Voorwoord. Beste bewoner, familie, collega, vrijwilliger, bezoeker,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorwoord. Beste bewoner, familie, collega, vrijwilliger, bezoeker,"

Transcriptie

1 HOFJOURNAAL

2 Voorwoord G eachte lezer, Beste bewoner, familie, collega, vrijwilliger, bezoeker, Het is een open deur instampen als ik u vertel dat de congés nu officieel zijn gestart. In Hof ten Ijzer zijn intussen al met het goede weer enkele uitstappen doorgegaan, waarvan u een aantal foto s met blije gezichten kan terug vinden. Wanneer het echter van het goede te veel wordt en we zien dat de kans op lichamelijke problemen te groot wordt beslissen we uitstappen uit te stellen. Het welzijn van de bewoner staat immers op de eerste plaats. Juni was een maand waarin veel te beleven valt, denk maar aan Vaderdag, het contactkoor en de breiclub. Het contactkoor kan fier uitpakken met een mooi initiatief op vrijdag 20 september Dan treedt De Stem-band om 14u00 immers op in de kerk van Reninge. Inschrijven is wel belangrijk gezien er ook een koffiemoment aan gekoppeld is. Iedereen is van harte uitgenodigd, dus trommel maar familie en vrienden op om te komen luisteren. Deze maand besteden we hieraan extra veel aandacht. De breiclub was zeer productief, er werden talloze kilometers wol gebreid en het resultaat mag er zijn! De vele werkjes werden de vorige weken in Hof ten Ijzer en de buurt uitgehangen. Wie Reninge bezoekt of er passeert kan er niet naast kijken, we hebben in Hof ten Ijzer met bewoners familie en vrienden echt sjette gegeven. Maar het stopt hiermee niet. Dit mooie project dat mensen verbindt, wordt voortgezet. U leest er alles over in ons krantje.

3 Voorwoord Onlangs is een overkoepelende gebruikersraad doorgegaan. Met de nieuwe werking per afdeling zullen we in de toekomst dit meer per leefgroep gaan organiseren. Op die manier kunnen we nog gerichter onze dienstverlening afstemmen op de noden van de bewoners. In het najaar hoort u daar nog meer van. Ook in juli gaan we door met onze activiteiten en er is voor elk wat wils, voor de bewoners op de dienst zelf of voor bewoners van de verschillende diensten. Wanneer het weer het toelaat gaan we ook op stap. Een speciale vermelding verdient de uitstap die we organiseren op 27 augustus. Het is een initiatief dat we met het woonzorgcentrum en het dagverzorgingscentrum samen met het dagcentrum Noah organiseren. Dan worden immers een rondrit georganiseerd om de werkjes te bewonderen van de andere verenigingen. Het breien is immers een initiatief van VVV Lauka van Lo. De komende maanden gaan veel collega s een verdiend verlof tegemoet. Om dit op te vangen, komen er heel wat vakantiestudenten ons versterken. Het gaat meestal om studenten die studeren voor verpleegkundige of zorgkundige en die bij ons stage hebben gelopen, bewoners zullen er ongetwijfeld een aantal van hen herkennen. Dankzij hun ondersteuning garanderen we de zorg voor de bewoners. In naam van de bewoners en medewerkers heet ik hen dan ook van harte welkom! Ik wens u veel leesplezier! Jorgen

4 We nemen afscheid van... Op 30 mei namen we afscheid van Georgette Carpentier. Georgette werd 78 jaar en verbleef hier sinds november 2018 Op 17 juni namen we afscheid van Maria Debruyne. Maria werd 86jaar en verbleef hier sinds augustus 2018 op de Wandeling. Simonne Kinget verliet ons op 20 juni. Simonne verbleef op de Mijmering sinds Ze werd 90 jaar. Op 21 juni namen we afscheid van Camilla Verstraete. Camilla werd 91 Jaar en verbleef op de Wandeling sinds 2011.

5 We verwelkomen... Therese Odaer kwam ons op 3 juni vervoegen op de Mijmering. Therese is afkomstig van Oostduinkerke. Rita Segaert vervoegde ons op 4 juni op de Schemering. Ze woonde voordien in het woonzorgcentrum te Kortrijk. Op 6 juni kwam Norbert Desaver ons vervoegen op de Mijmering. Norbert is afkomstig van Koksijde Welkom Therese, Rita en Norbert in Hof ten IJzer! We hopen dat jullie zich snel thuis mogen voelen!!

6 JARIGE BEWONERS JULI 1 juli Antoinette Vandenbussche 86 jaar 4 juli Roger Titeca 80 jaar 4 juli Denise Geldof 81 jaar 10 juli Iolande Callewaert 83 jaar 13 juli Agnes Huyghe 79 jaar 17 juli Gaston Vandenberghe 98 jaar 31 juli Yvonne Kinoo 87 jaar

7 JARIGE MEDEWERKERS JULI 15 juli Katrien Engels 16 juli Heidi Duplacie 18 juli Nicole Ver Eenooghe 20 juli Inge Dieryck 24 juli Sandrine Mittenaere 29 juli Sanne Gryson 30 juli Marleen Mannens

8 G rotbezoek in Westvleteren Terugblik n 1 n 2 n 3 n 5 n 4 n 6

9 Terugblik n 9 n 8 n 7 U kan foto s digitaal bestellen door een mail te sturen naar paramedici@hoftenijzer.be met de nummer(s) die bij de foto van uw keuze vermeld staan.

10 V aderdagactiviteit Terugblik n 12 n 10 n 14 n 11 n 15 n 13

11 Terugblik n 17 n 16

12 W andelen Terugblik n 19 n 20 n 18 n 21

13 Terugblik n 23 n 22 n 25 n 24 n 27 n 26

14 Terugblik n 28 n 30 n 29 n 31 n 32

15 C ontactkoor Terugblik n 33 n 34 n 35 n 36

16 Terugblik n 38 n 37 n 40 n 41 n 39

17 n 42 n 43 Terugblik B reiclub n 44 n 46 n 45

18 n 48 Terugblik n 47 n 50 n 49 n 51

19 Terugblik n 53 n 52 n 55 n 54

20 Programma Ma 1 juli: zitdansen Di 2 juli: zumba Do 4 juli: kookclub Ma 8 juli: maandelijkse quiz Ma 15 juli: zitdansen Di 16 juli: aperitief

21 Programma Do 18 juli: kookclub Ma 22 juli: maandelijkse vogelpik Di 23 juli: zumba Do 25 juli: fingerfood schemering Bij mooi weer gaan we de 2de,3de en 4de dinsdag van de maand telkens gaan wandelen in Reninge. Wie interesse heeft om iemand te begeleiden mag dit steeds melden aan de teamcoach van de dienst. Dit zijn enkel de overkoepelende activiteiten. Elke dag worden er op de dienst zelf ook nog activiteiten georganiseerd.

22 Andere kijk op dementie Het contactkoor van Hof ten IJzer in de kijker: Tijdens de drie laatste maanden van 2018 werkte Eline Pynebrouck (3 de jaar student Ergotherapie) haar Bachelor proef uit rond het oprichten van een contactkoor. Een contactkoor is een koor dat is samengesteld uit personen met dementie en hun mantelzorgers. Het is een sociaal gebeuren waarbij er door middel van muziek, zang en dans sociaal contact wordt gestimuleerd. Zingen kan voor personen met dementie en hun omgeving een betekenisvolle activiteit zijn. Zingen spreekt een deel van het geheugen aan, dat nog intact, is bij personen met dementie. Het contactkoor draagt bij tot het verbeteren en versterken van de sociale interactie tussen personen met dementie en hun omgeving. Voor de persoon met dementie bevordert het de ontspanning en vermindert het de onrust. Ook voor de mantelzorgers heeft dit een positief effect. Doordat het plaatsvindt in een informele omgeving biedt het voor hen ontspanning. Er ontstaat tevens een gevoel van verbondenheid en sociale ondersteuning. Naarmate het dementieproces vordert, verloopt de contactname met de mantelzorger moeizamer. Dit kan een negatieve invloed hebben op de kwaliteit van hun relatie. Het contactkoor is een manier om deze kwaliteit te verhogen. Door het samen zingen met andere mantelzorgers ontstaan er nieuwe lotgenotencontacten. De mantelzorgers kunnen op deze manier steun vinden bij elkaar. Muziek blijkt een krachtig medium om de communicatie tussen beide partijen te stimuleren, wat een gunstig effect heeft op hun levenskwaliteit Met het contactkoor willen we dementie op een positieve manier in de kijker zetten. Samen zingen haalt aangename herinneringen op en beïnvloedt op een positieve manier het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Intussen kreeg het contactkoor een naam: De Stem-Band. Je stem en je stembanden heb je nodig om te kunnen zingen.

23 Andere kijk op dementie Door te zingen ontstaat er een unieke band tussen de persoon met dementie en hun mantelzorgers. Door middel van de stem van alle deelnemers wordt er een band (Engelse uitspraak) gevormd. Hieronder kunnen jullie enkele foto s terugvinden van het contactkoor en enkele bevindingen van mantelzorgers. Ik merk dat mijn vader zich hoe langer hoe meer opsluit in zijn eigen wereldje. Een conversatie voeren met hem is niet meer mogelijk. De muziek neemt drempels weg en zorgt voor herinneringsvolle momenten. Ook al zingt mijn vader niet steeds mee, zijn lichaam beweegt wel mee met de muziek. Dit toont aan dat hij in de muziek opgaat en dit zeker weet te appreciëren.

24 Andere kijk op dementie Dit initiatief kan ik alleen maar toejuichen. Het is een totaal andere manier om contact tussen familie en mensen met dementie te ervaren en zelfs te bevorderen. Ik was de eerste keer zelf erg geëmotioneerd, omdat ik mijn pa sinds lange tijd weer even positief zag kijken, deelnemen en uit volle borst zingen. Terwijl het anders moeilijk is om nog tot een verstaanbaar gesprek te komen. Ik was ook verwonderd dat hij nog vele teksten uit het hoofd kon meezingen. Kortom, ik was een gelukkig mens na die eerste ervaring. Het contactkoor gaat maandelijks door op de laatste maandag van de maand in de cafetaria van 14u30 tot 16u30. (behalve in de maand juli) Data: 26/08 20/09 (optreden) 28/10 25/11-30/12 Omdat het contactkoor een grote meerwaarde biedt om het contact tussen de persoon met dementie en hun mantelzorgers te bevorderen, hadden we het idee om een optreden te geven met de Stem-Band. We vonden het een leuk idee om dit te doen naar aanleiding van de Wereld Alzheimer dag die ieder jaar plaatsvindt op 21 september. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om met de Stem-Band mee te komen zingen op vrijdag 20 september in de kerk van Reninge. Nadien wordt er nog een gezellige koffietafel voorzien. Verschillende lokale verenigingen en scholen hebben al hun medewerking bevestigd. Het belooft een schitterende en muzikale namiddag te worden!

25 Andere kijk op dementie

26 Breiclub In januari beslisten we om met Hof ten IJzer deel te nemen aan een project van VVV Lauka uit Lo, nl. de Klavertjesvier fietsroute. Het project bestond er dit jaar in om zoveel mogelijk voorwerpen in te pakken in breiwol. Hierdoor werd er in Hof ten IJzer gestart met de breiclub Gif moa sjette. We konden tijdens de tweewekelijkse bijeenkomsten rekenen op heel wat enthousiaste bewoners, familieleden, vrijwilligers en personeelsleden. Al snel werden heel wat ideeën uitgewerkt en kon iedereen aan de slag. De hoeveelheid bollen wol die gebreid en gehaakt werden, was enorm! Sedert begin juni kunnen jullie al het mooie brei- en haakwerk stukje voor stukje bewonderen rondom Hof ten IJzer! We zijn oprecht heel fier over het resultaat! Hieronder enkele foto s van tijdens de breiclub:

27 Gif moa sjette

28 Breiclub Hieronder enkele foto s van het resultaat:

29 Gif moa sjette Omdat we het jammer zouden vinden om de breiclub stop te moeten zetten na dit mooie project, willen we dit in Hof ten IJzer blijvend een plaatsje geven in ons activiteitenaanbod. We zullen hier blijven breien en haken voor projecten binnenshuis. Vanaf september gaat de breiclub terug tweewekelijks door op donderdagnamiddag. Tijdens de maanden juli en augustus gaat de breiclub éénmaal per maand door. Hieronder vinden jullie de data terug. We zijn nog op zoek naar enkele enthousiaste brei- en haakliefhebbers om de breiclub te helpen sturen en begeleiden. Wie zich hiervoor geroepen voelt, mag zijn naam steeds doorgeven aan iemand van de medewerkers. We willen iedereen die heeft meegeholpen aan het breiproject van harte bedanken voor de medewerking en enthousiasme! Daarom zal iedereen die heeft deelgenomen een uitnodiging ontvangen om de hele breiroute samen te ontdekken! Noteer alvast dinsdag 27 augustus in jullie agenda!!

30 Diverse Sanne Gryson is bevallen op 10 juni. Lars kreeg er een kleine broer bij: Finn 3170 gram en 50cm

31 Villa s Gazetje

32 JARIGEN JULI Yolande Deboeuf viert op 2 juli haar 85ste verjaardag. Op 7 juli wordt Maria Debruyne 93 jaar. Danny Dumarey viert zijn 61 verjaardag op 20 juli.

33 NIEUWE GEBRUIKERS DVC In juni mochten we volgende nieuwe gebruikers verwelkomen: Antoon Verraes, woont sinds kort in Reninge. Danny Dumarey, afkomstig van Diksmuide. Welkom Antoon en Danny!

34 Terugblik G enieten van het mooie weer op terras van het DVC

35 Terugblik O p bezoek bij Simonne D hulster thuis!

36 Programma dagcentrum juli Soep Soep Soep/ Soep Soep/ Mis Mis 4 op een Kiné Kaarten/ Kiné Woorden rij dobbel- raden steenbingo Soep/Quiz Soep Soep / Soep Soep/ WZC Mis Mis Kiné Kaarten Peetjesbak Kiné Spel naar WZC / keuze Kiné

37 Programma dagcentrum juli 15 Soep Bingo 16 Soep Kiné 17 Soep/ Mis Sjoelbakken 18 Soep Kiné 19 Soep/ Mis Groot ganzenbord 22 Soep/ Vogelpik Taalspel 23 Soep Kaarten WZC / Kiné 24 Soep/ Mis Uno 25 Soep Kiné/ buiten zitten 26 Soep/ Mis Belevenistafel 29 Soep Reminiscentie 30 Soep Belevenistafel 31 Soep/ Mis Lettermix

38 Uitstap kunstroute Zoals velen onder jullie al wel weten, hebben wij met het WZC en het DVC meegewerkt aan de kunstroute, georganiseerd door VVV Lauka te Lo. Dit jaar in thema wol. Er werd zelf een breiclubje gif mo sjette opgericht. Vele enthousiastelingen breiden en haakten er op los. Ondertussen zijn we er bijna, we zitten aan een 460 gehaakte bloemen, minstens evenveel poppies, en meters gebreide stukken voor het kunstproject. Dit wordt in de maand juni allemaal op zijn plaatst gehangen (gebreide stukken aan de bomen en vlagenmasten, poppies aan de gevel en de bloemen aan de omheining van het kinderdagverblijf. Niet enkel wij deden mee met dit project. Ook andere verenigingen uit Reninge en omstreken (Lo-Pollinkhove Noordschote) breiden en haakten erop los. We zouden het werk van alle verenigingen willen bewonderen. Dit willen we doen samen met het dagcentrum Noah (Vleteren) en het WZC Hof ten ijzer. Op dinsdag 27 augustus zouden we langs de breiroute rijden in een TukTuk. Meer informatie hieromtrent volgt nog, maar pin alvast deze datum vast!

39 Nieuws uit het DVC Emily Crombez, die 1 dag per week Melissa vervangt in het DVC, is zwanger!! We wensen haar een dikke proficiat een hele fijne zwangerschap toe!! Lien Declerck staat te popelen om Emily te vervangen tijdens haar zwangerschap! Lien komt 1x/week als begeleidster. Lien is voor de gasten van het DVC en voor ons geen vreemde eend. Ze werkt al 14 jaar in het woon en zorgcentrum als zorgkundige en leefgroep begeleidster. Welkom in ons team Lien!

40 Afwezigheid Afspraak i.v.m. afwezigheid van een gebruiker van het dagcentrum: Kunt u niet komen naar het dagcentrum omwille van ziekte of andere reden, dan belt u naar: > Julie Devloo (tijdens de kantooruren 8u30-17u00) op het nummer: 0491/ Of > naar de afdeling Wandeling (vóór 8u30/ na 17u00 en tijdens het weekend) op nummer: 057/ Gelieve enkel te bellen en niet te SMS en

41 Medicatiefiche Medicatiefiches- wijzigingen zeker melden a.u.b. Indien er iets wijzigt aan jullie medicatie, dan vragen wij om zo snel als mogelijk (liefst de eerst volgende keer dat u naar het DVC komt) een nieuwe medicatiefiche mee te brengen, mét de stempel van uw dokter. Wij moeten altijd beschikken over de recentste en juiste gegevens. Dit is uitermate belangrijk voor het geval er hier iets gebeurt en er een andere arts dan uw huisarts ter plaatse komt. Dank voor uw begrip!

42 Dorpsrestaurant

43 Dorpsrestaurant

44 Grappentrommel van Patrick

45 Woorddoolhof

46 Woordzoeker Zomer

47 Sudoku

48 Zoek de 6 verschillen

49 Zoek de 7 verschillen

50 Schouderklopjes Bewoners, familieleden, vrienden en medewerkers Ben je door een bijzonder iemand in de watten gelegd en wens je die persoon een complimentje in de vorm van een schouderklopje te geven? Doe het dan eens via dit formulier. Al onze medewerkers en vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor zorg en begeleiding van de bewoners. Een schouderklopje kan een mens deugd doen! Laat dus zeker niet na om dit te doen. Het formulier kun je afgeven of laten afgeven aan het onthaal bij Patsy of Nathalie. Of mailen naar de diensthoofden : De Mijmering : H.delaplace@hoftenijzer.be De Wandeling : S.Rommens@hoftenijzer.be De Schemering : T.vandamme@hoftenijzer.be - Naam aanbrenger:... Datum schouderklopje:./../.. Naam ontvanger schouderklopje:...

51 Suggesties Bij ons is er ook ruimte voor suggesties. Heb je ideeën omtrent de inrichting van het gebouw, de werking van onze diensten of andere zaken? Laat het ons dan zeker weten. Geef je formulier af aan het onthaal bij Patsy of Nathalie en dan kijken wij hoe we dit kunnen aanpakken. Suggestie Naam aanbrenger: Datum suggestie:./../.. Naam ontvanger suggestie : Omschrijving suggestie:

52

HOFJOU HOF RN JOU AAL RN JAN J U AN ARI 20 U 1 ARI

HOFJOU HOF RN JOU AAL RN JAN J U AN ARI 20 U 1 ARI HOFJOURNAAL JANUARI 2017 VOORWOORD Geachte lezer, Beste bewoner, familie, collega, vrijwilliger, bezoeker.. Op het moment dat u dit Hofjournaal ter hand neemt, behoort 2016 al tot het verleden. Inderdaad,

Nadere informatie

Voorwoord. Beste bewoner, familie, collega, vrijwilliger, bezoeker,

Voorwoord. Beste bewoner, familie, collega, vrijwilliger, bezoeker, HOFJOURNAAL Voorwoord G eachte lezer, Beste bewoner, familie, collega, vrijwilliger, bezoeker, Het zijn bijzondere tijden. Na de verrassende resultaten van de laatste verkiezingen is het wachten op een

Nadere informatie

December Dagverzorgingscentrum Het Torrehof. Lange Torhoutstraat Ieper 057/ GelukkigGezond

December Dagverzorgingscentrum Het Torrehof. Lange Torhoutstraat Ieper 057/ GelukkigGezond December 2018 GelukkigGezond Dagverzorgingscentrum Het Torrehof Lange Torhoutstraat 29 8900 Ieper 057/22.69.47 Beste bezoekers, De temperaturen dalen en de natuur neemt zijn voorzorgen voor de winter.

Nadere informatie

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018.

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018. - December 2017 - Beste lezers, Van harte welkom bij de nieuwe editie van de Flegapost. Het nieuwe werkjaar is weer van start gegaan en wij hebben er ongelofelijk veel zin in om er met de redactie een

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 09

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 09 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 09 Inleiding 2 Beste lezer, Je ziet terug meer en meer vertrouwde gezichten in het woonzorgcentrum. Een teken dat de meesten terug zijn uit vakantie,

Nadere informatie

Maandblad dagverzorgingscentrum

Maandblad dagverzorgingscentrum Maandblad dagverzorgingscentrum J a a r g a n g 3 U i t g a v e 1 J a n u a r i 2018 Voorwoord Beste lezer, De kerstman is reeds uit het land en we hebben onze kerstboodschappen neergeschreven en uitgesproken.

Nadere informatie

HOFJOU HOF RN JOU AAL RN MAAR MAA T R

HOFJOU HOF RN JOU AAL RN MAAR MAA T R HOFJOURNAAL MAART VOORWOORD Geachte lezer, Beste bewoner, familie, collega, vrijwilliger, bezoeker, Opnieuw ligt voor u een nieuwe editie van het Hofjournaal. Februari is weliswaar een korte maand maar

Nadere informatie

De Vierboete wordt beheerd door de Raad voor Maatschappeljk Welzijn van O.C.M. W. Blankenberge.

De Vierboete wordt beheerd door de Raad voor Maatschappeljk Welzijn van O.C.M. W. Blankenberge. Wat bieden we Het dagverzorgingscentrum is open van 8u00 tot 17u00 op gewone werkdagen. De dag verloopt volgens een vast dagschema: bij aankomst verwelkoming met een kopje koffie na de koffie mogelijkheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief ik zorg voor jou

Nieuwsbrief ik zorg voor jou Nieuwsbrief ik zorg voor jou Inleiding Voor je ligt de eerste nieuwsbrief speciaal ontwikkeld ter informatie voor iedereen die zorgt voor een naaste. Middels deze nieuwsbrief willen wij je informeren,

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

NIET TE MISSEN. April Maandag 4 april: Zwemmen in Willebroek (vertrek 9u00)

NIET TE MISSEN. April Maandag 4 april: Zwemmen in Willebroek (vertrek 9u00) NIET TE MISSEN April 2016 Maandag 4 april: Zwemmen in Willebroek (vertrek 9u00) Wil je graag eens mee gaan zwemmen, geef dan je naam door aan de ergo s. 4 april: KWB spelnamiddag KWB Zwijndrecht organiseert

Nadere informatie

12 DECEMBER TOT EN MET 16 DECEMBER. ENKELE SFEERFOTO S VAN ONZE KERSTDECORATIE Met dank aan heel wat vrijwillige handen!!

12 DECEMBER TOT EN MET 16 DECEMBER. ENKELE SFEERFOTO S VAN ONZE KERSTDECORATIE Met dank aan heel wat vrijwillige handen!! 811 12 DECEMBER TOT EN MET 16 DECEMBER ENKELE SFEERFOTO S VAN ONZE KERSTDECORATIE Met dank aan heel wat vrijwillige handen!! MAANDAG 12 DECEMBER 2016 De leefgroepwerking gaat door in de leefzaal boven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wimilingen

Nieuwsbrief De Wimilingen Nieuwsbrief De Wimilingen NOVEMBER - DECEMBER 2018 Contactgegevens voor info en inschrijvingen: Contactpersoon: Marleen Dobbels Adres: Kruizemunt 15, 2160 Wommelgem Tel: 03 355 18 14 E-mail: marleen.dobbels@emmaus.be

Nadere informatie

Beste bewoner, familie, collega, vrijwilliger, bezoeker,

Beste bewoner, familie, collega, vrijwilliger, bezoeker, HOFJOURNAAL VOORWOORD G eachte lezer, Beste bewoner, familie, collega, vrijwilliger, bezoeker, Het Hofjournaal, editie oktober 2018, is een kloeke editie geworden. Deze editie staat boordevol foto s van

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum De Symfonie

Lokaal dienstencentrum De Symfonie Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Januari 2016 Tel: (056)64 44 01 Fax: (056)64 86

Nadere informatie

Voorwoord. Beste bewoner, familie, collega, vrijwilliger, bezoeker,

Voorwoord. Beste bewoner, familie, collega, vrijwilliger, bezoeker, HOFJOURNAAL Voorwoord G eachte lezer, Beste bewoner, familie, collega, vrijwilliger, bezoeker, Op 9 mei organiseert onze koepel Zorgnet Icuro het Zorg aan Zet festival in Brussel waar ook politici zullen

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Januari 2019 Tel: INHOUD VOORWOORD 3 WARME OPROEP

Nadere informatie

maart april 2015 Parel info

maart april 2015 Parel info maart april 2015 Parel info Terugblik op de voorbije activiteiten Het leven zoals het is De stem van het geheugen Verwenuur Optreden Tom Breiclub Bewonersnieuws We namen afscheid van Hoefkens Clara ( 29/12/2014

Nadere informatie

VAN 8 DECEMBER TOT 14 DECEMBER

VAN 8 DECEMBER TOT 14 DECEMBER VAN 8 DECEMBER TOT 14 DECEMBER MAANDAG 8 DECEMBER 2014 Griet begeleidt de leefzaal boven. Ann Sophie gaat vandaag even op de schoolbanken zitten. Wij gaan na het ontbijt op zoek naar onze individuele kerst

Nadere informatie

MAANDAG 3 OKTOBER fin de saison met feestcomité: pannenkoeken eten. DINSDAG 4 OKTOBER schoenenverkoop firma LATO

MAANDAG 3 OKTOBER fin de saison met feestcomité: pannenkoeken eten. DINSDAG 4 OKTOBER schoenenverkoop firma LATO Komende evenementen DINSDAG 4 OKTOBER schoenenverkoop firma LATO WOENSDAG19 OKTOBER optreden Marianne WOENSDAG 9 NOVEMBER optreden Zannekin Veurne DINSDAG 15 NOVEMBER seniorenfeest MAANDAG 3 OKTOBER fin

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 01

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 01 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 01 Inleiding Eindejaar Een moment om stil te staan bij het afgelopen jaar. Een moment om vooruit te kijken naar het toekomstige jaar. Een moment

Nadere informatie

Maandblad dagverzorgingscentrum

Maandblad dagverzorgingscentrum Maandblad dagverzorgingscentrum J a a r g a n g 3 U i t g a v e 3 M a a r t 2018 Voorwoord Beste lezer, Niets wordt van de lente verwacht, als februari is te zacht In februari ging droge vrieslucht gepaard

Nadere informatie

MAANDAG 3 AUGUSTUS. namiddag: pétanque met Norbert, Jeannine en Lieve DINSDAG 4 AUGUSTUS. voor de bewoners van het 2 e verdiep

MAANDAG 3 AUGUSTUS. namiddag: pétanque met Norbert, Jeannine en Lieve DINSDAG 4 AUGUSTUS. voor de bewoners van het 2 e verdiep - hoogbouw - MAANDAG 3 AUGUSTUS 4 e voormiddag: gezelschapsspelen 1 e namiddag: zangnamiddag DINSDAG 4 AUGUSTUS 3 e voormiddag: individuele therapie 2 e namiddag: zangnamiddag voor de bewoners van het

Nadere informatie

26 OKTOBER TOT EN MET 1 NOVEMBER DONDERDAG 29 OKTOBER OM 16u: HERDENKINGSMOMENT IN DE FEESTZAAL

26 OKTOBER TOT EN MET 1 NOVEMBER DONDERDAG 29 OKTOBER OM 16u: HERDENKINGSMOMENT IN DE FEESTZAAL 26 OKTOBER TOT EN MET 1 NOVEMBER DONDERDAG 29 OKTOBER OM 16u: HERDENKINGSMOMENT IN DE FEESTZAAL Bij aangenaam herfstweer brengen wij graag een bezoekje met de bewoners die het wensen naar het kerkhof van

Nadere informatie

Doe met ons mee! In de week tegen eenzaamheid van 27 september t/m 6 oktober

Doe met ons mee! In de week tegen eenzaamheid van 27 september t/m 6 oktober Doe met ons mee! In de week tegen eenzaamheid van 27 september t/m 6 oktober 2018 www.swodongen.nl Kom erbij in de Week tegen Eenzaamheid door SWOD en ketenpartners Meer dan één miljoen Nederlanders voelt

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Mei 2019 Tel: INHOUD VOORWOORD 3 ONTSPANNING Rummikub-namiddag

Nadere informatie

Tweemaal in de week is er groepsgymnastiek, normaliter op dinsdag door de ergotherapeut, op donderdag door de animatrice.

Tweemaal in de week is er groepsgymnastiek, normaliter op dinsdag door de ergotherapeut, op donderdag door de animatrice. Jaarplanning 2017 Iedere week trachten we in de mate van mogelijk een volksspel te spelen. Hiertoe zijn we in de mogelijkheid omwille van ons eigen klein assortiment aan aangekochte volksspelen. Tweemaal

Nadere informatie

Handleiding Kind in Beeld Kinderopvang

Handleiding Kind in Beeld Kinderopvang Handleiding Kind in Beeld Kinderopvang Waarom is kinderopvang goed voor mijn kindje. Foto Je bent zwanger. Het is goed om dan al na te denken over kinderopvang van je kindje.. Foto In de kinderopvang zorgt

Nadere informatie

Dagverzorgingscentrum. De Maretak

Dagverzorgingscentrum. De Maretak Dagverzorgingscentrum De Maretak De wetgeving omschrijft een dagverzorgingscentrum (DVC) als een thuiszorgondersteunend initiatief met als opdracht, de bezoeker van 65 jaar of ouder in daartoe bestemde

Nadere informatie

Mantelzorg & mantelzorgondersteuning

Mantelzorg & mantelzorgondersteuning Welzijn Ouderen Thuisadministratie Mantelzorg & mantelzorgondersteuning Voor iedereen in Amsterdam-Noord. Dus ook voor u! Doras Maatschappelijke dienstverlening Amsterdam-Noord Zorgt u voor een naaste

Nadere informatie

Maandblad september 2016

Maandblad september 2016 Maandblad september 2016 Met deze maandelijkse uitgave willen we onze bewoners informeren over het reilen en zeilen binnen ons huis. Het leven is als fietsen. Om in evenwicht te blijven, moet je blijven

Nadere informatie

VAN 13 OKTOBER TOT 17 OKTOBER. MOSSELSOUPER Aperitief, mossels en koffie Waar? In

VAN 13 OKTOBER TOT 17 OKTOBER. MOSSELSOUPER Aperitief, mossels en koffie Waar? In VAN 13 OKTOBER TOT 17 OKTOBER DINSDAG 14 OKTOBER 2014 OM 11u: MOSSELSOUPER Aperitief, mossels en koffie Waar? In I de feestzaal MAANDAG 13 oktober 2014 In de leefzaal boven maken we deze voormiddag de

Nadere informatie

Italiaanse proevertjes week!!!

Italiaanse proevertjes week!!! VAN 17 TOT EN MET 23 AUGUSTUS Italiaanse proevertjes week!!! Dringend gezocht! Familieleden die op dinsdag 25 augustus wensen mee te gaan op picknick. Geef uw naam door aan het onthaal. MAANDAG 17 AUGUSTUS

Nadere informatie

Huissprokkels. Welkom mei. Huissprokkels maandelijks. Nieuw Nieuw Nieuw!!!

Huissprokkels. Welkom mei. Huissprokkels maandelijks. Nieuw Nieuw Nieuw!!! Nieuwsbrief bewoners mei 2018 Huissprokkels Welkom mei Huissprokkels maandelijks Vanaf nu verschijnt de bewonerskrant huissprokkels maandelijks om je nog beter te informeren over het leven in ons huis.

Nadere informatie

Spelmateriaal voor woonzorgcentra

Spelmateriaal voor woonzorgcentra voor woonzorgcentra Een greep uit ons aanbod... alles voor een stimulerende leefomgeving. Geheugen Geen controle hebben over het dagelijks leven en de weg in je eigen huis niet meer kunnen vinden is stressvol

Nadere informatie

Dagverzorgingscentrum De Triangel

Dagverzorgingscentrum De Triangel Dagverzorgingscentrum De Triangel Overzicht uitstappen / speciale Gebeurtenissen 04 januari: Nieuwjaarsaperief 02 maart: Uitstap Brasserie De Reinaert 03 maart: Uitstap Brasserie De Reinaert Beste Gast,

Nadere informatie

VAN 5 OKTOBER TOT EN MET 11 OKTOBER

VAN 5 OKTOBER TOT EN MET 11 OKTOBER VAN 5 OKTOBER TOT EN MET 11 OKTOBER Maandag 5 oktober om 10u30 Herfstaperitief Waar? In de feestzaal Dinsdag 6 oktober om 14u30 Theenamiddag Waar? In de feestzaal MAANDAG 5 OKTOBER 2015 Deze voormiddag

Nadere informatie

t Ver-geet-me-nietje September 2018

t Ver-geet-me-nietje September 2018 t Ver-geet-me-nietje September 2018 1 2 Connie Depotter, 37 jaar Werkt sinds 2003. Ze leerde WZC St Jozef kennen tijdens haar opleiding als verpleegkundige. Woont in Bredene samen met haar partner Glenn

Nadere informatie

Festiviteitenkalender Oktober

Festiviteitenkalender Oktober Festiviteitenkalender Oktober ROZENKRANSMAAND 1 en 2 Oktober: FAMILIEFEEST!!!! 03/10/16 Opruimen familiefeest. 05/10/16 Deze namiddag is het bingo in de cafetaria vanaf 14u30. 07/10/16 Om 15u00 worden

Nadere informatie

VAN 2 NOVEMBER TOT EN MET 8 NOVEMBER

VAN 2 NOVEMBER TOT EN MET 8 NOVEMBER VAN 2 NOVEMBER TOT EN MET 8 NOVEMBER VRIJDAG 6 NOVEMBER 2015 OM 14u HET TONEEL VAN MARIALOOP: HET REGLEMENT VAN EEN SERPENT Het toneelstuk gaat over bewoners in een woonzorgcentrum die heel wat tegenkomen

Nadere informatie

Goed gevoel activiteit

Goed gevoel activiteit OCMW Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM januari februari maart 2015 Vergeven en vergeten de last van vorig jaar, geen voornemen is beter dan vrede met elkaar We wensen alle bewoners een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter april-mei-juni 2016 Parkstraat 34/12, 1800 Vilvoorde Openingsuren LDC Pallieter De ontmoetingsruimte is elke dag open van 9.00u. tot 17.30u De cafetaria is elke weekdag

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 3de jaargang, nr 12

Huiskrantje WZC De Boomgaard 3de jaargang, nr 12 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 3de jaargang, nr 12 Beste bewoner Inleiding In de oktobereditie van t Blad had ik het over de vluchtelingenproblematiek en de snelheid waarop nieuws ons bereikt. Twee

Nadere informatie

VAN 13 APRIL TOT EN MET 19 APRIL

VAN 13 APRIL TOT EN MET 19 APRIL VAN 13 APRIL TOT EN MET 19 APRIL MAANDAG 13 APRIL 2015 Boven in de leefzaal halen we de voetbadjes uit. De bewoners kunnen hun voeten in een massagebadje laten stoppen en dan laten inwrijven met bodylotion.

Nadere informatie

I N H O U D. Voorwoord. Mantelzorgmeerdaagse. Mantelzorgtest. Zorgt u voor een ander? Zorg dan ook goed voor uzelf! Activiteiten Steunpunt Mantelzorg

I N H O U D. Voorwoord. Mantelzorgmeerdaagse. Mantelzorgtest. Zorgt u voor een ander? Zorg dan ook goed voor uzelf! Activiteiten Steunpunt Mantelzorg I N H O U D Voorwoord Mantelzorgmeerdaagse Mantelzorgtest Zorgt u voor een ander? Zorg dan ook goed voor uzelf! Activiteiten Steunpunt Mantelzorg Loopt u mee? Workshop Mindfulness Voorwoord Beste lezer,

Nadere informatie

WOENSDAG 1 JULI DONDERDAG 2 JULI. + soep maken (aspergeroomsoep) Ann brengt de fruitbestelling op kamer VRIJDAG 3 JULI. + soep maken (juliennesoep)

WOENSDAG 1 JULI DONDERDAG 2 JULI. + soep maken (aspergeroomsoep) Ann brengt de fruitbestelling op kamer VRIJDAG 3 JULI. + soep maken (juliennesoep) - hoogbouw - WOENSDAG 1 JULI morgen: zitgymnastiek in de bar 2 e namiddag: groenten snijden of ABC-spel 3 e namiddag : uitstap naar T STERREBOS algemeen voormiddag: Ann komt de fruitbestelling opnemen

Nadere informatie

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg Lokaal Dienstencentrum De Wilg J A A R G A N G 1, N R. 4 J U L I A U G U S T U S 2 0 1 6 Programmaboekje Activiteiten De Wilg Witvrouwenveldstraat 1 2550 Kontich 03 450 82 82 OF 03 450 82 80 (onthaal)

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 04

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 04 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 04 Inleiding Beste lezer De lentekriebels zijn er; De paaseitjes zijn, dankzij een vroege Pasen, geraapt; De maand van de wielerklassiekers is aangebroken;

Nadere informatie

ACTIVITEITENAANBOD. Weerspreuk Is april klaar & rein Dan zal mei des te wilder zijn. april 2019

ACTIVITEITENAANBOD. Weerspreuk Is april klaar & rein Dan zal mei des te wilder zijn. april 2019 ACTIVITEITENAANBOD Weerspreuk Is april klaar & rein Dan zal mei des te wilder zijn april 2019 door onvoorziene omstandigheden kan het activiteitenaanbod wijzigen https://www.mintus.be/activiteitenkalender-wzc-dezeventorentjes

Nadere informatie

Uitstapjes APRIL. Uitstapjes MEI. Uitstapjes JUNI

Uitstapjes APRIL. Uitstapjes MEI. Uitstapjes JUNI Uitbus Sint Jan Uitstapjes APRIL 5 april Naar Ikea 10 april naar de Steltenberg in Volkel 15 april naar de Steltenberg in Volkel 25 april rondrit rond Nistelrode met koffie drinken in De Nistel 29 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wimilingen NIEUWSBRIEF MAART-APRIL 2018

Nieuwsbrief De Wimilingen NIEUWSBRIEF MAART-APRIL 2018 Nieuwsbrief De Wimilingen NIEUWSBRIEF MAART-APRIL 2018 Contactgegevens voor info en inschrijvingen: Contactpersoon: Marleen Dobbels Adres: Kruizemunt 15, 2160 Wommelgem Tel: 03 355 18 14 E-mail: marleen.dobbels@emmaus.be

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 1 maart 2019 BASISSCHOOL

NIEUWSBRIEF. 1 maart 2019 BASISSCHOOL NIEUWSBRIEF 1 maart 2019 BASISSCHOOL NIEUWE INSCHRIJVINGEN 2019-2020 Vanaf vandaag konden nieuwe leerlingen zich inschrijven. Hierbij vervalt dus de voorrangsregeling van broers en zussen. Vanmorgen stonden

Nadere informatie

Woonzorgcentrum. Tuinen van Herinnering. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcentrum. Tuinen van Herinnering. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcentrum Tuinen van Herinnering Een open huis waar de zorg voor u centraal staat gelukkig zijn Aandacht voor mensen, aandacht voor u Geen onpersoonlijk woonzorgcentrum, wel een gezellig open huis

Nadere informatie

Woonzorgcampus. Karen. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus. Karen. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Karen Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Welkom Kom ons woonzorgcentrum en het leven zoals het is eens ontdekken. Ervaar zelf het thuisgevoel tijdens een bezoek. Een afspraak

Nadere informatie

Woonzorgcampus. Melderthof. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus. Melderthof. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Melderthof Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Welkom Kom ons woonzorgcentrum en het leven zoals het is eens ontdekken. Ervaar zelf het thuisgevoel tijdens een bezoek. Wandel

Nadere informatie

Activiteiten voor mensen met geheugenverlies en hun naasten

Activiteiten voor mensen met geheugenverlies en hun naasten Activiteiten voor mensen met geheugenverlies en hun naasten De Dementie- en Mantelzorgconsulent organiseren en coördineren, in samenwerking met een grote groep vrijwilligers, een aantal activiteiten voor

Nadere informatie

Woonzorgcampus. Hof Demeersseman. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus. Hof Demeersseman. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Hof Demeersseman Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Aandacht voor mensen, aandacht voor u Geen onpersoonlijk woonzorgcentrum, wel een gezellig open huis. Als huisgenoot hebt

Nadere informatie

Woonzorgcampus. Hof Demeersseman. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus. Hof Demeersseman. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Hof Demeersseman Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Welkom Kom ons woonzorgcentrum en het leven zoals het is eens ontdekken. Ervaar zelf het thuisgevoel tijdens een bezoek.

Nadere informatie

Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt. NIEUWSFLITS September NIEUWSFLITS september 2016

Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt. NIEUWSFLITS September NIEUWSFLITS september 2016 Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt September 2016 september 2016 In deze editie: Hoi Ingeborg, dit is een test! Trefpunt Mantelzorg Wandelen Werkt! Wandelen met een wandelcoach door mooi Bellingwedde

Nadere informatie

t Blanckaartje Maandelijks huiskrantje van COZ Sint Jozef Oktober 2015 Onze bewonerskrant is ook online te bekijken op onze website:

t Blanckaartje Maandelijks huiskrantje van COZ Sint Jozef Oktober 2015 Onze bewonerskrant is ook online te bekijken op onze website: t Blanckaartje Maandelijks huiskrantje van COZ Sint Jozef Oktober 2015 Onze bewonerskrant is ook online te bekijken op onze website: www.vzwcod.be Verantwoordelijke uitgever: Sofie Castelein Suggesties

Nadere informatie

Heiberg HUISKRANT. Maart 2015. Happy Hour bewoner & medewerker in de kijker enkele mooie momenten... WWW.ARMONEA.BE

Heiberg HUISKRANT. Maart 2015. Happy Hour bewoner & medewerker in de kijker enkele mooie momenten... WWW.ARMONEA.BE HUISKRANT Heiberg DRIEMAANDELIJKS MAGAZINE VOOR ARMONEA-RESIDENTEN Maart 2015 Happy Hour bewoner & medewerker in de kijker enkele mooie momenten... WWW.ARMONEA.BE VOORWOORD Nicolas Verwaest Directeur Beste

Nadere informatie

MEI Jg 7, nr5. Komende evenementen. Komende evenementen

MEI Jg 7, nr5. Komende evenementen. Komende evenementen Komende evenementen WOENSDAG 5 JUNI vaderdagfeest met optreden van Johny Clarysse DONDERDAG 6 JUNI sneukeltocht ZONDAG 16 JUNI feest in t hoge DONDERDAG 4 JULI uitstap met feestcomité naar In Beveren WOENSDAG

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie November 2018 Tel: INHOUD VOORWOORD 3 ONTSPANNING

Nadere informatie

JANUARI Jg 7, nr1. Komende evenementen. Komende evenementen

JANUARI Jg 7, nr1. Komende evenementen. Komende evenementen Komende evenementen DINSDAG 8 JANUARI modeshow Dimoda Plus: winterkledij aan soldenprijzen MAANDAG 18 FEBRUARI schoenenverkoop firma Lato VRIJDAG 22 FEBRUARI verjaardagsfeest voor de jarigen van februari

Nadere informatie

Nieuw op school. Fladderkrant oktober Beste ouders, dag jongens en meisjes,

Nieuw op school. Fladderkrant oktober Beste ouders, dag jongens en meisjes, Fladderkrant oktober 2018 Beste ouders, dag jongens en meisjes, Nieuw op school Zoals voor veel kinderen was het ook voor mij een spannende eerste dag van het nieuwe schooljaar. Na 20 jaar in vrije basisschool

Nadere informatie

Woonzorgcampus. Vinkenbosch. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus. Vinkenbosch. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Vinkenbosch Een open huis waar de zorg voor u centraal staat gelukkig zijn Welkom Kom ons woonzorgcentrum en het leven zoals het is eens ontdekken. Ervaar zelf het thuisgevoel tijdens een

Nadere informatie

Het leven zoals het is...

Het leven zoals het is... Het leven zoals het is... Jg. 8 nr. 6 juni 2016 De vakantie komt eraan Spreuken en gezegden Juni Blaast juni uit de noordkant, verwacht veel koren op het land. Vliegen de vleermuizen 's avonds rond, dan

Nadere informatie

t Blanckaartje Maandelijks huiskrantje van COZ Sint Jozef voor de bewoners van zorgdienst Korenblomme april 2014

t Blanckaartje Maandelijks huiskrantje van COZ Sint Jozef voor de bewoners van zorgdienst Korenblomme april 2014 t Blanckaartje Maandelijks huiskrantje van COZ Sint Jozef voor de bewoners van zorgdienst Korenblomme april 2014 Onze bewonerskrant is ook online te bekijken op onze nieuwe website: www.vzwcod.be Verantwoordelijke

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie September 2018 Tel: INHOUD VOORWOORD 4 ONTSPANNING

Nadere informatie

Woonzorgcampus. Borsbeekhof. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus. Borsbeekhof. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Borsbeekhof Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Welkom Kom ons woonzorgcentrum en het leven zoals het is eens ontdekken. Ervaar zelf het thuisgevoel tijdens een bezoek. Een

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Juli, augustus en 2017 Karel Trekelsstraat 46a- 1800 Houtem Kleurplaat en Binaire puzzel op de laatste bladzijde Dienstencentrum Den Dries De ontmoetingsruimte

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Activiteitenkrant Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Oktober 2018 - Krant ook te bekijken via: https://www.zmw.nl/client/ Algemene informatie: Activiteitenkrant

Nadere informatie

VAN 28 DECEMBER TOT EN MET 3 JANUARI

VAN 28 DECEMBER TOT EN MET 3 JANUARI VAN 28 DECEMBER TOT EN MET 3 JANUARI We wensen jullie warmte in de winterse kou, Rust in woelige dagen Evenwicht als we even uit balans zijn Fantasie om de sleur te doorbreken Humor bij moeilijke momenten

Nadere informatie

Woonzorgcampus. Maasmeander. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus. Maasmeander. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Maasmeander Een open huis waar de zorg voor u centraal staat gelukkig zijn Welkom Kom ons woonzorgcentrum en het leven zoals het is eens ontdekken. Ervaar zelf het thuisgevoel tijdens een

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie juli 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kamp 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Programma spelnamiddag 12

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Activiteitenkrant Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Maart 2019 - Krant ook te bekijken via: zmw.nl/nieuws/ Algemene informatie: Activiteitenkrant

Nadere informatie

Woonzorgcentrum. Van Zande. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcentrum. Van Zande. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcentrum Van Zande Een open huis waar de zorg voor u centraal staat gelukkig zijn Aandacht voor mensen, aandacht voor u Geen onpersoonlijk woonzorgcentrum, wel een gezellig open huis Als huisgenoot

Nadere informatie

VAN 24 TOT EN MET 30 AUGUSTUS. Dinsdag 25 augustus om 10u30: PICKNICK

VAN 24 TOT EN MET 30 AUGUSTUS. Dinsdag 25 augustus om 10u30: PICKNICK VAN 24 TOT EN MET 30 AUGUSTUS Dinsdag 25 augustus om 10u30: PICKNICK MAANDAG 24 AUGUSTUS 2015 Na het ontbijt halen we in de leefzaal boven enkele gezelschapspelen uit de kast. Wie zin heeft kan meespelen

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Juni 2019 Tel: INHOUD VOORWOORD 4 ONTSPANNING

Nadere informatie

19 DECEMBER TOT EN MET 25 DECEMBER KERSTMIS VRIJDAG 23 DECEMBER OM 14u30: KERSTVIERING MET KOOR Waar? In de feestzaal

19 DECEMBER TOT EN MET 25 DECEMBER KERSTMIS VRIJDAG 23 DECEMBER OM 14u30: KERSTVIERING MET KOOR Waar? In de feestzaal 11 19 DECEMBER TOT EN MET 25 DECEMBER KERSTMIS VRIJDAG 23 DECEMBER OM 14u30: KERSTVIERING MET KOOR Waar? In de feestzaal MAANDAG 19 DECEMBER 2016 Het ontbijt gaat door in de leefzaal boven. Daarna gaan

Nadere informatie

Woonzorgcampus Seniorplaza. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus Seniorplaza. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Seniorplaza Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Welkom Kom onze woonzorgcampus en het leven zoals het is eens ontdekken. Ervaar zelf het thuisgevoel tijdens een bezoek. Een

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Maart Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Maart Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Maart 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

t Blanckaartje Maandelijks huiskrantje van COZ Sint Jozef September 2014

t Blanckaartje Maandelijks huiskrantje van COZ Sint Jozef September 2014 t Blanckaartje Maandelijks huiskrantje van COZ Sint Jozef September 2014 Onze bewonerskrant is ook online te bekijken op onze nieuwe website: www.vzwcod.be Verantwoordelijke uitgever: Sofie Castelein Suggesties

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek Verstuurd Januari 2017 Verstuurd aan: 34 personen Deelnemers 34 personen Respons percentage 100%

Tevredenheidsonderzoek Verstuurd Januari 2017 Verstuurd aan: 34 personen Deelnemers 34 personen Respons percentage 100% Tevredenheidsonderzoek 2017 Verstuurd Januari 2017 Verstuurd aan: 34 personen Deelnemers 34 personen Respons percentage 100% Breezand februari 2017 2017 vragenlijst KTO Polder Residence/Hoeve 1. Hoe lang

Nadere informatie

WelzijnsPaletActueel. maart 2017

WelzijnsPaletActueel. maart 2017 WelzijnsPaletActueel maart 2017 Voor u! Het programma voor de maand maart, de maand waarin volgens de kalender de lente begint. Langzaam ontwaakt de natuur uit haar winterslaap. Aan het eind van de vorige

Nadere informatie

Komende evenementen. DINSDAG 10 JANUARI 2017 modeshow Dimoda Plus. Komende evenementen. DECEMBER 2016 Jg 4, nr11

Komende evenementen. DINSDAG 10 JANUARI 2017 modeshow Dimoda Plus. Komende evenementen. DECEMBER 2016 Jg 4, nr11 Komende evenementen DINSDAG 10 JANUARI 2017 modeshow Dimoda Plus Komende evenementen DECEMBER 2016 Jg 4, nr11 Kerstmis Laat de liefde toch niet ondersneeuwen. Vries je droom niet in. Al zijn we slechts

Nadere informatie

K E N N I S M A K I N G S B R O C H U R E A S S I S T E N T I E W O N I N G E N

K E N N I S M A K I N G S B R O C H U R E A S S I S T E N T I E W O N I N G E N WOONZORGCENTRUM HEILIG-HART-TEREKEN Tereken 14 9100 SINT-NIKLAAS Tel.: 03 780 53 40 fax : 03 780 53 59 E-mail : hhtereken@hhart.be www.hhart.be K E N N I S M A K I N G S B R O C H U R E A S S I S T E N

Nadere informatie

juli-augustus 2012 programmafolder lokaal dienstencentrum de maretak Albrechtlaan 119A, 9300 Aalst Tel

juli-augustus 2012 programmafolder lokaal dienstencentrum de maretak Albrechtlaan 119A, 9300 Aalst Tel Verantwoordelijke Uitgever: Patrick De Smedt - Gasthuisstraat 40, 9300 Aalst programmafolder juli-augustus 2012 lokaal dienstencentrum de maretak Albrechtlaan 119A, 9300 Aalst Tel. 053 76 55 20 centrumleider.demaretak@ocmwaalst.be

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 5de jaargang, nr. 9 & 10

Huiskrantje WZC De Boomgaard 5de jaargang, nr. 9 & 10 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 5de jaargang, nr. 9 & 10 Beste lezer, Inleiding Je ziet terug meer en meer vertrouwde gezichten in het woonzorgcentrum. Een teken dat de meesten terug zijn uit vakantie,

Nadere informatie

Dinsdag 1 augustus uitstap naar Brouwerij de Koninck. Iedereen welkom om 14u30 in de cafetaria voor dit licht klassieke concert zang en piano

Dinsdag 1 augustus uitstap naar Brouwerij de Koninck. Iedereen welkom om 14u30 in de cafetaria voor dit licht klassieke concert zang en piano ACTUEEL uitgave augustus 2017 In de kijker De zomer van Nottebohm Dinsdag 1 augustus uitstap naar Brouwerij de Koninck Een gids zal ons de finesses van het bierbrouwen bijbrengen en hopelijk volgt er ook

Nadere informatie

Woonzorgcampus. Sint-Lenaartshof. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus. Sint-Lenaartshof. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Sint-Lenaartshof Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Welkom Kom ons woonzorgcentrum en het leven zoals het is eens ontdekken. Ervaar zelf het thuisgevoel tijdens een bezoek.

Nadere informatie

4 JULI TOT EN MET 10 JULI. Donderdag 7 juli om 11u30: Start cruise met BBQ en optreden van Ludo Ghielens

4 JULI TOT EN MET 10 JULI. Donderdag 7 juli om 11u30: Start cruise met BBQ en optreden van Ludo Ghielens 4 JULI TOT EN MET 10 JULI Donderdag 7 juli om 11u30: Start cruise met BBQ en optreden van Ludo Ghielens MAANDAG 4 JULI 2016 Na het weekend starten we in de leefzaal boven met een lekker ontbijt, daarna

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Juli augustus september 2015

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Juli augustus september 2015 ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Juli 2015 Gezondheidsconsult Een verpleegkundige is elke laatste donderdag van de maand van 11 uur tot 12 uur in het dienstencentrum aanwezig. Het gezondheidsconsult

Nadere informatie

Mantelzorgers in beeld

Mantelzorgers in beeld Mantelzorgers in beeld Zorgen op afstand voor een dementerende vader Mantelzorgster Anna Anna is de oudste dochter van Jacob en 51 jaar oud. Samen met haar man heeft ze twee kinderen (21 en 19 jaar) en

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Juni 2016 Tel: INHOUD VOORWOORD 3 IN DE KIJKER

Nadere informatie

Word vrijwilliger. Interesse in vrijwilligerswerk bij vzw Zorgnetwerk Trento?

Word vrijwilliger. Interesse in vrijwilligerswerk bij vzw Zorgnetwerk Trento? Word vrijwilliger Interesse in vrijwilligerswerk bij vzw Zorgnetwerk Trento? Vrijwillige inzet van mensen is essentieel in de gehele samenleving. Ook binnen ons zorgnetwerk ervaren de bewoners die meerwaarde.

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie September 2016 Tel: INHOUD VOORWOORD 3 IN DE KIJKER

Nadere informatie

ACTIVITEITENAANBOD. Juli Het activiteitenaanbod kan wijzigen door onvoorziene omstandigheden

ACTIVITEITENAANBOD. Juli Het activiteitenaanbod kan wijzigen door onvoorziene omstandigheden ACTIVITEITENAANBOD Juli 2017 Het activiteitenaanbod kan wijzigen door onvoorziene omstandigheden Maandag 3 juli Dienst gelijkvloers: beweging op muziek Dienst 1: De Vijvers: krant lezen Dienst 1: De Vijvers

Nadere informatie

t Blanckaartje Maandelijks huiskrantje van COZ Sint Jozef Juni 2017 Onze bewonerskrant is ook online te bekijken op onze website:

t Blanckaartje Maandelijks huiskrantje van COZ Sint Jozef Juni 2017 Onze bewonerskrant is ook online te bekijken op onze website: t Blanckaartje Maandelijks huiskrantje van COZ Sint Jozef Juni 2017 Onze bewonerskrant is ook online te bekijken op onze website: www.vzwczd.be Verantwoordelijke uitgever: Sofie Castelein Suggesties en

Nadere informatie