3 daagse aan zee Middelkerke. 4 oktober Dierennamiddag. 7 oktober Dansnamiddag. 16 oktober Kaarting. 17 oktober Seniorenfeest sporthal

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "3 daagse aan zee Middelkerke. 4 oktober Dierennamiddag. 7 oktober Dansnamiddag. 16 oktober Kaarting. 17 oktober Seniorenfeest sporthal"

Transcriptie

1 c 3 daagse aan zee Middelkerke 4 oktober Dierennamiddag 7 oktober Dansnamiddag 16 oktober Kaarting 17 oktober Seniorenfeest sporthal 30 oktober Modeshow ligne douce Contact: Tel: 056/ info@rustenhove.be

2 VOORWOORD Beste lezers We zitten reeds een week of 2 in de herfst en het is een klassieker : de bladeren vallen volop van de bomen en geven ons veel mooie kleuren. Het is mooi, stil en vredig buiten. Alle studenten en schoolkinderen zijn weer al een maand bezig en kijken reeds uit naar. de herfstvakantie. Oktober wordt een leuke maand voor ons met de driedaagse aan zee in Middelkerke, de nationale dierendag, dansnamiddag, optreden Kringband, kaartnamiddag, Seniorenfeest Ledegem met optreden van Juul Kabas, Modeshow Ligne douce en nog zoveel meer Intussen plannen, vergaderen en repeteren we reeds druk voor de maand november Veel leesgenot, Het woon en leef team.

3 PASTORAAL WOORD Beste, in september namen we afscheid van Dominiek Gheysen als pastoraal werker in Rustenhove. Dominiek blijft actief binnen Groep Zorg H. Familie als pastoraal werker in Psychiatrisch ziekenhuis Heilige Familie te Kortrijk. We wensen hem alle geluk toe en verwelkomen dan ook Maaike Vermeulen. Bij wijze van afscheid bezorgde Dominiek onderstaande tekst aan de collega's. Na goedkeuring willen we hem graag met jullie delen. Beste collega s, van laag tot hoog, en van hoog tot laag... dank voor zoveel groots en kleins de voorbije 11 jaar zijn voorbijgevlogen na zovele woorden van de week, na zovele gebeds- en themavieringen, na zovele communierondes na zovele groeps- en individuele contacten, geef ik de pastorale fakkel door het was van onschatbare waarde voor onze bewoners dat ik met zovelen van jullie op zovele vlakken zeer goed kon samenwerken, het was voor de bewoners en vrijwilligers hartverwarmend en deugddoend... Ik neem vanaf maandag een ruimere pastorale opdracht op binnen het PZ Heilige Familie, het was een moeilijke keuze om Rustenhove los te laten, ik zal de warme, gezellige, en vriendelijke Rustenhove cultuur missen...en ook de rust en de schoonheid van het complex, met zijn tuinen en scheepsgebouw en met het licht en de zon die overal binnenkomt... maar ondertussen staat Maaike klaar om de pastorale opdracht verder op te nemen, samen met Ann die wat meer uren pastoraal zal opnemen... en zo zal ik nog wel eens passeren voor pastoraal overleg of voor een bezoekje in Rustenhove...

4 van harte dank voor de unieke en warme samenwerking, het ga jullie allen meer dan goed... en vergeet zeker niet...en nooit tel de sterren de uren van vervulling de stappen naast de jouwe de ochtenden vol schoonheid de woorden die bezielen de tekenen van vriendschap de plaatsen en momenten van ontmoeting de ogenblikken van verwondering de redenen tot dankbaarheid. de ontelbare namen van geluk vergeet ze zeker niet te tellen en vergeet zeker niet, geluk is het enige wat verdubbelt als je het deelt... Vrede en alle goeds, het ga jullie goed Dominiek Gheysen VERJAARDAGEN Bewoners 03/10 Jacques Hochepied 19/10 Rika Raes 06/10 Cecilia Vantomme 21/10 Karel Leseck 10/10 Roger Seys 21/10 Roger Vandamme 17/10 Ivonne Van Oost 23/10 Paul De Schutter OVERLEDEN BEWONERS/GEBRUIKERS 26/08 namen we afscheid van mevr. Margriet Meseure. Ze was de weduwe van dhr. André Titeca. Margriet woonde op afdeling Waterlelie en werd 94 jaar. Op afdeling Anemoon namen we afscheid van mevr. Diana Volckaert. Diane werd 91 jaar en verbleef sinds april in het woonzorgcentrum. Op 02/09 namen we afscheid van mevr. Simonne Catteeuw. Simonne was afkomstig uit Rollegem-Kapelle en verbleef op afdeling Waterlelie. Simonne werd 93 jaar. We namen afscheid van dhr. Joël Berghman, afkomstig uit Ledegem, op 12/09.Joël verbleef op afdeling Anemoon en werd 87 jaar. Op 23 september namen we afscheid van dhr. Josef Defoort op afdeling Anemoon. Jozef werd 80 jaar.

5 NIEUWE BEWONERS IN HET WZC Mevr. Erna Stragier verblijft sinds 03/09 op afdeling Anemoon. Erna is afkomstig uit Sint-Eloois-Winkel. In de koppelkamer op afdeling Waterlelie verwelkomen we mevr. Simona Deigers en dhr. Gilbert Durnez. Simonne en Gilbert kwamen ook naar het dagcentrum en zijn afkomstig uit Dadizele. Op afdeling Anemoon maken we kennis met dhr. Noël Baert. Noël is afkomstig uit Lendelede. Dhr. Gilbert Debrouwere, gekend in ons dagverzorgingscentrum verhuisde op 25/09 naar afdeling Anemoon. Mevr. Jacqueline Ledoux verhuisde op 25/09 naar Afdeling Anemoon. Ze is de zus van bewoonster Anna Ledoux (Zonnebloem). Welkom! De Winde Dewulf Yvette NIEUWE GEBRUIKERS IN HET DVC Messiaen Dirk PLEUTE Het Station Demeulemeester Jules Debaeke Johanna Stove Christine

6 WIST JE DAT je samen met uw familie kan genieten van een maaltijd in onze brasserie. Van 11u-13u30 kunt u als familielid genieten van een dagschotel tegen de prijs van 8. Dit kan via de verblijfsnota van de bewoner geregeld worden ofwel cash betaald. Dit kan zowel op weekdagen als in het weekend. Bestellen kan aan de receptie voor 9u de dag zelf. er een tafel kan gereserveerd worden voor de feestdagen? Tijdens de feestdagen blijft de cafetariawerking doorlopen. Maar wie zeker wil zijn van een plaatsje voor de ganse familie kan dit aanvragen bij mevr. Leen Denolf (diensthoofd hoteldienst). Ook DVC De Winde en de vergaderzaal kunnen gereserveerd worden. Er is ook mogelijkheid tot het bestellen van koffie, kerstbuches, cava, broodjes, enz het op 4 oktober werelddierendag is. En nu hoor ik je vragen: waarom wordt dit op 4 oktober gevierd en niet op een andere dag? Wel dit houdt verband met de feestdag van St Franciscus van Assisi. Volgens de door iedereen gekende druivelaar is deze brave man immers naast de patroonheilige van de milieuzorg, ook die van de dierenbeschermers! St. Franciscus van Assisi was een grote dierenvriend. Verhalen doen de ronde dat hij zelfs met dieren sprak en zijn eerste preek niet voor mensen, maar voor dieren hield. je in het laatste weekeinde van oktober de klok om 3 uur 's nachts een uur terug mag zetten. En dat de zomer- en de wintertijd in België werd toegepast sinds Het voornaamste doel was energiebesparing: men kan langer van het daglicht genieten. oktober ook wel de wijnmaand wordt genoemd. Sinds de 16e eeuw geldt oktober tevens ook als de rozenkransmaand. we op 15 oktober een eerste kookdag organiseren in de keuken van De Kring. iedereen uitgenodigd is op donderdag 17 oktober in de sporthal Ledegem voor het Seniorenfeest georganiseerd door de seniorenraad. Juul Kabas komt er dit jaar optreden. we opnieuw een pasdag organiseren voor orthopedische schoenen.datum volgt. Ligne douce langskomt op woensdag 30 oktober voor een modeshow van unieke collectie nachtkledij, ondergoed, homewear, loungewear voor dames en heren aan betaalbare prijzen.

7 WIST JE DAT er in oktober voor alle afdelingen een kaas en wijnavond wordt georganiseerd voor de familieleden. Uitnodiging is reeds verstuurd via naar de contactpersoon. Vergeet jullie niet in te schrijven. de opbrengst van de St-Bernardus verkoop in de cafetaria zo'n 210 opbracht voor de Stichting tegen Kanker? we van 10/10-17/10 een rolwagenfiets mogen gebruiken? Wie interesse heeft om mee een ritje te maken kan zijn naam doorgeven aan het ergoanimatieteam. VRIJWILLIGERS EN FAMILIE GEZOCHT DIE GRAAG ONZE BEWONERS BEGELEIDEN NAAR DE VIERING IN DE KAPEL EN TERUG ELKE ZATERDAG VIERING OM U IN DE KAPEL OM U VERZAMELEN IN DE CAFETARIA OM U BEGINT DE TAXI-DIENST NA DE VIERING WORDEN DE BEWONERS NAAR DE LIFT GEBRACHT AAN ELKE VRIJWILLIGER WORDT ACHTERAF EEN GRATIS DRANKJE AANGEBODEN JIJ WORDT TOCH OOK VRIJWILLIGER???

8 TERUGBLIK OP DE VOORBIJE ACTIVITEITEN Op 27 en 28 augustus als afsluiter van de vakantie, hebben we allen kunnen genieten van een lekker ijsje. Tijdens de eerste week van september was er een terugblik de school van vroeger. Gilbert Decin vrijwilliger en tevens (oud) leerkracht bracht ons een aangename namiddag over de school van vroeger. Velen konden er mooie (maar ook soms minder mooie) herinneringen ophalen.

9 Daguitstap afdeling Waterlelie. Daar ze op 27 juni een hittedag voorspelden, werd de daguitstap voor afdeling de Waterlelie uitgesteld. Op 5 september trokken ze dan richting Kortrijk. De weergoden hadden ze met zich mee. Het was een dagje genieten. Op afdeling Klaproos is Kimberley haar baby Lou een kinderbadje komen geven. Het riep veel herinneringen op bij de bewoners.lou heeft alvast van alle aandacht genoten.

10 Maandag 9 september gingen we weer van start met onze maandelijkse dansnamiddag. We nodigden Stijn Oyaert uit, die een onvergetelijke muzikale namiddag verzorgde. Dinsdag 10 en woensdag 11 september was er het ontbijtbuffet. Iedereen kon er naar hartenlust smullen van het vele lekkers die het keukenpersoneel voor ons klaarmaakte. Bedankt daarvoor. t Was weer dik in orde!!!

11 Op vrijdag 13 september zijn we met enkele bewoners van afdeling Waterlelie en Klaproos op mini-uitstap geweest naar het provinciedomein Bergelen. De bedoeling is om in de toekomst nog meer mini - uitstappen te organiseren naar verschillende plaatsen. Organisatorisch is het beter. Als jullie voorstellen hebben, mag je ze altijd doorgeven aan iemand van het woon leefteam. Het was een mooie namiddag uitstap.

12 In de week van 16 tot 22 september werd het thema dementie in de kijker gezet om het taboe te doorbreken Er werd een tijdelijke mooie reminiscentie hoek gemaakt in de cafetaria. Op dinsdag was er bezoek van het 5 de leerjaar. De leerlingen kregen een rondleiding en konden kennis maken met de tovertafel en de spelen van vroeger.

13 Op donderdag kwam het Sint-Eligiuskoor langs. Er werden liedjes gezongen van vroeger en nu. Op vrijdag werd er een demonstratie gegeven van de tovertafel in de cafetaria. Accordeonnamiddag met Danny en Marleen Iedere 2de vrijdag van de maand kunnen we genieten van heerlijke accordeonmuziek in LDC De Kring. Deze maand nodigen we Danny & Marleen uit. Vrijdag 11 oktober van 14u tot 17u. Kaarten te verkrijgen bij het ergoanimatieteam Kostprijs: 7 (koffie, taart en 1 consumptie inbegrepen) Facturatie gebeurt via de verblijfsnota.

14 Zorg dat je niets mist door griep Wist je dat elke winter 1 op de 10 mensen griep krijgt? Vanaf half oktober zullen de vaccins ter beschikking zijn in het WZC. Uw huisarts kan deze toedienen. Zo heb je de beste kans om geen griep te krijgen in de winter.

september september DAGUITSTAP Waterlelie 9 september Dansnamiddag 10 / 11 september Ontbijtbuffet 11 september Kaarting

september september DAGUITSTAP Waterlelie 9 september Dansnamiddag 10 / 11 september Ontbijtbuffet 11 september Kaarting c 5 september DAGUITSTAP Waterlelie september 2019 9 september Dansnamiddag 10 / 11 september Ontbijtbuffet 11 september Kaarting Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be VOORWOORD

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ KAARTING 13/01 met bekeruitreiking DANSNAMIDDAG 11/01 Beste bewoners, familieleden, vrijwilligers, Met de afgelopen verlofperiode tussen kerst en nieuw is Den Babbelaar deze maand wat ingekort. Vanaf volgende

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF: NOVEMBER DECEMBER 2016

NIEUWSBRIEF: NOVEMBER DECEMBER 2016 VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos 6 8470 Gistel 059 27 63 63 info@gravenbos.be www.gravenbos.be NIEUWSBRIEF: NOVEMBER DECEMBER 2016 WOORDJE VAN DE DIRECTEUR Tel de sterren de uren

Nadere informatie

Festiviteitenkalender Oktober

Festiviteitenkalender Oktober Festiviteitenkalender Oktober ROZENKRANSMAAND 1 en 2 Oktober: FAMILIEFEEST!!!! 03/10/16 Opruimen familiefeest. 05/10/16 Deze namiddag is het bingo in de cafetaria vanaf 14u30. 07/10/16 Om 15u00 worden

Nadere informatie

Belangrijke Data: Maandag 2 oktober: Dansnamiddag. Stem van de herfstregen. Dinsdag 3 oktober: Markt in Rustenhove

Belangrijke Data: Maandag 2 oktober: Dansnamiddag. Stem van de herfstregen. Dinsdag 3 oktober: Markt in Rustenhove Oktober 10 Vrijwilligersfeest Stem van de herfstregen Wees niet bevreesd wanneer de vlagen gaan rondom uw huis, het is uw aards verblijf. Wees niet bevreesd als ziekte u komt slaan, uw lichaam was altijd

Nadere informatie

ZOTTE ZOMERWEKEN VAN COMPOSTELA

ZOTTE ZOMERWEKEN VAN COMPOSTELA ZOTTE ZOMERWEKEN VAN COMPOSTELA PROGRAMMA 1 JULI 2019-31 AUGUSTUS 2019 OPENINGSRECEPTIE MET MUZIKAAL OPTREDEN VAN PETITE FLEUR Kom genieten van een hapje en een drankje met een optreden van Petite Fleur,

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 01

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 01 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 01 Inleiding Eindejaar Een moment om stil te staan bij het afgelopen jaar. Een moment om vooruit te kijken naar het toekomstige jaar. Een moment

Nadere informatie

Woensdag 5 december: Sintfeest in De Kring. Donderdag 20 december: Kerstfeest. Dinsdag 25 december: GESLOTEN KERSTMIS

Woensdag 5 december: Sintfeest in De Kring. Donderdag 20 december: Kerstfeest. Dinsdag 25 december: GESLOTEN KERSTMIS December 2018 & Januari 2019 12 & 1 Vrijwilligersfeest Kerstklokjes die klinken, Kerstlichtjes die blinken. Een boodschap van peis en vree, geven wij met deze kerstwens mee. Laat deze ster helder en klaar,

Nadere informatie

KOEKEN- KAARTING. Februari Liefdesweek 11 februari t.e.m. 15 februari. Kaarting 20 februari. Winterbar 5 februari ZB/AM 7 februari WL/KR

KOEKEN- KAARTING. Februari Liefdesweek 11 februari t.e.m. 15 februari. Kaarting 20 februari. Winterbar 5 februari ZB/AM 7 februari WL/KR c Februari 2019 Liefdesweek 11 februari t.e.m. 15 februari KOEKEN- KAARTING Kaarting 20 februari 2019 Vrijdag 15 maart vanaf 14u Cafetaria van het WZC Rustenhove Rollegemstraat 17 8880 Ledegem Kaarten

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 09

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 09 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 09 Inleiding 2 Beste lezer, Je ziet terug meer en meer vertrouwde gezichten in het woonzorgcentrum. Een teken dat de meesten terug zijn uit vakantie,

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ Januari Editie 330 Vrijwilligersfeest Kerstavond Beste (flat)bewoners, familieleden en vrijwilligers, De laatste loodjes wegen het zwaarst, dat zal met de werkzaamheden in Rustenhove niet anders zijn.

Nadere informatie

Festiviteitenkalender November

Festiviteitenkalender November Festiviteitenkalender November SENIORENMAAND!!!! 01/11/16 ALLERHEILIGEN 02/11/16 ALLERZIELEN 02/11/16 Deze namiddag is er om 15u00 een herdenkingsmis in de kapel van het klooster(!) voor de familieleden

Nadere informatie

Juli -augustus Vrijwilligersfeest juli: Uitstap met treintje. Zing de zomer Zing de zomer Dans de dag Leef de liefde nu het mag

Juli -augustus Vrijwilligersfeest juli: Uitstap met treintje. Zing de zomer Zing de zomer Dans de dag Leef de liefde nu het mag c 2 3 4 juli: Uitstap met treintje Vrijwilligersfeest Juli -augustus 2019 Zing de zomer Zing de zomer Dans de dag Leef de liefde nu het mag Proef de passie Lees het licht Wens de warmte doelgericht 8 juli:

Nadere informatie

december 2018 januari 2019 Reuzenbingo 5 december cafetaria t.v.v. de Alzheimer liga Kaarting 19 december 21 januari Breughelbuffet

december 2018 januari 2019 Reuzenbingo 5 december cafetaria t.v.v. de Alzheimer liga Kaarting 19 december 21 januari Breughelbuffet c december 2018 januari 2019 Reuzenbingo 5 december cafetaria t.v.v. de Alzheimer liga Kaarting 19 december 21 januari Breughelbuffet WL KR 22 januari AN ZB 23 januari Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ Mei Editie 345 Paaseierenraap Vrijwilligersfeest 02/05 dansnamiddag 18/05 kaarting Verslag pronostiek bekerfinale Brugge - Standard Dansgroep OKRA komt voorlopig niet meer langs omwille van een operatieve

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 5de jaargang, nr. 9 & 10

Huiskrantje WZC De Boomgaard 5de jaargang, nr. 9 & 10 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 5de jaargang, nr. 9 & 10 Beste lezer, Inleiding Je ziet terug meer en meer vertrouwde gezichten in het woonzorgcentrum. Een teken dat de meesten terug zijn uit vakantie,

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ 5/09 Dansnamiddag Oktober 2016 Dansnamiddag 10 oktober Kaarting 5 oktober Kaas -& wijnavonden voor bewoners en familie 24/10 Zonnebloem 25/10 Waterlelie 26/10 Anemoon 27/10 Klaproos Contact: Tel: 056/50

Nadere informatie

VAN 19 OKTOBER TOT EN MET 25 OKTOBER. DONDERDAG 22 OKTOBER OM 15u30: VERJAARDAGSFEEST MET KAAS EN WIJNAVOND

VAN 19 OKTOBER TOT EN MET 25 OKTOBER. DONDERDAG 22 OKTOBER OM 15u30: VERJAARDAGSFEEST MET KAAS EN WIJNAVOND VAN 19 OKTOBER TOT EN MET 25 OKTOBER DONDERDAG 22 OKTOBER OM 15u30: VERJAARDAGSFEEST MET KAAS EN WIJNAVOND MAANDAG 19 OKTOBER 2015 Na het ontbijt is er in de leefzaal boven leefgroepwerking: individuele

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wimilingen ZOMER Daguitstap Oostende

Nieuwsbrief De Wimilingen ZOMER Daguitstap Oostende Nieuwsbrief De Wimilingen ZOMER 2019 Lokaal dienstencentrum De Wimilingen Kruizemunt 15, 2160 Wommelgem Contactgegevens voor info/ inschrijvingen: Marleen Dobbels tel: 033551814 marleen.dobbels@emmaus.be

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

12 DECEMBER TOT EN MET 16 DECEMBER. ENKELE SFEERFOTO S VAN ONZE KERSTDECORATIE Met dank aan heel wat vrijwillige handen!!

12 DECEMBER TOT EN MET 16 DECEMBER. ENKELE SFEERFOTO S VAN ONZE KERSTDECORATIE Met dank aan heel wat vrijwillige handen!! 811 12 DECEMBER TOT EN MET 16 DECEMBER ENKELE SFEERFOTO S VAN ONZE KERSTDECORATIE Met dank aan heel wat vrijwillige handen!! MAANDAG 12 DECEMBER 2016 De leefgroepwerking gaat door in de leefzaal boven.

Nadere informatie

26 OKTOBER TOT EN MET 1 NOVEMBER DONDERDAG 29 OKTOBER OM 16u: HERDENKINGSMOMENT IN DE FEESTZAAL

26 OKTOBER TOT EN MET 1 NOVEMBER DONDERDAG 29 OKTOBER OM 16u: HERDENKINGSMOMENT IN DE FEESTZAAL 26 OKTOBER TOT EN MET 1 NOVEMBER DONDERDAG 29 OKTOBER OM 16u: HERDENKINGSMOMENT IN DE FEESTZAAL Bij aangenaam herfstweer brengen wij graag een bezoekje met de bewoners die het wensen naar het kerkhof van

Nadere informatie

Maandag 7 maart: Kruiswegviering. Dinsdag 8 maart :Wielermuseum. Maandag 14 maart: Boeteviering. Dinsdag 15 maart: Boeteviering

Maandag 7 maart: Kruiswegviering. Dinsdag 8 maart :Wielermuseum. Maandag 14 maart: Boeteviering. Dinsdag 15 maart: Boeteviering Maart Jaarnummer 3 Vrijwilligersfeest Vrijwilliger zijn Is vrijwillig maar niet vrijblijvend Is verbonden maar niet gebonden Is onbetaalbaar maar niet te koop Is positief denken is positief doen Met als

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER

ACTIVITEITENKALENDER ACTIVITEITENKALENDER DE WINGERD JULI 2017 De cafetaria is van maandag tot vrijdag open van 14.30 16.30 uur. Tijdens het weekend en op feestdagen van 14.30 17.30 uur. Dagelijks is er om 09.30 uur EUCHARISTIEVIERING

Nadere informatie

NIEUWS UIT T HOGE. Komende evenementen

NIEUWS UIT T HOGE. Komende evenementen NIEUWS UIT T HOGE Komende evenementen WEEK 7 NOVEMBER project gemeente CW*RM DINSDAG 8 NOVEMBER herdenkingsviering overleden bewoners t Hoge WOENSDAG 9 NOVEMBER optreden Zannekin Veurne WEEK 14 NOVEMBER

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie September 2016 Tel: INHOUD VOORWOORD 3 IN DE KIJKER

Nadere informatie

juni Maandgazetje Woonzorgcentrum Wieltjesgracht

juni Maandgazetje Woonzorgcentrum Wieltjesgracht juni Maandgazetje Woonzorgcentrum Wieltjesgracht Voorwoord Beste bewoner en familie, Juni is de maand waarop iedereen begint uit te kijken naar de zomer! Het schooljaar gaat zijn laatste maand in, sommige

Nadere informatie

VAN 4 MEI TOT EN MET 10 MEI. Dinsdag 5 mei om 13.30 u.: UITSTAP NAAR DE KAPEL VAN BIJSTAND

VAN 4 MEI TOT EN MET 10 MEI. Dinsdag 5 mei om 13.30 u.: UITSTAP NAAR DE KAPEL VAN BIJSTAND % VAN 4 MEI TOT EN MET 10 MEI Dinsdag 5 mei om 13.30 u.: UITSTAP NAAR DE KAPEL VAN BIJSTAND MAANDAG 4 MEI 2015 Ann Sophie: administratie. In de leefzaal boven maken we na het ontbijt ons geheugen wakker

Nadere informatie

VAN 21 SEPTEMBER TOT EN MET 27 SEPTEMBER. MAANDAG 21 SEPTEMBER OM 14u30: VERJAARDAGSFEEST MET OLIEBOLLEN Waar? In het restaurant

VAN 21 SEPTEMBER TOT EN MET 27 SEPTEMBER. MAANDAG 21 SEPTEMBER OM 14u30: VERJAARDAGSFEEST MET OLIEBOLLEN Waar? In het restaurant VAN 21 SEPTEMBER TOT EN MET 27 SEPTEMBER MAANDAG 21 SEPTEMBER OM 14u30: VERJAARDAGSFEEST MET OLIEBOLLEN Waar? In het restaurant MAANDAG 21 SEPTEMBER 2015 Deze maandagmorgen komen we samen in de leefzaal

Nadere informatie

Nottebohm Actueel Februari 2017

Nottebohm Actueel Februari 2017 Nottebohm Actueel Februari 2017 In de kijker Lichtmis: 2 februari Er is geen vrouwke zo arm, of ze maakt op lichtmis haar panneke warm Pannenkoeken eten met lichtmis is een oeroude traditie die ook wij

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be Maandag 5 november Dinsdag 6 november Donderdag 9 november NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 Agenda november 2018

Nadere informatie

Nottebohm Actueel Juni 2017

Nottebohm Actueel Juni 2017 Nottebohm Actueel Juni 2017 In de kijker Donderdag 1 juni aspergedag Chef Johan maakt heerlijke asperges op Vlaamse wijze Maandag 12 juni infonamiddag We hechten veel belang aan overleg en communicatie

Nadere informatie

Dag allemaal, NR 2-2015 April-mei-juni

Dag allemaal, NR 2-2015 April-mei-juni Dag allemaal, Ik hoop dat jullie net zoals de mensen van OnderOns genieten van het mooie weer. Net zoals zovele organisaties gaan we het de maanden juli en augustus iets kalmer aan doen bij OnderOns. De

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ 5/09 Dansnamiddag Maart 2017 Dansnamiddag 6 maart Kaarting 29 maart Te noteren: Zondag 25 juni TUINFEEST Solidair maal op 30/03 in de cafetaria ten voordele van Broederlijk Delen en project Nepal Contact:

Nadere informatie

NIET TE MISSEN. Juli 2016. Dinsdag 5 juli: Markt Beveren

NIET TE MISSEN. Juli 2016. Dinsdag 5 juli: Markt Beveren NIET TE MISSEN Juli 2016 Dinsdag 5 juli: Markt Beveren De bewoners van afdelingen Robijn, Koraal en Saffier die graag meegaan naar de markt, geven hun naam door aan Bianca of Veerle. Wij zorgen er dan

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 10

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 10 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 10 Inleiding Beste lezer, Oktober is in het land. De tiende maand van het jaar laat ons de zomer definitief vergeten, want met de intrede van het

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2017 JANUARI 2017

ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2017 JANUARI 2017 ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2017 JANUARI 2017 01/01/17- Cafetaria gesloten 08/01/17 09/01/17 Dorpsrestaurant: verloren maandag Je kan weer lekker komen smullen van onze overheerlijke

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be

Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be Juni Editie 335 Vrijwilligersfeest Huifkartocht Gezocht: jongeren voor het JOKA-kamp Bezoek calvariehoeve Maandelijkse kaarting 10/06 en 01/07 Dansnamiddag 15/06 Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? maandag 26 juni tot vrijdag 30 juni 2017 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Het is zover, ons laatste weekje voor de vakantie. Het zal niet alleen de laatste

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 04

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 04 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 04 Inleiding Beste lezer De lentekriebels zijn er; De paaseitjes zijn, dankzij een vroege Pasen, geraapt; De maand van de wielerklassiekers is aangebroken;

Nadere informatie

Huissprokkels. Welkom mei. Huissprokkels maandelijks. Nieuw Nieuw Nieuw!!!

Huissprokkels. Welkom mei. Huissprokkels maandelijks. Nieuw Nieuw Nieuw!!! Nieuwsbrief bewoners mei 2018 Huissprokkels Welkom mei Huissprokkels maandelijks Vanaf nu verschijnt de bewonerskrant huissprokkels maandelijks om je nog beter te informeren over het leven in ons huis.

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

MAANDAG 3 OKTOBER fin de saison met feestcomité: pannenkoeken eten. DINSDAG 4 OKTOBER schoenenverkoop firma LATO

MAANDAG 3 OKTOBER fin de saison met feestcomité: pannenkoeken eten. DINSDAG 4 OKTOBER schoenenverkoop firma LATO Komende evenementen DINSDAG 4 OKTOBER schoenenverkoop firma LATO WOENSDAG19 OKTOBER optreden Marianne WOENSDAG 9 NOVEMBER optreden Zannekin Veurne DINSDAG 15 NOVEMBER seniorenfeest MAANDAG 3 OKTOBER fin

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 juni. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Nieuwsbrief 23 juni. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 23 juni Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord Het jaar loopt al weer

Nadere informatie

Ontbijtbuffet. Daguitstappen. Optreden Sint- Paulus. Oktober Editie 327. Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.

Ontbijtbuffet. Daguitstappen. Optreden Sint- Paulus. Oktober Editie 327. Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove. Oktober Editie 327 Vrijwilligersfeest Ontbijtbuffet Daguitstappen Optreden Sint- Paulus Contact: Tel: 056/50 94 71 info@rustenhove.be www.rustenhove.be 1 VOORWOORD Beste (flat)bewoner, bezoeker, vrijwilliger,

Nadere informatie

Het ritme van de klok weer leven op de minuut precies!

Het ritme van de klok weer leven op de minuut precies! Even sluit ik mijn ogen en geniet van de laatste paar dagen. Deze vakantieweken zij zijn omgevlogen. Nog even en ik zal de sprong naar het ritme van de scholen weer wagen! Het ritme van de klok weer leven

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 3de jaargang, nr 12

Huiskrantje WZC De Boomgaard 3de jaargang, nr 12 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 3de jaargang, nr 12 Beste bewoner Inleiding In de oktobereditie van t Blad had ik het over de vluchtelingenproblematiek en de snelheid waarop nieuws ons bereikt. Twee

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

Niet alleen maar samen

Niet alleen maar samen Activiteitenkalender april 2019** Week 14 Maandag 1 april U kunt instappen als beginner of gevorderde bij de ochtend- of de Dinsdag 2 april Woensdag 3 april 10.00-14.00 u Dagopvang Light Vrijwilligers

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Belangrijke Data: Donderdag 21 juli: GESLOTEN. Maandag 15 augustus: GESLOTEN. Dinsdag 16 augustus: Olympische Spelen in de cafetaria

Belangrijke Data: Donderdag 21 juli: GESLOTEN. Maandag 15 augustus: GESLOTEN. Dinsdag 16 augustus: Olympische Spelen in de cafetaria Juli-Augustus 07/08 Vrijwilligersfeest Belangrijke Data: Maandag 4 juli: Tour de Rustenhove Donderdag 21 juli: GESLOTEN De zomer is gekomen als de langste dag begint. Met alle mooie groene bomen en de

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Juni 2016 Tel: INHOUD VOORWOORD 3 IN DE KIJKER

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER Dienstencentrum Huis Driane September oktober november - december 2019

ACTIVITEITENKALENDER Dienstencentrum Huis Driane September oktober november - december 2019 ACTIVITEITENKALENDER Dienstencentrum Huis Driane September oktober november - december 2019 September 2019 03/09/19 Bloemschikken Doe gezellig met ons mee en ga met een mooi bloemstuk naar huis. Een infoblad

Nadere informatie

ACTIVITEITENAANBOD. December 2018

ACTIVITEITENAANBOD. December 2018 ACTIVITEITENAANBOD December 2018 door onvoorziene omstandigheden kan het activiteitenaanbod wijzigen Bekijk de kalender online: https://www.mintus.be/activiteitenkalender-wzc-minnewater Vrijdag 7 december

Nadere informatie

Italiaanse proevertjes week!!!

Italiaanse proevertjes week!!! VAN 17 TOT EN MET 23 AUGUSTUS Italiaanse proevertjes week!!! Dringend gezocht! Familieleden die op dinsdag 25 augustus wensen mee te gaan op picknick. Geef uw naam door aan het onthaal. MAANDAG 17 AUGUSTUS

Nadere informatie

Komende evenementen. DINSDAG 10 JANUARI 2017 modeshow Dimoda Plus. Komende evenementen. DECEMBER 2016 Jg 4, nr11

Komende evenementen. DINSDAG 10 JANUARI 2017 modeshow Dimoda Plus. Komende evenementen. DECEMBER 2016 Jg 4, nr11 Komende evenementen DINSDAG 10 JANUARI 2017 modeshow Dimoda Plus Komende evenementen DECEMBER 2016 Jg 4, nr11 Kerstmis Laat de liefde toch niet ondersneeuwen. Vries je droom niet in. Al zijn we slechts

Nadere informatie

Opgepast maandag 2 oktober 2017 is er pedagogische studiedag en dus GEEN SCHOOL voor de leerlingen!

Opgepast maandag 2 oktober 2017 is er pedagogische studiedag en dus GEEN SCHOOL voor de leerlingen! Verschijnt tweewekelijks! Nummer 451-29/09/2017 MINI EXTRA EDITIE! EXTRA EDITIE! MAANDAG GEEN SCHOOL! verantwoordelijke uitgever: Sofie Eggermont redactie: Virginie Tijtgat Sint-Anna 41, 8500 Kortrijk

Nadere informatie

NIET TE MISSEN! JULI 2013

NIET TE MISSEN! JULI 2013 14 NIET TE MISSEN! JULI 2013 Dinsdag 2 juli: Markt in Beveren met afdeling Robijn en Smaragd Om 9u vertrekt het regenboogbusje richting Beveren voor een bezoek aan de markt. Bewoners die graag meegaan

Nadere informatie

Programma. Dagactiviteitencentrum. Rosendael

Programma. Dagactiviteitencentrum. Rosendael Programma Dagactiviteitencentrum Rosendael PG 1 MAANDAG 10.30-12.00 uur Beauty ochtend Belevingsruimte Queekhoven - Shabnam Op de afdelingen - Roberta MAANDAG 14.00-15.30 uur Op de afdelingen - Shabnam

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

Goed gevoel activiteit

Goed gevoel activiteit OCMW Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM januari februari maart 2015 Vergeven en vergeten de last van vorig jaar, geen voornemen is beter dan vrede met elkaar We wensen alle bewoners een

Nadere informatie

Nieuwsbrief uit de schatkist van de Taborschool. 1 september 17 oktober 2008

Nieuwsbrief uit de schatkist van de Taborschool. 1 september 17 oktober 2008 Nieuwsbrief uit de schatkist van de Taborschool. 1 september 17 oktober 2008 WELKOM ALLEMAAL! Blind Vertrouwen Evenwaardig Op maandag 1 september begonnen we er weer aan. Van harte welkom aan alle kinderen,

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

Schol Santé tsjing-tsjing Voor een gezellig Eindejaar in Hof van Egmont Van 7 december 2018 t.e.m. 6 januari 2019

Schol Santé tsjing-tsjing Voor een gezellig Eindejaar in Hof van Egmont Van 7 december 2018 t.e.m. 6 januari 2019 KERSTSPECIAL Kerst in Hof van Egmont... elk jaar een beetje anders Kom uit je kamer, zet je stoel aan je deur, nodig familie en vrienden uit en geniet mee van alles wat wij je te bieden hebben tijdens

Nadere informatie

NAAR HET EERSTE LEERJAAR

NAAR HET EERSTE LEERJAAR NIEUWSBRIEF 1 Beste ouder Het eerste trimester van schooljaar 2018-2019 vloog razendsnel voorbij. Binnen onze school viel er heel wat te beleven. We laten u graag even meegenieten! Een greep uit de voorbije

Nadere informatie

mee te nemen. Familieleden die kunnen begeleiden zijn

mee te nemen. Familieleden die kunnen begeleiden zijn VAN 16 JUNI TOT EN MET 22 JUNI SFEERFOTO S VERWEN 12 JUNI MAANDAG 16 JUNI 2014 Deze voormiddag smeren we onze kelen en halen we onze beste stemmen boven om mee te zingen met enkele Vlaamse klassiekers.

Nadere informatie

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2015

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2015 WEGELPRAATJE EIND JUNI 2015 Dit is het laatste Wegelpraatje van dit schooljaar. Graag wensen wij alle kinderen, ouders en leerkrachten een deugddoende vakantie toe. Bedankt voor het vertrouwen tijdens

Nadere informatie

December Dagverzorgingscentrum Het Torrehof. Lange Torhoutstraat Ieper 057/ GelukkigGezond

December Dagverzorgingscentrum Het Torrehof. Lange Torhoutstraat Ieper 057/ GelukkigGezond December 2018 GelukkigGezond Dagverzorgingscentrum Het Torrehof Lange Torhoutstraat 29 8900 Ieper 057/22.69.47 Beste bezoekers, De temperaturen dalen en de natuur neemt zijn voorzorgen voor de winter.

Nadere informatie

Deel 2 Specifieke informatie over St. Franciscus

Deel 2 Specifieke informatie over St. Franciscus Deel 2 Specifieke informatie over St. Franciscus Woon- en Zorgcentrum St. Franciscus in Coevorden bestaat al sinds 1958 en is het oudste katholieke woon- en zorgcentrum in Drenthe. In 2006 is het oude

Nadere informatie

Stap in onze trein en laat je meevoeren doorheen ons leuke zomerprogramma vol activiteiten en uitstappen.

Stap in onze trein en laat je meevoeren doorheen ons leuke zomerprogramma vol activiteiten en uitstappen. Beste bewoner, familie, bezoeker, Stap in onze trein en laat je meevoeren doorheen ons leuke zomerprogramma vol activiteiten en uitstappen. In dit gazetje vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER

ACTIVITEITENKALENDER 01/01/18-07/01/18 ACTIVITEITENKALENDER GESLOTEN JANUARI 2018 08/01/18 Dorpsrestaurant: verloren maandag Je kan weer lekker komen smullen van onze overheerlijke appelbollen en worstenbrood. Van harte welkom!

Nadere informatie

Contact: Tel: 056/

Contact: Tel: 056/ Maart Editie 343 Dansnamiddag 21/03 Kaartnamiddag 30/03 Vrijwilligersfeest Liefde is... MET VOL ENTHOUSIASME ZICH VRIJWILLIG INZETTEN VOOR DE BEWONERS EN GEBRUIKERS VAN HET WZC RUSTENHOVE, DVC DE WINDE

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Kapelstraat 24 3660 Opglabbeek Vrijdag 29 juni 2018 Het schooljaar is alweer voorbij. We sloten het schooljaar op een fijne manier af

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Voorleeskampioen 2017 Leonore Boek Voorleeswedstrijd 2017 Belangrijke data: 11 november Sint Maarten 15 november MR vergadering 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Wandelzoektocht. Dinsdag 4 juni

Wandelzoektocht. Dinsdag 4 juni Wandelzoektocht Dinsdag 4 juni Een zoektocht in het centrum van Sint-Michiels met start en aankomst in WZC Ten Boomgaarde. Vertrek tussen 13u30 en 14u30. Maximumgroepen van 6 personen. 16u prijsuitreiking.

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER

ACTIVITEITENKALENDER ACTIVITEITENKALENDER DE LOFT & DE VOUTE JULI 2017 De cafetaria is van maandag tot vrijdag open van 14.30 16.30 uur. Tijdens het weekend en op feestdagen van 14.30 17.30 uur. Dagelijks is er om 09.30 uur

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER

ACTIVITEITENKALENDER ACTIVITEITENKALENDER DE BUSSEBOOM & DE BOLLAARD JULI 2017 De cafetaria is van maandag tot vrijdag open van 14.30 16.30 uur. Tijdens het weekend en op feestdagen van 14.30 17.30 uur. Dagelijks is er om

Nadere informatie

DONDERDAG 1 OKTOBER. met de bewoners van het 1 e & 2 e verdiep. die heel wat meemaakt na het verlies van zijn moeder) bibliotheek met Denise

DONDERDAG 1 OKTOBER. met de bewoners van het 1 e & 2 e verdiep. die heel wat meemaakt na het verlies van zijn moeder) bibliotheek met Denise Activiteiten kalender - hoogbouw - DONDERDAG 1 OKTOBER 1 e voormiddag: tai-chi met de bewoners van het 1 e & 2 e verdiep 2 e voormiddag: huis-tuin-keukenspel 3 e voormiddag: groenten snijden en soep (parikasoep

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede december 2016

Activiteiten programma De Meerstede december 2016 Mededeling: dinsdag 6 december wordt het huis in de kerstsfeer gezet door creatieve vrijwilligers. Donderdag 1 december Sinterklaas lunch feest. De goede Sint komt vanmiddag op de Lunch. Hij moet tenslotte

Nadere informatie

Dinsdag 1 augustus uitstap naar Brouwerij de Koninck. Iedereen welkom om 14u30 in de cafetaria voor dit licht klassieke concert zang en piano

Dinsdag 1 augustus uitstap naar Brouwerij de Koninck. Iedereen welkom om 14u30 in de cafetaria voor dit licht klassieke concert zang en piano ACTUEEL uitgave augustus 2017 In de kijker De zomer van Nottebohm Dinsdag 1 augustus uitstap naar Brouwerij de Koninck Een gids zal ons de finesses van het bierbrouwen bijbrengen en hopelijk volgt er ook

Nadere informatie

Inter-gemeentelijke samenwerking met v.z.w. Palliatieve Thuiszorg

Inter-gemeentelijke samenwerking met v.z.w. Palliatieve Thuiszorg Persmap 23 september 2010 Kook Je Fit Inter-gemeentelijke samenwerking met v.z.w. Palliatieve Thuiszorg OCMW Aalst Gasthuisstraat 40 9300 Aalst Tel. 053 77 24 24 e-mail: info@ocmwaalst.be website: www.ocmwaalst.be

Nadere informatie

VAN 8 DECEMBER TOT 14 DECEMBER

VAN 8 DECEMBER TOT 14 DECEMBER VAN 8 DECEMBER TOT 14 DECEMBER MAANDAG 8 DECEMBER 2014 Griet begeleidt de leefzaal boven. Ann Sophie gaat vandaag even op de schoolbanken zitten. Wij gaan na het ontbijt op zoek naar onze individuele kerst

Nadere informatie

Maandblad september 2016

Maandblad september 2016 Maandblad september 2016 Met deze maandelijkse uitgave willen we onze bewoners informeren over het reilen en zeilen binnen ons huis. Het leven is als fietsen. Om in evenwicht te blijven, moet je blijven

Nadere informatie

APRIL Nationale contactdag OKRA Dinsdag 16 maart. Vrijwilligersfeest. Maandelijkse kaarting Woensdag 17 april. Paaseierenraap Woensdag 24 april

APRIL Nationale contactdag OKRA Dinsdag 16 maart. Vrijwilligersfeest. Maandelijkse kaarting Woensdag 17 april. Paaseierenraap Woensdag 24 april c Nationale contactdag OKRA Dinsdag 16 maart Vrijwilligersfeest APRIL 2019 Maandelijkse kaarting Woensdag 17 april Paaseierenraap Woensdag 24 april Modeshow Decostyle Donderdag 25 april Contact: Tel: 056/50

Nadere informatie

VAN 20 JULI TOT EN MET 26 JULI. DONDERDAG 23 JULI OM 14.30u.: MUZIKAAL PAK

VAN 20 JULI TOT EN MET 26 JULI. DONDERDAG 23 JULI OM 14.30u.: MUZIKAAL PAK VAN 20 JULI TOT EN MET 26 JULI DONDERDAG 23 JULI OM 14.30u.: MUZIKAAL PAK Waar? Terras of restaurant Eerst drinken we een tas koffie, daarna geven we de hoed door met bijhorende vragen of opdrachten. MAANDAG

Nadere informatie

MiNi Sint-Michaël december 2018

MiNi Sint-Michaël december 2018 MiNi Sint-Michaël december 2018 Inhoud Inhoud Voorwoord Pastoraal Hoekje Terugblik Golden Oldies WWW = Weetjes Wel en Wee Terugblik herfstknutselen Prezolympics Programma Plankenbrug/Mastenpolder Terugblik

Nadere informatie

HUISKRANT Gaerveld. P 2 Voorwoord P 3, 4, 5,6, 7 & 8 Ons woonzorgcentrum MAART DRIEMAANDELIJKS MAGAZINE VOOR ARMONEA-RESIDENTEN

HUISKRANT Gaerveld. P 2 Voorwoord P 3, 4, 5,6, 7 & 8 Ons woonzorgcentrum MAART DRIEMAANDELIJKS MAGAZINE VOOR ARMONEA-RESIDENTEN HUISKRANT Gaerveld DRIEMAANDELIJKS MAGAZINE VOOR ARMONEA-RESIDENTEN MAART 2015 P 2 Voorwoord P 3, 4, 5,6, 7 & 8 Ons woonzorgcentrum WWW.ARMONEA.BE VOORWOORD Tirza Geerts Directrice Beste bewoners, familieleden

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER

ACTIVITEITENKALENDER ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2016 JANUARI 2016 01/01/16- Cafetaria gesloten 04/01/16 05/01/16 Bloemschikken Maria heeft weer een mooi idee 08/01/16 Boodschappendienst Inschrijven:

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Een terugblik op het kerstontbijt, de warme markt en onze lichtjeswandeling, op weg naar Kerst

Een terugblik op het kerstontbijt, de warme markt en onze lichtjeswandeling, op weg naar Kerst Warme wensen 2019 steek de vuren aan meer dan ooit hoopvol een gloednieuw begin NIEUWSBRIEF januari I 2019 6 Carol Aust- Keeping warm Een terugblik op het kerstontbijt, de warme markt en onze lichtjeswandeling,

Nadere informatie

Aansluitend is er gelegenheid voor ontmoeting onder het genot van een kopje koffie.

Aansluitend is er gelegenheid voor ontmoeting onder het genot van een kopje koffie. ZONDAG 7 MEI Dankdienst De Vredehorst, Zuidwoldigerweg 30 in Hoogeveen 14:30-15:30 uur alle belangstellenden Indien u niet op eigen gelegenheid naar de Vredehorst kunt gaan en vervoer nodig heeft, graag

Nadere informatie

Welkom in Denemarken augustus Velkommen in Denemarken Stichting Tendens - Arnhem Pagina 1

Welkom in Denemarken augustus Velkommen in Denemarken Stichting Tendens - Arnhem Pagina 1 Welkom in Denemarken 9-16 augustus 2019 Velkommen in Denemarken Stichting Tendens - Arnhem Pagina 1 Op vakantie met Jan Ramona Karel Erik Helena Paul Velkommen in Denemarken Stichting Tendens - Arnhem

Nadere informatie

VAN 29 JUNI TOT EN MET 5 JULI

VAN 29 JUNI TOT EN MET 5 JULI % VAN 29 JUNI TOT EN MET 5 JULI DONDERDAG 2 JULI 2015: BBQ MET OPTREDEN VAN STEF NELSON Graag nodigen wij u uit op onze jaarlijkse barbecue! In de namiddag zorgen wij voor een leuk optreden van Stef Nelson,

Nadere informatie

Terugblik op... de bewonersreis. Onze vakantiegangers.

Terugblik op... de bewonersreis. Onze vakantiegangers. Terugblik op... de bewonersreis. Onze vakantiegangers. Verslag bewonersreis. Maandag 14 mei 2018 Deze morgen vertrokken in het koude Houthulst en 2u30 later kwamen we aan in het mooie, zonnige Bergeijk

Nadere informatie

Belangrijke Data: Oktober. Vrijwilligersfeest. De tijd kleurt herfst

Belangrijke Data: Oktober. Vrijwilligersfeest. De tijd kleurt herfst Oktober 10 Vrijwilligersfeest Belangrijke Data: De tijd kleurt herfst Gerangschikt in een rij Aan weerszijden van de weg Hun lange, zware stammen Met takken hoog in de lucht Bladeren die verwelken Tot

Nadere informatie

Activiteitenkalender januari februari - maart.

Activiteitenkalender januari februari - maart. Activiteitenkalender januari februari - maart. De prachtig neerdwarrelende sneeuwvlokjes die we konden bewonderen door de ruiten. De nog spierwitte gipsverbanden van enkele collega s na het ruimen van

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Januari 2019 Tel: INHOUD VOORWOORD 3 WARME OPROEP

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1 en 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter k Cijfers Engels Gezond Spreekavond Actie IRS Telefoonnummer Dierendag Speelgoedmiddag

Nadere informatie