NIEUW! Uitgebreide geluidsnabewerking: desgewenst ook volautomatisch Video's op tv, mobiel of online presenteren

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUW! Uitgebreide geluidsnabewerking: desgewenst ook volautomatisch Video's op tv, mobiel of online presenteren"

Transcriptie

1 Schakel in een hogere versnelling en ervaar de turbo voor uw videoprojecten. Met zijn sterk verbeterde prestaties is de nieuwe Video deluxe 17 de snelste Video deluxe aller tijden! Met MAGIX Video deluxe 17 zet u uw eigen video opnamen nu zo snel als nooit tevoren om naar adembenemende film: met passende achtergrondmuziek, geanimeerde overgangen, tekstfades en bioscooprijpe speciale effecten! Videomateriaal naar de pc inlezen, monteren, bewerken en op disk branden inclusief professioneel geanimeerde menu's voor dvd's en Blu-ray Discs. De snelste Video deluxe aller tijden! Video's comfortabel monteren: volautomatisch of individueel Meer dan 1000 special effects, inclusief bioscooprijpe overgangen en sjablonen Volledige HD-ondersteuning: voor HDV en AVCHDcamcorders Uitgebreide geluidsnabewerking: desgewenst ook volautomatisch Video's op tv, mobiel of online presenteren NIEUW! Verbeterde performance bij de videobewerking Video's direct naar Facebook en Vimeo uploaden Volledige AVCHD-ondersteuning AVCHD-importassistent met previewfunctie Nieuw vormgegeven gebruikers-interfaces in modern design Verbeterde exportassistent met overzichtelijke selectie

2 Met MAGIX Video deluxe 17 zet u uw mooiste videobelevenissen in slechts drie stappen om in bioscoopwaardige speelfilms: inclusief achtergrondmuziek, geanimeerde overgangen, tekst en special effects! De individueel aan te passen velden, progressieve videotechnologie, talrijke automatiseringen en praktische assistenten garanderen perfecte resultaten in een handomdraai! Zo houdt u meer tijd over om te kijken en te genieten op tv, op mobiele videospelers of op internet! NIEUW! Verbeterde performance bij videobewerking Video nog comfortabeler monteren: onze ontwikkelaars hebben hun uiterste best gedaan om de nieuwe versie nog sneller en krachtiger te maken - met groot succes. MAGIX Video deluxe 17 is met afstand de snelste Video deluxe aller tijden! Beleef de verbeterde performance bv. Bij de effectpreview in realtime en met versnelde AVCHD-export. Daarbij is de rekentijd ten aanzien van de vorige versie met 90% korter. NIEUW! Kortere laadtijden voor videoprojecten Meer tijd voor videobewerking: om ook grote videoprojecten nog sneller te kunnen bewerken hebben we de laadtijden drastisch verkort. En het mooiste is: deze optimalisering komt niet alleen op nieuwe systemen uit de verf, maar ook op oudere computers - zolang deze voldoen aan de minimale systeemeisen (zie systeemeisen).

3 Leest video's van elke bron MAGIX Video deluxe 17 ondersteunt alle gangbare videobronnen: digitale en analoge camcorders, tv-kaarten (DVB-T/S en analoog), webcams, digitale camera's, opnamen van dvdrecorders, internetfilms etc. Automatische scènedetectie Door de intelligente timecode-analyse worden scènes in uw opnamen volautomatisch herkend: voor een optimale navigatie door uw videoprojecten. Ideaal voor het maken van dvd-menu's met scènenavigatie. Natuurlijk kunt u de voorgestelde scèneselectie naderhand nog individueel aanpassen. Volledige HD-ondersteuning MAGIX Video deluxe 17 ondersteunt de complete workflow voor videomateriaal met hoge resolutie - bijvoorbeeld van HDV- en AVCHD-videocamera's: opnamen direct en zonder omzetten inlezen, comfortabel bewerken en vervolgens op disk branden. Naar wens natuurlijk inclusief geanimeerd menu voor dvd's en Blu-ray Discs. NIEUW! Native AVCHD-bewerking U heeft een AVCHD-camera en wilt zonder omslachtig renderen, opnamen direct inlezen en bewerken? Dan heeft u met MAGIX Video deluxe 17 de ideale oplossing: importeer het AVCHDmateriaal met een muisklik, optimaliseer het perfect en bewerk het geluid, brand het met geanimeerd menu op Blu-ray Disc en presenteer het op tv!

4 Volledige ondersteuning voor opnamen in 50p Voor nog scherpere opnamen: met MAGIX Video deluxe 17 gebruikt u de 50p-technologie van actuele camcorders en tv's optimaal. In vergelijking tot de huidige consumerformaten biedt de nieuwe techniek dubbel zoveel volledige foto's. Uw voordelen: vloeibare bewegingsverlopen bij bewogen objecten en een nog gedetailleerder beeld - voor optimaal filmgenot van zeer hoge kwaliteit. Pc-performance-meting Om de beste standaard instellingen bij de bewerking van AVCHD-materiaal te kunnen gebruiken, levert MAGIX Video deluxe 17 automatisch de beste instellingen voor uw pc. NIEUW! AVCHD-importassistent met previewfunctie Cryptische directorystructuren behoren vanaf nu tot het verleden. Het is makkelijker en comfortabeler dan ooit om AVCHD- en andere videobestanden van andere bronnen (geheugenkaart, digicam, harde schijf, smartphone etc.) te importeren. De nieuwe importassistent maakt selectie van de gewenste scènes makkelijker met een praktische previewmonitor en een aanschouwelijk bestandsoverzicht - met voorbeeld van elke scène. Kies gewoon de gewenste clips en laat deze direct op de tijdlijn importeren. NIEUW! AVCHD-SmartRendering Intelligent: bij het renderen van AVCHD-video's worden nu alleen nog maar de gebieden opnieuw berekend die ook daadwerkelijk bewerkt zijn. Alle andere gebieden worden direct overgenomen - zonder de tijdrovende nieuwe berekening. Dit versnelt het renderen met maximaal 90% en zorgt dat de voltooide film nog sneller af is.

5 AVCHD-disks met menu Met MAGIX Video deluxe 17 is het mogelijk AVCHD-video's met geanimeerd menu op goedkope dvd's of grote Blu-ray Discs te branden. Ideaal wanneer u uw video's in hoge resolutie zonder omwegen op uw beeldscherm thuis wilt bekijken - eenvoudig af te spelen met veel Bluray-spelers. NIEUW! Geoptimaliseerd gebruik van het geheugen bij 64-bit-systemen Betere prestaties: het geheugengebruik bij 64-bit systemen is op veel gebieden verbeterd. Het resultaat is dat er nu duidelijk meer werkgeheugen voor Video deluxe 17 beschikbaar is. De grotere opslagruimte voor het bufferen van beelden en grafische bestanden (zgn. "Bitmap caching") zorgt onder andere voor een merkbaar vloeiender weergave. Vrije selectie van het geluidsspoor in multiaudio-vob's U wilt alleen een bepaald geluidsspoor van een meertalige dvd in uw project importeren? Met MAGIX Video deluxe 17 is dat nu geen probleem meer. Selecteer eenvoudig bij de import het gewenste spoor - alle anderen talen worden niet overgenomen. Dat spaart tijd en zorgt voor plezierig werken.

6 Preview-functies bij de dvd-import Moest u tot nog toe in de bestandenverkenner anonieme VOB-bestanden zoeken, nu kunt u de inhoud van uw dvd comfortabel vooraf bekijken en eenvoudig gewenste scènes of hoofdstukken voor het importproces kiezen. Comfortabel monteren volautomatisch of individueel Automatische videomontage Met de geïntegreerde MAGIX Slideshow Maker maakt u volautomatisch fantastische films en slideshows ook zonder kennis van videomontage! Kies eenvoudigweg uit een van de verschillende thema's (bv. winter-/zomervakantie, feest, kerstmis). De geïntegreerde montageautomatisering zet uw opnamen dan automatisch om in een professionele videofilm, inclusief titels, overgangen, effecten en muziek. De snelste weg naar onvergetelijke video's! 32 sporen om te arrangeren Wilt u uw opnamen liever individueel vormgeven? Op in totaal 32 sporen vindt u genoeg ruimte, om uw projecten comfortabel te arrangeren en te optimaliseren snel en schokvrij! Met enkele kliks voegt u overgangen, effecten, titels en uw favoriete muziek toe. Klaar! NIEUW! Intelligente muismodus Juist bij lange projecten was het tot nu toe omslachtig om videoscènes achteraf in te voeren of grotere openingen te sluiten. De nieuwe, intelligente muismodus biedt nu de mogelijkheid om comfortabel en met slechts één muisklik het hele project naar een video-object te verplaatsen. Op één of op alle sporen.

7 Vrij aan te passen gebruikers-interface Maak u eigen gebruikersinterface: met MAGIX Video deluxe 17 kunt u alle elementen van de gebruikersinterface geheel naar uw wensen verschuiven, van formaat veranderen of helemaal verwijderen. Ideaal om bijvoorbeeld vensters met veel inhoud zo groot te maken dat u alles in een blik kunt overzien. Probeer het uit, u zult er van opkijken! NIEUW! Nieuw vormgegeven gebruikersinterfaces in modern design Ziet er gewoon beter uit: diverse dialogen zijn grondig herzien en gemoderniseerd. Hierbij hebben we naast geoptimaliseerde functionaliteit ook veel aandacht besteed aan een modern design dat aanspreekt. NIEUW! Videomonitor-zoom en tracker buiten het beeldbereik Vroeger was het omslachtig om elementen als titels of beeld-in-beeld-effecten buiten het beeldbereid te besturen; door de nieuwe zoomfunctie voor de videomonitor en de tracker buiten het beeldbereik wordt dit kinderspel. Gewoon het videobeeld in de previewmonitor verkleinen, keyframes plaatsen de elementen naar wens animeren.

8 Centrale effectaansturing Alles in een overzicht: in de praktische Mediapool zijn alle effecten overzichtelijk geordend. Kies eenvoudig een categorie waarna u alle mogelijkheden te zien krijgt. Zo vindt u snel de gewenste effecten en hoeft u geen extra venster te openen praktisch, overzichtelijk en tijdbesparend! Meer dan 1000 effecten, overgangen en sjablonen Naast een grote selectie van professionele videoeffecten levert MAGIX Video deluxe 17 een reusachtige selectie van uitgebreid vormgegeven deco-elementen, thematische intro's en outro's, meer dan 100 overgangen, diverse audio-effecten en veel meer. Zelfs professionele greenscreeneffecten (chroma-keying) en moderne beeld-inbeeld-effecten zijn mogelijk. Zo zet u uw videoopnamen in een handomdraai om in fascinerende speelfilms. NIEUW! Meer dan 20 nieuwe beeldobjecten Met de geanimeerde deco-elementen kunt u uw films eenvoudig verfraaien. De realistische lichteffecten, nevel, sneeuw en regen voor creatieve filmmontage, grappige animaties van vliegers, muzieknoten en verjaardagstaarten, verschillende pijlen voor professionele infovideo's en vele andere sjablonen kunt u direct op de videoclips toepassen. Zij geven uw film de laatste puntjes op de i. Titeleditor met directe preview Zonder omwegen: titel en tekst kunnen nu direct in het previewvenster worden ingevoerd en met een muisklik worden verschoven. Geef afzonderlijke letters, woorden of regels een eigen kleur, lettertype of grootte. De nieuwe techniek zorgt bovendien voor het invoegen van titels met perfecte randscherpte en briljante kwaliteit. Nog nooit was het zo eenvoudig een krachtige titel te maken.

9 Object-zoomfunctie voor precieze effectcontrole Het bewerken van de objecten op de tijdlijn is eenvoudiger dan ooit: markeer eenvoudig een of meerdere objecten die u wilt bewerken om bijvoorbeeld volume of transparantie te veranderen. Met een druk op de knop kunt u de geselecteerde objecten over de gehele tijdlijn uitzoomen. Zo kunt u alle effecten eenvoudig en nauwkeurig in detail aanpassen. Dit is met name handig bij het bewerken van effectcurven van geselecteerde special effects. Automatische geluidsbewerking MAGIX Soundtrack Maker creëert op de seconde nauwkeurig muzikale illustraties geheel naar wens. U bepaalt de afzonderlijke beeldsfeer of de gewenste emotie (actie, spanning, plezier...) en het programma stelt uit een groot geluidenarchief uw persoonlijke soundtrack samen - volautomatisch en precies aangepast aan de lengte van uw film. Het resultaat zal u versteld doen staan! Mp3-export U houdt van filmmuziek? Met MAGIX Video deluxe 17 kunt u geluidssporen van films en video's direct als mp3 exporteren: videoclips, complete film-soundtracks en veel meer! Ideaal voor de overdracht naar mp3-spelers en mobieltjes of voor uw eigen videoprojecten. Zo verandert uw vakantievideo in een spannende actiefilm, een pakkende thriller of een science fiction-avontuur. Wat u maar wilt!

10 Professionele geluidsbewerking Het geluid brengt pas echt leven in de brouwerij: MAGIX Video deluxe 17 biedt een exclusieve selectie aan hoogwaardige instrumenten en gereedschappen voor de geluidsbewerking en klankrestauratie. Van de praktische Soundtrack Maker voor de automatische geluidsbewerking tot aan de krachtige Audio Mixer voor gedetailleerde audiobewerking. De hoogontwikkelde MAGIX ProAudio Technologie zorgt daarbij altijd voor perfect geluid. Dolby Digital stereo Veredel uw video's met glasheldere Dolby Digital Stereo-geluid. Op de pc, op de tv of via de stereoinstallatie - imponeer uzelf en uw toeschouwers met de voortreffelijke klank van uw filmkunstwerken. Daarnaast spaart het digitale geluid zelfs plaats op uw video-dvd. Geluidsrestauratie U hoort steeds het geluid van uw camcorder op uw video-opnamen? Dat is niet nodig. Kraakjes en andere storende geluiden verwijderen kunt u moeiteloos verwijderen, volumeveranderingen corrigeren en nog veel meer. NIEUW! Exportassistent met meer overzichtelijke selectie Sneller resultaat: de nieuwe Exportassistent geeft een overzicht van de populairste exportmogelijkheden. Kies het gewenste exportformaat en volg de aanwijzingen of maak zelf andere instellingen. Batch-verwerking Met de praktische batch-verwerking kunt u zoveel video's naar een gewenst formaat converteren en overzetten als u wilt. Zo heeft u de mooiste video's altijd bij de hand. Op vakantie, op het werk of onderweg.

11 Video's op tv of onderweg presenteren Op tv: brand uw voltooide filmkunstwerken met geanimeerde menu's in professionele kwaliteit volautomatisch op dvd of Blu-ray Disc. Selecteer uit een van de vele professioneel vormgegeven menusjablonen. Het resultaat: geanimeerde menu's die van gekochte film-dvd's of Blu-ray Discs nauwelijks te onderscheiden zijn. Verras familie, vrienden en bekenden met uw creatieve werk ook als persoonlijk cadeau! Onderweg: zet films direct vanuit MAGIX Video deluxe 17 op uw draagbare videospeler, mobieltje of ander mobiel apparaat. Hiervoor beschikt u over een ruime keuze aan apparaat-presets, zelfs voor de laatste iphone en ipod touch. Selecteer gewoon uw model uit de lijst, de rest doet MAGIX Video deluxe 17 helemaal zelf. NIEUW! Video's direct naar Facebook en Vimeo uploaden Wereldwijd zijn meer dan 500 miljoen leden bij het grootste netwerk ter wereld Facebook geregistreerd. U ook? Dan kunt u nu video's direct vanuit het programma naar Facebook uploaden en wereldwijd met uw vrienden delen. Zo bespaart u zich de omweg via andere videoportalen en bent u sneller online met uw films. Bovendien kunt u uw video 's nu ook naar het populaire videoportaal Vimeo uploaden. Video's naar YouTube uploaden in HDkwaliteit Dat ziet er gewoon beter uit: presenteer uw video's in het haarscherpe HD-formaat (1080p) bij YouTube. Upload uw video's in hoge resolutie gewoon direct vanuit het programma naar het bekende videoportaal en laat de hele wereld meegenieten - in perfecte kwaliteit.

12 Snelle onlinehulp magix.info - Multimedia Community De directe verbinding met de Multimedia Community "magix.info" maakt het mogelijk, gemakkelijk en doelgericht oplossingen voor uw individuele problemen te vinden. Eenvoudig uw vragen direct vanuit het programma schrijven en online versturen! U wilt weten welk formaat voor uw video het beste werkt? Op magix.info krijgt u snel hulp helder, duidelijk, snel en direct van andere gebruikers - in de vorm van antwoorden of zelfs hele workshops. U kunt natuurlijk ook uw werk direct naar magix.info uploaden en direct aan de hand van de video de werkwijze, tips en trucs bespreken. Maar dat is nog niet alles. Wanneer u graag wilt weten wanneer welke nieuwe features voor uw videosoftware beschikbaar zijn - of zelf actief features wilt voorstellen - bezoek dan toch gewoon onze discussiegroepen. Compatibel met Windows 7 MAGIX Video deluxe 17 is op functionaliteit en stabiliteit onder Windows 7 getest. Uw voordeel: als u overstapt naar het nieuwe Windows besturingssysteem kunt u uw product zonder problemen blijven gebruiken zoals u gewend bent. Voor Microsoft Windows XP Vista 7 Voor 32bit- en 64bit-systemen

13 Systeemeisen Voor Microsoft Windows XP Vista 7 Minimale systeemeisen Intel Core Duo met 1,83 GHz, AMD Dual-Core met 2,0 GHz 1 GB RAM 1 GB vrije schijfruimte voor installatie van het programma meerkanaals geluidskaart aanbevolen voor Surround-geluidsbewerking Minimale eisen voor AVCHD/HD-bewerking Intel Core 2 Quad-processor met 2,83 GHz (Intel Core i7 aanbevolen) 4 GB RAM DirectX 9.0c-compatible grafische kaart, minstens 512 MB grafisch geheugen en Pixelshader 2.0, ATI X300 of beter, NVIDIA GeForce 6600 of beter Blu-ray-brander voor het maken van Blu-ray Discs Ondersteunde apparaten IEEE1394/FireWire/DV/i.Link-interface voor gebruik met DV-/HDV-camcorders USB-camcorder (dvd/harde schijf/geheugenkaart) en webcams VfW- of DirectShow -compatible video-, tv- of grafische kaart met video-ingang WDM-compatible tv-tunerkaart, DirectX 9 en BDA-stuurprogramma compatible DVB-T/S-tunerkaart Blu-ray -, dvd-r/rw-, dvd+r/rw-, dvd-ram- of cd-r/rw-brander Ondersteunde importformaten Video: AVI, DV-AVI, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, MTS, M2TS, MXV, MJPEG, QuickTime, WMV(HD), MKV Audio: WAV, MP3, OGG, WMA, MIDI, Dolby Digital Stereo, Dolby Digital 5.1 Afbeeldingen: JPEG, BMP, GIF, TIF, TGA (ondersteunt scanners en digitale fotocamera's [TWAIN]) Ondersteunde exportformaten Video: AVI, DV-AVI, MJPEG, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, QuickTime, WMV(HD) Audio: WAV, MP3, Dolby Digital Stereo, Dolby Digital 5.1 Afbeeldingen: JPEG, BMP Understeunde bestandsextensies (Import):.avi,.dat,.evo,.m2v,.m1v,.h264,.mpv,.mpg,.mpeg,.mpg2,.mps,.mp2,.mpe,.m2s,.vdr,.vob,.mod,.vro,.ts,.trp,.tp,.m2t,.mpt,.mmv,.m2ts,.mts,.tod,.mov,.mp4,.dvrms,.asf,.pva,.mp4,.mpeg4,.mpeg-4,.m4v,.3gp,.3g2 Voor MPEG-4, MPEG-2 en Dolby Digital is een gratis eenmalige activering nodig. Voor MP3-export is de installatie van Windows Media Player vanaf versie 10 vereist. et op! Voor films, muziek, afbeeldingen en teksten bestaan in de regel auteurs- en indirecte auteursrechten die derden toekomen. Het gebruik van dit programma verleent niemand het recht, auteurs- of indirecte auteursrechten buiten de wettelijke bepalingen om te gebruiken. Voor de naleving van de wettelijke bepalingen is enkel de gebruiker verantwoordelijk. * "Meestgekochte videosoftware" refereert aan de hoeveelheid verkochte softwareproducten in de detailhandel volgens maandelijkse metingen van GfK weekly trendsetter Duitsland; GfK Charts Benelux, Frankrijk, Spanje; Chart Track UK; NPD Data Charts pc/cd-rom non-games US. Periode augustus 2007 tot augustus Copyright MAGIX AG, All rights reserved. MAGIX is een gedeponeerd merk van MAGIX AG. Gefabriceerd onder licentie van Dolby Laboratories. Dolby en het dubbel-d-symbool zijn handelsmerken van Dolby Laboratories Dolby Laboratories. All rights reserved. Bij de overige genoemde productnamen kan het gaan om gedeponeerde handelsmerken van de betreffende fabrikant. Dit product gebruikt MAGIX-gepatenteerde technologie.

Premium-extra's. NIEUW! Stereo3D

Premium-extra's. NIEUW! Stereo3D MAGIX Video deluxe 17 Premium biedt naast de vele voordelen van de succesvolle Premium-versie een niet te kloppen pakket aan exclusieve extra programma's ter waarde van meer dan 300 euro. Het perfecte

Nadere informatie

Meer mogelijkheden voor perfecte video's 99 sporen Meer effecten Professionele geluidsbewerking

Meer mogelijkheden voor perfecte video's 99 sporen Meer effecten Professionele geluidsbewerking Meer mogelijkheden voor perfecte video's 99 sporen Meer effecten Professionele geluidsbewerking MAGIX Video deluxe 15 Plus, de 66-voudig testwinnaar, biedt gewoon meer: met een grote selectie krachtige

Nadere informatie

MAGIX Film op DVD 7 biedt hoogwaardige functies voor alle stappen van videobewerking: sneller en eenvoudiger gaat niet!

MAGIX Film op DVD 7 biedt hoogwaardige functies voor alle stappen van videobewerking: sneller en eenvoudiger gaat niet! De handige oplossing voor uw eigen opnamen MAGIX Film op DVD 7 biedt hoogwaardige functies voor alle stappen van videobewerking: sneller en eenvoudiger gaat niet! Verras iedereen met professionele DVD-menu's,

Nadere informatie

Ideaal voor: VHS Video 8 S-VHS Hi8 Betamax en alle andere bandformaten. Meer voordelen

Ideaal voor: VHS Video 8 S-VHS Hi8 Betamax en alle andere bandformaten. Meer voordelen Gelooft u, dat uw videocassettes veilig en beschermd zijn? In tegendeel, uw kostbare herinneringen worden door vele gevaren bedreigd: lage levensduur (zelfs bij optimale opslag), magnetische straling,

Nadere informatie

De volledig uitgeruste videostudio

De volledig uitgeruste videostudio De volledig uitgeruste videostudio Met MAGIX Video deluxe 15 Premium staat niets staat uw creativiteit nog in de weg. Zet uw eigen opnamen met weinig moeite om in indrukwekkende filmkunstwerken met briljante

Nadere informatie

Versie 3.0. Ideaal voor: VHS Video 8 S-VHS Hi8 en alle andere bandformaten

Versie 3.0. Ideaal voor: VHS Video 8 S-VHS Hi8 en alle andere bandformaten Versie 3.0 U neemt aan, dat uw videocassettes veilig en beschermd zijn? In tegendeel, uw kostbare herinneringen worden door vele gevaren bedreigd: lage levensduur (zelfs bij optimale opslag), magnetische

Nadere informatie

NIEUW! Nu ook voor Mac!

NIEUW! Nu ook voor Mac! NIEUW! Nu ook voor Mac! Opnamen op video's lopen op allerlei wijzen gevaar! Met het originele reddingspakket van MAGIX, bestaande uit MAGIX software, de praktische USB-video-omzetter en een SCARTadapter,

Nadere informatie

Ideaal voor: Magix Video deluxe, Foto's op CD & DVD en andere fotoshow- en videoprogramma's.

Ideaal voor: Magix Video deluxe, Foto's op CD & DVD en andere fotoshow- en videoprogramma's. De ideale aanvulling voor alle reisopnamen! Wat uw reisdoel ook was: met MAGIX Photo & Videoshow Holiday Pack worden uw gefotografeerde en gefilmde herinneringen nu nóg indrukwekkender. Veredel uw presentaties

Nadere informatie

Het beste mobiele entertainment!

Het beste mobiele entertainment! Het beste mobiele entertainment! Verander uw mobiele apparaat in een eersteklas draagbare bioscoop: met MAGIX Films & Foto's voor onderweg 3 kunt u video's, foto's en muziek pijlsnel in het passende formaat

Nadere informatie

De snelste en eenvoudigste weg naar video in perfectie!

De snelste en eenvoudigste weg naar video in perfectie! De snelste en eenvoudigste weg naar video in perfectie! Wilt u uw mooiste videomomenten met enkele kliks omzetten in indrukwekkende speelfims? Geen probleem! De 35-voudig testwinnar MAGIX Video deluxe

Nadere informatie

Bestanden importeren met MAGIX VIDEO 17. Video 17 opstarten

Bestanden importeren met MAGIX VIDEO 17. Video 17 opstarten Bestanden importeren met MAGIX VIDEO 17 Magix video 17 heeft de volgende opnamemogelijkheden: AVCHD-camera HDV-camera DV-camera : Mini-DV-camcorder Video: analoge beelden via een zgn. video-grabber Audio:

Nadere informatie

Opmerking voor gebruikers van oudere programmaversies: wat hier wordt beschreven geldt vanaf versie 17. Oudere versies kennen een aparte omgeving

Opmerking voor gebruikers van oudere programmaversies: wat hier wordt beschreven geldt vanaf versie 17. Oudere versies kennen een aparte omgeving Opnemen 29 Opnemen Opnemen Opmerking voor gebruikers van oudere programmaversies: wat hier wordt beschreven geldt vanaf versie 17. Oudere versies kennen een aparte omgeving OPNEMEN. U opent een vergelijkbare

Nadere informatie

NIEUW! NIEUW! NIEUW! NIEUW!

NIEUW! NIEUW! NIEUW! NIEUW! U heeft geen tijd om u in een complex videobewerkingsprogramma in te werken? U wilt uw camcorderopnamen snel op de PC opslaan of direct op DVD branden? Dan heeft u met MAGIX Film op DVD 8 de perfecte oplossing

Nadere informatie

Perfecte slideshows in 3 minuten!

Perfecte slideshows in 3 minuten! Maak in een recordtijd indrukwekkende slideshows met uw foto's, video's begeleid door passende muziek, inclusief teksten, veelvuldige effecten, interactieve DVD-speler menu's en meer. Perfecte slideshows

Nadere informatie

Film in de pc laden.

Film in de pc laden. Film in de pc laden. Wat is er nodig: De hardeschijf moet voldoende ruimte hebben om het ruwe beeldmateriaal te kunnen bewerken en te bewaren. 1 uur digitale video= 3600 sec. X 3,6 MB/sec.= 12.960 MB =

Nadere informatie

Met MAGIX Foto's op CD & DVD 9 deluxe haalt u het maatgevende programma voor het ongecompliceerd maken van multimediale slide- en videoshows in huis.

Met MAGIX Foto's op CD & DVD 9 deluxe haalt u het maatgevende programma voor het ongecompliceerd maken van multimediale slide- en videoshows in huis. Met MAGIX Foto's op CD & DVD 9 deluxe haalt u het maatgevende programma voor het ongecompliceerd maken van multimediale slide- en videoshows in huis. Met meer dan 40 sterke extra's! Voor TV, PC, internet,

Nadere informatie

Product introductie Video deluxe 16. Presentatie: Fred van Eck

Product introductie Video deluxe 16. Presentatie: Fred van Eck Product introductie Video deluxe 16 Presentatie: Fred van Eck De MAGIX editing line-up 2 2 MAGIX Video deluxe 16 Voor beginners en willekeurige gebruikers Highlights in Video deluxe 16? Full HDV support:

Nadere informatie

Handleiding EasyCap Video adapter:

Handleiding EasyCap Video adapter: Handleiding EasyCap Video adapter: Gefeliciteerd met uw aankoop! U kunt nu al uw oude video banden digitaal opslaan en bewerken. De EasyCAP Video adapter kan hoge kwaliteit video beelden en audio geluid

Nadere informatie

Productinfo Meer informatie op

Productinfo Meer informatie op Productinfo Eigen clubtracks produceren! biedt talloze mogelijkheden om eigen producties te maken - eigen nummers voor in de club! Met meer dan 1.000 gloednieuwe geluiden, loops en audio-effecten wordt

Nadere informatie

Productinfo Meer informatie op

Productinfo Meer informatie op Productinfo Eigen nummers maken, die rocken! biedt al het nodige voor het maken van eigen rocksongs! Met meer dan 1.000 gloednieuwe geluiden, riffs en audio-effecten wordt de pc een echte geluidsstudio

Nadere informatie

Kopieer dvd s en zet video s eenvoudig om voor uw ipod, Iphone en nog veel meer.

Kopieer dvd s en zet video s eenvoudig om voor uw ipod, Iphone en nog veel meer. Popcorn 4 Kopieer dvd s en zet video s eenvoudig om voor uw ipod, Iphone en nog veel meer. De nieuwe Popcorn 4 biedt de beste manier om dvd's op de Mac te kopiëren. Converteer video eenvoudig voor uw ipod,

Nadere informatie

3D-vervorming... 151 3D-video's... 152, 203

3D-vervorming... 151 3D-video's... 152, 203 Index 345 Index Index 3 3D-vervorming... 151 3D-video's... 152, 203 A Aanleggen...225 Aanwijzingendialogen... 25 Afstandsbediening... 228 Analysebereik... 259 Animatie van reisroutes... 336 Animeren...

Nadere informatie

De snelste weg naar een eigen website!

De snelste weg naar een eigen website! De snelste weg naar een eigen website! Wilt u ook al zo lang een eigen website? Met MAGIX Website Maker 2.0 maakt u in enkele minuten uw eigen, professioneel geanimeerde internetpresentatie: met levendige

Nadere informatie

Let op! In Movie Maker 2.6 worden de volgende bestanden ondersteund:.avi,.mpg,.m1v,.mp2,.mp2v,.mpeg,.mpe,.mpv2,.wm,.wmv,.asf.

Let op! In Movie Maker 2.6 worden de volgende bestanden ondersteund:.avi,.mpg,.m1v,.mp2,.mp2v,.mpeg,.mpe,.mpv2,.wm,.wmv,.asf. 1 Aangepaste paragraaf 3.7 Video importeren met Windows Movie Maker 2.6 Bij Windows Vista wordt een zeer gebruiksvriendelijk programma meegeleverd waarmee u video s kunt bewerken: Windows Movie Maker versie

Nadere informatie

Adobe Premiere Elements 7

Adobe Premiere Elements 7 Adobe Premiere Elements 7 1. System requirements: 1.8GHz processor with SSE2 support; 3GHz processor required for HDV or Blu-ray; dual-core processor required for AVCHD Microsoft Windows XP with Service

Nadere informatie

http://www.dvscene.nl/encoderen/review-apacer-al460-mediaplayer.html

http://www.dvscene.nl/encoderen/review-apacer-al460-mediaplayer.html Page 1 of 7 Page 2 of 7 Naam: Wachtwoord: Herinner mij Log-in gfedc Wachtwoord? Naam? Register Home Artikelen Reviews Achtergrond Techniek HD en AVCHD Tutorials Nieuws Links Downloads Videos Videobewerkingsboeken

Nadere informatie

Nokia Lifeblog 2.5 Nokia N76-1

Nokia Lifeblog 2.5 Nokia N76-1 Nokia Lifeblog 2.5 Nokia N76-1 2007 Nokia. Alle rechten voorbehouden Nokia, Nokia Connecting People, Nseries en N76 zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Nokia Corporation. Namen van andere

Nadere informatie

+ + Casablanca S-6000 - Speciale aanbiedingen. (geldig van 5 september - 4 oktober 2012) Aanbieding 1-2749. Aanbieding 2-2879

+ + Casablanca S-6000 - Speciale aanbiedingen. (geldig van 5 september - 4 oktober 2012) Aanbieding 1-2749. Aanbieding 2-2879 Casablanca S-6000 - Speciale aanbiedingen (geldig van 5 september - 4 oktober 2012) Aanbieding 1-2749 De combinatie van een Casablanca S-6000 en de RenderBooster kost normaal 3168. Bij deze aanbieding

Nadere informatie

Foto s op DVD met Magix

Foto s op DVD met Magix Inhoudsopgave: 1 Inleiding... 7 2 Leer c.q. opdracht(en) 1e Cursusdag... 7 2.1 Installeren van Magix Foto s op CD en DVD, versie 8.... 7 2.2 Opdracht 1, Installeren programma... 7 2.3 Enkele Tips... 7

Nadere informatie

ELEMENTS 9. De totaaloplossing om geweldige films te maken

ELEMENTS 9. De totaaloplossing om geweldige films te maken AdobE Premiere ELEMENTS 9 De totaaloplossing om geweldige films te maken WINDOWS MAC OS Organiseer alles vanaf één handige locatie Breng al uw videofragmenten en foto s samen in de krachtige, gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Productinfo Meer informatie op www.magix.com

Productinfo Meer informatie op www.magix.com Productinfo Nu eigen hiphop-beats maken! Edition 4 biedt al het nodige voor het maken van eigen hiphop-producties! Met meer dan 1.000 gloednieuwe geluiden, loops en audio-effecten wordt de pc een virtuele

Nadere informatie

Fotoverzamelingen productief beheren

Fotoverzamelingen productief beheren Fotoverzamelingen productief beheren Wees vanaf de opname tot aan de uiteindelijke foto goed georganiseerd! De krachtige functies van MAGIX Foto Manager 10 Deluxe maken alle opgaven rond om uw fotografie-workflow

Nadere informatie

Handleiding videobewerking met Windows Moviemaker

Handleiding videobewerking met Windows Moviemaker Handleiding videobewerking met Windows Moviemaker 1 Inleiding 2 2 Vereiste apparatuur 2 3 Stappenplan videobewerking 2 4 Windows Moviemaker 3 4.1 Indeling van het programma 3 4.2 Mogelijkheden op de tabbladen

Nadere informatie

Hoe veilig zijn uw waardevolle gegevens?

Hoe veilig zijn uw waardevolle gegevens? MAGIX Red uw digitale data is het eerste eenvoudig te bedienen programma voor gegevensopslag voor Windows XP, Vista en Windows 7, waarvan de workflow op de wensen van notebook-gebruikers is afgestemd.

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR SNELLE INSTALLATIE

HANDLEIDING VOOR SNELLE INSTALLATIE Ref. INOGRB01 HANDLEIDING VOOR SNELLE INSTALLATIE 1.INLEIDING Uw GRABBINO is een apparaat dat speciaal is ontwikkeld om uw video's te converteren naar het MPEG-formaat en daarna HDD-beelden door te sturen

Nadere informatie

De eenvoudigste weg naar de perfecte TV-fotoshows

De eenvoudigste weg naar de perfecte TV-fotoshows De eenvoudigste weg naar de perfecte TV-fotoshows MAGIX Foto's op CD & DVD 8 maakt van uw opnamen in een handomdraai een bijzondere en onvergetelijke diashow. Uw opstap in de wereld van de levendige beelden!

Nadere informatie

HANDLEIDING WINDOWS MOVIE MAKER

HANDLEIDING WINDOWS MOVIE MAKER Handboek Handleiding CinekidStudio Windows Movie Maker HANDLEIDING WINDOWS MOVIE MAKER VERSIE 2.1 VOOR WINDOWS XP COLOFON Auteurs: Karlijn Naaijkens, Vanessa Pattipeilohy Illustraties: Karlijn Naaijkens,

Nadere informatie

Alle rechten, in het bijzonder het recht op vermenigvuldiging en verspreiding alsook de vertaling, blijven voorbehouden.

Alle rechten, in het bijzonder het recht op vermenigvuldiging en verspreiding alsook de vertaling, blijven voorbehouden. MAGIX Foto Manager 1 MAGIX Foto Manager Copyright MAGIX is een gedeponeerd handelsmerk van MAGIX AG. Deze documentatie is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten, in het bijzonder het recht op vermenigvuldiging

Nadere informatie

#01: #02: #03: Clips maken van video bestanden #04: Importeren #05: #06: Plusje

#01: #02: #03: Clips maken van video bestanden #04: Importeren #05: #06: Plusje XP...Workshop Movie Maker Deel 2 Geimporteeerde video s bewerken met Moviemaker dat is een gratis programma van MS en zit in elke computer bij de programma s... Alle studie materieaal zit bij de CCBS in

Nadere informatie

HANDLEIDING Live Movie Maker

HANDLEIDING Live Movie Maker HANDLEIDING Live Movie Maker Inhoudsopgave Movie Maker downloaden. 4 Aan de slag 6 3 Video bewerking 7 3. Video s besnijden 7 3. Overgangen toevoegen 8 3.3 Titels toevoegen 0 3.4 Aftiteling toevoegen 3.5

Nadere informatie

Initiatie Movie Maker

Initiatie Movie Maker Initiatie Movie Maker Wat is Movie Maker? Windows Movie Maker is een computerprogramma dat toelaat video-bestanden te bewerken. Het wordt standaard bij de besturingssystemen Windows XP, Windows ME en Windows

Nadere informatie

Maartje Heymans & Ruud de Korte. Alles over digitale video

Maartje Heymans & Ruud de Korte. Alles over digitale video Maartje Heymans & Ruud de Korte Alles over digitale video 1 e druk, mei 2011 Auteurs: Maartje Heymans & Ruud de Korte Verder werkte mee: Karen Reijneveld, onderzoeker Consumentenbond Eindredactie: Vantilt

Nadere informatie

Videoband naar DVD of Blu-ray

Videoband naar DVD of Blu-ray Videoband naar DVD of Blu-ray Pinnacle Dazzle DVD Recorder 59.95 Dazzle Video Creator HD Studio 14 79.95 Dazzle Video Creator Platinum HD Studio 15 99.95 Opname: DVD-bestand Film op DVD, geen Blu-ray Moviebox

Nadere informatie

Foto & Film bewerking

Foto & Film bewerking Foto & Film bewerking Leren werken met : - - Windows Movie Maker - Youtube Workshop deel 1: De te nemen stappen: - Zorg voor materiaal om te monteren. Individueel een filmpje maken op basis van script

Nadere informatie

GRT Computers Persoonlijk advies voor uw computer/laptop

GRT Computers Persoonlijk advies voor uw computer/laptop Computer systemen van Boxxed. Simple Powerfull Easy in this Boxx. Word samengesteld uit de beste componenten op computergebied. Kwaliteit bewijst zichzelf Echte kwaliteit bewijst zich pas in de loop der

Nadere informatie

MAGIX Film op CD & DVD

MAGIX Film op CD & DVD MAGIX Film op CD & DVD 1 MAGIX Film op CD & DVD Copyright MAGIX is een gedeponeerd handelsmerk van MAGIX AG. Deze documentatie is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten, in het bijzonder het recht op

Nadere informatie

Eenvoudig muziek maken de beste weg naar een eigen sound

Eenvoudig muziek maken de beste weg naar een eigen sound Eenvoudig muziek maken de beste weg naar een eigen sound Eigen muziek produceren & publiceren Muziek maken wordt eenvoudig en MAGIX Music Maker 15 biedt de eenvoudigste start, die u zich kunt voorstellen.

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBCAM STATION EVOLUTION

HANDLEIDING WEBCAM STATION EVOLUTION HANDLEIDING WEBCAM STATION EVOLUTION Handleiding 1/16 INHOUDSOPGAVE Als u op een titel in deze inhoudsopgave klikt, wordt de betreffende sectie weergegeven. 1. INLEIDING... 3 2. DE MICROFOON EN HET BEELD

Nadere informatie

LaCinema Black PLAY. High Definition Media Center

LaCinema Black PLAY. High Definition Media Center LaCinema Black PLAY High Definition Media Center 500GB * 710 films of 165.000 muzieknummers of 500.000 foto s ** Bekijk en beluister films, foto s en muziek op HDTV Geef uw foto s een nieuwe dimensie Maak

Nadere informatie

VIDEOBEWERKEN DEEL 2

VIDEOBEWERKEN DEEL 2 VIDEOBEWERKEN DEEL 2 In deel 1 van het videobewerken hebben we het gehad over de instellingen en wat er zoal in de bewerkings omgeving te vinden is In deel twee gaan we film opnemen, plaatsen het in het

Nadere informatie

ViSoft Premium. Nieuw in Update 2011-2 1 NIEUWE FUNCTIES. worden dan automatisch alle profielen vervangen en in 3D getoond.

ViSoft Premium. Nieuw in Update 2011-2 1 NIEUWE FUNCTIES. worden dan automatisch alle profielen vervangen en in 3D getoond. ViSoft Premium Nieuw in Update 2011-2 1 NIEUWE FUNCTIES 1.1 SCHLÜTER PROFIEL-VARIATIES worden dan automatisch alle profielen vervangen en in 3D getoond. De verbeterde manier om profielen te selecteren

Nadere informatie

Roxio Creator NXT Beknopte handleiding

Roxio Creator NXT Beknopte handleiding Roxio Creator NXT Beknopte handleiding Roxio Creator NXT BEKNOPTE HANDLEIDING Welkom bij Roxio Creator NXT Welkom bij Roxio Creator, de totaaloplossing voor digitale media. Wat is er nieuw in Creator NXT

Nadere informatie

Mens en Wereldbeeld Persoonlijke groei Kunst en Cultuur Voeding, Milieu en Gezondheid Computer

Mens en Wereldbeeld Persoonlijke groei Kunst en Cultuur Voeding, Milieu en Gezondheid Computer Mens en Wereldbeeld Persoonlijke groei Kunst en Cultuur Voeding, Milieu en Gezondheid Computer Peije van Klooster Getrouwd en 2 kinderen Kleine theorie inleiding Opname maken Monteren Delen met anderen

Nadere informatie

Naadloze beeldkwaliteit van 60 frames per seconde

Naadloze beeldkwaliteit van 60 frames per seconde High-definition PCIe-opnamekaart HDMI VGA DVI & component 1080P bij 60 f/s StarTech ID: PEXHDCAP60L Met deze alles-in-1 PCI Express opnamekaart kunt u 1080p HD-video en stereoaudio op uw computersysteem

Nadere informatie

Helderheid en contrast verbeteren

Helderheid en contrast verbeteren Beeldoptimalisatie 249 Beeldoptimalisatie Beeldoptimalisatie Met de bekende effectgereedschappen, zoals HELDERHEID/CONTRAST of ROTATIE kunnen opnamen worden verbeterd en achteraf worden gecorrigeerd. In

Nadere informatie

Stroomlijn van handelingen binnen Windows movie maker

Stroomlijn van handelingen binnen Windows movie maker . Voorbereiding: 1. Je kunt op meerdere manieren beelden overzetten: a. Sluit je video- of fotocamera aan op de pc (eventueel via een laadstation) b. Sluit een kaartlezer met de geheugenkaart van je camera

Nadere informatie

1 Verkenning Pinnacle Studio 17 Ultimate 1. De werkomgeving 2 De menubalk 8 Verhoudingen in het venster Bewerken 21. 2 Media importeren 23

1 Verkenning Pinnacle Studio 17 Ultimate 1. De werkomgeving 2 De menubalk 8 Verhoudingen in het venster Bewerken 21. 2 Media importeren 23 Inhoudsopgave 1 Verkenning Pinnacle Studio 17 Ultimate 1 De werkomgeving 2 De menubalk 8 Verhoudingen in het venster Bewerken 21 2 Media importeren 23 Werken in het venster Importeren 24 Importeren van

Nadere informatie

Adobe Premiere Elements 12

Adobe Premiere Elements 12 Adobe Premiere Elements 12 Marketingtekst voor kanaalpartners Adobe Premiere Elements 12 De volgende tekstblokken kunnen worden gebruikt op webpagina s, in gedrukte advertenties, in catalogi en in ander

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Deel 1 Windows Media Player 11

Inhoudsopgave. Deel 1 Windows Media Player 11 Inhoudsopgave Voorwoord...13 Introductie Visual Steps...14 Wat heeft u nodig?...15 Hoe werkt u met dit boek?...16 De volgorde van lezen...17 De cd-rom bij dit boek...17 De schermafbeeldingen...17 Hoe verder

Nadere informatie

Videogroep HCC-Leiden. Digitale Videobewerking. Een fascinerende hobby

Videogroep HCC-Leiden. Digitale Videobewerking. Een fascinerende hobby Videogroep HCC-Leiden Digitale Videobewerking Een fascinerende hobby Presentatie: Jan van Staveren Wat heb je er voor nodig? PC of Laptop Video camera Videobewerkings programma CD en/of DVD brander En

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Deel 1 Windows Media Player 11

Inhoudsopgave. Deel 1 Windows Media Player 11 Inhoudsopgave Voorwoord... 7 Introductie Visual Steps... 8 Nieuwsbrief... 8 Wat heeft u nodig?... 9 Hoe werkt u met dit boek?... 10 De volgorde van lezen... 11 De cd-rom bij dit boek... 11 Toets uw kennis...

Nadere informatie

15-10-2009 John van Alten en Arie Noteboom 1

15-10-2009 John van Alten en Arie Noteboom 1 Videobewerkings programma s Inleiding Binnen de vereniging is er een verscheidenheid aan video filmer amateurs. Dit varieert van beginnende filmer die nog weinig of niets met het gefilmde materiaal doet

Nadere informatie

2007 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Nokia, Nokia Connecting People, Nseries en N77 zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Nokia

2007 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Nokia, Nokia Connecting People, Nseries en N77 zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Nokia Nokia Lifeblog 2.5 2007 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Nokia, Nokia Connecting People, Nseries en N77 zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Nokia Corporation. Namen van andere producten

Nadere informatie

Hoe werkt u met dit boek?

Hoe werkt u met dit boek? 10 Hoe werkt u met dit boek? Dit boek is geschreven volgens de Visual Steps -methode. De werkwijze is eenvoudig: u legt het boek naast uw Mac en voert alle opdrachten stap voor stap direct op uw Mac uit.

Nadere informatie

Erratum Foto s, video s en muziek in

Erratum Foto s, video s en muziek in 1 Erratum Foto s, video s en muziek in In oktober 2017 is er een update verschenen van. In dit aanvullende bestand leest u over de belangrijkste verschillen. Sommige schermen zijn enigszins gewijzigd qua

Nadere informatie

Fontys Hogescholen - KLC Sittard

Fontys Hogescholen - KLC Sittard LET OP! Als je je bestanden wilt verzekeren tegen verlies, dan dien je zelf back-ups te maken. Het kan namelijk altijd gebeuren dat een harde schijf crasht of andere onvoorziene gebeurtenissen zich voordoen.

Nadere informatie

Hardware. Word. Anna van Kommer M3A

Hardware. Word. Anna van Kommer M3A Hardware Word Anna van Kommer M3A Inhoudsopgave Pagina Inleiding... 2 Hoofdstuk 1: Het Beeldscherm... 3 Hoofdstuk 2: De processor... 4 Hoofdstuk 3: Het geheugen... 5 Hoofdstuk 4: De harde schijf... 6 Hoofdstuk

Nadere informatie

Windows Movie Maker opstarten: Start het programma op via Start > Alle programma s > Applicaties > Audio en video > Movie Maker.

Windows Movie Maker opstarten: Start het programma op via Start > Alle programma s > Applicaties > Audio en video > Movie Maker. Handleiding Movie Maker Maak een map aan op je G-schijf en zet daarin de bestanden die je gaat gebruiken. Let op: Filmbestanden zijn meestal erg groot. Als je niet genoeg ruimte hebt op je G-schijf (totaal

Nadere informatie

Video's bewerken met OpenShot

Video's bewerken met OpenShot Video's bewerken met OpenShot Met vrijwel alle fotocamera 's en smartphones kun je ook video opnemen. De kwaliteit van de opname en de resolutie kunnen erg variëren afhankelijk van de camera. De huidige

Nadere informatie

Easy VHS to DVD 3 & Easy VHS to DVD 3 Plus. Beknopte handleiding

Easy VHS to DVD 3 & Easy VHS to DVD 3 Plus. Beknopte handleiding Easy VHS to DVD 3 & Easy VHS to DVD 3 Plus Beknopte handleiding ii Roxio Easy VHS to DVD Beknopte handleiding www.roxio.com Aan de slag met Roxio Easy VHS to DVD 3 In deze handleiding Welkom bij Roxio

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Ulead Systems, Inc. Januari 2005. DVD MovieFactory

Gebruikershandleiding Ulead Systems, Inc. Januari 2005. DVD MovieFactory Gebruikershandleiding Ulead Systems, Inc. Januari 2005 DVD MovieFactory Ulead DVD MovieFactory version 4 2000-2005 Ulead Systems, Inc. Alle rechten voorbehouden. Geen deel van deze publicatie mag worden

Nadere informatie

Adobe Premiere CS3 downloaden en installeren

Adobe Premiere CS3 downloaden en installeren Adobe Premiere CS3 downloaden en installeren Downloaden Kijk voor het downloaden of je aan de systeemvereisten voldoet. Ga daarvoor naar de bijlagen achteraan in deze cursus. Surf naar www.adobe.com Klik

Nadere informatie

Verkorte Mediabrowser 2 Gebruiksaanwijzing-stappenplan

Verkorte Mediabrowser 2 Gebruiksaanwijzing-stappenplan Verkorte Mediabrowser 2 Gebruiksaanwijzing-stappenplan Kies C voor een complete DVD montage Schuin gedrukte tekst kan eventueel worden overgeslagen (titels, effecten of achtergrondmuziek zijn niet mogelijk)

Nadere informatie

- 2 - Copyright H. Boonstra Computer Plus Club, 25 januari 2010 (versie 16.5)

- 2 - Copyright H. Boonstra Computer Plus Club, 25 januari 2010 (versie 16.5) Inhoud: 1 Inleiding... 6 2 Hard / Software specificatie... 7 2.1 Installatie Cursusmateriaal...8 3 Start programma.... 9 3.1 Snelkoppeling...9 3.2 Start programma d.m.v. Start / Alle programma s...9 3.2.1.1

Nadere informatie

EXPORTEREN UIT FINAL CUT

EXPORTEREN UIT FINAL CUT EXPORTEREN UIT FINAL CUT vanuit FCE/FCP naar DVD of YouTube (Gebaseerd op Izzy Video en Lynda.com) WORKFLOW - FINAL CUT EXPRESS Maak altijd een full-size ongecomprimeerde versie van de film aan (QuickTime

Nadere informatie

Friesland College Leeuwarden

Friesland College Leeuwarden Voorwoord In dit project stel ik een hele snelle computer samen voor het bedrijf Peer B.V.. Ook laat ik zien wat het grote verschil is tussen Windows 7 en Windows 8, de voor en nadelen laat ik zien. Ook

Nadere informatie

De beste MP3 deluxe aller tijden

De beste MP3 deluxe aller tijden Met MAGIX MP3 deluxe 17 wordt muziek beluisteren echt een feest beste klank, clever concept met snelle zoek- en sorteerfuncties, duizenden webradiozenders en compatibel met alle conventionele apparaten,

Nadere informatie

Handleiding voor de plug-ins Nero Burn/Burn Set tings voor MCE

Handleiding voor de plug-ins Nero Burn/Burn Set tings voor MCE Handleiding voor de plug-ins Nero Burn/Burn Set tings voor MCE Nero AG Copyright en handelsmerken De handleiding en de volledige inhoud van de handleiding worden beschermd door het auteursrecht en zijn

Nadere informatie

AdobE Photoshop ELEMENTS 9. De totaaloplossing voor uitzonderlijke foto s en geweldige films

AdobE Photoshop ELEMENTS 9. De totaaloplossing voor uitzonderlijke foto s en geweldige films AdobE Photoshop ELEMENTS 9 EN AdobE Premiere ELEMENTS 9 De totaaloplossing voor uitzonderlijke foto s en geweldige films WINDOWS MAC OS Organiseer alles vanaf één handige locatie Breng al uw foto s en

Nadere informatie

Ringtone van PC naar mobiel

Ringtone van PC naar mobiel 1 Copyright MAGIX is een gedeponeerd handelsmerk van MAGIX AG. Deze documentatie is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten, in het bijzonder het recht op vermenigvuldiging en verspreiding alsook de

Nadere informatie

7. Muziek-cd s branden met Windows Media Player 10

7. Muziek-cd s branden met Windows Media Player 10 205 7. Muziek-cd s branden met Windows Media Player 10 De laatste jaren wordt de computer steeds vaker gebruikt voor het verzamelen van geluidsbestanden. Ook het downloaden van muziekbestanden vanaf internet

Nadere informatie

M U L T I M E D I A P L A Y E R 2,5 SATA CASING WITH REMOTE CONTROL HANDLEIDING SI-707138

M U L T I M E D I A P L A Y E R 2,5 SATA CASING WITH REMOTE CONTROL HANDLEIDING SI-707138 M U L T I M E D I A P L A Y E R 2,5 SATA CASING WITH REMOTE CONTROL HANDLEIDING SI-707138 NEDERLANDS -INHOUD VAN DE VERPAKKING -TECHNISCHE SPECIFICATIE -HARDWARE INSTALLATIE -GARANTIE MULTIMEDIA PLAYER

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 11 Nieuwsbrief 12 Introductie Visual Steps 12 Wat heeft u nodig? 13 Uw voorkennis 14 Hoe werkt u met dit boek?

Inhoudsopgave Voorwoord 11 Nieuwsbrief 12 Introductie Visual Steps 12 Wat heeft u nodig? 13 Uw voorkennis 14 Hoe werkt u met dit boek? Inhoudsopgave Voorwoord... 11 Nieuwsbrief... 12 Introductie Visual Steps... 12 Wat heeft u nodig?... 13 Uw voorkennis... 14 Hoe werkt u met dit boek?... 15 De volgorde van lezen... 16 De website bij dit

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 5 Nieuwsbrief 5 Introductie Visual Steps 6 Wat heeft u nodig 7 Uw voorkennis 7 Hoe werkt u met dit boek?

Inhoudsopgave Voorwoord 5 Nieuwsbrief 5 Introductie Visual Steps 6 Wat heeft u nodig 7 Uw voorkennis 7 Hoe werkt u met dit boek? Inhoudsopgave Voorwoord... 5 Nieuwsbrief... 5 Introductie Visual Steps... 6 Wat heeft u nodig... 7 Uw voorkennis... 7 Hoe werkt u met dit boek?... 8 Website... 9 Toets uw kennis... 9 Voor docenten... 9

Nadere informatie

Videobanden op Dvd Benodigheden: opnemen.

Videobanden op Dvd Benodigheden: opnemen. Videobanden op Dvd Hoe gaat u te werk om videobanden op Dvd te zetten. Ervan uitgaande dat u met Pinnacle Studio 10-11 of 12 werkt gaat het als volgt: Benodigheden: Een computer met TV kaart Een videorecorder

Nadere informatie

3. Videofilm monteren en bewerken

3. Videofilm monteren en bewerken 43 3. Videofilm monteren en bewerken De eerste stap na het importeren van uw videomateriaal is het rangschikken van de opnamen tot een goed lopend verhaal. Wat u als eerst heeft opgenomen, hoeft immers

Nadere informatie

6. Foto s en geluid binnenhalen

6. Foto s en geluid binnenhalen 175 6. Foto s en geluid binnenhalen Om een diashow te maken heeft u foto s nodig. U kunt daarvoor gebruik maken van kant-en-klare foto s op de vaste schijf. Maar u kunt ook zelfgemaakte foto s binnenhalen

Nadere informatie

Adobe Premiere Elements 13.

Adobe Premiere Elements 13. Adobe Premiere Elements 13 - channel copy v.6 / 6.9.14 Adobe Premiere Elements 13 De volgende tekstblokken kunnen worden gebruikt op webpagina's, in gedrukte advertenties, in catalogi en in ander promotiemateriaal

Nadere informatie

ThemaFilm Individueel,, citymarketing

ThemaFilm Individueel,, citymarketing ThemaFilm Individueel,, citymarketing Opdracht themafilm over Helsinki, Den Bosch, Maastricht, Eindhoven Maak een themafilm met smartphone of fotocamera Probeer niet alles te laten zien maar maak een keuze,

Nadere informatie

(Ben ik hier bij de videoclub?)

(Ben ik hier bij de videoclub?) (Ben ik hier bij de videoclub?) Henk Westerhof, februari 2013 Werken met het project Back-up maken Archiveren Illustraties: Windows 7 Magix (Pinnacle) Een project bevat: video, meer video, foto s, livegeluid,

Nadere informatie

Studio HFG. Heverleese Film- en Videogroep. Heverleese Film- en Videogroep

Studio HFG. Heverleese Film- en Videogroep. Heverleese Film- en Videogroep HFG Heverleese Film- en Videogroep Heverleese Film- en Videogroep Deze avond: Inleiding Installatie & tuning Opnemen Bewerken Maak film Vraagbaak Inleiding Wat voorgeschiedenis VideoDirectorkabel - Golddisk

Nadere informatie

Animatie. Korte opdrachten. Tekst Geluid Beeld

Animatie. Korte opdrachten. Tekst Geluid Beeld Animatie Korte opdrachten Tekst Geluid Beeld 1 Tekstanimatie Tekstlagen - Maak een Nieuw bestand: 800 px breed 200 px hoog 72 dpi kleur RGB. - Geef de achtergrond een kleur of verloop die je leuk vindt.

Nadere informatie

Videobewerken met Pinnacle Studio 14/15 Welkom op de thema-avond videobewerken van de

Videobewerken met Pinnacle Studio 14/15 Welkom op de thema-avond videobewerken van de Videobewerken met Pinnacle Studio 14/15 Welkom op de thema-avond videobewerken van de Jan Lips Maarten Sluimer 08 mei 2012 m.sluimer5@upcmail.nl Doel thema-avond is kennismaken met videobewerken d.m.v.

Nadere informatie

Animation. Info-animation Explanimation MARKETING & COMMUNICATIE - DIGITALE VORMGEVING JANUARI 2013

Animation. Info-animation Explanimation MARKETING & COMMUNICATIE - DIGITALE VORMGEVING JANUARI 2013 Animation Info-animation Explanimation 1 Promo Opdracht Animatie Promo In de vorige periode heb je voor Promo.nl 2 x een banner gemaakt. Verwerk de twee banners in een animatie in Photoshop. De animatie

Nadere informatie

Alles voor foto's, illustraties & slideshows incl. MAGIX Foto's op CD & DVD 10 Deluxe HD

Alles voor foto's, illustraties & slideshows incl. MAGIX Foto's op CD & DVD 10 Deluxe HD Alles voor foto's, illustraties & slideshows incl. MAGIX Foto's op CD & DVD 10 Deluxe HD MAGIX Foto Premium 10 zet nieuwe maatstaven in de fotovormgeving met zijn unieke combinatie van omvangrijke fotobewerking,

Nadere informatie

Head Pilot v Gebruikershandleiding

Head Pilot v Gebruikershandleiding Head Pilot v1.1.3 Gebruikershandleiding Inhoud 1 Installatie... 4 2 Head Pilot Gebruiken... 7 2.2 Werkbalk presentatie... 7 2.3 Profielen beheren... 13 2.3.1 Maak een profiel... 13 2.3.2 Verwijder een

Nadere informatie

Vastleggen en monteren in Windows Moviemaker KENNISNET 2006

Vastleggen en monteren in Windows Moviemaker KENNISNET 2006 Vastleggen en monteren in Windows Moviemaker KENNISNET 2006 Inleiding... 3 Camera aansluiten... 5 Video vastleggen... 7 Video importeren... 14 Video bewerken... 15 Overgang maken tussen 2 clips... 17 Video-effecten...

Nadere informatie

Windows Movie maker. Inhoud. 1. Installeren van Windows Movie Maker. FILM http://goo.gl/hto21t

Windows Movie maker. Inhoud. 1. Installeren van Windows Movie Maker. FILM http://goo.gl/hto21t Windows Movie maker. Inhoud 1. Installeren van Windows Movie Maker... 1 2. Vooraf rekening mee houden... 3 3. Aan de slag... 3 3.1 De werkruimte... 3 3.2 Een nieuw project starten... 4 3.3 Aanpassen van

Nadere informatie

Een film van het gemaakte project maken doe je als volgt. Klik op film maken en er verschijnt onderstaand beeld.

Een film van het gemaakte project maken doe je als volgt. Klik op film maken en er verschijnt onderstaand beeld. Een film van het gemaakte project maken doe je als volgt Klik op film maken en er verschijnt onderstaand beeld. Selecteer bestand Geef je voorkeuren aan Selecteer de schijf waar het moet worden Klik op

Nadere informatie

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Met bandje vraagt veel minder rekenkracht van de PC (Zowel in DV=Avials HD= MPEG2). HDV1=1280x720p HDV2=1440x1080i. Een bandje moet vanaf de camera via Firewire(ook

Nadere informatie