Inhoudelijke jaarverslag 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inhoudelijke jaarverslag 2014"

Transcriptie

1 Inhoudelijke jaarverslag 2014 NTFF Pieter Cornelisz. Hooftstraat DN Amsterdam KvK:

2 Inhoudsopgave Wat is de missie en doelstellingen van NTFF in Stichtingsbestuur. 4 Activiteiten 5

3 Missie en doelstellingen De missie van NTFF is het bevorderen en stimuleren van vriendschap en dialoog tussen Nederlandse en Turkse culturen. De stichting tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door: a. het stimuleren en/of organiseren van elk initiatief die de ontmoeting, kennismaking en harmonieuze ontwikkeling van betrekkingen tussen Nederland en Turkije bevorderen. b. het ontplooien van activiteiten zoals seminars, conferenties, reizen, festivals, cursussen en het uitgeven van publicaties. c. het aangaan van partnerschappen met organisaties en stichtingen die hetzelfde of een nauw verwant doel nastreven, dit zowel op nationaal als internationaal niveau. d. het uitvoeren en/of stimuleren van onderzoek en ontwikkeling en het samenwerken met onderwijs-en onderzoeksinstellingen op het gebied van onderwijs, opvoeding, welzijn, maatschappij, media, sport, ondernemerschap, kunst en cultuur. e. het laten verrichten van onderzoeken, analyseren van maatschappelijke vraagstukken en creëren van oplossingen voor maatschappelijke problemen. f. het als (mede)oprichter in het leven roepen van een instituut, instelling en/of een bedrijf, welke doeleinden nastreeft die verband houden met, of bevorderlijk kunnen zijn voor, de realisatie van de doelstellingen zoals deze hiervoor zijn omschreven. Doelstellingen (SMART) - jaarlijks een minimum van twintig activiteiten - het verhogen van vrijwilligerskracht en draagvlak in de brede samenleving - het uitgeven van publicaties - het creëren van synergie en partnerschappen tussen instellingen - Het vieren van 50 jaar arbeidsmigratie naar Nederland vanuit Turkije Doelgroep NTFF richt zich op de bevolking van Nederland en Turkije, met een focus op onderwijsmensen, wetenschappers, ondernemers, kunstenaars, politici, sportmensen, mediamensen. De deelname aan activiteiten die NTFF organiseert zijn geheel openbaar. Iedereen kan zich aanmelden voor een mailing om op de hoogte te blijven van activiteiten.

4 Bestuur De bestuursleden hebben een zitting voor een onbepaalde periode. Het bestuur wordt gevormd door 5 leden, namelijk: Dr. Gürkan ÇELİK, voorzitter Oscar VAN DILLEN, vice-voorzitter Filiz KORUYUCU, secretaris Prof.Dr. Paul VAN DE LAAR, bestuurslid Alaattin ERDAL, bestuurslid Raad van Advies en Comité van Aanbeveling Dr. Bernard Bot, Voorzitter Mohamed Sini, Lid Joost Lagendijk, Lid Frans Weisglas, Lid Medewerkers Er zijn geen medewerkers in dienst. Vrijwilligers De uitvoering van onze activiteiten zou niet mogelijk zijn zonder de hulp van enthousiaste vrijwilligers. Zij zijn zeer betrokken, actief en bereid een steentje bij te dragen aan de vriendschap en dialoog tussen mensen en culturen. Onze vrijwilligers zijn voornamelijk studenten, alumni en ondernemers. Vrijwilligerswerk levert waardering op en draagt bij aan sociale samenhang. Vrijwilligerswerk wordt ook wel gezien als een middel om het dreigende tekort aan dienstverleners en de kosten van de stichting enigszins terug te dringen. Het is dan ook een van de prestatievelden van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Werkzaamheden van stichtingen en verenigingen worden al vele decennia (mede) door vrijwilligers uitgevoerd. Zonder vrijwilligers kan veel werk niet worden verricht. Activiteiten:

5 Activiteiten Platform 50 jaar: Wij hebben samen met landelijke organisatie zo n 20 activiteiten belegt in der lander. Het nieuwe Turkije; Wij hebben 8 verschillende essays ontvangen van verschillende deskundigen waarmee wij naderhand een lezing hebben georganiseerd. Elke lezing in behandeld door een van de essayisten en toezicht op de inhoud is er een co-referent uitgenodigd. Bestolen tafel bijeenkomsten; Wij hebben 2 bijzonder moment gekend als NTFF. Wij hebben met sponsoring van Meram restuarant een lezing georganiseerd waarbij consulaat de heer Schuddeboom aanwezig was om de aanwezigen toe te spreken. Harmonie van Nederland Wij hebben samen met verschillende verenigingen en stichtingen geholpen om Harmonie van Nederland die wij in 2012 hadden opgericht voor te zetten. Dit jaar hebben wij dat gedaan in Nijmegen. Cornelis Haga Award. NTFF reikt jaarlijks de Cornelis Haga Award uit aan personen en instellingen die zich op een bijzondere manier hebben ingezet om de vriendschapsbanden tussen Nederlanders en Turken te versterken. Hun inzet kan betrekking hebben op kunst, cultuur, economie, wetenschap, media, politiek, sociaal of op een heel ander terrein. Met Cornelis Haga Award zet NTFF hun inzet in het zonnetje. Cornelis Haga was de eerste ambassadeur van de Republiek de Verenigde Nederlanden in het Ottomaanse Rijk. Jaarlijks nemen enkele personen de Cornelis Haga Award in ontvangst tijdens een landelijke bijeenkomst. Dit jaar hebben wij het mogen uitreiken aan. Dr. Bernard Bot, oud-minister van Buitenlandse zaken en ambassadeur van Nederland in Turkije Al meer dan 40 jaar zet de heer dr. B.R. Bot zich in voor de versterking van de vriendschapsbanden tussen Nederland en Turkije. Als voormalig ambassadeur in Turkije en minister van Buitenlandse zaken van Nederland heeft de heer Bot groot respect gekregen voor de ondernemingszin, de werkethiek, het doorzettingsvermogen en de gastvrijheid van het Turkse volk. Ook in Nederland onderhoudt de heer Bot nog steeds nauwe banden met Turks-Nederlandse organisaties en met Turkse vrienden.

6 Dr. Willem Bijleveld, directeur van het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem In het Turkenpension brengt het Nederlands Openluchtmuseum het dagelijks bestaan, het werk en de huisvesting van de eerste Turkse gastarbeiders in Nederland tot leven. Daarmee verankert het Openluchtmuseum 50 jaar arbeidsmigratie in de geschiedenis van het dagelijks leven in Nederland. Turkse Nederlanders zien er hun verleden, de begintijd in Nederland, die ze kennen uit de verhalen van vaders en grootvaders. Andere autochtone museumbezoekers krijgen begrip voor landgenoten die ooit huis en haard verlieten om in Nederland te gaan werken. Dr. Wim Hupperetz, directeur Allard Pierson Museum, het archeologiemuseum van de Universiteit van Amsterdam. Drs. Marian Schilder, projectleider Troje van het Allard Pierson Museum De stad Troje bevindt zich in Turkije aan de onderzijde van de Dardanellen, op het belangrijkste knooppunt dat noord en zuid en oost en west verbindt. Troje leefde door de eeuwen heen voort in de herinnering, vanwege de strijd van het Westen tegen het Oosten en van Europa tegen Azië. De heer dr. W.M.H. Hupperetz en mevrouw drs. A.M.T Schilder hebben het project Troje van de grond gekregen en hier uitgebreid aandacht aan besteed in het kader van 400 jaar diplomatieke betrekkingen tussen Nederland en Turkije door middel van tentoonstellingen, lezingen en publicaties die ons allemaal meenemen in de geschiedenis en de Trojaanse cultuur.

7 Oscar van Dillen,componist, musicus, docent, beeldend kunstenaar en schrijver Van Dillen, tevens voormalig internationaal bestuurslid van Wikipedia, heeft zich in de loop van zijn leven en professie verdiept in de Turkse cultuur en heeft verbindingen gezocht en uitgewerkt tussen Turkse (Oosterse) en Nederlandse (Westerse) culturen, door zijn oeuvre, alsmede door als docent op de World Music Academy van Codarts Rotterdam al bijna twee decennia lang vernieuwend onderwijs te ontwikkelen en dit besef over te dragen aan nieuwe generaties professionele musici, die mede daardoor muziek als interculturele taal ervaren en inzetten. Fidan Ekiz, journaliste, documentairemaakster en columniste. Mevrouw F. Ekiz navigeert op succesvolle manier tussen de Nederlandse en Turkse cultuur door en heeft als vertaler een cement gezet tussen de twee culturen. Ze heeft gefungeerd als programmamaker, journalist, regisseur voor documentaires en als correspondent voor BNR, RTL Nieuws en de GPD bladen in Istanbul. Ook werkte Ekiz als redacteur bij het televisieprogramma Pauw en Witteman. Ze maakte samen met Kees Schaap de documentaireserie Veerboot naar Holland over het emigratieverhaal van vijf Turkse gezinnen. Samen met Frénk van der Linden verzorgde ze op Valentijnsdag 2012 een Vara thema-uitzending over multiculturele relaties Let s make love. Ekiz treedt op als tafeldame bij het tv-programma De Wereld Draait Door (Vara). En zij is ambassadrice voor het Anne Fonds, dat zich ervoor inzet om meisjes uit arme gezinnen in Turkije een beroepsopleiding te geven.

Inhoudelijke jaarverslag 2013

Inhoudelijke jaarverslag 2013 Inhoudelijke jaarverslag 2013 NTFF Westermarkt 2H, 1016 DK Amsterdam 1016 DK Amsterdam 020-7371666 info@ntff.nl KvK: 52197123 RSIN / fiscaal nummer: 850338980 Inhoudsopgave Wat is de missie en doelstellingen

Nadere informatie

Inhoudelijke jaarverslag 2015

Inhoudelijke jaarverslag 2015 Inhoudelijke jaarverslag 2015 NTFF Pieter Cornelisz. Hooftstraat 47 1071 DN Amsterdam 020-7763 09 55 info@ntff.nl KvK: 52197123 Inhoudsopgave Wat is de missie en doelstellingen van NTFF in 2015 3 Stichtingsbestuur.

Nadere informatie

Samenvatting beleidsplan 2014-2018

Samenvatting beleidsplan 2014-2018 Samenvatting beleidsplan 2014-2018 The Nethrelands-Turkey Friendship Foundation Bezoekadres: Pieter Cornelisz. Hooftstraat 47, 1071 BN Amsterdam Tel: 020-7763 09 55 Mobiel; 06-52 627 833 Web: www.ntff.nl

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2016-2019 Stichting Akyazili Nederland Dit document maakt inzichtelijk welke plannen het bestuur heeft gemaakt naar aanleiding van haar toekomst. Het bestuur 3 februari 2016 Diergaardesingel

Nadere informatie

Beleidsplan 2011 2015

Beleidsplan 2011 2015 Beleidsplan 2011 2015 Stichting NTFF The Netherlands- Turkey Friendship Foundation Adres Telefoon Mobiel Website E- mail KvK Nummer IBAN Naam rekeninghouder Pieter Cornelisz. Hooftstraat 47 1071 BN Amsterdam

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland

Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland Stichting Time to Help Nederland Hang 4 3011 GG Rotterdam info@timetohelp.nl www.timetohelp.nl Inschrijvingsnummer KVK : 55404073 RSIN/Fiscaalnummer: 851692357

Nadere informatie

STICHTING SPRINT. Inhoudelijke Jaarverslag 2013-2014

STICHTING SPRINT. Inhoudelijke Jaarverslag 2013-2014 STICHTING SPRINT Inhoudelijke Jaarverslag 2013-2014 2 Inhoudsopgave Table of Contents Inhoudsopgave... 2 Activiteiten... 4 Trip naar Keulen... 4 Trip naar Istanbul... 4 Trip naar Brussel... 5 Seminars...

Nadere informatie

Beleidsplan 2013-2016. Vereniging van Vrienden van het Allard Pierson Museum

Beleidsplan 2013-2016. Vereniging van Vrienden van het Allard Pierson Museum Beleidsplan 2013-2016 Vereniging van Vrienden van het Allard Pierson Museum Beleidsplan Vereniging van Vrienden van het Allard Pierson Museum Inleiding... 3 Activiteiten... 3 Organisatie en financiën...

Nadere informatie

Foundation for Dutch Heritage Overseas BELEIDSPLAN NEW HOLLAND FOUNDATION 2016-2020. Hoofdstuk 1 Inleiding p. 2. Hoofdstuk 2 Huidige situatie p.

Foundation for Dutch Heritage Overseas BELEIDSPLAN NEW HOLLAND FOUNDATION 2016-2020. Hoofdstuk 1 Inleiding p. 2. Hoofdstuk 2 Huidige situatie p. BELEIDSPLAN NEW HOLLAND FOUNDATION 2016-2020 Hoofdstuk 1 Inleiding p. 2 Hoofdstuk 2 Huidige situatie p. 2 Hoofdstuk 3 Visie en Missie p. 3 Hoofdstuk 4 Ambities p. 4 Hoofdstuk 5 Stappenplan p. 5 1 Hoofdstuk

Nadere informatie

Alle bestuursleden zijn gezamenlijk bevoegd om besluiten te nemen namens Stichting De Gouden Generatie

Alle bestuursleden zijn gezamenlijk bevoegd om besluiten te nemen namens Stichting De Gouden Generatie ALGEMENE GEGEVENS DE GOUDEN GENERATIE Naam instelling Adres Postcode Woonplaats Website Stichting De Gouden Generatie Smyrnastraat 2A 7413 BB Deventer www.goudengeneratie.nl RSIN 809261042 KvK Inschrijvingsnummer

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2011-2014 Naam: Stichting NIDA Bezoekadres: Sint-Andriesstraat 184 Postcode: 3073 JW ROTTERDAM Postadres: Postbus 52009, 3007 LA Rotterdam Tel: 010-223 44 37 Mob: 06-588 29 430 Website: www.stichtingnida.nl

Nadere informatie

Inhoudelijk jaarverslag 2016

Inhoudelijk jaarverslag 2016 Inhoudelijk jaarverslag 2016 Januari 2017 Voorwoord Voor u ligt het inhoudelijk jaarverslag over het jaar 2016. Alle activiteiten en ontwikkelingen in het jaar 2016 worden met u gedeeld. Sinds jaren is

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Vrienden ASF Nederland 2016-2019

Beleidsplan Stichting Vrienden ASF Nederland 2016-2019 Beleidsplan Stichting Vrienden ASF Nederland 2016-2019 De Stichting Vrienden ASF Nederland is opgericht in december 2005. De Stichting wil bijdragen aan een dialoog over diverse onderwerpen zoals herdenken,

Nadere informatie

Inhoudelijk Jaarverslag 2015

Inhoudelijk Jaarverslag 2015 Inhoudelijk Jaarverslag 2015 Stichting Animo De Weer 75 1504 AK Zaandam Tel: 075-7113050 Email: info@animoweb.nl Actuele informatie over activiteiten en projecten zijn te vinden op www.animoweb.nl Inhoudelijk

Nadere informatie

STICHTING SPRINT. beleidsplan Stichting Sprint

STICHTING SPRINT. beleidsplan Stichting Sprint STICHTING SPRINT beleidsplan 2015-2018 dit document maakt inzichtelijk welke plannen het bestuur heeft gemaakt met het oog op haar toekomst. Stichting Sprint Januari 2015 STICHTING SPRINT beleidsplan 2015-2018

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Rosarium. Bezoekadres: Strevelsweg AT ROTTERDAM Tel: www:

Beleidsplan Stichting Rosarium. Bezoekadres: Strevelsweg AT ROTTERDAM Tel: www: Beleidsplan Stichting Rosarium 2017-2020 Bezoekadres: Strevelsweg 738 3083 AT ROTTERDAM Tel: 010-3411260 www: www.stichtingrosarium.nl @: info@stichtingrosarium.nl KvK Nummer: 24413192 Stichting Rosarium

Nadere informatie

Algemene gegevens Stichting SECU. Livingstonelaan HL Utrecht RSIN KvK Inschrijvingsnummer

Algemene gegevens Stichting SECU. Livingstonelaan HL Utrecht  RSIN KvK Inschrijvingsnummer Algemene gegevens Stichting SECU Livingstonelaan 609 3526 HL Utrecht www.secuonline.nl RSIN 804 55 07 36 KvK Inschrijvingsnummer 41187919 Doel Stichting SECU wil een bijdrage leveren aan de maatschappij

Nadere informatie

Provinciaal blad van Noord-Brabant

Provinciaal blad van Noord-Brabant Provinciaal blad van Noord-Brabant ISSN: 0920-1408 Onderwerp Vragen inzake Beantwoording vragen ex artikel 3.2 van het Reglement van Orde inzake bijeenkomst 400 jaar betrekkingen Nederland-Turkije Vragen

Nadere informatie

Beleidsplan 2013-2017

Beleidsplan 2013-2017 Voorwoord Deventer is trots op de veelkleurige, multiculturele samenstelling van haar inwoners. Al eeuwen lang onderhoudt Deventer, als Hanzestad contacten met vele landen en culturen over heel de wereld.

Nadere informatie

Projectplan Steppin Forward van Stichting BVO Jong 2013

Projectplan Steppin Forward van Stichting BVO Jong 2013 Projectplan Steppin Forward van Stichting BVO Jong 2013 HET PROJECT In mei 2013 gaat een groep van 12 Friezen (10 jongeren tussen 18 en 25 jaar en twee oudere jongeren ) op een Stepperbike door Nederland.

Nadere informatie

Het is een grote eer om u hier in het Errera Huis, de officiële. residentie van de Vlaamse Regering, te mogen verwelkomen. Dit

Het is een grote eer om u hier in het Errera Huis, de officiële. residentie van de Vlaamse Regering, te mogen verwelkomen. Dit Donderdag 2 februari 2012 Welkomstwoord JOKE SCHAUVLIEGE VLAAMS MINISTER VAN LEEFMILIEU, NATUUR EN CULTUUR Ontmoeting Chinese minister van Cultuur Cai Wu - Errera, Brussel Zeer geachte collega, minister

Nadere informatie

Alle bestuursleden zijn gezamenlijk bevoegd om besluiten te nemen namens stichting Meridiaan.

Alle bestuursleden zijn gezamenlijk bevoegd om besluiten te nemen namens stichting Meridiaan. Algemene gegevens Stichting Meridiaan Meridiaan 40 3813 AW Amersfoort www.stichtingmeridiaan.nl RSIN 816179281 KvK Inschrijvingsnummer 32116451 Doel Het doel van Stichting Meridiaan kan samengevat worden

Nadere informatie

Meetellen en Meedoen

Meetellen en Meedoen Vrijdag 23 november, 13.00-17.00 uur, RASA, Pauwstraat 13a, Utrecht Meetellen en Meedoen Debat over sociale uitsluiting, armoede en diversiteit in Nederland MOVISIE organiseert een publiek debat met experts

Nadere informatie

Stichting Nida Stichting Openhaard

Stichting Nida Stichting Openhaard Stichting Nida Stichting Openhaard INHOUDELIJK JAARVERSLAG Inhoud Voorwoord... 2 Inleiding... 3 Missie... 3 Visie... 3 Evenementen 2015-2016... 4 Radar bijeenkomst thema; Verbinden... 5 Voorleesexpress...

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Burgh

Stichting Vrienden van Burgh Beleidsplan 2016-2020 van de Stichting Vrienden van Burgh te Schouwen Duiveland. 1 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Vrienden van Burgh De Stichting is opgericht en notarieel geregistreerd

Nadere informatie

S T I C H T I N G S P R I N T. Inhoudelijk Jaarverslag

S T I C H T I N G S P R I N T. Inhoudelijk Jaarverslag S T I C H T I N G S P R I N T Inhoudelijk Jaarverslag 2014-2015 J a a r v e r s l a g 2 0 1 4-2015 2 Inhoudsopgave V o o r w o o r d... 3 O r g a n i s a t i e... 4 A c t i v i t e i t e n... 5 O p z o

Nadere informatie

Beleidsplan Unie van Betrokken Ouders

Beleidsplan Unie van Betrokken Ouders Beleidsplan 2015-2020 Unie van Betrokken Ouders Plaats: Apeldoorn Datum: 18-11-2014 Inhoudsopgave INLEIDING 1 UVBO- SCHEMA 2 ORGANISATIEBESCHRIJVING 3 MISSIE 3 VISIE 3 SPEERPUNTEN 4 KRITISCHE SUCCESFACTOREN

Nadere informatie

Stichting OASE. Sociaal & Cultureel Centrum. Activiteiten Jaarverslag 2015

Stichting OASE. Sociaal & Cultureel Centrum. Activiteiten Jaarverslag 2015 Stichting OASE Sociaal & Cultureel Centrum Activiteiten Jaarverslag 2015 Auteur: Oase Datum:30-12-2015 Inhoudsopgave Inleiding... 2 1. Project Kunst en Cohesie... 3 2. Bewonersdag. 4 3. Bijeenkomst met

Nadere informatie

Inhoudelijk jaarverslag 2013

Inhoudelijk jaarverslag 2013 Inhoudelijk jaarverslag 2013 Datum: maart 2014 Naam: Stichting Regenboog Zaandam Adres: Sparrestraat 68 A Postcode en plaats: 1505 AM Zaandam Kvk Nummer: 34389380 1 INHOUDSOPGAVE Inhoud Inleiding... 3

Nadere informatie

Inhoudsopgave INLEIDING 3 ONDERZOEK 4 COMMUNICATIE 5 ORGANISATIE 7 CONCLUSIES & AANBEVELINGEN 8 BIJLAGE 1: TOELICHTING KENNISINSTITUUT BIER 9

Inhoudsopgave INLEIDING 3 ONDERZOEK 4 COMMUNICATIE 5 ORGANISATIE 7 CONCLUSIES & AANBEVELINGEN 8 BIJLAGE 1: TOELICHTING KENNISINSTITUUT BIER 9 Jaarverslag 2013 Inhoudsopgave INLEIDING 3 ONDERZOEK 4 COMMUNICATIE 5 ORGANISATIE 7 CONCLUSIES & AANBEVELINGEN 8 BIJLAGE 1: TOELICHTING KENNISINSTITUUT BIER 9 2 Inleiding Voor u ligt het jaarverslag van

Nadere informatie

Beleid Horizontale dialoog Hogeschool Viaa

Beleid Horizontale dialoog Hogeschool Viaa Beleid Horizontale dialoog Hogeschool Viaa Vastgesteld door het college van bestuur op 4 januari 2016 Positief advies beleidsoverleg 13 oktober 2015 Goedgekeurd door de raad van toezicht 18 december 2015

Nadere informatie

INHOUD. Time to Help Nederland Hang GG Rotterdam. Voorwoord 4. Stichting Time to Help Nederland 6. Projecten & Campagnes 8.

INHOUD. Time to Help Nederland Hang GG Rotterdam. Voorwoord 4. Stichting Time to Help Nederland 6. Projecten & Campagnes 8. 2 INHOUD Voorwoord 4 Stichting Time to Help Nederland 6 Visie & Missie 6 Doelstellingen 6 Projecten & Campagnes 8 Time to Help Nederland Hang 4 3033 GG Rotterdam Telefoon: +31 0(10) 766 66 66 Mobiel: +31

Nadere informatie

Stichting Challenges Jaarverslag 2014. Stichting Challenges

Stichting Challenges Jaarverslag 2014. Stichting Challenges Jaarverslag 2014 Jaarverslag 2014 Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag van over 2014. Sinds 2005 zet Challenges zich als non-profitorganisatie in voor maatschappelijke doeleinden. Met haar activiteiten

Nadere informatie

Naam Stichting Fellowships Scheepvaartmuseum Amsterdam. RSIN-nummer Niet van toepassing.

Naam Stichting Fellowships Scheepvaartmuseum Amsterdam. RSIN-nummer Niet van toepassing. Naam Stichting Fellowships Scheepvaartmuseum Amsterdam RSIN-nummer Niet van toepassing. Overige gegevens KvK Amsterdam 34259272 IBAN NL09ABNA0560749929 BIC ABNANL2A Contactgegevens Kattenburgerplein 1

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2014

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2014 S t u d e n t e n v e r e n i g i n g U t i l e D u l c i Telefoon: 073 6134006 E-mail: secrutiledulci@gmail.com Secretariaat: Ruth van der Grift Chr. Kannemansstraat 32 5246 AM Rosmalen NIEUWSBRIEF AUGUSTUS

Nadere informatie

Beantwoording vragen ex artikel 3.2 van het Reglement van Orde betreffende bijeenkomst 400 jaar betrekkingen Nederland-Turkije.

Beantwoording vragen ex artikel 3.2 van het Reglement van Orde betreffende bijeenkomst 400 jaar betrekkingen Nederland-Turkije. Statenfractie PVV De heer A.W.J.A. van Hattem Postbus 90151 5200 MC 'S-HERTOGENBOSCH Brabantlaan 1 Postbus 90151 5200 MC s-hertogenbosch Telefoon (073) 681 28 12 Fax (073) 614 11 15 info@brabant.nl www.brabant.nl

Nadere informatie

HAAGSE VERKLARING INZAKE GEMEENSCHAPPELIJKE PERSPECTIEVEN:

HAAGSE VERKLARING INZAKE GEMEENSCHAPPELIJKE PERSPECTIEVEN: HAAGSE VERKLARING INZAKE GEMEENSCHAPPELIJKE PERSPECTIEVEN: Verklaring van de Ministers van Buitenlandse Zaken van het Koninkrijk der Nederlanden en de Franse Republiek Inleiding DE NEDERLANDS-FRANSE BILATERALE

Nadere informatie

Stichting Pajong. Jaarplan Stichting Pajong

Stichting Pajong. Jaarplan Stichting Pajong Stichting Pajong Jaarplan 2017 Stichting Pajong 1. Inleiding Stichting Pajong is opgericht als vriendenstichting van het Indisch Herinneringscentrum (IHC). De stichting heeft de status van ANBI en richt

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2018-2020 Stichting Vrienden Kunstbezit Paradijskerk Rotterdam 1. BELANGRIJKE GEGEVENS 3 2. INTRODUCTIE 4 3. BELEID 5 3.1 STATUTAIRE DOELSTELLING 5 3.2 VISIE 5 3.3 MISSIE 5 3.4 STRATEGIE 5

Nadere informatie

Stichting Challenges. Beleidsplan 2015-2018 2015-2018. 13 januari 2015

Stichting Challenges. Beleidsplan 2015-2018 2015-2018. 13 januari 2015 Stichting Challenges Beleidsplan 2015-2018 2015-2018 13 januari 2015 ADRES KVK MAIL WEB Diergaardesingel 58, 3014 AC Rotterdam 24422803 info@stichtingchallenges.nl www.stichtingchallenges.nl Inhoudsopgave

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 STICHTING HELP-US-AUT

JAARVERSLAG 2014 STICHTING HELP-US-AUT JAARVERSLAG 2014 STICHTING HELP-US-AUT Inhoudsopgave INLEIDING... 2 VOORWOORD... 2 Stichting HELP US AUT... 3 Historie... 4 SPONSORING:... 4 GEBEURTENISSEN IN DE AFGELOPEN PERIODE 19-11-2013-31-12-2014:...

Nadere informatie

Stichting voor het Chinees-Indonesisch Erfgoed

Stichting voor het Chinees-Indonesisch Erfgoed Stichting voor het Chinees-Indonesisch Erfgoed Beleidsplan 2014-2015 Inhoud blz. Gegevens Stichting voor het Chinees-Indonesisch Erfgoed... 3 Doelstelling en inleiding... 4 Werkzaamheden... 5 Financiën...

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. Tilburg. Stichting Prisma Tilburg

Jaarverslag 2014. Tilburg. Stichting Prisma Tilburg 2014 Jaarverslag 2014 Tilburg Stichting Prisma Tilburg Voorwoord Sinds 2008 zetten wij ons als stichting in voor een harmonieuze samenleving. We streven naar een samenleving waarin iedereen meedoet, waar

Nadere informatie

Stichting Pajong. Jaarplan 2015. Stichting Pajong

Stichting Pajong. Jaarplan 2015. Stichting Pajong Stichting Pajong Jaarplan 2015 Stichting Pajong 1. Inleiding Stichting Pajong is opgericht als vriendenstichting van het Indisch Herinneringscentrum (IHC). De stichting heeft de status van ANBI en richt

Nadere informatie

BELEIDSPLAN. Brederodestraat 104 4 1054 VG Amsterdam Nederland. www.stichtingopen.nl info@stichtingopen.nl Rabobank: NL44RABO0143176986

BELEIDSPLAN. Brederodestraat 104 4 1054 VG Amsterdam Nederland. www.stichtingopen.nl info@stichtingopen.nl Rabobank: NL44RABO0143176986 BELEIDSPLAN Brederodestraat 104 4 1054 VG Amsterdam Nederland www.stichtingopen.nl info@stichtingopen.nl Rabobank: NL44RABO0143176986 BELEIDSPLAN STICHTING OPEN 1 1. INLEIDING Voor u ligt het beleidsplan

Nadere informatie

Goudzwaard School of Fair and Green Economics 1

Goudzwaard School of Fair and Green Economics 1 Goudzwaard School of Fair and Green Economics 1 Comité van Aanbeveling: Prof. Dr. H.H.F. (Herman) Wijffels, hoogleraar duurzaamheid en maatschappelijke verandering (Universiteit Utrecht) en oprichter Sustainable

Nadere informatie

Harmonie in Gedrag De maatschappelijke en pedagogische betekenis van muziek

Harmonie in Gedrag De maatschappelijke en pedagogische betekenis van muziek Conferentie Harmonie in Gedrag De maatschappelijke en pedagogische betekenis van muziek Vrijdag 6 oktober 2006 Haagse Hogeschool Conferentie Harmonie in Gedrag. De maatschappelijke en pedagogische betekenis

Nadere informatie

Feniks Campagne. Feniks Campagne. Gemaakt voor: Feniks Group Voorbereid door: Serena Scholte. 23 april 2012 Voorstelnummer: 1.

Feniks Campagne. Feniks Campagne. Gemaakt voor: Feniks Group Voorbereid door: Serena Scholte. 23 april 2012 Voorstelnummer: 1. Feniks Campagne Gemaakt voor: Feniks Group Voorbereid door: Serena Scholte 23 april 2012 Voorstelnummer: 1 Uturnity Aanleiding In Nederland is er een taboe op failliet gaan. En dat terwijl er dagelijks

Nadere informatie

Inhoudsopgaven I. Voorwoord II. Drijfveer III. Geschiedenis -doelstelling - missie - visie - werkgebieden - middelen

Inhoudsopgaven I. Voorwoord II. Drijfveer III. Geschiedenis -doelstelling - missie - visie - werkgebieden - middelen Inhoudsopgaven I. Voorwoord II. Drijfveer III. Geschiedenis doelstelling missie visie werkgebieden middelen IV. Locatie V. Doelgroep VI. Activiteiten VII. Financiën VIII. Planning 20122013 1 Stichting

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK VEGHEL BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK VEGHEL

BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK VEGHEL BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK VEGHEL BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK VEGHEL 1 Inhoud: 1. Inleiding 3 2. Missie 3 3. Doelstelling 3 4. Achtergrond Stichting Goede Doelen Week Veghel 3 5. Doelgroep 3 6. Stichtingsbestuur 3 7. Financiën

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014. p/a Oosterpark 53 1092AP Amsterdam tel 020-6921173 fax 020-6942077 Kamer van Koophandel Amsterdam nr. 34305055

JAARVERSLAG 2014. p/a Oosterpark 53 1092AP Amsterdam tel 020-6921173 fax 020-6942077 Kamer van Koophandel Amsterdam nr. 34305055 JAARVERSLAG 2014 Namens BESTUUR Stichting Verdriet door je hoofd Algemene gegevens De stichting Verdriet door je hoofd is opgericht op 19 juni 2008 Inschrijving KVK: Inschrijvingen. 34305055 Postadres:

Nadere informatie

Democratie verdient een feest

Democratie verdient een feest Democratie verdient een feest Prinsjesfestival viert het feest van de democratie. Met een boordevol programma omlijst dit meerdaagse festival Prinsjesdag. De activiteiten van dit feest werpen licht op

Nadere informatie

Beleidsplan 2012-2015 Stichting Steensoep

Beleidsplan 2012-2015 Stichting Steensoep Beleidsplan 2012-2015 Stichting Steensoep Marian Bentvelzen en Monique Strijk Juli 2012 Brede Hilledijk 590, 3072 NK Rotterdam Tel.: 0613467100, 0653224897 KvK: 54218853 E: moniquestrijk@hotmail.com, post@marianbentvelzen.nl

Nadere informatie

Stichting Koepeltjesfestival. Beleidsplan 2012 2020

Stichting Koepeltjesfestival. Beleidsplan 2012 2020 Stichting Koepeltjesfestival Beleidsplan 2012 2020 Inhoudsopgave 1.Inleiding 2.Doelstelling en ambities Koepeltjesfestival 3. Het bestuur 4. Financiën 1.Inleiding. Het begon vorig jaar als projectonderdeel

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park 2018 Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park Datum 14-11-2017 Stichting vrienden van Het Schaffelaar Park Nieuwe Markt 3 3771 CB Barneveld stichting@hetschaffelaarpark.nl www.hetschaffelaarpark.nl

Nadere informatie

Jaarplan stichting Anders 2014

Jaarplan stichting Anders 2014 Jaarplan stichting Anders 2014 Datum: 1 februari 2014 1 Gegevens organisatie Naam stichting Anders RSIN Nummer 802149169 KvK Nummer 41081953 Internetadres www.stichtinganders.nu Postadres Postbus 308,

Nadere informatie

Stichting Kunstenaars Herdenken 5 mei

Stichting Kunstenaars Herdenken 5 mei Archiefnummer 0296 Inventaris van het archief van Stichting Kunstenaars Herdenken 5 mei 1955-1965 Ramses van Bragt en Noortje van Amerongen Den Haag 2009 INHOUD 1 Inleiding 3 2 Inventaris 2.1 Bestuurlijke

Nadere informatie

STICHTING TIME TO HELP NEDERLAND TE ROTTERDAM. Rapport inzake jaarstukken 2015

STICHTING TIME TO HELP NEDERLAND TE ROTTERDAM. Rapport inzake jaarstukken 2015 STICHTING TIME TO HELP NEDERLAND TE ROTTERDAM Rapport inzake jaarstukken 2015 INHOUDSOPGAVE Pagina ACCOUNTANTSVERSLAG 1 Algemeen 3 FINANCIEEL VERSLAG 1 Bestuursverslag over 2015 6 JAARREKENING 1 Balans

Nadere informatie

Stichting Variant Goes Jaarverslag 2012

Stichting Variant Goes Jaarverslag 2012 Stichting Variant Goes Jaarverslag 2012 Voorwoord Stichting Variant Goes is een organisatie die de verscheidenheid aan culturen in de gemeente Goes met elkaar in verbinding wil brengen. Uitgangspunt hierbij

Nadere informatie

Stichting SAN Inhoudelijke jaarverslag 2014

Stichting SAN Inhoudelijke jaarverslag 2014 Inhoudelijke jaarverslag 2014 Inhoudsopgave Voorwoord... 2 Inleiding... 3 Activiteiten... 4 SPIOR... 4 Discriminatie... 5 Thema-avonden voor ouders... 6 Sport voor jongeren en ouderen... 7 Samenwerking

Nadere informatie

STICHTING OTTO B. DE KAT

STICHTING OTTO B. DE KAT STICHTING OTTO B. DE KAT 1 JAARVERSLAG 2016 1 Otto B. de Kat: Zelffportret, 1985, collectie Frans Hals Museum, Haarlem Algemene gegevens Statutaire naam: Stichting Otto B. de Kat Statutaire zetel: Haarlem

Nadere informatie

Voorwoord 3. Publiciteit en activiteiten 4. Externe contacten, partners en Comité van aanbeveling 5. Kennisontwikkeling 6. Interne organisatie 7

Voorwoord 3. Publiciteit en activiteiten 4. Externe contacten, partners en Comité van aanbeveling 5. Kennisontwikkeling 6. Interne organisatie 7 Jaarverslag 2013 1 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Publiciteit en activiteiten 4 Externe contacten, partners en Comité van aanbeveling 5 Kennisontwikkeling 6 Interne organisatie 7 Financiën 8 2 Voorwoord Samen

Nadere informatie

Jaarplan schooljaar

Jaarplan schooljaar Jaarplan schooljaar 2013-2014 Arnhem, september 2013 Voor u ligt het jaarplan schooljaar 2013-2014. Dit jaarplan bevat de uitgangspunten en doelen die centraal staan bij de invulling van het betreffende

Nadere informatie

The House of Our Fathers

The House of Our Fathers The House of Our Fathers recyclage project Installatie van Jan Lauwers haus der kunst München 2007 The House of Our Fathers, recyclage project Installatie - 20m x 5m x 5m De eerste constructie (1 ste versie)

Nadere informatie

Jaarverslag Het VeenendaalFonds. Vooraf

Jaarverslag Het VeenendaalFonds. Vooraf Het VeenendaalFonds Jaarverslag 2016 Vooraf Dit is het eerste jaarverslag van de Stichting VeenendaalFonds te Veenendaal. Aan de oprichting ging een lange voorbereiding vooraf. Tot die datum er sprake

Nadere informatie

TRACTATENBLAD VAN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN. JAARGANG 1979 Nr. 6

TRACTATENBLAD VAN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN. JAARGANG 1979 Nr. 6 29 (1978) Nr. 1 TRACTATENBLAD VAN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN JAARGANG 1979 Nr. 6 A. TITEL Vriendschaps- en samenwerkingsovereenkomst tussen het Koninkrijk der Nederlanden en de Republiek Suriname;

Nadere informatie

Visie Maatschappelijk Verantwoord Verenigen

Visie Maatschappelijk Verantwoord Verenigen Visie Maatschappelijk Verantwoord Verenigen De wijze waarop een Vereniging haar kernactiviteiten uitvoert en verantwoordelijkheid neemt in haar maatschappelijke context (welzijn, duurzaamheid, milieu en

Nadere informatie

Activiteiten. - Lezing Graafs Veer

Activiteiten. - Lezing Graafs Veer Jaarverslag 2015 De Stichting Vrienden van het Graafs Museum is in 2013 opgericht met als doel het ondersteunen van de Stichting Graeft Voort (Graafs Museum en Graafs Kazemattenmuseum) in de meest ruime

Nadere informatie

Oranje Fonds. Fonds op Naam VN Decennium Sociaal

Oranje Fonds. Fonds op Naam VN Decennium Sociaal Oranje Fonds Fonds op Naam VN Decennium Sociaal Oranje Fonds Missie en doelstelling Het Oranje Fonds is er voor mensen en organisaties die mensen écht met elkaar verbinden, in alle delen van ons Koninkrijk.

Nadere informatie

Stichting Witboek. Inhoudelijk jaarverslag 2014

Stichting Witboek. Inhoudelijk jaarverslag 2014 Stichting Witboek Inhoudelijk jaarverslag 2014 Naam: Stichting Witboek Adres: Postbus 8843 Postcode en plaats: 1006 JA Amsterdam E-mail: info@stichtingwitboek.nl Kvk-nummer: 412 08 239 1 INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

STICHTING OTTO B. DE KAT

STICHTING OTTO B. DE KAT STICHTING OTTO B. DE KAT 1 JAARVERSLAG 2017 1 Friso ten Holt: voorkant aankondiging tentoonstelling in Museum de Fundatie, Zwolle Inhoudsopgave Algemene gegevens... 3 Doelstelling... 3 Beleid... 3 Activiteitenverslag

Nadere informatie

Historisch Genootschap Midden-Kennemerland

Historisch Genootschap Midden-Kennemerland Beleidsplan 2019-2022 Vastgesteld op 4 december 2018 Historisch Genootschap Midden- Kennemerland Historisch Genootschap Midden-Kennemerland 1. INLEIDING Dit is het eerste beleidsplan van de vereniging

Nadere informatie

WimWaanders: het overbrengen van cultuur is van mijn drijfveren Geven nieuwe concepten een boost? Crowdfunding ambassadeurs voor je bedrijf

WimWaanders: het overbrengen van cultuur is van mijn drijfveren Geven nieuwe concepten een boost? Crowdfunding ambassadeurs voor je bedrijf WIM Wim Waanders: het overbrengen van cultuur is ÉÉN van mijn drijfveren Geven nieuwe concepten de BINNENSTAD een boost? een initiatief van FLYNTH: Crowdfunding CREËERT ambassadeurs voor je bedrijf Nummer

Nadere informatie

Gezonde hersenen nodig in strijd tegen dementie

Gezonde hersenen nodig in strijd tegen dementie Gezonde hersenen nodig in strijd tegen dementie VUmc, Alzheimer Nederland en Hersenstichting introduceren Hersenonderzoek.nl Hersenonderzoek.nl is een digitale omgeving waar mensen zich aan kunnen melden

Nadere informatie

Beleidsplan stichting Wortel van Leven (verder genoemd WVL)

Beleidsplan stichting Wortel van Leven (verder genoemd WVL) Beleidsplan stichting Wortel van Leven (verder genoemd WVL) Kern en uitgangspunten van WVL Statutaire doelstellingen: WVL heeft tot doelstelling; a. De Participatie en sociale cohesie van bewoners uit

Nadere informatie

Nieuwe A. Amsterdammers en taalcoaches gaan samen op stap

Nieuwe A. Amsterdammers en taalcoaches gaan samen op stap Nieuwe A Amsterdammers en taalcoaches gaan samen op stap Mixen in Mokum Nieuwe Amsterdammers en taalcoaches gaan samen op stap Volwassen Amsterdammers met verschillende culturele achtergronden ontmoeten

Nadere informatie

Het Graafs Museum heeft in 2017 de volgende tentoonstellingen georganiseerd; de Vrienden van het museum waren bij elke opening speciaal uitgenodigd.

Het Graafs Museum heeft in 2017 de volgende tentoonstellingen georganiseerd; de Vrienden van het museum waren bij elke opening speciaal uitgenodigd. Jaarverslag 2017 De Stichting Vrienden van het Graafs Museum is in 2013 opgericht met als doel het ondersteunen van de Stichting Graeft Voort (Graafs Museum en Graafs Kazemattenmuseum) in de meest ruime

Nadere informatie

Talkshowgasten Facts & figures

Talkshowgasten Facts & figures Motivaction International B.V. 1 Inhoudsopgave Achtergrond 3 Facts & figures 3 Biculturele achtergrond 4 Geslacht 5 Leeftijd 6 Conclusie 7 Betrouwbaarheid 7 Motivaction International B.V. 2 Achtergrond

Nadere informatie

RAAD VAN DE EUROPESE UNIE. Brussel, 24 november 2009 (OR. en) 15137/09 CRIMORG 164 ENFOPOL 271

RAAD VAN DE EUROPESE UNIE. Brussel, 24 november 2009 (OR. en) 15137/09 CRIMORG 164 ENFOPOL 271 RAAD VAN DE EUROPESE UNIE Brussel, 24 november 2009 (OR. en) 15137/09 CRIMORG 164 ENFOPOL 271 WETGEVINGSBESLUITEN EN ANDERE INSTRUMENTEN Betreft: BESLUIT VAN DE RAAD betreffende de oprichting van een Europees

Nadere informatie

SUMMER SCHOOL KATHOLIEKE SOCIALE LEER OP DE KAAG Leiderschap en de sociale leer van de Kerk

SUMMER SCHOOL KATHOLIEKE SOCIALE LEER OP DE KAAG Leiderschap en de sociale leer van de Kerk SUMMER SCHOOL KATHOLIEKE SOCIALE LEER OP DE KAAG 2013 Leiderschap en de sociale leer van de Kerk Het Centrum voor de Sociale Leer van de Kerk organiseert in samenwerking met het Bonifatius Instituut (De

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting WAUW

Beleidsplan Stichting WAUW Beleidsplan Stichting WAUW Voorwoord In dit beleidsplan geven wij u graag een beeld van de activiteiten van Stichting Wauw. Dit beleidsplan is geschreven voor alle betrokkenen bij de stichting. Stichting

Nadere informatie

Tekst: Judice Ledeboer Foto s: Brett Russel

Tekst: Judice Ledeboer Foto s: Brett Russel Iedereen die over de Julianabrug rijdt ziet aan de zeekant de wapperende stars en stripes van de Verenigde Staten. Op die plek is het Amerikaanse consulaat gevestigd. De residentie van de consul-generaal

Nadere informatie

Beleidsplan 2012-2013

Beleidsplan 2012-2013 Beleidsplan 2012-2013 Secretariaat Stichting Quercus Musica Breitnersingel 22 3055 BC Rotterdam KvK 54812593 ING bank 4353539 Het idee Quercus Musica stelt zich ten doel concerten te organiseren op laagdrempelige

Nadere informatie

Welkom. Stichting Vrienden van Het Noordbrabants Museum

Welkom. Stichting Vrienden van Het Noordbrabants Museum Welkom Stichting Vrienden van Het Noordbrabants Museum Onafhankelijk maar verbonden Stichting Vrienden is in 1984 opgericht Vriendenstichting is onafhankelijk, maar is er t.b.v. het museum en werkt dus

Nadere informatie

UITNODIGING LEDENREIS 31 oktober 3 november 2012 ISTANBUL

UITNODIGING LEDENREIS 31 oktober 3 november 2012 ISTANBUL UITNODIGING LEDENREIS 31 oktober 3 november 2012 ISTANBUL Waar oost en west elkaar ontmoeten. Waarom Istanbul? Viering van 400 jaar diplomatieke betrekkingen Nederland -Turkije Poort van Azië Veel economische

Nadere informatie

6. WERKGROEP FONDSENWERVING

6. WERKGROEP FONDSENWERVING 1. DE TEMPEL VAN EMPEL 2. ORGANISATIE 3. WERKGROEP EDUCATIE 4. WERKGROEP BOUWEN 5. WERKGROEP COMMUNICATIE 6. WERKGROEP FONDSENWERVING 7. RAAD VAN ADVIES 8. COMITÉ VAN AANBEVELING 9. SPONSORING DOELSTELLING

Nadere informatie

CIJFERS Gebaseerd op 1 jaar gegevens NPO-fonds (met uitzondering van de talentontwikkelingstrajecten bij drama, documentaire en radio)

CIJFERS Gebaseerd op 1 jaar gegevens NPO-fonds (met uitzondering van de talentontwikkelingstrajecten bij drama, documentaire en radio) CIJFERS Gebaseerd op 1 jaar gegevens NPO-fonds (met uitzondering van de talentontwikkelingstrajecten bij drama, documentaire en radio) 1 ALGEMEEN 2 Hoeveel aanvragen zijn er in totaal bij het NPO-fonds

Nadere informatie

BROCHURE PRIX DE PARIS

BROCHURE PRIX DE PARIS BROCHURE PRIX DE PARIS 2014 DE PRIX DE PARIS De Prix de Paris is een aanmoedigingsprijs voor jong, Nederlands talent. De prijs is bedoeld ter stimulering van wetenschappelijk onderzoek over Frankrijk.

Nadere informatie

Over de. Bernard van Leer Foundation

Over de. Bernard van Leer Foundation Over de Bernard van Leer Foundation Wie wij zijn De Bernard van Leer Foundation gelooft dat het realiseren van een sterke start voor alle jonge kinderen niet alleen goed is om te doen vanuit moreel perspectief,

Nadere informatie

Universiteit. Brochure. Opleidingsinstituut Dageraad

Universiteit. Brochure. Opleidingsinstituut Dageraad Brochure Opleidingsinstituut Dageraad Universiteit Informatie Je zult je wel afvragen wie zoiets bedenkt en wie zo iets op de kaart wil zetten. Ik kan daar kort en krachtig over zijn: kijk op www.ruudvanlent.nl

Nadere informatie

Stichting Universal Awakening

Stichting Universal Awakening Beleidsplan Stichting Universal Awakening 2018-2023 Stichting Universal Awakening info@universalawakening.org De Werf 13 www.universalawakening.org 7875 BA Exloo KvK inschrijvingsnummer 69639043 Inhoudsopgave

Nadere informatie

I h n o h u o d u e d l e iljik j k j a j a a r a v r e v r e s r l s a l g S i t c i h c t h i t n i g n g D e D e R i R jin j

I h n o h u o d u e d l e iljik j k j a j a a r a v r e v r e s r l s a l g S i t c i h c t h i t n i g n g D e D e R i R jin j Inhoudelijk jaarverslag Stichting De Rijn Arnhem Stichting De Rijn INHOUDSOPGAVE VOORWOORD 2 STICHTING DE RIJN IN HET KORT 3 MISSIE - VISIE - STRATEGIE 4 TERUGBLIK 2016 5 SAMENWERKING ANDERE INSTELLINGEN

Nadere informatie

Stichting Ontwikkelingssamenwerking Boxmeer. Beleidsplan 2018

Stichting Ontwikkelingssamenwerking Boxmeer. Beleidsplan 2018 Beleidsplan 2018 Definitief Secretariaat: bank: NL02 TRIO 0338 6495 06 KvK nr. 17151409 Inleiding Achtergrond Dagblad Trouw 3 maart 1995: De basis voor de lokale Agenda 21 werd gelegd in 1992 tijdens de

Nadere informatie

Coalitie Erbij Woudenberg

Coalitie Erbij Woudenberg Jaarverslag 2017 Coalitie Erbij Woudenberg Inhoud Voorwoord Jaarverslag 2017 Bijlage: financieel overzicht Voorwoord Coalitie Erbij Woudenberg: 2017 In vogelvlucht In de laatste maand van het jaar kijk

Nadere informatie

M CCA EXPERTISENETWERK CULTUUREDUCATIE

M CCA EXPERTISENETWERK CULTUUREDUCATIE Keizersgrach T 020-6 info@mocca-amsterdam.nl Factsheet Basispakket, Overgangsregeling Kunstkijkuren en de Cultuurbus Amsterdam Juli 2014 Inhoud Het Basispakket Kunst- en Cultuureducatie 2 MoccaAcademie

Nadere informatie

BELEIDSPLAN KUNSTHAL 45 VISIE MISSIE STRATEGIE

BELEIDSPLAN KUNSTHAL 45 VISIE MISSIE STRATEGIE BELEIDSPLAN KUNSTHAL 45 VISIE MISSIE STRATEGIE BELEIDSPLAN KUNSTHAL 45 VISIE Beeldende kunst heeft een grote toegevoegde waarde voor de samenleving. Door het kennisnemen van kunst kunnen mensen verrast

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting stedenband Veenendaal-Olomouc

Jaarverslag Stichting stedenband Veenendaal-Olomouc Jaarverslag 2017 Stichting stedenband Veenendaal-Olomouc 1 Inhoudsopgave 1. Jaarverslag Pagina 1.1 Inleiding 3 1.2 Doelstelling 3 1.3 Beleidsvisie 3 1.4 Activiteiten 2017 3 1.5 Samenstelling bestuur 4

Nadere informatie

Een eigenzinnig instituut in Nederland

Een eigenzinnig instituut in Nederland Een eigenzinnig instituut in Nederland Van hoge kunst tot populaire onderwerpen Het iconische gebouw is in 1992 ontworpen door Nederlands beroemdste architect Rem Koolhaas als een Palais des Festivals

Nadere informatie

Student Positive Awards Document voor partnerschap

Student Positive Awards Document voor partnerschap Student Positive Awards Document voor partnerschap Een innovatief project, Een manier om te veranderen, Een uitreiking die jaarlijks 40.000 studenten bereikt Een initiatief van Meneer, Mevrouw Hieronder

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting TinH (Thuis in Helvoirt) Januari 2017

Beleidsplan Stichting TinH (Thuis in Helvoirt) Januari 2017 Beleidsplan Stichting TinH (Thuis in Helvoirt) Januari 2017 Beleidsplan Stichting TinH (Thuis in Helvoirt) Januari 2017 Ontstaan van Stichting TinH Stichting TinH is opgericht in oktober 2015 door een

Nadere informatie