Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b:"

Transcriptie

1 Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b: Wij zijn de groep van juf Anne-Marie. Gr 1-2 b is gestart met 25 kinderen. We gaan er een gezellige tijd van maken! Wat zijn de verschillen tussen vier jarigen groot! Wat hen bindt, is hun nieuwsgierigheid, hun enthousiasme om dingen te leren en de wereld te ontdekken. Dat doen kleuters met al hun zintuigen en bewegend, dansend, zingend, pratend. Wat een geweldige job heb ik!! Kom gerust vaker een kijkje nemen op de site, om te zien waar wij mee bezig zijn. Aan het einde van een thema vindt U een speciale link onder op deze site! Als u wat wilt vragen, loop dan gerust naar schooltijd binnen, de deur is open of mail de juf: adres: Anne-Marie.Beks@skoh-haaren.nl Onze klasseouder is Frauke Schapendonk, mama van Teuntje. Wij vinden het heel leuk dat zij er weer voor ons is. Wij hebben dit jaar ook een stagiaire, juf Jamie. Zij is tot febr 2014 bij ons in de groep.

2 Hoi hoi, Ik ben Jamie van Mensvoort, 25 jaar, en loop stage op de Willibrordusschool in Esch. Op dit moment studeer ik aan de PABO, verkorte deeltijd. Daar studeer ik nu een half jaar en heb binnen deze periode mijn propedeuse gehaald. Naast stage lopen op deze fantastische school ben ik de hele dag met paarden bezig. Dit komt omdat ik mensen en hun paarden train om samen een optimaal resultaat neer te zetten op concours. Zelf rijd ik ook fanatiek paard en neem veel deel aan wedstrijden. Deze hobby is mij met de paplepel ingegoten, want mijn ouders hebben tot vijf jaar geleden een manege bedrijf gerund. Sinds januari 2012 woon ik samen met mijn vriend Freek in Biezenmortel. We hebben het erg gezellig samen. Vanaf 5 mei worden we vergezeld door onze lieve puppy Daddy. Ik wil graag samen met de kinderen een goede basis leggen voor hun verdere ontwikkeling. Elke donderdag ga ik met ontzettend veel plezier naar Esch, om samen met deze kinderen er een geweldige dag van te maken!!! Mocht dit stukje je nieuwsgierig hebben gemaakt? Dan kun je altijd voor aanvullende vragen bij me terecht!! Tot donderdag! Groetjes, Jamie klik hier voor het document 'specifieke kleuterzaken' om alles te lezen rondom de gang van zaken in de kleutergroepen. Letter aanbod week In de lettermuur zit nu de letter V Deze letter wordt aangeboden door het woord: vriendjes Wie weet vindt u, samen met uw kind, nog wel meer spullen in en om het huis die een v hebben. Het zou fijn zijn als deze spulletjes dan mee naar school komen. De Letter Letter aanbod week 37, 38 en 39 Een nieuwe letter! De letter j. Deze letter wordt aangeboden door de woorden jip en janneke. Wie weet vindt u, samen met uw kind, nog wel meer spulletjes in en om uw huis die een j hebben! We zorgen er wel voor dat de letter klankzuiver te horen is en ook zo wordt geschreven. Het zou leuk zijn als deze spulletjes dan mee naar school komen. Het cijfer In onze cijfermuur zit nu het cijfer: 2 Er zijn veel spullen waarbij de 2 centraal staat of waar je er van ziet (bv in de krant, huisnummer, 2 snoepjes, 2 ogen, 2 handen, 2 benen) Het zou leuk zijn wanneer uw kind het zou willen delen dmv tekening, plaatje, foto of anders!

3 In onze cijfermuur zit nu het cijfer: 12 Er zijn veel spullen waarbij de 12 centraal staat of waar je er van ziet (bv in de krant, huisnummer, 12 snoepjes, 12 ogen op 2 dobbelstenen) Het zou leuk zijn wanneer uw kind het zou willen delen dmv tekening, plaatje, foto of anders! Het Woord van de dag Elke dag stellen we een woord centraal: het Woord van de dag. Dit woord kiezen we uit de belangrijke themawoorden of doelwoorden uit de methode Schatkist. Iedere dag kiezen we een ander woord. Met dat Woord van de dag wordt een kort spelletje gespeeld. Op deze manier raakt het kind goed bekend met de betekenis(sen) van het Woord van de dag. Op een speelse manier worden de woorden herhaald. Het geheim van leren zit immers in herhaling. Daarom zou het leuk zijn als de woorden van de dag thuis ook regelmatig terugkomen. Week 38 Week 37 Week 36 Week 35 zich voorstellen de strik de nagel het fornuis op schoot typen opvrolijken de kleedkamer samenwerken de enkel de veter het magazijn sorteren de wimpers de jarige verstoppen de overkant weggaan de lippen Thema: Ons 1e thema is Vriendjes. Net als Jip & Janneke en we hebben het boek gelezen: Wil je mijn vriendje zijn? We hebben het verhaal nagespeeld en ook de platen van het boek in de goede volgorde gelegd. Dat was best nog wel lastig, met zoveel dieren! We hebben ook al gewerkt rondom: ik Hoe zie ik er uit? hoe lang ben ik? hoeveel weeg ik? We hebben elkaars omtrek gemaakt liggend op een rol papier en nu gaan we met wasco onszelf inkleuren. Toch nog best lastig.

4 In de bouwhoek gaan we een huis maken waar onze eigengemaakte Jip & Janneke's in moeten passen. De komende weken zijn we bezig met: Zintuigen We hebben tijdens de mobiliteitsweek Verkeer gewerkt rondom de tractor. Op dinsdag kwam de opa van Dijn met de tractor op school en hebben we alles bekeken, gevraagd, en natuurlijk ook in gezeten, wat is dat hoog. De foto's van de verkeersweek / high tea en schoolviering komen binnenkort op de website onder Fotoalbum. Gezellige high tea met de groepen 1-2: wraps sandwiches cupcakes cocktailbroodjes fruitstick dat was smullen met z'n allen!! Mama's bedankt voor jullie hulp.

5 Vrijdagmorgen 27 september a.s. treden alle kinderen op tijdens de schoolviering van de groepen 1-2. Om 10:30 spelen zij voor alle kinderen van de school en om 11:30 bent u als ouder uitgenodigd om van ons spel te komen genieten. Wij gaan een prentenboek naspelen. Alle kinderen hebben hierbij een actieve rol. Bij de groepen vindt U een lijst waarop U kunt zien, welke rol uw kind(eren) heeft. Alle kinderen maken een masker van hun dier op school. Het zou fijn zijn als uw kind dan kleren aan heeft/ aan krijgt die passen bij dat dier. Het hoeft niet perse een pak te zijn, denk bv aan apenmasker met bruine kleren.

6 Wat hebben wij gezellig, en hard gewerkt deze tijd. We hebben veel gezien en gedaan en als afsluiting ons optreden. De juffrouws waren allemaal en meneer Tom waren allemaal super trots op ons!! Ons lange vers vinden wij erg leuk en kunnen we dan ook helemaal alleen. Kijk maar hieronder bij de liedjes en versjes. 12 aug 2013 Wij starten met een nieuw schooljaar. Ouderinformatie-avond 26 aug 19:30-20:15 u en 20:30-21:15 u Wij zien u dan graag! 4 sept Studiedag 6 sept 12:15 u Kom Esch kijken 16 sept middag Juf Anne-Marie heeft vanmiddag vrij. Mobiliteitsweek Verkeer: sept wij werken oa rondom de tractor juf Anne-Marie 's middags overleg PMM 24 sept juf Carla komt dan in de groep Nieuwtjes en informatie:

7 27 sept Schoolviering groepen 1-2 U als ouder bent welkom om te komen kijken 2 okt Opening Kinderboekenweek met een dans in de krachtgroep. Iedere groep komt die dag in zijn/ haar eigen kleur naar school. 4 okt Dierendag 9 okt Kom Esch kijken 11 okt Studiedag okt Herfstvakantie Klik hieronder als je de stukjes van de website van onze vorige thema's wilt zien: Thema 1: De ijskraam van Jan en San (zomer) Thema 2: De kleine papegaai (herfst) Thema 3: Ritseldans en Notentaart (herfst) Thema 4: Sinterklaas Thema 5: Kerst Thema 6 Kikker in de kou (winter) thema 7 Vriendjes en Pasen Thema 8 Lente (kinderboerderij).pdf Wist U dat...? * wij, krachtgroep lichtblauw, klaar zijn voor de start!

8 * wij, de groepen 1-2, ook klaar zijn voor de start! * wij de Mobiliteitsweek: verkeer hadden * wij allemaal in de tractor mochten * wij nu ook weten hoe een vuilniswagen werkt * wij als afsluiting een tentoonstelling hadden en wij allemaal iets moois daarvoor hadden gemaakt.

9 * wij 12 september een korfbal clinic kregen. * wij erg leuke spelletjes met de bal hebben gedaan * wij als we het goed hadden gedaan een high five mochten geven en zo punten konden verzamelen. * wij het super leuk vonden! * wij ons zelf zijn en dit onze talenten!!

10 * wij een mooie verjaardagskalender met feesttaarten hebben gemaakt, * wij met verf en knikkers het papier zelf hebben gemaakt. * ze mooi bij ons in de klas hangen * wij ook bezig zijn geweest met schaduwen. * dit nog best lastig is * wij dit buiten in de zon goed kunnen laten zien * wij 2 mooie foto's hiervan hebben * wij het al heel gezellig hebben met elkaar, * wij samen werken en elkaar ook helpen, * wij dit met deze foto's aan jullie willen laten zien! * wij Pompom missen en een brief aan hem hebben geschreven * Gelukkig!!! Pompom is weer bij ons in de groep!!!

11 * wij werken met De kracht van 8! * het hierbij gaat om respectvol omgaan met jezelf en de ander. * wij hierbij positieve uitgangspunten hanteren. * we benoemen wat we wel willen in plaats van wat we niet willen.

12 => wij starten met Kracht 1: Ik ben mezelf Liedjes en versjes: In de groepen 1-2 wordt ook veel gezongen. Tekst in een lied- of versvorm spreekt kinderen aan, en is voor kinderen ook goed te onthouden. Liedjes en versjes zijn erg goed om de Nederlandse taal / woordenschat onder de knie te krijgen en ook bv rijmen. Veel kinderen beginnen thuis spontaan te zingen. Op aanraden van een ouder kwam het voorstel om wat liedjes op de site te zetten, zodat de ouders thuis met hun kinderen mee kunnen zingen. liedje van Pompom: Pompom, Pompom, met je neus zo zwart als roet woont bij ons in de klas, heel gezellig, dat is goed. Blauwe muts, groene tas, lacht altijd blij! Lieve lieve lieve Pompom, vriendje van mij. Lieve lieve lieve Pompom, vriendje van mij. klik hier voor het liedje op you tube liedje: Dagen van de week: Maandag, dinsdag, woensdag, ja donderdag, vrijdag, doe maar na. Zaterdag, zondag zijn we vrij, en de week is weer voorbij. Maandag, dinsdag, woensdag, ja donderdag, vrijdag, doe maar na. liedje van de Cijfermuur: Luister wat ik wil vertellen, alle cijfers kun je tellen. Op de cijfermuur kunnen we zien, alle, alle cijfers van 1 tot 10. Luister wat ik wil vertellen, alle cijfers kun je tellen. Op de cijfermuur staan ze allemaal cijfers zijn gewoon onze rekentaal. Een,twee,drie,vier,vijf,zes,zeven, acht,negen,tien, negen,acht,zeven,zes,vijf,vier,drie,twee,een. Een,twee,drie,vier,vijf,zes,zeven, acht,negen,tien, negen,acht,zeven,zes,vijf,vier,drie,twee,een.

13 liedje van de Lettermuur: Kom bij de Lettermuur, kom er maar bij. Plaatjes en letters staan hier rij na rij. Lettertjes samen, dan is het een woord. Een woord dat je vast weleens hebt gehoord. Kom bij de Lettermuur, kom er maar bij. Plaatjes en letters staan hier rij na rij. versje van de Schoolviering: ik ben lekker stout! Ik wil niet meer, ik wil niet meer, Ik wil geen handjes geven! Ik wil niet zeggen elke keer: jawel mevrouw, jawel meneer Nee, nooit meer van m n leven! Ik hou m n handen op m n rug en ik zeg lekker niks terug! Ik wil geen vieze havermout, ik wil geen tandjes poetsen! k wil lekker knoeien met het zout, ik wil niet aardig zijn, maar stout en van de leuning roetsen en schipbreuk spelen in de teil en ik wil spugen op het zeil! En heel hard stampen in een plas en dan m n tong uitsteken en morsen op m n nieuwe jas en ik wil OVERMORGEN pas weer met twee woorden spreken! En ik wil alles wat niet mag, de hele dag, de hele dag! En ik wil op de kanapee met hele vuile schoenen en ik wil aldoor gillen: NEE! En ik wil met de melkboer mee en dan het paardje zoenen. en dat is alles wat ik wil en als ze kwaad zijn, zeg ik: BIL! Prietpraat: We hebben een les met het meten van de omtrek. Dit doen we oa met touwtjes. Het is een moeilijk woord en als ik er naar vraag krijg ik als antwoord => een ommeettrek.

W e l k o m. Leuk dat je er bent!! Heel veel speelplezier allemaal! Op deze site vindt U de actuele informatie.

W e l k o m. Leuk dat je er bent!! Heel veel speelplezier allemaal! Op deze site vindt U de actuele informatie. W e l k o m Wij zijn de groep van juf Anne-Marie en juf Lieke. Juf Lieke komt 2 x in de maand op dinsdag. Gr 1-2 b is gestart met 18 kinderen. 11 kinderen van groep 2 en 7 kinderen van groep 1. Luc is

Nadere informatie

Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b:

Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b: Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b: Wij zijn de groep van juf Anne-Marie. Gr 1-2 b is gestart met 25 kinderen. We gaan er een gezellige tijd van maken! Ondertussen is Ilja gestart. Gezellig. Nog

Nadere informatie

Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b:

Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b: Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b: Wij zijn de groep van juf Anne-Marie. Gr 1-2 b is gestart met 21 kinderen. Wij zijn: sjoerd - esmee - jindy - jace - seline - ilja - yelle - tijn - laura - tessa

Nadere informatie

Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b:

Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b: Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b: Wij zijn de groep van juf Anne-Marie. Gr 1-2 b is gestart met 25 kinderen. We gaan er een gezellige tijd van maken! Ondertussen is Ilja gestart. Gezellig. Nog

Nadere informatie

Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b:

Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b: Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b: Wij zijn de groep van juf Anne-Marie. Gr 1-2 b is gestart met 25 kinderen. We gaan er een gezellige tijd van maken! Ondertussen is Ilja gestart. Gezellig. Nog

Nadere informatie

Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b:

Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b: Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b: Wij zijn de groep van juf Anne-Marie. Gr 1-2 b is gestart met 21 kinderen. Wij zijn: sjoerd - esmee - jindy - jace - seline - ilja - yelle - tijn - laura - tessa

Nadere informatie

Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b:

Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b: Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b: Wij zijn de groep van juf Anne-Marie. Gr 1-2 b is gestart met 21 kinderen. Wij zijn: sjoerd - esmee - jindy - jace - seline - ilja - yelle - tijn - laura - tessa

Nadere informatie

Welkom op de site van groep 1/2 a!

Welkom op de site van groep 1/2 a! Welkom op de site van groep 1/2 a! groep van juf Thijske Verdaasdonk Mocht u vragen of opmerkingen hebben; loop gerust even binnen. Ook kunt u natuurlijk mailen op het volgende e-mail adres: tverdaasdonk@bs-st-willibrordus.nl

Nadere informatie

W e l k o m. Wij hebben er zin in!

W e l k o m. Wij hebben er zin in! W e l k o m Wij zijn de groep van juf Anne-Marie en juf Linda. Juf Linda komt 2 x in de maand op dinsdag. Gr 1-2 b is gestart met 21 kinderen. Er komen nog meer kinderen erbij, leuk joh. Wij hebben er

Nadere informatie

W e l k o m. Foto's van bezoek slaapkamer Sinterklaas. Klik op foto: Foto's van het Herfstuitstapje vindt U hier. Wij hebben er zin in!

W e l k o m. Foto's van bezoek slaapkamer Sinterklaas. Klik op foto: Foto's van het Herfstuitstapje vindt U hier. Wij hebben er zin in! W e l k o m Wij zijn de groep van juf Anne-Marie en juf Linda. Juf Linda komt 2 x in de maand op dinsdag. Gr 1-2 b is gestart met 21 kinderen. Benthe en Mick zijn er sinds de Herfstvakantie bij gekomen.

Nadere informatie

Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b:

Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b: Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b: Wij zijn de groep van juf Anne-Marie. Gr 1-2 b is gestart met 25 kinderen. We zijn nu al met 28 kinderen, leuk joh. We gaan er een gezellige tijd van maken!

Nadere informatie

W e l k o m. Wij wensen jullie allemaal een hele leuke, gezellige en zonnige vakantie!!

W e l k o m. Wij wensen jullie allemaal een hele leuke, gezellige en zonnige vakantie!! W e l k o m Wij zijn de groep van juf Anne-Marie en juf Linda en juf Manon. Juf Linda komt 2 x in de maand op dinsdag. Gr 1-2 b is gestart met 21 kinderen. Sinds de Kerstvakantie zijn we al gezellig met

Nadere informatie

W e l k o m. Fijne Carnavalsvakantie van ons allemaal! Klik op de foto om de kinderen op de Carnavals cat walk te zien!!

W e l k o m. Fijne Carnavalsvakantie van ons allemaal! Klik op de foto om de kinderen op de Carnavals cat walk te zien!! W e l k o m Wij zijn de groep van juf Anne-Marie en juf Linda. Juf Linda komt 2 x in de maand op dinsdag. Gr 1-2 b is gestart met 21 kinderen. Sinds de Kerstvakantie zijn we al gezellig met 25 kinderen.

Nadere informatie

Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b:

Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b: Welkom allemaal op de site van groep 1-2 b: Wij zijn de groep van juf Anne-Marie. Gr 1-2 b is gestart met 21 kinderen. Wij zijn: sjoerd - esmee - jindy - jace - seline - ilja - yelle - tijn - laura - tessa

Nadere informatie

Interactief voorlezen

Interactief voorlezen Lessuggesties Schattig Voor groep 1-2 Interactief voorlezen Voorbereiding Door het boek te lezen en de illustraties op u in te laten werken komt u in de sfeer van het verhaal. Maak twee hoeken in het lokaal.

Nadere informatie

Schmidt. kinder. De mooiste. gedichten. Annie M.G. Met tekeningen van Sieb Posthuma

Schmidt. kinder. De mooiste. gedichten. Annie M.G. Met tekeningen van Sieb Posthuma Annie M.G. Schmidt De mooiste Deze bundel bevat gedichten en illustraties die eerder deel uitmaakten van Een vijver vol inkt (2011, Gouden Penseel 2012). www.queridokinderboeken.nl www.annie-mg.com www.siebposthuma.com

Nadere informatie

U bent op de pagina van groep 1/2 Giraffen van de Walstraschool. Hier kunt u lezen waar de kleuters hoe het komende half jaar

U bent op de pagina van groep 1/2 Giraffen van de Walstraschool. Hier kunt u lezen waar de kleuters hoe het komende half jaar U bent op de pagina van groep 1/2 Giraffen van de Walstraschool. Hier kunt u lezen waar de kleuters hoe het komende half jaar (tot januari 2015) eruit zal zien. Per jaar behandelen we 4 thema s van Schatkist.

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2 Aan de ouders van groep 1 en 2 INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD De eerste weken van het nieuwe jaar zijn al weer voorbij. We hebben met de kinderen gewerkt over de kalender. Hoe ziet

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2A

Nieuwsbrief groep 1/2A Nieuwsbrief groep 1/2A Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2A voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Ineke Harleman en Simone Dreierink Wat

Nadere informatie

Groep 1-2 juf Yvonne. 12YW Pagina 1

Groep 1-2 juf Yvonne. 12YW Pagina 1 12YW Pagina 1 Groep 1-2 juf Yvonne Hallo allemaal! Welkom op de groepspagina van groep 1/2C. Wie zitten er allemaal in onze klas? Dani, Floris, Luca, Sietse, Collin, Puck, Daniel, Matthias, Loek, Isa,

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

!"##$%&'(##"$&)*+),$%&-)).& '(##"$&.$/01$%2& Recht op mening

!##$%&'(##$&)*+),$%&-)).& '(##$&.$/01$%2& Recht op mening "##$%&'(##"$&)*+),$%&-)).& '(##"$&.$/01$%2& Recht op mening Als je iets denkt,geen schrik hebben. Gewoon hardop zeggen.je moet je mening uiten. De andere mensen moeten naar je mening luisteren En er rekening

Nadere informatie

*Tijdens dit thema leren de kinderen verschillende plaatsen te benoemen bijv. op de kast, in het bedje, onder de tafel enz.

*Tijdens dit thema leren de kinderen verschillende plaatsen te benoemen bijv. op de kast, in het bedje, onder de tafel enz. WELKOM PUK!!! Van week 35 t/m 40 gaan wij van start met het thema Welkom Puk. De vakantie is weer voorbij, dat betekent dat er nieuwe baby s en kinderen bij ons op De Boerderij komen. Zo wordt ook Puk

Nadere informatie

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders,

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders, Rups-nieuwtje Best, september 2014 Beste ouders, Dit is het eerste rups-nieuwtje van dit schooljaar. Voor sommige kinderen was onze klas al bekend terrein. Voor anderen is het nieuw om naar school te gaan

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 juli t/m 30 september Agenda: Ma - Di - Wo Break de Maand show door groep 1 om 13.15 uur Do - Gr.7/8 naar de voorstelling Billy the kid om 10.30 uur in Vroomshoop Oud papier wordt

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Informatiefolder groep 1 schooljaar

Informatiefolder groep 1 schooljaar Informatiefolder groep 1 schooljaar 2015-2016. Alle kinderen krijgen deze informatiefolder mee naar huis. Binnenkort hebben wij een gesprek met U waarbij wij de leidraad oudergesprekken bespreken. Voor

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Willen jullie weten hoe een schooldag er bij ons uit ziet? Lees dan maar snel verder..

Willen jullie weten hoe een schooldag er bij ons uit ziet? Lees dan maar snel verder.. Willen jullie weten hoe een schooldag er bij ons uit ziet? Lees dan maar snel verder.. We zijn weer begonnen 8:20 uur gaat de kleuterdeur open. Kinderen kunnen hun jas meteen aan de kapstok hangen, deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief van:

Nieuwsbrief van: Studiedag Volgende woensdag, 5 oktober hebben we de studiedag van Xpect primair. Dat wil zeggen dat op deze dag alle werknemers van Xpect een gezamenlijke studiedag hebben. Dit jaar staat deze dag in het

Nadere informatie

Aan de ouders van de kinderen van groep 1en 2: Nieuwbrief voor het nieuwe thema.

Aan de ouders van de kinderen van groep 1en 2: Nieuwbrief voor het nieuwe thema. Aan de ouders van de kinderen van groep 1en 2: Nieuwbrief voor het nieuwe thema. Allereerst willen we alle ouders en kinderen een heel goed 2015 wensen. We wensen u veel gezondheid en geluk toe. We hopen

Nadere informatie

Vaste rubrieken Van de directietafel

Vaste rubrieken Van de directietafel Schooljaar 2015-2016 Week: 12, nummer 25 Bijbelverhalen deze week: 13 Hij is het echt Johannes 21:1-23 In dit nummer: * Van de directietafel * Nieuws uit groep 5A * Nieuws uit groep 3A * Nieuws uit groep

Nadere informatie

Agenda. Het Ouder Informatiebulletin. oktober 2013. Activiteiten in oktober. Alle kinderen uit groep 1-2 nemen hun lievelingsboek mee naar school.

Agenda. Het Ouder Informatiebulletin. oktober 2013. Activiteiten in oktober. Alle kinderen uit groep 1-2 nemen hun lievelingsboek mee naar school. oktober 2013 Agenda Activiteiten in oktober Alle kinderen uit groep 1-2 nemen hun lievelingsboek mee naar school. Zie 30-09 bericht. 1 Kledinginzameling 4 Dierendag: Neem je dierenknuffel mee! 7 Dag van

Nadere informatie

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg Joepie!! Ik mag naar de basisschool Welkom op basisschool De Mussenberg Zo ziet mijn school er uit Jouw nieuwe school ligt in Horn. De school heeft twee ingangen naar de speelplaatsen. Eén ingang ligt

Nadere informatie

Jaargang 22, nr 02 Vrijdag, 28 augustus 2015

Jaargang 22, nr 02 Vrijdag, 28 augustus 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 22, nr 02 Vrijdag, 28 augustus 2015 Week 36: ma 31 aug., di 1 sept.1 e oudergesprekken Week 37: vrij 11 sept. gr 1 t/m 3 vrij Week 38: geen bijzonderheden Week 39: geen bijzonderheden

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2 B

Nieuwsbrief groep 1/2 B Nieuwsbrief groep 1/2 B Beste ouders, Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van groep 1/2 B voor de komende periode. We wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Wendy Spijkerbos, Marlous

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Schooljaar 2016/2017 Schooltijden Onze schooltijden zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 8:30 uur tot 12:00 uur en van 13:00 uur tot 15:00 uur. Woensdag van 8:30 uur tot 12:30

Nadere informatie

19 oktober 2018 F. Wiedijk jzn straat 1 NIEUWSDRIES. Agenda

19 oktober 2018 F. Wiedijk jzn straat 1 NIEUWSDRIES. Agenda 19 oktober 2018 F. Wiedijk jzn straat 1 1843 JS Grootschermer www.driessenschool.nl NIEUWSDRIES Maandag 22 okt. t/m Herfstvakantie 26 okt. Dinsdag 30 okt. Start nieuw thema; Prehistorie, Grieken en Romeinen.

Nadere informatie

Agenda: Nummer 03: november 2018

Agenda: Nummer 03: november 2018 Nummer 03: november 2018 Agenda: 9 november: Bovenbouw gastles dode hoek 12 november: Deze week rapportgesprekken 14 november: Bieb 11:00 16 november: Rapporten mee naar huis Van Rita: De herfstvakantie

Nadere informatie

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken.

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken. Hoera! Wat leuk dat je bij ons naar school mag. Je wilt vast graag weten wat we allemaal gaan doen. Daarom staat dit boekje op de website van school. Hier staan heel veel belangrijke dingen die handig

Nadere informatie

Nieuwsbrief /2018

Nieuwsbrief /2018 Nieuwsbrief 1 2017/2018 Beste ouder(s), Na een fijne vakantie zijn we in het nieuwe schooljaar begonnen met het anker START van de nieuwe methode Schatkist die we nu in de klas gebruiken. Deze methode

Nadere informatie

Kinderen leren spelenderwijs in hun eigen tempo en aan de hand van een visuele ondersteuning overzicht en grip krijgen op de tijd.

Kinderen leren spelenderwijs in hun eigen tempo en aan de hand van een visuele ondersteuning overzicht en grip krijgen op de tijd. naar de basisschool Algemene informatie omtrent de kleutergroepen *Schooltijden 8.30u.-12.00u. (woensdag tot 12.30u.) 13.00u.-15.00u. Dagindeling en praktische zaken Hoe de dag is ingedeeld is te zien

Nadere informatie

Delft,

Delft, www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Delft, 30-09-2016 Inhoud Zomerfeest op zaterdag 17 september... 1 Belangrijk nieuws uit de kleutergroepen... 2 De Vindplaats... 3 Maandsluiting...

Nadere informatie

Week van 21 september tot 25 september 2015

Week van 21 september tot 25 september 2015 Week van 21 september tot 25 september 2015 Project: verkeer: fiets/verkeersborden Maandag: Zoals elke maandag startten we met het forum, gevolgd door de praatronde. Aangezien de herfst officieel van start

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter k Cijfers Engels Gezond Spreekavond Actie IRS Telefoonnummer Dierendag Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuws uit groep 6: P.B.S. beloningen

Nieuws uit groep 6: P.B.S. beloningen Nieuws uit groep 6: We hebben weer een leuke periode achter de rug, waarin we ook veel hebben gedaan. Hieronder kunt u mee lezen en genieten van al onze belevenissen! Wie ben jij? Het Wie ben jij spel

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen.

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen. Nieuwsbrief groep 4a Een nieuw schooljaar Na de vakantie is iedereen van groep 4a met veel zin en inzet begonnen aan het nieuwe schooljaar. Springend en klimmend gingen we de school in! We hebben een nieuw

Nadere informatie

Naam: Welkom op De Leer!

Naam: Welkom op De Leer! Naam: Welkom op De Leer! Basisschool De Leer St. Michielsstraat 6 7255 AP Hengelo 0575-46 17 15 Welkom! Hallo, Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons in de klas. Nu mag je een paar keer komen

Nadere informatie

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen.

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen. 1 0 5 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. De informatieavond (middag) van vorige week donderdag is met groot enthousiasme ontvangen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

U bent op de pagina van groep 1/2 Apen en Giraffen.

U bent op de pagina van groep 1/2 Apen en Giraffen. U bent op de pagina van groep 1/2 Apen en Giraffen. Hier kunt u lezen hoe het komende schooljaar van de kleuters eruit zal zien. Wij werken altijd in thema s. Met het werken in thema s stimuleren wij de

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF nr. 1 DIEREN. Onze nieuwe groep 1-2. Aan de ouders van groep 1 en 2, Het nieuwe thema waar we 3 weken over werken is: dieren.

INFORMATIEBRIEF nr. 1 DIEREN. Onze nieuwe groep 1-2. Aan de ouders van groep 1 en 2, Het nieuwe thema waar we 3 weken over werken is: dieren. Aan de ouders van groep 1 en 2, INFORMATIEBRIEF nr. 1 DIEREN Onze nieuwe groep 1-2. Het nieuwe schooljaar is weer begonnen en net als vorig jaar krijgt u af en toe een nieuwsbrief, met informatie over

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 29 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 29 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 29 september 2017 Beste ouders, Kinderboekenweek Komende week is het al weer zover, de Kinderboekenweek gaat van start! Op woensdag 4 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2A

Nieuwsbrief groep 1/2A Nieuwsbrief groep 1/2A Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2A voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Marijn Hemken Simone Dreierink Wat gaan

Nadere informatie

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers November 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers We wensen jullie allebei een fijne tijd op onze school. Afsluiting Kinderboekenweek Op vrijdag

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 Agenda: 12 oktober 11.30 overleg overblijfmoeders 15 oktober 15.15 uur overleg dankdagcommissie 18 oktober 11.00 uur peuteruurtje Jarig: Deze week geen jarigen op

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Nieuwe prentenboeken bij de bibliotheek Wie wil ons helpen? Letterfeest i Gezond Wennen

Nadere informatie

Bijna jarig! Mijn gebod is dat jullie elkaar liefhebben, zoals Ik jullie heb liefgehad Johannes 15:12. De Bron. In dit nummer:

Bijna jarig! Mijn gebod is dat jullie elkaar liefhebben, zoals Ik jullie heb liefgehad Johannes 15:12. De Bron. In dit nummer: De Bron Oktober 2014 Bijna jarig! Jonathan, 15 oktober Sem, 27 oktober Allebei een hele fijne dag! Mijn gebod is dat jullie elkaar liefhebben, zoals Ik jullie heb liefgehad Johannes 15:12 In dit nummer:

Nadere informatie

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag.

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag. Weekmail obs Hagen 5 april 2019 De Koningsspelen Op vrijdag 12 april doen we weer mee met de Koningsspelen. Twee studenten van het Graafschap College hebben deze hele dag voorbereid. Op 12 april krijgen

Nadere informatie

Oirschot Welkom bij het kinderdagverblijf!

Oirschot Welkom bij het kinderdagverblijf! Oirschot Welkom bij het kinderdagverblijf! ikook! Oirschot Castaert 98 5688PG Oirschot T:040-3333801 W: www.ik-ook.nu E: oirschot@ik-ook.nu Dit is ons kinderdagverblijf: Guppies Kinderdagverblijf voor

Nadere informatie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Informatiebulletin van De Evenaar www.basisschooldeevenaar.nl belevenaar@hotmail.com Informatie vanuit

Nadere informatie

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe!

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe! NUMMER 1 JAARGANG 30 02-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 september Informatieavond groep 8 locatie Eem 6 september Schoolfotograaf individueel locatie Revius 7 september Schoolfotograaf groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Simone Dreierink Wat gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter M TAAL THUIS Kleurplaat Voorlichtingsuurtje Oudermorgen Spelinloop Computeren gr.2

Nadere informatie

Thema 1: Wie zijn wij?

Thema 1: Wie zijn wij? Thema 1: Wie zijn wij? Verhaallijn We zitten in een nieuwe groep en we moeten allemaal nog een beetje aan elkaar wennen. Op een ochtend vinden we een brief van een wezentje. Hij vraagt of hij in onze klas

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE Belangrijke data. Maandag 4 september: Jaarkalender mee. Dinsdag 5 september: 20.00u u Informatieavond gr.

INHOUDSOPGAVE Belangrijke data. Maandag 4 september: Jaarkalender mee. Dinsdag 5 september: 20.00u u Informatieavond gr. 31-08-2018 Belangrijke data INHOUDSOPGAVE Inhoud Belangrijke data... 1 Goed van start... 1 Even voorstellen nieuwe leerkrachten... 1 Even voorstellen stagiaires.. 2 Schoolreisje... 3 Luisvrij... 3 Koelkast...

Nadere informatie

April 2019 STEIJAERTNIEUWS

April 2019 STEIJAERTNIEUWS O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STEIJAERTNIEUWS April 2019 NIEUWS

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Welkom Emir en Aksenia zijn nieuw op de Bijtjes groep, wij heten ze van harte welkom.

Welkom Emir en Aksenia zijn nieuw op de Bijtjes groep, wij heten ze van harte welkom. Nieuwsbrief September 2015 Hallo lezers van de Lila nieuwsbrief, Als team Lila hopen wij dat jullie een fijne zomervakantie achter de rug hebben gehad. Wij staan helemaal startklaar om de kinderen weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

Nieuws uit groep 6: Joris beste speler van de week! De Carrousel rent

Nieuws uit groep 6:  Joris beste speler van de week! De Carrousel rent Nieuws uit groep 6: We hebben weer een leuke en drukke periode achter de rug, waarin veel is gedaan. Hieronder kunt u mee lezen en genieten van al onze belevenissen! Joris beste speler van de week! Net

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 21 oktober jaargang 31 nr.2

Nieuwsbrief. 21 oktober jaargang 31 nr.2 Nieuwsbrief 21 oktober jaargang 31 nr.2 Kinderboekenweek Van 5 t/m 16 oktober was het weer Kinderboekenweek. Opa s en oma s stonden centraal tijdens het thema: Voor altijd jong! In veel klassen zijn opa

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Simone Dreierink Wat gaan

Nadere informatie

kalender 26 september 27 september 3 oktober 5 oktober Start Kinderboekenweek 9 oktober 12 oktober 15 t/m 19 oktober 22 oktober Kennismaking nieuwe

kalender 26 september 27 september 3 oktober 5 oktober Start Kinderboekenweek 9 oktober 12 oktober 15 t/m 19 oktober 22 oktober Kennismaking nieuwe octopost 19-9-2018 - nr. 5 Studiedag 26 september Op woensdag 26 september a.s. hebben wij onze eerste studiedag van dit schooljaar. De schoolkinderen zijn dan allemaal vrij, ons peuterwerk is wel gewoon

Nadere informatie

Lesbrief groep 1 en 2 Winter

Lesbrief groep 1 en 2 Winter Lesbrief groep 1 en 2 Winter De vakantie ligt al weer een week achter ons en langzaam beginnen de kleuters alweer te wennen. Vorige week maandag zijn we begonnen in de kring en ze zaten vol verhalen over

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

Vanaf 5 oktober tot aan de Herfstvakantie zijn we in de hele school met de Kinderboekenweek bezig.

Vanaf 5 oktober tot aan de Herfstvakantie zijn we in de hele school met de Kinderboekenweek bezig. Brede school Het DOK DATUM 30 september 2016 ONDERWERP Nieuwsbrief Omgeving van de school Op het memobord in de Centrale Hal hangen de nieuwste plannen van de omgeving van de school. Je krijgt door de

Nadere informatie

Nieuws van. Even voorstellen: Waterleidingbedrijf en Jordy. 4 oktober 2013, jaargang 16, nr. 3

Nieuws van. Even voorstellen: Waterleidingbedrijf en Jordy. 4 oktober 2013, jaargang 16, nr. 3 4 oktober 2013, jaargang 16, nr. 3 Nieuws van. Even voorstellen: Mijn naam is Arianne Schilthuizen en ik ben 20 jaar. Ik doe de pabo in Leiden en ik kan nadat ik twee weken geleden op mijn eigen school

Nadere informatie

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Maart 2019

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Maart 2019 t Talent Maart 2019 Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Via deze weg wil ik (Maikel) u informeren dat ik volgend schooljaar een nieuwe baan heb.

Nadere informatie

Klaskrantje van groep 1.

Klaskrantje van groep 1. Klaskrantje van groep 1. Week : 9 Thema: Oranje! Maandag 24 oktober. Vandaag is Milan kapitein. De kleuters vertellen een beetje. Anderen luisteren. Over de brandweer, wordt niks meer gezegd. Voorlopig

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Joepie!! Ik mag naar OBS Ekenrooi

Joepie!! Ik mag naar OBS Ekenrooi Joepie!! Ik mag naar OBS Ekenrooi Dit is mijn school Hallo allemaal. Joepie, ik mag bijna naar de basisschool! Soms ga ik al eens kijken met mijn mama of papa. De school is heel groot. Er is een speelplaats

Nadere informatie

Voor het eerst naar school

Voor het eerst naar school Voor het eerst naar school Welkom op De Wonderboom Uw kind gaat binnenkort voor het eerst naar school. We wensen jullie een fijne tijd toe op De Wonderboom. Dit boekje informeert over verschillende zaken

Nadere informatie

Open podium (11.30 uur) Ouders zijn welkom vanaf 11.20u. Nieuwsbrief 4 Maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober: Herfstvakantie

Open podium (11.30 uur) Ouders zijn welkom vanaf 11.20u. Nieuwsbrief 4 Maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober: Herfstvakantie 29 september 2017 - nummer 3 Belangrijke data Woensdag 4 oktober Licht-aan-actie ( fiets mee groep 5 t/m 8) Start KinderBoekenWeek Korfbaltoernooi gr 5-6 Dierendag Donderdag 5 oktober Dag van de leraar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 december 2015 SWS DE VLIEGER

Nieuwsbrief 18 december 2015 SWS DE VLIEGER Nieuwsbrief 18 december 2015 SWS DE VLIEGER Agenda voor de komende tijd 18 december ALLE KINDEREN s MIDDAGS VRIJ 4 januari De eerste schooldag in 2016 6 januari LOT 12 januari OUDERAVOND 18 22 januari

Nadere informatie

Lespakket. Ssst de tijger slaapt. Door: Maike Douglas jufmaike.nl. De lessen met een * ervoor zijn alleen geschikt voor kleuters. ã jufmaike.

Lespakket. Ssst de tijger slaapt. Door: Maike Douglas jufmaike.nl. De lessen met een * ervoor zijn alleen geschikt voor kleuters. ã jufmaike. pakket Ssst de tijger slaapt De lessen met een * ervoor zijn alleen geschikt voor kleuters. Door: Maike Douglas jufmaike.nl 1. Dieren uit het boek Sorteren van de dieren die in het boek voorkomen Woordenschat

Nadere informatie

Minibabbel. Lente/pasen

Minibabbel. Lente/pasen Minibabbel Lente/pasen maart/april 2019 Voorwoord Na een lange winter is het dan eindelijk lente! Langzaamaan komen de bloembollen boven de grond en schijnt de zon weer langer. Ook de jonge dieren zijn

Nadere informatie

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond Nr. 1 September 019 Op de achterkant: School weer begonnen Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een fijne zomervakantie. Vanaf nu is het echter weer tijd om naar school te gaan! Wij gaan weer ons

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie