6 de editie DONDERDAG 24 SEPTEMBER Feestende Studenten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "6 de editie DONDERDAG 24 SEPTEMBER 2015. Feestende Studenten"

Transcriptie

1 6 de editie DONDERDAG 24 SEPTEMBER Feestende Studenten

2 Brussel Brost Brusselse studenten vieren het begin van hun academiejaar in de hoofdstad in stijl! Op 24 september 2015 vindt de 6de editie plaats van Brussel Brost, het grote Brusselse studentenfestival. Met Brussel Brost brengt Br(ik de studentengemeenschap samen om de start van het academiejaar -en hun studententijd- in de stad te vieren. Tegelijk straalt het event het plezier uit dat studenten beleven aan studeren, wonen en leven in de Europese hoofdstad. Studeren in Brussel is uniek, eigenzinnig en avontuurlijk. Dat voel je ook op het festivalterrein. Brussel Brost is het meest eigenzinnige en creatieve studentenfestival van het land. Brussel Brost is een begrip geworden onder de studenten en in de stad Brussel. Voor deze ondertussen 6de editie verwachten we bezoekers. Hiermee bereiken we na slechts 6 edities reeds 40% van de Nederlandstalige studenten in Brussel én quasi de volledige horde aangespoelde Erasmussers en andere internationale studenten. Opnieuw bezetten we de Akenkaai langs in de hippe Brusselse Kanaalzone. Het academische jaar starten op een geschikte locatie in de stad is de uitgelezen manier om hen in de goede richting te zetten bij het ontdekken van de stad. En uiteraard om aan Brusselaars en bij uitbreiding de wereld te laten zien dat Brussel een fantastische (studenten)stad is.

3 Br(ik? Br(ik staat voor Brussel & ik. De organisatie is een initiatief van de Vlaamse overheid en de Nederlandstalige hoger onderwijsinstellingen in Brussel. Br(ik zet Brussel nog beter op de kaart als een plek waar het goed leren én leven is. Br(ik toont Brussel zoals ze is en ontsluit al het mooie, goeie, leerzame, leuke en interessante voor de stadstudent. In aantallen is Brussel de grootste studentenstad van het land. In totaal volgen zo n studententen in de hoofdstad hoger onderwijs, waarvan aan de Nederlandstalige hoger onderwijsinstellingen. Bovendien is Br(ik met recht en rede trots dat het aantal Nederlandstalige studenten in Brussel jaar na jaar stijgt. Ontegensprekelijk liggen de Br(ik initiatieven, waarvan Brussel Brost het vlaggenschip is, mee aan de basis van dit succes. Br(ik verlaagt de drempel en speelt de unieke kwaliteiteiten van Brussel als diverse en eigenzinnige studentenstad perfect uit!

4 Het grote studentenfestival Brussel Brost is dé kick off voor het Brusselse academiejaar: studenten van VUB, EhB, Odisee, LUCA en de Brusselse campussen van de KULeuven komen er samen om te vieren dat ze in Brussel studeren en leven. De start van het academiejaar is daarmee het geschikte moment om hun collega s te leren kennen en de stad te claimen. Brussel Brost is zowel een muziekfestival met een zeer aantrekkelijke line-up, als een ontdekking van de stad, in het Brusse(&ik Dorp en op het nachtelijke luik in de Brusselse cafés. In de eerste plaats streeft Brussel Brost er steeds naar om de gezelligheid, diversiteit en eigenzinnigheid van Brussel in de verf te zetten. Daarom stoppen we bijvoorbeeld zeer veel energie in het Brusse(&ik Dorp, waar studenten kennis kunnen maken met het ruime culturele aanbod van de stad. Het evenement biedt, zeker voor nieuwe studenten, een uitgelezen kans om zich de stad eigen te maken, zelfs de stad te claimen als iets dat van hen is en om via de liveuitzending van Studio Brussel ook in de rest van het land te laten horen dat Brussel een stad is waar jonge studenten een geweldige tijd beleven. Na vijf succesvolle edities trekken we die lijn door naar Zo blijkt uit onderzoek bij 500 studenten (op een populatie van ) dat 85% van de studenten Brussel Brost kent. Sterker nog; ze volgen het festival en willen er bij zijn! Naast het exentrieke decor mag je dit jaar weer zeker zijn van een top line-up met nationale en internationale bands en dj s verspreid over drie verschillende podia.

5 Elkaar ontmoeten op een spraakmakende locatie Sinds de start van Brussel Brost in 2010 werd steeds gekozen voor een gedurfde locatie, vlakbij het centrum, maar met een stevige identiteit en handige logistieke kwaliteiten. Br(ik liet vijf jaar op rij Brussel Brost plaatsvinden aan het Brusselse kanaal. Een unieke locatie, waar ondertussen ook events als het Brusselse LichtFestival georganiseerd worden. We blijven dus inzetten op deze locatie, een plek met toekomst.

6 Brusse(&ik Dorp/Place m as-tu vu (14u - 20u) Om de studenten de kans te geven de stad te leren kennen die voor een aantal jaren hun (tweede) thuis zal zijn, bouwen we op de Akenkaai een stadsmarkt, het Brusse(&IK Dorp. Deze gezellige versie van Brussel in het klein met grasperkjes, caféetjes, eetgelegenheden en live- optredens op de stage is een stadsoase waarin het Brusselse socioculturele veld zich kan voorstellen aan de studenten. Hier vind je, om er maar een paar te noemen, VGC, KVS, De Munt, BOZAR, Flagey, KfdA, de stadsmedia en Muntpunt. Op de markt wordt een bijzondere plek voorzien de International Corner, de aanmeerplek voor de overvloedig aanwezige internationale studenten op Brussel Brost. Het nabijgelegen podium, Stoemp! Plage, zet in op jong Belgisch talent.

7 Brussel Brost op z n kop (16u u) De gezellige namiddag met live-optredens en de stadsmarkt vloeien naadloos over in een groot dansfeest bij het hoofdpodium, de Boît, waar een sterke DJ- line-up vanaf 16u het officiële startschot geeft van een onvergetelijk academiejaar. Na 20u sluit ook de live-stage, Stoemp! Plage, zich aan bij het feestgedruis en staat de volledige site in lichterlaaie door (inter)nationale top dj s.

8 De Afterparty (22.30u-...) Studenten die de ziel tegen 23u nog niet uit hun lijf hebben gedanst kunnen gewoon verder het nachtleven induiken op de Brussel Brost official Afterparty op een 10-tal locaties in de stad.

9 Sterke partnerships Br(ik smeedt tal van sterke partnerships die een substantiële meerwaarde betekenen voor het event. Zo wordt een specifieke samenwerking aangegaan met Studio Brussel, De Morgen, JIM tv, Guido, Brussel Deze Week, FM BRUSSEL, XL Air, CJP, BOZAR, Muntpunt, USE-IT, VGC, Kaaitheater, KVS, De Munt, Botanique, AB en natuurlijk de Nederlandstalige hoger onderwijsinstellingen Brussel. Studio Brussel schaart zich ook dit jaar volledig achter Brussel Brost en verzorgt een liveuitzending op het festival.

10 Communicatie Naast het full commitment van Studio Brussel werken we natuurlijk ook zeer nauw samen met de studentenkringen en de scholen. Zo zal BrusselBrost aangekondigd worden in alle studentenagenda s, zal er een advertentie komen in de Guido gids, komen er guerilla acties op de verschillende campussen,... * STRAATCAMPAGNE / BELOW THE LINE (BLT): posters / flyers / guerilla in traditionele studentenspots zoals: café s, resto s, campussen, winkels, party spots, straat spots * MEDIAPARTNERSHIPS MEDIA & EVENTPARTNERSHIP STUBRU Full force aankondiging zowel via radiospots als redactioneel on air en online. Klapper op de vuurpijl is een live- uitzending op het festivalterrein. DE MORGEN Meerdere advertenties in aanloop van het festival JIM & Acht Spotcampagne in aanloop van het festival BRUSSELSE MEDIA Meerdere advertenties BDW in aanloop van het festival en redactionele aandacht: FM Brussel, Tv Brussel, de Brusselse studentenmedia media. * PERSWAARDE / PERSWERKING: Professioneel persagent zal werken op: tv, kranten, magazines en online media. * CROWDSOURCING - STUDENTENCLUBS: In nauwe samenwerking met de studentenclubs communiceren we Brussel Brost naar hun netwerk. * ONLINE & NEW MEDIA: Een specifiek contentplan zorgt ervoor dat Brussel Brost ook online the talk of the town is!

11 Sponsorships Uiteraard zijn we op zoek naar partners die het event samen met ons op een hoger niveau kunnen tillen. BrusselBrost is DE unieke gelegenheid en biedt het perfecte, fijne kader om Brusselse studenten te bereiken bij het begin van het academiejaar. Geen enkel ander event is zo laagdrempelig en op maat gemaakt voor deze jongeren doelgroep. Om partnerships makkelijk vorm te geven hebben we 2 standplaats types op het event terrein ter beschikking gesteld voor partners. Deze zijn te huur en kunnen door de partner ingevuld worden naar believen. Aarzel niet en contacteer ons snel! Slechts 8 standplaatsen te huur! Daarnaast gaan alle partners mee in het communicatie traject: Posters (1500 stuks), Flyers ( stuks), advertentie Guido Gids, De Morgen, vermelding in het persbericht. En uiteraard via onze actief gevolgde social media. Ondertussen zijn dat fans en heeft die fanbase de neiging elk jaar met zo n studenten te stijgen. Het aantal studenten dat direct bereikt zal worden via onze communicatie is Het verwachte aantal bezoekers voor deze 6de editie is Het totaal aantal jongeren dat via pers, mediapartnerships en social media in aanraking komt met BrusselBrost is vanzelfsprekend veel groter.

12

13

14 Contact Matthias Ver Eecke 0486/

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 6 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2016

Het Fair Fashion Festival 2016 Het Fair Fashion Festival 2016 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor Fair Trade fashion te vergroten door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie

WAAR STAAT HET NFF VOOR

WAAR STAAT HET NFF VOOR WAAR STAAT HET NFF VOOR Het Nederlands Film Festival zet zich in voor de ontwikkeling en verspreiding van de Nederlandse film en de Nederlandse filmcultuur in brede zin. Dat doet het festival door aandacht

Nadere informatie

JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE

JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE AMSTELVEEN: SAAI EN GRIJS? Weet u het nog? Van die mopperaars die zeiden dat Amstelveen niet bruist en geen eigen ziel heeft? Jazz in het Dorp bewees vorig jaar het

Nadere informatie

Bevrijdingsfestival Overijssel

Bevrijdingsfestival Overijssel Bevrijdingsfestival Overijssel Activiteitenplan 2017 20-8-2016 Inleiding Zwolle, augustus 2016 In dit activiteitenplan leest u onze plannen voor de 27 e editie van het Bevrijdingsfestival Overijssel. Het

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 7 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

Samenwerkingsmogelijkheden. INKOM Maastricht

Samenwerkingsmogelijkheden. INKOM Maastricht Samenwerkingsmogelijkheden INKOM Maastricht Nieuwe start voor duizenden studenten Voor de aankomende student is in Maastricht vaak alles nieuw: Een nieuwe stad, nieuwe mensen. De INKOM betekent voor velen

Nadere informatie

.IJmuiden. Sponsorjournaal ZOMERFESTIVAL. Woensdag 17 juli tot en met zondag 21 juli Zomerfestival.IJmuiden. ZONDAG 21 JULI 2019

.IJmuiden. Sponsorjournaal ZOMERFESTIVAL. Woensdag 17 juli tot en met zondag 21 juli Zomerfestival.IJmuiden. ZONDAG 21 JULI 2019 .Agendatip! Sponsorjournaal WWW.ZOMERFESTIVALIJMUIDEN.NL WOENSDAG 17 JULI TOT EN MET ZONDAG 21 JULI 2019 Zomerfestival.IJmuiden. De rode draad van het Zomerfestival.IJmuiden is nog steeds om door samenwerking

Nadere informatie

CAMPAGNE 13 T/M 18 MAART 2017

CAMPAGNE 13 T/M 18 MAART 2017 CAMPAGNE 13 T/M 18 MAART 2017 LANDELIJKE CROSSMEDIALE PROMOTIECAMPAGNE De nationale Week van Zorg en Welzijn wordt jaarlijks georganiseerd ter promotie van de zorg- en welzijnssector. Van maandag 13 tot

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2015

Het Fair Fashion Festival 2015 Het Fair Fashion Festival 2015 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor F air T rade fashion te verhogen door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie

HUIS VOOR GEZONDHEID

HUIS VOOR GEZONDHEID HUIS VOOR GEZONDHEID Hét aanspreekpunt voor studenten geneeskunde en (toekomstige) artsen in Brussel Het Huis voor Gezondheid is een organisatie die dankzij het delen van haar kennis van het Brusselse

Nadere informatie

Sponsorpakketten 2015

Sponsorpakketten 2015 www.alphendhuez.nl 2015 Sponsorpakketten 2015 Inhoud Benefietfestival (sinds 2011) Doel 2015 Sponsormogelijkheden Productpakketten Contactgegevens Benefietfestival Alphen d Huez Alphen d Huez is in 2011

Nadere informatie

Wij hopen op een goede samenwerking. Met vriendelijke groet, Emile Janssens

Wij hopen op een goede samenwerking. Met vriendelijke groet, Emile Janssens Comité Démarrage du Demarrage Festival In het jaar 2015 zal de Tour de France zijn start vinden in Utrecht. Om die reden zal de hele stad in het teken staan van de wielersport. Naar verwachting van de

Nadere informatie

Jera On Air wordt georganiseerd door stichting Jera On Air en vindt plaats in Ysselsteyn (Noord-Limburg). Jera On Air is

Jera On Air wordt georganiseerd door stichting Jera On Air en vindt plaats in Ysselsteyn (Noord-Limburg). Jera On Air is Jera On Air wordt georganiseerd door stichting Jera On Air en vindt plaats in Ysselsteyn (Noord-Limburg). Jera On Air is een sterk groeiend festival dat zich richt op de liefhebbers van alternatieve rock

Nadere informatie

YOUTUBE ARTIESTEN SHOPPEN DIY ATTRACTIES

YOUTUBE ARTIESTEN SHOPPEN DIY ATTRACTIES YOUTUBE ARTIESTEN SHOPPEN DIY ATTRACTIES De Tina-dag is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét event waar je als meisje moet zijn geweest! Met al een aantal uitverkochte edities van het event, waarvan

Nadere informatie

Partnerdossier. Het enige echte Uustakkers festival

Partnerdossier. Het enige echte Uustakkers festival Partnerdossier Het enige echte Uustakkers festival BruudruusterRock 6 augustus 2016 www.bruudruusterrock.be Een organisatie van Jeugdclub Maegher Goet Oostakker Inhoudstafel Woord vooraf...3 Partnervoorstel

Nadere informatie

Sponsorpakketten 2014

Sponsorpakketten 2014 www.alphendhuez.nl 2014 Sponsorpakketten 2014 Inhoud document Het festival Doel 2014 Sponsorpakketten Materialen & benodigheden Contactgegevens Benefietfestival Alphen d Huez Alphen d Huez is in 2011 ontstaan

Nadere informatie

Voorwoord. Wij hopen op mooie en een goede samenwerking. Ruben van den Berg Coordinator Bruisweken Zwolle

Voorwoord. Wij hopen op mooie en een goede samenwerking. Ruben van den Berg Coordinator Bruisweken Zwolle SPONSORGIDS 2013 Voorwoord De Bruisweken, zijn de Zwolse studenten introductieweken en vinden gedurende drie weken plaats in en om de binnenstad. Tijdens de Bruisweken verzorgt Buro Ruis knallende introductie

Nadere informatie

ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD-LIMBURG voor podia

ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD-LIMBURG voor podia ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD-LIMBURG voor podia BELANGRIJK Gegeven antwoorden worden strikt vertrouwelijk en naamloos verwerkt. Deelname aan de enquête is anoniem. Wil je echter kenbaar maken waar je voor

Nadere informatie

SPONSORPROPOSITIE UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 10 T/M 13 AUGUSTUS 2015. utrechtsch studenten corps

SPONSORPROPOSITIE UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 10 T/M 13 AUGUSTUS 2015. utrechtsch studenten corps SPONSORPROPOSITIE UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 10 T/M 13 AUGUSTUS 2015 utrechtsch studenten corps UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 2015 In augustus 2015 zal Utrecht traditioneel in de belangstelling staan van

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR PARTNERS EN SPONSOREN

INFORMATIE VOOR PARTNERS EN SPONSOREN 1 4 & 1 5 S E P T E M B E R 2 0 1 3 INFORMATIE VOOR PARTNERS EN SPONSOREN maart 2013 foto pagina 1: Magnus Gommers overige foto s: Edwin van de Rijke, Thadde van der Brugge van Mourik, Jaap van Kemenade

Nadere informatie

Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS. Waarde voor ondernemers POWERED BY

Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS. Waarde voor ondernemers POWERED BY Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS Waarde voor ondernemers POWERED BY Stop met adverteren met events bereik je meer! Hoe bereik ik nieuwe klanten voor mijn

Nadere informatie

VRIJHEID VIER JE ALS SPONSOR

VRIJHEID VIER JE ALS SPONSOR BROCHURE 2019 VRIJHEID VIER JE ALS SPONSOR VAN BEVRIJDINGSPOP BEVR JDINGS POPHAARLEM INHOUD 2 foto Archie Backx BEVRIJDINGSPOP 2019 4 Sponsorbrochure FEITEN & CIJFERS 8 Houtpodium Jupilerpodium Kinderfestival

Nadere informatie

EL CID Prospectus

EL CID Prospectus Prospectus Partner van de De -week is de officiële introductieweek van de Universiteit Leiden en Hogeschool Leiden. Deze week van 13 tot en met 17 augustus is het grootste studentenevenement van Leiden:

Nadere informatie

gratis app Radio509 is een toegankelijk radiostation met de perfecte muziekmix, nieuws, reportages en interviews: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

gratis app Radio509 is een toegankelijk radiostation met de perfecte muziekmix, nieuws, reportages en interviews: 24 uur per dag, 7 dagen per week. ONTDEK RADIO 509 Radio509 is een toegankelijk radiostation met de perfecte muziekmix, nieuws, reportages en interviews: 24 uur per dag, 7 dagen per week. WEKELIJKS BEREIKT RADIO509 RUIM 25.000 LUISTERAARS.

Nadere informatie

5 juli 2012, 15.00-23.00 uur VOS & NORTH SEA ROUND TOWN: SFEERHAVEN JAZZ

5 juli 2012, 15.00-23.00 uur VOS & NORTH SEA ROUND TOWN: SFEERHAVEN JAZZ 5 juli 2012, 15.00-23.00 uur VOS & NORTH SEA ROUND TOWN: SFEERHAVEN JAZZ Achtergrond De Verenigde Ondernemers Scheepvaartkwartier (VOS) hebben het plan op gevat om op 5 juli een jazz-evenement te organiseren

Nadere informatie

Veiligheid- en beheersplan

Veiligheid- en beheersplan Veiligheid- en beheersplan Serieuzzz live 18 t/m 23 december 2011 Eindhoven, Markt en 18 septemberplein Serieuzzz Live 2011 in Eindhoven In navolging van het gigantische succes van Serious Request 2010

Nadere informatie

Bevrijdingsfestival Overijssel

Bevrijdingsfestival Overijssel Bevrijdingsfestival Overijssel Activiteitenplan 2018 21-8-2017 Inleiding Zwolle, augustus 2017 In dit activiteitenplan leest u onze plannen voor de 28 e editie van het Bevrijdingsfestival Overijssel. Het

Nadere informatie

Voorwoord. Wij hopen op mooie en een goede samenwerking. Ruben van den Berg Coordinator Bruisweken Zwolle

Voorwoord. Wij hopen op mooie en een goede samenwerking. Ruben van den Berg Coordinator Bruisweken Zwolle SPONSORGIDS 2014 Voorwoord De Bruisweken, zijn de Zwolse studenten introductieweken en vinden gedurende drie weken plaats in en om de binnenstad. Tijdens de Bruisweken verzorgt Buro Ruis knallende introductie

Nadere informatie

Gezocht: creatieve ondernemers en werkgevers met oog voor talent (m/v)

Gezocht: creatieve ondernemers en werkgevers met oog voor talent (m/v) Gezocht: creatieve ondernemers en werkgevers met oog voor talent (m/v) www.ambitie.nl/event Woensdag 14 oktober: 13.00-21.00 uur Donderdag 15 oktober: 10.00-17.00 uur De Oude Drukfabriek, Groningen - GRATIS

Nadere informatie

sponsordossier ithaka 25

sponsordossier ithaka 25 ithaka sponsordossier ithaka 25 bedankt voor het doornemen van dit dossier. hieronder stellen wij ithaka, het beeldende kunstenfestival van LOKO - de leuvense studentenkoepel, voor & bieden we u de kans

Nadere informatie

Voorwoord. Om in te kunnen spelen op uw wensen en ideeën, bespreken we de mogelijkheden voor sponsoring graag met u in een persoonlijk gesprek.

Voorwoord. Om in te kunnen spelen op uw wensen en ideeën, bespreken we de mogelijkheden voor sponsoring graag met u in een persoonlijk gesprek. SPONSORGIDS 2015 Voorwoord Zwolle is de laatste jaren steeds meer gegroeid tot een studentenstad. Dagelijks vinden ruim 40.000 studenten hun weg naar de acht MBO- en HBO-instellingen in Zwolle. De HBO

Nadere informatie

VRIJDAG 05 SEPTEMBER 2014

VRIJDAG 05 SEPTEMBER 2014 DE SPONSOR, OPENING VAN ADVERTENTIE JE STUDIEJAAR & STANDHOUDER MOGELIJKHEDEN VRIJDAG 05 SEPTEMBER 2014 ACKU CULTUURBURO POSTBUS 13336 // 2501 EH DEN HAAG 070 44 58 885 // 070 31 20 585 WWW.ACKU.NL //

Nadere informatie

Projectdossier: Hoe organiseer ik een hybride evenement zodat het een meerwaarde geeft aan mijn bedrijf?

Projectdossier: Hoe organiseer ik een hybride evenement zodat het een meerwaarde geeft aan mijn bedrijf? Projectdossier: Hoe organiseer ik een hybride evenement zodat het een meerwaarde geeft aan mijn bedrijf? Studiegebied Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Opleiding Bachelor in het Toerisme en recreatiemanagement

Nadere informatie

REPRESENT YOUR CULTURE

REPRESENT YOUR CULTURE REPRESENT YOUR CULTURE Team: 16043, De studenten van tegenwoordig Anwar, Bas, Danielle, Jasser, Noor en Yara Inleiding In de laatste jaren is er een sterke groei van toerisme in de stad Amsterdam. Het

Nadere informatie

SPONSOR MOGELIJKHEDEN 2015

SPONSOR MOGELIJKHEDEN 2015 SPONSOR MOGELIJKHEDEN 2015 Beste relatie, De 41 e editie van Jazz in Duketown was een groot succes. Het festival kreeg nationale aandacht, de pers was lovend over de programmering en de stad werd bezocht

Nadere informatie

VGC financiële en logistieke ondersteuning voor studenten

VGC financiële en logistieke ondersteuning voor studenten VGC financiële en logistieke ondersteuning voor studenten 27/09/2017 vlaamse gemeenschapscommissie Wat is VGC? Vlaamse Gemeenschapscommissie = overheid voor de Vlaamse (Nederlandstalige) gemeenschap in

Nadere informatie

Belgische marketeers geloven massaal in groei van live communication

Belgische marketeers geloven massaal in groei van live communication PERSBERICHT MEI 2013 Belgische marketeers geloven massaal in groei van live communication Live Communication bureau The Oval Office peilt naar het belang van merkbelevingen bij Belgische marketing- en

Nadere informatie

Presenteer uw bedrijf aan een sportief publiek

Presenteer uw bedrijf aan een sportief publiek United by FITNESS! Sponsormogelijkheden Presenteer uw bedrijf aan een sportief publiek Zeg je Workout Summer Festival dan zeg je Rotterdam. Het Sidelingepark omgetoverd tot fitnessfestivalterrein gevuld

Nadere informatie

TRAX FESTIVAL Sponsordossier

TRAX FESTIVAL Sponsordossier TRAX FESTIVAL 2016 Sponsordossier Beste, Na vijf succesvolle edities, stellen Stad Roeselare en Cultuurcentrum De Spil u graag de zesde editie van het gratis stadsfestival TRAX voor. Afgelopen edities

Nadere informatie

Introductie. Maak kennis met NGN

Introductie. Maak kennis met NGN Introductie NGN staat voor Next Generasian News en is het nieuwe online en offline platform voor de Aziatische jongeren in Nederland. NGN is een Nederlandstalige krant voor Aziatische jongeren van 15 t/m

Nadere informatie

Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten,

Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten, presenteert Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten, wil Poppunt samen met steden en gemeenten, jeugdhuizen en -verenigingen, scholen, clubs, concertzalen,

Nadere informatie

JMA Nieuwsbrief - December

JMA Nieuwsbrief - December Nieuwsbrief Jongeren Milieu Actief JMA Nieuwsbrief - December Deel deze nieuwsbrief via: Agenda > 6 t/m 13 december: JMA bij Lima in Brussel > Donderdag 11 december: Milieudefensie en JMA kerstdiner Highlights

Nadere informatie

WAAROM SCHIPPOP SPONSOREN?

WAAROM SCHIPPOP SPONSOREN? SPONSOR BROCHURE Schipluiden, februari 2012 Beste ondernemer, Het Schipluidense popfestival Schippop zal dit jaar voor de dertiende keer muzikaal van zich laten horen en wel op zaterdag 2 juni 2012. WAAROM

Nadere informatie

Plan Aanpak promotie en programmering Kulthus Wekerom

Plan Aanpak promotie en programmering Kulthus Wekerom Plan Aanpak promotie en programmering Kulthus Wekerom Geschreven door: Daan Boers Inleiding Om het Kulturhus Wekerom bekendheid te geven en om de mensen te informeren over de activiteiten in het Kulturhus,

Nadere informatie

De finale: Het laatste Project!

De finale: Het laatste Project! De finale: Het laatste Project! SOLAR FESTIVAL Muziekfestival sinds 2005 Roermond - Maasplassen (recreatiepark de Weerd) Cross Over Programmering Elk klein hoekje waar je in en uit, onder of op gaat

Nadere informatie

Heb je een vraag over

Heb je een vraag over Heb je een vraag over Promoten van mijn boek Een business bouwen rond mijn boek Ik wil weten hoe ik mijn boek kan laten bijdragen aan het succes van mijn bedrijf Ik wil mijn boek beter verkopen Ik wil

Nadere informatie

ORANJENACHT CAPELLE AAN DEN IJSSEL 29 APRIL 2009

ORANJENACHT CAPELLE AAN DEN IJSSEL 29 APRIL 2009 ORANJENACHT CAPELLE AAN DEN IJSSEL 29 APRIL 2009 INTRODUCTIE STICHTING EVENEMENTEN RIJNMOND De (SER) is opgericht in 2008. Drie Capelse ondernemers (Ton Kurtschreutter van Exclusive Piano Centre Peter

Nadere informatie

Nederlandse internetbronnen over Europa voor jongeren

Nederlandse internetbronnen over Europa voor jongeren Nederlandse internetbronnen over Europa voor jongeren Europa Morgen www.europamorgen.nl Deze site geeft antwoord op vragen als: - Hoe zit de Europese Unie in elkaar? - Wat kan de EU voor de inwoners van

Nadere informatie

EMEG Lijst. Onderdeel: Event

EMEG Lijst. Onderdeel: Event EMEG Lijst Onderdeel: Event Max Kolster CO1F 21 september 2012 Inleiding Afgelopen zomer ben ik op Solar Weekend Festival in Roermond geweest. Ik ben daar vooral als bezoeker geweest, maar heb ook als

Nadere informatie

Texas Buddy Guy Gary Moore John Mayall Walter Trout Bonnie Raitt Poppa Chubby TriggerFinger llse de Lange Crosby, Stills & Nash Anouk

Texas Buddy Guy Gary Moore John Mayall Walter Trout Bonnie Raitt Poppa Chubby TriggerFinger llse de Lange Crosby, Stills & Nash Anouk Stichting Bospop en MOJO Concerts presenteren 2014 sponsorbrochure Bospop weekend 2014 Het begon in 1981 aan de bar van het plaatselijke jongerencentrum in Weert. Een aantal enthousiaste vrijwilligers

Nadere informatie

WELKOM. Walter Groenen. Anneke van der Vaart. Directeur CJP. Account manager CJP

WELKOM. Walter Groenen. Anneke van der Vaart. Directeur CJP. Account manager CJP WELKOM Walter Groenen Anneke van der Vaart Directeur CJP Account manager CJP Wat is de CJP Cultuurkaart? CJP Cultuurkaart HET CONCEPT: Leerlingen in het VO krijgen een Cultuurkaart met CJP-korting CJP

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden Vier de herfst! Sponsormogelijkheden Volop cultuur, natuur en avontuur op de Veluwe Roots in HET KORT 12.500 bezoekers # 65% volwassen 35% kids # Meer dan 10 (inter)nationale bands 3 huis DJ s # Meer dan

Nadere informatie

Inhoud sponsorpakket A:

Inhoud sponsorpakket A: Onderwerp : Overeenkomst sponsorpakket Ridderronde Aanduiding : Sponsorpakket A Waarde : 50,- Inhoud sponsorpakket A: Naamsvermelding op de site 'ridderronde.nl'. Onderwerp : Overeenkomst sponsorpakket

Nadere informatie

Het is een grote eer om u hier in het Errera Huis, de officiële. residentie van de Vlaamse Regering, te mogen verwelkomen. Dit

Het is een grote eer om u hier in het Errera Huis, de officiële. residentie van de Vlaamse Regering, te mogen verwelkomen. Dit Donderdag 2 februari 2012 Welkomstwoord JOKE SCHAUVLIEGE VLAAMS MINISTER VAN LEEFMILIEU, NATUUR EN CULTUUR Ontmoeting Chinese minister van Cultuur Cai Wu - Errera, Brussel Zeer geachte collega, minister

Nadere informatie

BusinessparkEvents. Gezamenlijk een Open Huis. deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk. Gezamenlijk een Open Huis

BusinessparkEvents. Gezamenlijk een Open Huis. deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk. Gezamenlijk een Open Huis BusinessparkEvents deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk Businesspark events Met ons concept Businesspark events bieden wij de mogelijkheid om een 'gezamenlijk' Open Huis te organiseren voor

Nadere informatie

Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten,

Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten, presenteert Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten, wil Poppunt samen met steden en gemeenten, jeugdhuizen en -verenigingen, scholen, clubs, concertzalen,

Nadere informatie

Sponsor Informatie. 12 & 13 nov 2016 Amsterdam WWW.FITNESS- EXPO.NL

Sponsor Informatie. 12 & 13 nov 2016 Amsterdam WWW.FITNESS- EXPO.NL Sponsor Informatie 12 & 13 nov 2016 Amsterdam De ultieme plek om live in contact te komen met de gezondheids- en fitness wereld. Waardevolle ontmoetingen met bezoekers die zich bevinden in een wereld die

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Sponsor-informatiemap SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Voorwoord van onze voorzitter 30 jaar SIVO SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn.

Nadere informatie

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125 verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode 68 blauwe 62 foyer 75-150 café 70-125 fotografie achtergrond: Merlijn Spenkelink Podium voor ontmoeting evenementenlocatie centrum apeldoorn Ieder

Nadere informatie

MM1A. Project begeleiding. Lisanne van Steen MM1A

MM1A. Project begeleiding. Lisanne van Steen MM1A m Project begeleiding Naam: IndieSter Slogan: Stralende avond Ticket: 22,50 p.p 1500 (plaatsen Paradiso) x 22,50 = 33.750 budget per avond Muziekstijl: Indie/ Indierock/ Indietronica/ alternatief Doelgroep:

Nadere informatie

Sponsoring Feest in t Park,

Sponsoring Feest in t Park, Sponsoring Feest in t Park, iets voor jou? 30 juni 2018 1. Wat is Feest in t Park? Op zaterdag 30 juni 2018 vindt de 29 ste editie van Feest in t Park plaats. Dan wordt het Minnewaterpark vanaf 12u het

Nadere informatie

De kwaliteit, het prachtige kader en de ruime waaier aan genres maken van p LatseDoen Kuurne een uniek concept in de regio.

De kwaliteit, het prachtige kader en de ruime waaier aan genres maken van p LatseDoen Kuurne een uniek concept in de regio. Beste kandidaat - sponsor, mogen wij ons even voorstellen? In 2011 werd p LatseDoen - een samensmelting van Congé Payé en Aanstormend Talent - voor het eerst georganiseerd. We streven naar het organiseren

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Sponsor-informatiemap Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Voorwoord van onze voorzitter SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn. Ons doel is ieder jaar een Wereld Dans- en

Nadere informatie

EXPOSURE & ACTIVATIE SEIZOEN 2019/2020

EXPOSURE & ACTIVATIE SEIZOEN 2019/2020 EXPOSURE & ACTIVATIE SEIZOEN 2019/2020 HET PARKSTAD LIMBURG STADION Op 15 augustus 2000 worden de poorten van het multifunctionele Parkstad Limburg Stadion voor het eerst geopend. Het stadion is tot op

Nadere informatie

Sponsorbrochure Oostermoer 2018

Sponsorbrochure Oostermoer 2018 Sponsorbrochure Oostermoer 2018 www.oostermoerfeest.nl Oostermoerfeest 150 jaar: een feest voor en door inwoners! Het Oostermoerfeest doet in de zeven Oostermoer dorpen de harten sneller kloppen. Het Oostermoerfeest

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER mijn bedrijf, winkel, organisatie steunt Feest in t Park 27 juni 2015

SPONSORDOSSIER mijn bedrijf, winkel, organisatie steunt Feest in t Park 27 juni 2015 feestintpark.be NOORD-ZUID SPONSORDOSSIER mijn bedrijf, winkel, organisatie steunt Feest in t Park 27 juni 2015 INHOUD Historiek... 3 In de pers... 4 Concept... 5 Organisatie... 6 What s in it for you?...

Nadere informatie

discover the other side of chess!

discover the other side of chess! discover the other side of chess! Maak deel uit van s Werelds meest prestigieuze schaaktoernooi Het Tata Steel Chess Tournament kent een rijke historie van meer dan 75 jaar en wordt traditiegetrouw gehouden

Nadere informatie

Mobiliteitsmanagement. Mobiliteits- en inspraakcommunicatie

Mobiliteitsmanagement. Mobiliteits- en inspraakcommunicatie Mobiliteitsmanagement Mobiliteits- en inspraakcommunicatie Mobiliteitsmanagement Samenwerking met verkeersgeneratoren Drie doelgroepen 1. Bedrijven 2. Scholen 3. Evenementen Mobiliteitsmanagement Bedrijven:

Nadere informatie

ELLE PRESENTEERT DE ELLE STYLE AWARDS XL

ELLE PRESENTEERT DE ELLE STYLE AWARDS XL ELLE PRESENTEERT DE ELLE STYLE AWARDS XL ELLE lanceerde 30 jaar geleden haar eerste editie in Nederland Grootse viering met HET modefeest van het jaar Een XL-editie van de ELLE STYLE AWARDS Spectaculaire

Nadere informatie

Hoe WOO HAH! is uitgegroeid tot het grootste hiphopfestival van de Benelux

Hoe WOO HAH! is uitgegroeid tot het grootste hiphopfestival van de Benelux Hoe WOO HAH! is uitgegroeid tot het grootste hiphopfestival van de Benelux Remco Tervoort 20 juli 2018 In slechts vijf jaar tijd is WOO HAH! uitgegroeid tot het grootste hiphopfestival van de Benelux.

Nadere informatie

Kids at the Movies. 1. Kinepolis Group 2. Inleiding 3. Concept 4. Kalender 5. Communicatie 6. Partnership

Kids at the Movies. 1. Kinepolis Group 2. Inleiding 3. Concept 4. Kalender 5. Communicatie 6. Partnership Kids at the Movies 1. Kinepolis Group 2. Inleiding 3. Concept 4. Kalender 5. Communicatie 6. Partnership 1. Kinepolis Group Over Kinepolis : Missie : Opgericht in 1997, fusie Bert-Claeys, beursnotering

Nadere informatie

Career Launch. Career Launch Antwerpen woensdag 11 maart 2009 Antwerp Expo. Career Launch Gent woensdag 6 mei 2009 Flanders Expo Gent

Career Launch. Career Launch Antwerpen woensdag 11 maart 2009 Antwerp Expo. Career Launch Gent woensdag 6 mei 2009 Flanders Expo Gent Career Launch JOBBEURS voor sterke profielen Career Launch Antwerpen woensdag 11 maart 2009 Antwerp Expo Career Launch Gent woensdag 6 mei 2009 Flanders Expo Gent Career Launch Leuven woensdag 25 november

Nadere informatie

Innovatie, participatie en inspiratie tijdens Dutch Media Week

Innovatie, participatie en inspiratie tijdens Dutch Media Week Innovatie, participatie en inspiratie tijdens Dutch Media Week 1 t/m 10 september 2018, Hilversum Dutch Media Week is hét festival voor iedereen die van media houdt. Het veranderende medialandschap en

Nadere informatie

345JULI2015. 1 Inhoudsopgave. 2 Het festival. 3 Hoofdsponsor pakket. 4 Sponsor pakket. 5 Partner pakket. 6 Sfeerimpressie.

345JULI2015. 1 Inhoudsopgave. 2 Het festival. 3 Hoofdsponsor pakket. 4 Sponsor pakket. 5 Partner pakket. 6 Sfeerimpressie. 1 INHOUDSOPGAVE 1 Inhoudsopgave 2 Het festival 3 Hoofdsponsor pakket 4 Sponsor pakket 5 Partner pakket 6 Sfeerimpressie 7 Publiciteit 2. HET FESTIVAL Het Red Light Jazz Festival is een jaarlijks terugkerend

Nadere informatie

2016 - Zondag 13.30-14.00 uur

2016 - Zondag 13.30-14.00 uur Programma Ondernemen doen we Zo is hét televisieprogramma bij RTL7 voor en door de zakelijke markt. Vanuit onze studio spreekt presentator Jeroen Smits elke week met twee ondernemers. Middels human interest

Nadere informatie

Theaterplein 1 2000 Antwerpen 03 289 27 50 info@mygusto.be. www.mygusto.be

Theaterplein 1 2000 Antwerpen 03 289 27 50 info@mygusto.be. www.mygusto.be Theaterplein 1 2000 Antwerpen 03 289 27 50 info@mygusto.be www.mygusto.be Goede catering is essentieel voor een geslaagd evenement. Daarom spelen we graag één van onze belangrijkste troeven uit: het verzorgen

Nadere informatie

DE KRACHT VAN MUZIEK, OOK IN UW GEMEENTE!

DE KRACHT VAN MUZIEK, OOK IN UW GEMEENTE! Het project Lokale Helden heeft aan getoond dat niet- verenigde muzikanten en organisatoren ontbreken in het lokaal cultuurbeleid. DE KRACHT VAN MUZIEK, OOK IN UW GEMEENTE! Doe er iets aan, en realiseer

Nadere informatie

Samenspraaktraject Lijn 11 zone Transvaal- Regentesse Zuid. Dienst Stedelijke Ontwikkeling Den Haag november 2007

Samenspraaktraject Lijn 11 zone Transvaal- Regentesse Zuid. Dienst Stedelijke Ontwikkeling Den Haag november 2007 Samenspraaktraject Lijn 11 zone Transvaal- Regentesse Zuid Dienst Stedelijke Ontwikkeling Den Haag november 2007 Doel & aanpak Het stimuleren van belanghebbenden tot deelname aan het samenspraaktraject

Nadere informatie

VERbind uw bedrijf. onze studenten. aan. aan. aan

VERbind uw bedrijf. onze studenten. aan. aan. aan VERbind uw bedrijf VERbind uw bedrijf VERbind uw bedrijf aan aan aan onze studenten onze studenten onze studenten 1 september 1 september 1 september Den bosch bosch8 september Den 8 september Den bosch

Nadere informatie

Welkom, Gezien de kritiek gisteren uit de krantenwereld doen we het als NOS kennelijk nog niet zo slecht. Wellicht zelfs wel iets te goed. Althans in de ogen van sommigen. Ik heb nieuws voor jullie. We

Nadere informatie

Word partner en laat heel Nederland elkaar ontmoeten op De Buurtcamping!

Word partner en laat heel Nederland elkaar ontmoeten op De Buurtcamping! Word partner en laat heel Nederland elkaar ontmoeten op De Buurtcamping! HEEL NEDERLAND ONTMOET ELKAAR OP DE BUURTCAMPING Het eerste weekend van de zomervakantie leer je je buren kennen tijdens een ontspannen

Nadere informatie

Het startsein voor elk podiumevent! feiten & cijfers 2016

Het startsein voor elk podiumevent! feiten & cijfers 2016 6 Het startsein voor elk podiumevent! feiten & cijfers 2016 CUE2016 - HÉT STARTSEIN VOOR ELK PODIUMEVENT Van 18 t/m 20 januari 2016 vond in Rotterdam Ahoy de 15 e editie plaats van CUE, de tweejaarlijkse

Nadere informatie

BRUUDRUUSTER ROCK PARTNERDOSSIER. Het enige echte Uustakkers festival! BruudruusterRock zaterdag 5 augustus

BRUUDRUUSTER ROCK PARTNERDOSSIER. Het enige echte Uustakkers festival! BruudruusterRock zaterdag 5 augustus BRUUDRUUSTER ROCK PARTNERDOSSIER Het enige echte Uustakkers festival! BruudruusterRock zaterdag 5 augustus 2017 www.bruudruusterrock.be Een organisatie van Jeugdclub Maegher Goet Oostakker 1 BRUUDRUUSTER

Nadere informatie

Toolkit werven en behouden van vrijwilligers

Toolkit werven en behouden van vrijwilligers Toolkit werven en behouden van vrijwilligers WERVEN Jaarlijks moeten nieuwe collectanten geworven worden om de collectanten die stoppen te vervangen. Daarnaast is de optelsom eenvoudig: hoe meer collectanten,

Nadere informatie

S003 EMS HEM IBM ITM. De student kan als volgt online solliciteren: Contactpersoon sollicitaties: Marjolein Grin

S003 EMS HEM IBM ITM. De student kan als volgt online solliciteren: Contactpersoon sollicitaties: Marjolein Grin courses EMS HEM IBM ITM Stand S003 Website bedrijf: Naam contactpersoon: E-mail contactpersoon: www.libema.nl Marjolein Grin m.grin@libema.nl De student kan als volgt online solliciteren: Contactpersoon

Nadere informatie

LEATHERPRIDE BELGIUM 2017 MEDIA KIT & GRAFISCHE SPECIFICATIES

LEATHERPRIDE BELGIUM 2017 MEDIA KIT & GRAFISCHE SPECIFICATIES LEATHERPRIDE BELGIUM 2017 MEDIA KIT & GRAFISCHE SPECIFICATIES LEATHERPRIDE BELGIUM 2017 MEDIA KIT WE ARE ONE Bekijk het Leatherpride 2016 videoverslag op YouTube en herbeleef the madness! Europa s meest

Nadere informatie

Mediarepertoire. Mediagebruik in Vlaanderen. 1. Mediatoestellen. 2. Media inhoud. Ike Picone & Alexander Deweppe SMIT VUB. 3. Online activiteiten

Mediarepertoire. Mediagebruik in Vlaanderen. 1. Mediatoestellen. 2. Media inhoud. Ike Picone & Alexander Deweppe SMIT VUB. 3. Online activiteiten 1. Mediatoestellen Mediarepertoire Mediagebruik in Vlaanderen. Media inhoud Ike Picone & Alexander Deweppe SMIT VUB. Online activiteiten 4. Nieuwsrepertoire 1 Mediatoestellen in Vlaanderen 1 Mediatoestellen

Nadere informatie

S alon de L O r. Nieuwsbrief mei 2018

S alon de L O r. Nieuwsbrief mei 2018 S alon de L O r Nieuwsbrief mei 2018 Op de valreep in Mei nog een nieuwsbrief vanuit de Salon. Het was een roerige, warme meimaand met tropische temperaturen en extreme buien, doordat koude lentelucht

Nadere informatie

Zet uw bedrijf meer en beter in de kijker bij decision makers.

Zet uw bedrijf meer en beter in de kijker bij decision makers. Zet uw bedrijf meer en beter in de kijker bij decision makers. Voka, Vlaams netwerk van Ondernemingen Vertegenwoordigt meer dan 18.000 bedrijven (kleine, middelgrote, grote) in heel Vlaanderen. Dit is

Nadere informatie

Inhoud. Wat is Snowevent? Artiesten Snowevent Doelgroep Snowevent Timeline Campagne Partnermogelijkheden Partnerships Marketing Mix

Inhoud. Wat is Snowevent? Artiesten Snowevent Doelgroep Snowevent Timeline Campagne Partnermogelijkheden Partnerships Marketing Mix Inhoud Wat is Snowevent? Artiesten Snowevent Doelgroep Snowevent Timeline Campagne Partnermogelijkheden Partnerships Marketing Mix Wat is Snowevent? Van 30 januari tot en met 3 februari vindt de achtste

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden 2015 Allemaal winnaars!

Sponsormogelijkheden 2015 Allemaal winnaars! Sponsormogelijkheden 2015 Allemaal winnaars! Over de Vuurtorenloop Programma Mooi en zwaar is de Vuurtorenloop Vlieland zeker! En je kunt zelf bepalen hoe zwaar, want de Vuurtorenloop combineert een uitdagende

Nadere informatie

Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN

Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN Ontdek de Inspirar experience! Exposeren op Inspirar: Ontmoet

Nadere informatie

roc van twente enschede VOOR HET GOEDE DOEL LEERBAAN LOOPBAAN BURGERSCHAP DOOR NICO ABBINK MV42E LEERJAAR 2 PERIODE 2

roc van twente enschede VOOR HET GOEDE DOEL LEERBAAN LOOPBAAN BURGERSCHAP DOOR NICO ABBINK MV42E LEERJAAR 2 PERIODE 2 roc van twente enschede VOOR HET GOEDE DOEL LEERBAAN LOOPBAAN BURGERSCHAP DOOR NICO ABBINK MV42E LEERJAAR 2 PERIODE 2 Gemaakt door Nico Abbink MV42E LLB Verslag INHOUDSOPGAVE Hoofdstuk 1 - Wervingswoorden

Nadere informatie

LEATHERPRIDE BELGIUM 2016 MEDIA KIT & GRAFISCHE SPECIFICATIES

LEATHERPRIDE BELGIUM 2016 MEDIA KIT & GRAFISCHE SPECIFICATIES LEATHERPRIDE BELGIUM 2016 MEDIA KIT & GRAFISCHE SPECIFICATIES LEATHERPRIDE BELGIUM 2016 MEDIA KIT WE ARE ONE Bekijk het Leatherpride 2015 videoverslag op YouTube en herbeleef the madness! Zes jaar geleden

Nadere informatie

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer UW VISITEKAARTJE eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer Brooklyn Nights is een veelzijdige, modulaire showervaring die u

Nadere informatie

World soundtrack AwArds REPUTATIESCAN

World soundtrack AwArds REPUTATIESCAN World soundtrack AwArds REPUTATIESCAN STAPPENPLAN REPUTATIESCAN EN WEBCARE SENTIMENTANALYSE Sentiment positief Sentiment neutraal Sentiment negatief Zowel bij sentiment positief, neutraal als negatief

Nadere informatie

Adverteren op Marketingmed.nl

Adverteren op Marketingmed.nl 1. Online? - profiteer van scherpe prijzen Adverteren kost u altijd geld, de vraag is vooral: wat levert het op? Is dat meetbaar wanneer u in een krant of tijdschrift adverteert? Niet echt. U kunt uiteraard

Nadere informatie

Infosessie Erfgoeddag Stop de tijd!

Infosessie Erfgoeddag Stop de tijd! Infosessie Erfgoeddag Stop de tijd! Welkom en doelstellingen Stop de tijd! Digitale Week Jeugdboekenweek Pauze Inschrijven Kinderspel Wie is wie? Promotiemateriaal Evaluatie Erfgoeddag 2012 Ideeënsprokkelaar

Nadere informatie

ANTWERP POSTER FESTIVAL RS PARTNERS & SPONSORS PARTNERS & SPO ORS PARTNERS & SPONSORS PARTNERS & SPONSORS PARTNERS WE WANT YOU WE WANT YOU W

ANTWERP POSTER FESTIVAL RS PARTNERS & SPONSORS PARTNERS & SPO ORS PARTNERS & SPONSORS PARTNERS & SPONSORS PARTNERS WE WANT YOU WE WANT YOU W WANT YOU WE WANT YOU WE WANT YOU W PARTNERS & SPONSORS PARTNERS & SPONSORS PARTNERS & SPON RS PARTNERS & SPONSORS PARTNERS & SPO ANT YOU WE WANT YOU WE WANT YOU WE WANT YOU ANT YOU WE WANT YOU WE WANT

Nadere informatie