Het activeren van e-versions en encoders

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het activeren van e-versions en encoders"

Transcriptie

1 encoders 1 Het activeren van e-versions en encoders Copyright MAGIX is een gedeponeerd handelsmerk van MAGIX AG. Deze documentatie is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten, in het bijzonder het recht op vermenigvuldiging en verspreiding alsook de vertaling, blijven voorbehouden. Niets van deze publicatie mag zonder schriftelijke toestemming van de auteursrechthebbende in enige vorm door middel van fotokopie, microfilm of andere procedures worden gereproduceerd of naar een voor machines, in het bijzonder dataverwerkingsinstallaties, toepasbare taal worden overgedragen. Alle weergavenrechten blijven voorbehouden. Vergissingen en inhoudelijke wijzigingen alsook programmawijzigingen voorbehouden. Alle andere genoemde productnamen kunnen gedeponeerde handelsmerken zijn van de betreffende producenten. This product uses MAGIX patent pending technology. Copyright MAGIX AG, Alle rechten voorbehouden.

2 2 Inhoud Inhoud Het activeren van e-versions en encoders 1 Copyright 1 Het activeren van e-versions en encoders 3 U kunt de activeringscode ook per post/fax bestellen 4 Wat zijn encoders? 5 U kunt de activering van de encoder ook via fax bestellen 7

3 encoders 3 Het activeren van e-versions en encoders Zo gaat het Het activeren van e-versions en encoders voor MP3, MPEG4 en AAC is eenvoudig en gaat zeer snel. Hieronder vindt u een handleiding voor de activering van e-versions en encoders zoals MP3, MPEG4 en AAC. Het activeren van e-versions software. Bij de aankoop van een MAGIX product moet u uit veiligheidsoverwegingen uw gedownloade e- version eerst activeren voor u deze kunt gebruiken. Wanneer u de activering heeft afgesloten kunt u meteen gebruik maken van de De activering van e-versions gaat als volgt: u heeft van MAGIX per een activeringscode ontvangen. Deze activeringscode voert u in het activeringsmenu van de e-version in die u heeft gedownload. Uw product is nu geactiveerd u kunt meteen beginnen! 1. Download uw e-version Direct na de aanschaf van uw e-version in de online shop ontvangt u een bevestigingsmailtje. In deze mail vindt u de link naar de download van uw e-version. Klik op de link om de e-version te downloaden. Let aub op de correcte schrijfwijze van uw adres. Zorg er bovendien voor dat uw inbox niet te vol is. Wanneer u meerdere adressen heeft, vindt u de bevestiging van aankoop in het e- mailaccount dat u bij de aankoop van uw e-version heeft aangegeven. 2. Installeer uw e-version Nadat u op de download-link in uw heeft geklikt, wordt de e- version naar uw computer geladen. Onthoud de plaats waar de download op uw PC wordt opgeslagen. Wanneer de download is afgesloten gaat u naar deze opslagplaats. Hier vindt u nu een entry met de bestandsuitgang '.exe'. Dit is uw installatiebestand. Dubbelklik op dit installatiebestand om uw e-version te installeren.

4 4 Het activeren van e-versions en encoders 3. Activeringscode invoeren Om in het activeringsmenu te komen moet u uw nieuwe MAGIX software openen en "Upgrade" selecteren. 4. Activeren In de met de download-link staat ook een activeringscode. Voer uw persoonlijke activeringscode in het veld "Activeringscode invoeren" in en klik vervolgens op "Activeren". Uw e- version is nu geactiveerd. U hoeft de activeringscode niet vanuit uw over te typen dit gaat veel eenvoudiger: selecteer met de muis de activeringscode in uw . Klik vervolgens met de rechtermuisknop op de geselecteerde activeringscode en kies de optie "Kopiëren". Ga nu naar het activeringsmenu in uw nieuwe MAGIX software. Klik met de rechtermuisknop in het veld waar u de activeringscode moet invoeren en kies de optie "Invoegen". Nadat u de activeringscode in uw heeft geselecteerd, kunt u in plaats van de muis ook de toetsencombinatie "Ctrl + C" gebruiken om de activeringscode te kopiëren. Voor het invoeren in het activeringsmenu van de nieuwe MAGIX software gebruikt u de combinatie "Ctrl + V". U kunt de activeringscode ook per post/fax bestellen De download en installatie van uw e-version heeft u bij stap 1 en 2 afgerond. 1. Activeringscode invoeren 2. Post/fax Om in het activeringsmenu te komen moet u uw nieuwe MAGIX software openen en "Upgrade" selecteren. Klik in het activeringsmenu op de knop "Post/fax" bij "Activering per post/fax".

5 encoders 5 3. Bestelformulier invullen het daar aangegeven adres. Wanneer u klikt op de knop "Bestelformulier printen" wordt het bestelformulier geopend. Vul het formulier compleet in en stuur het naar 4. Activeringscode/verificatiecode U ontvangt dan per een activeringscode en een verificatiecode. Zodra u de activeringscode en de verificatiecode per heeft ontvangen kunt u naar uw nieuwe MAGIX software gaan. Om weer naar het activeringsmenu te gaan herhaalt u gewoon stap 1 en Activeren Vul bij "Activeringscode invoeren" de activeringscode (1) en uw verificatiecode (2) in en druk vervolgens op "Activeren". Dat was alles! Uw e-version is nu geactiveerd. Wat zijn encoders? Het activeren van encoders gaat als volgt: Met behulp van encoders worden data van het ene bestandsformaat naar het andere omgezet. Zo kunt u bijvoorbeeld met een encoder een WAV-bestand omzetten naar een MP3-bestand. Zodra u bijvoorbeeld een muziekbestand als MP3 wilt exporteren, komt een encoder om de hoek kijken. U heeft een ander soort encoder nodig wanneer u bijvoorbeeld een film wilt omzetten naar MPEG4- formaat. Encoders voor bestandsformaten als MP3, MPEG4 en AAC moeten worden geactiveerd. zodra u een functie gebruikt waarvoor u een encoder nodig heeft die nog niet is vrijgeschakeld, kunt u een activering voor deze encoder bestellen.

6 6 Het activeren van e-versions en encoders Deze ontvangt u dan meteen per . De activeringscode die u in de mail heeft ontvangen moet u vervolgens in het menu voor de activering van de encoder invoeren. 1. Upgrade Roep een functie op waarvoor u een encoder nodig heeft (Exporteren als MP3, MPEG4 of AAC). Uw PC zegt dat de encoder nog niet is geactiveerd. Klik hiervoor op "Upgrade". 2. Activeringscode bestellen Het menu voor de activering van de encoder verschijnt. U kunt uw persoonlijke activeringscode online bestellen of per fax. Wanneer u online wilt activeren moet u op de knop "Online activeren" klikken en de onderstaande aanwijzingen volgen. Binnen enkele minuten ontvangt u dan per uw eigen activeringscode. 3. Activeringscode invoeren Voer nu bij "Activeringscode invoeren" de activeringscode in die u per is toegestuurd en klik op de knop "Activeren". Wanneer u in de tussentijd het programma had afgesloten, herhaal dan stap 1 om weer naar het menu voor de activering van de encoder te gaan. Dat was het uw encoder is nu geactiveerd.

7 encoders 7 U hoeft de activeringscode niet vanuit uw over te typen dit gaat veel eenvoudiger: selecteer met de muis de activeringscode in uw . Klik vervolgens met de rechtermuisknop op de geselecteerde activeringscode en kies de optie "Kopiëren". Ga nu naar het activeringsmenu in uw nieuwe MAGIX software. Klik met de rechtermuisknop in het veld waar u de activeringscode moet invoeren en kies de optie "Invoegen". Nadat u de activeringscode in uw heeft geselecteerd, kunt u in plaats van de muis ook de toetsencombinatie "Ctrl + C" gebruiken om de activeringscode te kopiëren. Voor het invoeren in het activeringsmenu van de nieuwe MAGIX software gebruikt u de combinatie "Ctrl + V". Aan de activering van sommige encoders zijn kosten verbonden. Kies de optie "Online activeren". U komt nu automatisch in het shopgedeelte. U kunt hier ongecompliceerd online betalen. U ontvangt uw persoonlijke activeringscode vervolgens per . Wanneer u de activeringscode liever per bestelt, print dan aub het daarvoor bestemde formulier uit. U kunt de activering van de encoder ook via fax bestellen 1. Upgrade Roep een functie op waarvoor u een encoder nodig heeft (Exporteren als MP3, MPEG4 of AAC). Uw PC zegt dat de encoder nog niet is geactiveerd. Klik hiervoor op "Upgrade".

8 8 encoders 2. Activeren per fax Het menu voor de activering van de encoder verschijnt. Bestel uw persoonlijke activeringscode per fax door te klikken op "Activeren per fax". 3. Formulier invullen Op uw computer verschijnt een computercode die voor de activering naar MAGIX wordt gestuurd. Noteer deze code, u heeft hem later nog nodig. Klik nu op de knop "Verder naar bestelformulier". 4. Faxen Het bestelformulier wordt nu automatisch geopend op uw computer. U zult zien dat de code automatisch in het document werd overgedragen. Vul het formulier in en fax het naar het daar aangegeven nummer. De activeringscode wordt u meteen per toegestuurd. 5. Activeringscode invoeren Voer nu bij "Activeringscode invoeren" de activeringscode in die u per is toegestuurd en klik op de knop "Activeren". Wanneer u in de tussentijd het programma had afgesloten, herhaal dan stap 1 om weer naar het menu voor de activering van de encoder te gaan. Dat was het uw encoder is nu geactiveerd

9 encoders 9 U hoeft de activeringscode niet vanuit uw over te typen dit gaat veel eenvoudiger: selecteer met de muis de activeringscode in uw . Klik vervolgens met de rechtermuisknop op de geselecteerde activeringscode en kies de optie "Kopiëren". Ga nu naar het activeringsmenu in uw nieuwe MAGIX software. Klik met de rechtermuisknop in het veld waar u de activeringscode moet invoeren en kies de optie "Invoegen". Nadat u de activeringscode in uw heeft geselecteerd, kunt u in plaats van de muis ook de toetsencombinatie "Ctrl + C" gebruiken om de activeringscode te kopiëren. Voor het invoeren in het activeringsmenu van de nieuwe MAGIX software gebruikt u de combinatie "Ctrl + V".

Alle rechten, in het bijzonder het recht op vermenigvuldiging en verspreiding alsook de vertaling, blijven voorbehouden.

Alle rechten, in het bijzonder het recht op vermenigvuldiging en verspreiding alsook de vertaling, blijven voorbehouden. 1 Copyright MAGIX is een gedeponeerd handelsmerk van MAGIX AG. Deze documentatie is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten, in het bijzonder het recht op vermenigvuldiging en verspreiding alsook de

Nadere informatie

Alle rechten, in het bijzonder het recht op vermenigvuldiging en verspreiding alsook de vertaling, blijven voorbehouden.

Alle rechten, in het bijzonder het recht op vermenigvuldiging en verspreiding alsook de vertaling, blijven voorbehouden. MAGIX Foto Manager 1 MAGIX Foto Manager Copyright MAGIX is een gedeponeerd handelsmerk van MAGIX AG. Deze documentatie is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten, in het bijzonder het recht op vermenigvuldiging

Nadere informatie

Ringtone van PC naar mobiel

Ringtone van PC naar mobiel 1 Copyright MAGIX is een gedeponeerd handelsmerk van MAGIX AG. Deze documentatie is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten, in het bijzonder het recht op vermenigvuldiging en verspreiding alsook de

Nadere informatie

MAGIX TV / Videorecorder

MAGIX TV / Videorecorder 1 Copyright MAGIX is een gedeponeerd handelsmerk van MAGIX AG. Deze documentatie is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten, in het bijzonder het recht op vermenigvuldiging en verspreiding alsook de

Nadere informatie

Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren en licenties beheren

Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren en licenties beheren De nieuwste editie van dit document is altijd online beschikbaar: Activeren en beheren licenties Inhoudsopgave Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren Automatisch activeren via internet

Nadere informatie

Downloaden & installeren. BankingTools Cashflow v5.1

Downloaden & installeren. BankingTools Cashflow v5.1 Downloaden & installeren BankingTools Cashflow v5.1 Bespaar geld en spaar het milieu! Lees de handleiding vanaf uw beeldscherm. Wilt u toch de handleiding afdrukken? Kiest u dan voor de speciale optie

Nadere informatie

HANDLEIDING INSTALLATIE ARTICULATE STORYLINE 2

HANDLEIDING INSTALLATIE ARTICULATE STORYLINE 2 2017 HANDLEIDING INSTALLATIE ARTICULATE STORYLINE 2 INHOUD Inleiding... 3 Installatie... 3 Vanuit demoversie... 3 Geen demoversie... 5 Activeringscode invoeren... 8 Activeringscode loskoppelen... 9 Handige

Nadere informatie

Van Dale Groot woordenboek van de Nederlandse taal 14 activeren

Van Dale Groot woordenboek van de Nederlandse taal 14 activeren Home Inhoudsopgave Van Dale Groot woordenboek van de Nederlandse taal 14 activeren Automatisch activeren via internet Automatisch opnieuw activeren via internet Licenties beheren en licentiebestand downloaden

Nadere informatie

ASI. BeAnywhere. Remote Access. Quick Start

ASI. BeAnywhere. Remote Access. Quick Start ASI BeAnywhere Remote Access Quick Start Inhoud Registratie van BeAnywhere 3 Installatie van BeAnywhere-server 6 Aanmelden bij BeAnywhere & remote toegang 10 Opmerking: BeAnywhere Drive controleert automatisch

Nadere informatie

De nieuwste editie van dit document is altijd online beschikbaar: Activeren en beheren licenties

De nieuwste editie van dit document is altijd online beschikbaar: Activeren en beheren licenties De nieuwste editie van dit document is altijd online beschikbaar: Activeren en beheren licenties Inhoudsopgave Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 5.0 activeren... 2 Automatisch activeren via

Nadere informatie

ershandleiding user guide

ershandleiding user guide Moditech Rescue Solutions B.V. Koningspade 16-B 1718 MN Hoogwoud tel.: +31 (0)226 412 900 fax: +31 (0)226 412 909 url: www.moditech.com e-mail: info@moditech.com Copyright: Moditech Rescue Solutions B.V.

Nadere informatie

UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING

UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING Pagina 1 van 35 UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING Pagina 2 van 35 1. SEPA CHECK Ga naar http://www.unidis.nl/ en klik op doe de SEPA check. Zie onderstaande screenshot. U komt

Nadere informatie

VOOR NIEUWE GEBRUIKERS: ACTIVATIE HANDLEIDING MET AUTORISATIERECHTEN

VOOR NIEUWE GEBRUIKERS: ACTIVATIE HANDLEIDING MET AUTORISATIERECHTEN VOOR NIEUWE GEBRUIKERS: ACTIVATIE HANDLEIDING MET AUTORISATIERECHTEN Geachte relatie, Deze beknopte handleiding laat u zien welke stappen u doorloopt bij het activeren, van u als gebruiker, in de e-kompas

Nadere informatie

SNELLE GIDS WWW.GEOLIVES.COM. Zich voor geolives.com inschrijven. Onze software oplossingen. Hoe kunt u met Geolives PC Editor starten?

SNELLE GIDS WWW.GEOLIVES.COM. Zich voor geolives.com inschrijven. Onze software oplossingen. Hoe kunt u met Geolives PC Editor starten? Geolives SNELLE GIDS WWW.GEOLIVES.COM 1. Zich voor geolives.com inschrijven 2. Op uw account inloggen 3. Onze software oplossingen 4. Hoe kunt u met Geolives PC Editor starten? 5. Hoe kunt u met Geolives

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - versie voor OS X (Mac)

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - versie voor OS X (Mac) Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - versie voor OS X (Mac) Stichting Bibliotheek.nl, versie 3.1 september 2014 Inhoudsopgave Inleiding 3 1. Het aanmaken van een webaccount 4

Nadere informatie

ershandleiding user guide

ershandleiding user guide Moditech Rescue Solutions B.V. Koningspade 16-B 1718 MN Hoogwoud tel.: +31 (0)226 412 900 fax: +31 (0)226 412 909 url: www.moditech.com e-mail: info@moditech.com Copyright: Moditech Rescue Solutions B.V.

Nadere informatie

Handleiding voor het activeren van Adobe Creative Cloud voor Studenten door middel van redemption code (inwisselingscode)

Handleiding voor het activeren van Adobe Creative Cloud voor Studenten door middel van redemption code (inwisselingscode) Handleiding voor het activeren van Adobe Creative Cloud voor Studenten door middel van redemption code (inwisselingscode) Voorwaarden Deze stappen kan je pas volgen nadat je een redemption code (inwisselingscode)

Nadere informatie

Inhoud Installatie en Setup... 5 IRISCompressor gebruiken... 13

Inhoud Installatie en Setup... 5 IRISCompressor gebruiken... 13 Gebruikshandleiding Inhoud Introductie... 1 BELANGRIJKE OPMERKINGEN... 1 Juridische informatie... 3 Installatie en Setup... 5 Systeemvereisten... 5 Installatie... 5 Activering... 7 Automatische update...

Nadere informatie

NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING. 3.2.1. Eigenschappen knop

NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING. 3.2.1. Eigenschappen knop Handleiding NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING 1. Introductie 2. Configureren en bestellen 3. Sjabloon (categorieën en descriptors) 3.1 Lijst sjablonen 3.2 Sjablonen bewerken 3.2.1. Eigenschappen knop 4. Analyseren

Nadere informatie

Online overstappen van Isabel Business Suite 5.0 naar Isabel 6. Versie 2.2

Online overstappen van Isabel Business Suite 5.0 naar Isabel 6. Versie 2.2 Online overstappen van Isabel Business Suite 5.0 naar Isabel 6 Versie 2.2 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Isabel 6 bestellen... 3 2.1 Wat hebt u nodig?... 3 2.2 Bestellen... 4 3 Isabel 6 Secure Signing

Nadere informatie

PROFIS Software Oplossingen

PROFIS Software Oplossingen PROFIS Software Oplossingen De PROFIS software Oplossingen, een effectieve manier om ankers te berekenennatuurlijk altijd volgens de laatste richtlijnen Voordelen van de registratie bij PROFIS Software

Nadere informatie

Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus

Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus Versie 1.2 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Zakelijk Office 365 voor het eerst gebruiken... 4 2.1 Inloggen op Zelfservice

Nadere informatie

Handleiding: Hulp op afstand met Teamviewer

Handleiding: Hulp op afstand met Teamviewer Handleiding: Hulp op afstand met Teamviewer Inhoudsopgave. Over deze handleiding.... 3 Teamviewer instaleren... 3 Stap 1 Downloaden Software... 3 Stap 2 Instaleren software... 4 Stap 4 Uw controlportal...

Nadere informatie

Werken met AUDACITY Leuk, boeiend, uitdagend En gratis!

Werken met AUDACITY Leuk, boeiend, uitdagend En gratis! Werken met AUDACITY Leuk, boeiend, uitdagend En gratis! ICT- Audacity auteur: Geert Kraeye pagina 1 1. De website waar we starten 2. Het BASIS-programma downloaden en installeren We gaan naar het tabblad

Nadere informatie

Sharpdesk V3.5. Installatiehandleiding: Productcode Editie. Versie 1.0

Sharpdesk V3.5. Installatiehandleiding: Productcode Editie. Versie 1.0 Sharpdesk V3.5 Installatiehandleiding: Productcode Editie Versie 1.0 Auteursrecht Het auteursrecht voor deze software is eigendom van Sharp Corporation. Reproductie, bewerking of vertaling zonder voorafgaande

Nadere informatie

Inhoudsopgave PC Software installeren... 2 BlackBerry back-up maken of terugplaatsen... 7 BlackBerry resetten... 9 BlackBerry Activeren...

Inhoudsopgave PC Software installeren... 2 BlackBerry back-up maken of terugplaatsen... 7 BlackBerry resetten... 9 BlackBerry Activeren... Wanneer bepaalde applicaties niet meer naar behoren functioneren of wanneer je BlackBerry erg traag is, dan kun je het toestel terugzetten naar de fabrieksinstellingen. De telefoon wordt daardoor teruggezet

Nadere informatie

SnelStart. Stappenplan. SBR btw-aangifte met SnelStart 12. Datum: 18-4-2014 Versie: 0.5 Status: Definitief Auteur: Selfservice

SnelStart. Stappenplan. SBR btw-aangifte met SnelStart 12. Datum: 18-4-2014 Versie: 0.5 Status: Definitief Auteur: Selfservice SnelStart Stappenplan SBR btw-aangifte met SnelStart 12 Datum: 18-4-2014 Versie: 0.5 Inleiding Vanaf 1 januari 2014 is het verplicht om de btw-aangifte te versturen volgens de Standard Business Reporting

Nadere informatie

Handleiding voor het activeren van Adobe Creative Cloud door middel van redemption code (inwisselingscode)

Handleiding voor het activeren van Adobe Creative Cloud door middel van redemption code (inwisselingscode) Handleiding voor het activeren van Adobe Creative Cloud door middel van redemption code (inwisselingscode) Voorwaarden Deze stappen kan je pas volgen nadat je een redemption code (inwisselingscode) ontvangen

Nadere informatie

Handleiding Adobe Creative Cloud

Handleiding Adobe Creative Cloud Handleiding Adobe Creative Cloud Deze stappen kun je alleen volgen nadat je een inwisselingscode ontvangen hebt voor Adobe Creative Cloud. Deze code ziet er als volgt uit: 34XH-RFN4-MI2Y-I7PO-6496-IE7N

Nadere informatie

Handleiding Update naar Central Station versie 3.6.2. Uitgave 1.3-25 augustus 2014

Handleiding Update naar Central Station versie 3.6.2. Uitgave 1.3-25 augustus 2014 Handleiding Update naar Central Station versie 3.6.2 Uitgave 1.3-25 augustus 2014 Inhoudsopgave Voorbereiding software update via USB Stick - pagina 3 Voorbereiding software update via Internet - pagina

Nadere informatie

Installatiehandleiding Windows XP / Vista / Windows 7

Installatiehandleiding Windows XP / Vista / Windows 7 Installatiehandleiding Windows XP / Vista / Windows 7 Versie 1.4 Datum 11 januari 2011 Status definitief Inhoud 1 Downloaden installatiebestand 3 2 SafeSign installeren 4 3 Certificaten toevoegen aan de

Nadere informatie

Handleiding voor de update naar TouchSpeak 10 op Windows XP

Handleiding voor de update naar TouchSpeak 10 op Windows XP Handleiding voor de update naar TouchSpeak 10 op Windows XP Inhoudsopgave Fase 1: maak een backup... 3 Fase 2: Installatie TouchSpeak 10 op PC... 5 Fase 3: Updaten TouchSpeak 10 op PC... 6 Fase 4: TouchSpeak

Nadere informatie

Handleiding Pétanque Competitie Beheer. (versie 1.1) April 2014

Handleiding Pétanque Competitie Beheer. (versie 1.1) April 2014 Handleiding Pétanque Competitie Beheer (versie 1.1) April 2014 2 Algemeen Het programma Pétanque Competitie Beheer is gratis software voor de verwerking van halve en hele competities tot en met 99 speelrondes

Nadere informatie

Back-up Online van KPN Handleiding Mac OS X 10.6 en hoger. Mac OS X Client built 2013 13.0.0.13196

Back-up Online van KPN Handleiding Mac OS X 10.6 en hoger. Mac OS X Client built 2013 13.0.0.13196 Back-up Online van KPN Handleiding Mac OS X 10.6 en hoger Mac OS X Client built 2013 13.0.0.13196 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 1.1 Systeemeisen... 3 2 Installatie... 4 3 Back-up Online configureren...

Nadere informatie

ACTIVATIE HANDLEIDING MET AUTORISATIERECHTEN

ACTIVATIE HANDLEIDING MET AUTORISATIERECHTEN ACTIVATIE HANDLEIDING MET AUTORISATIERECHTEN Geachte relatie, Deze beknopte handleiding laat u zien welke stappen u doorloopt bij het activeren, van u als gebruiker, in de e-kompas Betaalmodule. Daarnaast

Nadere informatie

Nero AG SecurDisc Viewer

Nero AG SecurDisc Viewer Handleiding SecurDisc Nero AG SecurDisc Informatie over auteursrecht en handelsmerken De handleiding en de volledige inhoud van de handleiding worden beschermd door het auteursrecht en zijn eigendom van

Nadere informatie

Installatiehandleiding Kaspersky Anti-Virus7.0

Installatiehandleiding Kaspersky Anti-Virus7.0 Installatiehandleiding Kaspersky Anti-Virus7.0 Volg de stappen op deze pagina om de downloadversie van Kaspersky Anti-Virus (KAV) te installeren. Tip: print dit document uit als u begint met installeren.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Brother Software Licence Management Tool

Gebruikershandleiding Brother Software Licence Management Tool Gebruikershandleiding Brother Software Licence Management Tool DUT Versie 0 Auteursrecht Copyright 018 Brother Industries, Ltd. Alle rechten voorbehouden. De informatie in dit document kan worden gewijzigd

Nadere informatie

Installatie. Klik vervolgens op OK om verder te gaan met de installatie. Om verder te gaan met de installatie kunt op op Volgende klikken.

Installatie. Klik vervolgens op OK om verder te gaan met de installatie. Om verder te gaan met de installatie kunt op op Volgende klikken. Installatie De client software van Backup+ kan worden gedownload op de Internet Limburg website. Kijk hiervoor op http://www.ilimburg.nl/downloads. Na het downloaden en openen van het backup+.exe bestand

Nadere informatie

Nederlandse Culturele Sportbond Afdeling Wedstrijdzwemmen

Nederlandse Culturele Sportbond Afdeling Wedstrijdzwemmen Nederlandse Culturele Sportbond Afdeling Wedstrijdzwemmen Nederlandse Culturele Sportbond Afdeling Wedstrijdzwemmen 2005 NCS Commissie Wedstrijdzwemmen Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave

Nadere informatie

Handleiding ABZ Digitaal Paspoort

Handleiding ABZ Digitaal Paspoort Handleiding ABZ Digitaal Paspoort ABZ 2012 Op alle door ABZ Nederland bv verleende diensten en door ABZ Nederland bv geleverde producten zijn de algemene voorwaarden van ABZ van toepassing. U kunt deze

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online. voor Mac - OSX 10.6 en hoger. Versie februari 2014

Handleiding. Opslag Online. voor Mac - OSX 10.6 en hoger. Versie februari 2014 Handleiding Opslag Online voor Mac - OSX 10.6 en hoger Versie februari 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Downloaden van de software 4 2.2 Installeren van de software

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - versie voor Windows

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - versie voor Windows Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - versie voor Windows Stichting Bibliotheek.nl, versie 3.1 september 2014 Inhoudsopgave Inleiding 3 1. Het aanmaken van een webaccount 4 2.

Nadere informatie

Handleiding InCD Reader

Handleiding InCD Reader Handleiding InCD Reader Nero AG Informatie over auteursrecht en handelsmerken De handleiding en de volledige inhoud van de handleiding worden beschermd door het auteursrecht en zijn eigendom van Nero AG.

Nadere informatie

handleiding 2008/2009

handleiding 2008/2009 handleiding 2008/2009 Online digitale foto s plaatsen en delen met familie en vrienden INHOUD Hoofdstuk 1 1.1 Aanmelden 2 1.2 Album aanmaken 2 1.2.1 Klassiek foto s plaatsen 2 1.2.2 Geavanceerd foto s

Nadere informatie

Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase

Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase FlexBase is het leermiddelenarrangement voor het bakkersonderwijs in Nederland, waarbij zowel papieren als digitale leermiddelen worden gebruikt. Deze handleiding

Nadere informatie

Act! PostcodeCheck voor Act! Handleiding

Act! PostcodeCheck voor Act! Handleiding Act! PostcodeCheck voor Act! Handleiding Versie 1.0 11-05-2011 Inleiding Urenlang bezig met het controleren en invoeren van adresgegevens? Act! PostcodeCheck biedt uitkomst! U hoeft alleen de postcode

Nadere informatie

Handleiding voor leidinggevenden Jaargesprekken voeren via het SBA Leerplein

Handleiding voor leidinggevenden Jaargesprekken voeren via het SBA Leerplein Handleiding voor leidinggevenden Jaargesprekken voeren via het SBA Leerplein Account aanmaken/ inloggen 1. Ga naar sbaweb.nl en klik in de onderstaande banner op de homepage op Wat is het leerplein? als

Nadere informatie

Softwarehouse Macco. Stap 2: Indien u dit nog niet gedaan heeft, download dan het installatiebestand voor Macco 2013 vanaf onze website.

Softwarehouse Macco. Stap 2: Indien u dit nog niet gedaan heeft, download dan het installatiebestand voor Macco 2013 vanaf onze website. Installatiehandleiding software Macco 2013 (Windows versie) / FWW 2013 (Windows versie) Hieronder zal stap voor stap aan de hand van schermafdrukken uitgelegd worden hoe u de software kunt installeren.

Nadere informatie

Het installeren van Microsoft Office 2012-09-12 Versie: 2.1

Het installeren van Microsoft Office 2012-09-12 Versie: 2.1 Het installeren van Microsoft Office 2012-09-12 Versie: 2.1 INHOUDSOPGAVE Het installeren van Microsoft Office... 2 Informatie voor de installatie... 2 Het installeren van Microsoft Office... 3 Hoe te

Nadere informatie

Kopiëren en plakken Front

Kopiëren en plakken Front AEOLUS V1 AEOLUS KOPIËREN EN PLAKKEN FRONT Kopiëren en plakken Front Aeolus Front 2018_02 v1 19-2-2017 Horlings & Eerbeek Automatisering BV behoudt zich het recht informatie in dit document te allen tijde

Nadere informatie

handleiding voor systeem het Management Drives Management Drives systeem Handleiding

handleiding voor systeem het Management Drives Management Drives systeem Handleiding handleiding voor het Management Drives systeem Management Drives systeem Handleiding Met het Management Drives systeem kunt u onder andere Management Drives vragenlijsten versturen, ontvangen en deze zowel

Nadere informatie

ershandleiding user guide

ershandleiding user guide Moditech Rescue Solutions B.V. Koningspade 16-B 1718 MN Hoogwoud tel.: +31 (0)226 412 900 fax: +31 (0)226 412 909 url: www.moditech.com e-mail: info@moditech.com Copyright: Moditech Rescue Solutions B.V.

Nadere informatie

HANDLEIDING Online reserveren van abonnement(en) Seizoen 2015-2016

HANDLEIDING Online reserveren van abonnement(en) Seizoen 2015-2016 HANDLEIDING Online reserveren van abonnement(en) Seizoen 2015-2016 Een voorbereid man/vrouw JE HEBT NODIG: een computer (of tablet) met internetverbinding en een e-mailadres. EVENTUEEL OOK: een chronologische

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - voor Windows

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - voor Windows Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - voor Windows Bibliotheek.nl september 2015 Inhoudsopgave 1. Stap voor stap e-books lenen en lezen op je e-reader... 3 2. Een e-book lenen

Nadere informatie

ExpressShipper. Installatiehandleiding. Header. Documentatie ExpressShipper Page 1 of 14

ExpressShipper. Installatiehandleiding. Header. Documentatie ExpressShipper Page 1 of 14 ExpressShipper Documentatie ExpressShipper Page 1 of 14 1 Inleiding 3 2 Installatie 4 2.1 Downloaden van de software 4 2.2 Installatie 6 2.2.1 Single-User 6 2.2.2 Multi-User 9 2.2.2.1 Server 9 2.2.2.2

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over AdminView

Veelgestelde vragen over AdminView Veelgestelde vragen over AdminView S for Software B.V. Gildeweg 6 3771 NB Barneveld tel 0342 820 996 fax 0342 820 997 e-mail info@sforsoftware.nl web www.sforsoftware.nl Inhoudsopgave 1. Algemeen... 2

Nadere informatie

Handleiding Het Elektronische Aangifteprogramma 2012

Handleiding Het Elektronische Aangifteprogramma 2012 Handleiding Het Elektronische Aangifteprogramma 2012 Het Elektronische Aangifteprogramma is een product van SkillSource Inhoud 1. Het Elektronische Aangifteprogramma uitproberen... 3 2. Het Elektronische

Nadere informatie

Installatie handleiding Basware Virtual Printer

Installatie handleiding Basware Virtual Printer P a g i n a 1 Installatie handleiding Basware Virtual Printer P a g i n a 2 Welkom bij Basware Virtual Printer Basware Virtual Printer is een dienst voor het versturen van elektronische facturen aan uw

Nadere informatie

Handleiding ICT. McAfee Antivirus

Handleiding ICT. McAfee Antivirus Handleiding ICT Inleiding SDW biedt medewerkers de mogelijkheid om op hun privé laptop of computer, antivirus software te installeren. De antivirus software geleverd door McAfee zorgt ervoor dat uw laptop

Nadere informatie

Verdelerontwerp- en calculatiesoftware Hagercad. Installatie- en activeringsprocedure

Verdelerontwerp- en calculatiesoftware Hagercad. Installatie- en activeringsprocedure Verdelerontwerp- en calculatiesoftware Hagercad Installatie- en activeringsprocedure Versie: 3.1 Datum: 28 januari 2016 Inhoudsopgave Inleiding... - 3-1. Systeemeisen... - 3-2. Installatie van de software

Nadere informatie

Werkwijze Licenties Use2Day

Werkwijze Licenties Use2Day Werkwijze Licenties Use2Day Versie: 1.1 Laatste wijziging: 23 december 2008 Website: www.use2day.nl Informatie: Info@Use2Day.nl Copyright: 2008 Use2Day Inhoudsopgave 1 Versiehistorie... 3 2 Algemeen...

Nadere informatie

Inhoud Installatie en Setup... 5 IRISCompressor gebruiken... 11

Inhoud Installatie en Setup... 5 IRISCompressor gebruiken... 11 Gebruikshandleiding Inhoud Introductie... 1 BELANGRIJKE OPMERKINGEN... 1 Juridische informatie... 3 Installatie en Setup... 5 Systeemvereisten... 5 Installatie... 5 Activering... 7 Automatische update...

Nadere informatie

Installatie van de Arces applicatie. Win 8.1

Installatie van de Arces applicatie. Win 8.1 Win 8.1 26/09/2016 Dit document beschrijft hoe u de Arces software kunt installeren. Het benodigde installatiebestand kan worden gedownload op : https://www.arces.be/downloads/arces.exe Voorafgaand aan

Nadere informatie

Handleiding activatie e-kompas (Betaalmodule) met autorisatierechten. Voor nieuwe gebruikers

Handleiding activatie e-kompas (Betaalmodule) met autorisatierechten. Voor nieuwe gebruikers Handleiding activatie e-kompas (Betaalmodule) met autorisatierechten Voor nieuwe gebruikers Indien u gebruik maakt van Remote Desktop of Citrix: het DFM e-sign programma voor Windows moet geïnstalleerd

Nadere informatie

ISA, Veilig Online. downloaden & installeren. Handleiding. Windows solcon.nl

ISA, Veilig Online. downloaden & installeren. Handleiding. Windows solcon.nl ISA, Veilig Online downloaden & installeren Windows 7-8-10 Handleiding solcon.nl 2 INHOUD Downloaden en installeren van ISA, Veilig Online voor Windows 7 pag. 4 Downloaden en installeren van ISA, Veilig

Nadere informatie

voor Mac Handleiding Aan de slag

voor Mac Handleiding Aan de slag voor Mac Handleiding Aan de slag ESET Cybersecurity biedt geavanceerde beveiliging van uw computer tegen schadelijke code. Op basis van de ThreatSense -scanengine die voor het eerst werd geïntroduceerd

Nadere informatie

Quickstart Abakus via FIS-i

Quickstart Abakus via FIS-i Quickstart Abakus via FIS-i Versie 1 April 2010 Abakus B.V. Zonneoordlaan 17 6718 TK Ede The Netherlands T 088-9462225 F (0318) 657758 E informatie@abakus.nl W www.abakus.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave

Nadere informatie

Handleiding Vodafone Cloud

Handleiding Vodafone Cloud Handleiding Vodafone Cloud Hoe installeer ik Vodafone Cloud op mijn mobiel? 1. Download de app op je toestel via de Appstore. Gebruik de zoekterm Vodafone Cloud. 2. Zodra de app geïnstalleerd is klik je

Nadere informatie

Microsoft Windows 8 *

Microsoft Windows 8 * I N S T A L L A T I E G I D S Microsoft Windows 8 * Software licentiecode: U vindt uw Microsoft licentiecode op uw factuur. Bewaar deze goed. Software download locatie: http://www.tresbizz.com/downloads#windows8

Nadere informatie

Handleiding DocZend. Versie 1.2 januarie 2014. 2014 Copyright KPN Lokale Overheid

Handleiding DocZend. Versie 1.2 januarie 2014. 2014 Copyright KPN Lokale Overheid Handleiding DocZend Versie 1.2 januarie 2014 2014 Copyright KPN Lokale Overheid Alle rechten voorbehouden. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van KPN Lokale overheid mag niets uit dit document

Nadere informatie

Versleutelen e-mail met Microsoft Outlook

Versleutelen e-mail met Microsoft Outlook Versleutelen e-mail met Microsoft Outlook Versie 2.0 Datum 25 november 2014 Status definitief (UZ68.01) UZI-register Ondertekenen e-mail met Microsoft Outlook versie 2.0 definitief (UZ69.03) 24 november

Nadere informatie

AAN DE SLAG SYMWRITER INSTALLEREN. Aan de slag met Communicate Symwriter. www.leerhulpmiddelen.nl

AAN DE SLAG SYMWRITER INSTALLEREN. Aan de slag met Communicate Symwriter. www.leerhulpmiddelen.nl AAN DE SLAG AAN DE SLAG Aan de slag met Communicate Symwriter Symwriter, schrijven met symbolen, is een eenvoudige tekstverwerker, voor kinderen die beginnen met leren lezen en schrijven. De symbolen verschijnen

Nadere informatie

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 Inhoud Inhoud... 2 Maak een nieuwe gebruiker aan... 3 Registreer een machine... 8 Nieuwe tellerstand doorgeven... 11 Nieuwe bestelling

Nadere informatie

Handleiding NarrowCasting

Handleiding NarrowCasting Handleiding NarrowCasting http://portal.vebe-narrowcasting.nl september 2013 1 Inhoud Inloggen 3 Dia overzicht 4 Nieuwe dia toevoegen 5 Dia bewerken 9 Dia exporteren naar toonbankkaart 11 Presentatie exporteren

Nadere informatie

KeistadWeb.nl gebruikershandleidingen: Mozilla Thunderbird 1.0 NL (Windows versie) instellen voor gebruik met uw KeistadWeb.

KeistadWeb.nl gebruikershandleidingen: Mozilla Thunderbird 1.0 NL (Windows versie) instellen voor gebruik met uw KeistadWeb. KeistadWeb.nl gebruikershandleidingen: Mozilla Thunderbird 1.0 NL (Windows versie) instellen voor gebruik met uw KeistadWeb.nl email account Revisie: 07-04-2010 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 2. Mozilla Thunderbird

Nadere informatie

Installatie & configuratie Citrix Receiver voor Windows

Installatie & configuratie Citrix Receiver voor Windows Installatie & configuratie Citrix Receiver voor Windows Gebaseerd op : Flevo Office 4.1 Gecreëerd door : Erik Hillebrand Versie : 1.0 Inleiding: Deze handleiding is bestemd voor de installatie en configuratie

Nadere informatie

1. Installatie van Het RekenProgramma

1. Installatie van Het RekenProgramma 1. Installatie van Het RekenProgramma 1. Nadat u de software heeft gedownload kunt u de installatie als volgt starten: Voor Windows XP gebruikers: U dient als beheerder op uw computer te zijn aangemeld.

Nadere informatie

Standaard Asta Powerproject Client Versie 13 Installatiedocument v1

Standaard Asta Powerproject Client Versie 13 Installatiedocument v1 Standaard Asta Powerproject Client Versie 13 Installatiedocument v1 22 oktober 2015 Voor vragen of problemen kunt u contact opnemen via: telefoonnummer 030-2729976. Of e-mail naar support@powerproject.nl.

Nadere informatie

Handleiding Weken met een Chromebook

Handleiding Weken met een Chromebook Handleiding Weken met een Chromebook Inhoud 1. Inloggen op een Chromebook... 3 2. Muis of Touchpad... 4 3. Opdrachten vanuit de ELO... 5 4. Office 365... 6 4.1 OneDrive... 6 4.2 Email... 8 4.3 Word...

Nadere informatie

Installeer de C54PSERVU in Windows Vista

Installeer de C54PSERVU in Windows Vista Installeer de C54PSERVU in Windows Vista In dit document wordt beschreven hoe u uw printer in combinatie met de Conceptronic C54PSERVU kan installeren in Windows Vista. 1. Printer installeren Voordat u

Nadere informatie

PAB artikelbestand handmatig inlezen in ENK Software

PAB artikelbestand handmatig inlezen in ENK Software PAB artikelbestand handmatig inlezen in ENK Software Het inlezen van het PAB bestand dient uitgevoerd te worden op de Server / Computer waarop ENK Software is geïnstalleerd. (Nb. In de verschillende schermafbeeldingen

Nadere informatie

Zakelijk Office 365 Aan de slag met Zakelijk Office 365

Zakelijk Office 365 Aan de slag met Zakelijk Office 365 Zakelijk Office 365 Aan de slag met Zakelijk Office 365 Versie 1.2 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Zakelijk Office 365 voor het eerst gebruiken... 4 2.1 Inloggen op Zelfservice ICT-diensten... 4 2.2

Nadere informatie

Handleiding installatie, configuratie en starten FortiClient

Handleiding installatie, configuratie en starten FortiClient Handleiding installatie, configuratie en starten FortiClient Danthas BV Kraaiheide 1 9202 PC Drachten T +31(0)512-571166 F +31(0)512-571177 Copyright. Het copyright van dit document berust bij Danthas

Nadere informatie

Sectorplannen. Handleiding voor werkgevers

Sectorplannen. Handleiding voor werkgevers Sectorplannen Handleiding voor werkgevers Versie 1.0 10 februari 2015 Inhoud Een activiteit aanmaken... 2 Marktconformiteit... 3 Eigen offerte procedure... 3 Offerteprocedure via webportal... 7 Een activiteit

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. NAVMAN F-SERIES DESKTOP F20 http://nl.yourpdfguides.com/dref/1220726

Uw gebruiksaanwijzing. NAVMAN F-SERIES DESKTOP F20 http://nl.yourpdfguides.com/dref/1220726 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor NAVMAN F-SERIES DESKTOP F20. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de NAVMAN F-SERIES DESKTOP F20 in de gebruikershandleiding

Nadere informatie

HANDLEIDING. online reserveren van abonnement[en]

HANDLEIDING. online reserveren van abonnement[en] HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] SEIZOEN 2014-2015 1 HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] Wat heb je nodig om online één of meerdere abonnementen te reserveren? NOODZAKELIJK:

Nadere informatie

Handleiding Solera Digitaal Paspoort

Handleiding Solera Digitaal Paspoort Handleiding Solera Digitaal Paspoort Solera 2018 Op alle door Solera verleende diensten en door Solera geleverde producten zijn de algemene voorwaarden van Solera Nederland B.V. van toepassing. U kunt

Nadere informatie

Xerox Device Agent, XDA-Lite. Beknopte installatiehandleiding

Xerox Device Agent, XDA-Lite. Beknopte installatiehandleiding Xerox Device Agent, XDA-Lite Beknopte installatiehandleiding XDA-Lite - introductie XDA-Lite is software ontwikkeld voor het verzamelen van gegevens van machines, met als voornaamste doel de automatische

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014 Handleiding Opslag Online voor Android Versie februari 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Opslag Online downloaden via QR-code 4 2.2 Opslag Online downloaden via

Nadere informatie

Handleiding TeeltCentraal van De Schakel

Handleiding TeeltCentraal van De Schakel Handleiding TeeltCentraal van De Schakel Via de website van De Schakel, http://www.tvdeschakel.nl, kunt u onder het kopje teeltregistratie TeeltCentraal inloggen op TeeltCentraal. Nadat u met de inlogcodes

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding: Directe bankkoppeling

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding: Directe bankkoppeling ABAB-Internetboekhouden Handleiding: Directe bankkoppeling 0 1. Inleiding.. 2 2. Aanvragen directe bankkoppeling.. 2 2.1 Aanvraag bij de ABN AMRO...3 2.2 Aanvraag bij de Rabobank. 6 3. Activeren directe

Nadere informatie

Kurzweil 3000 v14 Flex Weblicentie voor Windows

Kurzweil 3000 v14 Flex Weblicentie voor Windows Kurzweil 3000 v14 Flex Weblicentie voor Windows Installatiegids weblicentie thuisgebruik schoolabonnement Kurzweil 3000 installeren en activeren Volledige handleiding: zie www.sensotec.be/k3000/extra Kurzweil

Nadere informatie

Handleiding: MRJ Online Back-up versie 1.0

Handleiding: MRJ Online Back-up versie 1.0 Handleiding: MRJ Online Back-up versie 1.0 Inhoudsopgave. Over deze handleiding.... 3 Inleiding... 4 1. Installatie Windows XP/Vista/7/2000/2003 of 2008... 5 2. Backupset maken... 11 3. Extra Backupset

Nadere informatie

Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen.

Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen. Inhoudsopgave Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen.... 3 Registreren... 3 Inloggen... 6 Mijn gegevens aanpassen.... 7 Het bestellen van boodschappen.... 8 1. De zoekfunctie.... 9 2. Ons assortiment....

Nadere informatie

Onderstaande procedure voert u uit op de computer waarop u met de King Outlook-koppeling wilt gaan werken.

Onderstaande procedure voert u uit op de computer waarop u met de King Outlook-koppeling wilt gaan werken. INSTALLATIE VAN KING 5.47 OUTLOOK-KOPPELING Dit document beschrijft de installatie van de King Outlook-koppeling. De Outlook-koppeling moet geïnstalleerd worden op elke computer waarop u deze koppeling

Nadere informatie

d-basics Creditline, nieuw bestandsformaat Deutsche Bank

d-basics Creditline, nieuw bestandsformaat Deutsche Bank d-basics Creditline, nieuw bestandsformaat Deutsche Bank Vanaf 7 april 2015 moeten debiteurengegevens in een aangepast bestandsformaat naar Deutsche Bank ABF worden gestuurd. Deze instructie beschrijft

Nadere informatie