De geschiedenis van Center Parcs Europe

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De geschiedenis van Center Parcs Europe"

Transcriptie

1 De geschiedenis van Center Parcs Europe 1953 Opening Sporthuis Centrum Piet Derksen - de oprichter van Center Parcs - opent de eerste vestiging van Sporthuis Centrum aan de Rotterdamse Lijnbaan. Dit eerste sportwarenhuis van Nederland is een ongekend succes. Binnen enkele jaren groeit Sporthuis Centrum uit tot een keten met 17 filialen Opening De Lommerbergen, het eerste park Behalve in sportartikelen specialiseert Sporthuis Centrum zich in vakanties. In 1967 zet Piet Derksen een nieuwe trend. Hij koopt een bosgebied bij Reuver (Limburg) en bouwt er 'luxe' cottages, voorzien van kleuren-tv en centrale verwarming. Het ontwerp van de cottages, waarbij het contact met de omringende natuur centraal staat, is van de beroemde architect professor Bakema. Er ontstaat een nieuwe formule: Nederland kan er voortaan dichtbij huis even tussenuit Opening Het Vennenbos De populariteit van De Lommerbergen is zo groot, dat snel een nieuw park wordt geopend: Het Vennenbos, in het Noord-Brabantse Hapert Opening Het Meerdal In het derde park - Het Meerdal in het Noord Limburgse America - zijn de cottages voor het eerst gesitueerd bij een meer. Ook worden glijbanen en andere speelse elementen in het zwembad geplaatst Opening De Huttenheugte Piet Derksen opent zijn vierde park in vier jaar tijd: De Huttenheugte bij Coevorden 1975 Opening De Berkenhorst De belangstelling voor Sporthuis Centrum - zoals het bedrijf dan nog heet - groeit. Het vijfde park - De Berkenhorst bij Kootwijk - opent de deuren Verkoop winkels Sporthuis Centrum Piet Derksen verkoopt alle 17 filialen van Sporthuis Centrum en concentreert zich voortaan volledig op de ontwikkeling van de parken Opening De Eemhof De opening van De Eemhof is een mijlpaal in de geschiedenis van het bedrijf. Het is het eerste park met ruim 600 cottages en een compleet parkcentrum dat in één keer wordt gebouwd.

2 1981 Opening Erperheide, het eerste park over de Nederlandse grens Voor het eerst richt het bedrijf de blik over de landgrenzen. Het eerste park buiten Nederland is Erperheide, gelegen in Peer, in Belgisch Limburg Opening De Kempervennen Rond het voormalige Eurostrand onder Valkenswaard verrijst het uitgestrekte park De Kempervennen Opening Het Heijderbos en naamsverandering In 1986 wordt Het Heijderbos geopend, met de eerste wildwaterbaan, in het uiterste puntje van Noord-Limburg. Met het oog op de buitenlandse expansie verandert het bedrijf van naam. Sporthuis Centrum heet voortaan Center Parcs Opening Sherwood Forest, het eerste park in het Verenigd Koninkrijk Opening De Vossemeren, met de eerste overdekte Parc Plaza De opening van Sherwood Forest, het eerste park in het Verenigd Koninkrijk, is een feit De Vossemeren, het tweede park in België, heeft als nieuwe attractie een enorme koepel die alle centrale faciliteiten overdekt. Voortaan maken het Subtropisch Zwemparadijs en het overkoepelde centrum standaard deel uit van alle parken van Center Parcs Opening Les Bois-Francs, het eerste park in Frankrijk Met Les Bois-Francs in Normandië wordt een volledig nieuw vakantieconcept in Frankrijk geïntroduceerd Opening Elveden Forest S&N nieuwe eigenaar Het tweede park in het Verenigd Koninkrijk wordt gerealiseerd bij Thetford in East Anglia. Piet Derksen trekt zich terug uit Center Parcs en verkoopt zijn aandelen aan Scottish & Newcastle Verkoop De Berkenhorst Door de beperkte uitbreidingsmogelijkheden wordt het park verkocht aan Creatief Vakantieparken, dat later tevens Het Vennenbos (1994) en De Lommerbergen (1996) om dezelfde redenen overneemt Opening Les Hauts de Bruyères Na het Verenigd Koninkrijk krijgt ook in Frankrijk het concept van Center Parcs vaste voet aan de grond. In de Sologne (Loire-streek) wordt het tweede park in Frankrijk geopend.

3 1994 Opening Longleat Forest Longleat Forest - het derde park in het Verenigd Koninkrijk - ligt op het adellijke Longleat Estate, bij Bath Opening Bispinger Heide, het eerste park in Duitsland Als resultaat van de populariteit van de Nederlandse en Belgische parken onder Duitse bezoekers, richt Center Parcs haar expansie nu in oostelijke richting. Bispinger Heide ligt 80 kilometer ten zuiden van Hamburg en maakt deel uit van de Lünenburger Heide, een natuurgebied met Europese waarde Omvangrijk innovatieprogramma Alle Nederlandse en Belgische parken ondergaan een complete gedaanteverandering waaronder een metamorfose van het parkcentrum en de Aqua Mundo. Ook wordt de Jungle Dome in Het Heijderbos en de Discovery Bay in De Vossemeren geïntroduceerd Center Parcs investeert in millenniumconcept In aansluiting op het ambitieuze vernieuwingsprogramma dat in de voorgaande drie jaar in de parken is gerealiseerd, geeft Center Parcs haar nieuwe millenniumconcept gestalte met belangrijke nieuwe investeringen en innovaties die betrekking hebben op alle aspecten van het Center Parcs-product Pierre & Vacances en DB Capital Partners kopen Center Parcs Om zich weer volledig te richten op de ontwikkeling van haar bier- en retailactiviteiten verkoopt Scottish & Newcastle Center Parcs Europa aan een 50/50 joint venture tussen Pierre & Vacances en DB Capital Partners (later MidOcean). De drie parken in het Verenigd Koninkrijk worden volledig overgenomen door DB Capital Partners Vierde park van Center Parcs in het Verenigd Koninkrijk Center Parcs in het Verenigd Koninkrijk neemt het park Whinfell Forest bij Penrith over van Oasis Center Parcs versterkt marktleiderschap Center Parcs selecteert de vijf beste Gran Dorado-parken en neemt deze op in haar Europese portfolio om zo ook andere marktsegmenten te bewerken Pierre & Vacances wordt volledig eigenaar van Center Parcs Europe Pierre & Vacances - sinds maart 2001 eigenaar van de helft van de aandelen van Center Parcs Europe - bereikt overeenstemming met MidOcean over de aankoop van de resterende 50 procent van de aandelen van Center Parcs Europe.

4 2004 Nieuw Duits park Center Parcs neemt het Duitse Butjadinger Küste aan de Noordzeekust in Tossens vlakbij Bremerhaven over van Eurohypo AG in Frankfurt Opening Le Lac d Ailette en overname Sunparks Het super-de-luxe park Le Lac d Ailette vlakbij Reims wordt geopend. Een uitgestrekt terrein van 84 hectare herbergt een ultramodern en zeer gevarieerd vakantiepark. Dit park bestaat uit 800 houten cottages in authentiek Canadese stijl en uitgebreide voorzieningen. Het park is prachtig gelegen aan het meer van Ailette. De Belgische Sunparks Groep wordt overgenomen. De overname van deze vier Belgische parken past volledig binnen de ontwikkelingsstrategie van Center Parcs Europe en biedt de mogelijkheid van een versterking van haar positie in de vakantiesector in de vier sterren categorie Introductie twee-merkenstrategie Center Parcs en Sunparks Center Parcs Europe gaat een nieuwe fase in met de introductie van een tweeledige groeistrategie. Een strategie waarin sprake is van een heldere positionering van Center Parcs en Sunparks en beide merken elkaar uitstekend aanvullen. Afhankelijk van de behoefte maken gasten een keuze voor het meest complete product in de sector - Center Parcs - of ze kiezen bewust voor Sunparks: de beste uitvalsbasis voor dagtrips in een omgeving. Om meteen met een volwaardig aanbod in de markt te komen, behoren vanaf januari 2009 vier parken van Center Parcs tot de Sunparks-familie: Sunparks Zandvoort aan zee en Limburgse Peel in Nederland en Nordseeküste en Eifel in Duitsland Introductie nieuwe woonvormen Living inside out. Dat is de filosofie waarmee Center Parcs de natuur in het design van haar nieuwste generatie cottages en recreatievormen tastbaar maakt. Een recreatieconcept dat gasten letterlijk het gevoel geeft buiten te wonen. Zo openen in De Kempervennen, Het Heijderbos en het Duitse Bispinger Heide ruim 200 super de luxe Eden cottages hun deuren. Een nieuwe generatie cottages die vooral bijzonder zijn door de harmonie met de natuurlijke omgeving. Bovendien introduceert Center Parcs in De Kempervennen en Bispingerheide nog een bijzondere recreatievorm. Gasten kunnen hier terecht op woonboten en Treehouses (Bispingerheide) waarop zij - middenin in de natuur en voorzien van alle gemakken - onbezorgd kunnen recreëren Opening Plopsa Indoor Coevorden Opening Les Trois Forêts, het vierde park in Frankrijk Het allereerste Nederlandse overdekte themapark - Plopsa Indoor Coevorden - opent de deuren. Het attractiepark ligt op een steenworp afstand van Center Parcs De Huttenheugte in Coevorden. Hier kunnen kinderen hun geliefde helden als Kabouter Plop, Bumba, Bumbalu en Piet Piraat ontmoeten.

5 Met de opening van Les Trois Forêts - het vierde park van Center Parcs in Frankrijk - is de geboorte van een nieuwe generatie vakantieparken een feit. In de bosrijke omgeving van Moselle-Lorraine bevindt zich op een uitgestrekt terrein een State of the Art vakantiepark dat volledig is ingebed in de omringende natuur en is gebouwd volgens de laatste ecologische inzichten. Les Trois Forêts is met een investering van 250 miljoen euro het grootste toeristische project van Europa in 2010.

De buitengewone geschiedenis van een roemrijk vakantieparadijs

De buitengewone geschiedenis van een roemrijk vakantieparadijs De buitengewone geschiedenis van een roemrijk vakantieparadijs Center Parcs viert dit jaar haar 50 ste verjaardag en is door de jaren heen uitgegroeid tot een begrip in Europa. In een halve eeuw ontwikkelde

Nadere informatie

BELEGGING 5,3% NETTO 15 JAAR LANG

BELEGGING 5,3% NETTO 15 JAAR LANG Property with a Smile! CENTER PARCS ARDENNES PROPERTY WITH A SMILE BELEGGING 5,3% NETTO 15 JAAR LANG Zeer interessante belegging met 5,3% GEGARANDEERD NETTO jaarlijks rendement voor een periode van 15

Nadere informatie

Onderstaande aanbieding is dé agentenaanbieding van Center Parcs voor Alle voorgaande agentenaanbiedingen komen hiermee te vervallen.

Onderstaande aanbieding is dé agentenaanbieding van Center Parcs voor Alle voorgaande agentenaanbiedingen komen hiermee te vervallen. Agentenaanbiedingen Onderstaande aanbieding is dé agentenaanbieding van Center Parcs voor 2018. Alle voorgaande agentenaanbiedingen komen hiermee te vervallen. Profiteer van spectaculaire kortingen van

Nadere informatie

PARK ARDENNEN. Maak deel uit van het succes van Center Parcs

PARK ARDENNEN. Maak deel uit van het succes van Center Parcs PARK ARDENNEN Maak deel uit van het succes van Center Parcs BELGISCHE ARDENNEN Een attractieve streek GROEP PIERRE & VACANCES CENTER PARCS De Groep Pierre & Vacances-Center Parcs staat bekend als dé referentie

Nadere informatie

WELKOM LARS VAN PELT DIRECTOR DEVELOPMENT NL

WELKOM LARS VAN PELT DIRECTOR DEVELOPMENT NL WELKOM LARS VAN PELT DIRECTOR DEVELOPMENT NL ECHT EVEN SAMEN Center Parcs zet de nieuwe standaard GROWING RAY VIDEO 50 jaar Center Parcs 5MIN 2 CENTER PARCS ZET DE NIEUWE STANDAARD CENTER PARCS ZET DE

Nadere informatie

EINDSTAND FINALE EINDSTAND PER CATEGORIE. Tot bezoeken per jaar. Stemmen finale. Stemmen ronde 1. Cijfer finale.

EINDSTAND FINALE EINDSTAND PER CATEGORIE. Tot bezoeken per jaar. Stemmen finale. Stemmen ronde 1. Cijfer finale. Dit is de eindstand van de ronde van de Zwembad van het Jaar Verkiezing 2014 voor binnen- en combibaden. Alle winnaars zijn nu bekend. Er is een eindstand per categorie en een eindstand per provincie.

Nadere informatie

inhoud 4 2 merken, 1 verhaal 5 Overzicht van parken 8 Het meest waardevolle van uw bedrijf zijn de mensen

inhoud 4 2 merken, 1 verhaal 5 Overzicht van parken 8 Het meest waardevolle van uw bedrijf zijn de mensen inhoud 4 2 merken, 1 verhaal 5 Overzicht van parken 8 Het meest waardevolle van uw bedrijf zijn de mensen 10 In een informele omgeving voelen mensen zich verbonden 12 De beste oplossingen bevinden zich

Nadere informatie

1. Introductie. Groene Gids & -Paspoort Operationale Manual

1. Introductie. Groene Gids & -Paspoort Operationale Manual 1. Introductie Als onderdeel van het advies van de Raad van Kinderen (onderdeel van de Missing Chapter Foundation van Prinses Laurentien van Oranje) aan de Raad van Bestuur van Center Parcs is een reeks

Nadere informatie

Center Parcs Park Zandvoort.

Center Parcs Park Zandvoort. Word eigenaar van een cottage op Center Parcs Park Zandvoort. Zandvoort: een A-locatie aan de Noordzeekust. Park Zandvoort is gelegen op een fantastische locatie in Noord- Holland. Middenin een natuurgebied,

Nadere informatie

Coevorden, vólop in beweging!

Coevorden, vólop in beweging! Coevorden, vólop in beweging! Tekst: Stiana Sibon - Foto s: Jan Sibon, Dianne Dijenborgh, Anneke Bloema Een unieke combinatie van een historische stad met een prachtig plattelandsgebied, dat is de gemeente

Nadere informatie

RIU Hotels & Resorts Persafdeling

RIU Hotels & Resorts Persafdeling RIU Hotels & Resorts Persafdeling RIU reikt tot de hemel van Madrid Madrid, 12 augustus 2019 De hotelketen opent het Riu Plaza España, het eerste hotel in de Spaanse hoofdstad en het eerste Riu Plaza stadshotel

Nadere informatie

Center Parcs Park Bostalsee 326 Nohfelden, Duitsland Vraagprijs ,- k.k. exclusief MwSt. (BTW)

Center Parcs Park Bostalsee 326 Nohfelden, Duitsland Vraagprijs ,- k.k. exclusief MwSt. (BTW) Center Parcs Park Bostalsee 326 Nohfelden, Duitsland Vraagprijs 192.500,- k.k. exclusief MwSt. (BTW) Omschrijving Center Parcs Park Bostalsee cottage 326, Nohfelden, Duitsland Neem deel aan het succes

Nadere informatie

UW PARADIJS OP SLECHTS 10 MINUTEN VAN MARRAKECH?...

UW PARADIJS OP SLECHTS 10 MINUTEN VAN MARRAKECH?... UW PARADIJS OP SLECHTS 10 MINUTEN VAN MARRAKECH?... Op 10 minuten van de Medina en de luchthaven van Marrakech bevindt zich het nieuwe project van de Groupe Pierre & Vacances Center Parcs, Oases de Noria.

Nadere informatie

Kreekhof. Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Kreekhof. Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad Kreekhof Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad De Kreekhof Projectlocatie De Kreekhof Laatste uitbreiding van Strand Resort Nieuwvliet-Bad In Strand Resort Nieuwvliet-Bad geniet u volop,

Nadere informatie

pagina Besta je zonder beoordelingen? Marthijn Tabak

pagina Besta je zonder beoordelingen? Marthijn Tabak pagina Besta je zonder beoordelingen? Marthijn Tabak Resultaten: Naamsbekendheid Zoover Vraag: Welke beoordelingssite ken je? Naamsbekendheid Zoover steeg 15% sinds 2012 80% 70% 60% 50% 40% 30% 20% 10%

Nadere informatie

Studiereis Duitsland FPC Zantedeschia. 29 september 2011

Studiereis Duitsland FPC Zantedeschia. 29 september 2011 Studiereis Duitsland FPC Zantedeschia 29 september 2011 Deelnemers: R. Geerlings 06-55398750 G. v.d. Lee 06-10917120 K. Stricker 06-13133320 P. Tas 06-19526660 W. Verschoor 06-51602152 R. Weijers 06-12819377

Nadere informatie

Vakantieganger in commercieel logies Kust. Resultaten naar markt

Vakantieganger in commercieel logies Kust. Resultaten naar markt Vakantieganger in commercieel logies Kust Resultaten naar markt Kusttoerisme in commercieel logies 2015-2016 2,0 miljoen gasten +2% op hotel 2,5 miljoen vakantiegangers in commercieel logies Status-quo

Nadere informatie

Type CUB8X: 8 pers. extra luxe Cube

Type CUB8X: 8 pers. extra luxe Cube Type CUB8X: 8 pers. extra luxe Cube Omschrijving Geschikt voor 8 personen 4 prachtige stijlvolle slaapkamers, elk geschikt voor twee personen met ruime kledingkasten 2 luxe badkamers, waarvan

Nadere informatie

De man van de drijvende stad

De man van de drijvende stad De man van de drijvende stad Door Hidde Tangerman (NRC Next, 28 januari 2014) Civiel ingenieur Rutger de Graaf (33) weet nu al waar hij over twintig jaar woont: op zee. Niet in een woonboot of op een zeiljacht,

Nadere informatie

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Uw tweede (t)huis in Brabant voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Het genieten kan beginnen! Vakantiepark Duinlust start met de verkoop van villapark De Loonse Hoeve. Een luxe uitbreiding van ons park met 43

Nadere informatie

12 Trendy gezinswoningen in Europa en verder

12 Trendy gezinswoningen in Europa en verder 12 Trendy gezinswoningen in Europa en verder Hieronder 12 bijzondere, gezinsvriendelijke woningen van HomeExchange: Frankrijk Seignosse Dit Baskische huis in Landes- stijl ligt pal aan het strand. Het

Nadere informatie

Senggigi, Lombok VILLA DREAM ESTATE PARK NIEUWE VILLA

Senggigi, Lombok VILLA DREAM ESTATE PARK NIEUWE VILLA VILLA DREAM ESTATE PARK NIEUWE VILLA Senggigi, Lombok De villa s worden gekenmerkt met een uitzicht over de prachtige omliggende heuvels. In de omgeving van Kerandangan vindt u een mix van emigranten,

Nadere informatie

Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort

Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/nederland/noord-holland/zandvoort/167512 Omschrijving Huis Amusement, genot en rust

Nadere informatie

provincie limburg Toeristische Trends Limburg

provincie limburg Toeristische Trends Limburg provincie limburg Toeristische Trends 2016-2017 Toeristische Trends 2016-2017 Overnachtingen Verblijfsbezoek Nederlandse & buitenlandse gasten Provincie 3.542.000 gasten 1.186.000 gasten 10,9 miljoen overnachtingen

Nadere informatie

680,000. Lagos. Ref: ST846 (49) 340sm 2427sm 3 0 JA

680,000. Lagos. Ref: ST846 (49) 340sm 2427sm 3 0 JA Lagos 680,000 Ref: ST846 (49) De percelen zijn 10 minuten rijden naar Lagos gelegen in een prachtige, groene omgeving, op een 5- sterren golfresort direct aan zee waardoor u van vrij uitzicht op de golfbaan

Nadere informatie

Center Parcs d.d

Center Parcs d.d Center Parcs Algemene Voorwaarden 1. Boekingen Center Parcs neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. De huurder dient 18 jaar of ouder te zijn en bij het verblijf aanwezig te zijn.

Nadere informatie

Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort

Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/nederland/noord-holland/zandvoort/167507 Omschrijving Huis Bij Zandvoort aan Zee heeft

Nadere informatie

Center Parcs Limburgse Peel Nederland / Limburg / America

Center Parcs Limburgse Peel Nederland / Limburg / America Center Parcs Limburgse Peel Nederland / Limburg / America Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/nederland/limburg/america/167475 Omschrijving Huis Limburgse Peel ligt midden in de Limburgse

Nadere informatie

Appartementen Studio-appartementen

Appartementen Studio-appartementen Welkom... even weg. Een paar dagen, een paar weken. Naar de glooiende heuvels, naar het Bourgondische leven, naar een vleugje buitenland in eigen land, naar echte ontspanning. Op een plaats waar mensen

Nadere informatie

JUAN -LES -PINS FRANKRIJK. Nice/vliegveld. Juan -les -Pins. Antibes. Cannes. Côte d Azur

JUAN -LES -PINS FRANKRIJK. Nice/vliegveld. Juan -les -Pins. Antibes. Cannes. Côte d Azur JUAN -LES -PINS Côte d Azur FRANKRIJK Nice/vliegveld Monaco Juan -les -Pins Antibes Cannes Juan-Les-Pins Côte d Azur Frankrijk Côte d Azur Juan-les-Pins Boulevard Juan-Les-Pins Côte d Azur Frankrijk Welkom

Nadere informatie

Port Zélande MG Ouddorp Vraagprijs: k.k.

Port Zélande MG Ouddorp Vraagprijs: k.k. Port Zélande 841 3253 MG Ouddorp Vraagprijs: 154.000 k.k. Uniek gelegen recreatiewoning met uitzicht over de jachthaven en het Grevelingenmeer! Center Parcs Port Zélande is al ruim 20 jaar een bewezen

Nadere informatie

Persinformatie. Internationaal getooid. EuroCucina staat voor een internationale beurs met allure die

Persinformatie. Internationaal getooid. EuroCucina staat voor een internationale beurs met allure die Häcker Keukens op de EuroCucina 2014 hal 13, stand B01-C04 Internationaal getooid EuroCucina staat voor een internationale beurs met allure die bezoekers trekt uit meer dan honderd landen. Bij Häcker Keukens

Nadere informatie

IN 2012, BODART & GONAY VERANDERT VAN NAAM EN WORDT...

IN 2012, BODART & GONAY VERANDERT VAN NAAM EN WORDT... IN 2012, BODART & GONAY VERANDERT VAN NAAM EN WORDT... Een nieuwe naam, een nieuw logo Voor Bodart & Gonay wordt 2012 een jaar vol uitdagingen. De Luikse onderneming, die al meer dan 50 jaar de onbetwiste

Nadere informatie

Bijzondere en gastvrije golfbestemming Sultanaat Oman

Bijzondere en gastvrije golfbestemming Sultanaat Oman Bijzondere en gastvrije golfbestemming Sultanaat Oman Afslaan onder een stralende zon! Het Sultanaat van Oman is een relatief nieuwe bestemming op het gebied van golfen. Op dit moment kent Oman drie 18-holes

Nadere informatie

provincie limburg Toeristische Trends Limburg

provincie limburg Toeristische Trends Limburg provincie limburg Toeristische Trends 2016-2017 Overnachtingen Verblijfsbezoek Nederlandse & buitenlandse gasten Provincie 3.542.000 gasten 1.186.000 gasten 10,9 miljoen overnachtingen 3,4 miljoen overnachtingen

Nadere informatie

Sunparks De Haan aan Zee België / West Vlaanderen / De Haan

Sunparks De Haan aan Zee België / West Vlaanderen / De Haan Sunparks De Haan aan Zee België / West Vlaanderen / De Haan Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/belgie/west-vlaanderen/de-haan/162625 Omschrijving Huis Vul uw longen met de frisse zeelucht

Nadere informatie

Comfortabel landelijk wonen in nabijheid stad in Greater Lisbon

Comfortabel landelijk wonen in nabijheid stad in Greater Lisbon pagina 1/5 pagina 2/5 Villas & Quintas 700.000 Bouwjaar 2004 Regio (concelho) Lisboa Grootte perceel 20000 City Greater Lisbon Vloeroppervlak 623 pagina 3/5 Op een groot grondstuk van 20.000m2 in een bevoorrechte

Nadere informatie

Te koop Bungalow in departement Lot omgeving Gourdon ,-

Te koop Bungalow in departement Lot omgeving Gourdon ,- Te koop Bungalow in departement Lot omgeving Gourdon 86.500,- Referentienummer FSNL 502 Prijs 86.500,- Gebouwd in 2006 Constructie Baksteen Dakconstructie Dakpannen Algemene staat Uitstekend Perceel van

Nadere informatie

Landal Waterparc Veluwemeer BIDDINGHUIZEN, FLEVOLAND

Landal Waterparc Veluwemeer BIDDINGHUIZEN, FLEVOLAND Landal Waterparc Veluwemeer BIDDINGHUIZEN, FLEVOLAND Het fantastische Veluwemeer UITSTEKEND BEREIKBAAR Landal Waterparc Veluwemeer is centraal gelegen in Nederland en uitstekend bereikbaar per auto of

Nadere informatie

GROUPE PIERRE & VACANCES-CENTER PARCS

GROUPE PIERRE & VACANCES-CENTER PARCS GROUPE PIERRE & VACANCES-CENTER PARCS INHOUDSOPGAVE 1. Introductie Group Pierre & Vacances-Center Parcs 2. Het merk Center Parcs 3. Center Parcs Vastgoed 4. Investeren in vastgoed bij Groupe Pierre & Vacances-Center

Nadere informatie

WELKOM OP LANDAL SANDYBROOK

WELKOM OP LANDAL SANDYBROOK WELKOM OP LANDAL SANDYBROOK Landal Sandybrook Buxton Road DE6 2AQ Derbyshire Verenigd Koninkrijk Tel. +44 1335 300000 Geachte Gast, Wij kijken ernaar uit om u als gast van Landal Sandybrook te mogen ontvangen.

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 3662 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Carrara Historische villa te koop in Carrara BESCHRIJVING

Nadere informatie

Toeristen in Nederland

Toeristen in Nederland Toeristen in Nederland Het is bijna zomer. Veel Nederlanders gaan lekker op vakantie naar het buitenland. Maar er komen ook heel veel buitenlandse toeristen naar Nederland. Hoeveel zijn dat er eigenlijk?

Nadere informatie

RIU Hotels & Resorts Persafdeling

RIU Hotels & Resorts Persafdeling RIU Hotels & Resorts Persafdeling RIU presenteert nieuw logo en sluit het jaar af met een record aan investeringen Madrid, 15 januari 2018 Het nieuwe ontwerp maakt deel uit van het moderniseringstraject,

Nadere informatie

1. Boekingen. 2. Boeken op lange termijn. 3. Boekingen van groepen. 4. Prijs. Center Parcs Algemene Voorwaarden

1. Boekingen. 2. Boeken op lange termijn. 3. Boekingen van groepen. 4. Prijs. Center Parcs Algemene Voorwaarden Center Parcs Algemene Voorwaarden 1. Boekingen Center Parcs neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. De huurder dient 18 jaar of ouder te zijn en bij het verblijf aanwezig te zijn.

Nadere informatie

Raad van Kinderen adviseert Center Parcs

Raad van Kinderen adviseert Center Parcs 2016/2017 Samenzijn maakt de vakantie fijn raad van kinderen Raad van Kinderen adviseert Center Parcs Vind ons op raadvankinderen.nl Raad van Kinderen adviseert Center Parcs Center Parcs heeft al jaren

Nadere informatie

Samenvatting. 04 Unieke vakantie bij Center Parcs. 08 Te ontdekken in 2013 in de Belgische parken. 11 Blikvangers van de Belgische parken

Samenvatting. 04 Unieke vakantie bij Center Parcs. 08 Te ontdekken in 2013 in de Belgische parken. 11 Blikvangers van de Belgische parken Persdossier 2013 Center Parcs 2013 Perscontact Origami PR Consultant Lucia Sanchez/Fabienne Smets: +32 2 539 07 04 lucia@origami.be fabienne@origami.be Perssite : rptourisme.pierreetvacances.com Samenvatting

Nadere informatie

Collectieve logiesverstrekkende bedrijven 2 GEWESTEN 2012 2.1 BRUSSEL HOOFDSTEDELIJK GEWEST Kerncijfers

Collectieve logiesverstrekkende bedrijven 2 GEWESTEN 2012 2.1 BRUSSEL HOOFDSTEDELIJK GEWEST Kerncijfers 2 GEWESTEN 212 Kerncijfers 212 - + 212 Aankomsten % Bezettingsgr aad Aandeel in de (%) BRUSSEL HOOFDSTEDELIJK GEWEST 1, 3.165.92 5.978.378 6.715,1% 1,89 46,2% 8,6% 54,4% 4.815.717 3.25.599 1. Logisvormen

Nadere informatie

TRENDRAPPORT KUST

TRENDRAPPORT KUST TRENDRAPPORT KUST 2014-2015 9 Deel 2: Vraag Tabel 2.1: Verblijfstoerisme naar logiesvorm (aankomsten), Kust Logiesvorm 2007 2009 2013 2014 2015 2014-2015 Hotels 901 255 831 662 854 888 900 105 983 162

Nadere informatie

FACILITEITEN. Voor uitleg over al onze plannen kunt u terecht in ons informatiecenter.

FACILITEITEN. Voor uitleg over al onze plannen kunt u terecht in ons informatiecenter. MARKERMEERZICHT V VOORWOORD Creëer uw eigen Marina Marken-gevoel op Marina Resort Poort van Amsterdam! Met kabbelend water van het Markermeer voor de deur, de jachthaven binnen uw zichtveld en vooral een

Nadere informatie

PERSMAP 50 JARIG JUBILEUM

PERSMAP 50 JARIG JUBILEUM PERSMAP 50 JARIG JUBILEUM INHOUD 1. 50 Jaar geschiedenis 1968-2018: Hoe is Camping Las Dunas ontstaan? 2. Jaren 80 3. Jaren 90 4. Het recente verleden 5. Internationale onderscheidingen en erkenningen

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 1031 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Siena Heel oud kasteel te koop in de heuvels van Siena

Nadere informatie

living.com De inzet is dat de villa u tot grote tevredenheid tegemoet komt in uw wensen

living.com De inzet is dat de villa u tot grote tevredenheid tegemoet komt in uw wensen www.ibiza- living.com De inzet is dat de villa u tot grote tevredenheid tegemoet komt in uw wensen Het architectonisch ontwerp van Pep Torres (Planas - Torres & asociados) is gerealiseerd met hoogwaardige

Nadere informatie

Villa Vallonné. Prijs ,- Excl. BTW. Kavel vanaf ,- excl. BTW V.O.N. of te huur vanaf 6.800,- per jaar

Villa Vallonné. Prijs ,- Excl. BTW. Kavel vanaf ,- excl. BTW V.O.N. of te huur vanaf 6.800,- per jaar Villa Vallonné Prijs 249.500,- Excl. BTW. Kavel vanaf 85.000,- excl. BTW V.O.N. of te huur vanaf 6.800,- per jaar Omschrijving NIEUW MODEL Eerste stenen woning op DroomPark Maasduinen! Villa Vallonné,

Nadere informatie

Lüneburger Heide 8 dagen

Lüneburger Heide 8 dagen Lüneburger Heide 8 dagen individuele fietsreis vanaf 590 Tussen Heide en Hanze Lüneburg - tien tegen één dat u niet eerder van die plaats gehoord had. Lüneburg gaf zijn naam aan de Lüneburger Heide, een

Nadere informatie

MANAGEMENT SAMENVATTING MISSIE #7 CENTER PARCS

MANAGEMENT SAMENVATTING MISSIE #7 CENTER PARCS MANAGEMENT SAMENVATTING MISSIE #7 CENTER PARCS DUURZAME OPLOSSING 1 BANKJE VAN GERECYCLEDE PETFLESSEN DUURZAME OPLOSSING 2 FORSE BESPARING DOOR OPTIMALISATIE ENERGIETECHNIEK DUURZAME OPLOSSING 3 BESPARING

Nadere informatie

Geslacht: Man / Vrouw (doorhalen wat niet van toepassing is) Naam: Geboortedatum: Straat + huisnummer: Postcode + woonplaats: adres:

Geslacht: Man / Vrouw (doorhalen wat niet van toepassing is) Naam: Geboortedatum: Straat + huisnummer: Postcode + woonplaats:  adres: Where The Wild Things Are 2016 Wat heerlijk dat WTWTA nu echt bijna kan beginnen! We hopen dat we weer net zulk fantastisch weer zullen hebben als vorig jaar. Wat moet je doen om te kunnen genieten van

Nadere informatie

Bijlage 1 Achtergronden behoefte recreatiewoningen Limburg

Bijlage 1 Achtergronden behoefte recreatiewoningen Limburg Bijlage 1 Achtergronden behoefte recreatiewoningen Limburg 1 Rabobank, Trends en ontwikkelingen vakantiecentra, 2018 Toerisme zorgt voor groei Door het aantrekkende inkomende toerisme en de toename van

Nadere informatie

De Oude Weg Elst. Wonen in de Amerongse Bovenpolder. 3 Royale kavels met luxe vrijstaande villa s

De Oude Weg Elst. Wonen in de Amerongse Bovenpolder. 3 Royale kavels met luxe vrijstaande villa s De Oude Weg Elst Wonen in de Amerongse Bovenpolder 3 Royale kavels met luxe vrijstaande villa s Riant WOnen Tussen de bossen van de Utrechtse Heuvelrug en de uiterwaarden van de Nederrijn ligt het sfeervolle

Nadere informatie

Misterstraat 2 te Winterswijk

Misterstraat 2 te Winterswijk te huur Misterstraat 2 te Winterswijk I Een prachtig pand op een toplocatie uniek! Misterstraat 2 te Winterswijk Een prachtig karakteristiek pand in hartje centrum van Winterswijk. Gelegen aan de meest

Nadere informatie

Comfortabel landelijk wonen in nabijheid stad Referentie m m2 1/5

Comfortabel landelijk wonen in nabijheid stad Referentie m m2 1/5 700.000 Referentie 1301 623 m2 20000 m2 4 1/5 2/5 3/5 Op een groot grondstuk van 20.000m2 in een bevoorrechte luxe villa woonwijk kunt u deze rustiek ogende villa aankopen met alle gewenste comfort en

Nadere informatie

Huur of koop winkelruimte op Niersprinkstraat 2 Markt 9 te Kerkrade (prijs op aanvraag)

Huur of koop winkelruimte op Niersprinkstraat 2 Markt 9 te Kerkrade (prijs op aanvraag) Huur of koop winkelruimte op Niersprinkstraat 2 Markt 9 te Kerkrade (prijs op aanvraag) Aanbiedende partij: MVGM Bedrijfshuisvesting Email: jwa.koevermans@mvgm.nl Telefoon: 033-4605300 Website: http://www.mvgm.nl

Nadere informatie

TRENDRAPPORT KUST 2013-2014

TRENDRAPPORT KUST 2013-2014 TRENDRAPPORT KUST 2013-2014 Inhoudsopgave Kerncijfers kusttoerisme... 1 Deel 1: Aanbod Logiescapaciteit in bedden... 9 Hotels... 10 Gastenkamers... 12 Jeugdlogies en vakantiecentra... 13 Kampeerbedrijven

Nadere informatie

TE KOOP. Waltmann Makelaars ZWIJNDRECHT. Zonnesteintoren 1. Vraagprijs ,00 k.k

TE KOOP. Waltmann Makelaars ZWIJNDRECHT. Zonnesteintoren 1. Vraagprijs ,00 k.k TE KOOP Waltmann Makelaars Uw actieve regiomakelaar ZWIJNDRECHT Zonnesteintoren 1 Vraagprijs 250.000,00 k.k. Zonnesteintoren 1: comfortabel torenappartement met parkeerplaats! Wonen is meer dan een woning

Nadere informatie

TE HUUR. Appartement met vaste parkeerplaats. Mariagardestraat 143 Roermond

TE HUUR. Appartement met vaste parkeerplaats. Mariagardestraat 143 Roermond TE HUUR Appartement met vaste parkeerplaats Mariagardestraat 143 Roermond WILT U WONEN IN HARTJE CENTRUM ROERMOND MET EEN EIGEN PARKEERPLAATS OP EEN AFGESLOTEN TERREIN EN VOOR EEN AANTREKKELIJKE HUURPRIJS?

Nadere informatie

Al 25 jaar hét adres voor nieuwe en gebruikte stacaravans en chalets

Al 25 jaar hét adres voor nieuwe en gebruikte stacaravans en chalets Al 25 jaar hét adres voor nieuwe en gebruikte stacaravans en chalets www.lacet.nl Lacet: een echt familiebedrijf 25 jaar Lacet is echt een familiebedrijf. Ruim 25 jaar geleden begonnen we met de import

Nadere informatie

Vrij om te ontdekken. Vrijstaande, duurzame recreatiewoningen CROMVOIRT NOORD BRABANT

Vrij om te ontdekken. Vrijstaande, duurzame recreatiewoningen CROMVOIRT NOORD BRABANT Vrij om te ontdekken Vrijstaande, duurzame recreatiewoningen CROMVOIRT NOORD BRABANT 02 LANDGOED DE ZANDLEIJ VRIJ OM TE ONTDEKKEN Ontdek alle culturele, culinaire en bruisende hotspots in de omgeving;

Nadere informatie

12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES

12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES 12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN 3 N350 Regge N347 RIJSSEN N350 N347 centrum De Spoorburght is ideaal gelegen. Op loopafstand van het centrum en het station naast

Nadere informatie

Hotels en gelijkgestelde inrichtingen

Hotels en gelijkgestelde inrichtingen Hotels en gelijkgestelde inrichtingen Hotels en gelijkgestelde inrichtingen HET AANBOD IN 2006 Aantal inrichtingen Gemiddelde grootte Dagcapaciteit Bezettingsgraden 2006 1.900 64 121.662 34,8% Januari

Nadere informatie

Bungalowpark Hoge Hexel

Bungalowpark Hoge Hexel Bungalowpark Hoge Hexel Uw tweede thuis in Twente Rustig gelegen Overdekt zwembad Luxe bungalows Speeltuinen Visvijver Thuiskomen bij bungalowpark Hoge Hexel Graag verwelkomen wij u op ons prachtig gelegen

Nadere informatie

TRENDRAPPORT KUST

TRENDRAPPORT KUST TRENDRAPPORT KUST 2013-2014 Inhoudsopgave Kerncijfers kusttoerisme... 1 Deel 1: Aanbod Logiescapaciteit in bedden... 9 Hotels... 10 Gastenkamers... 12 Jeugdlogies en vakantiecentra... 13 Kampeerbedrijven

Nadere informatie

Vakantiepark De Katjeskelder

Vakantiepark De Katjeskelder Vakantiepark De Katjeskelder Oosterhout (Noord-Brabant) Het Park Kindvriendelijk en royaal opgezet vakantiepark Vakantieplezier voor jong en oud Gelegen in natuurgebied De Vrachelse Heide in Noord-Brabant,

Nadere informatie

Center Parcs Port ZÃ lande Nederland / Zuid-Holland / Ouddorp

Center Parcs Port ZÃ lande Nederland / Zuid-Holland / Ouddorp Center Parcs Port ZÃ lande Nederland / Zuid-Holland / Ouddorp Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/nederland/zuid-holland/ouddorp/1638531 Omschrijving Huis In Port Zélande vindt u alles wat

Nadere informatie

Center Parcs Het Meerdal Nederland / Limburg / America

Center Parcs Het Meerdal Nederland / Limburg / America Center Parcs Het Meerdal Nederland / Limburg / America Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/nederland/limburg/america/1638528 Omschrijving Huis Als u voor sport en avontuur gaat, beleeft u

Nadere informatie

TRENDRAPPORT DE PANNE

TRENDRAPPORT DE PANNE TRENDRAPPORT DE PANNE 2015-2016 Inhoudsopgave Deel 1: Aanbod Logiescapaciteit in bedden... 3 Hotels... 4 Gastenkamers... 6 en vakantiecentra... 7 Kampeerbedrijven en vakantieparken... 8 Vakantiewoningen...

Nadere informatie

Keten Hudson's Bay plant 60 winkels in Nederland

Keten Hudson's Bay plant 60 winkels in Nederland De Volkskrant 11/02/2016 Periodicity : Daily Printrun : 263,204 DE BIJENKORF NETHERLANDS Keten Hudson's Bay plant 60 winkels in Nederland 11611o, Ito $.11 AN 114hVI1 SL Vail* AMSTERDAMKomst lijkt niet

Nadere informatie

YOUR HOME, YOUR STYLE

YOUR HOME, YOUR STYLE YOUR HOME, YOUR STYLE Design Villas bouwt recreatie villa s. Geschikt voor permanente bewoning. Vanaf 69.000 euro! Niets is mooier dan het hebben van dromen die werkelijkheid worden. Een prachtige villa

Nadere informatie

Natuurlijk genieten. Sint Maartenszee. Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe. in Noord-Holla n d

Natuurlijk genieten. Sint Maartenszee. Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe. in Noord-Holla n d Sint Maartenszee Noord-Holland Natuurlijk genieten in Noord-Holla n d Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe In 04 hebben we familiecamping Sint Maartenszee gekocht van de familie

Nadere informatie

Omschrijving. Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow////

Omschrijving. Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow//// / / Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow//// Omschrijving Huis U hoeft niet ver, voor een vakantie in de tropen. Welkom in Het Heijderbos! Tropische vogels vliegen u rond de oren in de overdekte

Nadere informatie

Omschrijving. Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalowpark///

Omschrijving. Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalowpark/// / / Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalowpark/// Omschrijving Huis U hoeft niet ver, voor een vakantie in de tropen. Welkom in Het Heijderbos! Tropische vogels vliegen u rond de oren in de

Nadere informatie

CSPE GL minitoets bij opdracht 1

CSPE GL minitoets bij opdracht 1 SPE GL 2009 consumptief bakken - consumptief horeca - consumptief breed minitoets bij opdracht 1 variant b Naam kandidaat Kandidaatnummer Meerkeuzevragen - Omcirkel het goede antwoord (voorbeeld 1). -

Nadere informatie

WONEN OP ABSOLUUT TOP NIVEAU

WONEN OP ABSOLUUT TOP NIVEAU WONEN OP ABSOLUUT TOP NIVEAU Vorstelijk wonen aan de kust ZEEËN VAN RUIMTE VOOR EEN LEVEN VOL RUST Op een unieke locatie, pal achter de duinen van de Noordzeekust. In het hart van de Randstad en op slechts

Nadere informatie

GEBOUWD OP TRADITIE. www.woneninbrabantia.nl

GEBOUWD OP TRADITIE. www.woneninbrabantia.nl GEBOUWD OP TRADITIE www.woneninbrabantia.nl VELDHOVEN EINDHOVEN GELDROP A2 GENNEPER PARKEN & SPORT EN RECREATIE A67 Aalst, ideale ligging. Buiten de grote stad, middenin de natuur, maar wel dichtbij alles

Nadere informatie

Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille

Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/belgie/ardennen-luik/aywaille/123139 Omschrijving Huis Parterre: (open keuken(fornuis(4 kookplaten),

Nadere informatie

Welkom bij de eigenarenbijeenkomst

Welkom bij de eigenarenbijeenkomst Welkom bij de eigenarenbijeenkomst Recente historie 2010 start bouwwerkzaamheden/verkoop Buitenhof de Leistert 2010 oprichting exploitatie BV: Buitenhof de Leistert B.V. Medio 2011 start verhuur fase 1

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1350D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1350D PV1350D Accommodatie Beschrijving Karakteristieke Lamia op complex met zwembad PV1350D is een karakteristieke Lamia woning op een kleinschalig complex met een groot zwembad van 9x9m en van 1.30m tot 1.70m

Nadere informatie

Huizen. Drie kamers en een woonkamer. Luxe afwerking. Vet dakterras. Houtkachel en houtenvloer. Super sfeervol. Spijkerstraat 329 A2, 6828 DK Arnhem

Huizen. Drie kamers en een woonkamer. Luxe afwerking. Vet dakterras. Houtkachel en houtenvloer. Super sfeervol. Spijkerstraat 329 A2, 6828 DK Arnhem Huizen vanhendriks Spijkerstraat 329 A2, 6828 DK Arnhem Luxe afwerking Houtkachel en houtenvloer Vet dakterras Drie kamers en een woonkamer Super sfeervol H49 H49 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Contact. > Uw droomwoning in het hart van de Hoge Venen!

Contact. > Uw droomwoning in het hart van de Hoge Venen! Contact > Uw droomwoning in het hart van de Hoge Venen! Verruim uw horizon... Ligging Midden in de natuur Het Domaine de Chôdes is gelegen in het imposante natuurgebied van de Hoge Venen, met zijn authentieke

Nadere informatie

Persinformatie. Nieuwe wegen bewandelen: De Huisbeurs 2013. Voor de 13de keer heeft de Häcker Keukens Huisbeurs plaats

Persinformatie. Nieuwe wegen bewandelen: De Huisbeurs 2013. Voor de 13de keer heeft de Häcker Keukens Huisbeurs plaats Lancering van nieuwe tentoonstelling, vernieuwing van de catalogi, investeringen Nieuwe wegen bewandelen: De Huisbeurs 2013 Voor de 13de keer heeft de Häcker Keukens Huisbeurs plaats in het in 2001 geopende

Nadere informatie

Hoofdstraat , DRIEBERGEN-RIJSENBURG

Hoofdstraat , DRIEBERGEN-RIJSENBURG Hoofdstraat 130 132, DRIEBERGEN-RIJSENBURG Vraagprijs 650.000 k.k. Woonoppervlak 240 m² Perceelgrootte 355 m² 9 Kamer(s) 9 Slaapkamer(s) Bouwjaar 1810 Hoofdstraat 130 132 DRIEBERGENRIJSENBURG Op

Nadere informatie

Schloss Ochsenberg is een landgoed. midden in het Duitse Harz-gebergte. Naast het bestaande kasteel en de. overige bebouwingen, is er

Schloss Ochsenberg is een landgoed. midden in het Duitse Harz-gebergte. Naast het bestaande kasteel en de. overige bebouwingen, is er K E Y P O I N T S KASTEEL MET LANDGOED Een prachtig landgoed met zeer zuivere lucht (voormalig sanatorium) in het Harz-gebergte. 250-350 W OONEENHEDEN Mogelijkheid tot het bouwen van 250-350 wooneenheden

Nadere informatie

Toerisme in perspectief

Toerisme in perspectief Toerisme in perspectief NBTC afdeling Research Leidschendam 10-7-2012 Inleiding In dit rapport wordt op hoofdlijnen een beeld geschetst van trends en ontwikkelingen in het (internationaal) toerisme en

Nadere informatie

Toespraak commissaris van de Koning Max van den Berg, Viering Bevrijdingsdag, 5 mei 2013, Ter Apel, gemeente Vlagtwedde.

Toespraak commissaris van de Koning Max van den Berg, Viering Bevrijdingsdag, 5 mei 2013, Ter Apel, gemeente Vlagtwedde. Toespraak commissaris van de Koning Max van den Berg, Viering Bevrijdingsdag, 5 mei 2013, Ter Apel, gemeente Vlagtwedde. Dames en heren, Het is een mooie gewoonte om een boom te planten om een ingrijpende

Nadere informatie

Toerisme in perspectief. NBTC Holland Marketing Afdeling Research

Toerisme in perspectief. NBTC Holland Marketing Afdeling Research Toerisme in perspectief NBTC Holland Marketing Afdeling Research Inleiding In dit rapport wordt op hoofdlijnen een beeld geschetst van trends en ontwikkelingen in het (internationaal) toerisme en de factoren

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl Team-Travel.nl Hoofdstraat Tel: +31 43 40 71 5481 12 412 AA Schijndel info@team-travel.nl The Netherlands 1. Hotel Royal Atlantis 2. Belconti Resort Hotel 3. Hotel IC Santai Hotel 4. Sherwood Breezes 5.

Nadere informatie

Verklarende woordenlijst

Verklarende woordenlijst Persbericht Themacampagne 2016: Fascinerende natuurvakanties in Duitsland Verklarende woordenlijst Nationale Naturlandschaften nationale natuurlandschappen Alle nationale parken, UNESCO-biosfeerreservaten

Nadere informatie

SOURCING MANAGER #VACATURE

SOURCING MANAGER #VACATURE #VACATURE Bol.com is de winkel van ons allemaal, die steeds meer transformeert in de speciaalzaak voor iedereen. Iedere shopper journey begint bij bol.com dat is het hoogste doel van de e-tailer. Om dat

Nadere informatie

Center Parcs de Huttenheugte Nederland / Drenthe / Dalen

Center Parcs de Huttenheugte Nederland / Drenthe / Dalen Center Parcs de Huttenheugte Nederland / Drenthe / Dalen Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalowpark/nederland/drenthe/dalen/center-parcs-dehuttenheugte Omschrijving Huis Beleef de grootste pret

Nadere informatie

CHERISH VALÉRIE BÖDEKER ALLROUND E-COMMERCE PROFESSIONAL

CHERISH VALÉRIE BÖDEKER ALLROUND E-COMMERCE PROFESSIONAL Cherish Valérie Bödeker is met 9 jaar ervaring in de verschillende stromingen binnen de online industrie allround inzetbaar. Momenteel is zij fulltime werkzaam als Website Performance Manager voor het

Nadere informatie