KOEKEN- KAARTING. Februari Liefdesweek 11 februari t.e.m. 15 februari. Kaarting 20 februari. Winterbar 5 februari ZB/AM 7 februari WL/KR

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KOEKEN- KAARTING. Februari Liefdesweek 11 februari t.e.m. 15 februari. Kaarting 20 februari. Winterbar 5 februari ZB/AM 7 februari WL/KR"

Transcriptie

1 c Februari 2019 Liefdesweek 11 februari t.e.m. 15 februari KOEKEN- KAARTING Kaarting 20 februari 2019 Vrijdag 15 maart vanaf 14u Cafetaria van het WZC Rustenhove Rollegemstraat Ledegem Kaarten zijn te verkrijgen aan de receptie en in de cafetaria 5 per tafel = 2 pakjes koeken Winterbar 5 februari ZB/AM 7 februari WL/KR Koeken kunnen enkel afgehaald worden tijdens de kaarting en op zaterdagnamiddag (16/03/19). T.v.v. het activiteitenprogramma van WZC Rustenhove Contact: Tel: 056/ info@rustenhove.be

2 VOORWOORD Dag beste lezers, Februari De eerste babbelaar van dit jaar is er terug. We zijn het nieuwe jaar al een tijdje ingezet, maar toch nog aan iedereen een vreugdevol, gelukkig en gezond jaar 2019 toegewenst! Februari is kort en telt maar 28 dagen. Het positieve aan deze maand is dat de dagen terug verlengen. In de eerste week van februari is iedere bewoner welkom op de winterbar waar een heerlijk warm drankje u op staat te wachten. Iets nieuws dit jaar is de liefdesweek die doorgaat van 11 februari t.e.m. 15 februari. Op de eerste dag van deze week worden jullie verwend met een heerlijke liefdesaperitief. Daarna worden er lekkere hartenwafels gebakken en op 14 februari staat een speciaal Valentijnsmenu op het programma. Als afsluiter is er ook nog een optreden. Graag vermelden we ook nog onze jaarlijkse kaarting die dit jaar doorgaat op vrijdag 15 maart vanaf 14u. Dit jaar is onze formule wat gewijzigd. Er zal niet meer gekaart worden voor pannenkoeken maar wel voor pakjes lekkere koeken. Ook niet-kaarters zijn van harte welkom! Verder wensen we iedereen een fijne sprokkelmaand toe vol warmte en gezelligheid! Groetjes het Animatieteam

3 PASTORAAL WOORD Met de maand februari die nu voor de deur staat, komen we in tegenstelling tot de vorige jaren, nog net niet in de vastenperiode terecht. Aswoensdag, de eerste dag van de vasten is dit jaar pas voorzien op 6 maart. De dag die dit jaar misschien daardoor wat meer aandacht verdient, ook vanuit pastorale hoek is Valentijn. We vieren op die datum de dag van de liefde tussen geliefden maar eigenlijk ook de liefde en de vriendschap tussen elk een en met elk ander. Waarom zouden we als christenen in het vieren van de liefde geen kansen zien en de schijnwerpers richten op de liefde en de vriendschap tussen en voor mensen? Het is uiterst belangrijk dat we als bewoners, medewerkers en familieleden, vrijwilligers en bezoekers de aandacht, de liefde en de vriendschap voor elkaar meer koesteren en meer waarderen. De Valentijnsgedachte lijkt vooral over de liefde tussen koppels te gaan maar dit liefdesgebeuren kan zeker verbreed worden naar alle mensen. Zo groeide in ons bisdom het initiatief Sint-Valentijn Anders.De inspiratie vond men bij een gelijknamig project in Frankrijk, gecoördineerd door een handvol nieuwe bewegingen. De bedoeling is om met alle gelovigen samen het kostbaar geschenk van de liefde te vieren en om koppels en anderen een hartverwarmende ontmoeting en kerkervaring te laten beleven. Ik was laatst gecharmeerd door een initiatief in het Gentse die men benoemde als een Allerliefde-viering, de opzet gaat er veel ruimer dan Valentijn. Want wie alleen is, moet zich in de viering zeker thuis voelen, en wie rouwt, moet er evenzeer troost vinden. Ook dat is liefde en zeker ook vriendschap, want eigenlijk deed Iemand het ons ooit voor. We noemen die iemand als gelovigen Jezus. Hij blijft zeker in de liefde en de warme aandacht voor en tussen mensen ons grote voorbeeld. De koppels worden op die viering zeker uitgenodigd en ook de Jubilarissen komen er aan bod. Iedere aanwezige krijgt bij het einde een bloem mee, met de vraag om die aan iemand te geven die men graag ziet of met wie men nog iets goed te maken heeft.

4 De resterende bloemen worden bezorgd aan de zieken van het dorp. Maar, met of net bewust zonder, typische Valentijnsversiering vormt de liefde en de vriendschap voor en tussen mensen omstreeks 14 februari de rode draad in vieringen. De allerliefdeviering met de attentie Elkeen krijgt een bloem, is als initiatief zeker te waarderen en is bedoelt om te uitdrukkelijker te tonen dat je mensen graag ziet en waardeert, maar het kan even zinvol zijn om met mensen dingen goed te maken, ook dit doen we wellicht te weinig. Vrede en alle goeds, van harte" Zr. Maria en Dominiek GEBRUIKERS KORTVERBLIJF Afdeling Zonnebloem Kamer 005: Bottelier Marcel: 05/02-21/02 Kamer 031: Vanneste Alice: 23/01-21/03 Afdeling Waterlelie Kamer 112: Debrouwere Gilbert: 01/02-25/03 Kamer 113: Parmentier Georgette: 01/02-26/02 Afdeling Klaproos Kamer 213: Meseure Margriet: 04/02-04/04 Bewoners 02/02 Maria Dever 03/02 Jaqueline Verbeke 04/02 Margriet Meseure 11/02 Joël Berghman 17/02 Margaretha Lezy VERJAARDAGEN Gelukkige verjaardag aan deze bewoners!

5 MEDEWERKERS We verwelkomen 3 nieuwe medewerkers in het DVC. Zij gaan aan de slag als logistiek medewerker/chauffeur van beide dagcentra. Sofie en Kenneth combineren dit met hun huidige taken in de hoteldienst. Mevr. Carine Sioen deed reeds enkele jaren vrijwilligerswerk als chauffeur in De Winde en Het Station. Vanaf 14 januari gaat zij aan de slag als medewerker in de logistiek en als chauffeur voor de dagcentra. Carine is afkomstig van Dadizele en houdt ervan samen met de kinderen op uitstap te gaan en uit te gaan eten. Welkom Carine! Mevr. Hannelore Carlu is afkomstig uit Gullegem en komt onze nachtdienst versterken als nachtverpleegkundige. In het verleden werkte ze 20 jaar in de thuisverpleging op zelfstandige basis, maar Hannelore kiest ervoor om opnieuw in teamverband aan de slag te gaan. Haar hobby's zijn zingen in Chapeau, petanque en meehelpen met het carnaval in Gullegem. Van harte welkom, Hannelore! Ook een warm welkom aan mevr. Fanny Soenen. Fanny komt het team van de hoteldienst versterken vanaf 4 februari. Zij is afkomstig uit Rollegem-Kapelle en is de mama van Imani D'hont die hier sedert 2018 frequent vakantiewerk komt verrichten.

6 Tot slot komt juffr. Phaedra Jacques de afdeling Waterlelie versterken op 1 februari als verpleegkundige. Zij deed hier af en toe vakantiewerk in de hoteldienst sedert Welkom Phaedra! OVERLEDEN BEWONERS Op 25/11 namen we afscheid van mevr. Josiane Coppens. Ze was afkomstig van Ledegem en verbleef sedert 2012 in Rustenhove op afdeling waterlelie. Ze werd 85 jaar oud. We namen afscheid van mevr. Raymonde Hellebuck op 03/12. Raymonde werd 94 jaar en verbleef sinds 2017 op afdeling Anemoon. Op 05/12 namen we afscheid van mevr. Marguerite Vermeersch. Ze werd 81 jaar en woonde sedert 2015 op afdeling Anemoon. Dhr. Michel Dehaene overleed op 12/12 op afdeling Zonnebloem. Michel woonde vroeger in Moorslede en verbleef hier sedert Hij werd 78 jaar.

7 Op 29/12 namen we afscheid van mevr. Maria Sagaert. Maria was afkomstig uit Rollegem-Kapelle en woonde hier sedert 2015 op afdeling Anemoon. Ze werd 91 jaar. Mevr. Maria Decock overleed op 08/01 en was afkomstig uit Ledegem. Maria verbleef hier reeds 9 maanden op afdeling waterlelie en werd 88 jaar oud. Haar echtgenoot, dhr. Gerard Louage verblijft nog steeds op afdeling Waterlelie. Op 31/01 namen we afscheid van dhr. Remi Glorieux. Remi was afkomstig uit Sint-Eloois-Winkel en verbleef een tweetal maanden op afdeling Waterlelie. Daarvoor was hij ook gekend in het dagverzorgingscentrum. Hij werd 93 jaar oud. Dhr. Frans Claerbout is overleden op 15/01 in het ziekenhuis op 88-jarige leeftijd. Hij was afkomstig uit Dadizele en verbleef sinds eind 2017 op afdeling Klaproos. We namen recent afscheid van mevr. Anita Vanoosthuyse op 21/01. Anita woonde vroeger in Sint- Eloois-Winkel en verbleef hier een drietal maanden op afdeling Zonnebloem. Ze werd 85 jaar.

8 Mevr. Lena Corne overleed op 21 januari op 81-jarige leeftijd op afdeling Zonnebloem. Lena was de echtgenote van dhr. Joseph Oplinus, een gebruiker van DVC De Winde. Ze verbleef in het woonzorgcentrum sedert Lena was de moeder van Stephan Oplinus, een vrijwilliger van het dagcentrum. We namen onlangs afscheid van mevr. Germaine Therry op afdeling Klaproos. Germaine heeft vroeger in Dadizele gewoond en werd 94 jaar. Mevr. Fanny Maier overleed op 27/01 in het WZC op 95-jarige leeftijd. Fanny woonde sinds 2017 op afdeling Anemoon en was afkomstig uit Ledegem. We wensen alle families veel sterkte toe! NIEUWE BEWONERS Op afdeling Waterlelie verwelkomen we dhr. Maurits Lefevere en mevr. Antonia Vancraynest in kamer 127. Dit echtpaar woonde vroeger in Sint- Eloois-Winkel en zijn de ouders van Ann Lefevere, medewerker pastorale dienst. Maurits kwam in december reeds op kortverblijf op afdeling klaproos, maar woont nu samen met zijn echtgenote in het woonzorgcentrum.

9 Dhr. Joël Berghman woont sinds 14 december op afdeling Anemoon. Voordien verbleef hij reeds een drietal weken in kortverblijf op Zonnebloem. Joël is afkomstig uit Ledegem en ook gekend in het dagverzorgingscentrum De Winde. Mevr. Joanna vandewalle verblijft op afdeling Waterlelie sedert 4 december. Joanna woonde vroeger in Rollegem-Kapelle, haar dochter Christine was vroeger werkzaam in De Kring en op heden gedeeltelijk in het WZC. NIEUWE BEWONERS We verwelkomen mevr. Jeanne Geldhof op afdeling Anemoon. Ze woont hier reeds anderhalve maand en is afkomstig uit Ledegem. Ook een warm welkom aan dhr. Jhonny Desnouck op afdeling Zonnebloem. Jhonny is afkomstig uit Moorslede en is ook gekend in DVC De Winde. Jhonny kwam eerder al op kortverblijf op afdeling Waterlelie. Op 10 januari verwelkomen we mevr. Erna Allaert op afdeling Zonnebloem. Erna is afkomstig uit Moorslede en woont op kamer 026. We verwelkomen dhr. Gabriël Seys op afdeling Klaproos in kamer 230. Gabriël kwam in 2016 reeds op kortverblijf op afdeling Waterlelie en later ook op Klaproos. Hij is ook gekend in het dagverzorgingscentrum Het Station.

10 WIST JE DAT er een winterbar doorgaat in de cafetaria van Rustenhove op dinsdag 5 februari en op donderdag 7 februari? er een liefdesweek is van maandag 11 februari t.e.m. vrijdag 15 februari? In deze week kunnen jullie van allerlei versnaperingen en een heerlijke liefdesaperitief genieten. Er staat ook nog een verrassingsoptreden gepland voor alle tortelduifjes. op woensdag 20 februari de kaarting terug van start gaat in de cafetaria van Rustenhove? Dit zal vanaf nu iedere maand terug doorgaan. er opnieuw in maart een grote kaarting doorgaat in de cafetaria van Rustenhove? Noteer alvast vrijdag 15 maart in jullie agenda. Er kan gekaart worden voor heerlijke pakjes koeken van Poppies. onze kerstmarkt die doorging op 14 december 2018 ongeveer 4350 heeft opgebracht? Deze centjes worden gebruikt voor de activiteiten en uitstappen voor onze bewoners en gebruikers. er op 5 februari tussen 14 en 16 uur een praatcafé doorgaat rond valpreventie in LDC De Kring? Gebruikers die aanwezig zijn op deze dag in het DVC, alsook bewoners van het WZC en de assistentiewoningen kunnen gratis aansluiten. Na de informatie wordt je verwend met koffie en gebak in de cafetaria van de Kring. Kom gerust eens af! Elien is bevallen van een zoontje Maurice? Het kindje werd geboren op 18 januari, weegt kg en meet 50.5 cm. Maurice is het kleine broertje van Médard en zoontje van Elien Vandeputte en Andries Vanhoutte. Een dikke proficiat! de maandelijkse accordeonnamiddag doorgaat op vrijdag 8 februari in de Kring met een optreden van The Spirits? Reservatie vooraf gewenst via de Kring.

11 De wensboom In de week van 11 februari gaat de liefdesweek door hier in Rustenhove. Tijdens die week worden verschillende activiteiten rond dit thema uitgevoerd. Vroeger kwam al een paar keer het voorstel van sommige personeelsleden om een soort wensboom op te richten. Dat is een boom of een voorwerp waar er verschillende wensen en dromen kunnen aangehangen worden. Het is wel de bedoeling dat die wens of droom realistisch is. Dit kan gaan over heel eenvoudige dingen zoals nog eens een bezoekje brengen naar een vroegere vriend/in, eens naar de cinema gaan, Dus een bewoner kan zijn wens of droom neerpennen op het onderstaande strookje. Dit kan dan afgegeven worden aan de receptie of aan iemand van het animatieteam. In de week van de liefde zal het strookje aan de wensboom gehangen worden en zullen we samen met personeel, familie, vrijwilligers of vrienden kijken of die wens in vervulling kan gebracht worden. Strookje WENSBOOM (gelieve mij vóór 11 februari in te dienen) Naam bewoner:. Kamer:. wens/droom:..

12 TERUGBLIK OP DE VOORBIJE ACTIVITEITEN Bezoek van de Sint Zoals ieder jaar was er opnieuw hoog bezoek in Rustenhove. De sint en zijn Piet waren weer trouw aanwezig. Ook dit jaar vond hij dat er geen stoute kinderen en bewoners waren.

13 Reuzenbingo ten voordele van Stichting Alzheimer Onderzoek Op 5 december was er heel wat volk in de cafetaria. Een school van Bellegem organiseerde een reuzenbingo ten voordele van de Stichting Alzheimer Onderzoek voor Music for Life. De kinderen waren heel gemotiveerd en haalden een aardig centje op voor het goede doel. Kerstmarkt Op 14 december was er opnieuw een gezellige drukte op de 11 de editie van de kerstmarkt. Net zoals vorig jaar hadden we ook buiten een winterbar die heel wat volk lokte.

14 Madeleine Vangheluwe 100 jaar Op 13 december werd Madeleine Vangheluwe 100 jaar. Dit werd gevierd en Madeleine werd door familie,personeelsleden, bewoners en het gemeentebestuur in de bloemetjes gezet. Een dikke proficiat Madeleine!!! Kerststukjes Om de cafetaria wat in kerststemming te brengen en de afdelingen wat op te fleuren kwamen enkele kinderen kerststukjes maken samen met de bewoners. Kinderkoor Op 20 december hadden we een primeur. Een kinderkoor die nog maar net opgericht was in de school van Rollegem-Kapelle gaf hun eerste optreden in de cafetaria. Het kerstverhaal werd in een moderne versie gebracht.

15 Kerstavondviering De viering werd opgeluisterd door het Elisiuskoor. Daarvoor een welgemeende dank. Ook dank aan Indra Lapierre en haar gezin met de kleine Ellis als het kindje Jezus. Zoals elk jaar was het een warme, stemmige viering. Esterellakoor Op 27 december bracht het Esterellakoor een fijne namiddag vol met klassieke kerstliederen voor de bewoners en bezoekers. Bedankt voor de mooie namiddag.

16 Nieuwjaarsdrink Per afdeling werd geklonken op het nieuwe jaar met een sprankelende cava en enkele smakelijke hapjes. Er werden zelfs enkele dansstappen geplaatst. Dansnamiddag Het jaar werd al dansend ingezet op de tonen van het accordeon van William Commeene. Bedankt William om weer het beste van jezelf te geven.

17 Nieuwjaarsbrieven Op 15 januari kwamen kinderen van het lager van leefschool Bloei om hun wensen voor het nieuwe jaar uit te spreken. Uitstap naar Famiflora Op donderdag 17 januari zijn ze met vele bewoners van afdeling Klaproos vetrokken richting Famiflora. s Middags hebben ze er ook genoten van een heerlijke lunch.

18 Kampioenviering Kaarting Op maandag 21 januari was er de kampioenviering van de Rustende Manillers in Rustenhove. Dit jaar waren er 2 kampioenen die een mooie beker kregen namelijk Dina Vandecasteele en Marcella Acke. De rode Lantaarn was voor Jeanine Sioen. Proficiat aan allen!! Breughelbuffet De keuken deed terug hun uiterste best om een heerlijk breughelbuffet te bereiden. Iedereen heeft ervan genoten.

19

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ KAARTING 13/01 met bekeruitreiking DANSNAMIDDAG 11/01 Beste bewoners, familieleden, vrijwilligers, Met de afgelopen verlofperiode tussen kerst en nieuw is Den Babbelaar deze maand wat ingekort. Vanaf volgende

Nadere informatie

Woensdag 5 december: Sintfeest in De Kring. Donderdag 20 december: Kerstfeest. Dinsdag 25 december: GESLOTEN KERSTMIS

Woensdag 5 december: Sintfeest in De Kring. Donderdag 20 december: Kerstfeest. Dinsdag 25 december: GESLOTEN KERSTMIS December 2018 & Januari 2019 12 & 1 Vrijwilligersfeest Kerstklokjes die klinken, Kerstlichtjes die blinken. Een boodschap van peis en vree, geven wij met deze kerstwens mee. Laat deze ster helder en klaar,

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ Januari Editie 330 Vrijwilligersfeest Kerstavond Beste (flat)bewoners, familieleden en vrijwilligers, De laatste loodjes wegen het zwaarst, dat zal met de werkzaamheden in Rustenhove niet anders zijn.

Nadere informatie

december 2018 januari 2019 Reuzenbingo 5 december cafetaria t.v.v. de Alzheimer liga Kaarting 19 december 21 januari Breughelbuffet

december 2018 januari 2019 Reuzenbingo 5 december cafetaria t.v.v. de Alzheimer liga Kaarting 19 december 21 januari Breughelbuffet c december 2018 januari 2019 Reuzenbingo 5 december cafetaria t.v.v. de Alzheimer liga Kaarting 19 december 21 januari Breughelbuffet WL KR 22 januari AN ZB 23 januari Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 01

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 01 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 01 Inleiding Eindejaar Een moment om stil te staan bij het afgelopen jaar. Een moment om vooruit te kijken naar het toekomstige jaar. Een moment

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ Mei Editie 345 Paaseierenraap Vrijwilligersfeest 02/05 dansnamiddag 18/05 kaarting Verslag pronostiek bekerfinale Brugge - Standard Dansgroep OKRA komt voorlopig niet meer langs omwille van een operatieve

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ 5/09 Dansnamiddag Maart 2017 Dansnamiddag 6 maart Kaarting 29 maart Te noteren: Zondag 25 juni TUINFEEST Solidair maal op 30/03 in de cafetaria ten voordele van Broederlijk Delen en project Nepal Contact:

Nadere informatie

september september DAGUITSTAP Waterlelie 9 september Dansnamiddag 10 / 11 september Ontbijtbuffet 11 september Kaarting

september september DAGUITSTAP Waterlelie 9 september Dansnamiddag 10 / 11 september Ontbijtbuffet 11 september Kaarting c 5 september DAGUITSTAP Waterlelie september 2019 9 september Dansnamiddag 10 / 11 september Ontbijtbuffet 11 september Kaarting Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be VOORWOORD

Nadere informatie

Maandag 7 maart: Kruiswegviering. Dinsdag 8 maart :Wielermuseum. Maandag 14 maart: Boeteviering. Dinsdag 15 maart: Boeteviering

Maandag 7 maart: Kruiswegviering. Dinsdag 8 maart :Wielermuseum. Maandag 14 maart: Boeteviering. Dinsdag 15 maart: Boeteviering Maart Jaarnummer 3 Vrijwilligersfeest Vrijwilliger zijn Is vrijwillig maar niet vrijblijvend Is verbonden maar niet gebonden Is onbetaalbaar maar niet te koop Is positief denken is positief doen Met als

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be

Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be Februari Editie 342 Solidair maal 16/02 Vrijwilligersfeest Wafelenbak OKRA BEKERUITREIKING De rustende manillers Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be VOORWOORD Dag bewoners,

Nadere informatie

Festiviteitenkalender Oktober

Festiviteitenkalender Oktober Festiviteitenkalender Oktober ROZENKRANSMAAND 1 en 2 Oktober: FAMILIEFEEST!!!! 03/10/16 Opruimen familiefeest. 05/10/16 Deze namiddag is het bingo in de cafetaria vanaf 14u30. 07/10/16 Om 15u00 worden

Nadere informatie

Maandag 6 maart: Dansnamiddag. Maandag 13 maart: Kruiswegviering. Vrijdag 17 maart: Sint Patricksday. Dinsdag 21 maart: Boeteviering

Maandag 6 maart: Dansnamiddag. Maandag 13 maart: Kruiswegviering. Vrijdag 17 maart: Sint Patricksday. Dinsdag 21 maart: Boeteviering Maart 3 Vrijwilligersfeest Feest De witte klokjes klingelen heel zachtjes heen en weer. Het is feest daar in mijn tuin, ze groeien meer en meer. De bodem is nu rijk bedekt met wit en geel en blauw. Maar

Nadere informatie

Festiviteitenkalender November

Festiviteitenkalender November Festiviteitenkalender November SENIORENMAAND!!!! 01/11/16 ALLERHEILIGEN 02/11/16 ALLERZIELEN 02/11/16 Deze namiddag is er om 15u00 een herdenkingsmis in de kapel van het klooster(!) voor de familieleden

Nadere informatie

Juli -augustus Vrijwilligersfeest juli: Uitstap met treintje. Zing de zomer Zing de zomer Dans de dag Leef de liefde nu het mag

Juli -augustus Vrijwilligersfeest juli: Uitstap met treintje. Zing de zomer Zing de zomer Dans de dag Leef de liefde nu het mag c 2 3 4 juli: Uitstap met treintje Vrijwilligersfeest Juli -augustus 2019 Zing de zomer Zing de zomer Dans de dag Leef de liefde nu het mag Proef de passie Lees het licht Wens de warmte doelgericht 8 juli:

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ Maart Editie 343 Dansnamiddag 21/03 Kaartnamiddag 30/03 Vrijwilligersfeest Liefde is... MET VOL ENTHOUSIASME ZICH VRIJWILLIG INZETTEN VOOR DE BEWONERS EN GEBRUIKERS VAN HET WZC RUSTENHOVE, DVC DE WINDE

Nadere informatie

Er wordt gekaart voor pannenkoeken. Vrijdag 20 maart Zaterdag 21 maart Rollegemstraat 17 8880 Ledegem Kaarten te bekomen bij

Er wordt gekaart voor pannenkoeken. Vrijdag 20 maart Zaterdag 21 maart Rollegemstraat 17 8880 Ledegem Kaarten te bekomen bij Maart Editie 332 Vrijwilligersfeest Optreden Kringband - Bruidsmodeshow Toelichting nieuwe werkregeling Overzicht nieuwe medewerkers KAARTING 2015 Er wordt gekaart voor pannenkoeken Vrijdag 20 maart Zaterdag

Nadere informatie

VAN 8 DECEMBER TOT 14 DECEMBER

VAN 8 DECEMBER TOT 14 DECEMBER VAN 8 DECEMBER TOT 14 DECEMBER MAANDAG 8 DECEMBER 2014 Griet begeleidt de leefzaal boven. Ann Sophie gaat vandaag even op de schoolbanken zitten. Wij gaan na het ontbijt op zoek naar onze individuele kerst

Nadere informatie

APRIL Nationale contactdag OKRA Dinsdag 16 maart. Vrijwilligersfeest. Maandelijkse kaarting Woensdag 17 april. Paaseierenraap Woensdag 24 april

APRIL Nationale contactdag OKRA Dinsdag 16 maart. Vrijwilligersfeest. Maandelijkse kaarting Woensdag 17 april. Paaseierenraap Woensdag 24 april c Nationale contactdag OKRA Dinsdag 16 maart Vrijwilligersfeest APRIL 2019 Maandelijkse kaarting Woensdag 17 april Paaseierenraap Woensdag 24 april Modeshow Decostyle Donderdag 25 april Contact: Tel: 056/50

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 04

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 04 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 04 Inleiding Beste lezer De lentekriebels zijn er; De paaseitjes zijn, dankzij een vroege Pasen, geraapt; De maand van de wielerklassiekers is aangebroken;

Nadere informatie

Belangrijke Data: Maandag 2 oktober: Dansnamiddag. Stem van de herfstregen. Dinsdag 3 oktober: Markt in Rustenhove

Belangrijke Data: Maandag 2 oktober: Dansnamiddag. Stem van de herfstregen. Dinsdag 3 oktober: Markt in Rustenhove Oktober 10 Vrijwilligersfeest Stem van de herfstregen Wees niet bevreesd wanneer de vlagen gaan rondom uw huis, het is uw aards verblijf. Wees niet bevreesd als ziekte u komt slaan, uw lichaam was altijd

Nadere informatie

Nottebohm Actueel Februari 2017

Nottebohm Actueel Februari 2017 Nottebohm Actueel Februari 2017 In de kijker Lichtmis: 2 februari Er is geen vrouwke zo arm, of ze maakt op lichtmis haar panneke warm Pannenkoeken eten met lichtmis is een oeroude traditie die ook wij

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 3de jaargang, nr 12

Huiskrantje WZC De Boomgaard 3de jaargang, nr 12 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 3de jaargang, nr 12 Beste bewoner Inleiding In de oktobereditie van t Blad had ik het over de vluchtelingenproblematiek en de snelheid waarop nieuws ons bereikt. Twee

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ 5/09 Dansnamiddag April 2017 Dansnamiddag voor Waterlelie & Klaproos 3 april Kaarting 12 april Vanaf mei starten de wandelingen. Voor ZB en AN op dinsdagnamiddag. Voor WL en KR op donderdagnamiddag. Zijn

Nadere informatie

JANUARI Jg 7, nr1. Komende evenementen. Komende evenementen

JANUARI Jg 7, nr1. Komende evenementen. Komende evenementen Komende evenementen DINSDAG 8 JANUARI modeshow Dimoda Plus: winterkledij aan soldenprijzen MAANDAG 18 FEBRUARI schoenenverkoop firma Lato VRIJDAG 22 FEBRUARI verjaardagsfeest voor de jarigen van februari

Nadere informatie

jaar! Het DVC-krantje bestaat

jaar! Het DVC-krantje bestaat Het DVC-krantje bestaat jaar! Daarom deze speciale editie met een kort overzicht van het afgelopen jaar. September 2016: De bezoekers hebben samen met de medewerkers koekjes gebakken die we hebben verkocht

Nadere informatie

Mei Maandgazetje. Woonzorgcentrum Wieltjesgracht

Mei Maandgazetje. Woonzorgcentrum Wieltjesgracht Mei Maandgazetje Woonzorgcentrum Wieltjesgracht Voorwoord Beste bewoner en familie, Mei is traditioneel de maand van de vele feestdagen, Mariamaand, communiemaand, Dus dit gaan waarschijnlijk de onderwerpen

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 02

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 02 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 02 Inleiding Winterhemel onthult een nieuw decor, blauw roze tinten worden geprefereerd. Bijgestaan door een koele wind en vorst, een groepje mussen

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ Maart Editie 321 Vrijwilligersfeest Eerste editie zingpaleis Maria Lichtmis Verjaardagsfeest Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be 1 VOORWOORD Het is terug een nieuwe maand! De

Nadere informatie

Belangrijke Data: Donderdag 21 juli: GESLOTEN. Maandag 15 augustus: GESLOTEN. Dinsdag 16 augustus: Olympische Spelen in de cafetaria

Belangrijke Data: Donderdag 21 juli: GESLOTEN. Maandag 15 augustus: GESLOTEN. Dinsdag 16 augustus: Olympische Spelen in de cafetaria Juli-Augustus 07/08 Vrijwilligersfeest Belangrijke Data: Maandag 4 juli: Tour de Rustenhove Donderdag 21 juli: GESLOTEN De zomer is gekomen als de langste dag begint. Met alle mooie groene bomen en de

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be

Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be Juni Editie 335 Vrijwilligersfeest Huifkartocht Gezocht: jongeren voor het JOKA-kamp Bezoek calvariehoeve Maandelijkse kaarting 10/06 en 01/07 Dansnamiddag 15/06 Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 5de jaargang, nr. 3 & 4

Huiskrantje WZC De Boomgaard 5de jaargang, nr. 3 & 4 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 5de jaargang, nr. 3 & 4 Beste lezer Inleiding Ons dienstencentrum De Stek bestaat 1 jaar. Tijd om een eerste evaluatie te maken. We merken dat het aantal deelnemers

Nadere informatie

HOFJOU HOF RN JOU AAL RN JAN J U AN ARI 20 U 1 ARI

HOFJOU HOF RN JOU AAL RN JAN J U AN ARI 20 U 1 ARI HOFJOURNAAL JANUARI 2017 VOORWOORD Geachte lezer, Beste bewoner, familie, collega, vrijwilliger, bezoeker.. Op het moment dat u dit Hofjournaal ter hand neemt, behoort 2016 al tot het verleden. Inderdaad,

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ April Editie 333 Vrijwilligersfeest Vrijwilligersfeest Dansnamiddag Paaseirenraap Dinsdag 7 april Alle kinderen welkom! Vergeet alvast uw mandje niet! Maandelijkse kaarting 08/04 Dansnamiddag 13/04 Contact:

Nadere informatie

HUISKRANT Gaerveld. P 2 Voorwoord P 3, 4, 5,6, 7 & 8 Ons woonzorgcentrum MAART DRIEMAANDELIJKS MAGAZINE VOOR ARMONEA-RESIDENTEN

HUISKRANT Gaerveld. P 2 Voorwoord P 3, 4, 5,6, 7 & 8 Ons woonzorgcentrum MAART DRIEMAANDELIJKS MAGAZINE VOOR ARMONEA-RESIDENTEN HUISKRANT Gaerveld DRIEMAANDELIJKS MAGAZINE VOOR ARMONEA-RESIDENTEN MAART 2015 P 2 Voorwoord P 3, 4, 5,6, 7 & 8 Ons woonzorgcentrum WWW.ARMONEA.BE VOORWOORD Tirza Geerts Directrice Beste bewoners, familieleden

Nadere informatie

Ik vind het heel leuk in groep 4. We rekenen en we doen taal. Zo leuk allemaal. Ik hoop dat ik nog veel leer. Julia

Ik vind het heel leuk in groep 4. We rekenen en we doen taal. Zo leuk allemaal. Ik hoop dat ik nog veel leer. Julia We hebben de afgelopen tijd weer veel leuke activiteiten in de klas gedaan. In november was er een gezellige opa en oma middag. Het is leuk om te zien dat de opa s en oma s en de kinderen samen genieten

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 21 december 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! 7 januari 2019 Eerste schooldag van 2019! Gevonden voorwerpen Op school raakt

Nadere informatie

Schol Santé tsjing-tsjing Voor een gezellig Eindejaar in Hof van Egmont Van 7 december 2018 t.e.m. 6 januari 2019

Schol Santé tsjing-tsjing Voor een gezellig Eindejaar in Hof van Egmont Van 7 december 2018 t.e.m. 6 januari 2019 KERSTSPECIAL Kerst in Hof van Egmont... elk jaar een beetje anders Kom uit je kamer, zet je stoel aan je deur, nodig familie en vrienden uit en geniet mee van alles wat wij je te bieden hebben tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018 Fiduciaschool

Nieuwsbrief December 2018 Fiduciaschool Nieuwsbrief December 2018 Fiduciaschool CSBO Fiduciaschool, Distributiestraat 1, 9728 CR GRONINGEN Agenda December 2018 Datum Groep Activiteit 5 december Alle Sinterklaas is op school! 17-20 dec. Alle

Nadere informatie

Festiviteitenkalender September

Festiviteitenkalender September Festiviteitenkalender September BELANGRIJK NIEUWS: Op 7 en 8 oktober is er het familiefeest waarbij je terug een lekker hapje kunt komen eten in de cafetaria met familie of vrienden of ; voor de volgende

Nadere informatie

Komende evenementen. DINSDAG 10 JANUARI 2017 modeshow Dimoda Plus. Komende evenementen. DECEMBER 2016 Jg 4, nr11

Komende evenementen. DINSDAG 10 JANUARI 2017 modeshow Dimoda Plus. Komende evenementen. DECEMBER 2016 Jg 4, nr11 Komende evenementen DINSDAG 10 JANUARI 2017 modeshow Dimoda Plus Komende evenementen DECEMBER 2016 Jg 4, nr11 Kerstmis Laat de liefde toch niet ondersneeuwen. Vries je droom niet in. Al zijn we slechts

Nadere informatie

Festiviteitenkalender December,

Festiviteitenkalender December, Festiviteitenkalender December, Wintermaand of Kerstmaand 27/11/16 Vandaag was de eerste zondag van de Advent. 01/12/16 Vandaag zijn er geen activiteiten. Alle ergo s gaan de ganse dag druk in de weer

Nadere informatie

Ons Familienieuws: Augustus + september

Ons Familienieuws: Augustus + september . 01-08-2007 Maand: Augustus + september In dit nummer: Welkom 2 Voorwoord Jarigen van de maand augustus 2 Hallo, Jarigen van de maand september Even terug in de tijd 4+5 Woon En Zorgcentrum Heilige familie

Nadere informatie

Kerstmis in huis. Kinderen zingen uit volle borst. De Sint op bezoek. Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be.

Kerstmis in huis. Kinderen zingen uit volle borst. De Sint op bezoek. Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be. Kerstmis in huis Nr. Januari 305 Oktober Editie 307 2012 Kinderen zingen uit volle borst De Sint op bezoek Music for Life Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be 1 VOORWOORD Beste

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum De Symfonie

Lokaal dienstencentrum De Symfonie Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Januari 2016 Tel: (056)64 44 01 Fax: (056)64 86

Nadere informatie

Heiberg HUISKRANT. Maart 2015. Happy Hour bewoner & medewerker in de kijker enkele mooie momenten... WWW.ARMONEA.BE

Heiberg HUISKRANT. Maart 2015. Happy Hour bewoner & medewerker in de kijker enkele mooie momenten... WWW.ARMONEA.BE HUISKRANT Heiberg DRIEMAANDELIJKS MAGAZINE VOOR ARMONEA-RESIDENTEN Maart 2015 Happy Hour bewoner & medewerker in de kijker enkele mooie momenten... WWW.ARMONEA.BE VOORWOORD Nicolas Verwaest Directeur Beste

Nadere informatie

Huissprokkels. Welkom mei. Huissprokkels maandelijks. Nieuw Nieuw Nieuw!!!

Huissprokkels. Welkom mei. Huissprokkels maandelijks. Nieuw Nieuw Nieuw!!! Nieuwsbrief bewoners mei 2018 Huissprokkels Welkom mei Huissprokkels maandelijks Vanaf nu verschijnt de bewonerskrant huissprokkels maandelijks om je nog beter te informeren over het leven in ons huis.

Nadere informatie

Festiviteitenkalender augustus Oogstmaand. 02/08/17 Deze namiddag spelen we bingo in de cafetaria vanaf 14u30.

Festiviteitenkalender augustus Oogstmaand. 02/08/17 Deze namiddag spelen we bingo in de cafetaria vanaf 14u30. Festiviteitenkalender augustus 2017 Oogstmaand 02/08/17 Deze namiddag spelen we bingo in de cafetaria vanaf 14u30. 04/08/17 Om 15u00 worden jullie verwacht in de cafetaria voor de Maandmis. 09/08/17 Om

Nadere informatie

Vrije tijd Boekje. November December. Alderande Externen. Bestel je lidkaart voor 2017!

Vrije tijd Boekje. November December. Alderande Externen. Bestel je lidkaart voor 2017! Vrije tijd Boekje November December 2016 Alderande Externen Bestel je lidkaart voor 2017! 1 Datum: dinsdag 1 november Feestdag: Allerheiligen Geen Datum: woensdag 2 november Datum: donderdag 3 november

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering December 2017

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering December 2017 Nieuwsbrief Aflevering 2017-12 December 2017 In deze aflevering: - Geboren. - Kerstpakketten acties. - Kerstvieringen. - Kerst-inn. - Vooraankondiging. - Algemene gegevens. Geboren. Dat geboren mag worden

Nadere informatie

26 OKTOBER TOT EN MET 1 NOVEMBER DONDERDAG 29 OKTOBER OM 16u: HERDENKINGSMOMENT IN DE FEESTZAAL

26 OKTOBER TOT EN MET 1 NOVEMBER DONDERDAG 29 OKTOBER OM 16u: HERDENKINGSMOMENT IN DE FEESTZAAL 26 OKTOBER TOT EN MET 1 NOVEMBER DONDERDAG 29 OKTOBER OM 16u: HERDENKINGSMOMENT IN DE FEESTZAAL Bij aangenaam herfstweer brengen wij graag een bezoekje met de bewoners die het wensen naar het kerkhof van

Nadere informatie

MAANDAG 3 OKTOBER fin de saison met feestcomité: pannenkoeken eten. DINSDAG 4 OKTOBER schoenenverkoop firma LATO

MAANDAG 3 OKTOBER fin de saison met feestcomité: pannenkoeken eten. DINSDAG 4 OKTOBER schoenenverkoop firma LATO Komende evenementen DINSDAG 4 OKTOBER schoenenverkoop firma LATO WOENSDAG19 OKTOBER optreden Marianne WOENSDAG 9 NOVEMBER optreden Zannekin Veurne DINSDAG 15 NOVEMBER seniorenfeest MAANDAG 3 OKTOBER fin

Nadere informatie

Het Schakeltje WZC Heilig Hart Mei 2019

Het Schakeltje WZC Heilig Hart Mei 2019 Het Schakeltje WZC Heilig Hart Mei 2019 Inhoud Voorwoord Om over na te denken Ontbijtbuffetten 2019 Ter info... uitstap zoo van Antwerpen Jarigen in mei Afiche: Gezellige markt 22 juni Terugblik ontbijtbuffetten

Nadere informatie

MEI Jg 7, nr5. Komende evenementen. Komende evenementen

MEI Jg 7, nr5. Komende evenementen. Komende evenementen Komende evenementen WOENSDAG 5 JUNI vaderdagfeest met optreden van Johny Clarysse DONDERDAG 6 JUNI sneukeltocht ZONDAG 16 JUNI feest in t hoge DONDERDAG 4 JULI uitstap met feestcomité naar In Beveren WOENSDAG

Nadere informatie

Februari t BOEKSKE Activiteiten Verjaardagen Nieuwe bewoners Valentijn. wzc Het Heiveld

Februari t BOEKSKE Activiteiten Verjaardagen Nieuwe bewoners Valentijn. wzc Het Heiveld Februari 2019 t BOEKSKE Activiteiten Verjaardagen Nieuwe bewoners Valentijn wzc Het Heiveld Valentijnsdiner op 14 februari op alle afdelingen Deze bewoners hebben sinds kort hun intrek genomen in Het Heiveld

Nadere informatie

'tresidentje. Huiskrantje WZC Familiehof. Kerstwens

'tresidentje. Huiskrantje WZC Familiehof. Kerstwens 'tresidentje Huiskrantje WZC Familiehof Kerstwens Kerstmis staat alweer voor de deur. December is voor velen een toffe maand: eerst de drukte rond Sinterklaas en daarna de gezelligheid van de kerstperiode.

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 09

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 09 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 09 Inleiding 2 Beste lezer, Je ziet terug meer en meer vertrouwde gezichten in het woonzorgcentrum. Een teken dat de meesten terug zijn uit vakantie,

Nadere informatie

VAN 24 TOT EN MET 30 AUGUSTUS. Dinsdag 25 augustus om 10u30: PICKNICK

VAN 24 TOT EN MET 30 AUGUSTUS. Dinsdag 25 augustus om 10u30: PICKNICK VAN 24 TOT EN MET 30 AUGUSTUS Dinsdag 25 augustus om 10u30: PICKNICK MAANDAG 24 AUGUSTUS 2015 Na het ontbijt halen we in de leefzaal boven enkele gezelschapspelen uit de kast. Wie zin heeft kan meespelen

Nadere informatie

Woensdag 8 juni: BBQ. Maandag 13 juni: Filmnamiddag. Dinsdag 14 juni: Wandeling. Vrijdag 17 juni: Vinkenzetting. Donderdag 23 juni: IJs festijn

Woensdag 8 juni: BBQ. Maandag 13 juni: Filmnamiddag. Dinsdag 14 juni: Wandeling. Vrijdag 17 juni: Vinkenzetting. Donderdag 23 juni: IJs festijn Maand Juni Jaarnummer 06 Vrijwilligersfeest Belangrijke Data: Woensdag 8 juni: BBQ Maandag 13 juni: Filmnamiddag Dinsdag 14 juni: Wandeling Vrijdag 17 juni: Vinkenzetting Donderdag 23 juni: IJs festijn

Nadere informatie

NIET TE MISSEN. April Maandag 4 april: Zwemmen in Willebroek (vertrek 9u00)

NIET TE MISSEN. April Maandag 4 april: Zwemmen in Willebroek (vertrek 9u00) NIET TE MISSEN April 2016 Maandag 4 april: Zwemmen in Willebroek (vertrek 9u00) Wil je graag eens mee gaan zwemmen, geef dan je naam door aan de ergo s. 4 april: KWB spelnamiddag KWB Zwijndrecht organiseert

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

t Blanckaartje Maandelijks huiskrantje van COZ Sint Jozef voor de bewoners van de zorgdienst Blommeveld februari 2014

t Blanckaartje Maandelijks huiskrantje van COZ Sint Jozef voor de bewoners van de zorgdienst Blommeveld februari 2014 t Blanckaartje Maandelijks huiskrantje van COZ Sint Jozef voor de bewoners van de zorgdienst Blommeveld februari 2014 Verantwoordelijke uitgever: Sofie Castelein Suggesties en interessante weetjes voor

Nadere informatie

TOV! Meer dan een kribbe? Nieuwsbrief december. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling

TOV! Meer dan een kribbe? Nieuwsbrief december. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief december TOV! Weerstraat 26, 4001LD Tiel, www.toveten.nl T: 0344-751223 info@toveten.nl Dit is wat wij hem hebben horen verkondigen en wat we u verkondigen: God is licht,

Nadere informatie

Ontbijtbuffet. Daguitstappen. Optreden Sint- Paulus. Oktober Editie 327. Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.

Ontbijtbuffet. Daguitstappen. Optreden Sint- Paulus. Oktober Editie 327. Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove. Oktober Editie 327 Vrijwilligersfeest Ontbijtbuffet Daguitstappen Optreden Sint- Paulus Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be 1 VOORWOORD Beste (flat)bewoner, bezoeker, vrijwilliger,

Nadere informatie

HOFJOU HOF RN JOU AAL RN MAAR MAA T R

HOFJOU HOF RN JOU AAL RN MAAR MAA T R HOFJOURNAAL MAART VOORWOORD Geachte lezer, Beste bewoner, familie, collega, vrijwilliger, bezoeker, Opnieuw ligt voor u een nieuwe editie van het Hofjournaal. Februari is weliswaar een korte maand maar

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ Juni Editie 312 Vrijwilligersfeest Jeugdharmonie Ledegem geeft concert St-Eligius koor op bezoek Groep Zorg Loopt Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be 1 VOORWOORD Beste bewoners,

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 10

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 10 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 10 Inleiding Beste lezer, Oktober is in het land. De tiende maand van het jaar laat ons de zomer definitief vergeten, want met de intrede van het

Nadere informatie

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 Belangrijke data: 8 januari start school na kerstvakantie 9 januari bezoek Hermitage groep 4A en 4B 10 januari scholenmarkt Noorderbreedte voor groep 8 11 januari inloopuurtje

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

Nottebohm Actueel Juni 2017

Nottebohm Actueel Juni 2017 Nottebohm Actueel Juni 2017 In de kijker Donderdag 1 juni aspergedag Chef Johan maakt heerlijke asperges op Vlaamse wijze Maandag 12 juni infonamiddag We hechten veel belang aan overleg en communicatie

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

12 DECEMBER TOT EN MET 16 DECEMBER. ENKELE SFEERFOTO S VAN ONZE KERSTDECORATIE Met dank aan heel wat vrijwillige handen!!

12 DECEMBER TOT EN MET 16 DECEMBER. ENKELE SFEERFOTO S VAN ONZE KERSTDECORATIE Met dank aan heel wat vrijwillige handen!! 811 12 DECEMBER TOT EN MET 16 DECEMBER ENKELE SFEERFOTO S VAN ONZE KERSTDECORATIE Met dank aan heel wat vrijwillige handen!! MAANDAG 12 DECEMBER 2016 De leefgroepwerking gaat door in de leefzaal boven.

Nadere informatie

Maandblad dagverzorgingscentrum

Maandblad dagverzorgingscentrum Maandblad dagverzorgingscentrum J a a r g a n g 3 U i t g a v e 1 J a n u a r i 2018 Voorwoord Beste lezer, De kerstman is reeds uit het land en we hebben onze kerstboodschappen neergeschreven en uitgesproken.

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB Donderdag 17 december 2015 Weekbrief Activiteitenoverzicht 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie 4 januari Luizenpluizen Aanwezigheid directie / MIB Woensdag 6 januari Donderdag 7 januari Woensdag 6

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie November 2018 Tel: INHOUD VOORWOORD 3 ONTSPANNING

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ 5/09 Dansnamiddag Oktober 2016 Dansnamiddag 10 oktober Kaarting 5 oktober Kaas -& wijnavonden voor bewoners en familie 24/10 Zonnebloem 25/10 Waterlelie 26/10 Anemoon 27/10 Klaproos Contact: Tel: 056/50

Nadere informatie

ACTIVITEITENAANBOD. December 2018

ACTIVITEITENAANBOD. December 2018 ACTIVITEITENAANBOD December 2018 door onvoorziene omstandigheden kan het activiteitenaanbod wijzigen Bekijk de kalender online: https://www.mintus.be/activiteitenkalender-wzc-minnewater Vrijdag 7 december

Nadere informatie

Deze bewoners hebben sinds kort hun intrek genomen in Het Heiveld

Deze bewoners hebben sinds kort hun intrek genomen in Het Heiveld 2 Deze bewoners hebben sinds kort hun intrek genomen in Het Heiveld Mevr. De Waele Laurette op 19/09/2017, verblijft in woning G 003 Mr. Oosterlinck Gilbert op 20/09/2017. verblijft in woning D 102 Alle

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Mei 2019 Tel: INHOUD VOORWOORD 3 ONTSPANNING Rummikub-namiddag

Nadere informatie

VAN 4 MEI TOT EN MET 10 MEI. Dinsdag 5 mei om 13.30 u.: UITSTAP NAAR DE KAPEL VAN BIJSTAND

VAN 4 MEI TOT EN MET 10 MEI. Dinsdag 5 mei om 13.30 u.: UITSTAP NAAR DE KAPEL VAN BIJSTAND % VAN 4 MEI TOT EN MET 10 MEI Dinsdag 5 mei om 13.30 u.: UITSTAP NAAR DE KAPEL VAN BIJSTAND MAANDAG 4 MEI 2015 Ann Sophie: administratie. In de leefzaal boven maken we na het ontbijt ons geheugen wakker

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 5de jaargang, nr. 9 & 10

Huiskrantje WZC De Boomgaard 5de jaargang, nr. 9 & 10 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 5de jaargang, nr. 9 & 10 Beste lezer, Inleiding Je ziet terug meer en meer vertrouwde gezichten in het woonzorgcentrum. Een teken dat de meesten terug zijn uit vakantie,

Nadere informatie

Februari 2017 Jg 5, nr2. Komende evenementen. Komende evenementen

Februari 2017 Jg 5, nr2. Komende evenementen. Komende evenementen Komende evenementen WEEK 6 MAART week van de vrijwilligers VRIJDAG 17 MAART repetitie schoolfeest gemeenteschool Alveringem WEEK 20 MAART week van de soep DINSDAG 4 APRIL optreden Willy Deroo WOENSDAG

Nadere informatie

Een terugblik op het kerstontbijt, de warme markt en onze lichtjeswandeling, op weg naar Kerst

Een terugblik op het kerstontbijt, de warme markt en onze lichtjeswandeling, op weg naar Kerst Warme wensen 2019 steek de vuren aan meer dan ooit hoopvol een gloednieuw begin NIEUWSBRIEF januari I 2019 6 Carol Aust- Keeping warm Een terugblik op het kerstontbijt, de warme markt en onze lichtjeswandeling,

Nadere informatie

Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en

Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en KAJOGI DECEMBER Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en samenzijn te worden. Hij komt, hij komt,!

Nadere informatie

t Blanckaartje Maandelijks huiskrantje van COZ Sint Jozef September 2014

t Blanckaartje Maandelijks huiskrantje van COZ Sint Jozef September 2014 t Blanckaartje Maandelijks huiskrantje van COZ Sint Jozef September 2014 Onze bewonerskrant is ook online te bekijken op onze nieuwe website: www.vzwcod.be Verantwoordelijke uitgever: Sofie Castelein Suggesties

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ November Editie 328 Vrijwilligersfeest Mode-show Wafelenbak Familienamiddagen afd. Anemoon en Zonnebloem zaterdag 15 november Optreden Hoempende Papa s Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be

Nadere informatie

Take a look at my life 12

Take a look at my life 12 Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

2 MEI TOT EN MET 8 MEI

2 MEI TOT EN MET 8 MEI d 2 MEI TOT EN MET 8 MEI ZONDAG 8 MEI: MOEDERDAG We wensen al onze moeders een dikke proficiat! Lief moedertje van mij, de tijd vliegt voorbij. Je zorgzaamheid en lieve lach. Voor mij is het elke dag Moederdag.

Nadere informatie

VAN 5 OKTOBER TOT EN MET 11 OKTOBER

VAN 5 OKTOBER TOT EN MET 11 OKTOBER VAN 5 OKTOBER TOT EN MET 11 OKTOBER Maandag 5 oktober om 10u30 Herfstaperitief Waar? In de feestzaal Dinsdag 6 oktober om 14u30 Theenamiddag Waar? In de feestzaal MAANDAG 5 OKTOBER 2015 Deze voormiddag

Nadere informatie

Goed gevoel activiteit

Goed gevoel activiteit OCMW Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM januari februari maart 2015 Vergeven en vergeten de last van vorig jaar, geen voornemen is beter dan vrede met elkaar We wensen alle bewoners een

Nadere informatie

VAN 29 JUNI TOT EN MET 5 JULI

VAN 29 JUNI TOT EN MET 5 JULI % VAN 29 JUNI TOT EN MET 5 JULI DONDERDAG 2 JULI 2015: BBQ MET OPTREDEN VAN STEF NELSON Graag nodigen wij u uit op onze jaarlijkse barbecue! In de namiddag zorgen wij voor een leuk optreden van Stef Nelson,

Nadere informatie

5 DECEMBER TOT EN MET 11 DECEMBER

5 DECEMBER TOT EN MET 11 DECEMBER 811 5 DECEMBER TOT EN MET 11 DECEMBER MAANDAG 5 DECEMBER 2016 Het ontbijt gaat door in de leefzaal boven. Deze voormiddag zetten we de kerstboom in de leefzaal. Jan nodigt enkele bewoners uit in de leefzaal

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ April Editie 322 Vrijwilligersfeest Vrijwilligersfeest Vette dinsdag Uitstap Ring shopping Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be 1 VOORWOORD April is de vierde maand van het jaar.

Nadere informatie

Zaterdag 28 februari: kringfuif in zaal Den Aalmoezenier

Zaterdag 28 februari: kringfuif in zaal Den Aalmoezenier januari nummer 8 Zaterdag 28 februari: kringfuif in zaal Den Aalmoezenier Iedereen is welkom ( niet bedoeld voor kinderen ). Nodig dus gerust vrienden en familie uit en kom mee feesten!!! blz. 1 Inhoudstafel:

Nadere informatie

Woon- en zorgcentrum Sint-Carolus Groeningelaan 7 8500 Kortrijk. Tel. 056/24 52 71 Fax. 056/24.52.64

Woon- en zorgcentrum Sint-Carolus Groeningelaan 7 8500 Kortrijk. Tel. 056/24 52 71 Fax. 056/24.52.64 Woon- en zorgcentrum Sint-Carolus Groeningelaan 7 8500 Kortrijk Tel. 056/24 52 71 Fax. 056/24.52.64 12 1 2 11 de kans om nog even na te praten bij een drankje in de cafetaria. Deze brochure beoogde u wat

Nadere informatie

Dinsdag 2 december 10:30 12:00 uur Bloemschikken in de Lounge. Kosten 1,50 (betalen met servicepas) 14:30 16:00 uur Quiz

Dinsdag 2 december 10:30 12:00 uur Bloemschikken in de Lounge. Kosten 1,50 (betalen met servicepas) 14:30 16:00 uur Quiz G Maandag 1 december Dinsdag 2 december 10:30 12:00 uur Bloemschikken in de Lounge. Kosten 1,50 (betalen met servicepas) Woensdag 3 december 10:30 12:00 uur Gespreksgroep, onder leiding van Anton Koolwijk.

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum De Symfonie

Lokaal dienstencentrum De Symfonie Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Maart 2016 Tel: (056)64 44 01 Fax: (056)64 86

Nadere informatie

ACTIVITEITENAANBOD. Januari door onvoorziene omstandigheden kan het activiteitenaanbod wijzigen

ACTIVITEITENAANBOD. Januari door onvoorziene omstandigheden kan het activiteitenaanbod wijzigen ACTIVITEITENAANBOD Weerspreuk Brengt december kou en sneeuw in 't land, dan groeit 't koren zelfs op 't zand. Januari 2019 door onvoorziene omstandigheden kan het activiteitenaanbod wijzigen https://www.mintus.be/activiteitenkalender-wzc-dezeventorentjes

Nadere informatie

woonzorgcentrum HET GULLE HEEM centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM

woonzorgcentrum HET GULLE HEEM centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM woonzorgcentrum HET GULLE HEEM centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM Woonzorgcentrum Het Gulle Heem maakt deel uit van het centrum voor ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem. Dit centrum

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum De Symfonie

Lokaal dienstencentrum De Symfonie Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Februari 2016 Tel: (056)64 44 01 Fax: (056)64

Nadere informatie