De Bataviawerf biedt unieke activiteiten voor een geslaagde dag uit! Of het nu gaat om een familiedag, bedrijfsuitje of een vrijgezellendag, ook voor

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Bataviawerf biedt unieke activiteiten voor een geslaagde dag uit! Of het nu gaat om een familiedag, bedrijfsuitje of een vrijgezellendag, ook voor"

Transcriptie

1 Groepen & arra ngementen De Bataviawerf biedt unieke activiteiten voor een geslaagde dag uit! Of het nu gaat om een familiedag, bedrijfsuitje of een vrijgezellendag, ook voor groepen is de Bataviawerf de perfecte locatie voor een gezellige dag uit!

2 De Bataviawerf De 17de eeuw komt tot leven Altijd al willen weten hoe het voelt om op een VOC schip te staan? Zet dan koers naar de Bataviawerf in Lelystad. Beleef het zeemansleven aan boord van VOC retourschip de Batavia en kom meer te weten over Michiel de Ruyter en de scheepsbouw in de 17de eeuw. Rondleiding op de Bataviawerf De enthousiaste vrijwilligers gidsen het gezelschap door de wereld van de scheepsbouw in de Gouden Eeuw. Bezoek de authentieke reconstructie van het schip de Batavia en luister naar de mooiste verhalen over de VOC en de 7 Provinciën. Beleef hoe de oude ambachten tot leven komen: ga af op de geur van smeedkolenvuur en neem een kijkje in de beeldsnijderij waar het lijkt of ambacht kunst wordt De rondleiding wordt afgestemd op uw gezelschap en dit maakt een rondleiding leuk voor jong en oud! Programma op maat Naast de rondleiding zijn er nog veel meer activiteiten mogelijk op de Bataviawerf. Een bezoek kunt u uitbreiden met spannende spellen, workshop of een demonstratie kanonschieten. In deze brochure vindt u meer informatie over de mogelijkheden. Laat ons weten wat de wensen zijn en wij maken graag een passend voorstel voor u.

3 Er is altijd iets te doen... Demonstratie kanonschieten Het vieren van een verjaardag of jubileum wordt een echte knaller met een demonstratie kanonschieten. De demonstratie wordt in stijl door de kanonniers van de Bataviawerf gegeven. Een unieke toevoeging aan uw bezoek! Iets feestelijks te vieren op locatie? Ook buiten de Bataviawerf verzorgen onze kanonniers demonstraties kanonschieten. Workshops Heeft u zin in een uitdaging en wilt u graag nog een extra activiteit toevoegen aan het bezoek? De Bataviawerf biedt diverse workshops aan zoals een workshop knopen, beeldsnijden of smeden. De workshops duren gemiddeld één uur en kunt u er al bij reserveren vanaf 5,00 p.p.! Kinderfeestjes De Bataviawerf heeft voor kinderfeestjes een leuk arrangement samengesteld. Er wordt gestart met ranja en een muffin in ons restaurant. Daarna volgt een spannende rondleiding. Na de rondleiding zijn er nog diverse activiteiten te doen zoals een spijker smeden, springtouw maken en diverse oud Hollandse spelen. Lezingen Bent u op zoek naar een interessante aanvulling op uw bezoek? De vrijwilligers van de Bataviawerf verzorgen lezingen over diverse onderwerpen zoals vrouwen aan boord, eten & drinken en navigeren. De inhoud van de lezing wordt met u afgestemd op uw gezelschap! De prijs van een lezing is op aanvraag.

4 Activiteiten Een bezoek aan de Bataviawerf is uitstekend uit te breiden met een leuke activiteit! Ga op Goudjacht of los Batavia's Moordzaak op! In samenwerking met evenementenbureau EventMate bieden wij verschillende actieve arrangementen aan. Of het nu gaat om een workshop, teamnbuilding, een vrijgezellenfeest of gewoon een leuk spel met de hele familie, er zit altijd wel iets voor u tussen! Batavia s Goudjacht Batavia's Goudjacht is een spectaculair activiteitenprogramma voor alle leeftijden! In verschillende teams wordt er gestreden om de hoofdprijs, een grote goudklomp! Aan het begin van het spel krijgt ieder team een aantal goudklompjes waarmee men opdrachten kan kopen. Indien een opdracht geheel of gedeeltelijk goed uitgevoerd wordt, verdient het team daarmee extra goudklompjes. Het team dat uiteindelijk de meeste goudklompjes heeft, wint daarmee het handelsspel. Voorbeelden van activiteiten zijn: Boogschieten, vat water halen, klimmen naar het nest, scheepsonderhoud, specerijen raden, knopen, zeemanslied maken, navigeren met een kompas, 3D-puzzel en de mega tangram. Het Batavia s goudjacht arrangement is 47,95 p.p. (incl. ontvangst met koffie/thee en entree Bataviawerf) Codekraker Bij Codekraker draait alles om de klok! Lukt het de deelnemers de benodigde aanwijzingen te vinden en daarmee de code te kraken? Binnen 1 uur dienen de deelnemers de 4 opdrachten te volbrengen en de aanwijzingen binnen te halen. Deze opdrachten zitten echter achter slot en grendel, eerst een sleutel verdienen dus! Samenwerken en tactisch spelen zijn zeker een vereiste, maar kunnen de deelnemers omgaan met de tijdsdruk? De Codekraker is goed te combineren met een rondleiding over de Bataviawerf. De prijs van de Codekraker is 15,50 p.p. (excl. entree Bataviawerf) Wilt u andere activiteiten toevoegen aan uw programma zoals boogschieten, buksschieten of abseilen? Wij informeren u graag over de extra mogelijkheden die Eventmate u kan bieden!

5 Combinatie arrangement Zuiderzeemuseum Kom op het land alles te weten over het vroegere leven op en om de zee! Bepaal zelf de startplek aan de voormalige Zuiderzee. Wordt het de Bataviawerf of het Zuiderzeemuseum? Twee leuke elementen voor een geslaagd dagje uit! Inclusief: Entree Bataviawerf incl. rondleiding 1 x koffie, thee of fris bij de Bataviawerf Entree Zuiderzeemuseum Uitgebreide lunch bij het Zuiderzeemuseum Prijs: 39,90 p.p. volwassenen 23,35 p.p. kinderen (4 t/m 12 jaar) Duur: Gehele dag Aviodrome Kom aan boord van het VOC-schip Batavia en neem een kijkje in een echte Boeing 747 Jumbojet. Een duikvlucht in het verleden een belevenis voor tijdreizigers! Inclusief: Entree Bataviawerf incl. rondleiding 1 x koffie, thee met gebak* Entree Aviodrome Uitgebreide lunch* * U kunt zelf aangeven waar u de catering wenst. Prijs: 36,20 p.p. volwassenen De prijs voor kinderen is op aanvraag, afhankelijk van uw wensen. Duur: Gehele dag

6 Combinatie arrangement Orchideeënhoeve Waan u in een tropisch paradijs in de Orchideeënhoeve, om vervolgens uw fantasie meer dan 350 jaar terug in de tijd te laten gaan op de Bataviawerf. Wist u dat dankzij de schepen van de Verenigde Oost-Indische Compagnie de Hortus zich in de 17de en 18de eeuw snel uitbreidde? De VOC-schepen brachten niet alleen kruiden en specerijen mee, maar ook exotische sierplanten Inclusief: 1 x koffie, thee met gebak bij de Orchideeënhoeve Entree Orchideeënhoeve Koffietafel bij de Orchideeënhoeve Entree Bataviawerf incl. rondleiding 1 x koffie, thee met een VOC koek bij de Bataviawerf Prijs: 32,95 p.p. volwassenen De prijs voor kinderen is op aanvraag, afhankelijk van uw wensen. Duur: Gehele dag Bounty Zeil- & partyship Bounty is een fantastische locatie om elkaar te ontmoeten. Samen sportief bezig zijn, eten aan boord en een goed gesprek doen wonderen. Genieten van de rust en de interactie. Het varen brengt u terug bij de dingen die er écht toe doen. De Bataviawerf biedt in samenwerking met Zeil-& Partyship Bounty diverse vaararrangementen aan. Combineer het bezoek aan de Bataviawerf met een zeiltocht. De prijs is op aanvraag.

7 Tarievenwijzer Groepstarieven (incl. rondleiding) Volwassene 10,50 p.p ,50 p.p. Kinderen 4 t/m 12 jaar Kinderen 0 t/m 3 jaar 5,50 p.p. GRATIS Combinatietickets Combinatieticket Bataviawerf - Nieuw Land volwassene Combinatieticket Bataviawerf - Nieuw Land kind Combinatieticket Bataviawerf - Aviodrome volwassene Combinatieticket Bataviawerf - Aviodrome kind Combinatieticket Bataviawerf - Orchideeënhoeve volwassene Combinatieticket Bataviawerf - Orchideeënhoeve kind 15,00 p.p. 7,50 p.p. 19,50 p.p. 14,50 p.p. 16,50 p.p. 7,00 p.p. Tarieven arrangementen Aviodrome arrangement volwassene Aviodrome arrangement kind Zuiderzee arrangement volwassene Zuiderzee arrangement kind Orchideeënhoeve arrangement volwassene Orchideeënhoeve arrangement kind Vaararrangementen Zeil- & Partyship Bounty 36,20 p.p. Op aanvraag 39,90 p.p. 23,35 p.p. 32,95 p.p. Op aanvraag Op aanvraag Extra activiteiten Demonstratie kanonschieten 212,00 Workshop smeden 7,50 p.p. Workshop beeldsnijden 7,50 p.p. Workshop knopen 5,00 p.p. Kinderfeestje (incl. ranja, muffin en extra activiteiten) p.p. Lezing Op aanvraag Voorwaarden: Alle groepstarieven zijn incl. BTW en: alleen geldig bij groepsreserveringen vooraf alleen geldig voor groepen boven de 20 personen niet geldig in combinatie met andere acties, aanbiedingen of kortingen

8 Catering Restaurant Hajé de Taveerne verzorgt tijdens uw bijeenkomst op de Bataviawerf graag de culinaire invulling. Van een lunch tijdens uw bijeenkomst tot een diner aan boord van de Batavia en van een kopje koffie in het restaurant tot een gezellige borrel op de steiger. Hieronder een greep uit de mogelijkheden: Ontvangst & pauzes 1 x koffie/thee met een VOC koek 3,50 p.p. 2 x koffie/thee met gesorteerd gebak 6,00 p.p. VOC koek 1,75 p.p. Saucijzenbroodje 2,00 p.p. Kaasbroodje 2,00 p.p. Lunch 12-uurtje soep, broodje ham of kaas, broodje kroket, incl. koffie/thee/melk 9,75 p.p. Batavia lunchbuffet soep, diverse broodsoorten, vleeswaren en kaassoorten, zoetwaren en een kroket, incl. koffie/thee/melk 14,95 p.p. Luxe lunch 2 luxe belegde broodjes met keuze uit tonijnsalade, mozzarella, carpaccio of gerookte zalm, incl. koffie/thee/melk 15,50 p.p. Borrelarrangementen Zeemansborrel 30 minuten onbeperkt bier, wijn, fris en 2 warme hapjes p.p. 5,50 p.p. Kapiteinsborrel 60 minuten onbeperkt bier, wijn, fris en 4 warme hapjes p.p. 9,50 p.p. Pelsaert s hapjes diverse soorten kaas &worst en warm bittergarnituur gemengd 4,25 p.p. De Ruyter s hapjes toast met carpaccio, wrap met geitenkaas, wrap met gerookte zalm mini kipsaté, mini loempia en krokante garnalen 8,50 p.p. Diner / buffet 3 gangen diner diverse menu s mogelijk v.a. 22,50 p.p. Etensreisbuffet uitgebreid buffet met diverse koude en warme gerechten incl. non-alcoholische dranken, vanaf 50 personen 29,95 p.p. Indonesisch buffet themabuffet met Indonesische vlees-, vis en vegagerechten 17,50 p.p. Hajé de Taveerne biedt een uitgebreid aanbod thema- en dinerbuffetten aan vanaf 10 personen. Vraag voor het complete aanbod de brochure van Hajé de Taveerne aan bij de afdeling reserveringen van de Bataviawerf.

9 Specials Diner aan boord van de Batavia Een diner aan boord van VOC-schip de Batavia staat garant voor een unieke ervaring en sfeervolle setting. Het diner vindt plaats in de grote kajuit van de Batavia. Een plek vol historie, sfeer en status. De kajuit is beschikbaar voor een heerlijke Bourgondische maaltijd met uw familie, vrienden en zakelijke relaties. Het diner wordt in stijl geserveerd op scheepsplanken. Het diner aan boord van de Batavia bestaat uit het volgende: Carpaccio Ham met meloen Geitenkaas met zongedroogde tomaten Olijven Bruschetta Diverse broden met boter, kruidenboter en tapenade **** Eendenborst filet Entrecote Zalmfilet Gerechten worden geserveerd met warme groente, salade en aardappelpuree **** Diverse ijstaarten Verse fruitsalade **** Koffie/thee met bonbons Bovenstaand diner serveren wij voor 47,50 p.p. excl. dranken. Kosten voor gebruik van de ruimte is op aanvraag. Binnenplaats Bataviawerf / Steiger bij de Batavia De binnenplaats van de Bataviawerf is een unieke locatie voor een winterborrel of een zomerbarbecue. De binnenplaats biedt uitzicht op de 7 Provinciën en kan geheel naar uw wensen worden ingericht met bijvoorbeeld een sfeervol kampvuur, visrokerij en een extra overkapping. Ook kunnen wij de steiger bij de Batavia inzetten bij uw evenement.

10 Over de Bataviawerf De Bataviawerf in Lelystad is opgericht in In dit jaar is de bouw van de reconstructie van het VOC-schip de Batavia begonnen. Sindsdien heeft de werf zich ontwikkeld tot een centrum voor historische scheepsbouw. De bouw van de historische houten schepen trok vanaf het begin veel aandacht van bezoekers. De werf is daardoor ook een toeristische attractie geworden, waar bezoekers de Batavia kunnen bezichtigen en kennis kunnen maken met het bijzondere verhaal achter dit icoon uit de Nederlandse VOC-geschiedenis. Naast de medewerkers zetten meer dan 250 vrijwilligers zich in op de werf om bezoekers een onvergetelijke dag te bezorgen. De bouw van de schepen is opgezet als een leer- en werkervaringsproject voor jongeren en re-integranten. De werf vervult daarmee ook een belangrijke sociale functie. Naast de bouw van de schepen is de Bataviawerf ook een belevenis op zich. Het laat de 17 e eeuw herleven op de werf en geeft daarmee een uniek stuk geschiedenis weer. Onder meer door het demonstreren en uitvoeren van verschillende ambachten zoals beeldsnijden, zeilmaken en het openstellen van werkplaatsen als de tuigerij en de zeilzolder, duikt de gast onder in de tijd dat machines nog onbekend terrein waren. Wijzigingen en/of schrijffouten voorbehouden. Aan de in deze brochure genoemde informatie en tarieven kunnen geen rechten worden ontleend. Tarieven zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Oostvaardersdijk Postbus AC Lelystad T +31 (0) reserveringen@bataviawerf.nl

De Bataviawerf biedt unieke activiteiten voor een geslaagde dag uit! Of het nu gaat om een familiedag, bedrijfsuitje of een vrijgezellendag, ook voor

De Bataviawerf biedt unieke activiteiten voor een geslaagde dag uit! Of het nu gaat om een familiedag, bedrijfsuitje of een vrijgezellendag, ook voor Groepen & arra ngementen De Bataviawerf biedt unieke activiteiten voor een geslaagde dag uit! Of het nu gaat om een familiedag, bedrijfsuitje of een vrijgezellendag, ook voor groepen is de Bataviawerf

Nadere informatie

Beleef de 17de eeuw op de Bataviawerf met volop unieke activiteiten voor jong en oud! Ook voor groepen is de Bataviawerf de perfecte locatie voor een

Beleef de 17de eeuw op de Bataviawerf met volop unieke activiteiten voor jong en oud! Ook voor groepen is de Bataviawerf de perfecte locatie voor een ngementen Groepen & arra Beleef de 17de eeuw op de Bataviawerf met volop unieke activiteiten voor jong en oud! Ook voor groepen is de Bataviawerf de perfecte locatie voor een gezellige dag uit! De Bataviawerf

Nadere informatie

De Bataviawerf biedt unieke faciliteiten waardoor ook uw evenement of bijeenkomst een groot succes wordt. De authentieke sfeer proeft u niet alleen

De Bataviawerf biedt unieke faciliteiten waardoor ook uw evenement of bijeenkomst een groot succes wordt. De authentieke sfeer proeft u niet alleen ZAKELIJK De Bataviawerf biedt unieke faciliteiten waardoor ook uw evenement of bijeenkomst een groot succes wordt. De authentieke sfeer proeft u niet alleen op de Batavia maar ook in onze zalen, het restaurant

Nadere informatie

De Bataviawerf. De Bataviawerf is centraal in Nederland gelegen en goed bereikbaar per auto, openbaar vervoer en natuurlijk per boot.

De Bataviawerf. De Bataviawerf is centraal in Nederland gelegen en goed bereikbaar per auto, openbaar vervoer en natuurlijk per boot. Z A KEL IJK De Bataviawerf biedt unieke faciliteiten waardoor ook uw evenement of bijeenkomst een groot succes wordt. De authentieke sfeer proeft u niet alleen op de Batavia maar ook in onze zalen, het

Nadere informatie

arrangementen de Taveerne arrangementenmap Hajé de Taveerne

arrangementen de Taveerne arrangementenmap Hajé de Taveerne arrangementen de Taveerne inhoudsopgave koffiearrangementen blz. 2 luncharrangementen blz. 2 dinerarrangementen plate blz. 3 buffet blz. 4 diner op de Batavia blz. 6 drankenarrangement blz. 7 bittergarnituur

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Catering pagina 2. Vergaderarrangementen pagina 3. Lunch catering pagina 4, 5. Borrelarrangementen pagina 6. Groepsarrangement pagina 7

Inhoudsopgave. Catering pagina 2. Vergaderarrangementen pagina 3. Lunch catering pagina 4, 5. Borrelarrangementen pagina 6. Groepsarrangement pagina 7 Inhoudsopgave Catering pagina 2 Vergaderarrangementen pagina 3 Lunch catering pagina 4, 5 Borrelarrangementen pagina 6 Groepsarrangement pagina 7 Diner pagina 8 Buffet pagina 9 Onze historie pagina 10

Nadere informatie

Uitvaart & condoleance

Uitvaart & condoleance Uitvaart & condoleance Uitvaart of condoleance Hajé restaurant Natuurpark Bij Hajé Natuurpark kunt u terecht voor een condoleance of uitvaart. In discrete en persoonlijke sfeer bieden wij u een samenzijn,

Nadere informatie

Culinaire arrangementen bij de Eeshof

Culinaire arrangementen bij de Eeshof Culinaire arrangementen bij de Eeshof Januari 2014 Wilt u uw verjaardag, familiefeestje of een andere gelegenheid vieren? Dan bent u bij de Eeshof aan het juiste adres. Met onze speciale arrangementen

Nadere informatie

Prijscourant. St. Pieter

Prijscourant. St. Pieter Prijscourant St. Pieter 9 Welkom bij: Sint Pieter St. Pieter is gevestigd in Medemblik. Het pand is gebouwd in 1915 met als functie van parochiehuis. Vanuit de overleving wordt verteld dat mede door een

Nadere informatie

Vergaderbrochure 2015

Vergaderbrochure 2015 Vergaderbrochure 2015 Welkom Voor u ligt de vergaderbrochure van Paviljoen Bleijenbeek. Voor diverse gelegenheden kunt u gebruik maken van onze Martin Cuypers vergaderzaal. De Martin Cuypers vergaderzaal

Nadere informatie

Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede. Stichting Crematoria en Begraafplaatsen. Zoom- en Zegestede. met zorg.

Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede. Stichting Crematoria en Begraafplaatsen. Zoom- en Zegestede. met zorg. Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede dienstverlening met zorg eten en drinken In deze brochure vindt u een overzicht van

Nadere informatie

Bistro de Bron. Een ruim assortiment aan feestelijke hapjes. Wij verzorgen ook uw catering op locatie

Bistro de Bron. Een ruim assortiment aan feestelijke hapjes. Wij verzorgen ook uw catering op locatie Bistro de Bron Wij kunnen ook voor groepen en partijen interessante arrangementen voor zowel lunch als diner geheel verzorgen bij Bistro de Bron, maar ook op locatie. Hieronder enkele opties, echter is

Nadere informatie

IK ZIT EVEN BIJ MOEKE MOEKE.NL

IK ZIT EVEN BIJ MOEKE MOEKE.NL IK ZIT EVEN BIJ MOEKE VERGADERARRANGEMENTEN Moeke heeft diverse vergaderarrangementen. Moeke s basisarrangement bestaat uit: Onbeperkt koffie, thee, fris, water en fruit Koekjes en pepermunt Schrijfblok

Nadere informatie

Drankenarrangement Compleet

Drankenarrangement Compleet Food & Drinks map Bij een goed verzorgde dag hoort een heerlijke culinaire invulling. In deze Food & Drinks map vindt u een rijkelijk assortiment van smaakvolle gerechten voor ieder wat wils. Wij bieden

Nadere informatie

Voorwoord. S-catering

Voorwoord. S-catering Voorwoord Een persoonlijk afscheid Wanneer u een dierbare verliest, komt er in korte tijd veel op u af en moet er veel geregeld worden. Afscheid nemen van een dierbare is een van de meest stressvolle periodes

Nadere informatie

Eten en Drinken Voor groepen, half april half september Alle onderstaande arrangementen worden alleen op reservering geserveerd

Eten en Drinken Voor groepen, half april half september Alle onderstaande arrangementen worden alleen op reservering geserveerd Eten en Drinken Voor groepen, half april half september Alle onderstaande arrangementen worden alleen op reservering geserveerd Koffie- en theeontvangsten v/a 20 personen, duur ongeveer een halfuur Koffie-

Nadere informatie

Particulier (feesten en evenementen)

Particulier (feesten en evenementen) Particulier (feesten en evenementen) Geachte gast, Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Van der Valk Hotel Emmeloord biedt een scala aan mogelijkheden betreft uw diner, receptie of feestavond met een

Nadere informatie

WWW.GOLFBAANBLEIJENBEEK.NL

WWW.GOLFBAANBLEIJENBEEK.NL Vergaderen 2013 Contactgegevens Bleijenbeek 14, 5851 EE, Afferden E: info@golfbaanbleijenbeek.nl T: 0485-530084 www.restaurantbleijenbeek.nl 2 Welkom Voor u ligt de vergaderbrochure van Golfbaan Landgoed

Nadere informatie

Vergaderarrangement Dagdeel/dag

Vergaderarrangement Dagdeel/dag Vergaderarrangement Dagdeel/dag Standaard vergaderarrangement 9,75 / 16,50 Onbeperkt koffie en thee Onbeperkt plat en bruisend water Friandises Koekjes en mints Frisdranken in de zaal Naar afname In de

Nadere informatie

Bedankt voor de interesse die u hebt om uw vergadering, feest en/of kookworkshop op onze boerderij te laten plaatsvinden!

Bedankt voor de interesse die u hebt om uw vergadering, feest en/of kookworkshop op onze boerderij te laten plaatsvinden! Bedankt voor de interesse die u hebt om uw vergadering, feest en/of kookworkshop op onze boerderij te laten plaatsvinden! De onderstaande informatie is standaardinformatie. Wij streven er echter zoveel

Nadere informatie

Jeroen Bosch 2016. Groepsarrangementen bij Artisan. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch

Jeroen Bosch 2016. Groepsarrangementen bij Artisan. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch Jeroen Bosch 2016 Groepsarrangementen bij Artisan Vinoloog van de wijnacademie Bib Gourmand van Michelin Restaurant en Wijnhandel Artisan Restaurant & Wijnhandel Artisan ambachtelijke & biologische keuken

Nadere informatie

VIER UW FEEST BIJ ONS

VIER UW FEEST BIJ ONS VIER UW FEEST BIJ ONS Gezelligheid en sfeer, alles tot in detail verzorgd, een passende zaal en een catering met de heerlijkste hapjes en gerechten. De kinderen hoeven zich ook niet te vervelen, want voor

Nadere informatie

Voor informatie & boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel. 055-505 12 82 Fax 055-505 12 56 www.exito.nl mail@exito.

Voor informatie & boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel. 055-505 12 82 Fax 055-505 12 56 www.exito.nl mail@exito. Voor informatie & boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel. 055-505 12 82 Fax 055-505 12 56 www.exito.nl mail@exito.nl Ontvangst - Lunch exito heeft de mogelijkheid om tijdens

Nadere informatie

Zaalhuur per dagdeel ,=

Zaalhuur per dagdeel ,= Cateringmap 2017 Heeft u iets te vieren? Wij verzorgen graag uw verjaardag, jubileum of andere feestelijke dag. Naast de catering kunnen we ook de ruimte voor u regelen. In deze brochure treft u een aantal

Nadere informatie

Banquetingboek Brasserie de Mediaan.

Banquetingboek Brasserie de Mediaan. Banquetingboek Brasserie de Mediaan. Hierbij een overzicht wat wij u kunnen aanbieden. Uiteraard is het mogelijk dat u contact met ons opneemt als u geen keuze kan maken uit ons standaard assortiment maar

Nadere informatie

Condoleance informatie

Condoleance informatie Condoleance informatie Landgoed Westerlee In het oosten van Groningen, in het prachtige Oldambt, ligt Landgoed Westerlee. 25 minuten van de stad Groningen en te midden van een schitterend onontdekt stukje

Nadere informatie

Adres: Ons adres is Halvemaanstraat 30, 5651 BP te Eindhoven.

Adres: Ons adres is Halvemaanstraat 30, 5651 BP te Eindhoven. Het vergader- en dinerhuisje van Piet Hein Eek is gelegen op het perron achter het restaurant. Deze ruimte is te huur voor een vergadering of een gezellig privé dinertje. Info facts: De huur voor het vergader-

Nadere informatie

Om uw evenement goed te beginnen zijn er verschillende opties met betrekking tot de ontvangst in onze Herberg.

Om uw evenement goed te beginnen zijn er verschillende opties met betrekking tot de ontvangst in onze Herberg. ARRANGEMENTEN Ontvangsten Om uw evenement goed te beginnen zijn er verschillende opties met betrekking tot de ontvangst in onze Herberg. * Koffie of thee 1,70 * Koffie of thee met een stuk echte Limburgse

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2015

Zakelijke ontvangsten 2015 Zakelijke ontvangsten 2015 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

t Wapen van Kennemerland beschikt over een grote zaal en een privé pub.

t Wapen van Kennemerland beschikt over een grote zaal en een privé pub. 2017 Algemene informatie t Wapen van Kennemerland beschikt over een grote zaal en een privé pub. Grote zaal De grote zaal heeft de beschikking over een privé terras en heeft een capaciteit voor maximaal

Nadere informatie

Vergaderarrangement Dagdeel/dag

Vergaderarrangement Dagdeel/dag Vergaderarrangement Dagdeel/dag Koffie van t Koetshuis 9,75 / 16,50 Onbeperkt koffie en thee Onbeperkt plat en bruisend water Friandises Koekjes en mints Fruitschaal Frisdranken in de zaal Naar afname

Nadere informatie

Buffetten. Koud warm buffet deluxe

Buffetten. Koud warm buffet deluxe Buffetten Lunch buffet o 2 soorten soep o Rauwkostsalade o Diverse soorten luxe broodjes o Diverse soorten vleeswaren o 2 soorten kaas o Roerei o Koffie, thee, jus d orange, melk en karnemelk o Fruit Salade

Nadere informatie

De Palatijn Op deze locatie beschikken we over een centraal gelegen restaurant, waar u terecht kunt voor een maaltijd of feestje.

De Palatijn Op deze locatie beschikken we over een centraal gelegen restaurant, waar u terecht kunt voor een maaltijd of feestje. Cateringmap 2018 Heeft u iets te vieren? Wij verzorgen graag uw verjaardag, jubileum of andere feestelijke dag. Naast de catering kunnen we ook de ruimte voor u regelen. In deze brochure treft u een aantal

Nadere informatie

BROCHURE. Brasserie Schutterslust Bavelseweg PX Molenschot T M Eet.nu.nl

BROCHURE. Brasserie Schutterslust Bavelseweg PX Molenschot T M Eet.nu.nl BROCHURE Brasserie Schutterslust Bavelseweg 165 5124 PX Molenschot T 0161-431227 M info@schutterslust.nl Eet.nu.nl Welkom bij Brasserie Schutterslust Goed vertoeven is het bij Brasserie Schutterslust.

Nadere informatie

Wind, water én heerlijk eten

Wind, water én heerlijk eten Totaalcateraar Welkom bij de Baai De Baai van Lemmer Wind, water én heerlijk eten U wilt een fantastisch personeelsfeest organiseren, een teamuitje of een spectaculair evenement voor uw relaties? Een

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN PAVILJOEN DE STAL

ARRANGEMENTEN PAVILJOEN DE STAL ARRANGEMENTEN PAVILJOEN DE STAL Voor elk type bijeenkomst (feest, vergadering, presentatie, conferentie, congres, seminar, lezing, training, bedrijfsuitje, bruiloft of workshop) leent DE STAL zich uitstekend

Nadere informatie

Met een hapje en een drankje delen we na afloop herinneringen met elkaar. Assortiment eten en drinken 2019

Met een hapje en een drankje delen we na afloop herinneringen met elkaar. Assortiment eten en drinken 2019 Met een hapje en een drankje delen we na afloop herinneringen met elkaar. Assortiment eten en drinken 2019 1 Inhoud 3 Gastvrij en goed verzorgd 4 Zoet en hartig 6 Soep en brood 8 Borrelsnacks 10 Dranken

Nadere informatie

De Boelelaan 1109-b, 1081 HV Amsterdam 020 205 0966 amsterdam@thebasket.nl 1

De Boelelaan 1109-b, 1081 HV Amsterdam 020 205 0966 amsterdam@thebasket.nl 1 De Boelelaan 1109-b, 1081 HV Amsterdam 020 205 0966 amsterdam@thebasket.nl 1 Voorwoord The Basket is dé locatie op de Vu-Campus in Amsterdam voor een lekkere kop koffie, snelle lunch, gezellige borrel,

Nadere informatie

Overzicht zalencapaciteit en prijzen. Vergaderarrangementen. Ochtend, middag of avond vergaderarrangementen. 4-uurs vergaderarrangement

Overzicht zalencapaciteit en prijzen. Vergaderarrangementen. Ochtend, middag of avond vergaderarrangementen. 4-uurs vergaderarrangement Overzicht zalencapaciteit en prijzen Vergaderarrangementen Onderstaand treft u een aantal vergaderarrangementen aan. Ze zijn van toepassing op bijeenkomsten vanaf 10 personen. Indien de grootte van de

Nadere informatie

CROWN BUSINESS CENTER KEY-POINT (LEIDEN) BANQUETINGMAP

CROWN BUSINESS CENTER KEY-POINT (LEIDEN) BANQUETINGMAP CROWN BUSINESS CENTER KEY-POINT (LEIDEN) BANQUETINGMAP Crown business center KEY-POINT Restaurant, vergaderzalen & evenementen Geachte heer/mevrouw, Crown Business Centers lenen zich uitstekend voor meetings

Nadere informatie

De Pyramide van Austerlitz

De Pyramide van Austerlitz Geachte mevrouw/ meneer, Hartelijk dank voor uw interesse voor De Pyramide van Austerlitz. Hierbij treft u een greep uit ons brede assortiment van arrangementen aan. Wij kunnen u arrangementen aanbieden

Nadere informatie

Feestavond Arrangementen. Avondje uit! De Vrije Teugel. Fitland Hotel Uden

Feestavond Arrangementen. Avondje uit! De Vrije Teugel. Fitland Hotel Uden Feestavond Arrangementen Avondje uit! De Vrije Teugel Fitland Hotel Uden Feest(avond) Basis Arrangement Tijdsduur: 5 uur Minimaal 30 betalende volwassenen Ontvangst met onbeperkt koffie/thee en luxe gebak/petit

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2016

Zakelijke ontvangsten 2016 Zakelijke ontvangsten 2016 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2013/14 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

Met een hapje en een drankje delen we na afloop herinneringen met elkaar. Assortiment eten en drinken

Met een hapje en een drankje delen we na afloop herinneringen met elkaar. Assortiment eten en drinken Met een hapje en een drankje delen we na afloop herinneringen met elkaar. Assortiment eten en drinken 1 Gastvrij en goed verzorgd Inhoud Op onze locaties bieden we een uitgebreid assortiment eten en drinken.

Nadere informatie

FEESTARRANGEMENTEN. Uw feest tot in de puntjes verzorgd!

FEESTARRANGEMENTEN. Uw feest tot in de puntjes verzorgd! INFORMATIE BROCHURE FEESTARRANGEMENTEN Uw feest tot in de puntjes verzorgd! Alberto s 4 uur durende feestavond - Onbeperkt drinken (Hollands assortiment) - Hapjes assortiment Beach (onbeperkt koud / warm)

Nadere informatie

Iets te vieren? Driezorg helpt u graag!

Iets te vieren? Driezorg helpt u graag! Catering & Zaalhuur Iets te vieren? Driezorg helpt u graag! Een verjaardag, huwelijksjubileum of een andere (feestelijk) moment organiseren? Binnen Driezorg zijn er vele mogelijkheden om een feestelijke

Nadere informatie

Feesten in Dommelzicht

Feesten in Dommelzicht Feesten in biedt de mogelijkheid tot de complete organisatie van feesten, bruiloften en partijen. In overleg kan alles geregeld worden. De feestruimte biedt plek aan maximaal 150 gasten. Op zaterdagavond

Nadere informatie

Restaurant & Catering

Restaurant & Catering Restaurant & Catering Versie januari 2016 Januari 2016 Beste bewoner en gast, Voor u ligt de Restaurant & Catering brochure van het restaurant van Sint Jozefoord. Hierin staan diverse mogelijkheden voor

Nadere informatie

Uitvaart & condoleance

Uitvaart & condoleance Uitvaart & condoleance Copyright Hajé Shops, Hotels & Restaurants 2018 Copyright eigen fotomateriaal Hajé Shops, Hotels & Restaurants 2018 Eerste N.L. editie www.haje.nu Alle genoemde producten, diensten

Nadere informatie

1. ARRANGEMENTEN MET CONSUMPTIEBONNEN (VANAF 10 PERSONEN)

1. ARRANGEMENTEN MET CONSUMPTIEBONNEN (VANAF 10 PERSONEN) FEESTEN & VERGADEREN 1. ARRANGEMENTEN MET CONSUMPTIEBONNEN (VANAF 10 PERSONEN) Entree, drankje en koek - Consumptiebon drankje (koffie, thee, blikje fris of flesje water) - Consumptiebon koek 22,75 per

Nadere informatie

Landhoeve buffet. (Vanaf 20 personen) Tomatensoep geserveerd met diverse soorten brood, boters en sausjes

Landhoeve buffet. (Vanaf 20 personen) Tomatensoep geserveerd met diverse soorten brood, boters en sausjes Landhoeve buffet (Vanaf 20 personen) Tomatensoep geserveerd met diverse soorten brood, boters en sausjes Diverse soorten vis Diverse soorten vlees Schaal met meloen Salade en rauwkost Gebraden beenham

Nadere informatie

Arrangementen. Entree, 2 drankjes, koek en broodje of frietje

Arrangementen. Entree, 2 drankjes, koek en broodje of frietje FEESTEN & VERGADEREN Arrangementen Een leuke familiedag, teamuitje of een ander dag je uit organiseren, daar kun je zo een hoop tijd mee kwijt zijn. Om je keuze wat makkelijker te maken, zetten wij een

Nadere informatie

Brochure. Restaurant Bataviahaven Bataviahaven 1 8242 PR Lelystad 0320-260833 www.restaurantbataviahaven.nl info@restaurantbataviahaven.

Brochure. Restaurant Bataviahaven Bataviahaven 1 8242 PR Lelystad 0320-260833 www.restaurantbataviahaven.nl info@restaurantbataviahaven. Brochure Restaurant Bataviahaven Bataviahaven 1 8242 PR Lelystad 0320-260833 www.restaurantbataviahaven.nl info@restaurantbataviahaven.nl Welkom Uw bruiloftsfeest moet iets onvergetelijks worden, iets

Nadere informatie

Gezellig buffetje 19,50. Hapjesbuffet 14,50 ( alleen te bestellen na vergadering of tijdens avond feest, het is geen volwaardige maaltijd!

Gezellig buffetje 19,50. Hapjesbuffet 14,50 ( alleen te bestellen na vergadering of tijdens avond feest, het is geen volwaardige maaltijd! Gezellig buffetje 19,50 Boeren groentesoep Op het buffet Huzaren salade, Zalm salade, Gerookte forel, Ardennerham met meloen, Gevulde eitjes, Saté, Gehaktballetjes in kerriesaus, Beenham met mosterdsaus

Nadere informatie

Voor groepen serveren wij in overleg met u drie gangen verschillende voor- hoofd en nagerechten op schalen.

Voor groepen serveren wij in overleg met u drie gangen verschillende voor- hoofd en nagerechten op schalen. Welkom bij De Lichtboei in Harlingen. Hét adres in Harlingen voor bruiloften, recepties, bedrijfspresentaties en live muziek. Of gewoon voor een drankje of een hapje eten in ons café... De keuken van de

Nadere informatie

waag informatiebrochure

waag informatiebrochure waag informatiebrochure LUNCH Light & healthy Wij bieden 3 verschillende lunch mogelijkheden voor groepen vanaf 10 personen op basis van 1 uur. De lunch wordt geserveerd op tafel. Voor groepen vanaf 20

Nadere informatie

Dwarsgracht.... de best bewaarde verrassing!

Dwarsgracht.... de best bewaarde verrassing! Dwarsgracht... de best bewaarde verrassing! Alles wat U van Giethoorn verwacht vindt U ook in Dwarsgracht en bovendien rust, ruimte en in het seizoen juist gezellige drukte. Café Restaurant De Otterskooi,

Nadere informatie

In een sfeervolle en ontspannen ambiance genieten van eerlijke gerechten

In een sfeervolle en ontspannen ambiance genieten van eerlijke gerechten In een sfeervolle en ontspannen ambiance genieten van eerlijke gerechten de kenmerkt zich door de ontspannen sfeer, gezellige ambiance, eerlijke gerechten en heerlijk kunnen genieten van de prachtige omgeving.

Nadere informatie

Cappuccino 2,25 Café Latte 2,50 Espresso 1,95 Kaas, worst, zoutjes, notenmix & bitterballen(2 p.p.) 2,45

Cappuccino 2,25 Café Latte 2,50 Espresso 1,95 Kaas, worst, zoutjes, notenmix & bitterballen(2 p.p.) 2,45 2015 Crematorium Tilburg en omstreken Condoleance ruimte Aula 1 Condoleance ruimte Aula 2 Condoleance ruimte Aula 3 (tot 50 personen) In deze folder vindt u een overzicht van de consumpties die het crematorium

Nadere informatie

In een sfeervolle en ontspannen ambiance genieten van eerlijke gerechten

In een sfeervolle en ontspannen ambiance genieten van eerlijke gerechten In een sfeervolle en ontspannen ambiance genieten van eerlijke gerechten de kenmerkt zich door de ontspannen sfeer, gezellige ambiance, eerlijke gerechten en heerlijk kunnen genieten van de prachtige omgeving.

Nadere informatie

Party Amusant feest op maat optie -1(vanaf 50 personen)

Party Amusant feest op maat optie -1(vanaf 50 personen) feest op maat optie -1(vanaf 50 personen) Meteen bij binnenkomst zullen wij een welkomstdrankje aanbieden, bijvoorbeeld een glaasje alcoholvrije champagne. Op verzoek schenken wij koffie en thee. Op de

Nadere informatie

Arrangementen 2015. Koffie, Ontbijt, Lunch, Borrel & Diner.

Arrangementen 2015. Koffie, Ontbijt, Lunch, Borrel & Diner. Arrangementen 2015 Koffie, Ontbijt, Lunch, Borrel & Diner. Brasserie Zeelust Mogelijkheden Brasserie: 140 zitplaatsen Steenweg 15 Mogelijkheden Terras: 160 zitplaatsen 4328 RL Westenschouwen T: 0111-651508

Nadere informatie

ZALEN IN DE MEERPAAL Passend voor iedereen

ZALEN IN DE MEERPAAL Passend voor iedereen ZALEN IN DE MEERPAAL Passend voor iedereen In kunt u terecht van 2 tot 2.000 personen. U kunt bijvoorbeeld meerdere zalen gebruiken om verschillende presentaties tegelijkertijd te tonen aan bezoekers.

Nadere informatie

Buffet vanaf 40 personen

Buffet vanaf 40 personen Hierbij treft u onze prijslijst aan betreffende buffetten, koffietafels, High tea, brunch, feesten en partijen. Ook kunnen wij een buffet of menu naar eigen keuze verzorgen. Heeft u vragen of andere wensen?

Nadere informatie

High Wine is de hartige variant van High Tea, een gezellige aangeklede borrel.

High Wine is de hartige variant van High Tea, een gezellige aangeklede borrel. High wine in Grand Café Borg Nienoord High Wine is de hartige variant van High Tea, een gezellige aangeklede borrel. In de sfeervolle tuinkamer, een elegante zaal in jugendstil met een ruim terras aan

Nadere informatie

Borrel arrangementen bij Schaatsbaan Rotterdam

Borrel arrangementen bij Schaatsbaan Rotterdam Op zoek naar een unieke winterse locatie voor uw bedrijfsuitje, Kerst- of Nieuwjaars borrel? Schaatsbaan Rotterdam is een originele en verrassende locatie voor uw evenement. Van teambuilding tot kerstborrel.

Nadere informatie

U heeft trouwplannen? Van harte gefeliciteerd!

U heeft trouwplannen? Van harte gefeliciteerd! U heeft trouwplannen? Van harte gefeliciteerd! Trouwen op een unieke locatie? Kies dan voor Landgoedhotel Woodbrooke. De Boskapel op de Kalenberg leent zich uitstekend voor het geven van het JA-woord.

Nadere informatie

Na afloop samen napraten met een hapje en een drankje, dat vind ik fijn. Assortiment hapjes en drankjes

Na afloop samen napraten met een hapje en een drankje, dat vind ik fijn. Assortiment hapjes en drankjes Na afloop samen napraten met een hapje en een drankje, dat vind ik fijn. Assortiment hapjes en drankjes 1 Inhoud Gastvrij en goed verzorgd Introductie 3 Gastvrij en goed verzorgd 5 Menukaart 9 Arrangementen

Nadere informatie

Arrangementen Heerencompagnie 2018

Arrangementen Heerencompagnie 2018 Arrangementen Heerencompagnie 2018 Broodmaaltijd Heerencompagnie 14,50 p.p. - Kop huisgemaakte soep - Warme snack - Koude vissoorten (zalm en makreel) - Koude vleessoorten (ham, schenk en nagelholt) -

Nadere informatie

Arrangementen Heerencompagnie 2019

Arrangementen Heerencompagnie 2019 Arrangementen Heerencompagnie 2019 Broodmaaltijd Heerencompagnie - Kop huisgemaakte soep - Warme snack - Koude vissoorten (zalm en makreel) - Koude vleessoorten (ham, schenk en nagelholt) - Diverse soorten

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Feesten in Dommelzicht

Feesten in Dommelzicht Feesten in biedt de mogelijkheid tot de complete organisatie van feesten, bruiloften en partijen. In overleg kan alles geregeld worden. De feestruimte biedt plek aan maximaal 150 gasten. Op zaterdagavond

Nadere informatie

Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord!

Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Bruiloften Geacht bruidspaar, Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Allereerst van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk. Een bruiloft is één van de belangrijkste dagen in uw leven, wij vinden

Nadere informatie

Klarenbeekseweg 93 7381 BE Klarenbeek Tel. 055-301 12 86 www.denieuwezweep.nl info@denieuwezweep.nl

Klarenbeekseweg 93 7381 BE Klarenbeek Tel. 055-301 12 86 www.denieuwezweep.nl info@denieuwezweep.nl Klarenbeekseweg 93 De zalen van bieden u de ideale mogelijkheid om uw feest op maat te organiseren. De verzorging van een feest, in welke vorm dan ook, vergt veel tijd en werk. Natuurlijk wilt u dat alles

Nadere informatie

Warm/ koud Buffet. 18.50 per persoon. Keuze uit 2 soorten soep: Tomaten, groente -, kippensoep. Keuze uit 2 warme gerechten:

Warm/ koud Buffet. 18.50 per persoon. Keuze uit 2 soorten soep: Tomaten, groente -, kippensoep. Keuze uit 2 warme gerechten: Warm/ koud Buffet. Keuze uit 2 soorten soep: Tomaten, groente -, kippensoep Keuze uit 2 warme gerechten: Gehaktballetjes met satésaus. Varkenshaas met champignonroomsaus. Zalm met zoete vissaus *Huzarensalade

Nadere informatie

Koffie en thee, per kopje 1,70. Koffie en thee per persoon per dagdeel 3,90. Melk, karnemelk 1,25. Vruchtensappen per glas 1,50

Koffie en thee, per kopje 1,70. Koffie en thee per persoon per dagdeel 3,90. Melk, karnemelk 1,25. Vruchtensappen per glas 1,50 Dranken Koffie en thee, per kopje 1,70 Koffie en thee per persoon per dagdeel 3,90 Melk, karnemelk 1,25 Vruchtensappen per glas 1,50 Frisdrank per glas 1,50 Frisdranken per flesje 1,70 Mineraalwater per

Nadere informatie

I N F O M E N U K A A R T. Kerkstraat 1 7641 BS Wierden Tel: 0546-571535 Tel:0546-571535

I N F O M E N U K A A R T. Kerkstraat 1 7641 BS Wierden Tel: 0546-571535 Tel:0546-571535 I N F O & M E N U K A A R T 2 0 1 4 1 Kerkstraat 1 7641 BS Wierden Tel: 0546-571535 Tel:0546-571535 Welkom Het St. Jansgebouw Is een gezellige en zeer gunstig gelegen horecagelegenheid in hartje Wierden.

Nadere informatie

Party Support Smaakvol feesten, lekker genieten.

Party Support Smaakvol feesten, lekker genieten. banqueting map Party Support Smaakvol feesten, lekker genieten. Voor u ligt de geheel nieuwe banquetingmap van Party Support. Deze map is met zorg samengesteld door Esther Mohr, het hoofd van onze eigen

Nadere informatie

Geachte gast, Wij nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Claire Wijnstok & Dave van der Meijden

Geachte gast, Wij nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Claire Wijnstok & Dave van der Meijden Geachte gast, Dank voor uw interesse in Le Temps Perdu. Een eigentijdse en sfeervolle ontmoetingsplaats in het hart van Boxtel, waar u zeven dagen per week uitstekend en voor een aangename prijs kunt lunchen

Nadere informatie

BROCHURE. Neude AG Utrecht

BROCHURE. Neude AG Utrecht BROCHURE De perfecte locatie voor uw vergadering, workshop, besloten borrel of diner. Een historisch pand in het hart van de stad. Direct aan het gezellige plein met sfeervolle terrassen van Neude. Wij

Nadere informatie

SNEEUWHUTBUFFET THUIS IN SNEEUW

SNEEUWHUTBUFFET THUIS IN SNEEUW HUTBUFFET EIGENGEMAAKTE TOMATENSOEP HUZARENSALADE MET DIVERSE WORSTSOORTEN ZALMSALADE MET GARNALEN EN ZALMSNIPPERS PASTASALADE GEMENGDESALADE SATÉ MET SATESAUS GEHAKTBALLETJES IN ZOETZURE SAUS BEENHAM

Nadere informatie

Menukaart. Tarieven 2016 Begraafplaats en crematorium Rotterdam Hofwijk. Menukaart en tarieven begraafplaats en crematorium Rotterdam Hofwijk

Menukaart. Tarieven 2016 Begraafplaats en crematorium Rotterdam Hofwijk. Menukaart en tarieven begraafplaats en crematorium Rotterdam Hofwijk Menukaart Tarieven 2016 Begraafplaats en crematorium Rotterdam Hofwijk Menukaart en tarieven begraafplaats en crematorium Rotterdam Hofwijk - 1 Inhoudsopgave: Koffietafel Lunch Borrel Bijzonder Contact

Nadere informatie

BROCHURE. Zaalverhuur DAARO ROTTERDAM BV. Ruimte voor ideeën

BROCHURE. Zaalverhuur DAARO ROTTERDAM BV. Ruimte voor ideeën BROCHURE Zaalverhuur DAARO ROTTERDAM BV Ruimte voor ideeën DAARO Rotterdam B.V. Westersingel 44 3014 GT, Rotterdam 06 15 47 62 55 www.daarorotterdam.nl info@daarorotterdam.nl OVER DAARO DAARO Rotterdam

Nadere informatie

PARTY. banqueting map SUPPORT. februari 2016. Flevoland 11 1948 RH Beverwijk T 0251 218 727 E info@partysupport.nl W partysupport.

PARTY. banqueting map SUPPORT. februari 2016. Flevoland 11 1948 RH Beverwijk T 0251 218 727 E info@partysupport.nl W partysupport. PARTY SUPPORT IS EEN HANDELSNAAM VAN ESTHERON V.O.F. PARTY SUPPORT banqueting map februari 2016 Flevoland 11 1948 RH Beverwijk T 0251 218 727 E info@partysupport.nl W partysupport.nl B nl20 rabo 0307 2303

Nadere informatie

en 2018 t en em ang Arr Arrangementen 2018 en 2018 ten 2018 enten 2018 emen t angem en Arrang em Arrang Arr em ang en em t en en 2018 t

en 2018 t en em ang Arr Arrangementen 2018 en 2018 ten 2018 enten 2018 emen t angem en Arrang em Arrang Arr em ang en em t en en 2018 t Arrangementen Arrangementen 2018 2018 "Huiskamer" Arrangement Onze sfeervolle Huiskamer is uitermate geschikt voor het vieren van uw verjaardag tot circa 35 personen. Het Huiskamer arrangement bestaat

Nadere informatie

Cateringlijst Vrouwe Jannigje 2010

Cateringlijst Vrouwe Jannigje 2010 Cateringlijst Vrouwe Jannigje 2010 Ontbijt 1. Ontbijt Stuurboord Wit en bruin brood, krentenbol, boter, jonge kaas, cervelaat, achterham, jam, honing, 9,50 p.p. 2. Ontbijt Bakboord Molenwit, Schouws Donker,

Nadere informatie

Cateringgids. WWW.BRASSERIEZERNIKE.NL 050-5773618 brasseriezernike@home.nl

Cateringgids. WWW.BRASSERIEZERNIKE.NL 050-5773618 brasseriezernike@home.nl Cateringgids WWW.BRASSERIEZERNIKE.NL 050-5773618 brasseriezernike@home.nl 2 Koffie en thee In de ochtend of in de namiddag kunt u in informele sfeer in ons restaurant aan één van de grote tafels vergaderen

Nadere informatie

Groepen & arrangementen

Groepen & arrangementen Groepen & arrangementen Kasteel Ammersoyen is een leuke bestemming voor een groepsuitje. Volg een rondleiding door het kasteel met uw vereniging, collega's, familie of vrienden. Of kies uit een van onze

Nadere informatie

FORT RESORT BEEMSTER. Varend genieten in Werelderfgoed de Beemster & omstreken voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten.

FORT RESORT BEEMSTER. Varend genieten in Werelderfgoed de Beemster & omstreken voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten. FORT RESORT BEEMSTER Varend genieten in Werelderfgoed de Beemster & omstreken voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten. Q.E.D. betekent hetgeen dat bewezen moest worden. Bij Fort Resort Beemster hoeven

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2012/13. Kerst en Oud & Nieuw

Culinaire Arrangementen 2012/13. Kerst en Oud & Nieuw Culinaire Arrangementen 2012/13 Kerst en Oud & Nieuw Meerdaagse arrangementen Kerstarrangement Tijdens Kerst op Center Parcs? Maak dan gebruik van ons speciale Kerstarrangement en verzeker uzelf van driedaags

Nadere informatie

ONTBIJTBUFFET. Gezonde start Bruine boterham belegd met kaas en ei Yoghurt met muesli en honing Handfruit Koffie en thee 7,50 per persoon

ONTBIJTBUFFET. Gezonde start Bruine boterham belegd met kaas en ei Yoghurt met muesli en honing Handfruit Koffie en thee 7,50 per persoon Voor een bijeenkomst, vergadering of arrangement kunt u bij Kardinge Horeca uw gasten ontvangen met diverse lekkernijen. Tijdens en/of na afloop kan men ook genieten van een hapje of drankje. Hieronder

Nadere informatie

Dranken. Wat kunnen wij de gasten na de uitvaart en bij een condoleanceavond te eten en te drinken aanbieden. Prijs

Dranken. Wat kunnen wij de gasten na de uitvaart en bij een condoleanceavond te eten en te drinken aanbieden. Prijs Dranken Prijs Koffie, per kop incl. roomboterkoekje 1,35 Thee, per kop incl. roomboterkoekje 1,35 Frisdrank, per glas 1,35 Jus d orange, per glas 1,45 Gebak Gesorteerd, per stuk 1,95 Cake, per plak 0,75

Nadere informatie

2 unieke trouwlokaties onder 1 dak

2 unieke trouwlokaties onder 1 dak 2 unieke trouwlokaties onder 1 dak 2 unieke trouwlokaties onder 1 dak Gevestigd aan t pittoreske plein t Wellerondom in het centrum van Brielle vind u De Vergulde Colf. Het pand is uit omstreeks 1500 en

Nadere informatie

Adres: Ons adres is Halvemaanstraat 30, 5651 BP te Eindhoven.

Adres: Ons adres is Halvemaanstraat 30, 5651 BP te Eindhoven. Het vergader- en dinerhuisje van Piet Hein Eek is gelegen op het perron achter het restaurant. Deze ruimte is te huur voor een vergadering of een gezellig privé dinertje. Info facts: De huur voor het vergader-

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

Tijdens uw bijeenkomst is De Boerderij Huizen exclusief voor u en uw gezelschap.

Tijdens uw bijeenkomst is De Boerderij Huizen exclusief voor u en uw gezelschap. Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw bijeenkomst of vergadering? De Boerderij Huizen biedt een sfeervol decor waarin al uw zakelijke ontmoetingen een onvergetelijke herinnering worden. In

Nadere informatie

Catering Services. Menulijst: Dranken Lunches Buffets warm/koud Nagerechten Diner suggestie

Catering Services. Menulijst: Dranken Lunches Buffets warm/koud Nagerechten Diner suggestie Catering Services Congrescentrum Elektrum Klingelbeekseweg 45, 6812 DE Arnhem Postbus 9035, 6800 ET Arnhem Telefoonnummer: 026-3562601 Menulijst: Dranken Lunches Buffets warm/koud Nagerechten Diner suggestie

Nadere informatie

MENU S en ARRANGEMENTEN

MENU S en ARRANGEMENTEN MENU S en ARRANGEMENTEN Voor in formatie reserveringen: info@courzand.nl 010 429 70 90 Courzandseweg 40 3089 PE Rotterdam www.courzand.nl lunchmenu Courzand 17,50 p.p. Carpaccio met truffelmayonaise en

Nadere informatie