Le Capelan. Onze rustige en familiaire camping zal natuurliefhebbers bekoren. Ideaal om u te midden van de ruige landschappen te

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Le Capelan. Onze rustige en familiaire camping zal natuurliefhebbers bekoren. Ideaal om u te midden van de ruige landschappen te"

Transcriptie

1

2 Annie et Jean-Paul GELY Beheerders van de camping Le Capelan Onze rustige en familiaire camping zal natuurliefhebbers bekoren. Ideaal om u te midden van de ruige landschappen te ontspannen of om een trektocht en openlucht sporten te beoefenen. Uw vakantie in Kawan Village le Capelan zullen een daadwerkelijke volle teug frisse lucht zijn. Zich gedeeltelijk uitstrekkend tussen het nationale park van de Cévennes en het nationale park van de Grands Causses, op slechts 45 km van het beroemde Viaduct van Millau, bevindt de Kawan Village le Capelan zich bij de stadspoorten van het stadje Meyrueis. In het hart van een beschermde natuur, waar de kalkkliffen van de duizelingwekkend hoge bergengtes met een ascetische schoonheid de hoogvlaktes, waarvan het lijkt dat ze zich tot de horizon uitstrekken, doorsnijden. Ontdek, vanaf Kawan Village Le Capelan de weelderig chaotische rotsmassieven, die boven de Gorges van de Jonte en die van de Tarn verrijzen en die 20 km verder in nauwe ravijnen aflopen. Of op 25 km de groene Dourbie vallei met zijn aantrekkelijke ingenestelde dorpjes. Dankzij water en tijd zijn er in de kalkstenen ondergrond van de Grands Causses daadwerkelijke ondergrondse meesterwerken ontstaan. In Aven Armand (op 12 km) of in de Rose de Dargilan-grot (8 km) zijn we gefacsineerd door ongelooflijke druipstenen en stalagmieten en staan wij sprakeloos voor de adembenemende Bramabiau-kloof (20 km). Op de hoogtes van de Dourbie-vallei, in het chaotische rotsmassief van Montpellier le Vieux (25 kilometer van de camping), bewerkte de wind in de Causse Noir-rots een gigantisch versteend bos met ongewone vormen. Tijdens de wandeling komen we een rots in de vorm van een poort,dromedaris of leeuw tegen.

3 Midden in een uitzonderlijke natuur

4 Ter plaatse De Kawan Village le Capelan bezit een kleine snackbar waar in juli en augustus pizza s en frites geserveerd worden. Bij de campingwinkel vindt u s-ochtends brood en viennoiseries. OutdoorPhotos - Fotolia.com chanelle - Fotolia.com In de naaste omgeving Het dorp Meyrueis, op 800 meter van de camping gelegen, herbergt talloze restaurants, uiteenlopend van gastronomisch tot de traditioneelste brasserie, en eetgelegenheden waar regionale specialiteiten (aligot (met aardappelen en kaas), tripoux (pens), specialiteiten op basis van roquefort, etc.) opgediend worden. De Lozère bezit, passend bij het beeld van haar nog ruige landschappen, een autentieke gastronomie op basis van lokale producten. Eén van de beste plekken om alle regionale specialiteiten te ontdekken, is de markt van Meyrueis, vol kleuren en geuren, die elke woensdagochtend plaatsvindt. Tussen de meeste typische regionale producten van Kawan Village le Capelan nemen vleeswaren en kaas een grote plaats in. Of het nou in de bergengtes of op de hoogvlaktes is, meerdere ambachtslieden bieden verrukkelijke terroir -producten.de beste adressen zijn bij de campingreceptie verkrijgbaar. Wij zullen u altijd met genoegen één van onze gastronomische schatten laten ontdekken.

5 Tradities en authenticiteit

6 Ter plaatse Omdat Kawan Village le Capelan door hoge rotsachtige muren beschut is, zijn er op het campingterrein 30 klimwegen, niet ver van het zwembad. Eén keer per week kunt u, onder begeleiding van een instructeur, proberen om deze sport onder de knie te krijgen. De camping bezit ook een volleybal-terrein, vijf pingpong tafels, etc. waar het hele gezin met een pingpongballetje of een bal kan spelen. s Avonds zijn er in de campingbar regelmatig optredens en concerten voor klein en groot. In de naaste omgeving De bergengtes van de Tarn en van de Jonte bieden aan trekkers en fietsers goede mogelijkheden voor alle niveau s. Bij vertrek vanaf Meyrueis en vanaf de camping zijn tientallen circuits om te wandelen of met een mountainbike te fietsen. Deze trektochten zijn zonder twijfel de beste manier om de fauna en flora van de regio te bewonderen. U zult hier tientallen soorten orchideeën vinden, die in de lente bloeien. In in de kliffen van de Jonte nestelen gieren. Als u de weg van de Corniches de la Jonte (op 20 km) volgt, maakt u kans om deze waardige vogels in volle vlucht te zien. Evenals de Vase de Sèvre en Vase de Chine, boven de vallei hangende spectaculaire rotspartijen.

7 Openlucht sporten midden in de wilde natuur

8 Ter plaatse Zomers worden er aan de op de camping verblijvende kinderen openlucht activiteiten aangeboden : pingpong, voetbal, etc.. Voor kleinere kinderen is er een speeltuin met schommels en glijbaan, en ook video-spelletjes en tafelvoetbal in de bar. In de naaste omgeving Tijdens uw vakantie in de Kawan Village le Capelan zullen uw kinderen verwonderd zijn over de natuur en al haar geheimen. Op 15 kilometer in het Belvédère des Vautours ontdekken ze een boeiende plek, waar ze alles over de grote vogels de gieren leren. Dankzij camera s kunnen ze zelfs direct in hun nesten kijken!!! Op de Causse Noir, in Lanuéjols (op 10 km), wacht een fokkerij met Amerikaanse bizons op ze. Tijdens hun bezoek in een wagentje te midden van de kudde denken uw kids dat ze John Wayne zijn. Op de hoogtes van de Mont Aigoual (10 km van de camping), hoogste punt van de regio op 1567 meter, kunnen uw kinderen alle klimaat-geheimen ontdekken, omdat ze het laatste meteorologische berg-observatorium in Frankrijk bezoeken. Het aan insecten gewijde museum Micropolis (op 50 kilometer), dat naar aanleiding van het succes van de film Microcosmos gebouwd werd, nodigt kinderen uit om in het boeiende universum van insecten te duiken.

9 Gelukkige kinderen midden in de natuur

10 Ter plaatse Boven in de camping, op de rotsen, profiteert het zwembad van Kawan Village le Capelan van een uitzonderlijke omgeving. Dit verwarmde waterbassin van 190 m 2 biedt een geweldig, helder gezichtspunt over de camping en de Bergengtes van la Jonte. En, liggend op een ligstoel, is het eens niet nodig om te zwemmen om van het zwembad te genieten. Een waterbassin van 40 m 2,dat ook verwarmd is,is er speciaal voor uw kinderen. De camping ligt aan de Jonte.Gezinnen kunnen genieten van het spelen in het levendige en heldere water van deze rivier, die enkele kilometers verderop in de Tarn uitmondt. De Jonte, die in de eerste categorie geklasseerd is, is ook bij vliegvissers geliefd. De camping geeft hen over 3 kilometer toegang tot de rivier. Om deze sport te kunnen uitoefenen, dient u over de benodigde visvergunning te beschikken. Alle info hierover is bij de campingreceptie verkrijgbaar. In de naaste omgeving Om de spectaculaire landschappen van de Gorges du Tarn volledig te waarderen, dienen ze vanaf het rivierbed te worden bezichtigd. Hiervoor gaat er niets boven een kano-tocht.vanaf het Cirque des Baumes op 25 km worden kortere en langere tochten aangeboden. Maar mocht u niet zo n sportieve bui hebben, dan kunt u vanaf la Malène bij de ingang van de bergengtes uitstapjes met een motorboot maken.

11 Aan de oevers van de Jonte

12 Met rust en stilte omgeven, bezit Kawan Village le Capelan een unieke omgeving. Genesteld in de bergengtes van de Jonte, bij het uitrijden van het dorp Meyrueis en omgeven door een intacte natuur, overheerst door hoge, rotsachtige muren. De meerderheid van zijn 79 standplaatsen strekt zich uit, zonder vis-à-vis, tegenover de Jonte, die enkele meters lager stroomt. Elke ochtend heeft u bij het opstaan hetzelfde geluksgevoel als u uw tent of caravan uitkomt en weer die prachtige landschappen ziet. Hoewel Kawan Village le Capelan door zijn ligging en wilde natuur al zeer correct is, is het comfort uiteraard niet vergeten. Al zijn standplaatsen profiteren van electriciteitsaansluitingen van 6 à 10 A, van een waterpunt op redelijke afstand en sommige standplaatsen hebben zelfs een gratis wifi-toegang. De twee sanitairblokken bieden al het benodigde comfort voor een geslaagd verblijf : douche, wc, badkamer etc., alsmede een cabine voor gehandicapten. Voor degenen die iets meer comfort wensen, is het mogelijk om een privé badkamer te huren. Zoals alle leden van de groep Kawan Village accepteert Le Capelan in het laagseizoen Camping Cheques.

13 In een unieke omgeving kamperen

14 KOMFORT! Onze 44 Kottages zijn overeenkomstig het kwaliteitshandvest van Kawan Villages.Vandaar dat hun keuken met al het benodigde comfort voor een geslaagd verblijf uitgerust is : magnetron, grote koelkast/diepvries en kookplaten. De badkamer bezit meerdere opbergkastjes, alsmede een ruime douche en aparte WC. De slaapkamers zijn voorzin van kwalitatief goede bedden en beddengoed, zodat u volop de kalmte van de nachten op onze camping kunt waarderen. Afhankelijk van het seizoen kunt u de kachel en het interne comfort van deze huuraccommodaties waarderen of van het terras en de tuin salon genieten. In sommige modellen is het terras bovendien met een tafelgrill uitgerust. ZEN 32 m 2 3 slaapkamers 4 volwassenen 2 kinderen terras 12 m 2 FLORÈS 3 35 m 2 3 slaapkamers 6 personen terras 12 m 2 Foto niet contractueel

15 IRM LOGGIA 25 m 2 2 slaapkamers 4 personen terras 8,50 m 2 IRM SUPER MERCURE FAMILLE 28 m 2 2 slaapkamers 4 personen LOUISIANE OAKLEY 26 m 2 2 slaapkamers 4 personen terras 12 m 2 Foto niet contractueel

16 behalve locatief Noorden: A75 afslag 44-1 Aguessac. bij de stoplichting linksaf richting Gorges du Tarn, Le Rozier- Meyrueis. Zuiden: Nîmes, Anduze, volg Corniche des Cévennes, Meyrueis aanhouden. Oosten: Lyon, St Etienne, Le Puy, Mende, Ste Enimie, Meyrueis. uitgang 44-1 Le Capelan is er trots op deel uit te maken van de Groep Kawan Villages. Kawan Villages is de eerste Europese keten van vakantiedorpen met 79 kwaliteits campings verspreid over 7 landen. Kawan betekent vriend in het Maleis en het is ook de naam van een schildpad uit de Caraïben. Onze belofte? U vriendschappelijk te ontvangen. Bij ons hebben de woorden camping en vriendschap nog een betekenis.waar u ook gaat; de bedoeling is dat u zich thuis voelt, net als de schildpad die zijn huis altijd bij zich draagt. Wij doen er alles aan u een prettige vakantie te bezorgen. U kunt alle andere Kawan Villages vinden op: vrij Annie & Jean-Paul GELY MEYRUEIS Tel/fax : (33) camping.le.capelan@wanadoo.fr aanbevolen door: Fotos : Thomas Lambelin

Wij zorgen voor het decor, de ervaring creëert u zelf...

Wij zorgen voor het decor, de ervaring creëert u zelf... Wij zorgen voor het decor, de ervaring creëert u zelf... IN DE NATUUR Kamperen in de Dordogne: dat staat garant voor vakanties in de natuur met het gezin. Hier kunt u genieten van de kleine maar charmante

Nadere informatie

Bridgerally. Frankrijk

Bridgerally. Frankrijk Bridgerally 2015 Frankrijk organiseert in 2015 haar tiende Bridgerally in Frankrijk Beste bridge-liefhebber en vakantieganger, De Stichting BAN organiseert in het voorjaar van 2015 voor de tiende keer

Nadere informatie

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon Bretagne www.camping-de-la-baie.fr Camping Caravaning La Trinité sur Mer Rivière de Crac h...de schoonheld van haar stranden, haar stranden van fijn zand, het milde klimaat, haar gastvrijheid, haar gastronomie,

Nadere informatie

ping le Val d Amour amc

ping le Val d Amour amc Camping le Val d Amour www.levaldamour.com De omgeving Neem de tijd om de Jura te ontdekken. Het is een prachtig gebied met veel rivieren, grotten, bossen, bergen in een verscheidenheid aan landschappen

Nadere informatie

Lons-le-Saunier Camping vrije tijd in het h art van de streek la Bresse V i v r e g r a n d e u r n a t u r e Base de Plein Air 01340 Montrevel-en-Bresse France Tél. 04 74 30 80 52 Fax 04 74 30 80 77 plaine.tonique@wanadoo.fr

Nadere informatie

Haliotis. Cathy & Philippe Duchesne

Haliotis. Cathy & Philippe Duchesne B ASSE NORMANDIE Cathy & Philippe Duchesne eigenaars van de camping Haliotis Camping Kawan Villages Haliotis ligt tussen Normandie en Bretagne, net als de Mont St Michel die op slechts 9 km van de camping

Nadere informatie

DANCE. in le Département de la Loire. Dancé anno 2013 1

DANCE. in le Département de la Loire. Dancé anno 2013 1 DANCE in le Département de la Loire Dancé anno 2013 1 Monique en José verwelkomen U in Bully en Dancé Dancé anno 2013 2 Om de weg naar Bully vlot te vinden bezorgen wij :. Een reisroute vertrekkend van

Nadere informatie

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk Camping en Gîte de L ongline Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk 2009 Camping & Gite de L ongline De vernieuwde site is online, Wij vieren dat we 1 jaar geleden de deuren openden. We willen onze

Nadere informatie

GORGES DU VERDON-PRO VENCE

GORGES DU VERDON-PRO VENCE GORGES DU VERDON-PRO VENCE Rolland FRADET Eigenaar van de camping International Natuur, comfort en ontvangst zijn de 3 woorden die onze camping het beste omschrijven. Natuur; het prachtige landschap waarin

Nadere informatie

fun 28 C vakantie Het eiland Noirmoutier een eiland waar alles mogelijk is! op de camping formules vakantie of weekend Microklimaat en water

fun 28 C vakantie Het eiland Noirmoutier een eiland waar alles mogelijk is! op de camping formules vakantie of weekend Microklimaat en water Het eiland Noirmoutier VENDÉE - FRANKRIJK domaine-le-midi.com fun vakantie op de camping 4 formules vakantie of weekend een eiland waar alles mogelijk is! Microklimaat en water 28 C Verkwikkende sfeer

Nadere informatie

Tussen de Bourgogne en de Champagne. Lac de la Liez

Tussen de Bourgogne en de Champagne. Lac de la Liez Tussen de Bourgogne en de Champagne Lac de la Liez Uw verblijf op maat Kom en ga wanneer u wilt! Gelegen ten zuiden van de Champagne en aan de toegangspoort tot de Bourgogne, biedt Camping de la Liez u

Nadere informatie

Casa el Morro Spanje Lanzarote Uga

Casa el Morro Spanje Lanzarote Uga Casa el Morro Spanje Lanzarote Uga 1. Algemene informatie Eliza was here - Casa el Morro - /spanje/lanzarote/uga/casa_el_morro.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Morro - (Spanje Lanzarote

Nadere informatie

vakantiewoningen seminarieruimte

vakantiewoningen seminarieruimte vakantiewoningen seminarieruimte Uniek vertoeven in de Vlaamse Ardennen Lozer Lodge beschikt over vakantieverblijven voor kleine en/of grote groepen gelegen in de prachtige Vlaamse Ardennen. Wij bieden

Nadere informatie

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Castanar - (Spanje Gran Canaria Fontanales) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

de Zanderij dat is meer dan kamperen

de Zanderij dat is meer dan kamperen de Zanderij dat is meer dan kamperen welkom op de Zanderij een lange traditie van Veluws gastheerschap Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij fraaie heidevelden, zandverstuivingen

Nadere informatie

Villa Myrrine euros/week

Villa Myrrine euros/week Villa Myrrine Villa Myrrine is een luxe vakantiewoning gelegen in het historische gedeelte van Marathonen in de buurt van de Schinias National Park. De internationale luchthaven van Athene (ATH) ligt op

Nadere informatie

La Grande Tortue. François, Michelle en Richard Gonin, eigenaars van de camping

La Grande Tortue. François, Michelle en Richard Gonin, eigenaars van de camping HET LOIRE DAL François, Michelle en Richard Gonin, eigenaars van de camping La Grande Tortue Camping «La Grande Tortue» is in ieder opzicht een echte familiecamping. Het is dé ideale vakantieplek voor

Nadere informatie

Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille

Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/belgie/ardennen-luik/aywaille/123139 Omschrijving Huis Parterre: (open keuken(fornuis(4 kookplaten),

Nadere informatie

Onze Vakantie op Trélachaume

Onze Vakantie op Trélachaume Onze Vakantie op Trélachaume De zachtheid van het leven midden in de natuur Gelegen in het hart van één van mooiste natuurgebieden van de Jura biedt Camping Trélachaume*** ruime, goed afgebakende staanplaatsen

Nadere informatie

Finca Casa de la Virgen Spanje Gran Canaria Valleseco

Finca Casa de la Virgen Spanje Gran Canaria Valleseco Finca Casa de la Virgen Spanje Gran Canaria Valleseco 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Casa de la Virgen - (Spanje Gran Canaria Valleseco) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Contact. > Uw droomwoning in het hart van de Hoge Venen!

Contact. > Uw droomwoning in het hart van de Hoge Venen! Contact > Uw droomwoning in het hart van de Hoge Venen! Verruim uw horizon... Ligging Midden in de natuur Het Domaine de Chôdes is gelegen in het imposante natuurgebied van de Hoge Venen, met zijn authentieke

Nadere informatie

Villa Orlanda euros/week

Villa Orlanda euros/week Villa Orlanda In een inspirerende panoramische positie, van de eindeloze zee en dramatische heuvels, Villa Orlanda is een hoge standaard luxe en comfort prive-huis in het gebied van Chania en biedt een

Nadere informatie

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel El Horcajo - (Spanje Andalusië Ronda) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

PRIJZEN Het hele jaar geopend

PRIJZEN Het hele jaar geopend " " PRIJZEN 2019 Het hele jaar geopend WELKOM OP UW CAMPING Algarve, Lagos. Portugal Het hele jaar open, Yelloh! Village Turiscampo Algarve, lid van de Leading Campings van Europa, ligt op 5 km van Lagos

Nadere informatie

uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service

uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service Playa Montroig is de ideale bestemming voor mensen die comfort zoeken en de fijnste finesses weten te waarderen. In een lommerrijke omgeving met verzorgde

Nadere informatie

www.camping-le-clos-auroy.com

www.camping-le-clos-auroy.com Véél water plezier wwwcamping-le-clos-auroycom Uw vakantie adres! En heerlijk warm Op de gehele camping Véél te zien en mooi natuurschoon 15 rue de la Narse 63670 Orcet Tel: +33473842697 orcet@wanadoofr

Nadere informatie

Stijlvol logeren in Houffalize

Stijlvol logeren in Houffalize Stijlvol logeren in Houffalize Stijlvol logeren in Houffalize Houdt u van een prachtig gerenoveerde vakantiewoning, zonder dat deze inboet aan de warme Ardense bouwstijl? Ontspant u graag in de wellness

Nadere informatie

La Malvasia Spanje Tenerife Arico

La Malvasia Spanje Tenerife Arico La Malvasia Spanje Tenerife Arico 1. Algemene informatie Eliza was here - La Malvasia - /spanje/tenerife/arico/la_malvasia.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Malvasia - (Spanje Tenerife Arico)

Nadere informatie

Informatie en prijzen

Informatie en prijzen De Groepsgîte De groepsgîte: Informatie In totaal kan je hier met een groep van 15 personen overnachten. Gelijkvloers Een ruime ingerichte keuken - gasfornuis met oven - houtgestookt fornuis met oven (ideaal

Nadere informatie

TUSSEN DE BOURGOGNE EN DE CHAMPAGNE. Lac de la Liez

TUSSEN DE BOURGOGNE EN DE CHAMPAGNE. Lac de la Liez TUSSEN DE BOURGOGNE EN DE CHAMPAGNE Lac de la Liez UW VERBLIJF OP MAAT Kom en ga wanneer u wilt! Gelegen ten zuiden van de Champagne en aan de toegangspoort tot de Bourgogne, biedt Camping de la Liez u

Nadere informatie

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Castanar - (Spanje Gran Canaria Fontanales) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Heeft u al na gedacht over de volgende vakantie?

Heeft u al na gedacht over de volgende vakantie? Heeft u al na gedacht over de volgende vakantie? Dat is het! Het is zomer en u kunt gaan genieten van een welverdiende vakantie. Nu heeft u voldoende tijd om uw vakantie voor 2017 te organiseren zonder

Nadere informatie

Vaubarlet_nl.qxd 19/12/07 11:45 Page 1

Vaubarlet_nl.qxd 19/12/07 11:45 Page 1 Vaubarlet_nl.qxd 19/12/07 11:45 Page 1 Vaubarlet_nl.qxd 19/12/07 11:45 Page 2 Géraldine & Jean-Richard Saoul Eigenaren van Le Vaubarlet Vakantie! Genieten van heerlijke momenten in een prachtige omgeving.

Nadere informatie

TUSSEN DE BOURGOGNE EN DE CHAMPAGNE. Lac de la Liez

TUSSEN DE BOURGOGNE EN DE CHAMPAGNE. Lac de la Liez TUSSEN DE BOURGOGNE EN DE CHAMPAGNE Lac de la Liez Uw verblijf op maat Kom en ga wanneer u wilt! Gelegen ten zuiden van de Champagne en aan de toegangspoort tot de Bourgogne, biedt Camping de la Liez u

Nadere informatie

Bungalowpark Hoge Hexel

Bungalowpark Hoge Hexel Bungalowpark Hoge Hexel Uw tweede thuis in Twente Rustig gelegen Overdekt zwembad Luxe bungalows Speeltuinen Visvijver Thuiskomen bij bungalowpark Hoge Hexel Graag verwelkomen wij u op ons prachtig gelegen

Nadere informatie

TE KOOP. Groningerweg K.K LA Diever. Gecertificeerd Makelaar

TE KOOP. Groningerweg K.K LA Diever. Gecertificeerd Makelaar TE KOOP 45.000 K.K. Gecertificeerd Makelaar Groningerweg 13 212 7981 LA Diever Groningerweg 13 212 7981 LA Diever Inleiding U vraagt en wij leveren: een keurig VRIJSTAAND en GOED ONDERHOUDEN CHALET ('97)

Nadere informatie

Yelloh! Village La Plage

Yelloh! Village La Plage Yelloh! Village La Plage Camping Zuid Bretagne - Penmarc h / Le Guilvinec Yannick Derennes Direct toegang tot het strand Uw vakantie met de voeten in het water! Het Yelloh Village La Plage heeft direct

Nadere informatie

Vakantiewoningen. www.jonckershof.be JONCKERSHOF. Westende-Bad

Vakantiewoningen. www.jonckershof.be JONCKERSHOF. Westende-Bad Vakantiewoningen www.jonckershof.be JONCKERSHOF Westende-Bad Welkom! Jonckershof staat synoniem voor zorgeloze vakanties. Onze comfortabele bungalows tot 8 personen liggen midden in het groen op 300 m

Nadere informatie

Jura Chalet de weldaad van hout 41m2 5 personen Open keuken : 1 koelkast, uitgeruste keuken met oven en magnetron, koffiemachine, serviesgoed en keuke

Jura Chalet de weldaad van hout 41m2 5 personen Open keuken : 1 koelkast, uitgeruste keuken met oven en magnetron, koffiemachine, serviesgoed en keuke Jura Chalet de weldaad van hout 41m2 5 personen Open keuken : 1 koelkast, uitgeruste keuken met oven en magnetron, koffiemachine, serviesgoed en keukengerei. 2 elektrische kookplaten 1 tafel en 6 stoelen.

Nadere informatie

TARIEVEN CAMPING LAAG SEIZOEN. bezoekers : 2 per dag van 10u tot 22u. Dubbele as caravans zijn niet toegestaan op onze site

TARIEVEN CAMPING LAAG SEIZOEN. bezoekers : 2 per dag van 10u tot 22u. Dubbele as caravans zijn niet toegestaan op onze site Camping de la Croix Saint Martin*** Presqu'île St Martin Allée du camping - 99 Avenue des Graviers - 03200 Abrest / Vichy camping-vichy@orange.fr - www.camping-vichy.com - 04 70 32 67 74-06 10 94 70 90

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Playa La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte zandstranden

Nadere informatie

Yelloh! Village L Océan Breton

Yelloh! Village L Océan Breton Yelloh! Village L Océan Breton Camping Zuid Bretagne - Plobannalec Lesconil Voor een familie vakantie, aan het strand Alain, 32 jaar Natuurliefhebber, op vakantie met zijn vrouw en hun 2 kinderen Een uitzonderlijk

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1280D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1280D PV1280D Accommodatie Beschrijving Appartement in vakantiepark Puglia met zwembad Dit fris ingerichte vakantie appartement maakt deel uit van een kleinschalig vakantiepark met prachtig groot zwembad, gelegen

Nadere informatie

Vraagprijs: k.k.

Vraagprijs: k.k. Agon Coutainville AGON COUTAINVILLE (FRANKRIJK) Soort object: Appartement RESIDENTIE Les Voiles de Sienne, N COMBINATIE VAN VAKANTIE EN RENDEMENT! Vraagprijs: 135.000 k.k. Neem vrijblijvend contact op

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië Toscane Artimino) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

B&B Menica Marta Country House

B&B Menica Marta Country House B&B Menica Marta Country House Soort: Bed and Breakfast Thema: Meer Plaats: Fabrica di Roma (Lazio) Adres: via chiossi 5 Huisdieren: Welkom Faciliteiten: airco,kinderbed Zwembad: Nee Afstand strand: n.v.t.

Nadere informatie

Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land

Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land Welkom Er op uit Camping t Beloofde Land is gelegen aan de rand van de prachtige Veluwse bossen en op loopafstand van het gezellige

Nadere informatie

Quinta dos Junqueiros Portugal Costa de Lisboa Azoia

Quinta dos Junqueiros Portugal Costa de Lisboa Azoia Quinta dos Junqueiros Portugal Costa de Lisboa Azoia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta dos Junqueiros - (Portugal Costa de Lisboa Azoia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos

Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Panorama Villas - (Griekenland Kreta Agios Nikolaos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

Reisaanbot. 8-daagse rondje in de Loirestreek op de fiets! Reisroute. Minimale Leeftijd. Type van de reis

Reisaanbot. 8-daagse rondje in de Loirestreek op de fiets! Reisroute. Minimale Leeftijd. Type van de reis Reisaanbot 8-daagse rondje in de Loirestreek op de fiets! Type van de reis Reisroute Bestemming Frankrijk Plaats Loirevallei Duur 8 dagen Moeilijkheid Makkelijk Reisperiode Van april tot november Minimale

Nadere informatie

more exclusive more inclusive

more exclusive more inclusive Frankrijk Autovakanties en weekendjes weg - Zomer 2010 more exclusive more inclusive Beste G.M, more included: (verschilt per Clubdorp) Club Med staat bekend om haar prachtige Clubdorpen op de mooiste

Nadere informatie

Voel je thuis en toch even lekker weg

Voel je thuis en toch even lekker weg Voel je thuis en toch even lekker weg Comfortcamping De Bosgraaf bosgraaf.ardoer.com Waar? Tussen Apeldoorn, Arnhem en Zutphen. Eenvoudig bereikbaar via A1, A12 en A50. Direct grenzend aan het Veluwse

Nadere informatie

COLMONT PANORAMACAMPING

COLMONT PANORAMACAMPING PANORAMACAMPING U B A C H S B E R G Z U I D - L I M B U R G van harte welkom Op een bijzondere plek, aan de rand van het fraaie dorpje Ubachsberg, gelegen tussen Heerlen en Valkenburg, midden in het prachtige

Nadere informatie

gîtes/ chambres d'hôtes te koop Olloix, Puyde-Dôme

gîtes/ chambres d'hôtes te koop Olloix, Puyde-Dôme gîtes/ chambres d'hôtes te koop Olloix, Puyde-Dôme (Auvergne), #303641 http://www.franimo.nl/gites-chambres-d-hotes/puy-de-dome/olloix/303641/ gegevens woning contact referentie: - nabij of in: Olloix

Nadere informatie

Panorama Camping Sonnenberg 5 VALLEIEN CAMPING

Panorama Camping Sonnenberg 5 VALLEIEN CAMPING Panorama Camping Sonnenberg 5 VALLEIEN CAMPING BUNGALOWS GRATIS TOEGANG tot avonturen buitenbad VAL BLU (3km) TOP PLEK TOP SERVICE TOP INRICHTING TOP BELEVINGSVAKANTIE Pure ontspanning OP EEN VAN DE MOOISTE

Nadere informatie

Het buitengebied heeft een 55m2 zwembad met ligbedden en parasols en bomen die schaduw bieden. Dit is de beste plek van het Orange complex.

Het buitengebied heeft een 55m2 zwembad met ligbedden en parasols en bomen die schaduw bieden. Dit is de beste plek van het Orange complex. Villa's Orange De villa's en suites bevinden zich in Orange Benitses dat 12 km ten zuiden van Corfu-Stad ligt en 9 km van Loannis Kapodistrias International Airport. Benitses is een van de traditionele

Nadere informatie

Le Terre dei Cavalieri Appartementen Italië Toscane Cortona

Le Terre dei Cavalieri Appartementen Italië Toscane Cortona Le Terre dei Cavalieri Appartementen Italië Toscane Cortona 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Le Terre dei Cavalieri Appartementen - (Italië Toscane Cortona) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Finca la Crucita Spanje Lanzarote Haría

Finca la Crucita Spanje Lanzarote Haría Finca la Crucita Spanje Lanzarote Haría 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca la Crucita - (Spanje Lanzarote Haría) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV0030E

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV0030E PV0030E Accommodatie Beschrijving Appartement in centrum Porto CesareoPV0030E is een ruim appartement in het centrum van Porto Cesareo in het zuiden van Puglia. Het appartement maakt onderdeel uit van

Nadere informatie

Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille

Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/belgie/ardennen-luik/aywaille/123141 Omschrijving Huis Parterre: (open keuken(fornuis(4 kookplaten),

Nadere informatie

Center Parcs Limburgse Peel Nederland / Limburg / America

Center Parcs Limburgse Peel Nederland / Limburg / America Center Parcs Limburgse Peel Nederland / Limburg / America Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/nederland/limburg/america/167475 Omschrijving Huis Limburgse Peel ligt midden in de Limburgse

Nadere informatie

Te koop Gîte - Chambre d'hôte in departement Aude omgeving Carcassonne ,-

Te koop Gîte - Chambre d'hôte in departement Aude omgeving Carcassonne ,- Te koop Gîte - Chambre d'hôte in departement Aude omgeving Carcassonne 766.000,- Referentienummer ERB F11451960 Prijs 766.000,- Gebouwd in XIX Constructie Natuursteen Dakconstructie Lauzes Algemene staat

Nadere informatie

Op vakantie naar camping Duinhorst

Op vakantie naar camping Duinhorst Op vakantie naar camping Duinhorst In Wassenaar is camping Duinhorst gelegen naast renbaan Duindigt in een natuurrijke omgeving. Op nog geen 5 kilometer afstand van het strand van Scheveningen is deze

Nadere informatie

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lotza's Studios - (Griekenland Santorini Finikia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Villa Ramos euros/week

Villa Ramos euros/week Villa Ramos Villa Ramos ligt op het eiland Santorini en is een zeldzame schat, met een eigen toegang tot het strand en op slechts enkele minuten van het dorp Oia. Villa Ramos heeft wat huizen op de caldera

Nadere informatie

Outback Australië. Je kunt een auto huren of kopen. Dat kan op veel plaatsen.

Outback Australië. Je kunt een auto huren of kopen. Dat kan op veel plaatsen. Outback Australië Voor mij is Australië een heel bijzondere plek. Waarom? Dat zal ik uitleggen. Het begon al toen ik voor het eerst in Australië kwam. Ik stapte uit het vliegtuig. Meteen merkte ik dat

Nadere informatie

CORTIJO Pampaneira, Las Alpujarras CORTIJO PAMPANEIRA. Adres: c/pampaneira s/n. Beschrijving: BESCHRIJVING VAN HET OBJECT:

CORTIJO Pampaneira, Las Alpujarras CORTIJO PAMPANEIRA. Adres: c/pampaneira s/n. Beschrijving: BESCHRIJVING VAN HET OBJECT: CORTIJO PAMPANEIRA Beschrijving: Adres: c/pampaneira s/n CORTIJO Pampaneira, Las Alpujarras BESCHRIJVING VAN HET OBJECT: De villa ligt op 2 kilometer afstand van Pampaneira, een dorp in La Alpujarra, tussen

Nadere informatie

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida Cas Contador Spanje Mallorca Algaida 1. Algemene informatie Eliza was here - Cas Contador - /spanje/mallorca/algaida/cas_contador.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cas Contador - (Spanje Mallorca

Nadere informatie

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cyprus Village Houses Tochni - (Cyprus Cyprus Tochni) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1350D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1350D PV1350D Accommodatie Beschrijving Karakteristieke Lamia op complex met zwembad PV1350D is een karakteristieke Lamia woning op een kleinschalig complex met een groot zwembad van 9x9m en van 1.30m tot 1.70m

Nadere informatie

INFO HOURTIN. 1 vakantiewoning

INFO HOURTIN. 1  vakantiewoning INFO HOURTIN liesbeth_frederik@hotmail.com 1 Villas du Port Appartement te Hourtin-Port, ligt aan het grootste zoetwaterbinnenmeer van Frankrijk (+-7000ha). 13km van Atlantische Oceaan en 1u rijden van

Nadere informatie

45 ha vakantieplezier

45 ha vakantieplezier 45 ha vakantieplezier Camping Village www.sequoiaparc.com Van droom......tot werkelijkheid! Speciaal voor u hebben wij op ons landgoed van 45 ha rondom het kasteel La Josephtrie, de 5-sterren camping Séquoia

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1280B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1280B PV1280B Accommodatie Beschrijving Vakantiepark met zwembad in de Salento streek Deze moderne en fris ingerichte vakantiewoning maakt deel uit van een pasgebouwd kleinschalig vakantiepark met prachtig groot

Nadere informatie

Als een paal boven water!

Als een paal boven water! Als een paal boven water! VAKANTIEPARK Vakantiepark De Meerpaal www.meerpaal.ardoer.com Sauna en wellness Gratis Wifi In het centrumgebouw vindt u naast de receptie en de Op het vakantiepark kunt u overal

Nadere informatie

TE KOOP Javea

TE KOOP Javea TE KOOP 372746 Javea 2.500.000 KENMERKEN Prijs 2.500.000 Woningtype Villa Woonruimte 450m² Perceeloppervlakte 1.800m² Woontype Bestaande bouw Stad Javea Adres 372746 OMSCHRIJVING Een zeldzame kans om een

Nadere informatie

www.creuse-nature.com

www.creuse-nature.com www.creuse-nature.com Creuse Nature ligt midden in Frankrijk, slechts op één dagje rijden vanuit Nederland. Op het terrein van 19 ha vindt u 100 ruime plaatsen, op 3 sterren niveau volgens het nieuwe classement,

Nadere informatie

Can Escandell Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja

Can Escandell Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja Can Escandell Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Can Escandell - (Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Open van 21/04 tot 04/09/2017

Open van 21/04 tot 04/09/2017 Open van 21/04 tot 04/09/2017 1 Een eenvoudige en comfortabele keuze Vrije toegang tot: Kinderclub en kinderanimatie Sportvelden Avond entertainment Sport Evenementen * Waterpark Openbare sanitairgebouwen

Nadere informatie

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Eliza was here - Villa la Planta - /spanje/la_palma/tijarafe/villa_la_planta.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa la Planta - (Spanje

Nadere informatie

weekworkshop spirituele astrologie in Zuid-Frankrijk

weekworkshop spirituele astrologie in Zuid-Frankrijk weekworkshop spirituele astrologie in Zuid-Frankrijk la Borie Basse, opgenomen in de natuur, bijna niet te zien.. Even inzoomen. Middeleeuws gehuchtje van acht huizen, boven op een berg. plaats streek

Nadere informatie

Compromis de Vente Gîte - Chambre d'hôte in departement Creuse omgeving Moutier-Malcard ,-

Compromis de Vente Gîte - Chambre d'hôte in departement Creuse omgeving Moutier-Malcard ,- Compromis de Vente Gîte - Chambre d'hôte in departement Creuse omgeving Moutier-Malcard 256.800,- Referentienummer AEF F235660384MKE23 Prijs 256.800,- Constructie Natuursteen Dakconstructie Dakpannen Algemene

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Te koop Gîte - Chambre d'hôte in departement Cantal omgeving Riom-Es-Montagnes ,-

Te koop Gîte - Chambre d'hôte in departement Cantal omgeving Riom-Es-Montagnes ,- Te koop Gîte - Chambre d'hôte in departement Cantal omgeving Riom-Es-Montagnes 482.500,- Referentienummer fsnl 396 Prijs 482.500,- Gebouwd in 1974 Constructie Natuursteen Dakconstructie Dakpannen Algemene

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Aqua Nature La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte

Nadere informatie

Villa Louloudi euros/week

Villa Louloudi euros/week Villa Louloudi Villa Louloudi is een unieke, traditionele villa op Sifnos, Ã Ã n van de mooiste eilanden van Griekenland. Het is dã perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de Griekse zon, prachtig

Nadere informatie

Casas de Las Vegas Spanje Tenerife Las Vegas

Casas de Las Vegas Spanje Tenerife Las Vegas Casas de Las Vegas Spanje Tenerife Las Vegas 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casas de Las Vegas - (Spanje Tenerife Las Vegas) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Vraagprijs: 126.000 k.k.

Vraagprijs: 126.000 k.k. Juvignac JUVIGNAC (FRANKRIJK) Soort object: Appartement RESIDENCE "Ce Green", COMBINEERT VAKANTIE EN RENDEMENT! Vraagprijs: 126.000 k.k. Neem vrijblijvend contact op met BestBuyMakelaars.nl voor aanvullend

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

Camping & JachthavenDe Meeuw. Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel van: De Meeuw. Vacantievreugd CAMPING / JACHTHAVEN

Camping & JachthavenDe Meeuw. Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel van: De Meeuw. Vacantievreugd CAMPING / JACHTHAVEN Camping & Vakantiegids JachthavenDe Meeuw De grote staanplaatsen, de rust en prachtige omgeving! Ruimte voor de hond en leuke contacten met andere kampeerders Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel

Nadere informatie

Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades

Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mira Resort Maisonettes - (Griekenland Lefkas Tsoukalades) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

El Camino Villas Griekenland Lefkas Tsoukalades

El Camino Villas Griekenland Lefkas Tsoukalades El Camino Villas Griekenland Lefkas Tsoukalades 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren El Camino Villas - (Griekenland Lefkas Tsoukalades) - 4,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Eleonas - (Griekenland Peloponnesos Gialova) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Appartementjes met 1 of 2 Kamers. Prachtig vakantiedorp met 8 zwembaden

Appartementjes met 1 of 2 Kamers. Prachtig vakantiedorp met 8 zwembaden Vakantiedorp -Hotel THB Tropical Island ****( 4 sterren) Lanzarote. Is gelegen in Playa Blanca, vlakbij een typisch visserdorpje gelegen in het zuiden van Lanzarote, dorpje noemt Yaiza Op 5 minuutjes wandelen

Nadere informatie

Carrer de Viladomat 89 BH-703

Carrer de Viladomat 89 BH-703 www.barcelona-home.com info@barcelona-home.com +34 934 231 270 - Carrer de Viladomat 89 BH-703 LUXE HUIS MET ZWEMBAD TE HUUR IN BARCELONA Beschrijving Prijs / nacht vanaf 262 Prijs / maand vanaf 3636 Dit

Nadere informatie

Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt

Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Appartementen Torre Nova - (Spanje Catalonië La Torre de Claramunt) - 4 sterren

Nadere informatie

TE HUUR. Frederikstraat LR Den Haag p.m. ex.

TE HUUR. Frederikstraat LR Den Haag p.m. ex. TE HUUR Frederikstraat 585 2514 LR Den Haag 2.250 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 2.250 p.m. ex. Postcode 2514 LR Ligging In centrum Woningtype Portiekflat Woonruimte 96m² Inhoud 318m³ Kamers 4 Oplevering per

Nadere informatie