Turnkring Thorhovzw. Bij vragen kan je terecht bij: De Smet Gerda 015/ na 18u

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Turnkring Thorhovzw. Bij vragen kan je terecht bij: De Smet Gerda 015/ na 18u"

Transcriptie

1 Turnkring Thorhovzw Bij vragen kan je terecht bij: De Smet Gerda 015/ na 18u Bel Brigitte 015/ na 18u op dinsdag en donderdag Alle info vind je ook op de website:

2 TRAININGEN SEIZOEN Discipline : Recreatief toestelturnen (TTJ en TTM) voor dames en heren Afdeling Geboren in Trainen op Lidgeld Kleuters Jongens en meisjes woensdag van tot Meisjes 1 en woensdag van tot Meisjes 3 en woensdag van tot Meisjes 5 en woensdag van tot Jongens maandag van tot Conditiegym volwassenen +18 jaar maandag van tot Groepsindeling : Kleuters, meisjes : op basis van leeftijd. Meisjes 5 6, jongens: op basis van leeftijd en behaald niveau..

3 TRAININGEN SEIZOEN Discipline: Turnsters: gym + trampoline Turners: recreatief toestelturnen (TTJ) Recré@: toestelturnen op recreatief niveau Competitie meisjes: toestelturnen op wedstrijdniveau Afdeling Trainen op Lidgeld Turnsters en Turners Meisjes en jongens + 12 jaar maandag van tot en/of vrijdag van tot of Recre@ Meisjes en jongens maandag van tot en donderdag van tot * Free-running jongens zondag van tot enkel voor geselecteerden Competitie meisjes Uren worden individueel bepaald (tot max.11.30) Max * Groepsindeling: Recre@ en competitie meisjes: op basis van selectieproeven. * bedrag moet in 2 x worden betaald. (september en januari) Free-running jongens: na testtraining

4 Sporthal Sport.Vlaanderen Hofstade-Heide Tervuursesteenweg 1981 HOFSTADE Inschrijven kan online voor reeds aangesloten leden vanaf dinsdag 15 augustus. De voorrangsregeling voor reeds aangesloten leden valt weg vanaf maandag 3 september. Vanaf maandag 3 september heeft iedereen de mogelijkheid om online in te schrijven. De inschrijving is pas definitief na betaling en aanvaarding van het lidmaatschap Er zijn slechts 2 inschrijvingsmomenten: september 2018 en januari Turnkring Thorho vzw is aangesloten bij de Gymnastiekfederatie en is verzekerd volgens de wettelijke bepalingen. Het turnjaar loopt van september tot eind mei/begin juni. Er is geen les tijdens de schoolvakanties voor recreatieve groepen tot 12 jaar. Turnkring Thorho vzw behaalde het kwaliteitslabel Q4Gym.

5 Hoe betaal je het lidgeld? Via overschrijving : Iban: BE Bic: KREDBEBB van Turnkring Thorho vzw, Sint-Pietersstraat 4, 1980 Zemst. Vermeld naam + voornaam + geboortejaar. Te betalen bedrag:.. Gebruik één overschrijving per lid. Tijdens de maand september en januari kan je op woensdag ook betalen met bancontact in de zaal tussen en u. Opgelet: de inschrijving is pas definitief wanneer de club de betaling ontvangen heeft. Medisch attest Zijn er aandachtspunten waar wij tijdens onze activiteiten rekening mee moeten houden, stuur ons dan uw opmerking per mail naar info@turnkringthorho.be. Voor compititie gym TTM is een medisch attest ingevuld door een erkende sportarts vereist.

6 Hoe kom ik aan een cluboutfit? Om mee te doen aan onze turnlessen heb je niet veel nodig. Een short en een T- shirt volstaan. Voor deelname aan wedstrijden of demonstraties is een cluboutfit vereist. Voor de gewone lessen is een turnpak een aanrader: de pakjes zijn sterk, je kan er op een soepele en veilige manier mee bewegen en ze zijn gemakkelijk in onderhoud. Op volgende dagen is er een pasmoment voorzien in de zaal: Maandag 8 en 15 oktober 2018 en 14 en 21 januari 2019 van tot 19.00u Woensdag 10 en 17 oktober 2018 en 16 en 23 januari 2019 van tot 18.30u Passen is echt wel noodzakelijk want de maatjes vallen klein uit. Wil je een turnoutfit bestellen, dan vul je een bestelbrief in en bezorgt deze samen met het vereiste bedrag aan Brigitte. De aankoopprijs bedraagt 30 euro. Eind december en begin maart worden de pakjes geleverd.

7 Huishoudelijk reglement voor niet-competitieve groepen van Turnkring Thorho vzw Art. 1. Thorho vzw is aangesloten bij de turnsportfederatie Gymfed vzw. Door de betaling van het lidgeld aan Thorho vzw ben je aangesloten bij de turnkring en kan je de lessen volgen. De verzekering lichamelijke ongevallen is inbegrepen in het lidgeld en dekt alle activiteiten georganiseerd door of via de turnkring. De lidkaart is je bewijs van aansluiting. Deze lidkaart kan je zelf afprinten via je Gymfedaccount. Art. 2. Het turnseizoen begint op 10 september en duurt tot 31 mei. Elke gymnast die zich wil aansluiten moet zich online inschrijven voor de start van de lessen via de link op onze website. Je moet het lidgeld betalen vóór 1 oktober. Je bent pas lid van de club -en verzekerd- nadat het lidgeld betaald werd. Art. 3. De gymnasten zijn vijf minuten voor het begin van de les aanwezig in de kleedkamer. Ze luisteren naar de trainers en verzamelen op de plaats die de trainers aangeven. De gymnasten kunnen ingeschakeld worden om te helpen bij het plaatsen van de toestellen. Voor, tijdens en na de lessen blijven de gymnasten niet rondhangen in de kleedkamers of de cafetaria. Art. 4. De lessen stoppen op het voorziene uur. De trainers kunnen aan de gymnasten vragen om te helpen bij het opruimen van de toestellen. De gymnasten verlaten de zaal niet vooraleer zij daartoe de toestemming gekregen hebben van de trainers.

8 Art. 5. Gymnasten jonger dan 12 jaar worden op het einde van de les afgehaald in de kleedkamer. De turnkring zorgt niet voor opvang. Kan je jouw kind niet op tijd afhalen, dan verwittig je de hoofdtrainer van de groep voor de start van de les. Art. 6. Wanneer je een ongeval oploopt tijdens de lessenreeksen of een activiteit georganiseerd door Thorho vzw, wat doe je dan: 1. Vraag aan de trainer een formulier Aangifte van lichamelijk ongeval. De trainer moet hier eerst een aantal vragen op invullen. Je kan dit formulier ook terugvinden op je Gymfed-account. 2. Vul jouw deel van het formulier volledig in. Laat het deel voor de arts invullen in het ziekenhuis of bij de huisarts. 3. Scan uw aangifte formulier in en mail het door naar binnen de 48 uur. 4. De verzekeringsmaatschappij zal je twee formulieren thuis toesturen. Formulier 1, het bewijs van genezing, moet je laten invullen door de behandelende dokter. Formulier 2, de terugbetaling door de mutualiteit, moet je laten invullen door jouw mutualiteit. Beide formulieren stuur je ingevuld terug op naar de verzekeringsmaatschappij. Art. 7. De gymnasten zorgen ervoor dat de zaal en de kleedkamers proper blijven. Lege flesjes, blikjes, brikjes, snoeppapiertjes, enz. gooi je in een vuilbak. De gymnasten mogen alleen water in herbruikbare drinkbekers meenemen naar de zaal. Art. 8. Roken is verboden in de turnzaal en de kleedkamers. Art. 9. Om veiligheidsredenen mogen de gymnasten of de bezoekers zich niet zelfstandig begeven in de berging. Art. 10. Eveneens om veiligheidsredenen mogen gymnasten geen armbanden, uurwerken, juwelen enz. dragen tijdens de lessen. Heb je lange haren dan moet je een staart maken.

9 Art. 11. Gymnasten moeten aangepaste sportkledij dragen tijdens de lessen. Tijdens wedstrijden en telkens wanneer de turnleiding dit oplegt, is de cluboutfit verplicht. Zorg ervoor dat je op alle kledij je naam zet. Verloren voorwerpen kan je opvragen bij de zaalwachter van de sporthal Hofstade-Heide. Art. 12. Als je gedurende langere tijd de lessen niet kan volgen, verwittig je best de hoofdtrainer van jouw groep. Art. 13. Leden mogen geen nevenactiviteiten organiseren in naam van Thorho vzw zonder goedkeuring van het bestuur. De inkomsten en uitgaven van zo n activiteiten zullen binnen de boekhouding van de vzw gecontroleerd worden. Art. 14. De gymnasten moeten zich ook houden aan de algemene regels die gelden in de sporthal Hofstade-Heide, opgelegd door de directie van Sport.Vlaanderen. Art. 15. Het bestuur beslist over de globale groepsindeling en kan nieuwe disciplines inrichten of afschaffen. De hoofdtrainers van de wedstrijdgroepen beslissen over de verdeling van de gymnasten binnen de verschillende groepen en houden daarbij rekening met leeftijd, vaardigheden en inzet. De trainers beslissen welke gymnasten in aanmerking komen voor wedstrijdgroepen. Gymnasten of hun ouders kunnen hierover uitleg vragen aan de hoofdtrainer van de groep. Het bestuur kan bemiddelend optreden in geval van onenigheid. Art. 16. In het belang van de gymnasten is het aan te raden de trainers in te lichten van alle zaken zoals blessures, letsels, allergieën, enz. die een invloed kunnen hebben op een veilige deelname aan de lessen of activiteiten die door Thorho vzw worden georganiseerd.

10 Art. 17. De adresgegevens worden opgeslagen in een elektronisch bestand. De leden of hun wettelijke vertegenwoordigers kunnen de opgeslagen gegevens raadplegen en er eventueel wijzigingen in aanbrengen. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt in het kader van de activiteiten die Thorho vzw organiseert. Ze worden niet voor commerciële doeleinden gebruikt. Thorho vzw respecteert de regels van de GDPR. Art. 18. Pesten of onsportief gedrag kan niet bij turnkring Thorho vzw. Als gymnasten of hun ouders problemen ervaren, kunnen zij dit melden bij de hoofdtrainer van de groep of bij het Aanspreekpunt Integratie (Lili De Smet Art 19. Foto s en filmpjes genomen tijdens de lessen en activiteiten kunnen gebruikt worden voor publicatie op onze website, facebook pagina en promotiemateriaal. Art 20. Door de aansluiting bij de club verklaart u automatisch akkoord te gaan met het huishoudelijk reglement. Art. 21. Het bestuur beslist over alle onvoorziene omstandigheden die niet geregeld worden door dit huishoudelijk reglement of door de statuten. Dit reglement werd herzien en goedgekeurd door de Raad van Bestuur op 30 augustus Het Huishoudelijk reglement treedt in werking vanaf 10 september 2018.

Turnkring Thorho vzw

Turnkring Thorho vzw Turnkring Thorho vzw Bij vragen kan je terecht bij: De Smet Gerda 015/61.04.33 na 18u E-mail: info@turnkringthorho.be Bel Brigitte 015/61.22.36 na 18u op dinsdag en donderdag Alle info vind je ook op de

Nadere informatie

Onthaalbrochure Seizoen

Onthaalbrochure Seizoen Onthaalbrochure Seizoen 2016-2017 Welkom De trainers en het bestuur van Artgym heten jullie van harte welkom in de leukste, tofste, gezelligste turnclub van Kapellen! In deze onthaalbrochure vinden jullie

Nadere informatie

Welkom bij de tofste gymclub.

Welkom bij de tofste gymclub. Welkom bij de tofste gymclub. Wil je van turnen jouw sport maken? Bij Sterk en Lenig Drongen zit je zeker goed! We bieden onze leden een gezonde, zinvolle en sociale vrijetijdsbesteding aan in een gezellige

Nadere informatie

E L T U R N C L U B S T A P A R A A T H A S S

E L T U R N C L U B S T A P A R A A T H A S S 2017-2018 E L T U R N C L U B S T A P A R A A T H A S S Sta Paraat-P.H.H. Hasselt Sta Paraat-P.H.H Hasselt behoort, met ruim 650 leden, tot één van de grootste sportclubs van Vlaanderen. We zijn aangesloten

Nadere informatie

Welkom bij de tofste gymclub.

Welkom bij de tofste gymclub. Welkom bij de tofste gymclub. Wil je van turnen jouw sport maken? Bij Sterk en Lenig Drongen zit je zeker goed! We bieden onze leden een gezonde, zinvolle en sociale vrijetijdsbesteding in een gezellige

Nadere informatie

Het Turnerke. Mei 2019

Het Turnerke. Mei 2019 1 Het Turnerke 2 Beste gymnasten en ouders, Zondag 2 juni 2019 is de laatste les voor de recreatieve groepen. Voor de wedstrijdgroepen eindigt het turnseizoen op zaterdag 22 juni 2019. ORIËNTATIEGROEP

Nadere informatie

INFOBROCHURE Turnkring Olympia Zonhoven

INFOBROCHURE Turnkring Olympia Zonhoven INFOBROCHURE 2018-2019 Turnkring Olympia Zonhoven Onze werking Onze club zet zich jaarlijks in om binnen de gymnastiek en dans verschillende disciplines aan te bieden. Dit gebeurt op recrea-, selectie-

Nadere informatie

INHOUD. VISIE en MISSIE AANBOD RECREATIEVE GYMNASTIEK AANBOD ACROGYM SAMENSTELLING LIDGELD TRAININGSLOKATIES KLEDIJ

INHOUD. VISIE en MISSIE AANBOD RECREATIEVE GYMNASTIEK AANBOD ACROGYM SAMENSTELLING LIDGELD TRAININGSLOKATIES KLEDIJ SPORTJAAR 2018-2019 INHOUD VISIE en MISSIE AANBOD RECREATIEVE GYMNASTIEK AANBOD ACROGYM SAMENSTELLING LIDGELD TRAININGSLOKATIES KLEDIJ VISIE en MISSIE Missie GymClub Tienen heeft tot doel de lichamelijke

Nadere informatie

infoavond op donderdag 1 juni 2017 om 20u

infoavond op donderdag 1 juni 2017 om 20u 1 2 Beste gymnasten en ouders, Woensdag 31 mei 2017 is de laatste les voor de recreatieve groepen. Voor de wedstrijdgroepen eindigt het turnseizoen op vrijdag 23 juni 2017. ORIËNTATIEGROEP OPGELET!!!:

Nadere informatie

Infobrochure 2015-2016

Infobrochure 2015-2016 Infobrochure 2015-2016 www.gskvolhardingvzw.be gskvolhardingvzw@gmail.com Basisgymnastiek Jazzdans Jazzdans volwassenen Bodyfit Volksdans Welkom Welkom bij GSK Volharding vzw Wuustwezel of kortweg GSK.

Nadere informatie

Infobrochure seizoen

Infobrochure seizoen Infobrochure seizoen 2019-2020 VZW Turnkring Ten Gaerde Sporthal Ten Gaerde Jozef Mertensstraat 27A 1702 Groot-Bijgaarden Les van woensdag 4 september 2019 tot zaterdag 20 juni 2020 Hoe inschrijven in

Nadere informatie

De trainers en trainsters. Het bestuur. Adressen van de sporthallen

De trainers en trainsters. Het bestuur. Adressen van de sporthallen Onze werking Met een 35 tal trainers en 7 bestuursleden zetten wij ons jaarlijks in om op een evenwichtige en pedagogisch verantwoorde manier te zorgen voor de persoonlijke ontplooiing en de fysieke training,

Nadere informatie

STA PARAAT HEEFT HET OOK.

STA PARAAT HEEFT HET OOK. 2019-2020 STA PARAAT HEEFT HET OOK. Sta Paraat-P.H.H. Hasselt Sta Paraat-P.H.H Hasselt behoort, met ruim 650 leden, tot één van de grootste sportclubs van Vlaanderen. We zijn aangesloten bij de Gymnastiek

Nadere informatie

WELKOM BIJ TURNCLUB GYMPIC NEVELE

WELKOM BIJ TURNCLUB GYMPIC NEVELE De vereniging GYMPIC NEVELE Aangesloten bij de Gymnastiekfederatie Vlaanderen Belgische Rope Skipping Federatie Vlaanderen Locaties: Sportzaal Oostbroek in Nevele Aantal leden: 250-tal WELKOM BIJ TURNCLUB

Nadere informatie

VANAF NU ENKEL ONLINE INSCHRIJVEN!

VANAF NU ENKEL ONLINE INSCHRIJVEN! Tervuren, 27 mei 2016 Beste turners en ouders, Zondag 29 mei 2016 is de laatste les voor de recreatieve groepen. Voor de wedstrijdgroepen AGD en tumbling eindigt het turnseizoen op donderdag 23 2016. Het

Nadere informatie

Daarom is ook iedereen in onze club welkom, ongeacht afkomst, geaardheid, mentale of geestelijke beperking of beperkte fysieke beperking.

Daarom is ook iedereen in onze club welkom, ongeacht afkomst, geaardheid, mentale of geestelijke beperking of beperkte fysieke beperking. Onze werking Onze club zet zich jaarlijks in om binnen de gymnastiek en dans verschillende disciplines aan te bieden. Dit gebeurt op recrea-, selectie- en wedstijdniveau. Een gymnast/danser die de vaardigheden

Nadere informatie

Diependal 19.00u: Klaarzetten van de zaal + repetitie voor tumbling, 12+, AGD. Voormiddag: Verhuis toestellen van Diependal naar GITO

Diependal 19.00u: Klaarzetten van de zaal + repetitie voor tumbling, 12+, AGD. Voormiddag: Verhuis toestellen van Diependal naar GITO Beste ouders, Beste turnster of turner, Het TURNFEEST komt eraan, het evenement waar de leden elk jaar naar uitkijken en wekenlang naartoe werken. Op zaterdag 20 februari om 18u brengen onze gymnasten

Nadere informatie

Infobrochure seizoen

Infobrochure seizoen Infobrochure seizoen 2018-2019 VZW Turnkring Ten Gaerde Sporthal Ten Gaerde Jozef Mertensstraat 27A 1702 Groot-Bijgaarden Les van woensdag 5 september 2018 tot zaterdag 22 juni 2019 Hoe inschrijven in

Nadere informatie

talent gezocht infobrochure

talent gezocht infobrochure talent gezocht infobrochure 2019-2020 Werking Onze club, die reeds meer dan 50 jaar bestaat, zet zich jaarlijks in om beginnende gymnasten te laten kennis maken met de verschillende turndisciplines. Daarnaast

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT & ALGEMENE INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN

HUISHOUDELIJK REGLEMENT & ALGEMENE INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT & ALGEMENE INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN 2015-16 INSCHRIJVINGEN Uw inschrijving is definitief na het invullen van het inschrijvingsformulier en het betalen van het inschrijvingsgeld.

Nadere informatie

STA PARAAT HEEFT HET OOK.

STA PARAAT HEEFT HET OOK. STA PARAAT HEEFT HET OOK. Sta Paraat-P.H.H. Hasselt Sta Paraat-P.H.H Hasselt behoort, met ruim 650 leden, tot één van de grootste sportclubs van Vlaanderen. We zijn aangesloten bij de Gymnastiek Federatie

Nadere informatie

nieuw! nieuw! nieuw! ONLINE INSCHRIJVEN nieuw! nieuw! nieuw!

nieuw! nieuw! nieuw! ONLINE INSCHRIJVEN nieuw! nieuw! nieuw! nieuw! nieuw! nieuw! ONLINE INSCHRIJVEN nieuw! nieuw! nieuw! Gym-harop v.z.w. gaat mee met z n tijd! We gaan vanaf dit turnjaar gebruik maken van de online tool van Gymfed voor de inschrijvingen. M.a.w.

Nadere informatie

Daarom is ook iedereen in onze club welkom, ongeacht afkomst, geaardheid, mentale of geestelijke beperking of beperkte fysieke beperking.

Daarom is ook iedereen in onze club welkom, ongeacht afkomst, geaardheid, mentale of geestelijke beperking of beperkte fysieke beperking. Onze werking Onze club zet zich jaarlijks in om binnen de gymnastiek verschillende disciplines aan te bieden. Dit gebeurt op recrea-, selectie- en wedstijdniveau. Een gymnast die de vaardigheden en het

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Art.1 Algemeen. Het lid is pas volwaardig lid van Artgym nadat hij/zij zijn/haar lidmaatschapsbijdrage vereffend heeft. Aansluiting bij Artgym houdt ook in dat het lid (en indien

Nadere informatie

Informatieboekje Werkjaar

Informatieboekje Werkjaar Informatieboekje Werkjaar 2011-2012 Inhoud 3. Voorwoord 4. Doelstellingen 5. Uurrooster 6. Lidgelden 7. Algemene zaken 8. Kledij en foto s 9. Praktische afspraken 10. Data om te onthouden 11. Verzekering

Nadere informatie

TURNEN Grimbergen, april 2018 Beste Ouders, Beste gymnasten en dansers,

TURNEN Grimbergen, april 2018 Beste Ouders, Beste gymnasten en dansers, TURNEN Grimbergen, april 2018 Beste Ouders, Beste gymnasten en dansers, Nog 10 dagen te gaan en het is zo ver dan staan we voor een spannend weekend vol turn dansplezier! Hieronder kan u de belangrijkste

Nadere informatie

TALENTJES INFOBROCHURE WELKOM!!!

TALENTJES INFOBROCHURE WELKOM!!! TALENTJES INFOBROCHURE 2016-2017 WELKOM!!! TALENTJES Misschien turn je al even bij de Talentjes van Gym Westerlo, of misschien ben je net nieuw. We wensen je in ieder geval van harte welkom en we hopen

Nadere informatie

TUMBLING A & B INFOBROCHURE

TUMBLING A & B INFOBROCHURE TUMBLING A & B INFOBROCHURE 2016-2017 Misschien turn je al jaren bij de wedstrijdgroep Tumbling van Gym Westerlo, of misschien ben je net nieuw. We wensen je in ieder geval van harte welkom en we hopen

Nadere informatie

TUMBLING A & B INFOBROCHURE

TUMBLING A & B INFOBROCHURE TUMBLING A & B INFOBROCHURE 2017-2018 BELANGRIJKE DATA SEIZOEN 2017-2018 Try-out turnen en rope skipping: zaterdag 2 september 2017 inschrijvingen selectiegroepen: zaterdag 2 september 2017 van 10u tot

Nadere informatie

WELKOM BIJ TURNCLUB GYMPIC NEVELE

WELKOM BIJ TURNCLUB GYMPIC NEVELE De vereniging GYMPIC NEVELE Aangesloten bij de Gymnastiekfederatie Vlaanderen vzw Locatie: Sportzaal Oostbroek in Nevele Aantal leden: 250-tal WELKOM BIJ TURNCLUB GYMPIC NEVELE Je hebt gekozen om van turnen

Nadere informatie

Beslissingen van de lesgevers moeten worden gerespecteerd. Beleefdheid en respect is een must.

Beslissingen van de lesgevers moeten worden gerespecteerd. Beleefdheid en respect is een must. Clubreglement Algemeen Dansen doen we in groep en samen kunnen we er een toffe tijd van maken! Pesten is dus uitgesloten in onze club! Heb je toch problemen, kom dit dan zeker melden bij je leraar of bestuur!

Nadere informatie

KERN INFOBROCHURE

KERN INFOBROCHURE KERN INFOBROCHURE 2018-2019 BELANGRIJKE DATA SEIZOEN 2018-2019 Inschrijvingen wedstrijdgroepen: zaterdag 8 september van 10u tot 12u verplichte ledenvergadering (datum volgt eind augustus) > de ouders

Nadere informatie

Geniet nog even van de vakantie! Wij zien je graag terug in september voor een nieuw turn- en dansjaar. In deze Gymnofoon :

Geniet nog even van de vakantie! Wij zien je graag terug in september voor een nieuw turn- en dansjaar. In deze Gymnofoon : België Belgique P.B. P.P BC 6265 Activiteitenblad van Vzw Dans- en Turnkring De Gympies Hoeilaart P309981 Secretariaat en afzendadres Brusselsesteenweg 87A Verantw. Uitg. Patrick Demaerschalk Boomgaardlaan

Nadere informatie

Beste ouders en gymnasten

Beste ouders en gymnasten 23 mei 2018 Beste ouders en gymnasten Het turnseizoen 2017-2018 loopt op zijn einde, op 31 mei sluiten we de deuren van de sporthal! Het was opnieuw een bewogen jaar waar we toch met enige fierheid op

Nadere informatie

GYMAANBOD WAT IS IN HET LIDGELD INBEGREPEN?

GYMAANBOD WAT IS IN HET LIDGELD INBEGREPEN? GYMAANBOD 2016-2017 HOE INSCHRIJVEN? START TURNSEIZOEN COMPETITIE: 5 SEPTEMBER 2016 RECREA: 10 SEPTEMBER 2016 INSCHRIJVINGSMOMENT in annex sporthal 02/09/16 van 17.30-19.30 03/09/16 van 09.00-11.30 Bekijk

Nadere informatie

TUMBLING A & B 50 JAAR INFOBROCHURE

TUMBLING A & B 50 JAAR INFOBROCHURE TUMBLING A & B 50 JAAR INFOBROCHURE 2015-2016 Misschien turn je al jaren bij de wedstrijdgroep Tumbling van Gym Westerlo, of misschien ben je net nieuw. We wensen je in ieder geval van harte welkom en

Nadere informatie

Inhoudsopgave WELKOM 3 WAARVOOR STAAN WE EIGENLIJK? 4 WAT BIEDEN WE AAN? 5 WAAR TRAINEN WE? 6 HOE KAN JE LID WORDEN? 7 AFSPRAKEN 8 EEN ONGEVAL?

Inhoudsopgave WELKOM 3 WAARVOOR STAAN WE EIGENLIJK? 4 WAT BIEDEN WE AAN? 5 WAAR TRAINEN WE? 6 HOE KAN JE LID WORDEN? 7 AFSPRAKEN 8 EEN ONGEVAL? Inhoudsopgave WELKOM 3 WAARVOOR STAAN WE EIGENLIJK? 4 WAT BIEDEN WE AAN? 5 WAAR TRAINEN WE? 6 HOE KAN JE LID WORDEN? 7 AFSPRAKEN 8 EEN ONGEVAL? 9 CONTACT 10 WELKOM Beste gymnast, Beste ouder, Wij heten

Nadere informatie

TURNEN. in BRUGGE TURNEN IS TOF

TURNEN. in BRUGGE TURNEN IS TOF TURNEN in BRUGGE Lidgelden Voor een volledig turnjaar betaalt u slechts 160 (kleuterturnen & GymFit: 130). In het lidgeld is de verzekering en een Rust-Roest t-shirt inbegrepen. Met uw lidkaart ontvangt

Nadere informatie

INFOBROCHURE.

INFOBROCHURE. 2017-2018 INFOBROCHURE Beste danser en gymnast, Gymnasport is een club, opgericht in 1954, met bijna 1000 leden dat maar liefst 55 groepen heeft. Als bestuur zorgen wij samen met onze enthousiaste trainers

Nadere informatie

TRAMPOLINE B INFOBROCHURE

TRAMPOLINE B INFOBROCHURE TRAMPOLINE B INFOBROCHURE 2017-2018 BELANGRIJKE DATA SEIZOEN 2017-2018 Try-out turnen en rope skipping: zaterdag 2 september 2017 inschrijvingen selectiegroepen: zaterdag 2 september 2017 van 10u tot 12u

Nadere informatie

50 JAAR TALENTJES INFOBROCHURE WELKOM!!!

50 JAAR TALENTJES INFOBROCHURE WELKOM!!! TALENTJES 50 JAAR INFOBROCHURE 2015-2016 WELKOM!!! TALENTJES Misschien turn je al even bij de Talentjes van Gym Westerlo, of misschien ben je net nieuw. We wensen je in ieder geval van harte welkom en

Nadere informatie

T van turnen O van ontmoeten Z van zorg

T van turnen O van ontmoeten Z van zorg Missie en visie van TOZ Missie van de club De missie van Turnclub Olympia Zwijnaarde rust op 3 belangrijke pijlers: T van turnen O van ontmoeten Z van zorg TOZ geeft kinderen en jongeren vanaf 2,5j de

Nadere informatie

TRAMPOLINE B 50 JAAR INFOBROCHURE

TRAMPOLINE B 50 JAAR INFOBROCHURE TRAMPOLINE B 50 JAAR INFOBROCHURE 2015-2016 Misschien turn je al jaren bij de wedstrijdgroep Trampoline van Gym Westerlo, of misschien ben je net nieuw. We wensen je in ieder geval van harte welkom en

Nadere informatie

ZOMER 2016 LESSEN & STAGES

ZOMER 2016 LESSEN & STAGES ZOMER 2016 LESSEN & STAGES INFO ZOMERLESSEN - 10 lesweken Tennisschool Jongerenverbond vzw en haar gediplomeerde lesgevers biedt tennislessen aan op basis van het kleurensysteem van het KidsTennis project.

Nadere informatie

Enerzijds was de extra beveiliging van gegevens die de GDPR ons oplegt een belangrijke drijfveer voor ons als vereniging om de overstap te maken.

Enerzijds was de extra beveiliging van gegevens die de GDPR ons oplegt een belangrijke drijfveer voor ons als vereniging om de overstap te maken. Turnkring Rust Roest Merksplas VZW Opstal 10 2330 Merksplas info@rustroestmerksplas.be www.rustroestmerksplas.be Ondernemingsnummer: BE 0899.598.091 Rekeningnr KBC: BE70 7330 5167 1425 Beste ouder(s),

Nadere informatie

Wedstrijdgroep TOESTELTURNEN INFOBROCHURE

Wedstrijdgroep TOESTELTURNEN INFOBROCHURE Wedstrijdgroep TOESTELTURNEN INFOBROCHURE 2016-2017 Misschien turn je al jaren bij de wedstrijdgroep toestelturnen van Gym Westerlo, of misschien ben je net nieuw. We wensen je in ieder geval van harte

Nadere informatie

TRAMPOLINE A 50 JAAR INFOBROCHURE

TRAMPOLINE A 50 JAAR INFOBROCHURE TRAMPOLINE A 50 JAAR INFOBROCHURE 2015-2016 Misschien turn je al jaren bij de wedstrijdgroep Trampoline van Gym Westerlo, of misschien ben je net nieuw. We wensen je in ieder geval van harte welkom en

Nadere informatie

INFOBROCHURE RECREATIEVE GROEPEN

INFOBROCHURE RECREATIEVE GROEPEN JONG en BLIJ INFOBROCHURE RECREATIEVE GROEPEN 2014-2015 1 Recreatieve groepen SEIZOEN 2014-2015 INLEIDING Welkom aan al onze leden en hun ouders, Ik wens jullie een fantastisch nieuw seizoen. Met fierheid

Nadere informatie

Informatieboekje Werkjaar

Informatieboekje Werkjaar Informatieboekje Werkjaar 2013-2014 Inhoud 3. Voorwoord 4. Doelstellingen 5. Uurrooster 6. Lidgelden 7. Algemene zaken 8. Kledij en foto s 9. Praktische afspraken 10. Data om te onthouden 11. Verzekering

Nadere informatie

Competitie AGD Tumbling (na selectie) ALLE RECREATIEVE LESSEN STARTEN VANAF MAANDAG 2 SEPTEMBER 2019

Competitie AGD Tumbling (na selectie) ALLE RECREATIEVE LESSEN STARTEN VANAF MAANDAG 2 SEPTEMBER 2019 2019-2020 KONINKLIJKE TURNVERENIGING VZW Peuter en Ouder Kleuters Toestelturnen 1 PROEFLES voor nieuwe leden!!! Jumpfun Volwassenen Total body work-out G-Gym Gymplus (na selectie) Competitie AGD Tumbling

Nadere informatie

18 april 2017 Infovergadering

18 april 2017 Infovergadering 18 april 2017 Infovergadering www.ozeka.be Bedankt Bart & Nathalie! Sponsored by Toyota Van Dorpe Argenta -Sleeplife 2017-04-17 3 Op de agenda vandaag Algemene info rond het nieuwe zwembad Regels voor

Nadere informatie

Organisatie GymClub Tienen

Organisatie GymClub Tienen SPORTJAAR 2015-2016 Organisatie GymClub Tienen Bestuur : Tom De Wit, voorzitter & penningmeester Ann Bouchet, secretaris Kurt Smets, gymcoördinator Philippe Walczynski, activiteiten feesten en PR Contactgegevens

Nadere informatie

INFOBRIEF TURNFEEST 2018

INFOBRIEF TURNFEEST 2018 INFOBRIEF TURNFEEST 2018 TURNEN De eerste voorbereidingen voor ons turnfeest zijn volop bezig en alles wordt in gereedheid gebracht om jullie in april een schitterende vertoning te bezorgen op zaterdag

Nadere informatie

GYMGROEP HERENT VZW onthaalbrochure

GYMGROEP HERENT VZW onthaalbrochure GYMGROEP HERENT VZW onthaalbrochure Pagina 11 WELKOM Beste gymnast, Beste ouder, Graag heten we jullie welkom bij de Gymgroep. Deze brochure bevat een bundeling van alles wat je moet weten om als nieuwkomer

Nadere informatie

Chiefs Leuven info brochure seizoen Versie 18 juli 2018

Chiefs Leuven info brochure seizoen Versie 18 juli 2018 Chiefs Leuven info brochure seizoen 2018-2019 Versie 18 juli 2018 Inhoud Praktische informatie om aan te sluiten bij Ice Hockey Club Chiefs Leuven... 2 Stap 1: wat bezorg je aan Chiefs Leuven om je inschrijvingsprocedure

Nadere informatie

² Maatschappelijke Zetel

² Maatschappelijke Zetel ² Maatschappelijke Zetel Terlindenhofstraat 150 2170 Merksem Rek.nr. BE85 0682011080-06 www.klimop-rt-merksem.be Beste ouders en gymnasten, Uw zoon of dochter wil zich bij onze turn- en dansvereniging

Nadere informatie

Turnkring Hoger Op Neerpelt

Turnkring Hoger Op Neerpelt Turnkring Hoger Op Neerpelt Intern reglement (versie 2012-2013) 1. Organisatie en inschrijvingen Het is zeer belangrijk dat de Turnkring over de juiste (identiteits)gegevens beschikt van alle deelnemers.

Nadere informatie

Infobrochure Gymnastiek (basis en selectie) Acrogym (recrea en wedstrijd) Jazzdans (basis en selectie)

Infobrochure Gymnastiek (basis en selectie) Acrogym (recrea en wedstrijd) Jazzdans (basis en selectie) Infobrochure 2017-2018 Kleuterturnen Gymnastiek (basis en selectie) Acrogym (recrea en wedstrijd) G-gym Kinderdans Jazzdans (basis en selectie) Hiphop Dancemix Bodyfit Volksdans G-dans Demo dans Welkom

Nadere informatie

SPORTJAAR Datum uitgave : 04 juli 2017

SPORTJAAR Datum uitgave : 04 juli 2017 SPORTJAAR 2017-2018 Datum uitgave : 04 juli 2017 Organisatie GymClub Tienen Bestuur : Tom De Wit, voorzitter & penningmeester Ann Bouchet, secretaris Kurt Smets, gym- en kwaliteitscoördinator Aukje Warners,

Nadere informatie

INFOBROCHURE Gymfinity vzw. 1 Gymfinity vzw. Infobrochure

INFOBROCHURE Gymfinity vzw. 1 Gymfinity vzw. Infobrochure INFOBROCHURE 2018-2019 1. MISSIE, VISIE EN WAARDEN MISSIE VAN DE CLUB Gymfinity heeft tot doel bij te dragen tot de sportieve ontwikkeling en het welzijn van al haar leden en in het bijzonder de inwoners

Nadere informatie

TRAMPOLINE A INFOBROCHURE

TRAMPOLINE A INFOBROCHURE TRAMPOLINE A INFOBROCHURE 2017-2018 BELANGRIJKE DATA SEIZOEN 2017-2018 Try-out turnen en rope skipping: zaterdag 2 september 2017 inschrijvingen selectiegroepen: zaterdag 2 september 2017 van 10u tot 12u

Nadere informatie

Wedstrijdgroep ACRO INFOBROCHURE SEIZOEN

Wedstrijdgroep ACRO INFOBROCHURE SEIZOEN Wedstrijdgroep ACRO INFOBROCHURE SEIZOEN 2017-2018 BELANGRIJKE DATA SEIZOEN 2017-2018 Try-out turnen en rope skipping: zaterdag 2 september 2017 inschrijvingen selectiegroepen: zaterdag 2 september 2017

Nadere informatie

Sponsordossier WIN-WIN

Sponsordossier WIN-WIN Sponsordossier WIN-WIN 2016-2017 fondsenwerving@ogk-duffel.be 0496.62.72.17 Introductie 1600 Missie Turnkring Oefening Geeft Kracht Duffel (OGK) heeft als doel het inrichten van kwaliteitsvolle recreatieve

Nadere informatie

Tot in de les!!! infobrochure 2015-2016 Ook afdeling in Verrebroek! Vzw Kieldrecht

Tot in de les!!! infobrochure 2015-2016 Ook afdeling in Verrebroek! Vzw Kieldrecht Tot in de les!!! infobrochure 2015-2016 Ook afdeling in Verrebroek! Vzw Kieldrecht O NS AANBOD OUDER-PEUTERGYM KLEUTERGYM KLEUTERDANS DANCE KIDS RECREAGYM AIRTRACK GROEPSACRO FATBURNING STEP ACRO- recreawedstrijd

Nadere informatie

Aansluitingsdocumenten CLUBLIDMAATSCHAP 2015

Aansluitingsdocumenten CLUBLIDMAATSCHAP 2015 Aansluitingsdocumenten CLUBLIDMAATSCHAP 2015 Aanvraag voor het aansluiten als nieuwe VLP-club. 1. CLUBGEGEVENS - VERPLICHT IN TE VULLEN Officiële naam van de club Naam die op de oprichtingsstatuten vermeld

Nadere informatie

C 270 ORGANISATIE TORNOOIEN. Badminton Vlaanderen info@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.80

C 270 ORGANISATIE TORNOOIEN. Badminton Vlaanderen info@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.80 Badminton Vlaanderen info@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.80 C 270 ORGANISATIE TORNOOIEN Badminton Vlaanderen vzw Info@badmintonvlaanderen.be www.badmintonvlaanderen.be HOOFDSTUK 1. VOOR HET TORNOOI ARTIKEL

Nadere informatie

Beleidsplan JONG & BLIJ Nieuwkerken-Waas

Beleidsplan JONG & BLIJ Nieuwkerken-Waas Beleidsplan JONG & BLIJ Nieuwkerken-Waas 2013-2018 Pagina 1 van 7 INHOUDSTAFEL 1 Inleiding 2 Missie 3 Visie 4 Swot Analyse 5 Organogram 6 Behoeften 7 Doelstellingen + Actieplan 8 Goedkeuring 1. INLEIDING

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Lidgeld 1. Bij de betaling van het lidgeld ontvangt het lid het huishoudelijk reglement. Ieder lid is verplicht het huishoudelijk reglement te lezen en dit ook strikt na te leven.

Nadere informatie

INFOBROCHURE

INFOBROCHURE INFOBROCHURE 2018-2019 Welkom! De Koninklijke Ieperse Turnkring vzw is een op en top Ieperse sportclub opgericht in 1897. In den beginne een select mannen -clubje. Ondertussen voorzien we toestelturnen,

Nadere informatie

Wedstrijdgroep TOESTELTURNEN 50 JAAR INFOBROCHURE 2015-2016 WELKOM!

Wedstrijdgroep TOESTELTURNEN 50 JAAR INFOBROCHURE 2015-2016 WELKOM! Wedstrijdgroep TOESTELTURNEN 50 JAAR INFOBROCHURE 2015-2016 WELKOM! Misschien turn je al jaren bij de wedstrijdgroep toestelturnen van Gym Westerlo, of misschien ben je net nieuw. We wensen je in ieder

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement TURNKRING RUST ROEST s-gravenwezel Schilde Huishoudelijk Reglement 1. Algemeenheden Artikel 1. Onderhavig reglement regelt het dagelijks bestuur van de vereniging s-gravenwezel-schilde. Artikel 2. Ieder

Nadere informatie

Reglement keur turnen

Reglement keur turnen Reglement keur turnen G.V. Turnlust Middenmeer is een vereniging waarbij de sporten kleutergym, recreatiegym, keur turnen, steps, streetdance en trampoline springen worden beoefend. Kinderen die op recreatief

Nadere informatie

Wedstrijdgroep ACRO INFOBROCHURE SEIZOEN

Wedstrijdgroep ACRO INFOBROCHURE SEIZOEN Wedstrijdgroep ACRO INFOBROCHURE SEIZOEN 2016-2017 Misschien turn je al jaren bij de wedstrijdgroep ACRO van Gym Westerlo, of misschien ben je net nieuw. We wensen je in ieder geval van harte welkom en

Nadere informatie

Reglement A2G Basisgroepen - Pre-specialisatiegroepen Wedstrijdgroepen

Reglement A2G Basisgroepen - Pre-specialisatiegroepen Wedstrijdgroepen Inhoud 1 Missie en Visie van Acro2Gym vzw... 2 2 Basisgroepen... 2 2.1 Doelstelling van de basisgroepen binnen A2G... 2 3 Pre-specialisatiegroepen... 3 3.1 Doelstelling van de pre-specialisatiegroepen

Nadere informatie

Huisreglement X-Plosion Dance

Huisreglement X-Plosion Dance Huisreglement X-Plosion Dance - 2019-2020 Om het dansplezier bij iedereen te garanderen, hebben we enkele afspraken gebundeld in ons huisreglement. Goede afspraken maken immers goede vrienden! Algemeen

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT KONINKLIJKE TURNKRING RUST-ROEST BRUGGE vzw Nijverheidsstraat 116 8310 Assebroek 0495 20 87 24 0496 29 37 05 E-mail: info@rrb-gym.be Ondernemingsnummer : 0477276226 HUISHOUDELIJK REGLEMENT INHOUD Art.

Nadere informatie

Judoclub Latem-Deurle. Clubreglement. Meer info:

Judoclub Latem-Deurle. Clubreglement. Meer info: Judoclub Latem-Deurle Clubreglement Meer info: www.judolatemdeurle.be Versie 02 aug 2018 Clubreglement Judoclub Latem-Deurle, versie 2018 2 Beste judoka s, Beste ouders, We willen jullie graag wat meer

Nadere informatie

SAMENVATTING TAKEN VOORZITTER Omschrijving Taakspecificaties SECRETARIS Omschrijving Taakspecificaties PENNINGMEESTER Omschrijving

SAMENVATTING TAKEN VOORZITTER Omschrijving Taakspecificaties SECRETARIS Omschrijving Taakspecificaties PENNINGMEESTER Omschrijving SAMENVATTING TAKEN Hier een summiere samenvatting van taken die betrekking hebben op het besturen van onze kring. Ik heb deze al aan een functie gelinkt. Sommige van deze functies zijn vast gelegd via

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VZW JOGGINGCLUB HERZELE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VZW JOGGINGCLUB HERZELE 04-04-2015 HUISHOUDELIJK REGLEMENT JOGGINGCLUB HERZELE 1/6 HUISHOUDELIJK REGLEMENT VZW JOGGINGCLUB HERZELE 1. DOELSTELLING VAN EEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT: Dit huishoudelijk reglement is bedoeld om de

Nadere informatie

HANDBALCLUB GROOT-BIJGAARDEN INFO BROCHURE

HANDBALCLUB GROOT-BIJGAARDEN INFO BROCHURE HANDBALCLUB GROOT-BIJGAARDEN INFO BROCHURE SEIZOEN 2016 2017 HISTORIEK Onze club werd opgericht tijdens een vergadering in vzw Zolder op 18 februari 1978. De club zou zich officieel aansluiten bij de Bond

Nadere informatie

Infobrochure en richtlijnen voor de leden en hun ouders

Infobrochure en richtlijnen voor de leden en hun ouders Infobrochure en richtlijnen voor de leden en hun ouders 1. Afdelingen De Middelkerkse turnvereniging SIRENE biedt een ruim aanbod aan voor de leeftijd van 2,5 jaar tot.. jaar. Voor bepaalde groepen zijn

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG

HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG BSGO! HET LAAR HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG Januari 2015 1. Algemene informatie 1.1 Organisator Huishoudelijk reglement: NASCHOOLSE KINDEROPVANG BASISSCHOOL HET LAAR BSGO! Het Laar Laarstraat

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement BBC Lions Gent

Huishoudelijk reglement BBC Lions Gent Huishoudelijk reglement BBC Lions Gent Inhoud WIE EN WAT IS HET BESTUUR?... 2 AANSLUITING... 2 VERZEKERING... 2 TRAININGEN en WEDSTRIJDEN... 3 Training... 3 AFWEZIGHEID... 3 KLEDIJ en SPORTHYGIENE... 3

Nadere informatie

50 JAAR +14 INFOBROCHURE WELKOM!!!

50 JAAR +14 INFOBROCHURE WELKOM!!! +14 50 JAAR INFOBROCHURE 2015-2016 WELKOM!!! +14 Misschien turn je al even bij +14 van Gym Westerlo, of misschien ben je net nieuw. Misschien heb je zin om te turnen, maar twijfel je of deze groep iets

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Abada Capoeira Benelux VZW

Huishoudelijk reglement Abada Capoeira Benelux VZW Huishoudelijk reglement Abada Capoeira Benelux VZW 1.Algemene bepalingen a) De vereniging Abada Capoeira Benelux vzw is gevestigd te Gent b) Het huishoudelijk reglement is van toepassing in onverbrekelijke

Nadere informatie

De trainers en het bestuur van SPORTIVA heten jullie van harte welkom bij turnclub SPORTIVA in Sint-Gillis-Waas.

De trainers en het bestuur van SPORTIVA heten jullie van harte welkom bij turnclub SPORTIVA in Sint-Gillis-Waas. Welkom Beste ouders en leden van SPORTIVA. De trainers en het bestuur van SPORTIVA heten jullie van harte welkom bij turnclub SPORTIVA in Sint-Gillis-Waas. In deze brochure vinden jullie heel wat informatie

Nadere informatie

GYMCLUB TERNAT VZW. Informatiefolder Meer info: Telefoon Andrée: RECREATIEF TURNEN

GYMCLUB TERNAT VZW. Informatiefolder Meer info: Telefoon Andrée: RECREATIEF TURNEN RECREATIEF TURNEN KLEUTERTURNEN (start 5 september) Kennismaken met turnen doe je best op jonge leeftijd. Daarom zijn jongens en meisjes vanaf de 2e kleuterklas bij ons welkom op woensdag om 14u. Op speelse

Nadere informatie

Uw zoon of dochter wil zich bij onze turn- en dansvereniging aansluiten. Wij danken u voor het in ons gestelde vertrouwen.

Uw zoon of dochter wil zich bij onze turn- en dansvereniging aansluiten. Wij danken u voor het in ons gestelde vertrouwen. Beste ouders en gymnasten, Uw zoon of dochter wil zich bij onze turn- en dansvereniging aansluiten. Wij danken u voor het in ons gestelde vertrouwen. Lidgelden voor gymnasten voor een gans seizoen, van

Nadere informatie

Nieuwe Seizoen! Er is een uitgebreid aanbod aan speelmomenten. Hierbij een overzichtje:

Nieuwe Seizoen! Er is een uitgebreid aanbod aan speelmomenten. Hierbij een overzichtje: Seizoen 2016 2017 Nieuwe Seizoen! Onze badmintonclub is er voor iedereen die houdt van een brok leuke ontspanning en beweging. We spelen recreatief badminton en er is gelegenheid om af en toe een tornooitje

Nadere informatie

50 JAAR INFOBROCHURE SEIZOEN

50 JAAR INFOBROCHURE SEIZOEN Wedstrijdgroep ACRO 50 JAAR INFOBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 Misschien turn je al jaren bij de wedstrijdgroep ACRO van Gym Westerlo, of misschien ben je net nieuw. We wensen je in ieder geval van harte welkom

Nadere informatie

SPORTJAAR Datum uitgave : 01 augustus 2016

SPORTJAAR Datum uitgave : 01 augustus 2016 SPORTJAAR 2016-2017 Datum uitgave : 01 augustus 2016 Organisatie GymClub Tienen Bestuur : Tom De Wit, voorzitter & penningmeester Ann Bouchet, secretaris Kurt Smets, gym- en kwaliteitscoördinator Aukje

Nadere informatie

WEDSTRIJDEN KAMPIOENSCHAPPEN

WEDSTRIJDEN KAMPIOENSCHAPPEN seizoen 2019-2020 ALGEMEEN Atletiekclub Kortenberg is een officiële atletiekclub aangesloten bij de Vlaamse Atletiekliga (VAL). Wij trainen alle disciplines van atletiek. Tijdens het winterseizoen vooral

Nadere informatie

WELKOM.

WELKOM. INFOBROCHURE 19-20 WELKOM De Koninklijke Ieperse Turnkring vzw presenteert je haar nieuwe infobrochure voor het gymseizoen 19-20. In onze club bieden we toestelturnen, tumbling en demo aan voor zowel jongens

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT TURNHAL DE STERRE MORTSEL

HUISHOUDELIJK REGLEMENT TURNHAL DE STERRE MORTSEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT TURNHAL DE STERRE MORTSEL Het gebruikersreglement is een reglement van inwendige orde dat van toepassing is op de turnhal De Sterre, Drabstraat 47 in Mortsel. Het reglement treedt

Nadere informatie

Info en onthaalbrochure Turnkring Olympia

Info en onthaalbrochure Turnkring Olympia Info en onthaalbrochure Turnkring Olympia 1. Inleiding Beste sporter, ouder Wij zijn zeer blij u(w kind) als lid van onze vereniging te mogen begroeten. Velen onder jullie zijn reeds meerdere jaren lid

Nadere informatie

INTERCLUB 2019 OPGELET één

INTERCLUB 2019 OPGELET één INTERCLUB 2019 Bij iedere jaarwisseling start reeds de voorbereiding van het komende seizoen. De eerste grote activiteit is de interclub, waarvoor iedereen die wenst deel te nemen zich kan inschrijven

Nadere informatie

Infobrochure. In samenwerking met judoclub Zolder en Sporta judoclub Heusden

Infobrochure. In samenwerking met judoclub Zolder en Sporta judoclub Heusden Infobrochure Judoclub Heusden Judoclub Zolder In samenwerking met judoclub Zolder en Sporta judoclub Heusden 1. Inleiding Welkom bij judoclub Sporta Heusden en judoclub Zolder. Deze brochure geeft u veel

Nadere informatie