RAVEN ROOFVIS FESTIVAL 2020

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "RAVEN ROOFVIS FESTIVAL 2020"

Transcriptie

1 RAVEN ROOFVIS FESTIVAL 2020 ISM VISGIDSEN HERMAN SCHUURMAN EN JAN BOOMSMA IN ZUID ZWEDEN Getno Gard van 9 tm 16 mei 2020 POWERED BY VISREIS.NL

2 De Reis: Zaterdag 9 mei 2020 Zaterdag 16 mei 2020 Heenreis met eigen vervoer Terugreis met eigen vervoer Bij aankomst: toewijzing van de kamers in de woningen en uitleg boten Zes dagen vissen met twee personen per boot in 4,03 meter boten met 4 pk motoren waarvan 2 x halve dag persoonlijke begeleiding aan boord bij Herman Schuurman en of Jan Boomsma. Minimaal begeleiding door Herman Schuurman en maximaal 20 deelnemers + extra begeleiding door Jan Boomsma. Inschrijven is mogelijk tot eind december 2019 en vol = vol. De reis bestaat uit: - Logies in woning Rättarebostaden en of Vrigstad Gård - Respectievelijk 6 en 7 slaapkamers (tweepersoons met 2 enkele bedden) - Ruime woonkamers en volledig ingerichte keuken, badkamer met douche / toilet - Bedlinnen en handdoeken zijn inbegrepen - Kosten voor water, stroom, verwarming inbegrepen - Eindschoonmaak inbegrepen (echter wel graag woning bezemschoon achter laten) - 1 visboot per twee personen 4 pk motor - Inclusief lokale visvergunning - Inclusief startpakket ter waarde van 50,- - Inclusief 2 halve dagen persoonlijke begeleiding aan boord bij Herman en of Jan Kosten van deze reis bedragen 795,- per persoon Individuele inschrijving is ook mogelijk! Indeling blijft op basis van 2 personen per woning, en gedeelde tweepersoonskamers. Het is ook mogelijk om met je eigen boot hier heen te gaan. De kosten bedragen dan 655,- euro per persoon op basis van 2 deelnemers. Bijkomende kosten: eigen vervoer naar locatie, eigen verzorging en benzine voor de boten

3 Herman Schuurman Visgids Bijna vijftig jaar vist hij al op snoekbaars. Het is niet zomaar een hobby, vissen is zijn grote passie. Professioneel visgids zijn is daar nu een deel van. Zijn hele leven kan je hem al aan de waterkant vinden. Na school langs de spoorsloot salamanders of stekelbaarsjes vangen. En al snel bij de plaatselijke energiecentrale. Bij de uitstroom van het warme water was goed snoekbaars te vangen. Hier was hij elk vrij uurtje te vinden en kon hij veel experimenteren. De boot van Herman is een oerdegelijke gelaste aluminium Tomasco van vijf bij twee meter. Er is ruim plek voor twee gasten. Dit schip word voortgedreven door een nieuwe zestig PK Honda buitenboordmotor. Voor hangt een Ulterra en achter een Traxis electromotor van Minn Kota, allebei vierentwintig volt en 80 lbs. Een HDS 9 en 7 van Lowrance voor en achter zorgen er voor dat iedereen aan boord kan zien waar je bent en hoe diep je vist. Snoekbaars vissen is zijn specialiteit maar hij gidst ook op baars en snoek. Alle mogelijke technieken kan je bij hem beoefenen; verticalen, dropshotten of werpend vissen alles is mogelijk. Of old-school met een dobber of een sleepje of trollen op baars of snoek zijn voor hem bekende methoden. Naast de verschillende technieken is stekkeuze het belangrijkst.

4 Visgids Jan Boomsma Visgids Jan Boomsma vist al van jongs af aan op alle denkbare vissoorten die in Nederlandse wateren rond zwemmen. Van kleine witvis tot grote karpers, snoekbaarzen en snoeken. In ruim 20 jaar vissen heeft hij een enorme kennis en expertise opgebouwd van hoe de vis zich gedraagt, waar hij zich ophoud en met welke technieken en materialen deze het beste te vangen is. Jan beschikt over een Lund 1750 Rebel XS welke is voorzien van een Mercury 60PK Big Tiller, minnkota front en back troller met daarnaast nog twee 9-inch lowrance HDS dieptemeters. Met hun enorme dosis ervaring is het dan ook een perfecte gelegenheid om kennis te maken met deze kennis en expertise tijdens het gesloten seizoen in deze speciaal georganiseerde groepsreis naar zuid Zweden. Dit is een unieke visreis onder begeleiding van professionals. Dus meldt je zsm aan want VOL = VOL!

5 Getno Gard Het Åsnenmeer, in het hart van Småland, is na het Vanern meer een van de Zweden s grootste meren met een oppervlakte van circa hectare. Het meer telt 740 kilometer kustlijn en je vindt er maar liefst 360 eilandjes. Er wordt gezegd dat het Åsnenmeer een van Zwedens beste vismeren is, vooral bekend om de snoek, baars en snoekbaars. Daarnaast is er een grote hoeveelheid paling, witvis als brasem, voorn en zeelt. Maar ook de regenboogforel is aanwezig en zelfs karpers worden hier gevangen. Deze laatste is niet makkelijk te vangen maar ze zitten er zeker. Naast de voortreffelijke visserij biedt deze regio, rust, ruimte en natuurbeleving. Het is een waar eldorado voor vissers, natuuren vogelliefhebbers. Je bevindt je dus midden in een van de beste viswateren van Zweden. Getno Gard is een privé bezit van 15 km2 grond met een eigen schiereiland midden in het schitterende en grote Asnen meer. Hier zijn op grote afstand van elkaar verschillende vakantiewoningen gebouwd zodat alle gasten kunnen genieten van hun rust en ruimte en de schitterende natuur. Er is een centraal gebouw waar de receptie annex kampwinkel waar ook eventueel verloren kunstaas of andere vismaterialen vervangen kunnen worden. De visserij begint hier begin april als het laatste ijs is gesmolten en loopt door tot november. De piekperiodes voor de snoekvisserij zijn in het voor- en naseizoen. Doordat de meren hier veel voedsel bevatten en er een grote hoeveelheid aan ondiepe gedeeltes is voor de vissen om af te paaien is er sprake van een gezonde en productieve visstand. Naast het reguliere merensysteem is er ook een put & take meer waar je kan vissen op regenboogforel tegen een meerprijs. Bij de receptie is ook een kleine hengelsportzaak waar je eventuele missende kunstaassoorten kunt verkrijgen maar je kan er ook fietsen, kajaks en kano s huren. Verder is er nog een landwinkel en een kroeg waar je na een heerlijke visdag kunt afkoelen onder het genot van een biertje. Men is je graag van dienst om je een optimale vakantie te bieden. Het is ook mogelijk om een visgids te boeken. Deze laat je de topstekken in de regio zien als ook de beste aassoorten van dat moment. Mocht je nu een keer niet willen koken kan je ook terecht in het gezellige en smaakvolle restaurant gedurende de zomerperiode. Buiten die periode en grotere groepen dienen zich op voorhand aan te melden. En zo kan je een heerlijke visdag perfect afsluiten met een heerlijke maaltijd op het terras aan het meer. Andere activiteiten die je hier nog kunt ondernemen zijn kanoën en fietsen (te huur), tennis op het eigen tennisveld, pony rijden, wandelen met bessen en fruit plukken en lokaal zijn er nog verschillende excursies te ondernemen. Getno ligt op gemiddeld 950 kilometer van Nederland en is dus goed aan te rijden in een dag. Men spreekt er Engels, Duits en Zweeds.

6 Verblijf Rättarebostaden Deze schitterende woning beschikt over 170 M2 en biedt plaats aan 12 personen. Het ligt vlak bij de receptie en heeft 2 verdiepingen, 7 slaapkamers, ruime woonkamer, een keuken met koelkast en vriezer, magnetron en vaatwasser, 3 badkamers elk met douche / toilet en houtkachel in de woonkamer als ook een TV met DVD en radio. In de kelder is een sauna, wasmachine en droger. Het terras is 15 m2 en beschikt over tuinmeubilair en een BBQ plaats. Er is een privé aanlegsteiger bij het meer. Vrigstad Gård Deze woning is met 200 m2 ruim van opzet en biedt plaats aan 12 personen in 6 slaapkamers. Eventueel kunnen twee extra bedden geplaats worden waarmee het maximum aantal gasten verhoogd kan worden tot 14. Het uitzicht over het meer is fenomenaal met een ruime tuin en een afstand tot het meer van 150 meter. De woning is oorspronkelijk in 1900 gebouwd en ademt nog de sfeer van Pippy Langkous. De twee badkamers zijn gerenoveerd. De woonkamer heeft TV en een open haard en je kan gebruik maken van de sauna in het buurhuis Rättarebostaden. De keuken is volledig ingericht met magnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer. Het terras is 20 m2 en beschikt over tuinmeubilair en een BBQ plaats en er is een privé aanlegsteiger bij het meer.

7 Vissen Je kan hier op veel manieren je hart ophalen door verschillende manieren van visserij te beoefenen. De nadruk ligt op het vissen vanuit de boot. Werpen, trollen, verticalen, dropshotten, dobber, jerken of vliegvissen. Je kan hier met alle stijlen terecht. De visserij richt zich hoofdzakelijk op snoek maar je kan hier ook gericht vissen op snoekbaars of baars. Maar vergeet ook niet de witvis. Er wordt hier dus ook brasem, voorn, zeelt, karper en paling gevangen. Voor de visserij worden hier de regels van de Åsnen Fish Conservation Area gevolgd. Dat betekent hoofdzakelijk catch & release en mocht je toch vis willen meenemen is het voor 50 cm en snoekbaars 45 cm minimaal en 2 vissen maximaal per persoon per dag. Per vergunning mag je met maximaal 2 hengels trollen. In mei is het niet toegestaan om te vissen op snoekbaars. Je mag ook met levend aas vissen uit het eigen meer. Respecteer het privé eigendom van anderen en laat het ongemoeid. De visvergunning kost 50 euro per week en is per persoon en niet overdraagbaar. Hij is inbegrepen bij deze visreis en je krijgt hem ter plaatse uitgereikt.

8 Materiaal Ieder land zijn eigen gewoontes en zoals altijd ook hier weer andere gewoontes en materialen. Vooral ondiep lopende pluggen zijn succesvol. Rapala Super Shad Rap, Storm Shallow Thunder, etc. zijn perfecte pluggen. Maar ook grote lepels, shads en bucktailspinners doen het (langzaam gevist) in deze wateren ook erg goed. Mocht je na al het driften en werpen ook eens willen verticalen zoek dan de diepere stukken op en daarbij geven shads ook goede resultaten. Opvallend is daarbij om te zien dat de natuurlijke kleuren de beste resultaten geven en dat door het kunstaas op een jerk achtige manier binnen vissen (korte rukjes aan de hengel) productiever is dan simpelweg binnen draaien. Laat je door de gids voorlichten welke aasvissen in jouw periode aanwezig zijn en pas je aas en manier van vissen hier op aan. Neem vooral ook je jerk baits en shads mee want die leveren ook goede resultaten op. De te gebruiken hengels / molens / reels zijn identiek zoals we ze hier in Nederland gebruiken. Van lichte spinhengel voor de 10 grams plug tot en met de zware jerkstok om zware pluggen of jerkbaits mee weg te kunnen zetten of te trawlen. Maar ook de vliegvissers kunnen hier hun hart ophalen aangezien veel snoek zich laat vangen in de ondiepere gedeeltes tegen de rietkragen aan met streamers.

9 Startpakket Voor de visserij op deze locatie verzorgen we een bijpassend startpakket zodat je direct de belangrijkste materialen kan gaan gebruiken. Het startpakket is samengesteld in samenwerking met Herman Schuurman en Raven Hengelsport en bevat de volgende materialen: DLT BULCAT PERCH SHAD Deze stevige softbait staat vooral bekend om zijn onweerstaanbare staartactie. Vis hem werpend vanaf de kant, of slepend achter een boot. Zelfs op lage snelheden kan de snoek er maar moeilijk van af blijven! ABU GARCIA SVARTZONKER MCPIKE SHAD NORS 49G 18CM 2 STUKS Deze McPike Svartzonker heeft een hevige staartactie en een licht flankende actie waardoor deze snoekshad zich onderscheid van alle andere snoek shads. Deze Abu McPike Svartzonker shad is het makkelijkste te vissen op een 6/0 of 8/0 jigkop. SAVAGE GEAR CRAZY BLADE BLEAK KIT MINNOW 13CM 4+1 STUKS Deze Plug en Play softbait kit bestaat uit 4 bewezen shads en de Crazy blade loodkoppen. Deze jigheads geven je kunstaas een uiterst onvoorspelbare actie. Hierdoor kun je je kunstaas langer effectief aanbieden in het gebied waar jij de rovers verwacht. SPRO SCREAMIN DEVIL FLOATING PLUG FIRE TIGER 12.8CM De Spro Screamin Devil is een bijzonder goede plug voor zowel het trollend als werpend vissen op baars, snoek en snoekbaars. Een belangrijk feature is de stalen neus waardoor tegen stenen en obstakels gevist kan worden. FOX RAGE FLUOROCARBON LEADERS 0.90MM 79.37LB 25M De Fox Rage Fluorocarbon Leader is zo goed als onzichtbaar onder water en is perfect te gebruiken als voorslag. De lijn is zeer schuurbestendig en heeft weinig rek en nagenoeg geen geheugen. De totale winkelwaarde van dit pakket bedraagt ruim 50,-

10 Boten De locatie beschikt over 20 visboten (410 Linder en 400 Sportman) elk met 4 PK Yamaha motoren en we hebben voor deze reis standaard een dieptemeter op de boot geregeld. Bij de boot ontvang je een waterkaart van de meren rondom de locatie. En daarnaast beschikken de boten over twee hengelsteunen om te trollen en 4 om hengels rechtop in te plaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk om hier je eigen visboot mee naar toe te nemen en beschikt men over een eigen trailerhelling.er zijn ook nog 3 Tootega Huntsman fishing kajaks met peddel te huur. Dit zijn speciale sit on top kajaks ontwikkelt voor het vissen. Indien je hier gebruik van wilt maken kan dat tegen meerkosten. Bij ingebruikname van de boot ontvang je een waterkaart en instructie zodat je op de hoogte bent van de omgeving en de beste hotspots. Verder is een kussen om op te zitten een extra stukje comfort aan boord die je eenvoudig zelf kan meenemen. Maar denk bijvoorbeeld ook aan een driftzak. De boten kunnen afgemeerd worden aan de prive steiger bij de woningen. Weer en Seizoen Geen gesloten seizoen en verboden aassoorten! Dus ideaal om in de periode die we in Nederland niet door kunnen brengen met roofvissen er een week tussenuit te gaan en je geluk hier te beproeven. Vanzelfsprekend wordt ook hier de catch & release methodiek gepredikt. Een enkel visje ter consumptie is natuurlijk altijd een welkome optie. De visserij is hier eigenlijk het gehele jaar door mogelijk. De focus ligt echter van april tot en met november. Deze regio kent milde zomers met aangename gemiddelden rond de 22 graden. Het is buiten de zomerperiode aan te raden om voldoende waterwerend materiaal of misschien zelfs een visoverall mee te nemen. Het kan er in de winterperiode koud worden. Goede en warme regenkleding, laarzen maar ook een polariserende zonnebril zijn noodzakelijk. Ook een paar handschoenen en mutsen kunnen aan het begin en einde van het seizoen uitkomst bieden. Voor de periode meer naar de zomer toe geldt dat zonnebrand en zwembroek aanbevolen zijn.

11 Reis & Prijs Vanaf Utrecht is de reis ongeveer 1000 kilometer en neemt ongeveer 11 uur in beslag. Daarbij zorgt de veerpont tussen Puttgarden en Rodby voor een korte en aangename pauze. De reis is op basis van eigen vervoer en de kosten voor de veerboot zijn additioneel. Ter plaatse zorg je gezamenlijk voor de maaltijden en overige benodigdheden. Dit doen we als groep waarbij iedereen bepaalde taken krijgt toegewezen. Ook dat gaat natuurlijk in overleg. De verschillende talenten koken, boodschappen doen, tafel dekken en afwassen worden netjes verdeeld over de deelnemers. Op ongeveer 8 kilometer rijden is er in Geta een lokale supermarkt waar je boodschappen kan doen. De supermarkt heeft een ruime sortering waarbij de prijzen wel wat hoger liggen dan in Nederland maar niet heel veel. En aangezien je met eigen vervoer hier heen kan reizen kan je natuurlijk ook zelf het nodige meenemen. Getno Gard biedt een schitterende natuur waar je regelmatig verbaasd zult staan over de rust en schoonheid van het land. Het is niet ondenkbaar om elanden, otters, bevers, roofvogels, ganzen en tegen te komen tijdens je visdagen.

12 Samengevat: - Logies in woning Rättarebostaden en of Vrigstad Gård - Respectievelijk 6 en 7 slaapkamers (tweepersoons met 2 enkele bedden) - Ruime woonkamers en volledig ingerichte keuken, badkamer met douche / toilet - Bedlinnen en handdoeken zijn inbegrepen - Kosten voor water, stroom, verwarming inbegrepen - Eindschoonmaak inbegrepen (echter wel graag woning bezemschoon achter laten) - 1 visboot per twee personen 4 pk motor - Inclusief lokale visvergunning - Inclusief startpakket ter waarde van 50,- - Inclusief 2 halve dagen persoonlijke begeleiding aan boord bij Herman en of Jan Kosten van deze reis bedragen 795,- per persoon De huidige prijzen zijn gebaseerd op volledige bezetting van de woningen. Het is dan ook mogelijk om met 10 of met 20 deelnemers hierheen te gaan. De reis kan doorgang vinden wanneer er 10 deelnemers hebben ingeschreven. Dan gaat enkel herman mee als begeleider. Voor de tweede woning hebben we ook 10 deelnemers nodig om deze prijs te kunnen garanderen. Als dat het geval is gaat Jan Boomsma ook mee als begeleider. Mocht dat aantal lager zijn voor de tweede groep dan kan de reis alsnog doorgaan maar is er wel sprake van meerkosten voor deze tweede groep. Deze reis is bedoeld voor een groep enthousiaste vissers en is zeker geen wedstrijd. Het gaat om kameraadschap, plezier en lekker vissen. Maar aan het einde van de week worden nog een paar leuke (grappige) prijzen uitgedeeld voor de meest bijzondere en grootste vangsten. Wil je informeren naar de beschikbaarheid van deze speciale groepsreis, neem dan contact op met: Visreis.nl of Herman Schuurman of Jan Boomsma Joris Nieuwenhoff info@hermanschuurman.nl info@predatorfishingguide.nl info@visreis.nl Mob : Mob : Mob : Of vul direct het inschrijfformulier in! Vol = vol!

13 Boekingsformulier Raven Roofvis festival 2020 (Volgens paspoort) Voornaam Achternaam Geboortedatum Adres Postcode Plaats Telefoon Mobiel E mail Telefoon bij nood Vertrek : zaterdag 9 mei 2020 Retour : zaterdag 16 mei 2020 Neem mijn eigen boot mee : NEE JA Annuleringsverzekering (5,5% van de reissom) ja nee Reisverzekering ( + 30,- per week per persoon) ja aantal personen: nee Indien je kiest voor een reis- en of annuleringsverzekering worden deze kosten additioneel in rekening gebracht. LET OP: Eerst vermelde is de contactpersoon en hoofdelijk verantwoordelijk voor de reservering. Ondergetekende verklaart zich akkoord met de reisvoorwaarden als gesteld op de website van visreis.nl.

14 Vervolg Boekingsformulier Raven Roofvis festival 2020 Overige deelnemers met volledige eerste voornaam en initialen en achternaam zoals in paspoort Eerste voornaam deelnemer (volgens paspoort) volledige achternaam (volgens paspoort) LET OP: Eerst vermelde is de contactpersoon en hoofdelijk verantwoordelijk voor de reservering. Ondergetekende verklaart zich akkoord met de reisvoorwaarden als gesteld op de website van visreis.nl. Voor het verkeerd doorgeven van initialen en namen kan visreis.nl niet aansprakelijk worden gesteld. Plaats Datum Handtekening Dit document svp. volledig ingevuld retourneren naar: Visreis.nl, s Gravensloot 39, 3471 BP Kamerik of per mail naar info@visreis.nl of info@hermanschuurman.nl of info@predatorfishingguide.nl

Scherentuinen in Åland

Scherentuinen in Åland Scherentuinen in Åland Locatie Åland is een archipel in de Botnische golf en bestaat uit meer dan 6000 grotere en kleinere eilanden en ligt tussen Zweden en Finland. De Åland eilanden hebben hun eigen

Nadere informatie

GRONINGS ROOFVIS FESTIVAL 2015

GRONINGS ROOFVIS FESTIVAL 2015 GRONINGS ROOFVIS FESTIVAL 2015 ISM VISGIDS GRONINGEN IN ZWEDEN 16 tm 25 mei 2015 POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Zaterdag 16 mei 2015 Vertrek met eigen vervoer Overtocht met Scandline Puttgarden - Rodby

Nadere informatie

GROEPREIS KANTVISSEN IN SKARNSUNDET

GROEPREIS KANTVISSEN IN SKARNSUNDET GROEPREIS KANTVISSEN IN SKARNSUNDET donderdag 18 tm 25 januari 2018 Minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers Deze reis staat open voor een ieder die vanaf de kant mooie kabeljauw, koolvis, heek, leng, rog,

Nadere informatie

Midden Ierland, Snoek- en witvissen Longford en Cootehill

Midden Ierland, Snoek- en witvissen Longford en Cootehill Midden Ierland, Snoek- en witvissen Longford en Cootehill Gebied Longford en Cootehill zijn de twee uitvalsbases voor deze reis. In Longford verblijf je in de luxe Melview Lodge dat maximaal geschikt is

Nadere informatie

Het Quantum Snoek Festival 2017

Het Quantum Snoek Festival 2017 Het Quantum Snoek Festival 2017 Zaterdag 28 oktober tm 4 november 2017 in Dragsö in Zuid Zweden Minimum aantal 14 en maximum aantal 28 deelnemers - Centrale bijeenkomst in Nederland begin september 2017

Nadere informatie

Forel, vlagzalm, snoekbaars en snoek in Finland

Forel, vlagzalm, snoekbaars en snoek in Finland Forel, vlagzalm, snoekbaars en snoek in Finland Gebied Lohimaa ligt op ongeveer 40 minuten rijden vanaf Kuopio. De natuur is overweldigend en puur. Rondom de centrale lodge met een tiental hotelkamers

Nadere informatie

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2014 Dinsdag 17 tm woensdag 25 juni 2014

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2014 Dinsdag 17 tm woensdag 25 juni 2014 WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2014 Dinsdag 17 tm woensdag 25 juni 2014 POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Vertrek: dinsdag 17 juni 2014 Amsterdam Oslo 21.30 23.30 uur Overnachting in het Radisson Blu

Nadere informatie

Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss

Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss Gebied Numedalslågen behoort tot de top 10 zalmrivieren van Noorwegen. Deze rivier stroomt bij Larvik in het zuiden van Noorwegen de zee in. Het gebied kenmerkt

Nadere informatie

Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss

Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss Gebied Numedalslågen behoort tot de top 10 zalmrivieren van Noorwegen. Deze rivier stroomt bij Larvik in het zuiden van Noorwegen de zee in. Het gebied kenmerkt

Nadere informatie

Havøysund. Gebied. Vissen

Havøysund. Gebied. Vissen Havøysund Gebied Havøysund ligt nog iets noordelijker dan Sørøya en ligt op het vaste land op 71 graden Noorderbreedte. Deze locatie wordt gerund door dezelfde eigenaar als onze locatie in Sørøya. Dus

Nadere informatie

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2021

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2021 NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2021 Dinsdag 22 tm 29 juni 2021 (springtij) Powered by VISREIS.NL Deze reis staat open voor een ieder die gericht op heilbot wil vissen of die zijn of haar PR wil verbeteren met

Nadere informatie

GROEPSREIS MEXICO, PUERTO AVENTURAS, SPEEDJIGGEN

GROEPSREIS MEXICO, PUERTO AVENTURAS, SPEEDJIGGEN GROEPSREIS MEXICO, PUERTO AVENTURAS, SPEEDJIGGEN Van 29 oktober tm 6 november 2018 Min 8 en max 12 vissers + Nederlandstalige begeleiding Inschrijven is mogelijk tot medio april 2018 maar vol = vol. De

Nadere informatie

Sørøya, Sorvaer. Gebied

Sørøya, Sorvaer. Gebied Sørøya, Sorvaer Gebied Sørøya. De naam alleen al doet menig vissershart sneller kloppen. Sørøya staat gelijk aan grote kabeljauw, heilbot, zeewolf en ga zo maar door. Vanaf februari als het seizoen begint

Nadere informatie

HALIBUT CHALLENGE 2015 POWERED BY VISREIS.NL

HALIBUT CHALLENGE 2015 POWERED BY VISREIS.NL HALIBUT CHALLENGE 2015 POWERED BY VISREIS.NL Van dinsdag 25 augustus t/m woensdag 2 september 2015 Er zijn mooie prijzen van Savage Gear te winnen voor de 3 grootste heilbotten. Deze reis staat open voor

Nadere informatie

FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2018

FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2018 FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2018 Donderdag 6 tm 13 september 2018 (springtij) Deze reis staat open voor een ieder die gericht op heilbot wil vissen of die zijn of haar PR wil verbeteren met een groep enthousiaste

Nadere informatie

VISREIS.NL HEILBOT FESTIVAL 2016

VISREIS.NL HEILBOT FESTIVAL 2016 VISREIS.NL HEILBOT FESTIVAL 2016 woensdag 14 tm 21 september 2016 (springtij) Deze reis staat open voor een ieder die gericht op heilbot wil vissen of die zijn of haar PR wil verbeteren met een groep enthousiaste

Nadere informatie

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2019 SKARSVAG / NOORDKAAP

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2019 SKARSVAG / NOORDKAAP NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2019 SKARSVAG / NOORDKAAP Vrijdag 30 aug tm 6 sept 2019 EN Vrijdag 6 tm 13 sept 2019 POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Minimaal 10 en maximaal aantal 18 deelnemers per week Inschrijven

Nadere informatie

FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2020

FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2020 FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2020 Woensdag 16 tm 23 september 2020 (springtij) Deze reis staat open voor een ieder die gericht op heilbot wil vissen of die zijn of haar PR wil verbeteren met een groep enthousiaste

Nadere informatie

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL Woensdag 13 tm 20 juni 2018 (Tijdens springtij!)

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL Woensdag 13 tm 20 juni 2018 (Tijdens springtij!) NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL Woensdag 13 tm 20 juni 2018 (Tijdens springtij!) POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Minimaal aantal 11 deelnemers en maximaal aantal 17 deelnemers Inschrijven is mogelijk tot medio

Nadere informatie

RAVEN NOORWEGEN FESTIVAL Donderdag 1 tm 8 oktober 2020 SALTSTRAUMEN POWERED BY VISREIS.NL

RAVEN NOORWEGEN FESTIVAL Donderdag 1 tm 8 oktober 2020 SALTSTRAUMEN POWERED BY VISREIS.NL RAVEN NOORWEGEN FESTIVAL Donderdag 1 tm 8 oktober 2020 SALTSTRAUMEN POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Minimaal 14 deelnemers en maximaal 50 deelnemers. Inschrijven tot medio april 2020 en vol = vol. De reis

Nadere informatie

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN LUSTRUM FESTIVAL Maandag 9 tm 16 mei 2016

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN LUSTRUM FESTIVAL Maandag 9 tm 16 mei 2016 WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN LUSTRUM FESTIVAL Maandag 9 tm 16 mei 2016 POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Minimaal 14 deelnemers en maximaal 26 deelnemers Inschrijven is mogelijk tot eind februari 2016 maar

Nadere informatie

Steur en zalm in Canada

Steur en zalm in Canada Steur en zalm in Canada Gebied Chilliwack ligt op ongeveer anderhalf uur van Vancouver in het hart van de Fraser vallei met de beroemde Fraser en Harrison rivier. Deze twee hoofdrivieren vormen het hart

Nadere informatie

Stuga in VÃ rmland. Brochure: Stuga in VÃ rmland. Algemeen

Stuga in VÃ rmland. Brochure: Stuga in VÃ rmland. Algemeen Stuga in VÃ rmland Algemeen Värmland.Je bakt er je zelfgevangen vis, je ontdekt elanden of ander wild, een prachtige plek in midden-zweden! Deze camping ligt op een prachtige locatie, aan de rand van een

Nadere informatie

Reglement met betrekking tot het hengelen in het provinciaal domein Puyenbroeck.te Wachtebeke

Reglement met betrekking tot het hengelen in het provinciaal domein Puyenbroeck.te Wachtebeke directie Sport & Recreatiedomeinen provinciaal domein Puyenbroeck Reglement met betrekking tot het hengelen in het provinciaal domein Puyenbroeck.te Wachtebeke Dit reglement beoogt het duurzaam beheer

Nadere informatie

Ierland, Sneem. Gecombineerde zoet- en zoutwater visserij.

Ierland, Sneem. Gecombineerde zoet- en zoutwater visserij. Ierland, Sneem. Gecombineerde zoet- en zoutwater visserij. Gebied Sneem is de uitvalsbasis van deze visreis. Het ligt in het zuidwesten van Ierland en is vanaf het vliegveld Cork in 2 uur te bereiken.

Nadere informatie

DE RAVEN NOORWEGEN CUP

DE RAVEN NOORWEGEN CUP DE RAVEN NOORWEGEN CUP Donderdag 16 tm 23 mei 2019 (springtij) De Reis: Minimaal 15 deelnemers en maximaal 50 deelnemers Inschrijven is mogelijk tot medio januari 2019 maar vol = vol. De reis bestaat uit:

Nadere informatie

MEHAMN, Noordkaap, 71 Noorderbreedte

MEHAMN, Noordkaap, 71 Noorderbreedte MEHAMN, Noordkaap, 71 Noorderbreedte De meest noordelijke locatie denkbaar in Noorwegen! In Mehamn bevindt zich deze perfecte locatie die niets te wensen over laat. Mehamn ligt in de Mehamfjord die direct

Nadere informatie

DE RAVEN NOORWEGEN CUP Donderdag 23 tm 30 mei 2019

DE RAVEN NOORWEGEN CUP Donderdag 23 tm 30 mei 2019 DE RAVEN NOORWEGEN CUP Donderdag 23 tm 30 mei 2019 POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Minimaal 15 deelnemers en maximaal 45 deelnemers Inschrijven is mogelijk tot medio januari 2019 maar vol = vol. De reis

Nadere informatie

Steur en zalm in Canada

Steur en zalm in Canada Steur en zalm in Canada Gebied Chilliwack ligt op ongeveer een uur van Vancouver in het hart van de Fraser vallei met de beroemde Fraser en Harrison rivier. Deze twee hoofdrivieren vormen het hart van

Nadere informatie

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Eliza was here - Villa la Planta - /spanje/la_palma/tijarafe/villa_la_planta.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa la Planta - (Spanje

Nadere informatie

MEFJORD, Topvisserij op het eiland Senja

MEFJORD, Topvisserij op het eiland Senja MEFJORD, Topvisserij op het eiland Senja Het eiland Senja ligt iets ten zuiden van Tromso en is het op twee na grootste eiland van Noorwegen. Op het noordwestelijke deel van het eiland bevindt zich het

Nadere informatie

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Neo Chorion Village Houses - (Cyprus Cyprus Neo Chorion) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Vakantiepark Het Timmerholt

Vakantiepark Het Timmerholt Vakantiepark Het Timmerholt Algemeen Midden in het schitterende Drentse landschap ligt Vakantiepark Het Timmerholt. Een kleinschalig, maar ruim opgezet vakantiepark. Het park is gelegen rondom een zeer

Nadere informatie

Onderstaand vindt u meer informatie over onze activiteiten.

Onderstaand vindt u meer informatie over onze activiteiten. INHOUD kennismaking met Mike s 1 programma s roofvissen 2 programma s vliegvissen 4 bedrijfsuitjes 4 visreizen 4 tarieven 2010 5 speciale acties in 2010 6 algemene voorwaarden 7 Kennismaking met Mike s

Nadere informatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie Appartementen Moezel Algemeen Deze prachtige rolstoelaangepaste appartementen liggen direct aan de Moezel, op ca 20 km van Cochem. Het huis bestaat uit 4 appartementen welke volledig geschikt zijn voor

Nadere informatie

Villas Anasa Griekenland Lesbos Molivos

Villas Anasa Griekenland Lesbos Molivos Villas Anasa Griekenland Lesbos Molivos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villas Anasa - (Griekenland Lesbos Molivos) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja (privé)

Nadere informatie

MEXICO, PUERTO AVENTURAS, JIGGEN, TROLLEN & POPPEREN

MEXICO, PUERTO AVENTURAS, JIGGEN, TROLLEN & POPPEREN MEXICO, PUERTO AVENTURAS, JIGGEN, TROLLEN & POPPEREN Mexico, palmbomen, azuurblauwe zee, sombrero, Corona en vissen. Dat is toch wel een ideale combinatie! De Atlantische oceaan biedt op deze plek een

Nadere informatie

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2013 70 NOORDERBREEDTE

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2013 70 NOORDERBREEDTE WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2013 70 NOORDERBREEDTE Deelnemers : minimaal 16 en maximaal 22 woensdag 12 juni tm 19 juni 2013 Vervoer Locatie : vliegtuig met de SAS : Repvag, Noord Noorwegen Verblijf

Nadere informatie

Nautnes, West Noorwegen

Nautnes, West Noorwegen Nautnes, West Noorwegen De beste prijs kwaliteit verhouding in West Noorwegen Gebied Het visparadijs Nautnes Fiskevaer ligt op ongeveer 60 autominuten rijden van Bergen. Hier ligt de visrijke locatie waar

Nadere informatie

Mexicaans Big Game spektakel

Mexicaans Big Game spektakel Mexicaans Big Game spektakel Locatie De kruising van de zee van Cortez en de Pacifische oceaan. Een gebied dat uitermate rijk is aan flora en fauna. Hier kom je behalve veel zeezoogdieren ook veel vissoorten

Nadere informatie

Casa de Ensueño 2015-01

Casa de Ensueño 2015-01 Genieten van rust en ruimte in het zonnige Spanje? Dan is Casa de Ensueño een goede keus voor uw vakantie. Genieten van het achterlandschap van Alicante op een steenworp afstand van het zandstrand van

Nadere informatie

Cavos Villas Griekenland Zakynthos Tsilivi

Cavos Villas Griekenland Zakynthos Tsilivi Cavos Villas Griekenland Zakynthos Tsilivi 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cavos Villas - (Griekenland Zakynthos Tsilivi) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine Saint-François-Longchamp, Maurienne Vallei 1072 km vanaf Utrecht Saint-François-Longchamp

Nadere informatie

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Accommodatie Het deel van Casa Benamato dat op het dal gericht is, vormt het exclusieve domein van de gasten. De twee appartementen van Casa Benamato hebben een fantastische

Nadere informatie

Vakantiewoningen tussen Florence, Siena en Arezzo. [127TOFB]

Vakantiewoningen tussen Florence, Siena en Arezzo. [127TOFB] Vakantiewoningen tussen Florence, Siena en Arezzo. [127TOFB] www.selecxyz.eu info@selecxyz.eu prijslijst 2010 Hoog Midden 03.04-10.04 Laag Apt Slaapkamers Personen Badkamers 03.07-28.08 24.04-03.07 28.08-25.09

Nadere informatie

Villa Olympos euros/week

Villa Olympos euros/week Villa Olympos Villa Olympos is gelegen op het eiland Rhodos en is een exclusieve nieuw gebouwde villa (juli 2015), die comfort en luxe biedt in een volledige privã -omgeving. Gebouwd van natuurlijke materialen

Nadere informatie

Verpa relatiedag 2011 in Baal

Verpa relatiedag 2011 in Baal Verpa relatiedag 2011 in Baal Afgelopen week organiseerde Verpa Groundbaits weer haar jaarlijkse relatiedag aan de vijvers van HSV Den Brasem in het Belgische Baal. De karpervijver, die bekend staat om

Nadere informatie

Gevarieerd in Madeira

Gevarieerd in Madeira Gevarieerd in Madeira Gebied Op slechts 3,5 uur vliegen bevindt zich het bloemeiland Madeira. Het ligt 700 kilometer ten westen van Afrika en 1000 kilometer ten zuiden westen van de Portugese kust. Samen

Nadere informatie

Vissen in de Ardennen

Vissen in de Ardennen Vissen in de Ardennen Inleiding Bent u van plan om uw hengels mee te nemen op vakantie? Hier volgen enkele praktische tips die u kunnen helpen om uw favoriete sport in alle rust te beoefenen. Zoals in

Nadere informatie

ALMELOSCHE HENGELAARSVERENIGING VISCHLUST VISSEN IN NOORWEGEN

ALMELOSCHE HENGELAARSVERENIGING VISCHLUST VISSEN IN NOORWEGEN ALMELOSCHE HENGELAARSVERENIGING VISCHLUST VISSEN IN NOORWEGEN Zeevissen in Noorwegen Programma Introductie Waarom Noorwegen? Korte introductie van het land Voorbereiding van de visreis Van Zuid naar Noord,

Nadere informatie

Steur en zalm in Canada

Steur en zalm in Canada Steur en zalm in Canada Gebied Chilliwack ligt op ongeveer anderhalf uur van Vancouver in het hart van de Fraser vallei met de beroemde Fraser en Harrison rivier. Deze twee hoofdrivieren vormen het hart

Nadere informatie

Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate (0) (0)

Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate (0) (0) Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk 379.000 ski in ski out zwembad geschikt voor 8 personen nieuw ingericht volledig georganiseerde verhuur aantrekkelijk geprijsd sauna Te koop: recreatiewoning

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV0030E

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV0030E PV0030E Accommodatie Beschrijving Appartement in centrum Porto CesareoPV0030E is een ruim appartement in het centrum van Porto Cesareo in het zuiden van Puglia. Het appartement maakt onderdeel uit van

Nadere informatie

Stijlvol logeren in Houffalize

Stijlvol logeren in Houffalize Stijlvol logeren in Houffalize Stijlvol logeren in Houffalize Houdt u van een prachtig gerenoveerde vakantiewoning, zonder dat deze inboet aan de warme Ardense bouwstijl? Ontspant u graag in de wellness

Nadere informatie

Appartement Jardins da Guia

Appartement Jardins da Guia Appartement Jardins da Guia Algarve Portugal Appartement Jardins da Guia Omschrijving van de accommodatie: Het appartement bevindt zich op de 1 e etage van een kleinschalig complex van zestien appartementen

Nadere informatie

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen 2018

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen 2018 Casa Benamato Accommodatie en Prijzen 2018 Accommodatie Het deel van Casa Benamato dat op het dal gericht is, vormt het exclusieve domein van de gasten. De twee appartementen van Casa Benamato hebben een

Nadere informatie

TE KOOP. Durgerdammerdijk 167 Vraagprijs: ,- k.k.

TE KOOP. Durgerdammerdijk 167 Vraagprijs: ,- k.k. TE KOOP Durgerdammerdijk 167 Vraagprijs: 900.000,- k.k. Deze brochure en/of plattegrond(en) zijn met de grootst mogelijk zorg opgemaakt voor promotie van vastgoedobjecten. De Uniek object! Op een werkelijk

Nadere informatie

Luxe vakantieappartementen aan de enige Zuid-boulevard van Nederland

Luxe vakantieappartementen aan de enige Zuid-boulevard van Nederland Luxe vakantieappartementen aan de enige Zuid-boulevard van Nederland Welkom Recreëren met allure Recreëren in één van de modern ingerichte appartementen of in één van de penthouses van De Gulden Stroom

Nadere informatie

Mindervalide visvoorzieningen

Mindervalide visvoorzieningen 2015 Mindervalide visvoorzieningen Team Steigerproject Hengelsport vereniging Ons Genoegen Almere 1-4-2015 Team Steigerproject Postbus 30208 1303 AE Almere steigerproject@hsvog.nl 1 1 Inhoud 1 Inleiding...

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1350D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1350D PV1350D Accommodatie Beschrijving Karakteristieke Lamia op complex met zwembad PV1350D is een karakteristieke Lamia woning op een kleinschalig complex met een groot zwembad van 9x9m en van 1.30m tot 1.70m

Nadere informatie

Ebro Delta, de perfecte combinatie tussen zoet en zout! Gebied

Ebro Delta, de perfecte combinatie tussen zoet en zout! Gebied Ebro Delta, de perfecte combinatie tussen zoet en zout! Gebied De Ebro is de langste rivier van Spanje met maar liefst 925 kilometer water. De rivier mondt bij Riumar in de Middelandse zee. Hier komen

Nadere informatie

CORTIJO Pampaneira, Las Alpujarras CORTIJO PAMPANEIRA. Adres: c/pampaneira s/n. Beschrijving: BESCHRIJVING VAN HET OBJECT:

CORTIJO Pampaneira, Las Alpujarras CORTIJO PAMPANEIRA. Adres: c/pampaneira s/n. Beschrijving: BESCHRIJVING VAN HET OBJECT: CORTIJO PAMPANEIRA Beschrijving: Adres: c/pampaneira s/n CORTIJO Pampaneira, Las Alpujarras BESCHRIJVING VAN HET OBJECT: De villa ligt op 2 kilometer afstand van Pampaneira, een dorp in La Alpujarra, tussen

Nadere informatie

Rapport Hengelvangstregistraties Volkerak-Zoommeer en kanalen

Rapport Hengelvangstregistraties Volkerak-Zoommeer en kanalen Rapport Hengelvangstregistraties 2017 Volkerak-Zoommeer en kanalen Inleiding Op het Volkerak-Zoommeer wordt gevist door zowel sport- als beroepsvissers. Sportvisserij Zuidwest Nederland heeft een machtiging

Nadere informatie

Gevarieerd in Madeira

Gevarieerd in Madeira Gevarieerd in Madeira Gebied Op slechts 3,5 uur vliegen bevindt zich het bloemeiland Madeira. Het ligt 700 kilometer ten westen van Afrika en 1000 kilometer ten zuiden westen van de Portugese kust. Samen

Nadere informatie

Streetfishing wedstrijden, een tactisch spelletje!

Streetfishing wedstrijden, een tactisch spelletje! Streetfishing Streetfishing wedstrijden, een tactisch spelletje! Midden in de stad trekt een groep ervaren vissers erop uit. Ieder naar een eigen stek, op jacht naar vissen die de nodige punten opleveren

Nadere informatie

ZWEDEN. Roofvis op bestelling? REGIO KENNEMERLAND. WINTER BAARZEN Eerste praktijkdag. Op zoek naar grote. Vissen vanuit een KAYAK

ZWEDEN. Roofvis op bestelling? REGIO KENNEMERLAND. WINTER BAARZEN Eerste praktijkdag. Op zoek naar grote. Vissen vanuit een KAYAK Het blad voor de snoekvisser ZWEDEN Roofvis op bestelling? Vissen vanuit een KAYAK Op zoek naar grote WINTER BAARZEN Eerste praktijkdag REGIO KENNEMERLAND November 2013 EEN UITGAVE VAN DE SNB www.snoekstudiegroep.nl

Nadere informatie

GROEPVISREIS SOEDAN LIVE ABOARD POPPEREN & JIGGEN

GROEPVISREIS SOEDAN LIVE ABOARD POPPEREN & JIGGEN GROEPVISREIS SOEDAN LIVE ABOARD POPPEREN & JIGGEN Heen: Zondag 12 oktober 2014 Terug: Dinsdag 21 oktober 2014 Prijs 2.295,- per persoon bij 6 deelnemers, Inclusief vluchten, maaltijden en transport Er

Nadere informatie

Brochure Etang du Vaulaurent

Brochure Etang du Vaulaurent Brochure Etang du Vaulaurent GLOBALFISHTRAVEL Kernmerken 12 Hectare 8 visstekken, 5 dubbel, 2 single en 1 stalking spot Huidige grootste karper ca. 28kg Afstand vanaf Breda is ca. 830km, afstand vanaf

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Le Marche Vakanties LMV3280

ACCOMMODATIE Le Marche Vakanties   LMV3280 LMV3280 Accommodatie Beschrijving Vakantievilla met airco en zwembad bij MacerataLMV3280 is een prachtige rustieke vakantievilla met zwembad in het midden van Le Marche, in de omgeving van de historische

Nadere informatie

Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas

Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aresti Mountain Villas - (Griekenland Zakynthos Agios Leontas) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

BH Carrer de Viladomat 89

BH Carrer de Viladomat 89 RUSTIEKE LANDHUIZEN MET 9 KAMERS EN EEN ZWEMBAD IN SUBIRATS Beschrijving Prijs / nacht vanaf Prijs / maand vanaf 462 - Een mooie accommodatie, bestaande uit 5 charmante, rustieke Masía huizen en een groot

Nadere informatie

Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle!

Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle! Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle! Villa Villetelle 06-20059831 / 06-51068886 villavilletelle@gmail.com Meer en strand van Bujaleuf op 3 km afstand van Villa Villetelle Villa

Nadere informatie

Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 500.000 midden in Park Hoge Tauern - rustige ligging aan de bosrand - modern alpine stijl - met sauna - fantastisch uitzicht

Nadere informatie

Schotse avonturen REISVERSLAG

Schotse avonturen REISVERSLAG Schotse avonturen Als het woord Schotland valt, denken de meeste mensen spontaan aan doedelzakken, ruige bergen, het monster van Lough Ness, mannen in kilts en whisky. Wat Joris Nieuwenhoff betreft, moet

Nadere informatie

Finca Casa de la Virgen Spanje Gran Canaria Valleseco

Finca Casa de la Virgen Spanje Gran Canaria Valleseco Finca Casa de la Virgen Spanje Gran Canaria Valleseco 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Casa de la Virgen - (Spanje Gran Canaria Valleseco) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Het is lekker weer en je hebt ineens zin om te gaan vissen. Je pakt je hengel en de rest van de visspullen om naar de waterkant te gaan.

Het is lekker weer en je hebt ineens zin om te gaan vissen. Je pakt je hengel en de rest van de visspullen om naar de waterkant te gaan. 2 Het is lekker weer en je hebt ineens zin om te gaan vissen. Je pakt je hengel en de rest van de visspullen om naar de waterkant te gaan. Maar mag je nu zomaar overal gaan vissen? Je hebt wel eens gehoord

Nadere informatie

Chalet met 4 of 5 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

Chalet met 4 of 5 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk Chalet met 4 of 5 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 722.475 midden in Park Hoge Tauern - rustige ligging aan de bosrand - modern alpine stijl - met sauna - fantastisch uitzicht

Nadere informatie

Waarddijk 6 A - Heerhugowaard

Waarddijk 6 A - Heerhugowaard Waarddijk 6 A - Heerhugowaard Bedrijfshal met royale woning, aan vaarwater en met landelijk uitzicht. Wonen met veel privacy, alles gelijkvloers, ideale levensloopwoning. Perceeloppervlakte ruim 1 hectare,

Nadere informatie

Bungalowpark Camping Restaurant

Bungalowpark Camping Restaurant Bungalowpark Camping Restaurant Brochure - Het aanbod van onze vakantiewoningen - Onze facaliteiten op ons recreatiecentrum - Kampeerplaatsen - De omgeving en tips voor een dagje uit Bungalow type 6A (geschakeld)

Nadere informatie

Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000

Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000 Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000 nabij goed skigebied - gerenoveerd - ruim eigen appartement - loopafstand centrum - goede omzet - 2 seizoenengebied Goedlopend pension met

Nadere informatie

BLAUWVINTONIJN IN NOVA SCOTIA, CANADA

BLAUWVINTONIJN IN NOVA SCOTIA, CANADA Gebied BLAUWVINTONIJN IN NOVA SCOTIA, CANADA Nova Scotia, Prince Edward Island. Dit is de locatie voor deze uitzonderlijke visreis. Het blijft een cliché maar de natuur is waanzinnig mooi, de mensen zijn

Nadere informatie

Dichte keuken begane grond: 15 m2, eethoek met 4 stoelen, combi-oven magnetron, vaatwasser, keramische kookplaat. Terras grenzend aan de keuken.

Dichte keuken begane grond: 15 m2, eethoek met 4 stoelen, combi-oven magnetron, vaatwasser, keramische kookplaat. Terras grenzend aan de keuken. Het huis is ook te huur in de herfstvakantie, dan kan je zelf ervaren hoe fijn Maison La Berce is. Omdat het huis te bezichtigen is van 15 oktober tot en met 28 oktober en er meerdere geïnteresseerden

Nadere informatie

Villa Orlanda euros/week

Villa Orlanda euros/week Villa Orlanda In een inspirerende panoramische positie, van de eindeloze zee en dramatische heuvels, Villa Orlanda is een hoge standaard luxe en comfort prive-huis in het gebied van Chania en biedt een

Nadere informatie

Remetzo Villas Griekenland Kefalonia Vatsa

Remetzo Villas Griekenland Kefalonia Vatsa Remetzo Villas Griekenland Kefalonia Vatsa 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Remetzo Villas - (Griekenland Kefalonia Vatsa) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

VISSEN IN LELYSTAD 2016

VISSEN IN LELYSTAD 2016 VISSEN IN LELYSTAD 2016 Schriftelijke toestemming U woont wel/niet in Lelystad Visvergunning Bijzonder en verboden viswater Vissoorten en minimummaten Kaart viswater Tijden Gesloten vistijd Nachtvissen

Nadere informatie

Groepsaccommodatie Hotton

Groepsaccommodatie Hotton Groepsaccommodatie Hotton Beschrijving Een authentieke eenvoudige groepshoeve op de heuvel van het Ourthedal. Overal is dezelfde authentieke stijl terug te vinden van Ardense bouw; grove balken met natuursteen.

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1130B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1130B PV1130B Accommodatie Beschrijving Vakantiewoning in de Gargano PV1130B is een heerlijke vakantiewoning voor 6 personen en ligt op slechts 2 km van de kust van de Gargano in het noorden van Puglia. Het

Nadere informatie

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Château Montchoix & Caballo Consultancy Ruimte voor jezelf Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Coaching in Frankrijk Een kasteel, bossen, paarden, zon. Ruimte en tijd voor jezelf, voor

Nadere informatie

INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen!

INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen! INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen! In zeer goede staat! Bouwjaar 2006 Hoogwaardig sanitair! ZEER SPECIALE PRIJS! (complete pakket!) NU wegens

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1280B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1280B PV1280B Accommodatie Beschrijving Vakantiepark met zwembad in de Salento streek Deze moderne en fris ingerichte vakantiewoning maakt deel uit van een pasgebouwd kleinschalig vakantiepark met prachtig groot

Nadere informatie

LANG WEEKEND VERSTILLEN IN ZWEDEN. Begeleiding: Anke de Hoop Harriet Marseille

LANG WEEKEND VERSTILLEN IN ZWEDEN. Begeleiding: Anke de Hoop Harriet Marseille LANG WEEKEND VERSTILLEN IN ZWEDEN Begeleiding: Anke de Hoop Harriet Marseille Ben je toe aan een lang weekend helemaal voor jezelf, vol ontspanning, verdieping en verstilling? Kom dan een lang weekend

Nadere informatie

INFO. Gemeentelijke informatie over Woerden. Wonen op een bijzondere locatie wonen aan de Oude Rijn

INFO. Gemeentelijke informatie over Woerden. Wonen op een bijzondere locatie wonen aan de Oude Rijn 89 RIJNKADE WOERDEN INFO Wonen op een bijzondere locatie wonen aan de Oude Rijn Nabij de rivier de Oude Rijn, in een autoluwe straat ligt deze karakteristieke, vrijstaande, jaren-30 woning. De woning is

Nadere informatie

Senggigi, Lombok VILLA DREAM ESTATE PARK NIEUWE VILLA

Senggigi, Lombok VILLA DREAM ESTATE PARK NIEUWE VILLA VILLA DREAM ESTATE PARK NIEUWE VILLA Senggigi, Lombok De villa s worden gekenmerkt met een uitzicht over de prachtige omliggende heuvels. In de omgeving van Kerandangan vindt u een mix van emigranten,

Nadere informatie

Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1

Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1 Cottage brochure 1 Inhoudsopgave Drie luxeniveaus 04 Productoverzicht 06 Comfort Comfort St. Tropez 2 personen 08 Comfort Avignon 4 personen 10 Comfort St. Tropez 6 personen 12 Comfort Camargue 8 personen

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

Kommavlinder 3, Tiel

Kommavlinder 3, Tiel Kommavlinder 3, Tiel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 329.000 k.k. Aangeboden sinds 31-08-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Luxeappartementen/huizen te koop in elegante 5-sterren Kuuroord in het centrum van de Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro

Luxeappartementen/huizen te koop in elegante 5-sterren Kuuroord in het centrum van de Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro pagina 1/5 pagina 2/5 Appartementen 220.000 Bouwjaar 2008 Regio (concelho) Lagoa Grootte perceel 86 City Sesmarias - Carvoeiro Vloeroppervlak 72 pagina 3/5 Dit verborgen paradijs is slechts een paar minuten

Nadere informatie

Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1

Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1 Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1 Inhoudsopgave Drie luxeniveaus 04 Productoverzicht 06 Comfort Comfort St. Tropez 2 personen 08 Comfort Avignon 4 personen 10 Comfort St. Tropez 6 personen

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Sicilie Vakanties SIV0510A. Accommodatie Beschrijving

ACCOMMODATIE Sicilie Vakanties   SIV0510A. Accommodatie Beschrijving SIV0510A Accommodatie Beschrijving Luxe villa met groot zwembad bij ModicaSIV0510 betreft een luxe grote villa met een groot zwembad aan de rand van het oude barokke plaatsje Modica in het zuid-oosten

Nadere informatie