INFOBROCHURE Gymfinity vzw. 1 Gymfinity vzw. Infobrochure

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INFOBROCHURE Gymfinity vzw. 1 Gymfinity vzw. Infobrochure"

Transcriptie

1 INFOBROCHURE

2 MISSIE, VISIE EN WAARDEN MISSIE VAN DE CLUB Gymfinity heeft tot doel bij te dragen tot de sportieve ontwikkeling en het welzijn van al haar leden en in het bijzonder de inwoners van de gemeente Kruibeke. Gymfinity wil dit bekomen door als club zoveel mogelijk gymnastiek als andere sportieve disciplines aan te bieden, waarbij kwaliteit, naast het sportieve een centrale plaats inneemt. VISIE VAN DE CLUB Gymfinity wil dit doel realiseren door: Haar leden te laten sporten in optimale omstandigheden (begeleiding, accommodatie, structuur, aanbod); Zoveel mogelijk mensen plezier te laten beleven aan sport in het algemeen; Vaardige gymnasten te detecteren en de mogelijkheid te bieden om zich te engageren voor competitiesport, hetzij binnen de club of in samenwerking met andere clubs; Bij te dragen tot het motto een gezonde geest in een gezond lichaam ; Bij te dragen tot het bevorderen van een positieve groepsgeest, doorzettingsvermogen, discipline, het creëren van zelfvertrouwen, competitiegeest, betrokkenheid, verantwoordelijkheid, efficiëntie, kennis, empathie en pragmatisch handelen; Zich te profileren als een gezonde en kwaliteitsvolle club in alle mogelijk facetten. Gymfinty heeft het kwaliteitslabel Q4Gym en is aangesloten bij de Gymfed 2.

3 Voorstelling verschillende groepen Kleuters Kleuters vanaf 3 jaar zijn welkom. Kleuters moeten wel zindelijk zijn. Zij worden verdeeld in kleine groepen, volgens leeftijd en/of vaardigheden. De nadruk wordt gelegd op het ontwikkelen van de psychomotoriek, het aanleren van algemene basisvaardigheden en het kennismaken met de verschillende toestellen. Wij moeten helaas ook melden dat wij geen kinderen met lichamelijke of geestelijke beperkingen kunnen toelaten. Onze train(st)ers zijn hiervoor niet gekwalificeerd. Door het grote succes van het kleuterturnen, moeten wij ook vragen snel in te schrijven, want de plaatsen zijn beperkt. Trainingsuren: ZATERDAG van 15h00 tot 16h00 (1 e en 2 e kleuterklas) Lidgeld: 95 Start2gym In deze groep leren de meisjes en jongens vanaf de 3 e kleuterklas tot en met het 1 e leerjaar de basistechnieken. Kracht, lenigheid en conditie komen hier aan bod en vormen de basis van elke training. De trainers maken hier gebruik van het gymstarsprogramma van de Gymfed ( Dit programma laat toe om basiselementen en-vaardigheden uit de turnsport op een eenvoudige manier aan te leren in functie van het niveau van het kind. Vorderingen van het kind en zijn goed en correct te evalueren Trainingsuren: 3 e KLEUTERKLAS : WOENSDAG van 14h30 tot 15h30 Lidgeld: 95 1 e LEERJAAR : WOENSDAGvan 15h30 tot 16h30 3.

4 Gymstars De Gymstars (2 e en 3 e leerjaar) gaan verder met het programma dat wordt opgestart in de vorige groep. De ontwikkeling naar een hoger niveau (het programma heeft 6 niveaus) is een doelstelling en tevens een uitdaging voor elk kind. De thema s zijn : Hangen en zwaaien, rollen en rotaties, springen en landen, Verplaatsingen, Steunen en houdingen. Al deze bewegingen zijn de perfecte voorbereiding voor de doorgroei naar het toestelturnen of de acrobatische gymnastiek Trainingsuren: Woensdag van 16h30 tot 18h00 Lidgeld: 110 Gym 4 Fun In deze groep kunnen meisjes en jongens vanaf het 4 e leerjaar op recreatief niveau turnen. Ook trampoline komt hier aan bod. Kinderen die pas beginnen met turnen vanaf het 4 e leerjaar zullen in deze groep starten, maar kunnen op basis van talent wel nog doorstromen naar pré-competitiegroep van Acrogym of Toestelturnen Er wordt voor deze gymnasten verder gewerkt met het Gymstarsprogramma Trainingsuren: Zaterdag van 16h00 tot 18h00 Lidgeld:

5 Toestelturnen (TT) Gymnasten kunnen enkel na selectie worden opgenomen in deze groepen. De Recrea Groep is een groep waarin de nadruk vooral ligt op de individuele evolutie van de gymnasten. De gymnasten zullen klaargestoomd worden voor een eventuele doorgroei naar de wedstrijdploeg. Sommigen van deze gymnasten zullen echter al de mogelijkheid krijgen om aan wedstrijden deel te nemen. Trainingsuren TT RECREA(artistieke gym): Jongens Woensdag 18h 20h00 Zaterdag 09h 12h00 Meisjes Maandag 18h 20h00 Extra training na overleg trainer Donderdag Zaterdag 18h 20h00 09h-12h00 Lidgeld:

6 Acro Gymnasten kunnen enkel na selectie worden opgenomen in deze groepen. Bij De Beloften Acro krijgen de gymnasten een opleiding waar er aandacht is voor een goede houding, waar ze verschillende acroelementen aanleren e waar er wordt gewerkt aan kracht en lenigheid. Ze kunnen doorgroeien naar de wedstrijdploeg. Tijdens deze evolutie wordt er veel belang gehecht aan het individuele groeiproces. Wanneer de stap naar de wedstrijdploeg te hoog is kan de gymnast in de recrea Acroploeg de acrobatische gymnastiek verder beoefenen. De aangeleerde elementen worden hier op een recreatief niveau verder ontwikkeld. Wedstrijden op recreatief niveau voor enkele teams zijn mogelijk na beoordeling door de trainers Trainingsuren Recrea Acro: Maandag 18h00 20h00 Zaterdag 13h00 15h00 Lidgeld: 190 Trainingsuren Beloften Acro Dinsdag 18h00 20h00 Vrijdag Zondag 18h00 20h00 09h00 12h00 Lidgeld:

7 Wedstrijdploeg Acro en Toestelturnen Talentvolle gymnasten kunnen, mits interesse en na selectie, doorstromen naar de wedstrijdploeg. In deze groepen wordt er maximale aanwezigheid en inzet verwacht. Door deze manier van werken leverden gymnasten van Gymfinity al meerdere knappe prestaties, zowel op nationale als internationale wedstrijden. Trainingsuren Toestelturnen Maandag 18h00 20h00 Donderdag Zaterdag 18h00 20h00 09h00 13h00 Lidgeld: 290 Trainingsuren acrobatische gymnastiek I & B niveau Lidgeld: 400 Trainingsuren acrobatische gymnastiek A niveau Lidgeld: 450 Dinsdag Woensdag Vrijdag Zondag Dinsdag Woensdag Vrijdag Zondag 18h00 21h00 18h00 21h00 18h00 21h00 09h00 13h00 17h30-21h30 17h30-21h30 17h00-21h00 (Bovenman) 18h00-22h00 (Onderman) 09h00 13h00 7.

8 GYM Volwassenen Een gezonde geest heeft nood aan een gezond lichaam. Gymfinity wil jou daarbij helpen. Op maandag zijn er gymnastieklessen voor volwassenen. Gymnastiek is de ideale manier om in een veilige omgeving aan je gezondheid te werken. Op een recreatieve manier worden je spieren soepeler en sterker gemaakt en wordt je bloeddoorstroming bevorderd. Na een goede opwarming worden al je spiergroepen getraind en dit alles onder een deskundige begeleiding en in onze turnhal die je de mogelijkheid biedt om je (misschien verborgen) talenten volledig te ontplooien. De lessen zijn toegankelijk voor zowel mannen als vrouwen. Heb je nooit geturnd? Geen probleem, zolang je gezond wil bewegen en sporten ben je welkom. Trainngsuren Maandag 20h00 21h30 Lidgeld: 1)Hele seizoen : 125 of 2)Opgedeeld seizoen (september december: 65 /januari juni : 85 ) of 3)10 beurtenkaart : 50 8.

9 INSCHRIJVINGEN 1. U kan online inschrijven via onze website, link op tab inschrijvingen Het online inschrijven is snel en efficiënt. Graag vragen wij u dan ook zo veel mogelijk van deze mogelijkheid gebruik te maken. 2. U stort het gepaste geld op rekening: BE Met duidelijke vermelding van de naam van de gymnast en de naam van de groep. De lidgelden gelden voor een volledig turnjaar en zijn niet terugvorderbaar. 3. Wij vragen om het lidgeld voor 15 oktober 2018 te betalen a.u.b. Van zodra deze inschrijving en betaling in orde is, zal je ook bij de Gymfed geregistreerd en verzekerd worden. Je ontvangt een lidkaart van de Gymfed en bovendien zal je ook geregeld het tijdschrift Gymtalk ontvangen. Nieuwe leden (kinderen) zullen, indien zij tijdig in orde zijn met inschrijven en betalen, een club T-shirt ontvangen. 4. Gymnasten die deelnemen aan wedstrijden in I-C-B niveau zijn verplicht een medisch attest van de huisarts in te dienen tegen eind oktober. Gymnasten die deelnemen aan wedstrijden in A niveau zijn verplicht een medisch protocol in te dienen, verkregen bij een erkende arts van de Gymfed. De lijst met artsen en een medisch protocol kan je downloaden op de site van de Gymfed. Gymnasten die niet deelnemen aan wedstrijden moeten GEEN medisch getuigschrift binnenbrengen. 5. Voor het tweede aangesloten lid van hetzelfde gezin wordt een korting van 5 toegekend. Voor een derde kind bedraagt de korting 10. Voor een vierde kind bedraagt de korting Wie zijn lidgeld niet betaald = niet verzekerd!! De toegang tot de turnzaal zal geweigerd worden. 9.

10 7. Wij vragen met aandrang één(1) adres op te geven bij inschrijving. Alle ouders die een e- mailadres opgeven worden op de hoogte gehouden van al onze activiteiten. Alle communicatie verloopt via Gimme. Gelieve zo snel mogelijk hierop aan te loggen zodanig dat jullie de juiste informatie krijgen. Hoe je op Gimme moet aanloggen staat helemaal achteraan in de infobrochure beschreven. Alle wijzigingen van trainingsuren, uitnodigingen voor evenementen, nieuwtjes, etc. zullen via GIMME worden gepost. 8. Naast de turnzaal bevindt zich een postbus. Hier kan u post (ongevalsaangifte, )deponeren. Zo hopen wij dat er geen papieren achterwege blijven en dat alles bij het bestuur terechtkomt. De bus wordt meerdere keren per week geledigd. Voor verdere vragen kan u steeds terecht op 9. Het gymgala zal dit jaar plaatsvinden op 18 en 19 mei 2019 Gelieve dit reeds in jullie agenda te noteren. Aanwezigheid van ALLE gymnasten is hier gewenst. 10. Steunende leden (ouders, grootouders, sympathisanten, ) Door betaling van 40 word je steunend lid van onze club. Hierdoor ben je automatisch ook lid van de Gymfed. Door je lidmaatschap ben je verzekerd indien je zou meehelpen bij de activiteiten die onze club organiseert en je kan ook genieten van een reductie op de inkomprijs bij wedstrijden georganiseerd door de Gymfed. De lidkaart geeft ook recht op een gratis toegangskaart voor het gymgala in mei. Je stort 40 op rek. BE met duidelijke vermelding van naam en voornaam. En je stuurt een mailtje naar met vermelding van je naam, voornaam, adres en geboortedatum. (zonder geboortedatum kan je niet ingeschreven worden bij de Gymfed) : 10.

11 ONGEVAL Sporten is gezond maar een ongeluk is spijtig genoeg niet altijd te voorkomen. Heb je een letsel opgelopen tijdens de trainingen, dan dient het aangifteformulier altijd ingevuld te worden. Door de ouders, aanwezige trainer en arts. Graag het aangifteformulier binnen de 5 dagen aan onze clubverantwoordelijke bezorgen. Je kan dit aangifteformulier aan de trainer afgeven of in de brievenbus deponeren. Een kopie van deze aangifte kan je best zelf bijhouden in geval van betwisting of in geval van verlies van poststukken. De clubverantwoordelijke zal het formulier verder aanvullen en opsturen naar de Gymfed. De volledige procedure is aangehecht aan het aangifteformulier en kan je nalezen op Alle verdere afhandelingen gebeuren rechtstreeks met de Gymfed. De aangifteformulieren zijn aanwezig in de turnzaal of te downloaden van de website (rubriek: voor de gymnast aangifteformulier ongevallen) 11.

12 REGLEMENT Algemeen Tijdens de schoolvakanties en op feestdagen zijn er geen lessen. Enkel voor de wedstrijdploegen is er een aparte regeling. Eten Drinken Eten en drinken (behalve water) in de turnzalen is verboden. Er wordt niet gesnoept (ook geen kauwgom) tijdens de lessen. Alcohol, roken en drugs zijn ten strengste verboden. Kleding Kleuters: club t-shirt + short Start2Gym, Gymstars en Gym 4 Fun: club t-shirt + short of maillot Toestelturnen, Acro en wedstrijdploeg: short+ club T-shirt /aanpassend topje of maillot, in deze groepen moet men ook veronderstellen dat een aankoop van een extra maillot nodig zou kunnen zijn om aan wedstrijden deel te nemen. Het dragen van scherpe en gevaarlijke voorwerpen, sierraden evenals uurwerken zijn verboden tijdens de lessen. Lange haren worden samengebonden. Er wordt blootsvoets geturnd. Turnzaal en turnmateriaal Hou het turnmateriaal, de turnzaal, kleedkamers, toiletten en gangen proper en netjes. Afval deponeer je in de vuilbak. 12.

13 Loop nooit met buitenschoeisel in de zalen en zeker niet over de turnmatten. Verwittig onmiddellijk de trainer bij schade of gebreken. Draag steeds zorg voor het turnmateriaal. Waardevolle voorwerpen De kleedkamers zijn onbewaakt: juwelen, gsm, ipod, laat je best thuis. Gymfinity kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor verlies, diefstal of beschadiging Trainingen Van onze gymnasten verwachten wij: 1. dat zij tijdig aanwezig zijn (10 min voor aanvang) Indien je toch te laat komt in de les, ga je eerst naar de trainer om je aan te melden. Laattijdig aanwezig zijn verstoort het normale verloop van de training. Bovendien is het belangrijk dat elke gymnast een degelijke opwarming krijgt om zo kwetsuren te vermijden. Veelvuldig te laat aanwezig zijn kan leiden tot de ontzegging van de training. 2. dat zij de trainingen regelmatig bijwonen 3. aandacht en inzet Tijdens de trainingen is publiek NIET toegelaten. Ouders wachten in de hal tot het einde van de training voor het ophalen van hun kind. De deur van de turnhal blijft gesloten tijdens de training. Goedkeuring De ouders en de gymnasten geven hierbij de goedkeuring dat we van hen publicaties mogen maken op alle digitale media van Gymfinity. 13.

14 Extra reglement voor wedstrijdgymnasten: - Gymnasten die een wedstrijdseizoen starten, maken hun wedstrijdseizoen ook af. - Wedstrijdgymnasten zijn op ALLE trainingen aanwezig. Uitzonderingen bij examens, communies, - Wedstrijdgymnasten nemen deel aan alle wedstrijden die voor hun niveau georganiseerd worden. Bij kwetsuur of ziekte brengen zij op de dag van de wedstrijd een doktersbriefje binnen. Zo niet zal de boete aan de gymnasten worden doorgerekend. - Wedstrijdgymnasten zijn aanwezig op de trainingsstages die tijdens de schoolvakanties worden ingericht. In augustus start het nieuwe seizoen. Probeer in de mate van het mogelijke vakanties in juli te boeken. Kennisgevingsformulier GDPR/AVG Ook bij GYMFINITY vzw nemen we de bescherming van uw persoonlijke gegevens serieus. Op 25 mei 2018 werd de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR) van kracht. Met deze willen we u laten weten dat we uw persoonlijke gegevens hebben opgeslagen in ons ledenbeheer en deze graag blijven gebruiken. GYMFINITY vzw kan uw [naam, adres, adres en telefoonnummer] (hierna 'gegevens' genoemd) gebruiken in het kader van zijn activiteiten inzake ledenbeheer. In dit verband kunnen uw gegevens voor de hierboven uiteengezette doeleinden worden gedeeld met lesgevers en bestuursleden voor het verspreiden van activiteitsgebonden informatie binnen de organisatie van GYMFINITY vzw. (Gebruik van Gimme) Bovendien kan GYMFINITY vzw uw gegevens ook bekendmaken als GYMFINITY vzw van mening is dat de bekendmaking ervan wettelijk vereist is of in antwoord op een wettelijk verzoek. U kunt op elk gewenst moment een sturen naar waarin u aangeeft dat u uw gegevens : 14.

15 wilt laten wissen of corrigeren door GYMFINITY vzw of dat u het gebruik van uw gegevens wilt beperken of dat u wilt dat GYMFINITY vzw uw gegevens overdraagt aan een andere organisatie. Bovendien hebt u te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit. GYMFINITY vzw zal uw gegevens in geen geval langer opslaan dan noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor de persoonsgegevens worden verzameld, tenzij anders vereist door de wet. In dit verband zullen alle gegevens van leden van GYMFINITY vzw worden gewist als ze niet volledig zijn en/of als er geen zakelijke transacties hebben plaatsgevonden tussen de leden en GYMFINITY vzw gedurende twee jaar. Tot 23 september kunnen gymnasten komen proefturnen. Graag ontvingen wij uw inschrijving voor 15 oktober. Vergeet niet dat u een deel van het inschrijvingsgeld kan terugkrijgen via uw mutualiteit. Vink wenst mutualiteitsattest aan bij de online inschrijving. We sturen een gehandtekend attest door naar je

Infobrochure 2015-2016

Infobrochure 2015-2016 Infobrochure 2015-2016 www.gskvolhardingvzw.be gskvolhardingvzw@gmail.com Basisgymnastiek Jazzdans Jazzdans volwassenen Bodyfit Volksdans Welkom Welkom bij GSK Volharding vzw Wuustwezel of kortweg GSK.

Nadere informatie

WELKOM BIJ TURNCLUB GYMPIC NEVELE

WELKOM BIJ TURNCLUB GYMPIC NEVELE De vereniging GYMPIC NEVELE Aangesloten bij de Gymnastiekfederatie Vlaanderen Belgische Rope Skipping Federatie Vlaanderen Locaties: Sportzaal Oostbroek in Nevele Aantal leden: 250-tal WELKOM BIJ TURNCLUB

Nadere informatie

GYMGROEP HERENT VZW onthaalbrochure

GYMGROEP HERENT VZW onthaalbrochure GYMGROEP HERENT VZW onthaalbrochure Pagina 11 WELKOM Beste gymnast, Beste ouder, Graag heten we jullie welkom bij de Gymgroep. Deze brochure bevat een bundeling van alles wat je moet weten om als nieuwkomer

Nadere informatie

Reglement A2G Basisgroepen - Pre-specialisatiegroepen Wedstrijdgroepen

Reglement A2G Basisgroepen - Pre-specialisatiegroepen Wedstrijdgroepen Inhoud 1 Missie en Visie van Acro2Gym vzw... 2 2 Basisgroepen... 2 2.1 Doelstelling van de basisgroepen binnen A2G... 2 3 Pre-specialisatiegroepen... 3 3.1 Doelstelling van de pre-specialisatiegroepen

Nadere informatie

infoavond op donderdag 1 juni 2017 om 20u

infoavond op donderdag 1 juni 2017 om 20u 1 2 Beste gymnasten en ouders, Woensdag 31 mei 2017 is de laatste les voor de recreatieve groepen. Voor de wedstrijdgroepen eindigt het turnseizoen op vrijdag 23 juni 2017. ORIËNTATIEGROEP OPGELET!!!:

Nadere informatie

WELKOM BIJ TURNCLUB GYMPIC NEVELE

WELKOM BIJ TURNCLUB GYMPIC NEVELE De vereniging GYMPIC NEVELE Aangesloten bij de Gymnastiekfederatie Vlaanderen vzw Locatie: Sportzaal Oostbroek in Nevele Aantal leden: 250-tal WELKOM BIJ TURNCLUB GYMPIC NEVELE Je hebt gekozen om van turnen

Nadere informatie

Turnkring Thorho vzw

Turnkring Thorho vzw Turnkring Thorho vzw Bij vragen kan je terecht bij: De Smet Gerda 015/61.04.33 na 18u E-mail: info@turnkringthorho.be Bel Brigitte 015/61.22.36 na 18u op dinsdag en donderdag Alle info vind je ook op de

Nadere informatie

Infobrochure Gymnastiek (basis en selectie) Acrogym (recrea en wedstrijd) Jazzdans (basis en selectie)

Infobrochure Gymnastiek (basis en selectie) Acrogym (recrea en wedstrijd) Jazzdans (basis en selectie) Infobrochure 2017-2018 Kleuterturnen Gymnastiek (basis en selectie) Acrogym (recrea en wedstrijd) G-gym Kinderdans Jazzdans (basis en selectie) Hiphop Dancemix Bodyfit Volksdans G-dans Demo dans Welkom

Nadere informatie

VANAF NU ENKEL ONLINE INSCHRIJVEN!

VANAF NU ENKEL ONLINE INSCHRIJVEN! Tervuren, 27 mei 2016 Beste turners en ouders, Zondag 29 mei 2016 is de laatste les voor de recreatieve groepen. Voor de wedstrijdgroepen AGD en tumbling eindigt het turnseizoen op donderdag 23 2016. Het

Nadere informatie

Welkom bij de tofste gymclub.

Welkom bij de tofste gymclub. Welkom bij de tofste gymclub. Wil je van turnen jouw sport maken? Bij Sterk en Lenig Drongen zit je zeker goed! We bieden onze leden een gezonde, zinvolle en sociale vrijetijdsbesteding aan in een gezellige

Nadere informatie

Reglement A2G Basisgroepen - Specialisatiegroepen Wedstrijdgroepen

Reglement A2G Basisgroepen - Specialisatiegroepen Wedstrijdgroepen Inhoud 1 Missie en Visie van Acro2Gym vzw... 2 2 Basisgroepen... 2 2.1 Doelstelling van de basisgroepen binnen A2G... 2 3 Specialisatiegroepen... 3 3.1 Doelstelling van de specialisatiegroepen binnen A2G...

Nadere informatie

Het Turnerke. Mei 2019

Het Turnerke. Mei 2019 1 Het Turnerke 2 Beste gymnasten en ouders, Zondag 2 juni 2019 is de laatste les voor de recreatieve groepen. Voor de wedstrijdgroepen eindigt het turnseizoen op zaterdag 22 juni 2019. ORIËNTATIEGROEP

Nadere informatie

talent gezocht infobrochure

talent gezocht infobrochure talent gezocht infobrochure 2019-2020 Werking Onze club, die reeds meer dan 50 jaar bestaat, zet zich jaarlijks in om beginnende gymnasten te laten kennis maken met de verschillende turndisciplines. Daarnaast

Nadere informatie

INFOBROCHURE Turnkring Olympia Zonhoven

INFOBROCHURE Turnkring Olympia Zonhoven INFOBROCHURE 2018-2019 Turnkring Olympia Zonhoven Onze werking Onze club zet zich jaarlijks in om binnen de gymnastiek en dans verschillende disciplines aan te bieden. Dit gebeurt op recrea-, selectie-

Nadere informatie

Welkom bij de tofste gymclub.

Welkom bij de tofste gymclub. Welkom bij de tofste gymclub. Wil je van turnen jouw sport maken? Bij Sterk en Lenig Drongen zit je zeker goed! We bieden onze leden een gezonde, zinvolle en sociale vrijetijdsbesteding in een gezellige

Nadere informatie

Onthaalbrochure Seizoen

Onthaalbrochure Seizoen Onthaalbrochure Seizoen 2016-2017 Welkom De trainers en het bestuur van Artgym heten jullie van harte welkom in de leukste, tofste, gezelligste turnclub van Kapellen! In deze onthaalbrochure vinden jullie

Nadere informatie

INHOUD. VISIE en MISSIE AANBOD RECREATIEVE GYMNASTIEK AANBOD ACROGYM SAMENSTELLING LIDGELD TRAININGSLOKATIES KLEDIJ

INHOUD. VISIE en MISSIE AANBOD RECREATIEVE GYMNASTIEK AANBOD ACROGYM SAMENSTELLING LIDGELD TRAININGSLOKATIES KLEDIJ SPORTJAAR 2018-2019 INHOUD VISIE en MISSIE AANBOD RECREATIEVE GYMNASTIEK AANBOD ACROGYM SAMENSTELLING LIDGELD TRAININGSLOKATIES KLEDIJ VISIE en MISSIE Missie GymClub Tienen heeft tot doel de lichamelijke

Nadere informatie

De trainers en het bestuur van SPORTIVA heten jullie van harte welkom bij turnclub SPORTIVA in Sint-Gillis-Waas.

De trainers en het bestuur van SPORTIVA heten jullie van harte welkom bij turnclub SPORTIVA in Sint-Gillis-Waas. Welkom Beste ouders en leden van SPORTIVA. De trainers en het bestuur van SPORTIVA heten jullie van harte welkom bij turnclub SPORTIVA in Sint-Gillis-Waas. In deze brochure vinden jullie heel wat informatie

Nadere informatie

Daarom is ook iedereen in onze club welkom, ongeacht afkomst, geaardheid, mentale of geestelijke beperking of beperkte fysieke beperking.

Daarom is ook iedereen in onze club welkom, ongeacht afkomst, geaardheid, mentale of geestelijke beperking of beperkte fysieke beperking. Onze werking Onze club zet zich jaarlijks in om binnen de gymnastiek en dans verschillende disciplines aan te bieden. Dit gebeurt op recrea-, selectie- en wedstijdniveau. Een gymnast/danser die de vaardigheden

Nadere informatie

Wedstrijdgroep ACRO INFOBROCHURE SEIZOEN

Wedstrijdgroep ACRO INFOBROCHURE SEIZOEN Wedstrijdgroep ACRO INFOBROCHURE SEIZOEN 2017-2018 BELANGRIJKE DATA SEIZOEN 2017-2018 Try-out turnen en rope skipping: zaterdag 2 september 2017 inschrijvingen selectiegroepen: zaterdag 2 september 2017

Nadere informatie

50 JAAR INFOBROCHURE SEIZOEN

50 JAAR INFOBROCHURE SEIZOEN Wedstrijdgroep ACRO 50 JAAR INFOBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 Misschien turn je al jaren bij de wedstrijdgroep ACRO van Gym Westerlo, of misschien ben je net nieuw. We wensen je in ieder geval van harte welkom

Nadere informatie

KERN INFOBROCHURE

KERN INFOBROCHURE KERN INFOBROCHURE 2018-2019 BELANGRIJKE DATA SEIZOEN 2018-2019 Inschrijvingen wedstrijdgroepen: zaterdag 8 september van 10u tot 12u verplichte ledenvergadering (datum volgt eind augustus) > de ouders

Nadere informatie

TRAMPOLINE A 50 JAAR INFOBROCHURE

TRAMPOLINE A 50 JAAR INFOBROCHURE TRAMPOLINE A 50 JAAR INFOBROCHURE 2015-2016 Misschien turn je al jaren bij de wedstrijdgroep Trampoline van Gym Westerlo, of misschien ben je net nieuw. We wensen je in ieder geval van harte welkom en

Nadere informatie

Infobrochure seizoen

Infobrochure seizoen Infobrochure seizoen 2019-2020 VZW Turnkring Ten Gaerde Sporthal Ten Gaerde Jozef Mertensstraat 27A 1702 Groot-Bijgaarden Les van woensdag 4 september 2019 tot zaterdag 20 juni 2020 Hoe inschrijven in

Nadere informatie

Daarom is ook iedereen in onze club welkom, ongeacht afkomst, geaardheid, mentale of geestelijke beperking of beperkte fysieke beperking.

Daarom is ook iedereen in onze club welkom, ongeacht afkomst, geaardheid, mentale of geestelijke beperking of beperkte fysieke beperking. Onze werking Onze club zet zich jaarlijks in om binnen de gymnastiek verschillende disciplines aan te bieden. Dit gebeurt op recrea-, selectie- en wedstijdniveau. Een gymnast die de vaardigheden en het

Nadere informatie

Inhoudsopgave WELKOM 3 WAARVOOR STAAN WE EIGENLIJK? 4 WAT BIEDEN WE AAN? 5 WAAR TRAINEN WE? 6 HOE KAN JE LID WORDEN? 7 AFSPRAKEN 8 EEN ONGEVAL?

Inhoudsopgave WELKOM 3 WAARVOOR STAAN WE EIGENLIJK? 4 WAT BIEDEN WE AAN? 5 WAAR TRAINEN WE? 6 HOE KAN JE LID WORDEN? 7 AFSPRAKEN 8 EEN ONGEVAL? Inhoudsopgave WELKOM 3 WAARVOOR STAAN WE EIGENLIJK? 4 WAT BIEDEN WE AAN? 5 WAAR TRAINEN WE? 6 HOE KAN JE LID WORDEN? 7 AFSPRAKEN 8 EEN ONGEVAL? 9 CONTACT 10 WELKOM Beste gymnast, Beste ouder, Wij heten

Nadere informatie

E L T U R N C L U B S T A P A R A A T H A S S

E L T U R N C L U B S T A P A R A A T H A S S 2017-2018 E L T U R N C L U B S T A P A R A A T H A S S Sta Paraat-P.H.H. Hasselt Sta Paraat-P.H.H Hasselt behoort, met ruim 650 leden, tot één van de grootste sportclubs van Vlaanderen. We zijn aangesloten

Nadere informatie

nieuw! nieuw! nieuw! ONLINE INSCHRIJVEN nieuw! nieuw! nieuw!

nieuw! nieuw! nieuw! ONLINE INSCHRIJVEN nieuw! nieuw! nieuw! nieuw! nieuw! nieuw! ONLINE INSCHRIJVEN nieuw! nieuw! nieuw! Gym-harop v.z.w. gaat mee met z n tijd! We gaan vanaf dit turnjaar gebruik maken van de online tool van Gymfed voor de inschrijvingen. M.a.w.

Nadere informatie

T van turnen O van ontmoeten Z van zorg

T van turnen O van ontmoeten Z van zorg Missie en visie van TOZ Missie van de club De missie van Turnclub Olympia Zwijnaarde rust op 3 belangrijke pijlers: T van turnen O van ontmoeten Z van zorg TOZ geeft kinderen en jongeren vanaf 2,5j de

Nadere informatie

Geniet nog even van de vakantie! Wij zien je graag terug in september voor een nieuw turn- en dansjaar. In deze Gymnofoon :

Geniet nog even van de vakantie! Wij zien je graag terug in september voor een nieuw turn- en dansjaar. In deze Gymnofoon : België Belgique P.B. P.P BC 6265 Activiteitenblad van Vzw Dans- en Turnkring De Gympies Hoeilaart P309981 Secretariaat en afzendadres Brusselsesteenweg 87A Verantw. Uitg. Patrick Demaerschalk Boomgaardlaan

Nadere informatie

Infobrochure 2015 2016

Infobrochure 2015 2016 2015 2016 Zij steunden onze laatste turnshow Wij Zijn Fan! 4D Bodywork + Personal Coaching Basisgym Acro Airtrack Demo Tumbling Ook zij steunden onze laatste turnshow Wij zijn Fan! Advocatenkantoor Ronny

Nadere informatie

STA PARAAT HEEFT HET OOK.

STA PARAAT HEEFT HET OOK. 2019-2020 STA PARAAT HEEFT HET OOK. Sta Paraat-P.H.H. Hasselt Sta Paraat-P.H.H Hasselt behoort, met ruim 650 leden, tot één van de grootste sportclubs van Vlaanderen. We zijn aangesloten bij de Gymnastiek

Nadere informatie

Wedstrijdgroep TOESTELTURNEN 50 JAAR INFOBROCHURE 2015-2016 WELKOM!

Wedstrijdgroep TOESTELTURNEN 50 JAAR INFOBROCHURE 2015-2016 WELKOM! Wedstrijdgroep TOESTELTURNEN 50 JAAR INFOBROCHURE 2015-2016 WELKOM! Misschien turn je al jaren bij de wedstrijdgroep toestelturnen van Gym Westerlo, of misschien ben je net nieuw. We wensen je in ieder

Nadere informatie

Diependal 19.00u: Klaarzetten van de zaal + repetitie voor tumbling, 12+, AGD. Voormiddag: Verhuis toestellen van Diependal naar GITO

Diependal 19.00u: Klaarzetten van de zaal + repetitie voor tumbling, 12+, AGD. Voormiddag: Verhuis toestellen van Diependal naar GITO Beste ouders, Beste turnster of turner, Het TURNFEEST komt eraan, het evenement waar de leden elk jaar naar uitkijken en wekenlang naartoe werken. Op zaterdag 20 februari om 18u brengen onze gymnasten

Nadere informatie

Tot in de les!!! infobrochure 2015-2016 Ook afdeling in Verrebroek! Vzw Kieldrecht

Tot in de les!!! infobrochure 2015-2016 Ook afdeling in Verrebroek! Vzw Kieldrecht Tot in de les!!! infobrochure 2015-2016 Ook afdeling in Verrebroek! Vzw Kieldrecht O NS AANBOD OUDER-PEUTERGYM KLEUTERGYM KLEUTERDANS DANCE KIDS RECREAGYM AIRTRACK GROEPSACRO FATBURNING STEP ACRO- recreawedstrijd

Nadere informatie

Welkom bij Turnkring Voor Geest en Lichaam vzw.

Welkom bij Turnkring Voor Geest en Lichaam vzw. Infobrochure 2014-2015 Turnkriing Voor Geest en Liichaam vzw Welkom bij Turnkring Voor Geest en Lichaam vzw. Gemakkelijkheid halve zal je ook heel vaak de afkorting VGL vzw tegenkomen. VGL vzw is een toffe

Nadere informatie

Wedstrijdgroep TOESTELTURNEN INFOBROCHURE

Wedstrijdgroep TOESTELTURNEN INFOBROCHURE Wedstrijdgroep TOESTELTURNEN INFOBROCHURE 2016-2017 Misschien turn je al jaren bij de wedstrijdgroep toestelturnen van Gym Westerlo, of misschien ben je net nieuw. We wensen je in ieder geval van harte

Nadere informatie

50 JAAR TALENTJES INFOBROCHURE WELKOM!!!

50 JAAR TALENTJES INFOBROCHURE WELKOM!!! TALENTJES 50 JAAR INFOBROCHURE 2015-2016 WELKOM!!! TALENTJES Misschien turn je al even bij de Talentjes van Gym Westerlo, of misschien ben je net nieuw. We wensen je in ieder geval van harte welkom en

Nadere informatie

STA PARAAT HEEFT HET OOK.

STA PARAAT HEEFT HET OOK. STA PARAAT HEEFT HET OOK. Sta Paraat-P.H.H. Hasselt Sta Paraat-P.H.H Hasselt behoort, met ruim 650 leden, tot één van de grootste sportclubs van Vlaanderen. We zijn aangesloten bij de Gymnastiek Federatie

Nadere informatie

Welkom bij Turnkring Voor Geest en Lichaam vzw.

Welkom bij Turnkring Voor Geest en Lichaam vzw. Infobrochure 2018-2019 Turnkriing Voor Geest en Liichaam vzw Welkom bij Turnkring Voor Geest en Lichaam vzw. Gemakkelijkheid halve zal je ook heel vaak de afkorting VGL vzw tegenkomen. VGL vzw is een toffe

Nadere informatie

Organisatie GymClub Tienen

Organisatie GymClub Tienen SPORTJAAR 2015-2016 Organisatie GymClub Tienen Bestuur : Tom De Wit, voorzitter & penningmeester Ann Bouchet, secretaris Kurt Smets, gymcoördinator Philippe Walczynski, activiteiten feesten en PR Contactgegevens

Nadere informatie

TRAMPOLINE A INFOBROCHURE

TRAMPOLINE A INFOBROCHURE TRAMPOLINE A INFOBROCHURE 2017-2018 BELANGRIJKE DATA SEIZOEN 2017-2018 Try-out turnen en rope skipping: zaterdag 2 september 2017 inschrijvingen selectiegroepen: zaterdag 2 september 2017 van 10u tot 12u

Nadere informatie

De trainers en trainsters. Het bestuur. Adressen van de sporthallen

De trainers en trainsters. Het bestuur. Adressen van de sporthallen Onze werking Met een 35 tal trainers en 7 bestuursleden zetten wij ons jaarlijks in om op een evenwichtige en pedagogisch verantwoorde manier te zorgen voor de persoonlijke ontplooiing en de fysieke training,

Nadere informatie

TRAMPOLINE B 50 JAAR INFOBROCHURE

TRAMPOLINE B 50 JAAR INFOBROCHURE TRAMPOLINE B 50 JAAR INFOBROCHURE 2015-2016 Misschien turn je al jaren bij de wedstrijdgroep Trampoline van Gym Westerlo, of misschien ben je net nieuw. We wensen je in ieder geval van harte welkom en

Nadere informatie

Intern reglement

Intern reglement Intern reglement 2016-2017 Richtlijnen voor de gymnasten (m/v) Algemeen De gymnast is tenminste 5 minuten voor de les aanwezig. Indien er nog een andere groep aan het trainen is, wacht hij buiten tot wanneer

Nadere informatie

TUMBLING A & B INFOBROCHURE

TUMBLING A & B INFOBROCHURE TUMBLING A & B INFOBROCHURE 2016-2017 Misschien turn je al jaren bij de wedstrijdgroep Tumbling van Gym Westerlo, of misschien ben je net nieuw. We wensen je in ieder geval van harte welkom en we hopen

Nadere informatie

SPORTJAAR Datum uitgave : 01 augustus 2016

SPORTJAAR Datum uitgave : 01 augustus 2016 SPORTJAAR 2016-2017 Datum uitgave : 01 augustus 2016 Organisatie GymClub Tienen Bestuur : Tom De Wit, voorzitter & penningmeester Ann Bouchet, secretaris Kurt Smets, gym- en kwaliteitscoördinator Aukje

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Artikel 12 Algemeenheden Missie & Visie Leden Lidgeld Rechten en

Nadere informatie

- 1 - Beste clubleden, Beste ouders,

- 1 - Beste clubleden, Beste ouders, Informatiebrochure 2015-2016 Beste clubleden, Beste ouders, Voor u ligt de informatiebrochure van de Koninklijke Sint-Genesiusturngroep (KSGT), waarin wordt toegelicht wie we zijn, wat we doen, wie wat

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Lidgeld 1. Bij de betaling van het lidgeld ontvangt het lid het huishoudelijk reglement. Ieder lid is verplicht het huishoudelijk reglement te lezen en dit ook strikt na te leven.

Nadere informatie

TUMBLING A & B 50 JAAR INFOBROCHURE

TUMBLING A & B 50 JAAR INFOBROCHURE TUMBLING A & B 50 JAAR INFOBROCHURE 2015-2016 Misschien turn je al jaren bij de wedstrijdgroep Tumbling van Gym Westerlo, of misschien ben je net nieuw. We wensen je in ieder geval van harte welkom en

Nadere informatie

TUMBLING A & B INFOBROCHURE

TUMBLING A & B INFOBROCHURE TUMBLING A & B INFOBROCHURE 2017-2018 BELANGRIJKE DATA SEIZOEN 2017-2018 Try-out turnen en rope skipping: zaterdag 2 september 2017 inschrijvingen selectiegroepen: zaterdag 2 september 2017 van 10u tot

Nadere informatie

INFOBROCHURE.

INFOBROCHURE. 2017-2018 INFOBROCHURE Beste danser en gymnast, Gymnasport is een club, opgericht in 1954, met bijna 1000 leden dat maar liefst 55 groepen heeft. Als bestuur zorgen wij samen met onze enthousiaste trainers

Nadere informatie

t Is de moeite Alle info over de inschrijvingen voor sportjaar vzw Koninklijke Gymclub Flink en Fris

t Is de moeite Alle info over de inschrijvingen voor sportjaar vzw Koninklijke Gymclub Flink en Fris t Is de moeite 2 à 3 maandelijks tijdschrift van Flink en Fris P309960 jaargang 2017-2018 Nummer 1 augustus 2017 Alle info over de inschrijvingen voor sportjaar 2017-2018 vzw Koninklijke Gymclub Flink

Nadere informatie

Beste ouders en gymnasten

Beste ouders en gymnasten 23 mei 2018 Beste ouders en gymnasten Het turnseizoen 2017-2018 loopt op zijn einde, op 31 mei sluiten we de deuren van de sporthal! Het was opnieuw een bewogen jaar waar we toch met enige fierheid op

Nadere informatie

SPORTJAAR Datum uitgave : 04 juli 2017

SPORTJAAR Datum uitgave : 04 juli 2017 SPORTJAAR 2017-2018 Datum uitgave : 04 juli 2017 Organisatie GymClub Tienen Bestuur : Tom De Wit, voorzitter & penningmeester Ann Bouchet, secretaris Kurt Smets, gym- en kwaliteitscoördinator Aukje Warners,

Nadere informatie

TURNEN Grimbergen, april 2018 Beste Ouders, Beste gymnasten en dansers,

TURNEN Grimbergen, april 2018 Beste Ouders, Beste gymnasten en dansers, TURNEN Grimbergen, april 2018 Beste Ouders, Beste gymnasten en dansers, Nog 10 dagen te gaan en het is zo ver dan staan we voor een spannend weekend vol turn dansplezier! Hieronder kan u de belangrijkste

Nadere informatie

GYMAANBOD WAT IS IN HET LIDGELD INBEGREPEN?

GYMAANBOD WAT IS IN HET LIDGELD INBEGREPEN? GYMAANBOD 2016-2017 HOE INSCHRIJVEN? START TURNSEIZOEN COMPETITIE: 5 SEPTEMBER 2016 RECREA: 10 SEPTEMBER 2016 INSCHRIJVINGSMOMENT in annex sporthal 02/09/16 van 17.30-19.30 03/09/16 van 09.00-11.30 Bekijk

Nadere informatie

Judoclub "Samoerai" Assent onthaalbrochure

Judoclub Samoerai Assent onthaalbrochure Judoclub "Samoerai" Assent onthaalbrochure Wij hopen je snel op de mat te ontmoeten!! voor meer info: www.samoeraiassent.be Onze missie Vanuit een gestructureerde onderbouw wil onze judoclub Samoerai volwaardige

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Art.1 Algemeen. Het lid is pas volwaardig lid van Artgym nadat hij/zij zijn/haar lidmaatschapsbijdrage vereffend heeft. Aansluiting bij Artgym houdt ook in dat het lid (en indien

Nadere informatie

GYMCLUB TERNAT VZW. Informatiefolder Meer info: Telefoon Andrée: RECREATIEF TURNEN

GYMCLUB TERNAT VZW. Informatiefolder Meer info: Telefoon Andrée: RECREATIEF TURNEN RECREATIEF TURNEN KLEUTERTURNEN (start 5 september) Kennismaken met turnen doe je best op jonge leeftijd. Daarom zijn jongens en meisjes vanaf de 2e kleuterklas bij ons welkom op woensdag om 14u. Op speelse

Nadere informatie

PROGRAMMA BROCHURE Vzw Kieldrecht

PROGRAMMA BROCHURE Vzw Kieldrecht PROGRAMMA BROCHURE 2016-2017 Vzw Kieldrecht ONS AANBOD OUDER-PEUTERGYM KLEUTERGYM KLEUTERDANS DANCE KIDS RECREAGYM AIRTRACK GROEPSACRO FATBURNING STEP ACRO- recreawedstrijd ZUMBA ZUMBA KIDS TOTAL BODY

Nadere informatie

TRAMPOLINE B INFOBROCHURE

TRAMPOLINE B INFOBROCHURE TRAMPOLINE B INFOBROCHURE 2017-2018 BELANGRIJKE DATA SEIZOEN 2017-2018 Try-out turnen en rope skipping: zaterdag 2 september 2017 inschrijvingen selectiegroepen: zaterdag 2 september 2017 van 10u tot 12u

Nadere informatie

Huisreglement X-Plosion Dance

Huisreglement X-Plosion Dance Huisreglement X-Plosion Dance - 2019-2020 Om het dansplezier bij iedereen te garanderen, hebben we enkele afspraken gebundeld in ons huisreglement. Goede afspraken maken immers goede vrienden! Algemeen

Nadere informatie

Infobrochure seizoen

Infobrochure seizoen Infobrochure seizoen 2018-2019 VZW Turnkring Ten Gaerde Sporthal Ten Gaerde Jozef Mertensstraat 27A 1702 Groot-Bijgaarden Les van woensdag 5 september 2018 tot zaterdag 22 juni 2019 Hoe inschrijven in

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT & ALGEMENE INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN

HUISHOUDELIJK REGLEMENT & ALGEMENE INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT & ALGEMENE INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN 2015-16 INSCHRIJVINGEN Uw inschrijving is definitief na het invullen van het inschrijvingsformulier en het betalen van het inschrijvingsgeld.

Nadere informatie

INFOBROCHURE RECREATIEVE GROEPEN

INFOBROCHURE RECREATIEVE GROEPEN JONG en BLIJ INFOBROCHURE RECREATIEVE GROEPEN 2014-2015 1 Recreatieve groepen SEIZOEN 2014-2015 INLEIDING Welkom aan al onze leden en hun ouders, Ik wens jullie een fantastisch nieuw seizoen. Met fierheid

Nadere informatie

TURNEN. in BRUGGE TURNEN IS TOF

TURNEN. in BRUGGE TURNEN IS TOF TURNEN in BRUGGE Lidgelden Voor een volledig turnjaar betaalt u slechts 160 (kleuterturnen & GymFit: 130). In het lidgeld is de verzekering en een Rust-Roest t-shirt inbegrepen. Met uw lidkaart ontvangt

Nadere informatie

TURNEN dansen figure & form

TURNEN dansen figure & form Verantwoordelijke uitgever: Bart Sebreghts I Koekoekdreef 1 I 2980 Zoersel I editie augustus 2015 TURNEN dansen figure & form sport, cultuur en ontspanning online inschrijvingen OPENDEURDAG EN info inschrijvingen

Nadere informatie

PEGASUS INFORMATIEBROCHURE

PEGASUS INFORMATIEBROCHURE INFORMATIEBROCHURE Welkom in de turnclub Beste gymnasten, ouders en trainers/trainsters Het bestuur en de train(st)ers danken u voor het vertrouwen in onze turnclub. Een turnclub waar veel vrienden gemaakt

Nadere informatie

Judoclub Latem-Deurle. Clubreglement. Meer info:

Judoclub Latem-Deurle. Clubreglement. Meer info: Judoclub Latem-Deurle Clubreglement Meer info: www.judolatemdeurle.be Versie 02 aug 2018 Clubreglement Judoclub Latem-Deurle, versie 2018 2 Beste judoka s, Beste ouders, We willen jullie graag wat meer

Nadere informatie

PROGRAMMA BROCHURE vzw Kieldrecht

PROGRAMMA BROCHURE vzw Kieldrecht PROGRAMMA BROCHURE 2018-2019 vzw Kieldrecht ONS AANBOD OUDER-PEUTERGYM KLEUTERGYM KLEUTERDANS DANCE KIDS RECREAGYM AIRTRACK GROEPSACRO FITNESS ACRO wedstrijd C-niveau ZUMBA KIDS ZUMBA TUMBLING A-B-Cen

Nadere informatie

Beslissingen van de lesgevers moeten worden gerespecteerd. Beleefdheid en respect is een must.

Beslissingen van de lesgevers moeten worden gerespecteerd. Beleefdheid en respect is een must. Clubreglement Algemeen Dansen doen we in groep en samen kunnen we er een toffe tijd van maken! Pesten is dus uitgesloten in onze club! Heb je toch problemen, kom dit dan zeker melden bij je leraar of bestuur!

Nadere informatie

Beleid-selectie mei 2018

Beleid-selectie mei 2018 Beleid-selectie mei 2018 Inhoudsopgave 1. Missie/visie 2. Doelstelling 3. Lesgroepen 4. Doorstroming vanuit recreatie naar selectie 5. Wedstrijden en niveaus 6. Tijdens de trainingen 7. Opleiding stagiaires

Nadere informatie

Turnkring Palfit Paal

Turnkring Palfit Paal Turnkring Palfit Paal rope skipping dans turnen airtrack trampoline tumbling Voorwoord Turnkring Palfit Paal wil gezond, aangenaam en verantwoord sporten aanbieden voor alle leeftijden. Palfit streeft

Nadere informatie

INFOBROCHURE.

INFOBROCHURE. 2017-2018 INFOBROCHURE Beste danser en gymnast, Gymnasport is een sportclub, opgericht in 1954, met meer dan 1000 leden dat maar liefst 55 verschillende groepen heeft. Als bestuur zorgen wij samen met

Nadere informatie

Swimming Club Zaventem vzw!

Swimming Club Zaventem vzw! Welkom in de zwemschool van Swimming Club Zaventem vzw! INFORMATIEBROCHURE 03/12/2015 www.scz.be 0 Inhoud 1. Welkom! 2 2. Hoe inschrijven? 2 3. De zwemuren 3 4. Hoe verloopt de eerste les? 3 5. Het zwemseizoen

Nadere informatie

Alle informatie voor de inschrijvingen van sportjaar

Alle informatie voor de inschrijvingen van sportjaar t Is de moeite Alle informatie voor de inschrijvingen van sportjaar 2014-2015 2 à 3 maandelijks tijdschrift van Flink en Fris P309960 jaargang 2014-2015 Nummer 1 augustus 2014 vzw Koninklijke Gymclub Flink

Nadere informatie

t Is de moeite Alle info over de inschrijvingen voor sportjaar Selectietesten voor talentjes, acro starters en tumbling starters

t Is de moeite Alle info over de inschrijvingen voor sportjaar Selectietesten voor talentjes, acro starters en tumbling starters t Is de moeite 2 à 3 maandelijks tijdschrift van Flink en Fris P309960 jaargang 2018-2019 Nummer 1 augustus 2018 Alle info over de inschrijvingen voor sportjaar 2018-2019 Selectietesten voor talentjes,

Nadere informatie

Infobrochure en richtlijnen voor de leden en hun ouders

Infobrochure en richtlijnen voor de leden en hun ouders Infobrochure en richtlijnen voor de leden en hun ouders 1. Afdelingen De Middelkerkse turnvereniging SIRENE biedt een ruim aanbod aan voor de leeftijd van 2,5 jaar tot.. jaar. Voor bepaalde groepen zijn

Nadere informatie

Informatie Brochure. We zijn aangesloten bij de overkoepelende organisatie GymnastiekFederatie Vlaanderen, kortweg "GymFed".

Informatie Brochure. We zijn aangesloten bij de overkoepelende organisatie GymnastiekFederatie Vlaanderen, kortweg GymFed. INFORMATIE BROCHURE VOORWOORD Turnkring Palfit Paal wil gezond, aangenaam en verantwoord sporten aanbieden voor alle leeftijden. Palfit streeft naar een evenwicht tussen recreatie- en wedstrijdturnen,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden sportieve en culturele lessenreeksen

Algemene voorwaarden sportieve en culturele lessenreeksen Algemene voorwaarden sportieve en culturele lessenreeksen 1 Algemeen 1.1 Organisator De hoofdorganisator van de sportieve en culturele lessenreeksen is het gemeentebestuur Lummen, Gemeenteplein 13, 3560

Nadere informatie

INFOBRIEF TURNFEEST 2018

INFOBRIEF TURNFEEST 2018 INFOBRIEF TURNFEEST 2018 TURNEN De eerste voorbereidingen voor ons turnfeest zijn volop bezig en alles wordt in gereedheid gebracht om jullie in april een schitterende vertoning te bezorgen op zaterdag

Nadere informatie

OMNIGYM. Jeugdsportbeleidsplan. Jeugdsportbeleidsplan 1/9

OMNIGYM. Jeugdsportbeleidsplan.   Jeugdsportbeleidsplan 1/9 OMNIGYM Jeugdsportbeleidsplan www.omnigym.be info@omnigym.be Jeugdsportbeleidsplan 1/9 1. Inhoudsopgave OMNIGYM 1 Jeugdsportbeleidsplan 1 1. Inhoudsopgave 2 2. Inleiding 3 3. Algemene missie 3 4. Doelstelling

Nadere informatie

Info en onthaalbrochure Turnkring Olympia

Info en onthaalbrochure Turnkring Olympia Info en onthaalbrochure Turnkring Olympia 1. Inleiding Beste sporter, ouder Wij zijn zeer blij u(w kind) als lid van onze vereniging te mogen begroeten. Velen onder jullie zijn reeds meerdere jaren lid

Nadere informatie

FLIK - FLAK. Nieuwsbrief van. Afgiftekantoor : 3150 Haacht Februari-maart-april 2010

FLIK - FLAK. Nieuwsbrief van. Afgiftekantoor : 3150 Haacht Februari-maart-april 2010 België - Belgique P. B. 3150 HAACHT 2/3445 Gym Haacht vzw Poverstraat 26 3150 Haacht FLIK - FLAK Nieuwsbrief van lid van Jaargang 6 - nr. 3 / 2009-2010 Driemaandelijks Tijdschrift Afgiftekantoor : 3150

Nadere informatie

Er zijn snoepzakjes en sandwiches voorzien aan democratische prijzen.

Er zijn snoepzakjes en sandwiches voorzien aan democratische prijzen. TURNFEEST :25 november 2017. Hallo allemaal, Ons jaarlijks turnfeest gaat door op zaterdag 25 november in DIEPENDAL. Lindeboomstraat 30, 3080 Tervuren Het optreden begint stipt om 18u00. (einde voorzien

Nadere informatie

- 1 - Beste clubleden, Beste ouders,

- 1 - Beste clubleden, Beste ouders, Informatiebrochure 2018-2019 Beste clubleden, Beste ouders, Voor u ligt de informatiebrochure van de Koninklijke Sint-Genesiusturngroep (KSGT), waarin wordt toegelicht wie we zijn, wat we doen, wie wat

Nadere informatie

INFOBOEKJE

INFOBOEKJE INFOBOEKJE 2017-2018 KONINKLIJKE TURNKRING AALST vzw Secretariaat Geraardsbergsestraat 59 9300 Aalst O.N. 0656.760.868 www.turnkringaalst.be info@turnkringaalst.be 2 Welkom bij K.T. Aalst vzw Dank je wel

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Dance-Inn vzw

Huishoudelijk reglement Dance-Inn vzw Huishoudelijk reglement Dance-Inn vzw Maatschappelijke zetel: An Willaert voorzitter Grotestraat 17a 1540 Herne Mail: bestuur@dance-inn.be Dagelijks bestuur: Amy Bousard Lies Dedoncker Ine Dubois Tel:

Nadere informatie

INFOBROCHURE.

INFOBROCHURE. 2018-2019 INFOBROCHURE Beste danser en gymnast, Gymnasport is een club, opgericht in 1954, met bijna 1000 leden dat maar liefst 56 groepen heeft. Als bestuur zorgen wij samen met onze enthousiaste trainers

Nadere informatie

GYM. Gegevens van deze uitgave: Jaargang 25 - Nr augustus 2010

GYM. Gegevens van deze uitgave: Jaargang 25 - Nr augustus 2010 GYM Gegevens van deze uitgave: Jaargang 25 - Nr. 115 - augustus 2010 Colofon: GYM is het periodieke tijdschrift van turnkring Oefening Geeft Kracht Duffel. Dit clubblad verschijnt driemaandelijks en is

Nadere informatie

Informatiebrochure Leden

Informatiebrochure Leden Informatiebrochure Leden 2018-2019 Koninklijke Turnkring Gym - Harop vzw www.gym-harop.be Koninklijke Turnkring Gym-Harop vzw Welkom bij Turnkring Gym-Harop vzw. Fijn dat je aansloot en zo het vertrouwen

Nadere informatie

Enerzijds was de extra beveiliging van gegevens die de GDPR ons oplegt een belangrijke drijfveer voor ons als vereniging om de overstap te maken.

Enerzijds was de extra beveiliging van gegevens die de GDPR ons oplegt een belangrijke drijfveer voor ons als vereniging om de overstap te maken. Turnkring Rust Roest Merksplas VZW Opstal 10 2330 Merksplas info@rustroestmerksplas.be www.rustroestmerksplas.be Ondernemingsnummer: BE 0899.598.091 Rekeningnr KBC: BE70 7330 5167 1425 Beste ouder(s),

Nadere informatie

1. Vriendjesdag: zaterdag 24 juni 2017

1. Vriendjesdag: zaterdag 24 juni 2017 1. Vriendjesdag: zaterdag 24 juni 2017 Wat houdt de vriendjesdag in? 1 uur zwemmen waarvan 30 minuten les en 30 minuten vrij zwemmen Elke zwemmer mag 1 of 2 vriendjes uitnodigen. Gratis toegang voor de

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement BBC Lions Gent

Huishoudelijk reglement BBC Lions Gent Huishoudelijk reglement BBC Lions Gent Inhoud WIE EN WAT IS HET BESTUUR?... 2 AANSLUITING... 2 VERZEKERING... 2 TRAININGEN en WEDSTRIJDEN... 3 Training... 3 AFWEZIGHEID... 3 KLEDIJ en SPORTHYGIENE... 3

Nadere informatie

GYMCLUB TERNAT VZW. Informatiefolder Meer info: Telefoon Andrée: 0478/ RECREATIEF TURNEN

GYMCLUB TERNAT VZW. Informatiefolder Meer info: Telefoon Andrée: 0478/ RECREATIEF TURNEN RECREATIEF TURNEN KLEUTERTURNEN (start 6 september) Kennismaken met turnen doe je best op jonge leeftijd. Daarom zijn jongens en meisjes vanaf de 2e kleuterklas bij ons welkom op woensdag om14u. Op speelse

Nadere informatie

Selectiegroepen ROPE SKIPPING INFOBROCHURE WEDSTRIJDGROEP -15JAAR WELKOM! WEDSTRIJDGROEP +15JAAR

Selectiegroepen ROPE SKIPPING INFOBROCHURE WEDSTRIJDGROEP -15JAAR WELKOM! WEDSTRIJDGROEP +15JAAR Selectiegroepen ROPE SKIPPING INFOBROCHURE 2016-2017 WEDSTRIJDGROEP -15JAAR WELKOM! WEDSTRIJDGROEP +15JAAR Misschien spring je al jaren bij een selectiegroep rope skipping van Gym Westerlo, of misschien

Nadere informatie

Informatiebrochure Leden

Informatiebrochure Leden Informatiebrochure Leden 2019-2020 Koninklijke Turnkring Gym - Harop vzw www.gym-harop.be Koninklijke Turnkring Gym-Harop vzw Welkom bij Turnkring Gym-Harop vzw. Fijn dat je aansloot en zo het vertrouwen

Nadere informatie