De meest opwindende manier om foto's en video's op TV te beleven

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De meest opwindende manier om foto's en video's op TV te beleven"

Transcriptie

1 De meest opwindende manier om foto's en video's op TV te beleven Met MAGIX Foto's op CD & DVD 7 deluxe wordt u de regisseur van een bioscoopwaardige fotoshow. Verander foto's en video's in een indrukwekkende TV-belevenis, levendig en vol beweging ook in breedbeeldformaat! De 42-voudig testwinnaar heeft gewoon méér te bieden: TV-fotoshows met individuele DVD-menu's, professionele animaties, overgangen en 3D-effecten. Deze vult u aan met uw eigen gesproken commentaar en sfeervolle achtergrondmuziek. Zo worden uw presentaties levendige, multimediale herinneringen ook op draagbare spelers en online! NIEUW! Indrukwekkende effecten zoals beeld-in-beeldanimaties en bijvoorbeeld klassiekers als splitscreen en mozaïekcollages Ondersteunt digitale fotolijstjes met foto's en fotoshows inclusief geluid Webintegratie: aanvullende foto's, muziek en teksten kunt direct van internet naar uw project laden U kunt uw DVD-project compleet met menu als interactieve PC-show met hoge resolutie exporteren Uitgebreide fotobewerking is mogelijk met de MAGIX Xtreme Photo Designer 6 Dankzij de vele suggesties en fantastische sjablonen kunt u verbluffend snel en eenvoudig vormgeven

2 Met MAGIX Foto's op CD & DVD 7 deluxe heeft u de software die de meeste onderscheidingen heeft gekregen in handen om foto's en video's op DVD te branden en ervan te genieten op TV. Geniet van spannende fotoshows en de vele mogelijkheden die het programma te bieden heeft! Bij de fantastische camerabewegingen en zooms, overgangen, animaties en muziek vindt u altijd iets dat bij de gelegenheid past. Binnen de kortste keren maakt u uw persoonlijke meesterwerk om van te genieten op televisie, PC, draagbare apparatuur of op internet! 1. Foto's en video's selecteren Importeer uw foto's en video's van digitale camera's, mobiele telefoons, geheugenkaarten, CD's en DVD's en andere bronnen. De Importassistent zorgt voor een supersnelle thumbnailpreview, kan zelfstandig de verschillende mediumtypen herkennen en helpt u bij de indeling van uw media. 2. Effecten en muziek toevoegen Volautomatisch of individueel de keuze is aan u! Dankzij de handige assistenten worden uw foto's en foto's een cinematografisch hoogtepunt. 3. Het resultaat: levendige herinneringen! Geniet samen met vrienden en familie van uw showmoment: via een DVD-speler kunt u uw herinnering heel eenvoudig op televisie of een groot scherm presenteren. Dat roept reacties op!

3 Functies in de deluxe-versie Geen pixel teveel HD DVD + Blu-ray TM Uw digitale camera kan ongelooflijk veel haarscherpe pixels opslaan 5 miljoen, 6 miljoen, 8 miljoen en meer. Gebruik elke beschikbare pixel voor de weergave in High Definition-formaat. Voor uw moderne televisie brandt u de fotoshow in 16:9-formaat (breedbeeld) heel eenvoudig in DH- DVD-formaat op een gewone lege DVD. MEER: Foto's op CD & DVD 7 deluxe ondersteunt ook Blu-ray disks, brandt fotoshows als video en archiveert project- en originele bestanden. De passende trailer voor uw fotoshow Laat de spanning stijgen met geanimeerde DVDmenu's met losse scènes of momentopnamen van de film. Uw software maakt van uw foto's een eigen menufilm die als geanimeerde DVD-menu automatisch op de achtergrond loopt. U maakt probleemloos vloeiende intro-overgangen dankzij indrukwekkende animaties óók in 3D! NIEUW: splitscreen en beeld-in-beeldanimaties U kunt niet alleen in uw DVD-menu maar ook tijdens de fotoshow genieten van beeld-in-beeldanimaties. Met de automatisch gearrangeerde en geanimeerde collages uit meerdere losse foto's of video's maakt u bekende 'effectklassiekers' zoals bijvoorbeeld een splitscreen (zoals parallel naast elkaar lopende scènes in de film) of beeld-inbeeld-composities als bij televisiejournaals. NIEUW: DVD-project 1:1 voor de PC uitvoeren Beleef uw DVD-project als interactieve PC-show met hoge resolutie in WMV-HD-formaat. Met één klik kunt u uw complete diskproject inclusief DVD-menu voor het computerbeeldscherm exporteren. Daarbij wordt de resolutie automatisch aangepast aan de huidige resolutie van het beeldscherm van de gebruiker als 1:1-image van excellente kwaliteit!

4 NIEUW: digitale fotolijstjes Bewegende foto's op het dressoir of aan de muur zijn de nieuwste trend! Digitale fotolijstjes spelen foto's en diashows zelfs met muziek af. MAGIX Foto's op CD & DVD 7 deluxe exporteert uw fotocollectie en fotoshows in het Motion-JPEGformaat en zet ze direct op het apparaat. Het internet een bron van inspiratie NIEUW: in Foto's op CD & DVD 7 deluxe is een webbrowser geïntegreerd om inhoud van internet zonder omwegen naar uw eigen diskproject te laden. Maak uw keuze en kopieer alles met een druk op de knop naar de Mediapool. Audiobestanden kunt u opnemen via de analoge ingang van de geluidskaart. De media staan daarna meteen klaar voor gebruik in uw eigen fotoshow. NIEUW: met MAGIX Screenshare is het nu mogelijk om uw beeldscherminhoud live via internet met andere gebruikers uit te wisselen. Gebruikers die MAGIX Screenshare installeren kunnen op elkaars beeldscherm kijken. En dat is nog niet alles... Als tweede stap na een registratie tegen betaling is het zelfs mogelijk om via uw eigen PC actief te worden op het beeldscherm van de ander en zo met elkaar samen te werken. U kunt elkaar helpen, functies actief uitleggen, meehelpen met het monteren van fotoshows en nog veel meer. Voor elke stemming het juiste geluid: MAGIX Soundtrack Maker Zonder muziek zijn uw fotoshows nog niet echt af. Muziek brengt beweging in de show en een echte film heeft een soundtrack nodig! Met de MAGIX Soundtrack Maker kunt u uw foto's voorzien van muziek die past bij de stemming van uw fotoshow. Afzonderlijke gedeelten van de fotoshow worden daarbij verschillend geaccentueerd, van geheimzinnig tot vrolijk precies zoals u het wilt!

5 Elke fotshow als Flash -video Flash -video's combineren de voordelen van kleine bestandsgrootten met optimale kwaliteit voor internet en zijn dan ook ook 'state of the art' op het web. Het MAGIX Online Album bevat een exportfunctie voor zijn Flash -videospeler zodat u in de toekomst elke fotoshow als Flash -video in alle gewenste HTML-websites kunt integeren. De perfecte oplossing om een video snel in uw eigen website of een internetportaal te integreren. NIEUW: bovendien kunt u uw foto- en videoshows nu ook heel eenvoudig als FLV*-bestand exporteren, dus zonder speler. Dat is interessant wanneer u uw Flash -video naar een community of een ander internetportaal wilt uploaden dat al een geïntegreerde videospeler heeft. *Aan de plug-in voor FLV-export zijn kosten verbonden Bonus: foto's nauwkeurig restaureren Uw mooiste fotoherinneringen zijn het waard om perfect naar buiten te komen. Voor nauwkeurige fotobewerking ontvangt u gratis het programmapakket MAGIX Xtreme Photo Designer 6. De fotobewerkingssoftware ondersteunt u met een Opgavenassistent die precieze, stapsgewijze aanwijzingen én een snelle toegang tot de passende gereedschappen bevat. Handige 1 Click-gereedschappen voor belichting en kleur, rode ogen-correctie en horizoncorrectie brengen uw foto's in een handomdraai tot stralen. Met de gereedschappen zoals bijvoorbeeld het stempel, de softfocus, de toverstaf en de magnetische lasso kunt u uitgebreide fototaken zoals retoucheren en klonen snel een eenvoudig uitvoeren. Effectfilters kunnen foutjes optisch corrigeren en uw foto's er als een schilderij of zeefdruk uit laten zien. Laat u verrassen door de interessante beeldcomposities! De voordelen van de deluxe-versie NIEUW! Fotoshows kunt u incl. geluid op digitale fotolijstjes zetten (MJPEG-formaat) NIEUW! 1:1-image van een DVD-project voor de PC: WMV HD-formaat incl. DVD-menu NIEUW! 5 professionele beeld-in-beeld-animaties voor splitscreen-effecten NIEUW! Inhoud van internet direct via de interne webbrowser naar uw project laden NIEUW! Optionele FLV-export** NIEUW! MAGIX Xtreme Photo Designer 6 Archivering van originele foto's, fotoshows en projecten op Blu-ray disk HD-DVD-formaat brandt u op voordelige lege DVD's, TV-Showtime-DVD's en MultiDiscs (gewone video- DVD, WMV HD-disk en projectback-up op één DVD), Ondisc Editing Geluidsnabewerkingsarchief, bewerkbaar volumeverloop, MAGIX Soundtrack Maker U kunt fotoseries als geanimeerde afbeeldingen voor internet uitvoeren (animated GIF-export), exporteren naar draagbare apparatuur, foto- s versturen en losse beelden via een videocamera maken (bijvoorbeeld webcam). MAGIX Music Editor 2.0, MAGIX Print Studio 3.5

6 Meer functies Individueel vormgeven De Mediapool maakt de creatie van individuele arrangementen met filmische overgangen en spectaculaire effecten wel héél eenvoudig: met dynamische camerabewegingen, zooms en geselecteerde decoraties worden uw geoptimaliseerde foto's en video's nóg levendiger. Optimaliseren Decoreren Camerabeweging Draaien Overgangen Voor elke gelegenheid de passende stijl: MAGIX MovieShow Maker Maakt u ook de meeste foto's op vakantie en tijdens feestelijke gelegenheden? Wij hebben ons afgevraagd hoe wij uw mooiste fotoherinneringen het beste kunnen decoreren en hebben enkele klassieke en bijzondere fotoshowstijlen ontwikkeld rond alle belangrijke thema's, van strandvakantie tot muziekvideo. In combinatie met uw foto's ontstaat in een handomdraai een show die al overgangen, effecten, decoraties, geluiden en achtergrondmuziek bevat en uw foto's eenvoudigweg in een film verandert. NIEUW: interactieve onlinepresentaties U kunt uw fotoshow ook in een gratis MAGIX Online Album presenteren en u kunt direct vanuit het programma uploaden. Nieuw en uniek: nu kunt u het interactieve startmenu van uw diskproject ook meteen uploaden: het 1:1-image van een DVD op internet voor een wereldwijde verbinding met vrienden en familie.

7 NIEUW: kennisuitwisseling in de Community Ook in de MAGIX Community is het een en ander gebeurd. Naast de spectaculaire verscheidenheid aan inhoud en formaten die u daar kunt gebruiken en uploaden bevat de Community nu een nieuw, buitengewoon communicatief platform: magix.info de Multimedia Kennis Community (Engelstalig). Hier gaat het om de kennisuitwisseling met andere gebruikers, om vragen en antwoorden, wederzijds discussiëren en laten zien, online training, kooptips en chat. NIEUW! Intuïtieve gebruikersinterface: twee kleuralternatieven met overzichtelijke beginnermodus NIEUW! Automatische panoramafuncties voor creatieve fotomontages Beeldvullend werken in elk formaat: ook op widescreenlaptops NIEUW! Merkbaar vloeiender en snellere performance door hardewareversnelling (Dual Core-processor, Nvidia-grafische kaart) NIEUW! 3:2-formaten (bijvoorbeeld van spiegelreflexcamera's of scans) worden nu automatisch beeldvullend zonder zwarte randen weergegeven al naar gelang het showformaat in 4:3 of 16:9. Import en uitvoer van MPEG-4**-video's voor MP3- en multimediaspelers Uitgebreide bestandsimport- en export Titeleditor met onbegrensde mogelijkheden: positie, beweging, design, 3D-effecten NIEUW! Verfijndere resolutie voor lettertypen 3D-animaties en 'magnetische' objecten: decoratie-elementen volgen automatisch bewegingen Geluids- en beeldoptimalisatie, non-destructieve bewerking Tijdlijnmodus voor gedetailleerde arrangementen met alle sounds en titels Bonus: MAGIX Foto Manager 2008, Mufin MusicFinder

8 Bedieningspanelen De perfecte verbinding: producten en Online Services van MAGIX Elk MAGIX-product biedt naar wens directe en handige verbindingen met de multimediale online wereld: Presenteer foto's, video's en muziek direct in uw Online Album of in wereldwijde internetcommunities. Vind professionele sjablonen & inhouden ter verrijking van uw eigen projecten in de online mediacatalogus. Maak in een paar simpele stappen uw eigen website met professioneel Flash -design met foto's, video's, muziek & indrukwekkende animaties. Laat prachtige fotoafdrukken snel, eenvoudig en goedkoop thuisbezorgen. Ervaar deze en andere Online Services op

9 Overzicht van de functies Inlezen & opnemen De gestegen programmaperformance in computers met Dual Core-processors is indrukwekkend! De hardewareversnelling zorgt voor een stabiele en vloeiende beeldvullende weergave, ook bij effecten die veel rekenkracht kosten zoals overgangen, weergave van beelduitsnedes, positiewisselingen etc. Foto's en video's van digitale camera's laden Foto's van mobiele telefoons, foto- CD's/-DVD's, geheugenkaarten etc. inlezen Papieren foto's inscannen Commentaar inspreken Automatische formaataanpassing van 3:2-foto's Ook voor 16:9-foto's van groothoekcamera's Ondersteunt ook Kodak Photo-CD (PCD) en externe stations via USB en seriële interfaces Directe scannerverbinding (TWAIN -compatibel) Synchroon met het beeld met de microfoon spraak opnemen NIEUW! Foto's in 3:2-formaat automatisch beeldvullend zonder zwarte randen weergeven (4:3 of 16:9). Ideaal voor digitale spiegelreflexcamera's en ingescande foto's. Optimaliseren & mooier maken Bezitters van een widescreenlaptop kunnen hun geluk op met de software van MAGIX: het programma vult elke breedbeeld-tft- en widescreendisplay optimaal, bijvoorbeeld 16:10 zodat er geen ruimte verloren gaat. 1 Click-beeldoptimalisatie Auto-Belichting, Auto-Kleur, selectieve helderheid, scherpte, helderheid/contrast, witbalans, rode ogencorrectie, kleurtint, uitsnede, rotatie Nauwkeurige instelling voor foto & video Beeldkwaliteitsgarantie Klankoptimalisatie Precieze beeldgrootte, -positie, -draaiing en-spiegeling Garandeert de beste resolutie voor elk doelmedium (bijv. TV) Achtergrondmuziek en gesproken commentaar verbeteren: stereoverbreding, equalizer, verwijderen van storende geluiden en nog veel meer. Topkwaliteit voor TV, PC en beamer 100% kleurecht, beeldvullend zonder afsnijden en flikkeren en nog veel meer Intuïtieve gebruikersinterfaces Niet-destructieve bewerking NIEUW! Stijlvol design (2 kleuralternatieven), beginnermodus, beeldvullend, ook op widescreenlaptops Handig & veilig: originele bestanden blijven altijd behouden

10 Arrangeren & creëren Fotoshows met ondertiteling en korte beschrijvingen laten de spanning stijgen en zorgen voor een goede stemming. Als u graag schrijft kunt u zich nu verheugen op haarscherpe titels en teksten aangezien het uiterlijk van de lettertypen sterk werd verbeterd. Overzicht, Storyboard, Tijdlijn Automatische MovieShow Maker Mediapool Decoraties Automatische panorama's Staande foto's opwaarderen Alle foto's handig sorteren, draaien, arrangeren en van geluid voorzien 15 stijlen voor te gekke fotoshows met ritmische beeldwisselingen Foto's en video's kunt u moeiteloos laden, optimaliseren, betitelen, decoreren en van effecten voorzien (camerabewegingen, zooms, overgangen) 100 elementen en animaties (comic, lijst etc.) NIEUW! Panoramafuncties voor creatieve fotomontage incl. brandpuntherkenning. Bij het bekijken van breedbeeldfoto's wordt er een camerabeweging uitgevoerd. Voorkom zwarte randen door eigen achtergronden, kleuren en creatieve effecten 1 Click-animaties Maken foto's levendig: lenzen- en kleureffecten etc. Overgangseffecten Video-effecten & camerabewegingen Titelgenerator MAGIX Soundtrack Maker Thematische achtergrondmuziek Snellere performance 70 sjablonen: beeld-in-beeld, 3D-powereffecten en nog veel meer 30 sjablonen voor SpecialFX, zooms en panoramabewegingen BETER: haarscherpe teksten met 30 sjablonen (bijv. vloeiend intro/outro, ondertiteling) Creëert persoonlijke achtergrondmuziek met bij uw afzonderlijke foto's passende stemmingswisselingen (vrolijk, spannend, cool etc.) Meegeleverd: achtergrondmuziek in diverse genres, passende songs voor feestelijke gelegenheden en vakantie NIEUW! Gestegen performance voor schokvrije beeldvullende weergave door hardwareversnelling

11 Branden & presenteren De Brandassistent zet uw project zonder omwegen op DVD. Alle formaatinstellingen van uw fotoshow worden automatisch overgenomen, de decoderinstellingen zijn ingesteld voor een optimaal resultaat voor hoogwaardige foto's en schokvrije bewegingen bij elke resolutie. Interactieve DVD-menu's (4:3 en 16:9) Menu's van eigen afbeeldingen Fotoshows voor TV branden Foto-CD/-DVD-ROMs Universele brandmodule voor data Double-layer-DVD's DVD-kopieën online presenteren MAGIX Screenshare magix.info MAGIX Kennis Community MAGIX Fotoboek Service 75 individueel aanpasbare sjablonen met intro's, achtergronden (video/muziek), animaties en nog veel meer, incl. realtime preview 10 sjablonen voor DVD-menu's uit afbeeldingen van uw fotoshow (3D-animaties, vloeiende intro-overgangen en nog veel meer) Brandassistent voor alle disktypen (DVD, (S)VCD, mini-dvd etc.) Vereeuwigt fotoarchieven incl. PC-afspeelsoftware op disk Voor kopieën van uw fotoshowdisks, projectback-ups en nog veel meer Voor langere en nog meer fotoshows per disk NIEUW! Gemengde albums (foto's, video's en muziek) interactief presenteren met een menukeuze als bij een DVD NIEUW! Beeldscherminhoud kunt u via internet op PC's van vrienden laten zien. Ideaal voor persoonlijke communicatie en wederzijdse hulp NIEUW! Kennisuitwisseling met gebruikers met dezelfde interesses (Engelstalig) NIEUW! Hoogwaardige fotoboeken die u naar eigen smaak kunt vormgeven en bestellen Bestandsondersteuning & -omzetting Foto: im-/exporteert JPG, BMP, GIF, TIF, PSD etc./ importeert van Kodak Photo-CD (PCD) / geanimeerde internetafbeeldingen als decoratie-elementen gebruiken (animated GIF-import) Video: importeert MOV / im-/exporteert AVI, WMV 9, MPEG-1 & -2* etc. / exporteert Real Helix (RealVideo & RealAudio) / import en export van MPEG-4**-video's (optioneel**) en NIEUW! Flash video-export** Audio: importeert camerageluid, niet-kopieerbeveiligde CD-titels, MP3, OGG, WAV etc. / geluidsopname U kunt alle video-, foto- en muziekbestanden licentievrij gebruiken overeenkomstig de licentievoorwaarden (zie programma-installatie). *MPEG-2-codec is meteen na de gratis activering te gebruiken **MPEG-4-codec pas na een activering tegen betaling FLV-export pas na aanschaf van de plug-in tegen betaling

12 Systeemeisen Voor Microsoft Windows 2000 XP Vista Minimale configuratie: PC met Intel Pentium of AMD Athlon vanaf 700 MHz Werkgeheugen minstens 512 MB Ruimte op de harde schijf voor programmagegevens minstens 500 MB, voor videodata minstens 1 GB (5 GB aanbevolen), voor het branden van (S)VCD 700 MB extra, voor DVD minstens 4,7 GB extra. 16 bit geluidskaart, DVD-station, Microsoft compatibele muis SVGA-grafische kaart met minimaal 4 MB RAM, resolutie min x 768 met 16 bit high colour 3D-powereffecten met OpenGL / DirectX9-ondersteuning en Microsoft Windows Media Player vanaf versie 7.0 Min. 32 MB XVGA-kaartgeheugen voor 3D-powereffecten, in HD-fotoshows 64 MB aanbevolen Het maken van CD's met SCSI- of IDE-CD-R(W)-brander, DVD's met DVD-/+R(W)-brander MAGIX Online Services alleen met internetverbinding en Microsoft Internet Explorer vanaf versie 6.0 * 42-voudig testwinnaar heeft betrekking op de volgende versies van MAGIX Foto's op CD & DVD: 6.5, 6, 5.5, 5, 4.5, 4.0, 3.5, 3.0, 2.5, 2,0. Testzeges uit andere landen hebben betrekking op de landspecifieke versies. Meer info op * Meestgekochte fotosoftware heeft betrekking op de hoeveelheid verkochte softwareproducten in de Europese detailhandel. MAGIX Foto's op CD & DVD staat op plaats 1 in het segment fotosoftware, volgens maandelijkse metingen van Media Control Duitsland (PC/CD-ROM non-games D volgens de criteria van het VUD); GfK Charts Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Italië; Chart Track UK. Periode januari 2006 tot januari 2008 (stand januari 2008) Copyright MAGIX AG, Alle rechten voorbehouden. MAGIX is een gedeponeerd merk van MAGIX AG. This product uses MAGIX patent pending technology. Deze productfolder is auteursrechtelijk beschermd. Voor verder gebruik heeft u de toestemming van MAGIX nodig.

Met MAGIX Foto's op CD & DVD 9 deluxe haalt u het maatgevende programma voor het ongecompliceerd maken van multimediale slide- en videoshows in huis.

Met MAGIX Foto's op CD & DVD 9 deluxe haalt u het maatgevende programma voor het ongecompliceerd maken van multimediale slide- en videoshows in huis. Met MAGIX Foto's op CD & DVD 9 deluxe haalt u het maatgevende programma voor het ongecompliceerd maken van multimediale slide- en videoshows in huis. Met meer dan 40 sterke extra's! Voor TV, PC, internet,

Nadere informatie

Perfecte slideshows in 3 minuten!

Perfecte slideshows in 3 minuten! Maak in een recordtijd indrukwekkende slideshows met uw foto's, video's begeleid door passende muziek, inclusief teksten, veelvuldige effecten, interactieve DVD-speler menu's en meer. Perfecte slideshows

Nadere informatie

De eenvoudigste weg naar de perfecte TV-fotoshows

De eenvoudigste weg naar de perfecte TV-fotoshows De eenvoudigste weg naar de perfecte TV-fotoshows MAGIX Foto's op CD & DVD 8 maakt van uw opnamen in een handomdraai een bijzondere en onvergetelijke diashow. Uw opstap in de wereld van de levendige beelden!

Nadere informatie

Ideaal voor: Magix Video deluxe, Foto's op CD & DVD en andere fotoshow- en videoprogramma's.

Ideaal voor: Magix Video deluxe, Foto's op CD & DVD en andere fotoshow- en videoprogramma's. De ideale aanvulling voor alle reisopnamen! Wat uw reisdoel ook was: met MAGIX Photo & Videoshow Holiday Pack worden uw gefotografeerde en gefilmde herinneringen nu nóg indrukwekkender. Veredel uw presentaties

Nadere informatie

MAGIX Film op DVD 7 biedt hoogwaardige functies voor alle stappen van videobewerking: sneller en eenvoudiger gaat niet!

MAGIX Film op DVD 7 biedt hoogwaardige functies voor alle stappen van videobewerking: sneller en eenvoudiger gaat niet! De handige oplossing voor uw eigen opnamen MAGIX Film op DVD 7 biedt hoogwaardige functies voor alle stappen van videobewerking: sneller en eenvoudiger gaat niet! Verras iedereen met professionele DVD-menu's,

Nadere informatie

Ideaal voor: VHS Video 8 S-VHS Hi8 Betamax en alle andere bandformaten. Meer voordelen

Ideaal voor: VHS Video 8 S-VHS Hi8 Betamax en alle andere bandformaten. Meer voordelen Gelooft u, dat uw videocassettes veilig en beschermd zijn? In tegendeel, uw kostbare herinneringen worden door vele gevaren bedreigd: lage levensduur (zelfs bij optimale opslag), magnetische straling,

Nadere informatie

De perfecte organisatie van uw foto's en video's Beheren optimaliseren presenteren

De perfecte organisatie van uw foto's en video's Beheren optimaliseren presenteren De perfecte organisatie van uw foto's en video's Beheren optimaliseren presenteren Vertroetel uw foto's en video's met de allesomvattende oplossing: eindelijk bent u onafhankelijk van ontoereikende programma's

Nadere informatie

Foto s op DVD met Magix

Foto s op DVD met Magix Inhoudsopgave: 1 Inleiding... 7 2 Leer c.q. opdracht(en) 1e Cursusdag... 7 2.1 Installeren van Magix Foto s op CD en DVD, versie 8.... 7 2.2 Opdracht 1, Installeren programma... 7 2.3 Enkele Tips... 7

Nadere informatie

Alle rechten, in het bijzonder het recht op vermenigvuldiging en verspreiding alsook de vertaling, blijven voorbehouden.

Alle rechten, in het bijzonder het recht op vermenigvuldiging en verspreiding alsook de vertaling, blijven voorbehouden. MAGIX Foto Manager 1 MAGIX Foto Manager Copyright MAGIX is een gedeponeerd handelsmerk van MAGIX AG. Deze documentatie is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten, in het bijzonder het recht op vermenigvuldiging

Nadere informatie

Fotoverzamelingen productief beheren

Fotoverzamelingen productief beheren Fotoverzamelingen productief beheren Wees vanaf de opname tot aan de uiteindelijke foto goed georganiseerd! De krachtige functies van MAGIX Foto Manager 10 Deluxe maken alle opgaven rond om uw fotografie-workflow

Nadere informatie

Versie 3.0. Ideaal voor: VHS Video 8 S-VHS Hi8 en alle andere bandformaten

Versie 3.0. Ideaal voor: VHS Video 8 S-VHS Hi8 en alle andere bandformaten Versie 3.0 U neemt aan, dat uw videocassettes veilig en beschermd zijn? In tegendeel, uw kostbare herinneringen worden door vele gevaren bedreigd: lage levensduur (zelfs bij optimale opslag), magnetische

Nadere informatie

Foto Premium 9. Het totaalpakket voor digitale fotografie incl. MAGIX Foto's op CD & DVD 9 deluxe

Foto Premium 9. Het totaalpakket voor digitale fotografie incl. MAGIX Foto's op CD & DVD 9 deluxe Foto Premium 9 Het totaalpakket voor digitale fotografie incl. MAGIX Foto's op CD & DVD 9 deluxe MAGIX Foto Premium 9 plaatst nieuwe maatstaven in de beeldvormgeving door de unieke combinatie van omvattende

Nadere informatie

Productinfo Meer informatie op

Productinfo Meer informatie op Productinfo Eigen clubtracks produceren! biedt talloze mogelijkheden om eigen producties te maken - eigen nummers voor in de club! Met meer dan 1.000 gloednieuwe geluiden, loops en audio-effecten wordt

Nadere informatie

Handleiding EasyCap Video adapter:

Handleiding EasyCap Video adapter: Handleiding EasyCap Video adapter: Gefeliciteerd met uw aankoop! U kunt nu al uw oude video banden digitaal opslaan en bewerken. De EasyCAP Video adapter kan hoge kwaliteit video beelden en audio geluid

Nadere informatie

De snelste weg naar een eigen website!

De snelste weg naar een eigen website! De snelste weg naar een eigen website! Wilt u ook al zo lang een eigen website? Met MAGIX Website Maker 2.0 maakt u in enkele minuten uw eigen, professioneel geanimeerde internetpresentatie: met levendige

Nadere informatie

Productinfo Meer informatie op

Productinfo Meer informatie op Productinfo Eigen nummers maken, die rocken! biedt al het nodige voor het maken van eigen rocksongs! Met meer dan 1.000 gloednieuwe geluiden, riffs en audio-effecten wordt de pc een echte geluidsstudio

Nadere informatie

Meer mogelijkheden voor perfecte video's 99 sporen Meer effecten Professionele geluidsbewerking

Meer mogelijkheden voor perfecte video's 99 sporen Meer effecten Professionele geluidsbewerking Meer mogelijkheden voor perfecte video's 99 sporen Meer effecten Professionele geluidsbewerking MAGIX Video deluxe 15 Plus, de 66-voudig testwinnaar, biedt gewoon meer: met een grote selectie krachtige

Nadere informatie

NIEUW! Nu ook voor Mac!

NIEUW! Nu ook voor Mac! NIEUW! Nu ook voor Mac! Opnamen op video's lopen op allerlei wijzen gevaar! Met het originele reddingspakket van MAGIX, bestaande uit MAGIX software, de praktische USB-video-omzetter en een SCARTadapter,

Nadere informatie

Productinfo Meer informatie op www.magix.com

Productinfo Meer informatie op www.magix.com Productinfo Nu eigen hiphop-beats maken! Edition 4 biedt al het nodige voor het maken van eigen hiphop-producties! Met meer dan 1.000 gloednieuwe geluiden, loops en audio-effecten wordt de pc een virtuele

Nadere informatie

Digital Foto Maker 9. Welkom in de wereld van de digitale foto. Beheren Optimaliseren Archiveren Presenteren

Digital Foto Maker 9. Welkom in de wereld van de digitale foto. Beheren Optimaliseren Archiveren Presenteren Digital Foto Maker 9 Welkom in de wereld van de digitale foto Beheren Optimaliseren Archiveren Presenteren MAGIX Digital Foto Maker 9 is de perfecte partner voor alles wat met uw foto's te maken heeft.

Nadere informatie

Het beste mobiele entertainment!

Het beste mobiele entertainment! Het beste mobiele entertainment! Verander uw mobiele apparaat in een eersteklas draagbare bioscoop: met MAGIX Films & Foto's voor onderweg 3 kunt u video's, foto's en muziek pijlsnel in het passende formaat

Nadere informatie

Film in de pc laden.

Film in de pc laden. Film in de pc laden. Wat is er nodig: De hardeschijf moet voldoende ruimte hebben om het ruwe beeldmateriaal te kunnen bewerken en te bewaren. 1 uur digitale video= 3600 sec. X 3,6 MB/sec.= 12.960 MB =

Nadere informatie

3D-vervorming... 151 3D-video's... 152, 203

3D-vervorming... 151 3D-video's... 152, 203 Index 345 Index Index 3 3D-vervorming... 151 3D-video's... 152, 203 A Aanleggen...225 Aanwijzingendialogen... 25 Afstandsbediening... 228 Analysebereik... 259 Animatie van reisroutes... 336 Animeren...

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Deel 1 Windows Media Player 11

Inhoudsopgave. Deel 1 Windows Media Player 11 Inhoudsopgave Voorwoord...13 Introductie Visual Steps...14 Wat heeft u nodig?...15 Hoe werkt u met dit boek?...16 De volgorde van lezen...17 De cd-rom bij dit boek...17 De schermafbeeldingen...17 Hoe verder

Nadere informatie

Opmerking voor gebruikers van oudere programmaversies: wat hier wordt beschreven geldt vanaf versie 17. Oudere versies kennen een aparte omgeving

Opmerking voor gebruikers van oudere programmaversies: wat hier wordt beschreven geldt vanaf versie 17. Oudere versies kennen een aparte omgeving Opnemen 29 Opnemen Opnemen Opmerking voor gebruikers van oudere programmaversies: wat hier wordt beschreven geldt vanaf versie 17. Oudere versies kennen een aparte omgeving OPNEMEN. U opent een vergelijkbare

Nadere informatie

De volledig uitgeruste videostudio

De volledig uitgeruste videostudio De volledig uitgeruste videostudio Met MAGIX Video deluxe 15 Premium staat niets staat uw creativiteit nog in de weg. Zet uw eigen opnamen met weinig moeite om in indrukwekkende filmkunstwerken met briljante

Nadere informatie

M U L T I M E D I A P L A Y E R 2,5 SATA CASING WITH REMOTE CONTROL HANDLEIDING SI-707138

M U L T I M E D I A P L A Y E R 2,5 SATA CASING WITH REMOTE CONTROL HANDLEIDING SI-707138 M U L T I M E D I A P L A Y E R 2,5 SATA CASING WITH REMOTE CONTROL HANDLEIDING SI-707138 NEDERLANDS -INHOUD VAN DE VERPAKKING -TECHNISCHE SPECIFICATIE -HARDWARE INSTALLATIE -GARANTIE MULTIMEDIA PLAYER

Nadere informatie

Magix foto s op CD & DVD

Magix foto s op CD & DVD Magix foto s op CD&DVD 1 Computerclub Volwassenen, Jeugd en Informatica vzw www.vji.be Fotogroep VJI Digitale fotografie Magix foto s op CD & DVD Stefan Cruysberghs www.scip.be Maart 2004 Magix foto s

Nadere informatie

Eenvoudig muziek maken de beste weg naar een eigen sound

Eenvoudig muziek maken de beste weg naar een eigen sound Eenvoudig muziek maken de beste weg naar een eigen sound Eigen muziek produceren & publiceren Muziek maken wordt eenvoudig en MAGIX Music Maker 15 biedt de eenvoudigste start, die u zich kunt voorstellen.

Nadere informatie

De snelste en eenvoudigste weg naar video in perfectie!

De snelste en eenvoudigste weg naar video in perfectie! De snelste en eenvoudigste weg naar video in perfectie! Wilt u uw mooiste videomomenten met enkele kliks omzetten in indrukwekkende speelfims? Geen probleem! De 35-voudig testwinnar MAGIX Video deluxe

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR SNELLE INSTALLATIE

HANDLEIDING VOOR SNELLE INSTALLATIE Ref. INOGRB01 HANDLEIDING VOOR SNELLE INSTALLATIE 1.INLEIDING Uw GRABBINO is een apparaat dat speciaal is ontwikkeld om uw video's te converteren naar het MPEG-formaat en daarna HDD-beelden door te sturen

Nadere informatie

http://www.dvscene.nl/encoderen/review-apacer-al460-mediaplayer.html

http://www.dvscene.nl/encoderen/review-apacer-al460-mediaplayer.html Page 1 of 7 Page 2 of 7 Naam: Wachtwoord: Herinner mij Log-in gfedc Wachtwoord? Naam? Register Home Artikelen Reviews Achtergrond Techniek HD en AVCHD Tutorials Nieuws Links Downloads Videos Videobewerkingsboeken

Nadere informatie

NIEUW! NIEUW! NIEUW! NIEUW!

NIEUW! NIEUW! NIEUW! NIEUW! U heeft geen tijd om u in een complex videobewerkingsprogramma in te werken? U wilt uw camcorderopnamen snel op de PC opslaan of direct op DVD branden? Dan heeft u met MAGIX Film op DVD 8 de perfecte oplossing

Nadere informatie

Hoe veilig zijn uw waardevolle gegevens?

Hoe veilig zijn uw waardevolle gegevens? MAGIX Red uw digitale data is het eerste eenvoudig te bedienen programma voor gegevensopslag voor Windows XP, Vista en Windows 7, waarvan de workflow op de wensen van notebook-gebruikers is afgestemd.

Nadere informatie

Alles voor foto's, illustraties & slideshows incl. MAGIX Foto's op CD & DVD 10 Deluxe HD

Alles voor foto's, illustraties & slideshows incl. MAGIX Foto's op CD & DVD 10 Deluxe HD Alles voor foto's, illustraties & slideshows incl. MAGIX Foto's op CD & DVD 10 Deluxe HD MAGIX Foto Premium 10 zet nieuwe maatstaven in de fotovormgeving met zijn unieke combinatie van omvangrijke fotobewerking,

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 11 Nieuwsbrief 12 Introductie Visual Steps 12 Wat heeft u nodig? 13 Uw voorkennis 14 Hoe werkt u met dit boek?

Inhoudsopgave Voorwoord 11 Nieuwsbrief 12 Introductie Visual Steps 12 Wat heeft u nodig? 13 Uw voorkennis 14 Hoe werkt u met dit boek? Inhoudsopgave Voorwoord... 11 Nieuwsbrief... 12 Introductie Visual Steps... 12 Wat heeft u nodig?... 13 Uw voorkennis... 14 Hoe werkt u met dit boek?... 15 De volgorde van lezen... 16 De website bij dit

Nadere informatie

Creatieve ideeën voor uw foto's

Creatieve ideeën voor uw foto's MAGIX Xtreme Photo & Graphic Designer 2 opent een nieuwe dimensie in beeldvormgeving: haal meer uit uw foto's en behaal indrukwekkende visuele resultaten. Meer plezier met fotografie Laat u verrassen door

Nadere informatie

Initiatie Movie Maker

Initiatie Movie Maker Initiatie Movie Maker Wat is Movie Maker? Windows Movie Maker is een computerprogramma dat toelaat video-bestanden te bewerken. Het wordt standaard bij de besturingssystemen Windows XP, Windows ME en Windows

Nadere informatie

Videoband naar DVD of Blu-ray

Videoband naar DVD of Blu-ray Videoband naar DVD of Blu-ray Pinnacle Dazzle DVD Recorder 59.95 Dazzle Video Creator HD Studio 14 79.95 Dazzle Video Creator Platinum HD Studio 15 99.95 Opname: DVD-bestand Film op DVD, geen Blu-ray Moviebox

Nadere informatie

+ + Casablanca S-6000 - Speciale aanbiedingen. (geldig van 5 september - 4 oktober 2012) Aanbieding 1-2749. Aanbieding 2-2879

+ + Casablanca S-6000 - Speciale aanbiedingen. (geldig van 5 september - 4 oktober 2012) Aanbieding 1-2749. Aanbieding 2-2879 Casablanca S-6000 - Speciale aanbiedingen (geldig van 5 september - 4 oktober 2012) Aanbieding 1-2749 De combinatie van een Casablanca S-6000 en de RenderBooster kost normaal 3168. Bij deze aanbieding

Nadere informatie

Een film van het gemaakte project maken doe je als volgt. Klik op film maken en er verschijnt onderstaand beeld.

Een film van het gemaakte project maken doe je als volgt. Klik op film maken en er verschijnt onderstaand beeld. Een film van het gemaakte project maken doe je als volgt Klik op film maken en er verschijnt onderstaand beeld. Selecteer bestand Geef je voorkeuren aan Selecteer de schijf waar het moet worden Klik op

Nadere informatie

Extra bijlage: DVD SlideShow

Extra bijlage: DVD SlideShow 357 Extra bijlage: DVD SlideShow Het plaatsen van uw -eventueel bewerkte- foto's op cd of dvd is een verstandig idee. Op die manier weet u zeker dat ze goed bewaard blijven. Een bijzondere manier om foto's

Nadere informatie

Handleiding Foto s op CD & DVD 7

Handleiding Foto s op CD & DVD 7 Deze cursus wordt verzorgd door: HCC!Beginners in samenwerking met Magix Auteur: Pieter Prins - Magix Inleiding Deze handleiding is bedoeld om u snel inzicht te geven in de basisfuncties van het pakket

Nadere informatie

Reader Opslag videodata

Reader Opslag videodata Reader Opslag videodata 1. Inleiding: Bij het opslaan van bestanden op de verschillende vormen van digitale opslagmedia, moet je met de volgende aspecten rekening houden: Waar ga je het bestand voor gebruiken?

Nadere informatie

Handleiding voor de plug-ins Nero Burn/Burn Set tings voor MCE

Handleiding voor de plug-ins Nero Burn/Burn Set tings voor MCE Handleiding voor de plug-ins Nero Burn/Burn Set tings voor MCE Nero AG Copyright en handelsmerken De handleiding en de volledige inhoud van de handleiding worden beschermd door het auteursrecht en zijn

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Deel 1 Windows Media Player 11

Inhoudsopgave. Deel 1 Windows Media Player 11 Inhoudsopgave Voorwoord... 7 Introductie Visual Steps... 8 Nieuwsbrief... 8 Wat heeft u nodig?... 9 Hoe werkt u met dit boek?... 10 De volgorde van lezen... 11 De cd-rom bij dit boek... 11 Toets uw kennis...

Nadere informatie

Helderheid en contrast verbeteren

Helderheid en contrast verbeteren Beeldoptimalisatie 249 Beeldoptimalisatie Beeldoptimalisatie Met de bekende effectgereedschappen, zoals HELDERHEID/CONTRAST of ROTATIE kunnen opnamen worden verbeterd en achteraf worden gecorrigeerd. In

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding 11

Inhoudsopgave. Inleiding 11 Inhoudsopgave Inleiding 11 1. Starten 13 1.1 Windows Live ID aanmaken 14 1.2 Afmelden en aanmelden 15 1.3 Windows Live Essentials-producten installeren 16 1.4 Profiel bewerken 17 1.5 Contactpersonen toevoegen

Nadere informatie

Nokia Lifeblog 2.5 Nokia N76-1

Nokia Lifeblog 2.5 Nokia N76-1 Nokia Lifeblog 2.5 Nokia N76-1 2007 Nokia. Alle rechten voorbehouden Nokia, Nokia Connecting People, Nseries en N76 zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Nokia Corporation. Namen van andere

Nadere informatie

Video's bewerken met OpenShot

Video's bewerken met OpenShot Video's bewerken met OpenShot Met vrijwel alle fotocamera 's en smartphones kun je ook video opnemen. De kwaliteit van de opname en de resolutie kunnen erg variëren afhankelijk van de camera. De huidige

Nadere informatie

Ringtone van PC naar mobiel

Ringtone van PC naar mobiel 1 Copyright MAGIX is een gedeponeerd handelsmerk van MAGIX AG. Deze documentatie is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten, in het bijzonder het recht op vermenigvuldiging en verspreiding alsook de

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 5 Nieuwsbrief 5 Introductie Visual Steps 6 Wat heeft u nodig? 7 Uw voorkennis 7 Hoe werkt u met dit boek?

Inhoudsopgave Voorwoord 5 Nieuwsbrief 5 Introductie Visual Steps 6 Wat heeft u nodig? 7 Uw voorkennis 7 Hoe werkt u met dit boek? Inhoudsopgave Voorwoord... 5 Nieuwsbrief... 5 Introductie Visual Steps... 6 Wat heeft u nodig?... 7 Uw voorkennis... 7 Hoe werkt u met dit boek?... 7 Website bij het boek... 8 Toets uw kennis... 8 Voor

Nadere informatie

NIEUW! Uitgebreide geluidsnabewerking: desgewenst ook volautomatisch Video's op tv, mobiel of online presenteren

NIEUW! Uitgebreide geluidsnabewerking: desgewenst ook volautomatisch Video's op tv, mobiel of online presenteren Schakel in een hogere versnelling en ervaar de turbo voor uw videoprojecten. Met zijn sterk verbeterde prestaties is de nieuwe Video deluxe 17 de snelste Video deluxe aller tijden! Met MAGIX Video deluxe

Nadere informatie

De krachtige universele oplossing! Fotobewerking Grafische vormgeving Tekstlay-out Perfect, intuïtief, snel. Geen kennis vooraf nodig

De krachtige universele oplossing! Fotobewerking Grafische vormgeving Tekstlay-out Perfect, intuïtief, snel. Geen kennis vooraf nodig MAGIX Photo & Graphic Designer 6 is de onvergelijkbaar flexibele en tijdbesparende oplossing voor indrukwekkende creaties: universele beeldbewerking, krachtig grafisch ontwerp, professionele ontwerpsjablonen

Nadere informatie

AdobE Photoshop. De totaaloplossing voor uitzonderlijke foto s

AdobE Photoshop. De totaaloplossing voor uitzonderlijke foto s AdobE Photoshop ELEMENTS 9 De totaaloplossing voor uitzonderlijke foto s WINDOWS MAC OS Organiseer alles vanaf één handige locatie Breng al uw foto s en videofragmenten samen in de krachtige, gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Studio Visual Steps. Tips en trucs in Windows 7

Studio Visual Steps. Tips en trucs in Windows 7 Studio Visual Steps Tips en trucs in Windows 7 Dit cahier is geschreven volgens de Visual Steps -methode. 2013 Visual Steps B.V. Opmaak / bureauredactie: Rilana Groot Publicatiedatum: december 2013 Alle

Nadere informatie

1. Uw foto s in Windows Live Photo Gallery

1. Uw foto s in Windows Live Photo Gallery 19 1. Uw foto s in Windows Live Photo Gallery Digitale fotografie heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. De gewone camera met filmrolletje is grotendeels verdrongen door de digitale camera.

Nadere informatie

DIGITALE VIDEO MET WINDOWS MOVIE MAKER. H. Foole

DIGITALE VIDEO MET WINDOWS MOVIE MAKER. H. Foole DIGITALE VIDEO MET WINDOWS MOVIE MAKER H. Foole 1. INHOUDELIJK Een film moet kort en helder laten zien waar het om gaat. De filmopnamen kun je meestal maar één keer maken, bijvoorbeeld als je praktijksituaties

Nadere informatie

MAGIX Film op CD & DVD

MAGIX Film op CD & DVD MAGIX Film op CD & DVD 1 MAGIX Film op CD & DVD Copyright MAGIX is een gedeponeerd handelsmerk van MAGIX AG. Deze documentatie is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten, in het bijzonder het recht op

Nadere informatie

De intuïtieve oplossing voor perfecte resultaten Foto's Grafisch werk Illustraties Printsjablonen Webdesign

De intuïtieve oplossing voor perfecte resultaten Foto's Grafisch werk Illustraties Printsjablonen Webdesign De intuïtieve oplossing voor perfecte resultaten Foto's Grafisch werk Illustraties Printsjablonen Webdesign MAGIX Photo & Graphic Designer biedt u eindelijk alle mogelijkheden voor beeldbewerking, intuïtief

Nadere informatie

Roxio Creator NXT Beknopte handleiding

Roxio Creator NXT Beknopte handleiding Roxio Creator NXT Beknopte handleiding Roxio Creator NXT BEKNOPTE HANDLEIDING Welkom bij Roxio Creator NXT Welkom bij Roxio Creator, de totaaloplossing voor digitale media. Wat is er nieuw in Creator NXT

Nadere informatie

ONLINE HULP KREAMAN (NL)

ONLINE HULP KREAMAN (NL) ONLINE HULP KREAMAN (NL) Wat is KREMAN? KREAMAN is een tool waarmee de klassements-, organisatie- en presentatie-artikelen van EXACOMPTA kunnen worden gepersonaliseerd. Met KREAMAN kunt u uw eigen etiketten

Nadere informatie

Maartje Heymans & Ruud de Korte. Alles over digitale video

Maartje Heymans & Ruud de Korte. Alles over digitale video Maartje Heymans & Ruud de Korte Alles over digitale video 1 e druk, mei 2011 Auteurs: Maartje Heymans & Ruud de Korte Verder werkte mee: Karen Reijneveld, onderzoeker Consumentenbond Eindredactie: Vantilt

Nadere informatie

6. Foto s en geluid binnenhalen

6. Foto s en geluid binnenhalen 175 6. Foto s en geluid binnenhalen Om een diashow te maken heeft u foto s nodig. U kunt daarvoor gebruik maken van kant-en-klare foto s op de vaste schijf. Maar u kunt ook zelfgemaakte foto s binnenhalen

Nadere informatie

Terug van vakantie, wat nu?? Werkgroep Senioren Assen September 2005

Terug van vakantie, wat nu?? Werkgroep Senioren Assen September 2005 Terug van vakantie, wat nu?? Werkgroep Senioren Assen September 2005 Digitale Foto s Naslagwerk presentatie Van deze presentatie is een naslagwerk beschikbaar in zip/pdf-formaat, formaat, inclusief alle

Nadere informatie

Creatief met digitale foto's

Creatief met digitale foto's juli 2009 1 Creatief met digitale foto's Les 4 Deel 1: Webalbum maken met Picasa Deel 2: Diapresentatie maken met Photo Story 3 voor Windows 2 Deel 2: Photo Story 3 voor Windows 1. Photo Story is een gratis

Nadere informatie

MAGIX Website Maker 5

MAGIX Website Maker 5 MAGIX Website Maker 5 De totaaloplossing voor dynamische Flash -websites MAGIX Website Maker 5 is met diverse prijzen bekroond en het is het enige programma voor geanimeerde Flash websites die ook echt

Nadere informatie

Bestanden importeren met MAGIX VIDEO 17. Video 17 opstarten

Bestanden importeren met MAGIX VIDEO 17. Video 17 opstarten Bestanden importeren met MAGIX VIDEO 17 Magix video 17 heeft de volgende opnamemogelijkheden: AVCHD-camera HDV-camera DV-camera : Mini-DV-camcorder Video: analoge beelden via een zgn. video-grabber Audio:

Nadere informatie

EnVivo EZ Converter. Gebruikershandleiding

EnVivo EZ Converter. Gebruikershandleiding EnVivo EZ Converter Gebruikershandleiding op met Teknihall support: 0900 400 2001 2 INHOUDSOPGAVE INTRODUCTIE... 4 OPMERKINGEN... 4 FUNCTIES... 5 SPECIFICATIES... 5 SYSTEEMEISEN... 5 INHOUD VAN DE VERPAKKING

Nadere informatie

#04: Klik met rechter muisknop in het wit tussen de bestanden en kies met linker Alles selecteren

#04: Klik met rechter muisknop in het wit tussen de bestanden en kies met linker Alles selecteren XP...Workshop Movie Maker Deel 1 Filmpje maken van foto s: Moviemaker is een gratis programma van MS en zit in elke computer bij de programma s... Alle studie materieaal zit bij het CCBS in de map Mijn

Nadere informatie

Inclusief! Met maar weinig klikken zijn al uw lievelings-songs gedigitaliseerd en voor de toekomst zeker, gearchiveerd op uw PC of op disk gebrand.

Inclusief! Met maar weinig klikken zijn al uw lievelings-songs gedigitaliseerd en voor de toekomst zeker, gearchiveerd op uw PC of op disk gebrand. Uw lievelingsmuziek op staat op oude geluidsdragers als platen en cassettes, aan vele gevaren bloot! Met MAGIX Red uw LP's! stelt u uw hele muziekverzameling veilig. Met maar weinig klikken zijn al uw

Nadere informatie

Workshop Videobewerken met Adobe Premiere Elements

Workshop Videobewerken met Adobe Premiere Elements Workshop Videobewerken met Adobe Premiere Elements Workshop Videobewerken met Adobe Première Elements. Doel van de workshop: Tijdens je studie op de Fontys Hogescholen zul je regelmatig presentaties moeten

Nadere informatie

LaCinema Black PLAY. High Definition Media Center

LaCinema Black PLAY. High Definition Media Center LaCinema Black PLAY High Definition Media Center 500GB * 710 films of 165.000 muzieknummers of 500.000 foto s ** Bekijk en beluister films, foto s en muziek op HDTV Geef uw foto s een nieuwe dimensie Maak

Nadere informatie

Product introductie Video deluxe 16. Presentatie: Fred van Eck

Product introductie Video deluxe 16. Presentatie: Fred van Eck Product introductie Video deluxe 16 Presentatie: Fred van Eck De MAGIX editing line-up 2 2 MAGIX Video deluxe 16 Voor beginners en willekeurige gebruikers Highlights in Video deluxe 16? Full HDV support:

Nadere informatie

3. Video, DVD en radio ... ... ... ...... ... ... ...... 4. Video s maken met Movie Maker 2 101 ... ... ... ... ... ... ... ... ......

3. Video, DVD en radio ... ... ... ...... ... ... ...... 4. Video s maken met Movie Maker 2 101 ... ... ... ... ... ... ... ... ...... Inhoudsopgave Voorwoord... 13 Nieuwsbrief... 13 Introductie Visual Steps... 14 Wat heeft u nodig?... 15 De volgorde van lezen... 17 De website bij het boek... 17 Uw voorkennis... 18 Hoe werkt u met dit

Nadere informatie

Nederlandse handleiding

Nederlandse handleiding Nederlandse handleiding Stand: 14-5-2007 CE-verklaring Wij: TerraTec Electronic GmbH Herrenpfad 38 D-41334 Nettetal verklaart hiermede dat het product: TerraTec Grabster AV 150 MX waarop deze verklaring

Nadere informatie

Easy VHS to DVD 3 & Easy VHS to DVD 3 Plus. Beknopte handleiding

Easy VHS to DVD 3 & Easy VHS to DVD 3 Plus. Beknopte handleiding Easy VHS to DVD 3 & Easy VHS to DVD 3 Plus Beknopte handleiding ii Roxio Easy VHS to DVD Beknopte handleiding www.roxio.com Aan de slag met Roxio Easy VHS to DVD 3 In deze handleiding Welkom bij Roxio

Nadere informatie

Werken met Movie Maker

Werken met Movie Maker Werken met Movie Maker Auteur: Bart van Turnhout Versie: 3.1 2012-2014, Kenniscenter de Kempel Inhoudsopgave 1. Vooraf... 3 2. Stappenplan... 4 3. Voorbereiding... 5 4. Opnemen en Importeren... 6 5. Bewerken...

Nadere informatie

Welkom bij de Picture Package Producer 2. Picture Package Producer 2 starten en afsluiten. Stap 1: Beelden selecteren

Welkom bij de Picture Package Producer 2. Picture Package Producer 2 starten en afsluiten. Stap 1: Beelden selecteren Welkom bij de Picture Package Producer 2 Picture Package Producer 2 starten en afsluiten Stap 1: Beelden selecteren Stap 2: Geselecteerde beelden controleren Stap 3: Voorbereidingen treffen om een korte

Nadere informatie

Verkorte Mediabrowser 2 Gebruiksaanwijzing-stappenplan

Verkorte Mediabrowser 2 Gebruiksaanwijzing-stappenplan Verkorte Mediabrowser 2 Gebruiksaanwijzing-stappenplan Kies C voor een complete DVD montage Schuin gedrukte tekst kan eventueel worden overgeslagen (titels, effecten of achtergrondmuziek zijn niet mogelijk)

Nadere informatie

Gebruikershandleiding bij Nero MediaStreaming voor MCE

Gebruikershandleiding bij Nero MediaStreaming voor MCE Gebruikershandleiding bij Nero MediaStreaming voor MCE Nero AG Informatie over copyright en handelsmerken De handleiding en de volledige inhoud van de handleiding worden beschermd door het auteursrecht

Nadere informatie

ELEMENTS 9. De totaaloplossing om geweldige films te maken

ELEMENTS 9. De totaaloplossing om geweldige films te maken AdobE Premiere ELEMENTS 9 De totaaloplossing om geweldige films te maken WINDOWS MAC OS Organiseer alles vanaf één handige locatie Breng al uw videofragmenten en foto s samen in de krachtige, gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Een desktopcomputer kan uit de volgende onderdelen zijn opgebouwd:

Een desktopcomputer kan uit de volgende onderdelen zijn opgebouwd: Soorten Personal Computers De drie meest voorkomende computers zijn: * Desktop * Laptop * Tablet Een desktopcomputer kan uit de volgende onderdelen zijn opgebouwd: Systeemkast Beeldscherm Toetsenbord Printer

Nadere informatie

http://www.msebel.nl

http://www.msebel.nl LES 8: Photo Story 3 Vandaag ga je beginnen met het maken van de voorlichtingsdiashow. Hiervoor ga je het programma Photo Story 3 gebruiken. Het programma staat al geïnstalleerd op de schoolcomputers.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding 11

Inhoudsopgave. Inleiding 11 Inhoudsopgave Inleiding 11 1. Starten 13 1.1 Windows Live ID aanmaken 14 1.2 Afmelden en aanmelden 15 1.3 Windows Live Essentials-producten installeren 16 1.4 Profiel bewerken 17 1.5 Contactpersonen toevoegen

Nadere informatie

Foto presentaties en toepassingen 1

Foto presentaties en toepassingen 1 Foto presentaties en toepassingen 1 Foto in documenten Power Point presentatie met foto's en (video) Windows media player Windows live foto gallery/ live movie maker K-Media (Nero) Pinnacle DVD video 1

Nadere informatie

Het activeren van e-versions en encoders

Het activeren van e-versions en encoders encoders 1 Het activeren van e-versions en encoders Copyright MAGIX is een gedeponeerd handelsmerk van MAGIX AG. Deze documentatie is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten, in het bijzonder het recht

Nadere informatie

Welkom bij de Picture Package Producer 2

Welkom bij de Picture Package Producer 2 Handleiding voor Picture Package Producer2 Welkom bij de Picture Package Producer 2 Welkom bij de Picture Package Producer 2 Picture Package Producer 2 starten en afsluiten Stap 1: Beelden selecteren Stap

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. DVB-T/A TV Tuner Stick

Gebruikershandleiding. DVB-T/A TV Tuner Stick Gebruikershandleiding DVB-T/A TV Tuner Stick De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut. 2 INHOUD 1. Beginnen... 4 1.1 Inleiding... 4 1.2 Eigenschappen... 4 1.3 Inhoud van de Verpakking... 4 1.4 Systeemvereisten...

Nadere informatie

HANDLEIDING WINDOWS MOVIE MAKER

HANDLEIDING WINDOWS MOVIE MAKER Handboek Handleiding CinekidStudio Windows Movie Maker HANDLEIDING WINDOWS MOVIE MAKER VERSIE 2.1 VOOR WINDOWS XP COLOFON Auteurs: Karlijn Naaijkens, Vanessa Pattipeilohy Illustraties: Karlijn Naaijkens,

Nadere informatie

Windows Moviemaker. 1. Waar te vinden? Taal in een ELO: Bijlage 3 p. 1

Windows Moviemaker. 1. Waar te vinden? Taal in een ELO: Bijlage 3 p. 1 Taal in een ELO: Bijlage 3 p. 1 Windows Moviemaker 1. Waar te vinden?... 1 2. Stap 1: Elementen op de regietafel leggen... 2 3. Stap 2: Samenstellen... 3 4. Stap 3: Bewerken... 3 4.1. Video effect weergeven....

Nadere informatie

DB-2180 Binocular LCD DigiCam Product informatie D E B C

DB-2180 Binocular LCD DigiCam Product informatie D E B C DB-2180 Binocular LCD DigiCam Product informatie F D E L K J A B C G I NL H A: Verrekijker lens (8 x vaste vergroting) B: Digitale camera lens (8 x vaste vergroting) C: Digitale camera focus draaiknop

Nadere informatie

We geven hier weer waar u wat vindt op de CD, voor het gebruik thuis.

We geven hier weer waar u wat vindt op de CD, voor het gebruik thuis. PC-Radio Express thuis Bij veel PC-Radio gebruikers bestaat de wens om ook thuis met het systeem aan de slag te gaan. Het is prettig als de databank eens geraadpleegd kan worden, bijvoorbeeld om te controleren

Nadere informatie

3D 95, 242, 281 3D-bril 284 3D-overgangen 85, 288 3D-titels 95, 97, roteren 40

3D 95, 242, 281 3D-bril 284 3D-overgangen 85, 288 3D-titels 95, 97, roteren 40 Index 329 Index Index 3 3D 95, 242, 281 3D-bril 284 3D-overgangen 85, 288 3D-titels 95, 97, 289 9 90 roteren 40 A Abstracte foto's 325 Achtergronden 155 Achtergrondmuziek 209, 225 Achteruit 135 Afspeellengte

Nadere informatie

Blz. 2(198) Copyright H. Boonstra Computer Plus Club, november 2007 (versie 2.0)

Blz. 2(198) Copyright H. Boonstra Computer Plus Club, november 2007 (versie 2.0) Inhoud: 1 Inleiding... 7 2 Installatie... 8 2.1 Installatie Programma Magix Video de Luxe... 10 2.2 Installatie Oefenmateriaal... 12 3 Start programma.... 14 3.1 Snelkoppeling... 14 3.2 Start programma

Nadere informatie

Branden van ACDrive (mcd) disks Met Media Manager kunt u uw favoriete muziek zelf op mcd zetten.

Branden van ACDrive (mcd) disks Met Media Manager kunt u uw favoriete muziek zelf op mcd zetten. 1 FUNCTIES VAN MEDIA MANAGER 1 FUNCTIES VAN MEDIA MANAGER Met PhatNoise Media Manager (Media Manager) kunt u uw volledige muziekverzameling beheren en ACDrive disks branden. Muziek-cd ACDrive disk Muziekbestand

Nadere informatie

Mijn Dreambox Als Multimedia Center

Mijn Dreambox Als Multimedia Center Mijn Dreambox Als Multimedia Center Een uitgebreide handleiding over hoe maak ik van mijn dreambox een multi media center. Dus we gaan ervan uit dat je jou dreambox wil gaan gebruiken voor de volgende

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. CREATIVE WEBCAM NOTEBOOK http://nl.yourpdfguides.com/dref/1151373

Uw gebruiksaanwijzing. CREATIVE WEBCAM NOTEBOOK http://nl.yourpdfguides.com/dref/1151373 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de in de gebruikershandleiding (informatie, specificaties, veiligheidsaanbevelingen,

Nadere informatie

Comic Life: Maak een fotostrip in de klas

Comic Life: Maak een fotostrip in de klas Comic Life: Maak een fotostrip in de klas Wat ga je doen? Je gaat een fotostrip maken met het programma Comic Life. Hiermee kun je gemakkelijk je eigen verhaal construeren. In het programma kun je per

Nadere informatie