De Bataviawerf. De Bataviawerf is centraal in Nederland gelegen en goed bereikbaar per auto, openbaar vervoer en natuurlijk per boot.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Bataviawerf. De Bataviawerf is centraal in Nederland gelegen en goed bereikbaar per auto, openbaar vervoer en natuurlijk per boot."

Transcriptie

1 Z A KEL IJK De Bataviawerf biedt unieke faciliteiten waardoor ook uw evenement of bijeenkomst een groot succes wordt. De authentieke sfeer proeft u niet alleen op de Batavia maar ook in onze zalen, het restaurant en op het werfterrein. U bent van harte welkom voor vergaderingen, (product-) presentaties, feesten en meer!

2 De Bataviawerf Uw evenement of bijeenkomst in de inspirerende sfeer van de Gouden Eeuw - de hoogtijdagen van de Nederlandse handel en scheepvaart - dat kan op de Bataviawerf! De Bataviawerf leent zich het gehele jaar door uitstekend als locatie voor tal van meetings en festiviteiten. Met een ruim buitenterrein en verschillende bijzondere ruimtes creëren we graag een sfeervolle locatie voor uw bijeenkomst, van intiem naar groots. We verzorgen met plezier passend in het thema de culinaire invulling van uw bijeenkomst. Omringd door ambachtelijk vakmanschap is de Bataviawerf een originele locatie voor een variëteit aan evenementen. Ook de eyecatcher van de Bataviawerf, VOC-schip de Batavia, kan ingezet worden. De Grote Kajuit van de Batavia is een prachtige ruimte die vraagt om een diner op niveau voor bijvoorbeeld de directie van uw bedrijf. En wat denkt u van een sfeervolle borrel met relaties op de steiger met uitzicht over het Markermeer? De Bataviawerf beschikt over meerdere zalen in de authentieke sfeer van de werf, elk met haar eigen charme en functionaliteit. Zo is de Commandeurskamer een prachtige (vergader)locatie met uitzicht op het water en de Batavia. In alle zalen is gratis wifi beschikbaar. De Bataviawerf is centraal in Nederland gelegen en goed bereikbaar per auto, openbaar vervoer en natuurlijk per boot. Wij heten u van harte welkom op onze bijzondere locatie met inspirerende geschiedenis.

3 Events Het terrein van de Bataviawerf leent zich uitstekend als locatie voor events, borrels, bbq s en nog veel meer. Het open karakter van het werfterrein maakt deze bijzonder geschikt voor tal van bijeenkomsten. Gelegen tussen de open constructie van de 7 Provinciën en de tuigerij, biedt de open ruimte van de werf een prachtige locatie voor evenementen voor uiteenlopende gezelschappen. Het buitenterrein kan met kampvuren, picknicktafels en overkappingen van zeildoek volledig naar uw wens worden ingericht. Ook voor bijvoorbeeld een klanten of relatiedag bent u bij de Bataviawerf aan het juiste adres. Zet uw nieuwe producten in de schijnwerpers op de Bataviawerf, laat uw klanten kennis maken met de producten in een van onze ambachtelijke werkplaatsen en verwen uw relaties met een culinaire verrassing vanaf de grill. De Bataviawerf is een inspirerende en fotogenieke locatie voor tal van festiviteiten. De Grote Kajuit aan boord van de Batavia is een bijzondere ruimte vol sfeer, status en historie en beschikbaar voor bijvoorbeeld een diner of meeting met uw relaties. Ook voor een sfeervolle borrel op de steiger met ondergaande zon en uitzicht over het Markermeer behoort tot de mogelijkheden. Natuurlijk is een evenement op de Bataviawerf te combineren met een van onze authentieke zalen. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan de werf om de mogelijkheden te bekijken!

4 Zalen Commandeurskamer De fraaie Commandeurskamer bevindt zich op de bovenverdieping van het hoofdgebouw en wordt gekenmerkt door de grote eikenhouten tafel in het midden van de ruimte, met daarboven twee imposante eigengemaakte lampen. De Commandeurskamer biedt een inspirerend uitzicht over de schepen en het Markermeer. Bestevaerkamer De Bestevaerkamer treft u eveneens op de bovenverdieping van het hoofdgebouw aan. De Bestevaerkamer is een ruime zaal met veel daglicht en uitzicht over Batavia Stad. Deze zaal beschikt over een projectiescherm en biedt ruimte voor verschillende opstellingen. De Bestevaerkamer is uitstekend te combineren met de naastgelegen Commandeurskamer als subruimte. Filmzaal Pelsaert Filmzaal Pelsaert treft u aan op de begane grond en is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en/of gasten die slecht ter been zijn. De zaal beschikt over een geïntegreerd audio/video systeem. Het aansluiten van de eigen laptop op het systeem is mogelijk. In deze zaal zijn tal van verschillende opstellingen mogelijk. Grote Kajuit Batavia Denkt u eens aan de Grote Kajuit van het VOC-schip de Batavia als locatie voor uw bijeenkomst. Een plek vol historie, sfeer en status, ideaal voor een intiem diner of vruchtbare vergadering in sfeervolle setting. Aan boord van de Batavia is geen sanitaire voorziening. De faciliteiten in het hoofdgebouw staan tot uw beschikking. Zaaloverzicht Aantal personen Naam ruimte M² Vergaderen Theater Diner Feest Commandeurskamer Bestevaerkamer Filmzaal Pelsaert Restaurant Hajé de Taveerne Grote Kajuit Batavia 40

5 Vergaderarrangementen 4-uurs vergaderarrangement Onbeperkt koffie, thee en ijswater VOC koek Mintjes Projectiescherm Flipover Gratis Wifi Bouwbijdrage Stichting Nederland bouwt VOC retourschip 9,95 p.p. 8-uurs vergaderarrangement Onbeperkt koffie, thee en ijswater VOC koek Mintjes Projectiescherm Flipover Gratis wifi Batavia lunchbuffet: soep, diverse broodsoorten, vleeswaren, kaassoorten en zoetwaren, kroket incl. koffie/thee/melk Bouwbijdrage Stichting Nederland bouwt VOC retourschip 29,95 p.p. Bovenstaande arrangementen zijn exclusief zaalhuur. De bouwbijdrage wordt aangewend voor de realisatie van de historische scheepsbouwprojecten op de Bataviawerf. Culinaire mogelijkheden Hajé de Taveerne is een sfeervolle brasserie gevestigd op de Bataviawerf. Het is een heerlijke locatie om bij te komen van alle indrukken die u op de werf hebt opgedaan. U kunt er terecht voor een kopje koffie met gebak, een snelle lunch of juist een uitgebreid diner. Voor meer informatie en prijzen verwijzen wij u graag naar de brochure van Hajé de Taveerne.

6 Maak de dag compleet Demonstratie kanonschieten De lancering van een nieuw product, het vieren van een jubileum of een kick-off wordt een echte knaller met een demonstratie kanonschieten. De kanonniers van de Bataviawerf luisteren uw bijeenkomst in stijl op met kanongebulder! Iets feestelijks te vieren op locatie? Ook buiten de Bataviawerf verzorgen de kanonniers demonstraties kanonschieten. Teambuilding De Bataviawerf biedt een prachtig decor voor diverse teambuilding activiteiten zoals klimmen in het want, abseilen, boogschieten maar ook diverse samenwerkingsopdrachten. De activiteiten worden verzorgd door onze partner Eventmate. Alle activiteiten kunnen worden gecombineerd tot een op maat gemaakt programma waarin al uw wensen zijn verwerkt. Varen met zeilbrigantijn Bounty Combineer uw bijeenkomst op de Bataviawerf met een mooie zeiltocht met zeil- en partyship Bounty over het Marker of IJsselmeer. Aan boord van deze prachtige 2-master Brigantijn kunt u een heerlijk hapje en drankje bestellen en genieten van zon, wind en water. Ook voor de fanatieke zeilers onder u zijn er mogelijkheden te over. Zo kunt u meehelpen met het hijsen van één of meerdere zeilen en voor de kapiteins in spé is het mogelijk om het schip te besturen. Rondleiding Bataviawerf Meer dan 270 gepassioneerde vrijwilligers staan klaar om u mee te nemen in de scheepsbouwwereld van de Gouden Eeuw. In de verschillende werkplaatsen komen de oude ambachten weer tot leven. De geur van het smeedkolenvuur verleidt gasten om zelf de handen uit de mouwen te steken in de smederij. Maar ook het slaan van een eigen touw of het leren leggen van een echte scheepsknoop behoort tot de mogelijkheden. Indrukwekkend zijn de zeilmakerij en modelbouwerij en bij de beeldsnijderij lijkt het of ambacht kunst wordt. De rondleiding is uit te breiden met workshops bij de ambachten, zoals knopen, beeldsnijden of smeden.

7 Tarievenwijzer Zalen Commandeurskamer halve dag 190,00 Commandeurskamer hele dag 320,00 Bestevaerkamer halve dag 190,00 Bestevaerkamer hele dag 320,00 Filmzaal Pelsaert halve dag 350,00 Filmzaal Pelsaert hele dag 550,00 Grote Kajuit Binnenplaats Bataviawerf Op aanvraag Op aanvraag Bovengenoemde huurtarieven zijn exclusief BTW. Audiovisuele middelen Beamer 80,00 Projectiescherm 20,00 Flip-over 15,00 Geluidsinstallatie Op aanvraag Extra activiteiten Rondleiding werf (incl. entree Bataviawerf) 10,50 p.p. Codekraker (excl. entree Bataviawerf) 15,50 p.p. Batavia s Goudjacht (incl. entree Bataviawerf) 47,95 p.p. Demonstratie kanonschieten (3 schoten) 200,00 Bovengenoemde tarieven voor av-middelen en activiteiten zijn inclusief BTW. Geschenken Ook voor uw (relatie-)geschenken zijn wij u graag van dienst. In de werfwinkel zijn verschillende producten te koop, zoals boeken, decoratieartikelen en souvenirs, maar echt origineel zijn werfeigen producten. In de winkel worden verschillende producten aangeboden die handgemaakt zijn door onze ambachtslieden. Ook een op maat gemaakt en gepersonaliseerd geschenk is een van de mogelijkheden. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een briefopener gemaakt in de smederij of een fraai uit eikenhout gesneden naambord. Wij denken graag met u mee.

8 Wijzigingen en/of schrijffouten voorbehouden. Aan de in deze brochure genoemde informatie en tarieven kunnen geen rechten worden ontleend. Tarieven zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Oostvaardersdijk Postbus AC Lelystad T +31 (0) reserveringen@bataviawerf.nl

De Bataviawerf biedt unieke faciliteiten waardoor ook uw evenement of bijeenkomst een groot succes wordt. De authentieke sfeer proeft u niet alleen

De Bataviawerf biedt unieke faciliteiten waardoor ook uw evenement of bijeenkomst een groot succes wordt. De authentieke sfeer proeft u niet alleen ZAKELIJK De Bataviawerf biedt unieke faciliteiten waardoor ook uw evenement of bijeenkomst een groot succes wordt. De authentieke sfeer proeft u niet alleen op de Batavia maar ook in onze zalen, het restaurant

Nadere informatie

Beleef de 17de eeuw op de Bataviawerf met volop unieke activiteiten voor jong en oud! Ook voor groepen is de Bataviawerf de perfecte locatie voor een

Beleef de 17de eeuw op de Bataviawerf met volop unieke activiteiten voor jong en oud! Ook voor groepen is de Bataviawerf de perfecte locatie voor een ngementen Groepen & arra Beleef de 17de eeuw op de Bataviawerf met volop unieke activiteiten voor jong en oud! Ook voor groepen is de Bataviawerf de perfecte locatie voor een gezellige dag uit! De Bataviawerf

Nadere informatie

De Bataviawerf biedt unieke activiteiten voor een geslaagde dag uit! Of het nu gaat om een familiedag, bedrijfsuitje of een vrijgezellendag, ook voor

De Bataviawerf biedt unieke activiteiten voor een geslaagde dag uit! Of het nu gaat om een familiedag, bedrijfsuitje of een vrijgezellendag, ook voor Groepen & arra ngementen De Bataviawerf biedt unieke activiteiten voor een geslaagde dag uit! Of het nu gaat om een familiedag, bedrijfsuitje of een vrijgezellendag, ook voor groepen is de Bataviawerf

Nadere informatie

De Bataviawerf biedt unieke activiteiten voor een geslaagde dag uit! Of het nu gaat om een familiedag, bedrijfsuitje of een vrijgezellendag, ook voor

De Bataviawerf biedt unieke activiteiten voor een geslaagde dag uit! Of het nu gaat om een familiedag, bedrijfsuitje of een vrijgezellendag, ook voor Groepen & arra ngementen De Bataviawerf biedt unieke activiteiten voor een geslaagde dag uit! Of het nu gaat om een familiedag, bedrijfsuitje of een vrijgezellendag, ook voor groepen is de Bataviawerf

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2016

Zakelijke ontvangsten 2016 Zakelijke ontvangsten 2016 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2015

Zakelijke ontvangsten 2015 Zakelijke ontvangsten 2015 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam 2 Over de Bijenkorf De Bijenkorf is hét toonaangevende warenhuis dat met passie voor de klant ieder bezoek tot een belevenis maakt. De Bijenkorf is uniek

Nadere informatie

HOTEL GALAMADAMMEN... 3 ZALEN...

HOTEL GALAMADAMMEN... 3 ZALEN... Inhoudsopgave HOTEL GALAMADAMMEN...... 3 ZALEN... 4 MORRAZAAL... 4 SUDERSEEZAAL... 4 HAVENZAAL 1 EN HAVENZAAL 2... 5 HAVENZAAL... 5 WINTERTUIN... 6 AANTAL PERSONEN PER ZAALOPSTELLING EN AFMETINGEN... 6

Nadere informatie

INFORMATIE ZAALVERHUUR

INFORMATIE ZAALVERHUUR INFORMATIE ZAALVERHUUR Naast het Grand Café biedt Plein 7 de mogelijkheid tot het huren van vier verschillende sfeervolle ruimtes die zich uitstekend lenen voor uw vergadering, zakelijk diner, borrel,

Nadere informatie

Unieke beleving in de groene omgeving van Bosch en Duin

Unieke beleving in de groene omgeving van Bosch en Duin inspiratie brochure Unieke beleving in de groene omgeving van Bosch en Duin fine dining Zakelijk bijeenkomen en een gastronomische beleving gaan hand in hand bij de Hoefslag. Het met 1 Michelinster bekroonde

Nadere informatie

WWW.GOLFBAANBLEIJENBEEK.NL

WWW.GOLFBAANBLEIJENBEEK.NL Vergaderen 2013 Contactgegevens Bleijenbeek 14, 5851 EE, Afferden E: info@golfbaanbleijenbeek.nl T: 0485-530084 www.restaurantbleijenbeek.nl 2 Welkom Voor u ligt de vergaderbrochure van Golfbaan Landgoed

Nadere informatie

VERGADEREN BIJ HOTEL RESTAURANT JACHTHAVENS GALAMADAMMEN

VERGADEREN BIJ HOTEL RESTAURANT JACHTHAVENS GALAMADAMMEN VERGADEREN BIJ HOTEL RESTAURANT JACHTHAVENS GALAMADAMMEN VERGADER BROCHURE 2017 VERGADEREN DINEREN - OVERNACHTEN Uw vergadering bij Hotel Galamadammen Wilt u een vergadering organiseren? Hotel Galamadammen

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2015 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2016 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

Vergaderbrochure 2015

Vergaderbrochure 2015 Vergaderbrochure 2015 Welkom Voor u ligt de vergaderbrochure van Paviljoen Bleijenbeek. Voor diverse gelegenheden kunt u gebruik maken van onze Martin Cuypers vergaderzaal. De Martin Cuypers vergaderzaal

Nadere informatie

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE 1 WELKOM BIJ THEOTHORNE Ook voor iedere andere gelegenheid waarvoor u een representatieve zaal nodig heeft, bieden wij een passende oplossing. Deze informatiefolder

Nadere informatie

Bastion Deluxe Hotel Almere

Bastion Deluxe Hotel Almere Vergaderen bij: Audioweg 1 1322 AT Almere + 31 (0)30-2670824 zalen@bastionhotels.nl www.bastionhotels.nl Welkom bij het! Het is gelegen in de snelst groeiende stad van Nederland. Het hotel biedt u ondermeer

Nadere informatie

VERGADEREN BIJ HOTEL RESTAURANT JACHTHAVENS GALAMADAMMEN

VERGADEREN BIJ HOTEL RESTAURANT JACHTHAVENS GALAMADAMMEN VERGADEREN BIJ HOTEL RESTAURANT JACHTHAVENS GALAMADAMMEN VERGADER BROCHURE 2018 VERGADEREN DINEREN - OVERNACHTEN Uw vergadering bij Hotel Galamadammen Wilt u een vergadering organiseren? Hotel Galamadammen

Nadere informatie

ZAALVERHUUR PLEIN 7 RUIMTES

ZAALVERHUUR PLEIN 7 RUIMTES ZAALVERHUUR PLEIN 7 Naast het Grand Café biedt Plein 7 de mogelijkheid tot het huren van vier verschillende sfeervolle ruimtes die zich uitstekend lenen voor uw vergadering, zakelijk diner, borrel, receptie

Nadere informatie

ZAALVERHUUR PLEIN 7 RUIMTES

ZAALVERHUUR PLEIN 7 RUIMTES ZAALVERHUUR PLEIN 7 Naast het Grand Café biedt Plein 7 de mogelijkheid tot het huren van vier verschillende sfeervolle ruimtes die zich uitstekend lenen voor uw vergadering, zakelijk diner, borrel, receptie

Nadere informatie

Wij bieden u de mogelijkheid om één of meerdere van onze ruimten te huren.

Wij bieden u de mogelijkheid om één of meerdere van onze ruimten te huren. Wij bieden u de mogelijkheid om één of meerdere van onze ruimten te huren. WERKEN IN EEN INSPIRERENDE OMGEVING! Voor teambuilding, workshops, vergaderingen etc. De Digital Groep heeft een omgeving waarin

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

Zakelijk. Lichtmisweg 51, 8035 PL Zwolle T. (0529) 428 428 F. (0529) 428 429 info@dekoperenhoogte.nl www.dekoperenhoogte.nl

Zakelijk. Lichtmisweg 51, 8035 PL Zwolle T. (0529) 428 428 F. (0529) 428 429 info@dekoperenhoogte.nl www.dekoperenhoogte.nl Zakelijk De Koperen Hoogte is de perfecte locatie voor uw seminar, presentatie of vergadering: goed ingerichte zalen, persoonlijke begeleiding en culinair topniveau. Tel daar de zeer gemakkelijke bereikbaarheid

Nadere informatie

TELSTAR. Horeca prospectus. Thuis bij Telstar

TELSTAR. Horeca prospectus. Thuis bij Telstar TELSTAR de witte leeuwen Horeca prospectus concept & vormgeving: colorscan BV, Voorhout - www.colorscan.nl drukwerk: Drukkerij Van Hoesel, Heemskerk foto s: Pieter Hoogeveen w i t t e l e e u w e n k o

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Kasteel Ammersoyen Zakelijke ontvangsten 2018 www.glk.nl/ammersoyen Ontvang uw gasten eens op deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen

Nadere informatie

Tijdens uw bijeenkomst is De Boerderij Huizen exclusief voor u en uw gezelschap.

Tijdens uw bijeenkomst is De Boerderij Huizen exclusief voor u en uw gezelschap. Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw bijeenkomst of vergadering? De Boerderij Huizen biedt een sfeervol decor waarin al uw zakelijke ontmoetingen een onvergetelijke herinnering worden. In

Nadere informatie

Overzicht zalencapaciteit en prijzen. Vergaderarrangementen. Ochtend, middag of avond vergaderarrangementen. 4-uurs vergaderarrangement

Overzicht zalencapaciteit en prijzen. Vergaderarrangementen. Ochtend, middag of avond vergaderarrangementen. 4-uurs vergaderarrangement Overzicht zalencapaciteit en prijzen Vergaderarrangementen Onderstaand treft u een aantal vergaderarrangementen aan. Ze zijn van toepassing op bijeenkomsten vanaf 10 personen. Indien de grootte van de

Nadere informatie

Sporten. Evenementen. Vergaderen

Sporten. Evenementen. Vergaderen Sporten Evenementen Vergaderen SPORTEN Welkom Vergaderen op de middenstip van de topsporthal, relatiebeheer in de businesslounge of zaken combineren met ontspanning. Topsportcentrum Almere is het multifunctionele

Nadere informatie

Welkom. Industrieweg 9c 5262GJ Vught Tel. 073-6840202 www.novalisoffice.nl

Welkom. Industrieweg 9c 5262GJ Vught Tel. 073-6840202 www.novalisoffice.nl Welkom Industrieweg 9c 5262GJ Vught Tel. 073-6840202 www.novalisoffice.nl EVEN VOORSTELLEN Een goed idee is vaak een simpel idee. Zo is het ook met ons verhuurconcept. Novalis Flex-Office biedt ultieme

Nadere informatie

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE 1 WELKOM BIJ THEOTHORNE Deze informatiefolder is bedoeld om u een indruk te geven van de diverse mogelijkheden binnen Theothorne. Theothorne ligt in het centrum

Nadere informatie

SEIZOEN 2010-2011 KASTEEL STERKENBURG STIJLVOLLE VERGADERCONCEPTEN INSPIREREND & UNIEK

SEIZOEN 2010-2011 KASTEEL STERKENBURG STIJLVOLLE VERGADERCONCEPTEN INSPIREREND & UNIEK SEIZOEN 2010-2011 KASTEEL STERKENBURG STIJLVOLLE VERGADERCONCEPTEN INSPIREREND & UNIEK WAT IS STERKENBURG? Stijlvol Op Sterkenburg gebeuren al eeuwen lang bijzondere dingen. Een plek waar trainingen, evenementen,

Nadere informatie

MUSEUMRESTAURANT NATIONAAL GEVANGENISMUSEUM

MUSEUMRESTAURANT NATIONAAL GEVANGENISMUSEUM MUSEUMRESTAURANT NATIONAAL GEVANGENISMUSEUM Het Gevangenismuseum is een unieke locatie voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten. Wilt u rustig kunnen vergaderen, een training of workshop organiseren?

Nadere informatie

SPORTEN EVENEMENTEN VERGADEREN

SPORTEN EVENEMENTEN VERGADEREN SPORTEN EVENEMENTEN VERGADEREN SPORTEN Welkom Vergaderen op de middenstip van de topsporthal, relatiebeheer in de businesslounge of zaken combineren met ontspanning. Topsportcentrum Almere is het multifunctionele

Nadere informatie

Zakelijke bijeenkomsten

Zakelijke bijeenkomsten Zakelijke bijeenkomsten Soms vindt u het zinvol een zakelijke bijeenkomst in een informele omgeving te organiseren, maar dan wel in een entourage die bij uw onderneming past. Denkt u in zo n geval eens

Nadere informatie

Een uitstekende ontmoetingsplek midden in het centrum van Deurne

Een uitstekende ontmoetingsplek midden in het centrum van Deurne Vergaderen in stijl Een uitstekende ontmoetingsplek midden in het centrum van Deurne Vergaderen in Stijl Vergaderen in een oude sigarenfabriek, midden in het bruisende dorp Deurne. Al sinds 1800 is deze

Nadere informatie

Graag heten wij u van harte welkom bij Hotel Wesseling en Grand Café de Brink!

Graag heten wij u van harte welkom bij Hotel Wesseling en Grand Café de Brink! Geachte gast, Graag heten wij u van harte welkom bij en! Zowel als zijn beide gelegen aan de Brink van Dwingeloo, het groenste dorp van Europa, temidden van het Nationale Park van Drenthe en bieden een

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten 2018 www.glk.nl/cannenburch Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis - centraal gelegen tussen Apeldoorn, Zwolle en Deventer - bieden een representatief

Nadere informatie

Parkhotel Horst, verassend veelzijdig!

Parkhotel Horst, verassend veelzijdig! Parkhotel Horst, verassend veelzijdig! Parkhotel Horst is een luxe 4 sterren hotel en beschikt over 78 hotelkamers, waaronder 15 deluxe kamers en suites. Daarnaast heeft Parkhotel de beschikking over 12

Nadere informatie

VERGADERARRANGEMENT. Kapel aan Zee

VERGADERARRANGEMENT. Kapel aan Zee VERGADERARRANGEMENT Kapel aan Zee Pagina 1 Vergaderen in de Kapel aan Zee Met veel plezier bieden wij hierbij ons vergaderarrangement in Kapel aan Zee aan. Deze bijzondere locatie zal alle deelnemers van

Nadere informatie

Optioneel aan te vullen met ons Vaerhoes lunchbuffet (Zie aanvullingen) Inclusief koffie/thee/melk/jus d orange

Optioneel aan te vullen met ons Vaerhoes lunchbuffet (Zie aanvullingen) Inclusief koffie/thee/melk/jus d orange Vergaderen in stijl Op een paar minuten van de A73 waant u zich in een andere wereld. Verborgen tussen de kloosters van Steyl, aan de Maas vindt u de oude herberg t Vaerhoes. In deze monumentale herberg

Nadere informatie

Hotel Emmeloord. Informatie Zakelijk

Hotel Emmeloord. Informatie Zakelijk Hotel Emmeloord Informatie Zakelijk Algemene informatie Geachte gast, Deze informatiebrochure geeft u een indruk van de mogelijkheden die Van der Valk Hotel Emmeloord biedt op het gebied van vergaderingen,

Nadere informatie

Geachte gast, Graag tot ziens bij ECR Groot Stokkert!

Geachte gast, Graag tot ziens bij ECR Groot Stokkert! Geachte gast, Naast banqueting biedt ECR Groot Stokkert ook de mogelijkheid voor uw vergadering of seminar. Natuurlijk kunnen de details van elke bijeenkomt geheel naar eigen wens worden ingericht, maar

Nadere informatie

Duinzigt Oegstgeest ZALEN EN ZAALARRANGEMENTEN 2013

Duinzigt Oegstgeest ZALEN EN ZAALARRANGEMENTEN 2013 ZALEN EN ZAALARRANGEMENTEN 2013 Duinzigt Oegstgeest beschikt over 6 prachtige vergaderzalen, elk met een eigen stijl. Van kleine, intieme gesprekken tot grotere seminars; u bent bij ons aan het juiste

Nadere informatie

INFORMATIE VERGADERRUIMTES

INFORMATIE VERGADERRUIMTES INFORMATIE VERGADERRUIMTES Vergaderen bij erfgoed de Zegger is betaalbaar vergaderen op een gemakkelijk toegankelijke locatie, aan de A 35 met een groot eigen parkeerterrein. U vergadert in een gemoedelijke

Nadere informatie

Succesvol vergaderen in Amsterdam

Succesvol vergaderen in Amsterdam Succesvol vergaderen in Amsterdam STUDIOZOOST BIEDT U DE RUIMTE VOOR SUCCESVOL VERGADEREN IN AMSTERDAM Aan de levendige ArenA Boulevard, pal naast Amsterdam ArenA treft u StudioZoost. Wij bieden een inspirerende,

Nadere informatie

Een uitstekende ontmoetingsplek midden in het centrum van Helmond

Een uitstekende ontmoetingsplek midden in het centrum van Helmond Vergaderen in stijl Een uitstekende ontmoetingsplek midden in het centrum van Helmond Vergaderen in Stijl Vergaderen in een oude fabrikantenvilla, midden in het bruisende centrum van Helmond. Het pand,

Nadere informatie

Zakelijk... op landelijk niveau

Zakelijk... op landelijk niveau Zakelijk... op landelijk niveau De Vide Reserveer gelijk een TOP-kwaliteit lunch of diner Vergadering in de polder... Ruimte 2 opgedeeld Ruimte 2 totaal Gelegen aan de Leidsevaart tussen Rijnsaterwoude

Nadere informatie

Hotel Schimmelpenninck Huys

Hotel Schimmelpenninck Huys Hotel Schimmelpenninck Huys Het Schimmelpenninck Huys In het hart van Groningen is het voormalig patriciërshuis, Hotel Schimmelpenninck Huys, gevestigd. Te midden van het bruisende uitgaansleven en shoppingcentra

Nadere informatie

Brochure 2016 Il Sogno - Zuylestein

Brochure 2016 Il Sogno - Zuylestein Brochure 2016 Il Sogno - Zuylestein zakelijke bijeenkomsten vergaderarrangementen 1 Inhoudsopgave VOORWOORD 3 IL SOGNO - ZUYLESTEIN 4 LOCATIES 5 - Spreekkamer - 8 persoonskamer - De Oude Huyskamer - Poortgebouw

Nadere informatie

Voor een vergadering, presentatie, congres of seminar op niveau

Voor een vergadering, presentatie, congres of seminar op niveau Voor een vergadering, presentatie, congres of seminar op niveau Verscholen in de bossen van de Utrechtse heuvelrug wacht u de verrassing van Residence Rhenen. Deze prachtige locatie heeft werkelijk alle

Nadere informatie

Prijzen - de Expozaal: 50,00 per uur - de Paleiszaal: 125,00 per uur - de Sportzaal: 175,00 per uur

Prijzen - de Expozaal: 50,00 per uur - de Paleiszaal: 125,00 per uur - de Sportzaal: 175,00 per uur Pompgebouw de Esch Catering & Events Bedrijfsevenementen Vergaderzalen Kantoorruimte Meetingpoint Sportzaal presentaties,vergaderen, congres, lunch, buffet, diner, receptie & feest Bedrijfsevenementen

Nadere informatie

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring!

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring! HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. Het Marnix is niet alleen een inspirerende en makkelijk bereikbare locatie, ons ervaren team zorgt er ook voor dat uw relatie-evenement/ seminar/ vergadering

Nadere informatie

Optioneel aan te vullen met ons Jochumhof lunchbuffet (Zie aanvullingen) Inclusief koffie/thee/melk/jus d orange

Optioneel aan te vullen met ons Jochumhof lunchbuffet (Zie aanvullingen) Inclusief koffie/thee/melk/jus d orange Vergaderen in stijl Op een paar minuten van de A73 waant u zich in een andere wereld. Verborgen tussen de kloosters van Steyl, aan de Maas vindt u de oude Botanische tuin Jochumhof. In deze monumentale

Nadere informatie

Ervaar het gevoel van een culinair kasteel. Kasteel Kerckebosch, Zeist

Ervaar het gevoel van een culinair kasteel. Kasteel Kerckebosch, Zeist Ervaar het gevoel van een culinair kasteel. Kasteel Kerckebosch, Zeist O V E R O N S Welkom in ons intieme en culinaire kasteel op de Utrechtse Heuvelrug Astrid Raspe, Meetings & Events Een zakelijke bijeenkomst

Nadere informatie

Kortom, Art & Dining is dé ideale ontmoetingsplaats in Dordrecht.

Kortom, Art & Dining is dé ideale ontmoetingsplaats in Dordrecht. ART & DINING Art & Dining - gevestigd in het Dordrechts Museum In Art & Dining kom je met vrienden bijeen om te genieten van eten en drinken. Deze nieuwe toplocatie biedt een ontspannen sfeer en een authentiek

Nadere informatie

AC Restaurant. Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland. BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren.

AC Restaurant. Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland. BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren. & AC Restaurant Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren Sfeervolle zaal Landelijk gelegen Gevarieerd buffet aanbod Gastvrije

Nadere informatie

Vergaderen in stijl Centraal in het Gooi

Vergaderen in stijl Centraal in het Gooi Vergaderen in stijl Restaurant Vlaar is de perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst. Of het nu gaat om een snelle óf uitgebreide businesslunch, een comfortabele vergaderlocatie centraal in het land,

Nadere informatie

Vergaderen. Runstraat 40. Veldhoven

Vergaderen. Runstraat 40. Veldhoven Vergaderen Een inspirerende locatie is een goede basis voor uw zakelijke bijeenkomst of vergadering. Partycentrum Witven beschikt over unieke vergaderruimtes in een prachtige omgeving op slechts 5 min

Nadere informatie

BUSINESS ARRANGEMENTEN. Voor zakelijke en speciale gelegenheden 2015-2016

BUSINESS ARRANGEMENTEN. Voor zakelijke en speciale gelegenheden 2015-2016 . BUSINESS ARRANGEMENTEN Voor zakelijke en speciale gelegenheden 2015-2016 Een prachtige en inspirerende locatie voor onze strategische MT - sessies Rabobank Kromme Rijnstreek Een gastvrij welkom! STUDIO

Nadere informatie

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein Korenbeursplein 2a info@bijcasper.com 0344 62 79 59 Korenbeursplein 2 info@debeurstiel.nl 0344 62 79 59 Korenbeursplein 4 info@olijftiel.nl 0344 62 79 59 Welkom op het Korenbeursplein. Sinds maart 2012

Nadere informatie

bereikbare luxe Grandcafé Eemland een begrip in Eemnes en omstreken.

bereikbare luxe Grandcafé Eemland een begrip in Eemnes en omstreken. Grandcafé Eemland Dit voormalige hotel en café is gelegen in Eemnes aan de rand van t Gooi. De sfeer, warmte en intimiteit die het pand laat proeven, zijn eigenschappen die via persoonlijke waarneming

Nadere informatie

Smaakvol vergaderen bij La Place

Smaakvol vergaderen bij La Place La Place Goede bereikbaarheid, uitstekende facilitaire voorzieningen en optimale service. Dat zijn de kenmerken van La Place vergaderlocaties. La Place heeft diverse unieke locaties waar u elkaar in alle

Nadere informatie

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg S t i j l vo l i n a l l e o p z i c h t e n Goed bereikbaar Dicht bij de snelweg Goede bereikbaarheid is tegenwoordig bepalend voor de keuze van een locatie. Het is zonde om kostbare tijd te verliezen

Nadere informatie

Meetings & Events HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY. De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem. Evenementen

Meetings & Events HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY. De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem. Evenementen Meetings & Events De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem Evenementen HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Introductie Gorinchem Eén contactpersoon van A tot Z Pas tevreden als u dat ook bent!

Nadere informatie

Informatie Brochure. Pulchri Studio. Monumentaal, modern en verrassend. Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag

Informatie Brochure. Pulchri Studio. Monumentaal, modern en verrassend. Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag Informatie Brochure Pulchri Studio Monumentaal, modern en verrassend Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag Hartelijk dank voor u interesse in Pulchri Studio! Museum Catering biedt diverse culinaire mogelijkheden

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Kasteel Rosendael Zakelijke ontvangsten 2018 www.glk.nl/rosendael Kasteel en park Rosendael, gelegen nabij Arnhem, is uitermate geschikt voor zakelijke ontvangsten. Het kasteel, met een geschiedenis die

Nadere informatie

Een uitstekende ontmoetingsplek midden in het centrum van Helmond

Een uitstekende ontmoetingsplek midden in het centrum van Helmond Vergaderen in stijl Een uitstekende ontmoetingsplek midden in het centrum van Helmond Vergaderen in Stijl Vergaderen in een oude fabrikantenvilla, midden in het bruisende centrum van Helmond. Het pand,

Nadere informatie

Internet In het hele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. Bij de receptie kunt u hiervoor een code vragen.

Internet In het hele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. Bij de receptie kunt u hiervoor een code vragen. Vergader-/ congres-/ cursusarrangementen Hotel Restaurant Ruimzicht is prachtig gelegen in het bosrijke Montferland, 35 kilometer vanaf Arnhem en 6 kilometer vanaf Doetinchem. Een ideale omgeving om in

Nadere informatie

Vergaderen bij Best Western hotel Nobis Asten

Vergaderen bij Best Western hotel Nobis Asten Hotel Nobis Asten Vergaderen bij Best Western hotel Nobis Asten Erg goede keuken Uitstekende ontmoetingsplek aan de A67 Échte Brabantse gastvrijheid Een uitstekende ontmoetingsplek op een A1 locatie Vergaderen

Nadere informatie

Vergaderen bij Best Western hotel Nobis Asten

Vergaderen bij Best Western hotel Nobis Asten Hotel Nobis Asten Vergaderen bij Best Western hotel Nobis Asten Erg goede keuken Uitstekende ontmoetingsplek aan de A67 Échte Brabantse gastvrijheid Een uitstekende ontmoetingsplek op een A1 locatie Vergaderen

Nadere informatie

Hartelijk welkom in gebouw 20 van het congrescentrum op het Bouw & Infra Park

Hartelijk welkom in gebouw 20 van het congrescentrum op het Bouw & Infra Park GEBOUW 20 V e r g a d e r i n g e n C u r s u s s e n P r o d u c t p r e s e n t a t i e s E v e n e m e n t e n L e z i n g e n S e m i n a r s B e u r z e n Hartelijk welkom in gebouw 20 van het congrescentrum

Nadere informatie

. food. busines. food. busine. food. busin s s s. ow f ow un sn

. food. busines. food. busine. food. busin s s s. ow f ow un sn snow. fun ss. b u. s d i n o e o f snow & teambuilding TEAMBUILDEN MET MEERWAARDE... In onze teambuildingsactiviteiten staan samenwerking, sociale binding, vertrouwen, communicatie en groepsdynamiek centraal.

Nadere informatie

T e l s Ta r h o r e c a

T e l s Ta r h o r e c a Telstar horeca T e l s t a r h o r e c a Wat een ontspannen plek voor een training, gaf een cursist ons als compliment. Maar dat is het ook. En dan gaat het niet over een voetbaltraining. Telstar is meer

Nadere informatie

Zaalverhuur. Vergaderingen, bijeenkomsten, trainingen, workshops, diners, borrels, recepties & meer

Zaalverhuur. Vergaderingen, bijeenkomsten, trainingen, workshops, diners, borrels, recepties & meer Zaalverhuur Vergaderingen, bijeenkomsten, trainingen, workshops, diners, borrels, recepties & meer 3 Zaalverhuur PBLQ heeft prachtige zalen te huur voor vergaderingen, bijeenkomsten, trainingen en workshops.

Nadere informatie

Vergaderarrangementen Parkhotel Horst

Vergaderarrangementen Parkhotel Horst Vergaderarrangementen Parkhotel Horst De accommodatie van Parkhotel Horst is attractief en verrassend veelzijdig. Het hotel beschikt over maar liefst 12 prachtige vergaderruimtes, waarvan een aantal met

Nadere informatie

Heeft u nog vragen na het lezen van onze brochure, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u nog vragen na het lezen van onze brochure, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. zakelijk Bij de Agnietenberg kunt u zakelijk goed vertoeven, van een intiem diner tot een effectieve vergadering en van een ontspannen lunch tot een bruisend personeelsfeest. Wij verwelkomen u graag! Gelegen

Nadere informatie

Bastion Deluxe Hotel Utrecht

Bastion Deluxe Hotel Utrecht Vergaderen bij: Bastion Deluxe Hotel Utrecht Mauritiuslaan 1 3526 LD Utrecht + 31 (0)30-2670824 zalen@bastionhotels.nl www.bastionhotels.nl Welkom bij het Bastion Deluxe Hotel Utrecht! Het Bastion Deluxe

Nadere informatie

Een authentiek landgoed voor bijeenkomsten in stijl.

Een authentiek landgoed voor bijeenkomsten in stijl. Welkom! Zakelijk Een authentiek landgoed voor bijeenkomsten in stijl. Een authentiek 17e-eeuws landgoed in de natuurrijke Veluwe biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor sfeervolle bijeenkomsten.

Nadere informatie

ANNA@RW47: CREATIEF VERGADEREN IN VOORMALIG EUROPOL-GEBOUW

ANNA@RW47: CREATIEF VERGADEREN IN VOORMALIG EUROPOL-GEBOUW ANNA@RW47: CREATIEF VERGADEREN IN VOORMALIG EUROPOL-GEBOUW Zoekt u een vergaderruimte, een locatie om workshops te verzorgen, of een seminar te organiseren? Anna Vastgoed & Cultuur heeft verrassende ruimten

Nadere informatie

WELKOM. Adres: INoffice Woerden. Polanerbaan 13 H. 3447 GN Woerden. Reserveren, aanvragen & informatie: info@inoffice.

WELKOM. Adres: INoffice Woerden. Polanerbaan 13 H. 3447 GN Woerden. Reserveren, aanvragen & informatie: info@inoffice. WELKOM Adres: INoffice Woerden Polanerbaan 13 H 3447 GN Woerden Reserveren, aanvragen & informatie: info@inoffice.nl 0348 48 21 22 Welkom bij INoffice Woerden Ondernemerscentrum INoffice Woerden heeft

Nadere informatie

Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie

Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie Welkom in Beugen Beleef de Brabantse gastvrijheid... Gelegen in Brabant vlak bij de Maas en ongeveer 20 km. ten zuiden van Nijmegen vindt u Groepsaccommodatie

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Van der Valk Hotel Hardegarijp-Leeuwarden

Van der Valk Hotel Hardegarijp-Leeuwarden Van der Valk Hotel Hardegarijp-Leeuwarden Vergaderaccommodatie Van der Valk Hotel Hardegarijp-Leeuwarden Rijksstraatweg 36 9254 DJ Hardegarijp Tel: 0511-475700 Fax: 0511-472413 E-Mail: hardegarijp@valk.com

Nadere informatie

DE IDEALE LOCATIE VOOR UW PRIVÉ & BUSINESS EVENTS

DE IDEALE LOCATIE VOOR UW PRIVÉ & BUSINESS EVENTS DE IDEALE LOCATIE VOOR UW PRIVÉ & BUSINESS EVENTS EEN SFEERVOLLE LOCATIE - EEN DYNAMISCH TEAM Het team van Kasteel Tivoli heet u van harte welkom! Een jong en dynamisch team staat te uwer beschikking

Nadere informatie

& apeldoorn ac apeldoorn:

& apeldoorn ac apeldoorn: & AC Restaurant Meeting Centre apeldoorn Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland BIJZONDER BIJ AC apeldoorn: Gratis parkeren Makkelijk bereikbaar In het hart van Nederland Gevarieerd buffet aanbod

Nadere informatie

ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL

ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL Het Schielandshuis is dé plek in Rotterdam waar mensen worden geïnspireerd en geïnformeerd. In het Huis van de stad komen partners uit de stad bijeen om zaken te doen,

Nadere informatie

Hotel Schimmelpenninck Huys

Hotel Schimmelpenninck Huys Hotel Schimmelpenninck Huys Het Schimmelpenninck Huys In het hart van Groningen is het voormalig patriciërshuis, Hotel Schimmelpenninck Huys, gevestigd. Te midden van het bruisende uitgaansleven en shoppingcentra

Nadere informatie

Vergaderen op Landgoed Tespelduyn

Vergaderen op Landgoed Tespelduyn Vergaderen op Landgoed Tespelduyn Vergaderen op Landgoed Tespelduyn Op slechts een paar minuten afstand van het strand, te midden van de drukke Randstad, ligt het Landgoed Tespelduyn. Het is een oase van

Nadere informatie

Informatie zakelijke accomodaties

Informatie zakelijke accomodaties Informatie zakelijke accomodaties De Hofnar, nu even zakelijk Of u nu een meeting, workshop, training of een productpresentatie wilt geven, wij zorgen ervoor dat het een ware beleving gaat worden. Onze

Nadere informatie

OP ZOEK NAAR EEN INSPIRERENDE, GOED BEREIKBARE VERGADER- EN EVENTLOCATIE IN HET HART VAN AMSTERDAM?

OP ZOEK NAAR EEN INSPIRERENDE, GOED BEREIKBARE VERGADER- EN EVENTLOCATIE IN HET HART VAN AMSTERDAM? OP ZOEK NAAR EEN INSPIRERENDE, GOED BEREIKBARE VERGADER- EN EVENTLOCATIE IN HET HART VAN AMSTERDAM? Blend biedt u op een historische binnenstad-locatie het perfecte decor voor uw zakelijke meeting met

Nadere informatie

GALERIE BEELDEND GESPROKEN. voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concerten.

GALERIE BEELDEND GESPROKEN. voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concerten. GALERIE BEELDEND GESPROKEN voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concerten. Geen uitmuntende ziel is gevrijwaard van op z n minst een beetje gekte Aristoteles, filosoof WELKOM

Nadere informatie

PATHÉ BUITENHOF V1.0

PATHÉ BUITENHOF V1.0 PATHÉ BUITENHOF V1.0 PATHÉ BUITENHOF Dit prachtige boutique theater stamt uit 1904 en werd ontworpen door architect Johan Mutters. Het werd gebouwd als restaurant Des Deux Villes (zoals nu nog op de gevel

Nadere informatie

Huur een inspirerende ruimte bij ons! Uw bijeenkomst in het TextielMuseum

Huur een inspirerende ruimte bij ons! Uw bijeenkomst in het TextielMuseum Huur een inspirerende ruimte bij ons! Uw bijeenkomst in het TextielMuseum www.textielmuseum.nl Het TextielMuseum Het TextielMuseum is een museum in bedrijf. De combinatie van inspirerende tentoonstellingen,

Nadere informatie

Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht

Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht De Rechtbank & Court Hotel beschikken over zeven vergaderruimtes in twee unieke, monumentale panden waar wij u kunnen verzekeren van een geslaagde bijeenkomst.

Nadere informatie

Uw zakelijke bijeenkomst bij het TextielMuseum

Uw zakelijke bijeenkomst bij het TextielMuseum Uw zakelijke bijeenkomst bij het TextielMuseum Op zoek naar een locatie voor uw zakelijke bijeenkomst? Organiseer uw vergadering, training, presentatie, seminar of congres bij het TextielMuseum. Het TextielMuseum

Nadere informatie

Welkom bij FORT ROYALE

Welkom bij FORT ROYALE Welkom bij FORT ROYALE Hét programma om sfeervol het oude jaar af te sluiten of het nieuwe in te luiden op het Forteiland in IJmuiden INTRODUCTIE Het mysterieuze en veelzijdige Forteiland IJmuiden dient

Nadere informatie

VERGADEREN. Bovenkerkerweg 81 Amstelveen (+31)(0)20-645 55 57 sales@dekegel.nl www.dekegel.nl www.grandhotelamstelveen.nl www.tgeregt.

VERGADEREN. Bovenkerkerweg 81 Amstelveen (+31)(0)20-645 55 57 sales@dekegel.nl www.dekegel.nl www.grandhotelamstelveen.nl www.tgeregt. VERGADEREN Zalen: Op het terrein van de Bovenkerkerweg 81 in Amstelveen vindt u Grand Hotel Amstelveen, Sport- en Partycentrum De Kegel en Restaurant 'TgeregT. Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor

Nadere informatie

Vergaderingen, Seminars en Congressen in een stijlvol historische omgeving

Vergaderingen, Seminars en Congressen in een stijlvol historische omgeving Vergaderingen, Seminars en Congressen in een stijlvol historische omgeving STIJLVOL BIJEENKOMEN Buitenplaats Amerongen is een schitterend landgoed, geschikt voor uw bedrijfsevenement, productintroductie,

Nadere informatie

ANNA s Casino: stijlvol vergaderen op bijzondere locatie

ANNA s Casino: stijlvol vergaderen op bijzondere locatie Foto Corné Bastiaansen Zoekt u een vergaderruimte, een locatie om workshops te verzorgen of een seminar te organiseren? Anna Vastgoed & Cultuur heeft verschillende ruimten beschikbaar in Anna s Casino.

Nadere informatie