september september DAGUITSTAP Waterlelie 9 september Dansnamiddag 10 / 11 september Ontbijtbuffet 11 september Kaarting

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "september september DAGUITSTAP Waterlelie 9 september Dansnamiddag 10 / 11 september Ontbijtbuffet 11 september Kaarting"

Transcriptie

1 c 5 september DAGUITSTAP Waterlelie september september Dansnamiddag 10 / 11 september Ontbijtbuffet 11 september Kaarting Contact: Tel: 056/ info@rustenhove.be

2 VOORWOORD Beste lezers, Na de zonnige en warme julimaand hebben we wat kunnen afkoelen in de maand augustus. Voor velen was dit toch een verademing onder ons, de normalere zomerse temperaturen waren terug van de partij. We zijn ondertussen aangekomen in de maand september, wat ook wel fruitmaand of herfstmaand genaamd is. Voor de meesten zit de vakantieperiode erop, de kinderen, kleinkinderen of achterkleinkinderen zullen opnieuw van start gaan op de schoolbanken. De eerste week van september gaan we van start met activiteiten in thema van School. We zullen tal van herinneringen naar boven halen van de tijd van toen het zullen terug boeiende en amusante namiddagen worden. Velen zullen terug uitkijken naar het ontbijtbuffet die deze maand terug op de kalender staat. Het is een moment van tafelen, genieten en gezellig samen zijn. Laten we kortom uitkijken naar het goed gevulde programma van deze maand!!! Mvg, het woon &- leefteam.

3 PASTORAAL WOORD Bij wijze van opener voor dit najaar sta ik gewoontegetrouw even stil bij het nieuwe kerkelijke jaarthema van de parochies van het bisdom Brugge. En het is dit jaar een thema dat verder opbouwt op het vorig thema "vreugdevol gestemd". De slogan klinkt als volgt: Blij dat jij er bent. JIJ (zie foto) Ik stel even de drie invalshoeken voor bij de nieuwe slogan. Ze zijn de bouwstenen om meer aandacht te hebben voor iedereen die zich verbonden weet met geloof en gebed. De eerste invalshoek betreft de eigen kring We weten het natuurlijk maar al te goed: in een woon en zorgcentrum hebben we voor vele zaken vrijwilligers nodig, ook voor de pastoraal en voor de vieringen. Maar laten we mensen ook voldoende merken hoe blij we met hen zijn? Er zijn duizend en één manieren om waardering uit te drukken. Zo lang mensen maar mogen voelen dat we geen enkele inzet als van-zelf-sprekend beschouwen. Op een ontspannen manier met mekaar omgaan, niet al te veeleisend voor de ander en evenmin voor onszelf, kan hierbij flink helpen. De tweede invalshoek betreft een klimaat van openheid en gastvrijheid Kan iedereen zomaar aankloppen bij onze gemeenschap, voelt men er zich vlug welkom? Is er iemand die nieuwe bewoners, nieuwe medewerkers en nieuwe vrijwilligers echt heeft gezien en vriendelijk bejegend? Meestal zijn er geen grote acties vereist om een gastvrije gemeenschap te zijn, maar is vooral aandacht hierbij van cruciaal belang. Voor echte openheid is de hartelijke medewerking van iederéén nodig.

4 De derde invalshoek betreft de verbinding met blij dat Jij, God, er bent De meesten van ons proberen echt tijd te maken om God te danken en om de nood van mensen, de zorgen van Kerk en gemeenschap biddend ter sprake te brengen. Maar kunnen we nog tijd verliezen om even te bidden en om, zoals de psalmen zeggen, God te loven en te prijzen. Het thema voor dit jaar is eigenlijk samen te vatten met drie kern woorden: gastvrijheid, vriendelijkheid en ontmoeting. Als we die kernwoorden ter harte nemen ten aanzien van onze bewoners, gebruikers, collega s, families en vrijwilligers, en bij toevallige passanten dan zijn we tenvolle een toonaangevend leef- en zorgdorp. Enkel zo kunnen we ervoor te zorgen dat de bewoners en gebruikers zich goed in hun vel voelen. Het kerkelijk jaarthema Blij dat jij er bent kan hierbij onze inspiratiebron zijn. En last but not least hiernaast een vriend-elijke uitsmijter. Vrede en alle goeds. Zr Maria en Dominiek MEDEWERKERNIEUWS We nemen vanaf september afscheid van Dominiek Gheysen. Dominiek, halftijds bij ons aan de slag als pastoraal werker, kan vanaf halfweg september voltijds aan de slag in zijn functie als pastoraal werker binnen psychiatrisch ziekenhuis Heilige Familie te Kortrijk. We verwelkomen Maaike Vermeulen als pastoraal werker. Maaike, woonachtig te Ledegem, heeft ervaring in het vak door haar werk in Dominiek Savio. Daarnaast begeleidt ze jongeren op weg naar hun vormsel. Maaike is mama van 2 kinderen en gehuwd met Bart Baekelandt. 02/09 is ook de eerste werkdag van Hannah Deconinck. Hannah deed reeds vakantiewerk en stage op afdeling Waterlelie. Ze komt de mobiele equipe versterken als zorgkundige. Hannah woont in Gullegem en is 20 jaar oud. Agnes Bakaji Kadima was tewerkgesteld als zorgkundige op afdeling Klaproos ter vervanging van een zwangerschap en zal voortaan de mobiele equipe versterken.

5 GEBRUIKERS KORTVERBLIJF Afdeling Zonnebloem Kamer 005: mevr. Julia Vervaeke van 30/08-12/09 mevr. Christiana Devos van 13/09-27/09 Kamer 031: mevr. Maria Huyghebaert van 02/09-16/09 mevr. Erna Cokelaere van 17/09-17/10 Afdeling Klaproos Kamer 213: mevr. Lia Kesteloot van 10/09-13/09 VERJAARDAGEN Bewoners 02/09 Simonne Vandenberghe 17/09 Lydia Verheye 03/09 Yvette Desmedt 18/09 Anna Beyls 08/09 Maria Vansteenkiste 22/09 Leona Callens 10/09 Theresia Vandeviver 24/09 Denise Lioen 12/09 Jean Devos 26/09 Simonne Laflere 14/09 Jeannine Sioen 28/09 Georgetta Verbrugghe 15/09 Irena Vandenbussche 29/09 Jacques Lefevere OVERLEDEN BEWONERS/GEBRUIKERS Op 29/06 namen we afscheid van dhr. Danny Buyse op afdeling Waterlelie. Danny was de broer van mevr. Antoinette Buyse (bewoonster op afdeling Klaproos). Hij werd 81 jaar. Op afdeling Klaproos namen we afscheid van dhr. Roger Espeel. Roger was afkomstig uit Sint-Eloois-Winkel en verbleef sinds 2017 in het WZC. Hij werd 78 jaar. Dhr. Albert Ostyn overleed op 07/07 in het ziekenhuis. Albert verbleef op afdeling Klaproos en was afkomstig van Passendale. Hij werd 89 jaar. Op 21/07 namen we afscheid van mevr. Anna Vangeenberghe. Anna verbleef sinds kort op afdeling Anemoon en werd 93 jaar. Op afdeling Anemoon namen we ook afscheid van mevr. Georgette Dedeurwaerder. Georgette verbleef sinds 2014 in het WZC en werd 90 jaar. Op 28/07 namen we afscheid van dhr. Jozef Baekelandt. Jozef verbleef sinds 2018 in het WZC en was afkomstig van Moorsele. Jozef werd 76 jaar. Op afdeling Waterlelie namen we afscheid van dhr. Maurits Lefevere. Maurits was de echtgenoot van mevr. Antonia Vancraynest (bewoonster op afdeling Waterlelie) en de papa van medewerker Ann Lefevere. Maurits werd 95 jaar.

6 We namen afscheid van mevr. Madeleine Debackere op 07/08 op afdeling Anemoon. Madeleine verbleef sinds 2013 in het WZC en werd 87 jaar. Op 13/08, op afdeling Klaproos, namen we afscheid van mevr. Blanche Clarysse. Blanche verbleef sinds 2011 op de afdeling en werd 88 jaar. Blanche was in het verleden ook actief als vrijwilligster binnen de voorziening. Op 13/08 namen we ook afscheid van mevr. Isabelle Volckaert. Isabelle verbleef op afdeling Zonnebloem sinds Ze is de zus van Diane Volckaert (bewoonster op afdeling Anemoon). Isabelle werd 80 jaar. NIEUWE BEWONERS IN HET WZC Mevr. Mariëtta Vanmoerkerke verwelkomen we op afdeling Zonnebloem. Mariëtta is afkomstig uit Sint-Eloois-Winkel. Mevr. Maria Denolf afkomstig uit Ledegem woont sinds 05/07 op afdeling Klaproos. Maria kwam eerder in kortverblijf. Mevr. Georgetta Verbrugghe gekend in DVC De Winde en afkomstig uit Beitem verblijft sinds 10/07 op afdeling Klaproos. Mevr. Mireille Ghesquière verblijft sinds 26/07 op afdeling Anemoon. Mireille was gebruiker van DVC De Winde. Dhr. Jacques Lefevere verblijft sinds 01/08 op afdeling Anemoon. Jacques verbleef eerder in kortverblijf en kwam ook naar het dagcentrum. Dhr. Gabriël Dussessoye, broer van Martha Dussessoye (bewoonster op afdeling Zonnebloem) woont sinds 02/08 in de voorziening. Eerst op afdeling Anemoon maar sinds kort op afdeling Zonnebloem. Mevr. Godelieve Pype, afkomstig uit Ledegem, verblijft sinds 13/08 op afdeling Anemoon. Mevr. Monica Ghesquière verbleef in het kortverblijf op afdeling Waterlelie maar verhuisde op 19/08 naar een vast verblijf op afdeling Klaproos. Monica is afkomstig uit Ledegem. Mevr. Denise Sinnaeve verblijft sinds 21/08 op afdeling Anemoon. Denise is afkomstig uit Gullegem.

7 De Winde NIEUWE GEBRUIKERS IN HET DVC Decuypere Bernard Beerland Marie De Soete Frans Heel wat nieuwe gezichten in De Winde. Welkom iedereen, we hopen dat jullie hier een leuke tijd zullen beleven! Het Station Stragier Erna Tandt Yvonne Tanghe Joanna Ook in DVC Het Station zijn er een aantal nieuwe gebruikers. We wensen jullie een warm welkom en hopen dat jullie hier een leuke tijd gaan beleven! 't Kempke NIEUWE GEBRUIKERS IN GAW In GAW 't Kempke is mevr. Greta Claerbout komen wonen. Greta is jarenlang vrijwilligster in WZC Rustenhove en afkomstig uit Sint-Eloois-Winkel. WIST JE DAT je samen met uw familie kan genieten van een maaltijd in onze brasserie. Van 11u-13u30 kunt u als familielid genieten van een dagschotel tegen de prijs van 8. Dit kan via de verblijfsnota van de bewoner geregeld worden ofwel cash betaald. Dit kan zowel op weekdagen als in het weekend. Bestellen kan aan de receptie voor 9u de dag zelf.

8 WIST JE DAT op 9 september de dansnamiddagen terug van start gaan? Dit gaat door voor alle afdelingen in de cafetaria, samen met onze vaste vrijwilligers die deze namiddag terug hun beste danspassenvoor jullie zullen boven halen. Waarvoor dank hiervoor!!! op zaterdag 7 en zondag 8 september staat het 15-jarig bestaan van de kring in de kijker en is er opnieuw een feestweekend gepland. we met Groep Zorg H. Familie deelnemen aan de Levensloop te Kortrijk? Dit loop/wandelevenement gaat door op 28/09-29/09. De opbrengst gaat naar de stichting tegen kanker. We verkopen in de cafetaria ten voordele van het evenement 'Bier van de maand'. Dit is een Sint-Bernardus Triple bier (blond of bruin). Een biertje kost er 3. Wie op 28/09-29/09 wil deelnemen in Kortrijk kan zich inschrijven aan de receptie. Deelnemen kost 10.

9 DAGUITSTAPPEN 2019 TERUGBLIK OP DE VOORBIJE ACTIVITEITEN Dinsdag 2 juli arriveerde het treintje in Ledegem om met de bewoners van de verschillende afdelingen een mooie onvergetelijke uitstap te maken. Afdeling Zonnebloem trok op die dag naar Ieper.

10 Op woensdag 3 juli ging Afdeling Anemoon op uitstap naar Zwevegem. Het was een leuke dag. Eerst gaan lunchen in Residentie Vijverhof en dan een mooie wandeling tot bij de frezeboer Lieven. Daar hebben we allen kunnen genieten van lekkere braambessen, frambozen, paters, en van een overheerlijk dessertbord. Op donderdag 4 juli ging afdeling Klaproos richting Kortrijk. Na een mooie wandeling werden de magen gevuld in Vork. Daarna terug op stap voor een mooie stadswandeling doorheen Kortrijk om nog een verfrissing te nemen aan de Buda beach.

11 TOUR DE RUSTENHOVE Bij de start van Tour de France hebben we nu al enkele jaren op rij de gewoonte om de tourkoorts ook hier in Rustenhove te laten voelen. Dit jaar waren het 6 teams die het tegen elkaar hebben opgenomen, nm. de 4 afdelingen, het dagcentrum en de bureau s. Per team waren er 5 deelnemers die zich gedurende de 7 minuten volledig gaven! Aan alle deelnemers nog eens van harte dank voor u inzet en aan Marc Vandommele onze reporter van de namiddag!!! Het winnende team dit jaar was afdeling Zonnebloem, proficiat!

12 ZOMERVIERING Als de zomer is aangekomen laten we dit niet ongemerkt voorbij gaan. Naar jaarlijkse gewoonte koppelen we daar een zomerviering aan, liefst houden we deze buiten, maar dit jaar was het iets te fris.

13 FAMIFLORA Afdeling Waterlelie is in juli op uitstap geweest naar Famiflora, gelegen in Moeskroen. Daar hebben onze bewoners een fleurige dag gehad, waar we hebben kunnen genieten van talrijke mooie & geurige bloemen.

14 REUZENBINGO Een vaste waarde op onze vakantiekalender is de reuzenbingo geworden, Met dan aan Werner Vandoorne voor het afroepen van de nummers en aan de vele ondersteunende vrijwilligers. De winnaars van deze namiddag mochten een prijs gaan uitkiezen, wat geapprecieerd werd. De winnaars waren: Rosa Terryn (afdeling Anemoon), Roos Reynaert (afdeling Anemoon), Anna Ledoux (afdeling Zonnebloem), Gaby (Gabriel) Messiaen (DVC De Winde).

15 SPEELPLEINWERKING Wederom was het optreden van de speelpleinwerking een topper! Langs deze weg willen we hen nog eens danken voor hun moeite & inzet. SNEUKELROUTE Tweede jaar op rij is dit een topper op de kalender, waarvoor dank aan Brigitte Raes, Marioleen Bruneel en Annemie Malfait om bij hen te mogen komen!!! Deze keer was een wandeling waarbij we calorietjes bij kwamen ipv van afvallen voor nen keer zeggen we dan!

16

Juli -augustus Vrijwilligersfeest juli: Uitstap met treintje. Zing de zomer Zing de zomer Dans de dag Leef de liefde nu het mag

Juli -augustus Vrijwilligersfeest juli: Uitstap met treintje. Zing de zomer Zing de zomer Dans de dag Leef de liefde nu het mag c 2 3 4 juli: Uitstap met treintje Vrijwilligersfeest Juli -augustus 2019 Zing de zomer Zing de zomer Dans de dag Leef de liefde nu het mag Proef de passie Lees het licht Wens de warmte doelgericht 8 juli:

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ Januari Editie 330 Vrijwilligersfeest Kerstavond Beste (flat)bewoners, familieleden en vrijwilligers, De laatste loodjes wegen het zwaarst, dat zal met de werkzaamheden in Rustenhove niet anders zijn.

Nadere informatie

Woensdag 5 december: Sintfeest in De Kring. Donderdag 20 december: Kerstfeest. Dinsdag 25 december: GESLOTEN KERSTMIS

Woensdag 5 december: Sintfeest in De Kring. Donderdag 20 december: Kerstfeest. Dinsdag 25 december: GESLOTEN KERSTMIS December 2018 & Januari 2019 12 & 1 Vrijwilligersfeest Kerstklokjes die klinken, Kerstlichtjes die blinken. Een boodschap van peis en vree, geven wij met deze kerstwens mee. Laat deze ster helder en klaar,

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ Mei Editie 345 Paaseierenraap Vrijwilligersfeest 02/05 dansnamiddag 18/05 kaarting Verslag pronostiek bekerfinale Brugge - Standard Dansgroep OKRA komt voorlopig niet meer langs omwille van een operatieve

Nadere informatie

december 2018 januari 2019 Reuzenbingo 5 december cafetaria t.v.v. de Alzheimer liga Kaarting 19 december 21 januari Breughelbuffet

december 2018 januari 2019 Reuzenbingo 5 december cafetaria t.v.v. de Alzheimer liga Kaarting 19 december 21 januari Breughelbuffet c december 2018 januari 2019 Reuzenbingo 5 december cafetaria t.v.v. de Alzheimer liga Kaarting 19 december 21 januari Breughelbuffet WL KR 22 januari AN ZB 23 januari Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be

Nadere informatie

KOEKEN- KAARTING. Februari Liefdesweek 11 februari t.e.m. 15 februari. Kaarting 20 februari. Winterbar 5 februari ZB/AM 7 februari WL/KR

KOEKEN- KAARTING. Februari Liefdesweek 11 februari t.e.m. 15 februari. Kaarting 20 februari. Winterbar 5 februari ZB/AM 7 februari WL/KR c Februari 2019 Liefdesweek 11 februari t.e.m. 15 februari KOEKEN- KAARTING Kaarting 20 februari 2019 Vrijdag 15 maart vanaf 14u Cafetaria van het WZC Rustenhove Rollegemstraat 17 8880 Ledegem Kaarten

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be

Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be Juni Editie 335 Vrijwilligersfeest Huifkartocht Gezocht: jongeren voor het JOKA-kamp Bezoek calvariehoeve Maandelijkse kaarting 10/06 en 01/07 Dansnamiddag 15/06 Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ KAARTING 13/01 met bekeruitreiking DANSNAMIDDAG 11/01 Beste bewoners, familieleden, vrijwilligers, Met de afgelopen verlofperiode tussen kerst en nieuw is Den Babbelaar deze maand wat ingekort. Vanaf volgende

Nadere informatie

Ontbijtbuffet. Daguitstappen. Optreden Sint- Paulus. Oktober Editie 327. Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.

Ontbijtbuffet. Daguitstappen. Optreden Sint- Paulus. Oktober Editie 327. Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove. Oktober Editie 327 Vrijwilligersfeest Ontbijtbuffet Daguitstappen Optreden Sint- Paulus Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be 1 VOORWOORD Beste (flat)bewoner, bezoeker, vrijwilliger,

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ 5/09 Dansnamiddag Oktober 2016 Dansnamiddag 10 oktober Kaarting 5 oktober Kaas -& wijnavonden voor bewoners en familie 24/10 Zonnebloem 25/10 Waterlelie 26/10 Anemoon 27/10 Klaproos Contact: Tel: 056/50

Nadere informatie

Maandag 7 maart: Kruiswegviering. Dinsdag 8 maart :Wielermuseum. Maandag 14 maart: Boeteviering. Dinsdag 15 maart: Boeteviering

Maandag 7 maart: Kruiswegviering. Dinsdag 8 maart :Wielermuseum. Maandag 14 maart: Boeteviering. Dinsdag 15 maart: Boeteviering Maart Jaarnummer 3 Vrijwilligersfeest Vrijwilliger zijn Is vrijwillig maar niet vrijblijvend Is verbonden maar niet gebonden Is onbetaalbaar maar niet te koop Is positief denken is positief doen Met als

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ Juli Editie 325 Vrijwilligersfeest Huifkartochten Bedevaarten Genietend van de aangelegde tuin Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be 1 VOORWOORD Beste bewoners, familieleden,

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 5de jaargang, nr. 9 & 10

Huiskrantje WZC De Boomgaard 5de jaargang, nr. 9 & 10 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 5de jaargang, nr. 9 & 10 Beste lezer, Inleiding Je ziet terug meer en meer vertrouwde gezichten in het woonzorgcentrum. Een teken dat de meesten terug zijn uit vakantie,

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ 5/09 Dansnamiddag Maart 2017 Dansnamiddag 6 maart Kaarting 29 maart Te noteren: Zondag 25 juni TUINFEEST Solidair maal op 30/03 in de cafetaria ten voordele van Broederlijk Delen en project Nepal Contact:

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 3de jaargang, nr 12

Huiskrantje WZC De Boomgaard 3de jaargang, nr 12 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 3de jaargang, nr 12 Beste bewoner Inleiding In de oktobereditie van t Blad had ik het over de vluchtelingenproblematiek en de snelheid waarop nieuws ons bereikt. Twee

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ Maart Editie 343 Dansnamiddag 21/03 Kaartnamiddag 30/03 Vrijwilligersfeest Liefde is... MET VOL ENTHOUSIASME ZICH VRIJWILLIG INZETTEN VOOR DE BEWONERS EN GEBRUIKERS VAN HET WZC RUSTENHOVE, DVC DE WINDE

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ 5/09 Dansnamiddag April 2017 Dansnamiddag voor Waterlelie & Klaproos 3 april Kaarting 12 april Vanaf mei starten de wandelingen. Voor ZB en AN op dinsdagnamiddag. Voor WL en KR op donderdagnamiddag. Zijn

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 01

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 01 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 01 Inleiding Eindejaar Een moment om stil te staan bij het afgelopen jaar. Een moment om vooruit te kijken naar het toekomstige jaar. Een moment

Nadere informatie

APRIL Nationale contactdag OKRA Dinsdag 16 maart. Vrijwilligersfeest. Maandelijkse kaarting Woensdag 17 april. Paaseierenraap Woensdag 24 april

APRIL Nationale contactdag OKRA Dinsdag 16 maart. Vrijwilligersfeest. Maandelijkse kaarting Woensdag 17 april. Paaseierenraap Woensdag 24 april c Nationale contactdag OKRA Dinsdag 16 maart Vrijwilligersfeest APRIL 2019 Maandelijkse kaarting Woensdag 17 april Paaseierenraap Woensdag 24 april Modeshow Decostyle Donderdag 25 april Contact: Tel: 056/50

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 09

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 09 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 09 Inleiding 2 Beste lezer, Je ziet terug meer en meer vertrouwde gezichten in het woonzorgcentrum. Een teken dat de meesten terug zijn uit vakantie,

Nadere informatie

Festiviteitenkalender Oktober

Festiviteitenkalender Oktober Festiviteitenkalender Oktober ROZENKRANSMAAND 1 en 2 Oktober: FAMILIEFEEST!!!! 03/10/16 Opruimen familiefeest. 05/10/16 Deze namiddag is het bingo in de cafetaria vanaf 14u30. 07/10/16 Om 15u00 worden

Nadere informatie

MEI Jg 7, nr5. Komende evenementen. Komende evenementen

MEI Jg 7, nr5. Komende evenementen. Komende evenementen Komende evenementen WOENSDAG 5 JUNI vaderdagfeest met optreden van Johny Clarysse DONDERDAG 6 JUNI sneukeltocht ZONDAG 16 JUNI feest in t hoge DONDERDAG 4 JULI uitstap met feestcomité naar In Beveren WOENSDAG

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ April Editie 333 Vrijwilligersfeest Vrijwilligersfeest Dansnamiddag Paaseirenraap Dinsdag 7 april Alle kinderen welkom! Vergeet alvast uw mandje niet! Maandelijkse kaarting 08/04 Dansnamiddag 13/04 Contact:

Nadere informatie

Medewerkenden aan deze dienst zijn:

Medewerkenden aan deze dienst zijn: Zondagsbrief voor zondag 2 december 2018-1 e advent Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Erna Dros Diaken: Jan

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ Maart Editie 321 Vrijwilligersfeest Eerste editie zingpaleis Maria Lichtmis Verjaardagsfeest Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be 1 VOORWOORD Het is terug een nieuwe maand! De

Nadere informatie

Er wordt gekaart voor pannenkoeken. Vrijdag 20 maart Zaterdag 21 maart Rollegemstraat 17 8880 Ledegem Kaarten te bekomen bij

Er wordt gekaart voor pannenkoeken. Vrijdag 20 maart Zaterdag 21 maart Rollegemstraat 17 8880 Ledegem Kaarten te bekomen bij Maart Editie 332 Vrijwilligersfeest Optreden Kringband - Bruidsmodeshow Toelichting nieuwe werkregeling Overzicht nieuwe medewerkers KAARTING 2015 Er wordt gekaart voor pannenkoeken Vrijdag 20 maart Zaterdag

Nadere informatie

Huissprokkels. Welkom mei. Huissprokkels maandelijks. Nieuw Nieuw Nieuw!!!

Huissprokkels. Welkom mei. Huissprokkels maandelijks. Nieuw Nieuw Nieuw!!! Nieuwsbrief bewoners mei 2018 Huissprokkels Welkom mei Huissprokkels maandelijks Vanaf nu verschijnt de bewonerskrant huissprokkels maandelijks om je nog beter te informeren over het leven in ons huis.

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ September Editie 326 Vrijwilligersfeest Optreden speelpleinwerking Ook de redactieraad van Den Babbelaar is even met verlof geweest. Vanaf september ontvangt u terug maandelijks Den Babbelaar op uw kamer

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 10

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 10 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 10 Inleiding Beste lezer, Oktober is in het land. De tiende maand van het jaar laat ons de zomer definitief vergeten, want met de intrede van het

Nadere informatie

GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-JACOBUS LICHTERVELDE GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-HENRICUS TORHOUT

GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-JACOBUS LICHTERVELDE GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-HENRICUS TORHOUT GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-JACOBUS LICHTERVELDE GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-HENRICUS TORHOUT Voorwoord Vooreerst willen we jou een goeie dag wensen, jij die nu deze folder leest. Een goeie dag vanwege jullie

Nadere informatie

juni Maandgazetje Woonzorgcentrum Wieltjesgracht

juni Maandgazetje Woonzorgcentrum Wieltjesgracht juni Maandgazetje Woonzorgcentrum Wieltjesgracht Voorwoord Beste bewoner en familie, Juni is de maand waarop iedereen begint uit te kijken naar de zomer! Het schooljaar gaat zijn laatste maand in, sommige

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ December Editie 318 Vrijwilligersfeest Feest van het huis Themadag studenten Wij zijn nog steeds op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Interesse? U kan zich aanmelden bij het ergoanimatieteam! Contact:

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be

Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be Februari Editie 342 Solidair maal 16/02 Vrijwilligersfeest Wafelenbak OKRA BEKERUITREIKING De rustende manillers Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be VOORWOORD Dag bewoners,

Nadere informatie

Ons Familienieuws: Augustus + september

Ons Familienieuws: Augustus + september . 01-08-2007 Maand: Augustus + september In dit nummer: Welkom 2 Voorwoord Jarigen van de maand augustus 2 Hallo, Jarigen van de maand september Even terug in de tijd 4+5 Woon En Zorgcentrum Heilige familie

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 2 juli 2017 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: José Groenboom Diaken: Jan Reinder

Nadere informatie

Audry Antuma. Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Audry Antuma. Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 14 januari 2018 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. In deze dienst wordt de maaltijd van de Heer gevierd. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van

Nadere informatie

Belangrijke Data: Maandag 2 oktober: Dansnamiddag. Stem van de herfstregen. Dinsdag 3 oktober: Markt in Rustenhove

Belangrijke Data: Maandag 2 oktober: Dansnamiddag. Stem van de herfstregen. Dinsdag 3 oktober: Markt in Rustenhove Oktober 10 Vrijwilligersfeest Stem van de herfstregen Wees niet bevreesd wanneer de vlagen gaan rondom uw huis, het is uw aards verblijf. Wees niet bevreesd als ziekte u komt slaan, uw lichaam was altijd

Nadere informatie

Festiviteitenkalender augustus Oogstmaand. 02/08/17 Deze namiddag spelen we bingo in de cafetaria vanaf 14u30.

Festiviteitenkalender augustus Oogstmaand. 02/08/17 Deze namiddag spelen we bingo in de cafetaria vanaf 14u30. Festiviteitenkalender augustus 2017 Oogstmaand 02/08/17 Deze namiddag spelen we bingo in de cafetaria vanaf 14u30. 04/08/17 Om 15u00 worden jullie verwacht in de cafetaria voor de Maandmis. 09/08/17 Om

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 04

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 04 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 04 Inleiding Beste lezer De lentekriebels zijn er; De paaseitjes zijn, dankzij een vroege Pasen, geraapt; De maand van de wielerklassiekers is aangebroken;

Nadere informatie

VAN 24 TOT EN MET 30 AUGUSTUS. Dinsdag 25 augustus om 10u30: PICKNICK

VAN 24 TOT EN MET 30 AUGUSTUS. Dinsdag 25 augustus om 10u30: PICKNICK VAN 24 TOT EN MET 30 AUGUSTUS Dinsdag 25 augustus om 10u30: PICKNICK MAANDAG 24 AUGUSTUS 2015 Na het ontbijt halen we in de leefzaal boven enkele gezelschapspelen uit de kast. Wie zin heeft kan meespelen

Nadere informatie

Gastvrouw: Anna Mihl Leiding kinderkerk: Rian Westmaas, Margreet Matter Gabriëlle Medendorp

Gastvrouw: Anna Mihl Leiding kinderkerk: Rian Westmaas, Margreet Matter Gabriëlle Medendorp Zondagsbrief voor zondag 24 maart 2019 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Sytske Koopmans Diaken: Wichard Bouma

Nadere informatie

JUNI Vrijwilligersfeest juni: BBQ juni: POP UP ZOMERBAR juni juli: Uitstap met treintje

JUNI Vrijwilligersfeest juni: BBQ juni: POP UP ZOMERBAR juni juli: Uitstap met treintje c 4 5 6 juni: BBQ Vrijwilligersfeest JUNI 2019 18 20 juni: POP UP ZOMERBAR 26 27 juni 2 3 4 juli: Uitstap met treintje Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be VOORWOORD Laten we

Nadere informatie

WE VERWELKOMEN IN ONZE GEMEENSCHAP

WE VERWELKOMEN IN ONZE GEMEENSCHAP EVEN BEZINNEN LIEF EN LEED WE VERWELKOMEN IN ONZE GEMEENSCHAP Arwen De Pourcq, gedoopt op 14 mei in AZ Sint-Jan. Lou Claerhout, gedoopt op 11 juni in Sint-Baafs. Axelle Lefevere, gedoopt op 25 juni in

Nadere informatie

Medewerkenden aan deze dienst zijn:

Medewerkenden aan deze dienst zijn: Zondagsbrief voor zondag 9 december 2018-2 e advent Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Kees-Jan Antuma Diaken:

Nadere informatie

Woensdag 8 juni: BBQ. Maandag 13 juni: Filmnamiddag. Dinsdag 14 juni: Wandeling. Vrijdag 17 juni: Vinkenzetting. Donderdag 23 juni: IJs festijn

Woensdag 8 juni: BBQ. Maandag 13 juni: Filmnamiddag. Dinsdag 14 juni: Wandeling. Vrijdag 17 juni: Vinkenzetting. Donderdag 23 juni: IJs festijn Maand Juni Jaarnummer 06 Vrijwilligersfeest Belangrijke Data: Woensdag 8 juni: BBQ Maandag 13 juni: Filmnamiddag Dinsdag 14 juni: Wandeling Vrijdag 17 juni: Vinkenzetting Donderdag 23 juni: IJs festijn

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ April Editie 322 Vrijwilligersfeest Vrijwilligersfeest Vette dinsdag Uitstap Ring shopping Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be 1 VOORWOORD April is de vierde maand van het jaar.

Nadere informatie

Mei Maandgazetje. Woonzorgcentrum Wieltjesgracht

Mei Maandgazetje. Woonzorgcentrum Wieltjesgracht Mei Maandgazetje Woonzorgcentrum Wieltjesgracht Voorwoord Beste bewoner en familie, Mei is traditioneel de maand van de vele feestdagen, Mariamaand, communiemaand, Dus dit gaan waarschijnlijk de onderwerpen

Nadere informatie

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie Herhalingsoefeningen Thema 3 Familie en relaties 1 Woorden Familie Lees de zinnen over de familie van Simon en Els. Schrijf de volgende namen in de stamboom: Hans, Helena, Hester, Joke, Mark, Michiel,

Nadere informatie

Nottebohm Actueel Februari 2017

Nottebohm Actueel Februari 2017 Nottebohm Actueel Februari 2017 In de kijker Lichtmis: 2 februari Er is geen vrouwke zo arm, of ze maakt op lichtmis haar panneke warm Pannenkoeken eten met lichtmis is een oeroude traditie die ook wij

Nadere informatie

HOFJOU HOF RN JOU AAL RN MAAR MAA T R

HOFJOU HOF RN JOU AAL RN MAAR MAA T R HOFJOURNAAL MAART VOORWOORD Geachte lezer, Beste bewoner, familie, collega, vrijwilliger, bezoeker, Opnieuw ligt voor u een nieuwe editie van het Hofjournaal. Februari is weliswaar een korte maand maar

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ Juni Editie 312 Vrijwilligersfeest Jeugdharmonie Ledegem geeft concert St-Eligius koor op bezoek Groep Zorg Loopt Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be 1 VOORWOORD Beste bewoners,

Nadere informatie

Kinderviering. In samenwerking met Vera Vastesaeger Coördinator Pastoraal op School, Basisonderwijs

Kinderviering. In samenwerking met Vera Vastesaeger Coördinator Pastoraal op School, Basisonderwijs In samenwerking met Vera Vastesaeger Coördinator Pastoraal op School, Basisonderwijs Intredelied: Ga je mee Ga je mee? Zeg niet nee, maar sta op en doe mee. Zet je voetstappen in die van mij. Volg het

Nadere informatie

t Blanckaartje Maandelijks huiskrantje van COZ Sint Jozef September 2014

t Blanckaartje Maandelijks huiskrantje van COZ Sint Jozef September 2014 t Blanckaartje Maandelijks huiskrantje van COZ Sint Jozef September 2014 Onze bewonerskrant is ook online te bekijken op onze nieuwe website: www.vzwcod.be Verantwoordelijke uitgever: Sofie Castelein Suggesties

Nadere informatie

Het Schakeltje WZC Heilig Hart September - Oktober 2018

Het Schakeltje WZC Heilig Hart September - Oktober 2018 Het Schakeltje WZC Heilig Hart September - Oktober 2018 Inhoud Voorwoord Om over na te denken Boodschap van algemeen nut Herfst Jarigen in september Toen en... nu Jarigen in oktober Pastoor Kerselaers

Nadere informatie

Kerstmis in huis. Kinderen zingen uit volle borst. De Sint op bezoek. Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be.

Kerstmis in huis. Kinderen zingen uit volle borst. De Sint op bezoek. Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be. Kerstmis in huis Nr. Januari 305 Oktober Editie 307 2012 Kinderen zingen uit volle borst De Sint op bezoek Music for Life Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be 1 VOORWOORD Beste

Nadere informatie

Maart t BOEKSKE Activiteiten Nieuwe bewoners Verjaardagen Variétéshow. wzc Het Heiveld

Maart t BOEKSKE Activiteiten Nieuwe bewoners Verjaardagen Variétéshow. wzc Het Heiveld Maart 2019 t BOEKSKE Activiteiten Nieuwe bewoners Verjaardagen Variétéshow wzc Het Heiveld ZONDAG 31 maart Deze bewoners hebben sinds kort hun intrek genomen in Het Heiveld Mevr. Roelant Jacqueline op

Nadere informatie

Pastoraal Hoekje week

Pastoraal Hoekje week Pastoraal Hoekje week 40 2018 Bedankt en tot ziens. Aanstaande zaterdag, 6 oktober, is het dan zover. Na een maand van opstarten van het nieuwe werkjaar, verwelkomen van een nieuwe collega en afscheid

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 25 juni 2017 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. In deze dienst zal Erna Dros bevestigd worden als ouderling. We zullen als gemeente afscheid nemen van de vorige ouderling/voorzitter

Nadere informatie

Festiviteitenkalender November

Festiviteitenkalender November Festiviteitenkalender November SENIORENMAAND!!!! 01/11/16 ALLERHEILIGEN 02/11/16 ALLERZIELEN 02/11/16 Deze namiddag is er om 15u00 een herdenkingsmis in de kapel van het klooster(!) voor de familieleden

Nadere informatie

Maandblad september 2016

Maandblad september 2016 Maandblad september 2016 Met deze maandelijkse uitgave willen we onze bewoners informeren over het reilen en zeilen binnen ons huis. Het leven is als fietsen. Om in evenwicht te blijven, moet je blijven

Nadere informatie

Medewerkenden aan deze dienst zijn:

Medewerkenden aan deze dienst zijn: Zondagsbrief voor zondag 18 november 2018 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Erna Dros Diaken: Jan Menno Medendorp

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER

ACTIVITEITENKALENDER ACTIVITEITENKALENDER DE BUSSEBOOM & DE BOLLAARD JULI 2017 De cafetaria is van maandag tot vrijdag open van 14.30 16.30 uur. Tijdens het weekend en op feestdagen van 14.30 17.30 uur. Dagelijks is er om

Nadere informatie

HOFJOU HOF RN JOU AAL RN JAN J U AN ARI 20 U 1 ARI

HOFJOU HOF RN JOU AAL RN JAN J U AN ARI 20 U 1 ARI HOFJOURNAAL JANUARI 2017 VOORWOORD Geachte lezer, Beste bewoner, familie, collega, vrijwilliger, bezoeker.. Op het moment dat u dit Hofjournaal ter hand neemt, behoort 2016 al tot het verleden. Inderdaad,

Nadere informatie

VAN 8 DECEMBER TOT 14 DECEMBER

VAN 8 DECEMBER TOT 14 DECEMBER VAN 8 DECEMBER TOT 14 DECEMBER MAANDAG 8 DECEMBER 2014 Griet begeleidt de leefzaal boven. Ann Sophie gaat vandaag even op de schoolbanken zitten. Wij gaan na het ontbijt op zoek naar onze individuele kerst

Nadere informatie

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018.

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018. - December 2017 - Beste lezers, Van harte welkom bij de nieuwe editie van de Flegapost. Het nieuwe werkjaar is weer van start gegaan en wij hebben er ongelofelijk veel zin in om er met de redactie een

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be

Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be Februari Editie 320 Vrijwilligersfeest Verjaardagsfeest Driekoningen Dansnamiddag Uitslag kaarttornooi Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be 1 VOORWOORD De feestdrukte is stilaan

Nadere informatie

t Zonneke Contactblaadje van het WZC Marialove Heestert

t Zonneke Contactblaadje van het WZC Marialove Heestert t Zonneke Contactblaadje van het WZC Marialove Heestert December 2015 Pastoraal woordje Beste bewoners, personeel, vrijwilligers en vrienden, Advent is een tijd van wachten en verwachten. Het is uitkijken

Nadere informatie

26 OKTOBER TOT EN MET 1 NOVEMBER DONDERDAG 29 OKTOBER OM 16u: HERDENKINGSMOMENT IN DE FEESTZAAL

26 OKTOBER TOT EN MET 1 NOVEMBER DONDERDAG 29 OKTOBER OM 16u: HERDENKINGSMOMENT IN DE FEESTZAAL 26 OKTOBER TOT EN MET 1 NOVEMBER DONDERDAG 29 OKTOBER OM 16u: HERDENKINGSMOMENT IN DE FEESTZAAL Bij aangenaam herfstweer brengen wij graag een bezoekje met de bewoners die het wensen naar het kerkhof van

Nadere informatie

Nottebohm Actueel Juni 2017

Nottebohm Actueel Juni 2017 Nottebohm Actueel Juni 2017 In de kijker Donderdag 1 juni aspergedag Chef Johan maakt heerlijke asperges op Vlaamse wijze Maandag 12 juni infonamiddag We hechten veel belang aan overleg en communicatie

Nadere informatie

Belangrijke Data: Tuinfeest. Maandag 3 juni: Dansnamiddag. Woensdag 5 juni: BBQ in de cafetaria

Belangrijke Data: Tuinfeest. Maandag 3 juni: Dansnamiddag. Woensdag 5 juni: BBQ in de cafetaria Juni 6 Vrijwilligersfeest Belangrijke Data: Maandag 3 juni: Dansnamiddag Woensdag 5 juni: BBQ in de cafetaria Tuinfeest Maandag 10 juni: Pinkstermaandag GESLOTEN Woensdag 12 juni: Kaartnamiddag in cafetaria

Nadere informatie

Oktober - November Editie 338

Oktober - November Editie 338 Oktober - November Editie 338 Optreden Hondenschool KAARTING 14/10 & 4/11 DANSNAMIDDAG 05/10 & 16/11 door Annemie Malfait Ontbijtbuffet Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be VOORWOORD

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 5de jaargang, nr. 3 & 4

Huiskrantje WZC De Boomgaard 5de jaargang, nr. 3 & 4 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 5de jaargang, nr. 3 & 4 Beste lezer Inleiding Ons dienstencentrum De Stek bestaat 1 jaar. Tijd om een eerste evaluatie te maken. We merken dat het aantal deelnemers

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ November Editie 328 Vrijwilligersfeest Mode-show Wafelenbak Familienamiddagen afd. Anemoon en Zonnebloem zaterdag 15 november Optreden Hoempende Papa s Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 4 februari 2018 Hartelijk welkom in deze dienst in het Borchkwartier. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: José Groenboom Diaken: Jan

Nadere informatie

VIERING OVER DE NAAM 21 april 2001

VIERING OVER DE NAAM 21 april 2001 Parochie Lommel-Barrier Werkgroep Eerste Communie VIERING OVER DE NAAM 21 april 2001 Vooraf: Klaarzetten: micro voor de kinderen, doopregister, water (vijvertje). Ook de witte (kiezel)steentjes waarop

Nadere informatie

JUNI Jg 6, nr6. Komende evenementen. Komende evenementen

JUNI Jg 6, nr6. Komende evenementen. Komende evenementen Komende evenementen WOENSDAG 4 JULI uitstap met feestcomité naar Korenhalm DINSDAG 10 JULI optreden Basil (accordeon) DINSDAG 17 JULI uitstap naar zee met wagens WOENSDAG 1 AUGUSTUS uitstap met feestcomité

Nadere informatie

LITURGISCHE VIERINGEN Week 39 van 25/09/2013 Federatie KERK & leven Hoboken. LERARENGEBED / t WEGELTJE DE WEGEL- HEILIG HART

LITURGISCHE VIERINGEN Week 39 van 25/09/2013 Federatie KERK & leven Hoboken. LERARENGEBED / t WEGELTJE DE WEGEL- HEILIG HART LITURGISCHE VIERINGEN Week 39 van 25/09/2013 Federatie 0341 - KERK & leven Hoboken DE WEGEL- HEILIG HART Zaterdag 28 septemer 18.00 u. Viering in de Wegelkapel Lector: Gaby De Swaene Zondag 29 september

Nadere informatie

DE KASTANJEKRANT. De allereerste Kastanjekrant! INHOUD NOVEMBER 2012. Activiteitenkalender 2-3. Achter de schermen 4. Welkom nieuwe Elise & Agnes!

DE KASTANJEKRANT. De allereerste Kastanjekrant! INHOUD NOVEMBER 2012. Activiteitenkalender 2-3. Achter de schermen 4. Welkom nieuwe Elise & Agnes! DE KASTANJEKRANT NOVEMBER 2012 De allereerste Kastanjekrant! Er is lang over nagedacht en hard aan gewerkt maar met veel trots stellen we u de allereerste editie van onze Kastanjekrant voor! Bij het begin

Nadere informatie

VAN 5 OKTOBER TOT EN MET 11 OKTOBER

VAN 5 OKTOBER TOT EN MET 11 OKTOBER VAN 5 OKTOBER TOT EN MET 11 OKTOBER Maandag 5 oktober om 10u30 Herfstaperitief Waar? In de feestzaal Dinsdag 6 oktober om 14u30 Theenamiddag Waar? In de feestzaal MAANDAG 5 OKTOBER 2015 Deze voormiddag

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 03

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 03 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 03 Inleiding Beste lezer Het voorjaar 2016 is er eentje om te onthouden. Op 4 januari startten we met een volledig nieuwe werking. Leefgroepbegeleiders

Nadere informatie

LITURGISCHE VIERINGEN

LITURGISCHE VIERINGEN Week 02 dd 08-01-2014 Federatie Sint-Kruis LITURGISCHE VIERINGEN UIT DE LITURGISCHE KALENDER Zondag 12 januari: Doopsel van de Heer: Jezus doop in de Jordaan: Dit is mijn welbeminde Zoon, luistert naar

Nadere informatie

JARIG INSTROMERS. NR februari 2018 (nr. 14 zal verschijnen op 8 maart 2018)

JARIG INSTROMERS. NR februari 2018 (nr. 14 zal verschijnen op 8 maart 2018) NR. 13 22 februari 2018 (nr. 14 zal verschijnen op 8 maart 2018) 01-03 Julian Geenen (gr. 1-2b) 05-03 Jolie Rossieau (gr. 1-2a) 06-03 Olivier Kuijlaars (gr. 7-8) 07-03 Eline Hendriks (gr. 1-2a) 08-03 Eef

Nadere informatie

MAANDAG 3 OKTOBER fin de saison met feestcomité: pannenkoeken eten. DINSDAG 4 OKTOBER schoenenverkoop firma LATO

MAANDAG 3 OKTOBER fin de saison met feestcomité: pannenkoeken eten. DINSDAG 4 OKTOBER schoenenverkoop firma LATO Komende evenementen DINSDAG 4 OKTOBER schoenenverkoop firma LATO WOENSDAG19 OKTOBER optreden Marianne WOENSDAG 9 NOVEMBER optreden Zannekin Veurne DINSDAG 15 NOVEMBER seniorenfeest MAANDAG 3 OKTOBER fin

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ Oktober Editie 316 Vrijwilligersfeest Ontbijtbuffet Griepvaccin komt eraan 9/10: Kaarttornooi Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be 1 PASTORAAL WOORD Deze maand wil ik graag even

Nadere informatie

t Ver-geet-me-nietje September 2018

t Ver-geet-me-nietje September 2018 t Ver-geet-me-nietje September 2018 1 2 Connie Depotter, 37 jaar Werkt sinds 2003. Ze leerde WZC St Jozef kennen tijdens haar opleiding als verpleegkundige. Woont in Bredene samen met haar partner Glenn

Nadere informatie

December Dagverzorgingscentrum Het Torrehof. Lange Torhoutstraat Ieper 057/ GelukkigGezond

December Dagverzorgingscentrum Het Torrehof. Lange Torhoutstraat Ieper 057/ GelukkigGezond December 2018 GelukkigGezond Dagverzorgingscentrum Het Torrehof Lange Torhoutstraat 29 8900 Ieper 057/22.69.47 Beste bezoekers, De temperaturen dalen en de natuur neemt zijn voorzorgen voor de winter.

Nadere informatie

Maandblad dagopvang. J a a r g a n g 2 U i t g a v e 9

Maandblad dagopvang. J a a r g a n g 2 U i t g a v e 9 Maandblad dagopvang J a a r g a n g 2 U i t g a v e 9 o k t o b e r 2017 Voorwoord Beste lezer, Oktober staat voor de deur, dus ook een nieuw maandblad. Oktober is een echte overgangsmaand, de zomer ligt

Nadere informatie

Belangrijke Data: Oktober. Vrijwilligersfeest. De tijd kleurt herfst

Belangrijke Data: Oktober. Vrijwilligersfeest. De tijd kleurt herfst Oktober 10 Vrijwilligersfeest Belangrijke Data: De tijd kleurt herfst Gerangschikt in een rij Aan weerszijden van de weg Hun lange, zware stammen Met takken hoog in de lucht Bladeren die verwelken Tot

Nadere informatie

WOENSDAG 1 JULI DONDERDAG 2 JULI. + soep maken (aspergeroomsoep) Ann brengt de fruitbestelling op kamer VRIJDAG 3 JULI. + soep maken (juliennesoep)

WOENSDAG 1 JULI DONDERDAG 2 JULI. + soep maken (aspergeroomsoep) Ann brengt de fruitbestelling op kamer VRIJDAG 3 JULI. + soep maken (juliennesoep) - hoogbouw - WOENSDAG 1 JULI morgen: zitgymnastiek in de bar 2 e namiddag: groenten snijden of ABC-spel 3 e namiddag : uitstap naar T STERREBOS algemeen voormiddag: Ann komt de fruitbestelling opnemen

Nadere informatie

LITURGISCHE VIERINGEN

LITURGISCHE VIERINGEN Week 15 dd 13-04-2016 Federatie Sint-Kruis LITURGISCHE VIERINGEN UIT DE LITURGISCHE KALENDER Zondag 17 april: Vierde paaszondag: Ik geef eeuwig leven aan mijn schapen (Joh.10, 27-30) (roepingenzondag).

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

Nieuwjaarswandeling. 14 januari 2018

Nieuwjaarswandeling. 14 januari 2018 Jaaroverzicht 2018 Nieuwjaarswandeling 14 januari 2018 Spijtig genoeg werden er geen foto s genomen. Toch was het heel gezellig en ideaal om het nieuwe jaar in te zetten! Toneel 10 februari 2018 Voor de

Nadere informatie

DINSDAG 27 MEI 2014 OM 14u30 VERJAARDAGSFEEST Voorstelling Kinderen van toen

DINSDAG 27 MEI 2014 OM 14u30 VERJAARDAGSFEEST Voorstelling Kinderen van toen DINSDAG 27 MEI 2014 OM 14u30 VERJAARDAGSFEEST Voorstelling Kinderen van toen MAANDAG 26 MEI 2014 Deze voormiddag spelen we in de leefzaal boven een foto-bingo. Hierbij wordt telkens een foto getoond. Wanneer

Nadere informatie

Het leven zoals het is...

Het leven zoals het is... Het leven zoals het is... Jg. 8 nr. 6 juni 2016 De vakantie komt eraan Spreuken en gezegden Juni Blaast juni uit de noordkant, verwacht veel koren op het land. Vliegen de vleermuizen 's avonds rond, dan

Nadere informatie

Evangelische Kerk Aarschot vzw Juni Het lied van de maand Juni Heilig Heilig Heer - Linde & Jef Devriese

Evangelische Kerk Aarschot vzw Juni Het lied van de maand Juni Heilig Heilig Heer - Linde & Jef Devriese Evangelische Kerk Aarschot vzw Juni 2019 Het lied van de maand Juni Heilig Heilig Heer - Linde & Jef Devriese Wie ben ik, dat U aan mij denkt want ik ben maar een mens met sterfelijk lot en U bent God.

Nadere informatie

20/09/2016. Kring 12. Info-avond vormsel Algemene informatie

20/09/2016. Kring 12. Info-avond vormsel Algemene informatie Kring 12 Info-avond vormsel 2017 1 Algemene informatie 2 1 De W(eet)-vragen Waarom? Wanneer? Waar? Wat? Wie? 3 Wat? Vormsel is één van de 7 sacramenten Maakt deel uit van de initiatiesacramenten (samen

Nadere informatie

VAN 19 OKTOBER TOT EN MET 25 OKTOBER. DONDERDAG 22 OKTOBER OM 15u30: VERJAARDAGSFEEST MET KAAS EN WIJNAVOND

VAN 19 OKTOBER TOT EN MET 25 OKTOBER. DONDERDAG 22 OKTOBER OM 15u30: VERJAARDAGSFEEST MET KAAS EN WIJNAVOND VAN 19 OKTOBER TOT EN MET 25 OKTOBER DONDERDAG 22 OKTOBER OM 15u30: VERJAARDAGSFEEST MET KAAS EN WIJNAVOND MAANDAG 19 OKTOBER 2015 Na het ontbijt is er in de leefzaal boven leefgroepwerking: individuele

Nadere informatie

Woon- en zorgcentrum Sint-Carolus Groeningelaan 7 8500 Kortrijk. Tel. 056/24 52 71 Fax. 056/24.52.64

Woon- en zorgcentrum Sint-Carolus Groeningelaan 7 8500 Kortrijk. Tel. 056/24 52 71 Fax. 056/24.52.64 Woon- en zorgcentrum Sint-Carolus Groeningelaan 7 8500 Kortrijk Tel. 056/24 52 71 Fax. 056/24.52.64 12 1 2 11 de kans om nog even na te praten bij een drankje in de cafetaria. Deze brochure beoogde u wat

Nadere informatie

Woon- en zorgcentrum DE POTTELBERG vzw ONTHAALBROCHURE VRIJWILLIGERS. WZC De Pottelberg vzw. Pottelberg, 1 8500 KORTRIJK

Woon- en zorgcentrum DE POTTELBERG vzw ONTHAALBROCHURE VRIJWILLIGERS. WZC De Pottelberg vzw. Pottelberg, 1 8500 KORTRIJK ONTHAALBROCHURE VRIJWILLIGERS WZC De Pottelberg vzw Pottelberg, 1 8500 KORTRIJK INHOUDSOPGAVE Liggingplan Historiek + beknopte voorstelling Opdrachtverklaring Organigram p.3 p.4-6 p.8 p.9 2 LIGGINGSPLAN

Nadere informatie

Uitwaaien aan zee - z a t e r dag 18 februari 2006

Uitwaaien aan zee - z a t e r dag 18 februari 2006 Jaargang 28 nr. 1 januari februari 2006 - 2 - P r o j e c t g r o e p S p o r t Z o n d a g 2 9 j a n u a r i 2 0 0 6 W a n d e l e n Onze eerste wandeling van 2006 blijft nog een verrassing. Kleed je

Nadere informatie