van de bekkensteunen met de bijgevoegde boutjes, moeren en vulringetjes, zoals op he tplaatje. Draai de boutjes na montage goed aan. De bekkensteunen dien binnen het frame gemonteerd te worden. 6:2 Lumbaalsteun Voordat de lumbaalsteun gemonteerd wordt, dient de rugleuning aangepast te worden zoals in paragraaf 4.1 staat aangegeven. Verwijder de bekleding van de rug. Bevestig de lumbaalsteun aan de binnenzijde van de rugbekleding (ongeveer in rood gemarkeerde positie op het onderstaande plaatje) met behulo van klittenband. Plaat de bekleding weer terug. Klittenband PAGINA 9 (16)

10 7:1 Voetensteun 10 Fig. 1 Het bijgeleverde klittenband dient aan de onderzijde van de Carseat Pro geplakt te worden. De binnenrand van het klittenband dient in lijn met de gaten te zijn en net achter de gaten zoals aangegeven in de afbeelding. Velcro Fig. 2 Vergeet niet om de driepuntsgordel te gebruiken! 7:2 Bekkenband Als de bekenband vervangen wordt Schuif de riempjes door de rood gemarkeerde sleufgaten in de bodemplaat om deze met een gespje vast te zetten (E). E PAGINA 10 (16)

11 8:1 Bevestiging van het rompfixatievestje 11 Bovenste montagepunten (A) Montage van de bovenste bevestigingspunten (A) Schuif de bovenste bevestigingspunten aan de gewenste positie. Draai de boutjes vast. Instellenvan de bovenste bevestigingspunten (A) Draai de boutjes los en stel de gewenste hoogte en hoek in. Stel de hoogte zo in dat de trekrichting net bovens de schouders loopt. Draai de boutjes vast. Bevestiging van het vestje Doe de riempjes door de bovenste sleufgaten en door het klemmetje. Doe de onderste riempjes door de onderste bevestigingspunten en gebruik de bijgeleverde gespjes. Onderste montagepunt (B) Bevestig de onderste montagepunten met de bijgeleverde boutjes, moeren en vulringetjes zoals op het plaatje staan afgebeeld (2). Draai de boutjes vast. Onderste montagepunten (B) Afgebeeld (2) E Zorg ervoor dat de nek genoeg ruimte krijgt. Controleer de druk van de riempjes en het vestje en of het nog zit waar het zou moeten zitten. PAGINA 11 (16)

12 9:1 Armondersteuning 12 De armondersteuning wordt geplaatst op de benen van de gebruiker van de stoel. En dient bevestigd te worden met behulp van de klittenbandstrips (1 & 2) welke op volgens onderstaande afbeelding bevestigd dienen te zijn. Zorg ervoor dat de armondersteuning niet te stak tegen de buik van de gebruiker van de stoel zit geklemd en zet het vast op in de juiste positie. Klittenband aan de voorzijde van de armondersteuning. 2 1 Tri-glide Tri-glide Tri-glide Velcro PAGINA 12 (16)

13 10:1 Montage in de auto 13 De Zitzi Carseat Pro dient altijd gebruikt te worden in combinatie met de 3 puntsgordel van de auto. De bekkenbad moet aangetrokken worden zoals op de afbeelding aangegeven staat. Plaats de Carseat Pro op de autostoel. Zorg ervoor dat de Carseat Pro in het midden van de stoel staat. Zet de gebruiker in de Carseat Pro. Plaats de gebruiker op normasle wijze in de driepuntsgordel. Zorg dat de heupgordel over de heupen en onder de rode haken (A) loopt. Geleid debovenste gordel met het rode riempje achter de hoofdsteun over de schouder. Trek de gordel handmatig aan om een zo goed mogelijke werking te realiseren. Maak de gebruiker los door de driepuntsgordel los te maken. De Carseat Pro kunt u in de auto achterlaten, maar dient wel met de gordel vastgezet te worden. Gebruik altijd he gleidingsriempje Het is erg belangrijk om de driepuntsgordel aande bovenzijde door het geleidingsriempje te halen. Onder de veiligheidshaken door De driepuntsgordel dient onder de rode veiligheidshaken door te lopen zoals aangegeven en dan naar beneden naar de sluiting. (A) LET OP! Hoe strakker je de riem aantrekt, hoe beter de gebruiker van de stoel beschermd is bij een aanrijding. PAGINA 13 (16)

14 11:1 Draaischijf 14 De draaischijf is gemonteerd aan de onderzijde van de Carseat Pro met de bijgevoegde bouten (1), vulringen (2) en moeren(3), zoals op de afbeelding. De afdekkapjes worden geplaatst na montage. Plaats nu de draaischijf zo dat de rugleuning van de Carseat Pro zo ver mogelijk tegen de rugleuning van de autostoel aan staat. De achterzijde van de draaischijf kan zo gemonteerd worden dat deze tussen de rugleuning en de zitting doorsteekt. 3 4 Om de Carseat Pro naar buiten te draaien voor een eevoudigere transfer, dient u de knop omhoog te trekken (rood op de afbeelding) en de stoel naar de buitenzijde te draaien. De zitunit kan in 2 posities worden vastgezet- met het gezicht in de rijrichting of naar de zijkant (transfer positie). 2 Zorg er altijd voor de de trekknop goed in het gat is gevallen alvorens een transfer uit te voeren of met auto weg te rijden. 1 Zitzi Carseat Pro geplaats op een draaischijf in een autostoel. Neutraal Naar buiten gedraaid Volledig naar buiten gedraaid. PAGINA 14 (16)

15 12:1 Onderhoud en garantie 15 Schoonmakenen onderhoud Bekleding en polstering riempjes kunnen op 60 graden worden gewassen. Niet in de wasdroger. Kunststof em metalen delen: Schaanvegen met een vochtige doek. Onderhoud dient te geschieden met regelmaat en indien noodzakelijk. Vergeet niet de bekleding te verwijderen alvorens de stoel te reinigen. Denk aan het milieu en gebruik biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen. Controleer regelmatig alle beweegbare delen op beschadigingen. Vervang indien nodig. Als u onzeker bent over iets dan verzoeken we contact met ons op te nemen. Dit kan per telefoon op of per op informatie@anatomicsitt.com. Demontage en vuilverwerking Een gebruikt onderdeel of produktdient op materiaal geselecteerd te worden en gescheiden bij de afvalverwerking aangeboden te worden. Combinaties De Zitzi Carseat Pro is een ECE-getest produktdat met alle accessoires uit deze gebruiksaanwijzing kan worden gecombineerd. De Zitzi Carseat Pro mag NIET worden gecombineerd met andere produkten. Reserve-onderdelen Er mogel aleen reserve-onderdelen worden gebruikt die door zijn geleverd. Keurmerk uniek serienummer zit op het onderste gedeelte van het ruggedeelte (zie het rood gemarkeerde gebied op de afbeelding ). Dit serienummer zal gebruikt dienen te worden in alle correspondentie omtrent het hulpmiddel. geling nr voor algemeen gebruik in voertuigen en is geschikt voor de meeste autostoelen, enkele uitzonderingen daar gelaten. heefdt gehoudem met hegebruik van kinderzitjes voor algemeen gebruik. PAGINA 15 (16)

16 16 Garantie 1 jaar voor frabrieksfouten, gerekend vanaf de aankoopdatum. Garantie is alleen geldig als er door de eigenaar of derden gfeen wijzigingen aan de stoel zijn aangebracht. De grantie is niet geldig als de stoeltjes bij een ongeval betrokken zijn geweest. Samenvatting geheimen voor u heeft. Carseat Pro. Materialen Metaal Kunststof Polstering bekkensteunhouder, beensteun versteviging, instelbare drempelzit. Zitting en ruggedeelte, voetenplaat, armondersteuning, romppelotten en hoofdsteunbekleding. Bekleding en bekkenband. Anatomic SITT Nederland B.V. Tel. +31 (0) Fax. +31 (0) Postbus 6027, 4000 HA, Tiel informatie@anatomicsitt.com anatomicsitt.com PAGINA 16 (16)

Anatomic SITT AB NLBR VERNIEUWD

Anatomic SITT AB NLBR VERNIEUWD 1 Dit produkt mag alleen gebruikt worden als autostoel zoals bedoeld bij de fabricage door. VERNIEUWD 2018-09-07 Gefeliciteerd met uw keuze voor de Carseat Pro. Het is een veiligheidsstoeltje welke met

Nadere informatie

Zitzi Clozitt HANDLEIDING. Inhoudsopgave:

Zitzi Clozitt HANDLEIDING. Inhoudsopgave: HANDLEIDING Art.nr. NLBR201-3, Editie 1-2008-03-10 Zitzi Clozitt Inhoudsopgave: 2:1 Inleiding 3:1 Montage van RVS verbindingsbuizen 4:1 Drempelhulp 4:2 Beremmen van de wielen 4:3 Verwijderbare duwbeugel

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Voetenplaat. Monteren van de adapterplaat 1:1 6:1. Spatborden Taxifixatieset

INHOUDSOPGAVE. Voetenplaat. Monteren van de adapterplaat 1:1 6:1. Spatborden Taxifixatieset INHOUDSOPGVE Editie 1 2009 11 23 NL 1201-1 Monteren van de adapterplaat 1:1 Voetenplaat 6:1 Diepte verstelling zitunit Stoelverkanteling Verstellen van de duwbeugel Positionering van de wielen Positionering

Nadere informatie

6:2 Samenvatting en aanvullende informatie

6:2 Samenvatting en aanvullende informatie Handleiding Zitzi Flipper Pro NL1101-1 Zitzi Flipper Pro Gasveer Zitzi Flipper Pro Electrisch Inhoudsopgave Zitzi Flipper Pro Editie nr. 1 13-02-2009 2:1 Instellen van de hoogte - Gasveer 6:2 Samenvatting

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Ding Bas Autostoel 9-36 kg

GEBRUIKSAANWIJZING Ding Bas Autostoel 9-36 kg GEBRUIKSAANWIJZING Ding Bas 1-2-3 Autostoel 9-36 kg Opmerkingen: 1. Dit is een Universele Autostoel. Deze autostoel is goedgekeurd volgens de Richtlijn 40.04 en is bedoeld voor gebruik in een voertuig.

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE Zitzi Flipper Pro

INHOUDSOPGAVE Zitzi Flipper Pro Handleiding Zitzi Flipper Pro BR1101-1 TM Zitzi Flipper Pro Gasveer Zitzi Flipper Pro Electrisch INHOUDSOPGAVE Zitzi Flipper Pro Ed nr 5 2014-04-03 2:1 Instellen van de hoogte - Gasveer 6:1 Onderhoudsinstructies

Nadere informatie

BESTELFORMULIER Zitzi Delfi Pro

BESTELFORMULIER Zitzi Delfi Pro ESTELFORMULIER Zitzi Delfi Pro UTGVE 6-20150312 Print a.u.b uw bestelformulier vanaf de website zodat u altijd de laatste versie heeft! estelling Op maat gemaakt Reeds gelevrd Offerte Voorlopige offerte

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Zitzi Pengy zitdeel

Gebruiksaanwijzing Zitzi Pengy zitdeel 2017-09-20 NL Gebruiksaanwijzing Zitzi Pengy zitdeel Inhoudsopgave Veiligheidsmaatregelen... 3 Inleiding3 Toepassingsmogelijkheden 3 Correspondentie...3 Gecrashtest...3 Hoofdsteun...4 Bevestigen van de

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Zitzi Pengy zitdeel

Gebruiksaanwijzing Zitzi Pengy zitdeel 2017-11-07 NL Gebruiksaanwijzing Zitzi Pengy zitdeel Inhoudsopgave Veiligheidsmaatregelen... 3 Inleiding3 Toepassingsmogelijkheden 3 Correspondentie...3 Gecrashtest...3 Hoofdsteun...4 Hoogte instelling

Nadere informatie

Inhoudsopgave GEBRUIKSAANWIJZING

Inhoudsopgave GEBRUIKSAANWIJZING GERUIKSNWIJZING Om de mogelijkheden van de Zitzi Delfi Pro zo optimaal mogelijk te kunnen gebruiken, is het belangrijk om de handleiding te lezen. Dit geldt voor een ieder die met de gebruiker omgaat.

Nadere informatie

Instelbare rugleuning. Meeverende rugleuning

Instelbare rugleuning. Meeverende rugleuning Wij geven meer Instelbare rugleuning De meervoudig instelbare romppelotten verbeteren de rompstabiliteit, verminderen vergroeiingen en maken meer activiteit mogelijk. Met deze rugleuning is het mogelijk

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding MamaLoes Ding Twist 360 0-36kg Autostoel YB104A 1 Hoofdsteun Rugsteun Kussen Bovenstel Schouderkussen Gesp Onderstel Gordelhouder 0+) FIX-connector (voor Handgreep voor rotatie FIX-ontgrendelingsknop

Nadere informatie

Principes van dynamisch ondersteund zitten

Principes van dynamisch ondersteund zitten Principes van dynamisch ondersteund zitten Stap 1. Positionering van het bekken en de benen Een geïntegreerde ergonomische zitting biedt een actievere zitpositie, een verbeterde rompbalans en vermindert

Nadere informatie

APOLLO AIR COMFORT DELUXE-E

APOLLO AIR COMFORT DELUXE-E APOLLO AIR COMFORT DELUXE-E www.sarkow.nl / e-mail: info@sarkow.nl Gebruik De Apollo Air Comfort Deluxe-E (hierna te noemen Apollo) is ontwikkeld om de passiever wordende mens langer te mobiliseren. De

Nadere informatie

lief! autostoeltjes gebruiksaanwijzing Cato (meisjesversie) Casper (jongensversie) geschikt voor kinderen van 9-36 KG

lief! autostoeltjes gebruiksaanwijzing Cato (meisjesversie) Casper (jongensversie) geschikt voor kinderen van 9-36 KG lief! autostoeltjes gebruiksaanwijzing Cato (meisjesversie) Casper (jongensversie) geschikt voor kinderen van 9-36 KG lief! autostoeltjes (Cato/Casper) GESCHIKT VOOR KINDEREN VAN 9-36 KG; Groep I, II en

Nadere informatie

VOORWAARTS GERICHT GEBRUIKSAANWIJZING ECE R GROEP GEWICHT LEEFTIJD kg 4-12 j

VOORWAARTS GERICHT GEBRUIKSAANWIJZING ECE R GROEP GEWICHT LEEFTIJD kg 4-12 j VOORWAARTS GERICHT GEBRUIKSAANWIJZING ECE R44 04 GROEP GEWICHT LEEFTIJD 2-3 15-36 kg 4-12 j 1 Bedankt dat U voor de BeSafe izi Up hebt gekozen BeSafe heeft dit product uiterst zorgvuldig ontworpen om uw

Nadere informatie

Print a.u.b uw bestelformulier vanaf de website zodat u altijd de laatste versie heeft! Verantwoordelijke therapeut. Zitdiepte cm.

Print a.u.b uw bestelformulier vanaf de website zodat u altijd de laatste versie heeft! Verantwoordelijke therapeut. Zitdiepte cm. ESTELFORMULIER Zitzi Delfi Pro UTGVE 7-20160616 Print a.u.b uw bestelformulier vanaf de website zodat u altijd de laatste versie heeft! estelling Op maat gemaakt Reeds gelevrd Offerte Voorlopige offerte

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing ECE R kg 4-12 jr

Gebruiksaanwijzing ECE R kg 4-12 jr Voorwaarts gericht Gebruiksaanwijzing ECE R44 04 Groep Gewicht Leeftijd 2-3 15-36 kg 4-12 jr 1 Bedankt dat U voor de BeSafe izi Up FIX hebt gekozen BeSafe heeft dit product uiterst zorgvuldig ontworpen

Nadere informatie

Gipsbroekenstoel GEBRUIKSAANWIJZING

Gipsbroekenstoel GEBRUIKSAANWIJZING Gipsbroekenstoel GEBRUIKSAANWIJZING INHOUDSOPGAVE PAGINA 1.0 INTRODUCTIE 1 2.0 TEKENINGEN VAN UW STOEL 2 3.0 VOOR UW VEILIGHEID 2 4.0 INSTELLEN EN INSTELLINGEN VAN UW STOEL 3 5.0 ZORG & ONDERHOUD 8 Introductie

Nadere informatie

BESTELFORMULIER ZITZI SHARKY PRO

BESTELFORMULIER ZITZI SHARKY PRO ESTELFORMULIER ZITZI SHRKY PRO 2017-12-01 Datum Klant dviseur fleveradres Gebruiker Verantwoordelijke therapeut estelling Offerte 1 Zitting Uitvoering zitting: complete basis met instelbare beensteunen,

Nadere informatie

Montagehandleiding Nuage Classic en Actif. op Life&Mobility Canto NXT (met Aura)

Montagehandleiding Nuage Classic en Actif. op Life&Mobility Canto NXT (met Aura) Montagehandleiding Nuage Classic en Actif op Life&Mobility Canto NXT (met Aura) 1 Inleiding Deze handleiding is een toevoeging op de montage handleiding voor Nuage en specifiek voor de combinatie van Nuage

Nadere informatie

swan Nederlandse gebruiksaanwijzing N L 10.2015 - rev.3

swan Nederlandse gebruiksaanwijzing N L 10.2015 - rev.3 swan TM ederlandse gebruiksaanwijzing 2009 R82 /S. ll rights reserved. The R82 logo and the bathing chair Swan are registered trademarks of R82 /S. 10.2015 - rev.3 Inhoudsopgave Veiligheid... 4 Garantie...

Nadere informatie

voorwaarts gericht Gebruiksaanwijzing groep gewicht leeftijd kg 9m-4j

voorwaarts gericht Gebruiksaanwijzing groep gewicht leeftijd kg 9m-4j voorwaarts gericht Gebruiksaanwijzing ECE R44 04 groep gewicht leeftijd 1 9-18 kg 9m-4j 1 Dank u voor uw keuze voor de Besafe izi Comfort. BeSafe heeft dit product uiterst zorgvuldig ontworpen om uw kind

Nadere informatie

Handleiding. Trippelstoel. Naam leverancier:

Handleiding. Trippelstoel. Naam leverancier: Naam leverancier: Handleiding Trippelstoel Medross Rehab B.V. Scheldestraat 4F 5347 JD OSS Telefoon: 0412 46 51 16 Fax: 0412 46 51 17 E-mail: info@medross.nl www.medross.nl CE VERKLARING Hiermee verklaart

Nadere informatie

Montage van de zijspan carrosserie.

Montage van de zijspan carrosserie. F. Montage van de zijspan carrosserie. Opmerking: indien de bovenschaal nog gespoten/geschilderd moet worden, is het meestal handiger om dit eerst te (laten) doen voordat er verdere montagewerkzaamheden

Nadere informatie

Handleiding. Mondo gasveer. Naam leverancier:

Handleiding. Mondo gasveer. Naam leverancier: Naam leverancier: Handleiding Mondo gasveer Medross Rehab B.V. Dommelstraat 6B 5347 JL OSS Telefoon: 0412 46 51 16 Fax: 0412 46 51 17 E-mail: info@medross.nl Internet: www.medross.nl CE VERKLARING Hiermee

Nadere informatie

BESTELFORMULIER Zitzi Pengy

BESTELFORMULIER Zitzi Pengy ESTELFORMULIER Zitzi Pengy UTGVE 1-2015012 Print a.u.b uw bestelformulier vanaf de website zodat u altijd de laatste versie heeft! estelling Op maat gemaakt Reeds gelevrd Offerte Voorlopige offerte Dagen

Nadere informatie

De autostoel die met uw kind mee groeit. Carrot 3

De autostoel die met uw kind mee groeit. Carrot 3 De autostoel die met uw kind mee groeit Carrot 3 Carrot 3 De autostoel die met uw kind mee groeit Maak kennis met deze zeer comfortabele autostoel! De Carrot 3 biedt net die eigenschappen die andere autostoelen

Nadere informatie

Handleiding Euroflex Basic & Classic

Handleiding Euroflex Basic & Classic Handleiding Euroflex Basic & Classic FABRIKANT: Eurovema AB Baldersvägen 38 SE-332 35 Gislaved, Zweden Tel: +46 371 390 100 Fax: +46 371 189 82 E: info@eurovema.se I: www.eurovema.se Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Autostoel Vigo

Gebruiksaanwijzing Autostoel Vigo Importeur Gebruiksaanwijzing Autostoel Vigo Titaniumbaby International B.V. Monierweg 30 7741 KT Coevorden info@titaniumbaby.nl Lees de gebruiksaanwijzing alvorens de autokinderstoel in gebruik te nemen

Nadere informatie

APOLLO AIR COMFORT DELUXE PLUS

APOLLO AIR COMFORT DELUXE PLUS APOLLO AIR COMFORT DELUXE PLUS www.sarkow.nl / e-mail: info@sarkow.nl Handleiding gebruik en onderhoud Apollo Air Comfort Deluxe Plus Inhoudsopgave Voorwoord... 2 Gebruik... 2 Veiligheid... 3 Instellen

Nadere informatie

M O N T A G E - I N S T R U C T I E S D E U R E N

M O N T A G E - I N S T R U C T I E S D E U R E N MONTAGE-INSTRUCTIES DEUREN Inhoudsopgave Inleiding. Inleiding. Voorbereiding voor montage. Waterpas zetten. Vlakke deuren en paneeldeuren Deuren monteren Deuren stellen Paneeldeurrand verstellen Paneeldeuren

Nadere informatie

DE POTEN AFSTELLEN. Zo kan de koelkast omhoog gebracht worden. Zo kan de koelkast omlaag gebracht worden.

DE POTEN AFSTELLEN. Zo kan de koelkast omhoog gebracht worden. Zo kan de koelkast omlaag gebracht worden. DE POTEN AFSTELLEN Bij het installeren van de koelkast, of wanneer deze verplaatst wordt, moeten de poten afgesteld worden om te garanderen dat de deuren goed sluiten en dat de koelkast stabiel en waterpas

Nadere informatie

Tegen de rijrichting in. Gebruiksaanwijzing kg 0-12 m

Tegen de rijrichting in. Gebruiksaanwijzing kg 0-12 m Tegen de rijrichting in Gebruiksaanwijzing ECE R44 04 GROEP GEWICHT LEEFTIJD 0+ 0-13 kg 0-12 m 1 Bedankt voor uw keuze voor BeSafe izi Go BeSafe heeft dit product uiterst zorgvuldig ontworpen om uw kind

Nadere informatie

Wij geven meer. Vrijheid door verschillende combinatiemogelijkheden

Wij geven meer. Vrijheid door verschillende combinatiemogelijkheden Wij geven meer Vrijheid door verschillende combinatiemogelijkheden Geintegreerde ergonomische zitting Een geïntegreerde ergonomische zitting biedt een actievere zitpositie, een verbeterde rompbalans en

Nadere informatie

5.1S Opvouwbare halterbank. Belangrijke veiligheidsvoorschriften - Neem de volgende waarschuwingen in acht voordat u dit toestel in gebruik neemt:

5.1S Opvouwbare halterbank. Belangrijke veiligheidsvoorschriften - Neem de volgende waarschuwingen in acht voordat u dit toestel in gebruik neemt: 5.1S Opvouwbare halterbank Gebruikershandleiding 8019031.061518.A Belangrijke veiligheidsvoorschriften - Neem de volgende waarschuwingen in acht voordat u dit toestel in gebruik neemt: Dit pictogram wijst

Nadere informatie

veilige reis fijne reis kies het juiste autostoeltje

veilige reis fijne reis kies het juiste autostoeltje veilige reis fijne reis kies het juiste autostoeltje Zit jouw kind veilig in de auto? Als je het juiste autostoeltje op de juiste manier gebruikt, bescherm je je kind als er een ongeluk gebeurt. Het klinkt

Nadere informatie

Turner PRO. User manual. BM61099 Rev B

Turner PRO. User manual. BM61099 Rev B Turner PRO User manual BM6099 Rev B 06-09- Algemeen Labels en symbolen Productlabel: Het label bevat het artikelnummer en het serienummer (streepjescodes) De EAN-code bevat: Conformiteitsverklaring De

Nadere informatie

bronco Nederlandse gebruiksaanwijzing Bronco.indd :21:57

bronco Nederlandse gebruiksaanwijzing Bronco.indd :21:57 bronco TM ederlandse gebruiksaanwijzing 2010 R82 /S. ll rights reserved. The R82 logo and the ronco are registered trademarks of R82 /S. 05.2011 ronco.indd 1 19-05-2011 13:21:57 Inhoudsopgave Veiligheid...4

Nadere informatie

Inhoud montage zakje. 1 x Monteersleutel. 2 x Kabelbinder 200 x 4,8 mm. 4 x Bout met schroef M6x25. 4 x Zelfborgende moer M6

Inhoud montage zakje. 1 x Monteersleutel. 2 x Kabelbinder 200 x 4,8 mm. 4 x Bout met schroef M6x25. 4 x Zelfborgende moer M6 1 Inhoud montage zakje A 1 x Monteersleutel B 2 x Kabelbinder 200 x 4,8 mm C 4 x Bout met schroef M6x25 D 4 x Zelfborgende moer M6 2 Montage van het frame 1 Plaats de 4 wielgoten zodanig dat de zwarte

Nadere informatie

ECO Line First Line Luxe Line Denim Line Premium Line

ECO Line First Line Luxe Line Denim Line Premium Line www.nania.nl voor elke leeftijd de juiste autostoel! ECO Line First Line Luxe Line Denim Line Premium Line autostoel Maxim De Nania Maxim SP is een autokinderzitje voor de leeftijd 0 tot 4 jaar. De autostoel

Nadere informatie

Montagehandleiding Knikarmschermen Onlinezonneschermen.nl

Montagehandleiding Knikarmschermen Onlinezonneschermen.nl Montagehandleiding Knikarmschermen Onlinezonneschermen.nl Controleer de montagehoogte Controleer of u voldoende montagehoogte op uw gevel heeft om het scherm te plaatsen Boven de muursteun (montage steun)

Nadere informatie

WW 701 URBAN GEBRUIKSAANWIJZING

WW 701 URBAN GEBRUIKSAANWIJZING WW 701 URBAN GEBRUIKSAANWIJZING BELANGRIJKE MEDEDELING: Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig voor het gebruik van de buggy en bewaar ze voor latere inzage. LET OP: verwijder voor gebruik eventuele plasticzakjes

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK Montage-instructies voor cassetteschermen ALVORENS U VAN UW ROLLUIK KUNT GAAN GENIETEN DIENT U EERST HET ROLLUIK TE MONTEREN INHOUD VERPAKKING VERPAKKING 1 1. PANTSER IN KAST

Nadere informatie

HEPRO WERKSTOELEN INHOUDSOPGAVE HEPRO AS. Algemene informatie MATERIALEN EN ONDERDELEN

HEPRO WERKSTOELEN INHOUDSOPGAVE HEPRO AS. Algemene informatie MATERIALEN EN ONDERDELEN HEPRO WERKSTOELEN HEPRO WERKSTOELEN INHOUDSOPGAVE Hepro Universal, elektro Pagina 3 Hepro Tilto, elektro & gasso Pagina 4 Hepro Coxit, elektro & gasso Pagina 5 Hepro Standaard, elektro & gasso Pagina 6

Nadere informatie

Deel II : Montagehandleiding Van n Bike model 2018

Deel II : Montagehandleiding Van n Bike model 2018 MONTAGE VAN HET DRAAGSYSTEEM: Deel II : Montagehandleiding Van n Bike model 2018 Montage adapter rechtsboven Opmerking Foto A. Open de doos en leg alle onderdelen overzichtelijk. B. Verwijder voorzichtig

Nadere informatie

TriflexAIR. Reparatiehandleiding

TriflexAIR. Reparatiehandleiding TriflexAIR Reparatiehandleiding Inleiding Deze handleiding beschrijft hoe verschillende onderdelen van het TriflexAIR-systeem kunnen worden verwijderd en vervangen. Neem voordat u of anderen onderdelen

Nadere informatie

Installation instructions, accessories. Dakbox. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Instructienr. Versie Ond. nr

Installation instructions, accessories. Dakbox. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Instructienr. Versie Ond. nr Instructienr. Versie Ond. nr. 30664082 1.0 Dakbox M8901893 Pagina 1 / 10 Uitrusting A0000162 A0000161 M8901899 Pagina 2 / 10 M8901898 Pagina 3 / 10 M8901892 Pagina 4 / 10 INLEIDING Lees de hele instructie

Nadere informatie

x:panda Nederlandse gebruiksaanwijzing N L 01.2013 - rev. 014

x:panda Nederlandse gebruiksaanwijzing N L 01.2013 - rev. 014 x:panda TM ederlandse gebruiksaanwijzing 2012 R82 /S. ll rights reserved. The R82 logo and the x:panda chairs are trademarks of R82 /S. 01.2013 - rev. 014 Pat. pend. U.S. Patent Des. D598,680 S Pat. Pend.

Nadere informatie

Handleiding Euroflex Basic

Handleiding Euroflex Basic Handleiding Euroflex Basic FABRIKANT: Eurovema AB Baldersvägen 38 SE-332 35 Gislaved, Zweden Tel: +46 371 390 100 Fax: +46 371 189 82 E: info@eurovema.se I: www.eurovema.se RevaMed B.V. telefoon + 31 (0)

Nadere informatie

Stoelen IN DE JUISTE HOUDING ZITTEN

Stoelen IN DE JUISTE HOUDING ZITTEN IN DE JUISTE HOUDING ZITTEN E81931 2 U mag de stoel niet tijdens het rijden verstellen. Als u dit toch doet, kunt u de macht over het stuur verliezen en letsel veroorzaken. 1 De stoel, de hoofdsteun, de

Nadere informatie

click! a b c d e f g Gebruiksaanwijzing i j > 25 cm k l Groep 0+ Max. gewicht 13 kg. Leeftijd 0-12 m. ECE R44-04

click! a b c d e f g Gebruiksaanwijzing i j > 25 cm k l Groep 0+ Max. gewicht 13 kg. Leeftijd 0-12 m. ECE R44-04 1 3 click! a b c d e f g Gebruiksaanwijzing 4 h i j k l > 25 cm 2 5 Groep 0+ Max. gewicht 13 kg. Leeftijd 0-12 m. ECE R44-04 8 9 Dank u voor uw keuze voor de BeSafe izi Go. Het is belangrijk dat u deze

Nadere informatie

panda easyfit Nederlandse gebruiksaanwijzing 2010 R82 A/S. All rights reserved. The R82 logo is registered trademark of R82 A/S.

panda easyfit Nederlandse gebruiksaanwijzing 2010 R82 A/S. All rights reserved. The R82 logo is registered trademark of R82 A/S. panda easyfit Nederlandse gebruiksaanwijzing 2010 R82 A/S. All rights reserved. The R82 logo is registered trademark of R82 A/S. 02.2011 INHOUDSOPGAVE Panda EasyFit... 3 Isofix... 4 Montage... 5 Belangrijk...

Nadere informatie

KINDEREN IN DE AUTO: ALTIJD VEILIG VASTGEKLIKT!

KINDEREN IN DE AUTO: ALTIJD VEILIG VASTGEKLIKT! KINDEREN IN DE AUTO: ALTIJD VEILIG VASTGEKLIKT! JE KIND VEILIG VASTKLIKKEN, WAAROM? Bij een ongeval loopt je kind veel minder risico op zware verwondingen als het veilig vastgeklikt zit in een aangepast

Nadere informatie

LINO. handleiding vijfhoek

LINO. handleiding vijfhoek LINO handleiding vijfhoek Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41 Montage-instructie Rolluik RV40 - RV41 Inhoud verpakking 1 1. pantser in kast 2. bediening a. handbediening: koord- of bandopwinder b. elektrisch: schakelaar + stekker c. afstandbediend: afstandbediening

Nadere informatie

Focus Adapt Focus combineert zitcomfort met uitstekende rijeigenschappen Focus Focus

Focus Adapt Focus combineert zitcomfort met uitstekende rijeigenschappen Focus Focus Rea Focus Adapt Rea Focus combineert zitcomfort met uitstekende rijeigenschappen Rea Focus is een handbewogen rolstoel voor continu dagelijks gebruik. De instelbaarheid, welke veelzijdig en eenvoudig is,

Nadere informatie

handleiding douche schuifdeur

handleiding douche schuifdeur LINO handleiding douche schuifdeur Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier

Nadere informatie

Presale informatie.

Presale informatie. Presale informatie www.lewisseatingsystems.nl Deze folder is met alle mogelijke zorg samengesteld en is gebaseerd op de informatie zoals bekend bij Lewis Seating Systems op het moment van verschijnen.

Nadere informatie

Turner PRO. User manual. BM61099 Rev B

Turner PRO. User manual. BM61099 Rev B Turner PRO User manual BM6099 Rev B 06-09- Algemeen Labels en symbolen Productlabel: Het label bevat het artikelnummer en het serienummer (streepjescodes) De EAN-code bevat: Conformiteitsverklaring De

Nadere informatie

Veilig vervoer van kinderen in de auto

Veilig vervoer van kinderen in de auto Veilig vervoer van kinderen in de auto Daar kun je mee komen Waarom nieuwe regels? Auto s worden steeds veiliger. Met behulp van kreukelzones, kooiconstructies en airbags beschermen zij de inzittenden.

Nadere informatie

handleiding douche schuifdeur

handleiding douche schuifdeur CILO handleiding douche schuifdeur Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier

Nadere informatie

voor- & achterwaarts gericht Gebruiksaanwijzing groep gewicht leeftijd 0+/ kg 6m-4j

voor- & achterwaarts gericht Gebruiksaanwijzing groep gewicht leeftijd 0+/ kg 6m-4j voor- & achterwaarts gericht Gebruiksaanwijzing ECE R44 04 groep gewicht leeftijd 0+/1 0-18 kg 6m-4j 1 Dank u voor uw keuze voor de Besafe izi Combi ISOfix. BeSafe heeft dit product uiterst zorgvuldig

Nadere informatie

ECE R GROEP GEWICHT LEEFTIJD 0+/1/ kg 6m-5j

ECE R GROEP GEWICHT LEEFTIJD 0+/1/ kg 6m-5j 1 20 21 2 5 3 4 achterwaarts gericht Gebruiksaanwijzing 7 8 9 6 10 11 12 13 14 22 23 15 16 17 24 25 18 19 ECE R44 04 GROEP GEWICHT LEEFTIJD 0+/1/2 0-25 kg 6m-5j 26 27 28 29 30 31 35 34 36 32 33 37 38 39

Nadere informatie

click! a b c d g h Gebruiksaanwijzing j k > 25 cm l m Lichaamslengte cm. Max. gewicht 13 kg. UN regulation no. R129 i-size Leeftijd 0-12 m.

click! a b c d g h Gebruiksaanwijzing j k > 25 cm l m Lichaamslengte cm. Max. gewicht 13 kg. UN regulation no. R129 i-size Leeftijd 0-12 m. 1 3 a b c d e f g h click! Gebruiksaanwijzing 4 i j k l m > 25 cm 2 5 Lichaamslengte 40-75 cm. Max. gewicht 13 kg. Leeftijd 0-12 m. UN regulation no. R129 i-size 8 9 Dank u voor uw keuze voor de BeSafe

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding Hudson, douchebrancard elektrisch in hoogte verstelbaar Installatiehandleiding Aangepast sanitair Populierenlaan 59, 1911 BK Telefoon (0251) 316482 Fax (0251) 314043 Website www.sanmedi.nl E-mail mail@sanmedi.nl

Nadere informatie

STIGA PARK PRO 20 PRO 16 ROYAL PRESIDENT COMFORT EXCELLENT

STIGA PARK PRO 20 PRO 16 ROYAL PRESIDENT COMFORT EXCELLENT STIGA PARK PRO 20 PRO 16 ROYAL PRESIDENT COMFORT EXCELLENT 8211-0278-08 1 2 3 4 5 2 6 K 7 J G H J I 8 9 S R T Q 10 11 C D E, F A F J B K 3 NEDERLANDS NL 1 ALGEMEEN Dit symbool geeft een WAARSCHU- WING

Nadere informatie

STIGA PARK 92 M 107 M

STIGA PARK 92 M 107 M STIGA PARK 92 M 107 M 8211-3036-06 1. Park -1993 5. 2. Park -1993 6. 3. Park -1993 7. 4. Park -1993 8. 9. 13. 10. 14. R 11. L 15. Z X A+5 A B+5 B Y W 12. 16. V L+R NL NEDERLANDS SYMBOLEN Op de machine

Nadere informatie

Vriendelijke bedankt voor de aanschaf van de NRGBike loopfiets. We hopen dat het u verder brengt!

Vriendelijke bedankt voor de aanschaf van de NRGBike loopfiets. We hopen dat het u verder brengt! Inleiding Vriendelijke bedankt voor de aanschaf van de NRGBike loopfiets. We hopen dat het u verder brengt! Mochten er vragen zijn omtrent gebruik, onderhoud of reparatie dan verwachten wij dat deze handleiding

Nadere informatie

Etac M100; doordachte eenvoud

Etac M100; doordachte eenvoud Etac M100 Etac M100 Een unieke en verrassende kruisframe-rolstoel met een grote functionaliteit. Een doordacht ontwerp met gevoel voor design en eenvoud, tot in het kleinste detail. 2 Etac M100; doordachte

Nadere informatie

Montage-instructie. Screens. V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL

Montage-instructie. Screens. V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL Montage-instructie Screens V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel b. inlager voorzien van neopreen (of ritslager) c. voorprofiel 3. montageset

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing kort

Gebruiksaanwijzing kort O-Pair² Van Raam BV Aaltenseweg 56 7051 CM Varsseveld Tel. : +31 (0)315 257370 E-mail : info@vanraam.nl Internet : www.vanraam.nl Versie 14.10 Zadelhoogte U stelt de zadelhoogte correct in, door op de

Nadere informatie

Handleiding. Mondo elektrisch. Naam leverancier:

Handleiding. Mondo elektrisch. Naam leverancier: Naam leverancier: Handleiding Mondo elektrisch Medross Rehab B.V. Dommelstraat 6B 5347 JL OSS Telefoon: 0412 46 51 16 Fax: 0412 46 51 17 E-mail: info@medross.nl Internet: www.medross.nl CE VERKLARING

Nadere informatie

Veiligheid van kinderen

Veiligheid van kinderen KINDERZITJES WAARSCHUWINGEN Op een stoel waarvoor een werkende airbag is aangebracht, mag u geen kinderzitje plaatsen. Wanneer de airbag wordt opgeblazen, bestaat er een risico op ernstig letsel of zelfs

Nadere informatie

Veiligheid van kinderen

Veiligheid van kinderen Veiligheid van kinderen KINDERZITJES Voor maximale veiligheid moeten kinderen altijd achterin zitten. Wij raden u aan om kinderen nooit voorin te laten zitten. Als het echter onvermijdelijk is om een kind

Nadere informatie

Handleiding. Tilly Light fietsendrager

Handleiding. Tilly Light fietsendrager Handleiding Tilly Light fietsendrager mei 2015 Tilly Light BV Inhoudsopgave Algemeen 4 Onderdelen 5 Stekker aansluiting 10 Eerste gebruik 11 Op de auto plaatsen 15 Fietsen plaatsen 18 Rijden 23 Fietsen

Nadere informatie

DEUTSCH 03 ENGLISH 17 FRANÇAIS 31 ESPAÑOL 45 ITALIANO 59 PORTUGUÊS 73 NEDERLANDS 87 NORSK 101 DANSK 115 SUOMI 129

DEUTSCH 03 ENGLISH 17 FRANÇAIS 31 ESPAÑOL 45 ITALIANO 59 PORTUGUÊS 73 NEDERLANDS 87 NORSK 101 DANSK 115 SUOMI 129 DEUTSCH 03 ENGLISH 17 FRANÇAIS 31 ESPAÑOL 45 ITALIANO 59 PORTUGUÊS 73 NEDERLANDS 87 NORSK 101 DANSK 115 SUOMI 129 Norm DIN EN 14988:2006 standard DIN EN 14988:2006 norme DIN EN 14988:2006 norma DIN EN

Nadere informatie

Ubbink indak bevestigingssysteem voor zonnepanelen

Ubbink indak bevestigingssysteem voor zonnepanelen Ubbink indak bevestigingssysteem voor zonnepanelen Montagevoorschrift Met het universele indak bevestigingssysteem van Ubbink, kan men alle soorten zonnepanelen tussen de dakpannen aanbrengen. Het systeem

Nadere informatie

NL BOSAL TOURER Gebruiksaanwijzing voor fietsendrager E4-26R

NL BOSAL TOURER Gebruiksaanwijzing voor fietsendrager E4-26R www.bosal.com OSAL TOURER E4-6R-007 P Q X A E L U O C N R S T J V G H W K M F D A Handvat Hendel snelkoppeling C Kunststof borging met slot D Kunststof vleugelmoeren t.b.v. bevestiging wielgoten E Linkerkant

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Voor- & achterwaarts gericht. Groep Gewicht 0-18 kg. Leeftijd 6m - 4j

Gebruiksaanwijzing. Voor- & achterwaarts gericht. Groep Gewicht 0-18 kg. Leeftijd 6m - 4j 1 26 27 34 35 16 2 4 3 Gebruiksaanwijzing 5 6 8 9 7 10 11 12 13 14 15 28 29 36 31 17 30 37 Voor- & achterwaarts gericht Groep 0+ - 1 19 20 21 23 Gewicht 0-18 kg 18 22 38 39 Leeftijd 6m - 4j ECE R44 04

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing ITEM NO.: WW2100 EN1888: 2012 APPROVED

Gebruiksaanwijzing ITEM NO.: WW2100 EN1888: 2012 APPROVED Gebruiksaanwijzing ITEM NO.: WW2100 EN1888: 2012 APPROVED LET OP: Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig voor het gebruik van de buggy en bewaar ze voor latere inzage. LET OP: verwijder voor gebruik eventuele

Nadere informatie

Inhoud. 2 Easywalker june maxi cosi autostoel adapter 3 Maxi cosi autostoel adapter 3 Autostoel 4 Onderhoud 4 Garantiebepalingen NL - 1

Inhoud. 2 Easywalker june maxi cosi autostoel adapter 3 Maxi cosi autostoel adapter 3 Autostoel 4 Onderhoud 4 Garantiebepalingen NL - 1 1 2 3 4 5 Inhoud 2 Easywalker june maxi cosi autostoel adapter 3 Maxi cosi autostoel adapter 3 Autostoel 4 Onderhoud 4 Garantiebepalingen NL - 1 Easywalker june maxi cosi autostoel adapter Gefeliciteerd

Nadere informatie

Tegen de rijrichting. Gebruiksaanwijzing kg 0-12 m

Tegen de rijrichting. Gebruiksaanwijzing kg 0-12 m Tegen de rijrichting Gebruiksaanwijzing ECE R44 04 GROEP GEWICHT LEEFTIJD 0+ 0-13 kg 0-12 m 1 Bedankt voor uw keuze voor BeSafe izi Go ISOfix BeSafe heeft dit product uiterst zorgvuldig ontworpen om uw

Nadere informatie

Owner's Manual. BabyBjörn Babysitter Balance.

Owner's Manual. BabyBjörn Babysitter Balance. Owner's Manual BabyBjörn Babysitter Balance www.babybjorn.com 1 BabyBjörn Babysitter Balance Gefeliciteerd met uw keuze van BabyBjörn Babysitter Balance. Deze is ontwikkeld in nauwe samenwerking met kinderartsen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Carrot 3 autostoel

Gebruikershandleiding. Carrot 3 autostoel Gebruikershandleiding Carrot 3 autostoel Inhoud Pagina Inleiding 3 Veiligheidsadvies 4/5 Belangrijke aandachtspunten 6 Certificering 7 Gebruik van Carrot 3 autostoel in een vliegtuig 7 Kenmerken 8 Standaard

Nadere informatie

STIGA PARK 107 M HD 8211-3042-02

STIGA PARK 107 M HD 8211-3042-02 STIGA PARK 107 M HD 8211-3042-02 S SVENSKA 1 2 3 4 5 7 A B 6 SVENSKA 8 9 X Z S Y W V 10 NEDERLANDS NL SYMBOLEN Op de machine ziet u de volgende symbolen om u eraan te herinneren dat voorzichtigheid en

Nadere informatie

Montagevoorschrift/ gebruiksaanwijzing SWING C

Montagevoorschrift/ gebruiksaanwijzing SWING C VOORDAT U DE TWINNY LOAD INSTALLEERT De verlichting van de Twinny Load is bestemd voor een 12V installatie. De Twinny Load Swing C is geschikt voor het vervoer van twee fietsen. Let op de maximaal toelaatbare

Nadere informatie

Installatie-instructies

Installatie-instructies -instructies Inleiding Afbeelding 1, Systeemoverzicht en afzonderlijke componenten -2- Inleiding IEIDING Onderdelenlijst Hoeveelheid/hoogte Referentie: 1,0 m 1,5 m 2,0 m 3,0 m Productomschrijving A1 1

Nadere informatie

http://www.ikbenvoor.be/content.aspx?id=292

http://www.ikbenvoor.be/content.aspx?id=292 1 van 5 8-11-2007 11:17 Burgers Bewegingen Bedrijven Besturen Vervoer van kinderen in de wagen: nieuwe regels! De Belgische wetgeving sinds 1 september 2006 Algemene regel Kinderen (jonger dan 18 jaar)

Nadere informatie

CilO. handleiding vijfhoek

CilO. handleiding vijfhoek CilO handleiding vijfhoek Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet

Nadere informatie

RENALCHAIR 410 CE. Handleiding RENALCHAIR 410 CE

RENALCHAIR 410 CE. Handleiding RENALCHAIR 410 CE RENALCHAIR 410 CE Handleiding RENALCHAIR 410 CE Inhoudsopgave Garantievoorwaarden blz. 3 Beschrijving - Algemeen blz. 4 - Installatie blz. 5 - Onderhoudsvoorschriften bekleding blz. 7 Technische gegevens

Nadere informatie

Zit jouw kind veilig in de auto?

Zit jouw kind veilig in de auto? Zit jouw kind veilig in de auto? Check of jouw kind in het juiste autostoeltje zit. Ga naar www.veiligheid.nl/autostoeltjes Ga veilig op weg In Nederland moeten kinderen tot 135 cm in een autostoeltje

Nadere informatie

Handleiding. Tilly Light fietsendrager

Handleiding. Tilly Light fietsendrager Handleiding Tilly Light fietsendrager Versie 2, 2015 Tilly Light BV 2 Inhoudsopgave Algemeen 4 Onderdelen 5 Stekker aansluiting 9 Eerste gebruik 10 Op de auto plaatsen 14 Fietsen plaatsen 17 Rijden 22

Nadere informatie

BIOSWING. 350 iq V 360 iq V. Gebruiksaanwijzing

BIOSWING. 350 iq V 360 iq V. Gebruiksaanwijzing BIOSWING 350 iq V 360 iq V Gebruiksaanwijzing We wensen u veel plezier met uw nieuwe bureaustoel van HAIDER BIOSWING! HAIDER BIOSWING zitsystemen zijn uitgevoerd met een wereldwijd unieke technologie::

Nadere informatie

Montagehandleiding Sanitaire ruimteverdeler Devider

Montagehandleiding Sanitaire ruimteverdeler Devider Montagehandleiding Sanitaire ruimteverdeler Devider LET OP!!! Plaats glazen wanden / deuren nooit onbeschermd op de vloer. Maar plaats deze op een stuk karton of houten plank. ( Tijdens uitpakken en tijdens

Nadere informatie

Instructie montage en gebruik van de huif

Instructie montage en gebruik van de huif Instructie montage en gebruik van de huif Van Raam Guldenweg 23 7051 HT Varsseveld Nederland Versie 19.06 Inhoud Deze gebruiksaanwijzing verschaft belangrijke informatie over de montage en het gebruik

Nadere informatie

STIGA VILLA 92 M 107 M

STIGA VILLA 92 M 107 M STIGA VILLA 92 M 107 M 8211-3037-03 1. 2. A C B 3. 4. 5. 6. A+5 A B+5 B 7. 8. 2 9. 10. R L L+R Z X Y 11. 12. W V 3 NEDERLANDS NL SYMBOLEN Op de machine ziet u de volgende symbolen om u eraan te herinneren

Nadere informatie

SCdefault. 900 Montagerichtlijn. Accessories Part No. Group Date Instruction Part No. Replaces 12 799 012 9:88-15 May 03 12 798 998 12 798 998 Jun 02

SCdefault. 900 Montagerichtlijn. Accessories Part No. Group Date Instruction Part No. Replaces 12 799 012 9:88-15 May 03 12 798 998 12 798 998 Jun 02 SCdefault 900 Montagerichtlijn SITdefault Kinderzitje Saab Child Seat MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Accessories Part No. Group Date Instruction

Nadere informatie

Koelbox, geïntegreerd in achterbank

Koelbox, geïntegreerd in achterbank Installation instructions, accessories Instructienr. 30756210 Versie 1.2 Ond. nr. 30756209 Koelbox, geïntegreerd in achterbank IMG-265128 Volvo Car Corporation Koelbox, geïntegreerd in achterbank- 30756210

Nadere informatie

Onderstaand de vertaling van de tekst van de waarschuwingsstickers die u op de AB Prince Pro vindt.

Onderstaand de vertaling van de tekst van de waarschuwingsstickers die u op de AB Prince Pro vindt. GEBRUIKSAANWIJZING Inhoudsopgave: Waarschuwingsstickers 2 Belangrijke veiligheidsaanwijzingen 3 Onderdelenlijst 5 Montage instructies 6 Onderstaand de vertaling van de tekst van de waarschuwingsstickers

Nadere informatie