Agenda. Van de voorzitter. Buitenexcursie Dendrologie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Agenda. Van de voorzitter. Buitenexcursie Dendrologie"

Transcriptie

1 Agenda Van de voorzitter In het naderend donker sluit de waterlelie haar hart om bij het lichten van de morgen de zon haar liefde weer te tonen. Twee kronen op onze afdeling. In Breda, tijdens de Zuid Nederlandse Kampioen-schappen Bloemschikken zetten onze bloemschiksters de kroon op hun werk door individueel mooie prijzen te behalen maar met name door gezamenlijk het afdelingskampioenschap binnen te halen. Dit lukt alleen als je op de thema-avonden in de loop van het jaar zorgt voor sfeer, elkaar ondersteunt en op een positieve manier streeft naar perfectie. Een tweede kroon, in de vorm van een Koninklijke onderscheiding, werd uitgereikt aan ons lid Martien Vlemmix o.a. voor de vele verdiensten voor Groei en Bloei. Zowel de bloemschikster als Martien gefeliciteerd met de welverdiende erkenning van jullie prestaties. In deze tijd van het jaar zijn we volop aan het werk in onze tuin, om straks te kunnen genieten van het resultaat. Met de vele geplande buitenexcursies voor de boeg kunnen we bovendien weer heel wat nieuwe ideeën opdoen. De tijd van genieten is aangebroken. Ik zal in ieder geval de komende tijd genieten van zowel de prachtige tuinen als van die enthousiast stralende gezichten. Tienie Schutjens Datum Tijd Activiteit Wo 19 mei 20.00u. Vaste bloemschik-avond Do 20 mei 19.30u. Buitenexcursie werkgroep dendrologie Ma 7 juni 19.00u. Tuinbezoek werkgroep vaste planten Wo 16 juni 20.00u. Thema-avond werkgroep bloemschikken Za 19 juni Eendags tuinexcursie werkgroep excursies/reizen Ma 21 juni 19.00u. Tuinbezoek werkgroep vaste planten Zo 27 juni 11-17u. Landelijke OpenTuinenZondag 6 tm 10 jul 5-Daagse tuinenreis naar Groningen Buitenexcursie Dendrologie De bijeenkomst van de werkgroep Dendrologie van donderdag 20 mei is een buitenexcursie. Deze betreft de tuin van Anita Nijssen. een lid van onze vereniging. Het is de bedoeling dat we om uur bij haar zijn op de Hoeksestraat 25 in Someren. Tegen betaling is hier ook een consumptie te krijgen in de vorm van koffie of thee. Anita heeft een grote tuin waarin veel verschillende heesters, bomen en vaste planten staan. Ze heeft deze tuin helemaal zelf aangelegd. Het is zeker de moeite waard om allemaal te komen. Tot dan dus.

2 penningmeester /bestuurslid was hij de oprichter van de werkgroep vaste planten en jarenlang actief lid van deze werkgroep. Bovendien was en is hij betrokken bij allerlei incidentele activiteiten. Het karakter van Martien, de mens achter het vrijwilligerswerk, wordt verraden door zijn handen: Voor een bezoek aan de website van Leenen steengoed, klik hier: Onderscheiding Martien Vlemmix Totaal verrast werd op 29 april Martien koninklijk onderscheiden, als erkenning voor het vele vrijwilligerswerk, dat hij heeft verricht voor carnavals-vereniging De Kaauw Voetjes, voor het Beiaard- en Natuurmuseum en natuurlijk voor Groei en Bloei. Voor Groei en Bloei was hij Eeltige handen met diepe groeven, die aangeven dat hij jarenlang bergen werk heeft verzet. Bezige handen, die slechts zelden schoon zijn, want er is immers zo weinig tijd tussen de ene klus en de andere. Handen met gekromde vingers die zich in een taak vastgrijpen, niet meer loslaten en doorzetten. Handen die krachtig aanvoelen, recht op hun doel afgaan en nergens omheen draaien. Vaardige handen met zwarte nagels, want handen zijn het beste gereedschap om uit de aarde het mooiste groen te laten verschijnen. Helpende handen, op vraag altijd beschikbaar. Handen, die ondanks hun ruwheid een voorliefde hebben voor het kleine en het perfecte. Kortom handen die vastzitten aan een zeer gewaardeerd lid van Groei en Bloei. Martien, nogmaals gefeliciteerd namens alle leden van de afdeling Asten/Someren.

3 Dé dag van liefhebbers voor liefhebbers!!! Een aantal mensen in de regio Someren is bereid om hun liefhebberij te delen met anderen door middel van hun tuin open te stellen voor belangstellenden. Dit staat te gebeuren op zondag 27 juni 2010 van 11.00u. tot 17.00u. De tuinen zijn hoofdzakelijk in het buitengebied van de gemeente Someren te vinden. De variatie is groot, zowel in oppervlakte als aanleg. Een bord met Open tuin bij de ingang verlaagt de drempel om de tuin te bezoeken. Ruime keuze tuinplanten uit eigen kwekerij Loop gerust eens vrijblijvend rond op onze kwekerij Onze kwekerij ligt aan de Dijkstraat nr. 40 Asten Tel: Open Tuinen Zondag 2010 De adressen van de open tuinen zijn: Fam. de Groot Kuilvenweg 11 Someren-Heide Sév Smits Mw. Miet Jaspers Kuilerstraat 29 Kerkedijk 150 Someren-Heide Someren-Heide Fam. Nijssen Hoeksestraat 25 Someren Fam. Heibloem Bennebroekstraat 40 Someren-Eind Mevr. Jaspers verzorgt al sinds jaar en dag de Mariakapel aan het einde van de Kerkendijk, splitsing Nederweertseweg, wat ook zeker de moeite loont voor een bezoekje. Alle tuinen zijn gelegen aan een verharde weg en een rondje per fiets is zeker aan te bevelen. Wanneer u van tuin naar tuin fietst, kunt u rustig genieten van het buitengebied en tevens bij anderen van over de heg hun tuin bewonderen. Als het zonnetje zijn werk doet kan het een aangename dag worden. De deelnemers doen er alles aan om er een afwisselende en actieve dag van te maken. Bij elke tuin is een schrift aanwezig waarin u uw bevindingen kunt vermelden. De deelnemers stellen dit zeer op prijs. Een waardering van hun inspanning wordt dan in woorden uitgelegd. Hopende op een droge, zonnige en leuke dag. Ring Ring, pak de fiets. Werkgroep Open Tuin, T & T.

4

5 Nieuwe leden Maart/April 2010 Maart. Someren Mevr. M.v. Bree,, Hr. R. Verhagen Helmond Mevr. A. Fijt Heeze Mevr. T.Ceelen April. Asten Mevr Aarts Dielissen Sterksel N.Reiling Het lidmaatschap van Groei & Bloei is niet persoonsge-bonden. Dit houdt in dat het hele gezin (inclusief thuiswo-nende kinderen) lid is van onze afdeling en dus deel kunnen nemen aan de activiteiten die door afd.asten/someren georganiseerd worden. Voor een bezoek aan de website van Formido Bouwmarkt klik hier: Levering en service van tuin/park- en wegenbouwmachines P- J. VAN DEN BERK Ambachten LC Someren Telefoon (0493) Fax: (0493) Dealer Stihl en Stiga Specialist robot maaiers Deelnemer Kortingsregeling Voor een bezoek aan de website van Twin Tours klik hier:

6 PRACHTIGE RESULTATEN ZNKB 2010 Tijdens de recent gehouden bloemschik kampioenschappen in Breda. Zijn door onze 17 deelnemen leden van de bloemschikgroep opnieuw prachtige resultaten behaald. Ook de prijs voor de hoogst scorende afdeling ging naar Asten-Someren. Dames en heer: het is weer grandioos. PROFICIAT.. Wij zijn trots op jullie. De kampioenstitel was voor Corry Schwillens in de Ere-klasse met 259 punten. Zij heeft hiermee voor de 2 de keer deze titel behaald. Corry nogmaals van harte gefeliciteerd. In de A-Klasse heeft Anja Meulendijks een mooie 2 de plaats gehaald. In de B-Klasse werd Clarien Hubert 2 en Franca Spoormakers 3. Voor deze dames was het de eerste wedstrijd. Dus een zeer knappe prestatie. Ere-klasse 1 Corry Schwillens 259 punten Jeanne Knapen 233 Henny Frencken 232 Nelly v Heugten 230,5 Annie Janssen 222 Semi-Prof klasse Angelique Willems 247,5 punten France v Kemenade 238 Wim Sonnemans 229 A-Select-klasse Maria Hendriks 189,5 Annie Saes 184,5 Ada v Dijk 184 Irene Swinkels 183,5 A-Klasse; 2 Anja Meulendijks 195,5 Corry Verstappen 186,5 Mieke Verstappen 185,5 B-Klasse; 2 Clarien Hubert 65,5 3 Franca Spoormakers 63,5 Voor een bezoek aan de website van Wesatuinhout klik hier: Voor een bezoek aan de website van van Horne Tuin klik hier:

7 Tuinbezoeken van de Vaste Planten Werkgroep in de maanden juni en juli 2010 Op maandag 7 juni a.s. gaan we de tuin bezoeken van Gerrit van den Berk, Voerweg 4 te Someren. Zijn tuin is te omschrijven als een stukje natuur met vele extra elementen. Er is veel te zien, zoals een kikkerpoel, een natuurlijke vijver, een vaste planten tuin, een stiltetuin en een boomgaard met erom heen een stuk natuurtuin. Daarbij treffen wij het dat er begin juni bij Gerrit een expositie is van hedendaagse kunst (van vier kunstenaars) uit Indonesië. We hopen op mooi weer en een goede opkomst!! Alle avonden beginnen om uur. We gaan met eigen vervoer; als je dat niet hebt kun je met iemand anders of met mij ( Anita Nijssen ) rijden. ( op tijd laten weten ) Op maandag 21 Juni bezoeken we de tuin van Joep en Petra Genevasen, Keunenhoek 24 te Budel. Zij zijn al vele jaren lid van Groei en Bloei en zijn echte plantenliefhebbers. Hun tuin is dan ook een verzameling daarvan. Van daar uit gaan we dan naar de Immenhof, een paar honderd meter verder op. ( wordt ook wel t Wilgenroosje genoemd ) Dit is een kleine bijen- en natuurtuin. Hier kunnen we tegen een vergoeding een kop koffie of thee drinken. Joep en vooral ook Petra hebben hier vaak als vrijwilliger rondleidingen gegeven en in de tuin gewerkt. Op maandag 12 Juli bezoeken we de tuin van Hein en Gon van Doorn, Nieuwstraat 4 te Nederweert. Ook trouwe leden van Groei en Bloei die een prachtige tuin hebben met borders, een vijver en ook veel kuipen en potten met zomerbloeiende planten. Door de vele kuipen bloeien er de hele zomer veel bloemen. De hele tuin ligt er keurig verzorgd bij. Aanvulling Contactadressen werkgroepen Op de groene -binnenzijde vindt u de contactadressen van onze werkgroepen. Voor de Volkstuinengroep de Donckhof is de volgende aanvulling van toepassing: Secretaris is: Dhr Kees Huibregtse Bimmel, Sijlkensstraat XS Someren; T: ; E: donckhof@gmail.com

8 BLOEMSCHIKCURSUSSEN In september 2010 gaan we weer nieuwe bloemschik cursussen opstarten onder deskundige leiding. Bij voldoende belangstelling twee beginnerscursussen, één in Asten en één in Someren en een gevorderdencursus in Someren. De cursussen vinden plaats op de onderstaande data: A: Beginners te Asten: op de dinsdagavonden: 2010: 14 sept. 12 okt. 9 nov. 14 dec. 2011: 11 jan. 8 febr. 8 mrt. 12 apr. B: Beginners te Someren: op de woensdagavonden: 2010: 8 sept. 13 okt. 10 nov. 8 dec. 2011: 12 jan. 9 febr. 9 mrt. 13 apr. Ondergetekende: Naam:.. Lid/geen lid Adres: Postcode:. Woonplaats: Telefoon: Wenst deel te nemen aan de cursus: A. Beginners te Asten B. Beginners te Someren C. Gevorderden te Someren (Doorstrepen wat niet van toepassing is) Opgeven bij: Mw. N. v. Roosmalen, Deken Brantsstr. 12, 5711 AH Someren. Tel.: w.v.roosmalen@wxs.nl C: Gevorderden te Someren: op de donderdagavonden: 2010: 9 sept. 14 okt. 11 nov. 2 dec. 2011: 13 jan. 10 febr. 10 mrt. 14 apr. Aanvang uur. Kosten voor 8 lessen (incl.koffie/thee en instructiebladen) 44,-- voor leden en 60,-- voor niet-leden van Groei en Bloei. U kunt zich voor één van de cursussen opgeven op het onderstaande adres. Graag vóór 18 juli Deelnemers krijgen nog bericht vóór de cursussen beginnen. Voor een bezoek aan de website van het Toon Kortooms Park klik hier:

9 Eendags-excursie op zaterdag 19 juni o.a. naar Paleis Soestdijk in Baarn en een mooie tuin in IJsselstein Op deze dag gaan we eerst koffie drinken in de Oranjerievan Paleis Soestdijk. Daarna gaan we in groepen het Paleis van binnen bekijken. We hebben voor het bezoek in PaleisSoestdijk, 48 entree kaarten besteld. Er kunnen dus nietmeer personen mee op deze dag.deelname aan deze reis is in volgorde van binnenkomst.tussen de middag verblijven we in Baarn. Daarna gaan wenaar de tuin van Paula de Bruin, Achtersloot 88, IJsselstein.Deze romantische tuin is 5000 m2. groot, met veel borders en daarin een enorme verscheidenheid aan planten en rozen.het diner hebben we in Zeeland. Programma: Vertrek Sporthal, Lienderweg om 7.15 uur Vertrek gemeentehuis Someren 7.30 uur De kosten voor deze reis zijn voor leden 60,-- en voor niet-leden 65,--. Inbegrepen in deze prijs zijn: Buskosten, 1 x koffie / thee + gebak in de Oranjerie, entree Paleis, entree tuin + koffie in IJsselstein en diner in Zeeland. Opgave voor deze reis uiterlijk tot 12 juni bij Martien Peters, Wolfsberg 63, 5721 HS Asten, tel Mail: m.peters17@chello.nl Opgave reis 19 juni naar Paleis Soestdijk. Naam: Adres: Woonplaats tel:. Deelname aantal personen lid. en pers. geen lid.

10 Waar wonen onze leden per 1 mei 2010 Mill 2 Veldhoven 1 Valkenswaard 1 Riethoven 2 Luyksgestel 1 Heeze 27 Leende 3 Eindhoven 1 Bakel 2 Nuenen 2 Helmond 8 Brouwhuis 1 Someren 81 Lierop 17 Someren Eind 7 Mierlo 5 Someren Heide 16 Aarle Rixtel 1 Asten 87 Mariahout 1 Asten Heusden 29 Deurne 6 Asten Ommel 5 Vlierden 1 Liessel 14 Neerkant 3 Helenaveen 5 Griendtsveen 2 Milheeze 3 Meijel 15 Wanssum 1 Heibloem 1 Kronenberg 1 Grashoek 6 Weert 12 Ell 1 Nederweert Eind 7 Nederweert 33 Ospel 27 Budel 11 Budel Schoot 3 Maarheeze 4 Budel Dorplein 3 Soerendonk 1 Gastel 1 Sterksel 11 Haelen 1 Heibloem 1 Heythuisen 3 Bree (B) 1 Helchteren (B) 1 Hamont (B) 1 Ovivat Waimes (B) 1 Ostingersleben (D) 1 BEGUNSTIGERS Primasta Potgrond Stegen SZ Asten Boomkwekerij Nagel, Hugterweg RB Someren- Heide Totaal 482 leden bij afd. Asten/Someren. Bij de huisartsen/fysio praktijken en kapperszaken in Asten en Someren worden 42 boekjes bezorgd.

2008 jaar afdeling Asten-Someren

2008 jaar afdeling Asten-Someren 2008 jaar afdeling Asten-Someren van de voorzitter. Eindelijk is het dan zover. Alle werkgroepen hebben uitstekend werk verricht. De puntjes staan op de i. De festiviteiten kunnen beginnen. Zaterdag 24

Nadere informatie

I Volkel. Mariaheide. Veghel Landhorst. Erp. Boerdonk. Mariahout De Mortel. Beek en Donk. Lieshout. Best Aarle-Rixtel Milheeze.

I Volkel. Mariaheide. Veghel Landhorst. Erp. Boerdonk. Mariahout De Mortel. Beek en Donk. Lieshout. Best Aarle-Rixtel Milheeze. Water Sint Michielsgestel 3 Volkel kaart 7 van Mariaheide Ledeacker Sint Anthonis Wijbosch Veghel Landhorst Gemonde Schijndel Eerde Erp Boekel Venhorst Oploo Langenberg Zijtaart Keldonk Huize Padua Kasteren

Nadere informatie

AD(H)D poli voor kinderen

AD(H)D poli voor kinderen AD(H)D poli voor kinderen De AD(H)D poli is bedoeld voor kinderen en jongeren die, vaak van jongs af aan, aandachts- en concentratieproblemen hebben en/of hyperactief en/of impulsief gedrag vertonen. Deze

Nadere informatie

Een ding is in ieder geval duidelijk. Onze leden vinden elkaar als tuinliefhebber, maar ook als mens.

Een ding is in ieder geval duidelijk. Onze leden vinden elkaar als tuinliefhebber, maar ook als mens. Jaargang 29, nr.4 oct/nov 2009 Van de voorzitter De klaverbloem in bruidswit buigt zich teder naar de hommel als ware het haar minnaar. Het blijft verbazen hoe leden elkaar aanvoelen. Hoe makkelijk en

Nadere informatie

Een Smile uit Onze Volkstuinen (Mw. van Stiphout)

Een Smile uit Onze Volkstuinen (Mw. van Stiphout) Afdeling Asten - Someren okt-dec2015; jaargang 36 nr.1 Een Smile uit Onze Volkstuinen (Mw. van Stiphout) Alg.Lezing 8 okóber Tuin hele jaar door Alg.Lezing 24 november Succulenten ca. Rabobank Clubkas

Nadere informatie

I I I I. Bijlage III - Beschermde gebieden waterhuishouding, attentiegebieden en natte natuurparels. Verordening water Noord-Brabant, artikel 3.

I I I I. Bijlage III - Beschermde gebieden waterhuishouding, attentiegebieden en natte natuurparels. Verordening water Noord-Brabant, artikel 3. Bijlage - Beschermde gebieden waterhuishouding, attentiegebieden en natte natuurparels 6 Hilvarenbeek kaart 3 van 3 landgoed s Heerenvijvers Annanina s rust Landgoed Gorp en Roovert t Stuk Diessen Oostelbeers

Nadere informatie

Overzicht van de bronnen in de Digitale Stamboom van het RHC Eindhoven.

Overzicht van de bronnen in de Digitale Stamboom van het RHC Eindhoven. Overzicht van de bronnen in de Digitale Stamboom van het RHC Eindhoven. In onderstaand overzicht treft u alle bronnen aan, die zijn opgenomen in de Digitale Stamboom. U kunt de bronnen op naam doorzoeken

Nadere informatie

AD(H)D poli voor kinderen

AD(H)D poli voor kinderen AD(H)D poli voor kinderen De AD(H)D poli is bedoeld voor kinderen en jongeren die, vaak van jongs af aan, aandachts- en concentratieproblemen hebben en/of hyperactief en/of impulsief gedrag vertonen. Deze

Nadere informatie

Overzicht van de bronnen in de Digitale Stamboom van het RHC Eindhoven.

Overzicht van de bronnen in de Digitale Stamboom van het RHC Eindhoven. Overzicht van de bronnen in de Digitale Stamboom van het RHC Eindhoven. In onderstaand overzicht treft u alle bronnen aan, die zijn opgenomen in de Digitale Stamboom. U kunt de bronnen op naam doorzoeken

Nadere informatie

Samenvatting onderzoek verhuisbehoeften en beoordeling beschikbaar woningaanbod

Samenvatting onderzoek verhuisbehoeften en beoordeling beschikbaar woningaanbod Samenvatting onderzoek verhuisbehoeften en beoordeling beschikbaar woningaanbod Verhuisbehoefte Asten Cranendonck Heeze Leende Laarbeek Someren In de gemeente* In Asten, Cranendonck Heeze Leende, Laarbeek

Nadere informatie

AD(H)D poli voor kinderen

AD(H)D poli voor kinderen AD(H)D poli voor kinderen De AD(H)D poli is bedoeld voor kinderen en jongeren die, vaak van jongs af aan, aandachts- en concentratieproblemen hebben en/of hyperactief en/of impulsief gedrag vertonen. Deze

Nadere informatie

Inhoudsopgave Pag. Adresgegevens Hermes... 2 Afwijkende dienstregeling... 3 Kalender... 4 Belangrijkste bestemmingen... 5 Tabellen...

Inhoudsopgave Pag. Adresgegevens Hermes... 2 Afwijkende dienstregeling... 3 Kalender... 4 Belangrijkste bestemmingen... 5 Tabellen... Inhoudsopgave Pag. Adresgegevens Hermes... 2 Afwijkende dienstregeling... 3 Kalender... 4 Belangrijkste bestemmingen... 5 Tabellen... 8 1 Adresgegevens Hermes Hoofdkantoor Bezoekadres: Postadres: Hermes

Nadere informatie

Bijlage IV - Beschermde gebieden waterhuishouding, attentiegebieden en natte natuurparels. kaart 21 van 31

Bijlage IV - Beschermde gebieden waterhuishouding, attentiegebieden en natte natuurparels. kaart 21 van 31 Zoek 14 De Moeren kaart 1 van 31 Klein Zundert Oude Buissche Heide Wallsteyn Zundert Lange Gooren Achtmaal Wernhout Mariënville Krochten Matjens 0 Bron ondergrond: Copyright 013 Topografische Dienst voor

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

Overzicht najaarscompetitie 2018 TV de Ren

Overzicht najaarscompetitie 2018 TV de Ren Overzicht najaarscompetitie 2018 TV de Ren Aanvoerder Ronde: 1 2 3 4 5 6 7 Do Av 13/09 20/09 27/09 04/10 11/10 18/10 25/10 De Ren 1 2e kl Afd 1 DD 17+ Anja van Bussel De Ren 1 2e kl Afd 1 DD 17+ U T U

Nadere informatie

Boxmeer } Milheeze } Helmond Station Meijel } Deurne Helenaveen } Deurne Deurne } Asten } Someren } Heeze } Geldrop Boekel } Gemert } Deurne

Boxmeer } Milheeze } Helmond Station Meijel } Deurne Helenaveen } Deurne Deurne } Asten } Someren } Heeze } Geldrop Boekel } Gemert } Deurne 23 26 462 466 468 Boxmeer } Milheeze } Helmond Station Meijel } Deurne Helenaveen } Deurne Deurne } Asten } Someren } Heeze } Geldrop Boekel } Gemert } Deurne 2014 Geldig vanaf 15 december 2013 Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Zondag 28 apr. Oranje Bingo Vrijdag 10 mei Spreekuur wijkagent en

Nadere informatie

Voorwoord. De ontwikkeling in beeld

Voorwoord. De ontwikkeling in beeld De keuze van Savant 2015-2016 Voorwoord De langdurige zorg in Nederland wordt hervormd om de zorg toegankelijk en betaalbaar te houden. Ook de visie op zorg is veranderd. Er is een verschuiving van Zorgen

Nadere informatie

Vrijwilliger bij Savant zorg... U krijgt er veel voor terug!

Vrijwilliger bij Savant zorg... U krijgt er veel voor terug! Vrijwilliger bij Savant zorg... U krijgt er veel voor terug! superfijn zinvol gezellig dankbaar gastvrij Welkom thuis We horen het regelmatig van onze ruim achthonderd vrijwilligers: bij Savant Zorg voel

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016 Ouderen 1 ONTMOETINGSCENTRUM DE ROOS Adres: Beekstraat 29 6001 GG Weert Tel: 0495-688190 (tijdens kantooruren) 0495-688199 (buiten kantooruren) Fax: 0495-537299

Nadere informatie

Najaar 2013 Rotstuin Martien Vlemmix, Lierop

Najaar 2013 Rotstuin Martien Vlemmix, Lierop Afdeling Asten - Someren november 2013-januari 2014 jaargang 34 nr..2 Najaar 2013 Rotstuin Martien Vlemmix, Lierop Dendrologie Bloemschikdemonstratie Alg. Kerstinloopavond 21 nov-19 dec-16 jan 28 nov 17

Nadere informatie

L25 Landbouw kg

L25 Landbouw kg L25 Landbouw 0-2500 kg L25-03 Dirk Jutten Leende Ford Major 93,54 85,83 179,37 1 L25-09 Hans Rops Evertsoord Ford 4600 89,92 86,38 176,3 2 L25-07 Niels Dortmans Erp MF 87,12 79,18 166,3 3 L25-08 Erik van

Nadere informatie

Let op; Plaats uw containers en het kunststof vóór 7.30 uur aan de weg. GFT KUNSTSTOF & DRANKKARTON REST GROFVUIL

Let op; Plaats uw containers en het kunststof vóór 7.30 uur aan de weg. GFT KUNSTSTOF & DRANKKARTON REST GROFVUIL WIJK A ma 04 jan ma 11 jan ma 11 jan wo 20 jan ma 18 jan ma 25 jan ma 08 feb wo 17 feb ma 01 feb ma 08 feb ma 07 mrt wo 16 mrt ma 15 feb ma 22 feb ma 04 apr wo 13 apr ma 29 feb ma 07 mrt ma 02 mei wo 11

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KBO AFDELING PRINSENBEEK

NIEUWSBRIEF KBO AFDELING PRINSENBEEK NIEUWSBRIEF KBO AFDELING PRINSENBEEK Secretariaat: Schoolstraat 17, 4841 XC Prinsenbeek tel: 06-25008445. JAARGANG 31 rienus.huijbregts@casema.nl www.kboprinsenbeek.nl website: Bankrekening: NL07 RABO

Nadere informatie

Verslag Activiteiten Zomervakantie 2014

Verslag Activiteiten Zomervakantie 2014 Verslag Activiteiten Zomervakantie 2014 Maandag 28 juli 2014: een dagje dierenpark. Onze eerste activiteit was een dagje naar het dierenpark in Overloon. Iedereen ging gezellig mee, behalve Linda en Bas

Nadere informatie

Herfstnieuws van de Haagse Hofdame

Herfstnieuws van de Haagse Hofdame Herfstnieuws van de Haagse Hofdame Kloostertuin Kwekerij Hof te Dieren Herfst in de Kloostertuin Het is herfst maar door het droge voorjaar zijn er nog maar weinig herfstkleuren te zien. Wel bloeien de

Nadere informatie

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEEK:

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEEK: BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEEK: Ma 25-11 groep 7 en 8 theatervoorstelling Thema ouderavond Di 26-11 Wo 27-11 Do 28-11 groep 7 hightech automotive campus groep 8 naar Jan van Brabant Vr 29-11 groep 3-4 naar

Nadere informatie

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij FlexFlits 02 juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij 02-07 Senn Aarts gr. 1-2b 6 jaar 04-07 Marc Vliegenberg gr. 6 10 jaar 07-07 Thijs Manders gr. 4 8 jaar 09-07 Naomi

Nadere informatie

Wonen met verpleegzorg Vertrouwd wonen met passende zorg

Wonen met verpleegzorg Vertrouwd wonen met passende zorg Wonen met verpleegzorg Vertrouwd wonen met passende zorg Inhoudsopgave blz 4 Vertrouwd wonen met passende zorg Onze diensten 6 8 10 12 Verpleegzorg voor mensen met dementie Zelfstandig wonen met zorg voor

Nadere informatie

Verpleegzorg Vertrouwd wonen met passende zorg

Verpleegzorg Vertrouwd wonen met passende zorg Verpleegzorg Vertrouwd wonen met passende zorg Inhoudsopgave blz 4 Vertrouwd wonen met passende zorg Onze diensten 6 8 10 12 Verpleegzorg voor mensen met dementie Zelfstandig wonen met zorg voor mensen

Nadere informatie

Wonen met zorg en service Zelfstandig wonen met zorg in de nabijheid

Wonen met zorg en service Zelfstandig wonen met zorg in de nabijheid Wonen met zorg en service Zelfstandig wonen met zorg in de nabijheid Inhoudsopgave blz 4 6 8 Prettig en sfeervol wonen bij Savant Wonen met zorg en service Zelfstandig wonen in een woonzorgcentrum in uw

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Activiteit Oliebollen en spelletjes. Mrt / Apr In je agenda :

NIEUWSBRIEF. Activiteit Oliebollen en spelletjes. Mrt / Apr In je agenda : Mrt / Apr 2018 Activiteit Oliebollen en spelletjes Het was de eerste keer dat we in 2018 elkaar weer ontmoeten en we de mogelijkheid hadden elkaar de beste wensen over te brengen. Traditiegetrouw had de

Nadere informatie

Open Tuinen Editie 2015

Open Tuinen Editie 2015 Afdeling Asten - Someren mei-juni 2015 jaargang 35 no.4 Open Tuinen Editie 2015 Do.7 mei Ma 16 juni Zo. 21 juni (Open Tuinen Dag) Ma 22 juni 19-24 juni Tuinenreis Engeland Za 29 aug. Eendags Tuinenreis

Nadere informatie

Wij heten deze kinderen en hun ouders van harte welkom en we hopen dat ze een goede tijd bij ons op school zullen hebben.

Wij heten deze kinderen en hun ouders van harte welkom en we hopen dat ze een goede tijd bij ons op school zullen hebben. KERNNIEUWS januari 2016 E mail van de school: Website: cbs-dekern@picto.nl www.cbs-de-kern.picto.nl dat Uw ogen ons hebben gezien vol mededogen. dat we alles mochten zeggen vreugde en verdriet in Uw handen

Nadere informatie

Dit object wordt u aangeboden door:

Dit object wordt u aangeboden door: Dit object wordt u aangeboden door: Makelaarskantoor Adriaan van den Heuvel Agrarisch Onroerend Goed Bedrijfs Onroerend Goed Woningmakelaardij Hoofdstraat 155 5706 AL HELMOND (Mierlo-Hout) Tel.: 0492-66

Nadere informatie

Laatste update Een voorlopig overzicht van toernooi-data in 2019 bij andere verenigingen rondom Eindhoven.

Laatste update Een voorlopig overzicht van toernooi-data in 2019 bij andere verenigingen rondom Eindhoven. Een voorlopig overzicht van toernooi-data in 2019 bij andere verenigingen rondom Eindhoven. Vereniging Plaats O19 O17 O15 O13 O12 O11 O10 O9 & O8 Mini's D.V.S. Aalst 21-jun 29-jun 16-jun 22-jun 15-jun

Nadere informatie

Horst aan de Maas. Horst, Hegelsom Horst, Meterik. Grubbenvorst. Koningslust. Budel Schoot Budel Dorplein

Horst aan de Maas. Horst, Hegelsom Horst, Meterik. Grubbenvorst. Koningslust. Budel Schoot Budel Dorplein Postcode gebieden 5091-5096 5211-5298 5341-5349 5351 5373-5375 5380-5385 5387-5389 5400-6010 6020-6035 6039 6086-6094 6590-6599 Postcode Specifiek 5091 Oost- West- en Middelbeers 5094 Reusel, Lage Mierde

Nadere informatie

Welkom. Wedstrijdsecretariaat en toernooileiding: Wedstrijdsecretariaat en toernooileiding zijn in handen van Marieke Stienen.

Welkom. Wedstrijdsecretariaat en toernooileiding: Wedstrijdsecretariaat en toernooileiding zijn in handen van Marieke Stienen. Welkom Welkom bij het NWC/ING-Pinkstertoernooi editie 2015 Het is ons wederom gelukt een compleet programma op te zetten voor de minipupillen, F-, E-, D- en C-teams. Mocht u tijdens het NWC/ING Pinkstertoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

Jaarverslag Waterspel

Jaarverslag Waterspel Jaarverslag 2016 Haageind 31, 5751BB, Deurne Telefoon: 0493-320457 e-mail: info@ossenbeemd.nl website: http://www.ossenbeemd.nl Waterspel De Ossenbeemd blijft vernieuwen! De gemeente Deurne heeft ons begin

Nadere informatie

St. Nicolaasmiddag zondagmiddag 26 nov uur t/m uur.

St. Nicolaasmiddag zondagmiddag 26 nov uur t/m uur. 1947 2017 Nieuwsbrief november 2017. St. Nicolaasmiddag zondagmiddag 26 nov. 14.00 uur t/m 16.00 uur. Kleur deze kleurplaat en breng deze mee op de Sinterklaasmiddag 26 november in ons buurthuis! Naam:

Nadere informatie

Publieksjaarverslag Zorg in de regio voor mensen met een verstandelijke beperking en kinderen met een ontwikkelingsachterstand

Publieksjaarverslag Zorg in de regio voor mensen met een verstandelijke beperking en kinderen met een ontwikkelingsachterstand Publieksjaarverslag 2011 Zorg in de regio voor mensen met een verstandelijke beperking en kinderen met een ontwikkelingsachterstand Op het Rijtven gaat van alles gebeuren. In 2011 werden alle kabels en

Nadere informatie

Zaal open / Thuis spelende Teams najaar 2018

Zaal open / Thuis spelende Teams najaar 2018 Zaal open / Thuis spelende Teams najaar 2018 Zaal is open: Dinsdag Vrijdag van 20.00 tm 22.30 Vrijdag van 20.00 tm 24.00 21-08-18 24-08-18 28-08-18 31-08-18 04-09-18 07-09-18 11-09-18 14-09-18 DEURNE 1

Nadere informatie

Programmaboekje EHBO-seizoen 2015-2016. EHBO Rossum en EHBO Saasveld

Programmaboekje EHBO-seizoen 2015-2016. EHBO Rossum en EHBO Saasveld Programmaboekje EHBO-seizoen 2015-2016 EHBO Rossum en EHBO Saasveld In dit boekje: Bestuurssamenstelling EHBO Rossum Bestuurssamenstelling EHBO Saasveld Informatie over Jeugd EHBO Planning EHBO Rossum

Nadere informatie

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg.

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg. Februari 2016 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Ik wens je veel succes met het vinden van een leuke stageplaats en veel plezier bij het stage lopen.

Ik wens je veel succes met het vinden van een leuke stageplaats en veel plezier bij het stage lopen. Beste leerling, Ben je dit schooljaar op zoek naar een leuke en leerzame maatschappelijke stageplaats? Kijk dan snel in deze folder. Je vindt er stageplaatsen dichtbij de natuur. Je kunt als stagiair meehelpen

Nadere informatie

Hartelijk dank Bep en Cor Bosgieter voor het maken van de foto s!!

Hartelijk dank Bep en Cor Bosgieter voor het maken van de foto s!! Het Tooropje September 2016 www.chtoorop.nl Mededelingen Ventilatiesysteem recreatiezaal Tijdens het openingsfeest was het weer eens voelbaar dat het ventilatiesysteem in de zaal niet naar behoren functioneert.

Nadere informatie

1. INLEIDING VEILIGHEID RITTEN MAART RITTEN APRIL RITTEN MEI RITTEN JUNI

1. INLEIDING VEILIGHEID RITTEN MAART RITTEN APRIL RITTEN MEI RITTEN JUNI Routeboek 2016 Inhoudsopgave 1. INLEIDING... 3 3. VEILIGHEID... 5 4. RITTEN MAART 2016... 6 5. RITTEN APRIL 2016... 11 6. RITTEN MEI 2016... 16 7. RITTEN JUNI 2016... 21 8. RITTEN JULI 2016... 25 9. RITTEN

Nadere informatie

TE KOOP. Plaats: Luyksgestel. Adres: Sengelsbroeksestraat ,= v.o.n. Bouw uw droomhuis op een uitstekende locatie

TE KOOP. Plaats: Luyksgestel. Adres: Sengelsbroeksestraat ,= v.o.n. Bouw uw droomhuis op een uitstekende locatie TE KOOP Plaats: Luyksgestel Adres: Sengelsbroeksestraat Prijs: 210.000,= v.o.n. Bouw uw droomhuis op een uitstekende locatie Ligging Op een landelijke locatie in de gemeente Bergeijk (kerkdorp Luyksgestel)

Nadere informatie

Programmaboekje EHBO-seizoen 2013-2014. EHBO Rossum en EHBO Saasveld

Programmaboekje EHBO-seizoen 2013-2014. EHBO Rossum en EHBO Saasveld Programmaboekje EHBO-seizoen 2013-2014 EHBO Rossum en EHBO Saasveld In dit boekje: Bestuurssamenstelling EHBO Rossum Bestuurssamenstelling EHBO Saasveld Informatie over Jeugd EHBO Planning EHBO Rossum

Nadere informatie

Zaal open / Thuis spelende teams voorjaar 2019

Zaal open / Thuis spelende teams voorjaar 2019 Zaal open / Thuis spelende teams voorjaar 2019 Zaal is open: Dinsdag van 20.00 tm 22.30 Vrijdag van 20.00 tm 24.00 8-1-2019 4-1-2019 15-1-2019 11-1-2019 22-1-2019 18-1-2019 29-1-2019 25-1-2019 5-2-2019

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Trainings schema

Trainings schema Sept. Okt Nov. Zwem houding Vlinderslag Rugcrawl 31-8-2017 Do 1e training DT 1-10-2017 Zo 1-11-2017 Wo 1-9-2017 Vr 2-10-2017 Ma BT - DT 2-11-2017 Do ITT 2-9-2017 Za 3-10-2017 Di 3-11-2017 Vr 3-9-2017 Zo

Nadere informatie

Sociale Alliantie. Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomsten. Vervoerskosten kunnen op verzoek worden vergoed.

Sociale Alliantie. Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomsten. Vervoerskosten kunnen op verzoek worden vergoed. Europees Jaar ter bestrijding van armoede en sociale uitsluiting Lokale Sociale Agenda 2010 Regionale instructie- en werkbijeenkomsten Vrijdag 19 februari Leiden regio Noord- en Zuid-Holland Dinsdag 2

Nadere informatie

Trainingsprogramma. Seizoen 2009-2010

Trainingsprogramma. Seizoen 2009-2010 Trainingsprogramma Seizoen 2009-2010 2009 - Maquis Import Maquis Import is leverancier van de volgende merken: Om professioneel te werken met Société Provençale d Aromathérapie, Les Gavots de Provence

Nadere informatie

VRIJWILLIGER IN BORNHOLM. Daar zit muziek in!

VRIJWILLIGER IN BORNHOLM. Daar zit muziek in! VRIJWILLIGER IN BORNHOLM Daar zit muziek in! Woonzorgcentrum Amstelring Bornholm Amstelring Bornholm is een woonzorgcentrum in Hoofddorp. In dit centrum wonen 150 bewoners en verblijven 30 revalidanten.

Nadere informatie

HARDERWIJK EN OMSTREKEN. (opgericht in 1887) Secretariaat: Mw. H. Koekoek J.P. Heyelaan 56, 3842 CL Harderwijk Telefoon: 0341-415257

HARDERWIJK EN OMSTREKEN. (opgericht in 1887) Secretariaat: Mw. H. Koekoek J.P. Heyelaan 56, 3842 CL Harderwijk Telefoon: 0341-415257 HARDERWIJK EN OMSTREKEN (opgericht in 1887) Secretariaat: Mw. H. Koekoek J.P. Heyelaan 56, 3842 CL Harderwijk Telefoon: 0341-415257 Groei & Bloei De Tuinliefhebbers September 2013 Misschien komt er na

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2015 Emilie Lindenbergh Een nieuw begin Binnenkort de nieuwe website! Kunstschilder

Nieuwsbrief 2015 Emilie Lindenbergh Een nieuw begin Binnenkort de nieuwe website! Kunstschilder Nieuwsbrief 2015 Emilie Lindenbergh Een nieuw begin Binnenkort de nieuwe website! Kunstschilder Exposities: Kloosterkapel, Kerkstraat 8, Vorstenbosch tot 9 maart Expositie in de (h)artgalerij in het Brinkhuis,

Nadere informatie

Rogstraat 22, 5361 GR Grave T 06 41 77 77 61. Cursusaanbod 2010-2011. Quiltkamer

Rogstraat 22, 5361 GR Grave T 06 41 77 77 61. Cursusaanbod 2010-2011. Quiltkamer Rogstraat 22, 5361 GR Grave T 06 41 77 77 61 info@an3na.nl www.an3na.nl Cursusaanbod 2010-2011 2011 Quiltkamer Alles voor patchwork & quilten Patchworkstoffen, materialen Cursussen, workshops BEE & little

Nadere informatie

R04-MIDFOND-AFDELING,

R04-MIDFOND-AFDELING, R04-MIDFOND-AFDELING, wedvlucht: J38-SENS, za 20-sep-2014 10:00 uur, duiven: 690, deelnemers: 49 NO V.PR NAAM INZL WOONPLAATS AD AFSTAND JR-RINGNR GT D-ZUIV-TYD M/MIN 0EZ BEDRAG PUNTC NOC ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Camping Vossenberg Centrumweg 17 8162 PT Epe Tel: 0578-613800 info@campingvossenberg.nl www.campingvossenberg.nl SPORT EN SPEL SPROOKJES Iedere dag (m.u.v. zaterdag) leuke sporten

Nadere informatie

TE KOOP. Unieke kans en mogelijkheden!

TE KOOP. Unieke kans en mogelijkheden! TE KOOP Plaats: Milheeze Adres: Wildeman Vraag- Op aanvraag prijs: Nog slechts 1 te koop Unieke kans en mogelijkheden! NOG SLECHTS 1 TE KOOP! Op een aantrekkelijke locatie in het buitengebied van Milheeze

Nadere informatie

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni WEEKKAART 30 mei 3 juni 2016 www.prinsesirene.nl teamvergadering MAANDAG 30 mei DINSDAG 31 mei Ouderavond WOENSDAG 1 juni DONDERDAG 2 juni VRIJDAG 3 juni Jaarstudiedag - Alle kinderen zijn vrij!!! Start

Nadere informatie

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond!

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Voor de 3 e keer organiseren we de Nationale Diabetes Challenge in de gemeente Heumen, Mook & Middelaar. Samen met andere diabetespatiënten én zorgverleners

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

Graag willen we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen bij De Beeldhouwwinkel.

Graag willen we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen bij De Beeldhouwwinkel. De Beeldhouwwinkel Nieuwsbrief juli 2013 Beste klanten van De Beeldhouwwinkel, Graag willen we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen bij De Beeldhouwwinkel. Winkel in Amsterdam De meesten hebben

Nadere informatie

tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst.

tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst. tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst. Week 50: 9 t/m 15 december Een engel bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Een engel bij Maria, Lucas 1:26-38 Maria en Elisabet, Lucas 1:39-56 Week 51: 16 t/m 22 december

Nadere informatie

NOORD-LIMBURG MC SPAT.LAB. TOERTOCHT PAG 11

NOORD-LIMBURG MC SPAT.LAB. TOERTOCHT PAG 11 19 april 2004 NOORD-LIMBURG TOERTOCHT PAG 11 Vervolg route naar Valkenswaard (gezien vanaf de laatste aanwijzing) 220.3 Voor het viaduct links ri WEERT 220.5 VRW / Einde weg, Links 222.9 VRW / Einde weg,

Nadere informatie

Laatste update Een voorlopig overzicht van toernooi-data in 2017 bij andere verenigingen rondom Eindhoven.

Laatste update Een voorlopig overzicht van toernooi-data in 2017 bij andere verenigingen rondom Eindhoven. Een voorlopig overzicht van toernooi-data in 2017 bij andere verenigingen rondom Eindhoven. Vereniging Plaats O18 & O19 O16 & O17 O14 & O15 O12 & O13 O10 & O11 O8 & O9 O6 & O7 DVS Aalst 3 juni 4 juni 20

Nadere informatie

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: 381995 of 06.34204870 of 06.43753307 fietsdagtocht donderdag 27 juni wandeltocht woensdag 10 juli opening de Achtertuin

Nadere informatie

Iedereen is van harte welkom Zie hieronder

Iedereen is van harte welkom Zie hieronder NIEUWSBRIEF Secr. Cor Knoop Fresiastraat 24 4921 HC Made Tel 062-683642 e.mail: caknoop@hetnet.nl jaargang 15 nummer 4, augustus 2012 Uitnodiging 1 Hierbij nodigen wij U uit voor de dagexcursie naar de

Nadere informatie

Bartiméus nieuwsbrief. Vrije Tijd

Bartiméus nieuwsbrief. Vrije Tijd Bartiméus nieuwsbrief Vrije Tijd Week 29 19 juli 2019 Agenda 19 juli Start zomerseizoen 11 aug eerste wedstrijd FC Utrecht- PEC Zwolle 2-5 sept Fietsvierdaagse Doorn Mededelingen De zomervakantie begint

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Voorzitter: Anja Gijsbertsen Secretaris: Petra van Heese ad interim

NIEUWSBRIEF. Voorzitter: Anja Gijsbertsen Secretaris: Petra van Heese ad interim NIEUWSBRIEF Voorzitter: Anja Gijsbertsen voorzitter@latulipe.net Secretaris: Petra van Heese ad interim secretarislatulipe@gmail.com www.latulipe.net April 2017 1e Huppelclub 10.00 uur 1e Inloopmiddag

Nadere informatie

5 e Jaargang no. 9 Augustus 2015

5 e Jaargang no. 9 Augustus 2015 5 e Jaargang no. 9 Augustus 2015 01. Foto van de maand ZOMER met als thema ZOMERS ETEN EN DRINKEN. Aanvullende info Foto van de maand : 1. Foto maken in de hoogste resolutie (beste camerastand). 2. In

Nadere informatie

De nieuwsbrief zal ook dit jaar weer tweewekelijks op donderdag verschijnen. Dit zijn de data waarop de nieuwsbrief verschijnt.

De nieuwsbrief zal ook dit jaar weer tweewekelijks op donderdag verschijnen. Dit zijn de data waarop de nieuwsbrief verschijnt. BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Wo 14-9 Trektocht groep 7 Do 15-9 Trektocht groep 7 Vr 16-9 Trektocht groep 7 Ma 19-9 Studiedag; alle kinderen hebben vrij Di Wo 21-9 Do 22-9 Vr 23-9 Ma 26-9 20-9 19.00 uur

Nadere informatie

Geachte ouder(s) / verzorger(s),

Geachte ouder(s) / verzorger(s), 8 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij de eerste nieuwsbrief van 2018! Goed om elkaar weer te ontmoeten na twee vrije weken. We wensen alle kinderen, ouders en alle anderen die betrokken zijn bij onze

Nadere informatie

Van het bestuur. Nederlands Kampioenschappen. 7e jaargang, nummer 30 13 januari 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00

Van het bestuur. Nederlands Kampioenschappen. 7e jaargang, nummer 30 13 januari 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

Activiteiten overzicht

Activiteiten overzicht Activiteiten overzicht Breukelen, Kockengen, Nieuwer ter Aa najaar 2015 'Het Trefpunt' Beatrixstraat 9A 3621 ET Breukelen per 01 januari 2016 nieuwe locatie: 1 e etage t Heycop 2 3621 WD Breukelen tel:

Nadere informatie

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 14 juli Musical, 19.30 uur in Overloon 15 juli Wisselochtend 16 juli Campingdag Picknick en ouderbedankactiviteit, 17.00

Nadere informatie

UITSLAG AFD.3 Totaal (X) VANUIT Narbonne (int.) MET 197 DUIVEN OP 27/07/18 OM UUR OB-Z97-BLAD 1

UITSLAG AFD.3 Totaal (X) VANUIT Narbonne (int.) MET 197 DUIVEN OP 27/07/18 OM UUR OB-Z97-BLAD 1 UITSLAG AFD.3 Totaal (X) VANUIT Narbonne (int.) MET 197 DUIVEN OP 27/07/18 OM 07.15 UUR OB-Z97-BLAD 1 PLC NAAM PLAATS VER RINGNUMM AD/PR GT AFSTAND ZUIV.TYD MET/MIN PUNTEN BEDRAG 1 Comb.F&J v.schijndel

Nadere informatie

Jaarprogramma 2013 de Zwoegers 2

Jaarprogramma 2013 de Zwoegers 2 Jaarprogramma 2013 de Zwoegers 2 www.dezwoegers.nl MAART Datum Zon. 3 mrt. Zon. 10 mrt. Zon. 17 mrt. Zon. 24 mrt. Openingsrit Lille-route Schoorroute Gio-route (kort) Vertrektijd 9.30u 9.30u 9.30u 9.30u.

Nadere informatie

Meneer Rob krijgt andere taken binnen Delta-onderwijs

Meneer Rob krijgt andere taken binnen Delta-onderwijs Dinsdag 27 mei 2015 Internet: www.obsduizendpoot.nl e-mail: directie@obsduizendpoot.nll Woensdag 27 mei 2015 Internet: www.obsduizendpoot.nl E-mail: directie@obsduizendpoot.nl Woensdag 27 mei 2015 Internet:

Nadere informatie

13 maart 2014 Nr. 13

13 maart 2014 Nr. 13 13 maart 2014 Nr. 13 10/3-16/3 17/3-23/3 24/3-30/3 start project: Kunst in en uit Amersfoort Open ochtend scholen in Amersfoort studiedag groep 1 t/m 4 31/3-6/4 Beste ouder(s)/verzorger(s), Door grote

Nadere informatie

Meridiaantje nr. 18 22-05-2015

Meridiaantje nr. 18 22-05-2015 Meridiaantje nr. 18 22-05-2015 Kalender ma. 25 mei Pinksteren (alle kinderen vrij) 26, 27, 28, 29 mei 25-jarig Lustrum di. 26 mei 14.45 uur: presentatie op het plein met Fort van de Verbeelding vrij 29

Nadere informatie

Jaargang 02 nummer 02 2013. Informatieblad. Secretariaat: D. Goldenbeld. Meidoornstraat 16, 6011 RT ELL. 0495 551574 d.goldenbeld@ziggo.

Jaargang 02 nummer 02 2013. Informatieblad. Secretariaat: D. Goldenbeld. Meidoornstraat 16, 6011 RT ELL. 0495 551574 d.goldenbeld@ziggo. Jaargang 02 nummer 02 2013 Informatieblad Secretariaat: D. Goldenbeld. Meidoornstraat 16, 6011 RT ELL. 0495 551574 d.goldenbeld@ziggo.nl Agenda: 20 maart: Jaarvergadering. Aanvang 13.30 uur in Ellenhof.

Nadere informatie

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een

Nadere informatie

Hierbij hebben wij het genoegen u het jaarprogramma van de tuincommissie van de Vrouwen van Nu Gelderland aan te bieden.

Hierbij hebben wij het genoegen u het jaarprogramma van de tuincommissie van de Vrouwen van Nu Gelderland aan te bieden. Aan alle tuinclubs en afdelingsbesturen van Gelderland Hallo dames, Hierbij hebben wij het genoegen u het jaarprogramma van de tuincommissie van de Vrouwen van Nu Gelderland aan te bieden. In 2017 worden

Nadere informatie

De eerste lentedag in maart 2013

De eerste lentedag in maart 2013 Afdeling Asten - Someren maart-mei 2013 jaargang 33 nr.4 De eerste lentedag in maart 2013 Verrassingen in de schaduw Buitenexcursie Tuin & Bijen Fair Lezing 11 april 14 mei Zo. 14 april 2 www.asten.groei.nl

Nadere informatie

Ruiter Dakkapellen Veelzijdig, duurzaam en doordacht

Ruiter Dakkapellen Veelzijdig, duurzaam en doordacht Veelzijdig, duurzaam en doordacht In één dag geplaatst, met 15 jaar garantie! Ruiter Dakkapellen In de stijl van het huis! Dé dakkapelspecialist van Nederland nodigt u uit in één van de vele showrooms.

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij Nieuwsbrief Vrije Tijd week 43 25 oktober 2018 Nieuws Agenda 26 okt. : Duitse avond Zeist 26 okt. : Themasoos: Boerensoos 27 okt. : workshop herfstdecoratie 3 nov. : Lunch in Zeist ( nieuw) 9 nov. : optreden

Nadere informatie

herfstvakantie vr. 23 okt. herfstvakantie

herfstvakantie vr. 23 okt. herfstvakantie Speeldata 2015-2016 dag datum van tot omschrijving competitie wo 26 aug. jeugd 18.00 20.00 vrij spelen wo 2 sept. jeugd 18.00 20.00 training wo 9 sept. jeugd 18.00 20.00 training senioren 20.00 22.30 CKS

Nadere informatie

Pensioendesk Nederland biedt in samenwerking met Extendum. Vaktechnische bijeenkomsten 2013 One-stop-shopping: ieder kwartaal 2 vakgebieden

Pensioendesk Nederland biedt in samenwerking met Extendum. Vaktechnische bijeenkomsten 2013 One-stop-shopping: ieder kwartaal 2 vakgebieden Pensioendesk Nederland biedt in samenwerking met Extendum Vaktechnische bijeenkomsten 2013 One-stop-shopping: ieder kwartaal 2 vakgebieden Waardering voorjaar 2013 gem. 8.3 Als accountant in het MKB volgt

Nadere informatie

Jaargang 25 Nr. 3. Vrije dagen. Bijzondere activiteiten. Avondbijeenkomsten

Jaargang 25 Nr. 3. Vrije dagen. Bijzondere activiteiten. Avondbijeenkomsten Jaargang 25 Nr. 3 Vrije dagen 17 okt. Groep 1-2-3 vrij 20-24 okt. Alle kinderen herfstvakantie Bijzondere activiteiten 14 okt. Kamp groep 1-2-3 15 okt. Kamp groep 1 t/m 8 16 okt. Kamp groep 4 t/m 8 17

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond District Zuid II

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond District Zuid II CATEGORIE : D-Elftal (regio 2) VERENIGING : Blauw Geel '38/Jumbo Te : Veghel ACCOMMODATIE : Sportpark Prins Willem Alexander Tel.: 0413-365704 CONTACTPERSOON : Herman de Wilde Tel.: 06-20677366 TOERNOOI

Nadere informatie

Inhoud van de cursussen van DLB, najaar 2012

Inhoud van de cursussen van DLB, najaar 2012 Inhoud van de cursussen van DLB, najaar 2012 Hieronder volgt een beschrijving van de cursussen die vanuit het project DLB in het najaar van 2012 worden georganiseerd. Er zijn drie cursussen, bedoeld voor:

Nadere informatie

Schaatsclinics en sportieve evenementen

Schaatsclinics en sportieve evenementen STUUP sport Schaatsclinics en sportieve evenementen Stoomcursus schaatsen Schaatspret voor peuters & kleuters Schaatspret voor kinderen Schaatsles met vrienden Privéles Personeelsuitjes Wie zijn wij? STUUPsport

Nadere informatie

Districtsvergadering te Schiedam 24 augustus '11. Districtsvergadering woensdag 24 augustus 2011. Westfrankelandsestraat 11 Schiedam

Districtsvergadering te Schiedam 24 augustus '11. Districtsvergadering woensdag 24 augustus 2011. Westfrankelandsestraat 11 Schiedam Districtsvergadering woensdag 24 augustus 2011 Westfrankelandsestraat 11 Schiedam 1 NBB district Delft 2 1 Agenda 3 Opening en welkom Doel van de bijeenkomst Te bespreken onderwerpen Wensen verenigingen

Nadere informatie

D E V R I E N D E N K R A N T

D E V R I E N D E N K R A N T J a a r g a n g 2, n u m m e r 8 D E V R I E N D E N K R A N T S e p t e m b e r 2 0 0 9 IN DEZE NIEUWSBRIEF VAN ONZE VOORZITTER JUBILEUMRECEPTIE EEN PAAR FOTO S NIEUW VOORZITTER JEUGDCOMMISSIE REGELING

Nadere informatie

Op 21 maart is er een dansvoorstelling voor onze groep: Wiewawit

Op 21 maart is er een dansvoorstelling voor onze groep: Wiewawit Kijk ook eens naar onze website met heel mooie foto s: www.sbodebrigantijn.nl Jaargang 16 Februari 2016 Nieuw gebouw Zondag 28 februari heeft de Brigantijn een opendag in het nieuwe gebouw de Vlieger.

Nadere informatie