Bridgerally. Frankrijk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bridgerally. Frankrijk"

Transcriptie

1 Bridgerally 2015 Frankrijk

2 organiseert in 2015 haar tiende Bridgerally in Frankrijk Beste bridge-liefhebber en vakantieganger, De Stichting BAN organiseert in het voorjaar van 2015 voor de tiende keer een hele leuke bridgerally gedurende 6 aaneengesloten weken (van t/m ) op 3 mooie campings in het zuiden van Frankrijk. Op de vakantiebeurs in januari 2014 hebben we begrepen dat Istrië wel mooie campings heeft, maar dat deze campings geen zalen of animatieruimtes hebben waar wij kunnen bridgen. Istrië is daarom van ons bridgevakantielandenlijstje afgevoerd en wij blijven dus in Frankrijk. Evenals in 2012, 2013 en 2014 wordt deze rally geleid door Ingrid en Jaap de Bijl en Wil en Piet Duijndam. Dat belooft weer een hele gezellige vakantie te worden. U mag alle 6 weken boeken maar dat hoeft niet. U kunt per week boeken of bijvoorbeeld voor de weken 1, 4 en 6. En houdt uw partner niet van bridgen, dan is dat geen probleem. Die kan altijd nog meedoen met of kijken naar het jeu-deboulen en meegenieten van de Hollandse koffie met Franse cake. U kunt boeken voor een kampeerplaats voor uw camper, caravan of tent. Wanneer u deze niet hebt, kunt u ook kamperen in een Mobile Home of chalet. Maar wat u ook doet, kom in ieder geval heerlijk genieten van de vrije natuur, de Franse cultuur, jeu-de-boule, de ovenverse croissants en baguettes, het heerlijke eten en voor de bridgers onder ons natuurlijk s avonds gezellig bridgen. DE CAMPINGS. Alle campings hebben hun eigen charme, maar bovenal zijn ze van een zeer goed kwaliteitsniveau: 4 of 5 sterren. Alle campings hebben meer dan voldoende kampeerplaatsen. Het aantal mobile homes (MH) is beperkt. Onze 1 e camping is L Ardéchois***** ten zuiden van Gluiras, in de Ardèche. Op deze camping hebben we een optie genomen op 18 MH s met 2 slaapkamers. Onze 2 e camping is Le Capelan**** vlakbij Meyrueis in de Lozère. Ook daar hebben we 18 MH s gereserveerd. Onze 3 e camping is Les Genêts **** vlak bij Salles Curan aan het Lac de Pareloup in de Aveyron. Hier hebben we 16 MH s gereserveerd. Het maximum aantal bridgeparen op alle campings is 26. DE ROUTE. We bezoeken na elke 2 weken een nieuwe camping. We beginnen in de prachtige ruige Ardèche waar veel natuurschoon is, zoals de Gorges de l'ardèche met de bekende Pont d'arc bij Vallon-Pont-d'Arc. Hier is ook het regionaal natuurpark van de Monts d'ardèche. Vervolgens gaan we naar de Lozère en we eindigen in de Aveyron.

3 DE RALLY VAN WEEK TOT WEEK. Zaterdag 23 mei 2015 begint de bridgerally op de mooie Camping L Ardéchois in de Ardèche ten zuiden van het plaatsje Gluiras. De camping heeft een Nederlandse eigenaar: de heer Chris Weststrate. Het ligt aan weerszijden van de D102 en aan het riviertje de Gluyere. Wandelaars, wielrenners, gewone fietsers en vissers kunnen er hun hart ophalen. Er is een sportveld met een jeu-de-boule baan en voor ons bridgers is er een prachtige (bridge) zaal in de apart gelegen ontspanningsruimte. Voorts is er een mooi verwarmd zwembad. Op de aankomstdag verzorgen de heer Weststrate en zijn team bij mooi weer een welkomst BBQ. Maar ja, wij hebben ons eigen feetsje; een informatiebijeenkomst met een welkomstdrankje (pot d accueuil) en eventueel bridgen na voor de niet te vermoeide bridger. De WiFi is gratis voor alle bezoekers. Dat is nog eens een service in deze moderne tijd. Bezoek via de website van L Ardéchois, zodat u alvast een indruk krijgt van de camping en haar omgeving. De afstand tussen Utrecht en L Ardéchois is ongeveer km via Luxemburg en Lyon. - Le Chambon, Gluiras (Ardèche) GPS: N E (Latitude : 44, ; Longitude : 4,522851) Op zaterdag 06 juni 2015 gaan we naar de bij KAWAN aangesloten Camping Le Capelan, gelegen in de Lozère op nog geen km afstand van het pittoreske plaatsje Meyrueis in het hart van de Cévennes. Er is hier veel moois te bewonderen, zoals het meteorologisch museum en observatorium op de Mont- Aigoual en de flora en fauna van het Parc National des Cévennes. De wandelaars kunnen genieten van het natuurschoon van de Gorges de la Jonte en de Gorges du Tarn. Het riviertje La Jonte loopt langs de camping. De durfals kunnen er raften en deltavliegen. Op ongeveer 2 à 3 km afstand is er een tennisbaan. Een bezoek aan het 'Belvédère de Vautours' is een aanrader, omdat je hier van dichtbij roof- en monniksgieren kunt observeren

4 Ook hier is de WiFi gratis voor onze gasten. Via kunt u vast uw nieuwsgierigheid bevredigen en zien wat camping Le Capelan u te bieden heeft. De afstand tussen L Ardéchois en Le Capelan is ongeveer 190 km via de N88 en D Meyrueis GPS: N ,4 E ,0 (Latitude : 44, ; Longitude : 3,419719) De laatste camping die we bezoeken is Camping Les Genêts aan het Lac de Pareloup bij het plaatsje Salles Curan in de Aveyron tussen Millau en Rodez. Deze camping is eveneens bij de KAWAN-keten aangesloten. Hier gaan we op zaterdag 20 juni 2015 naar toe en op zaterdag 04 juli 2015 is de bridgerally helaas alweer ten einde. Les Genêts is de mooie uitvalsbasis om de cultuur en geschiedenis van de Aveyron te ontdekken. Zo kunt u genieten van de natuurparken in de Larzac en de Aubrac, de abdijstad Conques met haar eeuwenoude erfgoed van de Tempeliers bezoeken of de beroemde kazen van Roquefort en de Aligot uit de Aubrac proeven. En wanneer u dat op de vorige camping Le Capelan niet heeft kunnen doen, kunt u ook vanuit Les Genêts een tocht langs de Gorges du Tarn maken. En natuurlijk is ook hier WiFi gratis. Via kunt u vast uw nieuwsgierigheid bevredigen en zien wat camping Les Genêts u te bieden heeft. De afstand tussen Le Capelan en Les Genêts bedraagt ongeveer 80 km via de D Lac de Pareloup, Salles-Curan GPS: N ,1 E ,2 (Latitude : 44, ; Longitude : 2,767267)

5 DE KOSTEN. In 2015 zijn de kosten voor een kampeerplaats 200,00 per week inclusief elektriciteit. Voor een 2-kamer MH is dat 350,00 per week. In deze bedragen is de toeristenbelasting inbegrepen. De kosten voor een hond (maximaal 1 per kampeerplaats of MH) zijn op ieder camping anders en bedragen 10,00 tot 15,00 per week. Eventuele schoonmaakkosten rekent u zelf af met de camping. Daarnaast wordt eenmalig 15,00 boekingskosten per boekingsformulier in rekening gebracht. WEEKARRANGEMENT. Bridgen in de avonduren is ons centrale thema. Een weekarrangement omvat een competitie van 3 verplichte speelavonden (zondag-, dinsdag- en donderdagavond). De overige avonden worden zgn. instuifavonden gehouden: u hoeft niet, maar mag wel bridgen. Vrijheid - Blijheid is ons motto! Op zondag- en vrijdagmorgen kunt u desgewenst jeu-de-boulen met na iedere ronde voor iedereen een heerlijk kopje Hollandse koffie met Franse cake. Op de woensdag verzorgen wij een rondrit in de omgeving of organiseren wij een excursie. Het is zelfs mogelijk dat wij bij voldoende belangstelling (minimaal 40 personen) een excursie organiseren op de vrije maandag en/of dinsdag. Dit heeft te maken met de kosten van de bus. De kosten van deelname aan een excursie worden apart afgerekend met de betreffende campingeigenaar. Op de vrijdagavond organiseren wij een afsluitend diner (kosten diner zijn voor eigen rekening). Behoudens de 3 verplichte speelavonden bent u niet verplicht tot deelname aan één van onze andere activiteiten. ARRANGEMENTKEUZE. U kunt kiezen uit één of meerdere weken deelname aan de bridgerally. Bijgevoegd boekingsformulier maakt dit duidelijk. Één week, twee weken tot zelfs zes weken. Een weekje rust tussendoor kan natuurlijk ook. Het aantal bridgende deelnemersparen per week is gelimiteerd door de grootte van de beschikbare bridgeruimte van de betreffende camping. Deze limiet geldt niet voor het aantal paren dat toch wil komen, maar waarvan beide partners niet (in competitieverband) mee willen bridgen. U komt dan gewoon voor uw rust, de mooie omgeving, het jeu-de-boulen en de gezelligheid. Bridgen kan altijd op de vrije avonden, waarbij het aantal paren uiteraard wordt bepaald door de zaalgrootte. AANSPRAKELIJKHEID. De stichting BAN aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade of letsel, welke door of aan de deelnemers van de bridgevakantie wordt toegebracht. De deelnemers aan de bridgevakantie aanvaarden zelf alle verantwoordelijkheid voor geleden schade of letsel. WIJZIGINGEN. Wij behouden ons het recht voor om wijziging in de geplande route aan te brengen of deze geheel of gedeeltelijk te annuleren, als daarvoor naar ons oordeel gegronde redenen bestaan. Zo zal een onvoldoende boeking (minder dan 12 paren) als gegronde reden worden aangemerkt.

6 ANNULERING. Indien, zoals bij wijzigingen is vermeld, door de BAN geheel of gedeeltelijk wordt geannuleerd, zal het bedrag van het week-arrangement bijna volledig worden gerestitueerd, nl. met uitzondering van de boekingskosten. In verband met gedane reserveringen kunnen betaalde bedragen niet worden geretourneerd, indien uzelf na 28 februari 2015 de boeking geheel of gedeeltelijk annuleert. Wij adviseren u dan ook nadrukkelijk zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. BOEKING EN SLUITINGSDATUM. De boeking geschiedt via het opsturen van het ingevulde en ondertekende boekingsformulier. In verband met het tijdig reserveren van de mobile homes (kampeerplaatsen zijn er meer dan voldoende), is de sluitingsdatum voor de boeking 28 februari Van boekingen na deze datum kan niet worden gegarandeerd, dat u een mobile home hebt. Is er plaats, dan is de boeking definitief en moet deze ook meteen worden voldaan. Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst gehonoreerd. TENSLOTTE. Wij doen ons best om het u zo goed mogelijk naar de zin te maken. Met uw goede humeur en onze inzet belooft het weer een fantastische rally te worden! Wilt u meer weten: bel gerust met onze rallycoördinator Jaap de Bijl of surf naar onze website ( voor meer informatie over de campings en de omgeving waarin deze zich bevinden. De symbolen geven de voorzieningen op de camping aan: WIFI mogelijk Huisdieren toegestaan zwemmen fietsen wandelen Restaurant Golfveld in de buurt Tennisbaan op camping of in de buurt Rolstoelvriendelijk chalet Stichting BAN Rallycoördinator: Jaap de Bijl Provincialeweg 5 B PG Oudkarspel Telefoon : (ook tijdens de rally) Bridgeleider: Piet Duijndam Komkommerstraat AC Wateringen Telefoon : (ook tijdens de rally) Bank : NL25 INGB van de Stichting Bridge Activiteiten Noord-Holland BIC : INGBNL2A jhdebijl@gmail.com Internet :

Bridgerally. Frankrijk

Bridgerally. Frankrijk Bridgerally 2016 Frankrijk organiseert in 2016 haar elfde Bridgerally in Frankrijk Beste bridge-liefhebber en vakantieganger, De Stichting BAN organiseert in het voorjaar van 2016 voor de elfde keer een

Nadere informatie

Veel gestelde vragen. Wat is de afstand naar het vliegveld, het treinstation, het centrum en het strand?

Veel gestelde vragen. Wat is de afstand naar het vliegveld, het treinstation, het centrum en het strand? Veel gestelde vragen -Ligging Hoe is La Baume La Palmeraie te bereiken? Per vliegtuig : Per trein : Per auto : u komt aan in Nice waar u gebruik maakt van een taxi, bus of trein. De prijs voor de taxi

Nadere informatie

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012.

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Zondag 10 juni 2012. Vanmorgen vertrokken en via Antwerpen, Brussel en Luxemburg zijn we, zonder tolwegen, lekker opgeschoten en doorgereden tot Arc et Senans. Hier

Nadere informatie

Camping Betuwe......genieten met het hele gezin

Camping Betuwe......genieten met het hele gezin Camping Betuwe......genieten met het hele gezin Welkom... Voor u ligt de brochure van Camping Betuwe, onze gezellige camping is gelegen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug, midden tussen de boomgaarden

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden Flower

Algemene verkoopvoorwaarden Flower Algemene verkoopvoorwaarden Flower 1/ Ons aanbod Kampeerplaats Het betreft hier een lege plaats voor uw tent, caravan of camper. Uw verblijf is berekend volgens een basisarrangement, waarbij de plaats,

Nadere informatie

De prijzen van onze tenten en kamer zijn inclusief staangeld, toeristenbelasting, gebruik van gas, en andere voorzieningen op de minicamping,

De prijzen van onze tenten en kamer zijn inclusief staangeld, toeristenbelasting, gebruik van gas, en andere voorzieningen op de minicamping, Algemene voorwaarden voor het boeken van een huurtent of reserveren van de Chambre d hôte 1. Hoe boekt u? U kunt telefonisch of via de mail reserveren. Wij hebben de volgende gegevens nodig: naam en adres

Nadere informatie

Camping *** des Gorges de la Loire Tél. : +33 (0)4 77 51 81 48. 43 110 Aurec sur Loire accueil@camping-aurec.fr

Camping *** des Gorges de la Loire Tél. : +33 (0)4 77 51 81 48. 43 110 Aurec sur Loire accueil@camping-aurec.fr Reserveringsovereenkomst standplaats camping, seizoen 2014 Standplaats nr.: Naam: Voornaam: Adres : Postcode: Plaats: Tel : Land : E-mail : Periode van / / 2014 tot / / 2014 Aantal volwassenen:.aantal

Nadere informatie

TARIEVEN TENTENVERHUUR ZONDER SANITAIR Castel CAMPING LES GORGES DU CHAMBON **** 2015

TARIEVEN TENTENVERHUUR ZONDER SANITAIR Castel CAMPING LES GORGES DU CHAMBON **** 2015 TARIEVEN TENTENVERHUUR ZONDER SANITAIR Castel CAMPING LES GORGES DU CHAMBON **** 2015 Bungalow Toile 4,6m x 4,6m op betonvloer Tent «Ecolodge» op houten vloer 19m² + terras 10m² Plaatsnummers : 50 51 C01

Nadere informatie

Wij zorgen voor het decor, de ervaring creëert u zelf...

Wij zorgen voor het decor, de ervaring creëert u zelf... Wij zorgen voor het decor, de ervaring creëert u zelf... IN DE NATUUR Kamperen in de Dordogne: dat staat garant voor vakanties in de natuur met het gezin. Hier kunt u genieten van de kleine maar charmante

Nadere informatie

De verhuurvoorwaarden Atelier Lulu Pied

De verhuurvoorwaarden Atelier Lulu Pied De verhuurvoorwaarden Atelier Lulu Pied Algemeen De voorwaarden voor verhuur van de gîtes staan op onze website en worden u samen met een routebeschrijving en voorwaarden voor het gebruik van het zwembad

Nadere informatie

2015 TARIEVEN CAMPING LA CHAPELLE SAINT CLAUDE. 125 rue du Ponton Angon 74290 TALLOIRES France. Tél : 0033 (0)4 50 60 36 97

2015 TARIEVEN CAMPING LA CHAPELLE SAINT CLAUDE. 125 rue du Ponton Angon 74290 TALLOIRES France. Tél : 0033 (0)4 50 60 36 97 015 TARIEVEN CAMPING LA CHAPELLE SAINT CLAUDE 15 rue du Ponton Angon 790 TALLOIRES France Tél : 00 (0) 50 60 6 97 www.lachapellesaintclaude.com contact@lachapellesaintclaude.com Algemene reserverings-voorwaarden

Nadere informatie

ping le Val d Amour amc

ping le Val d Amour amc Camping le Val d Amour www.levaldamour.com De omgeving Neem de tijd om de Jura te ontdekken. Het is een prachtig gebied met veel rivieren, grotten, bossen, bergen in een verscheidenheid aan landschappen

Nadere informatie

Bridgerally. Frankrijk

Bridgerally. Frankrijk Bridgerally 2017 Frankrijk 14-08-2016 organiseert in 2017 haar twaalfde Bridgerally in Frankrijk Beste bridge-liefhebber en vakantieganger, De Stichting BAN organiseert in het voorjaar van 2017 voor de

Nadere informatie

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018 Spanje en F1 2018 5 mei t/m 14 mei 2018 De eerste buitenlandse reis van 2018. Een prachtige reis naar Spanje. Met als optie (geen verplichting) een bezoek aan de F1 van Barcelona. Met onze Max die het

Nadere informatie

Domaine de la belle Epine

Domaine de la belle Epine Domaine de la belle Epine Onlangs zijn wij, Marcel en Anja, eigenaar geworden van een 'maison à colombages' daterend uit 1800! Dit traditioneel vakwerkhuis waarin wij u verwelkomen, toont een Normandische

Nadere informatie

Wij zijn aangesloten bij: SVR- Stichting Vrije Recreatie. NFN- Naturisten Federatie Nederland

Wij zijn aangesloten bij: SVR- Stichting Vrije Recreatie. NFN- Naturisten Federatie Nederland Wij zijn aangesloten bij: SVR- Stichting Vrije Recreatie NFN- Naturisten Federatie Nederland Hallo, wij familie van de Wetering zijn eigenaar van Mini Camping Nieuw Moscou gelegen in gemeente Hoogeveen,

Nadere informatie

Algemene boekingsvoorwaarden voor de bij Bestcamp aangesloten vakantieparken en campings

Algemene boekingsvoorwaarden voor de bij Bestcamp aangesloten vakantieparken en campings Algemene boekingsvoorwaarden voor de bij Bestcamp aangesloten vakantieparken en campings 1. RESERVERING BestCamp is een organisatie die bemiddeld tussen de consument en de aangesloten recreatiebedrijven

Nadere informatie

Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u.

Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u. Foodietour i vini Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u. Een ontdekkingsreis naar de top-wijnen in

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière Algemene voorwaarden Camping La Nozillière 1. Boekingen Camping La Nozillière neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. Camping La Nozillière behoudt zich het recht voor om te allen

Nadere informatie

26ste I.P.A. CAMPER TREFFEN IN NEDERLAND

26ste I.P.A. CAMPER TREFFEN IN NEDERLAND 26ste I.P.A. CAMPER TREFFEN IN NEDERLAND Van 20 t/m 23 juni 2019 Beste Camper Vrienden. Onze I.P.A. afdeling LIMBURG-ZUID in Nederland nodigt U uit voor het 26ste Internationaal Camper treffen in VALKENBURG

Nadere informatie

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro).

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro). BOEKING: 1. Hoe kan ik mijn vakantie bij Camping Vakantiedorp Malibu boeken: Door middel van onze officiële website, het sturen van een e-mail, of door telefonisch contact met ons op te nemen. 2. Is er

Nadere informatie

Op vakantie naar camping Duinhorst

Op vakantie naar camping Duinhorst Op vakantie naar camping Duinhorst In Wassenaar is camping Duinhorst gelegen naast renbaan Duindigt in een natuurrijke omgeving. Op nog geen 5 kilometer afstand van het strand van Scheveningen is deze

Nadere informatie

Boerderij Camping "Berghem"

Boerderij Camping Berghem Welkom De familie Hautvast heet u van harte welkom op boerderij camping "Berghem gelegen op het balkon van Limburg, in een bosachtige en mooie vergezichten. De boerderij "Berghemmerhof" is een oude halve

Nadere informatie

groeps- arrangementen

groeps- arrangementen Kom lekker eten en geniet van onze culinaire groeps- arrangementen HORECA INFORMATIE NEDERLAND ONVERGETELIJKE MOMENTEN VIER JE MET VRIENDEN EN FAMILIE Beste gasten, Wij zijn erop ingesteld om het iedereen

Nadere informatie

Camping & JachthavenDe Meeuw. Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel van: De Meeuw. Vacantievreugd CAMPING / JACHTHAVEN

Camping & JachthavenDe Meeuw. Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel van: De Meeuw. Vacantievreugd CAMPING / JACHTHAVEN Camping & Vakantiegids JachthavenDe Meeuw De grote staanplaatsen, de rust en prachtige omgeving! Ruimte voor de hond en leuke contacten met andere kampeerders Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel

Nadere informatie

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon Bretagne www.camping-de-la-baie.fr Camping Caravaning La Trinité sur Mer Rivière de Crac h...de schoonheld van haar stranden, haar stranden van fijn zand, het milde klimaat, haar gastvrijheid, haar gastronomie,

Nadere informatie

Overnachtingstarief 2019 standaard comfort Aankomst vanaf uur. Vertrek voor uur Maandtarief kampeerplaats RECRON max.

Overnachtingstarief 2019 standaard comfort Aankomst vanaf uur. Vertrek voor uur Maandtarief kampeerplaats RECRON max. Camping Uit en Thuis ligt op de Brabantse Wal, een prachtig natuurgebied en toch dichtbij het centrum van het Bourgondische Bergen op Zoom. Jaarplaatsen voor (sta) caravans en chalets. Stacaravans te huur.

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 19 mei 26 mei 2012 in Javea in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 19 mei 26 mei 2012 in Javea in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 19 mei 26 mei 2012 in Javea in Spanje, wat een heerlijk idee! Accommodatie uitzicht op het Montgo Natural park Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER ARRANGEMENTEN persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER WELKOM BIJ T ANKER In Hotel t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de

Nadere informatie

Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust!

Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust! Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust! kampeerplaatsen chalets safaritenten woodlodges Recreatieteam aanwezig! tarievenlijst 2018 NOORDZEE DOMBURG N57 Welkom aan de Zeeuwse kust! N287 N287 N57 Buiten

Nadere informatie

Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN. Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden. Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22

Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN. Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden. Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22 Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22 Grote tent/caravan/camper + 2 personen Euro 34 Euro 26 Extra persoon Euro 7 Euro

Nadere informatie

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei Voorjaar 2010 Midden- en Zuid-Frankrijk 5 t/m 17 mei Woensdag 5 mei 2010 811 km Om half negen op weg. Via Maastricht naar Metz waar we inkopen deden. Vlot door en bij Châlon de snelweg af en binnendoor

Nadere informatie

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk Camping en Gîte de L ongline Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk 2009 Camping & Gite de L ongline De vernieuwde site is online, Wij vieren dat we 1 jaar geleden de deuren openden. We willen onze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière Algemene voorwaarden Camping La Nozillière 1. Boekingen Camping La Nozillière neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. Camping La Nozillière behoudt zich het recht voor om te allen

Nadere informatie

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren.

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Juni Welkom bij Camping De Heldense Bossen Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Voor een aantal activiteiten kunt u zich inschrijven bij de receptie,

Nadere informatie

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011 Zoetermeer 7 t/m 10 april 2011 Donderdag 7 april 185 km Heel - Zoetermeer Afgelopen dagen hebben we met belangstelling de weerberichten gevolgd voor aankomend weekend. We hebben zondag een verjaardagsfeest

Nadere informatie

26,27,28,29,30 en 31 oktober 2014.

26,27,28,29,30 en 31 oktober 2014. De Côte du Rhônewijnreis,... Beste Wijnreis-Liefhebbers, hier zijn de definitieve reisplannen voor de Côte du Rhône op 26,27,28,29,30 en 31 oktober 2014. De valiezen kunnen we afgeven bij ITA Vanhove reizen

Nadere informatie

Rijk van Nijmegen 3 dagen

Rijk van Nijmegen 3 dagen Rijk van Nijmegen 3 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 179 Wandelvakantie door het rijk van Nijmegen! Het Rijk van Nijmegen is één van de groenste regio's in Nederland en een ronduit fantastisch wandelgebied.

Nadere informatie

www.creuse-nature.com

www.creuse-nature.com www.creuse-nature.com Creuse Nature ligt midden in Frankrijk, slechts op één dagje rijden vanuit Nederland. Op het terrein van 19 ha vindt u 100 ruime plaatsen, op 3 sterren niveau volgens het nieuwe classement,

Nadere informatie

Yelloh! Village La Plage

Yelloh! Village La Plage Yelloh! Village La Plage Camping Zuid Bretagne - Penmarc h / Le Guilvinec Yannick Derennes Direct toegang tot het strand Uw vakantie met de voeten in het water! Het Yelloh Village La Plage heeft direct

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering. *Betaling

Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering. *Betaling Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering 1. Een aanvraag voor reservering van een vakantiewoning geschiedt via de site www.paraísorioreal.com, per email of telefonisch. Bevestiging wordt verstuurd

Nadere informatie

De Elzas. Studiereis 7 14 mei 2014. In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken:

De Elzas. Studiereis 7 14 mei 2014. In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken: Studiereis 7 14 mei 2014 In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken: De Elzas Hieronder vindt u informatie over - het reisprogramma en de reissom -

Nadere informatie

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei Voorjaar 2011 Midden-Frankrijk 21 april t/m 7 mei Donderdag 21 april 2011 191 km Na het avondeten op weg. Even voorbij Vianen ontdekten we dat we de autopapieren vergeten waren. Teruggereden en weer opnieuw

Nadere informatie

Camping Betuwe......ontspannen in de Betuwe

Camping Betuwe......ontspannen in de Betuwe Camping Betuwe......ontspannen in de Betuwe Welkom... Voor u ligt de brochure van Camping Betuwe, onze gezellige camping is gelegen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug, midden tussen de boomgaarden

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Activiteitenprogramma 2009

Activiteitenprogramma 2009 Activiteitenprogramma 2009 Zaterdag 4 april Openingstocht Seizoen Rondje Appingedam Ontmoetingsdag "vrienden Wirdumerklap" Even weer bootcontact met een leuke tocht op het Damsterdiep. Ik ontvang jullie

Nadere informatie

Geachte Porsche Club Holland leden,

Geachte Porsche Club Holland leden, Geachte Porsche Club Holland leden, In ons jubileumjaar mag een mooie meerdaagse buitenlandreis natuurlijk niet ontbreken, het bestuur is dan ook bijzonder blij met het initiatief van de organisatoren.

Nadere informatie

PRIJZEN Het hele jaar geopend

PRIJZEN Het hele jaar geopend " " PRIJZEN 2019 Het hele jaar geopend WELKOM OP UW CAMPING Algarve, Lagos. Portugal Het hele jaar open, Yelloh! Village Turiscampo Algarve, lid van de Leading Campings van Europa, ligt op 5 km van Lagos

Nadere informatie

Onze diensten. Geopend van 4 April tot 10 Oktober op 2016

Onze diensten. Geopend van 4 April tot 10 Oktober op 2016 Welckom to the Domaine du Lac te genieten van de uitzonderlijke natuurlijke omgeving naast het meer van Chambon in Auvergne. Onze diensten Op place WI-FI punt (in het restaurant) Boeckenkast Restauratie

Nadere informatie

Colina da Faja Portugal Madeira Faja da Ovelha

Colina da Faja Portugal Madeira Faja da Ovelha Colina da Faja Portugal Madeira Faja da Ovelha 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Colina da Faja - (Portugal Madeira Faja da Ovelha) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria del Piano - Gargidicenere - (Italië Sicilië Collesano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

PRIJSLIJST Groepsaccommodatie De Grote Schans 2012: Max. 36 personen.

PRIJSLIJST Groepsaccommodatie De Grote Schans 2012: Max. 36 personen. Groepsaccommodatie De Grote Schans 2012: Max. 36 personen. Weekend Midweek Van maandag 15.00 uur Alle kamers zijn voorzien van sanitaire voorzieningen zoals wasbak, douche en toilet. Teruggestort als eindinspectie

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2016 al voor de 9 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

MEI 2018 * Hemelvaartweekend 4 nachten van woensdag 9 mei uur tot zondag 13 mei uur

MEI 2018 * Hemelvaartweekend 4 nachten van woensdag 9 mei uur tot zondag 13 mei uur 2018 Minimale verhuur 2 nachten (kort weekend) alleen buiten de vakantieperiode. Huur 2 nachten 290,- 320,- 360,- 350,- MAART/APRIL 2018 *Paasweekend 4 nachten v.a. donderdag 29 maart 16.00 uur tot maandag

Nadere informatie

Natuurlijk genieten. Sint Maartenszee. Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe. in Noord-Holla n d

Natuurlijk genieten. Sint Maartenszee. Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe. in Noord-Holla n d Sint Maartenszee Noord-Holland Natuurlijk genieten in Noord-Holla n d Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe In 04 hebben we familiecamping Sint Maartenszee gekocht van de familie

Nadere informatie

Bungalow Tent. Safari Tent. Mercure Eco. Prijs per week, aankomst op zaterdag Behalve voor de periode tot 15/7 en na 26/8

Bungalow Tent. Safari Tent. Mercure Eco. Prijs per week, aankomst op zaterdag Behalve voor de periode tot 15/7 en na 26/8 Tarieven Verhuur en kampeerplaatsen 2017 Bungalow Tent 4 pers. 20m² verharde vloer + 10m² 01/06 01/07 01/7 15/07 15/07 19/08 19/08 26/08 26/08 04/09, aankomst op zaterdag Behalve voor de periode tot 15/7

Nadere informatie

5B-9, 1724 PG IBAN: NL25INGB BIC: INGBNL2A

5B-9, 1724 PG IBAN: NL25INGB BIC: INGBNL2A Onderwerp: Rallyverslag 2015. Bladzijde: 1 van 7. Inleiding. Tijdens de rally 2015 worden de volgende campings bezocht: - 23-05 t/m 06-06: L Ardéchois bij Saint-Sauveur-de-Montagut in de Ardèche - 06-06

Nadere informatie

Bungalowpark Wolferswoud. Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2014

Bungalowpark Wolferswoud. Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2014 Bungalowpark Wolferswoud Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2014 Algemene Informatie Hierbij heeft u onze prijsbrochure 2014 in handen, deze hoort bij de kleuren brochure. Mocht u naar aanleiding

Nadere informatie

PROGRAMMABOEK. Mallorca 312

PROGRAMMABOEK. Mallorca 312 PROGRAMMABOEK Mallorca 312 INLEIDING Mallorca is een fantastisch fietseiland. Het gunstige klimaat, mooie en afwisselende fietsroutes, de pittoreske dorpjes en het prachtige Tramuntana-gebergte verleidt

Nadere informatie

more exclusive more inclusive

more exclusive more inclusive Frankrijk Autovakanties en weekendjes weg - Zomer 2010 more exclusive more inclusive Beste G.M, more included: (verschilt per Clubdorp) Club Med staat bekend om haar prachtige Clubdorpen op de mooiste

Nadere informatie

Arrangementen KIRI Bowling Hoogeveen

Arrangementen KIRI Bowling Hoogeveen Folders KIRI 5x _ V2:Opmaak 1 29-04-2009 15:55 Pagina 1 Arrangementen KIRI Bowling Hoogeveen Bowling- Pool- en Darts-tarieven Bowlingtarieven: per uur/per baan (max. 6 personen per baan) Maandag t/m vrijdag:

Nadere informatie

Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades

Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mira Resort Maisonettes - (Griekenland Lefkas Tsoukalades) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Bungalowpark Wolferswoud & Het Vossenveen. Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2016

Bungalowpark Wolferswoud & Het Vossenveen. Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2016 Bungalowpark Wolferswoud & Het Vossenveen Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2016 Algemene Informatie Hierbij heeft u onze prijsbrochure 2016 in handen, deze hoort bij de kleuren brochure. Mocht

Nadere informatie

Af en toe er even tussenuit samen met uw dementerende partner Lekker ontspannen in een sfeervolle omgeving In 2010 zijn er 8 TOCH UIT vakantieweken

Af en toe er even tussenuit samen met uw dementerende partner Lekker ontspannen in een sfeervolle omgeving In 2010 zijn er 8 TOCH UIT vakantieweken TOCH UIT VAKANTIES 2010 Af en toe er even tussenuit samen met uw dementerende partner Thuis zorgen voor een dementerende partner is geen eenvoudige taak. Door de permanente druk hebt u meestal onvoldoende

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen,

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen, Nieuwsbrief Gezelschapsbank maart 2015 Beste mensen, De dagen beginnen alweer langer te worden en we gaan op naar de zomer. Heerlijk om naar buiten te gaan en leuke dingen te ondernemen. De Gezelschapsbank

Nadere informatie

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agapitos Villas & Guesthouses - (Griekenland Pilion Agios Ioannis) - 4 sterren

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

PRIJZEN. Volwassenen 6,00 7,50 9,50 10,80 7,50 6,00. Kinderen (0-2 jaar) Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis

PRIJZEN. Volwassenen 6,00 7,50 9,50 10,80 7,50 6,00. Kinderen (0-2 jaar) Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis PRIJZEN Dagprijslijst 2014 Staanplaatsen geldig van 16/04 tot 21/09 16/04-07/06 07/06-05/07 05/07-09/08 09/08-23/08 23/08-06/09 06/09-21/09 Volwassenen 6,00 7,50 9,50 10,80 7,50 6,00 Kinderen (0-2 jaar)

Nadere informatie

L E I D R A A D H.C.C.

L E I D R A A D H.C.C. L E I D R A A D H.C.C. weekend Organisatie Voor het organiseren van weekenden van de H.C.C. is een leidraad opgesteld. Deze leidraad is opgedeeld in een aantal logisch te volgen stappen zoals hieronder

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 September: herfstmaand ook wel fruitmaand genoemd. De dagen worden weer korter en s-nachts wordt het weer frisser. Vaak biedt september ons nog een heerlijke nazomer. Daar gaan

Nadere informatie

Bungalowtent. Mercure Eco. 2 slaapkamers: 1 bed 140x190, keukenblok met koelkast en gaspitten, verlichting en stopcontacten

Bungalowtent. Mercure Eco. 2 slaapkamers: 1 bed 140x190, keukenblok met koelkast en gaspitten, verlichting en stopcontacten Tarieven Verhuur en kampeerplaatsen 2016 Bungalow Tent 4 pers. 20m² verharde vloer + terras 10m² 50, 51, C01, C03, 28b Aankomst zaterdag van de periode tot 9/7 en vanaf 27/8 01/06 09/07 35 per nacht Min.

Nadere informatie

Speels en uitdagend. Spannend. Avontuurlijk

Speels en uitdagend. Spannend. Avontuurlijk Speels en uitd Spannend Avontuurlijk Speels Uitd Uitd Spannend Spannend Avontuurlijk DE KAMPEERVELDJES OP CAMPING BERINGERZAND ZIJN INGEDEELD OP LEEFTIJDEN. NATUURLIJK BEPAALT U ZELF UW FAVORIETE CAMPINGGEDEELTE!

Nadere informatie

Tussen de Bourgogne en de Champagne. Lac de la Liez

Tussen de Bourgogne en de Champagne. Lac de la Liez Tussen de Bourgogne en de Champagne Lac de la Liez Uw verblijf op maat Kom en ga wanneer u wilt! Gelegen ten zuiden van de Champagne en aan de toegangspoort tot de Bourgogne, biedt Camping de la Liez u

Nadere informatie

Informatie Combi Kaag 2016 Optimist A,B en C - Splash A en B - RS Feva

Informatie Combi Kaag 2016 Optimist A,B en C - Splash A en B - RS Feva Informatie Combi Kaag 2016 Optimist A,B en C - Splash A en B - RS Feva Inschrijving Inschrijvingen via de website vóór peildatum 13 juni 2016: http://www.kwvdekaag.nl/combi_inschrijven.aspx Of schriftelijk

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

vakantieplek Veluwe midden op de Een schitterende VIERHOUTEN

vakantieplek Veluwe midden op de Een schitterende VIERHOUTEN Een schitterende vakantieplek midden op de Veluwe VIERHOUTEN In het hoogseizoen een echte gezinscamping & in het laagseizoen een oase van rust Ontdek de Veluwe... Recreatiepark Samoza is gelegen in Vierhouten,

Nadere informatie

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken.

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië wordt verzorgd door Can Patiras, Mas Xipres en Cama & Cava. Drie B&B s elk gelegen op een unieke plek in Catalonië.

Nadere informatie

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Castanar - (Spanje Gran Canaria Fontanales) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt

Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Appartementen Torre Nova - (Spanje Catalonië La Torre de Claramunt) - 4 sterren

Nadere informatie

2017 Minimale verhuur 2 nachten (kort weekend) alleen buiten de vakantieperiode:

2017 Minimale verhuur 2 nachten (kort weekend) alleen buiten de vakantieperiode: 2017 Minimale verhuur 2 nachten (kort weekend) alleen buiten de vakantieperiode: Huur 2 nachten 290,- 320,- 360,- 350,- MAART/APRIL 2017 vr 31 mrt 340 360 400 380 vr 7 april 340 360 400 380 *Paasweekend

Nadere informatie

GA JE MEE? Wat houdt een Bindingkamp in?

GA JE MEE? Wat houdt een Bindingkamp in? ZOMER 2014 Wat houdt een Bindingkamp in? GA JE MEE? Een Bindingkamp is vooral een heel gezellige week vakantie met een groep leeftijdgenoten. Maar een kamp is ook veel méér! Je staat gezamenlijk op, je

Nadere informatie

Open van 21/04 tot 04/09/2017

Open van 21/04 tot 04/09/2017 Open van 21/04 tot 04/09/2017 1 Een eenvoudige en comfortabele keuze Vrije toegang tot: Kinderclub en kinderanimatie Sportvelden Avond entertainment Sport Evenementen * Waterpark Openbare sanitairgebouwen

Nadere informatie

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY & GOLF Zijn de Healey en golf uw passie? Wij willen deze twee combineren in de eerste Healey golfreis. In vier dagen tijd spelen wij op drie prachtige golfbanen

Nadere informatie

Beleef het heerlijke Lentegevoel...

Beleef het heerlijke Lentegevoel... Beleef het heerlijke Lentegevoel... 4 dagen v.a. 139, 50 per persoon VOORJAARSPOST 2011 HOTEL HET JAGERSHOF NUNSPEET OP DE VELUWE W elkom De dagen worden alweer wat langer en na een lange, winterse periode

Nadere informatie

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti 1. Algemene informatie Eliza was here - Hotel Su Lithu - /italie/sardinie/bitti/hotel_su_lithu.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Lithu - (Italië Sardinië

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1350D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1350D PV1350D Accommodatie Beschrijving Karakteristieke Lamia op complex met zwembad PV1350D is een karakteristieke Lamia woning op een kleinschalig complex met een groot zwembad van 9x9m en van 1.30m tot 1.70m

Nadere informatie

9.3 KAMPEERWEEKEND. Geldig tot januari 2016. Functie naam ` Paraaf: Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging

9.3 KAMPEERWEEKEND. Geldig tot januari 2016. Functie naam ` Paraaf: Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging KNNV afdeling Delfland Postbus 133 2600 AC DELFT afdelingdelfland@knnv.nl www.knnv.nl/afdelingdelfland http://twitter.com/#!/knnvafddelfland Geldig

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 STICHTING VAKANTIEWEKEN ROTTERDAM

JAARVERSLAG 2014 STICHTING VAKANTIEWEKEN ROTTERDAM 2014 JAARVERSLAG 2014 STICHTING VAKANTIEWEKEN ROTTERDAM Inleiding Verslag 2014 Stichting Vakantieweken Rotterdam Stichting Vakantieweken Rotterdam organiseert voor 200 Rotterdamse gezinnen een week vakantie.

Nadere informatie

Italië week 2 vanaf

Italië week 2 vanaf !1 Italië week 2 vanaf 25-06-2015 Donderdag 25 Juni Het was het laatste nachtje op camping San Procolo. Wij trekken verder met de camper. We zien elkaar nog even in Porto San Giorgio op de markt. We drinken

Nadere informatie

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: 381995 of 06.34204870 of 06.43753307 fietsdagtocht donderdag 27 juni wandeltocht woensdag 10 juli opening de Achtertuin

Nadere informatie

Bezoek München met l/o in Hilton City

Bezoek München met l/o in Hilton City PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.personeelsvereniging.heerlen.nl Bezoek München met l/o in Hilton City Woensdag 28 mei tot en met zondag 1 juni 2014 Arrangement: Bestemming: Ledenprijs: 5-daagse

Nadere informatie

Seizoen 2017 Voor 2 kamers = = = = =

Seizoen 2017 Voor 2 kamers = = = = = CAMPING «LE TEXAS» - TAXO D AVALL 66700 Argelès-Sur-Mer cedex : 04.68.81.00.17 FAX : 04.68.81.88.50 e-mail : letexas@wanadoo.fr web : www.camping-letexas.fr Mobilehome verhuur / Tarieven per week (Voor

Nadere informatie

TARIEVEN SPECIALE AANBIEDING VOOR EEN LANG VERBLIJF VROEGBOEKKORTING WORD WINNAAR, LET OP! DE CAMPINGPLAATSEN

TARIEVEN SPECIALE AANBIEDING VOOR EEN LANG VERBLIJF VROEGBOEKKORTING WORD WINNAAR, LET OP! DE CAMPINGPLAATSEN SPECIALE AANBIEDING VOOR EEN LANG VERBLIJF Geniet met deze aanbieding een beetje meer van het buitenleven en de charme van het Bombannes gebied in het voorjaar en de herfst. 10% * hoe langer je blijft,

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2018 al voor de 11 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

Het Theeblaadje Juni 2015

Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theehuis is een wijklocatie van zorgorganisatie Het Spectrum. Het is een gezellig ontmoetingscentrum voor 55-plussers waar diverse activiteiten plaatsvinden. Het Theehuis

Nadere informatie

Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta

Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta das Vinhas - (Portugal Madeira Estreito da Calheta) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Draaddag Kom op zaterdag 6 juni 2015 tussen 11:00 en 15:00 uur Deze keer bij Bobbin, Achterdijk 20, Zevenbergen

Draaddag Kom op zaterdag 6 juni 2015 tussen 11:00 en 15:00 uur Deze keer bij Bobbin, Achterdijk 20, Zevenbergen Naald &en Draaddag Kom op zaterdag 6 juni 2015 tussen 11:00 en 15:00 uur Deze keer bij Bobbin, Achterdijk 20, Zevenbergen Dit jaar is onze gast Marianne van Helvoort, zij verkoopt Liberty stoffen. Kijk

Nadere informatie

Wintersport 2016 naar Oostenrijk

Wintersport 2016 naar Oostenrijk Wintersport 2016 naar Oostenrijk Dit jaar organiseren Jan Broekman en Annemiek Paulussen weer de wintersportvakantie van De Wissel. We vertrekken op vrijdag 11 maart en komen we op zondag 20 maart met

Nadere informatie

CAMPING APARTMENTS WELLNESS RESORT PRIJZEN 2013/14

CAMPING APARTMENTS WELLNESS RESORT PRIJZEN 2013/14 CAMPING APARTMENTS WELLNESS RESORT 2013/14 AANBIEDINGEN CAMPING WINTER 2013/14 CAMPING WINTER 2013/14: DOLOMITISUPERPREMIERE 4=3 Minimaal 4 dagen skiplezier in het Val di Fassa voor de prijs van 3: Skipas

Nadere informatie