pms 187 f.c. 100 m g + 20n zwart DONKERVOORT EVENTS MOGELIJKHEDEN IN 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "pms 187 f.c. 100 m + 100 g + 20n zwart DONKERVOORT EVENTS MOGELIJKHEDEN IN 2016"

Transcriptie

1 pms 187 f.c. 100 m g + 20n zwart DONKERVOORT EVENTS MOGELIJKHEDEN IN 2016

2 DONKERVOORT EVENTS 2016 EEN OVERZICHT VAN ONZE MOGELIJKHEDEN Donkervoort Factory Experience Lelystad (NL) Factory Tour Productintro s, vergaderingen, workshops Brunch, lunch en diner Driving Experience Donkervoort Bilster Berg Experience Bad Driburg (D) Halle Tour Workshops Brunch, lunch en diner Driving Experience

3 DONKERVOORT FACTORY EXPERIENCE LELYSTAD, NEDERLAND De Donkervoort Factory Experience is het chassis van elk evenement in de Donkervoort fabriek in Lelystad en bevat o.a. de Factory Tour en enkele vaste start-up -elementen. Vanuit deze uitgangspositie kunt u naar wens diverse onderdelen toevoegen, zodat uw evenement niet alleen uniek, maar ook volledig op maat gemaakt zal zijn. HET CHASSIS VAN ELK DONKERVOORT EVENT De Donkervoort Factory Experience bestaat uit: Ontvangst met uitgebreide Nespresso koffietafel Donkervoort Factory Tour Afsluiting met gezellige borrel Prijsindicatie: vanaf 95,- p.p. excl. BTW

4 FACTORY TOUR Tijdens de rondleiding - van ca. 60 minuten door onze fabriek kunt u het gehele productieproces bekijken, van het prille begin tot het einde. U maakt tijdens deze rondleiding kennis maken met de mannen achter het product Donkervoort. U wordt bijvoorbeeld rondgeleid door Denis Donkervoort of één van onze collega s van de ontwikkelingsafdeling. ACHTER DE SCHERMEN BIJ DE BOUW VAN EEN HANDGEMAAKTE EN SUPERSNELLE SPORTWAGEN Alle specifieke aspecten van de bouw van een Donkervoort komen aan de orde. Er wordt uitgelegd hoe het chassis wordt gelast, hoe de body deels wordt voorzien van aluminium plaatwerk, hoe alle composietmaterialen worden gemaakt en hoe de complete auto wordt opgebouwd naar wens van de klant. Heel veel dichterbij kunt u dus niet komen!

5 UW EIGEN GEDEELTE De bovenverdieping van onze showroom leent zich uitstekend voor het ontvangen van kleine en grote groepen mensen. Dit geeft u ruime mogelijkheden voor het invullen van uw eigen gedeelte in uw Donkervoort-programma, zoals seminars, productpresentaties/introducties, vergaderingen, workshops, minibeurzen, etcetera. ZORGELOOS PRESENTEREN Voor uw eigen gedeelte wordt u ondersteund en begeleid door onze vaste audiovisuele-partner, met behulp van bijvoorbeeld een podium, geluid, belichting, microfoons, beeldscherm(en) t.b.v. presentatie en technici ter plaatse. Gelijk aan onze filosofie wordt ook dit onderdeel volledig op maat gemaakt en naar uw wensen ontworpen en ingezet.

6 BRUNCH, LUNCH & DINER Met onze uitgebreide catering mogelijkheden kunnen wij u gedurende uw evenement voorzien van eten en drinken op niveau. Om aan uw specifieke wensen te kunnen voldoen werken wij met een aantal catering partners; variërend van uitstekend, maar eenvoudig, tot uitgebreid en zeer verfijnd. VOOR ELKE GELEGENHEID EN OP EEN UNIEKE LOCATIE Een greep uit onze mogelijkheden; Ontvangst met champagnebrunch Lunch met rijkelijk belegde sandwiches en diverse salades Afsluiting met gezellige borrel met hors d oeuvres Informeel en netwerkvriendelijk walking dinner; kleine gerechtjes worden als menu geserveerd Dine on the Line luxe dineren aan lange tafels in de fabriek!

7 DONKERVOORT DRIVING EXPERIENCE Wilt u graag iets actiefs toevoegen aan uw evenement? Rijden in een Donkervoort is voor veel mensen een droom. In eerste instantie vanwege de exclusiviteit, maar ook omdat de auto garant staat voor het echte rijden. Geen elektronische hulpmiddelen, zoals ESP, rem- of stuurbekrachtiging. De Donkervoort Driving Experience geeft u de mogelijkheid even te voelen hoe het is om een echte Donkervoort rijder te zijn. Het gaat om gevoel, beheersing en doorzettingsvermogen, maar bovenal om de ervaring van het rijden in deze bijzondere auto s. Alle programma s worden uitgevoerd onder begeleiding van ervaren en gecertificeerde instructeurs en vinden plaats op de testbaan van de politieacademie, op ca. 7 rijminuten afstand van de fabriek.

8 DRIVING EXPERIENCE U rijdt mee in een Donkervoort met een ervaren testrijder achter het stuur. Door het extreem lage gewicht voelt de auto aan als een verlengstuk van je eigen lichaam, wat (mee)rijden tot een unieke belevenis maakt. U beleeft de snelheid van een Donkervoort en de bijbehorende G-krachten op de testbaan. SELF DRIVING EXPERIENCE Voor groepen van maximaal 20 personen in het tevens mogelijk om, onder intensieve begeleiding van een gecertificeerde instructeur, ZELF in een Donkervoort te rijden! U rijdt verschillende rijvaardigheidsonderdelen om zo het uiterste uit de unieke eigenschappen van een Donkervoort te halen.

9

10

11 DONKERVOORT BILSTER BERG EXPERIENCE BAD DRIBURG, DUITSLAND Donkervoort s tweede vestiging (een kleinere versie van de fabriek in Lelystad) is gelegen op een unieke locatie; het Bilster Berg Drive Resort. Dit luxe test- en evenementen circuit, gesitueerd op het terrein van een voormalig munitiedepot van het Britse leger in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. Donkervoort beschikt over één van de voormalige munitiehallen met een directe aansluiting op het circuit. De Donkervoort Bilster Berg Experience is het chassis van elk evenement in de Donkervoort hal in Bad Driburg en bevat o.a. een korte Halle-Tour en enkele vaste start-up -elementen. Vanuit deze uitgangspositie kunt u naar wens diverse onderdelen toevoegen, zodat uw evenement niet alleen uniek, maar ook volledig op maat gemaakt zal zijn. HET CHASSIS VAN ELK DONKERVOORT EVENT De Donkervoort Bilster Berg Experience bestaat uit: Ontvangst met uitgebreide Nespresso koffietafel Donkervoort Halle-Tour Afsluiting met gezellige borrel Prijsindicatie: vanaf 50,- p.p. excl. BTW

12 MINI FACTORY TOUR Hoewel niet zo groot als de fabriek in Lelystad, is er in Donkervoorts Halle A2 nog voldoende te zien en beleven. Na een korte introductie over ons merk en onze historie en de unieke locatie waar u zich bevindt vertrekt u richting de werkplaats. In de werkplaats wordt gewerkt aan de laatste fase van de productie van de D8 GTO s ook wel de assemblage-fase genoemd bestemd voor de Duitse markt. Daarnaast wordt uitgebreid verteld over de diverse (track day) auto s die in de hal gestald worden. Daarnaast vertellen wij u meer over de techniek van onze sportwagens.

13 WORKSHOPS HOE BOUW JE EEN RACE AUTO? Hoofd-ontwikkeling bij Donkervoort - een droombaan voor velen. Onze collega geeft u een kijkje achter de schermen, hoe bij Donkervoort een raceauto wordt ontworpen, ontwikkeld en gebouwd. Wat maakt een Donkervoort zo snel? Waarom winnen we, bijvoorbeeld, lange afstand races? En: welke eisen worden er aan een race auto gesteld in vergelijking met een straatauto? Dichterbij het vuur komt u niet! DE SNELSTE PITSTOP Het moge duidelijk zijn; snelle pitstops maken deel uit van de strategie tijdens een race. Tijdens dit deel van het programma wordt kennis in praktijk gebracht. Teambuilding en plezier op hetzelfde moment! Uw groep wordt verdeeld in kleine groepjes van 6-8 personen. De uitdaging: Welk team maakt de snelste pitstop? Met de hulp van onze monteurs, maakt elk team zijn eigen pitstop. Compleet met monteursoveralls, gereedschappen, brug en auto!

14 BRUNCH, LUNCH EN DINER Met onze uitgebreide catering mogelijkheden kunnen wij u gedurende uw evenement bij Donkervoort op het Bilster Berg Drive Resort voorzien van eten en drinken op niveau. Om aan uw specifieke wensen te kunnen voldoen werken wij met een aantal cateraars, variërend van een uitstekend, maar eenvoudig, tot uitgebreid en zeer verfijnd en zelfs volledig gericht op super foods! IN DE DONKERVOORT HAL OF MET UITZICHT OP HET CIRCUIT Een greep uit onze mogelijkheden; Ontvangst met champagnebrunch Lunch met rijkelijk belegde sandwiches en diverse salades Afsluiting met gezellige borrel Diner op het Ostschleifeterrasse (met uitzicht op het circuit) Super Food special; de ultieme brandstof voor coureurs

15 DONKERVOORT DRIVING EXPERIENCE Wilt u graag iets actiefs toevoegen aan uw evenement? Rijden in een Donkervoort is voor veel mensen een droom. In eerste instantie vanwege de exclusiviteit, maar ook omdat de auto garant staat voor het echte rijden. Geen elektronische hulpmiddelen, zoals ESP, rem- of stuurbekrachtiging. De Donkervoort Driving Experience geeft u de mogelijkheid even te voelen hoe het is om een echte Donkervoort rijder te zijn. Het gaat om gevoel, beheersing en doorzettingsvermogen, maar bovenal om de ervaring van het rijden in deze bijzondere auto s. Alle programma s worden uitgevoerd onder begeleiding van ervaren en gecertificeerde instructeurs en vinden plaats op de Dymanikfläche en circuit van het Bilster Berg Drive Resort, waar ook de vestiging van Donkervoort is gevestigd.

16 DRIVING EXPERIENCE U rijdt mee in een Donkervoort met een ervaren testrijder achter het stuur. Door het extreem lage gewicht voelt de auto aan als een verlengstuk van uw eigen lichaam, wat (mee)rijden tot een unieke belevenis maakt. U beleeft de snelheid van een Donkervoort en de bijbehorende G-krachten op het spectaculaire Bilster Berg circuit. SELF DRIVING EXPERIENCE Voor groepen van maximaal 20 personen in het tevens mogelijk om, onder intensieve begeleiding van een gecertificeerde instructeur, ZELF in een Donkervoort te rijden! U rijdt verschillende rijvaardigheidsonderdelen om zo het uiterste uit de unieke eigenschappen van een Donkervoort te halen.

17

18 CONTACT EN INFORMATIE Voor meer informatie over Donkervoort evenementen en/of een op maat gemaakt voorstel voor uw evenement kunt u contact opnemen met Donkervoort Automobielen te Lelystad, Nederland of te Bad Driburg, Duitsland of via Wij hopen u bij Donkervoort te mogen verwelkomen! DONKERVOORT AUTOMOBIELEN B.V. Pascallaan 96 NL-8218 NJ Lelystad Nederland +31 (0) events@donkervoort.com DONKERVOORT AUTOMOBIELEN GMBH Bilster Berg 1 Halle A2 D Bad Driburg Deutschland +49 (0) events@donkervoort.com

19 pms 187 f.c. 100 m g + 20n zwart

Donkervoort Events. Een overzicht van onze mogelijkheden in 2015. www.donkervoort.com

Donkervoort Events. Een overzicht van onze mogelijkheden in 2015. www.donkervoort.com Donkervoort Events Een overzicht van onze mogelijkheden in 2015 www.donkervoort.com Introductie Het entertainen van zakelijke gasten en het creëren van een positieve sfeer, kortom relatiemanagement, heeft

Nadere informatie

Donkervoort Endless Season

Donkervoort Endless Season Donkervoort Endless Season Verleng het rijseizoen onder de Spaanse zon! www.donkervoort.com Endless Season Kan het Donkervoort rijseizoen wat u betreft niet lang genoeg duren en ziet u alweer op tegen

Nadere informatie

Donkervoort Haal & Breng Service

Donkervoort Haal & Breng Service Donkervoort Haal & Breng Service Tarieven 2015/2016 www.donkervoort.com Donkervoort Haal & Breng Service Of u nu in het bezit bent van een S8 of een D8 GTO, de maximale prestaties en het langdurig plezier

Nadere informatie

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 VIJF DAGEN ULTIEM AUTO AVONTUUR RONDOM DE 24 UUR VAN LE MANS. Rally Le Mans Vijf dagen ultiem autoavontuur rondom de 24 uur van Le Mans. Op woensdagmiddag

Nadere informatie

Kook en Proefstudio Den Haag

Kook en Proefstudio Den Haag Geachte heer/mevrouw, Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen. De Kook en Proefstudio Den Haag is dé gelegenheid waar collega's, vrienden en familie samen aan de slag gaan. Samen koken, samen

Nadere informatie

TELSTAR. Horeca prospectus. Thuis bij Telstar

TELSTAR. Horeca prospectus. Thuis bij Telstar TELSTAR de witte leeuwen Horeca prospectus concept & vormgeving: colorscan BV, Voorhout - www.colorscan.nl drukwerk: Drukkerij Van Hoesel, Heemskerk foto s: Pieter Hoogeveen w i t t e l e e u w e n k o

Nadere informatie

Over Eco Adventures 2 Het programma 3 De activiteiten 4 Catering 7 Verantwoord ondernemen 9 Prijs 9

Over Eco Adventures 2 Het programma 3 De activiteiten 4 Catering 7 Verantwoord ondernemen 9 Prijs 9 Over Eco Adventures 2 Het programma 3 De activiteiten 4 Catering 7 Verantwoord ondernemen 9 Prijs 9 Over Eco Adventures Eco Adventures, ontwikkeld door FLES&MES Catering Events in samenwerking met Rocks

Nadere informatie

Race-event sponsor concept

Race-event sponsor concept Racefactory is gespecialiseerd in het geven van race- en kartclinics. Waar een gewone belevenis bij alleen rijden blijft gaat Racefactory nog een stapje verder! Alle belevenissen zijn gegoten in een cursus

Nadere informatie

DRIVE & FACTORY TOUR MEI 2019

DRIVE & FACTORY TOUR MEI 2019 DRIVE & FACTORY TOUR 16-18 MEI 2019 Beste relatie, Graag nodigen wij u uit voor de eerste AMG Drive & Factory Tour. Dit unieke evenement is een samenwerking tussen StreetGasm en Stern Auto en zal een zorgvuldig

Nadere informatie

ZOOMERS BEACH EVENTS & WORKSHOPS

ZOOMERS BEACH EVENTS & WORKSHOPS ! ZOOMERS BEACH EVENTS & WORKSHOPS Zoomers Beach Events & Workshops Een origineel bedrijfsuitje, een teambuildingsdag of een knotsgek vrijgezellenfeest? Een ludieke workshop, een perfect vaararrangement

Nadere informatie

TRAFFIC CONTROL. Driving Safe & Driving Fun

TRAFFIC CONTROL. Driving Safe & Driving Fun Driving Safe & Driving Fun TRAFFIC CONTROL Driving Safe & Driving Fun cadeautip avontuur beleving teamuitje relatiedag incentive evenement een jongensdroom komt uit een garantie voor beleving Driving Safe

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

EVENTS TE WERVE buiten

EVENTS TE WERVE buiten EVENTS TE WERVE buiten BBQ OUTDOOR TEAMBUILDING BORREL TE WERVE BUITEN 1 TE WERVE BUITEN RIJSWIJK Op 5 minuten van Den Haag ligt een stukje verborgen groen in Rijswijk. Een landgoed van 26 hectare met

Nadere informatie

Pool Positie! Plaats uw bedrijf in. www.spa-francorchamps.be

Pool Positie! Plaats uw bedrijf in. www.spa-francorchamps.be Plaats uw bedrijf in Pool Positie! Verras uw klanten Een adembenemend uitzicht Een prachtig kader Zalen tot 600m² groot Waarom naar het Circuit van Spa-Francorchamps komen, als het niet voor de unieke

Nadere informatie

VERANTWOORD. KookaandeZaan is direct aan de Zaan gelegen en daarmee durven we te zeggen dat we

VERANTWOORD. KookaandeZaan is direct aan de Zaan gelegen en daarmee durven we te zeggen dat we Omdat verschillende opstellingen mogelijk zijn kunt u altijd het gevoel houden in een sfeervolle loft of moderne eetkeuken te toeven. KookaandeZaan is direct aan de Zaan gelegen en daarmee durven we te

Nadere informatie

WELKOM. in het BOVAGhuis. Voor uw volgende event, congres of vergadering

WELKOM. in het BOVAGhuis. Voor uw volgende event, congres of vergadering WELKOM in het BOVAGhuis Voor uw volgende event, congres of vergadering WAAROM HET BOVAGHUIS? Vergaderen in het BOVAGhuis in Bunnik (Utrecht) is vergaderen op een centrale locatie in Nederland. Het verenigingsgebouw

Nadere informatie

ORGANISATIE KWALITEIT PRESENTATIE

ORGANISATIE KWALITEIT PRESENTATIE OVER ONS At Your Event is een energiek, creatief, jong en dynamisch bedrijf. En dat merkt u al tijdens het eerste gesprek. Wij denken graag met u mee en verplaatsen ons in u als opdrachtgever. Inventariseren

Nadere informatie

DUKDALF. Restaurant. Restaurant DUKDALF THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN. facebook.com/dukdalf THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN

DUKDALF. Restaurant. Restaurant DUKDALF THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN. facebook.com/dukdalf THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN DUKDALF Restaurant THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN Zandstraat 9 5331 PG Kerkdriel Restaurant DUKDALF THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN Telefoon: 0418 674195 info@restaurantdukdalf.nl www.restaurantdukdalf.nl

Nadere informatie

RIBANK MAZDA MAX5 CUP SPONSORPLAN 2015 JEN RACINGTEAM

RIBANK MAZDA MAX5 CUP SPONSORPLAN 2015 JEN RACINGTEAM RIBANK MAZDA MAX5 CUP SPONSORPLAN 2015 JEN RACINGTEAM INTRODUCTIE JEN Racing Team JEN Racingteam is opgericht in 2013 door Jeroen Eijsten, Emile Kramers en Niels Quist. Vanaf 2014 nemen wij deel aan de

Nadere informatie

Donkervoort Endless Summer. Verleng het rijseizoen onder de Spaanse zon!

Donkervoort Endless Summer. Verleng het rijseizoen onder de Spaanse zon! Donkervoort Endless Summer Verleng het rijseizoen onder de Spaanse zon! ENDLESS SUMMER Kan het Donkervoort rijseizoen wat u betreft niet lang genoeg duren en ziet u nu alweer op tegen de lange, koude en

Nadere informatie

Donkervoort After Sales & Service Pakketten

Donkervoort After Sales & Service Pakketten Donkervoort After Sales & Service Pakketten www.donkervoort.com Genoemde prijzen zijn inclusief arbeid en (21% voor 19% voor ) De fabriek prefereert en stimuleert te allen tijde de revisie van originele

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

AMSTERDAMS PLASTICVISSEN. Het leukste duurzame bedrijfsuitje van Nederland

AMSTERDAMS PLASTICVISSEN. Het leukste duurzame bedrijfsuitje van Nederland AMSTERDAMS PLASTICVISSEN Het leukste duurzame bedrijfsuitje van Nederland SAMEN VOOR PLASTICVRIJE WATEREN Plastic Whale is de eerste professionele plastic fishing company ter wereld. Een social enterprise

Nadere informatie

De uiting op de auto wordt op verschillende manieren onder de aandacht gebracht bij het publiek:

De uiting op de auto wordt op verschillende manieren onder de aandacht gebracht bij het publiek: INLEIDING Het server.biz raceteam is in de zomer van 2008 tot stand gekomen. Als ras echte autosportfanaten zijn Roy, Ming en Martijn al jaren van dichtbij betrokken bij nationale en internationale autosport.

Nadere informatie

Theaterplein 1 2000 Antwerpen 03 289 27 50 info@mygusto.be. www.mygusto.be

Theaterplein 1 2000 Antwerpen 03 289 27 50 info@mygusto.be. www.mygusto.be Theaterplein 1 2000 Antwerpen 03 289 27 50 info@mygusto.be www.mygusto.be Goede catering is essentieel voor een geslaagd evenement. Daarom spelen we graag één van onze belangrijkste troeven uit: het verzorgen

Nadere informatie

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE 1 WELKOM BIJ THEOTHORNE Ook voor iedere andere gelegenheid waarvoor u een representatieve zaal nodig heeft, bieden wij een passende oplossing. Deze informatiefolder

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

Meetings & Events HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY. De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem. Evenementen

Meetings & Events HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY. De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem. Evenementen Meetings & Events De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem Evenementen HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Introductie Gorinchem Eén contactpersoon van A tot Z Pas tevreden als u dat ook bent!

Nadere informatie

GT Weekend. programma 2016 GT RALLY. PROGRAMMA 2016. GT Weekend, april 4-5. CC&C klassieker beurs, april 6-7. Croatia Adventure, mei 8-9

GT Weekend. programma 2016 GT RALLY. PROGRAMMA 2016. GT Weekend, april 4-5. CC&C klassieker beurs, april 6-7. Croatia Adventure, mei 8-9 Programma 2016 GT RALLY. PROGRAMMA 2016. GT Weekend programma 2016 Exclusieve ritten met schitterende routes, prachtige hotels en bijzondere stops. GT Weekend, april 4-5 CC&C klassieker beurs, april 6-7

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten www.glk.nl Zakelijke ontvangsten 2015 Kasteel Doorwerth Zakelijke ontvangsten Kasteel Doorwerth, tussen Arnhem en Wageningen, is zeer geschikt voor zakelijke ontvangsten. Kasteel Doorwerth is een middeleeuws

Nadere informatie

Banquetingmap. there!

Banquetingmap.   there! Banquetingmap Op een van de mooiste plekjes van de Utrechtse Heuvelrug, in het midden van het land, op 5 minuten afstand van de A12, vindt u restaurant Brocante. Goed bereikbaar en beschikkend over een

Nadere informatie

Het unieke Team-uitje: Zandsculpturen Bouwen!

Het unieke Team-uitje: Zandsculpturen Bouwen! Het unieke Team-uitje: Zandsculpturen Bouwen! zandsculpturen festival brabant info@zandsculpturenbrabant.nl Beste Zandliefhebber! Hartelijk dank voor jullie interesse in de arrangementen die wij aanbieden

Nadere informatie

Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen.

Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen. Geachte heer/mevrouw, Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen. De Kook en Proefstudio Den Haag is de gelegenheid waar collega's, vrienden en familie samen aan de slag gaan. Samen koken, samen

Nadere informatie

DEBAT, LEZING, CONFERENTIE, FILM, FEEST, DINER, VERGADERING, CURSUS, WORKSHOP VIEWING

DEBAT, LEZING, CONFERENTIE, FILM, FEEST, DINER, VERGADERING, CURSUS, WORKSHOP VIEWING DEBAT, LEZING, CONFERENTIE, FILM, FEEST, DINER, VERGADERING, CURSUS, WORKSHOP VIEWING 1 PODIUM VOOR HET VRIJE WOORD, EIGENTIJDSE KUNST, POLITIEK EN CULTUUR 3 5 De Balie is gehuisvest in een voormalig gerechtshof

Nadere informatie

HOUSE OF BOLS. House of Bols Cocktail & Genever Experience neemt u mee op een spectaculaire reis door de wereld van smaak.

HOUSE OF BOLS. House of Bols Cocktail & Genever Experience neemt u mee op een spectaculaire reis door de wereld van smaak. WELCOME TO HOUSE OF BOLS House of Bols Cocktail & Genever Experience neemt u mee op een spectaculaire reis door de wereld van smaak. Proef, ruik, zie, hoor, voel en geniet van de wereld van cocktails,

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

legends club hospitality tt assen

legends club hospitality tt assen legends club hospitality tt assen LEGENDS C L U B De spanning is van de gezichten af te lezen als de coureurs in de startblokken staan; de ontlading is enorm als de motoren de zwart-wit geblokte vlag passeren.

Nadere informatie

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer UW VISITEKAARTJE eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer Brooklyn Nights is een veelzijdige, modulaire showervaring die u

Nadere informatie

VERGADERARRANGEMENT. Kapel aan Zee

VERGADERARRANGEMENT. Kapel aan Zee VERGADERARRANGEMENT Kapel aan Zee Pagina 1 Vergaderen in de Kapel aan Zee Met veel plezier bieden wij hierbij ons vergaderarrangement in Kapel aan Zee aan. Deze bijzondere locatie zal alle deelnemers van

Nadere informatie

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING Bent u op zoek naar een prachtige en authentieke locatie voor een zakelijk evenement, een culturele bijeenkomst of een feestje? Dan zit u bij Museum Speelklok

Nadere informatie

Beste, Hartelijk dank voor uw interesse in de Caballero Fabriek!

Beste, Hartelijk dank voor uw interesse in de Caballero Fabriek! Beste, Hartelijk dank voor uw interesse in de Caballero Fabriek! De Caballero Fabriek Binckhorst is een multifunctioneel bedrijfsverzamelgebouw voor innovatieve, creatieve en culturele bedrijven. Waar

Nadere informatie

WELKOM. Adres: INoffice Woerden. Polanerbaan 13 H. 3447 GN Woerden. Reserveren, aanvragen & informatie: info@inoffice.

WELKOM. Adres: INoffice Woerden. Polanerbaan 13 H. 3447 GN Woerden. Reserveren, aanvragen & informatie: info@inoffice. WELKOM Adres: INoffice Woerden Polanerbaan 13 H 3447 GN Woerden Reserveren, aanvragen & informatie: info@inoffice.nl 0348 48 21 22 Welkom bij INoffice Woerden Ondernemerscentrum INoffice Woerden heeft

Nadere informatie

EEN ONVERGETELIJK AVONTUUR

EEN ONVERGETELIJK AVONTUUR EEN ONVERGETELIJK AVONTUUR INTRODUCTIE Praktijkervaring maakt dat u zich zekerder voelt in elke situatie. Hoe onbegaanbaar het terrein ook lijkt, met het offroad cursusprogramma van Land Rover Experience

Nadere informatie

P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3. N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld

P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3. N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3 N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld P3 VERHUURINFORMATIE Pop- en Cultuurpodium P3 is buiten de reguliere

Nadere informatie

Ontdek de plussen van. Congres & evenement. creëer + combineer congres + expo vip-avond + spetterend feest Eigen topkeuken + Streekproducten

Ontdek de plussen van. Congres & evenement. creëer + combineer congres + expo vip-avond + spetterend feest Eigen topkeuken + Streekproducten Ontdek de plussen van Congres & evenement creëer + combineer congres + expo vip-avond + spetterend feest Eigen topkeuken + Streekproducten 3 theaterzalen 3 foyers 8 break-out zalen ingangen 45 parkeerplaatsen

Nadere informatie

denieuwepoort introductie huis voor ontmoeting en inspiratie

denieuwepoort introductie huis voor ontmoeting en inspiratie introductie In een wereld waarin het zakelijke de boventoon voert, hebben we ook behoefte aan reflectie, verdieping en ontmoetingen die ons nader tot elkaar brengen. De Nieuwe Poort is een huis voor ontmoeting

Nadere informatie

Sponsorpakketten PFCongres 2013. 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/

Sponsorpakketten PFCongres 2013. 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/ Sponsorpakketten PFCongres 2013 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/ Over PFCongres PFCongres is een jaarlijks evenement georganiseerd door de vereniging achter PFZ.nl, de grootste

Nadere informatie

arrangementen voor groepen en bedrijven

arrangementen voor groepen en bedrijven 2015 arrangementen voor groepen en bedrijven info Voor reservering van café, restaurant, meetings, gidsen/rondleidingen: glow@parktheater.nl 040-211 11 22 Voor informatie over organisatie, vrienden van

Nadere informatie

woensdag 14 juni - zondag 18 juni

woensdag 14 juni - zondag 18 juni woensdag 14 juni - zondag 18 juni 201716 woensdag 14 juni - zondag 18 juni 2017 Vijf dagen ultiem auto-avontuur rondom de 24 uur van Le Mans. GT Rally presenteert, in samenwerking met Lex Classics, Rally

Nadere informatie

WELKOM BIJ PURE-LINER!

WELKOM BIJ PURE-LINER! WELKOM BIJ PURE-LINER! Pure-liner biedt twee uniek varende evenementenlocaties voor (product)presentaties, bedrijfsfeesten, congressen & meetings, beurzen en publieksfeesten. De bijzondere architectuur

Nadere informatie

T e l s Ta r h o r e c a

T e l s Ta r h o r e c a Telstar horeca T e l s t a r h o r e c a Wat een ontspannen plek voor een training, gaf een cursist ons als compliment. Maar dat is het ook. En dan gaat het niet over een voetbaltraining. Telstar is meer

Nadere informatie

S P A C L A S S I C. Dix Mille Tours du Castellet

S P A C L A S S I C. Dix Mille Tours du Castellet S P A C L A S S I C Voor de 9e keer vindt op het favoriete circuit van vele topcoureurs de Spa Classic plaats. De combinatie van strakke bochten, stijgingen en dalingen in het parcours maakt van dit circuit

Nadere informatie

Ledenaanbod VBA en Go-MKB

Ledenaanbod VBA en Go-MKB Ledenaanbod VBA en Go-MKB Training Voertuigbeheersing Opleider Contactpersoon : : Flevo Marketing BV Sportmark 77 1355 KE ALMERE : Paul Offerman Telefoonnummer : +31 (0)36 5470992 / (0)6 19264140 Email

Nadere informatie

8-uurs arrangement. 4-uurs arrangement. 12-uurs arrangement. 24-uurs arrangement. 32-uurs arrangement

8-uurs arrangement. 4-uurs arrangement. 12-uurs arrangement. 24-uurs arrangement. 32-uurs arrangement Banquetingmap WWW.ARTHOTELROTTERDAM.COM Geachte Gast, Graag willen wij het Art/Woonhotel Rotterdam aan u voorstellen. Het hotel is gevestigd in het imposante gebouw Queen of the South naast de Maashaven.

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Kasteel Rosendael Zakelijke ontvangsten 2019 www.glk.nl/rosendael Kasteel en park Rosendael, gelegen nabij Arnhem, is uitermate geschikt voor zakelijke ontvangsten. Het kasteel, met een geschiedenis die

Nadere informatie

DEBAT, LEZING, CONFERENTIE, FILM, FEEST, DINER, VERGADERING, CURSUS, WORKSHOP VIEWING

DEBAT, LEZING, CONFERENTIE, FILM, FEEST, DINER, VERGADERING, CURSUS, WORKSHOP VIEWING DEBAT, LEZING, CONFERENTIE, FILM, FEEST, DINER, VERGADERING, CURSUS, WORKSHOP VIEWING 1 PODIUM VOOR HET VRIJE WOORD, EIGENTIJDSE KUNST, POLITIEK EN CULTUUR 3 5 De Balie is gehuisvest in een voormalig gerechtshof

Nadere informatie

Bij Mezz weten ze met ruim 300 events per jaar precies waar ze mee bezig zijn en dat merk je.

Bij Mezz weten ze met ruim 300 events per jaar precies waar ze mee bezig zijn en dat merk je. JOIN THE MUSIC! Bij Mezz weten ze met ruim 300 events per jaar precies waar ze mee bezig zijn en dat merk je. WAT IS MEZZ? Mezz concerts & dance is het kloppend hart voor popmuziek in Breda en omstreken.

Nadere informatie

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE 1 WELKOM BIJ THEOTHORNE Deze informatiefolder is bedoeld om u een indruk te geven van de diverse mogelijkheden binnen Theothorne. Theothorne ligt in het centrum

Nadere informatie

Voor een vergadering, presentatie, congres of seminar op niveau

Voor een vergadering, presentatie, congres of seminar op niveau Voor een vergadering, presentatie, congres of seminar op niveau Verscholen in de bossen van de Utrechtse heuvelrug wacht u de verrassing van Residence Rhenen. Deze prachtige locatie heeft werkelijk alle

Nadere informatie

Welkom. Industrieweg 9c 5262GJ Vught Tel. 073-6840202 www.novalisoffice.nl

Welkom. Industrieweg 9c 5262GJ Vught Tel. 073-6840202 www.novalisoffice.nl Welkom Industrieweg 9c 5262GJ Vught Tel. 073-6840202 www.novalisoffice.nl EVEN VOORSTELLEN Een goed idee is vaak een simpel idee. Zo is het ook met ons verhuurconcept. Novalis Flex-Office biedt ultieme

Nadere informatie

Informatie zakelijke accomodaties

Informatie zakelijke accomodaties Informatie zakelijke accomodaties De Hofnar, nu even zakelijk Of u nu een meeting, workshop, training of een productpresentatie wilt geven, wij zorgen ervoor dat het een ware beleving gaat worden. Onze

Nadere informatie

Wie wat waar... SPA FRANCOR-

Wie wat waar... SPA FRANCOR- RACING EVENTS TRACKDAYS RACING COURSES SPONSOR EVENTS Wie wat waar... Wie zijn we? PGmotorsport komt voort uit de activiteiten van Paul Geeris Porsche Service en verzorgt in deze vorm alle aspecten rondom

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2016 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

RIBANK MAZDA MAX5 CUP SPONSORPLAN 2014 JEN RACINGTEAM

RIBANK MAZDA MAX5 CUP SPONSORPLAN 2014 JEN RACINGTEAM RIBANK MAZDA MAX5 CUP SPONSORPLAN 2014 JEN RACINGTEAM INTRODUCTIE JEN Racing Team JEN Racing Team is opgericht in 2013 door Jeroen Eijsten, Emile Kramers en Niels Quist. Na het behalen van onze racelicenhe

Nadere informatie

HOSPITALITY & SPONSORING

HOSPITALITY & SPONSORING HOSPITALITY & SPONSORING >5 T/M 8 MEI 26 girogelderland.nl 1 WELKOM BIJ DE GIRO GELDERLAND PROGRAMMA 26 GIRO GELDERLAND In mei 26 kleurt Gelderland een week lang roze. Met de start van de Giro d Italia

Nadere informatie

INFORMATIE ZAALVERHUUR

INFORMATIE ZAALVERHUUR INFORMATIE ZAALVERHUUR Naast het Grand Café biedt Plein 7 de mogelijkheid tot het huren van vier verschillende sfeervolle ruimtes die zich uitstekend lenen voor uw vergadering, zakelijk diner, borrel,

Nadere informatie

Training Voertuigbeheersing

Training Voertuigbeheersing Ledenaanbod VBA Training Voertuigbeheersing Opleider Contactpersoon : : Flevo Marketing BV Sportmark 77 1355 KE ALMERE : Paul Offerman Telefoonnummer : +31365470992 / +31619264140 Email : info@flevomarketing.nl

Nadere informatie

INFORMATIE KOOKSTUDIO

INFORMATIE KOOKSTUDIO INFORMATIE KOOKSTUDIO Heeft u de smaak al te pakken? Kookstudio De Smaak Van... is een professioneel en goed uitgeruste kookstudio in het centrum van Almelo. De kookstudio biedt mogelijkheden voor uiteenlopende

Nadere informatie

MUNSTERHUIS SPORTSCARS EVENTS OFFICIEEL FERRARI PROGRAMMA 2017

MUNSTERHUIS SPORTSCARS EVENTS OFFICIEEL FERRARI PROGRAMMA 2017 MUNSTERHUIS SPORTSCARS EVENTS OFFICIEEL FERRARI PROGRAMMA 2017 EVENEMENTEN 2017 Road and Track 1. Passione Ferrari Pagina 3 Beste relatie, In deze brochure geven wij u een zo compleet mogelijk overzicht

Nadere informatie

Galerie Beeldend Gesproken

Galerie Beeldend Gesproken Galerie Beeldend Gesproken locatieverhuur voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concer ten. Marcel de Jong Damrak op een zondagochtend Welkom Welkom bij Galerie Beeldend Gesproken,

Nadere informatie

Bedankt voor uw interesse. Wij stellen ons graag even voor.

Bedankt voor uw interesse. Wij stellen ons graag even voor. Beste, Bedankt voor uw interesse. Wij stellen ons graag even voor. Flame staat voor trendy en stijlvolle catering op gastronomisch niveau. Wij staan garant voor een perfecte service met kwalitatieve producten.

Nadere informatie

Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht

Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht De Rechtbank & Court Hotel beschikken over negen vergaderruimtes in twee unieke, monumentale panden waar wij u kunnen verzekeren van een geslaagde bijeenkomst.

Nadere informatie

Tijdens uw bijeenkomst is De Boerderij Huizen exclusief voor u en uw gezelschap.

Tijdens uw bijeenkomst is De Boerderij Huizen exclusief voor u en uw gezelschap. Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw bijeenkomst of vergadering? De Boerderij Huizen biedt een sfeervol decor waarin al uw zakelijke ontmoetingen een onvergetelijke herinnering worden. In

Nadere informatie

Intiem en stijlvol feesten op een schitterend landgoed in Driebergen

Intiem en stijlvol feesten op een schitterend landgoed in Driebergen Intiem en stijlvol feesten op een schitterend landgoed in Driebergen Alles goed geregeld uw feest bij Buitenplaats Sparrendaal Bent u op zoek naar een bijzonder feestlocatie voor uw verjaardag, huwelijksjubileum

Nadere informatie

BATTLE AGROTOERISME DE MANNENSPEELTUIN

BATTLE AGROTOERISME DE MANNENSPEELTUIN BATTLE AGROTOERISME DE MANNENSPEELTUIN Onderdeel 1: Omgevingsverkenning Hoe kijken we tegen agrotoerisme aan? Agrotoerisme heeft in onze (mijn vriendengroep en ik) ogen een beetje stoffig imago. Koeien

Nadere informatie

Hét podium voor uw evenement of congres

Hét podium voor uw evenement of congres Hét podium voor uw evenement of congres COMFORTABELE RABOBANK THEATERZAAL Ideaal zicht op uw presentatie Sfeervolle ruimtes handig te combineren met de Rabobank Theaterzaal of apart, voor kleinere bijeenkomsten.

Nadere informatie

PARKSTAD CULINAIR. Sponsorplan. 12-13-14 september Pancratiusplein Heerlen

PARKSTAD CULINAIR. Sponsorplan. 12-13-14 september Pancratiusplein Heerlen PARKSTAD CULINAIR Sponsorplan 12-13-14 september Pancratiusplein Heerlen FOOD DRINKS EXPERIENCE + Parkstad Culinair 2014 Parkstad Culinair, het vernieuwde culinaire evenement van Zuid Limburg, beleeft

Nadere informatie

Welkom bij FORT ROYALE

Welkom bij FORT ROYALE Welkom bij FORT ROYALE Hét programma om sfeervol het oude jaar af te sluiten of het nieuwe in te luiden op het Forteiland in IJmuiden INTRODUCTIE Het mysterieuze en veelzijdige Forteiland IJmuiden dient

Nadere informatie

Op zoek naar een culinaire partner die creatief met u meedenkt?

Op zoek naar een culinaire partner die creatief met u meedenkt? MARTijn s CULINAIRE services!! CREATIEF VERNIEUWEND UNIEK Op zoek naar een culinaire partner die creatief met u meedenkt? Martijn s Culinaire Services is opgestart door Martijn, Chef-kok en eigenaar van

Nadere informatie

Vergaderen in stijl Centraal in het Gooi

Vergaderen in stijl Centraal in het Gooi Vergaderen in stijl Restaurant Vlaar is de perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst. Of het nu gaat om een snelle óf uitgebreide businesslunch, een comfortabele vergaderlocatie centraal in het land,

Nadere informatie

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125 verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode 68 blauwe 62 foyer 75-150 café 70-125 fotografie achtergrond: Merlijn Spenkelink Podium voor ontmoeting evenementenlocatie centrum apeldoorn Ieder

Nadere informatie

BIERFABRIEK DELFT. Bierfabriek is een unieke combinatie van. Daarnaast werkt Bierfabriek zo

BIERFABRIEK DELFT. Bierfabriek is een unieke combinatie van. Daarnaast werkt Bierfabriek zo BIERFABRIEK DELFT Bierfabriek is een unieke combinatie van bierbrouwerij, café en restaurant in het historische hart van Delft. Ons concept biedt een ongedwongen sfeer waarin ambachtelijk huisgebrouwen

Nadere informatie

Uw evenement in Het Grachtenhuis

Uw evenement in Het Grachtenhuis Uw evenement in Museum Het Museum Grachtenhuis De Amsterdamse grachten: een bijzondere plek voor uw evenement U bent op zoek naar een bijzondere locatie voor uw evenement. Een zakelijk diner met een belangrijke

Nadere informatie

In 1996 werd de watertoren gerenoveerd, vervolgens kreeg het de titel industrieel erfgoed. Ook diende het jarenlang als museum.

In 1996 werd de watertoren gerenoveerd, vervolgens kreeg het de titel industrieel erfgoed. Ook diende het jarenlang als museum. MEETINGS & EVENTS WT Urban Kitchen is gelegen in een oude watertoren. In 1907 zag de watertoren zijn eerste licht, evenals vele andere watertorens uit het begin van de vorige eeuw. Zij voorzagen de Utrechtse

Nadere informatie

Een bijeenkomst op maat

Een bijeenkomst op maat Een bijeenkomst op maat Op zoek naar een bijzondere locatie voor uw presentatie, vergadering, receptie of verjaardagsfeest? Onze zalen zijn geschikt voor kleine en grote evenementen, van 8 tot 200 personen.

Nadere informatie

Uw evenement in EYE. Brochure 2017

Uw evenement in EYE. Brochure 2017 Uw evenement in EYE Brochure 2017 EYE FILMMUSEUM AMSTERDAM eyefilm.nl/evenementenlocatie EYE als evenementenlocatie Vergaderen aan het IJ of een presentatie op het grote doek in een filmzaal? EYE, het

Nadere informatie

ZAAGMOLENLAAN 4. Voel je thuis. Inhoud WELKOM... 4

ZAAGMOLENLAAN 4. Voel je thuis. Inhoud WELKOM... 4 VOEL JE THUIS! Voel je thuis De belevingswaarde van een gebouw wordt bepaald door de gebruikers, of ze zich er comfortabel voelen, of ze succesvol zijn in hun onderneming, maar vooral of het een plek is

Nadere informatie

Sponsormap. Steeds meer bedrijven ontdekken de autosport als unieke marketing tool... u ook?

Sponsormap. Steeds meer bedrijven ontdekken de autosport als unieke marketing tool... u ook? Sponsormap Steeds meer bedrijven ontdekken de autosport als unieke marketing tool... u ook? Fanzonely: talent moet de kans krijgen zich te bewijzen Autosport is teamwork, passie en vastberadenheid. Fanzonely

Nadere informatie

EVENTS TE WERVE buiten

EVENTS TE WERVE buiten EVENTS TE WERVE buiten BBQ OUTDOOR TEAMBUILDING BORREL TE WERVE BUITEN 1 TE WERVE BUITEN RIJSWIJK Op 5 minuten van Den Haag ligt een stukje verborgen groen in Rijswijk. Een landgoed van 26 hectare met

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Kasteel Rosendael Zakelijke ontvangsten 2018 www.glk.nl/rosendael Kasteel en park Rosendael, gelegen nabij Arnhem, is uitermate geschikt voor zakelijke ontvangsten. Het kasteel, met een geschiedenis die

Nadere informatie

Live Cooking vanaf 17,50 p.p. excl. personeel

Live Cooking vanaf 17,50 p.p. excl. personeel Zijn uw medewerkers vaak dagen of zelfs weken op een locatie aan het werk in binnen of buitenland? Draaien ze lange dagen op evenementen en hebben ze weinig tijd om te eten, dan hebben wij de oplossing

Nadere informatie

Meeting rooms. Informatie

Meeting rooms. Informatie Meeting rooms Informatie Of het nu voor een spannende film première is of een grandioos feest. Een interessante conferentie of prikkelende prijsuitreiking. Een cocktail shake workshop of wereldvredecomité.

Nadere informatie

INFORMATIE KOOKSTUDIO

INFORMATIE KOOKSTUDIO INFORMATIE KOOKSTUDIO Heeft u de smaak al te pakken? Kookstudio De Smaak Van... is een professioneel en goed uitgeruste kookstudio in het centrum van Almelo. De kookstudio biedt mogelijkheden voor uiteenlopende

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

A R R A N G EMENTEN S EL EC T C A T E R I N G

A R R A N G EMENTEN S EL EC T C A T E R I N G A R R A N G EMENTEN S EL EC T C A T E R I N G Voor de catering van uw evenement werkt EYE sinds de opening in april 2012 samen met Select Catering. Al uw cateringwensen kunnen worden verwezenlijkt. Door

Nadere informatie

denieuwepoort introductie huis voor ontmoeting en inspiratie

denieuwepoort introductie huis voor ontmoeting en inspiratie introductie In een wereld waarin het zakelijke de boventoon voert, hebben we ook behoefte aan reflectie, verdieping en ontmoetingen die ons nader tot elkaar brengen. De Nieuwe Poort is een huis voor ontmoeting

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten www.glk.nl Kasteel Hernen 2017 Zakelijke ontvangsten Kasteel Hernen, vlakbij Nijmegen, is zeer geschikt voor zakelijke ontvangsten. Kasteel Hernen is een middeleeuws kasteel, prachtig

Nadere informatie

De Grote Zaal. Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een inspirerende bijeenkomst voor uw organisatie? Wij nodigen u graag uit voor een bezoek.

De Grote Zaal. Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een inspirerende bijeenkomst voor uw organisatie? Wij nodigen u graag uit voor een bezoek. Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een inspirerende bijeenkomst voor uw organisatie? Wij nodigen u graag uit voor een bezoek. Verscholen in de duinen van Scheveningen, als een parel in het zand,

Nadere informatie

GROEPSARRANGEMENTEN. Bij Schotsman Watersportcentrum organiseren we samen met u een spetterende dag aan of op het Veerse Meer!

GROEPSARRANGEMENTEN. Bij Schotsman Watersportcentrum organiseren we samen met u een spetterende dag aan of op het Veerse Meer! A GROEPSARRANGEMENTEN Bij Schotsman Watersportcentrum organiseren we samen met u een spetterende dag aan of op het Veerse Meer! Een dagje uit met vrienden, familie of collega s Wij bieden u diverse activiteiten,

Nadere informatie

Eindeloos Events Wedding & Event Planners

Eindeloos Events Wedding & Event Planners Weddingplanning Eindeloos Events Wedding & Event Planners Advisering Ceremoniemeesterschap Styling & Decoratie Bruidsdrukwerk Zakelijk Event Er breekt een leuke, maar spannende en drukke tijd voor jullie

Nadere informatie