zekervanzon de volger GA De Rijp telefoon: fax:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "zekervanzon de volger 6 1483 GA De Rijp telefoon: 085 4011 356 fax: 0299 67 4120 info@zekervanzon.nl"

Transcriptie

1 zekervanzon de volger GA De Rijp telefoon: fax:

2 Word ook ZekerVanZon. ZekerVanZon is een initiatief van MetDeZon, de ervaren leverancier van kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen. We willen zonnepanelen voor iedereen* betaalbaar maken, met een slim financieringsplan. Betaal de termijnbedragen en rente met wat u bespaart en houd direct geld over. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Zodra de panelen op uw dak liggen, begint u meteen met verdienen. Een mooie meevaller in tijden van krimp en bezuinigingen. Dag dure energierekening! Na acht jaar is uw zonnesysteem helemaal van u en profiteert u nog minimaal 17 jaar van gratis zonne-energie. * Er wordt een inkomen/lasten plaatje opgesteld n.a.v. de richtlijnen van VFN ZekerVanZon. In het kort. Zonnepanelen op uw eigen dak Betaal in termijnen met het geld dat u bespaart op uw energierekening Na acht jaar volledig eigenaar van het zonnesysteem Daarna nog 17 jaar gegarandeerd profiteren van extreem lage energiekosten Hoe bent u ook ZekerVanZon? Kies het systeem dat het beste bij u past Sluit een overeenkomst met ZekerVanZon MetDeZon installeert het gehele pakket, kostenloos! Verdien direct geld!

3 Zeker van besparingen. Dat zonne-energie grote voordelen met zich meebrengt is natuurlijk geen geheim meer. We ontlasten het milieu door zonlicht om te zetten in energie, maar daarnaast bieden deze duurzame projecten ook perspectieven voor de toekomst. Bovendien zijn lichtstralen en warmte volledig gratis. ZekerVanZon voegt graag nog een aantal voordelen toe. Om zonnepanelen echt voor iedereen de beste investering ooit te maken. We nemen u alle zorgen uit handen en garanderen u een installatie die voor u werkt. Niet goed? Geld terug. Wij doen het gewoon wel. Omdat we willen dat u echt profijt hebt van uw zonnestroom systeem. U betaalt uw zonnepanelen met de maandelijkse besparing op uw energierekening. En het mooie is, de kosten zijn lager dan de opbrengsten. U gaat dus direct maandelijks verdienen. Wachten is niet nodig. Onze producten zijn zo goed als altijd direct leverbaar, omdat we alles op voorraad hebben. De gecertificeerde installateurs van MetDeZon plaatsen het systeem zorgvuldig op uw dak. Een keer komen kijken? Geen probleem! U bent van harte welkom in onze showroom, waar we u alles kunnen laten zien en vertellen. Maak telefonisch een afspraak en we geven u alle tijd. Zonnepanelen bestelt u gewoon online. Kies het pakket dat bij u past, sluit een overeenkomst af en ZekerVanZon regelt de rest. Zo bespaart u ook nog eens op uw moeite.

4 Voor iedereen een juiste keuze. ZekerVanZon heeft voor iedereen de meest geschikte zonne-installatie. Zo zorgen we dat uw investering past bij uw behoefte aan energie, zodat u het maximale rendement hebt. We hebben vier verschillende installatiepakketten voor u geselecteerd. Allemaal met hun eigen opbrengst en eigenschappen. Via onze Dakcheck op zekervanzon.nl achterhaalt u eenvoudig welk pakket het beste past bij uw huis en huishouden. systeem prijs Pakket Wp 3.961,- Pakket Wp 4.980,- Pakket Wp 6.013,-

5 Pakket Wp met installatie Dakoppervlak +/- 14m2 Totaal 8 x Trunsun 250 Wp zonnepanelen Totaal prijs 3.961,- Pakket Wp met installatie Dakoppervlak +/- 21m2 Totaal 12 x Trunsun 250 Wp zonnepanelen Totaal prijs 4.980,- Pakket Wp met installatie Dakoppervlak +/- 28m2 Totaal 16 x Trunsun 250 Wp zonnepanelen Totaal prijs 6.013,- onze pakketten Onze zonnestroom-systemen zijn van absolute top-kwaliteit. Zo bent u zeker van een hoog rendement en jarenlange zekerheid. Algemene specificaties: Uitgevoerd met 250 Wp zonnepanelen 25 jaar vermogensgarantie Omnik omvormer (WiFi mogelijkheden) 10 jaar productgarantie Clickfit montageset

6 Vandaag is de perfecte dag om te beginnen met besparen. Waarom zou u nog langer iedere maand betalen voor uw energie? Met ZekerVanZon is het nergens meer voor nodig. Bestel uw eigen zonnepanelen via om zo snel mogelijk te profiteren van gratis zonnestroom en onze slimme financiering. De beste investering van uw leven doet u vandaag. Het is er een mooie dag voor. De beste besparing met de ideale partners en certificering ZekerVanZon is een initiatief van MetDeZon. Om u de allerbeste voorwaarden te kunnen bieden, werken we samen met een aantal partners. De kwaliteit van onze zonne-installaties waarborgen we door belangrijke keurmerken te dragen. Daar zijn we trots op en we doen alles om ze te houden. Voor onszelf, maar uiteindelijk natuurlijk voor onze klanten. U dus.

7 Algemene Voorwaarden Leest u onze algemene voorwaarden goed voordat u uw bestelling plaatst en een overeenkomst sluit? ZekerVanZon houdt van duidelijkheid. We willen u op de juiste manier zoveel mogelijk laten besparen en vertellen u graag alles over wat we van onze klanten verwachten en wat u daarvoor terug krijgt. Keurmerk MKB Ok Onafhankelijk goed gekeurd door het MKB Ok. MetDeZon De juiste keuze voor uw zonnestroom-systeem. Keurmerk MKB Ok Klimaatvriendelijke producten en diensten. Meer Met Minder Energie Promotie van energiebesparing in woningen.

8