Service heeft bij ons vele gezichten oordeel zelf!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Service heeft bij ons vele gezichten oordeel zelf!"

Transcriptie

1 6010_S_16_NL_EH01EH :19 Uhr Seite S12 Uw voordelen in één oogopslag FRANCO levering v.a. 199,- excl. BTW showroom optimaal advies montageservice kwaliteitsgarantie buitendienst Service heeft bij ons vele gezichten oordeel zelf!

2 6010_S_16_NL_EH01EH :19 Uhr Seite S2 Een Duits businessplan internationaal succesvol Schäfer Shop: een succesvol handelsmerk Schäfer Shop is onderdeel van de sterke en productieve ondernemersgroep SSI Schäfer. Wij bieden onze klanten individuele en hoogwaardige oplossingen voor kantoor, werkplaats, magazijn en bedrijf. Van de pionier van weleer als B2B-postorderbedrijf hebben wij ons ontwikkeld tot één van de belangrijkste totaalinrichters voor bedrijven in Europa. Ons succes is gebaseerd op eenvoudige principes: betrouwbaarheid, kwaliteit en prijs. Meer dan 1 miljoen tevreden klanten U waardeert onze bijna 40-jarige ervaring en ons veelzijdig uit meer dan producten bestaande assortiment. Alles uit één hand, gecombineerd met deskundig advies, montageservice en een eigen klantenservice, wat u tijd en geld bespaart gemotiveerde medewerkers staan voor u klaar Zij zorgen voor de vlotte afhandeling van uw order. Indien onze afhandeling niet voldoet aan uw wensen, dan zorgen wij voor een snelle en efficiënte behandeling van uw klacht. Want uw tevredenheid is onze maatstaf voor succes. Schäfer Shop: een Europees samenwerkingsverband Uw bedrijf profiteert grenzeloos van onze kwaliteit en ons groot, Europees samenwerkingsverband. Schäfer Shop is in 16 Europese landen vertegenwoordigd en beschikt over een eigen internationale inkooporganisatie. Gecertificeerde kwaliteit Regelmatige controle zorgt er voor dat onze producten voldoen aan de hoogste eisen, zowel in Duitsland als in Europa. Zo ontvangt u uitsluitend kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten. Gegarandeerd. Hier vindt u de juiste contactpersoon voor uw Europese projecten: Tel.: /europa

3 6010_S_16_NL_EH01EH :19 Uhr Seite S4 onze kastproductie Onze eigen producten Magazijn en werkplaats Made by SSI Schäfer Bedrijfs- en kantoorinrichting Wij zijn specialisten Sinds meer dan 75 jaar ontwikkelen wij producten voor bedrijven. Van onze bekendste productinnovatie, de Fix-magazijnbak, tot hoge magazijnstellingen, bij ons vindt u merkkwaliteit, die uitblinkt door betrouwbaarheid, duurzaamheid en een hoge gebruikswaarde. Kwaliteit is ons handelsmerk Wij hechten waarde aan een vlekkeloze kwaliteit, zowel qua service als product. Eigen, gecertificeerde controles en een veelomvattend kwaliteits-managementsysteem garanderen de hoogste kwaliteit in alle productiefasen, van grondstof tot eindproduct. Wij leveren Comfort-garantie Comfort-garantie betekent voor u: bovenop de wettelijke garantie bieden wij bij alle producten nog een garantie van 3 jaar. Bij geselecteerde producten profiteert u bovendien van een kwaliteitsgarantie van 5 jaar. Onze eigen reparatiedienst bespaart u bovendien het lastige zoeken naar reserve-onderdelen - ook buiten de garantietijd. Een merk op zich Onder het logo Made by SSI Schäfer vindt u kantoorinrichting van onze eigen productie, die indruk maken door een unieke prijskwaliteitverhouding. Meubilair voor een heel werkzaam leven Het resultaat van onze consequent gerealiseerde kwaliteitseisen zijn de extreem stevige en duurzame meubelen. Daarom bieden wij u ook een nakoop-garantie van 10 jaar. Meubelen, die in uw behoeftes voorzien Onze jarenlange ervaring en het regelmatige contact met onze klanten maken het ons mogelijk, te allen tijde aan uw wensen te voldoen. De grote keuze aan innovatieve producten, veelzijdige systemen met oneindige combinatiemogelijkheden en een mooi design zijn daarvan het bewijs. Meubelprogramma s voor groeiende eisen Als uw eisen groeien, groeien onze meubelprogramma s zeker mee. De grote flexibiliteit, het brede functionele spectrum evenals de stilistische varianten bieden u en uw bedrijf, in elk stadium van succes, de bijpassende inrichting. Tel.:

4 6010_S_16_NL_EH01EH :19 Uhr Seite S6 Ons filiaal Een partner aan uw zijde Onze deskundige adviseur Oplossingen ter plaatse Altijd optimaal gemak Schäfer Shop vindt u niet alleen via de catalogus en via onze website; ook u in ons filiaal in Arnhem bent u van harte welkom. Maak een afspraak zodat we uitgebreid de tijd nemen om uw wensen te bespreken. Individueel advies Op maat gesneden oplossingen creëren voor uw bijzondere wensen en belangen, behoort tot de vaardigheden van onze medewerkers. Zij helpen u niet alleen bij de keuze van de juiste producten, maar ondersteunen u ook bij het visualiseren van uw wensen. Wij nemen de projectafwikkeling van u over van levering tot eindcontrole in uw bedrijf. Voorbeelden en referenties vindt u onder /referenties Gratis en persoonlijk advies Onze medewerkers staan, ook bij u ter plaatse, graag tot uw beschikking voor een persoonlijk advies. Natuurlijk is deze service gratis. Bel onze deskundige adviseurs op voor een afspraak: Arnhem CAD-service biedt zekerheid over het ontwerp Met onze gratis CAD-service kunnen wij u per 3D-computersimulatie oplossingen op maat presenteren met optimale kostenbeheersing. De visualisering van uw ideeën en projecten maakt u zeker van uw ontwerp. Inclusief een aantrekkelijke aanbieding. Alles in één hand Graag nemen wij u de complete afwikkeling van uw inrichtingsproject uit handen, van het ontwerp, via levering en montage tot eindcontrole. Schäfer-Shop BV Delta 100 Industrieterrein IJsseloord MV Arnhem U bent welkom Bel voor uw juiste contactpersoon: Tel:

5 6010_S_16_NL_EH01EH :19 Uhr Seite S8 Onze service Competent en betrouwbaar Logistiek in één hand Altijd een stap voor U bent verzekerd van een goede begeleiding Per post, fax, telefoon of mail, uw wensen worden altijd vlot en competent afgehandeld. Van het order in ons intern callcenter, via de orderverwerking tot en met onze eigen klantenservice vertrouwen wij uitsluitend op eigen, geschoold en deskundig personeel. Zo kunnen wij er zeker van zijn, dat u altijd in goede handen bent. Onze productadviseur helpt u U zoekt een heel speciaal product of u heeft wensen die niet door ons productassortiment voldaan kunnen worden? Onze productadviseur helpt u graag bij de oplossing van uw probleem. Iets bijzonders ontwikkelen is onze specialiteit Waar anderen u slechts standaard oplossingen bieden, werken wij naar wens een maatgesneden oplossing uit. Onze bijzondere productie is individueel en goed. Onze eigen servicedienst Zorgt voor een snelle probleemoplossing, bespaart u het lastige zoeken naar reserve-onderdelen en voorkomt onnodige stilstand. Zijn de onderdelen niet in voorraad? Wij bezorgen ze u zo snel mogelijk. Montageservice Vanaf een orderwaarde van 5000,- euro excl. BTW, leveren wij alle kantoormeubilair franco, verzorgen wij de montage en wordt alle verpakkingsmateriaal mee retour genomen. Voor alle andere montages, prijzen op aanvraag. Stipte levering De modernste technologie en de korte arbeidsprocessen in magazijn en logistiek centrum, zorgen voor een vlotte orderverwerking. Ons eigen vrachtwagenpark is dag en nacht voor u in de weer. Porto- en vrachtkosten worden door ons betaald Vanaf een orderwaarde van 199 euro excl. BTW, nemen wij de porto- en vrachtkosten voor onze rekening. Dat behoort tot onze service. U bent van plan met uw kantoor te verhuizen? Neem contact met ons op. Onze verhuisservice zorgt voor een vlot, tijdbesparend verloop. Hij leidt de verhuizing deskundig en demonteert en verwijdert zelfs de oude meubelen. Tel.:

6 6010_S_16_NL_EH01EH :19 Uhr Seite S10 Altijd beschikbaar E-procurement Eenvoudig en efficiënt Uw tijd is kostbaar U wilt te allen tijde uw prioriteiten zelf bepalen. Op kunt u bestellen, wanneer u wilt. Altijd. Met onze intelligente zoekfunctie vindt u meteen wat u zoekt. Het complete assortiment online In onze online-shop hebben wij uw keuzemogelijkheden nogmaals uitgebreid. Hier kunt u duidelijke informatie vinden over al onze complete aanbiedingen en direct bestellen. Mis geen enkele aanbieding meer! Op onze website vindt u altijd actuele aanbiedingen. Als u zich op onze nieuwsbrief abonneert, dan informeren wij u bovendien over speciale kortingsacties en aanbiedingen. Dagelijks actuele prijzen Kijken op is de moeite waard. Hier kunt u van dagelijks aangepaste prijzen profiteren. Uw persoonlijke login: Mijn Shop Hier kunt u de gegevens van vorige bestellingen zien en heeft u toegang tot uw persoonlijke gegevens. Wij verkorten uw inkoopproces Wij kunnen voor u een elektronisch inkoopsysteem ontwikkelen met uw eigen lay-out, dat aan al uw wensen voldoet - overeenkomend met de webshop. Zo kunt u direct bij ons bestellen. U werkt reeds met een eigen E-procurementsysteem? Of gebruikt u e-marktplaatsen? Wij stellen u graag elektronische catalogi in alle formaten en classificaties ter beschikking, ook met een OCI-interface. U gebruikt nog geen E-procurementsysteem? Gebruik dan gewoon onze, gratis, gebruiksvriendelijke bestelsoftware RF-procure. Met alle voordelen van een veelomvattend E-procurementsysteem, bijvoorbeeld gebruikers- en budgetbeheer, analysetechnieken en vrijgaveproces. Neem contact met ons op voor extra informatie: Tel.:

7 6010_S_16_NL_EH01EH :19 Uhr Seite S12 De professionele partner voor zakelijke klanten Eenvoudig aankopen In de SCHÄFER SHOP-hoofdcatalogus of op het internet onder kunt u in alle rust uw persoonlijke keuze maken uit ons uitgebreide aanbod voor kantoor, werkplaats, magazijn en bedrijf. De bestelling van uw producten gebeurt snel, eenvoudig en betrouwbaar! Advies ter plaatse Zoekt u een erg specifiek product of heeft u ideeën die op het eerste gezicht niet eenvoudig te realiseren zijn? Onze vakkundige adviseurs helpen u bij het zoeken en bij het omzetten van uw ideeën en wensen. Samen vinden we de juiste oplossing voor al uw vragen. Of het nu per fax, telefoon, of ter plaatse is, we behandelen uw verzoek snel en vakkundig. Planningszekerheid / CAD-service Met onze gratis CAD-service kunnen we u met behulp van 3D-computersimulaties de meest rendabele oplossingen voorstellen. De moderne projectie van uw ideeën en projecten biedt u plannings- en financieringszekerheid. Montageservice op aanvraag Op aanvraag kan onze vakman uw meubelen direct opbouwen en de verpakking meenemen. Bij specifieke orders is deze service zelfs volledig gratis.

voordelen Service heeft bij ons vele gezichten oordeel zelf! in één oogopslag montageservice 3 showrooms buitendienst ter plaatse kwaliteitsgarantie

voordelen Service heeft bij ons vele gezichten oordeel zelf! in één oogopslag montageservice 3 showrooms buitendienst ter plaatse kwaliteitsgarantie Uw voordelen in één oogopslag FRANCO levering v.a. 225,- excl. BTW montageservice kwaliteitsgarantie ter plaatse advies 3 showrooms buitendienst Service heeft bij ons vele gezichten oordeel zelf! Een Duits

Nadere informatie

Vakkundig flexibel betrouwbaar De service-reus onder de bedrijfsinrichters

Vakkundig flexibel betrouwbaar De service-reus onder de bedrijfsinrichters Vakkundig flexibel betrouwbaar De service-reus onder de bedrijfsinrichters Italy gaerner hoofdkantoor in Duisburg, Duitsland Belgium 30.000 PRODUCTEN France Switzerland Netherlands Germany 200.000 KLANTEN

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Alles onder één dak PLOEG kozijnen is al zo n 30 jaar het adres voor kunststof kozijnen. Bij PLOEG vindt u alles onder één dak: de

Nadere informatie

Het tijdschrift voor carosseriebedrijven en autospuiterijen

Het tijdschrift voor carosseriebedrijven en autospuiterijen pole position Het tijdschrift voor carosseriebedrijven en autospuiterijen Voorjaar 2013 Met service in de 99 Nieuwe SERVICE all-inclusive 99 Kostenbeschermingsgarantie ondersteuning 99 Vvanolledige Festool

Nadere informatie

Wij hebben 2.151.023. lagers voor u op voorraad

Wij hebben 2.151.023. lagers voor u op voorraad Wij hebben 2.151.023 lagers voor u op voorraad Inhoud Nooit zonder lagers 03. Introductie. 04. De voordelen van ABF Bearings. 06. Kwaliteitscontroles bij alle lagers. 08. Een breed assortiment op voorraad.

Nadere informatie

ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT.

ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT. ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT. ARP werkt samen met de toonaangevende fabrikanten op de markt. Als directe leverancier koopt ARP de producten van meer dan 600 bekende fabrikanten

Nadere informatie

De Pilz E-Shop Meer dan online inkopen

De Pilz E-Shop Meer dan online inkopen De Pilz E-Shop Meer dan online inkopen De Pilz E-shop In de B2B-sector moeten webshops tegenwoordig meer bieden dan alleen een inkoopportal dat 24 uur per dag bereikbaar is. Als klant verwacht u meer,

Nadere informatie

Geen extra werk, wel extra winst?

Geen extra werk, wel extra winst? Geen extra werk, wel extra winst? word partner van! Simpel en smakelijk afvallen Wie is Even voorstellen is een toonaangevende producent en distributeur van dieetproducten met vestigingen in Europa. Onze

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

EXPERTISE VOOR DE AUTOMOTIVE SECTOR

EXPERTISE VOOR DE AUTOMOTIVE SECTOR 34608 (11/08) The Berner Group Berner GmbH Bernerstraße 6 D-74653 Künzelsau Berner Produkten b.v. Vogelzankweg 175 NL-6374 AC Landgraaf Berner Belgien NV/SA Bernerstraat 1 B-3620 Lanaken EXPERTISE VOOR

Nadere informatie

CATALOGUS ALLE GEREEDSCHAPPEN EN PRODUCTEN VOOR UW RESTAURATIES. Oldtimer Restoration Products

CATALOGUS ALLE GEREEDSCHAPPEN EN PRODUCTEN VOOR UW RESTAURATIES. Oldtimer Restoration Products CATALOGUS 2016 ALLE GEREEDSCHAPPEN EN PRODUCTEN VOOR UW RESTAURATIES NL Oldtimer Restoration Products ONS BEDRIJF Matthys is dé specialist in direkte verkoop van gereedschappen voor de oldtimerrestaurateur.

Nadere informatie

Organisatie. Wilhelm Arijjansen, van advies tot complete inrichting.

Organisatie. Wilhelm Arijjansen, van advies tot complete inrichting. Organisatie Wilhelm Arijjansen, van advies tot complete inrichting. In de maatschappij hebben snelle ontwikkelingen zoals mobiele telefoons, telewerken, internet en intranet, e-mail en e-commerce grote

Nadere informatie

Vertrouwde financiering Onze diensten voor flexibele oplossingen. Trailer Service Technologie

Vertrouwde financiering Onze diensten voor flexibele oplossingen. Trailer Service Technologie Vertrouwde financiering Onze diensten voor flexibele oplossingen. Trailer Service Technologie Finance I Vertrouwd In de afgelopen 10 jaar hebben wij in Europa al méér dan 65.000 trailers op maat gefinancierd.

Nadere informatie

Veldmans heeft overal een oplossing voor!!

Veldmans heeft overal een oplossing voor!! Veldmans heeft overal een oplossing voor!! 2 Inhoudsopgave De klant als uitgangspunt 4 Groot assortiment 5 Unieke bezorgdienst 6 Vertegenwoordigers 7 Binnendienst: altijd paraat 8 Internet & Catalogus

Nadere informatie

Handleiding Paardekooper e-shop

Handleiding Paardekooper e-shop Handleiding Paardekooper e-shop Welkom in de e-shop van Paardekooper. Ervaar het gemak van online winkelen bij Paardekooper. U vindt ook hier de inspiratie, het assortiment en de service waar Paardekooper

Nadere informatie

Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken

Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken www.hanoskerstpakketten.nl Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken Meer om te geven HANOS produceert en verkoopt al ruim 25 jaar kerstpakketten en relatiegeschenken.

Nadere informatie

EENVOUDIG & RONDUIT EFFICIËNT

EENVOUDIG & RONDUIT EFFICIËNT Aanlevering van C-artikelen EENVOUDIG & RONDUIT EFFICIËNT www.simple-system.nl Het B2B-inkoopplatform voor C-onderdelen 2 Vereenvoudigt de inkoop van C-artikelen snel & transparant 3 De feiten liegen er

Nadere informatie

Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics

Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics Dag en nacht hydraulische kracht Every hour hydraulic power Hydraulische Kraft rund um die Uhr SYSTEM ENGINEERING TRADING SERVICE Mobiele torenkranen

Nadere informatie

...zetten wij alle raderen in werking!

...zetten wij alle raderen in werking! Verpackungs- und Hebetechnik - Vertriebs GmbH Voor u......zetten wij alle raderen in werking! Verpakkingsmachines Verzending & Verpakking Hijstechniek & ladingborging Service & klantenservice Verpakkingsmachines

Nadere informatie

Flexibiliteit in totaaloplossingen

Flexibiliteit in totaaloplossingen Flexibiliteit in totaaloplossingen www.totalsystems.nl Custom made onder één dak Total Systems is specialist in het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van geavanceerde, compleet geautomatiseerde machines

Nadere informatie

Uw postservice ter plaatse.

Uw postservice ter plaatse. Uw postservice ter plaatse. U kunt rekenen op een extreme betrouwbaarheid... Uw postservice ter plaatse. Intelligente outsourcin gactief milieubeheer door verkeersontlasting of gewoon door middel van

Nadere informatie

Altijd aan uw zijde. Webasto Priority Service : de klimaatgarantie voor uw lading. Webasto Priority Service Uw klimaatgarantie.

Altijd aan uw zijde. Webasto Priority Service : de klimaatgarantie voor uw lading. Webasto Priority Service Uw klimaatgarantie. Altijd aan uw zijde Webasto Priority Service : de klimaatgarantie voor uw lading Webasto Priority Service Uw klimaatgarantie. n 24 / 7 noodhulp hotline n Europees servicenetwerk n Zorgeloze afwikkeling

Nadere informatie

3995,-Excl. tegels, plafond, Complete badkamer. Nú bij aankoop van een badkamer. Verrassend ruim. regendouche. van 4645,- t.w.v.

3995,-Excl. tegels, plafond, Complete badkamer. Nú bij aankoop van een badkamer. Verrassend ruim. regendouche. van 4645,- t.w.v. Nú bij aankoop van een badkamer GRATIS regendouche t.w.v. 395,- Kijk snel verder op pagina 7! Badkamers in diverse stijlen en prijsklassen Actueel assortiment Deskundige adviseurs Van losse producten tot

Nadere informatie

smartreaders printed readers en e-books voor cursisten - online service voor organisatie en verkoop -

smartreaders printed readers en e-books voor cursisten - online service voor organisatie en verkoop - printed readers en e-books voor cursisten - online service voor organisatie en verkoop - printed readers en e-books Smartreaders is de slimme en kostenbesparende online service voor de verkoop van uw readers,

Nadere informatie

Wij weten, wat u nodig heeft.

Wij weten, wat u nodig heeft. Expertise voor de Bouw Wij weten, wat u nodig heeft. BERNER Expertise voor de Bouw EXPERTS DOOR PASSIE 8.000 medewerkers. 25.000 artikelen. Internationale logistiek. Kortom: een toonaangevende Europese

Nadere informatie

Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel

Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel Uw huis gebruikt u iedere dag. U woont en leeft er. Dat uw huis van een goede kwaliteit is, vindt u daarom vanzelfsprekend. Maar

Nadere informatie

Your partner for all premium & private brands. Nederlandse editie

Your partner for all premium & private brands. Nederlandse editie Your partner for all premium & private brands Nederlandse editie Inhoud Bedrijfsprofiel 2 Facts & Figures 6 Producten 8 Magazijn 14 Distributie 16 Contactgegevens 18 Bedrijfsprofiel Deldo is één van de

Nadere informatie

close to you De beste oplossingen zijn close to you Kwaliteitsregelaars voor Verwarming Ventilatie Luchtbehandeling Stadsverwarming

close to you De beste oplossingen zijn close to you Kwaliteitsregelaars voor Verwarming Ventilatie Luchtbehandeling Stadsverwarming close to you De beste oplossingen zijn close to you Kwaliteitsregelaars voor Verwarming Ventilatie Luchtbehandeling Stadsverwarming Voldoen aan verwachtingen Als eigenaar, investeerder, architect, adviseur

Nadere informatie

Verras uw medewerkers met een cadeaushop en event

Verras uw medewerkers met een cadeaushop en event Verras uw medewerkers met een cadeaushop en event CADEAUSHOP Gemakkelijk, mooi kerstdesign, verrassend, eenvoudig en ook nog gezellig! Laat uw medewerkers thuis hun kerstcadeau kiezen, in een op maat gemaakte

Nadere informatie

Hoogst persoonlijk. werken vanuit een klantgerichte benadering

Hoogst persoonlijk. werken vanuit een klantgerichte benadering Hoogst persoonlijk werken vanuit een klantgerichte benadering Korte lijnen voor directe communicatie Afgestemd op uw wensen via een persoonlijke aanpak Advies en bemiddeling gedurende het hele proces Meer

Nadere informatie

Gecontroleerde mobiliteit.

Gecontroleerde mobiliteit. Gecontroleerde mobiliteit. Gemeentelijke voertuigen Focus Bouwmachines Land- en bosbouw Transport en logistiek Overtuigend. Besturingstechniek die geschikt is voor mobiel gebruik functioneert door het

Nadere informatie

Kwaliteit. Kippers, Containers & Bandlossers. Vossebelt is onderdeel van:

Kwaliteit. Kippers, Containers & Bandlossers. Vossebelt is onderdeel van: Kwaliteit Kippers, Containers & Bandlossers Vossebelt is onderdeel van: Bedrijfsprofiel Vossebelt heeft al zo n 40 jaar ervaring met het produceren van afzetcontainers en kippers in Nederland. Van engineering

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden:

Algemene Voorwaarden: Algemene Voorwaarden: Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van RS Components van toepassing. Zie hiervoor onze catalogus of www.rsonline.nl of www.rsonline.be. Aanbiedingen gelden zolang

Nadere informatie

BESTELLEN EN BEZORGEN. Hoe plaats ik een bestelling?

BESTELLEN EN BEZORGEN. Hoe plaats ik een bestelling? BESTELLEN EN BEZORGEN Hoe plaats ik een bestelling? 1. Kies de product(en) die u wil bestellen. 2. Plaats de product(en) in uw winkelwagen. 3. In de winkelwagen heeft u de opties CONTIUE SHOPPING, UPDATE

Nadere informatie

De nieuwe dimensie. in waterfiltratie. voor koffiemachines vending automaten combi-steamers en bakovens

De nieuwe dimensie. in waterfiltratie. voor koffiemachines vending automaten combi-steamers en bakovens De nieuwe dimensie in waterfiltratie voor koffiemachines vending automaten combi-steamers en bakovens Ervaar een nieuwe dimensie in waterkwaliteit definieert waterkwaliteit opnieuw: het innovatieve waterfiltersysteem,

Nadere informatie

Van beeldscherm tot output

Van beeldscherm tot output Van beeldscherm tot output Uw grafische specialist en partner Grafinex ondersteunt de grafimedia industrie met een breed spectrum aan diensten en producten. Met deskundig advies en oplossingen op maat.

Nadere informatie

zekervanzon de volger 6 1483 GA De Rijp telefoon: 085 4011 356 fax: 0299 67 4120 info@zekervanzon.nl

zekervanzon de volger 6 1483 GA De Rijp telefoon: 085 4011 356 fax: 0299 67 4120 info@zekervanzon.nl zekervanzon de volger 6 1483 GA De Rijp telefoon: 085 4011 356 fax: 0299 67 4120 info@zekervanzon.nl Word ook ZekerVanZon. ZekerVanZon is een initiatief van MetDeZon, de ervaren leverancier van kwalitatief

Nadere informatie

15 redenen om uw lades voorgemonteerd aan te kopen bij de meest ervaren aanbieder

15 redenen om uw lades voorgemonteerd aan te kopen bij de meest ervaren aanbieder 15 redenen om uw lades voorgemonteerd aan te kopen bij de meest ervaren aanbieder Aan u de keuze! In ons magazijn liggen meer dan 1,5 miljoen onderdelen om Blum en TA OR lades te maken. Die kunnen we leveren

Nadere informatie

De koffiemarkt kent een traditionele handelswijze waarbij een aantal leveranciers voor u bepaalt hoe u apparatuur en koffie aanschaft.

De koffiemarkt kent een traditionele handelswijze waarbij een aantal leveranciers voor u bepaalt hoe u apparatuur en koffie aanschaft. De koffiemarkt kent een traditionele handelswijze waarbij een aantal leveranciers voor u bepaalt hoe u apparatuur en koffie aanschaft. Ons inziens met weinig oog voor de koffiekwaliteit en uw daadwerkelijke

Nadere informatie

smartreaders printed readers en e-books voor studenten - online service voor organisatie en verkoop -

smartreaders printed readers en e-books voor studenten - online service voor organisatie en verkoop - printed readers en e-books voor studenten - online service voor organisatie en verkoop - maakt u de boekenlijst? doen wij de rest! Smartreaders is de slimme en kostenbesparende oplossing voor de organisatie

Nadere informatie

promo Actie Het scharnier met perfecte demping en volmaakt design: Sensys

promo Actie Het scharnier met perfecte demping en volmaakt design: Sensys promo T +32 5 3 11 T +32 89 5 49 72 www.lecot.be www.raedschelders.be Actie Hettich geldig tot 31-12-2015 Het scharnier met perfecte demping en volmaakt design: Sensys Het voor zijn design onderscheiden

Nadere informatie

Brochure AMF Portable

Brochure AMF Portable Brochure maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein starten en al naargelang uw wensen of de groei van uw bedrijf kan de software

Nadere informatie

Een korte introductie...

Een korte introductie... LED s talk OKI Een korte introductie... OKI vertaalt innovatieve LED-technologie naar efficiënte, betrouwbare en duurzame printoplossingen voor de zakelijke eindgebruiker. Wij leveren exclusief via u,

Nadere informatie

Klanten inspireren met een nieuwe manier van denken en doen

Klanten inspireren met een nieuwe manier van denken en doen Kwaliteitshandboek van Klanten inspireren met een nieuwe manier van denken en doen INHOUD BELEIDSVERKLARING TEN AANZIEN VAN ISO- 9001:2008 INLEIDING Kantoorinrichter voor nieuw en gebruikt Breed assortiment

Nadere informatie

DYNALOG 3.0 versie 3.0.43

DYNALOG 3.0 versie 3.0.43 Van Hoecke nv Europark-Noord 9 9100 Sint-Niklaas, België Tel.: +32 760 19 00 Fax: +32 760 19 19 E-mail: info@vanhoecke.be www.vanhoecke.be DYNALOG 3.0 versie 3.0.43 Geachte klant, Wie voor meubels naar

Nadere informatie

zekervanzon de volger 6 1483 GA De Rijp telefoon: 0800 0051 fax: 0299 67 4120 info@zekervanzon.nl

zekervanzon de volger 6 1483 GA De Rijp telefoon: 0800 0051 fax: 0299 67 4120 info@zekervanzon.nl zekervanzon de volger 6 1483 GA De Rijp telefoon: 0800 0051 fax: 0299 67 4120 info@zekervanzon.nl Word ook ZekerVanZon. ZekerVanZon is een initiatief van MetDeZon, de ervaren leverancier van kwalitatief

Nadere informatie

Hyundai Ruitenservice. Vakkundige service bij ruitschade

Hyundai Ruitenservice. Vakkundige service bij ruitschade Hyundai Ruitenservice Vakkundige service bij ruitschade 2 3 Ook al rijdt u nog zo voorzichtig, een sterretje in de voorruit is zo gebeurd. En wanneer een sterretje uitscheurt tot een barst, kan dit uw

Nadere informatie

Even voorstellen! Assurantiekantoor Havekes is een Assurantietussenpersoon die sinds 1968 ondernemers,

Even voorstellen! Assurantiekantoor Havekes is een Assurantietussenpersoon die sinds 1968 ondernemers, DIENSTENWIJZER In dit dienstverleningsdocument (DVD) leest u welke diensten en producten wij aanbieden, wat onze werkwijze is en hoe u ons daarvoor betaalt. Verder treft u algemene informatie over ons

Nadere informatie

Twee bedrijven, één team!

Twee bedrijven, één team! cableassembly Connecting solutions Wij geloven in Connecting solutions Eén of miljoenen Klanten Twee bedrijven, één team. Zo zou je 2E Interconnection en Connecting solutions is voor ons een begrip dat

Nadere informatie

Service en onderhoud voor uw veiligheid van de marktleider SERVICE

Service en onderhoud voor uw veiligheid van de marktleider SERVICE 4 5 6 7 8 9 Service en onderhoud voor uw veiligheid van de marktleider 10 11 12 SERVICE volgende keuringsdatum: 2 13 16 17 De veiligheid van uw medewerkers komt op de eerste plaats de servicetechnici van

Nadere informatie

Ons antwoord op de meest gestelde vragen Zit ik vast aan de slimme meter? Over Oxxio Welkom bij Oxxio! Wanneer start Oxxio met de energielevering?

Ons antwoord op de meest gestelde vragen Zit ik vast aan de slimme meter? Over Oxxio Welkom bij Oxxio! Wanneer start Oxxio met de energielevering? Welkom bij Oxxio! Uw overstap naar Oxxio: een slimme keuze Welkom bij Oxxio. Net als u hebben al vele particuliere en zakelijke klanten inmiddels ontdekt dat overstappen naar Oxxio een slimme keuze is.

Nadere informatie

Maak(t) tijd voor het echte werk! kanvas payrolling. (een dienst van kanvas>personeelsdiensten)

Maak(t) tijd voor het echte werk! kanvas payrolling. (een dienst van kanvas>personeelsdiensten) Maak(t) tijd voor het echte werk! kanvas payrolling (een dienst van kanvas>personeelsdiensten) Loonkosten zijn altijd hoger dan u denkt! Bij kostbare investeringen oriënteert u zich uitgebreid: u vergelijkt

Nadere informatie

Benelux l 172. Onderdeel van een internationaal bedrijf l 173. Ondersteuning l 174. Reparaties l 175. Garantiesysteem l 176

Benelux l 172. Onderdeel van een internationaal bedrijf l 173. Ondersteuning l 174. Reparaties l 175. Garantiesysteem l 176 170 9 SERVICES Benelux l 172 Onderdeel van een internationaal bedrijf l 173 Ondersteuning l 174 Reparaties l 175 Garantiesysteem l 176 Technische ondersteuning l 177 11 171 Benelux ITW Benelux vertegenwoordigt

Nadere informatie

JUBILEUM AANBIEDINGEN

JUBILEUM AANBIEDINGEN Mamut Exclusieve JUBILEUM AANBIEDINGEN 5% korting op upgrades lees pagina korting op cursuspakketen zie pagina 6 korting op extra licenties zie pagina 2 Mamut Hogere efficiëntie Beter overzicht Up-to-date

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE - INLEIDING

INHOUDSOPGAVE - INLEIDING INHOUDSOPGAVE - INLEIDING Op veler verzoek hebben wij deze catalogus voorzien van advies verkoopprijzen inclusief B.T.W. en deze voor uw gemak ook direct achter het artikel gezet. Houdt u er wel rekening

Nadere informatie

Obesitas, Komt u het ook steeds vaker tegen? Wij bieden geschikte hulpmiddelen!

Obesitas, Komt u het ook steeds vaker tegen? Wij bieden geschikte hulpmiddelen! Obesitas, Komt u het ook steeds vaker tegen? Wij bieden geschikte hulpmiddelen! Obesitas en geschikte hulpmiddelen Overgewicht vormt in Nederland een steeds groter maatschappelijk probleem. De World Health

Nadere informatie

CUSTOMER JOURNEY. Gebruik van de tool Template Voorbeeld

CUSTOMER JOURNEY. Gebruik van de tool Template Voorbeeld CUSTOMER JOURNEY Gebruik van de tool Template Voorbeeld Customer Journey De Customer Journey helpt je om te begrijpen hoe je klanten de interactie met je bedrijf of een specifiek product of dienst ervaren.

Nadere informatie

Het Asecos veiligheidsconcept

Het Asecos veiligheidsconcept Het Asecos veiligheidsconcept Als het op veiligheid aankomt sluiten wij geen compromissen. Wij nemen het onderhoud van uw brandveiligheidsopslagkasten en arbeidsmiddelen serieus. Ook in uw belang. Brandveiligheidsopslagkasten

Nadere informatie

PRODUCT SHEET WHAT WE DO

PRODUCT SHEET WHAT WE DO ESDNOW, onderdeel van DISC BV, is dé Europese specialist als het gaat om het beheren, beveiligen, verkopen, toegang verschaffen tot, en distributie van digitale content. ESDNOW helpt uitgevers bij het

Nadere informatie

U bent onze nummer 1!

U bent onze nummer 1! U bent onze nummer 1!... Wij bouwen verder aan onze samenwerking! Wij bouwen verder aan onze samenwerking! Geachte relatie, Vandaag willen wij u op de hoogte brengen van een aantal belangrijke wijzigingen

Nadere informatie

VLAGGENINDUSTRIE GRONINGEN B.V.

VLAGGENINDUSTRIE GRONINGEN B.V. VLAGGENINDUSTRIE GRONINGEN B.V. 2015 Vlaggenindustrie Groningen bv staat voor: innovatief, vooruitstrevend, kwalitatief hoog niveau, concurrerende prijzen en snelle levertijden. Bovendien werken we met

Nadere informatie

Draaivalbeslag UNI-JET. Meer... ...intelligente oplossingen. met UNI-JET het nieuwe draaivalbeslagsysteem van Gretsch-Unitas. Het systeem met de

Draaivalbeslag UNI-JET. Meer... ...intelligente oplossingen. met UNI-JET het nieuwe draaivalbeslagsysteem van Gretsch-Unitas. Het systeem met de Meer......intelligente oplossingen met UNI-JET het nieuwe draaivalbeslagsysteem van Gretsch-Unitas Het systeem met de Meer......flexibiliteit met UNI-JET Deze top-voordelen kunt u voortaan verwachten èn

Nadere informatie

Groot in kleinschalige projecten

Groot in kleinschalige projecten Groot in kleinschalige projecten Beheer en onderhoud Verbouw en renovatie Kleinschalige nieuwbouw Nieuw bedrijfsonderdeel, vertrouwde naam Giesbers Arnhem heeft naam gemaakt als specialist in woningbouw,

Nadere informatie

Systeemoplossingen voor gevels en kozijnen in hout-aluminium Gebouwschillen met systeem: energie-efficiënt, duurzaam en rijk aan varianten batimet Hout-aluminium kozijnen en vliesgevels Perfectionisten

Nadere informatie

Uw vertaling van begin tot eind

Uw vertaling van begin tot eind Uw vertaling van begin tot eind Bij Concorde Group hebben we kwaliteit en flexibiliteit vanzelfsprekend hoog in het vaandel staan. Een vertaling moet precies aan uw wensen voldoen. Want een echt goede

Nadere informatie

Betalingen accepteren via PaySquare. Uw betalingen in goede handen

Betalingen accepteren via PaySquare. Uw betalingen in goede handen Betalingen accepteren via PaySquare Uw betalingen in goede handen Veilig betalingsverkeer Maak het uw klanten gemakkelijk Betalingen met betaalkaarten zijn veilig, kostenbesparend en omzetverhogend. Wilt

Nadere informatie

heroal niet-geïsoleerde profielsystemen

heroal niet-geïsoleerde profielsystemen heroal niet-geïsoleerde profielsystemen Niet-geïsoleerde profielsystemen Eersteklas materialen, technisch tot in detail op elkaar afgestemde oplossingen en een ruime keuze aan vormgevingsmogelijkheden

Nadere informatie

schoonmaakhulp klussendienst hulp bij borstvoeding extra kraamzorg en meer! www.puntextra.nl info@puntextra.nl

schoonmaakhulp klussendienst hulp bij borstvoeding extra kraamzorg en meer! www.puntextra.nl info@puntextra.nl in één keer fris geknipt gemakkelijk met een kapper aan huis schoonmaakhulp klussendienst tuinonderhoud glazenwasser was- en strijkservice verhuisservice kinderoppas honden uitlaatservice kapper aan huis

Nadere informatie

DE VRIJE UNIVERSITEIT ALS KLANT

DE VRIJE UNIVERSITEIT ALS KLANT DE VRIJE UNIVERSITEIT ALS KLANT DE VRIJE UNIVERSITEIT ALS KLANT De Vrije Universiteit Amsterdam zet de puntjes op de i van inkoop. Eén van de speerpunten van de inkoopprofessionalisering is een goede klant

Nadere informatie

Brochure Eazy Logistics. Wij doen wat anderen beloven

Brochure Eazy Logistics. Wij doen wat anderen beloven Brochure Eazy Logistics Wij doen wat anderen beloven Over ons Eazy Logistics is gestart in september 2014. Als snel heeft Eazy Logistics zich gemengd tussen de gevestigde orde binnen de koeriers. Momenteel

Nadere informatie

Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging

Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging Altijd de goede verbinding! Kwaliteit, snelheid en flexibiliteit: uw wensen zijn ons uitgangspunt EPR Technopower is gespecialiseerd in de Engineering,

Nadere informatie

Versterkt uw verkooppositie. Coöperatieve Telersvereniging Best of Four u.a.

Versterkt uw verkooppositie. Coöperatieve Telersvereniging Best of Four u.a. Versterkt uw verkooppositie Coöperatieve Telersvereniging Best of Four u.a. Coöperatieve Telersvereniging Best of Four biedt handelshuizen in binnen- en buitenland een breed en kwalitatief assortiment

Nadere informatie

Hansgrohe Vakinfo. Hansgrohe ComfortZone test. Voor iedere wastafel de perfecte mengkraan. Voor tevreden klanten.

Hansgrohe Vakinfo. Hansgrohe ComfortZone test. Voor iedere wastafel de perfecte mengkraan. Voor tevreden klanten. Hansgrohe Vakinfo Hansgrohe ComfortZone test Voor iedere wastafel de perfecte mengkraan. Voor tevreden klanten. ComfortZone kranen: voor klantverwachtingen op iedere hoogte De badkamer is al lang geen

Nadere informatie

koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren

koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren Directeur Henk-Jan Westhoff: Hoe goed de producten ook zijn, de mensen maken het verschil. 2 De mens is hét

Nadere informatie

1 Marketingplan. 1.1 Product. Assortiment

1 Marketingplan. 1.1 Product. Assortiment 1 Marketingplan 1.1 Product Assortiment TTA Truckland is altijd bezig om de klant tevreden te stellen. Ze stellen de klanten tevreden met de kwaliteit die ze altijd leveren. Ook staat TTA Truckland bekend

Nadere informatie

E-procurement. Transparantie - efficiëntie - automatisatie - kostenreductie

E-procurement. Transparantie - efficiëntie - automatisatie - kostenreductie E-procurement Transparantie - efficiëntie - automatisatie - kostenreductie E-BUSINESS: virtueel bestellen, echt profiteren. E-Business een overzicht. De snelste weg leidt ons vandaag via internet, zowel

Nadere informatie

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant Hoe kun je de race tegen de klok winnen? HOE KUN JE DE RACE TEGEN DE KLOK WINNEN? PTV. The Mind of Movement De PTV Group levert software en consultancy diensten voor transport, logistiek en geomarketing.

Nadere informatie

LINEAIRTECHNIEK PRODUCTEN, VERWERKING EN VERVAARDIGING. WENTELLAGERS LINEAIRTECHNIEK

LINEAIRTECHNIEK PRODUCTEN, VERWERKING EN VERVAARDIGING. WENTELLAGERS LINEAIRTECHNIEK LINEAIRTECHNIEK PRODUCTEN, VERWERKING EN VERVAARDIGING. WENTELLAGERS LINEAIRTECHNIEK PROFITEER VAN ONZE KRACHT VOOR UW SUCCES! PRODUCTGROEPEN LINEAIRTECHNIEK INHOUD. 6/7 8-11 12/13 FABRICAGE & PRECISIE

Nadere informatie

Wij bieden maatwerkoplossingen en voorzien u van deskundig advies.

Wij bieden maatwerkoplossingen en voorzien u van deskundig advies. Inhoud Logistiek uitbesteden... 2 Kies voor TLogistics... 2 Kwaliteit is niet noodzakelijk duur... 2 Logistiek voor B2C- als B2B-klanten vanuit Rijen... 3 Locatie Rijen... 3 IT-Systeem... 4 One stop shop...

Nadere informatie

Heeft charisma, ware klasse en is een partner voor Het leven.

Heeft charisma, ware klasse en is een partner voor Het leven. giroflex 81 GIROFLEX 81 Heeft charisma, ware klasse en is een partner voor Het leven. 81-9462 giroflex 81 giroflex 81 een exclusieve, handgemaakte directiefauteuil van 5,5 m 2 uiterst fijn leer, 434 afzonderlijke

Nadere informatie

Nijhuis & Wigger Flanges and Fittings. the smart connection

Nijhuis & Wigger Flanges and Fittings. the smart connection Nijhuis & Wigger Flanges and Fittings the smart connection Totaalpakket aan expertise, voorraad en specials! Nijhuis & Wigger, sinds 1969 professionele specialisten in stalen fl enzen en fi ttingen uit

Nadere informatie

Modulair montagesysteem THE SUN ON YOUR SIDE

Modulair montagesysteem THE SUN ON YOUR SIDE Modulair montagesysteem THE SUN ON YOUR SIDE SNELLE, EENVOUDIGE EN VEILIGE MONTAGE 2 Overtuigend Montagesysteem voor Zonnepanelen Bij geen ander bevestigingssysteem voor zonnepanelen zijn de ervaringen

Nadere informatie

Nefit Zonnestroom. N e f i t h o u d t N e d e r l a n d w a r m. CentroSolar PV-systemen

Nefit Zonnestroom. N e f i t h o u d t N e d e r l a n d w a r m. CentroSolar PV-systemen Nefit Zonnestroom N e f i t h o u d t N e d e r l a n d w a r m CentroSolar PV-systemen Een stroom gratis zonne- Elektriciteit van eigen huis De zon is de meest duurzame energiebron. In Nederland levert

Nadere informatie

Services voor verwerkers. Memo. Geachte mevrouw, geachte heer, Wie voor meubels naar de interieurbouwer stapt, verwacht iets bijzonders!

Services voor verwerkers. Memo. Geachte mevrouw, geachte heer, Wie voor meubels naar de interieurbouwer stapt, verwacht iets bijzonders! Memo Geachte mevrouw, geachte heer, Wie voor meubels naar de interieurbouwer stapt, verwacht iets bijzonders! Blum wil u helpen om aan de hoge verwachtingen van uw klanten tegemoet te komen - op een betrouwbare

Nadere informatie

lopen altijd voorop...

lopen altijd voorop... lopen altijd voorop... Competent Kwaliteit Service Uw ook persoonlijke voor de trapliftspecialist Tot maximaal stijging steilste trappen Model HW 10 voor trappen met bochten Uw persoonlijke trapliftleverancier

Nadere informatie

Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor.

Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor. Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor. Kwaliteit Wij doen ons werk met veel passie. Als een van de meest toonaangevende firma s op het gebied van liften

Nadere informatie

www.kaeser.com SIGMA AIR UTILITY Alleen de perslucht kopen!

www.kaeser.com SIGMA AIR UTILITY Alleen de perslucht kopen! SIGMA AIR UTILITY Alleen de perslucht kopen! SIGMA AIR UTILITY Alleen de perslucht kopen Stelt u zich eens voor: uw nieuwe persluchtvoorziening kost u geen cent aan investering; geen eigen of vreemd kapitaal

Nadere informatie

we work for your success

we work for your success we work for your success Hebels Staalservice Hebels Staalservice concentreert zich op de verkoop van staal, aluminium en rvs. Wij beschikken over een modern Staal Service Center waardoor wij klantspecifieke

Nadere informatie

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze!

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Met Fischer realiseert u in 3 eenvoudige stappen complete, gebruiksklare koelsystemen voor uw klanten. Succes, door een warme samenwerking binnen de

Nadere informatie

Welkom in de wereld van Interhal

Welkom in de wereld van Interhal Welkom in de wereld van Interhal INTERHAL GROEP Een kijkje in de professionele keuken. Interhal, opgericht in 1961, is importeur en totaalleverancier van hoogwaardige non-food merkproducten voor de professionele

Nadere informatie

Pondres Etail instapconcept

Pondres Etail instapconcept Pondres Etail instapconcept In het kader van het project Internetlogistiek Midden-Brabant heeft Pondres een concept ontwikkeld voor retailers die van bricks naar clicks willen. Met behulp van dit concept

Nadere informatie

Kritisch over uw gezondheid

Kritisch over uw gezondheid Kritisch over uw gezondheid!"#$%% *+,-./,01230456+47+8+49:5+:; U vindt uw gezondheid belangrijk en gaat daar kritisch mee om. Het is dan ook vanzelfsprekend dat u voor de beste zorg kiest. Met een zorgverzekering

Nadere informatie

Een Bribus dus! Aandacht.

Een Bribus dus! Aandacht. Bribus in bedrijf Een Bribus dus! Bribus is dé keukenfabrikant voor de zakelijke markt. We produceren en leveren keukens voor een landelijk netwerk van dealers en verzorgen complete projecten voor onder

Nadere informatie

Partnerprogramma SDC Group. Uw partner in business

Partnerprogramma SDC Group. Uw partner in business Partnerprogramma Group Uw partner in business In een tijd waarin de markt volop in beweging is en uw klanten optimale service en kwaliteit verlangen, wilt u een partner die met u meedenkt. Die werkt aan

Nadere informatie

een veilig gevoel: dat wil toch iedereen?

een veilig gevoel: dat wil toch iedereen? een veilig gevoel: dat wil toch iedereen? Een GND-deur, een ECHT veilig gevoel GND is een stichting waar 14 toonaangevende Nederlandse deurenfabrikanten bij zijn aangesloten. Samen maken we ons sterk voor

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE & INLEIDING

INHOUDSOPGAVE & INLEIDING INHOUDSOPGAVE & INLEIDING Weer een nieuwe editie van onze veelbelovende catalogus! Op veler verzoek hebben wij deze catalogus voorzien van advies verkoopprijzen inclusief B.T.W. en deze voor uw gemak ook

Nadere informatie

ORSY voorraadmanagement

ORSY voorraadmanagement ORSY voorraadmanagement veel druk door voorraadmanagement? De oplossing! ORSY voorraadmagazijnmanagement Voorraadbewaking, tijdbesparing, orde en overzicht. 2 ORSY voorraadmanagement Kosten reduceren winst

Nadere informatie

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt dibbadoo Een onvergetelijke eerste indruk met een website van Dibbadoo Bestaande en potentiële klanten zoeken elke dag op internet naar producten en diensten.

Nadere informatie

Natuurlijk Interform... voor al uw drukwerk

Natuurlijk Interform... voor al uw drukwerk Natuurlijk Interform... voor al uw drukwerk Elke organisatie gebruikt het dagelijks en kan niet zonder... We hebben het natuurlijk over drukwerk. Of het nu gaat om briefpapier, enveloppen, visitekaartjes,

Nadere informatie