Van de voorzitter Jeugdcommissie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Van de voorzitter Jeugdcommissie"

Transcriptie

1 1 NIEUWSBRIEF TTV BIJMAAT JEUGD Nummer:12 November/December 2015 Van de voorzitter Jeugdcommissie Huizen 30 november 2015 Er is weer heel veel gebeurd de afgelopen maanden. Sinds de zomervakantie zijn er vier nieuwe jeugdleden bijgekomen. Dat zijn Jochem Molenaar, Tygo Rijners, Jermo van Zomeren en Daniël van der Heide. Jochem heeft al een aantal competitiewedstrijden gespeeld, terwijl de overige genoemde jeugdleden, dat gaan doen in de voorjaarscompetitie Ook gaan er een aantal leden af. Een opgave daarvan treffen jullie elders in deze Nieuwsbrief aan. Op zaterdag 29 november zijn alle zeven jeugdteams voor de allerlaatste keer in actie geweest in de najaarscompetitie. Dit keer met een teleurstellend resultaat, want alleen het startersteam 6 kwam tot een overwinning en wel met 3-2. Dit keer geen kampioensteams, maar ook geen degradanten. Het beste resultaat was nog voor team 4, dat een tijd lang met de ttv Hilversum gestreden heeft om het kampioenschap, maar het uiteindelijk toch moest afleggen. Kopman van Bijmaat 4 was de 10-jarige Jeremaia Tamaela, want hij wist van de 27 gespeelde wedstrijden er 23 te winnen. Daarmee bereikte hij een prachtig resultaat van 85 %. Teun al/pas 8 jaar won van de 24 er 18 en werd daarmee tweede in het competitie wisselbekerklassement met 75 %. In deze uitgave: - Van de Voorzitter - Nieuwe leden - Van Batje naar Batje - Verjaardagen - Jeugdactiviteiten - Eindklassement - Ranglijsttoernooi - Kamp Goirle - Teamsamenstelling Lid vanaf 1 september2015: Jochem Molenaar Tygo Rijnders Jermo van Zomeren Lid vanaf 1 november2015: Daniel van der Heide Welkom en veel tafeltennisplezier! Ook Teun speelt in het 4e team. De eerdere winnaars van voornoemd klassement Huub Kool van team 1 en Noah Colmsee van team 2 scoorden 19 uit 27 hetgeen overeen kwam met een percentage van 70 %. De eindstand van alle teams + de persoonlijke resultaten treffen jullie elders in deze Nieuwsbrief aan.

2 2 Definitieve invoering niet-celluloid bal per 1 januari 2016: Een tafeltennisballetje is van celluloid. Het hoofdbestuur van de Nederlandse Tafeltennisbond heeft tijdens haar vergadering op 11 november besloten om het verplichte gebruik van de nietcelluloid bal niet langer uit te stellen. Dat betekent, dat per 1 januari 2016 alle competities ( dus ook van de jeugd ) en toernooien in Nederland met de niet-celluloid bal moeten worden gespeeld. Nu hebben wij als Bijmaat voor de jeugd nog een doos van de verboden ballen, maar deze kunnen waarschijnlijk nog wel bij de trainingen, totdat ze op zijn, gebruikt worden. In ieder geval starten ook wij op 30 januari, want dat is de eerste competitiedag voor de jeugd met de plastic bal. De Heren van team 1 en 2 hebben daar al een ½ jaar mee kunnen oefenen tijdens hun wedstrijden en nu zijn de dames en heren van de afdelingscompetitie en wij ook aan de beurt. De plastic bal is tot op heden een stuk duurder dan de celluloid bal. Daarom een dringend beroep aan onze jeugdspelers om daar voorzichtig mee om te springen. Voorafgaande aan de competitie zal er ook met de plastic bal getraind kunnen worden. Contributie per : Sinds 2011 is de contributie niet verhoogd, maar doordat de NTTB zijn bondscontributie verhoogd heeft komen we er niet onderuit om dat door te belasten aan onze jeugd ( en senioren ). Daarnaast gaat de zaalhuur per januari iets omhoog. De contributie gaat worden 96 ( was 94 ) per jaar verhoogd met basis bondscontributie 18 ( was 14 ) per jaar + bondscontributie voor comp.spelers 30 ( was 25 ) per jaar. Eén en ander betekent een contributie stijging van 6 per jaar voor recreatieve leden en 11 per jaar voor jeugdspelers, die competitie spelen. EINDKLASSEMENT NAJAARSCOMPETITIE JEUGD BIJMAAT 2E KLASSE A Persoonlijke resultaten 1e Rega Huub Kool % 2e Woerden Esli Smit % 3e ZTTV Maythe Dirkzwager 4e Shot % 5e Bijmaat e Over Net E KLASSE B 1e H'sum Noah Colmsee % 2e Ho la Damian Smits % 3e SVO e WIK e Bijmaat e TTVN e KLASSE A 1e Elan Denice Smits % 2e H'sum Milco Mekenkamp % 3e Bijmaat Tom Ouwerkerk % 4e Huizen e Over Net e KLASSE B 1e H'sum Jeremaia Tamaela % 2e Bijmaat Teun Salentijn % 3e UTTC Kevin Eggink % 4e HTTC e A'spin e LTTC e KLASSE C 1e SVO Dick Schram % 2e ATC Lina Bekhuis % 3e Rega Lieke Salentijn % 4e Woerden Jochem Molenaar % 5e Bijmaat e Shot Nieuw is, dat bij meerdere gezinsleden er een korting op de contributie wordt verstrekt van 10 tot een maximum van 30 per gezin. Openingstijden en trainingsgroepen vanaf januari 2016: De openingstijden voor de jeugd blijven ongewijzigd. Daar een aantal leden opgezegd hebben kunnen de trainingsgroepen gewijzigd worden. Jullie krijgen hierover bericht. De groep met recreatieve leden is thans niet al te groot. Wij zijn voornemens daar in het eerste kwartaal 2016 extra aandacht aan te geven.

3 3 Mini Meerkampen: Dit zijn een zestal toernooien, waarvan drie op zaterdag en drie op een zondag voor meisjes en jongens t/m 14 jaar, die nog niet zo lang tafeltennissen. De deelname is gratis. Dit toernooi is voor competitiespelers, maar vooral recreanten. Vanaf september tot nu zijn de resultaten als volgt: 27 september bij SVE in Utrecht: 4 deelnemers van Bijmaat; Lina Bekhuis wint de 2e prijs; 15 november bij de ttv Hilversum; 8 deelnemers van Bijmaat; er waren 2e prijzen voor Noa Schouten en Milco Mekenkamp; Er staan nog de volgende Mini Meerkampen op het programma: Zaterdag 19 december bij HTTC in Houten; Zaterdag 23 januari bij Bijmaat in Huizen**; Zondag 13 maart bij VTV in Nieuwegein; Zaterdag 14 mei bij WIK in Kockengen. ** Voor de eerste keer organiseren wij een Mini Meerkamp. Bijmaatjeugd in Nationale Ranglijsten Wij hebben geen spelers met een A-status, dat is de hoogste categorie, maar wel met een D-status. ( er zijn geen B en C bij de welpen ). De ons bekende Anouk van der Boom van de ttv Hoogland is nu 3e van Nederland met een A- status. Zij heeft het toernooi in Tilburg gewonnen. Eerst even de jongens: Jeremaia is nu 23e van de 237 geregistreerde D welpen; een goed resultaat bij de NJM van a.s. zondag zal er toe leiden, dat hij zeker gaat stijgen. ( alleen al voor deelname worden punten toegekend ). Teun staat op de 33e plaats en Dick op plaats 165. De wissel competitiebeker is gewonnen door Jeremaia met 85 %. Bijmaat 6 en 7 hebben deelgenomen aan de starterscompetitie. Bijmaat 6 bestond uit Thijs Hettema, Nilsu en Taylan Batman. Taylan heeft 100 % gespeeld. Bijmaat 6 is van de 20 teams op de 3e plaats geeïndigd. Bijmaat 7 bestond uit Noa Schouten, Mara en Nikki Peters. Dit team eindigde op de 20 e plaats. Materiaal Jarig van september tot december : 6/9 Jermaïa Tamaela 10 jaar 29/10 Jochem Molenaar 14 jaar 14/11 Jermo v. Zomeren 12 jaar 18/11 Maddy Bakker 10 jaar 18/11 Twan Bakker 10 jaar 22/11 Cas Bakker 8 jaar 21/12 Noa Schouten 10 jaar Allemaal Van Harte Gefeliciteerd! Te koop, via TTV Bijmaat, batje, inclusief bathoes en 6 balletjes 25,-- (te verkrijgen bij Peter) Nu de meisjes: Noa staat nu 38e van de 53 geregistreerde D welpen. Lieke staat op plaats 47; Nilsu staat op plaats 48.

4 4 Alle voornoemde plaatsen zijn per 15 november Wat mee telt voor de ranking zijn de bereikte resultaten in de competitie en vooral het meedoen met Nationale Toernooien en afdelingskampioenschappen. Ik zal jullie zo af en toe op de hoogte houden van de ranking per speler/ster. Met vr. gr. Peter Struiksma Jeugdactiviteiten agenda 11 december: Winterbingo!!! 12 december:clubkampioenschappen senioren: Huub, Maythe, Elsi en Noah worden hiervoor uitgenodigd. 18 december Clubkampioenschappen voor de jeugd 19 december Minimeerkamp in Houten 20 december: Nationaal Ranglijsttoernooi in Assen 21 december tot en met 3 januari Kerstvakantie: de Bijmaat is dus dicht!!! Gestopt op de club: Damian Smits Mouadh Krimi Kevin Bras Merlijn Mannaert Thijs Hettema Marouane Belahnichi Mara en Nikki Peters Samir Foroghi Jammer dat jullie weggaan, en bedankt voor jullie inzet!!!! NATIONAAL RANGLIJSTTOERNOOI IN TILBURG Het was vroeg op, want Noah, Jeremaia en Teun moesten zich op zaterdag 14 november om uiterlijk uur melden bij het wedstrijdsecretariaat. Dus voornoemde jeugdleden werden tegen door mij thuis opgehaald. Pieter Salentijn ging ook mee. Na een korte onderbreking bereikten wij de sporthal om uur. Het vorige jaar hebben Esli, Maythe en Huub nog meegedaan aan het Nationale Ranglijsttoernooi in Hoorn. Nu dus Tilburg. 28 december: Trainingsstage voor welpen en pupilen bij Shot in Soest. 3 januari: Tafeltennistoernooi bij Shot in Soest 4 januari: eerste les na de vakantie Zaterdag 9 januari: Afdelingskampioenschap Midden bij de ttv Hilversum; Zaterdag 16 januari: Afdelingskampioenschap Midden bij de ttv Hilversum voor hogere jeugd 13 of 20 januari trainen SportCity meer info volgt nog 23 januari Minimeerkamp bij de Bijmaat Zaterdag 30 januari: Start afdelingscompetitie voor de jeugd 26 februari ouder/ kind avond, ook volgt nog meer info over. Zet deze data vast in jullie agenda! Jullie kunnen je voor deze activiteiten opgeven op: jeugd@bijmaat.nl

5 5 Om maar met Jeremaia te beginnen. Hij begon uitstekend met een winstpartij in drie games van Samuel van Hoof van de TTV Stiphout, maar toen was het al afgelopen, want hij kreeg last van krampen in zijn buik en moest helaas opgeven. Een tweede of zelfs een eerste plaats in zijn poule had er zeker in gezeten, waardoor plaatsing voor het hoofdtoernooi een feit was geweest. Tweede werd nu Ruben Hofland van SVE uit Utrecht, waarvan Jeremaia in het verleden al twee keer had gewonnen. Teun werd gecoacht door Bert Olofsen en zijn vader. Teun speelde zijn wedstrijden op tafel 29 ( van de 40, die er stonden ). Van de vijf poulewedstrijden won hij er vier en werd daardoor tweede in zijn poule. Daardoor was plaatsing voor het hoofdtoernooi een feit. Daarna moest Teun tegen Stijn de Kort van TTV Irene uit Tilburg. De eerste game verloor hij met 9-11, maar vervolgens was de acht-jarige Teun met de setstanden 11-8, en 11-9 te sterk voor Stijn. Daarna moest hij spelen tegen Chris Verwoert van Smash '70. Deze speler was als 3e geplaatst. Dit was al weer de kwart finale, maar helaas. Teun verloor met de gamestanden 7-11; 11-6; 8-11 en weer 8-11 van Chris. Ondanks de nederlaag toch een mooi resultaat. Noah voelde zich nog een beetje ziek en verloor mede daardoor zijn eerste twee partijen. Eerst met 6-11, 7-11 en 7-11 van Tom Hoogervorst van HTC Heemstede; vervolgens met 11-4; 10-12; 9-11 en 8-11 van de als eerste geplaatste Benjamin Slijper van de ttv Doing. Na de twee verliespartijen kwam de opa van Noah hem aanmoedigen, want mede door zijn enthousiasme toejuichingen won Noa achtereenvolgens van Niels Wesseling van TTV Taverbo met 11-4; 11-7 en 11-2; daarna van Max Hartemink van Alexandria '66 in vier sets. De spannendste van de laatste partij tegen Matthijs van Hillen van de TTV Hutaf, want de gamestanden waren als volgt. 8-11;7-11; 11-9;11-9 en weer 11-9 voor Noah. In zijn kadettenpoule werd Benjamin Slijper eerste; Tom Hoogervorst tweede en de als vijfde geplaatste Noah Colmsee van Bijmaat derde. Helaas net niet voldoende voor het hoofdtoernooi. 29 November Afdelingsontmoeting NTTB Dit jaarlijks terugkerend toernooi tussen de afdelingen West, Zuid-West, Holland Noord en Midden is een strijd tussen de beste kadetten, pupillen en welpen van deze afdelingen. Dit jaar had Midden de eer om de organisatie te verzorgen en waren we blij dat TTV Hilversum haar zaal beschikbaar stelde. Het was een leuke en spannende dag voor Nilsu. Van de 6 wedstrijden die Nilsu en Anouk speelden, won Nilsu er 3 en Anouk er 4. Hiermee behaalden ze 7 punten van de uiteindelijk in totaal 51 door Ntbb Midden behaalde punten waarmee ze kampioen werden op de 4 districtkampioenschappen afgelopen zondag 29 november. Geen slechte prestaties van Anouk en Nilsu als je bedenkt dat van de 51 punten 31 door het jongensteam en 21 punten door het meisjesteam is behaald. Dus 7 van de 21 punten waren op conto van Anouk en Nilsu. Nilsu Batman en Anouk van der Boom

6 6 Het volgende Ranglijstuitstapje is naar Assen en wel op zondag 20 december waar er weer een Nationaal Ranglijsttoernooi is. Lieke, Teun en Noah gaan proberen zoveel mogelijk wedstrijden te winnen. Pieter en Peter gaan ook weer mee. Peter Struiksma. Bingoavond 11 december Op vrijdagavond 11 december gaat onze Winterbingo weer plaatsvinden. We beginnen om 19:30, en de zaal is open om 19:15. Jullie kunnen je opgeven tot 9 december op jeugd@maat.nl JEREMAIA TAMAELA ( 10 JR ) EN NOA SCHOUTEN ( 9 JR) IN ACTIE BIJ DE NATIONALE JEUGDMEERKAMPEN IN ALMERE Jeremaia en Noa van de tafeltennisvereniging Bijmaat hadden zich middels voorrondes geplaatst voor de landelijke ¼ finale, welke dit weekend in de nieuwe sporthal van Almere plaats vond. Meisjes en jongens waren uit heel Nederland gekomen. Voor iedereen was de doelstelling om zich te plaatsen voor de ½ Finale welke in het weekend van 21 februari plaats vind in Assen. Van elke poule gingen de eerste drie over naar de ½ finale. In de poule van zes kinderen was er één afwezig wegens ziekte. De eerste twee wedstrijden van Jeremaia, leerling van De Ark, gingen in 4 games verloren. Dat hield in, dat hij de laatste twee moest winnen om zeker te zijn van de ½ finale. Eerst won hij dik van Niek Hulleman van Red Stars uit Venray om vervolgens in vier games te winnen van Fabian Ernst van De Toekomst uit Lochem. Dus een 3e plaats; een heel mooi resultaat. Jeremaia behoort nu tot de 24 beste jongens in de leeftijd t/m 10 jaar. We hopen op een grote opkomst! VAN BATJE NAAR BATJE Interview met: Lina Bekhuis Leeftijd: 12 jaar School: Huizermaat Je favoriete tv-programma: Wie is de sjaak Je favoriete eten: Hamburgers Je favoriete website: theuselessweb.com Je favoriete zanger of groep: Ariana Grande Heb je huisdieren: 1 hond: Max (de 'maxcotte' van de bijmaat) & een kat: Siba Heb je broers en/of zusters: Nee ben enigst kind Wat zijn je hobby's: Tafeltennis, astronomie, meevaren met de reddingsdienst HOGE en chillen met vriendinnen Ik geef het batje door aan: Nilsu Noa Schouten en Jeremaïa Tamaela Noa Schouten, leerling van De Gouden Kraal, had het niet getroffen. Vier behoorlijk sterke meisjes in haar poule en één wat minder sterke. In de eerste wedstrijd speelde ze tegen Tanya Misconi van ttv Amsterdam. Tot schrik van de welpenbondscoach slaagde Noa er bijna in om de eerste game van Tanya te winnen. Daarna moest ze tegen Lynn Schijven van The Bakch Hands van Sint Willibrord uit Limburg. Ook speelde Noa tegen dat meisje een heel sterke eerste game om vervolgens de andere twee toch nog te verliezen.

7 7 De verkoop van loten voor de Grote Clubactie 2015 is weer afgelopen. Onze leden hebben weer super hun best gedaan. In totaal zijn er 337 loten verkocht! Vera Kastelein van Scyedam uit Schiedam en Femke Brinkman van Wijk 16 uit Deventer wonnen ook met 3-0 van Noa, maar de laatste wedstrijd, mede dankzij de coaching van clubtrainer Bert Olofsen, werd met 3-0 gewonnen van Laura Kwant uit Harkstede uit Groningen. Dit betekende een 5e plaats. Dus geen plaatsing voor de finale, want van elke poule van zes gingen de beste drie gelijk over naar de Finale. Eén en ander betekent, dat Noa toch de beste 24 meisjes t/m 10 jaar van Nederland bereikt heeft. Noa traint binnenkort elke dag, want haar moeder heeft een echte wedstrijdtafel gekocht, die in de woonkamer komt te staan. Zo veel plezier heeft zij in het tafeltennis en haar moeder ook. De top 5 verkopers zijn: nr. 1 : Milco Mekenkamp met maar liefst 108 loten, nr. 2: Noah Colmsee met 31 loten, nr. 3: Lieke Salentijn met 20 loten, nr. 4: Cas Bakker met 19 loten, nr. 5: Gedeelde plaats voor Dick Schram en Twan Bakker die beiden 18 loten hebben verkocht! Op 10 december 2015 zal de trekking plaatsvinden. Mocht u een prijs winnen, hoeft u daar niets voor te doen. Deze worden automatisch binnen 6 weken bezorgd bij u thuis, of in geval van een geldprijs op uw bankrekening gestort. Alle verkopers ontzettend bedankt voor jullie inzet. Bij de clubkampioenschappen (18 december) zullen de verdiensten van de verkopers uitgedeeld worden. Groeten, Patricia Bekhuis TAFELTENNISKAMP GOIRLE Een van de hoogte punten van een tafeltennisjaar is het tafeltenniskamp in Goirle. Het kamp bestaat al 37 jaar, en 3 kinderen van Bijmaat deden deze editie mee. Voor de begeleider ( Pieter Salentijn) was het de eerste keer als kader. Het was de laatste week voor de zomervakantie en het weer was uitstekend te noemen. Voor Kevin, Lieke en Teun was het de eerste keer, en waren ook nog eens de jongste deelnemers. De eerste dag was slaapplek inrichten en kennismaken met de andere 49 kinderen. De 5 dagen daaropvolgend stonden in het teken van: Veel conditietrainingen, piepjestest, 10 kilometer fietsen van- en naar de sporthal, boks en meditatie een sportschool, en zwemmen.

8 8 Het was dit jaar erg gezellig, de stemming was gewoon erg goed te noemen, ondanks het warme weer werd er iedere dag met zeer veel toewijding getraind. De kinderen van Bijmaat zaten in de jongste groep tot 3 de klasse en kregen zo n 5 uur tafeltennistraining. TAFELTENNISTRAININGEN BIJ BIJMAAT Al een aantal jaren krijgt de jeugd van Bijmaat de kans om twee keer in de week te trainen onder leiding van Bert Olofsen op de dinsdag en Zen Schoonheim op de donderdag. Peter Struiksma houdt zich bezig met de startende jeugd op de dinsdag. Nu valt het op, dat de opkomst van de startende jeugd op de dinsdag- en de startende jeugd op donderdag meestal wel goed is. Ook de belangstelling om te trainen bij de groep van kinderen, die traint op de dinsdag bij Bert van uur tot uur is uitstekend. Meestal bijna een 100 % opkomst. Dat geldt trouwens ook op de donderdag van tot uur bij Zen. Maar.. van uur op de dinsdag en vanaf uur op de donderdag is de opkomst bijna altijd teleurstellend. Als je veel huiswerk hebt gaat dat m.i. voor tafeltennis en als je je even afmeldt bij Bert of Zen dan is dat in orde. Maar zo maar een groot aantal weken wegblijven dat kan natuurlijk niet. Het komt je spel niet ten goede en de Bijmaat betaalt de trainers voor leden die er zijn en niet voor de leden, die er niet zijn. Dus... als je niet te veel huiswerk hebt kom dan gezellig naar de club. Peter Struiksma De avonden waren ingericht voor het gezamenlijke eten en sport en spel. We hebben een 6 kamp gehad met veel opblaasbare elementen. We hebben honkbal gespeeld, frisbee, en nog veel meer. Maandagavond was er een bioscoopzaal ingericht voor de spannende film Malificent. Twee avonden was er een groot watergevecht waar niemand zich aan kon onttrekken. Ook hebben we een hele leuke middag gehad bij een groot zwembad in Tilburg met veel verschillende zwembaden en glijbanen. Nu een zeer intensieve week, vertrokken alle spelers weer huiswaarts, met een fantastische gevoel, een nieuwe ervaring en nog meer tafeltennisvaardigheden. Hopelijk zijn er voor 2016 ook weer spelers van Bijmaat die dit avontuur wel aandurven TEAMSAMENSTELLING JEUGD TTV BIJMAAT VOORJAARS COMPETITIE 2016 Team1 2 e klasse Noah Colsee, Maythe Dirkzwager, Huub Kool, Esli Smit Team 2 5 e klasse Milco Mekenkamp, Tom Ouwerkerk, Denice Smits Team 3 5 e klasse (aangevraagd) Kevin Eggink,Teun Salentijn, Jeremaïa Tamaela Team 4 6 e klasse Dick Schram, Lina Bekhuis, Jochem Molenaar

9 9 Team 5 6 e klasse Kampioenschappen Midden Nederland bij T.T.V. Hilversum Zaterdag 9 januari 2016 zijn bij T.T.V. Hilverstum de kampioenschappen Midden Nederland. Alle jeugdleden (behalve Huub, die wordt uitgenodigd voor 16 januari) mogen zich hiervoor inschrijven. Jullie kunnen je inschrijven op jeugd@bijmaat.nl tot 10 december. Nilsu Batman, Taylan Batman*, Lieke Salentijn en Noa Schouten Team 6 Startersklasse Daniel van der Heide, Tygo Rijnders en Jermo van Zomeren. * Taylan speelt als één van de meisjes van zijn team verhinderd is of valt in in team 2,3 of 4 tot een totaal maximum van drie keer voor 2,3 of 4. Colofon: Redactie: TTV Bijmaat Peter Struiksma Zen Schoonheim Linda Schaap Cora Schram

Nieuws van de Voorzitter Jeugdcommissie

Nieuws van de Voorzitter Jeugdcommissie Nieuws van de Voorzitter Jeugdcommissie Mijn vakantie zit er al weer op. Twee weken vakantie in de Algarve Portugal. Geen druppel regen gehad met een temperatuur van elke dag zo'n 30 graden. Maar zo beroerd

Nadere informatie

Evenementenkalender 2019

Evenementenkalender 2019 Evenementenkalender 2019 De vet gedrukte data vinden plaats in Tafeltenniscentrum Hilversum Juli 2019 Za. 13 juli: Aanvang zomervakantie (t/m 25/8) Ma. 8 juli t/m vr. 12 juli Oskamzaal niet beschikbaar

Nadere informatie

Afdeling Midden Nederland. Ratingklasse-indeling en Poule-indeling 1 e ronde. MiddenMeerkampen Jeugd

Afdeling Midden Nederland. Ratingklasse-indeling en Poule-indeling 1 e ronde. MiddenMeerkampen Jeugd Afdeling Midden Nederland Ratingklasse-indeling en Poule-indeling 1 e ronde MiddenMeerkampen Jeugd 2018 Versie 23-05-2018.01 NTTB Afd. Midden Nederland Bulletin 2305 (23-05-2018) (Jeugd) Hallo allemaal,

Nadere informatie

COMPETITIE BULLETIN JEUGD

COMPETITIE BULLETIN JEUGD COMPETITIE BULLETIN JEUGD COMPETITIE INDELING 2019VJ 3 januari 2019 Inhoudsopgave 1 Belangrijke mededelingen 2 1.1 Vacatures............................................... 2 1.2 Algemeen...............................................

Nadere informatie

Evenementenkalender 2019

Evenementenkalender 2019 Evenementenkalender 2019 De vet gedrukte data vinden plaats in Tafeltenniscentrum Hilversum Augustus 2019 Zaterdag 31 augustus: Almere United Open (jeugd) Open Utrechtse Kampuioenschappen (SVE) NK Heren

Nadere informatie

INFOBULLETIN DECEMBER 2015

INFOBULLETIN DECEMBER 2015 INFOBULLETIN DECEMBER 2015 Limburgse Jeugd Masters 2015/2016 De eerste ronde van de Limburgse jeugd Masters is op 22 november gespeeld in Heerlen. Drie jongens en 3 meisjes van Quick waren present. Isa

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT De periode tot aan de zomervakantie zal worden ingevuld met o.a. de trainingen, externe toernooien, de clubkampioenschappen, een ouder-kind toernooi

Nadere informatie

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België)

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Op woensdag 31 Oktober en donderdag 1 November vond in Namen voor de 16 e keer het Internationale jeugdtoernooi van Namen plaats. Evenals vorig jaar nam de afdeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 2 Jaargang 2012-2013 Hallo Jeugdleden en ouders, INFORMATIE Voor de jeugd in Noord-Holland is er een nieuwe site gemaakt: www.nhjb.tk (Noord Holland Jeugd Bowlen). Op deze site staan alle uitslagen,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017 NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017 VAN DE VOORZITTER VINCENT Met nog vier badmintonmaanden voor de boeg staan er nog een hoop leuke activiteiten op het programma. Om te beginnen het ouder-kindtoernooi

Nadere informatie

INFOBULLETIN MEI 2015

INFOBULLETIN MEI 2015 INFOBULLETIN MEI 2015 Limburgse Jeugdmasters in Geleen/Sittard. Op zondag 19 april was alweer laatste toernooi van de LJM. Lekker dichtbij dus uitgeslapen stonden Maud, Maud, Noa, en Jens achter de tafel.

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2013-2014. Nieuwsbrief 1, sept 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Na een lange vakantie staan we weer te popelen om te gaan beginnen aan een nieuw bowlingseizoen. We hopen dat jullie een leuke vakantie

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

Afdelingsontmoeting Grootebroek

Afdelingsontmoeting Grootebroek Afdelingsontmoeting Grootebroek Op zondag 30 November vond in Grootebroek (NH) de Afdelingsontmoeting plaats. Dit is een toernooi waarbij de afdeling West, Midden, Holland-Noord en Zuidwest, de strijd

Nadere informatie

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 TV De Delftse Hout Jaarverslag 2015 pag. 13 januari 2016 Jaarverslag Jeugdcommissie 2015 Het jaar begon met ons jaarlijks bezoek aan de Kidsday van het ABN AMRO Toernooi. Op

Nadere informatie

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG Van de redactie Het is weer winter. Het competitieseizoen is weer afgelopen, clubkampioenschappen jeugd en senioren zijn weer geweest. Kortom tijd voor kerst. Namens de redactie fijne feestdagen allemaal

Nadere informatie

Zaterdag 6 oktober Zaterdag 29 september Zondag 23 september 2018 (A-licentie Welpen) Zaterdag 22 september 2018

Zaterdag 6 oktober Zaterdag 29 september Zondag 23 september 2018 (A-licentie Welpen) Zaterdag 22 september 2018 Zaterdag 6 oktober 2018 We moesten uit voor de competitie naar TOP (Haastrecht), de uitslag 7-3 voor Taverzo. We begonnen met een 5 gamer die Sarah wist te winnen. Daarna liepen we uit naar 3-0 en daarna

Nadere informatie

Deze week in t Klökske Goede resultaten bij competitie en toernooien overheersen!

Deze week in t Klökske Goede resultaten bij competitie en toernooien overheersen! Deze week in t Klökske Goede resultaten bij competitie en toernooien overheersen! COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 3 november: Senioren Sempre Avanti 1 SETA 1 5-5 Heerlen 5 SETA 2 3-7 Jeugd SETA

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd November 2016

Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Hallo Allemaal, Inmiddels begint het buiten weer steeds vroeger donker te worden en dat betekent dus dat we ook weer een aantal feestdagen gaan krijgen de komende tijd.

Nadere informatie

1 oktober 2014 jaargang 57, no. 3

1 oktober 2014 jaargang 57, no. 3 Nieuwsbrief 1 oktober 2014 jaargang 57, no. 3 Oktober 2014 Dit is de derde nieuwsbrief van het seizoen 2014 2015. Een dikke nieuwsbrief met volop informatie over toernooien, jeugdmeerkampen en een uitgebreid

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora.

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis  Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. Nieuwsbrief nr.8 SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. De nieuwsbrief verschijnt als er nieuws is. VOOR IN JE AGENDA: Elke dinsdag v.a. 19.30 uur

Nadere informatie

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 Als trainster van Amjoy ben Ik er trots op dat we met 2 teams uit komen in de eerste klasse gemengd. Met deze spelers werk ik al jaren op de baan en het is super om te zien hoe

Nadere informatie

EVEN VOORSTELLEN MICHELLE Hoi, ik ben Michelle Lichtendahl. Ik ben de moeder van Pepijn en ben gevraagd voor de jeugdcommissie van BC Inside.

EVEN VOORSTELLEN MICHELLE Hoi, ik ben Michelle Lichtendahl. Ik ben de moeder van Pepijn en ben gevraagd voor de jeugdcommissie van BC Inside. NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 19 VAN DE VOORZITTER VINCENT Na 19 jaar trouwe dienst in de jeugdcommissie, waarvan de afgelopen vier jaar als voorzitter heb ik besloten er na dit seizoen een punt achter

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 21 november 2012 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met mededelingen over ouder-kind toernooi, stedenontmoeting, NJTL, NK, en andere uitslagen. NJTL We doen dit seizoen mee met 1

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen Nummer 1 Seizoen 2015-2016 2015-2016-1 In deze nieuwsbrief 1 Inleiding 2 Terugblikken 3 Pupillen van de week 4 Agenda 5 Afspraken 6 Competitie CMV 7 Weetjes 8 Overig nieuws 9 Digitale info 10 Voor de ouders

Nadere informatie

Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde.

Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde. Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 10 maart: Senioren: De seniorenteams waren vrij. Jeugd: Destatec 2 SETA 1 4-1

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2011

Nieuwsbrief oktober 2011 Nieuwsbrief oktober 2011 Inleiding Beste sponsoren en andere tennisliefhebbers, Zo heb je te maken met 6 spelers en zo zijn het er 15! Dit betekent niet alleen dat ons systeem (met name kosten acceptabel

Nadere informatie

Nu nog een mooie naam...

Nu nog een mooie naam... // MINIMEERKAMP HILVERSUM // VAN DE REDACTIE Jeugdtoernooi - 28 oktober 2007, Hilversum Afgelopen zondag was het weer tijd voor een nieuwe editie van het Minimeerkamp. Dit is een jeugdtoernooi speciaal

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD JANUARI FEBRUARI 2017

NIEUWSBRIEF JEUGD JANUARI FEBRUARI 2017 NIEUWSBRIEF JEUGD JANUARI FEBRUARI 2017 VAN DE VOORZITTER VINCENT Ten eerste wens ik iedereen een mooi, gezond en sportief jaar toe. We hopen er met elkaar weer een mooi (badminton)jaar van te maken. In

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 5, februari 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met het laatste bowling- nieuws. Er is veel gebeurd de laatste weken. Veel leesplezier. Informatie Voor de scores van onze eigen

Nadere informatie

27 september 2017 jaargang 60, no. 2

27 september 2017 jaargang 60, no. 2 TTV De Batswingers 27 september 2017 jaargang 60, no. 2 Oktober 2017 Er staan weer een paar toernooien aan te komen. Ga je ook nu al inschrijven voor ons Batswingers Teamtoernooi op 17 december 2017. Een

Nadere informatie

zaterdag 27 mei 2017

zaterdag 27 mei 2017 TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be zaterdag 27 mei 2017 vanaf 19u00 in ons lokaal Programma: 19u00: Receptie aangeboden door de club 19u30: Voorstelling kampioenen 20u30: Demonstratiewedstrijd

Nadere informatie

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD Hallo allemaal, De nieuwe naam van de vereniging is bekend, ZVL-1886. Vanaf nu gaan we deze naam gebruiken voor de NieuwsKrant en de teambenaming. 21 mei is de EG 1 Nederlands kampioen geworden. De DG

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Toppers! Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen.

Toppers! Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen. Toppers! 22 april 2015: Schoolkorfbal (de voorronde) Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen. Waarom deze

Nadere informatie

Bekercompetitie. Van de redactie

Bekercompetitie.   Van de redactie Van de redactie Het tafeltennisseizoen zit er alweer bijna op. De bekercompetitie is voor SVO voorbij, het dubbeltoernooi zit er ook alweer op en vanavond is alweer de laatste speelavond. Gelukkig is er

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 4 JULI

Nieuwsbrief 29 4 JULI Nieuwsbrief 29 4 JULI 2017 www.bcscarabee.nl Hallo beste leden! Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2017! In deze editie nog een paar laatste weetjes van dit seizoen. De vakantie staat ook weer voor de deur

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016 Aan alle ouders/verzorgers en kinderen van de miniafdeling, Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Vorige

Nadere informatie

Beste tafeltennisvrienden,

Beste tafeltennisvrienden, Beste tafeltennisvrienden, Korte nieuwsflits deze week, maar niet onbelangrijk! Zondag 22 februari spelen onze heren hun tweede wedstrijd in de strijd tegen degradatie. Het wordt een uitwedstrijd in Oegstgeest,

Nadere informatie

Informatieboekje TTV Taverbo/Sabo versie 2016

Informatieboekje TTV Taverbo/Sabo versie 2016 Geachte lezer, Wie interesse heeft voor tafeltennis kan daarvoor in Boxtel terecht bij Taverbo-Sabo, de enige tafeltennisvereniging in deze plaats. Met dit boekje willen wij u zoveel mogelijk informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Beste schaatsliefhebber, De eerste nieuwsbrief is goed ontvangen dus de hoop is er, dat ik regelmatig wat stof binnenkrijg voor een mooi stukje in de nieuwsbrief. Een aantal van

Nadere informatie

1. Eisen A-, B- en C-licenties A-licenties

1. Eisen A-, B- en C-licenties A-licenties 1. Eisen A-, B- en C-licenties A-licenties Competitie o Dames: Om de licentie te verkrijgen: een sterktegetal van tenminste 505. Het sterktegetal wordt berekend over voorronde en play-offs gezamenlijk.

Nadere informatie

Kampioenenviering

Kampioenenviering TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be Kampioenenviering 2018-19 zaterdag 25 mei 2019 vanaf 19u00 in ons lokaal Programma: 19u00: Receptie aangeboden door de club 19u30: Voorstelling kampioenen

Nadere informatie

Deze week in t Klökske een mix van competitie, toernooien en een vleugje pingpongbal.

Deze week in t Klökske een mix van competitie, toernooien en een vleugje pingpongbal. Deze week in t Klökske een mix van competitie, toernooien en een vleugje pingpongbal. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 17 november: Senioren SETA 1 Brunssum 5 7-3 SETA 2 Quick 72 1 3-7 Jeugd SETA

Nadere informatie

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week 9-2019 UITSLAGEN. Olympia/Esia/Adio A1 - Margraten A1 18-26 SVM D1 - Margraten D1 12-12 Juliana E1 - Margraten E1 13-08 BFC D4 - Margraten D2 07-16 Born E2 - Margraten

Nadere informatie

INFOBULLETIN JUNI 2017

INFOBULLETIN JUNI 2017 INFOBULLETIN JUNI 2017 Gezocht: Facebook/Website beheerder In de huidige tijd wordt veel gecommuniceerd via (onder anderen) facebook. Ook Quick wil graag toetreden tot dit digitale communicatie kanaal.

Nadere informatie

Seta nieuws in t Klökske - week 13 - woensdag 27 maart 2019

Seta nieuws in t Klökske - week 13 - woensdag 27 maart 2019 Deze week in t Klökske Veel spanning in de competities. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 23 maart: Senioren: Minor 1 SETA 1 5-5 Heerlen 4 SETA 2 1-9 SETA 1 Falco 2 5-5 Sittard 1 SETA 2

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016

Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016 Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016 Beste leden, donateurs en sponsoren, De voorjaarscompetitie 2016 is weer afgelopen. De uitslagen van de teams die hebben deelgenomen aan de competitie zijn: Gemengd dubbel

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

Deze week in t Klökske Prima prestaties SETA tijdens Limburgse Kampioenschappen.

Deze week in t Klökske Prima prestaties SETA tijdens Limburgse Kampioenschappen. Deze week in t Klökske Prima prestaties SETA tijdens Limburgse Kampioenschappen. COMPETITIE Zaterdagcompetitie De voorjaarscompetitie start op 2 februari 2019. De indelingen zijn wel al allemaal bekend.

Nadere informatie

Boomtopperdag was een succes! 5e jaargang, nummer oktober 2013

Boomtopperdag was een succes! 5e jaargang, nummer oktober 2013 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

Inleidend. Wedstrijdnieuws. Pupil van de week Bas Ritmeester

Inleidend. Wedstrijdnieuws. Pupil van de week Bas Ritmeester Inleidend Het Bovenwatertje van november-december Nieuwsbrief voor de jeugd en pupillen Tjonge we zitten al weer richting eind november en we zijn de voorbereidingen al aan het starten voor alle activiteiten

Nadere informatie

De Babbeltjes. Maand: November

De Babbeltjes. Maand: November De Babbeltjes Maand: November Video actie Ben jij een echte balkunstenaar? Of heb jij een mooie korfbal actie? Doe dan nu mee met de video actie! Maak een filmpje van jouw truc of actie en stuur deze op

Nadere informatie

Nederlands Kampioenschap (NK) Jeugd Beach

Nederlands Kampioenschap (NK) Jeugd Beach Informatie voor spelers (en ouders en supporters) die deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap (NK) Jeugd Beach Er wordt conform de Nevobo reglementen gespeeld door jongens en meisjes teams in de leeftijd

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

!Hierbij de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014.

!Hierbij de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014. BESTE SCHAPEKOLKERS, Hierbij de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014. Wat kun je allemaal in deze nieuwsbrief lezen Nieuws van de Technische commissie Sponsorcommissie Jeugdcommissie mbt een jeugdtoernooi

Nadere informatie

Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen

Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen Turnhoutsebaan 357 B2140 Borgerhout Tel: 03/271 09 55 Fax: 03/239 40 35 e-mail: afp.antwerpen@gmail.com website: http://www.afpantwerpen.com KBC:

Nadere informatie

We gaan beginnen! Kunstgrasveld zo goed als klaar!

We gaan beginnen! Kunstgrasveld zo goed als klaar! Subscribe Past Issues Translate RSS Nieuwsbrief SC Valburg zomer 2017 Voeg SC Valburg toe op Facebook Stuur naar een vriend We gaan beginnen! We zitten nog midden in de zomervakantie, maar we gaan eindelijk

Nadere informatie

s.v. Huizen nieuwsbrief

s.v. Huizen nieuwsbrief s.v. Huizen nieuwsbrief Hier is hij dan de nieuwsbrief van s.v. Huizen. Dit seizoen zijn er op organisatorisch gebied een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo is er geen jeugdbestuur meer maar een jeugdcommissie

Nadere informatie

VROONESTE-IN-FO NUMMER 9 15 JANUARI 2015

VROONESTE-IN-FO NUMMER 9 15 JANUARI 2015 VROONESTE-IN-FO NUMMER 9 15 JANUARI 2015 -Kalender -De Nationale Voorleesdagen 2015 KALENDER Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest, kinderen s middags vrij Dinsdag 9 december MR vergadering Donderdag 18

Nadere informatie

NTTB Jeugdcup 2013 Papendal

NTTB Jeugdcup 2013 Papendal NTTB Jeugdcup 2013 Papendal Afgelopen weekend vond op het Olympisch trainingscentrum Papendal de NTTB Jeugdcup plaats. Dit is een toernooi waarbij de 8 Nederlandse afdelingen de strijd met elkaar aangaan.

Nadere informatie

Programmaboekje Tafeltennisfeest Schoolsport. Sportief Zeist

Programmaboekje Tafeltennisfeest Schoolsport. Sportief Zeist Schoolsport Wij zijn namens ZTTV en Sportief Zeist verheugd dat wij jullie school (hopelijk) mogen ontvangen op het tafeltennisfeest 2018. Deze vind plaats op zaterdag 6 januari 2018 in de sporthal Vollenhove

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd December 2016

Nieuwsbrief Jeugd December 2016 Nieuwsbrief Jeugd December 2016 Hallo Allemaal, Hier is de inmiddels vierde nieuwsbrief voor de jeugd. De afgelopen periode zijn er verschillende activiteiten geweest en gaan we aan de gang om de volgende

Nadere informatie

Seizoen met voorspoedig weer:

Seizoen met voorspoedig weer: Seizoen met voorspoedig weer: Dit voorjaar is er een geweest met bovengemiddeld lekker en zomers weer. Dit resulteerde in tot nu toe weinig afgelaste wedstrijden. Vorige maand startte we met Slow Pitch

Nadere informatie

1 februari 2017 jaargang 59, no. 6

1 februari 2017 jaargang 59, no. 6 TTV De Batswingers 1 februari 2017 jaargang 59, no. 6 Februari 2017 De kop is er af, met een drukke toernooimaand net achter de rug. Het Darttoernooi is een groot succes en Ron de koelste kikker. Robin

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

Maandag 8 april Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie)

Maandag 8 april Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie) Maandag 8 april 2019 Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie) Tien wedstrijden, tien nederlagen (3x 4-6) in de voorjaarscompetitie. Dan ben je terecht gedegradeerd. Ook al hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC juli 2018

Nieuwsbrief MTC juli 2018 Nieuwsbrief MTC juli 2018 Van de redactie In deze editie van de nieuwsbrief lees je informatie vanuit het bestuur, een verslag van het Tententoernooi voor de jeugd, nieuws van de competitieleiders, nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 View this email in your browser Nieuwsbrief juni 2015 Voorjaarscompetitie afgesloten met een barbecue Hier een foto-impressie van de barbecue en klik hier voor de definitieve eindstand van de Voorjaarscompetitie

Nadere informatie

Bij de vorige begroting waren de ledentallen resp. 2370, 1145 en 423.

Bij de vorige begroting waren de ledentallen resp. 2370, 1145 en 423. Toelichting op de begroting 2014 van de NTTB Afdeling Noord. INKOMSTEN: 8000. Afdelingscontributie Basisleden 2350 x 3,00 7.050,00 Competitiegerechtigde senioren 1050 x 8,00 8.400,00 Competitiegerechtigde

Nadere informatie

1 juni 2017 jaargang 59, no. 10

1 juni 2017 jaargang 59, no. 10 TTV De Batswingers 1 juni 2017 jaargang 59, no. 10 Juni-Juli 2017 Met nog 7 trainingen te gaan is dit de laatste Sorry dit seizoen. Vooruitkijkend het Familietoernooi (1 juni) voor alle jeugd en senioren,

Nadere informatie

Ik wens iedereen een mooi zomerseizoen met veel tennis toe!

Ik wens iedereen een mooi zomerseizoen met veel tennis toe! Van de voorzitter Zondag 21 juni, 2015 Beste tennisvrienden, Onze club bestaat 30 jaar en dat gaan we vieren! Nog aan het bijkomen van het Midzomeravondtoernooi, sta ik alweer op baan 4 te tennissen met

Nadere informatie

Inhoud Aan de leden Van het bestuur

Inhoud Aan de leden Van het bestuur Inhoud Aan de leden Van het bestuur Jaargang 9 Nummer 2 AAN ONZE LEDEN.. Beste vrienden van GSM, Woord vanuit het Bestuur TV GSM sponsoren Wij willen jullie graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen

Nadere informatie

Play offs. Schipholfonds. Dames starten vrijdag met play offs. Alle stemmers bedankt!

Play offs. Schipholfonds. Dames starten vrijdag met play offs. Alle stemmers bedankt! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 11 mei 2016 (nummer 20, seizoen 2015-2016) Play offs Dames starten vrijdag met play offs Dit weekend gaan de play offs van start. De senioren bijten de spits af en spelen vrijdag

Nadere informatie

Triade nieuwsbrief Editie

Triade nieuwsbrief Editie Triade nieuwsbrief Editie 4 09-09-2016 DE ZOMERVAKANTIE IS VOORBIJ, DUS NIEUW SEIZOEN IS BEGONNEN! We hopen dat jullie allemaal een goede, leuke en vooral ontspannende zomervakantie hebben gehad en dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2016

Nieuwsbrief Juli 2016 Nieuwsbrief Juli 2016 Agenda Zondag 24 Juli t/m zondag 4 september Zomervakantie, er zijn geen lessen. Maandag 5 september Alle lessen starten weer! 17 september t/m 25 september Nationale Sportweek Zondag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De jaarlijkse paaseierenactie komt er weer aan! Januari Jaargang 5

Nieuwsbrief. De jaarlijkse paaseierenactie komt er weer aan! Januari Jaargang 5 Nieuwsbrief Januari 2016 Jaargang 5 Margaret Gerrits Math Scherjon Julia Fetisov Elisa Pardoel Jan van Heijster Anouk Eulenpesch 1 februari 7 februari 19 februari 20 februari 22 februari 26 februari De

Nadere informatie

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting :

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : 1.Wat vind je leuk aan korfbal? Dat het een teamsport is. Dat het een gemengde sport is. Dat het twee vakken heeft, 1 verdedigen en 1 aanvallen. 2.Wat

Nadere informatie

OBS De Blaak ( ) Website:

OBS De Blaak ( )   Website: Ouderinfo 9 12 januari 2018 OBS De Blaak (013-4689466) Email: obs.de.blaak@opmaat-scholen.nl Website: www.obsdeblaak.nl Beste ouders/verzorgers, In deze informatiebrief: Ouderinfo versus Klasbord Vakantietoernooi

Nadere informatie

Inschrijven voor 27 augustus dus JEUGD, JUNIOREN, SENIOREN en de Zomer Challenge BELANGRIJKE DATA

Inschrijven voor 27 augustus dus JEUGD, JUNIOREN, SENIOREN en de Zomer Challenge BELANGRIJKE DATA Inschrijven voor 27 augustus 2018 Het Park Event is voor ALLE TVN-leden... dus JEUGD, JUNIOREN, SENIOREN en de Zomer Challenge BELANGRIJKE DATA Zondag 2 September Toernooi voor Basis scholieren en middelbare

Nadere informatie

Dinsdag 6 november 2018

Dinsdag 6 november 2018 Dinsdag 6 november 2018 De Sprint 2-Hellevoets Effect 1: 3-2 (3 e klasse J duo competitie) Hellevoets Effect 1 heeft zichzelf gisterenavond opnieuw geen dienst bewezen door in Brielle met 2-3 te verliezen

Nadere informatie

Welkom bij TTV Stiphout

Welkom bij TTV Stiphout TTV STIPHOUT Van: Ledenadministratie Mw. Marieke de Beer T(0492) 53 49 78 ledenadministratie@ttvstiphout.nl Helmond, januari 2017 Welkom bij TTV Stiphout Graag willen wij u informatie geven over onze tafeltennisvereniging.

Nadere informatie

1 september 2014 jaargang 57, no. 2

1 september 2014 jaargang 57, no. 2 Nieuwsbrief 1 september 2014 jaargang 57, no. 2 September 2014 Dit is de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014 2015. De meeste junior- en seniorleden hebben hun eerste trainingen er alweer op zitten

Nadere informatie

JEUGD. * clubzwemkampioenschap * swin-in Leiden * GirlzOnlY kamp

JEUGD. * clubzwemkampioenschap * swin-in Leiden * GirlzOnlY kamp Hallo allemaal, Ook het afgelopen weekend was spannend voor een aantal teams. De DG speelden in ons eigen zwembad het NK, de BJ de halve finale en de BM de finale voor het NK. De DG werd 2e, de BJ verloor

Nadere informatie

Competitie Jeugd Najaar 2013

Competitie Jeugd Najaar 2013 Competitie Jeugd Najaar 2013 Aan alle jeugdleden van T.V. De Punt Zeewolde, mei 2013 Beste Jeugdspelers, Komend najaar 2013 zal onze vereniging meedoen met de jeugd najaarscompetitie van de KNLTB, in de

Nadere informatie

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 Beste Tepci-leden, Apeldoornse Tennis Kampioenschappen 2018 Zaterdag en zondag de finales op TEPCI Sportief en sociaal het grootste tennistoernooi van Apeldoorn. Wie wil er

Nadere informatie

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Clubblad Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Voorwoord Beste tennisvrienden, Het tweede clubblad 2013 is er. Nu voor de meeste onder ons de zomervakantie

Nadere informatie

Regio Finale Schoolhandbal 27 mei 2015 Meisjes en Jongens Regio Oost (Zutphen)

Regio Finale Schoolhandbal 27 mei 2015 Meisjes en Jongens Regio Oost (Zutphen) Regio Finale Schoolhandbal 27 mei 2015 Meisjes en Jongens Regio Oost (Zutphen) Hallo sportvrienden, Hierbij ontvangen jullie de informatie voor de Regio Finale Schoolhandbal 2015 Oost (Zutphen) Welke gehouden

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief maart 2016 Beste Thialffer, Het kan nog net voordat we allemaal gaan genieten van een heerlijke clubavond op de Leemputten. Ik ga er van uit dat we met velen zullen zijn aankomende vrijdagavond.

Nadere informatie

1 november 2015 jaargang 58, no. 1

1 november 2015 jaargang 58, no. 1 Nieuwsbrief 1 november 2015 jaargang 58, no. 1 November 2015 Na een periode van stilte is hier de eerste nieuwsbrief van dit seizoen. Het idee is dat we via website en Facebook regelmatig actueel nieuws

Nadere informatie

INFOBULLETIN MEI

INFOBULLETIN MEI INFOBULLETIN MEI 2018 www.ttvquick72.nl AVG Informatie We beginnen deze uitgave een heel saai, met de AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming die per 25 mei 2018 geldt. Net als alle andere verenigingen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2015

Nieuwsbrief Maart 2015 Nieuwsbrief Maart 2015 Van de voorzitter Het is gebruikelijk om op deze plaats aandacht te hebben voor het volgende, maar de afgelopen periode hebben meerdere leden van onze club één van hun naasten veloren.

Nadere informatie

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken Handbal Ik hou mijn spreekbeurt over handbal omdat ik zelf aan deze sport doe en ik het een mooie sport vind. Ik ga het vandaag hebben over wat handbal precies inhoudt, de leeftijdsindeling, de wedstrijden,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen 2018-2019 Voor je ligt de tweede editie van de nieuwsbrief van Jubileumseizoen 2018-2019. In deze nieuwsbrief kun je uitgebreid lezen over het jubileum! Daarnaast is er o.a.

Nadere informatie

Jaarverslag badminton seizoen

Jaarverslag badminton seizoen Jaarverslag badminton seizoen 2016-2017 BESTUUR Dit seizoen bestond het bestuur uit de volgende leden: Henk Zonnenberg : voorzitter Patrick de Jong : secretaris Frans Verschuren : penningmeester / ledenadministratie

Nadere informatie

Bijlage 8 ALV NTTB West 15 november 2018 Activiteitenplan 2018

Bijlage 8 ALV NTTB West 15 november 2018 Activiteitenplan 2018 Bijlage 8 ALV NTTB West 15 november 2018 Activiteitenplan 2018 Activiteit 1 Regio promotiedagen in kernsteden: Het organiseren van een aantal tafeltennispromotiedagen in de afdeling waarbij verenigingen

Nadere informatie

BadmintonClub Dwingeloo. Jaarverslag Seizoen

BadmintonClub Dwingeloo. Jaarverslag Seizoen BadmintonClub Dwingeloo Jaarverslag Seizoen 2015 2016 1 Badminton Vereniging Dwingeloo is opgericht in 1980. Op dit moment zijn we een vereniging die de badmintonsport hoofdzakelijk recreatief beoefend.

Nadere informatie

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER ALV: 18 november Nieuws vanuit de mini s Foto uit de oude doos Activiteitencommissie Standenlijst ALV MAANDAG 18 NOVEMBER Op maandag 18 november om 21:15 uur is de algemene ledenvergadering in de kantine

Nadere informatie