Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b:"

Transcriptie

1 Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b: Wij zijn de groep van juf Anne-Marie. Gr 1-2 b is gestart met 21 kinderen. Wij zijn: sjoerd - esmee - jindy - jace - seline - ilja - yelle - tijn - laura - tessa - jir - sam uit groep 2 tristan - marieke - tije - rufus - joshua - raven - teuntje - marit en pim uit groep 1. Er komen nog meer vriendjes/vriendinnetjes bij. Sinds maandag is floortje erbij gekomen. Wij vinden dat heel gezellig. Sinds november is ook sophie bij ons in de groep gekomen. Weer een speelvriendinnetje erbij. Kom gerust wat vaker op de site kijken, om te zien waar wij mee bezig zijn. Als u wat wilt vragen, loop dan gerust naar schooltijd binnen, de deur is open of mail de juf: adres: Anne-Marie.Beks@skoh-haaren.nl Wij hebben er zin in! Foto's van het bezoek van Sinterklaas aan onze klas staan op de website onder Fotoalbum!!

2 Thema: We zijn gestart met het thema: Sinterklaas Wat zijn dit toch gezellige tijden!! We zingen liedjes, bekijken prentenboeken, spelen allerlei spelletjes met pepernoten. We hebben al allerlei werkjes gevouwen, met strijkkralen, kralenplank of klei gemaakt. Ook in de hoek weten we hoe we pakjes in moeten pakken = meten, knippen, inpakken, dichtplakken. Elke morgen een plaatje kleuren op de aftelkalender, zodat we weten wanneer het echt Pakjesavond is. Wij volgen het Sinterklaasjournaal. Onze activiteiten sluiten aan bij deze verhaallijn. En o jee, Pakjesboot 12 is nog in Spanje, maar gelukkig is Sint met veel Pieten al in Nederland aangekomen. Maar nu hebben Pieten het geld van Sint rond gestrooid. Wij kijken erg goed uit naar het geld van Sinterklaas. De juf heeft ook een kaart gekregen van Pietje Verliefd. Een leuk maar ook spannend boek. Vrijdag 23 nov: samen met klassenouder Frauke kruidmunten bakken. Woensdag 29 nov: kwam er zomaar een zwarte Piet bij ons in de gymzaal. We waren aan het klimmen, klauteren, balanceren, mikken, glijden. Het leek net een echte Pietenschool. Ik denk dat zwarte Piet dat ook vond. Voor ieder kind was er een Pietendiploma. Knap gedaan kanjers!! Donderdag 29 nov: bezoek aan de Sinterklaaskamer. In groepjes mochten we er een kijkje nemen. Aan het einde kregen we ook nog een heerlijk speculaasje. Jammer genoeg was Sint er niet, zijn ontbijtje stond er nog. Mama van Sjoerd bedankt voor het voorlezen van het boek: "Toen Sinterklaas met het vliegtuig kwam". Woendag 5 dec: Sint op bezoek bij ons in de klas. Hele gezellige morgen met een toneelstukje voor de Sint. De kids hebben het super gedaan!! Dag Sinterklaasje, tot volgend jaar.

3 kruidmunten bakken Kwartet spelen, knap hoor Inpakken maar precisie strooien Uit het raam roepen: dank je wel Sint en Piet voor de lekker lolly in onze schoenen!

4 Piet bij het gymmen: en...we kregen ook nog een Pietendiploma, joepie! Met de hele klas en natuurlijk met zwarte Piet Piet van klei, knap gedaan Een lekkere traktatie in onze schoen. We hadden water en suikerklontjes voor Americo erbij gez Dat was smullen... van een lekkere chocoladelolly tijden Sinterklaasjournaal!

5 Wow, heel speciaal dat we een kijkje mochten nemen in de Sinterklaaskamer. juf Marieke komt Sinterklaasliedjes spelen op haar accordeon. Super gezellig!!

6 De foto's van ons toneelstukje staan in het fotoalbum op de website.

7 Dag Sinterklaas en zwarte Pieten, tot volgend jaar!! De Letter We zijn nu bezig met de letter s. Deze letter wordt aangeboden door het woord sint. Wie weet vindt u, samen met uw kind, nog wel veel meer spulletjes in en om uw huis die een s hebben! We zorgen er wel voor dat de letter klankzuiver te horen is. Het zou leuk zijn als deze spulletjes dan mee naar school komen. Het cijfer In onze cijfermuur zit nu het cijfer: 5 Er zijn veel spullen waarbij de 5 centraal staat of waar je de 16 ziet (bv koekjes, huisnummer, krant). Het zou leuk zijn wanneer uw kind het zou willen delen met ons dmv tekening, plaatje, foto of anders! En in onze cijfermuur zit nu ook het cijfer: 15 Er zijn veel spullen waarbij de 15 centraal staat of waar je de 15 ziet (bv koekjes, huisnummer, krant). Het zou leuk zijn wanneer uw kind het zou willen delen met ons dmv tekening, plaatje, foto of anders! Nieuwtjes en informatie: vr 21 dec do 20 dec ma 10 dec vr 7 dec do 6 dec wo 5 dec Alle kinderen zijn vrij en hebben Kerstvakantie t/m 6 jan 2013 Kerstviering op school Start thema Kerstmis Einde thema Sinterklaas Studiedag, alle kinderen zijn vrij

8 vr 30 nov do 29 nov di 27 nov nov Sinterklaas op school Schoolviering met groep 6-7, groep 7-8 en groep 8 Bezoek aan de Sinterklaaskamer Ouderavond Social Media (19:30 bs de klim-op Haaren) week van de Media Wijsheid Wist U dat...? * onze Pompom een echt Sinterklaasgevoel heeft * hij nl een Sinterklaaspak heeft gekregen * de mama van Laura dit heeft geregeld * wij dit super leuk vinden! * wij op bezoek zijn geweest in de Sinterklaaskamer * wij Sinterklaas jammer genoeg niet hebben gezien * wij het wel super gezellig vonden en ook nog een Sinterklaasliedje voor de mensen daar hebben gezongen. * wij blij zijn dat Sinterklaas in Roermond is aangekomen. * wij hard aan het werken zijn en ook lekker spelen in de Sinthoek. * wij al aan het aftellen zijn en wij erg uitkijken naar de komst van Sinterklaas! * wij op vrijdag 16 nov ons 1e rapport hebben gekregen. * wij een dikke duim van de juf hebben gekregen! * Pompom een regenjas heeft gekregen. * wij dit erg leuk vinden. * de mama van Laura deze voor Pompom heeft gemaakt. * Pompom dit ook erg leuk vindt. * zij dit ook voor groep 1-2 A heeft gedaan. * Bedankt!! * Frauke Schapendonk onze klassenouder is geworden. * groep 1-2 b hier heel blij mee is. * wij er samen een gezellig jaar van gaan maken!

9 * Pompom voor het eerst mocht gaan logeren. * Sjoerd goed had geloot en hij dus erg blij was. * het nu voor de rest van de klas natuurlijk ontzettend spannend is, wie er vrijdag aan de beurt is? * wij op de weekwijzer kunnen zien hoeveel nachtjes dat nog duurt. * Pompom al veel logeerpartijtjes heeft gehad: Na Sjoerd mocht hij naar Marieke, daarna Tessa en Jace. Hij is ook al bij Rufus, Tristan en Teuntje geweest. In de Herfstvakantie met de juf mee en nu al weer gelogeerd bij Tijn - Tije - Pim en Seline. * wij starten met een nieuwe aanpak gericht op de sociaalemotionele ontwikkeling enwel: De kracht van 8! * het hierbij gaat om respectvol omgaan met jezelf en de ander. * wij hierbij positieve uitgangspunten hanteren. * we benoemen wat we wel willen in plaats van wat we niet willen. => wij zijn gestart met Kracht 1: Ik ben mezelf => en dan nu Kracht 2: Eerlijk zijn => en nu Kracht 3: Rekening houden met elkaar => nu bezig met Kracht 4: Samenwerken en elkaar helpen Liedjes en versjes: In de groepen 1-2 wordt ook veel gezongen. Tekst in een lied- of versvorm spreekt kinderen aan, en is voor kinderen ook goed te onthouden. Liedjes en versjes zijn erg goed om de Nederlandse taal / woordenschat onder de knie te krijgen en ook bv rijmen. Veel kinderen beginnen thuis spontaan te zingen. Op aanraden van een ouder kwam het voorstel om wat liedjes op de site te zetten, zodat de ouders thuis met hun kinderen mee kunnen zingen. liedje van Pompom: Pompom, Pompom, met je neus zo zwart als roet woont bij ons in de klas, heel gezellig, dat is goed. Blauwe muts, groene tas, lacht altijd blij! Lieve lieve lieve Pompom, vriendje van mij. Lieve lieve lieve Pompom, vriendje van mij. klik hier voor het liedje op you tube

10 liedje: dagen van de week: Maandag, dinsdag, woensdag, ja donderdag, vrijdag, doe maar na. Zaterdag, zondag zijn we vrij, en de week is weer voorbij. Maandag, dinsdag, woensdag, ja donderdag, vrijdag, doe maar na. liedje van de cijfermuur: Luister wat ik wil vertellen, alle cijfers kun je tellen. Op de cijfermuur kunnen we zien, alle, alle cijfers van 1 tot 10. Luister wat ik wil vertellen, alle cijfers kun je tellen. Op de cijfermuur staan ze allemaal cijfers zijn gewoon onze rekentaal. Een,twee,drie,vier,vijf,zes,zeven, acht,negen,tien, negen,acht,zeven,zes,vijf,vier,drie,twee,een. Een,twee,drie,vier,vijf,zes,zeven, acht,negen,tien, negen,acht,zeven,zes,vijf,vier,drie,twee,een. liedje van de lettermuur: Kom bij de Lettermuur, kom er maar bij. Plaatjes en letters staan hier rij na rij. Lettertjes samen, dan is het een woord. Een woord dat je vast weleens hebt gehoord. Kom bij de Lettermuur, kom er maar bij. Plaatjes en letters staan hier rij na rij. versje van de schoolviering: Een kleine dikke olifant, viel midden in de cactusplant. Auw! riep de dikkerd, help eens vlug, die cactus prikt zo in mijn rug. Juist kwam er toen een giraffe voorbij, die keek wel even gek en zei: zeg kleine dikke olifant, wat doe jij daar in die cactusplant? Je trekt ook zo'n benauwde snuit, wacht ik help je er wel uit. Sla eerst je slurf maar om mijn nek, vooruit, daar gaan we, ik trek. Langzaam met een mooie boog, trok hij de olifant omhoog. De dikkerd riep: bedankt giraffe. Ik ben weer van die cactus af! En sindsdien zijn alle olifanten, een beetje bang van cactusplanten.

11 Liedje tijdens Herfsttocht Onder hele hoge bomen, in een groot kabouterbos. Staat een heel klein aardig huisje, zomaar midden op het mos. Ik zou er graag in willen wonen, maar ik ben toch veel te groot. Het is gemaakt voor de kabouters, jasjes blauw en mutjes rood. Als het donker is geworden is dat helemaal niet naar, want dan zitten de kabouters heel gezellig bij elkaar. Ieder zit dan op een stoeltje met een kaarsje in zijn hand, en dan is het heel gezellig in Kabouter-sprookjesland. Prietpraat: => Tijdens ons verkeersuitstapje is de vraag: wat betekent dit blauwe bord met de witte pijl? Antwoord: Hier moet je omhoog :-) => Papa is jarig en hij krijgt een let op (laptop), want de computer is kapot. => Wie weet hoe dit spel ook al weer heet? Estdanfette (estafette)

Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b:

Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b: Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b: Wij zijn de groep van juf Anne-Marie. Gr 1-2 b is gestart met 21 kinderen. Wij zijn: sjoerd - esmee - jindy - jace - seline - ilja - yelle - tijn - laura - tessa

Nadere informatie

Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b:

Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b: Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b: Wij zijn de groep van juf Anne-Marie. Gr 1-2 b is gestart met 21 kinderen. Wij zijn: sjoerd - esmee - jindy - jace - seline - ilja - yelle - tijn - laura - tessa

Nadere informatie

Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b:

Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b: Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b: Wij zijn de groep van juf Anne-Marie. Gr 1-2 b is gestart met 21 kinderen. Wij zijn: sjoerd - esmee - jindy - jace - seline - ilja - yelle - tijn - laura - tessa

Nadere informatie

W e l k o m. Leuk dat je er bent!! Heel veel speelplezier allemaal! Op deze site vindt U de actuele informatie.

W e l k o m. Leuk dat je er bent!! Heel veel speelplezier allemaal! Op deze site vindt U de actuele informatie. W e l k o m Wij zijn de groep van juf Anne-Marie en juf Lieke. Juf Lieke komt 2 x in de maand op dinsdag. Gr 1-2 b is gestart met 18 kinderen. 11 kinderen van groep 2 en 7 kinderen van groep 1. Luc is

Nadere informatie

Welkom op de site van groep 1/2 a!

Welkom op de site van groep 1/2 a! Welkom op de site van groep 1/2 a! groep van juf Thijske Verdaasdonk Mocht u vragen of opmerkingen hebben; loop gerust even binnen. Ook kunt u natuurlijk mailen op het volgende e-mail adres: tverdaasdonk@bs-st-willibrordus.nl

Nadere informatie

Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b:

Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b: Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b: Wij zijn de groep van juf Anne-Marie. Gr 1-2 b is gestart met 25 kinderen. We gaan er een gezellige tijd van maken! Ondertussen is Ilja gestart. Gezellig. Nog

Nadere informatie

Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b:

Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b: Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b: Wij zijn de groep van juf Anne-Marie. Gr 1-2 b is gestart met 25 kinderen. We gaan er een gezellige tijd van maken! Ondertussen is Ilja gestart. Gezellig. Nog

Nadere informatie

Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b:

Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b: Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b: Wij zijn de groep van juf Anne-Marie. Gr 1-2 b is gestart met 25 kinderen. We gaan er een gezellige tijd van maken! Wat zijn de verschillen tussen vier jarigen

Nadere informatie

W e l k o m. Foto's van bezoek slaapkamer Sinterklaas. Klik op foto: Foto's van het Herfstuitstapje vindt U hier. Wij hebben er zin in!

W e l k o m. Foto's van bezoek slaapkamer Sinterklaas. Klik op foto: Foto's van het Herfstuitstapje vindt U hier. Wij hebben er zin in! W e l k o m Wij zijn de groep van juf Anne-Marie en juf Linda. Juf Linda komt 2 x in de maand op dinsdag. Gr 1-2 b is gestart met 21 kinderen. Benthe en Mick zijn er sinds de Herfstvakantie bij gekomen.

Nadere informatie

Willen jullie weten hoe een schooldag er bij ons uit ziet? Lees dan maar snel verder..

Willen jullie weten hoe een schooldag er bij ons uit ziet? Lees dan maar snel verder.. Willen jullie weten hoe een schooldag er bij ons uit ziet? Lees dan maar snel verder.. We zijn weer begonnen 8:20 uur gaat de kleuterdeur open. Kinderen kunnen hun jas meteen aan de kapstok hangen, deze

Nadere informatie

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com 2009-2010 Nummer 5 Juf Lassche 292787/ juf Veenstra 038 4600725 henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com Bijbelverhalen en liedjes week 47 en 48: Maandag: klein klein kindje Dinsdag: Mozes wordt

Nadere informatie

U bent op de pagina van groep 1/2 Giraffen van de Walstraschool. Hier kunt u lezen waar de kleuters hoe het komende half jaar

U bent op de pagina van groep 1/2 Giraffen van de Walstraschool. Hier kunt u lezen waar de kleuters hoe het komende half jaar U bent op de pagina van groep 1/2 Giraffen van de Walstraschool. Hier kunt u lezen waar de kleuters hoe het komende half jaar (tot januari 2015) eruit zal zien. Per jaar behandelen we 4 thema s van Schatkist.

Nadere informatie

Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b:

Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b: Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b: Wij zijn de groep van juf Anne-Marie. Gr 1-2 b is gestart met 25 kinderen. We zijn nu al met 28 kinderen, leuk joh. We gaan er een gezellige tijd van maken!

Nadere informatie

VERSJES: Mourik lou VADERDAG. Lieve papa, kom eens even met uw hoofd heel dicht bij mij. k wil u graag een zoentje geven en u krijgt daar nog wat bij!

VERSJES: Mourik lou VADERDAG. Lieve papa, kom eens even met uw hoofd heel dicht bij mij. k wil u graag een zoentje geven en u krijgt daar nog wat bij! VERSJES: Mourik lou VADERDAG Lieve papa, kom eens even met uw hoofd heel dicht bij mij. k wil u graag een zoentje geven en u krijgt daar nog wat bij! t Is geen zakdoek of sigaren, t is een heel, heel ander

Nadere informatie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie 26 nov. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA in November en December Wo. 5 dec. Do. 21 dec. Vr. 22 dec. Ma 24 dec t/m vr. 4 jan. Sinterklaasviering Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om 11.45 u uit Kerstvakantie

Nadere informatie

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders,

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders, Rups-nieuwtje Best, september 2014 Beste ouders, Dit is het eerste rups-nieuwtje van dit schooljaar. Voor sommige kinderen was onze klas al bekend terrein. Voor anderen is het nieuw om naar school te gaan

Nadere informatie

SELECTIE VAN TEKSTEN, INCLUSIEF DE OORSPRONKELIJKE TEKST

SELECTIE VAN TEKSTEN, INCLUSIEF DE OORSPRONKELIJKE TEKST SELECTIE VAN TEKSTEN, INCLUSIEF DE OORSPRONKELIJKE TEKST NU: OUD: Sinterklaasje, kom maar binnen Sinterklaasje, kom maar binnen met je Piet, want we zingen allemaal blij een lied. Misschien heeft u wel

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2 Aan de ouders van groep 1 en 2 INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD De eerste weken van het nieuwe jaar zijn al weer voorbij. We hebben met de kinderen gewerkt over de kalender. Hoe ziet

Nadere informatie

Maar gelukkig is er nog de Zing-Piet. Die zorgt ervoor dat alle Pieten alle Sinterklaasliedjes goed kunnen zingen. Dus ook:

Maar gelukkig is er nog de Zing-Piet. Die zorgt ervoor dat alle Pieten alle Sinterklaasliedjes goed kunnen zingen. Dus ook: Weten jullie hoe Sinterklaas van Spanje naar Nederland komt? Ja? Met de fiets? Nee! Met de stoomboot, natuurlijk! Het is een heel gedoe voordat Sinterklaas en zijn Pieten kunnen vertrekken. Je wil niet

Nadere informatie

Van enkele blikvangers van de voorbije week breng ik jullie graag op de hoogte!

Van enkele blikvangers van de voorbije week breng ik jullie graag op de hoogte! Van enkele blikvangers van de voorbije week breng ik jullie graag op de hoogte! 1 begint meer en meer op een echte te lijken! Lange grijze haren worden eraan toegevoegd doordat we de eerder gescheurde

Nadere informatie

Voor het eerst naar school

Voor het eerst naar school Prentenboek Voor het eerst naar school Boek om samen met uw kleuter te lezen voordat hij/zij voor het eerst naar school gaat Veel leesplezier! Team BS A gene Wienberg R.K. Basisschool A gene Wienberg Hilleshagerweg

Nadere informatie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 4 3 september 2014 19 november 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Vreedzame school Overig nieuws 1 1 2 3 3 4 Verjaardagen 4 Informatie van derden

Nadere informatie

W e l k o m. Wij hebben er zin in!

W e l k o m. Wij hebben er zin in! W e l k o m Wij zijn de groep van juf Anne-Marie en juf Linda. Juf Linda komt 2 x in de maand op dinsdag. Gr 1-2 b is gestart met 21 kinderen. Er komen nog meer kinderen erbij, leuk joh. Wij hebben er

Nadere informatie

Sinterklaas, goed heiligman. Trek je beste tabberd aan. Rijd er mee naar Amsterdam, van Amsterdam naar Spanje.

Sinterklaas, goed heiligman. Trek je beste tabberd aan. Rijd er mee naar Amsterdam, van Amsterdam naar Spanje. Voor de melodie: www.sinterklaasliedjes.nl Dag Sinterklaasje, dáág, dáág, dáág, dáág Zwarte Piet. Dag Sinterklaasje, dáág, dáág, luister naar ons afscheidslied. Sinterklaas, goed heiligman. Trek je beste

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Beste kinderen van De Walvis.

Beste kinderen van De Walvis. Schoolkrant Kerst 2015 Beste kinderen van De Walvis. Het jaar 2015 is bijna voorbij. Thuis gaan we eerst kerstmis vieren. Op school hebben we dat samen gedaan tijdens de kerstvieringen en het kerstdiner.

Nadere informatie

Trappedoelie leert jumpen!

Trappedoelie leert jumpen! November 2007 Kalender STUDIEDAGEN: Vrij. 16 november Wo. 19 maart Wo. 4 juni Vrijdag 16 nov. STUDIEDAG! Do. 22 november. Gr. 1 t/m 5 schoen zetten. Wo. 28 en do. 30 nov. Er worden pepernoten gebakken.

Nadere informatie

Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b:

Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b: Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b: Wij zijn de groep van juf Anne-Marie. Gr 1-2 b is gestart met 25 kinderen. We gaan er een gezellige tijd van maken! Ondertussen is Ilja gestart. Gezellig. Nog

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

U bent op de pagina van groep 1/2 Apen en Giraffen.

U bent op de pagina van groep 1/2 Apen en Giraffen. U bent op de pagina van groep 1/2 Apen en Giraffen. Hier kunt u lezen hoe het komende schooljaar van de kleuters eruit zal zien. Wij werken altijd in thema s. Met het werken in thema s stimuleren wij de

Nadere informatie

Onze bijdrage voor het Sweelincknieuws: veel liedjes om thuis te zingen en foto s van allerlei activiteiten.

Onze bijdrage voor het Sweelincknieuws: veel liedjes om thuis te zingen en foto s van allerlei activiteiten. Groep 1b/2b Onze bijdrage voor het Sweelincknieuws: veel liedjes om thuis te zingen en foto s van allerlei activiteiten. Wat hebben we allemaal in de afgelopen maanden gedaan: In september zijn we begonnen

Nadere informatie

Voor het eerst naar school

Voor het eerst naar school Prentenboek Voor het eerst naar school Boek om samen met uw kleuter te lezen voordat hij/zij voor het eerst naar school gaat Veel leesplezier! Team BS De Driesprong Oude Baan 36 6286 BE Wahlwiller - Nijswiller

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

Thema: Sinterklaas. Nobody is like Jesus. De Bron. Wist u dat? We Zwarte Piet-les op school krijgen! We oefenen alle houdingen van de Pieten.

Thema: Sinterklaas. Nobody is like Jesus. De Bron. Wist u dat? We Zwarte Piet-les op school krijgen! We oefenen alle houdingen van de Pieten. Thema: Sinterklaas De Bron Nieuwsbrief 3, groep 1/2 November 2014 Wist u dat? We Zwarte Piet-les op school krijgen! We oefenen alle houdingen van de Pieten. Nobody is like Jesus Nobody is like Jesus, no!

Nadere informatie

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij.

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij. Lied: Ik ben ik (bij thema 1: ik ben mezelf) (nr. 1 en 2 op de CD) : Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Ik heb een mooie naam, van achter en vooraan.

Nadere informatie

W e l k o m. Wij wensen jullie allemaal een hele leuke, gezellige en zonnige vakantie!!

W e l k o m. Wij wensen jullie allemaal een hele leuke, gezellige en zonnige vakantie!! W e l k o m Wij zijn de groep van juf Anne-Marie en juf Linda en juf Manon. Juf Linda komt 2 x in de maand op dinsdag. Gr 1-2 b is gestart met 21 kinderen. Sinds de Kerstvakantie zijn we al gezellig met

Nadere informatie

De pietenschool. speluitleg

De pietenschool. speluitleg De pietenschool speluitleg Speel de pietenspelletjes, doe de oefeningen en word een echte hulppiet! De Pietenschool is een leuk en gezellig spel voor de Sinterklaastijd. Het spel kan op verschillende manieren

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Anika Augustinus Wat gaan

Nadere informatie

We lezen verschillende Sinterklaas verhalen voor en ook zullen er lessen uit de methode schatkist worden gegeven.

We lezen verschillende Sinterklaas verhalen voor en ook zullen er lessen uit de methode schatkist worden gegeven. Scholen van nu voor mensen van morgen basisschool DE ROEDEL Edeseweg 216 6732 DC Harskamp Tel. : 0318 456417 www.roedel.nl directie@roedel.nl Maandag 14 november uitgave 5 van 2011-2012 Sinterklaas is

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

LESBRIEF. Karel is jarig. Samenvatting: De begrippen zijn: Wij maken kinderdromen waar www.clavisbooks.com

LESBRIEF. Karel is jarig. Samenvatting: De begrippen zijn: Wij maken kinderdromen waar www.clavisbooks.com Samenvatting: Bij dit boek zijn een aantal downloads beschikbaar. Liesbet Slegers heeft deze speciaal getekend als aanvullend educatief materiaal. Het doel van de download ballon is verhaalbegrip en woordenschat

Nadere informatie

LESBRIEF. Karel is jarig. Samenvatting: De begrippen zijn: Wij maken kinderdromen waar www.clavisbooks.com

LESBRIEF. Karel is jarig. Samenvatting: De begrippen zijn: Wij maken kinderdromen waar www.clavisbooks.com Samenvatting: Bij dit boek zijn een aantal downloads beschikbaar. Liesbet Slegers heeft deze speciaal getekend als aanvullend educatief materiaal. Het doel van de download ballon is verhaalbegrip en woordenschat

Nadere informatie

ABDIJKERK 4 DECEMBER 2011

ABDIJKERK 4 DECEMBER 2011 OPEN PODIUM ABDIJKERK 4 DECEMBER 2011 Sinterklaasliederen zingen met Gregor Bak Medewerkenden: Gregor Bak Zwarte Piet Alle stoute kinderen Alle lieve kinderen Alle stoute ouderen Alle lieve ouderen Zie

Nadere informatie

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes Weeknieuws week 41 Peutercollege weetjes o De locaties hebben weer nieuwe ouder- kindkisten ontvangen. Zo heeft t Kasteeltje de kist van het thema regen en het Kwetternest heeft nu de kist van Wat heb

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Veilig leren lezen Aftelkalender Sinterklaas: hoeveel nachtjes slapen nog? - Versie 2013

Veilig leren lezen Aftelkalender Sinterklaas: hoeveel nachtjes slapen nog? - Versie 2013 veilig leren lezen Aftelkalender Sinterklaas Hoeveel? Versie 2013 Auteur: Josée Warnaar Kinderen verheugen zich enorm op het sinterklaasfeest. De tijd tot Sinterklaas is vol van spanning en leuke gebeurtenissen.

Nadere informatie

Hallo!! Kijk-, kleur- en voorleesboekje voor de nieuwe kleuters. Hallo!! Kijk-, kleur- en voorleesboekje voor de nieuwe kleuters

Hallo!! Kijk-, kleur- en voorleesboekje voor de nieuwe kleuters. Hallo!! Kijk-, kleur- en voorleesboekje voor de nieuwe kleuters Hallo!! Kijk-, kleur- en voorleesboekje voor de nieuwe kleuters Hallo!! Kijk-, kleur- en voorleesboekje voor de nieuwe kleuters Hallo Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je bij ons in de klas komen.

Nadere informatie

muziek en tekst: Marco Lenaerts

muziek en tekst: Marco Lenaerts DE LIEDJESTEKSTEN VAN 'RADIO SINTERKLAAS' EEN CD VAN THEATER RAT muziek en tekst: Marco Lenaerts PIETENSCHOOL Wil je een toffe job? Geef het zoeken maar niet op. Wil je werken voor de Sint? Was dat je

Nadere informatie

Mijn naam is:! Mijn Pietennaam is:

Mijn naam is:! Mijn Pietennaam is: Mijn naam is: Mijn Pietennaam is: Dit boekje is gemaakt door Bas Wesseling, leerkracht op RKBS Klippeholm en docent aan PABO INHolland, i.s.m Bazar Media. Inhoudsopgave Vak Onderwerp Bladzijde Rekenen

Nadere informatie

Weeknieuws week 49. Peutercollege weetjes

Weeknieuws week 49. Peutercollege weetjes Weeknieuws week 49 Peutercollege weetjes - In de kerstvakantie zijn alle locaties van het Peutercollege weer geopend, behalve op Eerste kerstdag 25 december en op 1 januari. U kunt uw kind brengen om 0900

Nadere informatie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Informatiebulletin van De Evenaar www.basisschooldeevenaar.nl belevenaar@hotmail.com Informatie vanuit

Nadere informatie

Voor het eerst naar school

Voor het eerst naar school Prentenboek Voor het eerst naar school Boek om samen met uw kleuter te lezen voordat hij/zij voor het eerst naar school gaat Veel leesplezier! Team BS Mechelen-Wahlwiller R.K. Basisschool Mechelen - Wahlwiller

Nadere informatie

Klaskrantje van groep 1.

Klaskrantje van groep 1. Klaskrantje van groep 1. Week : 9 Thema: Oranje! Maandag 24 oktober. Vandaag is Milan kapitein. De kleuters vertellen een beetje. Anderen luisteren. Over de brandweer, wordt niks meer gezegd. Voorlopig

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

LESBRIEF. Kaatje is jarig. Samenvatting: De begrippen zijn: Wij maken kinderdromen waar www.clavisbooks.com

LESBRIEF. Kaatje is jarig. Samenvatting: De begrippen zijn: Wij maken kinderdromen waar www.clavisbooks.com Samenvatting:! Voor alle kinderen van de klas heeft Kaatje iets lekkers meegebracht. Lust jij ook iets? Een fijn verhaal waarin een vrolijke Kaatje op school haar verjaardag viert. Bij dit boek zijn een

Nadere informatie

Naam: Welkom op De Leer!

Naam: Welkom op De Leer! Naam: Welkom op De Leer! Basisschool De Leer St. Michielsstraat 6 7255 AP Hengelo 0575-46 17 15 Welkom! Hallo, Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons in de klas. Nu mag je een paar keer komen

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vrijbuitertjes November 2015

Nieuwsbrief De Vrijbuitertjes November 2015 Welkom We heten de volgende peuters en hun ouders van harte welkom: Amber Stoffelsen Brenna Stoffelsen Maaike Jansen Nicole van Steeg Ryan van Beekhoven Sophie Stoffelsen Stein Kooistra Thomas Schuurhannes

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

VAKANTIEROOSTER SCHOOLJAAR

VAKANTIEROOSTER SCHOOLJAAR Algemeen: NIEUWSBRIEF 10 januari 2012 Nr.09 2012 Namens alle medewerkers van Veldhoven Midden de beste wensen voor 2012! VAKANTIEROOSTER SCHOOLJAAR 2012-2013 Vakantierooster 2012-2013 is bekend. Het rooster

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken.

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2015. De afgelopen periode hebben de kleuters met veel energie gewerkt over verschillende thema s. Over welke thema

Nadere informatie

schooltijden 8.30u-12.00u (woensdag tot 12.30u) 13.00u-15.00u

schooltijden 8.30u-12.00u (woensdag tot 12.30u) 13.00u-15.00u Dit is de deur van onze school kom maar gauw binnen! schooltijden 8.30u-12.00u (woensdag tot 12.30u) 13.00u-15.00u hallo: Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons in de klas. Eerst mag je 5

Nadere informatie

Sinterklaas gedichten, gemaakt door groep 5a

Sinterklaas gedichten, gemaakt door groep 5a Sinterklaas gedichten, gemaakt door groep 5a Sinterklaas is er weer! Jawel mevrouw, jawel meneer. De kinderen zijn al snel gaan dichten, en moesten dus veel werk verrichten. Het dichten ging niet altijd

Nadere informatie

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht In deze Info onder andere: Kerst op De Uilenburcht De agenda tot half februari 2015. Een terugblik op 2014 10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging

Nadere informatie

Goedemorgen Sinterklaas is een BandEvent productie. pagina 1 van 12

Goedemorgen Sinterklaas is een BandEvent productie. pagina 1 van 12 01 Goedemorgen Sinterklaas 2 02 De vriend van ieder kind 3 03 Taai taai 4 04 Zwarte Piet, kijk goed uit! 5 05 Vergeten 6 06 Lieve Sinterklaas 7 07 Go Go Amerigo 8 08 Kijk, Sinterklaas is aangekomen 9 09

Nadere informatie

Sint en Pietendag. Ik ging met mijn papa naar school en ik ging naar mijn juf. Toen gingen we liedjes zingen. En toen kwam er

Sint en Pietendag. Ik ging met mijn papa naar school en ik ging naar mijn juf. Toen gingen we liedjes zingen. En toen kwam er Sint en Pietendag. Ik ging met mijn papa naar school en ik ging naar mijn juf. Toen gingen we liedjes zingen. En toen kwam er verdrietig Pietje en een knuffel zat in de boom! En we gingen de brandweer

Nadere informatie

Thema 1: Wie zijn wij?

Thema 1: Wie zijn wij? Thema 1: Wie zijn wij? Verhaallijn We zitten in een nieuwe groep en we moeten allemaal nog een beetje aan elkaar wennen. Op een ochtend vinden we een brief van een wezentje. Hij vraagt of hij in onze klas

Nadere informatie

Jaarthema: Samen met Octaaf paraat voor een veilige straat

Jaarthema: Samen met Octaaf paraat voor een veilige straat Maandplanning november 2015 Jaarthema: Samen met Octaaf paraat voor een veilige straat Maandpunt: Ook mijn mening telt! Kunstproject Start with Art van maandag 9 tot en met vrijdag 20 november! Activiteitenkalender

Nadere informatie

Meneer (ome Jan) Mevrouw Lieselot Jeffrey Kind 1 t/m 4. Wat krijgen we nou, Sinterklaas? Tekst en muziek: Marjon Dobbe

Meneer (ome Jan) Mevrouw Lieselot Jeffrey Kind 1 t/m 4. Wat krijgen we nou, Sinterklaas? Tekst en muziek: Marjon Dobbe Wat krijgen we nou, Sinterklaas? Tekst en muziek: Marjon Dobbe We zijn in de kamer van Sinterklaas in Nederland. Sint zit er wat sip bij. Het boek van Sint is verdwenen! Wie moet nou welk cadeautje? Sint

Nadere informatie

Klas van de week: groep 7

Klas van de week: groep 7 Klas van de week: groep 7 Vrijdag 6 november jl. kwamen er twee voedingscoaches op onze school. In diverse groepen hebben ze iets verteld over gezond eten. In groep 7 ging het over duurzaamheid en biologisch

Nadere informatie

Auteur: Mirjam Wind, docent en coördinator NT2, Educatie Video s: Gabe Dijkstra en Rick Biemolt, studenten Alfa-college, MultiMedia en Design

Auteur: Mirjam Wind, docent en coördinator NT2, Educatie Video s: Gabe Dijkstra en Rick Biemolt, studenten Alfa-college, MultiMedia en Design Woord voor Woord is een programma mondelinge vaardigheden NT2 voor analfabete beginners. Het omvat 12 lessen. De ontwikkeling van het programma en de daarbij behorende video s is mogelijk gemaakt door

Nadere informatie

Op 5 december gingen we onze chocolade letters versieren met hagelslag, smarties en nog veel meer lekkers. We moesten de letters eerst föhnen zodat

Op 5 december gingen we onze chocolade letters versieren met hagelslag, smarties en nog veel meer lekkers. We moesten de letters eerst föhnen zodat Sinterklaas Wat spannend!!! Op 3 december kregen we hoog bezoek van Sinterklaas. Vol spanning zaten we met alle groepen 3 te wachten of hij niet per ongeluk ons klaslokaal voorbij zou lopen. Gelukkig gebeurde

Nadere informatie

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3 2 oktober 2013 Jaargang 05 Nieuws 3 Infobrief Bij deze Nieuws treft u een infobrief van de groep(en) van w kind(eren) aan. In deze infobrief staan de belangrijkste zaken die het komende schooljaar spelen

Nadere informatie

Alles wat je wilt weten over Sinterklaas

Alles wat je wilt weten over Sinterklaas Natalie van der Horst, Gaby Kuijpers & Ellen de Roos Alles wat je wilt weten over Sinterklaas (en nog veel meer!) Illustraties van Alex de Wolf Mmarmer Natalie van der Horst, Gaby Kuijpers & Ellen de Roos

Nadere informatie

2013-2014. groepsnieuws oktober 2013

2013-2014. groepsnieuws oktober 2013 2013-2014 groepsnieuws oktober 2013 We zijn vanaf de zomervakantie tot de herfstvakantie goed bezig geweest met zijn allen. We hebben veel aan de Vreedzame School gedaan. Samen afspraken gemaakt over hoe

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Klasnieuws 9. 26-30 oktober 2015

Klasnieuws 9. 26-30 oktober 2015 Klasnieuws 9 26-30 oktober 2015 Jongens meisjes, aan de kant, hier komt mama olifant. Grote oren, grote poten en een lange slurf van voren. Jongens meisjes, aan de kant, hier komt mama olifant! Onze muziekkoffer

Nadere informatie

Zie ginds komt de stoomboot. Hij komt, hij komt!

Zie ginds komt de stoomboot. Hij komt, hij komt! Hij komt, hij komt! Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint. Mijn beste vriend, jouw beste vriend, De vriend van ieder kind. Mijn hartje klopt, Mijn hartje klopt zo blij. Wat brengt hij jou, wat brengt

Nadere informatie

Groep 1-2 juf Yvonne. 12YW Pagina 1

Groep 1-2 juf Yvonne. 12YW Pagina 1 12YW Pagina 1 Groep 1-2 juf Yvonne Hallo allemaal! Welkom op de groepspagina van groep 1/2C. Wie zitten er allemaal in onze klas? Dani, Floris, Luca, Sietse, Collin, Puck, Daniel, Matthias, Loek, Isa,

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VAN PEUTERSPEELZAAL OLLEKE BOLLEKE SEPTEMBER 13

NIEUWSBRIEF VAN PEUTERSPEELZAAL OLLEKE BOLLEKE SEPTEMBER 13 NIEUWSBRIEF VAN PEUTERSPEELZAAL OLLEKE BOLLEKE SEPTEMBER 13 BESTE OUDERS/ VERZORGERS, Ons eerste thema van dit nieuwe schooljaar is weer van start gegaan. Dit keer hebben we gekozen voor het thema In de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 47 Vrijdag 20 november 2015

Nieuwsbrief Week 47 Vrijdag 20 november 2015 Nieuwsbrief Week 47 Vrijdag 20 november 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem. Rommelpiet bezocht het Palet Dinsdagnacht was

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

13 december Nieuwsbrief 415. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen, Kerstfeest

13 december Nieuwsbrief 415. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen, Kerstfeest Nieuwsbrief 415 RKBS St. Catharina Haastrecht 13 december 2018 o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen, Kerstfeest Activiteiten en data Donderdag 20 december: 10.45 uur Kerstmusical, s middags

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Simone Dreierink Wat gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Ringkantertjes. Peuterspeelzaal De Ringkantertjes wenst alle peuters en ouders een gelukkig en gezond 2016 toe.

Nieuwsbrief. De Ringkantertjes. Peuterspeelzaal De Ringkantertjes wenst alle peuters en ouders een gelukkig en gezond 2016 toe. Nieuwsbrief De Ringkantertjes Nieuwveen, januari 2016 Gelukkig Nieuwjaar Peuterspeelzaal De Ringkantertjes wenst alle peuters en ouders een gelukkig en gezond 2016 toe. Nieuwe kinderen: Evy van Es (ma),

Nadere informatie

(week 48 24-28 november)

(week 48 24-28 november) WEEKENDKRANT (week 48 24-28 november) Mededelingen Nog even en dan is het zover. Donderdag 4 december komt Sinterklaas met zijn pieten naar het Mozaïek. We gaan de Sint buiten ontvangen. Hierbij nodigen

Nadere informatie

Juf Pamela is weer beter. Zij was goed geveld door de griep, maar deze week was ze er gelukkig weer.

Juf Pamela is weer beter. Zij was goed geveld door de griep, maar deze week was ze er gelukkig weer. Nr. 7 vrijdag 28 november 2014 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Agenda vr. 5 dec.: do 18 dec.: vr. 19 dec.: ma. 22 dec. 2014 t/m vr. 2 jan. 2015:

Nadere informatie

A G E N D A. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4

A G E N D A. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4 W E E K B R I E F Nr. 15 04 december 2015 Datum Omschrijving A G E N D A Woe. 16 dec. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4

Nadere informatie

Aan de ouders van de kinderen van groep 1en 2: Nieuwbrief voor het nieuwe thema.

Aan de ouders van de kinderen van groep 1en 2: Nieuwbrief voor het nieuwe thema. Aan de ouders van de kinderen van groep 1en 2: Nieuwbrief voor het nieuwe thema. Allereerst willen we alle ouders en kinderen een heel goed 2015 wensen. We wensen u veel gezondheid en geluk toe. We hopen

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Schoolnieuws 756, 10 oktober 2014 Groep 3

Schoolnieuws 756, 10 oktober 2014 Groep 3 Schoolnieuws 756, 10 oktober 2014 Groep 3 Feest feest feest! Wat een feest afgelopen weken! En op woensdag een super gaaf openingsfeest! Bedankt ouders! Wat wij ook geweldig vonden is al die hulp die we

Nadere informatie

Super bedankt hiervoor. De kunstwerken hebben een mooi plekje gekregen in de hal.

Super bedankt hiervoor. De kunstwerken hebben een mooi plekje gekregen in de hal. December 2015 Talent voor de Toekomst Vorige week kregen we twee mooie kunstwerken aangeboden door de kinderen die hadden deelgenomen aan de workshop Creatief voor de school. Super bedankt hiervoor. De

Nadere informatie

De Schoolkrant. De Schoolkrant

De Schoolkrant. De Schoolkrant De Schoolkrant De Schoolkrant December 2014 SO Alphons Laudy Van de redactie Dit is de tweede schoolkrant van dit schooljaar Deze keer zijn de volgende thema s aan bod geweest: Herfst, Sint en Kerst. Deze

Nadere informatie

Heb je een naam die niet wil rijmen Als Inge, Rutger of Thijmen Gebruik het dan niet aan het einde van de zin Maar gebruik het gewoon aan het begin

Heb je een naam die niet wil rijmen Als Inge, Rutger of Thijmen Gebruik het dan niet aan het einde van de zin Maar gebruik het gewoon aan het begin Het Grote Rijm lied Een gedicht hoort bij Sinterklaas Net als pepernoten, marsepein en speculaas Zinnen aan elkaar te lijmen Door het laatste woord te laten rijmen Dus als ik zeg het is wit, groot en rond

Nadere informatie

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda:

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 35 Ouderavond schooltijden Een aantal weken geleden bent u geïnformeerd over de wijziging van schooljaar schooltijden 2010-2011 vanaf het nieuwe schooljaar, met daarin de aankondiging

Nadere informatie

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Hofbode 4 16 december 2015 o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Informatieochtend Citotoets groep 2 Woensdagochtend 25 november zijn we met de ouders van kinderen van groep

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie