Algemeen Nieuws. Seizoen DD Nr Schoolreisje Laatste schooldag. Schoolontbijt. Project: Bouwen. Verkeer

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemeen Nieuws. Seizoen 2014-2015 DD 26-03-2015 Nr. 324. Schoolreisje Laatste schooldag. Schoolontbijt. Project: Bouwen. Verkeer"

Transcriptie

1 Seizoen DD Nr. 324 Schoolontbijt Project: Bouwen Verkeer Schoolreisje Laatste schooldag Algemeen Nieuws Pasen Volgende week leren we dit prachtige lied. Wat zijn we rijk dat we mogen weten dat er iemand zoveel van ons hield dat Hij de straf voor ons droeg. In deze tijd naar Goede vrijdag toe is het goed om hier bewust bij stil te staan. Ook op school besteden we aandacht aan Pasen. Natuurlijk door het vertellen van de Bijbelverhalen en door werkjes te maken die met Pasen te maken hebben. Kijkt u komende week maar eens in de groep van uw kind. Als ik mijn ogen sluit en denk aan Golgotha, dan lijkt het net of ik daar op die heuvel sta. Ik zie het houten kruis zie wat de mensen doen dat Jezus sterven moet, want dat gebeurde toen. Ik hoor opnieuw zijn stem die roept: Het is volbracht. En daarna wordt het stil 't is donker als de nacht. Toen stierf Hij aan het kruis toen was de pijn voorbij. O, ik weet meer dan ooit dat Hij dit deed voor mij. Ik doe mijn ogen dicht en vouw mijn handen stil. Ik bid met heel mijn hart, wat ik Hem zeggen wil: Heer, aan dat houten kruis droeg U de straf voor mij. Ik had nog nooit een Vriend die zoveel hield van mij. (Er is geen aparte paasviering van kinderen met ouders op school.) Welkom Julian Moedt is in groep 1 aangeschoven. Hij heeft al 2 broers op school: Timo in groep 4 en Corné in groep 2. We heten Julian van harte welkom en hopen dat je je snel fijn zult voelen op school. In groep 2 is Philip Reijersen van Buuren en in groep 7 Hugo Reijersen van Buuren in de groep gekomen. Zij zijn verhuisd van Gouda naar Hoogezand. We heten jullie van harte welkom! Spreekavond op aanvraag Op 13 april as. is de spreekavond op aanvraag. Als er bijzonderheden zijn m.b.t. uw kind(eren) kunt u de leerkracht te spreken vragen. De leerkracht kan u ook uitnodigen voor een gesprek. Het opgaveformulier vindt u onderaan dit schoolerf. U kunt dit inleveren bij de leerkracht. Het rooster hiervoor ontvangt u uiterlijk 7 april. Personeel Juf Kathy was de afgelopen week een paar dagen ziek en ook maandag en dinsdag nog niet weer op school te vinden. Vandaag mocht ze haar werk weer oppakken. De griep heeft een hardnekkig karakter dit jaar. Veel kinderen missen ook enkele dagen of worden weer ziek. Beterschap allemaal en op naar de lente.

2 Schoolfotograaf Op donderdag 2 april komt de schoolfotograaf op school. Alle kinderen komen met de groep en individueel op de foto. Daarnaast wordt er een foto van broers/zussen die op school zitten gemaakt. Er is gelegenheid voor het laten maken van een foto met nog niet schoolgaande kinderen. De fotograaf geeft hier aan het begin gelegenheid voor vanaf uur. hartelijke groet, Anneke Vredeveld Schoolcommissie en Medezeggenschapsraad leden gezocht! Zoals elke school, heeft ook De Lichtbron een Schoolcommissie en Medezeggenschapsraad. Maar wat doen deze eigenlijk? De belangrijkste taak van de Schoolcommissie en Medezeggenschapsraad is het ondersteunen en geven van advies aan de directie van de Lichtbron. De adviesfunctie geldt voor de volgende zes aandachtsgebieden. 1. Identiteit van de school 2. Onderwijs 3. Organisatie 4. Aanname leerlingen 5. Personeelsbeleid op schoolniveau 6. Financieel beleid op schoolniveau De MR bestaat uit twee ouders, twee leerkrachten plus de directeur, de oudercommissie uit drie ouders. Omdat de voltallige MR en oudercommissie dit jaar aftreden zijn er dringend nieuwe leden nodig. Vind jij het leuk om nog meer betrokken te zijn bij de school en samen met de directie invloed te hebben op het reilen en zeilen op school? Wil jij samen met andere ouders ervoor gaan zorgen dat de kinderen en leerkrachten met plezier naar school gaan? Meld je dan nu aan via Wijzigingen leerlingenlijst Gr Naam Adres pc Plaats telefoon Wijziging p 1 Julian Moedt Beneluxweg HV Zuidbroek nieuw 2 Philip Reijersen van Buuren Noordersingel CK Hoogezand nieuw 7 Hugo Reijersen van Buuren Noordersingel CK Hoogezand nieuw

3 Jaarplanning Tijd Activiteit Datum Dag 09/03/2015 Wo Biddag 17 & 19/03/2015 Di & do vlgs. Rooster Spreekavond alle ouders Do uur Schoolfoto 03-06/04/2015 Vr-ma Goede Vrijdag-Pasen: kinderen vrij 13/04/2015 Ma vlgs. Rooster Spreekavond op aanvraag 21-23/04/2015 Cito eindtoets groep 8 24/04/2015 Vr Koningspelen 27/04/2015 Ma Koningsdag: kinderen vrij 04-15/05/2015 Ma-vr Meivakantie 25/05/2015 ma Pinksteren: kinderen vrij 10/06/2015 Wo vlgs. Rooster Schoonmaakvond 22/06/2015 vlgs. Rooster Spreekavond op aanvraag 22/06/2015 ma Schoolreisje 03/06/2015 wo Juffendag 01/07/2015 Di Afscheid groep 8 03/07/2015 Vr Kinderen om uur vrij 06/07-14/08/2015 Ma-Vr Zomervakantie Broodschoolrooster : groep 1 en 2 Annette Meerveld is de vaste broodmoeder en coördinator,.bij vragen of opmerkingen kun je contact met haar opnemen. Maart April Dag Datum Naam Dag Datum naam ma 2 Merel D. ma 30 Thomas S. di 3 Mirjam K. di Maartje A 31 v/d P do 5 Finn J. do 2 Alex H. ma 9 Björn K. ma 6 pasen di 10 Corné M. di 7 Liseth F. do 12 Angelo A. do 9 Joris P. ma 16 Naomi C. ma 13 Eliana V. di 17 Tessa H. di 14 Niels B. do 19 Noah F. do 16 Nathan B. ma Emma v/d 23 M. ma 20 Finn H. di 24 Sennah R. di 21 Hans P. do 26 Ewoud S. do 23 Simone M. Je wordt verwacht op de ingeroosterde dag kun je niet dan graag onderling ruilen!!!! De 2e broodmoeder volgt als de kinderen van groep 1 klaar zijn met eten. Zij veegt monden en tafels schoon en helpt de kinderen naar buiten. vaste broodmoeder gaat dan met deze kinderen naar buiten totdat de kleuterjuf op het plein komt.

4 Kostenoverzicht GBS De Lichtbron Ouderbijdrage Per schooljaar TSO-bijdrage Per schooljaar Contributie/Donatie Per kalenderjaar Periode inning Inning door 1 kind 37,50 najaar VGPONN 2 kinderen - 67,50 3 kinderen - 90,00 4 kinderen - 105,00 1 kind onderbouw 35,00 najaar GBS De Lichtbron 1 kind bovenbouw 45,00 Bij meerdere kinderen worden de bedragen per kind bij elkaar opgeteld. 37,50 voorjaar VGPONN De volgende kinderen mogen binnenkort hun verjaardag vieren: Groep 1 Groep 2 Arwin Oldenburger wordt op 2 april 6 jaar. Kornee Moedt wordt op 8 april 6 jaar. Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Thomas Pama wordt op 6 april 9 jaar. Groep 7 Willemijn Plug wordt op 4 april 11 jaar. Groep 8 Oscar Brouwer wordt op 2 april 12 jaar. Jasper de Jong wordt op 6 april 11 jaar.

5 Groep 1 We zijn al bijna weer aan het einde van het project kunst. Foto 1 laat een trotse Joas en Julian zien met hun gemaakte bouwwerk in de bouwhoek. Foto 2 laat Sem zien achter zijn gemaakte Elmer (de kleurtjes olifant uit week 2 van dit project). In de eerste week van project kunst ging het over de namen van de kleuren, de tweede week over de vormen zoals rechthoek en cirkel, de derde en vierde week over de technieken van kunst. Bij dit project horen 5 hoeken waar de kinderen om de beurt in moesten spelen. Deze hoeken staan op het planbord en vaak hangen de namen bij het begin van de dag er al bij zodat de kids weten wat hun te doen staat. Goed systeem en de kinderen leren zo spelenderwijs er van alles bij. Bij ons in de groep is Julian Moedt gekomen; Julian hartelijk welkom bij ons en we wensen je een fijne schoolperiode toe. De komende weken gaat het over Pasen (lente), daarna de koningspelen en maken we iets wat de moeders niet mogen weten. In het volgende schoolerf kondigen we ons nieuwe project aan waarbij we dit keer ook hulp vragen van u als ouders bij het inrichten van ons onderwijs. Hartelijke groet, Juf Carla en Juf Anita Groep 2 & 3 Hiep, hiep, hoera, al weer iemand jarig in groep 2! Dit keer Jonathan, van harte gefeliciteerd kerel! Heel veel lego had je gekregen, veel plezier ermee Kunst; nog steeds het thema van onze groep. Spiegelen hebben we geleerd, de ene kant is precies gelijk aan de andere kant; maar dan in spiegelbeeld. Moeilijke woorden leren we ook nog steeds; beeldhouwer, atelier. We leren ervan.. Pasen, de Heer is waarlijk opgestaan!! Dat feest gaan we volgende week vieren, we horen de bijbel verhalen, zingen de liedjes. We gaan samen een kruis maken; de Here Jezus heeft ook voor onze zonden aan het kruis gehangen. Het open graf gaan we verven, Hij is opgestaan, Hij leeft. Bij de ingang van de school ziet u een viertafel. De symbolen die passen bij de verhalen rondom Pasen liggen erbij. In de aarde van het kruis is graan gezaaid. We hopen dat het op tijd opkomt, zodat we zien dat uit de dode korrel nieuw leven komt. Fijne dagen met Pasen. De leesniveaus van de kinderen in groep 3 worden deze week opnieuw getoetst. U kunt het uw kind vragen, maar u kunt het ook aan ons vragen. We werken met VLL vanuit het thema: Verzamelen. We leren eenlettergrepige woorden die eindigen op -uw(t) (zoals: duw, duwt), -eeuw (zoals: leeuw) en -ieuw (zoals: nieuw) en tweelettergrepige woorden (zoals: stekker, starten, stengel, slechte, kleinste, mooiste) en ook tweelettergrepige woorden met een open eerste lettergreep (zoals: jaren, lezen, bomen, muren). Met rekenen werken we binnen het getallengebied t/m 50. Fijn dat u allemaal op de spreekavond was.

6 Afgelopen week was juf Kathy ziek, gelukkig was ze er vanmorgen weer! We leren voor vr. 27 maart Psalm 62 : 1; do. 2 april Kidsopwekking 85; vr. 10 april E&R 171. Spreekbeurten: woensdag 1 april Marit; donderdag 2 april Christel; woensdag 15 april Tijmen; donderdag 16 april Ruben; woensdag 22 april Ezra Groeten van juf Kathy, juf Ankie en juf Leemhuis. Groep 4 & 5 We hebben goede gesprekken gevoerd met u als ouders. Samen zijn we betrokken op het wel en wee van uw kind. Deze weken leven we toe naar het lijden en sterven van Jezus. Ook na de paasvakantie gaan we hiermee in de Bijbelverhalen verder. De komende week kunt u ook in de klas zien dat we ermee bezig zijn geweest. Onze kruizen zijn al geverfd en de meesten hangen al in de klas. In de openingen kun je een briefje met jouw zonden doen. Ze worden echt vergeven, door Jezus haalt God ze eruit. Weg, echt helemaal weg zijn ze. Het lied van de volgende week hoort hier helemaal bij. Als ik mijn ogen sluit en denk aan Golgotha Iedere groep houdt dit jaar een eigen paasviering in de groep want het speellokaal is nodig voor de schoolfotograaf. Ja,ja mooi gekleed gaan dus op 2 april. Groep 5: Volgende week start het project Nederland. We zullen dan weer van alles leren over ons land. Heeft iemand nog dingen van Nederland zoals puzzels, spelletjes, boeken, platen enz.? We zullen hier zuinig mee zijn. De tafels..iedereen heeft ze opgezegd!!! Fijn zo. We leren nu ook de tafel van 3x34. Eerst 3x30 en dan ook 3x4 samen is dat Als je de tafels goed door elkaar kent dan kun je deze sommen steeds sneller uitrekenen. Het blijft oefenen dus. Veel kinderen kunnen thuis met Ambra-soft aan de gang gaan. Op de vrijdagmiddag hebben de kinderen Juf Fokje en dat vinden ze erg leuk. Groep 4: Is vandaag naar het theater geweest. Het thema Speel wat (niet) mag hebben we in de groep besproken. We leren dat theater een medium is waarmee je gedrag kunt uitproberen. De komende twee weken diepen we de onderdelen de stad en Nederland uit binnen het project Waar is het? Met klokkijken rekenen we zowel met analoge tijden als met digitale tijden. Ook leren we hoe lang iets (nog) duurt. Bv. het is nu 10 voor 10, we hebben om kwart over 10 pauze, hoe lang duurt dat nog? Dit is een onderdeel dat thuis ook heel goed te oefenen is met allerlei concrete situaties. In het afgelopen blok kregen we al te maken met allerlei begrippen als: centimeter, meter, kilometer, gram, kilogram en liter. In het blok dat nu aan de beurt is wordt het ook getoetst. We moeten een geschikte maat aan kunnen geven bij een concreet voorbeeld. Huiswerk: allemaal 2.04 kidsopw E en R lied ps. 99:1 Spreekbeurt: maandag 30 maart: Mirthe donderdag 2 april : Esther M. maandag 6 april: Pasen donderdag 9 april: Elice maandag 13 april: Jodi donderdag 16 april: Ruben maandag 20 april: Jakob donderdag 23 april: Ireen Groep 5: 1.04 Levend Water les Levend Water les 28!!!! Levend Water les 29 De hartelijke groeten van : Juf Ankie Luchtenburg en Juf Janny van der Wal.

7 Groep 6 We hebben weer een 3-tal weken achter de rug waarin we gewerkt hebben met Alles-Apart. Daarin hebben we veel geleerd over gebruiksaanwijzingen, hoe lees je die en wat betekenen daarin de afkortingen en Engelse woorden. Informatiebronnen, wat zijn dat waar kun je ze vinden en hoe haal je er je info uit? Tenslotte hoe je een brief moet schrijven, wat een aanhef is en een afzender en wat de kenmerken zijn van een brief. Alle kinderen hebben een brief geschreven (zogenaamd) aan de gemeente Hoogezand over een probleem met het speeltuintje uit hun buurt. De kinderen zijn alweer benieuwd naar het volgende thema van Alles-in-1. Dat thema is Nederland. Alle kinderen mogen hiervoor boeken, typisch Nederlandse spullen, kaarten en souvenirs meenemen. We maken daar een leuke kijktafel mee. Huiswerk: Ma 30 mrt Topotoets!!!! Wo 1 apr LW 28 spreekbeurt David Do 2 apr Bloon en kidsopwekking 85 Wo 8 apr LW 29 spreekbeurt Figo Do 9 apr Bloon Vr 10 apr E&R 174 Hartelijke groeten, juf Wilma en juf Joke Groep 7 Vorige week zijn de fietsen gekeurd. Bijna alle fietsen zijn goed gekeurd. Mist er nog iets aan de fiets of moet er iets gerepareerd worden dan staat dat op het kaartje, ook als je afwezig was, kan de fiets dan alsnog gekeurd worden. De herkeuring is op 16 april, vooraf aan het schriftelijk verkeersexamen. Ik zie alle kinderen goed oefenen voor verkeer, super!! Op donderdag 2 april komt de schoolfotograaf langs om ons allemaal weer mooi op de foto te zetten. Volgende week beginnen we met een nieuw project; Afrika en Azië. Je mag natuurlijk iets meenemen wat te maken heeft met dit project. Groep 7 krijgt vanaf nu elke week op dinsdag rekenhuiswerk mee. We bespreken het ook op de dinsdag. Alvast een goed paasweekend toegewenst! Groetjes, juf Maaike Huiswerk Groep 7a Groep 7b Maandag 30 maart Topotoets Alyssa spreekbeurt Dinsdag 31 maart Huiswerk rekenen inleveren Huiswerk rekenen inleveren Woensdag 1 april Levend water les 28 Levend water les 26 Woensdag 1 april Boekbespreking Manon Z Donderdag 2 april Schoolfotograaf schoolfotograaf Donderdag 2 april Kidsopwekking 85 Kidsopwekking 85 Paasweekend Vrijdag 3 april t/m maandag 6 april Dinsdag 7 april Topotoets Turkije Woensdag 8 april Levend water les 29 Levend water les 34 Woensdag 8 april Boekbespreking Willemijn

8 Groep 8 Levend Water / Lied We zitten inmiddels volop in de verhalen over Pasen. We gaan ook tijdens tekenen/crea aandacht besteden aan Pasen. Elke week leren we een lied, regelmatig komt het voor dat kinderen het lied niet of nauwelijks kennen. Thuis even oefenen zou wel fijn zijn en ook goed om thuis aandacht te besteden aan het lied en samen te zingen. Rekenen Het was muisstil in de klas vorige week donderdag (19 maart), de kangoeroewedstrijd was in volle gang! 50 minuten lang mocht een aantal kinderen (uit groep 6, 7 en 8) zich buigen over allerlei opgaven. De meeste kinderen deden individueel mee maar we hadden ook 4 duo s, zij mochten samen nadenken over de antwoorden. Alles is opgestuurd en nu wachten we op de uitslag maar groot compliment voor iedereen, supergoed je best gedaan!! Alles Apart / Alles in 1 Deze week werken we nog met Alles Apart. Vanaf volgende week start ons nieuwe project: Afrika/Azië. Tijdens dit project werken we op dinsdag- en donderdagmiddag weer met een circuit. De kinderen (van groep 6, 7 en 8) werken dan in groepjes en doen een tekenopdracht, creaopdracht, taal/schrijfopdracht en een computeropdracht. 48+ Ook dit schooljaar doen er een paar kinderen mee met het 48+ project van het Gomarus College. Luuk is een van deze kinderen en heeft hier een stukje over geschreven: 48+ is leerzaam en vaak ook leuk. Je krijgt huiswerk mee, je kijkt filmpjes en er zijn een aantal onderwerpen zoals Biologie, techniek, dovencultuur, Chinees en nog een vak maar die weet ik niet meer. Ik vond techniek het leukst. Chinees moet ik nog krijgen maar die lijkt me ook wel leuk, met Chinees gaan we Chinees leren. Biologie van alles over dieren. Met dovencultuur gebarentaal en met techniek over uitvinders en uitvindingen. Geschreven door: Luuk Prins. Wist u dat * We heel teleurgesteld waren dat we de zonsverduistering niet konden zien door de wolken? * Komend weekend de zomertijd ingaat? * Donderdag 2 april Oscar jarig is en dat de schoolfotograaf op deze dag langskomt?! * We op vrijdag 3 april (Goede Vrijdag) en maandag 6 april (2 e paasdag) VRIJ zijn?! * Jasper op 2 e paasdag jarig is en 11 jaar hoopt te worden?! * Groep 8 op woensdag 15 april een schoolconcert in hotel Faber heeft?? Graag allemaal op de fiets! Huiswerk Vrij Psalm 56:1 Do. 2-4 Kidsopw. 85 Ma Spreekbeurt Alyssa Di. 7-4 Topo toets gr.7 Turkije, gr. 8 Amerika Wo. 1-4 Boekbespreking Gerard Wo. 8-4 Boekbespreking Ebi LW les 26 LW les 34 Groeten van juf Tineke en juf Jolanda

9 Opgave Ouderspreekavond op aanvraag Voornaam kind(eren) Achternaam Groep(en) U kunt dit briefje inleveren bij de leerkracht, uiterlijk donderdag 2 april 2015.

Cito groep 8 In week 16 (19 t/m 21 april) is er de cito van groep 8. We wensen alle kinderen de rust en de ruimte om te laten zien wat ze kunnen.

Cito groep 8 In week 16 (19 t/m 21 april) is er de cito van groep 8. We wensen alle kinderen de rust en de ruimte om te laten zien wat ze kunnen. Seizoen 2015-2016 DD 07-04-2016 Nr. 346 Juffendag Koningsdag Schoolreisje Kangoeroewedstrijd Algemeen Nieuws Weet je dat de lente komt, lente komt, lente komt Weet je dat de lente komt, alles loopt weer

Nadere informatie

Seizoen 2015-2016 DD 24-03-2016 Nr. 345. Schoolreisje. Juffendag. Koningsdag. Kangoeroewedstrijd

Seizoen 2015-2016 DD 24-03-2016 Nr. 345. Schoolreisje. Juffendag. Koningsdag. Kangoeroewedstrijd Seizoen 2015-2016 DD 24-03-2016 Nr. 345 Juffendag Koningsdag Schoolreisje Kangoeroewedstrijd Algemeen Nieuws Deze en komende week twee weken van vier dagen op school. Morgen mogen we stilstaan bij een

Nadere informatie

Seizoen 2014-2015 DD 19-02-2015 Nr. 322. Schoolontbijt. Schoolreisje Laatste schooldag. Project: Bouwen. Verkeer

Seizoen 2014-2015 DD 19-02-2015 Nr. 322. Schoolontbijt. Schoolreisje Laatste schooldag. Project: Bouwen. Verkeer Seizoen 2014-2015 DD 19-02-2015 Nr. 322 Schoolontbijt Project: Bouwen Verkeer Schoolreisje Laatste schooldag Algemeen Nieuws Personeel Vandaag viert juf Wilma haar verjaardag. Tijdens onze vergadering

Nadere informatie

Seizoen DD Nr. 19. Juffendag

Seizoen DD Nr. 19. Juffendag Seizoen 2016-2017 DD 22-06-2017 Nr. 19 Schoolreisje gr 1-2 Patatfeest Juffendag Schoolreisje gr 3-6 Algemeen Nieuws Halleluja zingt de Here een nieuw lied, Hij is bij ons, Hij is bij ons Halleluja zingt

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Seizoen 2014-2015 DD 09-04-2015 Nr. 325. Schoolontbijt. Schoolreisje Laatste schooldag. Project: Bouwen. Verkeer

Seizoen 2014-2015 DD 09-04-2015 Nr. 325. Schoolontbijt. Schoolreisje Laatste schooldag. Project: Bouwen. Verkeer Seizoen 2014-2015 DD 09-04-2015 Nr. 325 Schoolontbijt Project: Bouwen Verkeer Schoolreisje Laatste schooldag Algemeen Nieuws Algemeen nieuws We begonnen gisteren de vergadering met een tekst uit 2 Samuel

Nadere informatie

Piet Prins Praat. Nr E W T

Piet Prins Praat. Nr E W  T Piet Prins Praat Nr. 14 8-05-2017 E pietprinsschool@vgponn.nl W www.vgponn.nl T 0599-612564 Vanuit het kantoor in Noordhorn kreeg ik een berichtje over zendingsgeld dat we als school jaren geleden bij

Nadere informatie

Wanneer het bij u op onoverkomelijke bezwaren stuit om uw kind(eren) een uur later naar school te laten komen, dan kunt u dit bij mij melden.

Wanneer het bij u op onoverkomelijke bezwaren stuit om uw kind(eren) een uur later naar school te laten komen, dan kunt u dit bij mij melden. Piet Prins Praat Nr.16 19-06-2017 E pietprinsschool@vgponn.nl W www.vgponn.nl T 0599-612564 27 juni, prikactie De prikactie op dinsdag 27 juni betekent dat de lessen in de ochtend een uur later beginnen

Nadere informatie

Info, 1 april 2016. vrijdagavond 8 april van 19:00 tot 21:00 uur. Beste ouders /verzorgers, Hierbij stuur de info voor aankomende weken.

Info, 1 april 2016. vrijdagavond 8 april van 19:00 tot 21:00 uur. Beste ouders /verzorgers, Hierbij stuur de info voor aankomende weken. Info, 1 april 2016 Beste ouders /verzorgers, Hierbij stuur de info voor aankomende weken. Verkeersituatie De verkeerssituatie rondom school verandert bijna dagelijks. Aanstaande dinsdag zal er weer een

Nadere informatie

Seizoen DD Nr. 14

Seizoen DD Nr. 14 Seizoen 2016-2017 DD 23-03-2017 Nr. 14 Schoolreisje gr 1-2 Patatfeest Juffendag Schoolreisje gr 3-6 Algemeen Nieuws Naar aanleiding van een stukje uit Filippenzen 4:5 hebben we gisteravond stilgestaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Letter Speelgoedmiddag Verjaardag Juf Pors Verjaardagen Gezond eten TAAL - THUIS Bijlage: Jarig Voor alle

Nadere informatie

Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6 Groep 7 Groep 8 16 Benjamin 16 Sander 21 Anne-Tjitske. 29 Jeltsje 14 Nynke 15 Steven

Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6 Groep 7 Groep 8 16 Benjamin 16 Sander 21 Anne-Tjitske. 29 Jeltsje 14 Nynke 15 Steven DE BASISKRANT 9 oktober 2015 Jaargang 18 Nummer 4 Agenda. 16-10-2015 Speurtocht (groep 1-2) & Vossenjacht (groep3-8) 19/23-10-2015 Herfstvakantie 27-10-2015 LOT van 14.00 t/m 15.00 uur 29-10-2015 Gastlessen

Nadere informatie

Piet Prins Praat. Nr. 14 23-03-2015. E pietprinsschool@vgponn.nl W www.vgponn.nl T 0599-612564

Piet Prins Praat. Nr. 14 23-03-2015. E pietprinsschool@vgponn.nl W www.vgponn.nl T 0599-612564 Piet Prins Praat Nr. 14 23-03-2015 E pietprinsschool@vgponn.nl W www.vgponn.nl T 0599-612564 Paasviering We willen met alle kinderen, ouders en belangstellenden het Paasfeest vieren. Donderdag 2 april

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vanmorgen is de schoolfotograaf weer langs geweest en heeft iedereen op de foto gezet. Hij doet het op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014 Nieuwsbrief 20 11 februari 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor de leerlingen van groep 8. De Citotoets wordt

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Algemeen Nieuws Algemeen Uw woord is een lamp voor mijn voet en een licht op mijn pad. Psalm 119 : 105 (Een van de dankdagliederen die we leerden)

Algemeen Nieuws Algemeen Uw woord is een lamp voor mijn voet en een licht op mijn pad. Psalm 119 : 105 (Een van de dankdagliederen die we leerden) Seizoen 2017-2018 DD 02-11-2017 Nr. 4 Algemeen Nieuws Algemeen Uw woord is een lamp voor mijn voet en een licht op mijn pad. Psalm 119 : 105 (Een van de dankdagliederen die we leerden) Personeel We vinden

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Maandag 19 sept. 2016, week 38

Maandag 19 sept. 2016, week 38 Maandag 19 sept. 2016, week 38 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 38: 19 t/m 23 september 2016 Farao luistert niet, Exodus 7:1-13 Tien plagen, Exodus 7-10 De uittocht, Exodus 12:29-42 Week 39: 26

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Zonne(blad)wijzer Nieuws uit de groepen

Zonne(blad)wijzer Nieuws uit de groepen 08/04 T/M 15/4 2014 WEEKNUMMER 15/16 Kalender 17/4 Paasviering in de klassen 18/4-21/4 Zijn de leerlingen vrij(goede Vrijdag en tweede Paasdag) 25/4 Oranjedag(alle leerlingen zijn na de rommelmarkt vrij)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer 21 maart 2016 Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) Beste ouders / verzorgers, Hierbij

Nadere informatie

Vrije dagen. Nieuws vanuit het team

Vrije dagen. Nieuws vanuit het team Wat was het na de voorjaarsvakantie fijn om onze school binnen te lopen. Op drie plaatsen in de school heeft de versiercommissie het thema lente geïntroduceerd. Prachtig! Dank versiercommissie voor jullie

Nadere informatie

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014 1 NIEUWSBRIEF 22 11-07-2014 Laatste nieuwsbrief 2013/2014 Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Nog één week te gaan en dan gaan we genieten van de zomervakantie. Maar de week is goed gevuld.

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 bijdrage bestuur

Nieuwsbrief april 2015 bijdrage bestuur Nieuwsbrief april 2015 bijdrage bestuur Pasen 2015. Gebed. God, Open mijn oren om de boodschap van uw liefde te horen Bewaar mijn hart in het geloof en vertrouwen op U Om vanuit die woorden te leven en

Nadere informatie

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Beste ouders/verzorgers, Wat goed om er weer helemaal te zijn. Gezond en wel heb ik maandag de deur van de school

Nadere informatie

Seizoen DD Nr. 16. Juffendag

Seizoen DD Nr. 16. Juffendag Seizoen 2016-2017 DD 20-04-2017 Nr. 16 Schoolreisje gr 1-2 Patatfeest Juffendag Schoolreisje gr 3-6 Algemeen Nieuws We mochten stilstaan bij het feest van de opstanding van onze Heiland. Het graf was leeg!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 30 april 2015

Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Agenda. 2 t/m 17 mei Meivakantie 4 mei Dodenherdenking

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2017

Nieuwsbrief mei 2017 Nieuwsbrief 19 23 mei 2017 Schoolagenda Ma 22 mei- vrij16 juni Ma 29 mei-do 1 juni Ma 5 vrij 9 juni Vrij 16 juni Projectweken, thema Sprookjes Avondvierdaagse Pinkstervakantie Schoolfeest (later meer info)

Nadere informatie

t levensteken Nieuwsbrief van de gbs de Levensboom 2010-2011 nummer 30 19 april 2011

t levensteken Nieuwsbrief van de gbs de Levensboom 2010-2011 nummer 30 19 april 2011 t levensteken Nieuwsbrief van de gbs de Levensboom 2010-2011 nummer 30 19 april 2011 Hoofdzakelijk Voor Rouveen zijn wij op zoek naar een nieuwe verkeersouder. In Staphorst is mw. Ingrid Leeftink dat.

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

Seizoen 2014-2015 DD 21-05-2015 Nr. 327. Verkeer

Seizoen 2014-2015 DD 21-05-2015 Nr. 327. Verkeer Seizoen 2014-2015 DD 21-05-2015 Nr. 327 Schoolontbijt Project: Bouwen Verkeer Schoolreisje Laatste schooldag Algemeen Nieuws Dankbaar en blij mochten we na de vakantie weer starten met alle leerlingen

Nadere informatie

Open dag muziekschool Woudenberg

Open dag muziekschool Woudenberg NIEUWSBRIEF NUMMER 2 8 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Geboren Vervanging Te vroeg op school Verkeersouders gezocht Agenda Jaarplanning Open dag muziekschool Woudenberg De Groene

Nadere informatie

Vrijdag 11 maart 2016

Vrijdag 11 maart 2016 Vrijdag 11 maart 2016 Want deze mijn zoon was dood, en is weder levend geworden; en hij was verloren, en is gevonden! Lukas 15 : 24a In de week van Biddag hebben we met groep 7 stil gestaan bij het thema:

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

Seizoen DD Nr. 21

Seizoen DD Nr. 21 Seizoen 2016-2017 DD 20-07-2017 Nr. 21 Schoolreisje gr 1-2 Patatfeest Juffendag Schoolreisje gr 3-6 Algemeen Nieuws Algemeen Hij wijst de weg, ga je links of ga je rechts. Vertrouw erop dat Hij het weet.

Nadere informatie

Paasviering. Sing-in 2017

Paasviering. Sing-in 2017 Paasviering Sing-in 2017 Welkom en gebed Psalm 100:1 Juich, aarde, juich alom den HEER; Dient God met blijdschap, geeft Hem eer; Komt, nadert voor Zijn aangezicht; Zingt Hem een vrolijk lofgedicht. Wij

Nadere informatie

Schoolnieuws 756, 10 oktober 2014 Groep 3

Schoolnieuws 756, 10 oktober 2014 Groep 3 Schoolnieuws 756, 10 oktober 2014 Groep 3 Feest feest feest! Wat een feest afgelopen weken! En op woensdag een super gaaf openingsfeest! Bedankt ouders! Wat wij ook geweldig vonden is al die hulp die we

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15 Nieuwsbrief Donderdag, 14 april 2016 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Ik weet wat! Naomi en Ruth zijn op weg gegaan naar de

Nadere informatie

Seizoen DD Nr. 15. Juffendag

Seizoen DD Nr. 15. Juffendag Seizoen 2016-2017 DD 06-04-2017 Nr. 15 Schoolreisje gr 1-2 Patatfeest Juffendag Schoolreisje gr 3-6 Algemeen Nieuws Heer ik prijs uw grote naam; heel mijn hart wil ik U geven, Want U bent de weg gegaan

Nadere informatie

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling:

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Carnaval: Maandag 27 februari a.s. (Rosenmontag) vieren we s ochtends op school carnaval. De kinderen van groep 1t/m 8 mogen verkleed komen. Deze middag zijn

Nadere informatie

Seizoen DD Nr. 10

Seizoen DD Nr. 10 Seizoen 2016-2017 DD 19-01-2017 Nr. 10 Schoolreisje gr 1-2 Patatfeest Juffendag Schoolreisje gr 3-6 Algemeen Nieuws We mochten weer starten na de kerstvakantie met alle leerlingen en leerkrachten. Onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen een fijne voorjaarsvakantie had! Dinsdag komt de schoolfotograaf.

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren.

Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren. Schoolreisje groep 1 en 2 Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren. Bijbelverhalen Week 22 en 23: Respect Inhoud: Over respectvol

Nadere informatie

Kind op maandag. Lied van de week: Opwekking 734: Adem om van U te zingen. Lied van de week: Opwekking 733: Tienduizend redenen

Kind op maandag. Lied van de week: Opwekking 734: Adem om van U te zingen. Lied van de week: Opwekking 733: Tienduizend redenen Datum: 9 februari 2015 Nieuwsbrief 12 Jaargang: 6 REHOBODE In en om school Juf Herma is nog steeds ziek. Zij heeft de ziekte van Ménière. De vervanging wordt gedaan door juf Sandra. Per dag en per week

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Parelsn er. Geen nieuws van de directie TSO TSO TSO. Hallo allemaal, Groep 0: - elke dinsdag - 1 x in 14 dagen op de donderdag

Parelsn er. Geen nieuws van de directie TSO TSO TSO. Hallo allemaal, Groep 0: - elke dinsdag - 1 x in 14 dagen op de donderdag 12 Parelsn er Aletta Jacobsweg 78, 9408 AM Assen 0592-342819, @ gbsdeparel@vgponn.nl 13 februari 2015, 7 e jaargang, nr. 12 2014/2015 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Geen nieuws van de directie TSO TSO TSO TSO

Nadere informatie

AGENDA. juf Linda afwezig JARIGEN

AGENDA. juf Linda afwezig JARIGEN 20 januari 2017 nummer 9 AGENDA ma 23 jan vrij 27 jan ma 30 jan di 31 jan woe 1 febr vrij 3 febr wo 8 febr juf Nellie afwezig start project geschiedenis groepen 4/5, 5/6, 7 en 8 juf Jeannette afwezig juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 9 maart 2015

Nieuwsbrief 25 9 maart 2015 Nieuwsbrief 25 9 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De afgelopen week was de schoolfotograaf op school. U krijgt binnenkort een inlogcode voor

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Piet Prins Praat Nr E W T

Piet Prins Praat Nr E W  T Piet Prins Praat Nr. 7 12-12-2016 E pietprinsschool@vgponn.nl W www.vgponn.nl T 0599-612564 Komende week, 22 december viert meester van Dijk zijn verjaardag en in de kerstvakantie mag juf Stuursma haar

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Groep 3. Juni 2015. Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F

Groep 3. Juni 2015. Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F Juni 2015 Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F Groep 3 Nog 6 weken en dan is het alweer zomervakantie. De tijd vliegt voorbij! De komende

Nadere informatie

Notulen MR: Vanaf vandaag kunt u de notulen van de MR-vergadering vinden op de nieuwe website van de school.

Notulen MR: Vanaf vandaag kunt u de notulen van de MR-vergadering vinden op de nieuwe website van de school. Weekbericht van 9 mei 2016. NIEUWS UIT DE MR: Beste ouders, Er zijn diverse geledingen betrokken bij een school: personeel werkt er, leerlingen krijgen er les en ouders willen dat hun kind goed onderwijs

Nadere informatie

RKBS "De Horizon" v. Bockholtstr. 3 8307 AX Ens. Tel. (0527)251537 www.horizon-ens.nl jaargang 15 nr. 14. Belangrijke data: (rood is toegevoegd)

RKBS De Horizon v. Bockholtstr. 3 8307 AX Ens. Tel. (0527)251537 www.horizon-ens.nl jaargang 15 nr. 14. Belangrijke data: (rood is toegevoegd) RKBS "De Horizon" v. Bockholtstr. 3 8307 AX Ens Tel. (0527)251537 www.horizon-ens.nl jaargang 15 nr. 14 Belangrijke data: (rood is toegevoegd) 09-10 feb. Preventief gezondheidsonderzoek leerlingen groep

Nadere informatie

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was.

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was. Datum: 9 januari 2015 Jaargang: 25 Nummer: 6 @pcbdebranding Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om sommige nieuwszaken niet te vermelden.

Nadere informatie

Piet Prins Praat. Nr februari 2017 E W T Pleinwacht voor de komende weken:

Piet Prins Praat. Nr februari 2017 E W  T Pleinwacht voor de komende weken: Piet Prins Praat Nr. 10 13 februari 2017 E pietprinsschool@vgponn.nl W www.vgponn.nl T 0599-612564 Pleinwacht voor de komende weken: Dinsdag 14-feb Moes Donderdag 16-feb Kloeze Korte Wobbes Vrijdag 17-feb

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

We kijken als team terug op een mooie kerstviering en willen u bedanken voor alle lekkernijen die u meebracht. Hartelijk dank!

We kijken als team terug op een mooie kerstviering en willen u bedanken voor alle lekkernijen die u meebracht. Hartelijk dank! Piet Prins Praat Nr. 8 16 januari 2017 E pietprinsschool@vgponn.nl W www.vgponn.nl T 0599-612564 We mochten weer starten na de kerstvakantie met alle leerlingen en leerkrachten. Onze Vader was met ons

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursus 2014-2015 11 maart 2015 nr. 71. Biddag

Nieuwsbrief Cursus 2014-2015 11 maart 2015 nr. 71. Biddag Nieuwsbrief Cursus 2014-2015 11 maart 2015 nr. 71 Agenda Project Landen 2-12 maart 2015 Ledenvergadering 26 maart 2015 Grote Rekendag 25 maart 2015 Paasviering s middags op 2 april 2015 Koningsspelen 24

Nadere informatie

D R U P P E L S. De Koning komt! Algemeen. 2 5 a p r i l 2 0 1 4 n r 2 9

D R U P P E L S. De Koning komt! Algemeen. 2 5 a p r i l 2 0 1 4 n r 2 9 De Koning komt! Zodra er weer een weekopening is op maandag zal ook dit deel van de Druppels weer gevuld worden vanuit het jaarthema. Algemeen Algemeen: Morgen worden alle kinderen weer op luizen gecontroleerd.

Nadere informatie

April De steen is weg. Een steen op het graf die kan er niet af Iedereen treurt, iedereen treurt

April De steen is weg. Een steen op het graf die kan er niet af Iedereen treurt, iedereen treurt April 2017 De steen is weg Een steen op het graf die kan er niet af Iedereen treurt, iedereen treurt Maar kijk 's wat er is gebeurd, kijk 's wat er is gebeurd. De steen is weg, de steen is weg De weg is

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2015

Nieuwsbrief maart 2015 Nieuwsbrief 28 30 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, In alle klassen wordt in deze weken het Paasevangelie verteld. Donderdag twee april sluiten

Nadere informatie

Nieuws van Alex maart 2017

Nieuws van Alex maart 2017 Goede Vrijdag en Pasen Als de Heer zijn leven geeft vlucht de dag, de aarde beeft. Zelfs de dood verliest haar macht als Jezus roept: het is volbracht! Waarlijk Hij is Zoon van God, die voor ons gekruisigd

Nadere informatie

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond.

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond. Weekbrief 18 januari 2016 Algemene mededelingen Ouderavond ouderbetrokkenheid Dinsdag 12 januari is er op onze school een ouderavond gehouden over ouderbetrokkenheid. Het was een geslaagde avond. Bedankt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 8 april 2016

Nieuwsbrief. 8 april 2016 Nieuwsbrief 8 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De eerste schoolreisjes zitten er weer op en de kinderen vonden het allemaal erg leuk. Enkele

Nadere informatie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 12 3 september 2014 Schooljaar 2014-2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Verjaardagen Informatie van derden Kalender 17 juni 2015 de directie Alweer het

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

Vlinderblad. Nr

Vlinderblad.  Nr Juli Dinsdag 07-07-2015 Afscheidsavond groep 8 musical groep 7/8 Dinsdag 07-07-2015 Musicalvoorstelling voor de groepen 1 t/m 3 en 4 t/m 6 onder schooltijd Dinsdag 07-07-2015 Uiterlijke inleverdatum betaling

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Welkom. Wat leren we in groep 5? Psalm

Welkom. Wat leren we in groep 5? Psalm Welkom De eerste schoolweken liggen alweer achter ons. In uw handen heeft u nu de infobrief van groep 5. Hier kunt u belangrijke informatie vinden over groep 5, voor uw kind. Wanneer u vragen / opmerkingen

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Letters oefenen Studiedag 18 februari Geen speelgoedmiddag (let op!

Nieuwsbrief 1 / Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Letters oefenen Studiedag 18 februari Geen speelgoedmiddag (let op! Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Letters oefenen Studiedag 18 februari Geen speelgoedmiddag (let op!) 29 februari 2016 Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14

10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14 10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14 Viering We kijken dankbaar terug op de Paasviering van vorige week. Fijn, dat u er was en we met zoveel mensen bij elkaar waren om het lijden en sterven van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 In en om school Ook de afgelopen week hebben we te maken gehad met invaljuffen op de Rehoboth. Juf Herma was de gehele week afwezig door het overlijden van

Nadere informatie

12 september- Arne groep 4. Van harte gefeliciteerd! Agenda MR vergadering 8 september 15 Locatie: teamkamer obs De Plaats Aanvang: 19.

12 september- Arne groep 4. Van harte gefeliciteerd! Agenda MR vergadering 8 september 15 Locatie: teamkamer obs De Plaats Aanvang: 19. Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Dinsdag 8 september Vrijdag 4 september 2015 MR vergadering Hoera! Verjaardagen 12 september- Arne groep 4 Van harte gefeliciteerd!

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 1 Datum: 24-08-15 Algemeen Belangrijke data: 24 Augustus Eerste schooldag 24 Augustus Luizencontrole 07 September Start project Kunst (alle groepen)

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Nr. 8 6 maart Agenda. Zie het Lam! Welkom. Gedragsregels. Groepsnieuws

Nr. 8 6 maart Agenda. Zie het Lam! Welkom. Gedragsregels. Groepsnieuws Beste ouder(s), Na de voorjaarsvakantie zijn we weer met nieuwe energie aan het werk gegaan. De komende tijd staat in het teken van de voorbereiding van de biddagviering, terwijl we ook op weg zijn naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Nieuwsbrief Donderdag 12 februari 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Liefde is alles! Februari is een maand waarin we extra

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 13 juni 2017 no. 432 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 13 juni 2017 no. 432 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 13 juni 2017 no. 432 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - We zijn bezig met de laatste periode van het schooljaar tot de zomervakantie. Nog een serie toetsen,

Nadere informatie

Groepsbrief. Aan de ouders van de kinderen uit groep 1 en 2

Groepsbrief. Aan de ouders van de kinderen uit groep 1 en 2 Groepsbrief Aan de ouders van de kinderen uit groep 1 en 2 In deze groepsbrief brengen we enkele punten onder uw aandacht, die nodig zijn voor het goed functioneren van de groep. Wij vinden het belangrijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016 Nieuwsbrief 1 / 2 4 juli 2016 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Dinsdag: speelgoedmiddag Woensdag: verjaardag van juf Hofman snoep strooien door groep 8 Donderdag: laatste schooldag Afscheid

Nadere informatie

April 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 9. Woensdag 1 april ( echt geen grap) was de Grote Rekendag. In een ander stukje kunt u hier nog meer over lezen.

April 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 9. Woensdag 1 april ( echt geen grap) was de Grote Rekendag. In een ander stukje kunt u hier nog meer over lezen. Nieuwsbrief april 2015: Nieuws vanuit: De directie Terwijl u deze maandbrief leest zijn de kinderen net een lang weekend vrij geweest. De reden van deze vrije dagen zijn toch altijd bijzonder. Een Goede

Nadere informatie