Camping Mareveld 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Camping Mareveld 2014"

Transcriptie

1 GPS Wandeling (zelfstandig) De bezoekers kunnen een GPS huren met een daarbij behorend boekje. In het boekje staat een duidelijk uitleg over de GPS en de route. De deelnemers gaan zelfstandig op pad. Tijdens de wandeling moeten de deelnemers proberen de vragen en raadsels in het boekje op te lossen. Als de deelnemers terug komen van de wandeling kunnen ze de antwoorden na kijken met het antwoordformulier. Welke deelnemers behalen de meeste punten tijdens deze GPS wandeling? Borg: ± 120 minuten (± 7 km) 75,00 per GPS GPS met route 17,50 per stuk Omgeving Camping Mareveld Voor de verhuur van de GPS wandeling dient u een geldig legitimatiebewijs mee te nemen en tevens dient u na afloop GPS boek weer in te leveren. U kunt ervoor kiezen de materialen op te halen in Heerlen of u kunt ervoor kiezen de materialen te laten bezorgen bij Camping Mareveld voor 12,50, bestaande uit afleveren en ophalen van de materialen.

2 GPS Tocht huurpakket Het enige dat u nodig heeft is een goed gezelschap, een GPS en een rugzak Na het lezen van de instructies en het verdelen van de teams gaat u aan de gang met het Global Positioning System, kortom de GPS. Het gezelschap kan verdeeld worden in 2 teams van 6/8 personen of u kunt simpelweg met het gehele gezelschap samen wandelen, maar uiteraard worden de spelen dan wel in de verschillende teams gespeeld. Onderweg komt u uiteraard een aantal vragen tegen waarop u als team de antwoorden moet vinden. Kortom, speuren, samenwerken en gezelligheid zijn gedurende deze tocht van groot belang! Voor deze tocht kunt u 3 opdrachten en 1 reserveopdracht kiezen uit de volgende mogelijkheden: Vliegend tapijt Voorwerp dark Jumping team Mijnenveld Memoryspel Blaaspijp schieten Spijker zitten Als begeleider van het gezelschap ontvangt u de spelen. U kunt ervoor kiezen de spelen met u mee te dragen in een rugzak of deze in een auto te plaatsen en gedurende de tocht van post naar post te rijden. ± 150 minuten Borg: 200,00 Huur van pakket 125,00 (inclusief 2 GPS-en) 17,50 voor een extra GPS Omgeving Camping Mareveld Voor de verhuur van het GPS tocht huurpakket dient u een geldig legitimatiebewijs mee te nemen en tevens dient u na afloop GPS boek weer in te leveren. U kunt ervoor kiezen de materialen op te halen in Heerlen of u kunt ervoor kiezen de materialen te laten bezorgen bij Camping Mareveld voor 17,50, bestaande uit afleveren en ophalen van de materialen.

3 GPS Wandeling (o.l.v. instructeur) ± 2,5 uur Wandelschoenen, check! Goed gezelschap, check! Kortom, de belangrijkste ingrediënten zijn aanwezig! Maar voordat u aan de wandel gaat, begint eerst de instructie. Van onze instructeur ontvangt u alle informatie die u nodig heeft om de tocht te kunnen volbrengen. De teams worden verdeeld, de GPS-en en rugzakken worden uitgedeeld en dan kan de tocht beginnen! Gedurende deze wandeling is er veel tijd om gezellig met uw gezelschap een praatje te maken, maar u moet wel goed opletten want alle vragen moeten uiteraard ook beantwoord worden Tijdens deze wandeling komt u ook nog eens een drietal doe- opdrachten tegen waarbij samenwerken erg belangrijk is! De verschillende opdrachtmogelijkheden zijn: Vliegend tapijt Tonnetje reden Spinnenweb Memory spel Mijnenveld Voorwerp dark Foto opdracht ± 120 minuten Minimaal bedrag van 350,00 met maximaal 16 personen (2 teams van 8 personen) Omgeving Camping Mareveld Deze prijs is inclusief materiaal, organisatie, reiskosten Go Active, medailles voor het winnende team, digitaal bestand met foto s van het evenement en 1 begeleider doch exclusief food & beverages.

4 Workshop bonbons maken (o.l.v. instructeur) ± 2 uur U kent het wel Die heerlijke geur van chocolade en uiteraard de geweldige smaak van die heerlijke bonbons! En vandaag mag u dan eindelijk zelf eens aan de slag om uw eigen bonbons te maken. Eerst zal u meer te weten komen over de kunst van het maken van de bonbons en vervolgens gaat u zelf aan de slag. Gedurende de workshop kunt u pindarotjes maken en vervolgens kunt u ook nog eens doorhaalbonbons maken met twee verschillende vullingen. Na de gezellige workshop bent u niet alleen een ervaring rijker en kunt u iedereen alles vertellen over het maken van de lekkerste bonbon, maar uiteraard gaan de eigen gemaakte bonbons ook heerlijk mee naar huis. ± 120 minuten Minimaal bedrag van 335,00 met maximaal 12 personen Camping Mareveld Deze prijs is inclusief materiaal, organisatie, reiskosten Go Active, digitaal bestand met foto s van het evenement en 1 begeleider doch exclusief food & beverages.

5 Grootmoeders fotospeurtocht (zelfstandig) ± 2 uur Vroeger Ja, vroeger zag de wereld er heel anders uit U heeft de woorden vast weleens eerder gehoord, toch? En om u eens een kijkje te geven in de wereld van vroeger, bieden wij u het grootmoederfotoboek aan! Een fotoboek vol met zwart / wit foto s zoals deze vroeger gedrukt werden! Dit fotoboek neemt u dan ook mee door de prachtige omgeving. Gedurende deze tocht wordt tevens ook uw oplettendheid getest doormiddel van vragen. Het fotoboek is door de jaren heen op sommige bladzijdes beschadigd geraakt waardoor sommige foto s ontbreken, maar kunt u deze weer op de juiste plaats leggen...? Deze tocht kan zelfstandig door uw gezelschap afgelegd worden. Op het eindpunt opent u de envelop met de juiste antwoorden en komt u erachter wie grootmoeders held is! Borg: Huur: ± 120 minuten 75,00 per fotoboek 19,50 per fotoboek Omgeving Camping Mareveld Voor de verhuur van het grootmoeders fotoboek dient u een geldig legitimatiebewijs mee te nemen en tevens dient u na afloop het boek in te leveren. U kunt ervoor kiezen de materialen op te halen in Heerlen of u kunt ervoor kiezen de materialen te laten bezorgen bij Camping Mareveld voor 12,50, bestaande uit afleveren en ophalen van de materialen.

6 Grootmoeders fotospeurtocht (o.l.v. instructeur) ± 2 uur Vroeger Ja, vroeger zag de wereld er heel anders uit U heeft de woorden vast weleens eerder gehoord, toch? En om u eens een kijkje te geven in de wereld van vroeger, bieden wij u het grootmoederfotoboek aan! Een fotoboek vol met zwart / wit foto s zoals deze vroeger gedrukt werden! Dit fotoboek neemt u dan ook mee door de prachtige omgeving. Het fotoboek is door de jaren heen op sommige bladzijdes beschadigd geraakt waardoor sommige foto s ontbreken, maar kunt u deze weer op de juiste plaats leggen...? Gedurende deze tocht wordt tevens ook uw oplettendheid getest doormiddel van vragen en uiteraard een drietal posten waarop verschillende teamopdrachten volbracht moeten worden. Deze teamopdrachten zijn een beetje van vroeger en een beetje van nu. Want wat oud is kan nog altijd van grote waarde zijn Mogelijkheden van opdrachten zijn: Spijker in de fles Reuze tangram Memoryspel Spinnenweb Rebusspel Blindenman Tijdsduur : ± 120 minuten Minimaal bedrag van 360,00 met maximaal 16 personen (2 teams van 8 personen) Omgeving Camping Mareveld Deze prijs is inclusief materiaal, organisatie, reiskosten Go Active, medailles voor het winnende team, digitaal bestand met foto s van het evenement en 1 begeleider doch exclusief food & beverages.

7 Schietcombi (outdoor) ± 1,5 uur Heeft u altijd al een keer recht in de roos willen schieten, dan is dit nu mogelijk! Na een kort maar krachtige instructie, kan de het schieten dan eindelijk beginnen! Welke twee onderdelen u kiest binnen schietcombi is uiteraard aan u, maar weet u vooraf dan ook al wie het scherpste schiet? Handboog schieten Even het gevoel van Robin Hood of Wilhelm Tell krijgen? Dat is vandaag mogelijk. Met de ouderwetse boog proberen de roos te vinden. Het mag er dan gemakkelijk uit zien, maar dat is het niet. Het valt niet mee om Bull s Eye te schieten... Kruisboog schieten vanaf 16 jaar Nu komt het niet op kracht aan, maar op een goed richting gevoel. U spant de kruisboog op, legt de pijl erin en dan hoeft u alleen de hendel over te halen, maar vergeet niet te richten Luchtpistool schieten Hier heeft u toch echt een vaste hand nodig, want de roos is hier een stukje kleiner U plaatst het pluimpje in het pistool en dan de hand zo stil mogelijk houden. Nadat u de trekker heeft overgehaald zullen we zien wie de beste scherpschutter is! Blaaspijp schieten Even terug naar uw kindertijd, een pvc blaaspijp, van papier een pijltje draaien en schieten maar! Nu krijgt u van ons een echte blaaspijp en schieten we met echte pijltjes. Hoeveel punten kunt u bij elkaar blazen? ± 90 minuten Minimaal bedrag van 335,00 met maximaal 15 personen (3 banen) Camping Mareveld Deze prijs is inclusief materiaal, organisatie, reiskosten Go Active, medaille voor de winnaar, digitaal bestand met foto s van het evenement en 1 begeleider doch exclusief food & beverages.

8 Teambuilding games ± 1,5 uur Teamspirit en teambuilding zijn tijdens dit programma van groot belang. Naast een goede samenwerking en een goede communicatie komt ook het vertrouwen tussen de deelnemers aan bod. Het doel van het programma is het verbeteren van de teamspirit en uiteraard het hebben van heel veel plezier! Voor aanvang van het programma worden de teams van minimaal 6 personen bekend gemaakt, door het mixen van de verschillende afdelingen leert iedereen elkaar (beter) kennen. De teams moeten samenwerken, communiceren, observeren en vertrouwen hebben in elkaar, willen ze de opdrachten tot een goed einde brengen. Aan het einde van het programma zal het beste team bekend worden gemaakt en dit team is dan ook de winnaar van de welbekende Go Active Teambuilding medailles! Samen met u maken we een keuze van 6 opdrachten en 2 reserve opdracht uit de hieronder genoemde opdrachten. Voorwerp dark Blokgewicht Centrum De wandelende A Funslangrace Jumping team Reuze tangram Ski race Skippyslang Spijker slaan Stepparcours Tonnetje Reden Vliegend tapijt Voetje van de vloer Clown race Memoryspel ± 90 minuten minimaal bedrag van 310,00 met maximaal 16 personen (2 teams van 8 personen) Camping Mareveld Deze prijs is inclusief materiaal, organisatie, reiskosten Go Active, medailles voor het winnende team, digitaal bestand met foto s van het evenement en 1 begeleider doch exclusief food & beverages.

9 Teambuilding huurpakket ± 2,5 uur Teamspirit en teambuilding zijn tijdens dit programma van groot belang. Naast een goede samenwerking en een goede communicatie komt ook het vertrouwen tussen de deelnemers aan bod. Het doel van het programma is het verbeteren van de teamspirit en uiteraard het hebben van heel veel plezier! U ontvangt van ons dan ook alle informatie en benodigdheden om van deze dag een groot succes te maken! Het pakket bestaat uit 7 spelen die u zelf mag uitkiezen, u kunt een keuze maken uit de onderstaande spelen: Funslangrace Jumping Team Ski race 4 personen Memory spel 16 sets Vliegend tapijt Voetje van de vloer Rebusspel Doorgeefbal Voorwerpdark (8 brillen) Oberspel (waterspel) Helmrace (4 helmen) Clownrace Overige materialen: 40 dopjes 8 pionnen 2 stopwatches Scorelijst Uitleg spelen ± 150 minuten Borg: 200,00 Huur voor het pakket 137,50 Uitbreiding: Medaille voor elke deelnemer 1,75 per stuk Camping Mareveld Voor de verhuur van het teambuilding huurpakket dient u een geldig legitimatiebewijs mee te nemen en tevens dient u na afloop alles weer netjes in te leveren. U kunt ervoor kiezen de materialen op te halen in Heerlen of u kunt ervoor kiezen de materialen te laten bezorgen bij Camping Mareveld voor 17,50, bestaande uit afleveren en ophalen van de materialen.

Camping Mareveld 2012

Camping Mareveld 2012 GPS Wandeling (zelfstandig) De bezoekers kunnen een GPS huren bij Mareveld met een daarbij behorend boekje. In het boekje staat een duidelijk uitleg over de GPS en de route. De deelnemers gaan zelfstandig

Nadere informatie

Tiroler spelavond in Partycentrum t Anker

Tiroler spelavond in Partycentrum t Anker GROEPSARRANGEMENTEN Tiroler spelavond in Partycentrum t Anker Deze spelavond zal in het teken staan van gezelligheid en strijd. Jullie worden ontvangen met een welkomstcocktail waarna jullie in groepen

Nadere informatie

Western games. Duur : 3u (Deze activiteit kan ook uitgebreid worden naar een hele dag)

Western games. Duur : 3u (Deze activiteit kan ook uitgebreid worden naar een hele dag) Western games Waan u een cowboy in The Wild West. Tijdens deze activiteit wordt uw kennis over het wilde westen uitgetest aan de hand van een aantal opdrachten zoals: bierpulschuiven, gold river, het bouwen

Nadere informatie

Activiteiten. Mountainbike huren

Activiteiten. Mountainbike huren Activiteiten Molecaten Park Landgoed Ginkelduin biedt in samenwerking met SportTotaal diverse mogelijkheden als onderbreking of aanvulling op uw programma. Of het nu gaat om een (korte) vergaderbreak of

Nadere informatie

Vraag aan de zee. Vraag aan de tijd. wk 3. wk 2

Vraag aan de zee. Vraag aan de tijd. wk 3. wk 2 Bladzijde negen, Bladzijde tien, Krijg ik het wel ooit te zien? Ander hoofdstuk, Nieuw begin.. Maar niets, Weer dicht, Het heeft geen zin. Dan probeer ik achterin dat dikke boek. Dat ik daar niet vaker

Nadere informatie

Krabbel. Avond4daagse 2014. Jarigen. Terugkoppeling studiedag 6 mei jl. Nummer 31, 9 mei 2014

Krabbel. Avond4daagse 2014. Jarigen. Terugkoppeling studiedag 6 mei jl. Nummer 31, 9 mei 2014 Jarigen Musical 2014 Terugkoppeling studiedag Het belang van de tafels leren Avond4daagse 2014 Agenda Krabbel Jarigen Datum Naam Leeftijd Groep 12 mei Inez 6 Leesbeesten Terugkoppeling studiedag 6 mei

Nadere informatie

Les 1 Integratie Leestekst: Een bankrekening. Introductiefase

Les 1 Integratie Leestekst: Een bankrekening. Introductiefase Les 1 Integratie Leestekst: Een bankrekening "Welkom:... " Introductiefase 1. "In de afgelopen weken hebben we veel teksten gelezen. Deze teksten hebben we samengevat, we hebben vragen erbij gesteld, gekeken

Nadere informatie

Locatram-Adventure halve dag :

Locatram-Adventure halve dag : Locatram-Adventure halve dag : Op elke halte een nieuw avontuur. Een ideale formule voor groepen met uiteenlopende leeftijden en condities. De LocaTram is een unieke paardentram uit 1900 die u door de

Nadere informatie

Simon de schildpad. 2015 J van Weert 1

Simon de schildpad. 2015 J van Weert 1 Programmeren met Simon Simon de schildpad 2015 J van Weert 1 Inleiding: Wat is programmeren eigenlijk? Een computer doet niets zonder een programma. Die programma s worden geschreven door mensen: programmeurs.

Nadere informatie

Informatie en routekaarten

Informatie en routekaarten Avond-4-daagse 2015 8 t/m 11 juni 2015 Informatie en routekaarten Informatie Avondvierdaagse De avondvierdaagse voor de Paulusschool wordt georganiseerd door de Ouderraad in samenwerking met de Nederlandse

Nadere informatie

De volgende pictogrammen geven aan of de activiteit indoor, outdoor of op beide plekken kan plaatsvinden.

De volgende pictogrammen geven aan of de activiteit indoor, outdoor of op beide plekken kan plaatsvinden. INLEIDING Veel van de activiteiten zijn het hele jaar door buiten te organiseren, andere activiteiten alleen binnen en sommige activiteiten kunnen zowel binnen als buiten worden georganiseerd. Buitenactiviteiten

Nadere informatie

Klimmen. High Team Adventure. Kratstapelen.

Klimmen. High Team Adventure. Kratstapelen. Klimmen Op onze klimboom kunt u gezekerd aan een touw via verschillende routes omhoog klimmen. Deze hebben verschillende moeilijkheidsgraden. Als extra mogelijkheid is er een route die via stokjes geklommen

Nadere informatie

Heer, U kent mij als geen ander U weet of ik zit of sta en U kent ook mijn gedachten voordat ik iets zeggen ga

Heer, U kent mij als geen ander U weet of ik zit of sta en U kent ook mijn gedachten voordat ik iets zeggen ga Hieronder staan de teksten van nieuwe liedjes, zodat jullie ze thuis ook kunnen oefenen: 'k Heb Jezus nodig heel mijn leven 'k Heb Jezus nodig, heel mijn leven. 'k Heb Jezus nodig, dag aan dag, in m'n

Nadere informatie

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl.

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl. Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

TRAFFIC CONTROL. Driving Safe & Driving Fun

TRAFFIC CONTROL. Driving Safe & Driving Fun Driving Safe & Driving Fun TRAFFIC CONTROL Driving Safe & Driving Fun cadeautip avontuur beleving teamuitje relatiedag incentive evenement een jongensdroom komt uit een garantie voor beleving Driving Safe

Nadere informatie

Camp Support. YMCA Kampeercentra biedt complete programma s met uitdagende activiteiten aan, dit noemen wij Camp Support.

Camp Support. YMCA Kampeercentra biedt complete programma s met uitdagende activiteiten aan, dit noemen wij Camp Support. Camp Support YMCA Kampeercentra biedt complete programma s met uitdagende activiteiten aan, dit noemen wij Camp Support. Al onze programma s worden begeleid door ervaren YMCA instructeurs. Wij werken met

Nadere informatie

Informatie. Have Fun Events. Have Fun Events. Info

Informatie. Have Fun Events. Have Fun Events. Info De Tender biedt in samenwerking met Have fun Events verschillende events, energyzers, workshops, entertainment en aanvullende faciliteiten. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden die

Nadere informatie

Informatie. Have Fun Events. Info. Have Fun Events

Informatie. Have Fun Events. Info. Have Fun Events Bent u opzoek naar een leuke activiteit voor uw gezelschap? Dan bent u bij Het Parkpaviljoen op het juiste adres. De prachtige ligging tussen het Roggeveld en de Mamoetvijver is uitermate geschikt om een

Nadere informatie

groepsuitjes van der valk hotel apeldoorn de Cantharel reserveren?

groepsuitjes van der valk hotel apeldoorn de Cantharel reserveren? groepsuitjes reserveren? 0341-441175 van der valk hotel apeldoorn de Cantharel 1 Hotel Apeldoorn - de Cantharel en Adventure Veluwe hebben met de grootste zorg activiteiten en arrangementen voor jullie

Nadere informatie

Klimmen. High rope met tokkelbaan. High Team Adventure

Klimmen. High rope met tokkelbaan. High Team Adventure Klimmen Op onze klimboom kunt u gezekerd aan een touw via verschillende routes omhoog klimmen. Deze hebben verschillende moeilijkheidsgraden. Als extra mogelijkheid is er een route die via stokjes geklommen

Nadere informatie

Groepsuitjes. Buitengewoon avontuurlijk!

Groepsuitjes. Buitengewoon avontuurlijk! Groepsuitjes Buitengewoon avontuurlijk! Op zoek naar een leuke groeps- en/of teambuildingsactiviteit? Zet dan koers richting Klimrijk Brabant in Veldhoven! Leg met de hele groep een avontuurlijk klimparcours

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Thema: Sjoepkar got talent pag.3 1.1 Inleiding pag.3 1.2 Planning pag.3 1.3 Opdrachten, locatie en materialen pag.

Inhoudsopgave. 1. Thema: Sjoepkar got talent pag.3 1.1 Inleiding pag.3 1.2 Planning pag.3 1.3 Opdrachten, locatie en materialen pag. Merkelbeek/Jabeek Inhoudsopgave 1. Thema: Sjoepkar got talent pag.3 1.1 Inleiding pag.3 1.2 Planning pag.3 1.3 Opdrachten, locatie en materialen pag.4 2. Thema: Campinglife pag.6 2.1 Inleiding pag.6 2.2

Nadere informatie

Teambuilding activiteiten

Teambuilding activiteiten Teambuilding activiteiten Blz 2 Blz 3 Blz 4 Blz 5 6 Blz 7 10 Blz 11 Blz 12 15 Quiz Reuzenspelen Segway Experience Shooting Experience Spelsterrenslag Sumo Worstelen Teambuilding activiteiten Quiz Wat is

Nadere informatie

Snippentocht. Activiteiten (bouwsteen 4) De hele groep heeft zich prima vermaakt.

Snippentocht. Activiteiten (bouwsteen 4) De hele groep heeft zich prima vermaakt. De Biesbosch leent zich uitstekend om met een groep actief bezig te zijn. Gezellig een dagje weg met vrienden of familieleden. Peddelend met een kano of al varend met een fluisterboot door de kronkelende

Nadere informatie

Zakelijk. Lichtmisweg 51, 8035 PL Zwolle T. (0529) 428 428 F. (0529) 428 429 info@dekoperenhoogte.nl www.dekoperenhoogte.nl

Zakelijk. Lichtmisweg 51, 8035 PL Zwolle T. (0529) 428 428 F. (0529) 428 429 info@dekoperenhoogte.nl www.dekoperenhoogte.nl Zakelijk De Koperen Hoogte is de perfecte locatie voor uw seminar, presentatie of vergadering: goed ingerichte zalen, persoonlijke begeleiding en culinair topniveau. Tel daar de zeer gemakkelijke bereikbaarheid

Nadere informatie

Maak uw feestje compleet met een verrassende activiteit

Maak uw feestje compleet met een verrassende activiteit Vieren Plezierbreaks Maak uw feestje compleet met een verrassende activiteit Kasteellaan 1 3455 RR Haarzuilens 030-262 73 74 info@koetshuisdehaar.nl www.koetshuisdehaar.nl Verras uw gasten met een leuke

Nadere informatie

MIJN BEZOEK AAN DE STOOMGROEP IN TURNHOUT

MIJN BEZOEK AAN DE STOOMGROEP IN TURNHOUT MIJN BEZOEK AAN DE STOOMGROEP IN TURNHOUT WAT GA IK DOEN EN WANNEER? Binnenkort ga ik naar de Stoomgroep. Dit is een miniatuurspoorweg in Turnhout waar ik op kleine treinen kan rijden. Veel mensen vinden

Nadere informatie

Uw offerte: Voor vragen

Uw offerte: Voor vragen Uw offerte: Voor vragen Jurre Holman 0299 390000 jurre@leukedagweg.nl 1 Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw aanvraag via onze website. In deze standaard offerte vindt u uitgebreide info en de

Nadere informatie

Activiteiten bij BeachBreak

Activiteiten bij BeachBreak Activiteiten bij BeachBreak Waarom kiezen voor BeachBreak? Daarom kiest u voor Beach Break! Professionele begeleiding Uitgebreid programma Combineren van verschillende activiteiten Ieder uitje is uniek,

Nadere informatie

Informatie. Have Fun Events. Have Fun Events. Info

Informatie. Have Fun Events. Have Fun Events. Info Restaurant Benjamin biedt in samenwerking met Have fun Events events, clinics en workshops. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden die we uw gezelschap kunnen bieden om uw verblijf

Nadere informatie

5 UNIEKE PERSONEELSFEEST IDEEËN + TIPS VAN EVENT CREATORS

5 UNIEKE PERSONEELSFEEST IDEEËN + TIPS VAN EVENT CREATORS 5 UNIEKE PERSONEELSFEEST IDEEËN + TIPS VAN EVENT CREATORS Het jaarlijkse personeelsfeest komt eraan. Maar hoe geeft u hier dit jaar invulling aan? Wij hebben een aantal creatieve concepten voor u op een

Nadere informatie

Nieuwsbrief NSR Maart 2015

Nieuwsbrief NSR Maart 2015 Nieuwsbrief NSR Maart 2015 Lieve Ladies, Wat gaat het toch ontzettend goed! Vele acties voor Ruby and Rose ontpoppen zich overal in het land net zoals de bloemen die nu overal uit de grond schieten. Het

Nadere informatie

Camp Support. YMCA Kampeercentra biedt complete programma s met uitdagende activiteiten aan, dit noemen wij Camp Support.

Camp Support. YMCA Kampeercentra biedt complete programma s met uitdagende activiteiten aan, dit noemen wij Camp Support. Camp Support YMCA Kampeercentra biedt complete programma s met uitdagende activiteiten aan, dit noemen wij Camp Support. Al onze programma s worden begeleid door ervaren YMCA instructeurs. Wij werken met

Nadere informatie

November & December 2015

November & December 2015 November & December 2015 Talentontwikkeling op de Veste Eigen & Wijzer Beste ouders, Hierbij ontvangt u het nieuwe activiteitenboekje voor de komende periode. Nu het buiten koud is gaan we allemaal leuke

Nadere informatie

KENTUCKY. spelactiviteiten PRIJSLIJST 2013. Pagina 1 van 5. Alle prijzen zijn exclusief 21 % BTW.

KENTUCKY. spelactiviteiten PRIJSLIJST 2013. Pagina 1 van 5. Alle prijzen zijn exclusief 21 % BTW. KENTUCKY spelactiviteiten PRIJSLIJST 2013 Alle prijzen zijn exclusief 21 % BTW. Zoekt U andere mogelijkheden, die niet in de prijslijst staan vermeld, Kunt U contact met ons opnemen of kom vrijblijvend

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste Maandag 1 juli BSO Houtveste Natuur naar het bos 4 t/m 12 jaar Vandaag gaan we naar het bos achter onze BSO. Daar gaan we allemaal leuke spelletjes doen, misschien weet jij er wel één. Trek in ieder geval

Nadere informatie

Verhuurlijst Prijslijst Exodus Events 1 juli 2012. Tenten en toebehoren. Veldkeuken

Verhuurlijst Prijslijst Exodus Events 1 juli 2012. Tenten en toebehoren. Veldkeuken Verhuurlijst Prijslijst Exodus Events 1 juli 2012 Tenten en toebehoren Legertenten Bosplaza tent, 5 x 10 m per dag; incl. koelkast, 2-pits gasbrander, 5 tafels, 10 banken, 3 picknicksets, pannen, keukengarnituur,

Nadere informatie

Logboekverhaal. Schoolkamp 2014

Logboekverhaal. Schoolkamp 2014 Logboekverhaal Schoolkamp 2014 Mysterie kamp 22-25-april Dinsdag 22 april 2014 Vandaag moesten we om 8:00 op school verzamelen. Onze bagage werd ingeladen en wij namen afscheid van de ouders. Toen alles

Nadere informatie

Vanaf half april kunt u bij Grand Cafe Rutgers de volgende activiteiten doen:

Vanaf half april kunt u bij Grand Cafe Rutgers de volgende activiteiten doen: NIEUW NIEUW NIEUW Vanaf half april kunt u bij Grand Cafe Rutgers de volgende activiteiten doen: Kruisboog schieten Luchtdruk schieten Beach volleybal sjoel de boelen Bel voor meer informatie naar 0313-632963

Nadere informatie

MaVoLyMpIcS 23 februari

MaVoLyMpIcS 23 februari MaVoLyMpIcS 23 februari 1 Schaatsen 6 tweemansbob 2 Curling 7 Sneeuwbaltrefbal 3 Boardercross 8 Teampursuit 4 Skeleton 9 Stoeltrack 5 Eenmansbob 10 Biathlon De Mavolympics Hoi, je bent vandaag deelnemer

Nadere informatie

De activiteiten: De activiteiten vanuit het Lodge du Lac

De activiteiten: De activiteiten vanuit het Lodge du Lac De activiteiten vanuit het Lodge du Lac In samenwerking met Lodge du Lac bieden wij verschillende soorten (team-buildig) activiteiten aan om uw verblijf en vergaderingen te verrijken. Mocht u vragen hebben

Nadere informatie

Prijslijst Roy McCoy 2014

Prijslijst Roy McCoy 2014 Prijslijst Roy McCoy 2014 Verh mogelijkheden Afhalen U haalt de attractie zelf bij ons op. En brengt deze de volgende dag weer retour (tenzij anders is afgesproken). Bij het afhalen betaald u de prijs

Nadere informatie

De activiteiten: De activiteiten vanaf het vakantiehuis Valley Lodge

De activiteiten: De activiteiten vanaf het vakantiehuis Valley Lodge De activiteiten vanaf het vakantiehuis Valley Lodge In samenwerking met vakantiehuis Valley Lodge bieden wij verschillende soorten (team-building) activiteiten aan om uw verblijf en vergaderingen te verrijken.

Nadere informatie

Olympische Winterspelen

Olympische Winterspelen Op 12 februari 2010 is het zover! Dan starten de Olympische Winterspelen. Dit evenement is heel wat minder bekend dan de gewone Olympische Spelen. En Wat is de betekenis van de Olympische Spelen? Logo

Nadere informatie

De activiteiten: De activiteiten vanaf Val d'arimont

De activiteiten: De activiteiten vanaf Val d'arimont De activiteiten vanaf Val d'arimont In samenwerking met Val d'arimont bieden wij verschillende soorten (team-buildig) activiteiten aan om uw verblijf en vergaderingen te verrijken. Mocht u vragen hebben

Nadere informatie

Teambuilding workshops

Teambuilding workshops Teambuilding workshops Speciaal voor het bedrijfsleven heeft Quality Bookings een aantal educatieve en interactieve workshops ontwikkeld. Teambuilding en plezier staan voorop bij onze workshops. Graffiti

Nadere informatie

Er is post! LES 1. gemeente Hengelo

Er is post! LES 1. gemeente Hengelo LS 1 Opdracht 1 Je juf of meester leest je een verhaal voor. Het gaat over reizen met de postkoets. Aan het einde van het verhaal stelt je juf of meester een aantal vragen over het verhaal. Foto uit 1870,

Nadere informatie

VOORJAARSBLOK 2014-2015

VOORJAARSBLOK 2014-2015 VOORJAARSBLOK 04-05 WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? Dit is het boekje van het voorjaarsblok. Voorjaar? Maar het is toch winter? Het is inderdaad winter maar in de tijd dat dit blok loopt, beginnen ook de

Nadere informatie

SCHOOLREISJES KLIM & AVONTURENBOS

SCHOOLREISJES KLIM & AVONTURENBOS SCHOOLREISJES KLIM & AVONTURENBOS Maak een keuze uit de 3 verschillende schoolreisjes voor in het Klim & Avonturenbos, onderdeel van Rocks n Rivers. Kies voor de Survivaltocht, de Avonturendag of de Eco

Nadere informatie

Wandelknooppunt fotozoektocht deel 1: Bulskampveld

Wandelknooppunt fotozoektocht deel 1: Bulskampveld Wandelknooppunt.be fotozoektocht 2017 3 de editie Wandelknooppunt fotozoektocht deel 1: Bulskampveld Wandelnetwerk Bulskampveld (West-Vlaanderen) Startpunt: knooppunt 18, parking Het Aanwijs, Reigerlostraat

Nadere informatie

Speuren langs het kasteel van Hoogstraten.

Speuren langs het kasteel van Hoogstraten. Speuren langs het kasteel van Hoogstraten. Paus Franciscus kondigde het kerkelijk jaar 2016 aan als een jubeljaar: jaar van de barmhartigheid. (Barmhartigheid is een woord dat we niet vaak meer gebruiken.

Nadere informatie

Reglement Rood Oranje competitie (mini- en driekwart) KNLTB District Zuid

Reglement Rood Oranje competitie (mini- en driekwart) KNLTB District Zuid Reglement Rood Oranje competitie (mini- en driekwart) KNLTB District Zuid 2012 Inhoudsopgave Algemene info: blz. 3 Ballen en banen rode competitie (mini): blz. 4 Ballen en banen oranje competitie (driekwart):

Nadere informatie

Doe- pad Watertorenweg

Doe- pad Watertorenweg Doe- pad Watertorenweg Achtergrond informatie voor de begeleider. Groep 7-8 Colofon Deze lesbrief in opgesteld door De Hortus, Centrum voor Natuur en Mileu, in opdracht van de Gemeente Harderwijk. Wij

Nadere informatie

Junglegymles. Op expeditie

Junglegymles. Op expeditie Junglegymles Op expeditie Ga je mee? Op expeditie in de jungle? Pak je rugzak maar en vergeet je verrekijker niet. We gaan op pad. Onderweg komen we van alles tegen. Omgevallen boomstammen, een rivier,

Nadere informatie

Teamarrangementen 2010

Teamarrangementen 2010 Teamarrangementen 2010 Limburg Mooiste 2010 Teamarragementen 2 Organisatie Stichting Grand Ballon Valkenburgerweg 26 6411 BN Heerlen www.limburgsmooiste.nl info@limburgsmooiste.nl t 0031-45-5410106 f 0031-45-5718698

Nadere informatie

NT2. Examen I: Spreken. Voorbeeldexamen. Opgavenboekje. Staatsexamen Nederlands als tweede taal. Examennr. kandidaat: Aanwijzingen

NT2. Examen I: Spreken. Voorbeeldexamen. Opgavenboekje. Staatsexamen Nederlands als tweede taal. Examennr. kandidaat: Aanwijzingen Examen I: Spreken Tijdsduur ± 30 minuten Opgavenboekje 2009 Voorbeeldexamen Examennr. kandidaat: Aanwijzingen U gaat een spreektoets maken. De toets bestaat uit twee delen. Elk deel begint met een korte

Nadere informatie

Activiteiten overzicht die mogelijk zijn bij of vanuit de Wingerd

Activiteiten overzicht die mogelijk zijn bij of vanuit de Wingerd Activiteiten overzicht die mogelijk zijn bij of vanuit de Wingerd Indoor fun challenge De indoor fun challenge staat in het teken van strijd. Strijd tussen twee of meer teams die allemaal willen winnen.

Nadere informatie

BENZINE - OLIE - GAS BENZINE - OLIE - GAS

BENZINE - OLIE - GAS BENZINE - OLIE - GAS 7 JUNI 2015 de gezelligste klassiekerrit door montferland en de achterhoek BENZINE - OLIE - GAS BENZINE - OLIE - GAS Autorestauraties Spuitwerk De Diemse Toren Classic 2015 - voorwoord Welkom bij de tweede

Nadere informatie

Krachtstroom voor het genereren van leads. tijdens uw beursdeelname

Krachtstroom voor het genereren van leads. tijdens uw beursdeelname Krachtstroom voor het genereren van leads tijdens uw beursdeelname Al 12 jaar standervaring; Zo spannend is het acteren op beurzen toch allemaal niet? hoor ik wel eens vaker een trotse standmanager zeggen

Nadere informatie

Wandelknooppunt fotozoektocht deel 2: Meetjeslandse Kreken

Wandelknooppunt fotozoektocht deel 2: Meetjeslandse Kreken Wandelknooppunt.be fotozoektocht 2017 3 de editie Wandelknooppunt fotozoektocht deel 2: Meetjeslandse Kreken Wandelnetwerk Meetjeslandse Kreken (Oost-Vlaanderen) Startpunt: knooppunt 83, Boerekreek Sportcentrum,

Nadere informatie

Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen.

Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen. Bidden Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl en kinderactiviteiten www.lambertuskerk-rotterdam.nl

Nadere informatie

Kook en Proefstudio Den Haag

Kook en Proefstudio Den Haag Geachte heer/mevrouw, Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen. De Kook en Proefstudio Den Haag is dé gelegenheid waar collega's, vrienden en familie samen aan de slag gaan. Samen koken, samen

Nadere informatie

MIJN BEZOEK AAN HET GRAVENSTEEN

MIJN BEZOEK AAN HET GRAVENSTEEN MIJN BEZOEK AAN HET GRAVENSTEEN WAT GA IK DOEN EN WANNEER? Binnenkort ga ik naar het Gravensteen. Dit is een echte burcht in Gent. Veel kinderen vinden een bezoek aan het Gravensteen leuk. Deze bundel

Nadere informatie

Hoe maak ik... Naam: Groep:

Hoe maak ik... Naam: Groep: Hoe maak ik... Naam: Groep: Inleiding Een spreekbeurt houden is niet niets! Je moet daar heel wat voor kunnen. Wat dacht je van: Goed kunnen lezen Goed kunnen begrijpen wat je leest Goed dingen kunnen

Nadere informatie

8-stappen ONTDEK-JEZELF

8-stappen ONTDEK-JEZELF 8-stappen ONTDEK-JEZELF SCHATKAART #rust #richting #route VOORWOORD Als klein jongetje droomde ik al van het avontuur. Dat ik in mijn avonturenmobiel niet alleen de wereld, maar vooral mezelf zou ontdekken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief ASKA Kinderopvang

Nieuwsbrief ASKA Kinderopvang ASKA DrinkWATERproject Water speelde in maart een belangrijke rol op onze locaties. We deden mee aan het Waterproject van de gemeente Assen. Samen met het JOGG-team (Jongeren op Gezond Gewicht) hebben

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Zeepkistenrace 2015. Presentatie Kamervergadering januari 2015

Zeepkistenrace 2015. Presentatie Kamervergadering januari 2015 Zeepkistenrace 2015 Presentatie Kamervergadering januari 2015 Wat gaan we doen vandaag? 1. Wie zijn wij en wie zijn jullie? 2. De Racedag (20 juni) 3. De Bouwdag (dagdeel op 20 of 22 mei) 4. De enthousiasmeerdag

Nadere informatie

Programma fietsweek racefiets:

Programma fietsweek racefiets: Programma fietsweek racefiets: Algemeen. Het betreft een standplaatsvakantie, wat betekent dat u elke dag weer terugkeert op het logeeradres om daar heerlijk uit te kunnen rusten aan het zwembad en te

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Ammersoyen.

Groepsontvangsten. Kasteel Ammersoyen. Kasteel Ammersoyen Groepsontvangsten 2019 www.glk.nl/ammersoyen Kasteel Ammersoyen is een leuke bestemming voor een groepsuitje. Bezoek het middeleeuwse kasteel met uw vereniging, collega s, familie of

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Seizoen 2017

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Seizoen 2017 GROEPSUITJES DE BERENDONCK Seizoen 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE ACTIVITEITEN In deze brochure staat het

Nadere informatie

BEVER OUTDOOR WEEKEND

BEVER OUTDOOR WEEKEND BEVER OUTDOOR WEEKEND Geniet van een heerlijk verzorgd weekend weg in de Ardennen voor maar 99 euro p.p. DE ARDENNEN Na slechts twee en een half uur rijden vanuit het midden van ons land veranderen de

Nadere informatie

KENTUCKY. spelactiviteiten PRIJSLIJST Pagina 1 van 5. Alle prijzen zijn exclusief 19 % BTW.

KENTUCKY. spelactiviteiten PRIJSLIJST Pagina 1 van 5. Alle prijzen zijn exclusief 19 % BTW. KENTUCKY spelactiviteiten PRIJSLIJST 2010 Alle prijzen zijn exclusief 19 % BTW. Zoekt U andere mogelijkheden, die niet in de prijslijst staan vermeld, Kunt U contact met ons opnemen of kom vrijblijvend

Nadere informatie

Drents Archief. Meisje met de hoepel. Groep 2 Speuren in het archief

Drents Archief. Meisje met de hoepel. Groep 2 Speuren in het archief Drents Archief Meisje met de hoepel Groep 2 Les 3 Speuren in het archief Les 3 Speuren in het archief Samenvatting van de les In het Drents Archief bevindt zich een kistje dat een dubbele bodem blijkt

Nadere informatie

Boerderij Camping "Berghem"

Boerderij Camping Berghem Welkom De familie Hautvast heet u van harte welkom op boerderij camping "Berghem gelegen op het balkon van Limburg, in een bosachtige en mooie vergezichten. De boerderij "Berghemmerhof" is een oude halve

Nadere informatie

Zomervakantie Week 5 4-7 jaar

Zomervakantie Week 5 4-7 jaar Zomervakantie Week 5 4-7 jaar Week 5 van de zomervakantie is altijd een gezellige drukke week bij Kids Lodge. We hebben weer een spetterend aanbod in workshops voor jullie klaarliggen. De aangeboden thema's

Nadere informatie

Buiten Battle. Spel 1 - Kruiwagen race

Buiten Battle. Spel 1 - Kruiwagen race Buiten Battle De Buiten Battle is een leuke verzameling spellen die buiten gespeeld kunnen worden. Veelal met attributen die op een vakantiepark aanwezig zijn. Vraag hiernaar bij de technische dienst.

Nadere informatie

MIJN BEZOEK AAN HET KLOMPENMUSEUM & BELEVINGSPAD IN LAAKDAL

MIJN BEZOEK AAN HET KLOMPENMUSEUM & BELEVINGSPAD IN LAAKDAL MIJN BEZOEK AAN HET KLOMPENMUSEUM & BELEVINGSPAD IN LAAKDAL WAT GA IK DOEN EN WANNEER? Binnenkort ga ik naar het Klompenmuseum en belevingspad. Dit is een museum in Laakdal over hoe klompen gemaakt werden

Nadere informatie

Thema Oostenrijk : A B/O V

Thema Oostenrijk : A B/O V Thema Oostenrijk : A B/O V Behendigheidsspelen : BS115.05 Draailadder Winter (enkel) (sneeuwpiste beklimmen) 250,00 273,00 470,00 BS875.00 Willemtell incl. Boog + appel (verzorgd 2 bogen+decor) 50,00 55,00

Nadere informatie

5. Plakboeken maken. In dit hoofdstuk leert u:

5. Plakboeken maken. In dit hoofdstuk leert u: 161 5. Plakboeken maken Bijna iedereen heeft vroeger wel eens een plakboek gemaakt. Bijvoorbeeld met foto s van de laatste vakantie, ansichtkaarten, entreebewijzen en suikerzakjes die u onderweg verzamelde.

Nadere informatie

Themafeesten. De Koff Verhuur & Entertainment. De Koff Verhuur & Entertainment Michelle van Raalte

Themafeesten. De Koff Verhuur & Entertainment. De Koff Verhuur & Entertainment Michelle van Raalte Themafeesten Michelle van Raalte Fabrieksweg 12 7451 HEWLETT-PACKARD PT Holten COMPANY T: 0548-542232 [Bedrijfsadres] E: info@dekoff.nl Ik hou van Holland Bent u op zoek naar een leuke activiteit voor

Nadere informatie

WELKOM. Buiten weer beleven BEL 0541 53 36 68. Klimmen, oriëntatietochten, high rope courses, vlotbouwen, tokkelen, kajakpolo

WELKOM. Buiten weer beleven BEL 0541 53 36 68. Klimmen, oriëntatietochten, high rope courses, vlotbouwen, tokkelen, kajakpolo Buiten weer beleven Klimmen, oriëntatietochten, high rope courses, vlotbouwen, tokkelen, kajakpolo Beleef het op de mooiste plek van Nederland. Outdoor Challenge Park ligt midden in het Hulsbeek, een 230

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Ammersoyen

Groepsontvangsten.  Kasteel Ammersoyen Groepsontvangsten www.glk.nl Kasteel Ammersoyen 2017 Groepen & arrangementen Kasteel Ammersoyen is een leuke bestemming voor een groepsuitje. Bezoek het middeleeuwse kasteel met uw vereniging, collega

Nadere informatie

Met jeugd de bergen in

Met jeugd de bergen in Met jeugd de bergen in NKBV Bergsportdag 2011 Anne van Galen Even voorstellen Sinds 2e jaar de bergen in 16 jaar eerste alpiene klimcursus 20 jaar: instructeur op jeugdcursussen alpen Verslaafd aan de

Nadere informatie

Programmaboekje Zaterdag 16 mei Opening Kleedkamergebouw. Team: Leider:

Programmaboekje Zaterdag 16 mei Opening Kleedkamergebouw. Team: Leider: Programmaboekje Zaterdag 16 mei Opening Kleedkamergebouw Team: Leider: Inleiding Op 16 mei is het eindelijk zover, ons splinternieuwe kleedkamergebouw wordt officieel geopend. Dit doen wij natuurlijk niet

Nadere informatie

MIJN BEZOEK AAN HET FORT VAN BREENDONK IN WILLEBROEK

MIJN BEZOEK AAN HET FORT VAN BREENDONK IN WILLEBROEK MIJN BEZOEK AAN HET FORT VAN BREENDONK IN WILLEBROEK WAT GA IK DOEN EN WANNEER? Binnenkort ga ik naar het Fort van Breendonk. Dit is een Belgisch fort gebouwd in Willebroek voor de Eerste Wereldoorlog.

Nadere informatie

MIJN BEZOEK AAN HET MUSEUM VOOR NATUURWETENSCHAPPEN

MIJN BEZOEK AAN HET MUSEUM VOOR NATUURWETENSCHAPPEN MIJN BEZOEK AAN HET MUSEUM VOOR NATUURWETENSCHAPPEN WAT GA IK DOEN EN WANNEER? Binnenkort ga ik naar het Museum voor Natuurwetenschappen. Dit is een museum in Brussel waar ik veel te weten zal komen over

Nadere informatie

Ontwerpspecificatie. Project Second Screen. Marijke Dekker V101

Ontwerpspecificatie. Project Second Screen. Marijke Dekker V101 Ontwerpspecificatie Project Second Screen Dit document bevat de ontwerpspecificaties van de Second Screen Applicatie voor het tvprogramma De Rijdende Rechter. Marijke Dekker V101 500636932 2-4-2013 Ontwerpspecificatie

Nadere informatie

De activiteiten: De activiteiten vanaf het vakantiehuis Le lamier jaune

De activiteiten: De activiteiten vanaf het vakantiehuis Le lamier jaune De activiteiten vanaf het vakantiehuis Le lamier jaune In samenwerking met vakantiehuis Le lamier jaune bieden wij verschillende soorten (team-building) activiteiten aan om uw verblijf en vergaderingen

Nadere informatie

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag Nadat er weer 2 superleuke maanden voorbij zijn gegaan, is het nu jammer genoeg tijd voor onze laatste 2 maanden. maar niet getreurd deze 2 maanden worden maanden om nooit meer te vergeten. Er wacht jullie

Nadere informatie

Ren Je Rot, oktober 2010 speel-otheek De Dobbelsteen www.sotdedobbelsteen.nl

Ren Je Rot, oktober 2010 speel-otheek De Dobbelsteen www.sotdedobbelsteen.nl REN JE ROT Heb je een feestje te vieren en wil je dat iedereen meedoet met een spel? Dan heb je nu het juiste spel uitgekozen. Ook voor volwassenen is dit een prachtig actief spel. Wie kent niet het spel

Nadere informatie

Wedstrijdsecretariaat open en afhalen startnummers

Wedstrijdsecretariaat open en afhalen startnummers Racebrief Racebrief Geweldig dat je meedoet aan de eerste editie van de Gelderse Poort Trail op 6 Oktober. Graag informeren we je over een aantal belangrijke zaken, zo beleef je de trail optimaal. Mocht

Nadere informatie

Zomertour 2014. Buitenschoolse opvang Ondersteboven. 14 juli t/m 22 augustus 2014. Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30

Zomertour 2014. Buitenschoolse opvang Ondersteboven. 14 juli t/m 22 augustus 2014. Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30 Buitenschoolse opvang Ondersteboven KION Zomertour 2014 14 juli t/m 22 augustus 2014 Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30 E-mail bsoondersteboven@kion.nl Graag vóór 10.00 uur afmelden maandag

Nadere informatie

Liturgie voor de scholendienst 2015

Liturgie voor de scholendienst 2015 Liturgie voor de scholendienst 2015 Kerk van de Nazarener & Christelijke Basisschool De Vliet Klaaswaal Zondag 1 februari Thema: Bestaat God (eigenlijk wel)? Welkomstwoord Uitleg over de kerk Kinderopwekking

Nadere informatie

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! Groepspraatje Meer nieuws in de pitter van Mei Kapoenen Lieve Kapoentjes, Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! April betekent eindelijk mooi weer en

Nadere informatie

BEDRIJVENGIDS Activiteiten & arrangementen op de Berendonck

BEDRIJVENGIDS Activiteiten & arrangementen op de Berendonck BEDRIJVENGIDS 2016 Activiteiten & arrangementen op de Berendonck WELKOM Waterski- & Outdoorcentrum de Berendonck Welkom bij Waterskicentrum- & Outdoorcentrum de Berendonck. In deze brochure vindt u de

Nadere informatie

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro.

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro. Lieve mini s Welkom op onze safaritocht door chiroland. Jullie gidsen voor dit jaar zijn Enya, Domi & Cor. We spreken elke zondag af om 14u om met de dieren uit het oerwoud te spelen. Jullie mogen terug

Nadere informatie

EINSTEIN. Weet je wat, ik neem mijn neef mee naar het laboratorium. Daar werken mijn assistenten met stikstof. Dat vindt hij vast mooi.

EINSTEIN. Weet je wat, ik neem mijn neef mee naar het laboratorium. Daar werken mijn assistenten met stikstof. Dat vindt hij vast mooi. EINSTEIN ballon weer opblaast. Maar mijn assistenten vertellen dat het komt doordat de stikstof heel erg koud is en dat de lucht in de ballon dan kleiner wordt. Later warmt de lucht weer op en wordt weer

Nadere informatie

MIJN BEZOEK AAN HET FORT VAN OELEGEM. Mie De Backer

MIJN BEZOEK AAN HET FORT VAN OELEGEM. Mie De Backer MIJN BEZOEK AAN HET FORT VAN OELEGEM Mie De Backer WAT GA IK DOEN EN WANNEER? Binnenkort ga ik naar het Fort van Oelegem. Dit is een fort en vleermuizenreservaat in Ranst. Veel mensen vinden een bezoek

Nadere informatie

DE BIBLIOTHEEK VAN JE DROMEN? groep A

DE BIBLIOTHEEK VAN JE DROMEN? groep A DE BIBLIOTHEEK VAN JE DROMEN? groep A 4 opdrachten! 60 minuten! Bij iedere opdracht zet iemand zijn wekker/ chronometer (op gsm of uurwerk), zodat je zeker niet veel langer dan een kwartier bezig bent.

Nadere informatie