Handleiding integratie FietsDirectPlan op externe websites. Versie 1.1.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding integratie FietsDirectPlan op externe websites. Versie 1.1."

Transcriptie

1 Handleiding integratie FietsDirectPlan op externe websites Versie 1.1.

2 Inleiding FietsDirectPlan biedt u de mogelijkheid het FietsDirectPlan te vermelden op uw website. Afhankelijk van uw situatie bieden wij 3 verschillende mogelijkheden aan om het FietsDirectPlan te integreren in uw website.. Dit document helpt de eigenaar (of degene die beslist over de inhoud van de website) met het maken van een aantal keuzes m.b.t. de integratie van het FietsDirectPlan. Zodra deze keuzes duidelijk zijn, kan de programmeur aan de hand van ditzelfde document beginnen met de technische integratie van FietsDirectPlan. Keuzes m.b.t. de integratie van FietsDirectPlan U bepaalt zelf hoever u wilt gaan met de integratie van het FietsDirectPlan. Houdt er echter rekening mee dat de kans op meer omzet hoger zal zijn als u het FietsDirectPlan duidelijk vermeld op de website. Er zijn drie vormen van integratie afhankelijk van uw website en uw wensen: Optie 1) Website zonder webshop Optie 2) Website met webshop betaling in de winkel Optie 3) Website met webshop betaling op de site Uitleg optie 1) Website zonder webshop Eenvoudige integratie betekent dat u een tekst over het FietsDirectPlan, een logo en een link naar de FietsDirectPlan website op uw website plaatst. Werkzaamheden bij integratie optie 1: Als u kiest voor eenvoudige integratie is de kans groot dat u geen programmeur aan het werkt hoeft te zetten, maar dat degene die de inhoud van de website voor u aanpast, dit voor u kan uitvoeren. Een voorbeeld van integratie optie 1: Een voorbeeld van een website die gekozen heeft voor eenvoudige integratie is: Tekst/ afbeeldingen te gebruiken bij integratie optie 1: In bijlage 1 Teksten en afbeeldingen vindt u de informatie die u kunt gebruiken voor integratie op uw website.

3 Uitleg integratie optie 2) Integratie in webshop betaling in de winkel Als u een website heeft inclusief een webshop, maar de betaling altijd in de winkel wordt gedaan levert FietsDirectPlan u een oplossing op maat. FietsDirectPlann levert een I frame voorzien van alle informatie, welke voldoet aan alle wettelijke normen. Middels dit I frame kan de consument informatie krijgen, de instructie video bekijken en direct een FietsDirectPlan aanvragen. De klant krijgt vervolgens een FietsDirectPlan kaart thuisgestuurd, waarmee in de winkel kan worden afgerekend. A) Uitleg over integratie optie 2: Integratie optie 2 gaat er van uit dat u het FietsDirectPlan niet integreert in uw betaalproces. Het informeren over, en het aanvragen van het FietsDirectPlan is een los staand proces binnen uw website. Als u kiest voor integratie optie 2 kunt u ook een gedeelte van de werkzaamheden van optie 1 uitvoeren door bijvoorbeeld een tekst over het FietsDirectPlan en een link naar de website te plaatsen. Integratie van het FietsDirectPlan in uw webshop betekent dat u bij de prijzen van de producten op uw website een tekst/ of banner over FietsDirectPlan en de mogelijkheid tot betalen in termijnen plaatst. (zie voorbeeld) Raadzaam is om op de detailpagina van het product de volgende link op te nemen: Gespreid betalen mogelijk met FietsDirectPlan. Deze link verwijst door naar een I frame overlayer, waar de klant een berekening kan maken. Bij de link plaatst u ook verplicht het logo van Let op Geld Lenen kost Geld! (zie bijlage 1) Let op! Het niet vermelden van Let op Lenen kost Geld is strafbaar!

4 Door de link gespreid betalen met FietsDirectPlan aan te klikken opent zich dan de volgende pagina: Naast de link naar de overlayer levert FietsDirectPlan nog een ander I Frame, welke alle noodzakelijke informatie betreffende FietsDirectPlan bevat alsmede de mogelijkheid tot het maken van berekeningen en direct aanvragen. Het uitgebreide FietsDirectPlan I frame kunt u plaatsen onder het menu item gespreid betalen op uw eigen site. Tevens is het raadzaam in het geval er in de webshop wel bestellingen gedaan kunnen worden, maar niet kan worden betaald het I frame op te nemen in de bestelmodule. U kunt hiervoor bijvoorbeeld een knop plaatsen: gespreid betalen aanvragen of FietsDirectPlan aanvragen. De consument kan dan reeds bij zijn bestelling het FietsDirectPlan aanvragen, zodat hij bij aflevering in de winkel met zijn FietsDirectPlan kaart kan betalen.

5 B) Technische werkzaamheden bij integratie optie 2: Als u kiest voor integratie optie 2 zult u een programmeur in moeten schakelen, om per product een link met informatie te plaatsen. I frames bij integratie optie 2: Bij integratie optie 2 maakt u gebruik van de volgende i frames: 1) Overlayer I frame: ) I frame informatie & aanvraagformulier: URL variabelen aan aanvraagformulier: cref: Deze waarde staat vast: FDP. nprice: De prijs van het product (numeriek veld). VrijblPrice: Deze URL variabele toevoegen zorgt er voor dat uw klant de prijs ook nog aan kan passen. Als u dit weg laat staat de prijs vast in het aanvraagformulier. (bijv. 0&nWebShopID=UWWEBSHOPID&VrijblPrice#!cSubPage=step1 #!csubpage: (hoofdlettergevoelig!, met dit veld kunt u bepalen op welke stap de klant binnenkomt. step1: Informatie pagina step2: Voorwaarden pagina step3: Rekenmodule step4: Aanvraagformulier Aan zowel de pagina Aanvragen van het I frame als ook de overlayer pagina kan uw programmeur bij het aanroepen van de pagina (via de URL) de prijs van het product doorgeven. Hierdoor krijgt de klant zowel in de informatiepagina als in het aanvraagformulier direct de juiste gegevens en het maandbedrag te zien. De url variabelen: &nprice=1000 toevoegen aan de URL zorgt er voor dat het aanvraagformulier en de informatiepagina direct op 1000 euro staat. In bijlage 1: Teksten en afbeeldingen vindt u de informatie die u kunt gebruiken voor de integratie op uw website.

6 Uitleg integratie optie 3) Integratie in webshop betaling in de webshop Als u een website heeft inclusief een webshop en de betaling direct in de webshop wordt verricht door de consument dan levert FietsDirectPlan u een oplossing op maat. FietsDirectPlann levert een I frame voorzien van alle informatie, welke voldoet aan alle wettelijke normen. Middels dit I frame kan de consument informatie krijgen, de instructie video bekijken en direct een FietsDirectPlan aanvragen. Uw website geeft de order direct door aan FietsDirectPlan en als de aanvraag is goedgekeurd ontvangt u daarvan bericht, zodat u de producten kunt uitleveren. FietsDirectPlan betaalt op hetzelfde moment direct het orderbedrag uit aan de webshop. De klant krijgt tevens een FietsDirectPlan kaart thuisgestuurd, waarmee vervolg aankopen direct in de winkel of online kunnen worden afgerekend. Uitleg over integratie optie 3: Bij verregaande integratie voert u alle werkzaamheden van integratie optie 2 uit, maar integreert u het FietsDirectPlan ook in het volledige bestel en betaalproces op uw website. Dit houdt in dat het FietsDirectPlan, naast bijv. Ideal of creditcard één van de betaalmogelijkheden in uw webwinkel wordt. Hierin kennen wij twee mogelijkheden: Mogelijkheid 1) U maakt gebruik van een standaardpagina (i frame) van een paymentprovider. Mogelijkheid 2) U heeft zelf een pagina ontwikkelt waarin u de verschillende betaalmogelijkheden verwerkt heeft. Omdat u bij mogelijkheid 1 geen invloed heeft op de inhoud van de pagina van de paymentprovider dient u een stap/ pagina in uw betaalproces toe te voegen. In deze stap geeft u de klant twee opties: A) Wilt u betalen met Ideal, Creditcard etc. klik hier. deze optie leidt naar de huidige pagina van de paymentprovider. B) Wilt u gespreid betalen met FietsDirectPlan, klik hier. deze optie leidt naar een pagina met het I frame van FietsDirectPlan Bij mogelijkheid 2 bepaalt u zelf hoe u de FietsDirectPlan betaaloptie integreert in de webpagina. Het I frame van FietsDirectPlan dat wordt aangeroepen bij de betaalopties biedt de klant twee keuzes: voor bestaande klanten inloggen en direct betalen vanuit het bestaande FietsDirectPlan voor nieuwe klanten een FietsDirectPlan aanvragen

7 De eerste groep klanten heeft van ons inlogcodes gekregen. Met deze inlogcodes kunnen deze klanten inloggen op hun account en direct online, realtime op uw website een bestelling plaatsen en de betaling verrichten. De tweede groep klanten moet bij ons nog een aanvraag indienen en het acceptatieproces doorlopen. Bij deze klanten zijn wij niet in staat om direct online en realtime een akkoord op een betaling te geven. Het akkoord op dit soort bestellingen/ betalingen kan dagen of weken op zich laten wachten (de snelheid is afhankelijk van de snelheid waarmee de klant de stukken naar ons retour stuurt). Om met name deze bestellingen van deze tweede groep te volgen hebben wij een XML functie ontwikkelt waarmee u als webshop de status van de aanvraag/ betaling bij ons op kunt halen. Deze XML functie (GetOrderStatus) stelt u in staat om geautomatiseerd vanuit uw eigen backoffice uw klanten op basis van bepaalde FietsDirectPlan statuswijzigingen zelf e mails te versturen of andere processen automatisch in gang te zetten.

8 B) Technische werkzaamheden bij integratie optie 3: Als u kiest voor integratie optie 3 zult u een programmeur in moeten schakelen, om per product een link met informatie te plaatsen. Tevens dient de programmeur het FietsDirectPlan als betaaloptie toe te voegen in de webshop. I frames bij integratie optie 3 Bij integratie optie 3 maakt u gebruik van de volgende i frames: 1) Overlayer I frame: ) I frame informatie & aanvraagformulier: Zie voor info over dit I frame de beschrijving bij Gemiddelde integratie. 3) Aanvraagformulier na betaalkeuze Wallet in betaalproces van de webshop: bpage=step0 URL variabelen aan aanvraagformulier: cref: Deze waarde staat vast: FDP. uid: Dit uid krijgt u retour zodra u de Formpost functie AddCustomerWithOrderItem aangeroepen heeft. #!csubpage: (hoofdlettergevoelig!). Deze waarde staat hier vast: step0. step0 leidt naar een pagina waarop de klant de keuze krijgt XML/ formpost functies bij verregaande integratie Bij gemiddelde integratie maakt u gebruik van de volgende XML functies: 1) AddCustomerWithOrderItem (FormPost functie). 2) GetOrderStatus (XML functie). Zie bijlage 2: Uitleg XML / Formpost functie In bijlage 1: Teksten en afbeeldingen vindt u de informatie die u kunt gebruiken voor de integratie op uw website.

9 Bijlage 1) Teksten en afbeeldingen A) Logo van FietsDirectPlan: Het logo van het FietsDirectPlan kunt u hier downloaden: Wij verzoeken u het logo te laten linken naar B) Afbeelding Let op Lenen kost geld: De afbeelding voor Let op! Lenen kost geld kunt u hier downloaden: C) Tekst over FietsDirectPlan: FIETSDIRECTPLAN, MAAKT FIETSEN MOGELIJK! Met FietsDirectPlan kunt u uw nieuwe fiets en alle accessoires gespreid betalen. FietsDirectPlan is een flexibele betaaloplossing waarbij u zelf bepaalt in hoeveel termijnen u gespreid wilt betalen. Zo beslist u zelf wat u maandelijkse kosten zijn. Meer informatie over FietsDirectPlan AANVRAGEN Als u eenmaal een fiets van uw keuze heeft gevonden bij de fietsenwinkel kunt u op FietsDirectPlan zelf uw FietsDirectPlan aanvragen zonder verdere tussenkomst van de winkel. U kunt in alle rust een berekening maken om te komen tot een maandtermijn, waarmee u tevreden bent. Direct een berekening maken BETALEN Het betalen van uw nieuwe fiets doet u met uw persoonlijke FietsDirectPlan Card gewoon bij de fietsenwinkel. U krijgt hiervoor na goedkeuring van uw FietsDirectPlan aanvraag een op naam gestelde FietsDirectPlan Card thuisgestuurd samen met een PIN code. U betaalt met de kaart net als dat u gewend bent te betalen met uw PIN-pas. Na betaling met uw FietsDirectPlan Card rijdt u op uw nieuwe fiets de winkel uit. ALTIJD DIRECT TOEGANG TOT UW FIETSDIRECTPLAN U ontvangt bij uw FietsDirectPlan een inlognaam en wachtwoord voor de FietsDirectPlan website. Met deze inloggegevens kunt u inloggen op uw eigen FietsDirectPlan. U heeft hier inzage in uw bestedingslimiet, verrichte betalingen en uw te betalen maandtermijn. Wilt u uw maandtermijn verlagen of verhogen dan kunt u dat hier gemakkelijk zelf online aanpassen. Flexibiliteit staat voorop! De afbeelding voor Let op! Lenen kost geld kunt u hier downloaden: Deze afbeelding MOET altijd vermeld worden!

10 Bijlage 2) Uitleg XML/Formpost functies A) Uitleg Formpost functie AddCustomerWithOrderItem a. De basis url voor de functie AddCustomerWithOrderItem is Voorbeeldcode in Coldfusion: <cfhttp method="post" url=" throwonerror="yes"> <cfhttpparam name="uwebshopid" type="formfield" value="uwwebshopid"> <cfhttpparam name="ccommand" type="formfield" value="addcustomerwithorderitem"> <cfhttpparam name="cinitials" type="formfield" value="c.l."> <cfhttpparam name="cmiddlename" type="formfield" value="van"> <cfhttpparam name="clastname" type="formfield" value="moz"> <cfhttpparam name="cstreet" type="formfield" value="volmarijnstraat"> <cfhttpparam name="nhousenumber" type="formfield" value="87"> <cfhttpparam name="npostcodenumber" type="formfield" value="3021"> <cfhttpparam name="cpostcodeletters" type="formfield" value="xl"> <cfhttpparam name="cgender" type="formfield" value="man"> <cfhttpparam name="cphonenumber" type="formfield" value=" "> <cfhttpparam name="c address" type="formfield" <cfhttpparam name="cregistrationnumber" type="formfield" value="12 HHH 99"> <cfhttpparam name="cordernumber" type="formfield" value="uwuniekeordernummer"> <cfhttpparam name="norderamount" type="formfield" value="orderbedrag"> <cfhttpparam name="citemdescription" type="formfield" value="orderomschrijving"> <cfhttpparam name="nduration" type="formfield" value="48"> </cfhttp> Veldnaam Standaardwaar Omschrijving Verplicht Veldtype de uwebshopid N.v.t. Het webshopid dat u van ons Ja Guid ontvangen heeft ccommand AddCustomer Commando van formpostfunctie Ja String WithOrderItem cinitials N.v.t. Voorletters klant Ja String cmiddlename N.v.t. Evt. tussenvoegsels klant Nee String clastname N.v.t. Achternaam klant Ja String cstreet N.v.t. Straatnaam klant Ja String nhousenumber N.v.t. Huisnummer + evt. Ja String toevoeging npostcodenumber N.v.t. Cijfers postcode klant Ja Numeriek cpostcodeletters N.v.t. Letters postcode klant Ja String cgender Man of Vrouw Geslacht klant Ja String cphonenumber N.v.t. Telefoonnummer klant Ja Numeriek c address N.v.t. adres klant Ja adres cregistrationnum N.v.t. Evt. kenteken van een Nee String ber voertuig cordernumber N.v.t. Door uw systeem Ja String gegenereerd uniek ordernummer. norderamount N.v.t. Totaalbedrag van de order Ja Numeriek citemdescription N.v.t. Omschrijving van de order Ja String nduration N.v.t. Evt. door klant eerder gekozen looptijd. Nee Numeriek

11 B) Uitleg XML functie GetOrderStatus 29AF 4B5D B639 5BCFD52AA5C9&cCommand=GetOrderStatus&cOrderNumber=123456&cOutPutType=xml uwebshopid : Het WebshopID dat vermeldt staat in het begeleidende e mailbericht. ccommand: Dit veld staat vast: GetOrderStatus cordernumber: Dit is het unieke ordernummer dat u heeft doorgegeven bij AddCustomerWithOrderItem voor die betreffende order. &coutputtype: Dit veld staat vast: XML.

Handleiding voor de AEGON LevensloopCalculator. versie oktober 2007

Handleiding voor de AEGON LevensloopCalculator. versie oktober 2007 Handleiding voor de AEGON LevensloopCalculator versie oktober 2007 1. Inleiding In deze handleiding staat in vijf stappen vermeld hoe u uw eigen versie van de AEGON LevensloopCalculator toevoegt aan uw

Nadere informatie

Stappenplan online verkopen via QSAP

Stappenplan online verkopen via QSAP Stappenplan online verkopen via QSAP Inhoudsopgave 1 Online verkopen?... 2 1.1 "SELL VIRTUALLY ANYTHING"... 2 1.2 QSAP [kjoe sèp]... 2 1.3 Stappenplan... 2 2 Aanmaken webshop... 3 2.1 Kies gebruikersnaam...

Nadere informatie

Klarna. Handleiding Versie 2.0. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl

Klarna. Handleiding Versie 2.0. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl t Klarna Handleiding Versie 2.0 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. Aanmelden Klarna 6 2.1 Registratie 6 2.2 Zichtbaarheid Klarna

Nadere informatie

HULP TIJDENS HET BESTELLING

HULP TIJDENS HET BESTELLING HULP TIJDENS HET BESTELLING Korte Gebruiksaanwijzing voor het bestellen van een product, in slechts 4 Stappen Tot en met Stap 2, kunt u het bestel proces op elk gewenst moment onderbreken Terug naar de

Nadere informatie

1. Kiezen van een cursus... 3. 2. Inloggen... 5 1. Inloggen bestaand account... 5 2. Registreren nieuw account... 6 3. Accountgegevens opvragen...

1. Kiezen van een cursus... 3. 2. Inloggen... 5 1. Inloggen bestaand account... 5 2. Registreren nieuw account... 6 3. Accountgegevens opvragen... Webshop 1 Inhoudsopgave 1. Kiezen van een cursus... 3 2. Inloggen... 5 1. Inloggen bestaand account... 5 2. Registreren nieuw account... 6 3. Accountgegevens opvragen... 7 3. Besteloverzicht en kortingscoupon

Nadere informatie

Handleiding. YoctoShop, de webshop voor kleine ondernemers!

Handleiding. YoctoShop, de webshop voor kleine ondernemers! Handleiding YoctoShop, de webshop voor kleine ondernemers! Binnen 5 minuten start u uw eigen webshop op en kunt u voortaan uw producten met een direct koop knop of direct bestel knop aanbieden in uw eigen

Nadere informatie

PostNL Checkout SEOshop handleiding

PostNL Checkout SEOshop handleiding PostNL Checkout SEOshop handleiding PostNL Checkout SEOshop handleiding Datum Versie 26 februari 2013 V3.0 Inhoudsopgave 1 PostNL Checkout 3 1.1 PostNL Checkout en MijnPakket.nl 3 1.2 SEOShop en PostNL

Nadere informatie

DOCUMENTATIE donatiemodule koppeling

DOCUMENTATIE donatiemodule koppeling DOCUMENTATIE donatiemodule koppeling Stichting GeefGratis Documentatie koppeling GeefGratis donatiemodule v1.02 Pagina 1 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE... 2 Inleiding... 3 Versiebeheer... 3 1. POST service

Nadere informatie

Aanvragen Kassa Compleet Hoe werkt het?

Aanvragen Kassa Compleet Hoe werkt het? Aanvragen Kassa Compleet Hoe werkt het? Deze handleiding is geldig vanaf augustus 2016. De informatie uit deze handleiding kan wijzigen. Ga voor actuele informatie naar ing.nl/kassacompleet of neem contact

Nadere informatie

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 Handleiding website Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 In deze handleiding website wordt stapsgewijs uitgelegd hoe u als lid kunt inloggen op de website van Sociëteit De Witte alsmede

Nadere informatie

Handleiding Afterpay België

Handleiding Afterpay België Handleiding Afterpay België Handleiding Versie 1.1 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. Aan de slag 5 2.1 aanvragen van Afterpay 5

Nadere informatie

N Handleiding voor het winkelen in de Online Winkel van Pergamano

N Handleiding voor het winkelen in de Online Winkel van Pergamano N Handleiding voor het winkelen in de Online Winkel van Pergamano Inhoud: O Online Winkel stap 1: De Online Winkel van Pergamano p. 2 stap 2: Registreren bij het eerste bezoek p. 3 stap 3: Invullen registratieformulier

Nadere informatie

Als Wil ik Zodat Prioriteit Inventarisatie

Als Wil ik Zodat Prioriteit Inventarisatie Als Wil ik Zodat Prioriteit Inventarisatie Een product kunnen bekijken Ik genoeg info kan vinden over het product Overzicht pagina -Foto -Naam product -bijschrift -beschrijving -in winkelwagentje -verschillende

Nadere informatie

De online winkel is te bereiken via www.vbh24.nl en via een link op de site www.vbh-nl.com.

De online winkel is te bereiken via www.vbh24.nl en via een link op de site www.vbh-nl.com. Handleiding VB24 In deze handleiding staat de uitleg van alle functies van VBH24. Om deze handleiding voor u zo overzichtelijk mogelijk te maken vindt u hieronder een inhoudsopgave. Inloggen... 2 Navigatiemenu....

Nadere informatie

Gebruikershandleiding One Stop Webshop Voor Klarna Factuur en Klarna Account

Gebruikershandleiding One Stop Webshop Voor Klarna Factuur en Klarna Account Gebruikershandleiding One Stop Webshop Voor Klarna Factuur en Klarna Account One-Stop-Webshop Datum Versie Handleiding Klarna Factuur en Klarna Account januari 2011 1.2 Auteur Telefoonnummer One-Stop-Webshop

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal. Jaamo Jaamo - Handleiding ouderportaal - 0 -

Handleiding Ouderportaal. Jaamo Jaamo - Handleiding ouderportaal - 0 - Handleiding Ouderportaal Jaamo 02-2019 WWW.JAAMO.NL Jaamo - Handleiding ouderportaal - 0 - Inhoudsopgave Nr. Onderwerp Blz. - Introductie 2 1 Inloggen en gebruikersgegevens 3 2 Contracten tijdens het inschrijven

Nadere informatie

Handleiding Webshop Juni 2015

Handleiding Webshop Juni 2015 Handleiding Webshop Juni 2015 Inhoudsopgave Klant worden?... 2 Inloggen... 2 Mijn orders... 2 Algemene buttons webshop... 3 Toelichting homepage webshop... 3 Product zoeken... 5 Navigeren naar merk...

Nadere informatie

HANDLEIDING KFZ-BRIEF

HANDLEIDING KFZ-BRIEF HANDLEIDING KFZ-BRIEF IN 5 STAPPEN NAAR EEN DUITS KENTEKEN: STAP 1: VERKLAAR UW NL-KENTEKEN VOOR EXPORT STAP 2: SCAN HET KENTEKEN IN EN UPLOAD DEZE IN ONZE WEBSHOP STAP 3: ROND UW BESTELLING AF EN VOER

Nadere informatie

Hoe maak ik een ANWB-inlogaccount aan?

Hoe maak ik een ANWB-inlogaccount aan? Hoe maak ik een ANWB-inlogaccount aan? Voor een aantal onderwerpen op anwb.nl heeft u een inlogaccount nodig. Iedereen kan zo n account aanmaken. Hiervoor moet u zich eenmalig registeren. Daarna kunt u

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers

Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers Inhoud 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 6 3. De module HR Self Service... 7 4. De taakbalk aan de linkerzijde... 8 5. Het afhandelen van openstaande taken...

Nadere informatie

Instructie helpdesk. Computerproblemen?

Instructie helpdesk. Computerproblemen? Instructie helpdesk Computerproblemen? Hebt u computerproblemen? Hebt u hulp nodig bij het gebruik van de software op uw computer? Of hebt u wellicht een vraag voor de ICT mensen? Wij introduceren vanaf

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBSHOP PLUGIN WOOCOMMERCE VOORSTRAAT 2 3201 BB SPIJKENISSE THE NETHERLANDS SUPPORT

HANDLEIDING WEBSHOP PLUGIN WOOCOMMERCE VOORSTRAAT 2 3201 BB SPIJKENISSE THE NETHERLANDS SUPPORT HANDLEIDING WEBSHOP PLUGIN WOOCOMMERCE VOORSTRAAT 2 3201 BB SPIJKENISSE THE NETHERLANDS SUPPORT TEL +31 [0]88 886 66 66 MAIL SUPPORT@PAY.NL DATE 22 APRIL 2014 1 Een korte uitleg Uw webshop is pas compleet

Nadere informatie

Handleiding Paardekooper e-shop

Handleiding Paardekooper e-shop Handleiding Paardekooper e-shop Welkom in de e-shop van Paardekooper. Ervaar het gemak van online winkelen bij Paardekooper. U vindt ook hier de inspiratie, het assortiment en de service waar Paardekooper

Nadere informatie

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen Mijn.PvdA.nl Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen Versie 1.0 Amsterdam, mei 2011 Inhoudsopgave 1. Beginnen 5 1.1 Vooraf 5 1.2 Wat is Mijn.PvdA.nl? 5 1.3 Inloggen op Mijn.PvdA.nl 5

Nadere informatie

Docentenhandleiding De webshop

Docentenhandleiding De webshop Docentenhandleiding 2 De webshop Versie 1.1 Jutten Simulation 30-09-2013 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Account aanvragen... 4 Kiezen van een Bundel...4 Schoolaccount...5 Bevestiging aanvraag...5 3.

Nadere informatie

Networking4all Handleiding bestelprocedure en installeren SSL Certificaat April 2013

Networking4all Handleiding bestelprocedure en installeren SSL Certificaat April 2013 Networking4all Handleiding bestelprocedure en installeren SSL Certificaat April 2013 Inhoudsopgave 1 Introductie... 3 2 De bestelprocedure... 4 2.1 Product selecteren... 4 2.2 Certificate Signing Request

Nadere informatie

DOCUMENTATIE DONATIEMODULE KOPPELING

DOCUMENTATIE DONATIEMODULE KOPPELING DOCUMENTATIE DONATIEMODULE KOPPELING Stichting GeefGratis GeefSamen via Geef.nl Documentatie koppeling GeefGratis donatiemodule v1.06 Pagina 1 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE... 2 Inleiding... 3 Versiebeheer...

Nadere informatie

Handleiding: AfterPay België. Versie 1.0. Handleiding: AfterPay België pag. 1

Handleiding: AfterPay België. Versie 1.0. Handleiding: AfterPay België pag. 1 Handleiding: AfterPay België Versie 1.0 Handleiding: AfterPay België pag. 1 Handleiding: AfterPay België pag. 2 Inhoudsopgave Inleiding 4 Over AfterPay 4 De voordelen voor de consument 4 De voordelen voor

Nadere informatie

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 2.0 Datum : 14 april Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 12

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 2.0 Datum : 14 april Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 12 Handleiding Portero voor organisatiebeheerders Versie : 2.0 Datum : 14 april 2018 Portero Beheerdershandleiding v 2.0 14-04-2018 Pagina 1 van 12 Colofon Documenteigenaar : Centrum indicatiestelling zorg

Nadere informatie

Handleiding installatie ORV-Online

Handleiding installatie ORV-Online Handleiding installatie ORV-Online In deze handleiding leest u hoe u ORV-Online installeert op uw website. Inhoud Stap 1 Inloggen op Scildon Online Verzekeren Stap 2 Persoonlijke instellingen Stap 3 Instelling

Nadere informatie

AfterPay. Handleiding Versie

AfterPay. Handleiding Versie AfterPay Handleiding Versie 2.1 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. Aanmelden AfterPay 5 3. Instellingen CCV Shop 6 4. Ordermanagement

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Inhoudstafel I. Aanmelden op de portal site van Sanoma Media... 3 II. CertiONE Bizmail in één oogopslag... 4 III. Controleren/wijzigen gebruikersgegevens... 5 IV. Aanmaken e-factuur

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013

Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013 Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013 Inhoudstafel Inleiding 3 1. Aanmelden op westdecor.be 4 2. Uw webwinkel personaliseren 6 2.1 Uw wachtwoord instellen 6 2.2 Uw logo instellen 7 2.3 Uw verkoopprijzen

Nadere informatie

Step By Step Instructions

Step By Step Instructions Step By Step Instructions Verdien 30 per verwerkte e-mail. Direct uitbetaald. Gegarandeerd! E-mails verwerken en geld verdienen. Stap voor stap instructies. Volg de instructies op om snel van start te

Nadere informatie

Econosto Webshop 2011 Documentatie

Econosto Webshop 2011 Documentatie Econosto Webshop 2011 Documentatie Econosto Webshop 1.Loginproces 1.1 Verstrekking Inlogcodes 1.1 Nieuwe gebruikers en bevoegdheden 1.2 Gebruikersinstellingen (bevoegdheden) 1.3 Inloggen 2. Bestelproces

Nadere informatie

NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP

NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP 0 INHOUD 1. Snel bestellen 2 2. Mijn Account 3 3. Product zoeken 5 4. Productinformatie quickview 6 5. Productinformatie uitgebreid 8 6. Winkelkar bestelling plaatsen

Nadere informatie

Securing. World. G4S Cash portal

Securing. World. G4S Cash portal Securing Your World G4S Cash portal Handleiding G4S Cash Portal Via het G4S Cash Portal kunt u zelf online al uw contante geldzaken regelen. Dit kan op elk moment van de dag. U kunt o.a. transporten inplannen

Nadere informatie

Aanvragen Postcode ideal

Aanvragen Postcode ideal Aanvragen Postcode ideal Om gebruik te kunnen maken van Postcode ideal dient u eerst een account aan te maken. Dit kunt u doen door in uw webshop via Webshop > Betaalmethodes > Postcode op de knop Maak

Nadere informatie

Handleiding Webshop. Algemene handleiding

Handleiding Webshop. Algemene handleiding Handleiding Webshop Algemene handleiding Inhoudsopgave 1. Inloggen op de Bunzl Retail & Industry webshop 2. Uw wachtwoord wijzigen of vergeten 3. Bestellen via webshop 4. Bunzl Retail & Industry catalogus

Nadere informatie

Uitleg werking webshop

Uitleg werking webshop Uitleg werking webshop Par. 1 (eventueel) Inloggen (alleen bedrijven) en menustructuur. Inloggen: Geef hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in, klik vervolgens op Log in>> (Hebt u nog geen inlogcode klik

Nadere informatie

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de secretarissen en ledenadministrateurs om eigen gegevens aan te passen en ledenadministratie te raadplegen

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de secretarissen en ledenadministrateurs om eigen gegevens aan te passen en ledenadministratie te raadplegen Mijn.PvdA.nl Handleiding voor de secretarissen en ledenadministrateurs om eigen gegevens aan te passen en ledenadministratie te raadplegen Versie 1.0 Amsterdam, mei 2011 Inhoudsopgave 1. Beginnen 5 1.1

Nadere informatie

Handleiding Speciaal voor vraagouders

Handleiding Speciaal voor vraagouders Handleiding Speciaal voor vraagouders Let op: Zie je dit balkje in deze handleiding? Dan hebben wij een tip voor je. Ohw. Wachtwoord kwijt of vergeten? Dan kun je deze resetten door in het inlogscherm

Nadere informatie

Handleiding voor accountants

Handleiding voor accountants Handleiding voor accountants Deze handleiding is bedoeld voor accountants met een account op e-boekhouden.nl. Er zijn aparte handleidingen beschikbaar voor: Boekhouden Factureren Ledenadministratie Beheer

Nadere informatie

Inhoudsopgave handleiding CMS

Inhoudsopgave handleiding CMS Inhoudsopgave handleiding CMS INTRODUCTIE STICHTING GEEFGRATIS EN GEEF.NL... 2 HOE BEHEER IK ONZE GOEDE DOEL GEGEVENS?... 3 WAT IS EEN CMS?... 3 HOE LOG IK (BINNEN HET CMS) OP WWW.GEEF.NL IN?... 3 IK BEN

Nadere informatie

Instructie voor het accepteren van PayPal betalingen

Instructie voor het accepteren van PayPal betalingen Instructie voor het accepteren van PayPal betalingen Inleiding Om betalingen via PayPal in uw webshop te ontvangen dient u een zakelijk PayPal account te openen. Middels een zakelijk account kunnen namelijk

Nadere informatie

Handleiding activeren van Google Analytics-account

Handleiding activeren van Google Analytics-account Handleiding activeren Analytics Blz. 1/6 Handleiding activeren van Google Analytics-account Als u wilt weten wat er precies op uw website gebeurd, of als u het effect van uw website wilt vergroten, kunt

Nadere informatie

Online zelfregistratie

Online zelfregistratie Online zelfregistratie Het nieuwe zelfregistratieproces maakt het voor u als aspirant ABO nog eenvoudiger om u te registreren en een eigen business te gaan bouwen. U kunt zelf uw registratie starten op

Nadere informatie

transparant & vertrouwd

transparant & vertrouwd Connect transparant & vertrouwd Connect is het meest gebruikelijke online betaalsysteem voor webwinkels. Met Connect kunnen uw klanten afrekenen in een vertrouwde betaalomgeving. Connect biedt een geheel

Nadere informatie

Snel van start met Twitter?

Snel van start met Twitter? Handleiding Snel van start met Twitter? Tweet, retweet en hashtag?!? Welkom op Twitter, waar nieuws uit niet meer dan 140 tekens bestaat. Volg de stap voor stap uitleg over hoe je deelt en volgt op dit

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Uploaden/wijzigen van meerdere kaarthouders tegelijk

Uploaden/wijzigen van meerdere kaarthouders tegelijk Uploaden/wijzigen van meerdere kaarthouders tegelijk Waarom uploaden? Het uploaden van kaarthouders is een optie die u kunt gebruiken wanneer u meerdere kaarthouders onder één afdeling snel wilt toevoegen

Nadere informatie

INFORMATIEF. Handleiding Persoonlijke klantensite. www.hekkertautogroep.nl. info@hekkertautogroep.nl

INFORMATIEF. Handleiding Persoonlijke klantensite. www.hekkertautogroep.nl. info@hekkertautogroep.nl Als klant van Hekkert Autogroep heeft u via uw persoonlijke klantensite te allen tijde toegang tot uw klant en autogegevens. U kunt uw gegevens hier bekijken door met uw aanmeldgegevens in te loggen op

Nadere informatie

portal gebruikershandleiding

portal gebruikershandleiding portal gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. Aan de slag Wat is de net10 portal? Aanmelden als net10 partner Inloggen Startpagina Mijn account Mijn account Een krediet account aanvragen Mijn account Gebruikersbeheer

Nadere informatie

HRIS Hallmark Retail Internet Services

HRIS Hallmark Retail Internet Services HRIS Hallmark Retail Internet Services Handleiding voor retailer Hallmark Retail Internet Services Re- ordering handleiding (versie - September 2012) Disclaimer Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd

Nadere informatie

#Stap 1 Uw account activeren en inloggen

#Stap 1 Uw account activeren en inloggen Inhoud #Stap 1 Uw account activeren en inloggen... 2 #Stap 2 Een test dossier aanmaken... 3 #Stap 3 Uw overzichtspagina... 3 #Stap 4 Het Dashboard... 4 #Optie 1 Bekijken... 4 #Optie 2 Wijzigen... 5 #Optie

Nadere informatie

Handleiding online orders

Handleiding online orders Handleiding online orders Versie 2.0 11-09-2011 Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1 Gebruikersnaam...3 1.2 Wachtwoord...3 1.3 Ik heb nog geen account...3 1.4 Inloggegevens vergeten...4 1.5 Openingstijden online...4

Nadere informatie

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.3 Datum : juni Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 11

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.3 Datum : juni Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 11 Handleiding Portero voor organisatiebeheerders Versie : 1.3 Datum : juni 2017 Portero Beheerdershandleiding v 1.3 26-06-2017 Pagina 1 van 11 Colofon Documenteigenaar : Centrum indicatiestelling zorg (CIZ)

Nadere informatie

KLANTEN HANDLEIDING GEBRUIK WEBWINKEL MARTENS KUNSTSTOFFEN BV

KLANTEN HANDLEIDING GEBRUIK WEBWINKEL MARTENS KUNSTSTOFFEN BV KLANTEN HANDLEIDING GEBRUIK WEBWINKEL MARTENS KUNSTSTOFFEN BV Welkom op de nieuwe webwinkel van Martens kunststoffen bv. Deze biedt u de mogelijkheid om bestellingen te plaatsen op het moment dat het u

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014 Handleiding Opslag Online voor Windows Phone 8 Versie augustus 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Downloaden van KPN Opslag Online QR Code 4 2.2 Downloaden van KPN

Nadere informatie

e-boekhouden.nl Handleiding voor accountants

e-boekhouden.nl Handleiding voor accountants e-boekhouden.nl Handleiding voor accountants Deze handleiding is bedoeld voor accountants met een abonnement op e-boekhouden.nl. Er zijn aparte handleidingen beschikbaar voor: Boekhouden Factureren Ledenadministratie

Nadere informatie

MultiSafepay Payment plugin voor VirtueMart Copyright (C) 2011 multisafepay.com INLEIDING

MultiSafepay Payment plugin voor VirtueMart  Copyright (C) 2011 multisafepay.com INLEIDING MultiSafepay Payment plugin voor VirtueMart http://www.multisafepay.com Copyright (C) 2011 multisafepay.com INLEIDING Bedankt voor het downloaden van de MultiSafepay VirtueMart 2.0 plugin. In deze handleiding

Nadere informatie

Handleiding voor ondernemers

Handleiding voor ondernemers Handleiding voor ondernemers De directe invoer van content in de database van visitbrabant.nl Pagina 1 van 13 Inhoud Aanmaken of bewerken van een locatie...3 Details...3 Adresgegevens...4 Contactgegevens...4

Nadere informatie

GEBRUIKERS HANDLEIDING

GEBRUIKERS HANDLEIDING WALLEBROEK IDENTITY Versie 1.1 GEBRUIKERS HANDLEIDING WEBSHOP EMAILLE HUISNUMMERS EN NAAMPLATEN INHOUD: 1. Startscherm 3 2. Beginscherm WEBSHOP IDENTITY: STAP 1 5 3. Bestelproces Maatwerk emaille bordjes:

Nadere informatie

www.carlocksystems.com Voor toegang tot het beveiligde gedeelte voert u uw gebruikersgegevens in:

www.carlocksystems.com Voor toegang tot het beveiligde gedeelte voert u uw gebruikersgegevens in: Handleiding Car Lock Systems In deze handleiding vindt u een overzicht van al onze activiteiten en tevens uitgebreide instructies over alle webfaciliteiten die u aantreft op onze beschermde intranet site:

Nadere informatie

Scovr discover English

Scovr discover English Scovr discover English v. 2.1 Augustus 2012 Inhoudsopgave Snel aan de slag met Scovr... 3 Ondersteuning, FAQ s en contact... 3 Inloggen... 4 Welkomstscherm... 5 Docenten... 5 Leerling... 5 Starten met

Nadere informatie

Handleiding Mijn Yellowbrick. versie 1.0 augustus 2013. Voordelig bricken, makkelijk parkeren

Handleiding Mijn Yellowbrick. versie 1.0 augustus 2013. Voordelig bricken, makkelijk parkeren Handleiding Mijn Yellowbrick. versie 1.0 augustus 2013 1 Voordelig bricken, makkelijk parkeren Inhoudsopgave Het gebruik van mijn yellowbrick 3 inloggen op mijn yellowbrick 3 het hoofdscherm 4 mijn gegevens

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden JMS Merkkleding Outlet

Algemene Voorwaarden JMS Merkkleding Outlet Algemene Voorwaarden JMS Merkkleding Outlet 1. JMS Merkkleding Outlet.nl 2. Producten en prijzen 3. Betaalmogelijkheden 4. Levering 5. Garantie, Ruilen en Herroepen 6. Retourzendingen 1. JMS Merkkleding

Nadere informatie

MWW orders feed. Algemene orders feed in XML format

MWW orders feed. Algemene orders feed in XML format MWW orders feed Algemene orders feed in XML format Inhoudsopgave Algemeen... 3 Sleutel... 3 Versie... 3 URL... 3 Output... 3 Vragen?... 3 Changelog... 3 Veld definities... 4 Algemene informatie... 4 Orders...

Nadere informatie

Handleiding Reseller Controle Paneel

Handleiding Reseller Controle Paneel Handleiding Reseller Controle Paneel Inloggen Om in te loggen in het Controle Paneel kunt u de gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken welke u van ons heeft ontvangen. Nieuw is dat u ook met uw social media

Nadere informatie

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 2.1 Datum : 9 juni Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 13

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 2.1 Datum : 9 juni Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 13 Handleiding Portero voor organisatiebeheerders Versie : 2.1 Datum : 9 juni 2018 Portero Beheerdershandleiding v 2.1 09-06-2018 Pagina 1 van 13 Colofon Documenteigenaar : Centrum indicatiestelling zorg

Nadere informatie

MWW orders feed. Algemene orders feed in XML format

MWW orders feed. Algemene orders feed in XML format MWW orders feed Algemene orders feed in XML format Inhoudsopgave Algemeen... 3 Sleutel... 3 Versie... 3 URL... 3 Output... 3 Vragen?... 3 Changelog... 3 Veld definities... 4 Algemene informatie... 4 Orders...

Nadere informatie

Voorkom fraude. Versie: 2.2 Jaar: 2012 Auteur: Buckaroo Online Payment Services

Voorkom fraude. Versie: 2.2 Jaar: 2012 Auteur: Buckaroo Online Payment Services Voorkom fraude Versie: 2.2 Jaar: 2012 Auteur: Buckaroo Online Payment Services 1. Niet goed beveiligde webwinkels Inleiding In de praktijk komt het regelmatig voor dat webwinkels kwetsbaar zijn voor fraude.

Nadere informatie

Handleiding dashboard. 3WA SaaS platform

Handleiding dashboard. 3WA SaaS platform Handleiding dashboard 3WA SaaS platform 151021 versie 1.0.2 Inhoud Inloggen... 3 Menu... 4 Algemeen... 5 Beginscherm... 5 Toevoegen widget aan dashboard... 5 Overige functionaliteiten bij widgets... 8

Nadere informatie

Handleiding Website beheersysteem

Handleiding Website beheersysteem Handleiding Website beheersysteem Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 2. Inloggen...4 3. De startpagina...5 3.1. Startpagina menu...5 3.2. Bovenbalk...6 4. Menu en Pagina's...7 4.1. Een nieuwe pagina toevoegen...8

Nadere informatie

Handleiding voor ondernemers. De directe invoer van content in de database van visitbrabant.com

Handleiding voor ondernemers. De directe invoer van content in de database van visitbrabant.com Handleiding voor ondernemers De directe invoer van content in de database van visitbrabant.com Inhoud Aanmaken of bewerken van een locatie... 2 Content... 3 Contactgegevens... 4 Call-to-action... 4 Kalender...

Nadere informatie

Order 2 Suppliers. Handleiding voor uw Lightspeed ecom webshop

Order 2 Suppliers. Handleiding voor uw Lightspeed ecom webshop Order 2 Suppliers Handleiding voor uw Lightspeed ecom webshop Dyvelopment ontwikkelt prachtige websites, webshops en maatwerkoplossingen. We zorgen dat u online door uw doelgroep wordt gevonden. 2 Inleiding

Nadere informatie

Handleiding Z login EH Beheer Module

Handleiding Z login EH Beheer Module Handleiding Z login EH Beheer Module Bedrijf: ZET solutions Datum: 16 januari 2013 Versie: 0.2 Inhoudsopgave Inleiding... - 2-1 Z login EH Beheer Module... - 3-1.1 Inloggen... - 3-1.2. Home... - 5-1.3

Nadere informatie

Handleiding internet betalingen.

Handleiding internet betalingen. Onderstaand een beknopte uitleg, stap voor stap, hoe u kunt bestellen en betalen via de website www.creamies.nl U ontvangt na iedere bestelling altijd een bevestiging en een betaalbewijs voor uw eigen

Nadere informatie

Handleiding voor cliënt: Aan de slag met CarenZorgt als u een account heeft

Handleiding voor cliënt: Aan de slag met CarenZorgt als u een account heeft Handleiding voor cliënt: Aan de slag met CarenZorgt als u een account heeft INLEIDING U heeft inmiddels een account aan gemaakt in CarenZorgt om uw persoonlijk cliëntdossier online in te kunnen zien. In

Nadere informatie

Eenvoudig en snel bestellen

Eenvoudig en snel bestellen Eenvoudig en snel bestellen Handleiding webshop Inhoud 1. Inloggen blz. 3 1. Menu overzicht blz. 4 2. Bestellen blz. 6 1. Navigeren door categorieën blz. 6 2. Zoekbalk blz. 7 3. Bestellen op SKU blz. 8

Nadere informatie

Yellowbrick handleiding Mijn Yellowbrick

Yellowbrick handleiding Mijn Yellowbrick Yellowbrick handleiding Mijn Yellowbrick Handleiding Mijn Yellowbrick november 2010 1 Het gebruik van uw persoonlijke pagina Mijn Yellowbrick Als klant van Yellowbrick heeft u toegang tot uw account via

Nadere informatie

Start de applicatie op om naar het inlogscherm te gaan. Onthoudt mijn gegevens

Start de applicatie op om naar het inlogscherm te gaan. Onthoudt mijn gegevens iphone app - Users Users - iphone App Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie 5.1 of hoger en is uitgevoerd

Nadere informatie

Applicatie parkeerabonnement

Applicatie parkeerabonnement Instructie applicatie parkeerabonnement Dit is een verkorte handleiding om een aanvraag parkeerabonnement te creëren, te verlengen, te wijzigen en weer te geven. De volgende onderdelen zijn in deze handleiding

Nadere informatie

BUS HANDELMIJ STERK IN A-MERKEN HANDLEIDING WEBSHOP WWW.BUS.NL UW PARTNER IN TECHNIEK

BUS HANDELMIJ STERK IN A-MERKEN HANDLEIDING WEBSHOP WWW.BUS.NL UW PARTNER IN TECHNIEK BUS HANDELMIJ STERK IN A-MERKEN HANDLEIDING WEBSHOP UW PARTNER IN TECHNIEK Handleiding Webshop : inloggen 1 2 Als u naar de webshop gaat van Bus Handelmij krijgt u het scherm zoals hier boven is afgebeeld.

Nadere informatie

Alle senioren. kbo-tablet informatiefolder

Alle senioren. kbo-tablet informatiefolder Alle senioren aan de tablet! kbo-tablet informatiefolder 1 Iedereen aan de tablet! Het zoemt al langer rond de KBO-tablet. Niet zomaar een tablet, maar een handig hulpmiddel bij zorg op afstand en het

Nadere informatie

IMAP-handleiding Bookinto

IMAP-handleiding Bookinto IMAP-handleiding Bookinto Olivier Nuyts 2Ti6 Ewout Spitaels 2Ti6 Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bachelor Toegepaste Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Overzicht Inleiding Bookinto

Nadere informatie

Evaluatie adviesgesprek

Evaluatie adviesgesprek Evaluatie adviesgesprek Het verkrijgen van de uitnodigingen. Opzet De enquêtes worden uitgevoerd m.b.v. de online mogelijkheden op tevreden.nl. Elke apotheek heeft hier zijn eigen account en kan ook zelf

Nadere informatie

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.4 Datum : juli Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 12

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.4 Datum : juli Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 12 Handleiding Portero voor organisatiebeheerders Versie : 1.4 Datum : juli 2017 Portero Beheerdershandleiding v 1.4 15-07-2017 Pagina 1 van 12 Colofon Documenteigenaar : Centrum indicatiestelling zorg (CIZ)

Nadere informatie

Stappenplan Hoe schrijf ik me in voor een opleiding aan de HAN?

Stappenplan Hoe schrijf ik me in voor een opleiding aan de HAN? Stappenplan Hoe schrijf ik me in voor een opleiding aan de HAN? Wil je je aanmelden voor een opleiding bij de HAN? Meld je dan aan via Studielink. Studielink is de online inschrijfapplicatie voor het Nederlandse

Nadere informatie

Handleiding Lucky Light App

Handleiding Lucky Light App Handleiding Lucky Light App 26-2-2016 Lucky Light B.V. Beste Lucky Light Klant, Hartelijk bedankt voor het downloaden en installeren van de Lucky Light App. Met de Lucky Light App heeft u altijd en overal

Nadere informatie

Gratis bij uw abonnement

Gratis bij uw abonnement Registreren (stap 2 van 2) HOME Terug naar stap 1 Registreren (s nt me ne In enkele stappen Nog meer nieuws gratis bij uw abon Bent u krantabonnee? * Ja, ik ben krantabonnee Nee, ik ben geen krantabonnee

Nadere informatie

Mamut Business Software. Introductie. Mamut Enterprise Docdata

Mamut Business Software. Introductie. Mamut Enterprise Docdata Mamut Business Software Introductie Mamut Enterprise Docdata Introductie in uitbreiding van Mamut Enterprise System Mamut Enterprise Docdata Versie: 12 Inhoud BETALINGSSERVICE VOOR BETALING IN DE WEBSHOP...

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

Hoofdstuk. Registreren, activeren en inloggen. Handleiding Marsival.be. Beschrijving van de gebruiksprocessen op Marsival.be.

Hoofdstuk. Registreren, activeren en inloggen. Handleiding Marsival.be. Beschrijving van de gebruiksprocessen op Marsival.be. Marsival bvba Handleiding Marsival.be Beschrijving van de gebruiksprocessen op Marsival.be Hoofdstuk 1 Registreren, activeren en inloggen In dit document staan alle processen beschreven die een gebruiker

Nadere informatie

Exact Online. Handleiding Versie 2.0. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl

Exact Online. Handleiding Versie 2.0. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl Exact Online Handleiding Versie 2.0 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. Artikel toevoegen 5 3. Instellingen CCV Shop 6 4. Orders verzenden

Nadere informatie

HANDLEIDING BERIJDERS DRIVERS DASHBOARD MULTI TANKCARD

HANDLEIDING BERIJDERS DRIVERS DASHBOARD MULTI TANKCARD HANDLEIDING BERIJDERS DRIVERS DASHBOARD MULTI TANKCARD Auteur: Terberg Leasing B.V. Datum: november 2014 Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Persoonlijke account aanmaken... 3 3. Declaraties indienen... 7 4. Raadplegen

Nadere informatie

Watze Hilariusweg AA Haarlem Telefoon Geachte relatie,

Watze Hilariusweg AA Haarlem Telefoon Geachte relatie, Geachte relatie, Hartelijk dank voor het gebruik maken van de nieuwe webshop van Bals Nederland B.V.. We zetten hiermee een flinke stap voorwaarts en u heeft besloten met ons mee te doen. In dit document

Nadere informatie