Beleef de 17de eeuw op de Bataviawerf met volop unieke activiteiten voor jong en oud! Ook voor groepen is de Bataviawerf de perfecte locatie voor een

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beleef de 17de eeuw op de Bataviawerf met volop unieke activiteiten voor jong en oud! Ook voor groepen is de Bataviawerf de perfecte locatie voor een"

Transcriptie

1 ngementen Groepen & arra Beleef de 17de eeuw op de Bataviawerf met volop unieke activiteiten voor jong en oud! Ook voor groepen is de Bataviawerf de perfecte locatie voor een gezellige dag uit!

2 De Bataviawerf De Bataviawerf, een unieke ervaring! Zet koers naar de Bataviawerf in Lelystad en laat uw gasten voelen hoe het is om op een VOC-schip te staan, een unieke ervaring! Sinds 1985, het jaar dat er begonnen werd aan de bouw van de Batavia, tot heden is dit cultuuricoon van Flevoland een bezienswaardigheid voor jong en oud. Aan boord van de Batavia beleeft men het zeemansleven en op de werf herleeft de 17de eeuw bij de verschillende ambachten. Tevens indrukwekkend is de open constructie van de 7 Provinciën van zeeheld Michiel de Ruyter. De 17de eeuw komt tot leven Meer dan 250 gepassioneerde vrijwilligers staan klaar om de gasten mee te nemen in de scheepsbouw wereld van de Gouden Eeuw. In de verschillende werkplaatsen komen de oude ambachten weer tot leven. De geur van het smeedkolenvuur verleidt gasten om zelf de handen uit de mouwen te steken in de smederij. Maar ook het slaan van een eigen touw of het leren leggen van een echte scheepsknoop behoort tot de mogelijkheden. Indrukwekkend zijn de zeilmakerij en modelbouwerij en bij de beeldsnijderij lijkt het of ambacht kunst wordt. Programma op maat Op de volgende pagina s zijn een aantal mogelijke dagtochten en combinatie-arrangementen beschreven. Dit zijn slechts suggesties, er zijn nog tal van andere mogelijkheden! Deze mogelijkheden inclusief de bijbehorende tarieven zijn tevens opgenomen in deze brochure. Een bezoek aan de Bataviawerf kan daarnaast ook nog uitgebreid worden met spannende spellen of een demonstratie kanonschieten. Laat ons weten wat de wensen zijn en wij maken graag een passend voorstel.

3 Dagarrangementen Bataviawerf Nieuw Land Erfgoedcentrum De Bataviawerf is uitstekend te combineren met het naastgelegen museum Nieuw Land. Het hoofdthema van Nieuw Land is de geschiedenis van de bewoners van de regio die nu Provincie Flevoland heet. Hoe werd het nieuwe land gemaakt? Wie heeft het allemaal bedacht? Hoe oud is Flevoland echt? Nieuw Land geeft in meeslepende presentaties voor jong en oud het antwoord op deze en veel meer vragen. Inclusief: Entree Bataviawerf, inclusief rondleiding Entree Nieuw Land Erfgoedcentrum 1 x koffie, thee met gebak in De Taveerne Uitgebreide Batavia lunch in De Taveerne Demonstratie kanonschieten Prijs: Volwassenen: Kinderen (4 t/m 12 jaar): 37,95 p.p. 19,95 p.p. Bataviawerf Orchideeënhoeve Waant u zich in een tropisch paradijs in de Orchideeënhoeve, om vervolgens uw fantasie meer dan 350 jaar terug in de tijd te laten gaan op de Bataviawerf. Wist u dat dankzij de schepen van de Verenigde Oost-Indische Compagnie de Hortus zich in de 17de en 18de eeuw snel uitbreidde? De VOC-schepen brachten niet alleen kruiden en specerijen mee, maar ook exotische sierplanten Inclusief: 1 x koffie, thee met gebak bij de Orchideeënhoeve Entree Orchideeënhoeve Koffietafel bij de Orchideeënhoeve Entree Bataviawerf, inclusief rondleiding 1 x koffie, thee met een VOC koek bij de Bataviawerf Prijs: Volwassenen: Kinderen 4 t/m 12 jaar): 33,25 p.p.

4 Dagarrangementen Bataviawerf Zuiderzeemuseum Kom op het land alles te weten over het vroegere leven op en om de zee! Bepaal zelf de startplek aan de voormalige Zuiderzee. Wordt het de Bataviawerf of het Zuiderzeemuseum? Twee leuke elementen voor een geslaagd dagje uit! Inclusief: Entree Bataviawerf incl. rondleiding 1 x koffie, thee of fris bij de Bataviawerf Entree Zuiderzeemuseum Uitgebreide lunch bij het Zuiderzeemuseum Prijs: Volwassenen: Kinderen (4 t/m 12 jaar): 40,35 p.p. 24,50 p.p. Bataviawerf Aviodrome Kom aan boord van het VOC-schip Batavia en neem een kijkje in een echte Boeing 747 Jumbojet. Een duikvlucht in het verleden Een belevenis voor tijdreizigers! Inclusief: Entree Bataviawerf incl. rondleiding Entree Aviodrome 1 x koffie, thee met gebak (locatie Aviodrome / Bataviawerf naar keuze) Uitgebreide lunch op de Bataviawerf Prijs: Volwassenen: Kinderen (4 t/m 12 jaar): 36,95 p.p.

5 Maak de dag compleet... Culinaire mogelijkheden Hajé de Taveerne is een sfeervolle brasserie gevestigd op de Bataviawerf te Lelystad. Het is een heerlijke locatie om bij te komen van alle indrukken die op de werf zijn opgedaan. Geniet er van een kopje koffie met gebak, een snelle lunch of juist een uitgebreid diner. Voor meer informatie en prijzen verwijzen wij u graag naar de brochure van Hajé de Taveerne. Demonstratie kanonschieten Het vieren van een verjaardag of jubileum wordt een echte knaller met een demonstratie kanonschieten. De demonstratie wordt in stijl door de kanonniers van de Bataviawerf gegeven. Een unieke toevoeging aan een bezoek! Iets feestelijks te vieren op locatie? Ook buiten de Bataviawerf verzorgen onze kanonniers demonstraties kanonschieten. Workshops In de ambachtelijke werkplaatsen op de Bataviawerf worden diverse originele programmaonderdelen aangeboden, zoals een workshop knopen, beeldsnijden of smeden. Geschikt voor kinderen en volwassenen. De workshops duren gemiddeld één uur en zijn al te reserveren vanaf 5,00 p.p.! Kinderfeestjes De Bataviawerf heeft voor kinderfeestjes een leuk arrangement samengesteld. Er wordt gestart met ranja en een muffin in ons restaurant. Daarna volgt een spannende rondleiding. Na de rondleiding zijn er nog diverse activiteiten te doen zoals een spijker smeden, springtouw maken en diverse oud Hollandse spelen.

6 Activiteiten Een bezoek aan de Bataviawerf is uitstekend uit te breiden met een leuke groepsactiviteit! Ga op Goudjacht of los Batavia's Moordzaak op! In samenwerking met evenementenbureau EventMate bieden wij verschillende actieve arrangementen aan. Of het nu gaat om een workshop, teambuilding, een vrijgezellenfeest of gewoon een leuk spel met de hele familie, er zit altijd wel iets voor u bij! Batavia s Goudjacht Batavia's Goudjacht is een spectaculair activiteitenprogramma voor alle leeftijden. In verschillende teams wordt gestreden om de hoofdprijs, een grote goudklomp! Bij aanvang krijgt ieder team een aantal goudklompjes waarmee opdrachten gekocht kunnen worden. Bij een (gedeeltelijk) correcte uitvoering van de opdracht, verdient het team extra goudklompjes. Het team dat uiteindelijk de meeste goudklompjes heeft, wint het handelsspel. Voorbeelden van opdrachten zijn: boogschieten, vat water halen, klimmen naar het nest, scheepsonderhoud, specerijen raden, knopen, zeemanslied maken, navigeren, 3D-puzzel en de mega tangram. Codekraker Bij Codekraker draait alles om de klok! Lukt het de deelnemers de benodigde aanwijzingen te vinden en daarmee de code te kraken? Binnen 1 uur dienen de teams vier opdrachten te volbrengen en de aanwijzingen binnen te halen. Deze opdrachten zitten echter achter slot en grendel, eerst een sleutel verdienen dus! Samenwerking en tactisch spelen zijn zeker een vereiste, maar kunnen de deelnemers omgaan met de tijdsdruk? De Codekraker is goed te combineren met een rondleiding over de Bataviawerf. Wilt u andere activiteiten toevoegen aan uw programma zoals boogschieten, buksschieten of abseilen? Wij informeren u graag over de extra mogelijkheden die Eventmate u kan bieden! Varen met zeilbrigantijn Bounty Een bezoek aan de Bataviawerf is prima te combineren met een mooie zeiltocht met zeilbrigantijn Bounty over het Marker of IJsselmeer. Aan boord van deze prachtige 2-master is het heerlijk genieten van zon, wind en water en een hapje en een drankje. Ook voor de fanatieke zeilers zijn er mogelijkheden te over. Zo kan er meegeholpen worden met het hijsen van één of meerdere zeilen en voor de kapiteins in spé is het mogelijk om het schip te besturen.

7 Tarievenwijzer Groepstarieven (incl. rondleiding) Volwassenen 10,50 p.p ,50 p.p. Kinderen 4 t/m 12 jaar 5,00 p.p. Kinderen 0 t/m 3 jaar GRATIS Combinatietickets Combinatieticket Bataviawerf - Nieuw Land volwassenen Combinatieticket Bataviawerf - Nieuw Land kind Combinatieticket Bataviawerf - Aviodrome volwassenen Combinatieticket Bataviawerf - Aviodrome kind Combinatieticket Bataviawerf - Orchideeënhoeve volwassenen Combinatieticket Bataviawerf - Orchideeënhoeve kind Dagarrangementen Bataviawerf Nieuw Land Erfgoedcentrum volwassenen Bataviawerf Nieuw Land Erfgoedcentrum kind Bataviawerf Orchideeënhoeve volwassenen Bataviawerf Orchideeënhoeve kind Bataviawerf Zuiderzeemuseum volwassenen Bataviawerf Zuiderzeemuseum kind Bataviawerf Aviodrome volwassenen Bataviawerf Aviodrome kind 15,00 p.p. 7,50 p.p. 19,95 p.p. 14,95 p.p. 16,50 p.p. 7,00 p.p. 37,95 p.p. 19,95 p.p. 33,25 p.p. 40,35 p.p. 24,50 p.p. 36,95 p.p. Extra activiteiten Workshop smeden of beeldsnijden Workshop knopen Kinderfeestje (entree Bataviawerf incl. ranja, muffin en extra activiteiten) Codekraker (excl. entree Bataviawerf) Batavia s Goudjacht (excl. entree Bataviawerf) Rondleiding bij de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed, afd. scheepsarcheologie 7,50 p.p. 5,00 p.p. 10,25 p.p. 15,50 p.p. 47,95 p.p. 2,50 p.p. Demonstratie kanonschieten (3 schoten) 200,00 Vaararrangementen Zeilbrigantijn Bounty Lezing Voorwaarden: Alle groepstarieven zijn inclusief BTW en alleen geldig bij groepsreserveringen vooraf alleen geldig voor groepen boven de 20 personen niet geldig in combinatie met andere acties, aanbiedingen of kortingen

8 Wijzigingen en/of schrijffouten voorbehouden. Aan de in deze brochure genoemde informatie en tarieven kunnen geen rechten worden ontleend. Tarieven zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Oostvaardersdijk Postbus AC Lelystad T +31 (0) reserveringen@bataviawerf.nl

De Bataviawerf biedt unieke activiteiten voor een geslaagde dag uit! Of het nu gaat om een familiedag, bedrijfsuitje of een vrijgezellendag, ook voor

De Bataviawerf biedt unieke activiteiten voor een geslaagde dag uit! Of het nu gaat om een familiedag, bedrijfsuitje of een vrijgezellendag, ook voor Groepen & arra ngementen De Bataviawerf biedt unieke activiteiten voor een geslaagde dag uit! Of het nu gaat om een familiedag, bedrijfsuitje of een vrijgezellendag, ook voor groepen is de Bataviawerf

Nadere informatie

De Bataviawerf biedt unieke activiteiten voor een geslaagde dag uit! Of het nu gaat om een familiedag, bedrijfsuitje of een vrijgezellendag, ook voor

De Bataviawerf biedt unieke activiteiten voor een geslaagde dag uit! Of het nu gaat om een familiedag, bedrijfsuitje of een vrijgezellendag, ook voor Groepen & arra ngementen De Bataviawerf biedt unieke activiteiten voor een geslaagde dag uit! Of het nu gaat om een familiedag, bedrijfsuitje of een vrijgezellendag, ook voor groepen is de Bataviawerf

Nadere informatie

De Bataviawerf. De Bataviawerf is centraal in Nederland gelegen en goed bereikbaar per auto, openbaar vervoer en natuurlijk per boot.

De Bataviawerf. De Bataviawerf is centraal in Nederland gelegen en goed bereikbaar per auto, openbaar vervoer en natuurlijk per boot. Z A KEL IJK De Bataviawerf biedt unieke faciliteiten waardoor ook uw evenement of bijeenkomst een groot succes wordt. De authentieke sfeer proeft u niet alleen op de Batavia maar ook in onze zalen, het

Nadere informatie

De Bataviawerf biedt unieke faciliteiten waardoor ook uw evenement of bijeenkomst een groot succes wordt. De authentieke sfeer proeft u niet alleen

De Bataviawerf biedt unieke faciliteiten waardoor ook uw evenement of bijeenkomst een groot succes wordt. De authentieke sfeer proeft u niet alleen ZAKELIJK De Bataviawerf biedt unieke faciliteiten waardoor ook uw evenement of bijeenkomst een groot succes wordt. De authentieke sfeer proeft u niet alleen op de Batavia maar ook in onze zalen, het restaurant

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2016

Zakelijke ontvangsten 2016 Zakelijke ontvangsten 2016 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2015

Zakelijke ontvangsten 2015 Zakelijke ontvangsten 2015 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Ammersoyen.

Groepsontvangsten. Kasteel Ammersoyen. Kasteel Ammersoyen Groepsontvangsten 2019 www.glk.nl/ammersoyen Kasteel Ammersoyen is een leuke bestemming voor een groepsuitje. Bezoek het middeleeuwse kasteel met uw vereniging, collega s, familie of

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Kasteel Ammersoyen Zakelijke ontvangsten 2018 www.glk.nl/ammersoyen Ontvang uw gasten eens op deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen

Nadere informatie

FORT EXPERIENCE. Bijzondere eilandbelevenis op UNESCO Werelderfgoed! FORTDISCOVERY ONZE LOCATIE DE BEREIKBAARHEID

FORT EXPERIENCE. Bijzondere eilandbelevenis op UNESCO Werelderfgoed! FORTDISCOVERY ONZE LOCATIE DE BEREIKBAARHEID FORT EXPERIENCE Bijzondere eilandbelevenis op UNESCO Werelderfgoed! FORTDISCOVERY Forteiland IJmuiden: een unieke belevenis voor jong en oud. Dankzij diverse activiteiten tijdens de ontdekkingstocht door

Nadere informatie

Bier, Brood & Baaien hemden

Bier, Brood & Baaien hemden - groepsarrangement - Bier, Brood & Baaien hemden Beleef een dagje ambacht, kunst en geschiedenis in de Zuidwesthoek van Friesland bij het Jopie Huisman Museum, Restaurant It Pottebakkershûs en De Friese

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

FORT EXPERIENCE. Bijzondere eilandbelevenis op UNESCO Werelderfgoed! FORTDISCOVERY ONZE LOCATIE DE BEREIKBAARHEID

FORT EXPERIENCE. Bijzondere eilandbelevenis op UNESCO Werelderfgoed! FORTDISCOVERY ONZE LOCATIE DE BEREIKBAARHEID FORT EXPERIENCE Bijzondere eilandbelevenis op UNESCO Werelderfgoed! FORTDISCOVERY Forteiland IJmuiden: een unieke belevenis voor jong en oud. Dankzij diverse activiteiten tijdens de ontdekkingstocht door

Nadere informatie

Groepen & arrangementen

Groepen & arrangementen Groepen & arrangementen Kasteel Ammersoyen is een leuke bestemming voor een groepsuitje Volg een rondleiding door het kasteel met uw vereniging, collega's, familie of vrienden Of kies uit een van onze

Nadere informatie

Groepen & arrangementen

Groepen & arrangementen Groepen & arrangementen Kasteel Ammersoyen is een leuke bestemming voor een groepsuitje. Volg een rondleiding door het kasteel met uw vereniging, collega's, familie of vrienden. Of kies uit een van onze

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten 2018 www.glk.nl/cannenburch Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis - centraal gelegen tussen Apeldoorn, Zwolle en Deventer - bieden een representatief

Nadere informatie

FORT EXPERIENCE. Bijzondere eilandbelevenis op UNESCO Werelderfgoed! FORTDISCOVERY ONZE LOCATIE DE BEREIKBAARHEID

FORT EXPERIENCE. Bijzondere eilandbelevenis op UNESCO Werelderfgoed! FORTDISCOVERY ONZE LOCATIE DE BEREIKBAARHEID FORT EXPERIENCE Bijzondere eilandbelevenis op UNESCO Werelderfgoed! FORTDISCOVERY Forteiland IJmuiden in een unieke belevenis voor jong en oud. Dankzij diverse activiteiten tijdens de ontdekkingstocht

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

2 unieke trouwlokaties onder 1 dak

2 unieke trouwlokaties onder 1 dak 2 unieke trouwlokaties onder 1 dak 2 unieke trouwlokaties onder 1 dak Gevestigd aan t pittoreske plein t Wellerondom in het centrum van Brielle vind u De Vergulde Colf. Het pand is uit omstreeks 1500 en

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Ammersoyen.

Groepsontvangsten. Kasteel Ammersoyen. Kasteel Ammersoyen Groepsontvangsten 2018 www.glk.nl/ammersoyen Kasteel Ammersoyen is een leuke bestemming voor een groepsuitje. Bezoek het middeleeuwse kasteel met uw vereniging, collega s, familie of

Nadere informatie

Ontdek. ons zoute DNA. Zonder de scheepvaart geen Nederland. basisonderwijs 2015/2016

Ontdek. ons zoute DNA. Zonder de scheepvaart geen Nederland. basisonderwijs 2015/2016 Ontdek ons zoute DNA Zonder de scheepvaart geen Nederland basisonderwijs 2015/2016 Welkom in het scheepvaartmuseum amsterdam Ontdek Het leven aan boord van verschillende schepen, doe mee aan het havenspel

Nadere informatie

VERGADEREN BIJ HOTEL RESTAURANT JACHTHAVENS GALAMADAMMEN

VERGADEREN BIJ HOTEL RESTAURANT JACHTHAVENS GALAMADAMMEN VERGADEREN BIJ HOTEL RESTAURANT JACHTHAVENS GALAMADAMMEN VERGADER BROCHURE 2017 VERGADEREN DINEREN - OVERNACHTEN Uw vergadering bij Hotel Galamadammen Wilt u een vergadering organiseren? Hotel Galamadammen

Nadere informatie

Ontdek. ons zoute DNA. Zonder de scheepvaart geen Nederland. voortgezet onderwijs 2015/2016

Ontdek. ons zoute DNA. Zonder de scheepvaart geen Nederland. voortgezet onderwijs 2015/2016 Ontdek ons zoute DNA Zonder de scheepvaart geen Nederland voortgezet onderwijs 2015/2016 Welkom in het scheepvaartmuseum amsterdam Het Scheepvaartmuseum is een pakhuis vol verhalen waar leerlingen op een

Nadere informatie

Terschelling & Vlieland

Terschelling & Vlieland Terschelling & Vlieland 2016 Dienstregeling en reisinformatie Vaartijden van Harlingen naar Terschelling en v.v.: ca. 2 uur van Harlingen naar Vlieland en v.v.: ca. 1,5 uur van Harlingen naar Terschelling

Nadere informatie

WWW.KERSTCIRCUS.NL EEN ONVERGETELIJKE REIS DOOR DE MAGISCHE WERELD VAN KERSTCIRCUS AHOY HOOGGEËERD PUBLIEK

WWW.KERSTCIRCUS.NL EEN ONVERGETELIJKE REIS DOOR DE MAGISCHE WERELD VAN KERSTCIRCUS AHOY HOOGGEËERD PUBLIEK HOOGGEËERD PUBLIEK Het GROOTSTE en LANGSTLOPENDE kerstcircus van Nederland Van 23 DECEMBER 2011 T/M 5 JANUARI 2012 vindt de 41E editie plaats Spectaculaire TOPACROBATEN, CLOWNS en adembenemende circusacts

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Ammersoyen

Groepsontvangsten.  Kasteel Ammersoyen Groepsontvangsten www.glk.nl Kasteel Ammersoyen 2017 Groepen & arrangementen Kasteel Ammersoyen is een leuke bestemming voor een groepsuitje. Bezoek het middeleeuwse kasteel met uw vereniging, collega

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Actie en plezier verzekerd op uw Duinrell-dag! Groepen en bedrijven. www.duinrell.nl/groepen NIEUW

Actie en plezier verzekerd op uw Duinrell-dag! Groepen en bedrijven. www.duinrell.nl/groepen NIEUW Groepen en bedrijven Actie en plezier verzekerd op uw Duinrell-dag! NIEUW Beleef samen met collega s, relaties, vrienden of familie een onvergetelijke dag op het veelzijdige landgoed van Duinrell. Jong

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch

Groepsontvangsten.  Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten www.glk.nl Kasteel Cannenburch 2017 Groepsontvangsten Dé locatie in de omgeving van Apeldoorn om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke dag door te

Nadere informatie

EVENTS TE WERVE buiten

EVENTS TE WERVE buiten EVENTS TE WERVE buiten BBQ OUTDOOR TEAMBUILDING BORREL TE WERVE BUITEN 1 TE WERVE BUITEN RIJSWIJK Op 5 minuten van Den Haag ligt een stukje verborgen groen in Rijswijk. Een landgoed van 26 hectare met

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Hernen

Groepsontvangsten.  Kasteel Hernen Groepsontvangsten www.glk.nl Kasteel Hernen 2017 Groepsontvangsten op Kasteel Hernen Op Kasteel Hernen ontvangen wij u graag met uw familie, vrienden, collega s of uw vereniging om u mee terug te nemen

Nadere informatie

Uw sfeervolle plek voor vergaderen, trainingen en workshops

Uw sfeervolle plek voor vergaderen, trainingen en workshops Uw sfeervolle plek voor vergaderen, trainingen en workshops t praethuys OOSTHALEN 5 9414 tg hooghalen 0593-592097 www.hetpraethuys.com T PraetHuys: vergaderen, trainingen en workshops t Praethuys biedt

Nadere informatie

Kortom, Art & Dining is dé ideale ontmoetingsplaats in Dordrecht.

Kortom, Art & Dining is dé ideale ontmoetingsplaats in Dordrecht. ART & DINING Art & Dining - gevestigd in het Dordrechts Museum In Art & Dining kom je met vrienden bijeen om te genieten van eten en drinken. Deze nieuwe toplocatie biedt een ontspannen sfeer en een authentiek

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1

GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE ACTIVITEITEN In deze brochure vindt u het

Nadere informatie

FORT EXPERIENCE. Bijzondere eilandbelevenis op UNESCO Werelderfgoed! FORTDISCOVERY ONZE LOCATIE DE BEREIKBAARHEID

FORT EXPERIENCE. Bijzondere eilandbelevenis op UNESCO Werelderfgoed! FORTDISCOVERY ONZE LOCATIE DE BEREIKBAARHEID FORT EXPERIENCE Bijzondere eilandbelevenis op UNESCO Werelderfgoed! FORTDISCOVERY Forteiland IJmuiden in een unieke belevenis voor jong en oud. Dankzij diverse activiteiten tijdens de ontdekkingstocht

Nadere informatie

Culinaire arrangementen bij de Eeshof

Culinaire arrangementen bij de Eeshof Culinaire arrangementen bij de Eeshof Januari 2014 Wilt u uw verjaardag, familiefeestje of een andere gelegenheid vieren? Dan bent u bij de Eeshof aan het juiste adres. Met onze speciale arrangementen

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten www.glk.nl Zakelijke ontvangsten 2015 Kasteel Doorwerth Zakelijke ontvangsten Kasteel Doorwerth, tussen Arnhem en Wageningen, is zeer geschikt voor zakelijke ontvangsten. Kasteel Doorwerth is een middeleeuws

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch.

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch. Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten 2019 www.glk.nl/cannenburch Dé locatie - centraal gelegen tussen Apeldoorn, Zwolle en Deventer - om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

Overzicht zalencapaciteit en prijzen. Vergaderarrangementen. Ochtend, middag of avond vergaderarrangementen. 4-uurs vergaderarrangement

Overzicht zalencapaciteit en prijzen. Vergaderarrangementen. Ochtend, middag of avond vergaderarrangementen. 4-uurs vergaderarrangement Overzicht zalencapaciteit en prijzen Vergaderarrangementen Onderstaand treft u een aantal vergaderarrangementen aan. Ze zijn van toepassing op bijeenkomsten vanaf 10 personen. Indien de grootte van de

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2015 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Groepsontvangsten van harte welkom!

Groepsontvangsten van harte welkom! Groepsontvangsten van harte welkom! 2016 www.glk.nl Kasteel Doorwerth Groepsontvangsten Kasteel Doorwerth is één van de mooiste kastelen van Nederland, prachtig gelegen in de uiterwaarden van de Rijn.

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Kasteel Rosendael Zakelijke ontvangsten 2019 www.glk.nl/rosendael Kasteel en park Rosendael, gelegen nabij Arnhem, is uitermate geschikt voor zakelijke ontvangsten. Het kasteel, met een geschiedenis die

Nadere informatie

Golfbaan IJsselweide Business Meetings

Golfbaan IJsselweide Business Meetings Business Meetings Business Meetings Met onze ruime vergaderzaal is een uitstekende locatie voor een training, vergadering of een bedrijfspresentatie, eventueel aangevuld met een lunch of diner. De ruimte

Nadere informatie

EVENTS TE WERVE buiten

EVENTS TE WERVE buiten EVENTS TE WERVE buiten BBQ OUTDOOR TEAMBUILDING BORREL TE WERVE BUITEN 1 TE WERVE BUITEN RIJSWIJK Op 5 minuten van Den Haag ligt een stukje verborgen groen in Rijswijk. Een landgoed van 26 hectare met

Nadere informatie

Teamarrangementen 2010

Teamarrangementen 2010 Teamarrangementen 2010 Limburg Mooiste 2010 Teamarragementen 2 Organisatie Stichting Grand Ballon Valkenburgerweg 26 6411 BN Heerlen www.limburgsmooiste.nl info@limburgsmooiste.nl t 0031-45-5410106 f 0031-45-5718698

Nadere informatie

MUSEUMRESTAURANT NATIONAAL GEVANGENISMUSEUM

MUSEUMRESTAURANT NATIONAAL GEVANGENISMUSEUM MUSEUMRESTAURANT NATIONAAL GEVANGENISMUSEUM Het Gevangenismuseum is een unieke locatie voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten. Wilt u rustig kunnen vergaderen, een training of workshop organiseren?

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2016 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam 2 Over de Bijenkorf De Bijenkorf is hét toonaangevende warenhuis dat met passie voor de klant ieder bezoek tot een belevenis maakt. De Bijenkorf is uniek

Nadere informatie

Ontdek. ons zoute DNA. Zonder de scheepvaart geen Nederland. basisonderwijs 2016/2017

Ontdek. ons zoute DNA. Zonder de scheepvaart geen Nederland. basisonderwijs 2016/2017 Ontdek ons zoute DNA Zonder de scheepvaart geen Nederland basisonderwijs 2016/2017 Welkom in het scheepvaartmuseum amsterdam Ontdek Het leven aan boord van verschillende schepen, doe mee aan het havenspel

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch.

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch. Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten 2018 www.glk.nl/cannenburch Dé locatie - centraal gelegen tussen Apeldoorn, Zwolle en Deventer - om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke

Nadere informatie

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING Bent u op zoek naar een prachtige en authentieke locatie voor een zakelijk evenement, een culturele bijeenkomst of een feestje? Dan zit u bij Museum Speelklok

Nadere informatie

Zakelijke brochure Best Western Hotel Baars

Zakelijke brochure Best Western Hotel Baars Zakelijke brochure Best Western Hotel Baars Algemene informatie Best Western Hotel Baars beschikt over diverse zalen voor bijeenkomsten tot 200 personen. Persoonlijke aandacht en service hebben bij ons

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Ontdek de kunstenaar in jezelf! Neem plaats in ons gezellige restaurant! Kies een activiteit + arrangement. Koffie. Prijs. Lunch Diner Diner Buffet

Ontdek de kunstenaar in jezelf! Neem plaats in ons gezellige restaurant! Kies een activiteit + arrangement. Koffie. Prijs. Lunch Diner Diner Buffet De leukste indooractiviteiten voor jong en oud! Ontdek de kunstenaar in jezelf! Neem plaats in ons gezellige restaurant! Al onze activiteiten zijn te combineren met diverse arrangementen. Alle onder genoemde

Nadere informatie

afhankelijk van gekozen route

afhankelijk van gekozen route Een uitje met familie, vrienden, de klas of de sportvereniging wordt nog leuker als je samen één of meerdere activiteiten onderneemt. Naast de vele recreatieve voorzieningen die Witterzomer rijk is, en

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor december is mogelijk vanaf 29 november 2017 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 09:00 tot en van 13:00-16:00 uur of per mail: info@haarlemsjopper.nl

Nadere informatie

Trouwen op kasteel Ammersoyen

Trouwen op kasteel Ammersoyen Trouwen op kasteel Ammersoyen Van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk! Graag informeren wij u over de mogelijkheden voor deze bijzondere gelegenheid in kasteel Ammersoyen. Ammersoyen is één

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

Overzichtskaart Zuyderzee Route

Overzichtskaart Zuyderzee Route Overzichtskaart Zuyderzee Route Stopplaatsen en beziens- en wetenswaardigheden Zuyderzee Route We beginnen met een bezoek incl. rondleiding aan de Bataviawerf in Lelystad. We monsteren aan op de (reconstructie

Nadere informatie

M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen.

M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen. M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen. Maak kennis met de rest van de wereld. Nieuwe smaken, gerechten

Nadere informatie

AC Restaurant. Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland. BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren.

AC Restaurant. Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland. BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren. & AC Restaurant Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren Sfeervolle zaal Landelijk gelegen Gevarieerd buffet aanbod Gastvrije

Nadere informatie

vergaderen, presentaties & events in

vergaderen, presentaties & events in vergaderen, presentaties & events in catering door: POMPGEBOUW DE ESCH bedrijfsfeesten, themafeesten, workshops, beurzen, recepties, (walking) dinners, zaalverhuur en catering op locatie. Op zoek naar

Nadere informatie

Activiteiten bij BeachBreak

Activiteiten bij BeachBreak Activiteiten bij BeachBreak Waarom kiezen voor BeachBreak? Daarom kiest u voor Beach Break! Professionele begeleiding Uitgebreid programma Combineren van verschillende activiteiten Ieder uitje is uniek,

Nadere informatie

Voorbeeld groepsarrangementen

Voorbeeld groepsarrangementen Voorbeeld groepsarrangementen Compleet verzorgde uitjes naar Texel! Bent u op zoek naar een locatie voor uw bedrijfsuitje, het schoolkamp voor aankomend jaar of voor de familiedag? Dan bent u bij De Krim

Nadere informatie

Prijscourant. St. Pieter

Prijscourant. St. Pieter Prijscourant St. Pieter 9 Welkom bij: Sint Pieter St. Pieter is gevestigd in Medemblik. Het pand is gebouwd in 1915 met als functie van parochiehuis. Vanuit de overleving wordt verteld dat mede door een

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Kasteel Ammersoyen Zakelijke ontvangsten 2019 www.glk.nl/ammersoyen Ontvang uw gasten eens op deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2013/14 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Terschelling & Vlieland

Terschelling & Vlieland Terschelling & Vlieland 2018 Dienstregeling en reisinformatie Tarieven Tarieven veerdienst (retour) Harlingen Terschelling/Vlieland Winter Daltarief zomer* Zomer 0 t/m 3 jaar Gratis Gratis Gratis 4

Nadere informatie

POMPGEBOUW DE ESCH. Trouwen, dineren & feesten in

POMPGEBOUW DE ESCH. Trouwen, dineren & feesten in Trouwen, dineren & feesten in POMPGEBOUW DE ESCH recepties, bruiloften, feesten, lunches, brunches, high tea, private diners, condoleances, verjaardagen en zaalverhuur. Catering door: Iets te vieren?

Nadere informatie

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein Korenbeursplein 2a info@bijcasper.com 0344 62 79 59 Korenbeursplein 2 info@debeurstiel.nl 0344 62 79 59 Korenbeursplein 4 info@olijftiel.nl 0344 62 79 59 Welkom op het Korenbeursplein. Sinds maart 2012

Nadere informatie

Galerie Beeldend Gesproken

Galerie Beeldend Gesproken Galerie Beeldend Gesproken locatieverhuur voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concer ten. Marcel de Jong Damrak op een zondagochtend Welkom Welkom bij Galerie Beeldend Gesproken,

Nadere informatie

ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL

ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL Het Schielandshuis is dé plek in Rotterdam waar mensen worden geïnspireerd en geïnformeerd. In het Huis van de stad komen partners uit de stad bijeen om zaken te doen,

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Seizoen 2017

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Seizoen 2017 GROEPSUITJES DE BERENDONCK Seizoen 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE ACTIVITEITEN In deze brochure staat het

Nadere informatie

VergaderFort. Zakelijke ontmoetingen regel je op het Forteiland

VergaderFort. Zakelijke ontmoetingen regel je op het Forteiland VergaderFort Zakelijke ontmoetingen regel je op het Forteiland Bekijk zaken eens vanuit een ander perspectief. Bekijk ze vanuit het VergaderFort op Forteiland IJmuiden. Dit UNESCO Werelderfgoed is volledig

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// GROEPSUITJES DE BERENDONCK 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE In deze brochure vindt u het aanbod van activiteiten en arrangementen om van uw (personeels)uitje een verrassende en onvergetelijke belevenis

Nadere informatie

Trouwen bij. Restaurant Zuiver Gastvrij

Trouwen bij. Restaurant Zuiver Gastvrij Trouwen bij Restaurant Zuiver Gastvrij 2014 Zuiver Gastvrij Krommewetering 51 Utrecht 030 23 83 233 www.zuivergastvrij.nl utrecht@zuivergastvrij.nl KvK 30243806 Welkom bij Zuiver Gastvrij De perfecte locatie

Nadere informatie

Groepen. Mogelijkheden voor feest / bruiloft / diner. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch

Groepen. Mogelijkheden voor feest / bruiloft / diner. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch Groepen Mogelijkheden voor feest / bruiloft / diner Vinoloog van de wijnacademie Cerfiticate of excellence - tripadvisor Restaurant en Wijnhandel Artisan Restaurant & Wijnhandel Artisan ambachtelijke &

Nadere informatie

IJsselweide Business Meetings

IJsselweide Business Meetings Business Meetings Business Meetings Met 2 vergaderzalen is een uitstekende locatie voor een training, vergadering of een bedrijfspresentatie, aangevuld met een lunch of diner. De ruimtes zijn prettig ingericht

Nadere informatie

Hotel Emmeloord. Informatie Zakelijk

Hotel Emmeloord. Informatie Zakelijk Hotel Emmeloord Informatie Zakelijk Algemene informatie Geachte gast, Deze informatiebrochure geeft u een indruk van de mogelijkheden die Van der Valk Hotel Emmeloord biedt op het gebied van vergaderingen,

Nadere informatie

Brochure met de arrangementen van MEC Roosendaal

Brochure met de arrangementen van MEC Roosendaal Brochure met de arrangementen van MEC Roosendaal MEC Roosendaal Coördinatoren: Maggy van den Aker en Michèle Knippenberg info@mecroosendaal.nl 1/10 INLEIDING MEC Roosendaal is een plek voor heel veel mogelijkheden.

Nadere informatie

Komt. tijd, komt.. CAFÉ EETWINKEL RESTAURANT ZAALVERHUUR CATERING ACTIVITEITEN

Komt. tijd, komt.. CAFÉ EETWINKEL RESTAURANT ZAALVERHUUR CATERING ACTIVITEITEN Komt tijd, komt.. CAFÉ EETWINKEL RESTAURANT ZAALVERHUUR CATERING ACTIVITEITEN de Entree Café Café de Entree is de ontmoetingsplaats voor een borrel met vrienden, dansen tot in de kleine uurtjes, het kan

Nadere informatie

Kerst bij Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel is een bijzonder hoogtepunt

Kerst bij Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel is een bijzonder hoogtepunt KERST Beleef de kerst Kerst bij Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel is een bijzonder hoogtepunt van het jaar. In de zomermaanden wordt er al begonnen met de voorbereidingen voor de mooiste dagen

Nadere informatie

Verslag voorjaarstocht tot 25 april. Lemmer Joure

Verslag voorjaarstocht tot 25 april. Lemmer Joure Verslag voorjaarstocht 2016 21 tot 25 april Lemmer Joure Verslag: Frans Armee Donderdag 21 april In de loop van de dag komen er 11 Smelne jachten aan in de Binnenjachthaven Lemsterland. Het palaver vervroegen

Nadere informatie

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee Suggesties voor de koffie/thee 1 x Koffie/thee met cake 2 x Koffie/the met cake 1 x Koffie/thee met appeltaart. 2 x Koffie/thee met appeltaart. 1 x Koffie/thee met gesorteerd gebak. 2 x Koffie/thee met

Nadere informatie

SAMEN VIEREN. Korenbeursplein Korenbeursplein 2a

SAMEN VIEREN. Korenbeursplein Korenbeursplein 2a SAMEN VIEREN Korenbeursplein 2a info@bijcasper.com 0344 62 79 59 Korenbeursplein 2 info@debeurstiel.nl 0344 62 79 59 Korenbeursplein 4 info@olijftiel.nl 0344 62 79 59 Sinds maart 2012 ben ik trots uitbater

Nadere informatie

Het Kempisch Bakkerijmuseum organiseert speciaal voor onze jeugd vanaf 8 jaar een Lekkerste Brabantse worstenbroodjes workshop.

Het Kempisch Bakkerijmuseum organiseert speciaal voor onze jeugd vanaf 8 jaar een Lekkerste Brabantse worstenbroodjes workshop. Nieuwsbrief 2 Februari 2017 Nieuws uit het bakkerijmuseum NIEUWE ACTIVITEIT Juniorworkshop Worstenbroodjes Maken. Het Kempisch Bakkerijmuseum organiseert speciaal voor onze jeugd vanaf 8 jaar een Lekkerste

Nadere informatie

Informatie skûtsjesilen

Informatie skûtsjesilen Informatie skûtsjesilen Skûtsjesilen: een begrip in Friesland en ver daarbuiten. Hotel Galamadammen: een unieke locatie voor uw zeildag! Hotel Galamadammen heeft verschillende mogelijkheden om uw dag op

Nadere informatie

New Land: uit de zee herrezen provincie

New Land: uit de zee herrezen provincie FEATURE: NEW-LAND Pagina 2 van 5 PRESS FEATURE New Land: uit de zee herrezen provincie Unieke natuur, architectuur en geschiedenis in de grootste polder ter wereld. Het verhaal van Nederlands nieuwe land

Nadere informatie

Uitvaart & condoleance

Uitvaart & condoleance Uitvaart & condoleance Uitvaart of condoleance Hajé restaurant Natuurpark Bij Hajé Natuurpark kunt u terecht voor een condoleance of uitvaart. In discrete en persoonlijke sfeer bieden wij u een samenzijn,

Nadere informatie

PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1

PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1 PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1 PATHÉ TUSCHINSKI Wie kent het niet, dit monumentale pand met grandeur en klasse in hartje Amsterdam? Het historische Pathé Tuschinski Theater is al jaren een gevestigde

Nadere informatie

Texel is bij uitstek het eiland voor leuke, spannende of culturele activiteiten!

Texel is bij uitstek het eiland voor leuke, spannende of culturele activiteiten! GROEPSUITJES TEXEL Texel is bij uitstek het eiland voor leuke, spannende of culturele activiteiten! Er is ruimte genoeg en met zowel dorpen, bossen en het strand om de hoek is er voor iedere activiteit

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Kasteel Rosendael Zakelijke ontvangsten 2018 www.glk.nl/rosendael Kasteel en park Rosendael, gelegen nabij Arnhem, is uitermate geschikt voor zakelijke ontvangsten. Het kasteel, met een geschiedenis die

Nadere informatie

Texel is bij uitstek het eiland voor leuke, spannende of culturele activiteiten!

Texel is bij uitstek het eiland voor leuke, spannende of culturele activiteiten! GROEPSUITJES TEXEL Texel is bij uitstek het eiland voor leuke, spannende of culturele activiteiten! Er is ruimte genoeg en met zowel dorpen, bossen en het strand om de hoek is er voor iedere activiteit

Nadere informatie

VERGADEREN BIJ HOTEL RESTAURANT JACHTHAVENS GALAMADAMMEN

VERGADEREN BIJ HOTEL RESTAURANT JACHTHAVENS GALAMADAMMEN VERGADEREN BIJ HOTEL RESTAURANT JACHTHAVENS GALAMADAMMEN VERGADER BROCHURE 2018 VERGADEREN DINEREN - OVERNACHTEN Uw vergadering bij Hotel Galamadammen Wilt u een vergadering organiseren? Hotel Galamadammen

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw 2015

Kerst en Oud & Nieuw 2015 Kerst en Oud & Nieuw 2015 Kerst en Oud & Nieuw Graag nodigen wij u uit om de feestdagen in Grand Hotel Karel V te vieren! Met veel warmte presenteren wij onze winterse arrangementen. Dompel uzelf met vrienden

Nadere informatie

Unieke beleving in de groene omgeving van Bosch en Duin

Unieke beleving in de groene omgeving van Bosch en Duin inspiratie brochure Unieke beleving in de groene omgeving van Bosch en Duin fine dining Zakelijk bijeenkomen en een gastronomische beleving gaan hand in hand bij de Hoefslag. Het met 1 Michelinster bekroonde

Nadere informatie

Beleef techniek en landschap. Waterlinie Workshop. Werk als een vestingbouwer, geniet van het landschap!

Beleef techniek en landschap. Waterlinie Workshop. Werk als een vestingbouwer, geniet van het landschap! Beleef techniek en landschap Waterlinie Workshop Werk als een vestingbouwer, geniet van het landschap! Met een Waterlinie Workshop van Het Leege Land werkt u als historische vestingbouwer en ervaart u

Nadere informatie

Welkom bij FORT ROYALE

Welkom bij FORT ROYALE Welkom bij FORT ROYALE Hét programma om sfeervol het oude jaar af te sluiten of het nieuwe in te luiden op het Forteiland in IJmuiden INTRODUCTIE Het mysterieuze en veelzijdige Forteiland IJmuiden dient

Nadere informatie

groeps- arrangementen

groeps- arrangementen Kom lekker eten en geniet van onze culinaire groeps- arrangementen HORECA INFORMATIE NEDERLAND ONVERGETELIJKE MOMENTEN VIER JE MET VRIENDEN EN FAMILIE Beste gasten, Wij zijn erop ingesteld om het iedereen

Nadere informatie