Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 20 maart Beste ouders,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Marinfo. Informatieblad. www.mariabasisschool-nop.nl. Vrijdag, 20 maart 2015. Beste ouders,"

Transcriptie

1 Marinfo Informatieblad Vrijdag, 20 maart 2015 Beste ouders, Gefeliciteerd Marel Mulders uit groep 4 is 21 maart jarig! Marel wordt dan 7 jaar. Sam de Boer uit groep 7 is op 24 maart jarig! Sam wordt dan 11 jaar. Gefeliciteerd allebei en een fijne dag. Aves Zoals u allen weet is 2015 het lustrumjaar van Aves. In het kader hiervan hebben de kinderen van groep 3 t/m 8 al voor de kerstvakantie een voorstelling in Emmeloord bezocht. De kinderen van groep 1 en 2 hebben nog een feestje in het vooruitzicht in verband met dit lustrum. Zij bezoeken op maandag 13 april het Muzisch Centrum in Emmeloord om de voorstelling Cirque Magnifique te bekijken. In bijgaande uitnodiging leest u hier alles over. Gezinsviering 29 maart 2015 Palmpasen, wat gaat de tijd toch hard. Zondag 29 maart is het weer tijd voor Palmpasen en dat betekent dat het ook tijd is voor de Palmpasen viering. Die begint om 10:00 uur. De week voor de gezinsviering gaan de kinderen de Palmpasen stokken versieren op school. Dus wilt u er weer voor zorgen dat de kinderen hun Palmpasen stok mee naar school nemen. Graag voor woensdag 24 maart. De kinderen krijgen de versierde stokken mee naar huis. Als u naar de kerk komt, kunnen jullie de stokken weer meenemen naar de kerk. De kinderen die een Palmpasenstok hebben worden in het begin van de kerkdienst naar voren gevraagd, zodat de stokken voorin de kerk kunnen worden gezegend door de pastor. Er is ook oppas voor de allerkleinste kinderen geregeld. Het opgeven voor de oppas kan via Gretha de Roos We zijn in de kerk en bij de kerk horen ook speciale regels. In de kerk gedraag je je nu eenmaal anders dan op straat of op school. Zo is de kerk bedoeld om goed en rustig na te denken. Praten en kletsen met de mensen die om je heen zit, hoort daar niet bij. Ook naar de WC gaan is niet gepast tijdens de kerkdienst. Meezingen wordt natuurlijk wel enorm gewaardeerd. Dus doe dat graag. Tijdens deze viering worden ook de kinderen uit groep vier voorgesteld die hun eerste communie gaan doen.

2 Palmpasenstok In de week van 23 t/m 27 maart, zullen er op school weer Palmpasen stokken gemaakt worden. De leerkrachten van alle groepen zouden het heel fijn vinden om hierbij extra hulp te krijgen van ouders. Heeft u daar zin en tijd voor, wilt u zich dan opgeven bij de leerkracht van uw zoon of dochter? We hopen op voldoende hulp, zodat we in de dienst van 29 maart allemaal een prachtige Palmpasen stok hebben Palmpasenstok Op school gaan we dus met de kinderen in de week van 23 maart een Palmpasen stok maken voor de Palmpasen viering. Het kruis van de Palmpasen stok moet thuis zelf worden gemaakt. Het liefst van hout i.v.m. bevestigen van de gemaakte ketting d.m.v. punaises. Het kruis moet niet te groot zijn, omdat het kruis door de kinderen zelf moet worden gedragen. In ieder geval niet groter dan 60 cm hoog en 35 cm breed. Op de staander van het kruis graag een grote spijker slaan (tot halverwege) waarop het paasbrood geprikt kan worden. Zie bijbehorend plaatje. Het zou fijn zijn als iedereen zijn stok voor 24 maart, voorzien van naam heeft meegenomen naar school. Mochten er kinderen zijn, die bepaalde snoepjes/chocolade of iets dergelijks niet mogen hebben, laat dit dan even voor de zekerheid weten. De betekenis van de Palmpasen stok: Het houten kruis wijst naar het kruis waartoe Jezus werd veroordeeld. De haan (van brood) doet ons denken aan de haan, die kraaide toen Petrus drie keer gezegd had, dat hij Jezus niet kende. De buxustakjes herinneren ons aan de olijftakken, waarmee de mensen Jezus juichend onthaalden. Bovendien blijft de buxus altijd groen, dit is een verwijzing naar leven dat sterker is dan de dood. Een draad met daaraan twaalf pinda s roept het verhaal in herinnering, hoe de 11 leerlingen in slaap vielen, juist toen Jezus het moeilijk had. Een leerling liet zijn Heer door verraad in de steek. De 30 rozijnen verwijzen naar het geld dat Judas kreeg voor het verraad, dertig zilverlingen. De nog wat zuur smakende sinaasappel verbeeldt de spons met azijn, waarmee Jezus te drinken kreeg aan het kruis. Tuinwerkzaamheden Al een hele tijd geleden werd er een oproep gedaan voor de verschillende tuinwerkzaamheden. Na een drukke periode zijn de werkzaamheden weer opgepakt. De actieve ouders willen we heel erg bedanken voor hun harde werk. Dankzij deze werkzaamheden kunnen we binnenkort de rest van de educatieve tuin aanleggen. Dit zal in samenwerking met Landschapsbeheer Flevoland tot stand komen. Voor verdere werkzaamheden zijn er nog bij de verschillende groepen ouders nodig. Te zijner tijd zal hier meer over worden gemeld. Wordt vervolgd.

3 Parkeren Op het terrein en de inritten van de familie de Jong worden regelmatig auto s geparkeerd. Dit is buitengewoon hinderlijk voor het bedrijf en de familie; met klem vragen wij u om hier rekening mee te houden! Zij kunnen regelmatig om bedrijfs- of privéredenen niet weg. Wilt u a.u.b. parkeren op de daarvoor bestemde parkeermogelijkheden? Scholierenatletiek Zaterdag 11 april van uur tot uur is er weer een atletiekmiddag bij AVNOP. De onderdelen van deze middag zijn: sprint, balwerpen, verspringen en 600 m hardlopen. Kinderen die mee willen doen kunnen zich aanmelden bij de juf of meester. De kosten van deze middag zijn 2.50 per kind. Aanmelden kan tot 3 april. Ook zijn we op zoek naar ouders die deze middag bij een onderdeel wil helpen. U kunt zich op school opgeven. Groep 1 en 2 Gezondheid blijft een prachtig iets, daarom verlengen wij ons project met nog een week. We gaan dan vooral over de tandarts leren en werken. Het ziekenhuis wordt een beetje verbouwd en een tandarts praktijk gerealiseerd. Deze week hebben we leren meten: Hoe lang ben ik en hoe lang moet een bed voor mij, of voor de beer, of voor een getekend persoon zijn. We hebben een hoestdrank gemaakt, die uitstekend helpt bij allerlei klachten. We hebben ook iets geleerd over hoe we er van binnen uitzien en groep 2 heeft daar een zogenaamde röntgenfoto van gemaakt. We hebben bij de poppenkast gezien, dat je je ook kunt aanstellen en doen alsof je ziek bent. Groep 2 heeft op de dinsdagmiddag geleerd hoe een eenvoudige plattegrond werkt. We hebben deze ook gebruikt bij een speurtocht. Eerst heeft de een helft van de kinderen de tocht uitgezet en de andere helft mocht zoeken. Vorige week was het andersom. Leuk is dat deze week, zowel juf Leonie, als juf Tineke stage hebben gelopen in onze klas en dat ze er ook volgende week weer bij zijn. Heel gezellig en er is meer tijd voor extra lessen. Aanstaande woensdag gaan we met de kleuters al een Palmpasen stok maken. De stok mag voorzien van naam mee naar school. Deze gaat vrijdag versierd mee naar huis en wordt zondag weer meegenomen naar de kerk. Verder merken dat er veel afspraken worden door gegeven. Heel fijn, maar er is nu een schriftje, zodat jullie het zelf kunnen noteren en hoeven wij het niet meer te vergeten. Dit schriftje ligt op de thematafel, alvast bedankt.

4 Groep 3 Deze week was een beetje een vreemde week voor groep 3. Beide juffen vielen uit en de kinderen kregen te maken met verschillende invaljuffen. Gelukkig is alles goed verlopen en we hopen er volgende week weer een normale week van te maken. Blok 8 van rekenen is afgerond met een toets. De toets is goed gemaakt door iedereen. Heel knap! Met veilig leren lezen hebben we samengestelde woorden geoefend. Bijv. Lees en boek is leesboek. Binnenkort hebben we een washandje nodig om mee te knutselen. Het liefst een effen kleur. Mocht iemand er een paar extra over hebben, dan kunnen we die goed gebruiken. Graag volgende week meenemen. Djoey was aan de beurt met de voorleeskring. Dit heeft hij goed gedaan. Volgende week is Levi aan de beurt. Groep 4 en 5 De griep is nog niet helemaal voorbij getrokken. Enkele kinderen waren deze week een paar dagen ziek. Donderdag hadden we gelukkig iedereen weer op school. Alleen toen zaten we niet bij elkaar in de klas. Omdat juf Hennie ziek was, ging juf Dewi voor groep 3 en 4 en meester Robbert voor groep 5 en 6. Het was een beetje een andere dag, maar wel gezellig en we hebben ook nog hard kunnen werken. In plaats van de gym hebben we met het mooie weer heerlijk buiten gespeeld. Deze week hebben we voor taal een signaleringstoets gemaakt, zowel op woordenschat als op woord- en zinsbouw. De komende week gaan we dan extra oefenen met woorden die we nog niet goed kennen of met de zinsbouw. Volgende week maken we dan de toets voor een beoordeling. Dinsdagmiddag gaven Nouri, Bas en Marc een presentatie. Nouri had voor het eerst een presentatie gemaakt. Het ging over dinosaurussen. Bas en Marc hadden voor het onderwerp erediv isie voetbal gekozen. Het waren leuke presentaties. De moestuintjes komen langzaam op. De een gaat wat sneller dan de ander. Er wordt trouw iedere dag even gekeken en water gegeven. Hopelijk zijn volgende week alle moestuintjes opgekomen. Bij Joris zijn vast ook nog niet alle planten in de moestuin aan het ontkiemen. Maandag hebben we Joris een mail terug gestuurd om te vertellen over alle informatie die we hadden gevonden over wadvogels. In de mail terug vertelde Joris dat hij gaat verhuizen naar Zwolle. Hij is benieuwd of er in de stad ook vogels wonen. Om zijn eigen wadvogels mee te kunnen nemen, maken we een aantal wadvogels met kosteloos materiaal voor Joris. Zondag 29 maart is er een gezinsviering in Marknesse. Voor groep 4 en 5 is dit een extra bijzondere viering, want onze klasgenootjes die meedoen aan de Heilige Communie worden dan voorgesteld aan de parochie. Voor Floor, Renske en Heleen zou het leuk zijn als er veel klasgenootjes zijn.

5 Verzoek om kosteloos materiaal groep 4/5/6 Met de groepen 4,5,6 willen meester Robbert en juf Déwi vogelhuisjes gaan maken. Deze willen we gaan maken van 1 liter (melk)pakken. Wilt u deze helpen verzamelen? Graag ook even omspoelen voordat ze mee gaan naar school (dat scheelt ons 35 pakken schoon spoelen). Alvast bedankt. Groep 5 en 6 Wij hebben weer een mail van Joris gehad. Hij gaat verhuizen van Terschelling naar Zwolle. Hij is erg bang dat hij zijn vogels gaat missen. Daarom gaan wij veel wadvogels op ware grote namaken. Zodat hij die in zijn slaapkamer kan ophangen. We zijn erg verbaasd dat sommige vogels zo n grote spanwijdte hebben. Ook gaan we uitzoeken welke vogels er in Zwolle geven, zodat we Joris alvast wat informatie kunnen geven over de vogels waar hij straks mee te maken gaat krijgen. Volgende week vrijdag 27 maart mogen wij als groep 5-6 helpen bij de paddentrek. We hebben al genoeg ouders gevonden die willen helpen. Bedankt voor deze snelle aanmeldingen. Willen jullie die dag rekening houden met de kleding. Niet te mooie en nieuwe kleding aan. Laarzen zijn wel zo handig. We vertrekken gelijk als de school begint. Dus om 8:45 uur. We zijn voor 11:00 uur weer terug op school. Groep 6 Wij dachten dat de griepgolf wel over was, maar helaas. Deze week hadden wij weer zieken in de groep. Ondanks dat er zieken waren, zijn wij wel verder gegaan me werken. Zo zijn wij deze week met spelling bezig geweest met woorden waar een IE klank in zit, maar waar je een i schrijft. Je moet dus heel goed luisteren en veel opschrijven om deze woorden goed te onthouden. Met rekenen zijn we bezig geweest moet grote keersommen op een handige manier oplossen. 5x66 is best lastig, maar als we gaan halveren en verdubbelen wordt het een stuk makkelijker, want 10x33 hebben wij zo opgelost. En 9x45 is lastig, maar als we even één keer meer doen wordt het weer makkelijk want 10x45 weten wij wel goed. Groep 7 en 8 Alle aanmeldingen van groep 8, voor het voortgezet onderwijs, zijn de deur uit. Het is nu aan de scholen in Emmeloord om de kinderen te plaatsen. Wij hebben daar alle vertrouwen in. Deze week hebben kinderen gepresenteerd wat zij te weten zijn gekomen over de projectjes rondom Energie. In het kader van dit project mogen we volgende week naar het Econexis-huis in Zwolle. We willen graag om 8.45 uur vertrekken. Het is fijn dat er voldoende ouders zijn die meegaan; Carole, Alex, Carina, Marianne en Jac. Het is om uur afgelopen en zijn daarom niet om uur terug op school. We blijven ALLEMAAL over die dag en zullen samen genieten van de KLASSENLUNCH in het kader van gezond eten.

6 We zoeken nog wel een ouder die het krat bij AH in Emmeloord op wil halen. Meldt u zich a.u.b. even bij juf Monique. Vanaf volgende week maandag zal juf Jesse een paar weken stage komen lopen. Zij is student aan de Pabo en we hopen dat ze het leuk mag hebben in de groep en veel leert. Volgende week vrijdag zullen we Palmpasen stokken gaan versieren. Zorg je er voor dat je een stok meeneemt? Dat mag best al eerder dan vrijdag!

Informantje 19 17 juni 2015 Jaargang 2014-2015

Informantje 19 17 juni 2015 Jaargang 2014-2015 Predikant Swildensstraat 35 5421 VA Gemert tel. 0492-361419 directie@kcsamenstroom.nl www.kcsamenstroom.nl Informantje 19 17 juni 2015 Jaargang 2014-2015 Inhoud Berichten voor het hele kindcentrum.2 Berichten

Nadere informatie

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was.

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was. Datum: 9 januari 2015 Jaargang: 25 Nummer: 6 @pcbdebranding Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om sommige nieuwszaken niet te vermelden.

Nadere informatie

KidzFlitz 28 november 2011

KidzFlitz 28 november 2011 KidzFlitz 28 november 2011 Beste ouders, Jaarthema Liefde Het jaarthema van dit schooljaar is liefde. De geweldige liefde van God is te zien in Zijn Zoon Jezus. We zijn blij dat we juist ook op onze school

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10. Algemeen:

NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10. Algemeen: Algemeen: NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10 HERINNERING OPROEP: INSCHRIJVEN NIEUWE LEERLINGEN Omdat wij graag enig zicht willen krijgen op het aantal leerlingen op onze scholen in het schooljaar 2011-2012

Nadere informatie

Jaargang 14/ 15 Nr. 10 30 januari 2015

Jaargang 14/ 15 Nr. 10 30 januari 2015 Belangrijke data 6 februari Rapport mee gr. 3 t/m 8 9 februari Cultuureducatie gr.5 & 6 13 februari Schaatsen gr.3 t/m 8 Volgende nieuwsbrief 17 t/m 19 februari Oudergesprekken gr. 3 t/m 8 Groep 8: alleen

Nadere informatie

MARIMBAZUIN April 2015

MARIMBAZUIN April 2015 MARIMBAZUIN April 2015 De van Nicole Afgelopen maandag hadden we hoog bezoek op Marimba. Niemand minder dan koning Willen Alexander (in het dagelijks leven beter bekend als meester Bart) opende in het

Nadere informatie

Schooljaar: 2014 2015 Nummer 11 / 21-11 2014

Schooljaar: 2014 2015 Nummer 11 / 21-11 2014 Nieuwsbrief O.B.S. Elckerlyc Rembrandt van Rijnsingel 19 2371 RE Roelofarendsveen telefoon: 0713312735 de.elckerlyc@ssba.net www.obselckerlyc.nl Schooljaar: 2014 2015 Nummer 11 / 21-11 2014 1 Algemene

Nadere informatie

Basisschool Op De Groene Alm Derde Oosterparklaan 21 3541SC Utrecht 030-6701996

Basisschool Op De Groene Alm Derde Oosterparklaan 21 3541SC Utrecht 030-6701996 Nieuwsbrief 7 - jr. 4 -april 2015 School nieuws Agenda 13 april start English week 22 april showtime 13.30-14.10u 24 april sportdag/koningsspelen 27 april Koningsdag- alle kinderen vrij! 30 april Schoolfotograaf

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013 Schoolkamp groep 8 Volgende week maandag, dinsdag en woensdag gaan de 40 kinderen van groep 8 naar Markelo.

Nadere informatie

PASEN AGENDA. nieuwsbericht voor ouders en leerlingen

PASEN AGENDA. nieuwsbericht voor ouders en leerlingen nieuwsbericht voor ouders en leerlingen Ds. Kuypersstraat 3 3863 CA Nijkerk T 033 245 64 34 F 033 245 20 23 corlaer@corlaercollege.nl www.corlaercollege.nl Jaargang 13 nummer 13 27 maart 2015 PASEN Het

Nadere informatie

Voordeldonk Info december 14 januari 15

Voordeldonk Info december 14 januari 15 Voordeldonk Info december 14 januari 15 Nieuws van de directie Agenda Laatste Voordeldonk Info van het jaar Wat gaat de tijd toch snel. Zo begint het nieuwe schooljaar en zo zijn we alweer bijna bij de

Nadere informatie

Vrijwillige ouderbijdrage De ouderbijdrage is een vrijwillige, jaarlijkse bijdrage van de ouders aan de school. Met dit geld organiseren en

Vrijwillige ouderbijdrage De ouderbijdrage is een vrijwillige, jaarlijkse bijdrage van de ouders aan de school. Met dit geld organiseren en nieuwsbrief 4 oktober 2014 Agenda 6 oktober dag van de leraar! 9 oktober informatieavond met verschillende workshops 10 oktober studiedag: alle kinderen zijn vrij! 11 t/m 19 oktober herfstvakantie Kijk

Nadere informatie

Beste Ouders, Verzorgers

Beste Ouders, Verzorgers 22 januari 2015 Nieuwsbrief: 7 Belangrijke data: 23-01 Gr. 1/2 Alle kinderen vrij 03-02 Kunst Centraal,gr.1/2 05-02 Kunst Centraal gr. 6 05-02 Oud Papier 11-02 Catechese viering Alle groepen 12-02 Kunst

Nadere informatie

Eén ding is nodig. Deze geschiedenis kun je lezen in Lukas 10 : 38 42.

Eén ding is nodig. Deze geschiedenis kun je lezen in Lukas 10 : 38 42. Eén ding is nodig Deze geschiedenis kun je lezen in Lukas 10 : 38 42. We hebben met elkaar nagedacht over de wonderen die de Heere Jezus heeft gedaan toen Hij op de aarde was. Grote wonderen! Weet je t

Nadere informatie

Gemeente: hoe gaan wij om met vluchtelingen, armen, vreemden? o Die de afgelopen tijd soms letterlijk uit de boot vielen

Gemeente: hoe gaan wij om met vluchtelingen, armen, vreemden? o Die de afgelopen tijd soms letterlijk uit de boot vielen Kindervoorbeeld (na Schriftlezing) Jongens en meisjes, Schoolreisje, Efteling Juf heeft gezegd: let goed op elkaar Iedereen hoort erbij en mag meedoen! Maar groepje van 4, en eentje komt erbij o Niet de

Nadere informatie

Beste ouders, 13 februari 2015

Beste ouders, 13 februari 2015 Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 13 februari 2015 Hierbij ontvangt u van ons de info, de laatste

Nadere informatie

Westfrankelandsestraat 152 3117 AZ Schiedam 010-4261885

Westfrankelandsestraat 152 3117 AZ Schiedam 010-4261885 Schiedam, 01-06-2015 Aan de ouder(s)/verzorger(s), De maand juni is vandaag begonnen. De laatste volle maand van het schooljaar. Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor het komende

Nadere informatie

Van de Voorzitter. Mevr. D. Troost Tel: 420101 Voorzitter bovengenoemde verenging. Van de redactie.

Van de Voorzitter. Mevr. D. Troost Tel: 420101 Voorzitter bovengenoemde verenging. Van de redactie. Van de Voorzitter. De zomer is weer ten einde, een mooie zomer: tenminste wat het weer betreft. Een lange winter staat ons weer te wachten. De dagen worden steeds korter, dus eerder het licht aan. Voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 Even voorstellen Mijn naam is Ilona Hulshof, 23 jaar, afgestudeerd orthopedagoge aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zoals in de vorige nieuwsbrief stond weergegeven, is juf Tjitske

Nadere informatie

Informatieboekje over de Kindertelefoon. Wat ik moet weten voor een spreekbeurt

Informatieboekje over de Kindertelefoon. Wat ik moet weten voor een spreekbeurt Informatieboekje over de Kindertelefoon Wat ik moet weten voor een spreekbeurt Landelijk Bureau Kindertelefoon Juli 2014 1 Inhoud 1 Wat is de Kindertelefoon?... 3 2 Wat doet de Kindertelefoon voor je?...

Nadere informatie

E.H.B.O. Werkstuk Vera Kleuskens, groep 7

E.H.B.O. Werkstuk Vera Kleuskens, groep 7 E.H.B.O. Werkstuk Vera Kleuskens, groep 7 1 Vera Kleuskens groep 7 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Inleiding... 4 1. Wat is E.H.B.O... 5 2. E.H.B.O. vereniging... 6 3. Cursus... 7+8+9 4. Reanimatie en A.E.D....

Nadere informatie

Agenda 16-29 mei 2009 schoolkamp groep 8, groep 0, 1 & 2 vrij. Jarigen

Agenda 16-29 mei 2009 schoolkamp groep 8, groep 0, 1 & 2 vrij. Jarigen Jaargang 17 nummer 17 Vrijdag 15 mei 2009 Agenda 16-29 mei 2009 maandag 18 mei schoolkamp groep 8, groep 3 & 4 vrij dinsdag 19 mei schoolkamp groep 8, groep 0, 1 & 2 vrij woensdag 20 mei schoolkamp groep

Nadere informatie

Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd

Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd 1 Joppe (13): Mijn ouders vertelden alle twee verschillende verhalen over waarom ze gingen

Nadere informatie

Maandag 24 maart 2014, week 13

Maandag 24 maart 2014, week 13 Maandag 24 maart 2014, week 13 Open dag 13 maart jl. cbs Koning Willem Alexander Op de open dag (donderdagmiddag en avond) hebben we een aantal ouders met jonge kinderen mogen ontmoeten. Jodocus stond

Nadere informatie

Informatieboekje. Vlaaienactie 2011. Scoutinggroep Don Bosco Soest

Informatieboekje. Vlaaienactie 2011. Scoutinggroep Don Bosco Soest Informatieboekje Vlaaienactie 2011 Inhoud Voorwoord 1. Waarom een vlaaienactie?...7 1.1. Geld verdienen voor de groep... 7 1.2. Geld verdienen voor je speltak... 7 1.3. Bekendheid voor de groep... 7 1.4.

Nadere informatie

Jaargang 14, nummer 12 12 maart 2015

Jaargang 14, nummer 12 12 maart 2015 Jaargang 14, nummer 12 12 maart 2015 Blauwe Druiven Voor de vakantie heb ik op de dinsdagmiddag samen met de andere directeuren een studiemiddag gehad over Integraal. Heel kort gezegd komt het erop neer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. V Biebhouders. V Pasen V. In dit nummer: Interessante Informatie: DE DIRECTEUR AAN HET WOORD

NIEUWSBRIEF. V Biebhouders. V Pasen V. In dit nummer: Interessante Informatie: DE DIRECTEUR AAN HET WOORD NIEUWSBRIEF Jaargang 6, nr. 17 Donderdag 21 februari 2008 DE DIRECTEUR AAN HET WOORD Beste ouders/verzorgers, In dit nummer: V De directeur aan het woord V Biebhouders gezocht V Een trefwoordje Interessante

Nadere informatie

t levensteken Nieuwsbrief van de gbs de Levensboom 2010-2011 nummer 30 19 april 2011

t levensteken Nieuwsbrief van de gbs de Levensboom 2010-2011 nummer 30 19 april 2011 t levensteken Nieuwsbrief van de gbs de Levensboom 2010-2011 nummer 30 19 april 2011 Hoofdzakelijk Voor Rouveen zijn wij op zoek naar een nieuwe verkeersouder. In Staphorst is mw. Ingrid Leeftink dat.

Nadere informatie