Vergadering, lunch of diner?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vergadering, lunch of diner?"

Transcriptie

1 Dukino Business Events verzorgt teamuitjes en teambuilding activiteiten met creatieve, culturele, technische en sportieve thema s. Elk programma is een unieke beleving, die is ontwikkeld door het eigen team. Bij het samenstellen van elk teambuilding concept houdt het team de focus op de volgende waarden; betrokkenheid van alle deelnemers, intensiteit voor wat betreft beleving van de activiteit. Dukino Business Events organiseert en faciliteert zo n 200 evenementen per jaar. Van een meeting inclusief teambuilding voor een management team, tot een bedrijfsevenement voor 750 werknemers die tegelijkertijd deelnemen aan een activiteit zonder wachttijden, gevolgd door een biologisch dinerbuffet met streekgerechten uit de directe omgeving van de locatie. Steeds meer organisatie bureaus uit Nederland, België en Duitsland weten Dukino te vinden als het gaat om een betrouwbare partner, het leveren van constante kwaliteit, het hebben van onderscheidend vermogen qua thematiek in teambuilding concepten, het creatief meedenken met de klant, de inmiddels 20 jarige ervaring in het organiseren van events. Evenementen van Dukino hebben de volgende toegevoegde waarden: Werkelijk teamvormende ingrediënten in de teambuilding activiteiten.. Verrassend door inhoud en vorm van de beleving. Eigenzinnig in materiaal, altijd authentiek en origineel in materiaalkeuze. Of het nu 10 of 750 deelnemers zijn; er zijn geen wachttijden tijdens een evenement. Bij elk event heerst een grote groepsdynamiek; betrokkenheid van alle deelnemers. Elke activiteit wordt aangeboden in vorm van spannende competitie. Indoor gespeeld, dus weersonafhankelijk. Buiten behoort tot de mogelijkheden. Vergadering, lunch of diner? U bent op zoek naar een goed vervolg in de vorm van een informele BBQ, gezellige lunch, diner à la carte of een sprankelend feest? Informeer naar de mogelijkheden. Laat u verrassen en inspireren door onze programma s op dukino.com. Met vriendelijke groet, Namens het team van Dukino Business Events Bas Fleuren en Marcel Dukino

2 Zeepkisten Grand Prix is een hilarisch programma, waarbij de deelnemers in teamverband zeepkisten bouwen. Een deel van elk team gaat constructief aan de slag. Anderen van het team spelen uitdagende games om geld te verdienen... Vervolgens worden vele onderdelen gekocht om de zeepkist op te pimpen! Welk team is het creatiefst én snelste? Welk team wint de Zeepkisten Grand Prix? Creatief en Constructief U bouwt een zeepkist met een klein team van collega s. Een deel van elk team construeert. Anderen zijn bezig met het spelen van games met tegenstanders uit een ander team. Hiermee wordt geld verdiend. Met het gewonnen geld kunt u onderdelen kopen in de Pimp- My-Ride tuning shop! Dat wordt dus onderhandelen Een fraaie en gevarieerde mix van spellen maakt de Zeepkisten GP toegankelijk voor dames en heren met de meest uiteenlopende interesses en talenten. Pimp-My-Ride TUNING Shop! Elk team kan de zeepkist custom uitbreiden en pimpen met bling-bling zijspiegels, LED lampen à la the Knightrider, kitsch kussens, gordijnen, full size bullbar, dikke uitlaten, extra brede achterwielen met enorme banden, race outfits en maffe helmen. Voor het verkrijgen van onderdelen moeten de deel-nemers echter eerst opdrachten uitvoeren GRAND PRIX action! In een verkiezing wint de best gepimpte zeepkist bonusseconden; dus een voorsprong in de race. In een waanzinnig spannende tijdrit voeren de chauffeurs en assistenten ervan een aantal zenuwslopende opdrachten uit met de zeepkist. Een combinatie van techniek, vernuftige uitvoering en snelheid maakt een winnend zeepkisten team Kortom Wélk team wint de Zeepkisten Grand Prix?

3 De Eco Awareness Challenge is een uitdagende team game met een duurzaam verhaal, waarin u een kettingreactie teweeg gaat brengen die onder meer wordt gevoed door wind- en zonne-energie! Uw team speelt fraai uitgevoerde games en lost opdrachten op over o.a. global warming en duurzaamheid, waarmee de deelnemers worden verwezen naar foto s en voorwerpen in de zaal. Gevarieerd aanbod van relevante spellen, interessante vragen en grote bouwopdracht Het beantwoorden van interessante vragen en het oplossen van uitdagende opdrachten brengt uw team een verrassende finale: Een door uw team gebouwde spectaculaire kettingreactie, waarin meerdere energiebronnen zijn verwerkt; o.a. een grote modelauto rijdt op zonne-energie (waarbij lampen worden geactiveerd door een in een lichtsluis omvallende dominosteen) en deze tikt een volgende domino steen om, waterkracht in de vorm van een aquaductensysteem, en windkracht wordt veroorzaakt door een windmachine en een zeilauto. Welk team heeft de beste kettingreactie met de minste fouten? Duurzaam verhaal hoeft niet op belerende wijze; vooral doen in spannende competitie De Eco Awareness Challenge pretendeert niet op een belerende manier met een groen opgestoken pas op -vingertje mensen te wijzen op belangen en gevaren. In 4 spelronden kan elke deelnemer altijd een eigen rol vinden; bouwen aan de grote kettingreactie, vragen en opdrachten oplossen over o.a. de frictie tussen menselijke behoefte en behoud van de wereld om ons heen, spelen van fraai uitgevoerde denk- en strategische spellen met een link naar duurzaamheid.

4 Construct Challenge is een grootse teambuilding als in Scrapheap Challenge (bekend van TV) met levensgroot constructiemateriaal. Diverse teams bouwen in teamverband aan een grote constructie. Met behulp van 3D-bouwtekeningen gaat u met uw team aan de slag Wordt het de kraanwagen, het kanon of de brug? Construct Challenge Empire State Bij Construct Challenge Empire State bouwen twee tot vijf teams van 6 tot 20 personen elk een toren en een kraanwagen. Er wordt gebouwd met levensgroot constructiemateriaal. De kraanwagen is 5 meter lang en ruim 3 meter hoog! Met behulp van 3D-bouwtekeningen worden verschillende modules in elkaar gezet. De bouwmodules moeten echter ook nog met elkaar worden verbonden, dus; Tijdig overleg, goede coördinatie, juiste taakverdeling, efficiënte samenwerking! Welk team plaatst het dak op de toren en wint de Challenge? Construct Challenge Special Forces Bij Construct Challenge Special Forces wordt gebouwd aan een katapult in kanonvorm op een vrachtwagen. De katapultwagen heeft 6 wielen en is ruim 3 meter lang! In het eindspel schieten de kanonnen op elkaars doelen met een voetbal. Welk team raakt het doel van de tegenstander als eerste, en wint uiteindelijk de Construct Challenge? Construct Challenge Golden Gate Bij Construct Challenge Golden Gate bouwen twee teams elk een brug en een koeriersauto. De brug is 6 meter lang en een 1 meter breed! Met behulp van 3D-bouwtekeningen wordt gewerkt aan twee opritten en een brugdeel. Nadat de brug én koeriersauto zijn geconstrueerd, is het de bedoeling dat de auto over de brug rijdt en een pakket ophaalt Welk team weet als eerste de auto over de brug te sturen en wint de Construct Challenge?

5 Geïnspireerd door strijdwagens, stormrammen en katapulten uit vervlogen tijden bieden wij u de boeiende team game Medieval Machines. In teamverband wordt volgens bouwtekening gebouwd aan de Donjon (woontoren van het kasteel), een blijde (middeleeuwse katapult variant) en een strijdwagen. Natuurlijk strijden de teams in de hilarische finale tegen elkaar, door elkaar te belegeren : Ringsteken voor munitie, en juten zakken katapulteren met de blijde op elkaars toren Bouwen en munitie verzamelen Zoals in het televisie programma Scrapheap Challenge op Discovery Channel, gaat u met uw teamgenoten zoeken naar de juiste materialen in de eigen werkplaats. Met M16 bouten en sleutel 24 wordt het geheel volgens bouwtekening zorgvuldig geconstrueerd. Andere teamleden storten zich op het spelen van games; hiermee worden kiezelstenen verdiend. De weegschaal bepaalt welk team de meeste munitie ontvangt bij aanvang van de finale. Medieval Games Een vleugje gezond verstand, en snufje fijne motoriek en een onverschrokken houding kan het verschil betekenen bij het spelen van de spellen. De zaal is ingericht met een fraaie afwisseling van breinkrakers, strategische - en behendigheidsspellen. Een aantal spellen hebben natuurlijk een link met het middeleeuwse thema, zoals bijvoorbeeld: Kantelen Krakers, de Donjon Route, Robin Hoed of Kasteeltuinen Doolhof. Strijd op leven en dood? Welnee, maar de finale blijkt een spannend spel waarin samenwerking, timing en behendigheid van belang zijn. Eén team heeft een voorsprong, omdat het met de games al munitie heeft verdiend. Echter is de strijd nog niet gestreden. Want steekt de ridder op de strijdwagen de lans in de ring, dan wint het team munitie om met de blijde te schieten op de toren van de tegenstanders. Welk team schiet de meeste jute zakken op de toren van de tegenstander?

6 Race of the Robots daagt u op spectaculaire wijze uit: Verschillende teams ontwerpen en bouwen een eigen robot. Een deel van elk team is constructief bezig. De overige teamleden spelen uitdagende games voor benodigde onderdelen, sleutel tot deelname en test tijd in de arena. Vervolgens strijdt elk team, met de zelf gebouwde en op afstand bestuurbare robot, in een bloedstollende behendigheidsrace! Werk in uitvoering In Race of the Robots werken de teams aan het ontwerp en realisatie van een robot. De helft van elk team is creatief/constructief bezig. De andere teamleden spelen games voor onmisbare onderdelen, test tijd in de arena én de sleutel tot deelname aan de race. Vervolgens beleven de teams een bloedstollende Race of the Robots! Accu s, servo s, electro motoren, wielen, zwenkwielen en aandrijfassen maken dat er leven komt in de robots! De carrosserie wordt door de teams opgebouwd uit een enorme hoeveelheid metalen onderdelen. Nu kan elk team zich helemaal creatief uitleven om een unieke robot het leven te geven. Na deze inspanning is het tijd voor de Race of the Robots! In een echte arena gaan de verschillende robots elkaar te lijf in een spannend toernooi. Telkens nemen twee radiografisch bestuurbare robots het tegen elkaar op. In de arena moeten diverse missies worden volbracht. De robots voeren deze opdrachten zo snel mogelijk uit. Het is de bedoeling dat elke robot de eigen tijdmeting stilzet! Teamwork De controller van de robot moet als in een estafette worden overgenomen door elk teamlid. Dus elke missie is ook wérkelijk een teamaangelegenheid! Hoe handig, hoe onverschrokken, hoe bestuurbaar, hoe slim is de robot én het team dat daarachter schuilt? Wélk team wint de Race of the Robots?

7 Build A Bike Build A Bike is een uniek charity teambuilding evenement, waarbij uw collega s in teamverband fietsen gaan assembleren. De fietsen worden vervolgens overgedragen aan een goed doel, bijvoorbeeld een instantie die zich inzet voor kansarme kinderen in uw regio. Tijdens de activiteit spelen teamgenoten games en voeren opdrachten uit om geld te verdienen. Met het geld worden de onderdelen van de fiets gekocht in de fietsenwinkel. Unieke mix van echte teambuilding en origineel goed doel om de hoek Zelden gaan wij gevoel en spannende strijd zo goed samen als bij de Build A Bike. Alle teams tezamen zijn verantwoordelijk voor het cadeau aan de met collega s gekozen stichting in de directe omgeving van het bedrijf. Tegelijkertijd kan elk team het gevoel krijgen iets extra s te betekenen, want door het beste te eindigen in de Build A Bike competitie draagt het winnende team de bijhorende veiligheidshelmen over aan het goede doel. Afwisseling van taken zorgt voor betrokkenheid Alle deelnemers voelen zich betrokken door de grote verscheidenheid aan taken die zijn te verdelen; spelen van games om geld te verdienen, shoppen in de fietsenwinkel, in elkaar sleutelen van de fietsen, fiets gerelateerde opdrachten doen en oplossen, en Hilarische finale met estafette race op de BMX fiets en mini-bike door duo vertegenwoordigers per team. Welk team wint de Build A Bike? Het goede doel en de teamspirit zegevieren uiteindelijk, en overstijgen de strijd!

8 Aqua Experiment is een verrassend programma met water. In een uitdagende competitie verplaatst u in teamverband water met een zelf gerealiseerd stelsel van aquaducten, waterleidingen, pompen, reservoirs, kranen, lek rubbers en afsluiters. Aqua Experiment combineert spannende en spetterende experimenten met een spannende finale: Welk team verplaatst 30 liter water het snelst zonder te knoeien? Teamwork leidt tot resultaat Twee teams bouwen elk een aquaducten- en waterleiding systeem, waarbij de verschillende units op elkaar aansluiten. Elk team ontvangt een grote hoeveelheid aan traploos verstelbare statieven, buizen, RVS goten, afsluiters, kogelkranen en koppelstukken. Het aantal te bouwen units en op te lossen opdrachten wordt aan de groepsgrootte aangepast. De waterrace! In de finale worden de kranen van de reservoirs geopend Wie beheert de tapkraan bij de start? Wie draagt zorg voor de dompelpomp? Wie zet de kogelkranen op tijd open? Welk team heeft als eerste 30 liter water verplaatst naar het reservoir aan de andere zijde van de zaal? Welk team wint het Aqua Experiment? Een deel van elk team verdient testwater met het oplossen van het Aqua Dilemma. Anderen beantwoorden vragen over water in de breedste zin van het woord. Zelfs met behulp van de smart phone is dit een prikkelende en uitdagende opdracht. Aqua Experiment vraagt om samenwerking, precisie in uitvoering van opdrachten en overleg.

9 Duurzame energie Challenge is een spannende team challenge, waarbij het thema duurzaamheid wordt vertaald naar een groene en bijzondere beleving. In teamverband construeert u een windmolen; gedeeltelijk volgens bouwtekening, maar de wieken volgens eigen ontwerp. Vervolgens vindt de finale plaats op orkaan kracht. Welk team creëert de beste windmolen en wekt de meeste energie op? Stelt u zich voor In teamverband construeert een enorme windmolen met reuze meccano. Elk bouwwerk is 5 meter lang en ruim 4 meter hoog. Een deel van elk team gaat constructief aan de slag. Andere teamleden verdienen onderdelen voor de molen, door opdrachten op te lossen. Ontwerp van molenwieken als teamprestatie! Een groot gedeelte van de constructie staat op 3D bouwtekening. Maar juist de draaiende delen - de molenwieken - moeten door het team zelf worden ontworpen. Er zijn variabelen mogelijk in lengte, breedte, vorm, oppervlakte en richting van de wiek. 100 % kans van slagen is zeker niet aan de orde Welk team heeft het beste ontwerp? De taken en materialen worden verdeeld. Wie is verantwoordelijk voor de constructie van de molen? Welke teamleden ontwerpen de wieken? Door wie worden de opdrachten opgelost voor onderdelen? Testen met orkaankracht! In de finale blijkt welk team de beste windmolen heeft geconstrueerd. De molens worden door de teams voor de windmachine geparkeerd. De windmachine verzet zo n m3 lucht op stormkracht. Welke windmolen draait het beste? Welk team meet de hoogste piekstroom? Welk team wint de Duurzame Energie Challenge?

10 Truck Run De pay-off 'Wérkelijk sleutelen aan uw team' is als metafoor, maar ook in letterlijke zin heel toepasselijk voor de Truck Run. U gaat in teamverband aan de slag met levensgroot constructie materiaal. Met behulp van bouwtekeningen wordt gesleuteld aan een grote, uitdagende team opdracht In dit programma bouwen twee tot vijf teams van 10 tot 25 personen elk een trekker en een oplegger. Onmisbare onderdelen moeten worden verdient met vragen over trucks, laden en lading... Er zijn zelfs een aantal mensen bezig met het bouwen van een lading volgens vooraf aangegeven vaste maten. Er wordt gebruik gemaakt van sleutel 24 en M16 bouten, dus groot gereedschap voor een stoere opdracht! Uiteindelijk is het de bedoeling dat elk team met behulp van de truck en oplegger een flinke lading gaan verplaatsen over het aangegeven parcours. Welke team zorgt ervoor dat de lading goed snel wordt geladen en super goed vast zit en op deze manier de snelste tijd kan neerzetten op het parcours. Op het einde het altijd zo gewaardeerde demonteren en opruimen, teamwork tot het einde..!

11 Eindhoven De Slimste is een verrassende city game, gespeeld in het centrum van de slimste regio van de wereld. U wordt met uw team geleid met o.a. navigeer opdrachten TomTomTotem en PrintPlaatPlan - naar de highlights van Eindhoven. Ondertussen lossen andere teamleden vragen en opdrachten op over onder meer het bezoek van Einstein aan het Natlab, Philips, Design Academy en DAF Ontstaan Eindhoven De Slimste is ontstaan vanuit de verschillende slogans die de lichtstad inmiddels rijk is. De slogans over Eindhoven zijn historisch gegroeid, zijn spontaan ontstaan, of ze zijn als marketing tools bedacht Maar gaan altijd over zaken en thema s die bij Eindhoven horen! Nadat Eindhoven in 2011 werd gekozen tot slimste regio in de wereld, werd een abri campagne opgezet waarin een viertal slogans prominent in de stad werden gepromoot: Eindhoven, de slimste Eindhoven, de gulste Eindhoven, de gekste Eindhoven, City of Lights TomTomTotem en Printplaat Plan Met uw team wandelt u door Eindhoven volgens de aanwijzingen die u aantreft in de koffer. Uw team gaat navigeren met ondermeer de TomTomTotem. U zet met uw team een zo scherp mogelijke tijd neer bij een foutloos gelopen parcours. Verder lost u vragen op over Eindhoven en haar slogans. Let op! Het zijn pittige vragen en uitdagende opdrachten, dus er mag worden gegoogled met uw smartphone. Het aantal juiste antwoorden bepaalt hoeveel tijd u mag aftrekken van de wérkelijke eindtijd! Welk team heeft het beste richtingsgevoel, de slimste taakverdeling, de beste parate kennis, de handigste smartphone liefhebber en mag met recht met de titel Eindhoven,de Slimste aan de haal?

12 Ik Hou Van Holland is een verrassend en oer-hollands teamspel met een breed scala aan spellen, prikkelende vragen en uitdagende opdrachten over Holland in de breedste zin van het woord. De spellen en opdrachten zorgen voor een gezonde competitie vol gezelligheid en hilariteit; met in de finale het Rad van Avontuur! Elk team bouwt een grachtenpand! U gaat in teamverband een grachtenpand bouwen met grote houten blokken. De bouwstenen worden verdiend middels het spelen van spellen; fraai uitgevoerde denk- en behendigheidsspellen met Holland als thema. Verder dient u de sleutel van het pand verdienen met het oplossen van vragen over Holland. Het boekje met vragen verwijst uw teamgenoten naar foto s, voorwerpen en muziek in de zaal. Welk team heeft als eerste het grachtenpand gebouwd? Van Beatrix tot Hazes, en van Ali B tot Erasmus! De Ik hou van Holland vragen gaan over muziek, kunst, tradities, BN ers, sport, een vleugje historie en zelfs ons Koningshuis. Uw team zal met een gezamenlijk referentiekader (jong en oud, verschil in interesse, etc.) tot de oplossingen moeten komen. Uiteindelijk blijken de antwoorden leuke, opmerkelijke en wetenswaardige wistje-datjes over Holland en zijn toch wel rijke cultuur! Elke locatie wordt ingericht met fraaie game tafels waarop tafelkleden met Hollands dessin het thema kracht bijzetten. De spellen in fraaie houten uitvoering hebben oer-hollandse namen als Molens in Mokum, Trapgevel Logica, Kaatsen, Kegelen en BN ers Memory. Hilarische en spannende finale Nadat elk team is gefinisht met de bouw van het grachtenpand én de sleutel tot het pand in bezit is, kan de zinderende finale met het Rad van Avontuur worden gespeeld!

13 Bij de team challenge Constructieve Communicatie wordt pijnlijk snel duidelijk hoe moeilijk het is om op heldere wijze te communiceren. Dit is helemaal het geval als oogcontact en non-verbaal gedrag wegvallen. Hoe definieert u de materialen, wat is links - rechts en wat is voor achter? De Constructieve Communicatie van Dukino is de ultieme teambuilding voor hechte en/of doorgewinterde teams. De eenvoudige opdracht luidt: Bouw een buggy Maar wie heeft de bouwtekeningen? Blind vertrouwen, effectieve communicatie? Stelt u zich voor... Twee ruimtes per team. In de eerste ruimte treft u een portofoon aan en een flinke hoeveelheid groot constructie materiaal, waarbij met behulp van M16 bouten en sleutel 24 een buggy moet worden geconstrueerd. In de andere ruimte ligt een portofoon met een aantal bouwtekeningen. Welk team vertaalt de tekeningen het handigst naar het werkstuk? Binnen elk team zijn er verschillende taken te verdelen: tekeningen lezen, communiceren per porto, interpreteren van de boodschap per porto, en bouwen. Aan de hand van een 3D bouwtekening moeten de aanwijzingen worden gegeven aan de rest van het team door middel van een portofoon. De bouwers gaan met behulp van deze instructies de materialen samenvoegen tot een stoere buggy. Het team dat als eerste de buggy in elkaar heeft gezet, verdient het eerste punt van de uitdaging. Plezier in precisie Het team dat het minste fouten heeft gemaakt in de constructie krijgt ook een punt én een voorsprong in de race! Elke constructiefout in de buggy wordt vertaald naar strafseconden in de race. Welk team legt het parcours met de buggy het snelst af, zonder strafpunten? Welk team wint deze editie van de Constructieve Communicatie?

14 In de Ultimate Brain Battle voeren verschillende teams tegen elkaar strijd in de vorm van het oplossen van breinkrakers. Maar de uitdaging bestaat ook uit een groot aantal fraai uitgevoerde games, waarbij de spelers elkaar uitdagen Elk team bestaat uit 8 tot 20 spelers die games spelen met tegenstanders uit andere teams. De gewonnen munten worden verzameld in de grote transparante Brein Barometer. Welk team heeft aan het einde van de game de meeste munten verzameld? Spellen voor Alfa s, Bèta s en Messi s Met een groots en zeer gevarieerd aanbod aan fraai uitgevoerde denk- en strategische spellen weten wij zelfs de meest doorgewinterde bèta bikkel met ogenschijnlijk gemak uit te dagen! Een enorm scala aan eigentijdse breinkrakers als Beter Buigen, IQ Puzzle en Trapgevel Logica zal zorgen voor een concentratie die zijn weerga niet kent. Voor de nodige afwisseling zijn er ook diverse behendigheidsspellen beschikbaar, zodat deelnemers met een mooie motoriek ook aan hun trekken komen. De strategische games als Kalaha, Quixo en Corridor klaren de klus voor wat betreft teamspirit en spanning. Het korte termijn geheugen wordt op de proef gesteld met spellen als Bernini Mysterie en de Van Bea tot Mao XL Memory. Finale met het Rad van Avontuur Het fraaie aanbod van de spellen en breinkrakers wordt compleet gemaakt door een hilarische finale met het Rad van Avontuur, waarbij de stand nog eens goed kan worden opgeschud. Welk team heeft uiteindelijk de meeste munten in de eigen Brein Barometer? Welk team wint de Ultimate Brain Battle?

15 GAME OLYMPIADE Game Olympiade is een sportieve team challenge die verder reikt dan sport alleen; het vraagt over helden en historie, schokt door media en politiek, verbaast over cultuur en chauvinisme, én vertelt over verbroedering. Uw team speelt een grote diversiteit aan interessante spellen Met een vleugje Olympisch gedachtegoed. Sport in prikkelende games Met het spelen van games wint u ringen. De sporten zijn vertaald naar behendigheids-, denk- en strategische spellen; basketbal in de vorm van een braincracker, tennis als PONG opnieuw uitgevonden in de eerste computergame ooit, curling als een zomerse variant met enorme bal, voetbal als extreme blaasvoetbal wedstrijd m.b.v. een compressor, een memory game met helden als Fanny Blankers Coen, Carl Lewis, Sven Kramer en Johan Cruijf. Parate Olympische kennis sneller dan uw smartphone? Kraak de Olympische code door vragen over sport, de Spelen en sporthistorie te beantwoorden. Wanneer uw team de code heeft gekraakt én voldoende ringen verzameld, dan wordt de Olympische vlam ontstoken! Zet uw team de scherpste tijd neer? Kortom: Welk team vertegenwoordigt de Olympische gedachte in 3 woorden het beste Vriendschap, excelleren en respect? Welk team wint de Game Olympiade?

16 Cultuur Clash is een competitie met prikkelende vragen, bijzondere opdrachten en leuke spellen van de meest uiteenlopende culturen. In teamverband bouwt u een wereldberoemd bouwwerk met grote houten blokken. De blokken moet u echter nog verdienen Met kleurrijke vragen, spellen en opdrachten uit alle windstreken. Taj Mahal en Empire State Building U bouwt de Taj Mahal, het Empire State Building of een piramide. Het geld voor de bouwmaterialen kunt u verdienen door games te spelen... Met spellen als Kalaha, Jogo des Argolas, Bernini Mysterie en Bolha proeft u aan spellen uit vele uithoeken van de wereld. Elk gewonnen spel levert de broodnodige dukaten op voor de realisatie van uw bouwwerk dat staat op de UNESCO wereld erfgoedlijst. Kraak de code! Met de gewonnen houten blokken kunt u het bouwwerk realiseren. Om de teamopdracht te voltooien dient u de sleutel van het gebouw te verdienen. Een 40-tal vragen en opdrachten over cultuur in de breedste zin van het woord brengt u via een code naar deze sleutel De sleutel tot toegang van het bouwwerk! Van Ghandi tot van Gogh, van Masaï tot Mozart. Het boekje bevat vragen over bijzondere gebruiken, rare wetten, kleurrijke tradities, muziek, kunst, politiek en eetgewoonten. U wordt verwezen naar foto s, voorwerpen en muziek in de zaal. Welk team lost de opdrachten op en kraakt de code het eerst en is dus in bezit van de sleutel? Welke teamleden weten het meest over landen en hun culturen; de muziek, gewoonten en de eigenaardigheden ervan, de geldende wetten en achtergronden? De smartphone mag worden gebruikt, maar parate kennis is uiteraard sneller! Welk team wint de Cultuur Clash?

17 Breinkraker Casino bestaat uit een groot aantal schitterend uitgevoerde denk- en strategische spellen. Elk team bestaat uit 8 tot 12 spelers die games spelen met tegenstanders uit andere teams. Bij elk gespeeld spel ontvangt de winnaar munten en de verliezer staat met lege handen U beproeft uw geluk aan de roulette tafel. Wordt het team met het grootste brein verslagen door de rookies van geluk? Een vleugje Einstein en een grammetje Guus Geluk Met een groots en zeer gevarieerd aanbod aan fraai uitgevoerde denk- en strategische spellen weten wij zelfs de meest doorgewinterde bêta bikkel met ogenschijnlijk gemak uit te dagen! Een enorm scala aan eigentijdse breinkrakers als Beter Buigen, IQ Puzzle en Trapgevel Logica zal zorgen voor een concentratie die zijn weerga niet kent. De strategische games als Pylos, Quixo en Corridor klaren de klus voor wat betreft teamspirit en spanning. Het korte termijn geheugen wordt op de proef gesteld met spellen als Bernini Mysterie en de Van Bea tot Mao XL Memory. Meer dan twintig verschillende games maken Breinkraker Casino een uitermate afwisselend spelprogramma met verrassende finale! Riena va plus Gouden bergen én teamspirit? U bepaalt met uw team hoeveel risico u wilt nemen met de inzet aan de roulette tafel. Uw kapitaal, dat is vergaard met bloed, zweet en tranen zet u op het spel Wordt het kostbare winst of teleurstellend verlies? Ontstaat er een teamstrategie? Gaat ieder voor zich? Wordt het gokken? Blijven de collega s bij de les? Ontstaan er irritaties? Of wordt het berekenend winnen, stap voor stap. Breinkraker Casino is spannend, elke keer weer!

18 Around the World in 80 Games Around the World in 80 Games is een verrassende teamgame die bestaat uit een groot aantal schitterend uitgevoerde behendigheids- / denk- en strategische spellen. Verschillende teams van 8 tot 15 spelers spelen fraai uitgevoerde spellen, deels uit uit andere culturen, met tegenstanders uit andere teams. Bij elk gespeeld spel krijgt de winnaar munten en de verliezer staat met lege handen Zelfs de geen spelletjes mensen raken enthousiast van de uitdagingen uit Around the World in 80 Games. Kalaha versus Trapgevel Logica Zelfs de meest gewinterde spellenfanaat ontdekt nieuwe spellen in eerste klas uitvoeringen. Wat te denken van Pylos, Quixo, Molens in Mokum, Corridor, Bernini Mysterie, Meander, Juego das Argolas, Ark van Noah, Mecanix, Quarto, Katamino, Castellers en Gobblet. Bij grote groepen kunnen wij zelfs letterlijk opschalen tot 80 verschillende spellen in het aanbod! Het gevarieerd spellenaanbod in Around the World in 80 Games is niet te vergelijken met de ook veel in Nederland verhuurde Oud Hollandse spellen. Het verschil zit hem vooral in de uitdagende denk- en strategische spellen, in combinatie met een enthousiaste begeleiding. Aan het einde van de game tijd worden de munten geteld, die met veel inzet zijn verworven en verzameld. Welk team heeft de meeste munten en wint hiermee Around the World in 80 Games? Around the World in 80 Games, 90 minuten programma, p.p. 19,50 Around the World in 80 Games, 120 minuten programma incl. extra opdracht, p.p. 24,50 Tarieven zijn exclusief BTW, vanaf 20 personen in eigen locatie te Eindhoven. Op locatie elders in Nederland (vanaf 30 personen) rekenen wij een meerprijs per persoon van 5,00. Dat is exclusief vrachtkosten à 0,50 (retour Eindhoven),

19 Natuurlijk zijn wij zelf enthousiast over onze teambuilding activiteiten en bedrijfsuitjes. Het zegt echter veel meer wat anderen ervan vinden. Daarom delen wij graag enkele recensies* met u van bedrijven die Dukino Business Events inmiddels hebben bezocht. Dit zeggen contactpersonen van bedrijven over de teamuitjes van Dukino. Het was fantastisch! Zelfs onze eigen geen zin in mensen hebben enorm genoten en dat wil wat zeggen!!! ASR Nederland 33 personen Zeepkisten Grand Prix Namens de gehele 9 e etage van ASR Nederland: Het was fantastisch! Zelfs onze eigen geen zin in mensen hebben enorm genoten en dat wil wat zeggen!!! Eindhoven ver vanuit Utrecht? Voor een bezoekje aan Dukino nooit! Ricoh Nederland BV 200 personen Aqua Experiment Op zoek naar een activiteit die verbroedert, motiveert en waar iedereen ontzettend veel lol aan beleeft? Dan is het Aqua Experiment ook iets voor u. Vanaf het moment dat we startten heb ik alleen maar rode ingespannen hoofden gezien. Iedereen ging zo op in de verschillende onderdelen. Eten en drinken dat ondertussen voorbij kwam werd overgeslagen; geen tijd! Zo fanatiek; dit haalt het beste in teams naar boven en is als toeschouwer ook super om te aanschouwen. In één woord: FANTASTISCH!!! ASML Netherlands B.V. 24 personen Constructieve Communicatie Als je een organisatie zoekt die op maat een teambuilding kan organiseren en faciliteren dan is het Dukino Events. Erg flexibel, denken oplossingsgericht en bieden meer dan ge-adverteerd. Onze teambuilding is perfect verlopen, van meeting tot het eigenlijke event en uiteindelijk het eten. TOP! OCÉ Technologies BV Construct Challenge Als ontwerper en begeleider van meerdaagse interventies voor met name mensen uit de technische sector, is de Construct Challenge van Dukino 100 % OK! Wij kiezen zelfs ons conferentieoord in de omgeving van Eindhoven ook voor onze buitenlandse deelnemers omdat Dukino garant staat voor een prima teambuilding event.

TEAMBUILDING of BEDRIJFSUITJE?

TEAMBUILDING of BEDRIJFSUITJE? TEAMBUILDING of BEDRIJFSUITJE? MASTERS in TEAMBUILDING Algemeen Dukino Business Events laat u werkelijk sleutelen aan uw team. Of u nu op zoek bent naar een gezellig teamuitje of een uitdagende teambuilding

Nadere informatie

AANBOD BINNENPROGRAMMA S. Nijmegen Actief IBAN: NL06 INGB KVK: BTW: BO1

AANBOD BINNENPROGRAMMA S. Nijmegen Actief IBAN: NL06 INGB KVK: BTW: BO1 AANBOD BINNENPROGRAMMA S 2018 1- LEVEND BINGO Bingo saai? Niet bij onze variant! Alle deelnemers doen actief mee in steeds wisselende teams. We doen een beroep op hun creatieve geest, muzikale talent,

Nadere informatie

Activiteiten overzicht die mogelijk zijn bij of vanuit de Wingerd

Activiteiten overzicht die mogelijk zijn bij of vanuit de Wingerd Activiteiten overzicht die mogelijk zijn bij of vanuit de Wingerd Indoor fun challenge De indoor fun challenge staat in het teken van strijd. Strijd tussen twee of meer teams die allemaal willen winnen.

Nadere informatie

Themafeesten. De Koff Verhuur & Entertainment. De Koff Verhuur & Entertainment Michelle van Raalte

Themafeesten. De Koff Verhuur & Entertainment. De Koff Verhuur & Entertainment Michelle van Raalte Themafeesten Michelle van Raalte Fabrieksweg 12 7451 HEWLETT-PACKARD PT Holten COMPANY T: 0548-542232 [Bedrijfsadres] E: info@dekoff.nl Ik hou van Holland Bent u op zoek naar een leuke activiteit voor

Nadere informatie

Concept Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei

Concept Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei Woensdag 13 Mei 14.00-15.00 Spellenparty Ben jij klaar voor een allerlei leuke mini spelletjes? Doe dan gezellig mee! 16.00-17.00 Parachute Kruipen, springen, rennen! Dit gaan we allemaal doen tijdens

Nadere informatie

TRAFFIC CONTROL. Driving Safe & Driving Fun

TRAFFIC CONTROL. Driving Safe & Driving Fun Driving Safe & Driving Fun TRAFFIC CONTROL Driving Safe & Driving Fun cadeautip avontuur beleving teamuitje relatiedag incentive evenement een jongensdroom komt uit een garantie voor beleving Driving Safe

Nadere informatie

De volgende pictogrammen geven aan of de activiteit indoor, outdoor of op beide plekken kan plaatsvinden.

De volgende pictogrammen geven aan of de activiteit indoor, outdoor of op beide plekken kan plaatsvinden. INLEIDING Veel van de activiteiten zijn het hele jaar door buiten te organiseren, andere activiteiten alleen binnen en sommige activiteiten kunnen zowel binnen als buiten worden georganiseerd. Buitenactiviteiten

Nadere informatie

Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015. Woensdag 13 Mei

Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015. Woensdag 13 Mei 14.00-15.00 Spellenparty Ben jij klaar voor een allerlei leuke mini spelletjes? Doe dan gezellig mee! 16.00-17.00 Stand in de mand Ontdek dit te gave spel! Trek je sportschoenen aan en doe mee! 19.00-19.30

Nadere informatie

Activiteiten bij BeachBreak

Activiteiten bij BeachBreak Activiteiten bij BeachBreak Waarom kiezen voor BeachBreak? Daarom kiest u voor Beach Break! Professionele begeleiding Uitgebreid programma Combineren van verschillende activiteiten Ieder uitje is uniek,

Nadere informatie

Informatie. Experience Robinson. Mijn naam is Rowin. Ik geef je graag wat meer informatie over Experience Robinson.

Informatie. Experience Robinson. Mijn naam is Rowin. Ik geef je graag wat meer informatie over Experience Robinson. Informatie Experience Robinson Mijn naam is Rowin Ik geef je graag wat meer informatie over Experience Robinson. Rowin@leef7.nl / 0643946533 Informatie Asten, 24 juni 2019 INFORMATIE AANVRAAG EXPERIENCE

Nadere informatie

Over Eco Adventures 2 Het programma 3 De activiteiten 4 Catering 7 Verantwoord ondernemen 9 Prijs 9

Over Eco Adventures 2 Het programma 3 De activiteiten 4 Catering 7 Verantwoord ondernemen 9 Prijs 9 Over Eco Adventures 2 Het programma 3 De activiteiten 4 Catering 7 Verantwoord ondernemen 9 Prijs 9 Over Eco Adventures Eco Adventures, ontwikkeld door FLES&MES Catering Events in samenwerking met Rocks

Nadere informatie

Camping Mareveld 2014

Camping Mareveld 2014 GPS Wandeling (zelfstandig) De bezoekers kunnen een GPS huren met een daarbij behorend boekje. In het boekje staat een duidelijk uitleg over de GPS en de route. De deelnemers gaan zelfstandig op pad. Tijdens

Nadere informatie

WELKOM BIJ SURFANA ZANDVOORT!

WELKOM BIJ SURFANA ZANDVOORT! WELKOM BIJ SURFANA ZANDVOORT! Sinds 2007 organiseert Surfana Zandvoort evenementen waarin wordt gestreefd naar een hoge kwaliteit. Onze liefde voor het strand en de passie voor het surfen combineren wij

Nadere informatie

WE ARE FAMILY. Een bedrijfsfeest en open dag in één. Eén feest om de binding te versterken binnen uw bedrijf!

WE ARE FAMILY. Een bedrijfsfeest en open dag in één. Eén feest om de binding te versterken binnen uw bedrijf! WE ARE FAMILY WE ARE FAMILY Een bedrijfsfeest en open dag in één. Eén feest om de binding te versterken binnen uw bedrijf! Dat kan, met het WE ARE FAMILY bedrijfsevenement van Billy s Playground! Steeds

Nadere informatie

Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei

Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei Woensdag 13 Mei 14.00-15.00 Spellenparty Ben jij klaar voor een allerlei leuke mini spelletjes? Doe dan gezellig mee! 16.00-17.00 Parachute Kruipen, springen, rennen! Dit gaan we allemaal doen tijdens

Nadere informatie

Bedrijfs- en teamuitjes

Bedrijfs- en teamuitjes Robert Jansen, 06 24911360, contact@surfkaravaan.nl, www.surfkaravaan.nl, Kvk: 24457022 Bedrijfs- en teamuitjes Surfschool SurfKaravaan In Oudddorp : genieten van een lekkere dag aan het strand op de surfspot

Nadere informatie

Het idee: wipe out experience. klein oisterwijk outdoor. Outdoor terrein:

Het idee: wipe out experience. klein oisterwijk outdoor. Outdoor terrein: klein oisterwijk outdoor wipe out experience Een spectaculair wipe out programma voor 400 eerstejaars studenten met kleurrijke opblaasbare attracties en een waanzinnige pool party. Outdoor terrein: Horecagelegenheid:

Nadere informatie

Locatram-Adventure halve dag :

Locatram-Adventure halve dag : Locatram-Adventure halve dag : Op elke halte een nieuw avontuur. Een ideale formule voor groepen met uiteenlopende leeftijden en condities. De LocaTram is een unieke paardentram uit 1900 die u door de

Nadere informatie

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Zomer vakantie 2 juli t/m 10 augustus Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Beste kinderen en ouder/ verzorgers, In dit boekje staat informatie over

Nadere informatie

Zakelijk. Lichtmisweg 51, 8035 PL Zwolle T. (0529) 428 428 F. (0529) 428 429 info@dekoperenhoogte.nl www.dekoperenhoogte.nl

Zakelijk. Lichtmisweg 51, 8035 PL Zwolle T. (0529) 428 428 F. (0529) 428 429 info@dekoperenhoogte.nl www.dekoperenhoogte.nl Zakelijk De Koperen Hoogte is de perfecte locatie voor uw seminar, presentatie of vergadering: goed ingerichte zalen, persoonlijke begeleiding en culinair topniveau. Tel daar de zeer gemakkelijke bereikbaarheid

Nadere informatie

pms 187 f.c. 100 m + 100 g + 20n zwart DONKERVOORT EVENTS MOGELIJKHEDEN IN 2016

pms 187 f.c. 100 m + 100 g + 20n zwart DONKERVOORT EVENTS MOGELIJKHEDEN IN 2016 pms 187 f.c. 100 m + 100 g + 20n zwart DONKERVOORT EVENTS MOGELIJKHEDEN IN 2016 DONKERVOORT EVENTS 2016 EEN OVERZICHT VAN ONZE MOGELIJKHEDEN Donkervoort Factory Experience Lelystad (NL) Factory Tour Productintro

Nadere informatie

Leeftijd: 12+ Speelduur: 60 min. Minimaal aantal spelers: 2 + 2

Leeftijd: 12+ Speelduur: 60 min. Minimaal aantal spelers: 2 + 2 Leeftijd: 12+ Speelduur: 60 min. Minimaal aantal spelers: 2 + 2 Maak voor altijd duidelijk welk geslacht het sterkste is! De Jongens Tegen De Meisjes is een strijd tussen mannen en vrouwen. In zeven verschillende

Nadere informatie

Almere 24 maart 2015

Almere 24 maart 2015 Almere 24 maart 2015 Voorwoord Welkom op de Olympic Moves regionale finale van Almere! Vandaag gaan jullie met je school sporten tegen andere teams en samen plezier beleven. Door het hele land worden regionale

Nadere informatie

ALGEMENE SPELREGELS FUNNY NUTS RUSH. Om de onderlinge vrede wat te bewaren, wil ik even de aandacht vestigen op een aantal algemene spelregels:

ALGEMENE SPELREGELS FUNNY NUTS RUSH. Om de onderlinge vrede wat te bewaren, wil ik even de aandacht vestigen op een aantal algemene spelregels: ALGEMENE SPELREGELS FUNNY NUTS RUSH Om de onderlinge vrede wat te bewaren, wil ik even de aandacht vestigen op een aantal algemene spelregels: Fairplay is vandaag van allergrootst belang! De scheidsrechters

Nadere informatie

Langer blijven!!! Het is NIET toegestaan dat kinderen na de sportdag langer blijven.

Langer blijven!!! Het is NIET toegestaan dat kinderen na de sportdag langer blijven. OPZET GROEPEN 3 en 4 (van 9:00 tot 12:00) Iedere dag starten we met een leuke warming-up op het veld. In de ochtend hebben we gekozen voor een opzet van droge spelen op de ligweide. Na de lunch gaan we

Nadere informatie

ZIGGO GAMED! Tijdens het Marketing & Insights Event (MIE) hebben Nicole Verhoeven (Customer. Hufen (Consultant & Concept Developer

ZIGGO GAMED! Tijdens het Marketing & Insights Event (MIE) hebben Nicole Verhoeven (Customer. Hufen (Consultant & Concept Developer ZIGGO in het hart van de marketing GAMED! Tijdens het Marketing & Insights Event (MIE) hebben Nicole Verhoeven (Customer Segmentation Manager Ziggo) en Bart Hufen (Consultant & Concept Developer BrandNewGame)

Nadere informatie

De leukste activiteiten en arrangementen voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten

De leukste activiteiten en arrangementen voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten De leukste activiteiten en arrangementen voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten De leukste bedrijfsuitjes in de mergelgrotten! Spannende activiteiten in de indrukwekkende mergelgangen. Actief, avontuurlijk,

Nadere informatie

Graag willen wij u nogmaals feliciteren met het behalen van de award Zilver bij de verkiezingen van de Beste Teamattractie van het Jaar 2014.

Graag willen wij u nogmaals feliciteren met het behalen van de award Zilver bij de verkiezingen van de Beste Teamattractie van het Jaar 2014. Noordwijk-Events / SPEV T.a.v. Marco Mens Postbus 193 2210 AD Noordwijkerhout Uw ref. BMG/MA15/A02 Onze ref. Datum 22-04-2015 Betreft Juryrapport verkiezingen MEETINGS AWARDS Geachte heer Mens, Graag willen

Nadere informatie

Informatie. De Toerist. Mijn naam is Rowin. Ik geef je graag wat meer informatie over De Toerist. /

Informatie. De Toerist. Mijn naam is Rowin. Ik geef je graag wat meer informatie over De Toerist. / Informatie De Toerist Mijn naam is Rowin Ik geef je graag wat meer informatie over De Toerist. Rowin@leef7.nl / 0643946533 Informatie Asten, 15 februari 2019 INFORMATIE AANVRAAG DE TOERIST Beste, Gefeliciteerd,

Nadere informatie

The art of giving. Geven brengt geluk

The art of giving. Geven brengt geluk The art of giving Geven brengt geluk 25 jaar ervaring geeft u rust en zekerheid Waardeer uw medewerkers met een passend geschenk In de huidige tijd wordt veel van uw medewerkers gevraagd. Met het geven

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 31 29 Juli tot en met 04 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Informatie. Wie Molt Er. Mijn naam is Rowin. Ik geef je graag wat meer informatie over Wie Molt Er. /

Informatie. Wie Molt Er. Mijn naam is Rowin. Ik geef je graag wat meer informatie over Wie Molt Er. / Informatie Wie Molt Er Mijn naam is Rowin Ik geef je graag wat meer informatie over Wie Molt Er. Rowin@leef7.nl / 0643946533 Informatie Asten, 15 februari 2019 INFORMATIE AANVRAAG WIE MOLT ER Beste, Gefeliciteerd,

Nadere informatie

2 uur (+ 30 minuten douchegelegenheid)

2 uur (+ 30 minuten douchegelegenheid) THEMA DOELPUBLIEK DOEL INHOUDEN DUUR Color Games Kindjes van Opkikker Overleven en vuil worden Enkele potekkes verf 2 uur (+ 30 minuten douchegelegenheid) MATERIAAL Viskom Papiertjes met namen van de deelnemers

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Wat gezellig dat je er bent, er is hier van alles te beleven. Mijn naam is Lukkie de Leeuw en ik woon hier. Samen met mijn vrienden van het animatieteam proberen we jullie vakantie

Nadere informatie

Informatie. De Ultieme Quiz. Mijn naam is Rowin. Ik geef je graag wat meer informatie over De Ultieme Quiz.

Informatie. De Ultieme Quiz. Mijn naam is Rowin. Ik geef je graag wat meer informatie over De Ultieme Quiz. Informatie De Ultieme Quiz Mijn naam is Rowin Ik geef je graag wat meer informatie over De Ultieme Quiz. Rowin@leef7.nl / 0643946533 Informatie Asten, 9 maart 2019 INFORMATIE AANVRAAG DE ULTIEME QUIZ Beste,

Nadere informatie

Concept Animatieprogramma Zomer 4 t/m 11 juli 2015 Zaterdag 4 juli

Concept Animatieprogramma Zomer 4 t/m 11 juli 2015 Zaterdag 4 juli 14.00-17.00 Welkom middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! 19.00-19.45 Kringspelen Doe gezellig met ons mee aan deze leuke spelletjes en maak vrienden!

Nadere informatie

Buiten Battle. Spel 1 - Kruiwagen race

Buiten Battle. Spel 1 - Kruiwagen race Buiten Battle De Buiten Battle is een leuke verzameling spellen die buiten gespeeld kunnen worden. Veelal met attributen die op een vakantiepark aanwezig zijn. Vraag hiernaar bij de technische dienst.

Nadere informatie

Camp Support. YMCA Kampeercentra biedt complete programma s met uitdagende activiteiten aan, dit noemen wij Camp Support.

Camp Support. YMCA Kampeercentra biedt complete programma s met uitdagende activiteiten aan, dit noemen wij Camp Support. Camp Support YMCA Kampeercentra biedt complete programma s met uitdagende activiteiten aan, dit noemen wij Camp Support. Al onze programma s worden begeleid door ervaren YMCA instructeurs. Wij werken met

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 29 15 tot en met 21 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE

BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE 1 Boeiend en verrijkend. Ook verschillend van invalshoeken en belangen Het was mijn doel om van de ervaringen van anderen te leren en dat is geslaagd De rondetafelsessies

Nadere informatie

VOOR BEDRIJVEN EN ORGANISATIES. Ontdek de Kracht van Kunst voor Teambuildingsactiviteiten en Bedrijfsuitjes

VOOR BEDRIJVEN EN ORGANISATIES. Ontdek de Kracht van Kunst voor Teambuildingsactiviteiten en Bedrijfsuitjes VOOR BEDRIJVEN EN ORGANISATIES Ontdek de Kracht van Kunst voor Teambuildingsactiviteiten en Bedrijfsuitjes Cultuurhuis Wherelant is het centrum voor kunst en cultuur in Purmerend met een breed aanbod voor

Nadere informatie

Informatie. Puur Toeval. Mijn naam is Rowin. Ik geef je graag wat meer informatie over Puur Toeval. /

Informatie. Puur Toeval. Mijn naam is Rowin. Ik geef je graag wat meer informatie over Puur Toeval. / Informatie Puur Toeval Mijn naam is Rowin Ik geef je graag wat meer informatie over Puur Toeval. Rowin@leef7.nl / 0643946533 Informatie Asten, 15 februari 2019 INFORMATIE AANVRAAG PUUR TOEVAL Beste, Gefeliciteerd,

Nadere informatie

levendige voorziening in Naam Leidsche auteur Rijn Centrum Utrecht

levendige voorziening in Naam Leidsche auteur Rijn Centrum Utrecht Voorbeeld Ondernemers van gezocht, een titel over die programma s twee regels en activiteiten Voorbeeld willen van leveren een subtitel voor een levendige voorziening in Naam Leidsche auteur Rijn Centrum

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 7 September 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar:

Nadere informatie

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 VIJF DAGEN ULTIEM AUTO AVONTUUR RONDOM DE 24 UUR VAN LE MANS. Rally Le Mans Vijf dagen ultiem autoavontuur rondom de 24 uur van Le Mans. Op woensdagmiddag

Nadere informatie

Een sterk team. Maatwerk van vakvrouwen

Een sterk team. Maatwerk van vakvrouwen Een sterk team Maatwerk van vakvrouwen Een echte topkok kookt niet uit een boekje. Natuurlijk kan hij er een openslaan, maar uiteindelijk draait het om gevoel en talent. Bij teamontwikkeling is dat eigenlijk

Nadere informatie

KNVB CAMPUS CLINICS VOETBALTECHNISCHE TRAINING 12 TOT 96 DEELNEMERS VIDEOANALYSE TECHNISCH/TACTISCH - 12 TOT 96 DEELNEMERS

KNVB CAMPUS CLINICS VOETBALTECHNISCHE TRAINING 12 TOT 96 DEELNEMERS VIDEOANALYSE TECHNISCH/TACTISCH - 12 TOT 96 DEELNEMERS KNVB CAMPUS CLINICS Vergaderen met uw bedrijf krijgt op de gloednieuwe KNVB Campus een nieuwe dimensie. Boek naast een compleet verzorgde vergadering een geweldige (sport)clinic op de KNVB Campus. Met

Nadere informatie

Samen sporten met Mission Olympic De grootste schoolsportcompetitie van Nederland

Samen sporten met Mission Olympic De grootste schoolsportcompetitie van Nederland Samen sporten met Mission Olympic De grootste schoolsportcompetitie van Nederland 14393_brochure mission olympic_a4_v6.indd 1 02-09-11 17:02 Samen sporten met Mission Olympic Sporten is goed voor je gezondheid

Nadere informatie

HET KLOKHUIS ZOEKT ONTWERPERS

HET KLOKHUIS ZOEKT ONTWERPERS HET KLOKHUIS ZOEKT ONTWERPERS Lesbrief Naam Groep Naam ontwerpteam Iedereen aan tafel Bij jullie thuis staat vast een tafel in de woon- of eetkamer. Ook hebben jullie vast stoelen, bestek en servies. Allemaal

Nadere informatie

Explore your Adventure

Explore your Adventure Westbeach Kite - Surf - Events Explore your Adventure Beleef samen met uw collega s een avontuur op het prachtige strand van Monster ENJoy explore teamwork safety 06-15489518 www.westbeach.nl info@westbeach.nl

Nadere informatie

Informatie aanvraag. Activiteiten Asten.

Informatie aanvraag. Activiteiten Asten. Informatie aanvraag Activiteiten Asten www.leef7.nl Activiteiten www.leef7.nl Activiteiten Asten Bedankt voor de interesse in Leef 7. In deze informatie aanvraag info over de uitjes en tips voor de horeca.

Nadere informatie

Wanneer wordt veranderen een succes?

Wanneer wordt veranderen een succes? Wanneer wordt veranderen een succes? Inhoud 1. Iedereen 100% tevreden?...2 2. Hoe als manager een veranderingsproces optimaal ondersteunen?... 2 Inzicht in het veranderingsproces... 3 Een externe partner

Nadere informatie

Gemblo DG Games, 2006 1-6 spelers vanaf 6 jaar ± 30 minuten

Gemblo DG Games, 2006 1-6 spelers vanaf 6 jaar ± 30 minuten Geschiedenis Gemblo DG Games, 2006 1-6 spelers vanaf 6 jaar ± 30 minuten In de jaren 1800 voerden edelen, die onafhankelijk waren van koning en gezag, ontelbare oorlogen over de uitbreiding van hun grondgebied.

Nadere informatie

Interview met de Nederlandse studenten in de werkgroepen.

Interview met de Nederlandse studenten in de werkgroepen. Wie zijn wij: Daag! Mijn naam is Jorrit en ik ben 23 jaar jong. Ik ben geboren en getogen in Leeuwarden. Ik zit nu in het 2e jaar van de lerarenopleiding Economie. Bij deze wil ik jullie veel plezier en

Nadere informatie

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Huifkartocht Zondag 18 augstus Pub Quiz! 21:00 uur! Weet jij de juiste antwoorden op alle vragen? Doe gezellig mee! Dinsdag 20 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Uitjes die je bijblijven! Click4events.nl

Uitjes die je bijblijven! Click4events.nl 4E Uitjes die je bijblijven! Click4events.nl Opzoek naar een bedrijfsfeestje, vrijgezellenfeest, themaparty, teamuitje of groepsuitje? Click4events.nl zorgt voor een dag vol plezier, een uitje om nooit

Nadere informatie

Spelverhuurcatalogus. Bent u geïnteresseerd in een of meerdere spellen? Mail dan naar spelverhuur@stokperdje.nl. Pagina 1

Spelverhuurcatalogus. Bent u geïnteresseerd in een of meerdere spellen? Mail dan naar spelverhuur@stokperdje.nl. Pagina 1 catalogus 't Stokperdje organiseerd al ruim 40 jaar de Zundertse Koninginnedag. Een terugkerend onderdeel van deze dag is de spelenkermis. Op deze kermis kunnen alle kinderen van Zundert de 35 spelletjes

Nadere informatie

Beste lezer, Inhoud. Inleiding (Beste lezer,) 2. Staatszaken aan zee 3. De Staat voor uw bedrijfsfeest 3. Teambuilding bij De Staat 4

Beste lezer, Inhoud. Inleiding (Beste lezer,) 2. Staatszaken aan zee 3. De Staat voor uw bedrijfsfeest 3. Teambuilding bij De Staat 4 Strandpaviljoen Beste lezer, In deze brochure nemen we u mee naar Strandpaviljoen De Staat. De perfecte locatie voor vergaderingen, seminars, presentaties, congressen, bedrijfsfeesten en (teambuildings)

Nadere informatie

BIJLAGE (1) Spelpaleis

BIJLAGE (1) Spelpaleis (1) Spelpaleis Ooit nagedacht waarom kinderen niet tegen hun verlies kunnen? Wij wel, het is dezelfde reden waarom volwassen niet tegen hun verlies kunnen. Het heeft alles met frustratie grenzen te maken.

Nadere informatie

HBSS Schoolvoetbalcompetitie

HBSS Schoolvoetbalcompetitie HBSS Schoolvoetbalcompetitie Plezier, samenwerken en scoren Voetbal jij graag buiten op het pleintje, tijdens gym of vind je voetbal gewoon superleuk? Dan is de tofste zaalvoetbalcompetitie van Schiedam

Nadere informatie

- CCKS 2017 Bulletin 3.0 Nummer 2

- CCKS 2017 Bulletin 3.0 Nummer 2 1 - CCKS 2017 Bulletin 3.0 Nummer 2 2 Inhoudsopgave: 1) VERLOOP VAN DE MCD KAMPIOENSCHAPPEN 2) MCD WEEKAANBIEDING NUMMER 2 3) WORDT JIJ DE MCD DAGSPELER? 4) MCD TOP FOTO S 5) MCD WEER PROGNOSE 6) HEERLIJKE

Nadere informatie

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg S t i j l vo l i n a l l e o p z i c h t e n Goed bereikbaar Dicht bij de snelweg Goede bereikbaarheid is tegenwoordig bepalend voor de keuze van een locatie. Het is zonde om kostbare tijd te verliezen

Nadere informatie

Urban Escape. Tijdsduur: Locatie:

Urban Escape. Tijdsduur: Locatie: Urban Escape Urban escape Amsterdam is een spannend stadsspel waarbij je met je team probeert te ontsnappen uit de stad. Binnen de tijd los je met je team alle raadsels en puzzels op. Bij de start maak

Nadere informatie

Avontuur op de camping

Avontuur op de camping Programmaboekje Avontuur op de camping Onvergetelijke zomer YES! De zomervakantie komt er weer aan. Zes weken lang hebben we superleuke, uitdagende en afwisselende activiteiten en workshops, speciaal

Nadere informatie

TEAMSPEL: UNDERCOVER

TEAMSPEL: UNDERCOVER TEAMSPEL: UNDERCOVER Voorwoord In dit draaiboek vind je alle gegevens die je nodig hebt om eenvoudig een geslaagd uniek spel te organiseren. Het spel kan gespeeld worden als teambuildingsopdracht, maar

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 3 t/m 10 juli 2015 Vrijdag 3 juli

Animatieprogramma Zomer 3 t/m 10 juli 2015 Vrijdag 3 juli Vrijdag 3 juli 21.00-00.00 Karaoke time Kom naar de Happy Fun Beach en zing met ons mee tijdens de karaoke night! 10.30-11.30 Kidsfun Kom jij vandaag ook weer iets 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis

Nadere informatie

DETROIT - CLEVELAND / GRAND PRIX

DETROIT - CLEVELAND / GRAND PRIX DETROIT - CLEVELAND / GRAND PRIX Auteur: Wolfgang Kramer Uitgegeven door Mayfair Games, Inc., 1996 Inleiding Het is een racedag! Er staan drie races gepland voor de Cleveland- of Detroit-raceparcoursen.

Nadere informatie

Rapport Team Competenties i360. Test Kandidaat

Rapport Team Competenties i360. Test Kandidaat Rapport Team Competenties i360 Naam Test Kandidaat Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Sterkte/zwakte-analyse 3. Feedback open vragen 4. Overzicht competenties 5. Persoonlijk ontwikkelingsplan Inleiding Voor

Nadere informatie

Animatieprogramma Pasen 3 t/m 6 april 2015 Vrijdag 3 april

Animatieprogramma Pasen 3 t/m 6 april 2015 Vrijdag 3 april Vrijdag 3 april 20:00-23:00 The BOX Wil jij nog even lekker chillen in 16:00-17:00 Klimboom Kom klimmen met de Fun Brigade! plaats van bij de caravan zitten? 19:00-20:30 Family time Welkomsavond! Kom de

Nadere informatie

Tiroler spelavond in Partycentrum t Anker

Tiroler spelavond in Partycentrum t Anker GROEPSARRANGEMENTEN Tiroler spelavond in Partycentrum t Anker Deze spelavond zal in het teken staan van gezelligheid en strijd. Jullie worden ontvangen met een welkomstcocktail waarna jullie in groepen

Nadere informatie

In deze brief leggen we uit wat we gaan doen, wat we van de deelnemers verwachten op die dag en hoe je kunt aanmelden.

In deze brief leggen we uit wat we gaan doen, wat we van de deelnemers verwachten op die dag en hoe je kunt aanmelden. Try-out NABV IAPS wedstrijd bij Ghost Town Events in Oude-Tonge Op zondag 5 oktober 2014 is de 3 e NABV IAPS Try-Out een feit. Op de locatie van Ghost Town Airsoft Events in Oude-Tonge zal de derde Try-out

Nadere informatie

Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt!

Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt! Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt! Billy s Playground Altijd een feest voor kinderen en ouders Een ongelofelijk gevarieerd programma, vol muziek, dans, spel, sport, mode, kunst, ontspanning

Nadere informatie

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Polanenbokaal toernooi. Maandag 5 aug. 2013 Dinsdag 6 aug. 2013 Zaterdag 10 aug. 2013

Polanenbokaal toernooi. Maandag 5 aug. 2013 Dinsdag 6 aug. 2013 Zaterdag 10 aug. 2013 Polanenbokaal toernooi Maandag 5 aug. 2013 Dinsdag 6 aug. 2013 Zaterdag 10 aug. 2013 1982-32ste Editie - 2013 s Nachts lenzen dragen en overdag scherp zien zonder bril of lenzen. Het is de modernste manier

Nadere informatie

ZOOMERS BEACH EVENTS & WORKSHOPS

ZOOMERS BEACH EVENTS & WORKSHOPS ! ZOOMERS BEACH EVENTS & WORKSHOPS Zoomers Beach Events & Workshops Een origineel bedrijfsuitje, een teambuildingsdag of een knotsgek vrijgezellenfeest? Een ludieke workshop, een perfect vaararrangement

Nadere informatie

SPELREGELS FRITZO BEGINNER

SPELREGELS FRITZO BEGINNER SPELREGELS Een nieuwe generatie Leer- en familie spel Vijf spelvarianten met veel afwisseling en spannende uitdagingen, om alleen of in een groep te spelen. Liefhebbers van moeilijke denkspellen kunnen

Nadere informatie

Egede Hancate Eelen & Rhaan. Draaiboek Egede Hancate Eelen & Rhaan

Egede Hancate Eelen & Rhaan. Draaiboek Egede Hancate Eelen & Rhaan Egede Hancate Eelen & Rhaan Draaiboek 2016 Egede Hancate Eelen & Rhaan INHOUD Voorwoord Reglement Spel 1 De playbackshow Spel 2 Baljart Spel 3 Jenga spel Spel 4 Tafeltje dekje Spel 5 Fotospel, zoek de

Nadere informatie

WorKSHoP THE WINNING TEAM INNovErEN EN WINNEN IN EEN veranderende WErEld

WorKSHoP THE WINNING TEAM INNovErEN EN WINNEN IN EEN veranderende WErEld WORKSHOP THE WINNING TEAM Innoveren en winnen in een veranderende wereld INTRODUCTIE Nieuwe spelers zetten markten voortdurend op hun kop. Disruptie vraagt veel van organisaties. Met al deze ontwikkelingen

Nadere informatie

Sponsormap. Steeds meer bedrijven ontdekken de autosport als unieke marketing tool... u ook?

Sponsormap. Steeds meer bedrijven ontdekken de autosport als unieke marketing tool... u ook? Sponsormap Steeds meer bedrijven ontdekken de autosport als unieke marketing tool... u ook? Fanzonely: talent moet de kans krijgen zich te bewijzen Autosport is teamwork, passie en vastberadenheid. Fanzonely

Nadere informatie

GT Weekend GT WEEKEND. TWEE DAGEN RIJDEN VANUIT KASTEEL ENGELENBURG MET EEN PRACHTIGE ROUTE OVER DE VELUWE, ACHTERHOEK EN DUITSLAND

GT Weekend GT WEEKEND. TWEE DAGEN RIJDEN VANUIT KASTEEL ENGELENBURG MET EEN PRACHTIGE ROUTE OVER DE VELUWE, ACHTERHOEK EN DUITSLAND GT Weekend zaterdag 15 oktober - zondag 16 oktober 2016 TWEE DAGEN RIJDEN VANUIT KASTEEL ENGELENBURG MET EEN PRACHTIGE ROUTE OVER DE VELUWE, ACHTERHOEK EN DUITSLAND GT Weekend Twee dagen rijden over de

Nadere informatie

Verover Nijmegen. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl

Verover Nijmegen. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl Verover Nijmegen Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl INTRODUCTIE Verover Nijmegen Maak kennis met de historie van de oudste stad van Nederland! Terug naar de tijden waarin verschillende

Nadere informatie

ONTDEK HET ZELF HANDLEIDING VOOR DE LEERKRACHT VOOR DE HELE SCHOOL

ONTDEK HET ZELF HANDLEIDING VOOR DE LEERKRACHT VOOR DE HELE SCHOOL ONTDEK HET ZELF HANDLEIDING VOOR DE LEERKRACHT VOOR DE HELE SCHOOL IN DEZE HANDLEIDING VIND JE ALLE INFORMATIE OVER HET MAKEN VAN HET ONTDEK HET ZELF POP-UP MUSEUM TIJDENS DE KINDERBOEKENWEEK. DE OPDRACHTEN,

Nadere informatie

Hoe kunnen treinen op wind rijden? Les in de Groene Top Trein

Hoe kunnen treinen op wind rijden? Les in de Groene Top Trein ctie produ Hoe kunnen treinen op wind rijden? Les in de Groene Top Trein lesboekje02.indd 1 20-11-2015 13:20 Welkom in de Groene Top Trein! Het gaat deze trein voor de wind, want deze trein rijdt op wind.

Nadere informatie

Voorbeeld animatie programma zomervakantie Funbrigade Zaterdag

Voorbeeld animatie programma zomervakantie Funbrigade Zaterdag Zaterdag 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! 10.30-12.00 Blind Beach Volleybal Zie jij hem aankomen? Het is lastiger dan je denkt!

Nadere informatie

Lees hieronder de spelregels, het is ongetwijfeld een feest der herkenning. Alleen nu spelen jullie de hoofdrollen. Maak er wat moois van!

Lees hieronder de spelregels, het is ongetwijfeld een feest der herkenning. Alleen nu spelen jullie de hoofdrollen. Maak er wat moois van! Natuurlijk ga je nu het diepe in. Natuurlijk twijfel je eraan of je nou echt wel zo grappig bent. Het hoort bij de Lama s. Kun jij je lach inhouden als het moet? Weet jij wie de moord heeft gepleegd als

Nadere informatie

Zomervakantie Week 5 4-7 jaar

Zomervakantie Week 5 4-7 jaar Zomervakantie Week 5 4-7 jaar Week 5 van de zomervakantie is altijd een gezellige drukke week bij Kids Lodge. We hebben weer een spetterend aanbod in workshops voor jullie klaarliggen. De aangeboden thema's

Nadere informatie

Snippentocht. Activiteiten (bouwsteen 4) De hele groep heeft zich prima vermaakt.

Snippentocht. Activiteiten (bouwsteen 4) De hele groep heeft zich prima vermaakt. De Biesbosch leent zich uitstekend om met een groep actief bezig te zijn. Gezellig een dagje weg met vrienden of familieleden. Peddelend met een kano of al varend met een fluisterboot door de kronkelende

Nadere informatie

Leeftijd: 12+ Speelduur: 60 min. Minimaal aantal spelers: 2 + 2

Leeftijd: 12+ Speelduur: 60 min. Minimaal aantal spelers: 2 + 2 Leeftijd: 12+ Speelduur: 60 min. Minimaal aantal spelers: 2 + 2 Maak voor altijd duidelijk welk geslacht het sterkste is! De Jongens Tegen De Meisjes is een strijd tussen mannen en vrouwen. In zeven verschillende

Nadere informatie

Virtual reality op locatie

Virtual reality op locatie Virtual reality op locatie Virtual reality programma s & arrangementen INHOUDSOPGAVE 4 Programma VR experience 5 Een greep uit onze grote collectie VR avonturen 6 Programma VR bomb battle 7 Programma VR

Nadere informatie

afhankelijk van gekozen route

afhankelijk van gekozen route Een uitje met familie, vrienden, de klas of de sportvereniging wordt nog leuker als je samen één of meerdere activiteiten onderneemt. Naast de vele recreatieve voorzieningen die Witterzomer rijk is, en

Nadere informatie

Volg ons op: Zesdaagse. voor Beginners

Volg ons op:   Zesdaagse. voor Beginners M A N A G E M E N T AHOY - Rotterdam Volg ons op: 5-10 JANUARI 2012 www.zesdaagserotterdam.nl Hoe werkt een? Een aantal bezoekers aan de zal voor het eerst kennismaken met dit fenomeen. Voor hen leggen

Nadere informatie

Concept animatieprogramma Herfstvakantie 2014 Zaterdag 18 oktober jaar Strandslagbal Verzamelen in de Happy Fun Beach!

Concept animatieprogramma Herfstvakantie 2014 Zaterdag 18 oktober jaar Strandslagbal Verzamelen in de Happy Fun Beach! Concept animatieprogramma Herfstvakantie 2014 Zaterdag 18 oktober 10.30 12.00 9 13 jaar Strandslagbal Verzamelen in de Happy Fun Beach! 14.00 16.00 9 13 jaar Voetbalgames Leuke spellen met de bal! Kom

Nadere informatie

www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals

www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals Rendement van talent Porties VAN GOED NAAR Ludens Talentontwikkeling is een jong trainingsbureau met veel ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Jan Willem Huisman

Curriculum Vitae. Jan Willem Huisman Curriculum Vitae Jan Willem Huisman Jan Willem Huisman haalde zijn master in interaction design aan de Royal College of Arts in Londen. Met twee mede-studenten richtte hij in 1997 IJsfontein op, gespecialiseerd

Nadere informatie

Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 16 juli maandag 17.00

Nadere informatie

Wij zijn Sport Helden! Zullen wij samen sport aanbieden?

Wij zijn Sport Helden! Zullen wij samen sport aanbieden? Wij zijn Sport Helden! Zullen wij samen sport aanbieden? Na ons gesprek zojuist kunt u in deze bijlage een stukje achtergrond informatie vinden. Mocht u vragen hebben, dan hoor ik dit graag. Veel plezier

Nadere informatie

Sport- en themasportdagen. schooljaar 2014-2015. www.sportyvzw.be

Sport- en themasportdagen. schooljaar 2014-2015. www.sportyvzw.be Sport- en themasportdagen schooljaar 2014-2015 www.sportyvzw.be Wie zijn wij? Sporty Sportief is erkend als sportvereniging door stad Leuven. Tijdens het schooljaar organiseren wij naast heel wat sportdagen

Nadere informatie

marathon 1 Aangepast spelenset voor bejaarden Caritas West-Vlaanderen vzw Bosdreef 5 8820 Torhout 050 74 56 22 kb@caritaswest.be

marathon 1 Aangepast spelenset voor bejaarden Caritas West-Vlaanderen vzw Bosdreef 5 8820 Torhout 050 74 56 22 kb@caritaswest.be marathon 1 Aangepast spelenset voor bejaarden Caritas West-Vlaanderen vzw Bosdreef 5 8820 Torhout 050 74 56 22 kb@caritaswest.be Spelwijzer Marathon 1 De zes spelen uit de marathon kunnen afzonderlijk

Nadere informatie

Battle of Elements. De strijd barst los! Wie beschikt over de juiste combinatie van kracht, tactiek en doorzettingsvermogen?

Battle of Elements. De strijd barst los! Wie beschikt over de juiste combinatie van kracht, tactiek en doorzettingsvermogen? Battle of Elements De strijd barst los! Wie beschikt over de juiste combinatie van kracht, tactiek en doorzettingsvermogen? De Battle of the Elements is een actief elementenspel, waarbij in teams van 4

Nadere informatie