Vaubarlet_nl.qxd 19/12/07 11:45 Page 1

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vaubarlet_nl.qxd 19/12/07 11:45 Page 1"

Transcriptie

1 Vaubarlet_nl.qxd 19/12/07 11:45 Page 1

2 Vaubarlet_nl.qxd 19/12/07 11:45 Page 2 Géraldine & Jean-Richard Saoul Eigenaren van Le Vaubarlet Vakantie! Genieten van heerlijke momenten in een prachtige omgeving. Daarom brengen wij al meer dan tien jaar met veel zorg verbeteringen aan in onze camping. Wij zijn altijd op zoek naar nog meer kwaliteit om uw vakantie tot een onvergetelijke herinnering te maken. Daarom zijn we lid van de Kawan Villages-groep, van Kawan Nature en van Kawan Kids. Onze camping maakt verder onderdeel uit van Camping Qualité, Qualité Tourisme en Green Key. In de Haute-Loire treft u een oneindig mozaïek van droomlandschappen aan. Onze camping Kawan Village le Vaubarlet ligt in een door bossen omgeven vallei van 14 hectaren. De vallei wordt doorsneden door het riviertje de Dunière. De Haute-Loire is het meest natuurlijke departement van de Auvergne met zijn km aan rivieren en km wandelpaden. En het is het meest zonovergoten departement. Le Puy en Velay: Een uitzonderlijke stad omgeven door oude vulkanen. Stromend water heeft er in duizenden jaren het landschap vormgegeven. In Le Puy en Velay op 35 km afstand kunt u de St. Michel d'aiguilhe kapel bezoeken, gebouwd op een vulkanische rotspiek en genoemd op de UNESCO lijst van Patrimoine de l'humanité De 'Gorges' van de Loire: De langste rivier van Frankrijk die ontspringt aan de voet van de Mont Gerbier-de- Jonc. Als stroompje komt zij het departement binnen, om vervolgens te zwellen in de diepe gorges en brede bekkens. Hier vindt u ook de eerste kastelen van de Loire. De Sucs van Yssingeaux: Vanuit Kawan Village Le Vaubarlet bezoekt u het vulkanenlandschap rond Yssingeaux met op de achtergrond de top van de Mont Mezenc (1.753m). Het architectonische complex van Le Corbusier in Firminy (15 minutes) is het domein voor liefhebbers van architectuur. Het grootste bouwkundige complex in Europa van deze artiest is iedere dag te bezoeken.

3 Vaubarlet_nl.qxd 19/12/07 11:45 Page 3 Een groene oase in de Haute-Loire De Vaubarlet Vallei

4 Vaubarlet_nl.qxd 19/12/07 11:45 Page 4 Ter plaatse Onze kok bereidt verrukkelijke afhaalmaaltijden. U neemt ze mee naar uw staanplaats of proeft ze op het terras van uw huuraccommodatie. Al deze overheerlijke gerechten worden ook geserveerd op het terras met zicht op het zwembad. De dagschotel is vaak geïnspireerd op producten uit de streek. De groene linzen uit le Puy en Velay, de forel uit de Lignon rivier en als nagerecht de sorbet Verveine met likeur van dezelfde naam. Ouders waarderen het dichtbijgelegen opblaasbare springkasteel en het zwembad, zodat de kinderen kunnen spelen als zij in alle rust hun diner beëindigen. Mocht u op frisse avonden willen natafelen, dan worden de terrasverwarmers aangezet of u zoekt de warmte van de bar of het petit restaurant op. In de omgeving De Haute-Loire staat bekent om zijn gastronomie en kwaliteitsproducten. De linzen van Le Puy, eerste AOC (kwaliteitslabel) groenten, maar ook de traditionele vleeswaren en het rundvlees Fin Gras de Mezenc, de boerenkazen, rode vruchten, roggebrood, de Verveine likeur uit le Puy en het Vellavia bier. En als u wilt plukt u zelf de paddestoelen voor bij het smakelijke vlees uit de streek. In de Haute-Loire weet u wat u eet! Al deze producten kunt u op de markten in de omgeving vinden. De belangrijkste regionale markt heeft plaats op donderdagochtend in Yssingeaux.

5 Vaubarlet_nl.qxd 19/12/07 11:45 Page 5 Overheerlijke maaltijden en kwaliteitsproducten uit de streek

6 Vaubarlet_nl.qxd 19/12/07 11:45 Page 6 Ter plaatse In het hoogseizoen presenteert ons animatieteam een uitgebreid programma aan buitenactiviteiten. Naast de traditionele Jeu de boules en tafeltennis-toernooien, staan er ook aquagym, volleybal en voetbal op het menu van uw vakantie. Enkele avonden per week vormen de bar en het terras het theater van de avondanimatie. Dansen met de folkloristische dansgroep, voorstellingen verzorgd door uw kinderen, karaoke, of een gezellig kampvuur. De sportvisser kan zijn hart ophalen aan de Dunière, rijk aan forellen. Viskaarten zijn beschikbaar bij de receptie. In de omgeving In de nabijheid van Kawan Village Le Vaubarlet vindt u vele wandelpaden, in verschillende moeilijkheidsgraden. De wandelgidsen met beschrijvingen mag u lenen bij de receptie. Een speciale gids ligt ter beschikking voor wandelingen met kinderen. Liefhebbers van fietsen en mountainbiken vinden vele routes in de buurt. Wilt u liever per paard de streek ontdekken, dan kunt u dat bij de receptie reserveren. En op het stuwmeer Barrage Lavalette op 10 km afstand kunt u windsurfen, zeilen of waterfietsen.

7 Vaubarlet_nl.qxd 19/12/07 11:45 Page 7 Te voet, te paard of met de mountainbike ideale ingrediënten voor een Kawan Nature Jim Lopes

8 Vaubarlet_nl.qxd 19/12/07 11:45 Page 8 Ter plaatse In de maanden juli en augustus worden onze jonge gasten zes dagen per week 's ochtend uitgenodigd voor de kinderclub. Er worden spelletjes gedaan, geverfd, gekleurd en geknutseld. Ouders zijn van harte welkom om samen met hun kind een gezellige ochtend door te brengen. In de namiddag zijn er de buitenspelen. En voor niets ter wereld wilt u op vrijdagavond, de speciale kinderdisco missen. Ze maken snel vriendjes en vriendinnetjes in het speeltuintje, bij het opblaasbare springkussen en bij het zwembad. De tafeltennistafels, het jeu de boules terrein en natuurlijk de oevers van de Dunière staan garant voor uren speelplezier. Op de rivier wordt elke maandagochtend kajakken voor kinderen georganiseerd. In de omgeving Het museum La Fabrique in Sainte-Sigolène geeft de historie van de huisnijverheid, het bandweven en de plasticindustrie weer. De ruines van het kasteel Le Rochebaron vindt u op 20 minuten afstand, Le Chateau de Polignac op 40 minuten rijden. Voor een uitstapje naar het hart van een kolenmijn ligt het Mijnmuseum van St. Etienne op 30 minuten rijden. Hedda Gjerpen Bij de Ranch Tagada kunt u paardrijden, de kleintjes rijden er pony. En waarom niet een keer een echte slakkenboerderij bezoeken?

9 Vaubarlet_nl.qxd 19/12/07 11:45 Page 9 Een paradijs voor kinderen Kawan Kids Le Vaubarlet

10 Vaubarlet_nl.qxd 19/12/07 11:45 Page 10 Ter plaatse U vindt op Kawan Village Le Vaubarlet ald de Vaubarlet een verwarmd zwembad en peuterbad. Het zwembad, de bar met terras en petit restaurant vormen het hart van de camping, waar jong en oud graag samenkomen. Op het beschutte solarium kunt u luierend op uw ligbed van de zon genieten. In de bar met zithoek kunt u alle grote sportevenementen volgen op het brede tv beeldscherm en daar zijn ook de boekenkasten gevuld met een reeks van boeken, romans, stripverhalen tot boeken over de flora en fauna van de streek. Luc Olivier In de omgeving Op de Loire (20 minuten), de laatste grote wilde rivier van Europa, ziet u vanaf het water per kano of kajak de natuurlijke landschappen aan u voorbij trekken.

11 Vaubarlet_nl.qxd 19/12/07 11:46 Page 11 Het Land van de jonge Loire en haar rivieren.

12 Vaubarlet_nl.qxd 19/12/07 11:46 Page 12 Gelegen in een ruime vallei aan de Dunière rivier op 580 m hoogte, biedt Kawan Village Le Vaubarlet u verfrissing in het voorjaar en warmte in de zomer. U komt weer helemaal bij. In dit vredige landschap wordt u gewekt door het kabbelen van de rivier en het lied van de vogels die uit volle borst zingen. De 131 staanplaatsen voor tent caravan of camper zijn alle voorzien van een elektriciteitsaansluiting. Vanaf alle staanplaatsen hebt u een prachtig uitzicht op de omliggende bergen. De kampeerder die met tent de rivieroever als staanplaats kiest of een andere meer verlaten plaats in het domein, heeft alleen licht door kaarsen of de gaslamp. In het campingwinkeltje haalt u iedere ochtend het verse stokbrood en de croissantjes op die u heeft besteld. U kunt ook ontbijten in de bar als u dit de avond van tevoren even doorgeeft. Verder is er in het winkeltje een klein assortiment van levensmiddelen beschikbaar. Twee moderne toiletblokken, van alle gemakken voorzien, staan tot uw beschikking. Een babybadkamer met aankleedkussen is aanwezig. Bovendien is er een speciale ruimte met wasmachines en drogers. U kunt gebruikmaken van de telefooncel en WIFI aansluiting. Zoals alle deelnemers van de groep Kawan Village accepteert Le Vaubarlet camping cheques in het laagseizoen.

13 Vaubarlet_nl.qxd 19/12/07 11:46 Page 13 Waar natuur en comfort harmonisch samengaan

14 Vaubarlet_nl.qxd 19/12/07 11:46 Page 14 KOMFORT! Onze Kottages en Stacaravans beantwoorden aan de hoge eisen van de Kawan Village groep. Een volledig ingerichte keuken met magnetron, koelkast en ruim vriesvak, een 4-pits gastoestel, vaatwerk etc. In de badkamer is veel bergruimte en een ruime douche en een wasbak. Er is een aparte WC. Alle slaapkamers bezitten kwaliteitsmatrassen. De Zen Stacaravan heeft 3 slaapkamers en een ruim tweepersoons bed (160x200). U voelt zich al snel bij ons thuis.de Kottages hebben een overdekt terras met tuinameublement. Wie meer van het nostalgische kamperen houdt, kan altijd een volledig ingerichte tent huren. COUNTRY LODGE 36 m 2 2 slaapkamers 5 personen Overdekt terras FLORES PLUS 30 m 2 2 slaapkamers 4 personen Overdekt terras Optie bed 160x200 Beeldmateriaal niet contractueel vastgelegd

15 Vaubarlet_nl.qxd 19/12/07 11:46 Page 15 ZEN 31 m 2 3 slaapkamers 6 personen Overdekt terras Optie bed 160x200 INGERICHTE TENT BTM Bengali TRIGANO 2 slaapkamers 4-5 personen Beeldmateriaal niet contractueel vastgelegd

16 Vaubarlet_nl.qxd 19/12/07 11:46 Page 16 Komende van Lyon -St. Etienne: N88 richting Firminy/Le Puy en Velay. Neem de afslag Sainte-Sigolène (D44). Meteen op de rotonde de D44 richting Ste Sigolène volgen. Na 10 km. op rotonde bij de ingang van Ste. Sigolène, meteen rechts afslaan. Het bord van de camping en Grazac volgen. Op de T-splitsing rechts, richting Grazac/Lapte. Daarna steeds rechtdoor, de camping ligt in de vallei op 6 km. Komende van Clermont Ferrand - Le Puy en Velay: De N 88 richting St.Etienne. De 2de afslag van Yssingeaux (D105) richting Annonay (Tence-Montfaucon) nemen. Na de brug van La Chapelette de D43 richting Grazac nemen. Door Grazac rijden en steeds de D43 volgen. Na 6 km. De Dunière brug oversteken en meteen naar rechts gaan. Op 500m ligt de camping. Le Vaubarlet is er trots op deel uit te maken van de Groep Kawan Villages Kawan Villages is de eerste Europese keten van vakantiedorpen met bijna een honderdtal kwaliteits campings verspreid over 8 landen. Kawan betekent vriend in het Maleis en het is ook de naam van een schildpad uit de Caraïben. Onze belofte? U vriendschappelijk te ontvangen, bij ons hebben de woorden camping en vriendschap nog een betekenis.waar u ook gaat; de bedoeling is dat u zich thuis voelt, net als de schildpad die zijn huis altijd bij zich draagt. Wij doen er alles aan u een prettige vakantie te bezorgen. U kunt alle andere Kawan Villages vinden op aanbevolen door: Fotos: Françoise CHEVALIER et ALT Jeune Loire

DANCE. in le Département de la Loire. Dancé anno 2013 1

DANCE. in le Département de la Loire. Dancé anno 2013 1 DANCE in le Département de la Loire Dancé anno 2013 1 Monique en José verwelkomen U in Bully en Dancé Dancé anno 2013 2 Om de weg naar Bully vlot te vinden bezorgen wij :. Een reisroute vertrekkend van

Nadere informatie

www.creuse-nature.com

www.creuse-nature.com www.creuse-nature.com Creuse Nature ligt midden in Frankrijk, slechts op één dagje rijden vanuit Nederland. Op het terrein van 19 ha vindt u 100 ruime plaatsen, op 3 sterren niveau volgens het nieuwe classement,

Nadere informatie

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon Bretagne www.camping-de-la-baie.fr Camping Caravaning La Trinité sur Mer Rivière de Crac h...de schoonheld van haar stranden, haar stranden van fijn zand, het milde klimaat, haar gastvrijheid, haar gastronomie,

Nadere informatie

La Grande Tortue. François, Michelle en Richard Gonin, eigenaars van de camping

La Grande Tortue. François, Michelle en Richard Gonin, eigenaars van de camping HET LOIRE DAL François, Michelle en Richard Gonin, eigenaars van de camping La Grande Tortue Camping «La Grande Tortue» is in ieder opzicht een echte familiecamping. Het is dé ideale vakantieplek voor

Nadere informatie

Tussen de Bourgogne en de Champagne. Lac de la Liez

Tussen de Bourgogne en de Champagne. Lac de la Liez Tussen de Bourgogne en de Champagne Lac de la Liez Uw verblijf op maat Kom en ga wanneer u wilt! Gelegen ten zuiden van de Champagne en aan de toegangspoort tot de Bourgogne, biedt Camping de la Liez u

Nadere informatie

Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele

Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalowpark/nederland/overijssel/lemele/buitenplaatsberg-en-bos Omschrijving Huis Parterre: (hal, woonkamer(tv(kabel),

Nadere informatie

45 ha vakantieplezier

45 ha vakantieplezier 45 ha vakantieplezier Camping Village www.sequoiaparc.com Van droom......tot werkelijkheid! Speciaal voor u hebben wij op ons landgoed van 45 ha rondom het kasteel La Josephtrie, de 5-sterren camping Séquoia

Nadere informatie

Camping Den Blanken: Heerlijke camping in de Achterhoek

Camping Den Blanken: Heerlijke camping in de Achterhoek Camping Den Blanken: Heerlijke camping in de Achterhoek Op Camping Den Blanken in Neede, op de grens van de Achterhoek en Twente, is het genieten met een hoofdletter G. De camping is een waar paradijs

Nadere informatie

TUSSEN DE BOURGOGNE EN DE CHAMPAGNE. Lac de la Liez

TUSSEN DE BOURGOGNE EN DE CHAMPAGNE. Lac de la Liez TUSSEN DE BOURGOGNE EN DE CHAMPAGNE Lac de la Liez UW VERBLIJF OP MAAT Kom en ga wanneer u wilt! Gelegen ten zuiden van de Champagne en aan de toegangspoort tot de Bourgogne, biedt Camping de la Liez u

Nadere informatie

ping le Val d Amour amc

ping le Val d Amour amc Camping le Val d Amour www.levaldamour.com De omgeving Neem de tijd om de Jura te ontdekken. Het is een prachtig gebied met veel rivieren, grotten, bossen, bergen in een verscheidenheid aan landschappen

Nadere informatie

Camping & JachthavenDe Meeuw. Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel van: De Meeuw. Vacantievreugd CAMPING / JACHTHAVEN

Camping & JachthavenDe Meeuw. Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel van: De Meeuw. Vacantievreugd CAMPING / JACHTHAVEN Camping & Vakantiegids JachthavenDe Meeuw De grote staanplaatsen, de rust en prachtige omgeving! Ruimte voor de hond en leuke contacten met andere kampeerders Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel

Nadere informatie

Aangepaste villa in de Dordogne

Aangepaste villa in de Dordogne Aangepaste villa in de Dordogne Algemeen In het plaatsje Champs Romain in het noordelijke deel van de Dordogne (de Périgord Vert) ligt camping Le Verdoyer met het fraaie landgoed Château Le Verdoyer. Naast

Nadere informatie

Wij zorgen voor het decor, de ervaring creëert u zelf...

Wij zorgen voor het decor, de ervaring creëert u zelf... Wij zorgen voor het decor, de ervaring creëert u zelf... IN DE NATUUR Kamperen in de Dordogne: dat staat garant voor vakanties in de natuur met het gezin. Hier kunt u genieten van de kleine maar charmante

Nadere informatie

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro).

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro). BOEKING: 1. Hoe kan ik mijn vakantie bij Camping Vakantiedorp Malibu boeken: Door middel van onze officiële website, het sturen van een e-mail, of door telefonisch contact met ons op te nemen. 2. Is er

Nadere informatie

voor groepen tot 88 personen schoolkampen - sportclubs - verenigingen - vriendengroepen families - teambuilding - zakelijke bijeenkomsten

voor groepen tot 88 personen schoolkampen - sportclubs - verenigingen - vriendengroepen families - teambuilding - zakelijke bijeenkomsten Groepsaccommodaties voor groepen tot 88 personen schoolkampen - sportclubs - verenigingen - vriendengroepen families - teambuilding - zakelijke bijeenkomsten Welkom bij De Vogel Met z n allen genieten

Nadere informatie

L A G O D I G A R D A NEDERLANDS

L A G O D I G A R D A NEDERLANDS L A G O D I G A R D A NEDERLANDS Camping Piantelle bevindt zich aan de westzijde van het Gardameer. Gedurende ruim veertig jaar ontvangen wij meerdere generaties gasten die komen om van de zon te genieten,

Nadere informatie

TUSSEN DE BOURGOGNE EN DE CHAMPAGNE. Lac de la Liez

TUSSEN DE BOURGOGNE EN DE CHAMPAGNE. Lac de la Liez TUSSEN DE BOURGOGNE EN DE CHAMPAGNE Lac de la Liez Uw verblijf op maat Kom en ga wanneer u wilt! Gelegen ten zuiden van de Champagne en aan de toegangspoort tot de Bourgogne, biedt Camping de la Liez u

Nadere informatie

www.camping-le-clos-auroy.com

www.camping-le-clos-auroy.com Véél water plezier wwwcamping-le-clos-auroycom Uw vakantie adres! En heerlijk warm Op de gehele camping Véél te zien en mooi natuurschoon 15 rue de la Narse 63670 Orcet Tel: +33473842697 orcet@wanadoofr

Nadere informatie

Bungalowpark Hoge Hexel

Bungalowpark Hoge Hexel Bungalowpark Hoge Hexel Uw tweede thuis in Twente Rustig gelegen Overdekt zwembad Luxe bungalows Speeltuinen Visvijver Thuiskomen bij bungalowpark Hoge Hexel Graag verwelkomen wij u op ons prachtig gelegen

Nadere informatie

Te koop Kasteel - Landgoed in departement Indre omgeving Saint-Août ,-

Te koop Kasteel - Landgoed in departement Indre omgeving Saint-Août ,- Te koop Kasteel - Landgoed in departement Indre omgeving Saint-Août 342.160,- Referentienummer FSNL 359 Prijs 342.160,- Gebouwd in 1800 Constructie Natuursteen Dakconstructie Dakpannen Algemene staat Goed

Nadere informatie

Haliotis. Cathy & Philippe Duchesne

Haliotis. Cathy & Philippe Duchesne B ASSE NORMANDIE Cathy & Philippe Duchesne eigenaars van de camping Haliotis Camping Kawan Villages Haliotis ligt tussen Normandie en Bretagne, net als de Mont St Michel die op slechts 9 km van de camping

Nadere informatie

Onze Vakantie op Trélachaume

Onze Vakantie op Trélachaume Onze Vakantie op Trélachaume De zachtheid van het leven midden in de natuur Gelegen in het hart van één van mooiste natuurgebieden van de Jura biedt Camping Trélachaume*** ruime, goed afgebakende staanplaatsen

Nadere informatie

hét vakantiepark direct bij het strand

hét vakantiepark direct bij het strand hét vakantiepark direct bij het strand Omgeving: Midden in een landschap van bos- en duingebieden ligt Vakantiepark Schouwen, op 900 meter van het Noordzeestrand en 500 meter van de bekende en gezellige

Nadere informatie

GORGES DU VERDON-PRO VENCE

GORGES DU VERDON-PRO VENCE GORGES DU VERDON-PRO VENCE Rolland FRADET Eigenaar van de camping International Natuur, comfort en ontvangst zijn de 3 woorden die onze camping het beste omschrijven. Natuur; het prachtige landschap waarin

Nadere informatie

Camping Betuwe......genieten met het hele gezin

Camping Betuwe......genieten met het hele gezin Camping Betuwe......genieten met het hele gezin Welkom... Voor u ligt de brochure van Camping Betuwe, onze gezellige camping is gelegen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug, midden tussen de boomgaarden

Nadere informatie

B&B Menica Marta Country House

B&B Menica Marta Country House B&B Menica Marta Country House Soort: Bed and Breakfast Thema: Meer Plaats: Fabrica di Roma (Lazio) Adres: via chiossi 5 Huisdieren: Welkom Faciliteiten: airco,kinderbed Zwembad: Nee Afstand strand: n.v.t.

Nadere informatie

Yelloh! Village L Océan Breton

Yelloh! Village L Océan Breton Yelloh! Village L Océan Breton Camping Zuid Bretagne - Plobannalec Lesconil Voor een familie vakantie, aan het strand Alain, 32 jaar Natuurliefhebber, op vakantie met zijn vrouw en hun 2 kinderen Een uitzonderlijk

Nadere informatie

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk Camping en Gîte de L ongline Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk 2009 Camping & Gite de L ongline De vernieuwde site is online, Wij vieren dat we 1 jaar geleden de deuren openden. We willen onze

Nadere informatie

Yelloh! Village La Plage

Yelloh! Village La Plage Yelloh! Village La Plage Camping Zuid Bretagne - Penmarc h / Le Guilvinec Yannick Derennes Direct toegang tot het strand Uw vakantie met de voeten in het water! Het Yelloh Village La Plage heeft direct

Nadere informatie

Stijlvol logeren in Houffalize

Stijlvol logeren in Houffalize Stijlvol logeren in Houffalize Stijlvol logeren in Houffalize Houdt u van een prachtig gerenoveerde vakantiewoning, zonder dat deze inboet aan de warme Ardense bouwstijl? Ontspant u graag in de wellness

Nadere informatie

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Neo Chorion Village Houses - (Cyprus Cyprus Neo Chorion) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

groeps- arrangementen

groeps- arrangementen Kom lekker eten en geniet van onze culinaire groeps- arrangementen HORECA INFORMATIE NEDERLAND ONVERGETELIJKE MOMENTEN VIER JE MET VRIENDEN EN FAMILIE Beste gasten, Wij zijn erop ingesteld om het iedereen

Nadere informatie

fun 28 C vakantie Het eiland Noirmoutier een eiland waar alles mogelijk is! op de camping formules vakantie of weekend Microklimaat en water

fun 28 C vakantie Het eiland Noirmoutier een eiland waar alles mogelijk is! op de camping formules vakantie of weekend Microklimaat en water Het eiland Noirmoutier VENDÉE - FRANKRIJK domaine-le-midi.com fun vakantie op de camping 4 formules vakantie of weekend een eiland waar alles mogelijk is! Microklimaat en water 28 C Verkwikkende sfeer

Nadere informatie

Herontdek de rust op Vakantiepark

Herontdek de rust op Vakantiepark Herontdek de rust op Vakantiepark De Bosrand FIETSVERHUUR fitness tennisbaan overdekt zwembad BAR RESTAURANT Het hele jaar door rust, plezier en comfort! Ver weg van alle drukte vindt u, verborgen in het

Nadere informatie

Onze diensten. Geopend van 4 April tot 10 Oktober op 2016

Onze diensten. Geopend van 4 April tot 10 Oktober op 2016 Welckom to the Domaine du Lac te genieten van de uitzonderlijke natuurlijke omgeving naast het meer van Chambon in Auvergne. Onze diensten Op place WI-FI punt (in het restaurant) Boeckenkast Restauratie

Nadere informatie

Hotel De Zeeuwse Kust

Hotel De Zeeuwse Kust Hotel De Zeeuwse Kust Algemeen Het nieuwe Hotel De Zeeuwse Kust is gelegen op Strandpark De Zeeuwse Kust in Renesse, op 15 minuten loopafstand van het (rolstoeltoegankelijke) strand. Strandpark De Zeeuwse

Nadere informatie

Open van 21/04 tot 04/09/2017

Open van 21/04 tot 04/09/2017 Open van 21/04 tot 04/09/2017 1 Een eenvoudige en comfortabele keuze Vrije toegang tot: Kinderclub en kinderanimatie Sportvelden Avond entertainment Sport Evenementen * Waterpark Openbare sanitairgebouwen

Nadere informatie

Contact. > Uw droomwoning in het hart van de Hoge Venen!

Contact. > Uw droomwoning in het hart van de Hoge Venen! Contact > Uw droomwoning in het hart van de Hoge Venen! Verruim uw horizon... Ligging Midden in de natuur Het Domaine de Chôdes is gelegen in het imposante natuurgebied van de Hoge Venen, met zijn authentieke

Nadere informatie

Stuga in VÃ rmland. Brochure: Stuga in VÃ rmland. Algemeen

Stuga in VÃ rmland. Brochure: Stuga in VÃ rmland. Algemeen Stuga in VÃ rmland Algemeen Värmland.Je bakt er je zelfgevangen vis, je ontdekt elanden of ander wild, een prachtige plek in midden-zweden! Deze camping ligt op een prachtige locatie, aan de rand van een

Nadere informatie

Dichte keuken begane grond: 15 m2, eethoek met 4 stoelen, combi-oven magnetron, vaatwasser, keramische kookplaat. Terras grenzend aan de keuken.

Dichte keuken begane grond: 15 m2, eethoek met 4 stoelen, combi-oven magnetron, vaatwasser, keramische kookplaat. Terras grenzend aan de keuken. Het huis is ook te huur in de herfstvakantie, dan kan je zelf ervaren hoe fijn Maison La Berce is. Omdat het huis te bezichtigen is van 15 oktober tot en met 28 oktober en er meerdere geïnteresseerden

Nadere informatie

Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille

Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/belgie/ardennen-luik/aywaille/123139 Omschrijving Huis Parterre: (open keuken(fornuis(4 kookplaten),

Nadere informatie

Wij zijn aangesloten bij: SVR- Stichting Vrije Recreatie. NFN- Naturisten Federatie Nederland

Wij zijn aangesloten bij: SVR- Stichting Vrije Recreatie. NFN- Naturisten Federatie Nederland Wij zijn aangesloten bij: SVR- Stichting Vrije Recreatie NFN- Naturisten Federatie Nederland Hallo, wij familie van de Wetering zijn eigenaar van Mini Camping Nieuw Moscou gelegen in gemeente Hoogeveen,

Nadere informatie

Op vakantie naar camping Duinhorst

Op vakantie naar camping Duinhorst Op vakantie naar camping Duinhorst In Wassenaar is camping Duinhorst gelegen naast renbaan Duindigt in een natuurrijke omgeving. Op nog geen 5 kilometer afstand van het strand van Scheveningen is deze

Nadere informatie

Lekker biken vanaf. 2 x HTH HTH x 3

Lekker biken vanaf. 2 x HTH HTH x 3 Lekker biken vanaf Château le Verdoyer Tijdelijk wonen in je tweede huis kan al langer op het park Château le Verdoyer in de buurt van de Franse Dordogne. Een chalet voor een paar weken welverdiende vakantie

Nadere informatie

FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI

FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI Hartelijk dank voor het aanvragen van deze brochure. Wanneer u nog meer wilt weten over deze accommodaties of het park zelf dan kunt u die natuurlijk altijd aan ons stellen

Nadere informatie

Luxe vakantieappartementen aan de enige Zuid-boulevard van Nederland

Luxe vakantieappartementen aan de enige Zuid-boulevard van Nederland Luxe vakantieappartementen aan de enige Zuid-boulevard van Nederland Welkom Recreëren met allure Recreëren in één van de modern ingerichte appartementen of in één van de penthouses van De Gulden Stroom

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1130B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1130B PV1130B Accommodatie Beschrijving Vakantiewoning in de Gargano PV1130B is een heerlijke vakantiewoning voor 6 personen en ligt op slechts 2 km van de kust van de Gargano in het noorden van Puglia. Het

Nadere informatie

luxe 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

luxe 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk luxe 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 597.000 sauna - met uitzicht op het meer van Zell am See - loopafstand van de skigondel en het centrum - zomeren winterbestemming - goede

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1350D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1350D PV1350D Accommodatie Beschrijving Karakteristieke Lamia op complex met zwembad PV1350D is een karakteristieke Lamia woning op een kleinschalig complex met een groot zwembad van 9x9m en van 1.30m tot 1.70m

Nadere informatie

Appartementhuis met 5 app bij top skigebied Tirol Oostenrijk

Appartementhuis met 5 app bij top skigebied Tirol Oostenrijk Appartementhuis met 5 app bij top skigebied Tirol Oostenrijk 1.275.000 zeer sfeervol - goed onderhouden - heerlijke tuin - nabij bekend skigebied - zwembad - sauna Te koop is dit sfeervolle en complete

Nadere informatie

Via 42 Martiri, Feriolo di Baveno CAMPING VILLAGE CONCA D ORO

Via 42 Martiri, Feriolo di Baveno CAMPING VILLAGE CONCA D ORO Via 42 Martiri, 26 28831 Feriolo di Baveno CAMPING VILLAGE CONCA D ORO CAMPING VILLAGE CONCA D ORO Wij willen u allereerst bedanken voor uw interesse in onze camping en hopen u graag te verwelkomen op

Nadere informatie

de Zanderij dat is meer dan kamperen

de Zanderij dat is meer dan kamperen de Zanderij dat is meer dan kamperen welkom op de Zanderij een lange traditie van Veluws gastheerschap Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij fraaie heidevelden, zandverstuivingen

Nadere informatie

Villa Lefkos euros/week

Villa Lefkos euros/week Villa Lefkos Villa Lefkos is een prachtige traditionele villa, gebouwd in de jaren 1890, met uitzicht op de Egeà sche Zee. Het is gelegen op de top van Ioulida, de Chora van het eiland Kea, in het midden

Nadere informatie

gîtes/ chambres d'hôtes te koop Olloix, Puyde-Dôme

gîtes/ chambres d'hôtes te koop Olloix, Puyde-Dôme gîtes/ chambres d'hôtes te koop Olloix, Puyde-Dôme (Auvergne), #303641 http://www.franimo.nl/gites-chambres-d-hotes/puy-de-dome/olloix/303641/ gegevens woning contact referentie: - nabij of in: Olloix

Nadere informatie

Prijslijst 2016. 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve

Prijslijst 2016. 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve Prijslijst 2016 Vakantie op de Veluwe! 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve Horsterengweg 17, 3853 ME Ermelo Tel: 0341 560 431, Email: info@horsterhoeve.nl www.horsterhoeve.nl bij de caravan.

Nadere informatie

INFO HOURTIN. 1 vakantiewoning

INFO HOURTIN. 1  vakantiewoning INFO HOURTIN liesbeth_frederik@hotmail.com 1 Villas du Port Appartement te Hourtin-Port, ligt aan het grootste zoetwaterbinnenmeer van Frankrijk (+-7000ha). 13km van Atlantische Oceaan en 1u rijden van

Nadere informatie

Groepsaccommodatie. Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie. Groepsaccommodatie Groepsaccommodatie Het Voorhuys Geschikt vanaf 28 tot 42 personen (Uitbreiden mogelijk tot 75 personen) Groepsaccommodatie Het Voorhuys Super de luxe, landelijk gelegen, ruime en comfortabele accommodatie

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Bungalowpark Mini-camping Groepsaccommodatie Paardensportcentrum www.lourenshoeve.nl

Bungalowpark Mini-camping Groepsaccommodatie Paardensportcentrum www.lourenshoeve.nl Vakantiepark Bungalowpark Mini-camping Groepsaccommodatie Paardensportcentrum www.lourenshoeve.nl 1 Algemeen: Zoekt u een vakantiepark waar u optimaal kunt genieten van rust, ruimte en natuur dan is de

Nadere informatie

Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate (0) (0)

Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate (0) (0) Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk 379.000 ski in ski out zwembad geschikt voor 8 personen nieuw ingericht volledig georganiseerde verhuur aantrekkelijk geprijsd sauna Te koop: recreatiewoning

Nadere informatie

TARIEVEN SPECIALE AANBIEDING VOOR EEN LANG VERBLIJF VROEGBOEKKORTING WORD WINNAAR, LET OP! DE CAMPINGPLAATSEN

TARIEVEN SPECIALE AANBIEDING VOOR EEN LANG VERBLIJF VROEGBOEKKORTING WORD WINNAAR, LET OP! DE CAMPINGPLAATSEN SPECIALE AANBIEDING VOOR EEN LANG VERBLIJF Geniet met deze aanbieding een beetje meer van het buitenleven en de charme van het Bombannes gebied in het voorjaar en de herfst. 10% * hoe langer je blijft,

Nadere informatie

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 689.000 fantastisch uitzicht op het meer - volledig georganiseerde verhuur - ruim eigen gebruik - luxe appartement - goede verhuur Dit prachtige

Nadere informatie

Via 42 Martiri, Feriolo di Baveno Tel Fax

Via 42 Martiri, Feriolo di Baveno Tel Fax Via 42 Martiri, 26-28831 Feriolo di Baveno Tel. +39 0323 28116 Fax +39 0323 28538 CAMPING VILLAGE CONCA D ORO Wij willen u allereerst bedanken voor uw interesse in onze camping en hopen u graag te verwelkomen

Nadere informatie

TARIEVEN TENTENVERHUUR ZONDER SANITAIR Castel CAMPING LES GORGES DU CHAMBON **** 2015

TARIEVEN TENTENVERHUUR ZONDER SANITAIR Castel CAMPING LES GORGES DU CHAMBON **** 2015 TARIEVEN TENTENVERHUUR ZONDER SANITAIR Castel CAMPING LES GORGES DU CHAMBON **** 2015 Bungalow Toile 4,6m x 4,6m op betonvloer Tent «Ecolodge» op houten vloer 19m² + terras 10m² Plaatsnummers : 50 51 C01

Nadere informatie

Even voorstellen. Open. Creuse Nature ligt in een bos, verstopt tussen de Franse pittoreske dorpjes. van begin april tot half oktober

Even voorstellen. Open. Creuse Nature ligt in een bos, verstopt tussen de Franse pittoreske dorpjes. van begin april tot half oktober www.creuse-nature.com Creuse Nature ligt midden in Frankrijk, slechts op één dagje rijden vanuit Nederland. Op het prachtige terrein van 19 ha vindt u 95 kampeerplaatsen en 25 huuraccommodaties zoals stacaravans,

Nadere informatie

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cyprus Village Houses Tochni - (Cyprus Cyprus Tochni) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

vakantieplek Veluwe midden op de Een schitterende VIERHOUTEN

vakantieplek Veluwe midden op de Een schitterende VIERHOUTEN Een schitterende vakantieplek midden op de Veluwe VIERHOUTEN In het hoogseizoen een echte gezinscamping & in het laagseizoen een oase van rust Ontdek de Veluwe... Recreatiepark Samoza is gelegen in Vierhouten,

Nadere informatie

Kom je ook? Huurtarieven 2019 Voor een perfect verblijf aan de kust!

Kom je ook? Huurtarieven 2019 Voor een perfect verblijf aan de kust! Kom je ook? Huurtarieven 2019 Voor een perfect verblijf aan de kust! WWW.KOMPASCAMPING.BE Kom je ook? Bij Kompas Camping zit je goed! De kust is een ideale bestemming voor een kort of lang verblijf met

Nadere informatie

Website kan voor eventuele verhuur overgenomen worden.

Website   kan voor eventuele verhuur overgenomen worden. Maison La Berce is een comfortabel, gezellig ingerichte vrijstaande woning in de Bourgogne (ca. 750 km. van Utrecht) in de gemeente Montigny en Morvan in het plaatsje l huis Billard. Het huis heeft een

Nadere informatie

Villa Alai is onderdeel van een complex van vier, onafhankelijke luxe woningen met elk een eigen zwembad.

Villa Alai is onderdeel van een complex van vier, onafhankelijke luxe woningen met elk een eigen zwembad. Villa Alai Villa Alai is onderdeel van een complex van vier, onafhankelijke luxe woningen met elk een eigen zwembad. 3 6 4550.0 euros/week De villa's zijn in de nabijgelegen buurt van Kokkino Chorio ("Red

Nadere informatie

Villa Aori maakt deel uit van een complex van 4 onafhankelijke luxe woningen met elk een eigen zwembad.

Villa Aori maakt deel uit van een complex van 4 onafhankelijke luxe woningen met elk een eigen zwembad. Villa Aori Villa Aori maakt deel uit van een complex van 4 onafhankelijke luxe woningen met elk een eigen zwembad. 4 8 5250.0 euros/week Villa Aori maakt deel uit van een complex van 4 onafhankelijke luxe

Nadere informatie

Te koop Horeca in departement Puy-de-Dôme omgeving Les Ancizes-Comps ,-

Te koop Horeca in departement Puy-de-Dôme omgeving Les Ancizes-Comps ,- Te koop Horeca in departement Puy-de-Dôme omgeving Les Ancizes-Comps 45.000,- Referentienummer FSNL 373 Prijs 45.000,- Constructie Natuursteen Dakconstructie Dakpannen Algemene staat Gedeeltelijk gerenoveerd

Nadere informatie

COLMONT PANORAMACAMPING

COLMONT PANORAMACAMPING PANORAMACAMPING U B A C H S B E R G Z U I D - L I M B U R G van harte welkom Op een bijzondere plek, aan de rand van het fraaie dorpje Ubachsberg, gelegen tussen Heerlen en Valkenburg, midden in het prachtige

Nadere informatie

Villa's Ioanina euros/week

Villa's Ioanina euros/week Villa's Ioanina Met een oppervlakte van 24.000 mâ² en uitzicht op zee, is Villas Ioanina gelegen in het gebied van Agia Irini, in het westelijke deel van het eiland Paros. Bestaande uit 9 afzonderlijke

Nadere informatie

Via 42 Martiri, Feriolo di Baveno CAMPING VILLAGE CONCA D ORO

Via 42 Martiri, Feriolo di Baveno CAMPING VILLAGE CONCA D ORO Via 42 Martiri, 26 28831 Feriolo di Baveno Wij willen u allereerst bedanken voor uw interesse in onze camping en hopen u graag te verwelkomen op Camping Village Conca d Oro! We hopen verder uw nieuwsgierigheid

Nadere informatie

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria del Piano - Gargidicenere - (Italië Sicilië Collesano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Vakantiehuis L'Hirondelle de Fenetre

Vakantiehuis L'Hirondelle de Fenetre Vakantiehuis L'Hirondelle de Fenetre Algemeen Ten zuidoosten van Parijs ligt de regio La Bourgogne of Bourgondië. Een gebied dat zich kenmerkt door het goede Bourgondische leven waar kunst en cultuur samengaan.

Nadere informatie

Camping De Waps TARIEVEN 2015 RUSTIEK KAMPEREN IN DE NATUUR WELKOM GEOPEND VAN 1 JANUARI T/M 31 DECEMBER. Erkend 8,5 PATRICK JAASMA

Camping De Waps TARIEVEN 2015 RUSTIEK KAMPEREN IN DE NATUUR WELKOM GEOPEND VAN 1 JANUARI T/M 31 DECEMBER. Erkend 8,5 PATRICK JAASMA Camping De Waps TARIEVEN 2015 GEOPEND VAN 1 JANUARI T/M 31 DECEMBER RUSTIEK KAMPEREN IN DE NATUUR WELKOM Erkend 8,5 GEEN STACARAVANS EN GEEN DOUCHEMUNTEN RESERVEREN AANBEVOLEN PATRICK JAASMA DAGTARIEVEN

Nadere informatie

Uw vakantie in Chimay? Da's Moulin de l'haye!

Uw vakantie in Chimay? Da's Moulin de l'haye! Uw vakantie in Chimay? Da's Moulin de l'haye! Op zoek naar een vakantiehuisje voor het gezin of logement voor een uitgebreid gezelschap? Dan moet u beslist een kijkje nemen: een gezellig appartement en

Nadere informatie

INFOFICHE VOOR VERBLIJFPLAATSEN

INFOFICHE VOOR VERBLIJFPLAATSEN INFOFICHE VOOR VERBLIJFPLAATSEN VAKANTIEWONING/GROEPSVERBLIJVEN/CHALET Gelieve deze formulieren in te vullen en ons terug te sturen via mail: vakanties@horizontvzw.be ALGEMENE GEGEVENS Naam logies: Mas

Nadere informatie

Panorama Camping Sonnenberg 5 VALLEIEN CAMPING

Panorama Camping Sonnenberg 5 VALLEIEN CAMPING Panorama Camping Sonnenberg 5 VALLEIEN CAMPING BUNGALOWS GRATIS TOEGANG tot avonturen buitenbad VAL BLU (3km) TOP PLEK TOP SERVICE TOP INRICHTING TOP BELEVINGSVAKANTIE Pure ontspanning OP EEN VAN DE MOOISTE

Nadere informatie

Landschapsfotografie in de Auvergne. Masterclass fotografie in Parc Naturel Régional Livradois-Forez

Landschapsfotografie in de Auvergne. Masterclass fotografie in Parc Naturel Régional Livradois-Forez Landschapsfotografie in de Auvergne Masterclass fotografie in Parc Naturel Régional Livradois-Forez 2018 Landschapsfotografie in de Auvergne Masterclass fotografie in Parc Naturel Régional Livradois-Forez

Nadere informatie

Voel je thuis en toch even lekker weg

Voel je thuis en toch even lekker weg Voel je thuis en toch even lekker weg Comfortcamping De Bosgraaf bosgraaf.ardoer.com Waar? Tussen Apeldoorn, Arnhem en Zutphen. Eenvoudig bereikbaar via A1, A12 en A50. Direct grenzend aan het Veluwse

Nadere informatie

Villas Anasa Griekenland Lesbos Molivos

Villas Anasa Griekenland Lesbos Molivos Villas Anasa Griekenland Lesbos Molivos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villas Anasa - (Griekenland Lesbos Molivos) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja (privé)

Nadere informatie

Cantueso Spanje Andalusië Periana

Cantueso Spanje Andalusië Periana Cantueso Spanje Andalusië Periana 1. Algemene informatie Eliza was here - Cantueso - /spanje/andalusie/periana/cantueso.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cantueso - (Spanje Andalusië Periana) - 3,5

Nadere informatie

Dat is pas vakantie!

Dat is pas vakantie! defruithof campingdefruithof Verkoeling bij de speelvijver Waterpret voor het hele gezin. Vakantiepark De Fruithof Dat is pas vakantie! Huisjes & chalets Comfortabel genieten van het buitenleven. Kamperen

Nadere informatie

Camping Betuwe......ontspannen in de Betuwe

Camping Betuwe......ontspannen in de Betuwe Camping Betuwe......ontspannen in de Betuwe Welkom... Voor u ligt de brochure van Camping Betuwe, onze gezellige camping is gelegen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug, midden tussen de boomgaarden

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land

Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land Welkom Er op uit Camping t Beloofde Land is gelegen aan de rand van de prachtige Veluwse bossen en op loopafstand van het gezellige

Nadere informatie

Groepsarrangementen bij de Koornmolen

Groepsarrangementen bij de Koornmolen Groepsarrangementen bij de Koornmolen Tussen de molens en de poldersloten, aan de Rottemeren en in het natuurgebied de Eendragtspolder ligt Landal De Koornmolen. Het park beschikt over een moderne fitnessruimte,

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service

uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service Playa Montroig is de ideale bestemming voor mensen die comfort zoeken en de fijnste finesses weten te waarderen. In een lommerrijke omgeving met verzorgde

Nadere informatie

Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 500.000 midden in Park Hoge Tauern - rustige ligging aan de bosrand - modern alpine stijl - met sauna - fantastisch uitzicht

Nadere informatie

Borgsate, uw persoonlijke keuze. laurens Borgsate

Borgsate, uw persoonlijke keuze. laurens Borgsate Borgsate, uw persoonlijke keuze laurens Borgsate Borgsate Laurens Borgsate is een woonzorglocatie voor ouderen, gelegen in de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek. De locatie kenmerkt zich door de open

Nadere informatie

De Zeeuwse Kust. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Zeeland. www.ardoer.

De Zeeuwse Kust. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Zeeland. www.ardoer. De Zeeuwse Kust Zeeland Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid Kamperen Kamperen kan met je eigen kampeermiddel op een ruime comfortplaats vanaf 100 m 2. Wanneer

Nadere informatie

El Camino Villas Griekenland Lefkas Tsoukalades

El Camino Villas Griekenland Lefkas Tsoukalades El Camino Villas Griekenland Lefkas Tsoukalades 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren El Camino Villas - (Griekenland Lefkas Tsoukalades) - 4,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

CAMPING VILLAGE CONCA D ORO

CAMPING VILLAGE CONCA D ORO CAMPING VILLAGE CONCA D ORO MOBILHOME ECONOMY 7,30 X 3,00 MT Stacaravan Economy zijn voorzien van een overdekte veranda met tuinmeubilair, allen met schaduw en goed geventileerd. Er zijn twee slaapkamers,

Nadere informatie

Quinta dos Junqueiros Portugal Costa de Lisboa Azoia

Quinta dos Junqueiros Portugal Costa de Lisboa Azoia Quinta dos Junqueiros Portugal Costa de Lisboa Azoia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta dos Junqueiros - (Portugal Costa de Lisboa Azoia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine Saint-François-Longchamp, Maurienne Vallei 1072 km vanaf Utrecht Saint-François-Longchamp

Nadere informatie

Overnachtingstarief 2019 standaard comfort Aankomst vanaf uur. Vertrek voor uur Maandtarief kampeerplaats RECRON max.

Overnachtingstarief 2019 standaard comfort Aankomst vanaf uur. Vertrek voor uur Maandtarief kampeerplaats RECRON max. Camping Uit en Thuis ligt op de Brabantse Wal, een prachtig natuurgebied en toch dichtbij het centrum van het Bourgondische Bergen op Zoom. Jaarplaatsen voor (sta) caravans en chalets. Stacaravans te huur.

Nadere informatie