Laten we onze kennis, ambitie en daadkracht bundelen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Laten we onze kennis, ambitie en daadkracht bundelen."

Transcriptie

1 Laten we onze kennis, ambitie en daadkracht bundelen.

2 VANDAAG ÉN MORGEN Limburg digitaliseert. Dat opent nieuwe mogelijkheden om met elkaar in contact te komen, om informatie uit te wisselen én om te innoveren. Maar het sluit ook deuren. Deuren naar oude vertrouwde wegen. Dat maakt dit verandertraject onwaarschijnlijk spannend. Het is die spanning die ons drijft. Wij helpen het onbekende te omarmen. Als expert op het gebied van digitale transformatie helpen wij Limburg aan een koppositie. Conclusion Zuyd is er voor start-ups, groeiers en gevestigde namen. Wij zijn de strategen op het gebied van Business Transformatie en IT Services en de regisseurs in het doorvoeren van die enige juiste oplossing. Samen met onze opdrachtgevers maken we Limburg digitaal toekomstbestendig. En daar worden we allemaal beter van. Als werkgever, werknemer en inwoner. Door de digitale transformatie extra kracht bij te zetten, openen we nieuwe markten, scheppen banen en versterken de regionale innovatiekracht. En we gaan verder dan dat. Door de digitale transformatie extra kracht bij te zetten, stimuleren we maatschappelijke groei. We maken de zorg efficiënter, Nederland veiliger en de voedselketen betrouwbaar. Samen creëren we waarde op economisch en maatschappelijk gebied. Wij zijn Conclusion Zuyd, de Limburgse dochter van Conclusion. Een ecosysteem met maar liefst 1800 IT-professionals. Wij zijn gevestigd op de Brightlands campus in Heerlen, midden in de Limburgse markt waarbij we ons zo betrokken voelen. Hier willen wij het verschil maken. Vandaag en morgen.

3 WAAR WILT UW ORGANISATIE OVER 5 JAAR ZIJN? Alle organisaties staan voor dezelfde uitdaging; relevant blijven. Conclusion Zuyd helpt organisaties (weer) wendbaar en weerbaar te worden door middel van digitale transformatie. Digitale transformatie, échte digitale transformatie, is bij uitstek geen IT project, maar een project dat de hele business raakt. Blik op de toekomst Een brug slaan tussen waar uw organisatie nu is en waar u over vijf jaar wilt zijn, dat is wat we het liefst doen bij Conclusion Zuyd. Onze kracht ligt in het verbinden van verschillende disciplines. Wij helpen u met vraagstukken op het gebied van kennis, continuïteit en vernieuwing. We denken met u mee over disruptieve businessmodellen en leveren daarbij alle benodigde diensten en faciliteiten. de waan van de dag. Een heldere strategie met technologie als ondersteund middel, daar gaan wij voor. Trainingen, technische oplossingen en ondersteuning Uniek aan Conclusion Zuyd is de diversiteit van ons aanbod; we zijn een one-stop-shop voor alle business vraagstukken. Van trainingen in Agile Scrum, tot het creëren van een website. Van het maken van een app tot het implementeren van een nieuwe business model. Door onze verbinding met het Conclusion ecosysteem kunnen wij aan vrijwel elke vraag voldoen. Duidelijke visie Niet gedachteloos achter de nieuwste technologie aanrennen. Weg van de massa en

4 BETROKKEN BIJ LIMBURG OMARM HET ONBEKENDE In Limburg voelen we ons thuis. We spreken de taal, kennen de mensen en de uitdagingen die hier spelen. Wij vinden overigens dat digitalisering niet alleen de Limburgse economie moet stimuleren. Onze kennis zetten we ook in voor maatschappelijke vraagstukken, zoals mobiliteit, zorg en leefbaarheid. Door de digitale transformatie kracht bij te zetten, maken we Limburg aantrekkelijker. Digitale transformatie maakt de manier waarop we leven en werken makkelijker en doeltreffender. Het opent nieuwe mogelijkheden om met elkaar in contact te komen, om informatie uit te wisselen én om te innoveren. EFFECTIEF INNOVEREN EEN NETWERK VAN SPECIALISTEN Nu alles en iedereen digitaal verbonden is, worden we gedwongen na te denken over de manier waarop we ondernemen. Hoe gaan we om met data en privacy? Hoe versterkt informatietechnologie onze innovatiekracht? Hoe kunnen we van meerwaarde zijn voor de wereld om ons heen? De wil om te innoveren zit in onze genen. Door slimme technologie te integreren in de dagelijkse werkzaamheden van onze opdrachtgevers gaat minder kennis verloren, wordt slimmer samengewerkt en wordt volop ruimte gecreëerd voor innovatie. De vraag bepaalt ons aanbod, onze vorm en onze samenstelling. Iedere uitdaging vraagt om een ander team specialiten. Een perfecte mix van experts uit Limburg en de Randstad. Samen met nog 1800 specialisten maken we onderdeel uit van het unieke Conclusion ecosysteem. Dit maakt Conclusion Zuyd uniek en waardevol. De nadruk ligt bij ons altijd op co-creatie en we halen er plezier uit elkaar te helpen.

5 INNOVEREN Een nieuw paradigma De wereld om ons heen verandert. Soms in sneltreinvaart en soms niet snel genoeg. Er ontstaan nieuwe economische modellen, nieuwe vormen van samenwerking en nieuwe processen. We kunnen stellen dat onze maatschappij op weg is naar een nieuw paradigma. Van controle naar vertrouwen, van doelgericht naar procesgericht, van top-down besturen naar participatie... Wat betekent dat voor uw organisatie? Verbinding Sociaal en verantwoord ondernemen, daar ligt steeds sterker de focus. Uw stakeholders rekenen u niet alleen af op uw resultaten, maar ook op uw maatschappelijke relevantie. Organisaties zijn meer dan ooit tevoren onderdeel van een bredere maatschappelijke context. Zij die deze context kennen, begrijpen en weten te incorporeren in de organisatie, zullen in staat zijn echte, duurzame verbindingen te leggen met hun relevante stakeholders. De kracht van lokaal De hang naar lokaal consumeren en duurzame ketensamenwerking is nog nooit zo groot geweest. Mensen vinden elkaar op lokaal niveau. We willen weten met wie we werken en zaken doen. Dit alles kan worden samengevat in digitale transformatie. Investeren staat niet gelijk aan transformeren Digitale transformatie betekent niet simpelweg investeren in technologie. Een heldere strategie maakt het groeipad van de benodigde transformatie inzichtelijk. We focussen bij digitale transformatie op de verandering van uw business, soms op facetten, soms op complete organisatie- of verdienmodel verandering. Eén ding stellen wij echter altijd centraal; de mens, uw human capital, geven wij de spotlight. Het zijn immers uw mensen die de digitale transformatie moeten omarmen en erin moeten gaan werken. Waardecreatie en het creëren van nieuwe kansen staat bij ons voorop.

6 SAMENWERKEN Samenwerken én samen doen Samenwerken anno 2019 is een complex proces, de technische oplossingen en soft skill trainingen vliegen de gemiddelde organisatie om de oren. Hoe schept u orde in de chaos en zorgt u ervoor dat uw medewerkers optimaal kunnen (samen)werken? Wij zien dit in een breder perspectief. Enerzijds kunt u uw medewerkers trainen, in werkmethodieken, in (soft) skills en in samenwerken. Anderzijds kunnen technische oplossingen worden gebruikt om samenwerken te faciliteren, processen soepeler te laten verlopen en te voldoen aan wet- en regelgeving. Ook zorgen we ervoor dat uw gebruikers getraind worden in het gebruik van de technologie. Zo halen we de maximale ROI uit uw investering. Trainingen We verzorgen trainingen op het gebied van Agile Scrum, Design Thinking en AVG awareness. Deze trainingen kunnen desgewenst in-company worden gegegeven en worden aangepast op de wensen van uw organisatie. Technische oplossingen Samenwerking kan worden bevorderd door middel van technische oplossingen. Hierin zetten we altijd uw organisatie en uw mensen centraal. We werken samen met partners als uw voor een bestaande oplossing kiest. Daarnaast zijn we in staat om in-house maatwerk applicaties te ontwikkelen. Ook hierbij is het devies; vrijwel alles is mogelijk. Wij toetsen gezamenlijk de voorgestelde oplossing aan uw strategie en doelstellingen.

7 CREËREN Website en CMS development We ontwikkelen Content Management Systemen en websites op basis van Sitecore en Umbraco. Onze oplossingen zijn voornamelijk geschikt voor Enterprise organisaties en de middentot grootzakelijke markt. We creëren maatwerk waar nodig en passen ons aan aan de wensen van uw organisatie. We gebruiken hiervoor het Microsoft platform. Content Management Systemen Er wordt steeds méér content geproduceerd, voor elk denkbaar kanaal. Hoe kunt u structuur aanbrengen in uw content? Hoe blijft de back-end van uw website overzichtelijk? Daar kunnen wij bij helpen. Een standaard CMS of maatwerk CMS, precies toegesneden op de behoeften van uw organisatie. We beheren élke applicatie We beheren niet alleen de door ons ontwikkelde applicaties, maar ook applicaties die door derden zijn gemaakt. Ook kunnen we reeds gebouwde applicaties checken op fouten en security issues. Full service We zorgen ervoor dat uw platformen ten allen tijde up-and-running zijn. Dit kunnen we garanderen door onze eigen dedicated servicedesk. Ook bieden wij expertise op uw locatie om issues op te lossen, uw eigen team te ondersteunen of een implementatie te verzorgen. Support, applicatiebeheer en onderhoud zijn bij ons in ervaren handen. (Mobile) app development Complexe bedrijfsprocessen soepeler laten lopen? Personeel makkelijker laten samenwerken? Voor deze vraagstukken en nog vele andere kunnen mobiele toepassingen (apps) worden ontwikkeld. Van strategie tot visual design van de app.

8 TOPSCORER Giarte Outsourcing Perfomance benchmark 2018 IT-dienstverlener Conclusion scoort wederom bovengemiddeld hoog in de Outsourcing Performance benchmark van Giarte, onderzoeksbureau op het gebied van IT-dienstverlening en -outsourcing Vertrouwen, proactiviteit en aanpassingsvermogen Niet alleen het vertrouwen, maar ook de proactiviteit en het aanpassingsvermogen van Conclusion worden door haar klanten geroemd. Dit heeft als resultaat dat 86 procent van hen Conclusion zou aanbevelen. Conclusion behaalde dit jaar 83 punten op de Giarte Trust Score. Deze score is tien punten hoger dan gemiddeld.

9 OOK ONDERDEEL UITMAKEN VAN ONZE COMMUNITY?

10 PARTNERS

11 TIJD VOOR ACTIE Bel ons Mail ons

12 Bouwen aan een waardevol netwerk, samen met ons ecosysteem en onze community van klanten? Conclusion Zuyd b.v. Smedestraat CR Heerlen

Onze ambitie Welvaart voor toekomstige generaties mogelijk maken

Onze ambitie Welvaart voor toekomstige generaties mogelijk maken Onze ambitie Welvaart voor toekomstige generaties mogelijk maken 2 Nieuwe technologie zorgt voor fundamentele veranderingen In tijden waarin technologie en de economie ons meer welvaart geven, streven

Nadere informatie

Factsheet Enterprise Mobility

Factsheet Enterprise Mobility Factsheet Enterprise Mobility www.vxcompany.com Informatie willen we overal, altijd en op elk device beschikbaar hebben. Privé, maar zeker ook zakelijk. Met het gebruik van mobile devices zoals smartphones

Nadere informatie

Profiteer van veranderende technologieën

Profiteer van veranderende technologieën Profiteer van veranderende technologieën Lees hoe Managed Services Providers u kunnen helpen profiteren van de nieuwste ontwikkelingen Uitdagingen en kansen in veranderende technologieën Ontwikkelingen

Nadere informatie

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde IN HET KORT In de private cloud draaien uw Exact-oplossingen zoals u gewend bent, maar dan met optimale flexibiliteit, maximale prestaties

Nadere informatie

Factsheet CONTENT & EXPERIENCE MANAGEMENT Mirabeau

Factsheet CONTENT & EXPERIENCE MANAGEMENT Mirabeau Factsheet CONTENT & EXPERIENCE MANAGEMENT Mirabeau CONTENT & EXPERIENCE MANAGEMENT Mirabeau We bieden de beste oplossing voor uw content management en klantdialoog Het moment waarop bezoekers en klanten

Nadere informatie

De Next Practice. Wilbert Teunissen Management Consultant Informatiemanagement

De Next Practice. Wilbert Teunissen Management Consultant Informatiemanagement De Next Practice Wilbert Teunissen Management Consultant Informatiemanagement Sogeti & ontwikkeling van FB 2005 De Uitdaging 4 e industriële revolutie NU!! Digitale Economie 27% heeft op dit moment een

Nadere informatie

Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services

Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services CLOUD DESIGN Managed Services We ontwerpen flexibele en kosteneffectieve cloud-architecturen als fundament voor uw digitale platform(en). De ontwikkelingen binnen

Nadere informatie

risesmart voor werkgevers. human forward.

risesmart voor werkgevers. human forward. risesmart voor werkgevers. human forward. introductie over risesmart van begin samen met risesmart. persoonlijk hoe werkt het? randstad naar begin Veranderingen in personeel zijn onvermijdelijk en afscheid

Nadere informatie

Factsheet KICKSTARTERS Mirabeau

Factsheet KICKSTARTERS Mirabeau Factsheet KICKSTARTERS Mirabeau KICKSTARTERS We lanceren binnen twee maanden een nieuw digitaal platform waarmee u in hoog tempo business value genereert. De digitale transformatie is in volle gang. Consumenten

Nadere informatie

Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services

Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services We zorgen voor een gegarandeerd stabiel, snel en schaalbaar digitaal platform. Efficiënt beheer

Nadere informatie

ORDINA SAMEN SLIMMER WERKEN

ORDINA SAMEN SLIMMER WERKEN ORDINA SAMEN SLIMMER WERKEN VAN AGENDEREN NAAR DOEN Terwijl u dit leest, voltrekt zich een revolutie in het zakelijk landschap. Het Nieuwe Werken (HNW) staat volop in de aandacht. En niet zonder reden:

Nadere informatie

Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services

Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services BEHEER CONSULTANCY Managed Services We geven gedegen advies om de beschikbaarheid van uw platform en daarmee de user experience te verbeteren. Inclusief concrete

Nadere informatie

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming.

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. Dit is de Microsoft Cloud. Elke onderneming is uniek. Van gezondheidszorg tot de detailhandel, van fabricage tot financiële dienstverlening: geen twee ondernemingen

Nadere informatie

Score Ram Mobile Data BV

Score Ram Mobile Data BV Score Ram Mobile Data BV Visie Missie Strategie Doelen: financieel Doelen: organisatieontwikkeling Doelen: marktbenadering Doelen: producten en dienst-ontwikkeling Rendementsverbetering Versterken en uitbouwen

Nadere informatie

Training Creatief denken

Training Creatief denken Training Creatief denken Creatief denken: een oplossing voor elk probleem Creatief denken is vandaag de dag een must. De markt verandert razendsnel en als je niet innovatief bent, loop je achter de feiten

Nadere informatie

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together Gids voor werknemers Rexel, Building the future together Editorial Beste collega s, De wereld om ons heen verandert snel en biedt ons nieuwe uitdagingen en kansen. Aan ons de taak om effectievere oplossingen

Nadere informatie

Industry consulting. Care management. Effectieve procesinnovatie in de zorg. Onze zorg Kwaliteit nu én in de toekomst

Industry consulting. Care management. Effectieve procesinnovatie in de zorg. Onze zorg Kwaliteit nu én in de toekomst Industry consulting Care management Effectieve procesinnovatie in de zorg Onze zorg Kwaliteit nu én in de toekomst Effectieve procesinnovatie Iedere organisatie is uniek. Dat is in de zorg niet anders.

Nadere informatie

van Nederlandse CIO s ziet steeds meer onzekerheid

van Nederlandse CIO s ziet steeds meer onzekerheid 62,8% van Nederlandse CIO s ziet steeds meer onzekerheid Het antwoord op deze onzekerheid zijn flexibelere technologieplatformen en efficiënt omgaan met ingekrompen budgetten Opzetten van flexibele technologieplatformen

Nadere informatie

Het schier onmogelijke mogelijk maken

Het schier onmogelijke mogelijk maken Improof, ondernemen met visie Improof is opgericht door Hans Savalle en Tom Touber. Ervaren ondernemers en bestuurders bij grote ondernemingen. Nu helpen zij collega ondernemers hun ambities waar te maken.

Nadere informatie

Klaar voor de cloud! Stap voor stap naar cloudtransformatie

Klaar voor de cloud! Stap voor stap naar cloudtransformatie Klaar voor de cloud! Stap voor stap naar cloudtransformatie Stap mee in de cloudrevolutie Cloud is vandaag in volle expansie. Sinds de popularisering van de technologie de laatste jaren, heeft cloud de

Nadere informatie

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services E COMMERCE BEHEER Managed Services We zorgen voor een gegarandeerd stabiel, snel en schaalbaar e-business platform. Efficiënt beheer is cruciaal voor de continuïteit

Nadere informatie

TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS. Geïntegreerde Operations Support oplossingen

TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS. Geïntegreerde Operations Support oplossingen TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS Geïntegreerde Operations Support oplossingen Geïntegreerde Operations Support voor Telecom, Utilities & Media Als branchespecialist ondersteunt Atos Origin

Nadere informatie

ASSOCIATE DIRECTOR STRATEGIC PARTNERSHIPS

ASSOCIATE DIRECTOR STRATEGIC PARTNERSHIPS #VACATURE ASSOCIATE DIRECTOR STRATEGIC PARTNERSHIPS De Associate Director Strategic Partnerships krijgt de vrijheid en ruimte om high-impact partnerships op te zetten. Dit is een kans om de digitalisering

Nadere informatie

De toekomst is digital! De visie van Capgemini Academy

De toekomst is digital! De visie van Capgemini Academy De toekomst is digital! De visie van Capgemini Academy We Transform IT-Professionals! Capgemini Academy ziet de waarde van IT met de dag toenemen. We zien dat organisaties hun meest cruciale processen

Nadere informatie

Agile werken binnen Eneco Commercie. 10 oktober 2016, Thema event Management in Motion

Agile werken binnen Eneco Commercie. 10 oktober 2016, Thema event Management in Motion Agile werken binnen Eneco Commercie 10 oktober 2016, Thema event Management in Motion Uitdagingen veranderen in de transitie naar Energy as a Service Eneco Consumenten 2015 Eneco Commercie: meer focus,

Nadere informatie

WHITEPAPER. Bereik meer met Hybride IT

WHITEPAPER. Bereik meer met Hybride IT WHITEPAPER Bereik meer met Hybride IT De toekomst ligt bij Hybride IT Hoewel de voordelen duidelijk zijn, verhuizen weinig ondernemingen hun volledige IT-omgeving. Waarom niet? De cloud biedt geen one

Nadere informatie

18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW

18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW 18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW Versie: 1 Datum 21 april 2016 Auteur Peter Stolk Centric Projectportaal Bouw 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Actuele informatie cruciaal 3 SharePoint

Nadere informatie

Banken en verzekeraars zijn niet onderscheidend genoeg

Banken en verzekeraars zijn niet onderscheidend genoeg Banken en verzekeraars zijn niet onderscheidend genoeg Werk aan de winkel wat betreft openheid, onderscheidingsvermogen en communicatiekanalen from Accenture and Microsoft 1 Werk aan de winkel wat betreft

Nadere informatie

IT-GIDS VOOR DE ZORG

IT-GIDS VOOR DE ZORG IT-GIDS VOOR DE ZORG IT als drijvende kracht achter betere zorgverlening Wij hoeven u niet uit te leggen dat achter de beste zorg een hele organisatie schuilt. Digitalisering heeft de manier van werken

Nadere informatie

Samenwerken aan een toekomstbestendige retailsector

Samenwerken aan een toekomstbestendige retailsector Samenwerken aan een toekomstbestendige retailsector Wie wij zijn Het Retail Innovation Platform helpt de innovatie- en concurrentiekracht van de retailsector te versterken. Samen met retailers en andere

Nadere informatie

IT-outsourcing. Het IT-landschap is continu in beweging. Daarom is gespecialiseerde, actuele kennis van het grootste belang.

IT-outsourcing. Het IT-landschap is continu in beweging. Daarom is gespecialiseerde, actuele kennis van het grootste belang. IT-outsourcing SetServices organiseert het beheer van uw gehele IT-infrastructuur: van support op de werkplekken tot netwerkonderhoud en serverbeheer. Daarnaast bieden wij oplossingen op maat voor uiteenlopende

Nadere informatie

Altijd, overal en met ieder device aan de slag

Altijd, overal en met ieder device aan de slag WORKSPACE Altijd, overal en met ieder device aan de slag Geef medewerkers de vrijheid om te werken en behoud grip op IT De ideale digitale werkplek om medewerkers overal en altijd toegang te geven tot

Nadere informatie

Ready Finance Tech Guide

Ready Finance Tech Guide Ready Finance Tech Guide Verzekeringen KORTING ONTGRENDELD! The future is exciting. Ready? 2 Inhoud Hoofdstuk 1 De kansen in het kort Hoofdstuk 2 Case: Behulpzame verzekeraars worden marktleiders Hoofdstuk

Nadere informatie

Wees in control over uw digitale landschap

Wees in control over uw digitale landschap Managed Services Managed Services We zorgen ervoor dat uw complete beheerketen soepel functioneert, zodat uw eindgebruikers optimaal worden bediend. Zorgenvrij beheer is cruciaal voor de continuïteit van

Nadere informatie

Kickstart-aanpak. Een start maken met architectuur op basis van best practices.

Kickstart-aanpak. Een start maken met architectuur op basis van best practices. Kickstart-aanpak Een start maken met architectuur op basis van best practices. www.theunitcompany.com Kickstart-aanpak Soms is net dat extra duwtje in de rug nodig om te komen waar je wilt zijn. In onze

Nadere informatie

Ordina ICT Talent Development. Zijn uw ICT medewerkers klaar voor de toekomst?

Ordina ICT Talent Development. Zijn uw ICT medewerkers klaar voor de toekomst? Ordina ICT Talent Development Zijn uw ICT medewerkers klaar voor de toekomst? Waarom het thema ICT Talent Development? 2 Onze klanten hebben een structurele behoefte aan gekwalificeerde ICT professionals

Nadere informatie

Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People

Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People Onze experts brengen u digitale kennis en ervaring op locatie. Om voortdurend in te kunnen spelen op veranderende

Nadere informatie

Factsheet SECURITY DESIGN Managed Services

Factsheet SECURITY DESIGN Managed Services Factsheet SECURITY DESIGN Managed Services SECURITY DESIGN Managed Services We ontwerpen solide security-maatregelen voor de bouw en het gebruik van digitale platformen. Met onze Security Management diensten

Nadere informatie

UW NETWERK VERNIEUWEN MET AXI? LEES NU HOE HET GING BIJ CASA

UW NETWERK VERNIEUWEN MET AXI? LEES NU HOE HET GING BIJ CASA UW NETWERK VERNIEUWEN MET AXI? LEES NU HOE HET GING BIJ CASA UW NETWERK VERNIEUWEN MET AXI? LEES NU HOE HET GING BIJ CASA CASA is een sterk groeiende homewear retailer met meer dan 500 winkels in 11 Europese

Nadere informatie

ONLINE MARKETING = ICT NIOC 2015 - BART ENSINK

ONLINE MARKETING = ICT NIOC 2015 - BART ENSINK ONLINE MARKETING = ICT NIOC 2015 - BART ENSINK Bart Ensink Saxion - Bedrijfskundige Informatica UT - Toegepaste Communicatie Wetenschappen Werkgevers: Innovadis - Websites, -shops, intranet Caase.com -

Nadere informatie

Factsheet STRATEGIE & DIGITALE TRANSFORMATIE Mirabeau

Factsheet STRATEGIE & DIGITALE TRANSFORMATIE Mirabeau Factsheet STRATEGIE & DIGITALE TRANSFORMATIE Mirabeau STRATEGIE & DIGITALE TRANSFORMATIE We helpen u met resultaatgerichte strategieën en digitale transformaties De vraag hoe digitaal verder ontwikkelt

Nadere informatie

SCRUM en Agile IT ontwikkeling en de impact op governance

SCRUM en Agile IT ontwikkeling en de impact op governance SCRUM en Agile IT ontwikkeling en de impact op governance NCD Dag voor Commissarissen en Toezichthouders 16 Maart 2017 NCD Nationale Dag van de Commissarissen & toezichthouders, commissaris en IT, maart

Nadere informatie

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can Canon s visie op digitale transformatie van organisaties you can Digitale transformatie van organisaties Als we kijken naar de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van communicatie in de afgelopen

Nadere informatie

BUSINESS INNOVATION. BE TOMORROW, CHALLENGE TODAY > Waarom innoveren? > Innovation drivers > Succes- en faalfactoren

BUSINESS INNOVATION. BE TOMORROW, CHALLENGE TODAY > Waarom innoveren? > Innovation drivers > Succes- en faalfactoren BUSINESS INNOVATION BE TOMORROW, CHALLENGE TODAY > Waarom innoveren? > Innovation drivers > Succes- en faalfactoren EEN MASTERCLASS VAN MASTERCLASS INSTITUTE IN SAMENWERKING MET: BUSINESS INNOVATION Be

Nadere informatie

Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek. Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter

Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek. Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter Draagt ICT daadwerkelijk bij aan het realiseren van je bedrijfsdoelstellingen?

Nadere informatie

GOVERNANCE, RISK & COMPLIANCE WHITEPAPER

GOVERNANCE, RISK & COMPLIANCE WHITEPAPER GOVERNANCE, RISK & COMPLIANCE De wereld van vandaag wordt gekenmerkt door de snelle ontwikkeling van nieuwe technologieën en disruptieve marktomstandigheden. Deze ontwikkelingen hebben verregaande gevolgen

Nadere informatie

We helpen u security-incidenten te voorkomen

We helpen u security-incidenten te voorkomen Managed Services Managed Services We adviseren u over passende security-maatregelen voor uw digitale platform. Zo helpen we u incidenten als datadiefstal te voorkomen en behoeden we u voor imagoschade.

Nadere informatie

Uw businessmodel voor de toekomst 22 september 2014. Roland van de Pas

Uw businessmodel voor de toekomst 22 september 2014. Roland van de Pas Uw businessmodel voor de toekomst 22 september 2014 Roland van de Pas Even voorstellen Adviseur MKB (industrie en creatieve industrie) Focus: Roland.vande.Pas@kvk.nl www.linkedin.com/pub/roland-van-de-pas

Nadere informatie

Factsheet((NL)( Intranet,(Extranet,(Social(&(more

Factsheet((NL)( Intranet,(Extranet,(Social(&(more Multi Enterprise Social Network Platform 10 redenen om mee te doen Factsheet((NL)( Intranet,(Extranet,(Social(&(more Intranet, Extranet, Social Organiseer mensen en informatie op natuurlijke wijze TransportLAB

Nadere informatie

Radboudumc online: Hoe stel je de patiënt centraal in een omnichannel oplossing? Mobile Healthcare Event 24 november 2017 Yno Papen

Radboudumc online: Hoe stel je de patiënt centraal in een omnichannel oplossing? Mobile Healthcare Event 24 november 2017 Yno Papen Radboudumc online: Hoe stel je de patiënt centraal in een omnichannel oplossing? Mobile Healthcare Event 24 november 2017 Yno Papen Inleiding Het Radboudumc is een vooruitstrevend en innovatief universitair

Nadere informatie

MOBILE STRATEGY Mobile strategy, hoe pak je dat aan?

MOBILE STRATEGY Mobile strategy, hoe pak je dat aan? MOBILE STRATEGY Mobile strategy, hoe pak je dat aan? Hoe u bereikt dat mobile een strategisch onderdeel van uw bedrijfsvoering wordt INHOUD Wat is een mobile strategy? 3 Aanpak van een mobile strategy

Nadere informatie

Professionele softwareontwikkeling PRODUCTIVITEIT EN KWALITEIT MET FOCUS OP DE GEHELE LEVENSDUUR VAN APPLICATIES

Professionele softwareontwikkeling PRODUCTIVITEIT EN KWALITEIT MET FOCUS OP DE GEHELE LEVENSDUUR VAN APPLICATIES Professionele softwareontwikkeling PRODUCTIVITEIT EN KWALITEIT MET FOCUS OP DE GEHELE LEVENSDUUR VAN APPLICATIES ONZE VISIE OP PROFESSIONEEL SOFTWARE ONTWIKKELEN Bij succesvolle softwareontwikkeling draait

Nadere informatie

Factsheet SECURITY CONSULTANCY Managed Services

Factsheet SECURITY CONSULTANCY Managed Services Factsheet SECURITY CONSULTANCY Managed Services SECURITY CONSULTANCY Managed Services We adviseren u over passende security-maatregelen voor uw digitale platform. Zo helpen we u incidenten als datadiefstal

Nadere informatie

ISM en Lean, natuurlijke bondgenoten

ISM en Lean, natuurlijke bondgenoten ISM en Lean, natuurlijke bondgenoten Een introductie van de samenwerking tussen de ISM-methode en Lean Een whitepaper van 10-8-2017 Whitepaper: ISM en Lean 1 ISM en Lean, natuurlijke bondgenoten De ISM-methode

Nadere informatie

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can Canon s visie op digitale transformatie van organisaties you can Digitale transformatie van organisaties Als we kijken naar de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van communicatie in de afgelopen

Nadere informatie

GETTING THE BEST OUT OF YOUR SOURCE CODE MODERNISEREN MET UNIFACE

GETTING THE BEST OUT OF YOUR SOURCE CODE MODERNISEREN MET UNIFACE GETTING THE BEST OUT OF YOUR SOURCE CODE MODERNISEREN MET UNIFACE 2 OMNEXT IN HET KORT Broncode als bron van informatie Gevestigd in NL, UK en USA Kennis van meer dan 40 diverse technologieën Verschillende

Nadere informatie

Ready Finance Tech Guide Retail Banken. Vodafone Power to you BANK SALDO Overschrijven. Status. Accounts

Ready Finance Tech Guide Retail Banken. Vodafone Power to you BANK SALDO Overschrijven. Status. Accounts Ready Finance Tech Guide Retail Banken Vodafone Power to you BANK SALDO 2.315 Overschrijven Status Accounts 2 Inhoud Hoofdstuk 1 De kansen samengevat Hoofdstuk 2 De kansen samengevat Hoofdstuk 3 De kansen

Nadere informatie

Iedereen in s-hertogenbosch doet volwaardig mee in de samenleving. Breed Welzijn s-hertogenbosch. Nieuwe combinaties in een nieuwe tijd

Iedereen in s-hertogenbosch doet volwaardig mee in de samenleving. Breed Welzijn s-hertogenbosch. Nieuwe combinaties in een nieuwe tijd Nieuwe combinaties in een nieuwe tijd Iedereen in s-hertogenbosch doet volwaardig mee in de samenleving Breed Welzijn s-hertogenbosch Juvans Maatschappelijk Werk en Dienst verlening // Welzijn Divers //

Nadere informatie

Dries Stoel en Marcèle van Kerkvoorde. Uw businessmodel voor de toekomst

Dries Stoel en Marcèle van Kerkvoorde. Uw businessmodel voor de toekomst Dries Stoel en Marcèle van Kerkvoorde Uw businessmodel voor de toekomst Missie: economische groei door versterken van innovatie in het MKB Concurrentiekracht van Nederland versterken Innovatie in het MKB

Nadere informatie

Bereikbaarheid binnen bereik

Bereikbaarheid binnen bereik Bereikbaarheid binnen bereik W I L RO FFRE ITS M A C A S E ST UDY: B LO KW EG FIN A NC IE E L A DVISEUR S WilroffReitsma & Blokweg 1 Samenvatting Inhoud Voor een organisatie als Blokweg Financieel Adviseurs

Nadere informatie

SAMENWERKEN TO THE MAX. Derk-Jan Hilberding Lead UC Cloud & Managed Services bij Axians

SAMENWERKEN TO THE MAX. Derk-Jan Hilberding Lead UC Cloud & Managed Services bij Axians SAMENWERKEN TO THE MAX Derk-Jan Hilberding Lead UC Cloud & Managed Services bij Axians 1 GARTNER UC TRENDS 2016 DELIVERY MODEL INTEGRATIE BEREIKBAARHEID FUNCTIONEEL UC is commodity Broken promise S4B Gevaren

Nadere informatie

Business in control. Volledige sturing en ondersteuning van het schadebehandelingsproces, met voldoende vrijheid voor de behandelaar

Business in control. Volledige sturing en ondersteuning van het schadebehandelingsproces, met voldoende vrijheid voor de behandelaar Wereldwijde leider in automotive dienstverlening kiest voor Digitale Innovatie; consistent, transparant én wendbaar inspelen op de klantwens via Dynamic Case Management Case study We gaan in de toekomst

Nadere informatie

Leading Professional Recruitment in the Technology Industry

Leading Professional Recruitment in the Technology Industry Leading Professional Recruitment in the Technology Industry People Linking Performance Strategy Wie is Top Job TOP JOB is een Belgisch, internationaal wervings-en selectiekantoor gespecialiseerd in het

Nadere informatie

Bilthoven, 9 november

Bilthoven, 9 november Bilthoven, 9 november 2011 1 Onze visie is dat er in alle organisaties een groot onbenut potentieel aanwezig is dat geïncasseerd kan worden door de bestaande middelen zoals processen, machines, informatie,

Nadere informatie

Factsheet AGILE TRANSITIONERS. Mirabeau

Factsheet AGILE TRANSITIONERS. Mirabeau Factsheet AGILE TRANSITIONERS Mirabeau AGILE TRANSITIONERS Mirabeau Wij helpen u met de implementatie van een agile werkwijze. We leven in een tijdperk waarin veranderingen elkaar in een steeds hoger tempo

Nadere informatie

Professionals in het hart van uw organisatie

Professionals in het hart van uw organisatie Professionals in het hart van uw organisatie De business professionals van HRT hebben de ambitie om uw bedrijf beter te laten renderen. De kennisgebieden waar ons hart sneller van gaat kloppen zijn Financieel,

Nadere informatie

Het speelveld van de Chief Commercial Officer

Het speelveld van de Chief Commercial Officer Het speelveld van de Chief Commercial Officer Omgaan met dilemma s Stephan Linnenbank 28 november 2008 Atos, Atos and fish symbol, Atos Origin and fish symbol, Atos Consulting, and the fish symbol itself

Nadere informatie

Dé ondernemingsvereniging van Brabant en Zeeland

Dé ondernemingsvereniging van Brabant en Zeeland Dé ondernemingsvereniging van Brabant en Zeeland VERBINDT VERSTERKT VERTEGENWOORDIGT BRABANT ZEELAND IS HET STERKSTE ONDERNEMINGSNETWERK VAN UW REGIO. We hebben een voortrekkersrol in vernieuwing en innovatie,

Nadere informatie

Succesvol implementeren van Microsoft Teams. Hoe bepaal je of het ook iets voor jouw organisatie is?

Succesvol implementeren van Microsoft Teams. Hoe bepaal je of het ook iets voor jouw organisatie is? Succesvol implementeren van Microsoft Teams Hoe bepaal je of het ook iets voor jouw organisatie is? Inhoudsopgave 1. Inleiding pagina 3 2. Voordelen volgens Microsoft pagina 4 3. Succes case pagina 5 4.

Nadere informatie

Ready Business. Vodafone Power to you

Ready Business. Vodafone Power to you Ready Business Vodafone Power to you 1 Klaar voor verandering De wereld verandert in een steeds hoger tempo. Dat biedt kansen, maar ook uitdagingen. Alle bedrijven - groot en klein - moeten hierop voorbereid

Nadere informatie

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER TALENT ACQUISITION & DEVELOPMENT

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER TALENT ACQUISITION & DEVELOPMENT #VACATURE BUSINESS DEVELOPMENT HR BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER TALENT ACQUISITION & DEVELOPMENT Een continu veranderende wereld vraagt om vernieuwing. Dat vereist actie en een frisse blik. De jonge talenten

Nadere informatie

Customer Case CED. Feiten in het kort:

Customer Case CED. Feiten in het kort: Feiten in het kort: Bedrijf: European Claim Experts Branche: Verzekeringen Werknemers: 1.150 Activiteiten: Internationale Claims management en Expertise Oplossing: Opbouw Mendix-platform voor het flexibel

Nadere informatie

Kwaliteit, innovatie en ICT-expertise in dienst van uw business

Kwaliteit, innovatie en ICT-expertise in dienst van uw business Kwaliteit, innovatie en ICT-expertise in dienst van uw business OVER DE NRB GROEP 30 JAAR 1987-2017 317 M. OMZET +2.000 MEDEWERKERS... 5,6% EBIT ONZE KLANTEN: PRIVATE & PUBLIEKE ORGANISATIES IN DE TOP

Nadere informatie

CASE. Meer waarde door. e-learning. Place full-screen image on layer Background. Expect more. Expect Pink. start

CASE. Meer waarde door. e-learning. Place full-screen image on layer Background. Expect more. Expect Pink. start CASE Meer waarde door Expect more. Expect Pink. start e-learning Place full-screen image on layer Joost-IT Joost-IT is een informeel bedrijf gespecialiseerd in Agile Service Management en IT Tooling Consultancy.

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Cursus Agile & Scrum Projectmanagement De cursus Agile & Scrum Projectmanagement duurt ongeveer 2 maanden en omvat 5 colleges van 3 uur. U volgt de cursus met ongeveer 10-15 studenten op een van onze opleidingslocaties

Nadere informatie

We zien een datagedreven wereld vol kansen. Toepassingscentrum voor big data oplossingen

We zien een datagedreven wereld vol kansen. Toepassingscentrum voor big data oplossingen We zien een datagedreven wereld vol kansen Toepassingscentrum voor big data oplossingen We zien succesvolle organisaties groeien door big data 50% van de meest succesvolle organisaties Volg ons op twitter:

Nadere informatie

E-Learning productie. Hulp on the moment of need

E-Learning productie. Hulp on the moment of need E-Learning productie Software Creëren IT gebruikersdocumentatie Hulp on the moment of need Corporate Learning Talent Management Over tts tts knowledge matters. tts zorgt voor kennisoverdracht en de ontwikkeling

Nadere informatie

Topmanagement en IT Ontwikkelingen en trends voor 2008. in samenwerking met

Topmanagement en IT Ontwikkelingen en trends voor 2008. in samenwerking met Topmanagement en IT Ontwikkelingen en trends voor 2008 in samenwerking met Invloed op de IT-organisatie Welk van onderstaande ontwikkelingen zullen in de komende twee jaar grote invloed hebben op uw IT-organisatie?

Nadere informatie

Training en workshops

Training en workshops Mirabeau Academy HACKING OWASP TOP 10 Training en workshops MIRABEAU ACADEMY AHEAD IN A DIGITAL WORLD Digitaal denken zit in onze code. We weten exact wat er online speelt. Sinds 2001 ontwikkelen we platformen

Nadere informatie

TPSC Cloud, Collaborative Governance, Risk & Compliance Software,

TPSC Cloud, Collaborative Governance, Risk & Compliance Software, TPSC Cloud, Collaborative Governance, Risk & Compliance Software, Wij geloven dat we een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan betere & veiligere zorg. The Patient Safety Company TPSC levert al meer

Nadere informatie

Hetty Braam. vragen aan:

Hetty Braam. vragen aan: 10 vragen aan: Hetty Braam Manager ICT & Informatiemanagement bij Timing Uitzendbureau over Sigmax als ICT partner en de overstap naar de Sigmax ONE Cloud Facts & Figures Timing Uitzendbureau 51 vestigingen

Nadere informatie

GETTING THE BEST OUT OF YOUR SOURCE CODE FIT TEST VOOR UNIFACE

GETTING THE BEST OUT OF YOUR SOURCE CODE FIT TEST VOOR UNIFACE GETTING THE BEST OUT OF YOUR SOURCE CODE FIT TEST VOOR UNIFACE 2 DIGITALISATIE VEREIST: Toegevoegde waarde Agility en snelheid Security en betrouwbaarheid 3 COMBINATIE BUSINESS & IT BUSINESS TECHNOLOGY

Nadere informatie

5 CRUCIALE COMPETENTIES VOOR EEN DUURZAAM HRM/L&D DIMITRI MAENHOUDT

5 CRUCIALE COMPETENTIES VOOR EEN DUURZAAM HRM/L&D DIMITRI MAENHOUDT 5 CRUCIALE COMPETENTIES VOOR EEN DUURZAAM HRM/L&D DIMITRI MAENHOUDT WAT BETEKENT DUURZAAM? Duurzaam betekent aansluiten op de behoeften van het heden zonder het vermogen van toekomstige generaties om in

Nadere informatie

Startdocument strategie Anticiperen, innoveren & blijven leren Summa, volop in ontwikkeling

Startdocument strategie Anticiperen, innoveren & blijven leren Summa, volop in ontwikkeling Startdocument strategie 2019-2022 Anticiperen, innoveren & blijven leren Summa, volop in ontwikkeling Versie: maart 2019 2 Vraagstuk#1 Hoe zorgen we ervoor dat we de beste mensen aantrekken en behouden

Nadere informatie

integrating your business

integrating your business integrating your business Codit is een IT expert in business integratie en levert wereldwijd diensten in consultancy, technologie en managed services. Door de integratie van een centraal technologisch

Nadere informatie

Functioneel Beheer middag 2016

Functioneel Beheer middag 2016 Functioneel Beheer middag 2016 1 Vanmorgen hadden wij standup en toen. Verbouwen met de winkel open IT gebruiken voor Just in Time Snelheid en wendbaarheid in het proces Voldoen aan hoge kwaliteitseisen

Nadere informatie

enabling your ambition

enabling your ambition Ctac: enabling your ambition Ambities helpen realiseren Als ondernemer of organisatie heeft u plannen voor de toekomst: groeien, een nog efficiënter bedrijfsvoering realiseren of nieuwe producten of diensten

Nadere informatie

Training en workshops

Training en workshops Mirabeau Academy SCRUM ESSENTIALS Training en workshops MIRABEAU ACADEMY AHEAD IN A DIGITAL WORLD Digitaal denken zit in onze code. We weten exact wat er online speelt. Sinds 2001 ontwikkelen we platformen

Nadere informatie

LEARNING ACCELERATOR

LEARNING ACCELERATOR 2e Editie Start 12 september! LEARNING ACCELERATOR HET GROEIPROGRAMMA VOOR LEARNING PROFESSIONALS Het groeiprogramma voor learning professionals Inhoud Wat is de 227 Learning Accelerator? Programma Voor

Nadere informatie

DYNAMIC INFRASTRUCTURE Helping build a smarter planet

DYNAMIC INFRASTRUCTURE Helping build a smarter planet Ronald.geuze@nl.ibm.com, Ronald.vanteeffelen@nl.ibm.com Consolidatie en Virtualisatie van Intel en UNIX platformen de praktijk 18/03/2009 DYNAMIC INFRASTRUCTURE Helping build a smarter planet 2009 IBM

Nadere informatie

Infor. Uw toekomstbestendige operating service

Infor. Uw toekomstbestendige operating service Infor OS Uw toekomstbestendige operating service Een overkoepelende operating service met een communicatieve gebruikerservaring Infor OS is uw operating service voor de toekomst, ontwikkeld als fundament

Nadere informatie

OP KOERS NAAR EEN DATAGEDREVEN ORGANISATIE?

OP KOERS NAAR EEN DATAGEDREVEN ORGANISATIE? OP KOERS NAAR EEN DATAGEDREVEN ORGANISATIE? THE FULL STORY Dit artikel verscheen ook in The full story. Een luchtig boek waarmee managers, ondernemers en professionals drie vliegen in één klap slaan. Je

Nadere informatie

Caag CRM. info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl. Informatie Brochure

Caag CRM. info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl. Informatie Brochure Caag CRM info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl Informatie Brochure Over Ons Caag CRM is een cloud- based software onderneming. Onze kracht ligt in het ontwikkelen van slimme software oplossingen gebaseerd op

Nadere informatie

Factsheet CLOUD MANAGEMENT Managed Services

Factsheet CLOUD MANAGEMENT Managed Services Factsheet CLOUD MANAGEMENT Managed Services CLOUD MANAGEMENT Managed Services Met Cloud Management beheren we uw cloud-omgeving en ontzorgen we u 24x7. De ontwikkelingen binnen cloud computing volgen elkaar

Nadere informatie

We garanderen een stabiele, snelle en schaalbare microsite.

We garanderen een stabiele, snelle en schaalbare microsite. Managed Services Managed Services We garanderen een stabiele, snelle en schaalbare microsite. Microsites vormen een belangrijk onderdeel van online marketing & sales activiteiten. U gebruikt ze meestal

Nadere informatie

Hulp on the moment of need

Hulp on the moment of need E-Learning productie tt performance suite Creëren IT gebruikersdocumentatie Hulp on the moment of need Corporate Learning Talent Management Over tts tts knowledge matters. tts zorgt voor kennisoverdracht

Nadere informatie

Vier goede redenen om over te stappen naar de cloud

Vier goede redenen om over te stappen naar de cloud Managed Services Managed Services We regelen een snelle en zorgeloze overstap naar een flexibele, veilige en stabiele cloud-omgeving. Een succesvol digitaal platform is continu in beweging. Daarom is een

Nadere informatie

BIG DATA: OPSLAG IN DE CLOUD

BIG DATA: OPSLAG IN DE CLOUD BIG DATA & ANALYTICS BIG DATA: OPSLAG IN DE CLOUD FLEXIBEL EN SCHAALBAAR BEHEER VAN ENORME HOEVEELHEDEN INFORMATIE IN GROTE ORGANISATIES EFFICIËNT EN SCHAALBAAR OMGAAN MET INFORMATIE-EXPLOSIE De hoeveelheid

Nadere informatie