Feest voor alle kleuters!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Feest voor alle kleuters!"

Transcriptie

1 8 Feest voor alle kleuters! Hoera, Aves bestaat in 2015 vijf jaar! Wat doe je als je vijf jaar wordt? Dan geef je een feestje voor al je vriendjes en vriendinnetjes. Maar hoe doe je dat als je een stichting bent, met heel veel vriendjes en vriendinnetjes? Dan geef je een groot feest. De leerlingen van groep 3 tot en met 8 hebben al een voorstelling gehad in Theater t Voorhuys in Emmeloord. Voor de leerlingen van groep 1 en 2 wordt in 2015 ook een activiteit georganiseerd. De kleuters gaan op maandag 13 april naar de voorstelling Magica van Cirque Magnifique in het Muzisch Centrum te Emmeloord. Kortom, 2015 is een feestelijk jaar! Cirque Magnifique is een theater-circusgezelschap met een geheel eigentijdse en unieke stijl. De voorstelling Magica: Twee hedendaagse clowns komen al reizend in een verlaten circus terecht. Eenmaal in de piste beland staan ze tot hun grote verrassing oog in oog met een enthousiast publiek wat met smart zit te wachten op een voorstelling. Er zijn echter géén artiesten... alleen twee clowns. Tot overmaat van ramp lijken de attributen in de piste ook nog een eigen leven te leiden. Uiteindelijk is er magie die de twee clowns redt; de magie van het circus en echte magische trucs die onbedoeld via de clowns tot leven komen. Er zijn onvoldoende plaatsen om de chauffeurs te herbergen. Voor de chauffeurs hebben we daarom een kopje koffie in het Muzisch Centrum geregeld. De voorstelling duurt ongeveer 3 kwartier.

2 Aan de ouders, Open Dag AVES De dag is goed bezocht op beide scholen. Susan en Jan wil ik hierbij bedanken voor het ontvangen van de mensen op het moment dat ik op de andere school aanwezig was. Fijn dat het zo weer opgelost kon worden! Gezamenlijke activiteiten: Carrefour Op 7 april wordt er een gezamenlijke activiteit gehouden voor de kinderen van de Minderhoud en de Mariaschool. Om half 11 zijn de groepen 1 t/m 3 aan de beurt en s middags de groepen 4 t/m 8. We worden deze dag geholpen door Carrefour. Alle kinderen mogen overblijven. De kinderen van groep 4 t/m 8 gaan zelf vanuit de Pionier naar huis. Lunchpakket meenemen! Schoolvoetbal Woensdag 15 april wordt het schoolvoetbaltoernooi voor de 7 tallen jongens (groep 5-6) en meisjes (groep 6-7-8) gehouden. Woensdag 22 april wordt het schoolvoetbaltoernooi voor de 11 tallen jongens gehouden (groep 7-8). Het 7 tal jongens en het 11 tal jongens wordt gevormd door kinderen van de Minderhoud en onze school. Het 7 tal meisjes is een mix van de drie scholen. Het 7 tal jongens en het 7 tal meisjes worden getraind door Marijn Brandsma en Rick Loosman. Het 7 tal jongens wordt geleid door Gerard Hettinga. We weten nog niet wie het 7 tal meisjes gaat leiden. Het 11 tal jongens wordt getraind en geleid door Dick Hulsebosch. Alvast hartelijk dank hiervoor. De kinderen krijgen binnenkort een briefje mee met trainingstijden, speeltijden en andere belangrijke informatie. Ik wens, mede namens mijn collega s, iedereen fijne Paasdagen toe. Aleida de Leeuw Palmpasenviering zondag 29 maart De zondag voor Pasen kennen we als Palmzondag. Het is het begin van de Goede Week. We vieren dan dat Jezus als een koning werd binnengehaald in Jeruzalem. De mensen zwaaiden met palmtakken en zongen Hosanna. Op zondag 29 maart om uur wordt de Palmpasen viering gehouden in onze kerk daarvoor gaan de kinderen van groep 1 t/m 8 woensdag 25 maart om uur oefenen in de kerk. Donderdag 26 maart gaan we 's middags de Palmpasen stokken versieren. De Palmpasenstok symboliseert het verhaal van de Goede Week. We rijgen 30 rozijnen aan een draad en 12 pinda's in een dop. De rozijnen staan symbool voor de 30 zilverlingen die Judas betaald kreeg voor zijn verraad aan Jezus en de 12 pinda's staan symbool voor 12 leerlingen. We hangen er ook 2 mandarijnen aan omdat de wonden van Jezus gewassen werden met azijn. Bovenop het kruis komt het haantje dat 3 x kraaide toen Petrus hem niet wilde kennen.

3 In het midden het palmtakje waarmee de mensen zwaaiden tijdens de intocht in Jeruzalem en staat voor eeuwigheid. De 2 eitjes staan symbool voor nieuw leven. Zo vertelt onze Palmpasenstok ons het lijdensverhaal van Jezus. De Palmpasenstok, zoals hij versierd is, mogen de kinderen zondag mee naar de kerk nemen, daar gaan we dan in de kerk een mooie Palmpasenprocessie mee lopen. We verwachten alle kinderen van groep 1 t/m 8 zondag om 9.30 uur in de kerk zodat we nog even de liedjes die we gaan zingen in de kerk kunnen oefenen. De Palmpasen stokken worden, bij binnenkomst, door de kinderen tegen de rechtermuur van de kerk geplaatst. Daarna mogen de kinderen van groep 1 t/m 8 plaatsnemen op het altaar waar juf Astrid het koor zal leiden. De kinderen hebben deze week het vastenactiedoosje mee naar huis gekregen. In dit doosje kunnen ze geld verzamelen dat ten goede komt aan de vastenactie "Grenzeloos samen leven in Sri Lanka". Op de site scholen.vastenactie.nl kunnen de kinderen tips vinden om hun vastendoosje mee te vullen. De doosjes mogen tijdens de gezinsviering van 29 maart mee naar de kerk genomen worden. Donderdag 2 april zal er op school een Witte Donderdagviering gehouden worden. Op deze dag at Jezus voor het laatst met Zijn vrienden. We noemen dit het laatste avondmaal. Gevraagd: Wie kan ons helpen aan takken van een kronkelhazelaar/wilg? Deze takken willen we in groep 1-2 versieren als paastak. We hebben ze nodig op maandag 30 maart. Voorstelling: Donderdag 9 april mogen de kleuters naar de voorstelling alle vogels hebben nesten in het Muzisch Centrum. Deze voorstelling begint om 9.00 uur en duurt tot uur. Aan deze voorstelling is een les kist gekoppeld, waarmee we in de klas het thema lente verder gaan uitwerken. We vertrekken om 8.40uur van school. Wilt u ervoor zorgen dat uw kind op tijd is? Er is deze morgen dus geen gym. We zoeken nog rijders. De chauffeurs mogen uiteraard meekijken bij de voorstelling. Graag opgeven bij juf Astrid. Koningsdag Op vrijdag 24 april vinden de jaarlijkse Koningsspelen plaats. Er is ook een Koningslunch, dat betekent dat de kinderen van groep 5 t/m 8 deze dag een continurooster hebben en om uur vrij zijn. Om deze dag goed te laten verlopen is uw hulp van harte welkom. Voor groep 1 t/m 4 zoeken wij 5 ouders die van uur een groepje kinderen willen begeleiden tijdens de spelen en de lunch. Voor groep 5 t/m 8 zoeken wij 4 ouders die dit willen doen van uur. Ook zoeken wij 2 ouders die de broodjes willen smeren voor de lunch en deze om uur willen bezorgen bij de Spelen. Opgeven kan bij de leerkracht van uw kind. Agenda Mariaschool Uitstapje Nieuw Land museum/ afsluiting project/ VMR- vergadering Gezinsviering uur Paasviering op school Vrij Goede Vrijdag Oud Papier Mariaschool Vrij Pasen Carrefour gezamenlijke activiteit Minderhoud en Mariaschool Kleuters naar voorstelling Theoretisch verkeersexamen Kleuters naar voorstelling jarige AVES Studiemiddag lln. middag vrij Koningsdag/spelen lunch en om uur uit!

4 Kind van de maand Ilse Lebbink is kind van de maand. De volgende maandsluiting zijn haar ouders natuurlijk ook van harte welkom. Project Het Project is verplaatst naar 26 mei. Het thema is "GOEDE DOELEN". Pasen Op 2 april vieren we op de Minderhoudschool Pasen. De paashazen zullen rond de school hun paaseieren gaan verstoppen en de kinderen mogen ze opzoeken. Spannend! We zijn benieuwd wie de meeste eieren gaat vinden! Nieuwe leerling Tessa Brouwer komt wennen en wordt 16 april 4 jaar. Welkom op school. We hopen dat je een fijne schooltijd op onze school zult hebben. Koningsdag Wij zijn op zoek naar ouders die willen helpen met de sportdag (koningsspelen) op vrijdag 24 april. Voor in de ochtend hebben we 5 ouders nodig voor de onderbouw ( groep 1 t/m 4) en voor de middag 4 ouders voor de bovenbouw ( groep 5 t/m 8). Ouders die willen helpen, mogen zich bij Leonie melden. Er wordt een lunch gehouden, voor het eten wordt gezorgd door de activiteitencommissie. De kinderen draaien een continurooster. Ze zijn deze dag om uur vrij! Gevraagd Voor groep 1-2 hebben we nog wat reserve jongens en meisjes ondergoed, voornamelijk onderbroekjes nodig. Ook graag wat lange broeken voor jongens: maat 116 of iets groter. Ook kunnen we weer hagelslagdoosjes of andere doosjes van dat formaat gebruiken om te knutselen. Er wordt momenteel wat afgeknutseld. Moestuin Na de Pasen werken we bij de kleuters over de moestuin en houden we weer ons eigen tuintje bij. Agenda Minderhoudschool GMR Paaseieren zoeken Vrij Goede Vrijdag Oud Papier; organiserende school Mariaschool Vrij Pasen Carrefour gezamenlijke activiteit Minderhoud en Mariaschool Theoretisch verkeersexamen Kleuters naar voorstelling jarige AVES Studiemiddag lln. middag vrij Koningsdag/spelen lunch en om uur uit! De Feestelijke Ouderavond is op 28 mei. Weer een datum bekend. Er moet wat worden geschoven af en toe met twee scholen en twee jaarplanningen. Wilt u dit noteren in uw agenda?

5

Nieuwsbrief Titus Brandsma 8 april 2015

Nieuwsbrief Titus Brandsma 8 april 2015 Nieuwsbrief Titus Brandsma 8 april 2015 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl Juf Jenneke krijgt een baby! Vorige week vertelde juf Jenneke

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s..

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. 17 maart 015 Nieuwsbrief 1-Aprilfeest In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. In dit nummer: 1-Aprilfeest 1 Paasviering

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 19 maart 2018 BELANGRIJKE DATA Emailadreswww.wolderweide.nl Goede Kinderen vrij. Studiedag Kinderen vrij s Middags Koningsspelen Schoolreisje Studiedag Kinderen vrij Tel.nr.:

Nadere informatie

Welkom bij Kliederkerk, 29 maart 2015!

Welkom bij Kliederkerk, 29 maart 2015! Welkom bij Kliederkerk, 29 maart 2015! Thema: Bijna Pasen! 15.00 samen kliederen 15.55 beetje opruimen 16.00 verhaal samen in de kring 16.10 eten en drinken 16.30 helemaal opruimen We helpen elkaar als

Nadere informatie

Hofbode 12 24 maart 2015. Terugkoppeling studiedag 9 maart. Ouderavond Lentekriebels. o.a. Pasen, bibliotheek nieuws, Flehite

Hofbode 12 24 maart 2015. Terugkoppeling studiedag 9 maart. Ouderavond Lentekriebels. o.a. Pasen, bibliotheek nieuws, Flehite Hofbode 12 24 maart 2015 o.a. Pasen, bibliotheek nieuws, Flehite Terugkoppeling studiedag 9 maart Maandag 9 maart zijn we als team bezig geweest met het nieuwe schoolplan. Het schoolplan is een wettelijk

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 mrt 2019 t/m 6 april 2019

Nieuwsbrief 30 mrt 2019 t/m 6 april 2019 Nieuwsbrief 30 mrt 2019 t/m 6 april 2019 3 april Cultuurtje groepen 6 4 april Theoretisch verkeersexamen groep 7 Chaz 8 april Vergadering Oudervereniging 9 april Praktisch verkeersexamen groep 7 12 april

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs De school waar onze dromen werkelijkheid worden NIEUWSBRIEF Schooljaar 2014-2015 Donderdag 18 september Nummer 02 Vanuit de directie Informatieavonden In alle groepen is een informatieavond geweest en

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS: Paasfeest 2018:

ALGEMEEN NIEUWS: Paasfeest 2018: Periode zaterdag 14 maart t/m vrijdag 30 maart 2018 39 e jaargang nr. 27 ALGEMEEN NIEUWS: Groep 8 brengt paaspakketjes rond: Komende week gaan de leerlingen van groep 8 een paasattentie rondbrengen bij

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen JAARGANG 2014/2015 NUMMER 10 Nieuwsbrief 20 maart 2015 In dit nummer 1 Avond andere schootlijden 2 Nieuwste kinderboeken Avond andere schooltijden 3 Klassenlunch 4 Paaslunch 5 Ulftse vierdaagse 6 Eieractie

Nadere informatie

Week 14 4 april Agenda

Week 14 4 april Agenda Schoolplein Wat is er hard gewerkt aan het plein, onder supervisie van onze conciërge meester Ruud. Vandaag zijn de mannen bezig om het plein weer netjes te maken en de waterroute wordt gegraven. Felicitaties

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. www.mariabasisschool-nop.nl. Vrijdag, 20 maart 2015. Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad. www.mariabasisschool-nop.nl. Vrijdag, 20 maart 2015. Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 20 maart 2015 Beste ouders, Gefeliciteerd Marel Mulders uit groep 4 is 21 maart jarig! Marel wordt dan 7 jaar. Sam de Boer uit groep 7 is op

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma

Nieuwsbrief Titus Brandsma Nieuwsbrief Titus Brandsma 13-04-2017 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl Afsluiting techniekproject scholen Nagele Basisscholen Klimop

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 27-03-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Vragenlijsten sociale veiligheid Leerkrachten,

Nadere informatie

Galama-nieuws. april 2019 jaargang 16, nr.10

Galama-nieuws. april 2019 jaargang 16, nr.10 Galama-nieuws april 2019 jaargang 16, nr.10 Koningsspelen 12 april Dit jaar zijn de Koningsspelen op 12 april. De groepen 5 t/m 8 gaan direct om 8.40 uur naar het sportveld. (Graag in sportkleding naar

Nadere informatie

2 april 2015. Ouderavond

2 april 2015. Ouderavond 2 april 2015 Ouderavond Elke 4 jaar moet de school een schoolplan vaststellen. Dat is een plan waarin staat wat we de komende 4 jaar op de Flevoparkschool allemaal gaan doen op het gebied van onderwijs

Nadere informatie

Maart 2015 MAART 2015. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zat Zon 1. 2 3 4 5 6 7 8 Studiedag Team ICT Kinderen zijn vrij

Maart 2015 MAART 2015. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zat Zon 1. 2 3 4 5 6 7 8 Studiedag Team ICT Kinderen zijn vrij Spectrum Nieuwsbrief van Samenwerkingsschool De Regenboog Graaf Florisstraat 6 4121EL Everdingen 0347351252 E-mail: regenboog@deregenboogeverdingen.nl www.deregenboogschooleverdingen.nl Maart 2015 MAART

Nadere informatie

De familie Koppelman is verhuisd. Jack en Mitch wonen nu aan De Praam 3 in Dedemsvaart. We wensen hen veel geluk in hun nieuwe huis!

De familie Koppelman is verhuisd. Jack en Mitch wonen nu aan De Praam 3 in Dedemsvaart. We wensen hen veel geluk in hun nieuwe huis! Ommerkanaal Oost 30 7731 TS OMMEN 0523 613164 06 27599851 info@ommerkanaalschool.nl www.ommerkanaalschool.nl 17 maart 16 Voorwoord Het komend weekend vieren we Goede Vrijdag en Pasen. We denken terug aan

Nadere informatie

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8,

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8, OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Email:locatieoverwhere@prismapurmerend.nl Website : www. prismapurmerend.nl Wat vindt u onder andere in

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma

Nieuwsbrief Titus Brandsma Nieuwsbrief Titus Brandsma 31-03-2017 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl Beste ouders, U heeft vast gemerkt dat we deze weken gewerkt

Nadere informatie

Info- en liedjesboekje. Palmpasen en Pasen. Widar Vrijeschool Groningen

Info- en liedjesboekje. Palmpasen en Pasen. Widar Vrijeschool Groningen Info- en liedjesboekje Palmpasen en Pasen Widar Vrijeschool Groningen Palmpasen - Pasen - Lente De natuur ontwaakt, lente! De planten groeien in het voorjaar tegen de zwaartekracht in. Wij krijgen zin

Nadere informatie

Aloweetjes 28 maart 2019 ~ nummer 195

Aloweetjes 28 maart 2019 ~ nummer 195 Aloweetjes 28 maart 2019 ~ nummer 195 De agenda 12 april 18 april 19 april 23 t/m 26 april 29 april t/m 3 mei 13 t/m 16 mei Koningsspelen (continurooster tot 14.00 uur) Extra vrije dag Goede Vrijdag (alle

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 25 februari 2016 07 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken en stagiaires Kwartiergesprekken Andere tijden of niet? Vastenactie De week van de BMS Open Dag Oud papier Knutselcircuit

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Tijdens een feestelijke Eucharistieviering in de. zondag om uur,

Tijdens een feestelijke Eucharistieviering in de. zondag om uur, Aan de ouders van de leerlingen uit groep 4 Beste ouders, Tijdens een feestelijke Eucharistieviering in de kerk op zondag om, kan uw kind zijn/haar Eerste H. Communie doen. De eerste stap in onze katholieke

Nadere informatie

Palmpasenstok Donderdag en vandaag hebben onze leerlingen een Palmpasenstok gemaakt. De symbolische schikking heeft de volgende betekenis.

Palmpasenstok Donderdag en vandaag hebben onze leerlingen een Palmpasenstok gemaakt. De symbolische schikking heeft de volgende betekenis. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 18 maart 2016 Beste ouders, Gefeliciteerd Maandag 21 maart is Marel Mulders uit groep 5 jarig! Marel wordt dan 8 jaar. Sam de Boer uit groep

Nadere informatie

Nr. 9, 20 m aar t di wo vr di wo vr. 13-4

Nr. 9, 20 m aar t di wo vr di wo vr. 13-4 NIEUWSBRIEF Nr. 9, 20 m aar t 2018 Agen da ma. 19-3 Gespreksweek, Lentekriebels gr. 7-8 di. 20-3 Nieuwsbrief 9 open ochtend wo. 21-3 8.30 wisselgesprek ouders do. 22-3 gr. 5 zwemmen, gr. 5-6 KOM voorstelling

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in maart en april 8 maart Overblijfavond 9 maart Open dag 9 maart GGD Jeugdverpleegkundige 16 maart Luizencontrole groep 2 t/m 8 en Open avond

Nadere informatie

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!!

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!! Algemeen Beste ouders, Gedurende het hele jaar worden op school diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd. De organisatie en coördinatie liggen in eerste instantie bij het team van leerkrachten

Nadere informatie

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg ICBS De Vredeburg Schuilenburg 88 + Spannenburg 2 2135 GM / 2135 GP Hoofddorp info@devredeburg.nl Tel: 0235571690 Flits 29 maart 2019 Jaargang 1 Nummer 21 Beste

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Jarigen! 30-01 Edith goep 1-2B 30-01 Loïs groep 8A 31-01 Eva groep 4A 01-02 Jens groep 4B 01-02 Noor groep 6B 01-02 Zazou groep 1-2C 02-02 Tara groep 4A

Nadere informatie

Nieuwsflits. Welkom EMS Nina in de groep van Esther en Sylvie.

Nieuwsflits. Welkom EMS Nina in de groep van Esther en Sylvie. Pagina 1 van 6 Nieuwsflits Van 31/03 tot 22/4 Jaargang 21, nummer 9 Beste ouder(s)/verzorger(s), Volgende week is de Kijkweek. U kunt nog steeds intekenen op de lijst. Het paasontbijt was weer geslaagd.

Nadere informatie

Terugblik. 27 maart Belangrijke data. Fancy Fair

Terugblik. 27 maart Belangrijke data. Fancy Fair NIEUWSBRIEF NR 14 27 maart 2019 Terugblik Belangrijke data Wat een leuke feestweek hebben we achter de rug! De hele week stond in het teken van FEEST en iedere dag waren er feest-activiteiten in de school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

In en om de Regenboog

In en om de Regenboog In en om de Regenboog 4 september 2012 Week 16, 15 april 2014 Schoolnieuws Pasen Met Pasen zingen we : De Heer is waarlijk opgestaan. Maar hoeveel mensen kennen die betekenis van Pasen nog, waarin de voorpagina

Nadere informatie

t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: Enquête Studiedag

t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: Enquête Studiedag 1 t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: 31-03-17 Enquête Op onze school maken we gebruik van de kwaliteit enquête Beekveld & Terpstra. De enquête wordt vierjaarlijks afgenomen onder ouders, kinderen uit

Nadere informatie

Verjaardagen: Er zijn de komende week geen jarigen.! Kind op maandag Het thema voor week 11 is: Ga niet weg

Verjaardagen: Er zijn de komende week geen jarigen.! Kind op maandag Het thema voor week 11 is: Ga niet weg Nieuwsbrief week 11-2016 Agenda: 12 maart NL Doet 16 maart Schoolvolleybal toernooi groep 8 Studiedag onderbouw, groep 1 en 2 vrij 11 april Kijkavond bovenbouw. 13 april Schoolvoetbal toernooi groep 7

Nadere informatie

Directeur: M.J.F. Westgeest 0575-516817 m.westgeest@.skbg.nl. JEFKA 24 maart 2015

Directeur: M.J.F. Westgeest 0575-516817 m.westgeest@.skbg.nl. JEFKA 24 maart 2015 Directeur: M.J.F. Westgeest 0575-516817 m.westgeest@.skbg.nl JEFKA 24 maart 2015 Welkom op school Nieuw bij ons op school zijn gekomen: Job (groep 3b-4b) en Dirk (groep 1c-2c) van Hasselt, Sanne Brand

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers, Welkom Wij verwelkomen deze maand Stijn Hijgenaar. Hij komt in groep 1-2A. Veel plezier bij ons op school.

Beste ouders/verzorgers, Welkom Wij verwelkomen deze maand Stijn Hijgenaar. Hij komt in groep 1-2A. Veel plezier bij ons op school. Stempelmakerstraat 20 1825DP Alkmaar 072-5616433 de.burijn@saksskb.nl www.burijn-saks.nl Nieuwsbrief, maart 2013 Beste ouders/verzorgers, Welkom Wij verwelkomen deze maand Stijn Hijgenaar. Hij komt in

Nadere informatie

Belangrijke data. Schoolreisje groep 1 t/m 7 - geen lessen voor groep 8. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14

Belangrijke data. Schoolreisje groep 1 t/m 7 - geen lessen voor groep 8. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14 Belangrijke data 28 maart Grote Rekendag 28 maart Schoolvoetbal jongens 11-tallen 29 maart Paasviering 30 maart Goede vrijdag alle kinderen vrij 2 april 2 e Paasdag alle kinderen vrij 4 april Schoolvoetbal

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 Activiteitenboekje Basisschool De Tonne 2015-2016 Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 INLEIDING Op basisschool De Tonne hebben wij samenwerking in een hoog vaandel staan. Ieder jaar

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord: Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord:  Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt 31 maart 2017 Inhoud Data Voorwoord Andere tijden Doekoe Kijkavond Palmpasen Schrijversbezoek Koningsspelen Unicefloop Schoolfruit Schoolvoetbal Oud papier Belangrijke data: 5 april luizencontrole 5 april

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Bijlagen: Brief Palmpasen

Bijlagen: Brief Palmpasen Agenda Personele zaken Kanjertraining KMPO Enquête school Vastenactie Yad Vashem ceremonie Himmeldei Schoolvoetbaltoernooi groep 8 Verkeersexamen groep 8 EHBO groep 8 Eindtoets en Aansluitingstoets Palmpasen

Nadere informatie

Periode zaterdag 10 maart t/m vrijdag 16 maart e jaargang nr. 25 ALGEMEEN NIEUWS:

Periode zaterdag 10 maart t/m vrijdag 16 maart e jaargang nr. 25 ALGEMEEN NIEUWS: Periode zaterdag 10 maart t/m vrijdag 16 maart 2018 39 e jaargang nr. 25 ALGEMEEN NIEUWS: 14 maart, studiedag: Op woensdag 14 maart zijn alle kinderen vrij i.v.m. een studiedag. Op deze dag gaan we, samen

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

BESTE OUDERS, Tevredenheidsonderzoek 2017

BESTE OUDERS, Tevredenheidsonderzoek 2017 23-03-2017 Nr.14 BESTE OUDERS, Tevredenheidsonderzoek 2017 Afgelopen maandag heeft u, als het goed is, een mail gehad met daarin een link naar het tevredenheidsonderzoek. Eén keer in de twee jaar wordt

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375

9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 Nieuwsbrief 37 10-06-2016 Pr. Bernhardlaan 87 Website Mgr. Bekkersschool 9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 17-6 Kinderen om 15.00 uur vrij ipv 15.15 uur ivm teamuitje 20-6 Ouderavond

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

SCHOOL- NIEUWS. Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. Vriendelijke groeten, Marie An Dröge-Outshoorn

SCHOOL- NIEUWS. Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. Vriendelijke groeten, Marie An Dröge-Outshoorn Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. SCHOOL- NIEUWS Berichten naar ouders/verzorgers in schooljaar 2018-2019 De informatievoorziening naar ouders/verzorgers

Nadere informatie

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen dinsdag was er directieberaad van JongLeren. Daar is de strategische beleidsagenda vastgesteld. De uitgangspunten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 13. April Om te onthouden. Nationale rekendag

Nieuwsbrief. Nummer 13. April Om te onthouden. Nationale rekendag Nieuwsbrief Nummer 13 Nationale rekendag Alle kids zijn bezig geweest met leuke opdrachten voor rekenen binnen en buiten. Er werd gewerkt met de huisnummers van de kinderen en ze hebben zelfs plattegronden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

Gefeliciteerd Op 15 april is Brechtje Hoekendijk jarig uit groep 7 en 16 april is Teun Weegerink jarig uit groep 5. Van harte gefeliciteerd!

Gefeliciteerd Op 15 april is Brechtje Hoekendijk jarig uit groep 7 en 16 april is Teun Weegerink jarig uit groep 5. Van harte gefeliciteerd! Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouders, Vandaag zijn de Koningsspelen. Een vrolijke en sportieve dag die we dit jaar met alle leerlingen in Marknesse vieren. Op het moment van

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 13

t Informantje schooljaar week 13 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 13

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

In de periode tot en met 5 april vieren de volgende leerlingen hun verjaardag:

In de periode tot en met 5 april vieren de volgende leerlingen hun verjaardag: BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Do 22-3 Vr 23-3 Ma 26-3 OR vergadering Di 27-3 Wo 28-3 Grote Rekendag Do 29-3 Vr 30-3 Paasviering Ma 2-4 Tweede paasdag: alle groepen vrij Di 3-4 Deze week: pré-adviezen groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief BS De Tamboerijn

Nieuwsbrief BS De Tamboerijn Nieuwsbrief nummer 12 - schooljaar 2012-2013 - 15 maart 2013 VANUIT DE DIRECTIEKAMER Cito eindscore groep 8 We vinden het fijn u te kunnen melden dat de gemiddelde cito-eindscore van groep 8 dit jaar op

Nadere informatie

Adres: Tonselsedreef CT Harderwijk website: Triangelnieuws

Adres: Tonselsedreef CT Harderwijk website:   Triangelnieuws Adres: Tonselsedreef 60 3845 CT Harderwijk 0341-433965 Email: info@cbsdetriangel.nl website: www.cbsdetriangel.nl Triangelnieuws 17 e jaargang nummer 11, 14 april 2014 Beste Ouders en Verzorgers, De rustige

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

Hallo (Nummer 19, 13-03-2015)

Hallo (Nummer 19, 13-03-2015) Hallo (Nummer 19, 13-03-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo informatie over: Wat er zoal speelt op school Oproep Agenda Informatie vanuit de omgeving (buitenschoolse opvang Villa Hoog en Laag

Nadere informatie

Nieuwsbrief In mei leggen alle vogels een ei..

Nieuwsbrief In mei leggen alle vogels een ei.. 2013-2014 Nieuwsbrief 1314-10 In mei leggen alle vogels een ei.. Nog enkele weken en dan.zit het schooljaar er al weer op. Op school zijn we al druk bezig om te plannen voor het nieuwe schooljaar: de eerste

Nadere informatie

RKBS "De Horizon" v. Bockholtstr. 3 8307 AX Ens. Tel. (0527)251537 www.horizon-ens.nl jaargang 15 nr. 18. Belangrijke data: (rood is toegevoegd)

RKBS De Horizon v. Bockholtstr. 3 8307 AX Ens. Tel. (0527)251537 www.horizon-ens.nl jaargang 15 nr. 18. Belangrijke data: (rood is toegevoegd) RKBS "De Horizon" v. Bockholtstr. 3 8307 AX Ens Tel. (0527)251537 www.horizon-ens.nl jaargang 15 nr. 18 Belangrijke data: (rood is toegevoegd) 17 mrt. Theatervoorstelling groep 5 18 mrt. Open dag 20 mrt.

Nadere informatie

Informatiebulletin maart/april 2018

Informatiebulletin maart/april 2018 Informatiebulletin maart/april 2018 Een dijk van een school RKBS St. Antonius Oostzijde 33 1426 AE De Hoef Tel. 0297-593385 www. rkbsantoniusdehoef.nl Inschrijvingen: Zijn alle broertjes en zusjes van

Nadere informatie

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders,

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders, Rups-nieuwtje Best, september 2014 Beste ouders, Dit is het eerste rups-nieuwtje van dit schooljaar. Voor sommige kinderen was onze klas al bekend terrein. Voor anderen is het nieuw om naar school te gaan

Nadere informatie

Project Vlinders. Kijkavond. donderdag 7 april. Voor in uw agenda! Inhoud. Kom, kijk en bewonder! De OR blikt terug uur tot uur.

Project Vlinders. Kijkavond. donderdag 7 april. Voor in uw agenda! Inhoud. Kom, kijk en bewonder! De OR blikt terug uur tot uur. Inhoud Kijkavond De OR Speelgoed- en kledingbeurs Sponsorloop Koningsspelen Techniekwedstrijd Verkeersexamen Schoolvoetbal Activiteiten Julien Project Vlinders Kijkavond donderdag 7 april 18.30 uur tot

Nadere informatie

Thema Kinderen en school. Demet TV. Lesbrief 9. De kinderopvang

Thema Kinderen en school. Demet TV. Lesbrief 9. De kinderopvang Thema Kinderen en school. Demet TV Lesbrief 9. De kinderopvang zoekt opvang voor haar kind. belt naar een kinderdagverblijf. Is er plaats? Is de peuterspeelzaal misschien een oplossing? Gaat inschrijven

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief April 2017 Voor op de kalender Koningsspelen Vanuit het personeel Trakteren Pasen Oud papier Sportdagen De Willibrordusschool in actie voor Voor op de kalender donderdag

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren.

Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren. Schoolreisje groep 1 en 2 Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren. Bijbelverhalen Week 22 en 23: Respect Inhoud: Over respectvol

Nadere informatie

Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016

Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016 Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016 Pinksterviering Op maandag 9 mei, dus de maandagavond gelijk na de meivakantie, houden we samen, kinderen met ouders, belangstellenden en leerkrachten, de pinksterviering

Nadere informatie

SCHOOLNIEUWS WIJ TREKKEN AAN DE BEL KUIKENBEZOEK. Schoolnieuws 12 Datum:

SCHOOLNIEUWS WIJ TREKKEN AAN DE BEL KUIKENBEZOEK. Schoolnieuws 12 Datum: SCHOOLNIEUWS WIJ TREKKEN AAN DE BEL Schoolnieuws 12 Datum: 23.03.16 Donderdag 10 maart hebben alle kinderen één minuut lang lawaai gemaakt voor alle gehandicapte kinderen in ontwikkelingslanden. Voor hen

Nadere informatie

Weekbrief. Datum: 5 april

Weekbrief. Datum: 5 april Weekbrief Bezoek onze site of volg ons op twitter of facebook. Datum: 5 april Nieuws Algemeen Koningsspelen Dit jaar vinden de Koningsspelen op vrijdag 12 april plaats. We starten met onze jaarlijkse sponsorloop

Nadere informatie

Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk.

Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk. Weekbericht van 10 april 2017 Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk. Paasviering: Donderdag 13

Nadere informatie

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com 2009-2010 Nummer 5 Juf Lassche 292787/ juf Veenstra 038 4600725 henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com Bijbelverhalen en liedjes week 47 en 48: Maandag: klein klein kindje Dinsdag: Mozes wordt

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Paaslunch/viering

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Paaslunch/viering Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 22 maart 2018 Jaargang 24 nr. 16 Voorwoord Donderdagavond

Nadere informatie

18 april 2011 / JAARGANG 15 / NR 15 Sportdag groep 7&8 19 april Meivakantie 22 april t/m 8 mei ZAF 17 juni Agenda 18-04 Gemeentelijk sporttoernooi gr. 5 en 6 19-04 Gemeentelijk sporttoernooi gr. 7 en 8

Nadere informatie

29 maart Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

29 maart Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 10 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Maandag 12 augustus

Maandag 12 augustus Dagindeling Kindervakantieweek Mariahout 2019 Maandag 12 augustus Let op! Dit jaar hebben we een nieuw terrein, namelijk het voetbal veldje aan de Koperwiek in Mariahout! 08.30 Binnenkomst bij het voetbal

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl. 4 maart 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 8 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Noordendijk 10 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Volkerakweg 24 maart paasviering 25 maart goede

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Koningsspelen Op vrijdag 12 april is het zover: de Koningsspelen! Op deze

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 8 december 2015 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015 KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 03 23-09-2015 Terugblik kermis Terugblik kermis Schoolfotgraaf Hoofdluis

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016

Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016 De Hienwijzer Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016 15 februari De kinderen uit groep 8 krijgen Onderwijskundige rapporten (OKR) mee naar huis 17 februari Kwartfinale Nationale voorleeswedstrijd,

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 01-07-2015

Nieuwsbrief, 01-07-2015 Nieuwsbrief, 01-07-2015 Laatste nieuwsbrief U leest nu de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. We hebben nog een goede 2 weken te gaan, met heel veel leuke activiteiten. Hierover leest u in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS t Kompas Vrijdag 20 maart 2015 nummer 16

Nieuwsbrief CBS t Kompas Vrijdag 20 maart 2015 nummer 16 Trefwoord Week 13; 23 maart t/m 27 maart Sta op! (onderbouw) Bijbelverhalen: Meisje sta op! (Marcus 5, 21-43); Een nieuwe koning (Lucas 19, 29-44). In de Bijbel spreekt Jezus vaak in beelden om zijn verhaal

Nadere informatie