Donkervoort Events. Een overzicht van onze mogelijkheden in

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Donkervoort Events. Een overzicht van onze mogelijkheden in 2015. www.donkervoort.com"

Transcriptie

1 Donkervoort Events Een overzicht van onze mogelijkheden in

2 Introductie Het entertainen van zakelijke gasten en het creëren van een positieve sfeer, kortom relatiemanagement, heeft de afgelopen jaren een grote vlucht genomen. Geen wonder, want relatiemanagement mits goed doordacht en op de doelgroep toegesneden is bijzonder effectief gebleken om nieuwe relaties aan te knopen, bestaande relaties te bevestigen, loyaliteit op te bouwen en omzet vast te houden en uit te breiden. Echter, juist omdat zoveel bedrijven ermee bezig zijn is het moeilijk iets origineels te bedenken. Donkervoort heeft hiervoor de oplossing: Donkervoort Events! Passie voor perfectie Al sinds 1978 worden bij Donkervoort bijzondere sportwagens met de hand gebouwd die over de hele wereld bekendheid genieten. Op de openbare weg, maar vooral op de diverse internationale circuits is ons merk beroemd en een geduchte tegenstander bovendien. De basisprincipes van de modernste techniek en hightech materialen zijn samengevat in een tijdloos design. Rijden met een Donkervoort is een feest voor alle zintuigen. Elke kilometer opnieuw. Een Donkervoort is daarom niet zomaar een auto, maar een expressie van liefde voor ècht vakmanschap en bijzondere exclusiviteit. Het dagelijkse streven naar perfectie is iets wat wij met u delen. Ook in uw bedrijf bent u immers voortdurend bezig om uw producten of dienstverlening, de kwaliteit en de service, steeds verder te vervolmaken. Donkervoort vormt daarom het ideale platform om overeenkomsten in dat streven naar perfectie tussen uw bedrijf en het onze op originele wijze te etaleren. Waarbij wij, overeenkomstig de wijze waarop wij onze sportwagens bouwen, altijd voor een uniek en op maat gemaakt programma zorgen. Heeft u specifieke vragen of speciale wensen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Januari 2015 Donkervoort Events events@donkervoort.com

3 Een overzicht LOCATIE Fabriek Lelystad, Nederland Donkervoort Factory Experience + Donkervoort Factory Tour + Vergaderen/presenteren/etcetera + Cateringmogelijkheden Donkervoort Driving Experience* + Driving Experience (meerijden) + Driving Experience+ (zelf rijden) * Te allen tijde gecombineerd met de Factory Experience LOCATIE Filiaal Bilster Berg Drive Resort, Duitsland Donkervoort Bilster Berg Experience + Donkervoort Mini-Factory Tour + Vergaderen/presenteren/etcetera + Cateringmogelijkheden Donkervoort Bilster Berg Driving Experience* + Driving Experience (meerijden) + Driving Experience+ (zelf rijden) * Te allen tijde gecombineerd met de Bilster Berg Experience Overeenkomstig de manier waarop wij onze auto s bouwen, stellen wij ook de Events samen op basis van uw persoonlijke wensen. Wij hebben om die reden geen vaste programma s of standaardprijzen. Voor uw informatie: een basis Factory Experience bestaande uit de ontvangst, de Factory Tour en een borrel ter afsluiting begint bij zo n 95,- p.p. excl. BTW.

4 Donkervoort Factory Experience

5 De Donkervoort Factory Experience is het chassis van elk evenement bij Donkervoort en bevat o.a. de Factory Tour en enkele vaste start-up -elementen. Vanuit deze uitgangspositie kunt u naar wens diverse onderdelen toevoegen, zodat uw evenement niet alleen uniek, maar ook volledig op maat gemaakt zal zijn. Donkervoort Factory Tour Altijd al nieuwsgierig geweest naar de bouw van een handgemaakte auto? Tijdens de rondleiding - van ca. 60 minuten door onze fabriek kunt u het gehele productieproces bekijken, van het prille begin tot het einde. uitgelegd hoe het chassis wordt gelast, hoe de body deels wordt voorzien van aluminium plaatwerk, hoe alle composietmaterialen worden gemaakt en hoe de complete auto wordt opgebouwd naar wens van de klant. U maakt tijdens deze rondleiding kennis maken met de mannen achter het product Donkervoort. U wordt bijvoorbeeld rondgeleid door onze collega s van de racing-, ontwikkelings- en/of productieafdeling. Heel veel dichterbij kunt u dus niet komen! Alle specifieke aspecten van de bouw van een Donkervoort komen aan de orde. Er wordt Daarnaast brengen we een bezoek aan de ontwikkelings- en de composiet afdeling, die verantwoordelijk is voor de fabricage van de lichtste en sterkste materialen ter wereld. Kortom, een bijzondere belevenis, waarin we de deuren die normaliter gesloten blijven met alle plezier voor u openen!

6 Uw vergadering, presentatie, seminar, etc De bovenverdieping van onze showroom leent zich uitstekend voor het ontvangen van kleine en grote groepen mensen. Dit geeft u ruime mogelijkheden voor het invullen van uw eigen gedeelte in uw Donkervoortprogramma. Denkt u bijvoorbeeld aan: + Seminars + Productpresentatie/introductie + Vergaderen + Workshops + Mini-beurs + Etcetera Audiovisuele ondersteuning Voor uw eigen gedeelte wordt u ondersteund en begeleid door onze vaste AV-partner, met behulp van bijvoorbeeld een podium, geluid, belichting, microfoons, beeldscherm(en) t.b.v. presentatie en technici ter plaatse. U hoeft dus alleen maar uw presentatie mee te nemen! Gelijk aan onze filosofie wordt ook dit onderdeel volledig op maat gemaakt en naar uw wensen ontworpen en ingezet.

7 Catering mogelijkheden Met onze uitgebreide catering mogelijkheden kunnen wij u gedurende uw evenement voorzien van eten en drinken op niveau. Nespresso Tijdens onze events schenken we koffie van het beroemde koffiemerk Nespresso. Wij verzorgen voor u graag een cappuccino, espresso of lungo, naar eigen wensen qua sterkte en smaak. Voor elke gelegenheid en wens Wellicht volstaat een lunch met een rijkelijk belegd broodje met een soepje, maar misschien wilt u liever wat uitgebreider lunchen; wij maken in samenwerking met onze vaste cateraars een op maat gemaakt voorstel voor u. Unieke locatie Heeft u weleens een lunch of diner gehad tussen bijzondere auto s? U kunt met boven uitzicht op de werkplaats of tussen de auto s in de showroom plaatsnemen voor bijvoorbeeld een champagne ontbijt, een heerlijke lunch of een uitgebreid viergangen diner. Dat kan in een uiterst relaxte en informele setting met statafels, maar ook formeel in de vorm van een sit-down dinner. Op aanvraag kunnen we het geheel zelfs in onze fabriek organiseren, tussen de auto s in aanbouw.

8 Donkervoort Driving Experience

9 Wilt u graag iets actiefs toevoegen aan uw evenement? Rijden in een Donkervoort is voor veel mensen een droom. In eerste instantie vanwege de exclusiviteit, maar ook omdat de auto garant staat voor het echte rijden. Geen ABS, geen ESP, geen stuurbekrachtiging. De Donkervoort Driving Experience geeft u de mogelijkheid even te voelen hoe het is om een echte Donkervoort rijder te zijn. Het gaat om gevoel, beheersing en doorzettingsvermogen, maar bovenal om de ervaring van het rijden in deze bijzondere auto s. Alle programma s worden uitgevoerd onder begeleiding van ervaren en gecertificeerde instructeurs. Meerijden in een Donkervoort Op de testbaan, op ca. 7 rijminuten afstand van de fabriek, kunt u voelen wat het is om in de raceoverall van een coureur te kruipen. U rijdt mee in een Donkervoort met een ervaren testrijder achter het stuur. Door het extreem lage gewicht voelt de auto aan als een verlengstuk van je eigen lichaam, wat (mee)rijden tot een unieke belevenis maakt. U beleefd de snelheid van een Donkervoort en de bijbehorende G-krachten op de kombaan. U en uw gasten zullen zich geen moment vervelen tijdens dit dagdeel. Tijdens het meerijden in een Donkervoort, zijn er op het terrein van het testcircuit alternatieve onderdelen voor de overige deelnemers. + Track Handling Rijproeven die wordt uitgevoerd op droog, nat en glad wegdek, zoals de 360 draai en de 007 slips (in race BMW s) + Driften op de gladde cirkel De ultieme vorm van autobeheersing; driften op de gladde cirkel (in race BMW s) + Slalomcompetitie Een aaneenschakeling van bochten waarbij tactiek en inzicht van groot belang zijn (in race BMW s)

10 Zelf rijden in een Donkervoort Voor groepen van maximaal 20 personen is het tevens mogelijk om, onder intensieve begeleiding van een instructeur, zelf in een Donkervoort te rijden! Slips op de gladde slipbaan Niet leerzaam, maar wel erg leuk! Wanneer je de aanwijzingen van de trainer naast je stap voor stap volgt lukt het best om een mooie 360 graden slip te maken. + Donkervoort handling parcours Een speciaal uitgezette Cornering track, bedoeld om de sublieme rij- en wegligging eigenschappen van een Donkervoort zelf te leren kennen en beleven. + Driftcirkel Maak kennis met deze hype, op de gladde cirkel is dit vrij eenvoudig te leren. Het lijkt erg makkelijk, maar probeer de Donkervoort maar eens één ronde dwars te houden. + High Speed Kombaan Experience Ervaar de sensatie als passagier met op hoge snelheid over het circuit van de testbaan te rijden. Laag bij het asfalt, met een helm op en naast een ervaren Donkervoort Racing testcoureur.

11 Donkervoort Bilster Berg Experience

12 In 2014 opende Donkervoort een tweede vestiging (een kleinere versie van de fabriek in Lelystad) op een unieke locatie; het Bilster Berg Drive Resort. Dit luxe test- en evenementen circuit, gesitueerd op het terrein van een voormalig munitiedepot van het Britse leger in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. De lay-out van het 4,2 kilometer tellende circuit werd ontworpen door bekend architect Hermann Tilke (ontwerper van vele F1-circuits), in nauwe samenwerking met de legendarische rallyrijder Walter Röhrl. Donkervoort beschikt over één van de voormalige 400 m²-tellende munitiehallen met een directe aansluiting op het circuit. Donkervoort Factory Tour Hoewel niet zo groot als de fabriek in Lelystad, is er in Donkervoorts Halle A2 nog voldoende te zien en beleven. Na een korte introductie over ons merk en onze historie en de unieke locatie waarop u zich bevindt vertrekt u richting de werkplaats. In de werkplaats wordt gewerkt aan de laatste fase van de productie van de D8 GTO s ook wel de assemblage-fase genoemd bestemt voor de Duitse markt. Daarnaast wordt uitgebreid verteld over de diverse (track day) auto s die in de hal gestald worden.

13 Uw vergadering, presentatie, seminar, etc De bovenverdieping van ons kantoorgedeelte en in de weekends de hal lenen zich uitstekend voor het ontvangen van kleine groepen mensen. Daarnaast bevinden zich op het Bilster Berg Drive Resort diverse vergaderruimtes met uitzicht op het circuit. Dit geeft u ruime mogelijkheden voor het invullen van uw eigen gedeelte in uw Donkervoort-programma, zoals + Seminars + Productpresentatie/introductie + Vergaderen + Workshops Clubhaus en Ostschleifeterrasse Voor grotere groepen (vanaf 20 personen) of buiten het weekend bieden de twee locaties op het Bilster Berg terrein, met elk uitzicht over het circuit, een prima alternatief als locatie voor uw vergadering, presentatie of workshop. In samenwerking met het Bilster Berg Drive Resort en onze vaste audiovisuele partner stellen wij graag een op maat gemaakt voorstel voor u samen.

14 Catering mogelijkheden Met onze uitgebreide catering mogelijkheden kunnen wij u gedurende uw evenement voorzien van eten en drinken op niveau. In de Donkervoort hal of op het Ostschleifeterrasse Wellicht volstaat een lunch met een rijkelijk belegd broodje met een soepje, maar misschien wilt u liever wat uitgebreider lunchen; wij maken in samenwerking met onze vaste cateraars een op maat gemaakt voorstel voor u. Heeft u weleens een lunch of diner gehad tussen bijzondere auto s? U kunt met boven uitzicht op de werkplaats of tussen de auto s in de werkplaats plaatsnemen voor bijvoorbeeld een champagne ontbijt, een heerlijke lunch of een uitgebreid viergangen diner. Dat kan in een uiterst relaxte en informele setting met statafels, maar ook formeel in de vorm van een sit-down dinner. Op aanvraag kunnen we dit eventueel ook op een andere locatie op het Bilster Berg Drive Resort organiseren.

15 Donkervoort Bilster Berg Driving Experience

16 Wilt u graag iets actiefs toevoegen aan uw evenement? Rijden in een Donkervoort is voor veel mensen een droom. In eerste instantie vanwege de exclusiviteit, maar ook omdat de auto garant staat voor het echte rijden. Geen ABS, geen ESP, geen stuurbekrachtiging. De Donkervoort Bilster Berg Driving Experience geeft u de mogelijkheid even te voelen hoe het is om een echte Donkervoort rijder te zijn op het circuit! Het gaat om gevoel, beheersing en doorzettingsvermogen, maar bovenal om de ervaring van het rijden in deze bijzondere auto s. Alle programma s worden uitgevoerd onder begeleiding van ervaren en gecertificeerde instructeurs. Meerijden in een Donkervoort Op het Bilster Berg circuit, waarop ook de vestiging van Donkervoort zich bevindt, kunt u voelen wat het is om in de raceoverall van een coureur te kruipen. U rijdt mee in een Donkervoort met een ervaren testrijder achter het stuur. Door het extreem lage gewicht voelt de auto aan als een verlengstuk van je eigen lichaam, wat (mee)rijden tot een unieke belevenis maakt. U beleefd de snelheid van een Donkervoort en de bijbehorende G- krachten op het Bilster Berg circuit! U en uw gasten zullen zich geen moment vervelen tijdens dit dagdeel. Tijdens het meerijden in een Donkervoort, zijn er op het terrein van het testcircuit alternatieve onderdelen voor de overige deelnemers. + Track Handling Rijproeven die wordt uitgevoerd op droog, nat en glad wegdek, zoals de 360 draai en de 007 slips (in race VW s) + Slalomcompetitie Een aaneenschakeling van bochten waarbij tactiek en inzicht van groot belang zijn (in race VW s) + Segway Tour Ontdek het terrein van het Bilster Berg Drive Resort per Segway! + 4x4 Offroad Ontdek rijden is een vierwielaangedreven terreinauto op het 4 km-lange offroad parcours op het terrein.

17 Zelf rijden in een Donkervoort Voor groepen van maximaal 20 personen is het tevens mogelijk om, onder intensieve begeleiding van een instructeur, zelf in een Donkervoort te rijden! Slips op de gladde slipbaan Niet leerzaam, maar wel erg leuk! Wanneer je de aanwijzingen van de trainer naast je stap voor stap volgt lukt het best om een mooie 360 graden slip te maken. + Donkervoort handling parcours Een speciaal uitgezette Cornering track, bedoeld om de sublieme rij- en wegligging eigenschappen van een Donkervoort zelf te leren kennen en beleven. + Donkervoort car-to-car track Zelf op het circuit rijden in een Donkervoort! Naast een instructeur en achter een andere Donkervoort aan laten wij u veilig kennismaken met het circuit en uw Donkervoort. Een unieke beleving! + High Speed Track Experience Ervaar de sensatie als passagier met op hoge snelheid over het Bilster Berg circuit te rijden. Laag bij het asfalt, met een helm op en naast een ervaren Donkervoort Racing testcoureur.

18 Voor meer informatie over Donkervoort evenementen en mogelijkheden uit het Donkervoort Eventsprogramma kunt u terecht bij Donkervoort Automobielen te Lelystad, Nederland of te Bad Driburg, Duitsland of via Onder voorbehoud van drukfouten, wijzigingen in constructie, vorm, uitrusting en leveringsomvang/-tijd alsmede kleur- en materiaalafwijkingen. Alle teksten, foto s en overige gegevens uit deze brochure zijn auteursrechtelijk eigendom van Donkervoort Automobielen B.V. Elke vorm van vermenigvuldiging, vertoning of overig gebruik van dit materiaal is niet toegestaan zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van Donkervoort Automobielen B.V.. Donkervoort Automobielen B.V., Fotografie: + Luuk van Kaathoven Automotive Photography + Sash Media + Ingmar Timmer Fotografie + Donkervoort Automobielen Donkervoort Automobielen B.V. Donkervoort Automobielen GmbH Pascallaan 96 Bilster Berg 1 Halle A2 NL-8218 NJ Lelystad D Bad Driburg Nederland Duitsland +31 (0) (0) info@donkervoort.com info@donkervoort.de

pms 187 f.c. 100 m + 100 g + 20n zwart DONKERVOORT EVENTS MOGELIJKHEDEN IN 2016

pms 187 f.c. 100 m + 100 g + 20n zwart DONKERVOORT EVENTS MOGELIJKHEDEN IN 2016 pms 187 f.c. 100 m + 100 g + 20n zwart DONKERVOORT EVENTS MOGELIJKHEDEN IN 2016 DONKERVOORT EVENTS 2016 EEN OVERZICHT VAN ONZE MOGELIJKHEDEN Donkervoort Factory Experience Lelystad (NL) Factory Tour Productintro

Nadere informatie

Donkervoort Endless Season

Donkervoort Endless Season Donkervoort Endless Season Verleng het rijseizoen onder de Spaanse zon! www.donkervoort.com Endless Season Kan het Donkervoort rijseizoen wat u betreft niet lang genoeg duren en ziet u alweer op tegen

Nadere informatie

Donkervoort Haal & Breng Service

Donkervoort Haal & Breng Service Donkervoort Haal & Breng Service Tarieven 2015/2016 www.donkervoort.com Donkervoort Haal & Breng Service Of u nu in het bezit bent van een S8 of een D8 GTO, de maximale prestaties en het langdurig plezier

Nadere informatie

TRAFFIC CONTROL. Driving Safe & Driving Fun

TRAFFIC CONTROL. Driving Safe & Driving Fun Driving Safe & Driving Fun TRAFFIC CONTROL Driving Safe & Driving Fun cadeautip avontuur beleving teamuitje relatiedag incentive evenement een jongensdroom komt uit een garantie voor beleving Driving Safe

Nadere informatie

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 VIJF DAGEN ULTIEM AUTO AVONTUUR RONDOM DE 24 UUR VAN LE MANS. Rally Le Mans Vijf dagen ultiem autoavontuur rondom de 24 uur van Le Mans. Op woensdagmiddag

Nadere informatie

ZOOMERS BEACH EVENTS & WORKSHOPS

ZOOMERS BEACH EVENTS & WORKSHOPS ! ZOOMERS BEACH EVENTS & WORKSHOPS Zoomers Beach Events & Workshops Een origineel bedrijfsuitje, een teambuildingsdag of een knotsgek vrijgezellenfeest? Een ludieke workshop, een perfect vaararrangement

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

VERGADERRUIMTES TRAININGSZALEN CONGRESZAAL FLEXPLEKKEN

VERGADERRUIMTES TRAININGSZALEN CONGRESZAAL FLEXPLEKKEN VERGADERRUIMTES TRAININGSZALEN CONGRESZAAL FLEXPLEKKEN CONGRES ORGANISEREN IN MIDDEN NEDERLAND? Wilt u een congres of een evenement voor max 200 personen organiseren om met klanten of zakelijke relaties

Nadere informatie

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE 1 WELKOM BIJ THEOTHORNE Ook voor iedere andere gelegenheid waarvoor u een representatieve zaal nodig heeft, bieden wij een passende oplossing. Deze informatiefolder

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Ontdek de plussen van. Congres & evenement. creëer + combineer congres + expo vip-avond + spetterend feest Eigen topkeuken + Streekproducten

Ontdek de plussen van. Congres & evenement. creëer + combineer congres + expo vip-avond + spetterend feest Eigen topkeuken + Streekproducten Ontdek de plussen van Congres & evenement creëer + combineer congres + expo vip-avond + spetterend feest Eigen topkeuken + Streekproducten 3 theaterzalen 3 foyers 8 break-out zalen ingangen 45 parkeerplaatsen

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

Pool Positie! Plaats uw bedrijf in. www.spa-francorchamps.be

Pool Positie! Plaats uw bedrijf in. www.spa-francorchamps.be Plaats uw bedrijf in Pool Positie! Verras uw klanten Een adembenemend uitzicht Een prachtig kader Zalen tot 600m² groot Waarom naar het Circuit van Spa-Francorchamps komen, als het niet voor de unieke

Nadere informatie

TELSTAR. Horeca prospectus. Thuis bij Telstar

TELSTAR. Horeca prospectus. Thuis bij Telstar TELSTAR de witte leeuwen Horeca prospectus concept & vormgeving: colorscan BV, Voorhout - www.colorscan.nl drukwerk: Drukkerij Van Hoesel, Heemskerk foto s: Pieter Hoogeveen w i t t e l e e u w e n k o

Nadere informatie

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg S t i j l vo l i n a l l e o p z i c h t e n Goed bereikbaar Dicht bij de snelweg Goede bereikbaarheid is tegenwoordig bepalend voor de keuze van een locatie. Het is zonde om kostbare tijd te verliezen

Nadere informatie

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125 verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode 68 blauwe 62 foyer 75-150 café 70-125 fotografie achtergrond: Merlijn Spenkelink Podium voor ontmoeting evenementenlocatie centrum apeldoorn Ieder

Nadere informatie

De uiting op de auto wordt op verschillende manieren onder de aandacht gebracht bij het publiek:

De uiting op de auto wordt op verschillende manieren onder de aandacht gebracht bij het publiek: INLEIDING Het server.biz raceteam is in de zomer van 2008 tot stand gekomen. Als ras echte autosportfanaten zijn Roy, Ming en Martijn al jaren van dichtbij betrokken bij nationale en internationale autosport.

Nadere informatie

WELKOM. in het BOVAGhuis. Voor uw volgende event, congres of vergadering

WELKOM. in het BOVAGhuis. Voor uw volgende event, congres of vergadering WELKOM in het BOVAGhuis Voor uw volgende event, congres of vergadering WAAROM HET BOVAGHUIS? Vergaderen in het BOVAGhuis in Bunnik (Utrecht) is vergaderen op een centrale locatie in Nederland. Het verenigingsgebouw

Nadere informatie

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE 1 WELKOM BIJ THEOTHORNE Deze informatiefolder is bedoeld om u een indruk te geven van de diverse mogelijkheden binnen Theothorne. Theothorne ligt in het centrum

Nadere informatie

5 UNIEKE PERSONEELSFEEST IDEEËN + TIPS VAN EVENT CREATORS

5 UNIEKE PERSONEELSFEEST IDEEËN + TIPS VAN EVENT CREATORS 5 UNIEKE PERSONEELSFEEST IDEEËN + TIPS VAN EVENT CREATORS Het jaarlijkse personeelsfeest komt eraan. Maar hoe geeft u hier dit jaar invulling aan? Wij hebben een aantal creatieve concepten voor u op een

Nadere informatie

Programma BMW Arctic Driving Zweden 2010

Programma BMW Arctic Driving Zweden 2010 Programma BMW Arctic Driving Zweden 2010 Aankomst dag (1): 09:20 Vertrek vanaf Amsterdam Schiphol naar Oslo. KL1143 Vertrek Schiphol: 10:20. Aankomst Oslo: 12:10. 11:40 Aankomst Oslo. Transfer van Oslo

Nadere informatie

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam 2 Over de Bijenkorf De Bijenkorf is hét toonaangevende warenhuis dat met passie voor de klant ieder bezoek tot een belevenis maakt. De Bijenkorf is uniek

Nadere informatie

Organiseer uw bijeenkomst bij Inview

Organiseer uw bijeenkomst bij Inview Inview Vergaderen verhuur van ruimtes voor meetings & events Organiseer uw bijeenkomst bij Inview servicegerichtheid betrouwbaarheid betrokkenheid flexibiliteit accuratesse diversiteit openheid eerlijkheid

Nadere informatie

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring!

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring! HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. Het Marnix is niet alleen een inspirerende en makkelijk bereikbare locatie, ons ervaren team zorgt er ook voor dat uw relatie-evenement/ seminar/ vergadering

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Kasteel Rosendael Zakelijke ontvangsten 2018 www.glk.nl/rosendael Kasteel en park Rosendael, gelegen nabij Arnhem, is uitermate geschikt voor zakelijke ontvangsten. Het kasteel, met een geschiedenis die

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Wie wat waar... SPA FRANCOR-

Wie wat waar... SPA FRANCOR- RACING EVENTS TRACKDAYS RACING COURSES SPONSOR EVENTS Wie wat waar... Wie zijn we? PGmotorsport komt voort uit de activiteiten van Paul Geeris Porsche Service en verzorgt in deze vorm alle aspecten rondom

Nadere informatie

DRIVE & FACTORY TOUR MEI 2019

DRIVE & FACTORY TOUR MEI 2019 DRIVE & FACTORY TOUR 16-18 MEI 2019 Beste relatie, Graag nodigen wij u uit voor de eerste AMG Drive & Factory Tour. Dit unieke evenement is een samenwerking tussen StreetGasm en Stern Auto en zal een zorgvuldig

Nadere informatie

Zakelijk. Lichtmisweg 51, 8035 PL Zwolle T. (0529) 428 428 F. (0529) 428 429 info@dekoperenhoogte.nl www.dekoperenhoogte.nl

Zakelijk. Lichtmisweg 51, 8035 PL Zwolle T. (0529) 428 428 F. (0529) 428 429 info@dekoperenhoogte.nl www.dekoperenhoogte.nl Zakelijk De Koperen Hoogte is de perfecte locatie voor uw seminar, presentatie of vergadering: goed ingerichte zalen, persoonlijke begeleiding en culinair topniveau. Tel daar de zeer gemakkelijke bereikbaarheid

Nadere informatie

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein Korenbeursplein 2a info@bijcasper.com 0344 62 79 59 Korenbeursplein 2 info@debeurstiel.nl 0344 62 79 59 Korenbeursplein 4 info@olijftiel.nl 0344 62 79 59 Welkom op het Korenbeursplein. Sinds maart 2012

Nadere informatie

T e l s Ta r h o r e c a

T e l s Ta r h o r e c a Telstar horeca T e l s t a r h o r e c a Wat een ontspannen plek voor een training, gaf een cursist ons als compliment. Maar dat is het ook. En dan gaat het niet over een voetbaltraining. Telstar is meer

Nadere informatie

PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1

PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1 PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1 PATHÉ TUSCHINSKI Wie kent het niet, dit monumentale pand met grandeur en klasse in hartje Amsterdam? Het historische Pathé Tuschinski Theater is al jaren een gevestigde

Nadere informatie

Proeven in stijl groepen

Proeven in stijl groepen Proeven in stijl Ontdek de wijnschatten van Arnhem Bij wijnhandel Robbers & van den Hoogen aan de Arnhemse Velperweg wordt de wijn nog gekoesterd. Het wijnkopershuis ademt de sfeer van een wijnbedrijf

Nadere informatie

Kook en Proefstudio Den Haag

Kook en Proefstudio Den Haag Geachte heer/mevrouw, Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen. De Kook en Proefstudio Den Haag is dé gelegenheid waar collega's, vrienden en familie samen aan de slag gaan. Samen koken, samen

Nadere informatie

LUXURY WHEN EXCLUSIVE SETTINGS ARE TOP PRIORITY!

LUXURY WHEN EXCLUSIVE SETTINGS ARE TOP PRIORITY! LUXURY WHEN EXCLUSIVE SETTINGS ARE TOP PRIORITY! WELKOM Een modern kantoorcomplex met high-end vergader- & evenementen accommodatie. Op veler verzoek zijn de boardrooms en lounges nu ook voor externe gasten

Nadere informatie

Hartelijk welkom in gebouw 20 van het congrescentrum op het Bouw & Infra Park

Hartelijk welkom in gebouw 20 van het congrescentrum op het Bouw & Infra Park GEBOUW 20 V e r g a d e r i n g e n C u r s u s s e n P r o d u c t p r e s e n t a t i e s E v e n e m e n t e n L e z i n g e n S e m i n a r s B e u r z e n Hartelijk welkom in gebouw 20 van het congrescentrum

Nadere informatie

Duinzigt Oegstgeest ZALEN EN ZAALARRANGEMENTEN 2013

Duinzigt Oegstgeest ZALEN EN ZAALARRANGEMENTEN 2013 ZALEN EN ZAALARRANGEMENTEN 2013 Duinzigt Oegstgeest beschikt over 6 prachtige vergaderzalen, elk met een eigen stijl. Van kleine, intieme gesprekken tot grotere seminars; u bent bij ons aan het juiste

Nadere informatie

De Bataviawerf. De Bataviawerf is centraal in Nederland gelegen en goed bereikbaar per auto, openbaar vervoer en natuurlijk per boot.

De Bataviawerf. De Bataviawerf is centraal in Nederland gelegen en goed bereikbaar per auto, openbaar vervoer en natuurlijk per boot. Z A KEL IJK De Bataviawerf biedt unieke faciliteiten waardoor ook uw evenement of bijeenkomst een groot succes wordt. De authentieke sfeer proeft u niet alleen op de Batavia maar ook in onze zalen, het

Nadere informatie

Telepresence & Videonconferencing. In het WTC Amsterdam

Telepresence & Videonconferencing. In het WTC Amsterdam Telepresence & Videonconferencing In het WTC Amsterdam Telepresence Telepresence is een high-definition videoconference service met een gegarandeerde uitstekende kwaliteit van video en audio. In een tijd

Nadere informatie

Driving Business 2012

Driving Business 2012 Zaken- en Bestelauto van het Jaar 2013 AMbitieprijs 2013 Nationaal Zakenauto Onderzoek 2012 Driving Business 2012 Automobiel Management organiseert ook dit jaar weer Driving Business, het meest feestelijkste

Nadere informatie

woensdag 6 september - zaterdag 9 september 20171

woensdag 6 september - zaterdag 9 september 20171 woensdag 6 september - zaterdag 9 september 20171 woensdag 6 september - zaterdag 9 september 2017 Vier dagen ultiem auto-avontuur rondom Goodwood Revival. GT Rally presenteert, in samenwerking met Louwman

Nadere informatie

Bij Mezz weten ze met ruim 300 events per jaar precies waar ze mee bezig zijn en dat merk je.

Bij Mezz weten ze met ruim 300 events per jaar precies waar ze mee bezig zijn en dat merk je. JOIN THE MUSIC! Bij Mezz weten ze met ruim 300 events per jaar precies waar ze mee bezig zijn en dat merk je. WAT IS MEZZ? Mezz concerts & dance is het kloppend hart voor popmuziek in Breda en omstreken.

Nadere informatie

Ledenaanbod VBA en Go-MKB

Ledenaanbod VBA en Go-MKB Ledenaanbod VBA en Go-MKB Training Voertuigbeheersing Opleider Contactpersoon : : Flevo Marketing BV Sportmark 77 1355 KE ALMERE : Paul Offerman Telefoonnummer : +31 (0)36 5470992 / (0)6 19264140 Email

Nadere informatie

Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: F: I:

Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: F: I: I N F O R M A T I E Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: 050 587 87 87 - F: 050 587 87 99 - I: www.euroborghoreca.nl R U I M T E S Hattrick s Pub Hattrick s Lounge

Nadere informatie

Meetings & Events HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY. De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem. Evenementen

Meetings & Events HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY. De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem. Evenementen Meetings & Events De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem Evenementen HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Introductie Gorinchem Eén contactpersoon van A tot Z Pas tevreden als u dat ook bent!

Nadere informatie

Voor een vergadering, presentatie, congres of seminar op niveau

Voor een vergadering, presentatie, congres of seminar op niveau Voor een vergadering, presentatie, congres of seminar op niveau Verscholen in de bossen van de Utrechtse heuvelrug wacht u de verrassing van Residence Rhenen. Deze prachtige locatie heeft werkelijk alle

Nadere informatie

Een passende ruimte voor elke gelegenheid. Snel en makkelijk reserveren

Een passende ruimte voor elke gelegenheid. Snel en makkelijk reserveren Waarom Aristo? Drie uitstekend bereikbare toplocaties in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven Een passende ruimte voor elke gelegenheid De juiste sfeer voor uw bijeenkomst Aandacht voor de inwendige mens Snel

Nadere informatie

Miene eten op het werk

Miene eten op het werk eten op het werk Miene eten op het werk In de afgelopen jaren heeft Miene veel ervaring opgedaan met het verzorgen van de zakelijke markt. Onder andere bij verzekeraars, theatergezelschappen, overheidsinstellingen,

Nadere informatie

PATHÉ BREDA PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ BREDA PATHEBUSINESS.NL PATHÉ BREDA V1.0 PATHÉ BREDA Pathé Breda is een modern theater in het centrum van Breda dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 7 zalen met een capaciteit variërend

Nadere informatie

P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3. N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld

P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3. N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3 N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld P3 VERHUURINFORMATIE Pop- en Cultuurpodium P3 is buiten de reguliere

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

GT Weekend. programma 2016 GT RALLY. PROGRAMMA 2016. GT Weekend, april 4-5. CC&C klassieker beurs, april 6-7. Croatia Adventure, mei 8-9

GT Weekend. programma 2016 GT RALLY. PROGRAMMA 2016. GT Weekend, april 4-5. CC&C klassieker beurs, april 6-7. Croatia Adventure, mei 8-9 Programma 2016 GT RALLY. PROGRAMMA 2016. GT Weekend programma 2016 Exclusieve ritten met schitterende routes, prachtige hotels en bijzondere stops. GT Weekend, april 4-5 CC&C klassieker beurs, april 6-7

Nadere informatie

VERHUUR POPZAAL personen THEATERZAAL 175 RODE FILMZAAL 68 BLAUWE FILMZAAL 62 FOYER CAFÉ

VERHUUR POPZAAL personen THEATERZAAL 175 RODE FILMZAAL 68 BLAUWE FILMZAAL 62 FOYER CAFÉ VERHUUR POPZAAL 150-500 personen THEATERZAAL 175 RODE 68 BLAUWE 62 FOYER 75-150 CAFÉ 70-125 fotografie achtergrond: Merlijn Spenkelink PODIUM VOOR ONTMOETING EVENEMENTENLOCATIE CENTRUM APELDOORN Ieder

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Kasteel Ammersoyen Zakelijke ontvangsten 2018 www.glk.nl/ammersoyen Ontvang uw gasten eens op deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen

Nadere informatie

Brochure 2016 Il Sogno - Zuylestein

Brochure 2016 Il Sogno - Zuylestein Brochure 2016 Il Sogno - Zuylestein zakelijke bijeenkomsten vergaderarrangementen 1 Inhoudsopgave VOORWOORD 3 IL SOGNO - ZUYLESTEIN 4 LOCATIES 5 - Spreekkamer - 8 persoonskamer - De Oude Huyskamer - Poortgebouw

Nadere informatie

PATHÉ ZWOLLE PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ ZWOLLE PATHEBUSINESS.NL PATHÉ ZWOLLE V1.0 PATHÉ ZWOLLE Pathé Zwolle is een modern theater dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 9 zalen met een capaciteit variërend van 94 tot 196 stoelen.

Nadere informatie

EXCLUSIEVE GROEPSPROGRAMMA S 2018

EXCLUSIEVE GROEPSPROGRAMMA S 2018 EXCLUSIEVE GROEPSPROGRAMMA S 2018 Maak een onuitwisbare indruk op uw medewerkers en relaties! Bij Land Rover Experience krijgt u de kans om onder ruige en uitdagende omstandigheden uw grenzen te verleggen.

Nadere informatie

Training Voertuigbeheersing

Training Voertuigbeheersing Ledenaanbod VBA Training Voertuigbeheersing Opleider Contactpersoon : : Flevo Marketing BV Sportmark 77 1355 KE ALMERE : Paul Offerman Telefoonnummer : +31365470992 / +31619264140 Email : info@flevomarketing.nl

Nadere informatie

Eindeloos Events Wedding & Event Planners

Eindeloos Events Wedding & Event Planners Weddingplanning Eindeloos Events Wedding & Event Planners Advisering Ceremoniemeesterschap Styling & Decoratie Bruidsdrukwerk Zakelijk Event Er breekt een leuke, maar spannende en drukke tijd voor jullie

Nadere informatie

Wij bieden u de mogelijkheid om één of meerdere van onze ruimten te huren.

Wij bieden u de mogelijkheid om één of meerdere van onze ruimten te huren. Wij bieden u de mogelijkheid om één of meerdere van onze ruimten te huren. WERKEN IN EEN INSPIRERENDE OMGEVING! Voor teambuilding, workshops, vergaderingen etc. De Digital Groep heeft een omgeving waarin

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten www.glk.nl Zakelijke ontvangsten 2015 Kasteel Doorwerth Zakelijke ontvangsten Kasteel Doorwerth, tussen Arnhem en Wageningen, is zeer geschikt voor zakelijke ontvangsten. Kasteel Doorwerth is een middeleeuws

Nadere informatie

Uw geslaagde evenement begint hier. Zakelijke en feestelijke locatie met karakter!

Uw geslaagde evenement begint hier. Zakelijke en feestelijke locatie met karakter! Uw geslaagde evenement begint hier Zakelijke en feestelijke locatie met karakter! Altijd een podium op maat Wat u ook wilt organiseren en voor wie: Concordia is ervoor gemaakt. Samen met het team van horecapartner

Nadere informatie

11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE!

11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE! 11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE! 2K19 AMSTERDAM - BOEDAPEST DE CANNONBALL RUN 3000 LIFESTYLE RALLY - IS HIER! Met trots presenteren

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over peuterschool t Koggeschip

Veel gestelde vragen over peuterschool t Koggeschip Veel gestelde vragen over peuterschool t Koggeschip Juni 2014 Wat is een peuterschool? De peuterschool is een combinatie van kinderdagverblijf en voorschool. Hier komen alle kinderen in de wijk van 2,5

Nadere informatie

Race-event sponsor concept

Race-event sponsor concept Racefactory is gespecialiseerd in het geven van race- en kartclinics. Waar een gewone belevenis bij alleen rijden blijft gaat Racefactory nog een stapje verder! Alle belevenissen zijn gegoten in een cursus

Nadere informatie

Welkom op De Johanneshoeve!

Welkom op De Johanneshoeve! Brochure Vergaderen Welkom op De Johanneshoeve! Zoekt u een locatie voor een korte bespreking, lange vergadering of zelfs een hei-dag? Voor iedere gelegenheid biedt De Johanneshoeve u een passend voorstel

Nadere informatie

ANNA@RW47: CREATIEF VERGADEREN IN VOORMALIG EUROPOL-GEBOUW

ANNA@RW47: CREATIEF VERGADEREN IN VOORMALIG EUROPOL-GEBOUW ANNA@RW47: CREATIEF VERGADEREN IN VOORMALIG EUROPOL-GEBOUW Zoekt u een vergaderruimte, een locatie om workshops te verzorgen, of een seminar te organiseren? Anna Vastgoed & Cultuur heeft verrassende ruimten

Nadere informatie

PATHÉ MAASTRICHT V1.0

PATHÉ MAASTRICHT V1.0 PATHÉ MAASTRICHT V1.0 PATHÉ MAASTRICHT Pathé Maastricht is een modern theater gesitueerd in het hippe Sphinx-kwartier, het hart van de nieuwe creatieve stadswijk Belvédère van Maastricht. Het theater heeft

Nadere informatie

EVENTS TE WERVE buiten

EVENTS TE WERVE buiten EVENTS TE WERVE buiten BBQ OUTDOOR TEAMBUILDING BORREL TE WERVE BUITEN 1 TE WERVE BUITEN RIJSWIJK Op 5 minuten van Den Haag ligt een stukje verborgen groen in Rijswijk. Een landgoed van 26 hectare met

Nadere informatie

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Evenementenlocatie met eindeloze mogelijkheden! Central Studios te Utrecht Evenementenlocatie met mogelijkheden Deze voormalige televisiestudio

Nadere informatie

De kracht zit in onze mensen

De kracht zit in onze mensen De kracht zit in onze mensen BliXem Eetcafé In BliXem Eetcafé geniet u van een bijzonder ontbijt, lunch of diner, of van een heerlijk kopje koffie met de krant. Bij BliXem draait het om de gasten. De medewerkers

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Kasteel Rosendael Zakelijke ontvangsten 2019 www.glk.nl/rosendael Kasteel en park Rosendael, gelegen nabij Arnhem, is uitermate geschikt voor zakelijke ontvangsten. Het kasteel, met een geschiedenis die

Nadere informatie

Hét podium voor uw evenement of congres

Hét podium voor uw evenement of congres Hét podium voor uw evenement of congres COMFORTABELE RABOBANK THEATERZAAL Ideaal zicht op uw presentatie Sfeervolle ruimtes handig te combineren met de Rabobank Theaterzaal of apart, voor kleinere bijeenkomsten.

Nadere informatie

Escher in Het Paleis

Escher in Het Paleis Escher in Het Paleis Escher in Het Paleis een ware inspiratiebron! Bent u op zoek naar een mooie, inspirerende niet alledaagse locatie in een culturele omgeving? Dan is Escher in Het Paleis hetgeen u zoekt.

Nadere informatie

PATHÉ BUITENHOF V1.0

PATHÉ BUITENHOF V1.0 PATHÉ BUITENHOF V1.0 PATHÉ BUITENHOF Dit prachtige boutique theater stamt uit 1904 en werd ontworpen door architect Johan Mutters. Het werd gebouwd als restaurant Des Deux Villes (zoals nu nog op de gevel

Nadere informatie

Morgan Club Nederland De heer R.M. Prins Heemraadssingel 235 3023 CD ROTTERDAM. Onze ref. : PDT/AG/2007.2.548. Geachte heer Prins,

Morgan Club Nederland De heer R.M. Prins Heemraadssingel 235 3023 CD ROTTERDAM. Onze ref. : PDT/AG/2007.2.548. Geachte heer Prins, Prodrive Training B.V. Emoeweg 7a 8218 PC Lelystad Telefoon 0320-284688 Fax 0320-284689 Kvk: 11018554 BTWnr:NL008157984B01 website : www.prodrivetraining.nl e-mail : info@prodrivetraining.nl Morgan Club

Nadere informatie

Prijzen - de Expozaal: 50,00 per uur - de Paleiszaal: 125,00 per uur - de Sportzaal: 175,00 per uur

Prijzen - de Expozaal: 50,00 per uur - de Paleiszaal: 125,00 per uur - de Sportzaal: 175,00 per uur Pompgebouw de Esch Catering & Events Bedrijfsevenementen Vergaderzalen Kantoorruimte Meetingpoint Sportzaal presentaties,vergaderen, congres, lunch, buffet, diner, receptie & feest Bedrijfsevenementen

Nadere informatie

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer UW VISITEKAARTJE eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer Brooklyn Nights is een veelzijdige, modulaire showervaring die u

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

HOTEL GALAMADAMMEN... 3 ZALEN...

HOTEL GALAMADAMMEN... 3 ZALEN... Inhoudsopgave HOTEL GALAMADAMMEN...... 3 ZALEN... 4 MORRAZAAL... 4 SUDERSEEZAAL... 4 HAVENZAAL 1 EN HAVENZAAL 2... 5 HAVENZAAL... 5 WINTERTUIN... 6 AANTAL PERSONEN PER ZAALOPSTELLING EN AFMETINGEN... 6

Nadere informatie

Wij nodigen u graag uit om deel te nemen aan de

Wij nodigen u graag uit om deel te nemen aan de Wij nodigen u graag uit om deel te nemen aan de 6 e MolenTourTocht op zaterdag 30 mei 2015. Dit jaar doen we een nieuw gebied aan, we maken een korte doorsteek om samen nieuwe dingen te ontdekken. Als

Nadere informatie

Sponsormap. Steeds meer bedrijven ontdekken de autosport als unieke marketing tool... u ook?

Sponsormap. Steeds meer bedrijven ontdekken de autosport als unieke marketing tool... u ook? Sponsormap Steeds meer bedrijven ontdekken de autosport als unieke marketing tool... u ook? Fanzonely: talent moet de kans krijgen zich te bewijzen Autosport is teamwork, passie en vastberadenheid. Fanzonely

Nadere informatie

Eet, drink en geniet...

Eet, drink en geniet... Eet, drink en geniet... Heerlijk genieten op een unieke locatie Wij stellen ons voor Wij, familie De Jonge, heten u van harte welkom bij Paviljoen Meerzicht. Al meer dan 18 jaar werken wij met veel passie

Nadere informatie

Inhoud. Buffet 14. Voorwoord 3. Maaltijdconcepten 18. Cocktail Transparant 4. Cocktail Zwart Wit 6. Verwerking 22. Productspecificaties 23

Inhoud. Buffet 14. Voorwoord 3. Maaltijdconcepten 18. Cocktail Transparant 4. Cocktail Zwart Wit 6. Verwerking 22. Productspecificaties 23 designdisposables Inhoud Voorwoord 3 Cocktail Transparant 4 Cocktail Zwart Wit 6 Cocktail Bamboe 8 Buffet 14 Maaltijdconcepten 18 Verwerking 22 Productspecificaties 23 Presentatie 10 9901704 99071701 2

Nadere informatie

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING Bent u op zoek naar een prachtige en authentieke locatie voor een zakelijk evenement, een culturele bijeenkomst of een feestje? Dan zit u bij Museum Speelklok

Nadere informatie

Zakelijk... op landelijk niveau

Zakelijk... op landelijk niveau Zakelijk... op landelijk niveau De Vide Reserveer gelijk een TOP-kwaliteit lunch of diner Vergadering in de polder... Ruimte 2 opgedeeld Ruimte 2 totaal Gelegen aan de Leidsevaart tussen Rijnsaterwoude

Nadere informatie

werken, vergaderen ontmoeten seats2meet strijp-s eindhoven

werken, vergaderen ontmoeten seats2meet strijp-s eindhoven seats2meet strijp-s eindhoven werken, vergaderen ontmoeten SEATS2MEET STRIJP-S IN EINDHOVEN, DÉ PLEK OM HET WERKEN VAN NU TE ERVAREN! ont-moeten dan mag dus alles! Voorheen het gesloten terrein van Philips,

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2015 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2016 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2016

Zakelijke ontvangsten 2016 Zakelijke ontvangsten 2016 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

VIP-FORMULE.

VIP-FORMULE. VIP-FORMULE www.spagrandprix.com Loges SOLD OUT LOGES FORMULA : DE MEZZANINE LOPEND BUFFET HET PRIVÉTERRAS MET PAGODE OFFICIEEL PROGRAMMA 1 PLAATS PER 2 PERSONEN OPEN BAR (8.30-18.30) PRACHTIG UITZICHT

Nadere informatie

ZONDAG 5 APRIL 2015. Beleef samen met uw VIP s Vlaanderens mooiste wielerwedstrijd vanop de eerste rij

ZONDAG 5 APRIL 2015. Beleef samen met uw VIP s Vlaanderens mooiste wielerwedstrijd vanop de eerste rij Beleef samen met uw VIP s Vlaanderens mooiste wielerwedstrijd vanop de eerste rij TRAKTEER UZELF EN UW RELATIES OP HET VLAAMS SPORTEVENT BIJ UITSTEK Beleef Vlaanderens mooiste wielerwedstrijd vanop de

Nadere informatie

Over Eco Adventures 2 Het programma 3 De activiteiten 4 Catering 7 Verantwoord ondernemen 9 Prijs 9

Over Eco Adventures 2 Het programma 3 De activiteiten 4 Catering 7 Verantwoord ondernemen 9 Prijs 9 Over Eco Adventures 2 Het programma 3 De activiteiten 4 Catering 7 Verantwoord ondernemen 9 Prijs 9 Over Eco Adventures Eco Adventures, ontwikkeld door FLES&MES Catering Events in samenwerking met Rocks

Nadere informatie

CONFERENTIEHOTEL. V e r g a d e r i n g e n T r a i n i n g e n C o n g r e s s e n M e e r d a a g s e c u r s u s s e n H o t e l k a m e r s

CONFERENTIEHOTEL. V e r g a d e r i n g e n T r a i n i n g e n C o n g r e s s e n M e e r d a a g s e c u r s u s s e n H o t e l k a m e r s CONFERENTIEHOTEL V e r g a d e r i n g e n T r a i n i n g e n C o n g r e s s e n M e e r d a a g s e c u r s u s s e n H o t e l k a m e r s Hartelijk welkom in het conferentiehotel op het Bouw & Infra

Nadere informatie

Het Belevingscentrum van Rever setting is everything

Het Belevingscentrum van Rever setting is everything Het Belevingscentrum van Rever setting is everything unieke locatie vergaderen, brainstormen, meetings & events inspirerend & verrassend goed bereikbaar & gratis parkeren meer dan 10 verschillende settings

Nadere informatie