De Wijtenhorstkrant. De Wijtenhorstkrant, alles over en om de wijk de Wijtenhorst te Schalkhaar..(voor allen, door allen)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Wijtenhorstkrant. De Wijtenhorstkrant, alles over en om de wijk de Wijtenhorst te Schalkhaar..(voor allen, door allen)"

Transcriptie

1 De Wijtenhorstkrant, alles over en om de wijk de Wijtenhorst te Schalkhaar..(voor allen, door allen) Woord van de redactie Tips Update, fase twee Update, einde fase één Tips Wat is er gebeurd Kort nieuws Schalkhaar Overlast Eindwoord I N H O U D : Woord van de redactie, Hallo allemaal, Hier is weer een nieuwe Wijtenhorstkrant. Het is inmiddels het jaar 2013 en hebben wij de kerstdagen en oud en nieuw gevierd. Een aantal bewoners van de voorhorsterweg en het kraaikenpad hebben hun oud en nieuw in hun nieuwe huis gevierd. Naar horen zeggen was de skyline behoorlijk kleurvol en boeiend gevuld met vuurwerk. De volgende viering van het oud en nieuw zal met meerdere bewoners zijn die nu wonen en straks komen te wonen. Wij wensen daarom aan allen een gezond en plezierig 2013 en welkom in de Wijtenhorst en Schalkhaar. Helaas door uitblijven van het internet konden wij het krantje niet verspreiden en heeft het langer geduurd dan anders. Wat ik ook graag onder de aandacht wil brengen is het volgende, wil je meer weten over, voor en van Schalkhaar, kijk dan eens op Deze site is de nieuwssite van, door en over Schalkhaar. Wij wensen jullie veel leesplezier. Tips, We beginnen met een goede tip die wat eerder is behandeld. Toggler pluggen. Het merk Toggler kent verschillende pluggen met hun eigen specifieke goede eigenschappen, maar wij behandelen de type die voor ons van toepassing is de alligator plug. Deze plug heeft dankzij zijn naam ook een krokodillenbekvorm en heeft daardoor een goede houvastheid. Deze pluggen zijn duurder dan gemiddelde pluggen en toch kun je ze beter alleen of in combinatie te gebruiken voor ophangen van zware en stevige materialen in en op een kalkzandsteenmuur.

2 Gebruiksaanwijzing Plug A8 (8 mm) Boor 8 mm (in tegel boor 9,5 mm) Schroef 4,0-6,0 mm Schroeflengte X + 45 mm 1. Boor gat van 5,6,8,10 mm. 2. Duw plug in gat. 3. Draai schroef in en bevestig object. 4. Supersterk omdat de Alligatorplug over de gehele lengte druk uitoefent. Hoe dikker de schroef, hoe meer druk. Voordelen Alligator Plug Supersterk, makkelijk en snel monteren met de Alligator plug. Ideaal in bouwmateriaal met stuc laag en voor te ruime boorgaten. Maximale houvast. Bestand tegen schokken en trillingen. De Alligatorplug draait niet mee door grote antirotatievleugels. Schroeven van verschillende diameter zijn toepasbaar. Schroeven kunnen onbeperkt in- en uitgedraaid worden. De alligator-plug heb je met en zonder flens en deze pluggen kun je ook in combinatie met andere pluggen gebruiken als je meer dan twee gaten moet boren om een plank of een ander voorwerp moet ophangen en/of plaatsen. Je hebt al pluggen vanaf vijf millimeter tot maximum van tien millimeter. Hier een kleine indicatie wat voor een trekkracht deze pluggen kunnen weerstaan na vijf keer testen. 5 mm kalkzandsteen 230 kg 6 mm kalkzandsteen 288 kg 8 mm kalkzandsteen 396 kg 10 mm kalkzandsteen 1098 kg Dus je hoeft geen zorgen te maken dat iets niet blijft hangen en er is wel een plug die past bij het ophangen van een grote led-tv. Gebruik wel bij het ophangen van een led-tv scherm dat je ringentjes gebruikt waar de schroef niet doorheen valt en dat de ringentjes de krachten op het oppervlakte verdeelt. Dit is om de gaten van de ophangbeugel niet te veel te belasten en zo ook de kans verkleint de beugel te beschadigen (geldt voor veel objecten waar groot gewicht aan komt te hangen). Veel boorplezier gewenst. Update, Voorhorsterweg en rondekamp fase twee. In de sneeuw kunnen de bouwlieden helaas niet hun werk uitvoeren en werken ze aan de woningen die ze beschermen tegen de sneeuwval.

3 Update, Voorhorsterweg en kraaikenpad zijn opgeleverd en grotendeels voorzien van bewoners. Een aantal bewoners hebben hun eerste oud en nieuw gevierd in de nieuwe wijk de Wijtenhorst. Een nieuw begin, in een nieuw jaar en in een nieuwe woning. Wat wil je nog meer. Tips, Tip voor de nieuwe bewoners, Gemeente Deventer heeft niet altijd de gegevens in orde en zal er tijdens de verhuizing wel eens een onderzoek optreden naar je verblijfplaats. Dit komt omdat het gebouwen-register wel up to date is en het andere registers niet (veel voorkomende fout). Je kunt via digid op de website van gemeente Deventer de verhuizing door geven en wanneer je gaat verhuizen. Al deze gegevens worden ook door gespeelt naar de belastingdienst, SFB en zorgverzekeraars. Dit houdt niet in dat alles koek en ei is, dus gewoon alles goed controleren. Voor het afhalen van huisvuil komt nog een brief wanneer ze met een vuilniswagen van Circulus door onze straten gaan rijden en tot die tijd mag je de containers aanbieden op de kolkmansweg of de colmstraterstraatweg. Voor het ophalen van papier, blik en glas kun je gewoon voor aan de deur plaatsen, het bedrijf Salcon haalt deze op en niet Circulus. Voor oud papier kun je ook op de eerste zaterdag aan de straat zetten voor de sportvereniging SVS-Schalkhaar.

4 Wat is er gebeurd, De woningen aan het kraaikenpad en voorhorsterweg zijn in december 2012 opgeleverd en Koopmans is begonnen aan de bouw van fase twee. Oplevering december 2012 Binnenkort worden de woningen van twee onder één kap opgeleverd en een aantal vrijstaande. De voortgang van de fase twee rijtjeswoningen daar zijn ze aan de rondekamp toe om de vloeren te leggen op de funderingsmuren en op de voorhorsterweg zijn ze de bewapening aan het vlechten en de betonbekisting te plaatsen.

5 Kort nieuws Schalkhaar, Vergeet niet te kijken op, voor, van en over Schalkhaar en voor de Facebook-site van de wijk Wijtenhorst (niet alleen voor de bewoners daar, maar voor alle geïnteresseerde). Carnaval Schalkhaar, De Lindeloeiers hebben het carnaval in Schalkhaar voor dit jaar definitief geschrapt. De carnavalsvereniging vindt door het lage budget het risico op dit moment te groot om, zoals de afgelopen jaren, een tent te plaatsen en überhaupt een carnavalsfeest te organiseren. Lees meer op SVS-volleybal, SVS Dames 1 heeft met 1-3 verloren van Rivo uit Rijssen. Lees meer op Zondag 20 januari, Nieuwjaarsconcert van Caecilia aanvang uur Lees meer op

6 Overlast, Afgelopen tijd wordt de wijk Wijtenhorst geplaagd door vernielingen en inbraken. Tot onze spijt ook één van de bewoners van de opgeleverde woningen. Wij verzoeken dan ook om niet de held uit te hangen en direct bij onraad de politie te bellen met het nummer en in dringende gevallen 112. De politie gaat vaker controleren op de bouw en zullen dan ook op plaatsen verstoppen om de vernielers c.q. inbrekers op heterdaad te betrappen (niet schrikken als er iemand uit de bosjes tevoorschijn komt). Het bedrijf Pereboom-beveiliging houdt ook een oogje in het zeil op het bouwterrein. Deze kun je bij onraad bereiken onder het nummer Eén van de bewoners heeft een aantal daders gezien op twee retro scooters. van ongeveer gelijke als deze, alleen met meer chromen-onderdelen. De daders zien er als volgt uit: drie jongens van pak weg 16 a 17 jaar op twee retro scooters. Eén dader had een koevoet bij zich en had krullend vet uitziend donker kort haar. Zwarte jas met daar onder een witte broek. Dader twee droeg een capuchon op en had ook een donkere jas met daar onder een spijkerbroek. Dader drie reed op de tweede scooter en had net als de andere twee ook een donkere jas. Donker kort haar. Alle drie waren van een atletische postuur en ongeveer tussen de 1,70 a 1,80 m lang. De twee scooters zijn wit van kleur met vele chromen-onderdelen en bezitten ieders een blauwe kenteken. Deze daders gedroegen zich nonchalant en erg oplettend, tevens ook nerveus. De daders deinzen niet terug om geweld te gebruiken gezien de manier hoe ze iets openbreken. Op verzoek van bewoners heeft de uitvoerder van Koopmans een bouwlamp geplaatst die in de richting van een erg donker stuk schijnt, waar waarschijnlijk de daders komen en/of vandaan komen. Nogmaals de waarschuwing: GA AUB NIET DE HELD UITHANGEN, maar bel.

7 Eindwoord, Zo hèhè eindelijk weer een nieuwe wijtenhorst-krantje. De internetprovider is geregeld en kunnen wij jullie weer een leuk, interessant en informatief krantje sturen. Zo eerst wensen wij jullie een goed en gezond 2013 en voor iedereen een warm welkom in de nieuwe wijk Wijtenhorst te Schalkhaar. Vanaf deze stoel willen wij jullie vragen of jullie ideeën, weetjes, agenda s en andere dingen die de moeite waard zijn om te verspreiden via dit digitale-krantje hebben, stuur dit op naar dewijtenhorstkrant@gmail.com. (niet alleen voor de en door bewoners van de wijk Wijtenhorst, iedereen is welkom) Wil je net als in eerdere krantjes je voorstellen aan de andere bewoners en toekomstige bewoners en heb je zelf leuke foto s en updates van jouw situatie, kun je die ook sturen naar het zelfde adres. Ook vragen wij de geabonneerde van buiten de wijk hoe jullie het ervaren dat er een nieuwe wijk is bij gekomen, ook over Schalkhaar zelf en zou je een leuk verhaaltje willen opsturen, stuur deze ook naar het zelfde adres. Voor iedereen die nog aan het klussen zijn wensen wij veel klusplezier en voor de overige een zorgeloze en spanend Nieuwjaar. Dank en tot de volgende keer.

De Wijtenhorstkrant. De Wijtenhorstkrant, alles over en om de wijk de Wijtenhorst te Schalkhaar..(voor allen, door allen)

De Wijtenhorstkrant. De Wijtenhorstkrant, alles over en om de wijk de Wijtenhorst te Schalkhaar..(voor allen, door allen) De Wijtenhorstkrant, alles over en om de wijk de Wijtenhorst te Schalkhaar..(voor allen, door allen) Woord van de redactie, Hallo allemaal, Hier is weer een nieuwe Wijtenhorstkrant. Woord van de redactie

Nadere informatie

Flatscreen TV met zwenkarm aan gasbeton met TOGGLER

Flatscreen TV met zwenkarm aan gasbeton met TOGGLER Flatscreen TV met zwenkarm aan gasbeton met TOGGLER Inhoud: - Boodschappenlijst - Tips & Tricks - Montage stappen - Disclaimer Boodschappenlijst o Muurbeugel Bv. Vogel 5 x 20cm met een 30cm zwenkarm (Thin

Nadere informatie

Gebruik van een tuimelplug. door Serge de Beer

Gebruik van een tuimelplug. door Serge de Beer Gebruik van een tuimelplug (versie 1.0 NL, 29-04-2009) door Serge de Beer Introductie en leerdoel Wanneer een plafond hol is biedt dit meestal niet voldoende steun om bijvoorbeeld lampen aan op te hangen.

Nadere informatie

Docentenblad 4 Monteren 1

Docentenblad 4 Monteren 1 Docentenblad 4 In monteren 1 krijgt de leerling een overzicht van handboormachines, boorsoorten, boordiameters en plugdiameters. Vervolgens moet hij of zij gaten boren in een gipsmuur met massieve stenen.

Nadere informatie

We gaan een auto bouwen waar ook wedstrijden mee gehouden worden! Wil jij weten hoe? Kijk maar snel!

We gaan een auto bouwen waar ook wedstrijden mee gehouden worden! Wil jij weten hoe? Kijk maar snel! We gaan een auto bouwen waar ook wedstrijden mee gehouden worden! Wil jij weten hoe? Kijk maar snel! We gaan de auto maken met een muizenval als aandrijving! Zo ziet die van mij eruit: Als we zelf zo n

Nadere informatie

Als ze er allemaal zo uitzagen

Als ze er allemaal zo uitzagen Als ze er allemaal zo uitzagen 1 Wijkbijeenkomst Pannenschuur 2 Veilig Wonen algemeen Whatsapp waarom Werking Whatsapp 3 Buurtapp Wijkagent Pannenschuur Welkom Cees Pasmans 4 Aantallen Aantal inbraken

Nadere informatie

Hallo ik ben TECH. Wij gaan samen in het technieklokaal een elektrospel maken. We moeten ons eerst goed voorbereiden op school.

Hallo ik ben TECH. Wij gaan samen in het technieklokaal een elektrospel maken. We moeten ons eerst goed voorbereiden op school. Hallo ik ben TECH. Wij gaan samen in het technieklokaal een elektrospel maken. We moeten ons eerst goed voorbereiden op school. Dat gaan we samen doen. Ik hoop dat je veel plezier beleeft aan deze opdracht!

Nadere informatie

Hoe een LED mooi inbouwen Auteur: Geert Juchtmans (Reddevil) [0909-001]

Hoe een LED mooi inbouwen Auteur: Geert Juchtmans (Reddevil) [0909-001] Handige knutsel tips door Reddevil In dit nieuw onderdeel van het magazine geeft Reddevil een aantal handige knutseltips die handig van pas komen bij het bouwen van behuizingen etc. In de eerste editie

Nadere informatie

Een spreekbeurt houden

Een spreekbeurt houden Een spreekbeurt houden Groep 4 gaat voor het eerst een spreekbeurt voorbereiden en houden. Moeilijk? Eng?We hebben nu al een beetje geoefend met een boekbespreking, maar voor veel kinderen is praten met

Nadere informatie

Handleiding pc bouwen.

Handleiding pc bouwen. Handleiding pc bouwen. Versie:2.0 Naam: Maarten van Dijk Klas: 3I317P Datum: 10-02-2008 Inhoudsopgave VOORWOORD.... 3 1. INLEIDING... 4 2.1 HOE ZET IK DE ONDERDELEN IN DE KAST?... 5 2.2 WINDOWS EN OVERIGE

Nadere informatie

De Wijtenhorstkrant, Schalkhaar.

De Wijtenhorstkrant, Schalkhaar. Editie 23, mei 2013 De Wijtenhorstkrant, Schalkhaar. De Wijtenhorstkrant. e-mail, dewijtenhorstkrant@gmail.com Facebook, https://www.facebook.com/wijtenhorst.schalkhaar Een krant voor en door allen. Abonneren:

Nadere informatie

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij FlexFlits 02 juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij 02-07 Senn Aarts gr. 1-2b 6 jaar 04-07 Marc Vliegenberg gr. 6 10 jaar 07-07 Thijs Manders gr. 4 8 jaar 09-07 Naomi

Nadere informatie

Oefenzinnen module 1. Oefenzinnen module 2. Luister goed en schrijf de zin op.

Oefenzinnen module 1. Oefenzinnen module 2. Luister goed en schrijf de zin op. Oefenzinnen module 1 1. Ik schrijf me in bij de gemeente. 2. Wat is uw nieuwe adres? 3. Naar welke woonplaats verhuis jij? 4. Ik heb de Nederlandse nationaliteit. 5. Ben jij getrouwd of gescheiden? 6.

Nadere informatie

Een spreekbeurt houden

Een spreekbeurt houden Een spreekbeurt houden Groep 4 gaat voor het eerst een spreekbeurt voorbereiden en houden. Moeilijk? Eng? Voor veel kinderen is praten met de groep als publiek wel lastig. De een maakt zich er drukker

Nadere informatie

Wervelbedfilters. Van glas kan je het dus ook maken zoals ik al eerder op merkte Voordeel het is goedkoper Nadeel het is kwetsbaarder

Wervelbedfilters. Van glas kan je het dus ook maken zoals ik al eerder op merkte Voordeel het is goedkoper Nadeel het is kwetsbaarder Wervelbedfilters Een nieuwe ontwikkeling opgebied van filtering is een wervelbedfilter. Deze wordt al een geruime tijd toegepast op proffesioneelgebied denk maar aan Oceaan van Dierentuin Blijdorp te Rotterdam.

Nadere informatie

Bouw je eigen Zeepkist voor de SCARB Registerdag op 31 mei 2015.

Bouw je eigen Zeepkist voor de SCARB Registerdag op 31 mei 2015. Bouw je eigen Zeepkist voor de SCARB Registerdag op 31 mei 2015. Veiligheid voor alles! Niet zomaar zelf beginnen en zonder toezicht met gereedschap aan de slag. Altijd eerst overleggen met een volwassene!

Nadere informatie

Clinic Observeren en signaleren Oplettende burgers van Weesp, als actieve partners in opsporing!

Clinic Observeren en signaleren Oplettende burgers van Weesp, als actieve partners in opsporing! Clinic Observeren en signaleren Oplettende burgers van Weesp, als actieve partners in opsporing! Wat kunt U deze avond verwachten? Afwijkend gedrag herkennen, Een verdachte situatie herkennen, Situaties

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. ik ga verhuizen

Inhoud. Mijn leven. ik ga verhuizen Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Plannen... 4 Hoofdstuk 2 Meubels enzo... 6 Hoofdstuk 3 Geld... 8 Hoofdstuk 4 Winkelen... 10 Hoofdstuk 5 Adreswijziging... 12 Hoofdstuk 6 De sleutel!... 14 Hoofdstuk 7 Voorbereiden...

Nadere informatie

Voor we iets gaan maken moeten we wel het een en ander weten van meten. We zeggen altijd meten is weten. Hoi Leuk dat je er weer bent.

Voor we iets gaan maken moeten we wel het een en ander weten van meten. We zeggen altijd meten is weten. Hoi Leuk dat je er weer bent. Hallo ik ben TECH. Wij gaan samen in het technieklokaal een Boomhoogtemeter maken. We moeten ons eerst goed voorbereiden op school. Daar ga ik jou bij helpen. Als je klaar bent kun je hierdoor in het technieklokaal

Nadere informatie

Installatie van. Installatie:

Installatie van. Installatie: -2- Installatie van SIGMA-schottensystemen Het doel van deze instructies is de installateur een idee geven van de correcte techniek die moet worden gebruikt voor de installatie en assemblage van een typisch

Nadere informatie

Datum test: dinsdag 8 april 2014 Schrijven review: donderdag 10 april 2014

Datum test: dinsdag 8 april 2014 Schrijven review: donderdag 10 april 2014 Datum test: dinsdag 8 april 2014 Schrijven review: donderdag 10 april 2014 Getest met: Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195) op 4G netwerk KPN Android versie: 4.2.2 Mijn Hi Beta versie: 3.0.0 build 95 Als

Nadere informatie

Montage handleiding: DQ Hercules Flex

Montage handleiding: DQ Hercules Flex Montage handleiding: DQ Hercules Flex DQ Hercules Flex Lees deze handleiding goed door voor gebruik Geschikt voor 22 t/m 52 inch LCD-, Plasma- en LED- TV s Maximale belasting: 50 kg. Montage handleiding

Nadere informatie

Praktische bewonersinformatie van Xella Prettig leven tussen YTONG wanden

Praktische bewonersinformatie van Xella Prettig leven tussen YTONG wanden Praktische bewonersinformatie van Xella Prettig leven tussen YTONG wanden Makkelijk bevestigen met de juiste materialen Het verdient aanbeveling voor cellenbeton ontwikkelde bevestigingsmaterialen toe

Nadere informatie

Maandlijst December Januari

Maandlijst December Januari Maandlijst December Januari Jaarthema 2013-2014 Algemene informatie - Zoals in de infobundel staat, zal de maandlijst enkel nog via onze site verkrijgbaar zijn (www.kljstrijtem.be). Moest dit een probleem

Nadere informatie

Politiekeurmerk veilig wonen nieuwbouw

Politiekeurmerk veilig wonen nieuwbouw Politiekeurmerk veilig wonen nieuwbouw VEILIG WONEN, PRETTIG WONEN U woont in een woning met het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Niet alleen uw woning, maar uw hele buurt is gebouwd op een zo groot mogelijke

Nadere informatie

Les 3 Vragenstellen Leestekst: De inbreker. 1. "Vandaag gaan we voor de derde keer een tekst lezen en daarbij vragen maken."

Les 3 Vragenstellen Leestekst: De inbreker. 1. Vandaag gaan we voor de derde keer een tekst lezen en daarbij vragen maken. Les 3 Vragenstellen Leestekst: De inbreker "Welkom:... " Introductiefase: 1. "Vandaag gaan we voor de derde keer een tekst lezen en daarbij vragen maken." 2. Vraag: "Welke vraag hebben we daarbij nodig?"

Nadere informatie

Directeur/bestuurder Peter Meijs aan het woord. Nieuwe leidinggevenden bij SDW stellen zich voor

Directeur/bestuurder Peter Meijs aan het woord. Nieuwe leidinggevenden bij SDW stellen zich voor SDWNIEUWS Informatie voor cliënten, ouders en cliëntvertegenwoordigers oktober 2010 BELANGRIJKE Informatie voor jou, lees dit blad goed! Directeur/bestuurder Peter Meijs aan het woord > Lees verder op

Nadere informatie

H.A.N.G. PLEKKEN. Heel Aardig? Niet Geweldig! > OP BEZOEK BIJ HET NAI

H.A.N.G. PLEKKEN. Heel Aardig? Niet Geweldig! > OP BEZOEK BIJ HET NAI H.A.N.G. PLEKKEN Heel Aardig? Niet Geweldig! > OP BEZOEK BIJ HET NAI Binnenkort ga je met je klas op bezoek bij het Nederlands Architectuur instituut (NAi). Daar zal je het programma H.A.N.G. plekken volgen.

Nadere informatie

als je de huur van je kamer wilt opzeggen

als je de huur van je kamer wilt opzeggen als je de huur van je kamer wilt opzeggen Elke werkdag van de maand kun je de huur van je kamer opzeggen. Dit kan schriftelijk (per brief), via een bezoek aan onze woonwinkel aan het Gedempte Zuiderdiep

Nadere informatie

Schotel. De installatie stap voor stap:.

Schotel. De installatie stap voor stap:. Pagina 1 De installatie stap voor stap:. 1. Stel vast, waar de schotel geplaatst moet worden. Let er op dat de hoogte voor de ontvangst niet van belang is, wel van belang zijn evt. obstakels. Als er obstakels

Nadere informatie

scan het formulier en de overige documenten in en stuur ze per email naar schade@independer.nl

scan het formulier en de overige documenten in en stuur ze per email naar schade@independer.nl SCHADEFORMULIER REISVERZEKERING Je hebt schade en je wilt deze graag vergoed krijgen. Hieronder geven wij je enkele tips hoe je dit het beste kunt doen en wat je moet doen om de schade snel te verhalen.

Nadere informatie

Maken van een helix voor n-spoor... 1. Bepalen van de maten... 2. voorbereiden en testen... 3. Zagen, in elkaar zetten EN sporen leggen...

Maken van een helix voor n-spoor... 1. Bepalen van de maten... 2. voorbereiden en testen... 3. Zagen, in elkaar zetten EN sporen leggen... MAKEN VAN EEN HELIX VOOR N-SPOOR Zoals de meesten van jullie wel hebben ondervonden is het gebruik van een helix aan te raden om hoogtes te overwinnen. Dit is soms een lastige klus om dit te ontwerpen.

Nadere informatie

Lekker ding. Maar Anita kijkt boos. Hersendoden zijn het!, zegt ze. Die Jeroen is de ergste. Ik kijk weer om en zie hem meteen zitten.

Lekker ding. Maar Anita kijkt boos. Hersendoden zijn het!, zegt ze. Die Jeroen is de ergste. Ik kijk weer om en zie hem meteen zitten. Lekker ding Pas op!, roept Anita. Achter je zitten de hersendoden! Ik kijk achterom. Achter ons zitten twee jongens en drie meisjes hun boterhammen te eten. Ze zijn gevaarlijk, zegt Anita. Ze schudt haar

Nadere informatie

Montage instructies PLOKK caliber1 versie 5.9

Montage instructies PLOKK caliber1 versie 5.9 Montage instructies PLOKK caliber1 versie 5.9 Benodigdheden voor de montage - 4 muntjes van 50 cent. -Keukenweegschaal om het gewicht van de fles met inhoud te bepalen. -Gewicht Voor het gewicht kan een

Nadere informatie

Snelheidsdrempel ONE-PIECE

Snelheidsdrempel ONE-PIECE Snelheidsdrempel ONE-PIECE Geen losse elementen! Dus géén naden of kieren, waardoor zand en vuil minder grip hebben en de levensduur verlengd wordt. De flexibele eigenschappen van het materiaal past zich

Nadere informatie

Uw woning, uw smaak uw wensen! Over zelf aangebrachte voorzieningen

Uw woning, uw smaak uw wensen! Over zelf aangebrachte voorzieningen Uw woning, uw smaak uw wensen! Over zelf aangebrachte voorzieningen Een strakke keuken, mét kookeiland. Eindelijk een dakraam, een houten vloer, beneden én boven U wilt graag een en ander in uw woning

Nadere informatie

Wanneer jij het woord Halloween hoort. Waaraan denk jij zoal?

Wanneer jij het woord Halloween hoort. Waaraan denk jij zoal? In de bus vinden we een brief van het gemeentebestuur. Er wordt massaal opgeroepen om mee te doen aan de Haloweenwandeling. De sfeer moet er een zijn van heksen, spoken, spinnen, griezel,. We mogen ons

Nadere informatie

Lesmateriaal bovenbouw

Lesmateriaal bovenbouw Lesmateriaal bovenbouw Workshopdag Satellieten 8 oktober 2008 Space Expo, Noordwijk Bouw je eigen telescoop Benieuwd naar het oppervlak van de maan? Of de ringen van Saturnus? Deze dingen staan te ver

Nadere informatie

Montagehandleiding. Knikarmscherm Lanzarote

Montagehandleiding. Knikarmscherm Lanzarote Montagehandleiding Knikarmscherm Lanzarote Dit knikarmscherm is uitsluitend te gebruiken als zonwering. Alleen montage tegen harde vaste muren wordt aanbevolen. Wij raden u aan dit knikarmscherm niet te

Nadere informatie

B E V E S T I G I N G S M A T E R I A A L

B E V E S T I G I N G S M A T E R I A A L 4 evestigingsmateriaal Pluggen... 4-3 Klemmen... 4-5 Ophanging voor geleiders... 4-6 indbanden... 4-8 Klemmen voor bindbanden... 4-9 lle klemmen, ophangingen voor geleiders en bindbanden voldoen aan U-richtlijnen.

Nadere informatie

Tijdsplanning werkstuk groep 5

Tijdsplanning werkstuk groep 5 Naam: Groep 5 Tijdsplanning werkstuk groep 5 Wat wanneer Aan de juf het onderwerp van maandag 21 januari 2013 mijn werkstuk doorgeven inleveren opdracht 1 maandag 28 januari 2013 inleveren opdracht 2 donderdag

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding Hudson, douchebrancard elektrisch in hoogte verstelbaar Installatiehandleiding Aangepast sanitair Populierenlaan 59, 1911 BK Telefoon (0251) 316482 Fax (0251) 314043 Website www.sanmedi.nl E-mail mail@sanmedi.nl

Nadere informatie

Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt?

Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt? Beste kinderen, Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt? In mijn vrije tijd ben ik natuurgids. Met mijn verrekijker en vergrootglas trek ik naar allerlei plekjes om de natuur

Nadere informatie

Simon de schildpad. 2012 J van Weert 1

Simon de schildpad. 2012 J van Weert 1 Programmeren met Simon Simon de schildpad 2012 J van Weert 1 Inleiding: Wat is programmeren eigenlijk? Een computer doet niets zonder een programma. Die programma s worden geschreven door mensen: programmeurs.

Nadere informatie

DÉ 3 GEHEIMEN OM DIRECT PRODUCTIEVER TE WORDEN. Geschreven door Janny Brusselers

DÉ 3 GEHEIMEN OM DIRECT PRODUCTIEVER TE WORDEN. Geschreven door Janny Brusselers DÉ 3 GEHEIMEN OM DIRECT PRODUCTIEVER TE WORDEN Geschreven door Janny Brusselers Hallo! Leuk dat je je hebt ingeschreven voor mijn gratis nieuwsbrief! Als dank hiervoor, verklap ik dé 3 geheimen die jou

Nadere informatie

Elektrische muurbeugel

Elektrische muurbeugel E HANDLEIDING Elektrische muurbeugel IR ontvanger programmeren: (AB = afkorting voor afstandsbediening) STAP 1: Druk en houd voor 5 seconden ingedrukt totdat de LED gaat knipperen en aan blijft, dan druk

Nadere informatie

Als eerste bedankt voor het aanschaffen van deze PDF waarin ik je handige tips en trucs zal geven over het schrijven van een handleiding.

Als eerste bedankt voor het aanschaffen van deze PDF waarin ik je handige tips en trucs zal geven over het schrijven van een handleiding. Bedankt! Als eerste bedankt voor het aanschaffen van deze PDF waarin ik je handige tips en trucs zal geven over het schrijven van een handleiding. Graag zou ik je willen vragen mij een email te sturen

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING BOUWPAKKET BEAR CHAIR BC201

GEBRUIKSAANWIJZING BOUWPAKKET BEAR CHAIR BC201 GEBRUIKSAANWIJZING BOUWPAKKET BEAR CHAIR BC201 Onderdelenlijst: NR. Onderdeel Aantal Poten, voorzijde stoel 2 2. Latten zitting 6 Armleuning ondersteuning voorzijde 2 Armleuning ondersteuning driehoekjes

Nadere informatie

1. Stuur je kaarten via de post?

1. Stuur je kaarten via de post? Post 6 1. Stuur je kaarten via de post? (n= 575) 5 4 44% 5 3 2 1 7% Ja Soms Nee Weet niet Ja Alleen kerstkaarten en condoleancekaarten Bij een verjaardag en met kerst De meeste kaarten zijn met de kerst

Nadere informatie

installatiehandleiding Bewegingsmelder

installatiehandleiding Bewegingsmelder installatiehandleiding Bewegingsmelder INSTALLATIEHANDLEIDING Gefeliciteerd met de aankoop van de Egardia bewegingsmelder. Website Egardia www.egardia.com Klantenservice Meer informatie over de installatie

Nadere informatie

Simon de schildpad. 2015 J van Weert 1

Simon de schildpad. 2015 J van Weert 1 Programmeren met Simon Simon de schildpad 2015 J van Weert 1 Inleiding: Wat is programmeren eigenlijk? Een computer doet niets zonder een programma. Die programma s worden geschreven door mensen: programmeurs.

Nadere informatie

als je de huur van je kamer wilt opzeggen

als je de huur van je kamer wilt opzeggen als je de huur van je kamer wilt opzeggen wonen met karakter Elke werkdag van de maand kun je de huur van je kamer opzeggen. Dit kan schriftelijk (per brief), via een bezoek aan onze woonwinkel aan het

Nadere informatie

Nieuws uit het mandje van Roodkapje oktober 2015

Nieuws uit het mandje van Roodkapje oktober 2015 Nieuws uit het mandje van Roodkapje oktober 2015 In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen: * 250 miljoen euro extra voor de kinderopvang * Roodkapje-APP * Visitekaartjes en bordje Erkend gastouder *

Nadere informatie

Docentenblad 5 Monteren 2

Docentenblad 5 Monteren 2 Docentenblad 5 Voordat de leerling met kan beginnen, moet hij/zij de theorie van Monteren 1 hebben doorgenomen. Daarin is namelijk een overzicht opgenomen van de handboormachines, boren en pluggen. In

Nadere informatie

Montagehandleiding Zavora

Montagehandleiding Zavora Montagehandleiding Zavora Vaste wanden (muurklem / muurprofiel) Artikelcode ZST50K ZST60K ZST78K ZST88K ZST98K ZST108K ZST118K Omschrijving Vaste wand 50 cm. breed 8 mm. helder clearglas incl. chroom muurklemmen

Nadere informatie

Kloostertafel Kruispoot 200x100x77

Kloostertafel Kruispoot 200x100x77 Pakket: 2/64/65/66/(S140+26 Blauw) Kloostertafel Kruispoot 200x100x77 Inhoud van het pakket: 5x 20x 4x 6x 4x 1x 2x 26x70mm 140x50mm www.xsteigerhout.nl info@xsteigerhout.nl Pagina - 1 - Voordat u Begint:

Nadere informatie

FOUT VRIENDJE? PAS OP! Hulp. Internet. Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22.

FOUT VRIENDJE? PAS OP! Hulp. Internet. Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22. PAS OP! Hulp Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22. Internet Wil je meer lezen? Kijk op www.jipdenhaag.nl/loverboys En test jezelf op www.loverboytest.nl Dit is een

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING WIJNPAAL

MONTAGEHANDLEIDING WIJNPAAL MONTAGEHANDLEIDING WIJNPAAL GEFELICITEERD! Wat leuk, je hebt een Wijnpaal gekocht! Je hoeft hem nu alleen nog maar te monteren voordat er genoten kan worden van een welverdiend wijntje. Door middel van

Nadere informatie

Inhoudstafel Leermeermoment La J Kinderen Lees dit alvorens te beginnen... 2 Doel van de activiteit... 2 Overzicht... 2 Praktische voorbereiding...

Inhoudstafel Leermeermoment La J Kinderen Lees dit alvorens te beginnen... 2 Doel van de activiteit... 2 Overzicht... 2 Praktische voorbereiding... Inhoudstafel Leermeermoment La J Kinderen Lees dit alvorens te beginnen... 2 Doel van de activiteit... 2 Overzicht... 2 Praktische voorbereiding... 2 Voorbereiding... 2 Locatie... 2 Materiaal... 2 Veel

Nadere informatie

Als opvoeden even lastig is

Als opvoeden even lastig is Als opvoeden even lastig is Hoe pak je dat dan aan? Soms weet ik niet meer wat ik moet doen om hem stil te krijgen. Schattig? Je moest eens weten. Hoezo roze wolk? Mijn dochter kan af en toe het bloed

Nadere informatie

Dwerggras 30, Rotterdam. 1. Schrijf tijdens het kijken dingen op die jou belangrijk lijken. Je hebt dit later nodig.

Dwerggras 30, Rotterdam. 1. Schrijf tijdens het kijken dingen op die jou belangrijk lijken. Je hebt dit later nodig. Les 1: Een Wikitekst schrijven Waarom ga je schrijven: het Jeugdjournaalfilmpje bekijken Bekijk met de klas het Jeugdjournaalfilmpje over koningin Beatrix op www.nieuwsbegrip.nl 1. Schrijf tijdens het

Nadere informatie

Handleiding Hoe start en onderhoud ik mijn Minike of Quad?

Handleiding Hoe start en onderhoud ik mijn Minike of Quad? Handleiding Hoe start en onderhoud ik mijn Minike of Quad? Handelsonderneming Verfuurden. Geachte klant, Aller eerst willen wij u bedanken voor uw bestelling. Lees A.U.B. eerst zorgvuldig deze brief en

Nadere informatie

installatiehandleiding Bewegingsmelder

installatiehandleiding Bewegingsmelder installatiehandleiding Bewegingsmelder INSTALLATIEHANDLEIDING Gefeliciteerd met de aankoop van de WoonVeilig bewegingsmelder. Telefoonnummer WoonVeilig 0900-388 88 88 E-mail WoonVeilig klantenservice@woonveilig.nl

Nadere informatie

Asbest, uw en onze zorg

Asbest, uw en onze zorg Asbest, uw en onze zorg Asbest, uw en onze zorg Nijestee wil voor al haar huurders een gezonde woonomgeving. Daarom vinden we het belangrijk om u te informeren over asbest. Asbest is helaas nog steeds

Nadere informatie

Heli Motoren afstellen. 2 naalds motor. Kleine naald afstellen. Pinch Test. WWW.Jupiter-Venlo.nl. Document titel: Helimotor afstellen

Heli Motoren afstellen. 2 naalds motor. Kleine naald afstellen. Pinch Test. WWW.Jupiter-Venlo.nl. Document titel: Helimotor afstellen Heli Motoren afstellen Het afstellen van een Heli Motor blijft enorm lastig omdat je niet echt aan de instellingen kunt draaien terwijl de rotorbladen draaien. Met dit document wil ik een paar generieke

Nadere informatie

S C I E N C E C E N T E R

S C I E N C E C E N T E R WELKOM! Een bezoeker die een science center binnenkomt, moet gelijk in de stemming komen om van alles te ontdekken. Dat kan doordat er iets verrassends gebeurt. Daar gaan jullie op een heel speciale manier

Nadere informatie

VIEREN MET KINDEREN GEBED OM VERGEVING

VIEREN MET KINDEREN GEBED OM VERGEVING VIEREN MET KINDEREN GEBED OM VERGEVING De schuldbelijdenis heeft in de openingsritus van elke viering een belangrijke betekenis en functie. De afstand die in het dagelijkse leven tussen God en mens is

Nadere informatie

Kinderfolder ALS JE EEN GELEIDEHOND TEGENKOMT

Kinderfolder ALS JE EEN GELEIDEHOND TEGENKOMT Kinderfolder ALS JE EEN GELEIDEHOND TEGENKOMT ROOS Roos (27) is zeer slechtziend. Ze heeft een geleidehond, Noah, een leuke, zwarte labrador. Roos legt uit hoe je het beste met geleidehond en zijn baas

Nadere informatie

Raam mechaniek en anti dreunplaten monteren

Raam mechaniek en anti dreunplaten monteren Raam mechaniek en anti dreunplaten monteren Deze HOWTO is gebaseerd op de informatie die Floor op het Z3 Forum heeft geplaatst. Het BMW Z3 Forum Nederland > Z4 Techniek lounge > Algemene Z4 techniek >

Nadere informatie

Schendelsinfo 21 e jaargang; nr. 1 April 2015

Schendelsinfo 21 e jaargang; nr. 1 April 2015 Schendelsinfo 21 e jaargang; nr. 1 April 2015 Gemert, 17 april 2015 Hallo allemaal, Hierbij ontvangen jullie de eerste Schendelsinfo van 2015. In deze versie staan leuke foto s en verslagen van de meest

Nadere informatie

SP IJsselstein - Buurtonderzoek Lanceerplaats

SP IJsselstein - Buurtonderzoek Lanceerplaats SP IJsselstein - Buurtonderzoek Lanceerplaats Buurtonderzoekers: Andrea Poppe, Feiko Noorderhaven, Helga Boterman, Patrick van Etten Schrijver verslag: Patrick van Etten Op 08.02.2014 hebben vier leden

Nadere informatie

Inhoud. PROGRAMMA DOWNLOADEN www.albumcollectie.nl 3. PROJECTKEUZE Nieuw project / updates 4 Productgroepen 5 Projectkeuze 6

Inhoud. PROGRAMMA DOWNLOADEN www.albumcollectie.nl 3. PROJECTKEUZE Nieuw project / updates 4 Productgroepen 5 Projectkeuze 6 HANDLEIDING Inhoud PROGRAMMA DOWNLOADEN www.albumcollectie.nl 3 PROJECTKEUZE Nieuw project / updates 4 Productgroepen 5 Projectkeuze 6 HET ONTWERP PROGRAMMA Foto s uploaden 7 Paginastijlen / maskers /

Nadere informatie

Snelheidsdrempel TWO-PIECE

Snelheidsdrempel TWO-PIECE Snelheidsdrempel TWO-PIECE Twee elementen! Dus één naad waardoor zand en vuil minder grip hebben en de levensduur verlengd wordt. De flexibele eigenschap is dat het materiaal zich blijvend aanpast aan

Nadere informatie

ProCamp Voetbaldagen (Utrecht)

ProCamp Voetbaldagen (Utrecht) ProCamp Voetbaldagen (Utrecht) Binnenkort gaan de voetbaldagen van start. En gelukkig maar, want je staat vast al te popelen om mee te doen. Vandaar dat we je met deze kampinformatie goed willen informeren

Nadere informatie

Werkstukken maken op PCBO-Het Mozaiek Groep 6

Werkstukken maken op PCBO-Het Mozaiek Groep 6 We gaan een werkstuk maken en je mag het helemaal zelf doen. Het is helemaal jouw eigen werkstuk. Maar om je even goed op weg te helpen hebben we hieronder alle stapjes even op een rij gezet. Wat moet

Nadere informatie

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten,

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten, Groepspraatje Dag ouders en sympathisanten, Het scoutsjaar is nu wel echt begonnen, november is al de derde maand. Dit wil zeggen dan de leiding helemaal gerodeerd is, zowat alle leden ingeschreven zijn,

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND MEI 2013 Winkel: Noordeinde 6 te Spijkenisse Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: info@millyswinkel.nl De mozaïekkrant van

Nadere informatie

Handleiding voor het maken van je eigen webpagina op de schoolsite

Handleiding voor het maken van je eigen webpagina op de schoolsite Waar gaat dit over? Handleiding voor het maken van je eigen webpagina op de schoolsite Hier leer je hoe je een eigen webpagina kunt maken op de site van de school. Op deze webpagina kun je vertellen wie

Nadere informatie

Alternatief voor vervangen gordelgeleiders.

Alternatief voor vervangen gordelgeleiders. Alternatief voor vervangen gordelgeleiders. Deze HOWTO beschrijft nu twee mogelijke manieren om de gordelgeleider te vervangen. Mogelijkheid 1: Deze HOWTO is gebaseerd op de informatie die Deltmaso op

Nadere informatie

18 22 2011 18 22 201 HOUVAST

18 22 2011 18 22 201 HOUVAST Meisjeskamp 18 t/m 22 juli 2011 Jongenskamp: 18 t/m 22 juli 2011 HOUVAST Meidenkamp: 11 t/m 15 juli 2011 Survivalkamp: 25 t/m 29 juli 2011 HAND IN HAND BACK TO BASIC M E I S J E S K A M P Even goed opletten,

Nadere informatie

Handleiding instellen scanner i.c.m. de webshop

Handleiding instellen scanner i.c.m. de webshop Handleiding instellen scanner i.c.m. de webshop Met deze handleiding installeert u de bestelscanner voor het gebruik met onze webshop. U heeft nodig: 1. handleiding voor het downloaden van bestanden. 2.

Nadere informatie

Tip: Lees de handleiding eerst geheel door en ga pas daarna aan de slag.

Tip: Lees de handleiding eerst geheel door en ga pas daarna aan de slag. Houten Jaloezie Montage- en Bedieningsinstructie Dank voor uw aankoop bij MaatStudio.nl. Met een goede montage en gebruik zult u jarenlang plezier van uw aankoop beleven. Het is van belang onderstaande

Nadere informatie

Pasen. Vrolijke paaskaart Leuke kaart om te kleuren die je met Pasen aan iemand kan geven. Bijvoorbeeld je vader, moeder, opa of oma.

Pasen. Vrolijke paaskaart Leuke kaart om te kleuren die je met Pasen aan iemand kan geven. Bijvoorbeeld je vader, moeder, opa of oma. Pasen Hallo, Ik heb me alweer bezig gehouden met pasen en ben voor jullie op zoek gegaan naar leuke knutselwerkjes om thuis te gaan maken.ik hoop dat jullie er veel plezier mee zullen hebben. Zo vind je

Nadere informatie

Jobbersguide - 2015. Jobbersguide 2015 0

Jobbersguide - 2015. Jobbersguide 2015 0 Jobbersguide - 2015 Jobbersguide 2015 0 Introductie Jobbersguide Om ervoor te zorgen dat jij als Jobber succesvol aan de slag kan en niet tegen verrassingen aanloopt hebben wij deze Jobbersguide gemaakt.

Nadere informatie

Interview Rob van Brakel

Interview Rob van Brakel Interview Rob van Brakel Atributes Consequences Values Hallo Rob van Brakel, mag ik jou een aantal vragen mogen stellen? Prima. Hoe oud ben je? 21 jaar Wat is je woonsituatie op het moment? Op het moment

Nadere informatie

14 inch Dobson. enkele technische details. paul.hellings@groept.be

14 inch Dobson. enkele technische details. paul.hellings@groept.be 14 inch Dobson enkele technische details paul.hellings@groept.be 1 ENIGE TECHNISCHE DETAILS Hoe bepaalde onderdelen gemaakt werden of aan elkaar bevestigd werden. Secundaire kooi Bestaat uit twee houten

Nadere informatie

Awning Instructions. Drop Arm Awning Instructions

Awning Instructions. Drop Arm Awning Instructions Awning Instructions Drop Arm Awning Instructions Nederlands Uitvalscherm Instructies Inhoud Waarschuwing 1.0m 3.0m Uitvalschermen 8 x Spreidbouten (2 per beugel) 2 x Wandbeugels 2 x Beugelplaatjes 1 x

Nadere informatie

OORGUARD350. DoorGuard350 USER MANUAL 1 GEBRAUCHSANLEITUNG 11 GUIDE UTILISATEUR 21 MODO DE EMPLEO 31 MANUALE D ISTRUZIONI 41 GEBRUIKSAANWIJZING 51

OORGUARD350. DoorGuard350 USER MANUAL 1 GEBRAUCHSANLEITUNG 11 GUIDE UTILISATEUR 21 MODO DE EMPLEO 31 MANUALE D ISTRUZIONI 41 GEBRUIKSAANWIJZING 51 OORGUARD350 DoorGuard350 USER MANUAL 1 GEBRAUCHSANLEITUNG 11 GUIDE UTILISATEUR 21 MODO DE EMPLEO 31 MANUALE D ISTRUZIONI 41 GEBRUIKSAANWIJZING 51 20390/ 20111115 DOORGUARD350 ALL RIGHTS RESERVED MARMITEK

Nadere informatie

Vollenhove Wonen op een havezate

Vollenhove Wonen op een havezate D S T R K C N T Opdracht 1 Nodig: foto van jezelf als klein kind, fotoblad opdracht 1 In Vollenhove staat de havezate Oldruitenborgh. De havezate is al heel oud. Bijna 250 jaar geleden, rond 1770, woonden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hengelaarsclub Sassenhein. Jaargang: maart 2014 Nr. 6. HC Sassenhein Postbus 39 9750 AA Haren (Gn)

Nieuwsbrief Hengelaarsclub Sassenhein. Jaargang: maart 2014 Nr. 6. HC Sassenhein Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) Het nieuwe seizoen De dagen beginnen al weer langer te worden, we gaan op weg naar de lente. Voor de meeste leden begint het al weer aardig te kriebelen. Hopelijk wordt het een mooi voorjaar met wat warme

Nadere informatie

Montage. handleiding. Maak de verpakking(en) per meubel open en sorteer de onderdelen. In de verpakking vindt u:

Montage. handleiding. Maak de verpakking(en) per meubel open en sorteer de onderdelen. In de verpakking vindt u: Montage handleiding Verpakking Naast de referentie van het meubel staat soms nog een getal op het verpakkingslabel. Dit betekent dat het gaat om één meubel wat is verpakt in meerdere pakketten, tezamen

Nadere informatie

Het opzeggen van uw huur

Het opzeggen van uw huur Het opzeggen van uw huur Heeft u besloten te verhuizen? Heeft u eraan gedacht om de huur op te zeggen? Het is belangrijk dit tijdig te doen en uw zaken goed te regelen. In deze folder kunt u lezen welke

Nadere informatie

Ik ben Sim-kaart. Mobiel bellen groep 5-6. De Simkaart is een meisje, tikkeltje ondeugend en een echte kletsgraag. Aangeboden door

Ik ben Sim-kaart. Mobiel bellen groep 5-6. De Simkaart is een meisje, tikkeltje ondeugend en een echte kletsgraag. Aangeboden door De Simkaart is een meisje, tikkeltje ondeugend en een echte kletsgraag Hoi! Blijf even aan de lijn. Ik zit namelijk op de andere. Wacht even. Hoi, ik kom zo even terug, want ik moet even iets zeggen over

Nadere informatie

U in het middelpunt Die migraine hè Levenservaring verzilveren

U in het middelpunt Die migraine hè Levenservaring verzilveren Welzijn op recept Welkom bij SWOA. Uw huisarts heeft u met ons in contact gebracht. De dokter kan u op dit moment geen passende behandeling (meer) bieden. Toch voelt u zich niet lekker, of heeft u pijn.

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING WINDBEVEILIGING EOLIS 2

MONTAGEHANDLEIDING WINDBEVEILIGING EOLIS 2 MONTAGEHANDLEIDING WINDBEVEILIGING EOLIS 2 Windbeveiliging Eolis 2 VOEDING 230 V - 50 Hz Pulsschakelaar Centralis IB INLEIDING Deze montagehandleiding bevat instructies voor de montage van de windbeveiliging

Nadere informatie

Beste bewoner, Voorbeeld plastic bevestigingsplaatsje:

Beste bewoner, Voorbeeld plastic bevestigingsplaatsje: Beste bewoner, Leuk dat je bij ons woont bij Sayhaey de Klieverink! Om je woongenot verder te bevorderen sturen wij je hierbij een aantal tips voor het gebruik van de woning: Sleutels - Iedere bewoner

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolpoort. RV55 - RV77 - Vision Door

Montage-instructie. Rolpoort. RV55 - RV77 - Vision Door Montage-instructie Rolpoort RV55 - RV77 - Vision Door Inhoud verpakking 1 1. pantser 2. kap met as 3. geleiders 4. ophangveren 5. afdekdopjes 6. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker b. afstandbediend:

Nadere informatie

Thema Op het werk. Demet TV. Lesbrief 8. De eerste werkdag

Thema Op het werk. Demet TV. Lesbrief 8. De eerste werkdag Thema Op het werk. Demet TV Lesbrief 8. De eerste werkdag Deze les gaat over de eerste werkdag. gaat voor het eerst werken bij een snoepfabriek. Hij komt binnen en maakt kennis met de chef. De chef vertelt

Nadere informatie

ons Onder Vers koken als thuis Inhoud: Elk facet telt WoonZorgcentra Haaglanden 2 Berichten 3 Op de koffie bij Gerard Haasnoot

ons Onder Vers koken als thuis Inhoud: Elk facet telt WoonZorgcentra Haaglanden 2 Berichten 3 Op de koffie bij Gerard Haasnoot De digitale versie vindt u op www.wzh.nl/transvaal Onder nr 2 - maart/april 2014 ons magazine voor cliënten van WZH Transvaal 2 Inhoud: 2 Berichten 3 Op de koffie bij Gerard Haasnoot 4 Puzzel 5 Nieuwbouwrubriek

Nadere informatie

GL VIJFHOEKCABINE MONTAGE INSTRUCTIES

GL VIJFHOEKCABINE MONTAGE INSTRUCTIES GL041000 VIJFHOEKCABINE MONTAGE INSTRUCTIES BELANGRIJK Bedankt voor het kiezen voor van Rijn Products. Lees voordat u uw deur gaat plaatsen eerst goed deze gebruikshandleiding. 1. Controleer of u beschikt

Nadere informatie