WELKOM. Buiten weer beleven BEL Klimmen, oriëntatietochten, high rope courses, vlotbouwen, tokkelen, kajakpolo

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WELKOM. Buiten weer beleven BEL 0541 53 36 68. Klimmen, oriëntatietochten, high rope courses, vlotbouwen, tokkelen, kajakpolo"

Transcriptie

1

2 Buiten weer beleven Klimmen, oriëntatietochten, high rope courses, vlotbouwen, tokkelen, kajakpolo Beleef het op de mooiste plek van Nederland. Outdoor Challenge Park ligt midden in het Hulsbeek, een 230 ha groot recreatiegebied, met bos, grote natuurlijke vijvers en stranden. Meer heb je niet nodig voor een geweldige dag. Team Outdoor Challenge Park is de thuisbasis van een enthousiast team begeleiders en instructeurs. Het zijn gediplomeerde en goedgetrainde mensen die je graag een prachtige dag bezorgen. Veiligheid Outdoor Challenge Park loopt voorop als het om veiligheid gaat. De constructie van onze klimobjecten is berekend en getest volgens de strenge voorwaarden van de Europese norm voor artificiële klimstructuren. We werken alleen met geteste en gecertificeerde 1e-klasmaterialen en speciaal opgeleide instructeurs. Avontuur op maat! Elke activiteit is afzonderlijk te boeken, maar ook in combinatie met andere activiteiten of met wat te eten en te drinken. Op die manier kun je het precies zo maken als jij wilt. BEL WELKOM

3 Water activiteiten Water staat voor plezier en uitdaging bij Outdoor Challenge Park! Vlotbouwen en -varen, suppen en meer. Als aparte activiteit, of als onderdeel van bijvoorbeeld een uitdagende oriëntatietocht. Kajak Polo (min. 10 personen) Eerst een uitgebreide instructie en daarna spelen op het water. Ondertussen oefen je allerlei kajakvaardigheden. De ultieme afsluiting is Kajak Polo. Een uitdagend spel dat ook voor niet-sportievelingen goed te doen is. Kano/Kajak-varen Outdoor Challenge Park ligt aan een groot aantal met elkaar in verbinding staande grote vijvers. Een spannende ontdekkingstocht met kaart en kompas is bijzonder om te doen. Ervaar hoe anders de wereld er uitziet als je hem vanaf het water bekijkt! Vlotbouwen (en varen) Een aantrekkelijk onderdeel voor mensen met 2 rechterhanden? Misschien wel, maar ook voor minder getalenteerde doe-het-zelvers heeft het veel te bieden. Je krijgt uitleg over verschillende knooptechnieken vooraf, en aan het eind volgt een wedstrijd: wie komt het snelst naar de overkant? Suppen Suppen is super leuk. Staand op een surfplank peddel je over het water. Zonder dat je het merkt, heb je een geweldige workout, want je hebt bijna al je spieren nodig om in evenwicht te blijven en vooruit te komen. Met suppen heb je van het begin af aan al veel plezier.

4 Hoogte activiteiten Voor de echte durfals, en voor ons is dat iedereen die zijn grenzen wil verleggen, of dat nu op 4 óf 12 meter hoogte is. Een uitdaging voor volwassenen en kinderen. Klimroutes, tokkelen Gewoon proberen! High ropes course (min. 10 personen) Bij veel klimparken leg je individueel een parcours af. Bij Outdoor Challenge Park ga je nog een stap verder als je wilt. Op onze unieke 12 m. hoge High Ropes Course moet je samenwerken om tot de mooiste resultaten te komen. Eerst krijg je een uitgebreide briefing van onze professionele instructeurs en daarna ga je stapsgewijs naar boven. Cow tail courses (min. 10 personen) Gezekerd met 2 carabines aan het touw doe je een prachtige klimroute op een unieke plek. We hebben 2 parcoursen: eentje op 4 meter hoogte en eentje op 10 meter. Een tokkelbaan van 25 meter maakt het geheel compleet. Natuurlijk krijg je eerst een uitgebreide instructie van onze ervaren instructeurs en zijn er altijd instructeurs in de buurt om je te begeleiden. Klimmen, abseilen en tokkelen (min. 10 personen) Deskundige instructeurs begeleiden je bij het beklimmen van onze 10 en/of 12 meter hoge klimwand. De routes lopen in moeilijkheidsgraad op, je kunt dus altijd op je eigen niveau klimmen. Eenmaal boven, maak je kennis met een wel heel bijzondere manier van afdalen, namelijk het abseilen.

5 Een ouderwetse oriëntatietocht via land en water met kaart en kompas of de moderne Sherlock Holmestocht met GPS. Hoe dan ook: samenwerken is belangrijk. Je hebt elkaar absoluut nodig om het eindpunt te bereiken. Oriëntatie activiteiten Oriëntatietocht Een tocht door het prachtige Twentse land, waarbij jij en je groepsgenoten alles uit de kast moeten halen om heelhuids over te komen. Het komt aan op inventief samenwerken, vertrouwen, nadenken en laten gaan GPS route (min. 10 personen) Na hetontvangen van de noodzakelijke instructie en het testen van je vaardigheden, word je aan je lot overgelaten. Team-spirit en inventiviteit zijn de toverwoorden waarmee je de tocht tot een goed einde kunt brengen. Sherlock Holmes tocht Verdwalen in 230 hectare natuur, of vind je de weg toch terug? Inventief zijn, samenwerken en keuzes maken; evenaar het speurniveau van Sherlock Holmes. Doe je opdrachten en los problemen op. Speuren blijft leuk, ook als je volwassen bent! ipadroute Bekijk de omgeving eens op een compleet andere manier! Via ipad of je mobiele telefoon beleef je nieuwe avonturen. Een kleine oriëntatietocht gecombineerd met augmented reality van de Junaio-app. Je weet niet wat je ziet! Knapzaktocht Leer hoe je om moet gaan met een kompas en wij geven je een avontuurlijke route mee. In je knapzak (een aan een stok geknoopte doek) zit drinken, snoep en eten voor onderweg. Voor jong en oud!

6 Andere activiteiten Outdoor Challenge Park heeft heel veel te bieden. Van boogschieten tot paintball, als het maar lekker buiten is. Dat maakt dat we voor elk budget en voor elke groepsgrootte een passende dag kunnen samenstellen. Survival Jezelf uitdagen en je kracht en uithoudingsvermogen verbeteren, daar draait het om. Je werkt met je eigen lichaamsgewicht en strijdt tegen de natuurelementen. Voor iedereen die tot het uiterste wil gaan! Boogschieten / Blaaspijp Schuilt er in jou ook een echte Robin Hood? Deze activiteit wordt gecombineerd met de blaaspijp, die je vast nog wel kent van vroeger. Bij ons gebruik je een professioneel exemplaar. Beachvolley Lekker met je blote voeten in het zand aan de oevers van één van de Hulsbeek-wateren. Een korte intro, en dan is het tijd voor spectaculaire acties, ontspanning en vooral veel plezier! Een kleine competitie, of in combi met een andere activiteit. Beachsoccer Lekker potje voetbal, zand, strand en veel plezier. Wat wil je nog meer? Scoor zoveel mogelijk doelpunten en win de titel. Na een korte intro van één van onze ervaren instructeurs kan de strijd beginnen. Wij zorgen ervoor dat de teamspirit hoog blijft! Voetgolf Een vermakelijke combi tussen voetbal en golf. De green bestaat uit een aantal holes die we hebben uitgezet over het prachtige terrein van het Hulsbeek. Sportief bezig zijn in een lekker rustig tempo.

7 Andere activiteiten II Karten Wij hebben de beschikking over een prachtige outdoor kartbaan. Sensationeel, ongevaarlijk, geschikt voor jong en oud! Versla je vrienden, familie of collega s met een gezonde dosis lef. Quad rijden Spanning en sensatie en dat in de natuur. Ontdek hoe uitdagend en spectaculair het is om zelf op een quad te rijden. Na een korte instructie ga je op weg. De route voert je langs de mooiste en meest uitdagende plekken. Kickbiken Een kickbike is een step met grot, brede wielen waarmee je ook op ruige terreinen vooruit kunt. Wij hebben verschillende routes voor je samengesteld, van lekker ontspannen tot pittig mountainbikeniveau. Klimbos Een unieke belevenis hoog tussen de bomen. Ons klimbos is speels en avontuurlijk. Lekker wiebelen op de touwbrug, klauteren over balken en als een echte Tarzan van boom naar boom zwieren. Klootschieten Deze traditioneel Twentse sport wordt nog steeds beoefend. Ook eens proberen? Het team dat de route in zo weinig mogelijk worpenaflegt, heeft gewonnen. Paintball Twee teams strijden tegen elkaar. Je schakelt tegenstanders uit door ze te raken met een verfkogel. Uiteraard krijg je een camouflage overall en een helm met veiligheidsmasker.

8 Bedrijfsuitjes Plezier, spanning en grenzen verleggen. Durf jij de uitdaging aan op 11 meter hoogte en lukt het jullie om samen de verschillende opdrachten tot een goed einde te brengen? Een ding is zeker: over dit bedrijfsuitje praten je collega s nog heel lang na. Bedrijfsuitje op maat Bij ons kun je kiezen uit tientallen activiteiten, zoals klimmen, paintballen, kanoën, kajakpolo, mountainbiken, teamsurvival en oriëntatietochten. En dat allemaal vanuit onze eigen locatie. Bekijk onze activiteiten en de menukaart en bedenk zelf een bedrijfsuitje, of bel ons: dan kunnen we samen het ideale event samenstellen. Teambuilding en meer Wil je de kwaliteiten van je medewerkers beter leren kennen? Of de mensen binnen het team dichter bij elkaar brengen? Binnen ons park werken een aantal zeer ervaren coaches. Met hun bedrijf VITEQ geven ze onder andere teambuildingen leiderschapstrainingen. Met inspirerende opdrachten leren de deelnemers meer over hun rol in de groep én over wat ze van binnenuit motiveert. Ontdek VITEQ!

9 Sportief, spannend en je leert er ook nog wat van. Kickbiken, schatzoeken, survival, vuur maken Vies worden mag, samen spelen is een must. Plezier gegarandeerd: wij zorgen ervoor dat ieder kind een geweldige tijd heeft. Kinderfeesten Schatzoek- en survivalfeest (7-12 jaar) Een uitdagend feestje waarbij je gaat schatzoeken op het eiland en daarna op een echt survivalparcours mag klimmen en klauteren. Een beetje lef heb je echt wel nodig! Hoe kom je bijvoorbeeld op het eiland? Piratenfeest (7-12 jaar) Verkleed als echte piraten gaan jullie op zoek naar de geheimzinnige schat. Je hebt alleen een kompas en een oude kaart. Om de schat te vinden moet je klimmen, klauteren, rennen voor je leven en vlotvaren! Kickbike-feest (7-12 jaar) Met een stoere step en onder leiding van de instructeur maak je een spannende steptocht over natuurgebied het Hulsbeek. Durf jij over het mountainbikeparcours? Onderweg krijg je wat lekkers, maar dan moet je wel eerst de puzzels oplossen! Blaaspijp- en Smokkelfeest (7-12 jaar) Leren vuur te maken zonder lucifers: voel je een echte ontdekkingsreiziger. En heb jij wel eens pijltjes geblazen uit een blaaspijp? Die gaan supersnel en hard. Maar eerst moet je bewijzen dat je een goede smokkelaar bent tijdens de spannende smokkeltocht. Ren- en roeifeest (7-12 jaar) Kanoën over het Hulsbeek, dat wil jij toch ook? Terug aan land mag je beginnen aan een spannende survival. De instructeur legt je precies uit hoe het moet en dan is het klimmen, klauteren en lachen geblazen. Apenkooi, maar dan buiten. Je mag vies worden!

Activiteiten bij BeachBreak

Activiteiten bij BeachBreak Activiteiten bij BeachBreak Waarom kiezen voor BeachBreak? Daarom kiest u voor Beach Break! Professionele begeleiding Uitgebreid programma Combineren van verschillende activiteiten Ieder uitje is uniek,

Nadere informatie

Klimmen. High Team Adventure. Kratstapelen.

Klimmen. High Team Adventure. Kratstapelen. Klimmen Op onze klimboom kunt u gezekerd aan een touw via verschillende routes omhoog klimmen. Deze hebben verschillende moeilijkheidsgraden. Als extra mogelijkheid is er een route die via stokjes geklommen

Nadere informatie

zomerprogramma (jul&aug 2018)

zomerprogramma (jul&aug 2018) zomerprogramma (jul&aug 2018) Zaterdag: Ochtend (10:00-13:00) Klimmen & Abseilen 32,50 Komen jullie ook gezellig klimmen & abseilen in steengroeve Dieupart in Aywaille? Wij klimmen hier op een rotswand

Nadere informatie

Klimmen. High rope met tokkelbaan. High Team Adventure

Klimmen. High rope met tokkelbaan. High Team Adventure Klimmen Op onze klimboom kunt u gezekerd aan een touw via verschillende routes omhoog klimmen. Deze hebben verschillende moeilijkheidsgraden. Als extra mogelijkheid is er een route die via stokjes geklommen

Nadere informatie

Explore your Adventure

Explore your Adventure Westbeach Kite - Surf - Events Explore your Adventure Beleef samen met uw collega s een avontuur op het prachtige strand van Monster ENJoy explore teamwork safety 06-15489518 www.westbeach.nl info@westbeach.nl

Nadere informatie

Sport. Voor deze te gekke activiteiten kan je, je aanmelden bij de receptie van de Zeeuwse Kust!

Sport. Voor deze te gekke activiteiten kan je, je aanmelden bij de receptie van de Zeeuwse Kust! De Zeeuwsekrant Sport Vind u het ook altijd leuk om iets nieuws te leren en buiten bezig te zijn? Bij Strandpark De Zeeuwse Kust bieden wij ook leuke outdoor activiteiten aan voor jong en oud! Kijk snel

Nadere informatie

Programma Hemelvaartweekend 2018

Programma Hemelvaartweekend 2018 Programma Hemelvaartweekend 2018 Donderdag 10 mei 2018 10.00-12.00 UUR VIA FERRATA 30,- pp Klimparcours in de klimgroeve Dieupart; een klettersteig met staalkabels en beugels, bruggen en 2 x een ravijnoversteek

Nadere informatie

Power 2 You News. Beste ouders en kinderen,

Power 2 You News. Beste ouders en kinderen, Power 2 You News Beste ouders en kinderen, Hierbij het programma, datums en opzet voor de komende periode tot aan de Zomervakantie. We hebben een gevarieerd aanbod, om zoveel mogelijk wensen tot uiting

Nadere informatie

BEDRIJVENGIDS Activiteiten & arrangementen op de Berendonck

BEDRIJVENGIDS Activiteiten & arrangementen op de Berendonck BEDRIJVENGIDS 2016 Activiteiten & arrangementen op de Berendonck WELKOM Waterski- & Outdoorcentrum de Berendonck Welkom bij Waterskicentrum- & Outdoorcentrum de Berendonck. In deze brochure vindt u de

Nadere informatie

Alles (voor) Kids! Zaterdag 25 juni 2016

Alles (voor) Kids! Zaterdag 25 juni 2016 Alles (voor) Kids! Zaterdag 25 juni 2016 ALLES (VOOR) KIDS 25 juni 2016 Zo ziet ons dagje eruit 8u30 Tussen 8u30 en 9u verzamelen we op de speelplaats van gemeenteschool De Knipoog. 9u15 We rijden naar

Nadere informatie

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip!

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Bedrijfs- en teamuitjes

Bedrijfs- en teamuitjes Robert Jansen, 06 24911360, contact@surfkaravaan.nl, www.surfkaravaan.nl, Kvk: 24457022 Bedrijfs- en teamuitjes Surfschool SurfKaravaan In Oudddorp : genieten van een lekkere dag aan het strand op de surfspot

Nadere informatie

Activiteiten bij BeachBreak

Activiteiten bij BeachBreak Activiteiten bij BeachBreak Waarom kiezen voor BeachBreak? Daarom kiest u voor Beach Break! Professionele begeleiding met gediplomeerde instructeurs. Uitgebreid en flexibel in het programma. Combineren

Nadere informatie

Programma Meivakantie 2018

Programma Meivakantie 2018 Zaterdag 5 mei 2018 Programma Meivakantie 2018 10.00-13.00 UUR KLIMMEN & ABSEILEN 32,50 pp We klimmen op een mooie klimrots van harde blauwsteen met meerdere klimroutes van verschillende hoogtes en niveaus.

Nadere informatie

VRIENDEN WEEKEND. Prachtige natuur, gezellige locaties, heerlijke barbecue en avontuurlijke activiteiten. Echt even lekker een weekendje weg!

VRIENDEN WEEKEND. Prachtige natuur, gezellige locaties, heerlijke barbecue en avontuurlijke activiteiten. Echt even lekker een weekendje weg! VRIENDEN WEEKEND Prachtige natuur, gezellige locaties, heerlijke barbecue en avontuurlijke activiteiten. Echt even lekker een weekendje weg! Centraal gelegen in de Belgische Ardennen op slechts 2,5 uur

Nadere informatie

Activiteiten bij BeachBreak

Activiteiten bij BeachBreak Activiteiten bij BeachBreak Waarom kiezen voor BeachBreak? Daarom kiest u voor Beach Break! Professionele begeleiding met gediplomeerde instructeurs. Uitgebreid en flexibel in het programma. Combineren

Nadere informatie

ADVENTURE WEEKEND IN DE ARDENNEN

ADVENTURE WEEKEND IN DE ARDENNEN ADVENTURE WEEKEND IN DE ARDENNEN Echt even lekker een weekendje weg Compleet verzorgd weekend vol Outdoor activiteiten Ardennen ontdekken, genieten en lekker sportief bezig zijn Prachtige in de natuur

Nadere informatie

Concept Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei

Concept Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei Woensdag 13 Mei 14.00-15.00 Spellenparty Ben jij klaar voor een allerlei leuke mini spelletjes? Doe dan gezellig mee! 16.00-17.00 Parachute Kruipen, springen, rennen! Dit gaan we allemaal doen tijdens

Nadere informatie

Op een onbewoond eiland, zijn alle dagen fijn

Op een onbewoond eiland, zijn alle dagen fijn Op een onbewoond eiland, zijn alle dagen fijn Je ziet een schipbreukeling op een vlot door het water drijven. De schipbreukeling roept; Help! Help! Wie kan mij helpen? Weet je wat er gebeurd is? Mijn schip

Nadere informatie

SOLBEACH. Sportieve activiteiten

SOLBEACH. Sportieve activiteiten SOLBEACH Sportieve activiteiten SUP, Stand Up Paddling Net zo populair als golfsurfen, zeker niet minder spectaculair en eenvoudiger te leren. Het Suppen, vrij vertaald recht op staand peddelen, is enorm

Nadere informatie

BEVER OUTDOOR WEEKEND

BEVER OUTDOOR WEEKEND BEVER OUTDOOR WEEKEND Geniet van een heerlijk verzorgd weekend weg in de Ardennen voor maar 99 euro p.p. DE ARDENNEN Na slechts twee en een half uur rijden vanuit het midden van ons land veranderen de

Nadere informatie

Scoutinglandgoed Zeewolde SCHOOLKAMPEN & ACTIVITEITEN

Scoutinglandgoed Zeewolde SCHOOLKAMPEN & ACTIVITEITEN Scoutinglandgoed Zeewolde SCHOOLKAMPEN & ACTIVITEITEN Op avontuur in Zeewolde van introductieweek tot activiteitenmiddag welk avontuur kies jij?! Programmamogelijkheden Een unieke locatie voor het avontuurlijkste

Nadere informatie

TRAFFIC CONTROL. Driving Safe & Driving Fun

TRAFFIC CONTROL. Driving Safe & Driving Fun Driving Safe & Driving Fun TRAFFIC CONTROL Driving Safe & Driving Fun cadeautip avontuur beleving teamuitje relatiedag incentive evenement een jongensdroom komt uit een garantie voor beleving Driving Safe

Nadere informatie

Goudhaantjes en Babbelaars

Goudhaantjes en Babbelaars Maandag 13-7-2015 Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Vandaag gaan wij een fietstocht maken door de Broekpolder, daar gaan wij een hele gezellige dag beleven. Zorg er in ieder geval voor dat je fiets klaar staat

Nadere informatie

Concept Animatieprogramma Zomer 4 t/m 11 juli 2015 Zaterdag 4 juli

Concept Animatieprogramma Zomer 4 t/m 11 juli 2015 Zaterdag 4 juli 14.00-17.00 Welkom middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! 19.00-19.45 Kringspelen Doe gezellig met ons mee aan deze leuke spelletjes en maak vrienden!

Nadere informatie

Camping Mareveld 2014

Camping Mareveld 2014 GPS Wandeling (zelfstandig) De bezoekers kunnen een GPS huren met een daarbij behorend boekje. In het boekje staat een duidelijk uitleg over de GPS en de route. De deelnemers gaan zelfstandig op pad. Tijdens

Nadere informatie

EXCLUSIEVE GROEPSPROGRAMMA S 2018

EXCLUSIEVE GROEPSPROGRAMMA S 2018 EXCLUSIEVE GROEPSPROGRAMMA S 2018 Maak een onuitwisbare indruk op uw medewerkers en relaties! Bij Land Rover Experience krijgt u de kans om onder ruige en uitdagende omstandigheden uw grenzen te verleggen.

Nadere informatie

JOB-RACE. 12 gehandicapte jongeren met een WAJONG uitkering samen in strijd voor een baan....deze jongeren kunnen meer dan jij denkt te zien!

JOB-RACE. 12 gehandicapte jongeren met een WAJONG uitkering samen in strijd voor een baan....deze jongeren kunnen meer dan jij denkt te zien! JOB-RACE 12 gehandicapte jongeren met een WAJONG uitkering samen in strijd voor een baan....deze jongeren kunnen meer dan jij denkt te zien! JOB-RACE Het project Jobrace heeft als doel jongeren met een

Nadere informatie

Groepsuitjes. Buitengewoon avontuurlijk!

Groepsuitjes. Buitengewoon avontuurlijk! Groepsuitjes Buitengewoon avontuurlijk! Op zoek naar een leuke groeps- en/of teambuildingsactiviteit? Zet dan koers richting Klimrijk Brabant in Veldhoven! Leg met de hele groep een avontuurlijk klimparcours

Nadere informatie

M a a k v a n j u l l i e B e d r i j f s - o f G r o e p s u i t j e e e n c r e a t i e v e b e l e v i n g

M a a k v a n j u l l i e B e d r i j f s - o f G r o e p s u i t j e e e n c r e a t i e v e b e l e v i n g M a a k v a n j u l l i e B e d r i j f s - o f G r o e p s u i t j e e e n c r e a t i e v e b e l e v i n g # A R T P U B N L W W W. A R T P U B. N L A R T P U B O N S V E R H A A L ArtPub is hét creatieve

Nadere informatie

Samen actief in de blauw-groene gemeente Drimmelen

Samen actief in de blauw-groene gemeente Drimmelen Samen actief in de blauw-groene gemeente Drimmelen Auteur: Corine Polak Datum: 24-11-2014 Telefoon: 06 222 41 090 Email: corine@corinepolak.nl Versie: 1.0 definitief Besproken met: Sjoerd van Dijk, Catharina

Nadere informatie

WELKOM BIJ SURFANA ZANDVOORT!

WELKOM BIJ SURFANA ZANDVOORT! WELKOM BIJ SURFANA ZANDVOORT! Sinds 2007 organiseert Surfana Zandvoort evenementen waarin wordt gestreefd naar een hoge kwaliteit. Onze liefde voor het strand en de passie voor het surfen combineren wij

Nadere informatie

Actief in de ardennen!

Actief in de ardennen! Actief in de ardennen! Mountainbiken Klimmen & abseilen Via ferrata DOWNHILL steppen meedoen? Ben je geïnteresseerd? Doe je mee? Je kunt je aanmelden per mail info@yourout.be of via onderstaand telefoonnummer.

Nadere informatie

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit!

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! enthousiast oktober Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! Zaterdag 10 oktober kan je op de Chiro lekkere kip eten

Nadere informatie

Programma Meivakantie 2019

Programma Meivakantie 2019 Maandag 29 april 2019 Programma Meivakantie 2019 10.00-12.00 UUR VIA FERRATA 30,00 pp Klimparcours in de klimgroeve Dieupart, met staalkabels en beugels, bruggen en 2 x een ravijnoversteek met tyrolienne.

Nadere informatie

Voorbeeld animatie programma zomervakantie Funbrigade Zaterdag

Voorbeeld animatie programma zomervakantie Funbrigade Zaterdag Zaterdag 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! 10.30-12.00 Blind Beach Volleybal Zie jij hem aankomen? Het is lastiger dan je denkt!

Nadere informatie

4 INZICHTEN. De vier inzichten in dit boekje zijn gebaseerd op de uitkomsten van het Trainer-Kind-Interactieonderzoek,

4 INZICHTEN. De vier inzichten in dit boekje zijn gebaseerd op de uitkomsten van het Trainer-Kind-Interactieonderzoek, 4 INZICHTEN De vier inzichten in dit boekje zijn gebaseerd op de uitkomsten van het Trainer-Kind-Interactieonderzoek, waarbij 37 trainers en coaches een seizoen lang intensief zijn gevolgd. Dit onderzoek

Nadere informatie

In de natuurkeet gaan we vishengels maken en zal er ook een kampvuurtje gemaakt worden voor de kinderen.

In de natuurkeet gaan we vishengels maken en zal er ook een kampvuurtje gemaakt worden voor de kinderen. Na de meivakantie (18 mei t/m 26 juni) gaan we bij Kids Lodge aan de slag met het thema outdoor. Er staan weer super leuke activiteiten voor de kinderen op het programma, die veelal buiten plaats zullen

Nadere informatie

VIJFSTERREN SURVIVAL. Geniet van luxe en avontuur in de Belgische ardennen! IN HET KORT ADVENTURE WEEKEND

VIJFSTERREN SURVIVAL. Geniet van luxe en avontuur in de Belgische ardennen! IN HET KORT ADVENTURE WEEKEND VIJFSTERREN SURVIVAL Geniet van luxe en avontuur in de Belgische ardennen! Centraal gelegen in de Belgische Ardennen op slechts 2,5 uur rijden vanuit Midden-Nederland veranderen de drukke steden en wegen

Nadere informatie

SCHOOLREISJES KLIM & AVONTURENBOS

SCHOOLREISJES KLIM & AVONTURENBOS SCHOOLREISJES KLIM & AVONTURENBOS Maak een keuze uit de 3 verschillende schoolreisjes voor in het Klim & Avonturenbos, onderdeel van Rocks n Rivers. Kies voor de Survivaltocht, de Avonturendag of de Eco

Nadere informatie

33 jaar. De boeiende bso beroepen zomer

33 jaar. De boeiende bso beroepen zomer 33 jaar De boeiende bso beroepen zomer Het bso-activiteiten programma voor de zomervakantie 2013 voorwoord Hey vakantie kids, Dit is het activiteiten programma van de zomervakantie 2013 van de bso. Het

Nadere informatie

Sportdagen. Sport- en natuurdagen @ Schulensmeer. Het kan allemaal!

Sportdagen. Sport- en natuurdagen @ Schulensmeer. Het kan allemaal! Opdrachthoudende Vereniging Schulensmeer Demerstraat 60-3560 LUMMEN www.schulens-meer.be Sport- en natuurdagen @ Schulensmeer Een volledig aangepast programma op maat van de leerlingen! Sporten zowel op

Nadere informatie

SOLBEACH. Sportieve Activiteiten

SOLBEACH. Sportieve Activiteiten SOLBEACH Sportieve Activiteiten SUP, Stand Up Paddling Net zo populair als golfsurfen, zeker niet minder spectaculair en eenvoudiger te leren. Het Suppen, vrij vertaald recht op staand peddelen, is enorm

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1

GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE ACTIVITEITEN In deze brochure vindt u het

Nadere informatie

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien.

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Alain de Botton Beste leerlingen, Voor jullie ligt het boekje voor de reisweek in 2018. Deze week vindt plaats van

Nadere informatie

TRAININGSCOACH AFRICA CLASSIC

TRAININGSCOACH AFRICA CLASSIC TRAININGSCOACH AFRICA CLASSIC Hard work, magic moments: starting now! Africa Classic voert over glooiende paden van steenslag, zand en stof. In zes dagen leg je in de hitte veel kilometers en hoogtemeters

Nadere informatie

PBN Teamtraining. PBN Mokerstraat 28-30 1021 KC Amsterdam mail@pbn.nl - 020-6263600 www.pbn.nl www.pbnardennen.nl

PBN Teamtraining. PBN Mokerstraat 28-30 1021 KC Amsterdam mail@pbn.nl - 020-6263600 www.pbn.nl www.pbnardennen.nl PBN Teamtraining Voor alles wat een team succesvol maakt Grote groepen mensen leren samenwerken, dat is wat PBN doet. Elkaar beter leren kennen door te doen en op een bijzondere locatie. Praktisch bezig

Nadere informatie

Externe activiteiten programma

Externe activiteiten programma Externe activiteiten programma Surfen bij Natural High Spelen met de kracht van de golven, wie wil dat nou niet? Een beginners surf les, wind door je haren en laat je meeslepen over de golven in zee. Je

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Seizoen 2017

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Seizoen 2017 GROEPSUITJES DE BERENDONCK Seizoen 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE ACTIVITEITEN In deze brochure staat het

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus

Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus Beste ouder(s) en kinderen, Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus Hieronder vinden jullie het programma voor de zomervakantie. We hebben een avontuurlijk programma voor jullie gemaakt.

Nadere informatie

Camp Support. YMCA Kampeercentra biedt complete programma s met uitdagende activiteiten aan, dit noemen wij Camp Support.

Camp Support. YMCA Kampeercentra biedt complete programma s met uitdagende activiteiten aan, dit noemen wij Camp Support. Camp Support YMCA Kampeercentra biedt complete programma s met uitdagende activiteiten aan, dit noemen wij Camp Support. Al onze programma s worden begeleid door ervaren YMCA instructeurs. Wij werken met

Nadere informatie

Zomervakantie Week 5 4-7 jaar

Zomervakantie Week 5 4-7 jaar Zomervakantie Week 5 4-7 jaar Week 5 van de zomervakantie is altijd een gezellige drukke week bij Kids Lodge. We hebben weer een spetterend aanbod in workshops voor jullie klaarliggen. De aangeboden thema's

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 4 t/m 10 juli 2015 Zaterdag 4 juli

Animatieprogramma Zomer 4 t/m 10 juli 2015 Zaterdag 4 juli 14.00-17.00 Welkoms middag Animatieprogramma Zomer 4 t/m 10 juli 2015 Zaterdag 4 juli Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! 19.00-19.30 Kringspelen Doe gezellig

Nadere informatie

TRAININGSCOACH AFRICA CLASSIC

TRAININGSCOACH AFRICA CLASSIC TRAININGSCOACH AFRICA CLASSIC Hard work, magic moments: starting now! Africa Classic voert over glooiende paden van steenslag, zand en stof. In zes dagen leg je in de hitte veel kilometers en hoogtemeters

Nadere informatie

ADVENTURE SHORTBREAK. In 24 uur een compleet andere wereld!! IN HET KORT

ADVENTURE SHORTBREAK. In 24 uur een compleet andere wereld!! IN HET KORT ADVENTURE SHORTBREAK In 24 uur een compleet andere wereld!! Centraal gelegen in de Belgische Ardennen op slechts 2,5 uur rijden vanuit Midden-Nederland veranderen de drukke steden en wegen in glooiende

Nadere informatie

Balance. your life. Louis Van Houttestraat 109 9050 Ledeberg 0493/56 24 04 www.klimzaalbalance.be

Balance. your life. Louis Van Houttestraat 109 9050 Ledeberg 0493/56 24 04 www.klimzaalbalance.be Balance your life Louis Van Houttestraat 109 9050 Ledeberg 0493/56 24 04 www.klimzaalbalance.be WAT IS BOLDEREN? De moeilijkheidsgraad van onze routes: Bij boulderen beklim je zonder touw of hulpmiddelen

Nadere informatie

Met jeugd de bergen in

Met jeugd de bergen in Met jeugd de bergen in NKBV Bergsportdag 2011 Anne van Galen Even voorstellen Sinds 2e jaar de bergen in 16 jaar eerste alpiene klimcursus 20 jaar: instructeur op jeugdcursussen alpen Verslaafd aan de

Nadere informatie

Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015. Woensdag 13 Mei

Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015. Woensdag 13 Mei 14.00-15.00 Spellenparty Ben jij klaar voor een allerlei leuke mini spelletjes? Doe dan gezellig mee! 16.00-17.00 Stand in de mand Ontdek dit te gave spel! Trek je sportschoenen aan en doe mee! 19.00-19.30

Nadere informatie

Kleine, outdoor vergaderbreaks

Kleine, outdoor vergaderbreaks Kleine, outdoor vergaderbreaks 2016-2017 1 t Paviljoen Hotel **** Restaurant le Maquisard Brasserie Mondial Vergaderbreaks bij Hotel t Paviljoen **** In deze brochure vindt u een overzicht van toegankelijke,

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli 2015 Op de fiets gaan we vandaag naar t Hof. Ben jij daar al is geweest? Het is een groot park waar je in kan wandelen, in de speeltuin kan spelen en een dolhof.

Nadere informatie

Camp Support. YMCA Kampeercentra biedt complete programma s met uitdagende activiteiten aan, dit noemen wij Camp Support.

Camp Support. YMCA Kampeercentra biedt complete programma s met uitdagende activiteiten aan, dit noemen wij Camp Support. Camp Support YMCA Kampeercentra biedt complete programma s met uitdagende activiteiten aan, dit noemen wij Camp Support. Al onze programma s worden begeleid door ervaren YMCA instructeurs. Wij werken met

Nadere informatie

Hooge Heide - Zondag 30 september Mariaburgbos Rosmalen

Hooge Heide - Zondag 30 september Mariaburgbos Rosmalen Hooge Heide - Zondag 30 september Mariaburgbos Rosmalen In Hooge Heide organiseren we op 30 september de Grote Groene Deltadag. De hele zondag kun je terecht voor allerlei sportieve en avontuurlijke activiteiten.

Nadere informatie

Activiteiten bij BeachBreak

Activiteiten bij BeachBreak Activiteiten bij BeachBreak Waarom kiezen voor BeachBreak? Daarom kiest u voor Beach Break! Professionele begeleiding met gediplomeerde instructeurs. Uitgebreid en flexibel in het programma. Combineren

Nadere informatie

ADVENTURE WEEKEND. Echt even lekker een weekendje weg! IN HET KORT LOCATIES

ADVENTURE WEEKEND. Echt even lekker een weekendje weg! IN HET KORT LOCATIES ADVENTURE WEEKEND Echt even lekker een weekendje weg! Centraal gelegen in de Belgische Ardennen op slechts 2,5 uur rijden vanuit Midden Nederland veranderen de drukke steden en wegen in glooiende landschappen

Nadere informatie

Avontuur op de camping

Avontuur op de camping Programmaboekje Avontuur op de camping Onvergetelijke zomer YES! De zomervakantie komt er weer aan. Zes weken lang hebben we superleuke, uitdagende en afwisselende activiteiten en workshops, speciaal

Nadere informatie

LUSTRUMSPORTDAG donderdag 3 juli!

LUSTRUMSPORTDAG donderdag 3 juli! LUSTRUMSPORTDAG donderdag 3 juli! Omdat onze school 95 jaar bestaat hebben we dit jaar een sportdag voor alle leerlingen tegelijk! Dat betekent met meer dan 1000 leerlingen en docenten. Omdat je daar veel

Nadere informatie

Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni

Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni Welkom op de Paalberg! Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis

Nadere informatie

Soms gebeurt er wel eens iets wat jij niet wilt. Dit noemen wij onvrijwillige zorg. Onvrijwillige zorg mag alleen als jij in gevaar bent, of als jouw

Soms gebeurt er wel eens iets wat jij niet wilt. Dit noemen wij onvrijwillige zorg. Onvrijwillige zorg mag alleen als jij in gevaar bent, of als jouw Soms gebeurt er wel eens iets wat jij niet wilt. Dit noemen wij onvrijwillige zorg. Onvrijwillige zorg mag alleen als jij in gevaar bent, of als jouw gedrag gevaarlijk is voor andere mensen. Dit mag nooit

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014 Beste ouders, hallo kinderen, Programma Voor jullie ligt het programma voor de van BSO Tinteltuin Hoorn. Jullie kunnen in dit programma lezen wat we deze vakantie gaan doen. Het is fijn als alle kinderen

Nadere informatie

De volgende onderdelen staan op het programma:

De volgende onderdelen staan op het programma: Arrangement 1 - Veluwe Treasure Hunt Tijdens de Veluwe Treasure Hunt levert ieder team een gezamenlijke inspanning om de verborgen schat te zoeken. Bij ieder onderdeel ontvangt het team aanwijzingen die

Nadere informatie

EHBO ADVENTURE WEEKEND DE ARDENNEN. Een officieel erkende EHBO cursus gecombineerd met avontuur. DE CURSUS

EHBO ADVENTURE WEEKEND DE ARDENNEN. Een officieel erkende EHBO cursus gecombineerd met avontuur. DE CURSUS EHBO ADVENTURE WEEKEND IN DE ARDENNEN Een officieel erkende EHBO cursus gecombineerd met avontuur. DE CURSUS PBN is EMP-trainingscentre gecertificeerd Trainers hebben docentenopleiding gevolgd 1-daagse

Nadere informatie

Locatram-Adventure halve dag :

Locatram-Adventure halve dag : Locatram-Adventure halve dag : Op elke halte een nieuw avontuur. Een ideale formule voor groepen met uiteenlopende leeftijden en condities. De LocaTram is een unieke paardentram uit 1900 die u door de

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// GROEPSUITJES DE BERENDONCK 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE In deze brochure vindt u het aanbod van activiteiten en arrangementen om van uw (personeels)uitje een verrassende en onvergetelijke belevenis

Nadere informatie

Sil en Lobke staan voor je klaar! Zomer Vakantie. Rangersprogramma. Tijd Zondag 5 juli Locatie 9.30 uur. Tijd Zaterdag 4 juli Locatie 9.

Sil en Lobke staan voor je klaar! Zomer Vakantie. Rangersprogramma. Tijd Zondag 5 juli Locatie 9.30 uur. Tijd Zaterdag 4 juli Locatie 9. programma Tijd Zaterdag 4 juli Locatie Express Wat voor moois maak jij vandaag? Overleven in het bos Er gaat niks boven lopen, rennen en spelen in het bos! Hutten bouwen in het bos Ga je mee het bos in

Nadere informatie

Escape Room Fun Farm BTW NL B01 Rijksweg 47 KvK nr PE Schoorl

Escape Room Fun Farm BTW NL B01 Rijksweg 47  KvK nr PE Schoorl Activiteiten Fun Farm Op de Fun Farm zijn er diverse activiteiten te doen! Onderstaand een omschrijving van de mogelijkheden. Eventueel biedt de ontvangstruimte ook vermaak! Diverse spelletjes, puzzels

Nadere informatie

De leukste activiteiten en arrangementen voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten

De leukste activiteiten en arrangementen voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten De leukste activiteiten en arrangementen voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten De leukste bedrijfsuitjes in de mergelgrotten! Spannende activiteiten in de indrukwekkende mergelgangen. Actief, avontuurlijk,

Nadere informatie

We wensen u een fijn verblijf bij Loodsmansduin

We wensen u een fijn verblijf bij Loodsmansduin vrijdag 16 oktober t/m vrijdag 23 oktober 2015 Recreatieprogramma Loodsmansduin Andere activiteiten Parkeren Gamehal op De Krim Openingstijden We wensen u een fijn verblijf bij Loodsmansduin Gratis Wifi

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. We gaan lekker veel naar buiten en doen super leuke

Nadere informatie

Daarnaast komt er een vrij toegankelijk speelbos, waar kinderen avontuurlijk kunnen spelen en uitgedaagd worden om de natuur te verkennen.

Daarnaast komt er een vrij toegankelijk speelbos, waar kinderen avontuurlijk kunnen spelen en uitgedaagd worden om de natuur te verkennen. Klim, - en educatiebos Roovertsche Ley: Het Klim,- en educatiebos Natuur belevingsbos gaat bestaan uit een stuk bos van 5 hectare en een deel van een grasveld (1 hectare) op het terrein van de recreatieve

Nadere informatie

Outdoor combi dag: VIA FERRATA & KAJAKKEN

Outdoor combi dag: VIA FERRATA & KAJAKKEN Outdoor combi dag: VIA FERRATA & KAJAKKEN 10:00 Aankomst bij de klimgroeve Bergsportparadijs Dieupart. Introductie van de instructeurs en het Ardennenkamp met koffie en thee. 10:30 Start ochtend activiteit;

Nadere informatie

Strandlopers en Notenkrakers

Strandlopers en Notenkrakers Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07: Op de eerste dag van de zomervakantie gaan wij verkoeling zoeken in het water en chillen in het bubbelbad. Waar kunnen we deze elementen beter vinden dan in het

Nadere informatie

Creatief en flexibel toepassen van Triplep. Maarten Vos Doe, laat zien, lach, oefen en geef applaus

Creatief en flexibel toepassen van Triplep. Maarten Vos Doe, laat zien, lach, oefen en geef applaus Creatief en flexibel toepassen van Triplep Maarten Vos Doe, laat zien, lach, oefen en geef applaus Programma Overzicht Kennismaking Persoonlijke werving van ouders Een goede relatie opbouwen met de ouders

Nadere informatie

Indoorkampen herfstvakantie Teteringen, Breda en Prinsenbeek

Indoorkampen herfstvakantie Teteringen, Breda en Prinsenbeek SPORT BSO KINDER- EN PEUTEROPVANG Inschrijven kan tot 18 oktober 2015 Indoorkampen herfstvakantie Teteringen, Breda en Prinsenbeek Wil jij ook meedoen met Expeditie Robinson? Ben jij een ware Robinson?

Nadere informatie

WERKBUNDEL VAN: GROEP/ KLAS:

WERKBUNDEL VAN: GROEP/ KLAS: WERKBUNDEL VAN: GROEP/ KLAS: THEMA 1 MIJN GAMEPROFIEL VS. DE GROEP OPDRACHT 2 NEEM DE VRAGENLIJST MIJN OUDERS EN MIJN GAMEGEDRAG AF BIJ JE OUDER(S) OF OPVOEDER(S). (PAGINA 4) 1 DENK NA OVER JOUW GAMEGEDRAG.

Nadere informatie

Waar een wil is, is een Weg!

Waar een wil is, is een Weg! 5 tips om moeiteloos voor jezelf te kiezen en een stap te zetten. Waar een wil is, is een Weg! - Lifecoach http://www.facebook.com/arlettevanslifecoach 0 Je bent een ondernemende 40+ vrouw die vooral gericht

Nadere informatie

Hartelijk welkom bij Narvik HomeParc Mooi Zutendaal

Hartelijk welkom bij Narvik HomeParc Mooi Zutendaal Hartelijk welkom bij Narvik HomeParc Mooi Zutendaal Het is vakantie! Voor je ligt het animatieprogramma van vrijdag 30 oktober tot donderdag 5 november klaar. Wij hebben ervoor gezorgd dat ons sport -

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Wat gezellig dat je er bent, er is hier van alles te beleven. Mijn naam is Lukkie de Leeuw en ik woon hier. Samen met mijn vrienden van het animatieteam proberen we jullie vakantie

Nadere informatie

Informatie. Experience Robinson. Mijn naam is Rowin. Ik geef je graag wat meer informatie over Experience Robinson.

Informatie. Experience Robinson. Mijn naam is Rowin. Ik geef je graag wat meer informatie over Experience Robinson. Informatie Experience Robinson Mijn naam is Rowin Ik geef je graag wat meer informatie over Experience Robinson. Rowin@leef7.nl / 0643946533 Informatie Asten, 24 juni 2019 INFORMATIE AANVRAAG EXPERIENCE

Nadere informatie

ADVENTURE WEEKEND. Prachtige natuur, gezellige locaties, heerlijke barbecue en avontuurlijke activiteiten. Echt even lekker een weekendje weg!

ADVENTURE WEEKEND. Prachtige natuur, gezellige locaties, heerlijke barbecue en avontuurlijke activiteiten. Echt even lekker een weekendje weg! ADVENTURE WEEKEND Prachtige natuur, gezellige locaties, heerlijke barbecue en avontuurlijke activiteiten. Echt even lekker een weekendje weg! Centraal gelegen in de Belgische Ardennen op slechts 2,5 uur

Nadere informatie

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015 4 E EDITIE! Wedstrijd- & Recreantenloop Bedrijvenloop G-loop Sponsor Kidsrun Kidsrun OP KOERS NAAR DELFZIJL www.smitsport.nl 2 3 Blijf op de hoogte Kijk regelmatig op onze website www.zeemijlenloopdelfzijl.nl

Nadere informatie

groepsuitjes van der valk hotel apeldoorn de Cantharel reserveren?

groepsuitjes van der valk hotel apeldoorn de Cantharel reserveren? groepsuitjes reserveren? 0341-441175 van der valk hotel apeldoorn de Cantharel 1 Hotel Apeldoorn - de Cantharel en Adventure Veluwe hebben met de grootste zorg activiteiten en arrangementen voor jullie

Nadere informatie

Een groene beleving. Groepsarrangementen in De Biesbosch e.o. met de prachtige natuur van de nieuwe Noordwaard

Een groene beleving. Groepsarrangementen in De Biesbosch e.o. met de prachtige natuur van de nieuwe Noordwaard Een groene beleving Groepsarrangementen in De e.o. met de prachtige natuur van de nieuwe Noordwaard Het puur Werkendamse bedrijf Sono Koek is gestart in 2015 vanuit twee andere deskundige en ervaren bedrijven.

Nadere informatie

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Skiën -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Survival --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

HOOFD-HART-HANDEN- KWARTET

HOOFD-HART-HANDEN- KWARTET INLEIDING Het Hoofd-Hart-Handen-kwartet bestaat uit 48 kaarten die samen 12 kwartetten vormen, plus 12 Denk-Voel-Doe-kaarten. Het kwartet kan worden gespeeld met minimaal 2 spelers vanaf 7 jaar en ouder.

Nadere informatie

En rijke mensen werken niet. Die kunnen de hele dag doen wat ze leuk vinden.

En rijke mensen werken niet. Die kunnen de hele dag doen wat ze leuk vinden. Warm in Verona Romeo loopt een beetje rond. Dat doet hij bijna elke dag. Hij vindt het leuk om door het stadje te lopen. Door de kleine straatjes. Langs de rivier waar de meisjes de was doen. En over de

Nadere informatie

SAMEN DE GRENZEN VERLEGGEN

SAMEN DE GRENZEN VERLEGGEN SAMEN DE GRENZEN VERLEGGEN CLIËNTEN GAAN SURVIVALLEN IN DE ARDENNEN in dit artikel: > rinkelend belletje > weekend Ardennen > stuk sterker geworden > iedereen geweldig bijgedragen Al een aantal jaren worden

Nadere informatie

WERKBLADEN. Lessenserie prehistorie Groep 5/6

WERKBLADEN. Lessenserie prehistorie Groep 5/6 WERKBLADEN Lessenserie prehistorie Groep 5/6 Op school: Beste jongens en meisjes, Hallo Jongens en meisjes, Handvaardigheid Kleding maken van vroeger en nu Als je kleding van nu, gaat vergelijken met de

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Activiteiten. Mountainbike huren

Activiteiten. Mountainbike huren Activiteiten Molecaten Park Landgoed Ginkelduin biedt in samenwerking met SportTotaal diverse mogelijkheden als onderbreking of aanvulling op uw programma. Of het nu gaat om een (korte) vergaderbreak of

Nadere informatie

Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei

Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei Woensdag 13 Mei 14.00-15.00 Spellenparty Ben jij klaar voor een allerlei leuke mini spelletjes? Doe dan gezellig mee! 16.00-17.00 Parachute Kruipen, springen, rennen! Dit gaan we allemaal doen tijdens

Nadere informatie