De meest opwindende manier om foto's en video's op TV te beleven

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De meest opwindende manier om foto's en video's op TV te beleven"

Transcriptie

1 De meest opwindende manier om foto's en video's op TV te beleven Met MAGIX Foto's op CD & DVD 7 deluxe wordt u de regisseur van een bioscoopwaardige fotoshow. Verander foto's en video's in een indrukwekkende TV-belevenis, levendig en vol beweging ook in breedbeeldformaat! De 42-voudig testwinnaar heeft gewoon méér te bieden: TV-fotoshows met individuele DVD-menu's, professionele animaties, overgangen en 3D-effecten. Deze vult u aan met uw eigen gesproken commentaar en sfeervolle achtergrondmuziek. Zo worden uw presentaties levendige, multimediale herinneringen ook op draagbare spelers en online! NIEUW! Indrukwekkende effecten zoals beeld-in-beeldanimaties en bijvoorbeeld klassiekers als splitscreen en mozaïekcollages Ondersteunt digitale fotolijstjes met foto's en fotoshows inclusief geluid Webintegratie: aanvullende foto's, muziek en teksten kunt direct van internet naar uw project laden U kunt uw DVD-project compleet met menu als interactieve PC-show met hoge resolutie exporteren Uitgebreide fotobewerking is mogelijk met de MAGIX Xtreme Photo Designer 6 Dankzij de vele suggesties en fantastische sjablonen kunt u verbluffend snel en eenvoudig vormgeven

2 Met MAGIX Foto's op CD & DVD 7 deluxe heeft u de software die de meeste onderscheidingen heeft gekregen in handen om foto's en video's op DVD te branden en ervan te genieten op TV. Geniet van spannende fotoshows en de vele mogelijkheden die het programma te bieden heeft! Bij de fantastische camerabewegingen en zooms, overgangen, animaties en muziek vindt u altijd iets dat bij de gelegenheid past. Binnen de kortste keren maakt u uw persoonlijke meesterwerk om van te genieten op televisie, PC, draagbare apparatuur of op internet! 1. Foto's en video's selecteren Importeer uw foto's en video's van digitale camera's, mobiele telefoons, geheugenkaarten, CD's en DVD's en andere bronnen. De Importassistent zorgt voor een supersnelle thumbnailpreview, kan zelfstandig de verschillende mediumtypen herkennen en helpt u bij de indeling van uw media. 2. Effecten en muziek toevoegen Volautomatisch of individueel de keuze is aan u! Dankzij de handige assistenten worden uw foto's en foto's een cinematografisch hoogtepunt. 3. Het resultaat: levendige herinneringen! Geniet samen met vrienden en familie van uw showmoment: via een DVD-speler kunt u uw herinnering heel eenvoudig op televisie of een groot scherm presenteren. Dat roept reacties op!

3 Functies in de deluxe-versie Geen pixel teveel HD DVD + Blu-ray TM Uw digitale camera kan ongelooflijk veel haarscherpe pixels opslaan 5 miljoen, 6 miljoen, 8 miljoen en meer. Gebruik elke beschikbare pixel voor de weergave in High Definition-formaat. Voor uw moderne televisie brandt u de fotoshow in 16:9-formaat (breedbeeld) heel eenvoudig in DH- DVD-formaat op een gewone lege DVD. MEER: Foto's op CD & DVD 7 deluxe ondersteunt ook Blu-ray disks, brandt fotoshows als video en archiveert project- en originele bestanden. De passende trailer voor uw fotoshow Laat de spanning stijgen met geanimeerde DVDmenu's met losse scènes of momentopnamen van de film. Uw software maakt van uw foto's een eigen menufilm die als geanimeerde DVD-menu automatisch op de achtergrond loopt. U maakt probleemloos vloeiende intro-overgangen dankzij indrukwekkende animaties óók in 3D! NIEUW: splitscreen en beeld-in-beeldanimaties U kunt niet alleen in uw DVD-menu maar ook tijdens de fotoshow genieten van beeld-in-beeldanimaties. Met de automatisch gearrangeerde en geanimeerde collages uit meerdere losse foto's of video's maakt u bekende 'effectklassiekers' zoals bijvoorbeeld een splitscreen (zoals parallel naast elkaar lopende scènes in de film) of beeld-inbeeld-composities als bij televisiejournaals. NIEUW: DVD-project 1:1 voor de PC uitvoeren Beleef uw DVD-project als interactieve PC-show met hoge resolutie in WMV-HD-formaat. Met één klik kunt u uw complete diskproject inclusief DVD-menu voor het computerbeeldscherm exporteren. Daarbij wordt de resolutie automatisch aangepast aan de huidige resolutie van het beeldscherm van de gebruiker als 1:1-image van excellente kwaliteit!

4 NIEUW: digitale fotolijstjes Bewegende foto's op het dressoir of aan de muur zijn de nieuwste trend! Digitale fotolijstjes spelen foto's en diashows zelfs met muziek af. MAGIX Foto's op CD & DVD 7 deluxe exporteert uw fotocollectie en fotoshows in het Motion-JPEGformaat en zet ze direct op het apparaat. Het internet een bron van inspiratie NIEUW: in Foto's op CD & DVD 7 deluxe is een webbrowser geïntegreerd om inhoud van internet zonder omwegen naar uw eigen diskproject te laden. Maak uw keuze en kopieer alles met een druk op de knop naar de Mediapool. Audiobestanden kunt u opnemen via de analoge ingang van de geluidskaart. De media staan daarna meteen klaar voor gebruik in uw eigen fotoshow. NIEUW: met MAGIX Screenshare is het nu mogelijk om uw beeldscherminhoud live via internet met andere gebruikers uit te wisselen. Gebruikers die MAGIX Screenshare installeren kunnen op elkaars beeldscherm kijken. En dat is nog niet alles... Als tweede stap na een registratie tegen betaling is het zelfs mogelijk om via uw eigen PC actief te worden op het beeldscherm van de ander en zo met elkaar samen te werken. U kunt elkaar helpen, functies actief uitleggen, meehelpen met het monteren van fotoshows en nog veel meer. Voor elke stemming het juiste geluid: MAGIX Soundtrack Maker Zonder muziek zijn uw fotoshows nog niet echt af. Muziek brengt beweging in de show en een echte film heeft een soundtrack nodig! Met de MAGIX Soundtrack Maker kunt u uw foto's voorzien van muziek die past bij de stemming van uw fotoshow. Afzonderlijke gedeelten van de fotoshow worden daarbij verschillend geaccentueerd, van geheimzinnig tot vrolijk precies zoals u het wilt!

5 Elke fotshow als Flash -video Flash -video's combineren de voordelen van kleine bestandsgrootten met optimale kwaliteit voor internet en zijn dan ook ook 'state of the art' op het web. Het MAGIX Online Album bevat een exportfunctie voor zijn Flash -videospeler zodat u in de toekomst elke fotoshow als Flash -video in alle gewenste HTML-websites kunt integeren. De perfecte oplossing om een video snel in uw eigen website of een internetportaal te integreren. NIEUW: bovendien kunt u uw foto- en videoshows nu ook heel eenvoudig als FLV*-bestand exporteren, dus zonder speler. Dat is interessant wanneer u uw Flash -video naar een community of een ander internetportaal wilt uploaden dat al een geïntegreerde videospeler heeft. *Aan de plug-in voor FLV-export zijn kosten verbonden Bonus: foto's nauwkeurig restaureren Uw mooiste fotoherinneringen zijn het waard om perfect naar buiten te komen. Voor nauwkeurige fotobewerking ontvangt u gratis het programmapakket MAGIX Xtreme Photo Designer 6. De fotobewerkingssoftware ondersteunt u met een Opgavenassistent die precieze, stapsgewijze aanwijzingen én een snelle toegang tot de passende gereedschappen bevat. Handige 1 Click-gereedschappen voor belichting en kleur, rode ogen-correctie en horizoncorrectie brengen uw foto's in een handomdraai tot stralen. Met de gereedschappen zoals bijvoorbeeld het stempel, de softfocus, de toverstaf en de magnetische lasso kunt u uitgebreide fototaken zoals retoucheren en klonen snel een eenvoudig uitvoeren. Effectfilters kunnen foutjes optisch corrigeren en uw foto's er als een schilderij of zeefdruk uit laten zien. Laat u verrassen door de interessante beeldcomposities! De voordelen van de deluxe-versie NIEUW! Fotoshows kunt u incl. geluid op digitale fotolijstjes zetten (MJPEG-formaat) NIEUW! 1:1-image van een DVD-project voor de PC: WMV HD-formaat incl. DVD-menu NIEUW! 5 professionele beeld-in-beeld-animaties voor splitscreen-effecten NIEUW! Inhoud van internet direct via de interne webbrowser naar uw project laden NIEUW! Optionele FLV-export** NIEUW! MAGIX Xtreme Photo Designer 6 Archivering van originele foto's, fotoshows en projecten op Blu-ray disk HD-DVD-formaat brandt u op voordelige lege DVD's, TV-Showtime-DVD's en MultiDiscs (gewone video- DVD, WMV HD-disk en projectback-up op één DVD), Ondisc Editing Geluidsnabewerkingsarchief, bewerkbaar volumeverloop, MAGIX Soundtrack Maker U kunt fotoseries als geanimeerde afbeeldingen voor internet uitvoeren (animated GIF-export), exporteren naar draagbare apparatuur, foto- s versturen en losse beelden via een videocamera maken (bijvoorbeeld webcam). MAGIX Music Editor 2.0, MAGIX Print Studio 3.5

6 Meer functies Individueel vormgeven De Mediapool maakt de creatie van individuele arrangementen met filmische overgangen en spectaculaire effecten wel héél eenvoudig: met dynamische camerabewegingen, zooms en geselecteerde decoraties worden uw geoptimaliseerde foto's en video's nóg levendiger. Optimaliseren Decoreren Camerabeweging Draaien Overgangen Voor elke gelegenheid de passende stijl: MAGIX MovieShow Maker Maakt u ook de meeste foto's op vakantie en tijdens feestelijke gelegenheden? Wij hebben ons afgevraagd hoe wij uw mooiste fotoherinneringen het beste kunnen decoreren en hebben enkele klassieke en bijzondere fotoshowstijlen ontwikkeld rond alle belangrijke thema's, van strandvakantie tot muziekvideo. In combinatie met uw foto's ontstaat in een handomdraai een show die al overgangen, effecten, decoraties, geluiden en achtergrondmuziek bevat en uw foto's eenvoudigweg in een film verandert. NIEUW: interactieve onlinepresentaties U kunt uw fotoshow ook in een gratis MAGIX Online Album presenteren en u kunt direct vanuit het programma uploaden. Nieuw en uniek: nu kunt u het interactieve startmenu van uw diskproject ook meteen uploaden: het 1:1-image van een DVD op internet voor een wereldwijde verbinding met vrienden en familie.

7 NIEUW: kennisuitwisseling in de Community Ook in de MAGIX Community is het een en ander gebeurd. Naast de spectaculaire verscheidenheid aan inhoud en formaten die u daar kunt gebruiken en uploaden bevat de Community nu een nieuw, buitengewoon communicatief platform: magix.info de Multimedia Kennis Community (Engelstalig). Hier gaat het om de kennisuitwisseling met andere gebruikers, om vragen en antwoorden, wederzijds discussiëren en laten zien, online training, kooptips en chat. NIEUW! Intuïtieve gebruikersinterface: twee kleuralternatieven met overzichtelijke beginnermodus NIEUW! Automatische panoramafuncties voor creatieve fotomontages Beeldvullend werken in elk formaat: ook op widescreenlaptops NIEUW! Merkbaar vloeiender en snellere performance door hardewareversnelling (Dual Core-processor, Nvidia-grafische kaart) NIEUW! 3:2-formaten (bijvoorbeeld van spiegelreflexcamera's of scans) worden nu automatisch beeldvullend zonder zwarte randen weergegeven al naar gelang het showformaat in 4:3 of 16:9. Import en uitvoer van MPEG-4**-video's voor MP3- en multimediaspelers Uitgebreide bestandsimport- en export Titeleditor met onbegrensde mogelijkheden: positie, beweging, design, 3D-effecten NIEUW! Verfijndere resolutie voor lettertypen 3D-animaties en 'magnetische' objecten: decoratie-elementen volgen automatisch bewegingen Geluids- en beeldoptimalisatie, non-destructieve bewerking Tijdlijnmodus voor gedetailleerde arrangementen met alle sounds en titels Bonus: MAGIX Foto Manager 2008, Mufin MusicFinder

8 Bedieningspanelen De perfecte verbinding: producten en Online Services van MAGIX Elk MAGIX-product biedt naar wens directe en handige verbindingen met de multimediale online wereld: Presenteer foto's, video's en muziek direct in uw Online Album of in wereldwijde internetcommunities. Vind professionele sjablonen & inhouden ter verrijking van uw eigen projecten in de online mediacatalogus. Maak in een paar simpele stappen uw eigen website met professioneel Flash -design met foto's, video's, muziek & indrukwekkende animaties. Laat prachtige fotoafdrukken snel, eenvoudig en goedkoop thuisbezorgen. Ervaar deze en andere Online Services op

9 Overzicht van de functies Inlezen & opnemen De gestegen programmaperformance in computers met Dual Core-processors is indrukwekkend! De hardewareversnelling zorgt voor een stabiele en vloeiende beeldvullende weergave, ook bij effecten die veel rekenkracht kosten zoals overgangen, weergave van beelduitsnedes, positiewisselingen etc. Foto's en video's van digitale camera's laden Foto's van mobiele telefoons, foto- CD's/-DVD's, geheugenkaarten etc. inlezen Papieren foto's inscannen Commentaar inspreken Automatische formaataanpassing van 3:2-foto's Ook voor 16:9-foto's van groothoekcamera's Ondersteunt ook Kodak Photo-CD (PCD) en externe stations via USB en seriële interfaces Directe scannerverbinding (TWAIN -compatibel) Synchroon met het beeld met de microfoon spraak opnemen NIEUW! Foto's in 3:2-formaat automatisch beeldvullend zonder zwarte randen weergeven (4:3 of 16:9). Ideaal voor digitale spiegelreflexcamera's en ingescande foto's. Optimaliseren & mooier maken Bezitters van een widescreenlaptop kunnen hun geluk op met de software van MAGIX: het programma vult elke breedbeeld-tft- en widescreendisplay optimaal, bijvoorbeeld 16:10 zodat er geen ruimte verloren gaat. 1 Click-beeldoptimalisatie Auto-Belichting, Auto-Kleur, selectieve helderheid, scherpte, helderheid/contrast, witbalans, rode ogencorrectie, kleurtint, uitsnede, rotatie Nauwkeurige instelling voor foto & video Beeldkwaliteitsgarantie Klankoptimalisatie Precieze beeldgrootte, -positie, -draaiing en-spiegeling Garandeert de beste resolutie voor elk doelmedium (bijv. TV) Achtergrondmuziek en gesproken commentaar verbeteren: stereoverbreding, equalizer, verwijderen van storende geluiden en nog veel meer. Topkwaliteit voor TV, PC en beamer 100% kleurecht, beeldvullend zonder afsnijden en flikkeren en nog veel meer Intuïtieve gebruikersinterfaces Niet-destructieve bewerking NIEUW! Stijlvol design (2 kleuralternatieven), beginnermodus, beeldvullend, ook op widescreenlaptops Handig & veilig: originele bestanden blijven altijd behouden

10 Arrangeren & creëren Fotoshows met ondertiteling en korte beschrijvingen laten de spanning stijgen en zorgen voor een goede stemming. Als u graag schrijft kunt u zich nu verheugen op haarscherpe titels en teksten aangezien het uiterlijk van de lettertypen sterk werd verbeterd. Overzicht, Storyboard, Tijdlijn Automatische MovieShow Maker Mediapool Decoraties Automatische panorama's Staande foto's opwaarderen Alle foto's handig sorteren, draaien, arrangeren en van geluid voorzien 15 stijlen voor te gekke fotoshows met ritmische beeldwisselingen Foto's en video's kunt u moeiteloos laden, optimaliseren, betitelen, decoreren en van effecten voorzien (camerabewegingen, zooms, overgangen) 100 elementen en animaties (comic, lijst etc.) NIEUW! Panoramafuncties voor creatieve fotomontage incl. brandpuntherkenning. Bij het bekijken van breedbeeldfoto's wordt er een camerabeweging uitgevoerd. Voorkom zwarte randen door eigen achtergronden, kleuren en creatieve effecten 1 Click-animaties Maken foto's levendig: lenzen- en kleureffecten etc. Overgangseffecten Video-effecten & camerabewegingen Titelgenerator MAGIX Soundtrack Maker Thematische achtergrondmuziek Snellere performance 70 sjablonen: beeld-in-beeld, 3D-powereffecten en nog veel meer 30 sjablonen voor SpecialFX, zooms en panoramabewegingen BETER: haarscherpe teksten met 30 sjablonen (bijv. vloeiend intro/outro, ondertiteling) Creëert persoonlijke achtergrondmuziek met bij uw afzonderlijke foto's passende stemmingswisselingen (vrolijk, spannend, cool etc.) Meegeleverd: achtergrondmuziek in diverse genres, passende songs voor feestelijke gelegenheden en vakantie NIEUW! Gestegen performance voor schokvrije beeldvullende weergave door hardwareversnelling

11 Branden & presenteren De Brandassistent zet uw project zonder omwegen op DVD. Alle formaatinstellingen van uw fotoshow worden automatisch overgenomen, de decoderinstellingen zijn ingesteld voor een optimaal resultaat voor hoogwaardige foto's en schokvrije bewegingen bij elke resolutie. Interactieve DVD-menu's (4:3 en 16:9) Menu's van eigen afbeeldingen Fotoshows voor TV branden Foto-CD/-DVD-ROMs Universele brandmodule voor data Double-layer-DVD's DVD-kopieën online presenteren MAGIX Screenshare magix.info MAGIX Kennis Community MAGIX Fotoboek Service 75 individueel aanpasbare sjablonen met intro's, achtergronden (video/muziek), animaties en nog veel meer, incl. realtime preview 10 sjablonen voor DVD-menu's uit afbeeldingen van uw fotoshow (3D-animaties, vloeiende intro-overgangen en nog veel meer) Brandassistent voor alle disktypen (DVD, (S)VCD, mini-dvd etc.) Vereeuwigt fotoarchieven incl. PC-afspeelsoftware op disk Voor kopieën van uw fotoshowdisks, projectback-ups en nog veel meer Voor langere en nog meer fotoshows per disk NIEUW! Gemengde albums (foto's, video's en muziek) interactief presenteren met een menukeuze als bij een DVD NIEUW! Beeldscherminhoud kunt u via internet op PC's van vrienden laten zien. Ideaal voor persoonlijke communicatie en wederzijdse hulp NIEUW! Kennisuitwisseling met gebruikers met dezelfde interesses (Engelstalig) NIEUW! Hoogwaardige fotoboeken die u naar eigen smaak kunt vormgeven en bestellen Bestandsondersteuning & -omzetting Foto: im-/exporteert JPG, BMP, GIF, TIF, PSD etc./ importeert van Kodak Photo-CD (PCD) / geanimeerde internetafbeeldingen als decoratie-elementen gebruiken (animated GIF-import) Video: importeert MOV / im-/exporteert AVI, WMV 9, MPEG-1 & -2* etc. / exporteert Real Helix (RealVideo & RealAudio) / import en export van MPEG-4**-video's (optioneel**) en NIEUW! Flash video-export** Audio: importeert camerageluid, niet-kopieerbeveiligde CD-titels, MP3, OGG, WAV etc. / geluidsopname U kunt alle video-, foto- en muziekbestanden licentievrij gebruiken overeenkomstig de licentievoorwaarden (zie programma-installatie). *MPEG-2-codec is meteen na de gratis activering te gebruiken **MPEG-4-codec pas na een activering tegen betaling FLV-export pas na aanschaf van de plug-in tegen betaling

12 Systeemeisen Voor Microsoft Windows 2000 XP Vista Minimale configuratie: PC met Intel Pentium of AMD Athlon vanaf 700 MHz Werkgeheugen minstens 512 MB Ruimte op de harde schijf voor programmagegevens minstens 500 MB, voor videodata minstens 1 GB (5 GB aanbevolen), voor het branden van (S)VCD 700 MB extra, voor DVD minstens 4,7 GB extra. 16 bit geluidskaart, DVD-station, Microsoft compatibele muis SVGA-grafische kaart met minimaal 4 MB RAM, resolutie min x 768 met 16 bit high colour 3D-powereffecten met OpenGL / DirectX9-ondersteuning en Microsoft Windows Media Player vanaf versie 7.0 Min. 32 MB XVGA-kaartgeheugen voor 3D-powereffecten, in HD-fotoshows 64 MB aanbevolen Het maken van CD's met SCSI- of IDE-CD-R(W)-brander, DVD's met DVD-/+R(W)-brander MAGIX Online Services alleen met internetverbinding en Microsoft Internet Explorer vanaf versie 6.0 * 42-voudig testwinnaar heeft betrekking op de volgende versies van MAGIX Foto's op CD & DVD: 6.5, 6, 5.5, 5, 4.5, 4.0, 3.5, 3.0, 2.5, 2,0. Testzeges uit andere landen hebben betrekking op de landspecifieke versies. Meer info op * Meestgekochte fotosoftware heeft betrekking op de hoeveelheid verkochte softwareproducten in de Europese detailhandel. MAGIX Foto's op CD & DVD staat op plaats 1 in het segment fotosoftware, volgens maandelijkse metingen van Media Control Duitsland (PC/CD-ROM non-games D volgens de criteria van het VUD); GfK Charts Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Italië; Chart Track UK. Periode januari 2006 tot januari 2008 (stand januari 2008) Copyright MAGIX AG, Alle rechten voorbehouden. MAGIX is een gedeponeerd merk van MAGIX AG. This product uses MAGIX patent pending technology. Deze productfolder is auteursrechtelijk beschermd. Voor verder gebruik heeft u de toestemming van MAGIX nodig.

Meer mogelijkheden voor perfecte video's 99 sporen Meer effecten Professionele geluidsbewerking

Meer mogelijkheden voor perfecte video's 99 sporen Meer effecten Professionele geluidsbewerking Meer mogelijkheden voor perfecte video's 99 sporen Meer effecten Professionele geluidsbewerking MAGIX Video deluxe 15 Plus, de 66-voudig testwinnaar, biedt gewoon meer: met een grote selectie krachtige

Nadere informatie

Fouten en inhoudelijke wijzigingen, evenals wijzigingen van de software zijn voorbehouden. Copyright MAGIX AG, 1994-2011. All rights reserved.

Fouten en inhoudelijke wijzigingen, evenals wijzigingen van de software zijn voorbehouden. Copyright MAGIX AG, 1994-2011. All rights reserved. 2 Copyright Copyright De onderhavige documentatie is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten, in het bijzonder het recht tot verveelvoudiging en distributie alsook vertaling, blijven voorbehouden. Geen

Nadere informatie

Fouten en inhoudelijke wijzigingen, evenals wijzigingen van de software zijn voorbehouden. Copyright MAGIX AG, 1994-2011. All rights reserved.

Fouten en inhoudelijke wijzigingen, evenals wijzigingen van de software zijn voorbehouden. Copyright MAGIX AG, 1994-2011. All rights reserved. 2 Copyright Copyright De onderhavige documentatie is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten, in het bijzonder het recht tot verveelvoudiging en distributie alsook vertaling, blijven voorbehouden. Geen

Nadere informatie

Adobe Premiere Elements 13.

Adobe Premiere Elements 13. Adobe Premiere Elements 13 - channel copy v.6 / 6.9.14 Adobe Premiere Elements 13 De volgende tekstblokken kunnen worden gebruikt op webpagina's, in gedrukte advertenties, in catalogi en in ander promotiemateriaal

Nadere informatie

Lees dit eerst. Opmerking ENERGY STAR. Software gids. Lees dit eerst

Lees dit eerst. Opmerking ENERGY STAR. Software gids. Lees dit eerst 1 Lees dit eerst Lees dit eerst Opmerking Dit product bevat zowel software van Sony als software waarop gebruiksrecht wordt verleend door derden. Het gebruik van deze software is onderworpen aan de algemene

Nadere informatie

Lees dit eerst. Opmerking ENERGY STAR. Software gids. Lees dit eerst

Lees dit eerst. Opmerking ENERGY STAR. Software gids. Lees dit eerst 1 Lees dit eerst Lees dit eerst Opmerking Dit product bevat zowel software van Sony als software waarop gebruiksrecht wordt verleend door derden. Het gebruik van deze software is onderworpen aan de algemene

Nadere informatie

ADOBE PREMIERE ELEMENTS. Help en zelfstudies

ADOBE PREMIERE ELEMENTS. Help en zelfstudies ADOBE PREMIERE ELEMENTS Help en zelfstudies Nieuw Nieuw in Adobe Premiere Elements 13 Adobe Premiere Elements 13 is verbeterd en heeft nieuwe functies waarmee u snel en gemakkelijk geweldige films kunt

Nadere informatie

Presentatie Windows 7

Presentatie Windows 7 Presentatie Windows 7 Theun Bollema Januari 2011 Al doende leert men * We gaan in vogelvlucht het os windows 7 behandelen. * Het is omwille van de tijd onmogelijk om diep op de materie in te gaan aangezien

Nadere informatie

Inhoudsopgave lessen Magix Video deluxe 2008

Inhoudsopgave lessen Magix Video deluxe 2008 Inhoudsopgave lessen Magix Video deluxe 2008 1. We gaan werken met Magix Video 2008+ Blz. 1 2. Experimenteren met het Demo filmpje. Blz. 10 3. Titels, tekst en ondertitels. Blz. 16 4. Geluid! Bld 20 5.

Nadere informatie

Pinnacle Studio. Inclusief Studio, Studio Ultimate en Studio Ultimate Collection. Uw leven in films

Pinnacle Studio. Inclusief Studio, Studio Ultimate en Studio Ultimate Collection. Uw leven in films Pinnacle Studio Versie 15 Inclusief Studio, Studio Ultimate en Studio Ultimate Collection Uw leven in films Documentatie door Nick Sullivan Copyright 1996-2011 Avid Technology, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Nadere informatie

Pinnacle Studio. Uw leven in films. Versie 16. Inclusief Pinnacle Studio Plus en Pinnacle Studio Ultimate

Pinnacle Studio. Uw leven in films. Versie 16. Inclusief Pinnacle Studio Plus en Pinnacle Studio Ultimate Pinnacle Studio Versie 16 Inclusief Pinnacle Studio Plus en Pinnacle Studio Ultimate Uw leven in films Documentatie door AHA! Text Services. Geschreven door Nick Sullivan, Susan M. Scott en Terri Morgan.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Contact opnemen met ons Ons hoofdkantoor: WinSoft International 24 rue Louis Gagnière 38950 St Martin le Vinoux FRANKRIJK Algemeen telefoonnummer: +33(0)4 38 02 22 00 Klantenservice/

Nadere informatie

Pinnacle Studio. Uw leven in films. Versie 14. Inclusief Studio, Studio Ultimate en Studio Ultimate Collection

Pinnacle Studio. Uw leven in films. Versie 14. Inclusief Studio, Studio Ultimate en Studio Ultimate Collection Pinnacle Studio Versie 14 Inclusief Studio, Studio Ultimate en Studio Ultimate Collection Uw leven in films Documentatie door Nick Sullivan Copyright 1996-2009 Pinnacle Systems, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Nadere informatie

Cursus Cyberlink PowerDirector 12 / 13

Cursus Cyberlink PowerDirector 12 / 13 Versie 1.5 Cursus Cyberlink PowerDirector 12 / 13 Cursus inhoud: Blz. 1. Algemene informatie 2 2. Start 3 3. Vastleggen (inlezen) van materiaal 4 4. Bewerken videomateriaal 5 5. Plaatsen van overgangen

Nadere informatie

Digitale camera en camcorder:

Digitale camera en camcorder: 09 Digitale camera en camcorder: voor elk wat wils IN DIT NUMMER: HP BEELDVERWERKING: VERSCHILLENDE TOEPASSINGEN MOGELIJK PAG 8 hp photosmart 850 leg uw gevoelens vast met één klik PAGINA 2 MVX150i Met

Nadere informatie

ADOBE PREMIERE ELEMENTS 10 gebruiken

ADOBE PREMIERE ELEMENTS 10 gebruiken ADOBE PREMIERE ELEMENTS 10 gebruiken Juridische kennisgevingen Juridische kennisgevingen Ga naar http://help.adobe.com/nl_nl/legalnotices/index.html om de juridische kennisgevingen te lezen. iii Inhoud

Nadere informatie

2009 Jim Moor - Rijswijk (Z-H)

2009 Jim Moor - Rijswijk (Z-H) 1 2 Photoshop Elements 7.0 Werkboek ISBN: 978-90-801238-7-8 Nur: 991 Trefwoorden: Photoshop Elements 7.0 Digitale beeldbewerking Digitale fotobewerking Praktisch werkboek voor digitale beeldbewerking Dit

Nadere informatie

Handleiding voor Pinnacle Studio 18

Handleiding voor Pinnacle Studio 18 Handleiding voor Pinnacle Studio 18 Inclusief Pinnacle Studio Plus en Pinnacle Studio Ultimate Inhoud Voordat u begint................................. 1 Afkortingen en conventies...............................

Nadere informatie

Deel bergen foto s in Hotmail / Windows Live mail

Deel bergen foto s in Hotmail / Windows Live mail Online foto s delen Tja, dan zit de vakantie er weer (bijna) op. Genoten van de zon, lekker uitgerust, en alle mooie momenten vastgelegd met de camera. Misschien hebt u wel honderden foto's op een geheugenkaartje

Nadere informatie

Software op uw Sony notebook. PCG-FX serie

Software op uw Sony notebook. PCG-FX serie N Software op uw Sony notebook PCG-FX serie Lees eerst dit Lees eerst dit Opmerking Dit product bevat zowel software waarop Sony een gebruiksrecht verleent als software waarop een gebruiksrecht wordt verleend

Nadere informatie

EM7385 & EM7380 hdmedia 3D Full HD mediaspeler met 3D & Android

EM7385 & EM7380 hdmedia 3D Full HD mediaspeler met 3D & Android EM7385 & EM7380 hdmedia 3D Full HD mediaspeler met 3D & Android 2 NEDERLANDS EM7385 & EM7380 hdmedia 3D Full HD mediaspeler met 3D & Android Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 4 1.1 Functies en kenmerken...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Nero Recode. www.nero.com

Gebruikershandleiding. Nero Recode. www.nero.com Gebruikershandleiding Nero Recode www.nero.com Copyright en handelsmerken De gebruikershandleiding bij Nero Recode 2 en de Nero Recode 2-software zijn beschermd door middel van copyright en zijn eigendom

Nadere informatie

Pinnacle Studio 11 Plus

Pinnacle Studio 11 Plus Pinnacle Studio 11 Plus Inclusief Studio, Studio Plus en Studio Ultimate Eenvoudige, KRACHTIGERE, CREATIEVERE videobewerking Handleiding 8410-07435-01 MANUAL S11 (PLUS) SOFTWARE NL Woord van dank: Travis

Nadere informatie

Handleiding Nero Video

Handleiding Nero Video Handleiding Nero Video Informatie over copyright en handelsmerken Dit document en alle zich daarin bevindende inhoud zijn onderworpen aan en beschermd door internationaal auteursrecht en andere intellectuele-eigendomsrechten,

Nadere informatie

Inleiding en Inhoudsopgave

Inleiding en Inhoudsopgave september 2015 Inleiding en Inhoudsopgave Inleiding SeniorCompAS is een in 1997 opgerichte stichting, die senioren vertrouwd wil maken met de computer. Steeds meer dringt de digitale wereld zich aan ons

Nadere informatie

EM7480/EM7485 3D Full HD Media Player

EM7480/EM7485 3D Full HD Media Player EM7480/EM7485 3D Full HD Media Player 2 NEDERLANDS EM7480/EM7485 3D Full HD Media Player Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 3 1.1 Functies en kenmerken... 4 1.2 Inhoud van de verpakking... 6 2.0 Uitleg van

Nadere informatie

Foto s bewerken en delen met behulp van PICASA

Foto s bewerken en delen met behulp van PICASA & Wat met onze digitale foto s? Foto s bewerken en delen met behulp van PICASA Uitgave 12-2010 Samenstelling: Paul Derycke Handleiding Picasa 3 1 Installeren van het programma 3 1.1 Picasa downloaden en

Nadere informatie

Handleiding Aan de slag en problemen oplossen

Handleiding Aan de slag en problemen oplossen Handleiding Aan de slag en problemen oplossen INHOUDSOPGAVE Belangrijke informatie 2 Basisinformatie computer 3 Veiligheid en comfort... 3 Veiligheidsmaatregelen... 3 Voorzorgsmaatregelen... 3 Kennismaking

Nadere informatie

12. Binnenhalen van videomateriaal

12. Binnenhalen van videomateriaal 1 12. Binnenhalen van videomateriaal Tot nu toe heeft u in het boek gewerkt met oefenvideomateriaal, maar u wilt natuurlijk aan de slag met uw eigen opnames. In dit hoofdstuk wordt uitgebreid beschreven

Nadere informatie

DIGITALISEREN. Video en digitaliseren

DIGITALISEREN. Video en digitaliseren DIGITALISEREN Digitaliseren betekent het overzetten van analoge data naar digitale data. Voordat het digitale tijdperk zich aandiende was er enkel analoge data. Deze data variëren van boeken, vhs/videobanden,

Nadere informatie