HOFJOU HOF RN JOU AAL RN JAN J U AN ARI 20 U 1 ARI

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HOFJOU HOF RN JOU AAL RN JAN J U AN ARI 20 U 1 ARI"

Transcriptie

1 HOFJOURNAAL JANUARI 2017

2 VOORWOORD Geachte lezer, Beste bewoner, familie, collega, vrijwilliger, bezoeker.. Op het moment dat u dit Hofjournaal ter hand neemt, behoort 2016 al tot het verleden. Inderdaad, 2016 laten we achter ons en we kijken hoopvol naar de toekomst. In naam van alle collega s wens ik u dan ook een gezond, vreugdevol, leuk en gelukkig 2017 toe! 2017 zal in ieder geval voor Hof ten Ijzer een jaar worden waarin veel valt te gebeuren. Ten eerste zullen er vanuit ons streven naar de beste mogelijke zorg en dienstverlening, intern wat verschuivingen gebeuren. Onze collega Marie- Paule Wulleman zal na vele jaren zorgcoach te zijn geweest van wooneenheid 2 (Schemering/Keerkring) in de loop van 2017 de fakkel doorgeven aan een nieuwe verantwoordelijke. Hiervoor hebben we een vacature voor teamcoach publiek gemaakt. Eens de nieuwe teamcoach er is, zal Marie- Paule stafmedewerker worden en verantwoordelijk blijven voor de hoteldienst. Als stafmedewerker zal zij de nodige ondersteuning bieden, bijv. voor alles wat te maken heeft met bestellingen, projecten... Heidi en Sandy blijven verantwoordelijk voor respectievelijk de Mijmering (1 en 2) en de Wandeling. Inderdaad, we spreken niet meer van zorgcoaches maar van teamcoaches. Reden is dat we nog meer werk willen maken van samenwerking voor en door de verschillende disciplines. Voor Hof Ten Ijzer is samenwerking trouwens hét actiepunt van 2017.

3 Daarnaast zal de bouw gestart worden van het kinderdagverblijf Kinderhaven op onze site, deze wordt in gebruik genomen begin Voor onze nieuwbouw is al een belangrijke eerste stap gezet. Op vrijdag 23/12/2016 werd de aanvraag voor een vervangingsnieuwbouw officieel ingediend waarin naast 82 kamers er ook ruimte is voor het dagverzorgingscentrum en een nieuwe keuken. We hopen natuurlijk dat de opvolging van het dossier vlot zal verlopen en ons streven is om op het eind van 2017 van start te gaan. Zonder grote haperingen is de bouw klaar in de loop van Verderop in ons Hofjournaal krijgt u al een eerste impressie van hoe het er uit zal zien. In volgende Hofjournaals hoort u daar zeker meer van! Zoals eerder werd aangekondigd, zullen we intussen wat kleine acties ondernemen om het huidige gebouw te verfraaien. Het onthaal, badkamers, de gangen zullen in de loop van 2017 een heropfrissing krijgen en het nodige meubilair wordt aangekocht, de nieuwe parasols zijn alvast besteld! Verschiet ook niet als u in de komende maanden een aantal collega s in nieuwe werkkledij ziet verschijnen, we willen in de loop van het jaar ook de nieuwe werkkledij introduceren. Tenslotte wil ik de vele mensen bedanken die hun ideeën hebben doorgegeven! We nemen deze zeker mee. We zijn ook fier om aan te kondigen dat we met het team van het dagverzorgingscentrum (DVC) Villa van Rin het krantje van het DVC opnieuw zullen lanceren. Op iedere afdeling en aan de tafeltjes van het onthaal kan u trouwens een exemplaar van het krantje Villa s Gazetje terugvinden, zo blijft u op de hoogte van het reilen en zeilen in ons DVC. Voor de rest wens ik u veel leesplezier met dit Hofjournaal. Zoals u zult lezen, valt er terug heel wat informatie te rapen! Jorgen

4 We verwelkomen onze nieuwe bewoners Op 6 december mochten we Agnes Heyman verwelkomen op de Mijmering. Agnes is afkomstig van Lo. Op 20 december kwam Eugeen Rolly ons vervoegen op de Mijmering. Eugeen is afkomstig van Hoogstade. Voorheen verbleef hij hier in kortverblijf. Op 30 december mochten we Leon Deleu welkom heten in Hof ten IJzer. Leon is afkomstig van Woesten. Welkom Agnes, Eugeen en Leon! We hopen dat jullie zich snel thuis mogen voelen in Hof ten IJzer!!

5 We namen afscheid van... Op 1 oktober namen we afscheid van Madeleine Wulleman. Ze verbleef hier reeds sinds 6 november 2009 en werd 83 jaar. Op 26 november namen we afscheid van Margriet Ameye. In augustus mochten we nog haar 100e verjaardag vieren. Ze verbleef hier sinds Op 10 december namen we afscheid van Godelieve Hoflack. Godelieve kwam hier wonen op 23 december Ze werd 88 jaar. Op 22 december namen we afscheid van Adrienne Vermeulen. Adrienne verbleef hier sinds 2007 en werd 93 jaar. Onze oprechte deelneming aan de nabestaanden en familie van deze bewoners.

6 Varia Wist je dat? Er in de loop van januari apparaatjes (die dispensers worden genoemd) worden gehangen om de handen te kunnen ontsmetten? Zoals u wellicht weet, is het belangrijk dat het doorgeven van ziektekiemen tussen mensen zoveel mogelijk moet vermeden worden. Gebeurt dit niet dan kan je gemakkelijker een ziekte krijgen die soms moeilijk te behandelen is (bijvoorbeeld de ziektekiem MRSA). Alvast enkele tips: - Bij het verlaten van de kamer ontsmet je best steeds de handen - Hoe je moet ontsmetten, staat aangegeven op de dispenser - Als je een bewoner komt bezoeken die ziek is, vermijd je best andere bewoners in het woonzorgcentrum te bezoeken. - Als je als bewoner ziek bent, vermijd je best dat kinderen je een hand of knuffel of zoen geven Als nieuwe kledij wordt meegebracht, je dit steeds afgeeft op dienst om te naamtekenen. Bij verlies van persoonlijk linnen je bij de teamcoach kan aankloppen

7 Varia Het hofjournaal ook via de website van Hof ten Ijzer kan geraadpleegd worden (zie ) Onze nieuwbouw er als volgt zal uitzien (onder voorbehoud van wijzigingen n.a.v. de aanvraag)? Zicht vanuit Noordschote zicht vanuit Lo Cafetaria en petanque belevingstuin kant DVC

8 Bingo Royal Opening FC De Kampioenen In de maand november is er altijd de week van de senior, hier Hof ten IJzer spreiden we deze activiteiten over een hele maand. Elk jaar werken we met een thema en dit jaar werd het FC de Kampioenen. Onze openingsactiviteit werd een Bingo Royale met de typische Fc de Kampioenen personages op dinsdag 8 november. De bewoners mochten duo s vormen en zo samen bingo spelen.

9 Er werd een prijs voor iedereen voorzien, maar het winnende duo kreeg natuurlijk een mooiere prijs nl. een mand vol met lekkere koeken. Het winnende duo was Denise Delgrange en Maria Goemare!

10

11

12 De absolute winnaars :

13 Sint-Maarten Op donderdag 10 november is de Sint naar Hof ten IJzer op bezoek gekomen. Hij is bij iedereen eens langs geweest om wat lekkers te brengen. s Avonds konden de bewoners genieten van een buffetmaaltijd met heerlijke Sint Maartenskoeken. De bewoners waren tevreden en konden met een goed gevulde maag gaan slapen.

14

15 Terugblik

16 Souper Elke maand kunnen de bewoners deelnemen aan de competitie vogelpik en quiz. Ieder jaar in november worden dan bekend gemaakt wie er de winnaar is van de vogelpik en wie het winnende duo is van de quiz. Dit jaar werd dit gedaan op dinsdag 15 november. De bewoners die deelnemen kregen eerst een maaltijd aangeboden en in de namiddag werd er een optreden gegeven van onze huisaccordeonist William Commeene. Daarna was er de prijsuitreiking. De mannelijke winnaar van de vogelpik is Louis Delhaute en de eerste vrouw is Agnes Snick en het winnende duo van de quiz is Camilla Verstraete en Gaspard Lanszweerd. De 2 de plaats ging naar Annie Vlaminck en Agnes Snick. Indien jullie wensen deel te nemen aan de maandelijkse vogelpik en quiz dan kunnen jullie steeds terecht bij Patrick en Aline. De vogelpik gaat terug van start op donderdag 19 januari en de quiz start terug op maandag 2 januari.

17 Hier in Hof ten ijzer hebben we ook en appel en peren pluk gedaan om er dan vruchtensap van te maken. De bewoners mochten raden hoeveel kg appels en peren we geplukt hadden. De bewoner die er het dichtst bij zat kreeg een fles van het appel en perensap. We hadden in totaal 111,2 kg geplukt en Margriet Pyck die 101 kg geraden had, werd de winnaar!

18 Terugblik

19 Terugblik De bewoners die nieuwe kleren nodig hadden konden op dinsdag 22 november bij ons terecht in de cafetaria want op deze dag werd er terug een modeshow gehouden van het modehuis Dimoda. Heel wat bewoners hebben op deze dag verschillende kledingstukken kunnen passen en gekocht.

20 Er zijn enkele kleding stukken achtergebleven en we weten niet van wie deze zijn ( bewoners, familie, vrijwilligers, ) of als deze reeds betaald werden. Indien iemand de kledingstukken herkent, gelieve dit dan te melden aan iemand van het EKA team. Trui in blauw witte accenten. Een zwarte - en een rode gilet.

21 Kampioenenswing Tijdens de week van de rusthuisbewoner moeten er natuurlijk ook altijd wat spelactiviteiten inzitten. Met de opening was er de bingo royale en op donderdag 24 november hadden we de grote kampioenenswing. Er werden 2 ploegen gemaakt met bewoners, vrijwilligers en EKA leden. Deze 2 ploegen moesten het tegen elkaar opnemen in allerlei opdrachten. Het werd een spannende namiddag maar uiteindelijk heeft de ploeg de Championettes gewonnen.

Maandblad september 2016

Maandblad september 2016 Maandblad september 2016 Met deze maandelijkse uitgave willen we onze bewoners informeren over het reilen en zeilen binnen ons huis. Het leven is als fietsen. Om in evenwicht te blijven, moet je blijven

Nadere informatie

Maandblad dagverzorgingscentrum

Maandblad dagverzorgingscentrum Maandblad dagverzorgingscentrum J a a r g a n g 3 U i t g a v e 1 J a n u a r i 2018 Voorwoord Beste lezer, De kerstman is reeds uit het land en we hebben onze kerstboodschappen neergeschreven en uitgesproken.

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 3de jaargang, nr 12

Huiskrantje WZC De Boomgaard 3de jaargang, nr 12 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 3de jaargang, nr 12 Beste bewoner Inleiding In de oktobereditie van t Blad had ik het over de vluchtelingenproblematiek en de snelheid waarop nieuws ons bereikt. Twee

Nadere informatie

HOFJOU HOF RN JOU AAL RN MAAR MAA T R

HOFJOU HOF RN JOU AAL RN MAAR MAA T R HOFJOURNAAL MAART VOORWOORD Geachte lezer, Beste bewoner, familie, collega, vrijwilliger, bezoeker, Opnieuw ligt voor u een nieuwe editie van het Hofjournaal. Februari is weliswaar een korte maand maar

Nadere informatie

Festiviteitenkalender Oktober

Festiviteitenkalender Oktober Festiviteitenkalender Oktober ROZENKRANSMAAND 1 en 2 Oktober: FAMILIEFEEST!!!! 03/10/16 Opruimen familiefeest. 05/10/16 Deze namiddag is het bingo in de cafetaria vanaf 14u30. 07/10/16 Om 15u00 worden

Nadere informatie

Festiviteitenkalender November

Festiviteitenkalender November Festiviteitenkalender November SENIORENMAAND!!!! 01/11/16 ALLERHEILIGEN 02/11/16 ALLERZIELEN 02/11/16 Deze namiddag is er om 15u00 een herdenkingsmis in de kapel van het klooster(!) voor de familieleden

Nadere informatie

Nottebohm Actueel Juni 2017

Nottebohm Actueel Juni 2017 Nottebohm Actueel Juni 2017 In de kijker Donderdag 1 juni aspergedag Chef Johan maakt heerlijke asperges op Vlaamse wijze Maandag 12 juni infonamiddag We hechten veel belang aan overleg en communicatie

Nadere informatie

Komende evenementen. DINSDAG 10 JANUARI 2017 modeshow Dimoda Plus. Komende evenementen. DECEMBER 2016 Jg 4, nr11

Komende evenementen. DINSDAG 10 JANUARI 2017 modeshow Dimoda Plus. Komende evenementen. DECEMBER 2016 Jg 4, nr11 Komende evenementen DINSDAG 10 JANUARI 2017 modeshow Dimoda Plus Komende evenementen DECEMBER 2016 Jg 4, nr11 Kerstmis Laat de liefde toch niet ondersneeuwen. Vries je droom niet in. Al zijn we slechts

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 01

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 01 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 01 Inleiding Eindejaar Een moment om stil te staan bij het afgelopen jaar. Een moment om vooruit te kijken naar het toekomstige jaar. Een moment

Nadere informatie

12 DECEMBER TOT EN MET 16 DECEMBER. ENKELE SFEERFOTO S VAN ONZE KERSTDECORATIE Met dank aan heel wat vrijwillige handen!!

12 DECEMBER TOT EN MET 16 DECEMBER. ENKELE SFEERFOTO S VAN ONZE KERSTDECORATIE Met dank aan heel wat vrijwillige handen!! 811 12 DECEMBER TOT EN MET 16 DECEMBER ENKELE SFEERFOTO S VAN ONZE KERSTDECORATIE Met dank aan heel wat vrijwillige handen!! MAANDAG 12 DECEMBER 2016 De leefgroepwerking gaat door in de leefzaal boven.

Nadere informatie

Speciale edi e editie!

Speciale edi e editie! Speciale edi e editie! 1 2 Voorwoord Beste bewoner, Beste lezer, Waarom deze speciale editie van Apropo? Vanaf 1 juni 2013 zal het onderhoud van de persoonlijke kleding niet langer deel uitmaken van de

Nadere informatie

jaar! Het DVC-krantje bestaat

jaar! Het DVC-krantje bestaat Het DVC-krantje bestaat jaar! Daarom deze speciale editie met een kort overzicht van het afgelopen jaar. September 2016: De bezoekers hebben samen met de medewerkers koekjes gebakken die we hebben verkocht

Nadere informatie

26 OKTOBER TOT EN MET 1 NOVEMBER DONDERDAG 29 OKTOBER OM 16u: HERDENKINGSMOMENT IN DE FEESTZAAL

26 OKTOBER TOT EN MET 1 NOVEMBER DONDERDAG 29 OKTOBER OM 16u: HERDENKINGSMOMENT IN DE FEESTZAAL 26 OKTOBER TOT EN MET 1 NOVEMBER DONDERDAG 29 OKTOBER OM 16u: HERDENKINGSMOMENT IN DE FEESTZAAL Bij aangenaam herfstweer brengen wij graag een bezoekje met de bewoners die het wensen naar het kerkhof van

Nadere informatie

Welkom. Welkom bij BIbelOtje. Zelfstandig kinderdagverblijf voor 22 kindjes

Welkom. Welkom bij BIbelOtje. Zelfstandig kinderdagverblijf voor 22 kindjes Welkom Welkom bij BIbelOtje Zelfstandig kinderdagverblijf voor 22 kindjes Algemene info Bij Bibelotje is uw kindje alle werkdagen van 7u30 tot 18u welkom! Een dagje spelen bij Bibelotje kost 25. Er wordt

Nadere informatie

November: schooljaar

November: schooljaar November: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Hier volgt onze agenda en de mededelingen voor de maand november. Deze nieuwsbrief staat ook op onze website! Op de agenda: Maandag 9 november instapdag voor

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 04

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 04 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 04 Inleiding Beste lezer De lentekriebels zijn er; De paaseitjes zijn, dankzij een vroege Pasen, geraapt; De maand van de wielerklassiekers is aangebroken;

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 5de jaargang, nr. 9 & 10

Huiskrantje WZC De Boomgaard 5de jaargang, nr. 9 & 10 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 5de jaargang, nr. 9 & 10 Beste lezer, Inleiding Je ziet terug meer en meer vertrouwde gezichten in het woonzorgcentrum. Een teken dat de meesten terug zijn uit vakantie,

Nadere informatie

[De Krant van ZUIDRAND]

[De Krant van ZUIDRAND] [De Krant van ZUIDRAND] {V o o r w o o r d} Dag Allemaal, Voor jullie ligt de najaars-editie van de nieuwsbrief van het wijkgezondheidscentrum. Je zal lezen over het vertrek van een aantal collega s en

Nadere informatie

Activiteitenbulletin van Schavenweide

Activiteitenbulletin van Schavenweide Activiteitenbulletin van Schavenweide Mei 2017 Activiteitenbulletin Vanaf dit moment, zult u per maand een activiteitenbulletin ontvangen. In dit bulletin vindt u ook het activiteitenprogramma voor de

Nadere informatie

Voorwoord. Beste bewoner, familie, collega, vrijwilliger, bezoeker,

Voorwoord. Beste bewoner, familie, collega, vrijwilliger, bezoeker, HOFJOURNAAL Voorwoord G eachte lezer, Beste bewoner, familie, collega, vrijwilliger, bezoeker, Het is een open deur instampen als ik u vertel dat de congés nu officieel zijn gestart. In Hof ten Ijzer zijn

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

VAN 21 SEPTEMBER TOT EN MET 27 SEPTEMBER. MAANDAG 21 SEPTEMBER OM 14u30: VERJAARDAGSFEEST MET OLIEBOLLEN Waar? In het restaurant

VAN 21 SEPTEMBER TOT EN MET 27 SEPTEMBER. MAANDAG 21 SEPTEMBER OM 14u30: VERJAARDAGSFEEST MET OLIEBOLLEN Waar? In het restaurant VAN 21 SEPTEMBER TOT EN MET 27 SEPTEMBER MAANDAG 21 SEPTEMBER OM 14u30: VERJAARDAGSFEEST MET OLIEBOLLEN Waar? In het restaurant MAANDAG 21 SEPTEMBER 2015 Deze maandagmorgen komen we samen in de leefzaal

Nadere informatie

Ons Familienieuws: Augustus + september

Ons Familienieuws: Augustus + september . 01-08-2007 Maand: Augustus + september In dit nummer: Welkom 2 Voorwoord Jarigen van de maand augustus 2 Hallo, Jarigen van de maand september Even terug in de tijd 4+5 Woon En Zorgcentrum Heilige familie

Nadere informatie

Joepie! Ik mag voor de eerste keer naar de kleuterklas!

Joepie! Ik mag voor de eerste keer naar de kleuterklas! Joepie! Ik mag voor de eerste keer naar de kleuterklas! Basisschool De Notelaar Schoolstraat 40 9950 Waarschoot Tel: 09/377.27.96 www.notelaar-waarschoot.be Contactpersoon: Eef De Lathouwer - Lieselot

Nadere informatie

Het krantje DECEMBER Deze nieuwsbrief is een tweemaandelijkse uitgave. voor leerlingen, ouders en sympathisanten.

Het krantje DECEMBER Deze nieuwsbrief is een tweemaandelijkse uitgave. voor leerlingen, ouders en sympathisanten. Het krantje DECEMBER 2016 Deze nieuwsbrief is een tweemaandelijkse uitgave voor leerlingen, ouders en sympathisanten. Je vindt hier zowel informatie rond voorbije evenementen, als mededelingen rond aankomende

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong VOORWOORD Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan al voor de deur. Het was voor ons een leerrijk schooljaar: soms stressvol, soms moeilijk, maar met

Nadere informatie

Italiaanse proevertjes week!!!

Italiaanse proevertjes week!!! VAN 17 TOT EN MET 23 AUGUSTUS Italiaanse proevertjes week!!! Dringend gezocht! Familieleden die op dinsdag 25 augustus wensen mee te gaan op picknick. Geef uw naam door aan het onthaal. MAANDAG 17 AUGUSTUS

Nadere informatie

Festiviteitenkalender December,

Festiviteitenkalender December, Festiviteitenkalender December, Wintermaand of Kerstmaand 27/11/16 Vandaag was de eerste zondag van de Advent. 01/12/16 Vandaag zijn er geen activiteiten. Alle ergo s gaan de ganse dag druk in de weer

Nadere informatie

MAANDAG 3 OKTOBER fin de saison met feestcomité: pannenkoeken eten. DINSDAG 4 OKTOBER schoenenverkoop firma LATO

MAANDAG 3 OKTOBER fin de saison met feestcomité: pannenkoeken eten. DINSDAG 4 OKTOBER schoenenverkoop firma LATO Komende evenementen DINSDAG 4 OKTOBER schoenenverkoop firma LATO WOENSDAG19 OKTOBER optreden Marianne WOENSDAG 9 NOVEMBER optreden Zannekin Veurne DINSDAG 15 NOVEMBER seniorenfeest MAANDAG 3 OKTOBER fin

Nadere informatie

December Dagverzorgingscentrum Het Torrehof. Lange Torhoutstraat Ieper 057/ GelukkigGezond

December Dagverzorgingscentrum Het Torrehof. Lange Torhoutstraat Ieper 057/ GelukkigGezond December 2018 GelukkigGezond Dagverzorgingscentrum Het Torrehof Lange Torhoutstraat 29 8900 Ieper 057/22.69.47 Beste bezoekers, De temperaturen dalen en de natuur neemt zijn voorzorgen voor de winter.

Nadere informatie

Woonzorgcampus Seniorplaza. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus Seniorplaza. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Seniorplaza Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Welkom Kom onze woonzorgcampus en het leven zoals het is eens ontdekken. Ervaar zelf het thuisgevoel tijdens een bezoek. Een

Nadere informatie

Woonzorgcampus. Melderthof. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus. Melderthof. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Melderthof Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Welkom Kom ons woonzorgcentrum en het leven zoals het is eens ontdekken. Ervaar zelf het thuisgevoel tijdens een bezoek. Wandel

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 03

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 03 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 03 Inleiding Beste lezer Het voorjaar 2016 is er eentje om te onthouden. Op 4 januari startten we met een volledig nieuwe werking. Leefgroepbegeleiders

Nadere informatie

VAN 13 APRIL TOT EN MET 19 APRIL

VAN 13 APRIL TOT EN MET 19 APRIL VAN 13 APRIL TOT EN MET 19 APRIL MAANDAG 13 APRIL 2015 Boven in de leefzaal halen we de voetbadjes uit. De bewoners kunnen hun voeten in een massagebadje laten stoppen en dan laten inwrijven met bodylotion.

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Weekbrief 11-16 november Beste ouders en verzorgers, Aulamiddag Wat leuk om zoveel ouders te zien bij de aulamiddag van afgelopen maandag. En wat hebben de kinderen alles goed geregeld. Van de optredens

Nadere informatie

Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016

Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016 Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016 Maandag 18 juli We vertrekken vanaf de locatie Koningsbelt met 25 leerlingen, 10 begeleiders en aanvullende gezinsleden zoals een

Nadere informatie

Extra Flessenpost De Branding, nummer 9, 22 december 2017

Extra Flessenpost De Branding, nummer 9, 22 december 2017 Extra Flessenpost De Branding, nummer 9, 22 december 2017 De volgende kinderen zijn de komende twee weken jarig! Alvast een heel fijne dag gewenst! Datum Naam 31 december Indy Caffin, groep 5 1 januari

Nadere informatie

VAN 5 OKTOBER TOT EN MET 11 OKTOBER

VAN 5 OKTOBER TOT EN MET 11 OKTOBER VAN 5 OKTOBER TOT EN MET 11 OKTOBER Maandag 5 oktober om 10u30 Herfstaperitief Waar? In de feestzaal Dinsdag 6 oktober om 14u30 Theenamiddag Waar? In de feestzaal MAANDAG 5 OKTOBER 2015 Deze voormiddag

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 09

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 09 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 09 Inleiding 2 Beste lezer, Je ziet terug meer en meer vertrouwde gezichten in het woonzorgcentrum. Een teken dat de meesten terug zijn uit vakantie,

Nadere informatie

9 MEI TOT EN MET 15 MEI

9 MEI TOT EN MET 15 MEI 9 MEI TOT EN MET 15 MEI DUIVEL VOOR ALTIJD VRIJDAG 13 MEI VAN 10u tot 11u Waar? In het restaurant KOM MEEBEWEGEN OP HET EK NUMMER VAN BLITZ SAMEN MET HET 6 DE LEERJAAR VAN DE SINT AMANDUSSCHOOL VAN MEULEBEKE

Nadere informatie

Woonzorgcentrum. Van Zande. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcentrum. Van Zande. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcentrum Van Zande Een open huis waar de zorg voor u centraal staat gelukkig zijn Aandacht voor mensen, aandacht voor u Geen onpersoonlijk woonzorgcentrum, wel een gezellig open huis Als huisgenoot

Nadere informatie

VAN 28 DECEMBER TOT EN MET 3 JANUARI

VAN 28 DECEMBER TOT EN MET 3 JANUARI VAN 28 DECEMBER TOT EN MET 3 JANUARI We wensen jullie warmte in de winterse kou, Rust in woelige dagen Evenwicht als we even uit balans zijn Fantasie om de sleur te doorbreken Humor bij moeilijke momenten

Nadere informatie

K E N N I S M A K I N G S B R O C H U R E A S S I S T E N T I E W O N I N G E N

K E N N I S M A K I N G S B R O C H U R E A S S I S T E N T I E W O N I N G E N WOONZORGCENTRUM HEILIG-HART-TEREKEN Tereken 14 9100 SINT-NIKLAAS Tel.: 03 780 53 40 fax : 03 780 53 59 E-mail : hhtereken@hhart.be www.hhart.be K E N N I S M A K I N G S B R O C H U R E A S S I S T E N

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 5de jaargang, nr. 3 & 4

Huiskrantje WZC De Boomgaard 5de jaargang, nr. 3 & 4 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 5de jaargang, nr. 3 & 4 Beste lezer Inleiding Ons dienstencentrum De Stek bestaat 1 jaar. Tijd om een eerste evaluatie te maken. We merken dat het aantal deelnemers

Nadere informatie

Betreft : Antoniacup op zaterdag 20 augustus 2016

Betreft : Antoniacup op zaterdag 20 augustus 2016 , 20 juli 2016 Betreft : cup op zaterdag 20 augustus 2016 Geachte, We willen jullie graag bedanken voor de inschrijving in ons tornooi. We organiseren het tornooi dit jaar in samenwerking met onze jeugdsponsor

Nadere informatie

Komende evenementen. Komende evenementen

Komende evenementen. Komende evenementen Komende evenementen WOENSDAG 4 MEI moederdagfeest met optreden van Franky Pluym MAANDAG 23 MEI gebruikersraad DINSDAG 7 JUNI vaderdagfeest met optreden van Mayke Vanes ZONDAG 19 JUNI feest in t Hoge DINSDAG

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Centrum

Welkom in Wiebelwoud Centrum Welkom in Wiebelwoud Centrum Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte welkom

Nadere informatie

THUISZORGCENTRUM T PUNT INFORMATIEFOLDER

THUISZORGCENTRUM T PUNT INFORMATIEFOLDER THUISZORGCENTRUM T PUNT INFORMATIEFOLDER Wie of wat is t Punt? t Punt is het thuiszorgcentrum van het woonzorg netwerk van Sint-Niklaas. De dienstverlening van t Punt is een openbare dienstverlening. Iedereen

Nadere informatie

Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB!

Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB! Info Carnaval Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB! Elke klas zal die dag een dansje leren tijdens een dansmoment onder leiding van

Nadere informatie

EINDEJAARS FOLDER FRUIT & ME

EINDEJAARS FOLDER FRUIT & ME EINDEJAARS FOLDER FRUIT & ME B Beste Klant, De feestdagen komen er weer aan! Graag stellen wij u in deze brochure onze feestelijke fruitkorven voor. U kan kiezen uit een aanbod van drie fruitkorven, gevuld

Nadere informatie

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg Lokaal Dienstencentrum De Wilg J A A R G A N G 1, N R. 4 J U L I A U G U S T U S 2 0 1 6 Programmaboekje Activiteiten De Wilg Witvrouwenveldstraat 1 2550 Kontich 03 450 82 82 OF 03 450 82 80 (onthaal)

Nadere informatie

Activiteitenboekje Januari/Februari

Activiteitenboekje Januari/Februari Dankwoord Somatiek Wij hebben de afgelopen weken sponsoring ontvangen van: - Mooi van Mooys - St. Jozef Mavo te Vlaardingen Activiteitenboekje Januari/Februari Wij willen Mooi van Mooys graag bedanken

Nadere informatie

Woonzorgcampus. Sint-Lenaartshof. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus. Sint-Lenaartshof. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Sint-Lenaartshof Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Welkom Kom ons woonzorgcentrum en het leven zoals het is eens ontdekken. Ervaar zelf het thuisgevoel tijdens een bezoek.

Nadere informatie

ACTIVITEITEN AZALEA + BEGONIA

ACTIVITEITEN AZALEA + BEGONIA ACTIVITEITEN AZALEA + BEGONIA Dinsdag 2 juli 15 uur: beginletterspel in de cafetaria Woensdag 3 juli 14 uur: tearoom in de cafetaria Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli 15 uur: radio Sint-Pieter op nr. 1 van

Nadere informatie

Woonzorgcampus. Maasmeander. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus. Maasmeander. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Maasmeander Een open huis waar de zorg voor u centraal staat gelukkig zijn Welkom Kom ons woonzorgcentrum en het leven zoals het is eens ontdekken. Ervaar zelf het thuisgevoel tijdens een

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma Maart 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand maart. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER

ACTIVITEITENKALENDER ACTIVITEITENKALENDER DE WINGERD JULI 2017 De cafetaria is van maandag tot vrijdag open van 14.30 16.30 uur. Tijdens het weekend en op feestdagen van 14.30 17.30 uur. Dagelijks is er om 09.30 uur EUCHARISTIEVIERING

Nadere informatie

VAN 2 NOVEMBER TOT EN MET 8 NOVEMBER

VAN 2 NOVEMBER TOT EN MET 8 NOVEMBER VAN 2 NOVEMBER TOT EN MET 8 NOVEMBER VRIJDAG 6 NOVEMBER 2015 OM 14u HET TONEEL VAN MARIALOOP: HET REGLEMENT VAN EEN SERPENT Het toneelstuk gaat over bewoners in een woonzorgcentrum die heel wat tegenkomen

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Molenhoeven

Welkom in Wiebelwoud Molenhoeven Welkom in Wiebelwoud Molenhoeven Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte

Nadere informatie

INHOUD. p. 13 Programma Opendeurdagen Wibier p Programma DOEmeeWEEK p. 16 Quiz

INHOUD. p. 13 Programma Opendeurdagen Wibier p Programma DOEmeeWEEK p. 16 Quiz INHOUD p. 2 Voorwoord p. 2-3 The Big Five van kerstzingen tot sneukeltoer p. 4-5 Tijdslijn ldc Wibier van september 2008 tot september 2013 p. 6-10 Interview met Martin Van Laere, Jean-Marie Van Herreweghe,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus is zijn naam, Lucas 2:21 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Twaalfjarige Jezus, Lucas 2:41-52 Agenda: 23 december 12 uur

Nadere informatie

DE KASTANJEKRANT. De allereerste Kastanjekrant! INHOUD NOVEMBER 2012. Activiteitenkalender 2-3. Achter de schermen 4. Welkom nieuwe Elise & Agnes!

DE KASTANJEKRANT. De allereerste Kastanjekrant! INHOUD NOVEMBER 2012. Activiteitenkalender 2-3. Achter de schermen 4. Welkom nieuwe Elise & Agnes! DE KASTANJEKRANT NOVEMBER 2012 De allereerste Kastanjekrant! Er is lang over nagedacht en hard aan gewerkt maar met veel trots stellen we u de allereerste editie van onze Kastanjekrant voor! Bij het begin

Nadere informatie

Tweemaal in de week is er groepsgymnastiek, normaliter op dinsdag door de ergotherapeut, op donderdag door de animatrice.

Tweemaal in de week is er groepsgymnastiek, normaliter op dinsdag door de ergotherapeut, op donderdag door de animatrice. Jaarplanning 2017 Iedere week trachten we in de mate van mogelijk een volksspel te spelen. Hiertoe zijn we in de mogelijkheid omwille van ons eigen klein assortiment aan aangekochte volksspelen. Tweemaal

Nadere informatie

NIET TE MISSEN. Deze dag organiseert KSA een mosselsouper in het ontmoetingscentrum. Inschrijven is verplicht.

NIET TE MISSEN. Deze dag organiseert KSA een mosselsouper in het ontmoetingscentrum. Inschrijven is verplicht. NIET TE MISSEN Oktober 2016 *Maandag 3 oktober: Jaarmarkt in Zwijndrecht Deze voormiddag brengen we een bezoek aan de jaarmarkt in Zwijndrecht. We vertrekken om 10u30. Een warme jas aantrekken is aangewezen.

Nadere informatie

ACTIVITEITEN JULI. Woensdag 1 10.30 15.30 Donderdag 2 10.30 15.30

ACTIVITEITEN JULI. Woensdag 1 10.30 15.30 Donderdag 2 10.30 15.30 ACTIVITEITEN Woensdag 1 Donderdag 2 Vrijdag 3 4 Zondag 5 Maandag 6 Dinsdag 7 10.00 Woensdag 8 Donderdag 9 Vrijdag 10 11 Zondag 12 Maandag 13 10.15 Dinsdag 14 10.00 10.00 Vragen Staat Vrij in de cafetaria

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 02

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 02 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 02 Inleiding Winterhemel onthult een nieuw decor, blauw roze tinten worden geprefereerd. Bijgestaan door een koele wind en vorst, een groepje mussen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Beste vrijwilligers, leden en sympathisanten

Nieuwsbrief Beste vrijwilligers, leden en sympathisanten Beste vrijwilligers, leden en sympathisanten De zomer is dan wel voorbij, wij blijven op volle snelheid er tegenaan gaan. In deze nieuwsbrief brengen we jullie het afdelingsverhaal van de afgelopen twee

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wimilingen ZOMER Daguitstap Oostende

Nieuwsbrief De Wimilingen ZOMER Daguitstap Oostende Nieuwsbrief De Wimilingen ZOMER 2019 Lokaal dienstencentrum De Wimilingen Kruizemunt 15, 2160 Wommelgem Contactgegevens voor info/ inschrijvingen: Marleen Dobbels tel: 033551814 marleen.dobbels@emmaus.be

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER Dienstencentrum Huis Driane

ACTIVITEITENKALENDER Dienstencentrum Huis Driane ACTIVITEITENKALENDER Dienstencentrum Huis Driane September oktober november - december 2017 September 2017 05/09/17 Bloemschikken Doe gezellig met ons mee en ga met een mooi bloemstuk naar huis. Een infoblad

Nadere informatie

HUISKRANT Gaerveld. P 2 Voorwoord P 3, 4, 5,6, 7 & 8 Ons woonzorgcentrum MAART DRIEMAANDELIJKS MAGAZINE VOOR ARMONEA-RESIDENTEN

HUISKRANT Gaerveld. P 2 Voorwoord P 3, 4, 5,6, 7 & 8 Ons woonzorgcentrum MAART DRIEMAANDELIJKS MAGAZINE VOOR ARMONEA-RESIDENTEN HUISKRANT Gaerveld DRIEMAANDELIJKS MAGAZINE VOOR ARMONEA-RESIDENTEN MAART 2015 P 2 Voorwoord P 3, 4, 5,6, 7 & 8 Ons woonzorgcentrum WWW.ARMONEA.BE VOORWOORD Tirza Geerts Directrice Beste bewoners, familieleden

Nadere informatie

Mei Maandgazetje. Woonzorgcentrum Wieltjesgracht

Mei Maandgazetje. Woonzorgcentrum Wieltjesgracht Mei Maandgazetje Woonzorgcentrum Wieltjesgracht Voorwoord Beste bewoner en familie, Mei is traditioneel de maand van de vele feestdagen, Mariamaand, communiemaand, Dus dit gaan waarschijnlijk de onderwerpen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

Woonzorgcentrum. Pléiades. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcentrum. Pléiades. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcentrum Pléiades Een open huis waar de zorg voor u centraal staat gelukkig zijn Aandacht voor mensen, aandacht voor u Geen onpersoonlijk woonzorgcentrum, wel een gezellig open huis Als huisgenoot

Nadere informatie

Sint-Aloysius Basis Weggevoerdenstraat Ninove +32 (0) Ninove, 28 oktober 2016.

Sint-Aloysius Basis Weggevoerdenstraat Ninove +32 (0) Ninove, 28 oktober 2016. Ninove, 28 oktober 2016 Einde zomertijd Oranje en rood, warme kleuren paddenstoelen en heerlijke geuren wandelingen door het bos kastanjes rapen in het mos donker, later licht een herfstzonnetje op je

Nadere informatie

Maandblad dagverzorgingscentrum

Maandblad dagverzorgingscentrum Maandblad dagverzorgingscentrum J a a r g a n g 3 U i t g a v e 2 F e b r u a r i 2018 Voorwoord Beste lezer, 2017 is volop aan de gang, zo zijn op 6 januari onze koningen reeds gekroond, hebben we lekkere

Nadere informatie

Dagverzorgingscentrum SINT ANTONIUS

Dagverzorgingscentrum SINT ANTONIUS Dagverzorgingscentrum SINT ANTONIUS Wanneer je als oudere niet meer alleen thuis kan blijven. Deze folder wil je, in t kort, laten kennismaken met ons dagverzorgingscentrum en een antwoord geven op enkele

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s),

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Hierbij de nieuwsbrief van december. Voor mij de eerste nieuwsbrief van De Regenboog. Op 5 december ben ik op De Regenboog gestart. Voor de kinderen en het team was

Nadere informatie

Woonzorgcampus. Hof Demeersseman. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus. Hof Demeersseman. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Hof Demeersseman Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Aandacht voor mensen, aandacht voor u Geen onpersoonlijk woonzorgcentrum, wel een gezellig open huis. Als huisgenoot hebt

Nadere informatie

Woonzorgcampus. Hof Demeersseman. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus. Hof Demeersseman. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Hof Demeersseman Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Welkom Kom ons woonzorgcentrum en het leven zoals het is eens ontdekken. Ervaar zelf het thuisgevoel tijdens een bezoek.

Nadere informatie

centrum voor kortverblijf DE TUSSENTIJD centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM

centrum voor kortverblijf DE TUSSENTIJD centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM centrum voor kortverblijf DE TUSSENTIJD centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM Het Centrum voor kortverblijf De Tussentijd maakt deel uit van het Centrum voor ouderenzorg en thuiszorg Het

Nadere informatie

Festiviteitenkalender augustus Oogstmaand. 02/08/17 Deze namiddag spelen we bingo in de cafetaria vanaf 14u30.

Festiviteitenkalender augustus Oogstmaand. 02/08/17 Deze namiddag spelen we bingo in de cafetaria vanaf 14u30. Festiviteitenkalender augustus 2017 Oogstmaand 02/08/17 Deze namiddag spelen we bingo in de cafetaria vanaf 14u30. 04/08/17 Om 15u00 worden jullie verwacht in de cafetaria voor de Maandmis. 09/08/17 Om

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

VAN 15 JUNI TOT EN MET 21 JUNI Het wordt zomer in Ter Deeve en dit merk je: MAANDAG 15 JUNI ZOMERAPERITIEF DINSDAG 23 JUNI DAGUITSTAP NAAR ZEE

VAN 15 JUNI TOT EN MET 21 JUNI Het wordt zomer in Ter Deeve en dit merk je: MAANDAG 15 JUNI ZOMERAPERITIEF DINSDAG 23 JUNI DAGUITSTAP NAAR ZEE % VAN 15 JUNI TOT EN MET 21 JUNI Het wordt zomer in Ter Deeve en dit merk je: MAANDAG 15 JUNI ZOMERAPERITIEF DINSDAG 23 JUNI DAGUITSTAP NAAR ZEE DONDERDAG 2 JULI ZOMERSE BARBECUE MET OPTREDEN MAANDAG 15

Nadere informatie

SENIORENWEEK. 16 > 20 november 2015

SENIORENWEEK. 16 > 20 november 2015 SENIORENWEEK 16 > 20 november 2015 VOORWOORD Beste senioren We organiseren de seniorenweek reeds voor de 9 de maal! Volgend jaar dus een feesteditie, maar ook dit jaar wordt het weer fantastisch! Wij hopen

Nadere informatie

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018.

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018. - December 2017 - Beste lezers, Van harte welkom bij de nieuwe editie van de Flegapost. Het nieuwe werkjaar is weer van start gegaan en wij hebben er ongelofelijk veel zin in om er met de redactie een

Nadere informatie

zijn. Niet voor niets is zijn naam: Ik Ben. Hij wil er in mooie maar ook in mindere dagen bij zijn. Wil jij dat ook?

zijn. Niet voor niets is zijn naam: Ik Ben. Hij wil er in mooie maar ook in mindere dagen bij zijn. Wil jij dat ook? 15 juli 2016 nummer 14 schooljaar 2015/2016 Beste leerlingen, ouders en verzorgers, Het jaar zit erop, we hebben het schooljaar 2015-2016 nu definitief afgesloten en we kunnen terugkijken op een heel bijzonder

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 4

FC KERKSKEN: programma week 4 FC KERKSKEN: programma week 4 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 4 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie agenda!

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Contactgegevens: Website: www.sbo3boor.nl SBO Cornelis Leeflang Overschie: 010-4371756 SBO : 010-4205314, via De Piloot Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE Beste ouders, Voor een vlot verloop van het nieuwe schooljaar geven we jullie graag enkele mededelingen mee via dit boekje. Het boekje komt ook in het mapje van je kleuter

Nadere informatie

Woonzorgcampus. Vinkenbosch. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus. Vinkenbosch. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Vinkenbosch Een open huis waar de zorg voor u centraal staat gelukkig zijn Welkom Kom ons woonzorgcentrum en het leven zoals het is eens ontdekken. Ervaar zelf het thuisgevoel tijdens een

Nadere informatie

Woonzorgcentrum. Ten Prins. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcentrum. Ten Prins. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcentrum Ten Prins Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Aandacht voor mensen, aandacht voor u Geen onpersoonlijk woonzorgcentrum, wel een gezellig open huis gelukkig zijn Welkom Kom

Nadere informatie

t Boekske Mei 2017 Seniorencentrum Onze-Lieve-Vrouw vzw Bornem

t Boekske Mei 2017 Seniorencentrum Onze-Lieve-Vrouw vzw Bornem t Boekske Mei 2017 Seniorencentrum Onze-Lieve-Vrouw vzw Bornem INHOUDSTAFEL Inhoud Algemene info Wij gedenken Uitnodiging Land Van Bornem 2 Wij gedenken Na de avond van het afscheid komt het donker van

Nadere informatie

voel u thuis De Nootelaer Woonzorgcentrum Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

voel u thuis De Nootelaer Woonzorgcentrum Een open huis waar de zorg voor u centraal staat voel u thuis Woonzorgcentrum De Nootelaer Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Welkom Kom ons woonzorgcentrum en het leven zoals het is eens ontdekken. Ervaar zelf het thuisgevoel tijdens een

Nadere informatie

't Residentje. Het nieuwe jaar is al goed begonnen. Huiskrantje WZC Familiehof Provinciale Steenweg Schelle. Beste bewoner, beste lezer,

't Residentje. Het nieuwe jaar is al goed begonnen. Huiskrantje WZC Familiehof Provinciale Steenweg Schelle. Beste bewoner, beste lezer, 't Residentje Huiskrantje WZC Familiehof Provinciale Steenweg 323-2627 Schelle Het nieuwe jaar is al goed begonnen. Beste bewoner, beste lezer, Het jaar 2015 is nu goed en wel uit de startblokken en we

Nadere informatie

t Boekske Augustus 2017 Seniorencentrum Onze-Lieve-Vrouw vzw Bornem

t Boekske Augustus 2017 Seniorencentrum Onze-Lieve-Vrouw vzw Bornem t Boekske Augustus 2017 Seniorencentrum Onze-Lieve-Vrouw vzw Bornem INHOUDSTAFEL Inhoud Algemene info 2 Wij gedenken Uitnodiging Land Van Bornem Bewonersnieuws 3 Wij gedenken Na de avond van het afscheid

Nadere informatie

woonzorgcentrum HET GULLE HEEM centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM

woonzorgcentrum HET GULLE HEEM centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM woonzorgcentrum HET GULLE HEEM centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM Woonzorgcentrum Het Gulle Heem maakt deel uit van het Centrum voor ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem. Dit centrum

Nadere informatie

Welkom bij: Infoboekje

Welkom bij: Infoboekje Welkom bij: Infoboekje Hallo nieuwe Vriendjes en ouders, Welkom op Vriendjes van Kockengen! Om het wennen en het verblijf op de groep soepel te laten verlopen hebben we in dit boekje omschreven hoe alles

Nadere informatie