Juli -augustus Vrijwilligersfeest juli: Uitstap met treintje. Zing de zomer Zing de zomer Dans de dag Leef de liefde nu het mag

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Juli -augustus Vrijwilligersfeest juli: Uitstap met treintje. Zing de zomer Zing de zomer Dans de dag Leef de liefde nu het mag"

Transcriptie

1 c juli: Uitstap met treintje Vrijwilligersfeest Juli -augustus 2019 Zing de zomer Zing de zomer Dans de dag Leef de liefde nu het mag Proef de passie Lees het licht Wens de warmte doelgericht 8 juli: Tour de Rustenhove Zing de zomer Baad in blauw Lief het leven Doe het nou 7 augustus: Optreden speelpleinwerking Contact: Tel: 056/ info@rustenhove.be

2 VOORWOORD Beste bewoners, familieleden, flatbewoners, medewerkers en vrijwilligers, De vakantie is uit de startblokken geschoten. Vele studenten hebben in juni met hun neus in de boeken gezeten. De punten zijn verdeeld en nu kunnen ze genieten van de welverdiende rust na al dat hard zwoegen. Ook veel familieleden, medewerkers onder ons zullen aftellen naar hun vakantie. Sommige zullen uitkijken naar een geplande reis, andere blijven liever thuis en genieten van het moois in eigen streek. We wensen iedereen alvast een mooi verlof toe. De zomermaanden betekenen in Rustenhove ook genieten. Tijd om te wandelen samen met je familie in onze mooie tuin, op een bank rustend onder de stralende zon. Samen met je familie gezellig op ons terras proevend van een lekkere ijs of een fris biertje. Ook in de zomermaanden staat er heel wat gepland. Begin deze maand vertrekken Anemoon, Klaproos en Zonnebloem op daguitstap. De bestemmingen verschillen per afdeling. Maar het wordt alleszins voor elke afdeling een aangename en gezellige dag. Op 6 juli start de Tour de France. Ook hier blijven we niet achter en organiseren we op 8 juli de Tour de Rustenhove. De verschillende teams zullen in deze etappe strijden om een plaats op het podium. In augustus komen de kinderen van de speelpleinwerking langs. Ze zullen terug hun beste beentje voorzetten om ons een leuke namiddag aan te bieden. zonnige groeten

3 PASTORAAL WOORD Voor dit woordje heb ik eerst enkele woorden en waarden bijeengesprokkeld rond het thema zomer en zomertijd. Het begin van de zomer, de zomerzonnewende, valt rond 21 juni. De zon bereikt dan de Kreeftskeerkring. Hierna worden de dagen in het noorden alweer korter. Meteorologen rekenen juni, juli en augustus tot het zomerseizoen. Maar ook voor en na die tijd kan het zomers zijn. Het zomerhalfjaar duurt van mei tot en met oktober. Vooral in juli en augustus is de kans op zomerse of tropische temperaturen het grootst. Landelijk telt juni vier, juli acht en augustus zeven zomerse dagen (25 graden of warmer). In het zuiden zijn twee tropische dagen (30 graden of meer) in juli en augustus heel gewoon. Door het koude zeewater blijft de temperatuur aan zee in het begin van de zomer achter. Later in het seizoen kan het ook hier tropisch worden. Opmerkelijk zijn de verschillen in nachttemperaturen tussen de kust en het binnenland. De zomertijd is niet enkel in zijn uiterlijke vorm te beschrijven maar zeker ook in zijn innerlijke betekenis. Felix Timmermans ( ) drukte het als volgt uit; God rolt de zonnen door zijn handen, zoals de boer het zaad. De ruimte kent geen randen en eindloos staat de sterrentuin te branden De zomertijd is een periode waar meestal ook de vakantietijd onder valt. Vandaar is het ook wel eens de tijd van ontspanning, van rust, van de dingen eens anders te doen, en van het wat rustiger aan te doen. Het is ook de tijd waar mensen meer tijd voor elkaar kunnen nemen. Er zijn ook enkele momenten die kerkelijk belangrijk zijn in de maanden juli en augustus. Op 3 juli is er het feest van de apostel Thomas, hij is het symbool van ons geloof geworden, niettegenstaande zijn aanvankelijke scepsis ten aan zien van de verrezen Christus.

4 PASTORAAL WOORD Op 6 augustus is er het feest van de gedaanteverandering van de Heer, Jezus ging dan de berg op met Petrus, Jakobus en Johannes, ze zagen er Mozes en Elia als symbool figuren van het hart van de wet en het vuur van uw liefde. En op 15 augustus is er het hoogfeest van Maria tenhemelopneming: Wees gegroet Maria, kleine vrouw uit Nazareth. Spreek uw ja als wij zwijgen, bid voor ons als wij verstommen, spreek voor ons ten beste, gij die weet hoe mensen zijn. Ik sluit af met een citaat: in de vakantie krijg je tijd om tijd te schenken: aan wie je dierbaar is, aan wie je vergeten bent, aan wat je graag doet, aan wat je verwaarloosd hebt We wensen iedereen een zalige en deugddoende zomer - en vakantietijd Vrede en alle goeds, van harte Zr. Maria en Dominiek MEDEWERKERNIEUWS Op maandag 01/07 verwelkomen we juffr. Delphine Degraeve. Delphine start als verpleegkundige op afdeling Anemoon. Delphine deed jarenlang vakantiejob op zowat alle afdelingen en is afkomstig uit Rollegem-Kapelle (van de gekende fietsenwinkel ). Delphine komt net van de schoolbanken en heeft haar studies in Kortrijk afgerond. We zijn blij Delphine te mogen verwelkomen in ons WZC! Mevr. Kimberley Ferrant is op 02/06 trotse mama geworden van een flinke zoon 'Lou'. Kimberley is werkzaam op afdeling Klaproos. PROFICIAT! Het zomerverlof is van start gegaan. Traditioneel verwelkomen we ook terug heel wat studenten in verschillende disciplines. In deze Babbelaar stellen we u graag voor aan de studenten van uw afdeling. Op 14/06 ging de congé-inzet door in de cafetaria. Medewerkers en 'oud'- medewerkers kwamen samen met een hapje en een drankje het verlof inzetten. Het werd een gezellig samenzijn. 'Helaas' was er die avond geen fotograaf aanwezig.

5 GEBRUIKERS KORTVERBLIJF Afdeling Zonnebloem Kamer 005: 25/06-19/07: Lefevere Jacques 22/07-29/08: Witdouck Marcel Kamer 031: 01/07-05/07: Huyghebaert Maria 05/07-15/07: Denolf Maria 15/07-22/07: Verplaetse Josée 23/07-28/07: Vervaeke Julia 29/07-11/08: Huyghebaert Maria 12/08-19/08: Cokelaere Erna 20/08-16/09: Wallays Miet Afdeling Waterlelie Kamer 112: 19/06-12/08: Ghesquière Maria Kamer 113: 14/06-12/08: Verbrugghe Georgette Afdeling Klaproos Kamer 213: 24/06-26/07: Fossez Paulette 29/07-19/08: Devos Claire VERJAARDAGEN Bewoners 03/07 Dina Vandecasteele 07/08 Simonne Catteeuw 05/07 Francine Pannecoucke 13/08 Denise Van der Heyden 07/07 Marie-Louise Dumoulein 15/08 Jeannine Ravau 10/07 Marcella Acke 21/08 Marie-Colette Taillieu 11/07 Marguereta Berghman 25/08 Jacqueline Vangeesdalle 12/07 Josef Defoort 25/08 Maria Demeugere 12/07 Nelly Verbrugge 29/08 Jeanette Deroo 14/07 Magdalena Dhondt 30/08 Marie-Rose Reynaert 15/07 Vancraynest Antonia 30/08 Albert Ostyn 17/07 Rachel Cardoen-Persyn 30/08 Joanna Vandewalle 17/07 Juliaan Lecointre 18/07 Kathleen Verstraete 20/07 Lia Debeuckelaere 28/07 Gerard Louage 28/07 Franky Clarysse Aan alle bewoners een fijne verjaardag gewenst!!!

6 OVERLEDEN BEWONERS/GEBRUIKERS Op 28/05 namen we afscheid van dhr. Marcel Bottelier op afdeling Anemoon. Marcel verbleef sinds 01/02 in WZC Rustenhove en werd 97 jaar. Op afdeling Klaproos namen we op 30/05 afscheid van mevr. Mathilda Messagie. Mathilda was afkomstig uit Moorsele en verbleef sinds 2015 in het woonzorgcentrum. Mathilda werd 85 jaar. Op 04/06 overleed mevr. Georgette Cardoen. Georgette, afkomstig uit Ledegem, verbleef sinds 2015 op afdeling Klaproos en werd 93 jaar. Op afdeling Waterlelie namen we afscheid van mevr. Jacqueline Defrancq. Jacqueline werd 92 jaar en woonde voordien in de Rollegemstraat te Ledegem. In DVC Het Station namen we afscheid van dhr. Gerard Devogelaere. Gerard kwam eerder ook naar LDC De Kring. NIEUWE BEWONERS IN HET WZC We verwelkomen mevr. Simonne Laflere uit Rollegem-Kapelle op afdeling Klaproos. Simonne verblijft sinds 04/06 in Rustenhove. Mevr. Joanna Douvere verhuisde van het kortverblijf naar vast verblijf op afdeling Anemoon. Joanna is afkomstig uit Ledegem en kwam naar het DVC. Op 11/06 verwelkomden we mevr. Anna Maresceau op afdeling Klaproos. Anna verbleef eerder in kortverblijf op afdeling Waterlelie en is afkomstig uit Beitem. Anna kwam ook naar het DVC. Op afdeling Waterlelie kwam mevr. Cecilia Vantomme wonen. Cecilia is afkomstig uit Beitem. NIEUWE GEBRUIKERS IN HET DVC De Winde Een warm welkom aan Decroix Willy en Deblaere Hilde. NIEUWE GEBRUIKERS IN GAW Capelle In GAW Capelle verwelkomen we dhr. Marc Maertens.

7 WIST JE DAT.er op 8 juli terug de Tour de Rustenhove doorgaat. Elke afdeling heeft een wielerteam samengesteld. De verschillende wielerteams nemen het tegen elkaar op. Alle supporters zijn van harte welkom om het peloton te komen aanmoedigen!!! er op 10 juli zomerviering is. Bij mooi weer zal deze viering buiten plaatsvinden. er op 16 juli en 21 augustus een kaartnamiddag doorgaat in de cafetaria. er een project loopt in het WZC rond het voorkomen van dehydratie. Het belangrijk is dat uw familielid regelmatig drinkt. De medewerkers bieden regelmatig iets aan aan de bewoners. Maar u als familie kan daarbij ook helpen. Enkele tips om uw familielid meer te laten drinken: Neem de gewoonte om bij aankomst en vertrek een glas water aan te bieden Zorg voor variatie in de aangeboden dranken Samen in de cafetaria iets drinken is altijd gezellig er op 7 augustus een optreden is van de speelpleinwerking. De kinderen en hun leiders zullen er ongetwijfeld terug een mooie namiddag van maken. Dit gaat door in de cafetaria om 14 u 15. er een aantal vrijwilligers iedere donderdag samenkomen om knuffelpopjes te haken. Ze haken verschillende popjes in diverse kleuren. Deze mooie popjes worden gebruikt als decoratie op afdeling Anemoon. 'Den Babbelaar' gaat in verlof. De krant is er terug begin september! Fijn verlof!

8 TERUGBLIK OP DE VOORBIJE ACTIVITEITEN Bedevaart Dadizele Op 4 juni ging afdeling de Zonnebloem op bedevaart naar de Basiliek te Dadizele. Er was een mooie viering in de Basiliek. Daarna kregen de bewoners de mogelijkheid om een kaars te branden en de pracht en praal van de Basiliek te bewonderen. Enkele bewoners waren diep onder de indruk. Na een wandeling door het Rosarium en op het domein van Mariënstede gingen we naar De Ommeganck. Daar werden we verwacht voor het avondmaal. Wenst u meer foto's te bekijken? Surf dan naar Log-in met 'rust1' en bekijk het ganse album. Of kijk je via kanaal 90 op uw tv in het woonzorgcentrum.

9 Barbecue De eerste week van juni werden de bewoners getrakteerd op een overheerlijke bbq. De bewoners konden in de cafetaria eerst genieten van een lekkere sangria. Nadien konden de bewoners aanschuiven aan het buffet. Het was een gezellige middag voor de bewoners. Zomerbar De zon was van de partij tijdens de zomerbar. We konden genieten van een lekkere coctail, leuk gezelschap en veel zon.

10 Belevingskoor Tweemaandelijks komt het Sint Eligius koor langs om op Zonnebloem en Anemoon een muzikale namiddag te verzorgen. Ze brengen liedjes uit de tijd van toen.

11 Wandeling met ijskar Waterlelie en Zonnebloem gingen de laatste week van juni wandelen. Ze profiteerden van het mooie weer om de ijskar uit te nodigen. Het was een aangename verfrissing tijdens de mooie wandeling. Tuinfeest We kunnen terugblikken op een geslaagd tuinfeest. Dat ging door op zondag 23 juni. Het weer hadden we zeker meer. Iedereen werd er culinair verwend met huisbereide kip met frietjes. Daarvoor nog een dikke pluim aan ons prachtig keukenteam. De ijsjes vielen ook in de smaak in dit warme zomerse weer. Dank voor alle aanwezigen en voor de steun voor ons leef-en woongebeuren.

12 WIST JE DAT Het lokaal dienstencentrum en Gemeente Ledegem op pad trekken met koffie en soep? In het kader van 'Tasbare warme buurt' staan ze klaar voor een luisterend oor en een babbel. Op 26/06 gingen ze langs in de Vlaschaarden Ter Schuerenlaan. LDC De Kring gesloten is van 29/07 tem 18/08. Petanque blijft wel doorgaan. Verzamelen gebeurt in de cafetaria op dins- en donderdag om 13u30. LDC De Kring 15 jaar bestaat? Op zaterdag 7 en zondag 8 september staat een feestweekend gepland. Je kan er de werken van de fotoclub bewonderen, inschrijven en info ontvangen omtrent workshops, crea-activiteiten, computerlessen, Op zondag staat een aperitiefconcert met De Kringband op het programma gevolgd door een BBQ en optreden van de JeanPrez XL. Dit alles voor 15,00. Inschrijven kan via De Kring.

september september DAGUITSTAP Waterlelie 9 september Dansnamiddag 10 / 11 september Ontbijtbuffet 11 september Kaarting

september september DAGUITSTAP Waterlelie 9 september Dansnamiddag 10 / 11 september Ontbijtbuffet 11 september Kaarting c 5 september DAGUITSTAP Waterlelie september 2019 9 september Dansnamiddag 10 / 11 september Ontbijtbuffet 11 september Kaarting Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be VOORWOORD

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ Januari Editie 330 Vrijwilligersfeest Kerstavond Beste (flat)bewoners, familieleden en vrijwilligers, De laatste loodjes wegen het zwaarst, dat zal met de werkzaamheden in Rustenhove niet anders zijn.

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ Maart Editie 343 Dansnamiddag 21/03 Kaartnamiddag 30/03 Vrijwilligersfeest Liefde is... MET VOL ENTHOUSIASME ZICH VRIJWILLIG INZETTEN VOOR DE BEWONERS EN GEBRUIKERS VAN HET WZC RUSTENHOVE, DVC DE WINDE

Nadere informatie

3 daagse aan zee Middelkerke. 4 oktober Dierennamiddag. 7 oktober Dansnamiddag. 16 oktober Kaarting. 17 oktober Seniorenfeest sporthal

3 daagse aan zee Middelkerke. 4 oktober Dierennamiddag. 7 oktober Dansnamiddag. 16 oktober Kaarting. 17 oktober Seniorenfeest sporthal c 3 daagse aan zee Middelkerke 4 oktober Dierennamiddag 7 oktober Dansnamiddag 16 oktober Kaarting 17 oktober Seniorenfeest sporthal 30 oktober Modeshow ligne douce Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be

Nadere informatie

Belangrijke Data: Donderdag 21 juli: GESLOTEN. Maandag 15 augustus: GESLOTEN. Dinsdag 16 augustus: Olympische Spelen in de cafetaria

Belangrijke Data: Donderdag 21 juli: GESLOTEN. Maandag 15 augustus: GESLOTEN. Dinsdag 16 augustus: Olympische Spelen in de cafetaria Juli-Augustus 07/08 Vrijwilligersfeest Belangrijke Data: Maandag 4 juli: Tour de Rustenhove Donderdag 21 juli: GESLOTEN De zomer is gekomen als de langste dag begint. Met alle mooie groene bomen en de

Nadere informatie

KOEKEN- KAARTING. Februari Liefdesweek 11 februari t.e.m. 15 februari. Kaarting 20 februari. Winterbar 5 februari ZB/AM 7 februari WL/KR

KOEKEN- KAARTING. Februari Liefdesweek 11 februari t.e.m. 15 februari. Kaarting 20 februari. Winterbar 5 februari ZB/AM 7 februari WL/KR c Februari 2019 Liefdesweek 11 februari t.e.m. 15 februari KOEKEN- KAARTING Kaarting 20 februari 2019 Vrijdag 15 maart vanaf 14u Cafetaria van het WZC Rustenhove Rollegemstraat 17 8880 Ledegem Kaarten

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ KAARTING 13/01 met bekeruitreiking DANSNAMIDDAG 11/01 Beste bewoners, familieleden, vrijwilligers, Met de afgelopen verlofperiode tussen kerst en nieuw is Den Babbelaar deze maand wat ingekort. Vanaf volgende

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ 5/09 Dansnamiddag Maart 2017 Dansnamiddag 6 maart Kaarting 29 maart Te noteren: Zondag 25 juni TUINFEEST Solidair maal op 30/03 in de cafetaria ten voordele van Broederlijk Delen en project Nepal Contact:

Nadere informatie

JUNI Vrijwilligersfeest juni: BBQ juni: POP UP ZOMERBAR juni juli: Uitstap met treintje

JUNI Vrijwilligersfeest juni: BBQ juni: POP UP ZOMERBAR juni juli: Uitstap met treintje c 4 5 6 juni: BBQ Vrijwilligersfeest JUNI 2019 18 20 juni: POP UP ZOMERBAR 26 27 juni 2 3 4 juli: Uitstap met treintje Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be VOORWOORD Laten we

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ Mei Editie 345 Paaseierenraap Vrijwilligersfeest 02/05 dansnamiddag 18/05 kaarting Verslag pronostiek bekerfinale Brugge - Standard Dansgroep OKRA komt voorlopig niet meer langs omwille van een operatieve

Nadere informatie

Belangrijke Data: Tuinfeest. Maandag 3 juni: Dansnamiddag. Woensdag 5 juni: BBQ in de cafetaria

Belangrijke Data: Tuinfeest. Maandag 3 juni: Dansnamiddag. Woensdag 5 juni: BBQ in de cafetaria Juni 6 Vrijwilligersfeest Belangrijke Data: Maandag 3 juni: Dansnamiddag Woensdag 5 juni: BBQ in de cafetaria Tuinfeest Maandag 10 juni: Pinkstermaandag GESLOTEN Woensdag 12 juni: Kaartnamiddag in cafetaria

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 09

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 09 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 09 Inleiding 2 Beste lezer, Je ziet terug meer en meer vertrouwde gezichten in het woonzorgcentrum. Een teken dat de meesten terug zijn uit vakantie,

Nadere informatie

Festiviteitenkalender November

Festiviteitenkalender November Festiviteitenkalender November SENIORENMAAND!!!! 01/11/16 ALLERHEILIGEN 02/11/16 ALLERZIELEN 02/11/16 Deze namiddag is er om 15u00 een herdenkingsmis in de kapel van het klooster(!) voor de familieleden

Nadere informatie

Ons Familienieuws: Augustus + september

Ons Familienieuws: Augustus + september . 01-08-2007 Maand: Augustus + september In dit nummer: Welkom 2 Voorwoord Jarigen van de maand augustus 2 Hallo, Jarigen van de maand september Even terug in de tijd 4+5 Woon En Zorgcentrum Heilige familie

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ Juli Editie 325 Vrijwilligersfeest Huifkartochten Bedevaarten Genietend van de aangelegde tuin Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be 1 VOORWOORD Beste bewoners, familieleden,

Nadere informatie

Woensdag 5 december: Sintfeest in De Kring. Donderdag 20 december: Kerstfeest. Dinsdag 25 december: GESLOTEN KERSTMIS

Woensdag 5 december: Sintfeest in De Kring. Donderdag 20 december: Kerstfeest. Dinsdag 25 december: GESLOTEN KERSTMIS December 2018 & Januari 2019 12 & 1 Vrijwilligersfeest Kerstklokjes die klinken, Kerstlichtjes die blinken. Een boodschap van peis en vree, geven wij met deze kerstwens mee. Laat deze ster helder en klaar,

Nadere informatie

juni Maandgazetje Woonzorgcentrum Wieltjesgracht

juni Maandgazetje Woonzorgcentrum Wieltjesgracht juni Maandgazetje Woonzorgcentrum Wieltjesgracht Voorwoord Beste bewoner en familie, Juni is de maand waarop iedereen begint uit te kijken naar de zomer! Het schooljaar gaat zijn laatste maand in, sommige

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 01

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 01 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 01 Inleiding Eindejaar Een moment om stil te staan bij het afgelopen jaar. Een moment om vooruit te kijken naar het toekomstige jaar. Een moment

Nadere informatie

december 2018 januari 2019 Reuzenbingo 5 december cafetaria t.v.v. de Alzheimer liga Kaarting 19 december 21 januari Breughelbuffet

december 2018 januari 2019 Reuzenbingo 5 december cafetaria t.v.v. de Alzheimer liga Kaarting 19 december 21 januari Breughelbuffet c december 2018 januari 2019 Reuzenbingo 5 december cafetaria t.v.v. de Alzheimer liga Kaarting 19 december 21 januari Breughelbuffet WL KR 22 januari AN ZB 23 januari Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be

Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be Juni Editie 335 Vrijwilligersfeest Huifkartocht Gezocht: jongeren voor het JOKA-kamp Bezoek calvariehoeve Maandelijkse kaarting 10/06 en 01/07 Dansnamiddag 15/06 Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wimilingen ZOMER Daguitstap Oostende

Nieuwsbrief De Wimilingen ZOMER Daguitstap Oostende Nieuwsbrief De Wimilingen ZOMER 2019 Lokaal dienstencentrum De Wimilingen Kruizemunt 15, 2160 Wommelgem Contactgegevens voor info/ inschrijvingen: Marleen Dobbels tel: 033551814 marleen.dobbels@emmaus.be

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ September Editie 326 Vrijwilligersfeest Optreden speelpleinwerking Ook de redactieraad van Den Babbelaar is even met verlof geweest. Vanaf september ontvangt u terug maandelijks Den Babbelaar op uw kamer

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 5de jaargang, nr. 9 & 10

Huiskrantje WZC De Boomgaard 5de jaargang, nr. 9 & 10 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 5de jaargang, nr. 9 & 10 Beste lezer, Inleiding Je ziet terug meer en meer vertrouwde gezichten in het woonzorgcentrum. Een teken dat de meesten terug zijn uit vakantie,

Nadere informatie

Wat is de betekenis van urbi et orbi? Door wie is Jezus verraden? Wat vieren we op Pasen? Wanneer herdenken we het laatste avondmaal?

Wat is de betekenis van urbi et orbi? Door wie is Jezus verraden? Wat vieren we op Pasen? Wanneer herdenken we het laatste avondmaal? Wat is de betekenis van urbi et orbi? Door wie is Jezus verraden? Wat vieren we op Pasen? Wanneer herdenken we het laatste avondmaal? Wanneer herdenken we de kruisiging en dood van Jezus? Welke liturgische

Nadere informatie

Woensdag 8 juni: BBQ. Maandag 13 juni: Filmnamiddag. Dinsdag 14 juni: Wandeling. Vrijdag 17 juni: Vinkenzetting. Donderdag 23 juni: IJs festijn

Woensdag 8 juni: BBQ. Maandag 13 juni: Filmnamiddag. Dinsdag 14 juni: Wandeling. Vrijdag 17 juni: Vinkenzetting. Donderdag 23 juni: IJs festijn Maand Juni Jaarnummer 06 Vrijwilligersfeest Belangrijke Data: Woensdag 8 juni: BBQ Maandag 13 juni: Filmnamiddag Dinsdag 14 juni: Wandeling Vrijdag 17 juni: Vinkenzetting Donderdag 23 juni: IJs festijn

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 3de jaargang, nr 12

Huiskrantje WZC De Boomgaard 3de jaargang, nr 12 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 3de jaargang, nr 12 Beste bewoner Inleiding In de oktobereditie van t Blad had ik het over de vluchtelingenproblematiek en de snelheid waarop nieuws ons bereikt. Twee

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ Juni Editie 312 Vrijwilligersfeest Jeugdharmonie Ledegem geeft concert St-Eligius koor op bezoek Groep Zorg Loopt Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be 1 VOORWOORD Beste bewoners,

Nadere informatie

Festiviteitenkalender augustus Oogstmaand. 02/08/17 Deze namiddag spelen we bingo in de cafetaria vanaf 14u30.

Festiviteitenkalender augustus Oogstmaand. 02/08/17 Deze namiddag spelen we bingo in de cafetaria vanaf 14u30. Festiviteitenkalender augustus 2017 Oogstmaand 02/08/17 Deze namiddag spelen we bingo in de cafetaria vanaf 14u30. 04/08/17 Om 15u00 worden jullie verwacht in de cafetaria voor de Maandmis. 09/08/17 Om

Nadere informatie

mee te nemen. Familieleden die kunnen begeleiden zijn

mee te nemen. Familieleden die kunnen begeleiden zijn VAN 16 JUNI TOT EN MET 22 JUNI SFEERFOTO S VERWEN 12 JUNI MAANDAG 16 JUNI 2014 Deze voormiddag smeren we onze kelen en halen we onze beste stemmen boven om mee te zingen met enkele Vlaamse klassiekers.

Nadere informatie

Festiviteitenkalender Oktober

Festiviteitenkalender Oktober Festiviteitenkalender Oktober ROZENKRANSMAAND 1 en 2 Oktober: FAMILIEFEEST!!!! 03/10/16 Opruimen familiefeest. 05/10/16 Deze namiddag is het bingo in de cafetaria vanaf 14u30. 07/10/16 Om 15u00 worden

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER

ACTIVITEITENKALENDER ACTIVITEITENKALENDER DE BUSSEBOOM & DE BOLLAARD JULI 2017 De cafetaria is van maandag tot vrijdag open van 14.30 16.30 uur. Tijdens het weekend en op feestdagen van 14.30 17.30 uur. Dagelijks is er om

Nadere informatie

Het ritme van de klok weer leven op de minuut precies!

Het ritme van de klok weer leven op de minuut precies! Even sluit ik mijn ogen en geniet van de laatste paar dagen. Deze vakantieweken zij zijn omgevlogen. Nog even en ik zal de sprong naar het ritme van de scholen weer wagen! Het ritme van de klok weer leven

Nadere informatie

Ontbijtbuffet. Daguitstappen. Optreden Sint- Paulus. Oktober Editie 327. Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.

Ontbijtbuffet. Daguitstappen. Optreden Sint- Paulus. Oktober Editie 327. Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove. Oktober Editie 327 Vrijwilligersfeest Ontbijtbuffet Daguitstappen Optreden Sint- Paulus Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be 1 VOORWOORD Beste (flat)bewoner, bezoeker, vrijwilliger,

Nadere informatie

Maandag 7 maart: Kruiswegviering. Dinsdag 8 maart :Wielermuseum. Maandag 14 maart: Boeteviering. Dinsdag 15 maart: Boeteviering

Maandag 7 maart: Kruiswegviering. Dinsdag 8 maart :Wielermuseum. Maandag 14 maart: Boeteviering. Dinsdag 15 maart: Boeteviering Maart Jaarnummer 3 Vrijwilligersfeest Vrijwilliger zijn Is vrijwillig maar niet vrijblijvend Is verbonden maar niet gebonden Is onbetaalbaar maar niet te koop Is positief denken is positief doen Met als

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten.

Nadere informatie

Belangrijke Data: Maandag 2 oktober: Dansnamiddag. Stem van de herfstregen. Dinsdag 3 oktober: Markt in Rustenhove

Belangrijke Data: Maandag 2 oktober: Dansnamiddag. Stem van de herfstregen. Dinsdag 3 oktober: Markt in Rustenhove Oktober 10 Vrijwilligersfeest Stem van de herfstregen Wees niet bevreesd wanneer de vlagen gaan rondom uw huis, het is uw aards verblijf. Wees niet bevreesd als ziekte u komt slaan, uw lichaam was altijd

Nadere informatie

Goed gevoel activiteit

Goed gevoel activiteit OCMW Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM januari februari maart 2015 Vergeven en vergeten de last van vorig jaar, geen voornemen is beter dan vrede met elkaar We wensen alle bewoners een

Nadere informatie

VAN 24 TOT EN MET 30 AUGUSTUS. Dinsdag 25 augustus om 10u30: PICKNICK

VAN 24 TOT EN MET 30 AUGUSTUS. Dinsdag 25 augustus om 10u30: PICKNICK VAN 24 TOT EN MET 30 AUGUSTUS Dinsdag 25 augustus om 10u30: PICKNICK MAANDAG 24 AUGUSTUS 2015 Na het ontbijt halen we in de leefzaal boven enkele gezelschapspelen uit de kast. Wie zin heeft kan meespelen

Nadere informatie

VAN 20 JULI TOT EN MET 26 JULI. DONDERDAG 23 JULI OM 14.30u.: MUZIKAAL PAK

VAN 20 JULI TOT EN MET 26 JULI. DONDERDAG 23 JULI OM 14.30u.: MUZIKAAL PAK VAN 20 JULI TOT EN MET 26 JULI DONDERDAG 23 JULI OM 14.30u.: MUZIKAAL PAK Waar? Terras of restaurant Eerst drinken we een tas koffie, daarna geven we de hoed door met bijhorende vragen of opdrachten. MAANDAG

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

26 OKTOBER TOT EN MET 1 NOVEMBER DONDERDAG 29 OKTOBER OM 16u: HERDENKINGSMOMENT IN DE FEESTZAAL

26 OKTOBER TOT EN MET 1 NOVEMBER DONDERDAG 29 OKTOBER OM 16u: HERDENKINGSMOMENT IN DE FEESTZAAL 26 OKTOBER TOT EN MET 1 NOVEMBER DONDERDAG 29 OKTOBER OM 16u: HERDENKINGSMOMENT IN DE FEESTZAAL Bij aangenaam herfstweer brengen wij graag een bezoekje met de bewoners die het wensen naar het kerkhof van

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten. Blader hier

Nadere informatie

Het leven zoals het is...

Het leven zoals het is... Het leven zoals het is... Jg. 8 nr. 6 juni 2016 De vakantie komt eraan Spreuken en gezegden Juni Blaast juni uit de noordkant, verwacht veel koren op het land. Vliegen de vleermuizen 's avonds rond, dan

Nadere informatie

Tijdens de maand maart zijn er hier en daar wat speciallekes. We starten de eerste 2 weekends met scoutsvergaderingen op zondag.

Tijdens de maand maart zijn er hier en daar wat speciallekes. We starten de eerste 2 weekends met scoutsvergaderingen op zondag. Beste Vincies & ouders, De maand februari vloog voorbij. We genoten van een zeer geslaagde vijfde editie van onze gidsenfuif Mad Women. We willen heel graag de gidsenleiding bedanken voor de schitterende

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten.

Nadere informatie

Er wordt gekaart voor pannenkoeken. Vrijdag 20 maart Zaterdag 21 maart Rollegemstraat 17 8880 Ledegem Kaarten te bekomen bij

Er wordt gekaart voor pannenkoeken. Vrijdag 20 maart Zaterdag 21 maart Rollegemstraat 17 8880 Ledegem Kaarten te bekomen bij Maart Editie 332 Vrijwilligersfeest Optreden Kringband - Bruidsmodeshow Toelichting nieuwe werkregeling Overzicht nieuwe medewerkers KAARTING 2015 Er wordt gekaart voor pannenkoeken Vrijdag 20 maart Zaterdag

Nadere informatie

Welkom Openingsgebed

Welkom Openingsgebed Viering Theresia geloofsgemeenschap zondag 1 juni 2014 Welkom Openingsgebed God van leven, wij bidden U: open onze oren om Uw stem te verstaan. Dat wij ons geroepen weten tot dienstbaarheid niet omwille

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wimilingen

Nieuwsbrief De Wimilingen Nieuwsbrief De Wimilingen JANUARI FEBRUARI 2019 Contactgegevens voor info en inschrijvingen: Contactpersoon: Marleen Dobbels Adres: Kruizemunt 15, 2160 Wommelgem Tel: 03 355 18 14 E-mail: marleen.dobbels@emmaus.be

Nadere informatie

MAANDAG 3 OKTOBER fin de saison met feestcomité: pannenkoeken eten. DINSDAG 4 OKTOBER schoenenverkoop firma LATO

MAANDAG 3 OKTOBER fin de saison met feestcomité: pannenkoeken eten. DINSDAG 4 OKTOBER schoenenverkoop firma LATO Komende evenementen DINSDAG 4 OKTOBER schoenenverkoop firma LATO WOENSDAG19 OKTOBER optreden Marianne WOENSDAG 9 NOVEMBER optreden Zannekin Veurne DINSDAG 15 NOVEMBER seniorenfeest MAANDAG 3 OKTOBER fin

Nadere informatie

VAN 29 JUNI TOT EN MET 5 JULI

VAN 29 JUNI TOT EN MET 5 JULI % VAN 29 JUNI TOT EN MET 5 JULI DONDERDAG 2 JULI 2015: BBQ MET OPTREDEN VAN STEF NELSON Graag nodigen wij u uit op onze jaarlijkse barbecue! In de namiddag zorgen wij voor een leuk optreden van Stef Nelson,

Nadere informatie

ZOTTE ZOMERWEKEN VAN COMPOSTELA

ZOTTE ZOMERWEKEN VAN COMPOSTELA ZOTTE ZOMERWEKEN VAN COMPOSTELA PROGRAMMA 1 JULI 2019-31 AUGUSTUS 2019 OPENINGSRECEPTIE MET MUZIKAAL OPTREDEN VAN PETITE FLEUR Kom genieten van een hapje en een drankje met een optreden van Petite Fleur,

Nadere informatie

maandag 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019

maandag 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019 Opgelet! Mogen we vragen om nu geen plastic dopjes meer mee te geven? Vrijdag zijn de laatste dopjes van dit schooljaar opgehaald. Nu gaan we eerst verhuizen. Blijf gerust

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 10

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 10 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 10 Inleiding Beste lezer, Oktober is in het land. De tiende maand van het jaar laat ons de zomer definitief vergeten, want met de intrede van het

Nadere informatie

Het Schakeltje WZC Heilig Hart September - Oktober 2018

Het Schakeltje WZC Heilig Hart September - Oktober 2018 Het Schakeltje WZC Heilig Hart September - Oktober 2018 Inhoud Voorwoord Om over na te denken Boodschap van algemeen nut Herfst Jarigen in september Toen en... nu Jarigen in oktober Pastoor Kerselaers

Nadere informatie

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg Lokaal Dienstencentrum De Wilg J A A R G A N G 1, N R. 4 J U L I A U G U S T U S 2 0 1 6 Programmaboekje Activiteiten De Wilg Witvrouwenveldstraat 1 2550 Kontich 03 450 82 82 OF 03 450 82 80 (onthaal)

Nadere informatie

30 MEI TOT EN MET 5 JUNI

30 MEI TOT EN MET 5 JUNI d 30 MEI TOT EN MET 5 JUNI DONDERDAG 2 JUNI 2016: DAGUITSTAP NAAR BLANKENBERGE MOGEN WE VRAGEN AAN ALLE BEGELEIDERS OM TEN LAATSTE OM 9u30 AANWEZIG TE ZIJN MAANDAG 30 MEI 2016 De meimaand loopt op zijn

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten. Blader hier

Nadere informatie

Terugblik op... de bewonersreis. Onze vakantiegangers.

Terugblik op... de bewonersreis. Onze vakantiegangers. Terugblik op... de bewonersreis. Onze vakantiegangers. Verslag bewonersreis. Maandag 14 mei 2018 Deze morgen vertrokken in het koude Houthulst en 2u30 later kwamen we aan in het mooie, zonnige Bergeijk

Nadere informatie

WE VERWELKOMEN IN ONZE GEMEENSCHAP

WE VERWELKOMEN IN ONZE GEMEENSCHAP EVEN BEZINNEN LIEF EN LEED WE VERWELKOMEN IN ONZE GEMEENSCHAP Arwen De Pourcq, gedoopt op 14 mei in AZ Sint-Jan. Lou Claerhout, gedoopt op 11 juni in Sint-Baafs. Axelle Lefevere, gedoopt op 25 juni in

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ November Editie 328 Vrijwilligersfeest Mode-show Wafelenbak Familienamiddagen afd. Anemoon en Zonnebloem zaterdag 15 november Optreden Hoempende Papa s Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be

Nadere informatie

VAN 21 SEPTEMBER TOT EN MET 27 SEPTEMBER. MAANDAG 21 SEPTEMBER OM 14u30: VERJAARDAGSFEEST MET OLIEBOLLEN Waar? In het restaurant

VAN 21 SEPTEMBER TOT EN MET 27 SEPTEMBER. MAANDAG 21 SEPTEMBER OM 14u30: VERJAARDAGSFEEST MET OLIEBOLLEN Waar? In het restaurant VAN 21 SEPTEMBER TOT EN MET 27 SEPTEMBER MAANDAG 21 SEPTEMBER OM 14u30: VERJAARDAGSFEEST MET OLIEBOLLEN Waar? In het restaurant MAANDAG 21 SEPTEMBER 2015 Deze maandagmorgen komen we samen in de leefzaal

Nadere informatie

Uitgave van de Stichting Dorpshuis Halle-Heide nr.23 november 2017 Vrijwilligersfeest geslaagd

Uitgave van de Stichting Dorpshuis Halle-Heide nr.23 november 2017 Vrijwilligersfeest geslaagd Uitgave van de Stichting Dorpshuis Halle-Heide nr.23 november 2017 Vrijwilligersfeest geslaagd Dankzij het optreden van Firma Weijland en het heerlijke buffet Jeu de boules Er was afgesproken, om tot aan

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie September 2018 Tel: INHOUD VOORWOORD 4 ONTSPANNING

Nadere informatie

Huissprokkels. Welkom mei. Huissprokkels maandelijks. Nieuw Nieuw Nieuw!!!

Huissprokkels. Welkom mei. Huissprokkels maandelijks. Nieuw Nieuw Nieuw!!! Nieuwsbrief bewoners mei 2018 Huissprokkels Welkom mei Huissprokkels maandelijks Vanaf nu verschijnt de bewonerskrant huissprokkels maandelijks om je nog beter te informeren over het leven in ons huis.

Nadere informatie

VAN 8 DECEMBER TOT 14 DECEMBER

VAN 8 DECEMBER TOT 14 DECEMBER VAN 8 DECEMBER TOT 14 DECEMBER MAANDAG 8 DECEMBER 2014 Griet begeleidt de leefzaal boven. Ann Sophie gaat vandaag even op de schoolbanken zitten. Wij gaan na het ontbijt op zoek naar onze individuele kerst

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 04

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 04 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 04 Inleiding Beste lezer De lentekriebels zijn er; De paaseitjes zijn, dankzij een vroege Pasen, geraapt; De maand van de wielerklassiekers is aangebroken;

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag van de maand

Nadere informatie

LITURGISCHE VIERINGEN

LITURGISCHE VIERINGEN Week 17 dd 27-04-2016 Federatie Sint-Kruis LITURGISCHE VIERINGEN UIT DE LITURGISCHE KALENDER De maand mei is bijzonder toegewijd aan de heilige Maria Zondag 1 mei: Zesde paaszondag: De H.Geest zal U alles

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Oranje en rood, warme kleuren Paddenstoelen en

Nadere informatie

Donderdag 13 juni: Daguitstap naar Nieuwpoort Vertrek om 10u. Donderdag 13 juni: Verwennamiddag voor personen met dementie en hun familie

Donderdag 13 juni: Daguitstap naar Nieuwpoort Vertrek om 10u. Donderdag 13 juni: Verwennamiddag voor personen met dementie en hun familie Donderdag 13 juni: Daguitstap naar Nieuwpoort Vertrek om 10u Donderdag 13 juni: Verwennamiddag voor personen met dementie en hun familie MAANDAG 10 juni 2013 Deze voormiddag is er leefgroepwerking in de

Nadere informatie

ACTIVITEITEN AZALEA + BEGONIA

ACTIVITEITEN AZALEA + BEGONIA ACTIVITEITEN AZALEA + BEGONIA Dinsdag 2 juli 15 uur: beginletterspel in de cafetaria Woensdag 3 juli 14 uur: tearoom in de cafetaria Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli 15 uur: radio Sint-Pieter op nr. 1 van

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODWIJK VAN MONTFORT ZONDAG om 9.30 viering elke DERDE zondag van de maand koffie na de viering elke VIERDE zondag

Nadere informatie

Themaweek. Seewende 12 1/2 jaar

Themaweek. Seewende 12 1/2 jaar Themaweek Seewende 12 1/2 jaar 3 juni 2004 3 december 2016 Seewende 12 ½ jaar Op 3 december 2016 is het 12 ½ jaar geleden dat Seewende officieel is geopend door twee bewoners en mw. Ross- van Dorp, staatssecretaris

Nadere informatie

Ons kent ons in De Spiker

Ons kent ons in De Spiker Ons kent ons in De Spiker DE SPIKER EEN KEER PER WEEK HELP IK DEZE CLIËNT MEE MET ZIJN GROTE HOBBY: BOUWEN MET LEGO. DAT GAAT HEEL GOED ZO SAMEN. In De Spiker is altijd wat te doen. Het is een plek van

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Juli, augustus en 2017 Karel Trekelsstraat 46a- 1800 Houtem Kleurplaat en Binaire puzzel op de laatste bladzijde Dienstencentrum Den Dries De ontmoetingsruimte

Nadere informatie

Verslag weekend 29/2 tot 2/3/2008

Verslag weekend 29/2 tot 2/3/2008 A;Sabbe Harelbeke 7/3/08 Vrijdag 29/2/2008 Verslag weekend 29/2 tot 2/3/2008 Van vrijdag 29 februari tot 2maart 2008 had het openingsweekend van de Zwervers Kortrijk plaats in Zottegem. Het RV was de parking

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ 5/09 Dansnamiddag April 2017 Dansnamiddag voor Waterlelie & Klaproos 3 april Kaarting 12 april Vanaf mei starten de wandelingen. Voor ZB en AN op dinsdagnamiddag. Voor WL en KR op donderdagnamiddag. Zijn

Nadere informatie

WOENSDAG 1 JULI DONDERDAG 2 JULI. + soep maken (aspergeroomsoep) Ann brengt de fruitbestelling op kamer VRIJDAG 3 JULI. + soep maken (juliennesoep)

WOENSDAG 1 JULI DONDERDAG 2 JULI. + soep maken (aspergeroomsoep) Ann brengt de fruitbestelling op kamer VRIJDAG 3 JULI. + soep maken (juliennesoep) - hoogbouw - WOENSDAG 1 JULI morgen: zitgymnastiek in de bar 2 e namiddag: groenten snijden of ABC-spel 3 e namiddag : uitstap naar T STERREBOS algemeen voormiddag: Ann komt de fruitbestelling opnemen

Nadere informatie

Aan iedereen alvast een fijne vakantie! De allerlaatste van dit schooljaar!

Aan iedereen alvast een fijne vakantie! De allerlaatste van dit schooljaar! De allerlaatste van dit schooljaar! Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Nog 1 weekje en dan is het zover...de grote vakantie is in zicht! Maar vooraleer het

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 03

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 03 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 03 Inleiding Beste lezer Het voorjaar 2016 is er eentje om te onthouden. Op 4 januari startten we met een volledig nieuwe werking. Leefgroepbegeleiders

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wimilingen

Nieuwsbrief De Wimilingen Nieuwsbrief De Wimilingen NOVEMBER - DECEMBER 2018 Contactgegevens voor info en inschrijvingen: Contactpersoon: Marleen Dobbels Adres: Kruizemunt 15, 2160 Wommelgem Tel: 03 355 18 14 E-mail: marleen.dobbels@emmaus.be

Nadere informatie

Dienst met de catechesegroep gehandicapten Thema: Eten met Jezus

Dienst met de catechesegroep gehandicapten Thema: Eten met Jezus 29 april 2018 Dienst met de catechesegroep gehandicapten Thema: Eten met Jezus 9.30 uur Voorganger: ds Adri van der Wal Met medewerking van de 4U-band o.l.v. André Kastelein 1 Intocht De kerkenraad komt

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Mei 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand mei. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Juni 2016 Tel: INHOUD VOORWOORD 3 IN DE KIJKER

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie November 2018 Tel: INHOUD VOORWOORD 3 ONTSPANNING

Nadere informatie

DE KASTANJEKRANT. De allereerste Kastanjekrant! INHOUD NOVEMBER 2012. Activiteitenkalender 2-3. Achter de schermen 4. Welkom nieuwe Elise & Agnes!

DE KASTANJEKRANT. De allereerste Kastanjekrant! INHOUD NOVEMBER 2012. Activiteitenkalender 2-3. Achter de schermen 4. Welkom nieuwe Elise & Agnes! DE KASTANJEKRANT NOVEMBER 2012 De allereerste Kastanjekrant! Er is lang over nagedacht en hard aan gewerkt maar met veel trots stellen we u de allereerste editie van onze Kastanjekrant voor! Bij het begin

Nadere informatie

Heiberg HUISKRANT. Maart 2015. Happy Hour bewoner & medewerker in de kijker enkele mooie momenten... WWW.ARMONEA.BE

Heiberg HUISKRANT. Maart 2015. Happy Hour bewoner & medewerker in de kijker enkele mooie momenten... WWW.ARMONEA.BE HUISKRANT Heiberg DRIEMAANDELIJKS MAGAZINE VOOR ARMONEA-RESIDENTEN Maart 2015 Happy Hour bewoner & medewerker in de kijker enkele mooie momenten... WWW.ARMONEA.BE VOORWOORD Nicolas Verwaest Directeur Beste

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

JANUARI Jg 7, nr1. Komende evenementen. Komende evenementen

JANUARI Jg 7, nr1. Komende evenementen. Komende evenementen Komende evenementen DINSDAG 8 JANUARI modeshow Dimoda Plus: winterkledij aan soldenprijzen MAANDAG 18 FEBRUARI schoenenverkoop firma Lato VRIJDAG 22 FEBRUARI verjaardagsfeest voor de jarigen van februari

Nadere informatie

Contact houden met onze Schepper

Contact houden met onze Schepper Contact houden met onze Schepper Contact houden met onze Schepper ZEVENDE ZONDAG VAN PASEN 20 mei 2007 Woord- en Communieviering met Mariaverering Woord van welkom Wij komen samen in de naam van de Vader,

Nadere informatie

ACTIVITEITEN JULI WZC EMMAUS

ACTIVITEITEN JULI WZC EMMAUS ACTIVITEITEN JULI WZC EMMAUS EUCHARISTIEVIERING: wekelijks op donderdag om 10.00 uur in De Plokker van het woonzorgcentrum. In Cafetaria DE PLOKKER is iedereen welkom voor een gezellig samenzijn, een dampend

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen Nieuwsbrief Vrije Tijd week 44 1 november 2018 Nieuws Agenda 3 nov. : Lunch in Zeist 6 nov. : Glamourgirls Zeist 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid

Nadere informatie

Activiteiten Dagcentrum September 2018

Activiteiten Dagcentrum September 2018 Activiteiten Dagcentrum September 2018 Foto van de maand: Zelfgemaakte chocolade ijs met watermeloen! Maandag 3 september Bewegen met materiaal: onder begeleiding van de huiskiné. Welkom van 10.30u tot

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 5de jaargang, nr. 3 & 4

Huiskrantje WZC De Boomgaard 5de jaargang, nr. 3 & 4 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 5de jaargang, nr. 3 & 4 Beste lezer Inleiding Ons dienstencentrum De Stek bestaat 1 jaar. Tijd om een eerste evaluatie te maken. We merken dat het aantal deelnemers

Nadere informatie