Eindeloos Events Wedding & Event Planners

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Eindeloos Events Wedding & Event Planners"

Transcriptie

1 Weddingplanning Eindeloos Events Wedding & Event Planners Advisering Ceremoniemeesterschap Styling & Decoratie Bruidsdrukwerk Zakelijk Event

2 Er breekt een leuke, maar spannende en drukke tijd voor jullie aan waarbij je soms voor vragen komt te staan waar je niet een twee drie raad mee weet. Zoveel nieuwe dingen komen er op je pad. Zoveel beslissingen die genomen moeten worden Wie of wat is nu de juiste keuze voor jullie? Hoe zorg je ervoor dat de hele dag naadloos en zonder problemen verloopt? Eindeloos Events heeft zich gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften en feesten. Van de volledige organisatie en coördinatie tot de uiteindelijke uitvoering op de grote dag. Je kunt bij ons terecht voor weddingplanning, ceremoniemeesterschap, styling en het bruidsdrukwerk. Wij staan jullie met veel passie, enthousiasme en creativiteit bij. Gun jezelf de ruimte om volop te genieten van deze mooie tijd!

3 Willen jullie volop genieten van deze bijzondere periode? Dan is het inschakelen van een weddingplanner geen overbodige luxe. Uitbesteden van (een deel) van de organisatie geeft jullie een ontspannen en veilig gevoel. Wij brengen creativiteit, enthousiasme en veel ervaring met ons mee. Maar bovenal luisteren wij graag naar jullie wensen en voeren deze uit. Wat het budget ook is, wij bruisen van de ideeën om jullie huwelijksdag bijzonder te maken. Wanneer je de volledige weddingplanning en styling wilt uitbesteden aan Eindeloos, dan kun je rekenen op advisering, coördinatie, begeleiding en uitvoering van ondermeer: Bruidsboeket en bloemwerk Bruidskleding Bruidstaart Budget Planning BABS Candy/Dessert Buffet Catering en Menu Ceremoniemeesterschap Destination Weddings Draaiboek en tijdsplanning Entertainment: Band, DJ etc. Etiquette en ander advies Fotografie en Videografie Geschenken en bedankjes Haar en make-up Hotelreserveringen Huwelijksreis Inhuur/verhuur materialen Juweliers Kinderopvang tijdens de dag Licht en geluid Locatie selectie Menukaarten, naamkaarten etc Styling en Decoratie van de locatie(s) Uitnodigingen, save the dates, RSVP s Vervoer Als een echte spin in het web houdt de weddingplanner nauwkeurig alle onderdelen van de planning en uitvoering in de gaten!

4 Willen jullie liever zelf alles regelen, maar zoek je professionele ondersteuning op de huwelijksdag? De ceremoniemeester heeft een cruciale rol bij het succesvol verlopen van de dag. Hij/zij is de regisseur die er voor zorgt dat alles vlekkeloos verloopt en is contactpersoon voor de gasten en alle leveranciers. Laat je vrienden en familie zorgeloos genieten van jullie feest en besteed deze vaak onderschatte taak uit aan iemand met ervaring. Als ceremoniemeester zorgen wij onder andere voor: Kennismakingsgesprek en eerste advies Bezoek aan de locatie(s) om jullie wensen beter te kunnen plaatsen Een gedetailleerd draaiboek en tijdsplanning Contact met alle leveranciers en nalezen van de offertes/contracten Contactpersoon voor alle leveranciers en locatie(s) Contactpersoon voor de gasten Begeleiding van het bruidspaar tijdens de gehele bruiloft Assistentie tijdens de fotoreportage Coördinatie op de dag van de ceremonie, receptie, diner en feest Coördinatie van de plaatsindeling bij de ceremonie en het diner Zorg dragen voor het opstellen en uitdelen van de bedankjes Zorg dragen voor de bruidstaarttafel, cadeautafel en het gastenboek Coördinatie en begeleiding tijdens de entree van bruidspaar, het gooien van het boeket en het aansnijden van de bruidstaart Alle uren die nodig zijn om jullie huwelijksdag te begeleiden (minimaal aanwezig met 2 personen, maar het team kan uitgebreid worden naarmate de omvang van de taken). De ceremoniemeester is er voor jullie, de gasten en de leveranciers.

5 Met styling en decoratie maak je de dag echt eigen Wij verzorgen de aankleding van de ceremonie, de receptie, het diner en de feestavond met mooie materialen. Denk hierbij aan (tafel)linnen, stoelen en hoezen, bloemen, lopers en natuurlijk alle mogelijke accessoires zoals vazen, kandelaars, hangende en staande decoraties. Maar ook de nieuwe trend, de candy of dessert bar en natuurlijk bedankjes die geheel passen bij jullie stijl en/of thema kun je met een gerust hart aan ons over laten. Een loper in wit, paars of knalroze? Wij zorgen ervoor dat deze er komt!

6 Wij werken, als enige in Nederland, exclusief samen met een Engelse ontwerper van uniek handgemaakt bruidsdrukwerk. Dit zijn echte juweeltjes waarmee je de gasten verrast. Geheel aangepast aan jullie voorkeur vormen ze ook vaak de basis voor de styling van de dag. Behalve de uitnodiging zijn aanverwante artikelen zoals bijvoorbeeld het gastenboek, menu-, naam- en dankkaartjes in de door jullie gekozen stijl te bestellen. Verras jullie gasten met een spectaculaire handgemaakte uitnodiging!

7 Deel je dromen en wensen met ons. Wij hebben alles in huis om ze samen met jullie waar te maken!

8 Zakelijke Evenementen Door een combinatie te maken van kennis van het bedrijfsleven en creatief vermogen, zorgen we voor net dat beetje extra waar u naar op zoek bent. We stellen u dan ook niet alleen de vraag "Wat gaan we organiseren", maar nog veel belangrijker "Waarom gaan we het organiseren?". Wat is het doel en wat moet de impact zijn? We willen mensen nieuwe dingen laten doen, zien en horen of juist het oude vertrouwde op een geheel nieuwe wijze presenteren. Eindeloos is in staat om een grote diversiteit aan evenementen te realiseren zoals bedrijfsfeesten, bedrijfsuitjes, incentives en teambuilding, productpresentaties, seminars enzovoorts. Eindeloos Events staat voor professionaliteit, creativiteit en enthousiasme. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Samen met u werken we graag aan een op maat gemaakte belevenis voor uw klanten en/of personeel. Alle stappen worden in nauw overleg gedaan zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bent u ook zo toe aan een feestje of andere beleving voor uw klanten en/of personeel?

9 Entertainment Ieder evenement is uniek en iedere vorm van entertainment ook. De kunst voor ons is om die twee samen te voegen zodat uw evenement ludiek en boeiend is. Denkt u aan muziek en presentatoren. Maar ook aan acteurs. Rustig op de achtergrond of juist knallend op de voorgrond. Wij werken met een checklist die we samen met u invullen. Zo vertalen wij uw wensen naar uniek entertainment. Intiem of groots, sfeervol of uitbundig. Het kan allemaal. Wij gaan voor u op zoek naar de acts die bij uw wensen passen. Entertainment speelt een belangrijke rol bij veel evenementen en is bovendien vaak datgene wat uw gasten bijblijft. Wij helpen u met de vraag wat in uw situatie de meeste passende artiest is. HOREN EN ZIEN PROEVEN EN RUIKEN Wij werken nauw samen met artiestenbureaus en nemen u de zoektocht naar de juiste invulling uit handen. Catering Indien een gekozen locatie geen eigen catering faciliteiten heeft, of wanneer u liever gebruik wenst te maken van andere opties, dan zorgt Eindeloos Bizevents dat de juiste cateraar of culinaire extra's ter plaatse zijn. Van party catering tot gala diner. Van walking diner tot oesterkoning. Bitterballenmeisjes, dames in champagne baljurken of professionele cocktail shaker boys. Ontbijt of lunch/picknick tijdens een teambuildingdag of seminar. Een afsluiting met gezellige informele BBQ of receptie... De lijst van mogelijkheden is Eindeloos!

10 AANDACHT VOOR UW IDENTITEIT EN EVENEMENT U heeft een boodschap uit te dragen. Of dit nu een personeelsfeest, klantendag, product presentatie, opening of jubileum is. Tijdens het kennismakingsgesprek luisteren wij naar uw wensen en vertalen deze naar een beleving. De plek, de sfeer, het geluid, de geuren en kleuren... De zintuigen van u en uw gasten moeten worden geprikkeld. En in deze beleving verpakken wij uw boodschap. Een bedankje voor de tomeloze inzet van uw personeel. De introductie van uw nieuwe huisstijl of een samenzijn met trouwe of juist nieuwe klanten. Ieder evenement heeft een eigen identiteit nodig en u wilt natuurlijk een optimaal bezoekersaantal. Wij zoeken een geschikte locatie voor u (of toveren uw eigen locatie om), verzorgen de catering, entertainment en alles wat bij een geslaagd evenement komt kijken. Ook de styling en decoratie kunt u via ons laten uitvoeren. In samenwerking met professionele en gespecialiseerde bedrijven verzorgen we het vervoer, parkeerbeheer en beveiliging. Uitgangspunt bij alles is uw bedrijfscultuur en dat wat u met dit evenement wilt bereiken. Eindeloos staat u van A tot Z met raad en daad bij. Van het bedenken en uitvoeren van de juiste uitnodiging en eventuele andere communicatie tot en met het evaluatiegesprek na afloop van het evenement.

11 Eindeloos Events Wedding & Event Planners Marie-José Schlenker Hopklaver DB Rotterdam Tel KvK Rotterdam

Wedding & Event Planners

Wedding & Event Planners I SLAND W EDDINGS I BIZA Voorwoord Checklist Weddingplanner of ceremoniemeester Trouwdag Advies via Skype Catering Styling & decoratie Speciale wens Voorwoord Allereerst hartelijk gefeliciteerd met jullie

Nadere informatie

De jaarlijkse Trouwenquete

De jaarlijkse Trouwenquete 1 De jaarlijkse Trouwenquete 6- maanden -12 maanden 12-14 maanden 14-16 maanden 16-18 maanden overige Trouwen anno nu Hoe ziet een trouwdag er anno nu uit en hoe doorlopen bruidsparen de voorbereidingen?

Nadere informatie

De Ceremoniemeester De regisseur van jullie bruiloft!

De Ceremoniemeester De regisseur van jullie bruiloft! De Ceremoniemeester De regisseur van jullie bruiloft! De ceremoniemeester heeft een cruciale rol bij het succesvol verlopen van je bruiloft, hij of zij is als het ware de regisseur op jullie grote dag

Nadere informatie

Weddingplanning. Evenementenbureau Your Style Events

Weddingplanning. Evenementenbureau Your Style Events Weddingplanning Evenementenbureau Your Style Events Uw Huwelijk Samen oud worden en samen een leven delen. Dat is waar jullie voor hebben gekozen. En dit willen jullie vieren met iedereen van wie jullie

Nadere informatie

Zijn jullie ouders en directe familieleden al op de hoogte gesteld van jullie trouwplannen?

Zijn jullie ouders en directe familieleden al op de hoogte gesteld van jullie trouwplannen? TWAALF TOT ZES MAANDEN VOOR HET HUWELIJK Zijn jullie ouders en directe familieleden al op de hoogte gesteld van jullie trouwplannen? Stel samen de huwelijksdatum vast. Bedenk ook alvast waar en op welk

Nadere informatie

CHECKLIST VOOR DE MOOISTE DAG VAN JE LEVEN

CHECKLIST VOOR DE MOOISTE DAG VAN JE LEVEN CHECKLIST VOOR DE MOOISTE DAG VAN JE LEVEN 1 OKTOBER 2016 EXQUIISTEGAYWEDDINGS CHECKLIST VOOR DE MOOISTE DAG VAN JE LEVEN Twaalf maanden voor het huwelijk We hebben onze directe familie en vrienden op

Nadere informatie

OBVIUS WEDDING DESIGN BRUILOFTEN MET STYLE & ELEGANTIE

OBVIUS WEDDING DESIGN BRUILOFTEN MET STYLE & ELEGANTIE OBVIUS WEDDING DESIGN BRUILOFTEN MET STYLE & ELEGANTIE Introductie Van kleine intieme bijeenkomsten tot grote en uitbundige events, elke Obvius bruiloft is uniek. Gepassioneerd in wat we doen, geloven

Nadere informatie

Een onvergetelijke dag BRUILOFT & RECEPTIE

Een onvergetelijke dag BRUILOFT & RECEPTIE Een onvergetelijke dag BRUILOFT & RECEPTIE ik en jij Wij gaan trouwen! GEFELICITEERD! IS HET NOG GEHEIM OF MAG IEDEREEN HET AL WETEN? EN... HOE VOELT HET DAT JE BINNENKORT JA, IK WIL GAAT ZEGGEN? GELUKKIG,

Nadere informatie

UW BRUILOFT: SFEERVOL en ONGEDWONGEN GENIETEN BIJ FEEL GOOD TENTEVENT OP LANDGOED PIJNENBURG IN LAGE VUURSCHE

UW BRUILOFT: SFEERVOL en ONGEDWONGEN GENIETEN BIJ FEEL GOOD TENTEVENT OP LANDGOED PIJNENBURG IN LAGE VUURSCHE UW BRUILOFT: SFEERVOL en ONGEDWONGEN GENIETEN BIJ FEEL GOOD TENTEVENT OP LANDGOED PIJNENBURG IN LAGE VUURSCHE Dag bruidspaar, Hartelijk dank voor uw interesse in buitengewoon trouwen bij Feel Good TentEvent,

Nadere informatie

Dé bruiloft DJ van Nederland

Dé bruiloft DJ van Nederland Dé bruiloft DJ van Nederland MAAK JOUW PERFECTE TROUWFEEST REALITEIT Hét perfecte trouwfeest Met precies de sfeer & muziek die jullie willen Jullie bruiloft is een dag om nooit meer te vergeten. Op deze

Nadere informatie

weddings BY RENAISSANCE HOTELS

weddings BY RENAISSANCE HOTELS RENAISSANCE AMSTERDAM HOTEL Kattengat 1 Amsterdam, 1012SZ t. +31 (0) 20 621 2223 f. +31 (0) 20 627 5245 RenaissanceAmsterdam.nl Het historische Hart van Amsterdam ROMANTIEK IN DE STAD Bij Renaissance geloven

Nadere informatie

UW HUWELIJK IN STIJL EEN BRUILOFT MET ALLURE

UW HUWELIJK IN STIJL EEN BRUILOFT MET ALLURE UW HUWELIJK IN STIJL Elkaar het ja-woord geven Zo n uniek moment verdient de bijzondere entourage van Landgoed de Salentein. We ontvangen u en uw gasten in een idyllisch decor met een sfeervolle, intieme

Nadere informatie

Stel samen de huwelijksdatum vast. Begin alvast ook al te denken waar en op welk tijdstip de plechtigheid zal plaatsvinden.

Stel samen de huwelijksdatum vast. Begin alvast ook al te denken waar en op welk tijdstip de plechtigheid zal plaatsvinden. TWAALF TOT ZES MAANDEN VOOR HET HUWELIJK Stel samen de huwelijksdatum vast. Begin alvast ook al te denken waar en op welk tijdstip de plechtigheid zal plaatsvinden. Bespreek met alle betrokkenen de kosten

Nadere informatie

Getting married! Het team van Barbarossa Beach denkt met u mee en zorgt er voor dat u en uw gasten een huwelijksdag krijgen om nooit te vergeten.

Getting married! Het team van Barbarossa Beach denkt met u mee en zorgt er voor dat u en uw gasten een huwelijksdag krijgen om nooit te vergeten. BARBAROSSA 2016 Getting married! Barbarossa ligt op het mooiste stukje strand van Scheveningen. De elegante stijl van Barbarossa past bij het idyllische Zwarte Pad. Oog voor detail, de frisse, lichte inrichting

Nadere informatie

Trouwlocatie. Een bruiloft op een Werelderfgoed

Trouwlocatie. Een bruiloft op een Werelderfgoed Een bruiloft op een Werelderfgoed Een bruiloft op een Werelderfgoed Een bijzondere locatie: Fort aan de Nekkerweg, onderdeel van de Stelling van Amsterdam, Unesco Werelderfgoed. Factsheet Beleef. Geniet.

Nadere informatie

Ja ik wil... IJsselhotel

Ja ik wil... IJsselhotel Ja ik wil... IJsselhotel Ja ik wil. Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen en dromen vast nu al over de allermooiste dag van je leven. Het IJsselhotel is gevestigd in een 19 e eeuws rijksmonument en biedt

Nadere informatie

Sandton I sselhotel, Deventer

Sandton I sselhotel, Deventer IJSSELHOTEL Sandton I sselhotel, Deventer Trouwen in een monumentaal pand aan de I ssel W elkom bij het Sandton I sselhotel Eén locatie voor het huwelijk, uw diner, het trouwfeest en de huwelijksnacht.

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden

Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden Tussen Amsterdam RAI en het Beatrixpark, aan de rand van een prachtige waterpartij, ligt een stijlvol en modern stadsstrand Strandzuid. Al acht jaar is Strandzuid

Nadere informatie

Mijn werkwijze en arrangementen

Mijn werkwijze en arrangementen Mijn werkwijze en arrangementen Hallo, ik ben Senna en ik regel t. Van het aanzoek naar de locatie en de catering, via de uitnodigingen naar de jurk en van daar weer door naar het entertainment of andersom.

Nadere informatie

UW GROTE DAG BETEKENT VOOR ONS NET ZO VEEL

UW GROTE DAG BETEKENT VOOR ONS NET ZO VEEL UW GROTE DAG BETEKENT VOOR ONS NET ZO VEEL De perfecte setting Een exclusieve bruiloft zoals die alleen in uw dromen kan bestaan. Hilton Amsterdam is zeer toegewijd om uw bruiloft de mooiste dag van uw

Nadere informatie

andton Château De Raay, Baarlo trouwen in stijl

andton Château De Raay, Baarlo trouwen in stijl S andton Château De Raay, Baarlo trouwen in stijl W elkom bij Sandton Château De Raay Dit unieke en geheel gerestaureerde kasteelhotel vormt, samen met het prachtige landgoed, het unieke decor voor uw

Nadere informatie

ORGANISATIE KWALITEIT PRESENTATIE

ORGANISATIE KWALITEIT PRESENTATIE OVER ONS At Your Event is een energiek, creatief, jong en dynamisch bedrijf. En dat merkt u al tijdens het eerste gesprek. Wij denken graag met u mee en verplaatsen ons in u als opdrachtgever. Inventariseren

Nadere informatie

Het La. Ja, ik wil... Landgoed. Droomlocatie in het bos. ...Een prachtige da waar wij met een. terugdenken... Bas & Chantal

Het La. Ja, ik wil... Landgoed. Droomlocatie in het bos. ...Een prachtige da waar wij met een. terugdenken... Bas & Chantal Landgoed Trouwmagazine Landgoed het Laer Het Laer Droomlocatie in het bos Ja, ik wil... lles aan a r e ft er hee mdag o o r d Het La e z om on n a a d e g lijken. n e z e w te ver Kim Mark &...Een prachtige

Nadere informatie

Visie creëren BRUIDEGOM

Visie creëren BRUIDEGOM Visie creëren BRUIDEGOM Hoe ik de bruiloft voor mij zie De bestemming Ik wil in het buitenland trouwen omdat: ik zon wil / het land een speciale betekenis heeft / ik een grote familie heb en niet iedereen

Nadere informatie

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN INHOUDSOPGAVE Bruiloft 3 Een trouwlocatie om JA tegen te zeggen 4 Toost & Taart 5 Culinaire verwennerij 6 Avondfeest 8 Bed and Breakfast 10 De perfecte dag 11 BRUILOFT

Nadere informatie

Portfolio van Bloemwerk Exclusief by Albert

Portfolio van Bloemwerk Exclusief by Albert Portfolio van Bloemwerk Exclusief by Albert Bloemdecoratie Evenementen, Bloemdecoratie Bedrijfspresentatie & Seminars, Bloemdecoratie Bedrijfsfeesten, Bloemdecoratie Zakelijke Diners, én Aanbiedingsboeketten.

Nadere informatie

Geacht bruidspaar, Met vriendelijke groet,

Geacht bruidspaar, Met vriendelijke groet, Geacht bruidspaar, Allereerst willen wij u namens ons hele Alcazar Events team feliciteren met het voorgenomen huwelijk. Wij vinden het erg leuk dat u bij ons komt informeren en bedanken u dan ook graag

Nadere informatie

Eet, drink en geniet...

Eet, drink en geniet... Eet, drink en geniet... Heerlijk genieten op een unieke locatie Wij stellen ons voor Wij, familie De Jonge, heten u van harte welkom bij Paviljoen Meerzicht. Al meer dan 18 jaar werken wij met veel passie

Nadere informatie

TO yesido. Jullie hebben voor Trouwen in het Bos gekozen, LEUK! BRUIDSPAAR AANVULLENDE INFO IN HET BOS. 6 tot 12 maanden voor het huwelijk

TO yesido. Jullie hebben voor Trouwen in het Bos gekozen, LEUK! BRUIDSPAAR AANVULLENDE INFO IN HET BOS. 6 tot 12 maanden voor het huwelijk TO yesido Jullie hebben voor Trouwen in het Bos gekozen, LEUK! Om jullie goed voor te bereiden op jullie bruiloft en een goed beeld te geven van wat jullie van ons kunnen verwachten, hebben wij voor jullie

Nadere informatie

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Evenementenlocatie met eindeloze mogelijkheden! Central Studios te Utrecht Evenementenlocatie met mogelijkheden Deze voormalige televisiestudio

Nadere informatie

Over AEC. Historie & stijl komensamen

Over AEC. Historie & stijl komensamen Over AEC Historie & stijl komensamen AEC respecteert zijn industriële verleden, meer nog het speelt het uit, zonder aan hedendaags comfort in te boeten. Het authentieke complex, gelegen op het Eilandje

Nadere informatie

LE PAIGE. Multifunctionele eventlocatie in Herentals

LE PAIGE. Multifunctionele eventlocatie in Herentals Multifunctionele eventlocatie in Herentals Er was eens... In een prachtig kasteeldomein in het hart van de Kempen ligt het oude Koetshuis Le Paige. Eind 19de eeuw deed het dienst als koetshuis en tuinierswoning

Nadere informatie

aankondigingen, uitnodigingen, menukaarten, naamkaartjes, bedankjes

aankondigingen, uitnodigingen, menukaarten, naamkaartjes, bedankjes MOMENTVORMGEVERS Wij geloven dat de mooie momenten in je leven nòg mooier worden als ze helemaal persoonlijk zijn. Minn biedt dan ook graag creatieve ondersteuning om je feest vorm te geven zodat het helemaal

Nadere informatie

Jullie zijn verloofd!

Jullie zijn verloofd! Jullie zijn verloofd! Van harte met jullie verloving!! Na de eerste roze wolken, mega-verliefdheidsaanvallen en jubelkreten van familie en vrienden is het nu tijd voor actie. Er moet natuurlijk wel een

Nadere informatie

Juliana s. voor uw mooiste herinnering Last Minute Wedding Deal

Juliana s. voor uw mooiste herinnering Last Minute Wedding Deal Juliana s voor uw mooiste herinnering Last Minute Wedding Deal Juliana s voor uw mooiste herinnering Uw mooiste herinnering beleeft u bij Juliana s Juliana s is gelegen in de kustplaats Julianadorp aan

Nadere informatie

Bij Mezz weten ze met ruim 300 events per jaar precies waar ze mee bezig zijn en dat merk je.

Bij Mezz weten ze met ruim 300 events per jaar precies waar ze mee bezig zijn en dat merk je. JOIN THE MUSIC! Bij Mezz weten ze met ruim 300 events per jaar precies waar ze mee bezig zijn en dat merk je. WAT IS MEZZ? Mezz concerts & dance is het kloppend hart voor popmuziek in Breda en omstreken.

Nadere informatie

Zo ga je niet meer over je trouwbudget heen

Zo ga je niet meer over je trouwbudget heen Zo ga je niet meer over je trouwbudget heen Bereken je budget per onderdeel door middel van een vast percentage Wil jij binnen je vooraf bepaalde trouwbudget blijven? Ik geef je in dit artikel de exacte

Nadere informatie

Landgoed Duin & Kruidberg

Landgoed Duin & Kruidberg Trouwen bij Tradities worden voortgezet Uw huwelijksdag, één van de meest speciale dagen van uw leven. Op onze unieke locatie bieden wij vele mogelijkheden om uw huwelijksdag compleet te maken. Door de

Nadere informatie

Geniet FORT RESORT BEEMSTER. Voor een evenement in een Werelderfgoed

Geniet FORT RESORT BEEMSTER. Voor een evenement in een Werelderfgoed Geniet FORT RESORT BEEMSTER Fort Resort Beemster, Nekkerweg 24, 1461 LC Zuidoostbeemster 0299 68 22 00, banqueting@fortresortbeemster.nl, www.fortresortbeemster.nl Voor een evenement in een Werelderfgoed

Nadere informatie

RIJKAARD. wedding & styling CATALOGUS 2016

RIJKAARD. wedding & styling CATALOGUS 2016 RIJKAARD wedding & styling CATALOGUS 2016 RIJKAARD what we do De grote droom komt uit: je gaat trouwen met de liefde van je leven. Maar! hoe pak je dat samen aan? Het opvragen van offertes, contact opnemen

Nadere informatie

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg S t i j l vo l i n a l l e o p z i c h t e n Goed bereikbaar Dicht bij de snelweg Goede bereikbaarheid is tegenwoordig bepalend voor de keuze van een locatie. Het is zonde om kostbare tijd te verliezen

Nadere informatie

Seminaries & bijeenkomsten

Seminaries & bijeenkomsten Page 1 sur 7 Seminaries & bijeenkomsten Voorzieningen en uitrusting Technische voorzieningen Alle onze vergaderzalen zijn uitgerust met een scherm, paper-board, mineraalwater, schrijfblokken & pennen.

Nadere informatie

Trouwen in de winter! Een sfeervol concept met een stijlvolle, winterse touch.

Trouwen in de winter! Een sfeervol concept met een stijlvolle, winterse touch. Trouwen in de winter! Een sfeervol concept met een stijlvolle, winterse touch. Kijk voor handige tips op pagina 3! TROUWEN IN STIJL Op de mooiste dag van je leven, vertrouw je erop dat je in goede handen

Nadere informatie

Beste lezer, Inhoud. Inleiding (Beste lezer,) 2. Staatszaken aan zee 3. De Staat voor uw bedrijfsfeest 3. Teambuilding bij De Staat 4

Beste lezer, Inhoud. Inleiding (Beste lezer,) 2. Staatszaken aan zee 3. De Staat voor uw bedrijfsfeest 3. Teambuilding bij De Staat 4 Strandpaviljoen Beste lezer, In deze brochure nemen we u mee naar Strandpaviljoen De Staat. De perfecte locatie voor vergaderingen, seminars, presentaties, congressen, bedrijfsfeesten en (teambuildings)

Nadere informatie

Trouwen aan de Amstel

Trouwen aan de Amstel Trouwen aan de Amstel I NDE X Welkom 3 Plattegrond 4 Culinaire mogelijkheden 5 Feest 7 Overnachting 8 Externe partners 9 Trouwambtenaar 10 2 Welkom bij InterContinental Amstel Amsterdam Van harte gefeliciteerd

Nadere informatie

Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten.

Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten. Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten. Of het nu gaat om een bescheiden verjaardag, een gezellig familiefeest of een spetterende bruiloft,

Nadere informatie

Trouwen bij Finley. Het Witte Huis CLASSIC WATERFRONT WEDDING

Trouwen bij Finley. Het Witte Huis CLASSIC WATERFRONT WEDDING Trouwen bij Finley Het Witte Huis CLASSIC WATERFRONT WEDDING Hoe mooi kan het worden? Zie je het al voor je, de gezichten van je gasten als ze arriveren bij de luxe, hagelwitte villa aan het mooiste stuk

Nadere informatie

Uw droom, Uw budget, Onze tijd

Uw droom, Uw budget, Onze tijd Weddingplanning Uw droom, Uw budget, Onze tijd Prijslijst 2016-2017, Pagina 1 Al onze prijzen zijn incl. BTW, exclusief vervoerskosten. Ik probeer de huwelijksdroom van mensen in de realiteit te vangen

Nadere informatie

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer UW VISITEKAARTJE eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer Brooklyn Nights is een veelzijdige, modulaire showervaring die u

Nadere informatie

inspirerende ontmoetingsplaats

inspirerende ontmoetingsplaats Z a k e l i j k e m o g e l i j k h e d e n B u s i n e s s c l u b T h e a t e r & Z a k e n F e e s t e n & P a r t i j e n inspirerende ontmoetingsplaats Theater de Maaspoort Oude Markt 30 5911 HH Venlo

Nadere informatie

De Kat 20 8616 LB Westhem (Fryslan)

De Kat 20 8616 LB Westhem (Fryslan) Friese merenland voor familiefeesten, bruiloften, recepties en bedrijfsparty s. De Pollepleats biedt tevens volop ruimte voor ontspanning. Een droom- omgeving voor stijlvolle meerdaagse uitjes met vrienden,

Nadere informatie

BESLOTEN FEEST. Voor elk feest een passend arrangement!

BESLOTEN FEEST. Voor elk feest een passend arrangement! ARRANGEMENTEN BESLOTEN FEEST Voor elk feest een passend arrangement! Of u nu op zoek bent naar een leuke locatie voor een schoolfeest, de nieuwjaarsborrel of een productpresentatie. Wij kijken samen met

Nadere informatie

BusinessparkEvents. Gezamenlijk een Open Huis. deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk. Gezamenlijk een Open Huis

BusinessparkEvents. Gezamenlijk een Open Huis. deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk. Gezamenlijk een Open Huis BusinessparkEvents deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk Businesspark events Met ons concept Businesspark events bieden wij de mogelijkheid om een 'gezamenlijk' Open Huis te organiseren voor

Nadere informatie

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein CineMec congres Ruimte voor beleving Centraal in Nederland aan de A12 Perfect bereikbaar 9 zalen / 2300 stoelen Eigen parkeerterrein Uw presentatie groot op het scherm Satellietverbinding met de hele wereld

Nadere informatie

Trouwen. Volledig ontzorgd, unieke locatie, geheel op maat! bij music club kampen.

Trouwen. Volledig ontzorgd, unieke locatie, geheel op maat! bij music club kampen. Trouwen bij music club kampen Volledig ontzorgd, unieke locatie, geheel op maat! Een onvergetelijke dag beleven? www.musicclubkampen.nl Volledig ontzorgd, unieke locatie, geheel op maat! TROUWEN BIJ MUSIC

Nadere informatie

OFFICIËLE TROUWLOCATIE GEMEENTE HEEMSKERK

OFFICIËLE TROUWLOCATIE GEMEENTE HEEMSKERK OFFICIËLE TROUWLOCATIE GEMEENTE HEEMSKERK Je trouwdag is een heel belangrijke dag, daar hoort een bijzondere locatie bij Tussen Heemskerk en de duinen ligt het landgoed van Château Marquette als een oase

Nadere informatie

Landgoed Duin & Kruidberg

Landgoed Duin & Kruidberg Trouwen bij Tradities worden voortgezet Uw huwelijksdag, één van de meest speciale dagen van uw leven. Op onze unieke locatie bieden wij vele mogelijkheden om uw huwelijksdag compleet te maken. Door de

Nadere informatie

Tip. Het begin. Bedenk dat dit JULLIE feest is en dat jullie je goed moeten voelen over alle beslissingen die je samen gaat nemen.

Tip. Het begin. Bedenk dat dit JULLIE feest is en dat jullie je goed moeten voelen over alle beslissingen die je samen gaat nemen. Tip Het begin Begin bij het begin: Bedenk dat dit JULLIE feest is en dat jullie je goed moeten voelen over alle beslissingen die je samen gaat nemen. Voor je planning is het handig de volgende volgorde

Nadere informatie

Wereldse Feestavond. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl

Wereldse Feestavond. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl Wereldse Feestavond Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl INTRODUCTIE Wereldse Feestavond Van salsa dansen of smartlappen zingen tot doedelzak spelen en waterpijp roken. In één woord:

Nadere informatie

Trouwen stappenplan / checklist

Trouwen stappenplan / checklist Trouwen stappenplan / checklist Op deze pagina staat een handige checklist voor een extra steuntje in de rug. Er zullen altijd specifieke zaken zijn waarmee je zelf rekening moeten houden. Maar de meeste

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

van april t/m september

van april t/m september van april t/m september 1e Polderweg 4 3563 MC Utrecht 030 266 05 55 info@fortaandeklop.com www.fortaandeklop.com Jullie bruiloft op een historische plek! Halverwege de 19 e eeuw bouwde het toenmalige

Nadere informatie

3. Een planning van de hele dag, vaak van de ceremoniemeester, is handig voor de fotograaf om te kunnen anticiperen op de belangrijke momenten.

3. Een planning van de hele dag, vaak van de ceremoniemeester, is handig voor de fotograaf om te kunnen anticiperen op de belangrijke momenten. Trouwreportage De grote dag is bijna aangekomen! In de voorbereiding zijn jullie de laatste puntjes op i aan het zetten en het is daarom goed, om nog even met de fotograaf de planning van de trouwdag en

Nadere informatie

Hèt Stappenplan voor jullie huwelijk:

Hèt Stappenplan voor jullie huwelijk: : Wij realiseren ons als géén ander hoeveel er bij komt kijken, wat er allemaal geregeld moet worden vóór jullie gaan trouwen. staat jullie graag terzijde. Kijk voor de evenementen welke wij organiseren

Nadere informatie

Hét podium voor uw evenement of congres

Hét podium voor uw evenement of congres Hét podium voor uw evenement of congres COMFORTABELE RABOBANK THEATERZAAL Ideaal zicht op uw presentatie Sfeervolle ruimtes handig te combineren met de Rabobank Theaterzaal of apart, voor kleinere bijeenkomsten.

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

FORT RESORT BEEMSTER. Ja, ik wil. Voor een huwelijk in een Werelderfgoed

FORT RESORT BEEMSTER. Ja, ik wil. Voor een huwelijk in een Werelderfgoed FORT RESORT BEEMSTER Ja, ik wil Voor een huwelijk in een Werelderfgoed Een bijzondere locatie: Fort aan de Nekkerweg, onderdeel van de Stelling van Amsterdam, Unesco Werelderfgoed. Trouwen in een Werelderfgoed,

Nadere informatie

Huwelijken. Kasteel Ammersoyen.

Huwelijken. Kasteel Ammersoyen. Kasteel Ammersoyen Huwelijken 2020 www.glk.nl/ammersoyen Kasteel Ammersoyen is een romantische locatie voor jullie bruiloft en biedt vele mogelijkheden. Niet alleen kunnen jullie hier de huwelijksvoltrekking

Nadere informatie

Landgoed Duin & Kruidberg

Landgoed Duin & Kruidberg Trouwen bij Tradities worden voortgezet Uw huwelijksdag, één van de meest speciale dagen van uw leven. Op onze unieke locatie bieden wij vele mogelijkheden om uw huwelijksdag compleet te maken. Door de

Nadere informatie

MIRACOLI. Opens doors which remain closed for others

MIRACOLI. Opens doors which remain closed for others MIRACOLI Opens doors which remain closed for others WAT HEEFT MIRACOLI U TE BIEDEN Verlangt u naar een onvergetelijk verblijf in Italië? MIRacoli helpt u graag bij het samenstellen van uw ideale reis,

Nadere informatie

Funk it Up! vertaalt, versterkt en ondersteunt de boodschap van uw evenement door middel van inrichting en decoratie.

Funk it Up! vertaalt, versterkt en ondersteunt de boodschap van uw evenement door middel van inrichting en decoratie. Funk it Up! vertaalt, versterkt en ondersteunt de boodschap van uw evenement door middel van inrichting en decoratie. Sinds 2002 hebben wij honderden opdrachten met succes afgerond. Funk it Up! staat voor

Nadere informatie

efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement

efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement Europalaan 1 Postbus 18 5170 AA Kaatsheuvel +31 (0)416-287770 2012 Efteling. Voor alle in deze brochure vermelde tekst geldt: zetfouten

Nadere informatie

Wolterinck Event Decoration creëert sprookjes

Wolterinck Event Decoration creëert sprookjes Wolterinck Event Decoration creëert sprookjes REPORTAGE Dreammakers Martin van Hemert is samen met Anne van Vorden verantwoordelijk voor Wolterinck Event Decoration. Tekst: Erwin Feekes / Fotografie: Karen

Nadere informatie

Gefeliciteerd! jullie gaan trouwen!

Gefeliciteerd! jullie gaan trouwen! Mogelijkheden en prijslijst My Eye Fotografie 2016-2017 Gefeliciteerd! jullie gaan trouwen! My Eye Fotografie heeft daarom een folder gemaakt waarin jullie de eerste belangrijke informatie kunnen lezen.

Nadere informatie

POMPGEBOUW DE ESCH. Trouwen, dineren & feesten in

POMPGEBOUW DE ESCH. Trouwen, dineren & feesten in Trouwen, dineren & feesten in POMPGEBOUW DE ESCH recepties, bruiloften, feesten, lunches, brunches, high tea, private diners, condoleances, verjaardagen en zaalverhuur. Catering door: Iets te vieren?

Nadere informatie

Mijn Weddingplanner. Naam:... Datum... www.demooistebruiloft.nl

Mijn Weddingplanner. Naam:... Datum... www.demooistebruiloft.nl Mijn Weddingplanner Naam:... Datum... De Mooiste Bruiloft My Weddingplanner 2012, De Mooiste Bruiloft Uitgegeven in eigen beheer info@demooistebruiloft.nl Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave

Nadere informatie

W i nte r Wedding. Jullie bruiloft op Kasteel de Haar, hartverwarmend in het koudste seizoen!

W i nte r Wedding. Jullie bruiloft op Kasteel de Haar, hartverwarmend in het koudste seizoen! Jullie bruiloft op Kasteel de Haar, hartverwarmend in het koudste seizoen! Winter Kunnen jullie niet wachten om elkaar het ja-woord te geven in een romantische, sprookjesachtige omgeving? Dromen jullie

Nadere informatie

DUKDALF. Restaurant. Restaurant DUKDALF THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN. facebook.com/dukdalf THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN

DUKDALF. Restaurant. Restaurant DUKDALF THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN. facebook.com/dukdalf THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN DUKDALF Restaurant THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN Zandstraat 9 5331 PG Kerkdriel Restaurant DUKDALF THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN Telefoon: 0418 674195 info@restaurantdukdalf.nl www.restaurantdukdalf.nl

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën

Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën congres vergadering bedrijfsfeest training theater op maat productpresentatie receptie workshop presentatie tv uitzending EEN

Nadere informatie

TROUWEN OP EEN EXCLUSIEVE EN MARKANTE LOCATIE OVER HET MUNTGEBOUW

TROUWEN OP EEN EXCLUSIEVE EN MARKANTE LOCATIE OVER HET MUNTGEBOUW Ja! kunnen jullie volmondig uitspreken op de meest waardevolle plek in het hart van Utrecht! Ontdek de eindeloze mogelijkheden die wij bieden voor jullie bruiloft in het Muntgebouw. TROUWEN OP EEN EXCLUSIEVE

Nadere informatie

Bruidsmenu. Alles wat je nodig hebt om van jullie dag een sprookje te maken!

Bruidsmenu. Alles wat je nodig hebt om van jullie dag een sprookje te maken! Bruidsmenu Alles wat je nodig hebt om van jullie dag een sprookje te maken! Hoe werken de menu pakketten: Houden jullie van niet te tuttig. Dan ben je bij mooi anders aan het juiste adres. Wij werken met

Nadere informatie

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag 2 3 Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Er breekt een spannende en leuke tijd aan. Een tijd waarin u voor veel keuzes

Nadere informatie

Prijslijst fotob-art 2014/2015 Bruidsfotografie / Loveshoots / Trouwalbums / Trouwsite

Prijslijst fotob-art 2014/2015 Bruidsfotografie / Loveshoots / Trouwalbums / Trouwsite Prijslijst fotob-art 2014/2015 Bruidsfotografie / Loveshoots / Trouwalbums / Trouwsite [Geef tekst op] Pagina 1 Prijslijst fotob-art 2014/2015 Bedankt voor het downloaden van de prijslijst. Ik heb diverse

Nadere informatie

visie werkwijze *genoemde prijzen zijn exclusief btw

visie werkwijze *genoemde prijzen zijn exclusief btw visie Net even anders dan anders. Waar presentatie net zo belangrijk is als smaak. Stoer en robuust. Waar ambachtelijke producten een hoofdrol spelen. En we trots zijn op onze eigen recepturen. Waar vers

Nadere informatie

Trouwen in een kasteel

Trouwen in een kasteel Trouwen in een kasteel Van harte gefeliciteerd met uw verloving! Een spannende tijd breekt nu voor u aan, met vele mogelijkheden. Eén ding weet u zeker u wenst te trouwen met de liefde van uw leven en

Nadere informatie

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring!

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring! HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. Het Marnix is niet alleen een inspirerende en makkelijk bereikbare locatie, ons ervaren team zorgt er ook voor dat uw relatie-evenement/ seminar/ vergadering

Nadere informatie

bereikbare luxe Grandcafé Eemland een begrip in Eemnes en omstreken.

bereikbare luxe Grandcafé Eemland een begrip in Eemnes en omstreken. Grandcafé Eemland Dit voormalige hotel en café is gelegen in Eemnes aan de rand van t Gooi. De sfeer, warmte en intimiteit die het pand laat proeven, zijn eigenschappen die via persoonlijke waarneming

Nadere informatie

van oktober t/m maart

van oktober t/m maart van oktober t/m maart 1e Polderweg 4 3563 MC Utrecht 030 266 05 55 info@fortaandeklop.com www.fortaandeklop.com Jullie bruiloft op een historische plek! Halverwege de 19 e eeuw bouwde het toenmalige Ministerie

Nadere informatie

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag 2 3 Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Er breekt een spannende en leuke tijd aan. Een tijd waarin u voor veel keuzes

Nadere informatie

SAMEN VIEREN. Korenbeursplein Korenbeursplein 2a

SAMEN VIEREN. Korenbeursplein Korenbeursplein 2a SAMEN VIEREN Korenbeursplein 2a info@bijcasper.com 0344 62 79 59 Korenbeursplein 2 info@debeurstiel.nl 0344 62 79 59 Korenbeursplein 4 info@olijftiel.nl 0344 62 79 59 Sinds maart 2012 ben ik trots uitbater

Nadere informatie

Wie is Happy Photographer?

Wie is Happy Photographer? Wie is Happy Photographer? Ik ben Melanie Caitlin, bruidsfotograaf en eigenaresse van Happy Pho- tographer. Het leven door een hele grote, roze bril bekijken dáár geloof ik in! Happy Photographer staat

Nadere informatie

Ja, ik wil! Dat betekent niet alleen een complete, maar ook een relaxte bruiloft op één en hetzelfde adres.

Ja, ik wil! Dat betekent niet alleen een complete, maar ook een relaxte bruiloft op één en hetzelfde adres. Trouwen Ja, ik wil! Unieke locatie midden in de natuur Elkaar het ja-woord geven op een droomlocatie? Een receptie op het terras in de zon, een diner aan lange tafels en tenslotte een geweldig feest? Anafora

Nadere informatie

De uitschieters daargelaten denk: de eeuwige Friese verloofde of juist de quickie

De uitschieters daargelaten denk: de eeuwige Friese verloofde of juist de quickie The Bride s Bible Checklist! De uitschieters daargelaten denk: de eeuwige Friese verloofde of juist de quickie weddings (euhhh waren Blake Lively en Ryan Reynolds een setje dan?)-maar gemiddeld zit er

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Uw evenement in Het Grachtenhuis

Uw evenement in Het Grachtenhuis Uw evenement in Museum Het Museum Grachtenhuis De Amsterdamse grachten: een bijzondere plek voor uw evenement U bent op zoek naar een bijzondere locatie voor uw evenement. Een zakelijk diner met een belangrijke

Nadere informatie

Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo

Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo Wilt u van uw congres, relatiedag, vergadering, training of personeelsfeest een unieke ervaring maken? Kom dan naar het Safari Meeting Centre in Burgers

Nadere informatie

sfeer beleving & romantiek www.joosten-catering.nl

sfeer beleving & romantiek www.joosten-catering.nl Genieten in optima forma: sfeer beleving & romantiek Dit zijn de drie begrippen die essentieel zijn voor uw trouwerij. Subtiele details bij de inrichting, een bijzondere culinaire invulling en uitvoer

Nadere informatie

Heeft u nog vragen na het lezen van onze brochure, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u nog vragen na het lezen van onze brochure, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. zakelijk Bij de Agnietenberg kunt u zakelijk goed vertoeven, van een intiem diner tot een effectieve vergadering en van een ontspannen lunch tot een bruisend personeelsfeest. Wij verwelkomen u graag! Gelegen

Nadere informatie