my-joolz.nl facebook.com/joolznederland Joolz Geo

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "my-joolz.nl facebook.com/joolznederland Joolz Geo"

Transcriptie

1 my-joolz.nl facebook.com/joolznederland Joolz Geo

2 10 x Positive Design + Comfortabele en ruime wieg + Hoge stoel- en wiegpositie + Ergonomische en praktische stoel + Zeer veel opbergruimte + Uit te breiden voor een tweede kind of tweeling + Compact in te klappen en op te bergen + In hoogte verstelbare duwbeugel + Veiligheidsbeugel met één hand te openen + Vierwielvering voor optimaal comfort + Makkelijk te manoeuvreren met één hand Veiligheid en garantie De Joolz Geo kinderwagen voldoet aan de internationale veiligheidsnormen in de landen waar de wagen verkrijgbaar is. De Joolz Geo wordt geleverd met twee jaar garantie. Welkom bij Joolz De ochtendzon op je gezicht. Fluitende vogels in het park. Het ontdekken van oude straatjes in een nieuwe stad. Een heerlijke cappuccino op een terras. Je baby die zich uitstrekt na een middagdutje. We vieren de goede dingen in het leven. Dingen die goed zijn voor lichaam en geest. Dat doen we door bij te dragen aan een positieve, gezonde en betekenisvolle kindertijd. Voor baby s, ouders en hun omgeving, van zwangerschap tot kleuterschool. Met ergonomische en stijlvolle producten, zoals de complete en comfortabele Joolz kinderwagens. Met inspirerende ideeën en uitstekende service. Met Positive Design.

3 Joolz Geo For every family adventure Het leven is vol avontuur. Of je nu nieuwe bestemmingen ontdekt, nieuwe ervaringen deelt of nieuwe mensen ontmoet. De Joolz Geo is de ultieme reisgenoot voor elk familieavontuur. Voor alle spannende gebeurtenissen van vandaag en morgen. Wat het leven je ook brengt, de veelzijdige Joolz Geo kan met groot gemak worden aangepast en uitgebreid naarmate je gezin groeit en bloeit. De Joolz Geo is verkrijgbaar in vijf kleuren: Ocean blue, Rocky grey, Volcano red, Charcoal anthracite en Forest green. Daarnaast heeft elke Joolz Geo een zilver frame met zwart onderstel, antraciete wielen en keuze uit een bruine of zwarte leatherette duw- en veiligheidsbeugel. Kijk op my-joolz.nl voor meer informatie.

4 10 x Positive Design Onze producten zijn ontworpen rondom het menselijk lichaam, dat van de ouders en van het kind. We proberen onszelf en onze producten continu te verbeteren en zoeken daarbij steeds naar innovatieve oplossingen. Daarvoor observeren we, luisteren we en werken we samen met diverse gebruikers, van jong tot oud. Dit heeft geleid tot de geboorte van een unieke kinderwagen, met zeer veel praktische en ergonomische voordelen, de Joolz Geo. Een kinderwagen die kan worden aangepast en uitgebreid naarmate het gezin groeit. En in alle configuraties ongelooflijk wendbaar, praktisch, veilig en comfortabel is. + 1 Comfortabele en ruime wieg De comfortabele en ruime wieg is voorzien van een hypoallergeen en ademend matrasje. En heeft een zachte zone rondom het hoofdje van het kindje. De zonnekap is voorzien van een Air Top van gaas welke geopend kan worden voor een verkoelend briesje en frisse lucht. De wieg kan gemakkelijk van de kinderwagen worden getild door het speciale oplichtsysteem. Ontdek zelf de tien Positive Design punten van de Joolz Geo. + 2 Hoge stoel- en wiegpositie De hoge stoel- en wiegpositie is goed voor jouw rug, want die wordt zo ontlast bij het in- en uittillen van je kindje. Daarnaast rijd je de Joolz Geo direct aan tafel, heel handig als je uit eten of naar een terrasje gaat!.

5 + 3 Ergonomische en praktische stoel Het ergonomische stoeltje is omkeerbaar en in drie posities te verstellen en heeft een zachte comfort zone bij het zitvlak. Het stoeltje is uitgerust met een tweede harnaspositie voor de verstelbare 5-punts veiligheidsgordel. + 4 Zeer veel opbergruimte De Joolz Geo heeft met de uitneembare XL boodschappenmand zeer veel opbergruimte. De XL boodschappenmand is goed toegankelijk voor gebruik in de winkel, onderweg of thuis. + 5 Uit te breiden voor een tweede kind of tweeling De Joolz Geo is uit te breiden voor een tweede kind of kan gebruikt worden voor een tweeling. De uitbreidingsset voor de tweede wieg en/of stoel is eenvoudig op en af te klikken. + 6 Compact in te klappen en op te bergen De Joolz Geo is eenvoudig in te klappen. Inclusief stoel, XL boodschappenmand en ook met twee stoeltjes. Ingeklapt (met of zonder stoel) past de wagen zo achterin de auto, onder de trap of in de garderobe. + 7 In hoogte verstelbare duwbeugel De in hoogte verstelbare duwbeugel zorgt ervoor dat ook ouders met lange benen voldoende ruimte hebben om comfortabel achter de wagen te lopen. + 8 Veiligheidsbeugel met één hand te openen De veiligheidsbeugel is aan twee kanten met één hand te openen. Je kindje kan zo met gemak in en uit de wagen worden getild, zonder dat je lichaam zich in allerlei vreemde bochten hoeft te wringen. + 9 Vierwielvering voor optimaal comfort Met de vierwielvering heb je altijd een easy ride. Je kindje zit en slaapt comfortabel doordat schokken worden gedempt, terwijl je je soepel en met veel rijgemak door straten, over drempels of langs paden beweegt, in de stad of daarbuiten Makkelijk te manoeuvreren met één hand De Joolz Geo is met één kind en een volle boodschappenmand of met twee kinderen in de wieg nog steeds zeer compact en makkelijk wendbaar. Eenvoudig manoeuvreer je de wagen door de gangpaden van een supermarkt of door een drukke winkelstraat.

6 Positive ideas We zijn ervan overtuigd dat we met z n allen naar een duurzame en gezonde manier van leven toe moeten. Met onze Positive Design filosofie zoeken we continu naar innovatieve oplossingen die daaraan bijdragen. Dat begint met kwalitatief hoogstaande producten. We geloven dat je slechts éénmaal een kinderwagen aanschaft, dus zorgen we ervoor dat de Joolz kinderwagens heel lang meegaan. Daarnaast werken we hard aan nieuwe oplossingen die de duurzaamheid vergroten. Zoals met onze herbruikbare verpakkingsmaterialen, waarbij van elke doos een stuk duurzaam speelgoed gecreëerd kan worden. Met een boot, hertengewei of olifant kan je kindje zelf op avontuur gaan. Maar Positive Design is ook het Joolz geboortebos dat zich bevindt in Colombia. Zodra je ons de geboortedag van je kindje doorgeeft en de kinderwagen op my-joolz.nl registreert, planten wij een boom. Vanaf dat moment groeit het boompje, net als je kindje. Zo proberen we op een leuke en leerzame manier onze ecologische footprint te verkleinen. Heb je zelf een positive idea? We horen het graag van je. Kijk op my-joolz.nl voor meer informatie.

7 Joolz Geo configuraties Today + Tomorrow + Together Het modulaire ontwerp van de Joolz Geo biedt vijf configuraties waarmee je altijd goed voorbereid elke uitdaging tegemoet treedt. Je voegt zo de XL boodschappenmand toe voor extra veel opbergruimte. Met een tweede wieg of stoel biedt het slimme ergonomische ontwerp van de Joolz Geo ultiem comfort voor jou, je kindje en zijn of haar broertje of zusje. Welke van de mogelijke configuraties je ook kiest, door het lichtgewicht onderstel en compacte vouwsysteem blijft de Joolz Geo ongelooflijk wendbaar, gebruiksvriendelijk en comfortabel. Van spannende trips tot gelukzalige gezinsuitbreiding, de unieke prestaties van de Joolz Geo verrijken elk familieavontuur. Waar, wanneer en met wie je ook gaat.

8 Joolz Geo Mono De Joolz Geo Mono is geschikt voor één kindje. Een complete Mono configuratie bestaat uit een onderstel, wieg, stoel en XL boodschappenmand. Joolz Geo Duo De Joolz Geo Duo is geschikt voor een ouder en jonger kindje. Een complete Duo configuratie bestaat uit een onderstel, bovenste stoel, XL boodschappenmand*, onderste wieg en stoel. Ocean blue Ocean blue Rocky grey Volcano red Rocky grey Volcano red Charcoal anthracite Forest green Charcoal anthracite Forest green De Joolz Geo Mono is verkrijgbaar in vijf kleuren en afgewerkt met een bruine of zwarte leatherette duw- en veiligheidsbeugel. Afgebeelde kleuren kunnen verschillen van de werkelijke kleuren. De Joolz Geo Duo is verkrijgbaar in vijf kleuren en afgewerkt met een bruine of zwarte leatherette duw- en veiligheidsbeugel. * De XL boodschappenmand in Duo confi guratie kan alleen gebruikt worden met enkel een bovenste wieg of stoel. Afgebeelde kleuren kunnen verschillen van de werkelijke kleuren.

9 Joolz Geo Twin Joolz Geo accessoires De Joolz Geo Twin is geschikt voor twee kindjes van dezelfde leeftijd. Een complete Twin configuratie bestaat uit een onderstel, bovenste wieg en stoel, XL boodschappenmand*, onderste wieg en stoel. Verzorgingstas alles bij de hand Slaapzak knus en warm Parasol lekker in de schaduw Ocean blue Ocean blue Rocky grey Rocky grey Volcano red Volcano red Charcoal anthracite Forest green Charcoal anthracite De Joolz Geo Twin is verkrijgbaar in vijf kleuren en afgewerkt met een bruine of zwarte leatherette duw- en veiligheidsbeugel. * De XL boodschappenmand in Twin confi guratie kan alleen gebruikt worden met enkel een bovenste wieg of stoel. Afgebeelde kleuren kunnen verschillen van de werkelijke kleuren. Forest green

10 Joolz Geo accessoires Joolz Geo maten en gewichten Joolz Geo gewichten (kg) Opmerkingen Onderstel 8,5 Onderstel zonder wielen 5,5 Bovenste stoel 3,3 Incl. zonnekap + veiligheidsbeugel UV Zonnekap boven tegen felle zon en licht Muskietennet boven houdt beestjes buiten UV muskietennet onder tegen felle zon en licht houdt beestjes buiten Bovenste wieg 4,3 Incl. zonnekap + wiegdekje + matras + veiligheidsbeugel + comfort zone hoofdje Onderste stoel 2,7 Incl. zonnekap Onderste wieg 3,3 Incl zonnekap + matras + wiegdekje XL boodschappenmand 1,5 Joolz Geo maten (mm) L B H Opmerkingen Autostoel adapters boven en onder* voor diverse modellen Autostoel adapter boven* voor diverse modellen Autostoel adapter onder* voor diverse modellen Uitgeklapt Ingeklapt stoel/ XL boodschappenmand Ingeklapt stoel/stoel Ingeklapt Ingeklapt zonder wielen Bovenste wieg Incl. veiligheidsbeugel Onderste wieg Meerijdplankje gezellig en makkelijk Bekerhouder makkelijk voor onderweg Pomp extra lucht voor onderweg * De autostoel adapters zijn geschikt voor Maxi-Cosi Pebbles, Maxi Cosi Cabrio Fix, Be Safe IZI go, Nuna Pipa, Cybex Aton 3. Een regenhoes voor de bovenste wieg en stoel en onderste wieg en stoel is ook als accessoire verkrijgbaar.

11

my-joolz.nl facebook.com/joolznederland Joolz Geo

my-joolz.nl facebook.com/joolznederland Joolz Geo my-joolz.nl facebook.com/joolznederland Joolz Geo 10 x Positive Design + Comfortabele en ruime wieg + Hoge stoel- en wiegpositie + Ergonomische en praktische stoel + Zeer veel opbergruimte + Uit te breiden

Nadere informatie

Joolz Day. 8 keer Positive Design. Joolz Day maten en gewichten. Veiligheid en garantie. my-joolz.nl facebook.com/joolznederland

Joolz Day. 8 keer Positive Design. Joolz Day maten en gewichten. Veiligheid en garantie. my-joolz.nl facebook.com/joolznederland Joolz Day 8 keer Positive Design + Comfortabele en ruime wieg + Hoge stoel- en wiegpositie + Praktische en ergonomische stoel + In lengte verstelbare voetensteun + Veiligheidsbeu gel met één hand te openen

Nadere informatie

WELCOME TO THE JOOLZ FAMILY

WELCOME TO THE JOOLZ FAMILY De ochtendzon op je gezicht. Fluitende vogels in het park. Het ontdekken van oude straatjes in een nieuwe stad. Een heerlijke cappuccino op een terras. Je baby die zich uitstrekt na een middagdutje. Joolz,

Nadere informatie

my-joolz.nl facebook.com/joolznederland Joolz Day

my-joolz.nl facebook.com/joolznederland Joolz Day my-joolz.nl facebook.com/joolznederland Joolz Day 8 keer Positive Design + Comfortabele en ruime wieg + Hoge stoel- en wiegpositie + Praktische en ergonomische stoel + In lengte verstelbare voetensteun

Nadere informatie

Collectie 2016 Voorjaar/ Zomer

Collectie 2016 Voorjaar/ Zomer Collectie 2016 Voorjaar/ Zomer Wij, bij Joolz, geloven dat blije ouders blije baby s maken. Daarom bieden we jou de bouwstenen voor een positief leven. Wat jou ook gelukkig maakt: ga ervoor en leef zoals

Nadere informatie

CATALOGUS COLLECTIE 2019

CATALOGUS COLLECTIE 2019 CATALOGUS COLLECTIE 2019 Life is glorious. Let s go. Aan alle nieuwe ouders. We nodigen je uit om samen met je kindje de wereld in te gaan. Verbind je met elkaar. En met al het moois om je heen. Samen

Nadere informatie

Wij, bij Joolz, geloven dat blije ouders blije baby's maken. Daarom bieden we jou de bouwstenen voor een positief leven. Wat je ook gelukkig maakt,

Wij, bij Joolz, geloven dat blije ouders blije baby's maken. Daarom bieden we jou de bouwstenen voor een positief leven. Wat je ook gelukkig maakt, 2018 Wij, bij Joolz, geloven dat blije ouders blije baby's maken. Daarom bieden we jou de bouwstenen voor een positief leven. Wat je ook gelukkig maakt, ga ervoor en leef zoals jij dat wilt. Met onze ergonomische

Nadere informatie

over Joolz twee kinderwagens vier collecties autostoel accessoires My Joolz veiligheidsbeugel Joolz Essentials overzicht, maten & gewichten

over Joolz twee kinderwagens vier collecties autostoel accessoires My Joolz veiligheidsbeugel Joolz Essentials overzicht, maten & gewichten zomer 017 let's grow together Wij, bij Joolz, geloven dat blije ouders blije baby's maken. Daarom bieden we jou de bouwstenen voor een positief leven. Wat je ook gelukkig maakt, ga ervoor en leef zoals

Nadere informatie

retro

retro Collection 2009 retro 2 X-Adventure Retro kinderwagen Uitgevoerd met een reiswieg en los verkrijgbaar een autostoel 0-9 maanden, dus geschikt vanaf de geboorte. De omkeerbare zitting is te verstellen in

Nadere informatie

Ergonomische en stijlvol ontworpen rollators

Ergonomische en stijlvol ontworpen rollators Ergonomische en stijlvol ontworpen rollators Het leven is een eindeloze ontdekkingstocht. Volop genieten van wat het leven te bieden heeft. Daar gaat het om bij Rollz. Of het nou om een wandeling in het

Nadere informatie

Op reis! Vakantie? Weekendje weg? Wat neem je mee voor je baby! 16, 95 8, 99 9, 95 4, 99. Zonnebril Babybanz incl. hoesje

Op reis! Vakantie? Weekendje weg? Wat neem je mee voor je baby! 16, 95 8, 99 9, 95 4, 99. Zonnebril Babybanz incl. hoesje Op reis! Vakantie? Weekendje weg? Wat neem je mee voor je baby! Zonnebril Babybanz incl. hoesje 16, 95 8, 99 Rietjesbeker van Difrax in leuke kleuren Parasol, in div. leuke kleuren Van 12,95 voor 9, 95

Nadere informatie

Collectie 2016 HERFST / WINTER

Collectie 2016 HERFST / WINTER Collectie 2016 HERFST / WINTER Wij, bij Joolz, geloven dat blije ouders blije baby's maken. Daarom bieden we jou de bouwstenen voor een positief leven. Wat je ook gelukkig maakt, ga ervoor en leef zoals

Nadere informatie

Collectie 2017 VOORJAAR

Collectie 2017 VOORJAAR Collectie 2017 VOORJAAR Wij, bij Joolz, geloven dat blije ouders blije baby's maken. Daarom bieden we jou de bouwstenen voor een positief leven. Wat je ook gelukkig maakt, ga ervoor en leef zoals jij dat

Nadere informatie

bugaboo bee + maak kennis met de bugaboo bee + de compacte en tevens complete bugaboo kinderwagen. Kan ieder tempo aan. hoofdkenmerken inklappen

bugaboo bee + maak kennis met de bugaboo bee + de compacte en tevens complete bugaboo kinderwagen. Kan ieder tempo aan. hoofdkenmerken inklappen maak kennis met de de compacte en tevens complete bugaboo kinderwagen. Kan ieder tempo aan. Compact, handig en wendbaar. De Bugaboo Bee heeft een in zijn geheel inklapbaar design dat meegroeit van baby

Nadere informatie

01. inleiding HET CONCEPT Zoekt u een stoere, solide en groot gebruiksgemak. Zitjes zijn GEMAKKELIJK goed verstelbare kinderwagen? Gemakkelijk verstelbaar en volledig af te stemmen op uw MANOEUVREERBAAR

Nadere informatie

ONTMOET DE BUGABOO DONKEY

ONTMOET DE BUGABOO DONKEY ONTMOET DE BUGABOO DONKEY De convertible kinerwagen voor kin, kineren én bagage. MONO DUO MONO De Bugaboo Donkey kan eenvouig - in rie clicks - veranert woren van een complete mono- naar een volwaarige

Nadere informatie

SCOOT PEDAL GROW! BERGTOYS.COM. age. De BERG GO 2; de eerste stappen in de ontwikkeling van je kind! months. Product Sheet XL

SCOOT PEDAL GROW! BERGTOYS.COM. age. De BERG GO 2; de eerste stappen in de ontwikkeling van je kind! months. Product Sheet XL BERG GO2 Product Sheet XL SCOOT PEDAL GROW! BERG GO 2 Blue, BERG GO 2 Pink, BERG GO 2 Mint. De BERG GO 2; de eerste stappen in de ontwikkeling van je kind! age 10 30 months WAAROM EEN BERG GO 2? De ontwikkeling

Nadere informatie

Mambo Daily. Since 1934. Cobalt blauw. Oranje. Grijs. Rood. Zwart. Zand. Marine blauw

Mambo Daily. Since 1934. Cobalt blauw. Oranje. Grijs. Rood. Zwart. Zand. Marine blauw Mambo Daily Since 1934 Cobalt blauw Oranje Grijs Rood Zwart Zand Marine blauw Terwijl jij en je kindje er op uit gaan, doet Mambo Daily de rest. Binnen een handomdraai is jouw stoere high performance licht

Nadere informatie

Where you want to be.

Where you want to be. Where you want to be. Where you want to be. 2 Betrouwbaar en uiterst functioneel in al zijn eenvou d. Ontworpen voor een mobiel leven voor iederee n die dit anders niet zou hebben. De Sterling scootmobielen

Nadere informatie

BERG SPECIAL. age. Perfect voor als je op avontuur gaat! BERGTOYS.COM. Productsheet XL CHOPPER, DUO CHOPPER

BERG SPECIAL. age. Perfect voor als je op avontuur gaat! BERGTOYS.COM. Productsheet XL CHOPPER, DUO CHOPPER BERG SPECIAL Productsheet XL CHOPPER, DUO CHOPPER Perfect voor als je op avontuur gaat! age + 5 WAAROM EEN SPECIAL? Onze BERG Specials zijn net even anders als onze andere skelters. De BERG Duo Chopper

Nadere informatie

Where you want to be.

Where you want to be. Where you want to be. Where you want to be. 2 Betrouwbaar en uiterst functioneel in al zijn eenvou d. Ontworpen voor een mobiel leven voor iederee n die dit anders niet zouden hebben. De Sterling scooters

Nadere informatie

100% individualiteit

100% individualiteit De 100% rollator 1 3 100% individualiteit De Gemino 30 is de 100% rollator. 100% individualiteit, veiligheid, comfort en keuze. Een rollator waarmee u niet alleen uw actieve leven en uw onafhankelijkheid

Nadere informatie

REAL 9000 PLUS KIND. Waar kwaliteit, functionaliteit en design bij elkaar komen! Valid from 070601. Last change 1000601. Article number 803374

REAL 9000 PLUS KIND. Waar kwaliteit, functionaliteit en design bij elkaar komen! Valid from 070601. Last change 1000601. Article number 803374 REAL 9000 PLUS KIND Article number 803374 Last change 1000601 Valid from 070601 Waar kwaliteit, functionaliteit en design bij elkaar komen! Een Stoel met modulair systeem en enorme mogelijkheden Veel kinderen

Nadere informatie

Latinique. Since 1934. Cobalt blauw. Pistache. Grijs. Rood. Zwart. Zand. Marine blauw

Latinique. Since 1934. Cobalt blauw. Pistache. Grijs. Rood. Zwart. Zand. Marine blauw Latinique Since 1934 Cobalt blauw Pistache Grijs Rood Zwart Zand Marine blauw Terwijl jij en je kindje er op uit gaan, doet Latinique de rest. Binnen een handomdraai is jouw stoere high performance licht

Nadere informatie

100% individualiteit product design award 2011

100% individualiteit product design award 2011 De 100% rollator 1 3 100% individualiteit De Gemino 30 is de 100% rollator. 100% individualiteit, veiligheid, comfort en keuze. Een rollator waarmee u niet alleen uw actieve leven en uw onafhankelijkheid

Nadere informatie

DE REAL AANGEPASTE KINDERSTOEL

DE REAL AANGEPASTE KINDERSTOEL Article number 803374 Last change 140415 Valid from 070601 DE REAL AANGEPASTE KINDERSTOEL EEN STOEL MET MODULAIR SYSTEEM EN ENORME MOGELIJKHEDEN Veel kinderen met een functiebeperking kunnen comfortabel

Nadere informatie

Action 5 Vouwframe & Action 5 Vastframe

Action 5 Vouwframe & Action 5 Vastframe Action 5 Vouwframe & Ontdek de Action 5 Family LICHTGEWICHT VERSTELBAAR CONFIGUREERBAAR Action 5 Vouwframe Perfect voor jouw actieve levensstijl! De Invacare Action 5 is ontwikkeld voor de actievere gebruiker

Nadere informatie

2,5 BERG REPPY. age. Waanzinnige looks, onbezorgd speelplezier en makkelijk mee te nemen BERGTOYS.COM. Productsheet XL

2,5 BERG REPPY. age. Waanzinnige looks, onbezorgd speelplezier en makkelijk mee te nemen BERGTOYS.COM. Productsheet XL BERG REPPY Productsheet XL REPPY RIDER, REPPY RACER, REPPY REBEL Waanzinnige looks, onbezorgd speelplezier en makkelijk mee te nemen age 2,5 2 56 WAAROM EEN REPPY? Het Reppy platform van BERG heeft 3 verschillende

Nadere informatie

kleuren zittingen starterkit zittingen= kleine zitting + grote zitting + veiligheidsgordel+ makkelijke sluiting provence canary yellow purple

kleuren zittingen starterkit zittingen= kleine zitting + grote zitting + veiligheidsgordel+ makkelijke sluiting provence canary yellow purple van pasgeborene tot 36 kg (ca. 8 jaar) in drie standen kantelbaar, direct vanaf de geboorte te gebruiken. Groeit met je kind mee in elke fase tot 36kg 360 graden draaibaar pneumatisch in hoogte te verstellen

Nadere informatie

BELANGRIJK Behoud voor toekomstige naslag

BELANGRIJK Behoud voor toekomstige naslag De icandy pear is een hoogwaardig product ontworpen en gedistribueerd door: icandy World Limited Montgomery Way Biggleswade Bedfordshire SG18 8UB England Tel: +44 (0) 1767 604400 Fax: +44 (0) 1767 604410

Nadere informatie

click! a b c d g h Gebruiksaanwijzing j k > 25 cm l m Lichaamslengte cm. Max. gewicht 13 kg. UN regulation no. R129 i-size Leeftijd 0-12 m.

click! a b c d g h Gebruiksaanwijzing j k > 25 cm l m Lichaamslengte cm. Max. gewicht 13 kg. UN regulation no. R129 i-size Leeftijd 0-12 m. 1 3 a b c d e f g h click! Gebruiksaanwijzing 4 i j k l m > 25 cm 2 5 Lichaamslengte 40-75 cm. Max. gewicht 13 kg. Leeftijd 0-12 m. UN regulation no. R129 i-size 8 9 Dank u voor uw keuze voor de BeSafe

Nadere informatie

Bak je fiets. De nieuwe bakfietsen aan u voorgesteld

Bak je fiets. De nieuwe bakfietsen aan u voorgesteld Bak je fiets De nieuwe bakfietsen aan u voorgesteld Tweewielers 1. Cargobike lang van Bakfiets.nl 2. Gazelle Caby van Gazelle 3. 995 van de Fietsfabriek 4. Onderwaterfiets Driewielers 5. Triobike Mono

Nadere informatie

ISA Invacare Stand Assist

ISA Invacare Stand Assist ISA Invacare Stand Assist Verbeterd design voor comfortabele transfers Onderbeen ondersteuning Uitschuifbare hefarm Ergonomische handgrepen ISA Een evolutie in actieve tilliften Onze nieuwe veelzijdige

Nadere informatie

Actie. Weken 17,5% 10% Vakantie voordeel bij Babypark! 2juni. 3juni. 13 juni tot 17.00 uur. 5juni. 6juni. 8juni. 4juni. 11 juni. 12 juni.

Actie. Weken 17,5% 10% Vakantie voordeel bij Babypark! 2juni. 3juni. 13 juni tot 17.00 uur. 5juni. 6juni. 8juni. 4juni. 11 juni. 12 juni. dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 KOOPAVOND zaterdag 6 17.00 uur maandag 8 11-21 uur dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 17.00 uur Zoveel keus heeft Actie u nergens! Weken

Nadere informatie

Past perfect bij jouw lifestyle!

Past perfect bij jouw lifestyle! Past perfect bij jouw lifestyle! De Invacare Action 5 is ontwikkeld voor de actievere gebruiker die op zoek is naar een rolstoel met goede rijeigenschappen en daarnaast gemakkelijk opvouwbaar is om mee

Nadere informatie

1 [ 100% ] Rollators

1 [ 100% ] Rollators [ 100% ] Rollators 1 2 3 Gemino 100% rollator voor u! Bent u op zoek naar een rollator die helemaal bij u past en waarmee u comfortabel en vol vertrouwen kunt wandelen, of u nu onderweg bent of thuis?

Nadere informatie

Croozer. Altijd onderweg.

Croozer. Altijd onderweg. CATALOGUS 2012 Croozer. Altijd onderweg. KID CARGO DOG MINI www.croozer.eu GO CROOZIN! Graag onderweg? Met baby, kind of hond? Met Croozer rijden ze allemaal mee. Hier vindt u de praktische fietsaanhanger

Nadere informatie

De veilige wereld van Maxi-Cosi De veilige wereld van Maxi-Cosi

De veilige wereld van Maxi-Cosi De veilige wereld van Maxi-Cosi 2007 www.maxi-cosi.com Al onze aanbiedingen zijn vrijblijvend. Prijs- en productwijzigingen en tekstuele fouten zijn voorbehouden. Afbeeldingen, kleuren, beschrijvingen en opgaven met betrekking tot afmetingen,

Nadere informatie

DE KIKKERPRINS MIJN GEBOORTELIJSTJE. Van Aertselaerstraat 7 2320 Hoogstraten 03 314 51 41 www.dekikkerprins.be info@dekikkerprins.

DE KIKKERPRINS MIJN GEBOORTELIJSTJE. Van Aertselaerstraat 7 2320 Hoogstraten 03 314 51 41 www.dekikkerprins.be info@dekikkerprins. DE KIKKERPRINS Van Aertselaerstraat 7 2320 Hoogstraten 03 314 51 41 www.dekikkerprins.be info@dekikkerprins.be MIJN Ik word ongeveer verwacht: Mijn mama & mijn papa zijn: Ons huisje staat: Je kan ons steeds

Nadere informatie

Van Raam maakt mensen mobiel DRIEWIELFIETSEN

Van Raam maakt mensen mobiel DRIEWIELFIETSEN Van Raam maakt mensen mobiel DRIEWIELFIETSEN VROLIJKE FIETSEN VOOR VROLIJKE KINDEREN Beginnen met fietsen en dan tot de ontdekking komen dat een gewone fiets niet helemaal voldoet aan de stabiliteit en

Nadere informatie

DE INNOVATIEVE S-SERIE

DE INNOVATIEVE S-SERIE LUXURY IN MOTION DE INNOVATIEVE S-SERIE Ontdek uw vrijheid met de betrouwbare en veelzijdige scootmobielen van STERLING. Met de goede rij prestaties en het uitstekende comfort heeft u genoeg reden om er

Nadere informatie

Flexa Baby. - voor de kamer van je leven. www.flexaworld.com

Flexa Baby. - voor de kamer van je leven. www.flexaworld.com Flexa Baby - voor de kamer van je leven www.flexaworld.com De kamer van je leven aby Hans Sandgren Jakobsen, die niet alleen bekend is om zijn passie voor hout, maar ook voor zijn eenvoudige en luchtige

Nadere informatie

Auronde. Design. waarbij jij de details bepaalt

Auronde. Design. waarbij jij de details bepaalt Auronde Design waarbij jij de details bepaalt Onze overtuiging Een uitgeruste wereld is een mooiere wereld 2 3 Wie goed uitgerust is merkt dat aan alles: je bent ontspannen, energiek, scherp en vriendelijk.

Nadere informatie

Flexa Baby. - voor de kamer van je leven

Flexa Baby. - voor de kamer van je leven Flexa Baby - voor de kamer van je leven De kamer van je leven aby Hans Sandgren Jakobsen, die niet alleen bekend is om zijn passie voor hout, maar ook voor zijn eenvoudige en luchtige ontwerpen, creëert

Nadere informatie

Action 5 Vouwframe & Action 5 Vastframe

Action 5 Vouwframe & Action 5 Vastframe Action 5 Vouwframe & Ontdek de Action 5 familie LICHTGEWICHT INSTELBAAR VEELZIJDIG TE CONFIGUREREN Past perfect bij jouw lifestyle! De Invacare Action 5 is ontwikkeld voor de actievere gebruiker die op

Nadere informatie

FIETSENREK ACCESSOIRES

FIETSENREK ACCESSOIRES FIAMMA BIKE COVER S Fietshoes gemaakt van verstevigd polyester en vinyl. Licht en waterafstotend. Nu standaard voorzien van handige houder voor het plaatsen van een gevarenbord (optie, zie pagina 111.

Nadere informatie

Een functionele stoel voor een comfortabele prijs

Een functionele stoel voor een comfortabele prijs RH Extend RH EXTEND Deze elegante stoel is even gebruiksvriendelijk als ergonomisch. RH Extend is ontworpen om je lichaam de best mogelijke ondersteuning en ontspanning te geven, terwijl je tegelijkertijd

Nadere informatie

Action3 Kom in actie! Action3

Action3 Kom in actie! Action3 Invacare Action 3 Kom in actie! De Invacare Action 3 biedt een maximale mobiliteit doordat deze gemakkelijk is aan te passen aan de gebruiker. De verbeterde ergonomie en rijeigenschappen garanderen de

Nadere informatie

click! a b c d e f g Gebruiksaanwijzing i j > 25 cm k l Groep 0+ Max. gewicht 13 kg. Leeftijd 0-12 m. ECE R44-04

click! a b c d e f g Gebruiksaanwijzing i j > 25 cm k l Groep 0+ Max. gewicht 13 kg. Leeftijd 0-12 m. ECE R44-04 1 3 click! a b c d e f g Gebruiksaanwijzing 4 h i j k l > 25 cm 2 5 Groep 0+ Max. gewicht 13 kg. Leeftijd 0-12 m. ECE R44-04 8 9 Dank u voor uw keuze voor de BeSafe izi Go. Het is belangrijk dat u deze

Nadere informatie

Speel met je kindje zijn voeten.

Speel met je kindje zijn voeten. Speel met je kindje zijn voeten. Bewegen is kinderspel Ja, speel gerust met je kind zijn voeten, want bewegen is belangrijk. Denk bij bewegen niet onmiddellijk aan sporten. Rollen, springen, kruipen,

Nadere informatie

Kies je eigen weg. Compacte reisscooter met vering

Kies je eigen weg. Compacte reisscooter met vering Scootmobielen Kies je eigen weg De paden op, de lanen in. Op visite bij familie, even een boodschap halen of volop genieten van een tochtje in de natuur. Met de topklasse comfort scootmobielen van Life

Nadere informatie

Betrouwbare, robuuste scootmobielen...

Betrouwbare, robuuste scootmobielen... Betrouwbare, robuuste scootmobielen... met een indrukwekkende actieradius, een sterke motor en een prachtig design. www.prestonability.com www.afikim.nu info@prestonability.com Tel NL 036 53 53 580 Tel

Nadere informatie

carriers Hapro carriers, ezelsbrug voor draagkracht.

carriers Hapro carriers, ezelsbrug voor draagkracht. Hapro Carriers carriers Hapro carriers, ezelsbrug voor draagkracht. Relingdragers voor Relingdragers voor nagenoeg iedere auto. Hapro Cronos Hapro Cronos. De Hapro Cronos dakdrager is de solide basis voor

Nadere informatie

Travixx brengt ons verder Maak kennis met onze Travixx rollators

Travixx brengt ons verder Maak kennis met onze Travixx rollators Travixx brengt ons verder Maak kennis met onze Travixx rollators 088 10 20 100 www.medipoint.nl/travixx Travixx brengt u verder De vrijheid om te gaan en staan waar u wilt, daar blijft u het liefst zo

Nadere informatie

Voor Werkplaats en Industrie

Voor Werkplaats en Industrie Sovella best buys Voor Werkplaats en Industrie Sovella Nederland BV Workshop werktafel- Het Middelpunt van uw werkplaats Modulair Degelijk Functioneel Workshop werktafel + één Lade Met een ladeblok van

Nadere informatie

Nieuwe generatie kinderzitjes

Nieuwe generatie kinderzitjes Nieuwe generatie kinderzitjes Optimaal beschermd Uw kinderen zijn uw oogappels. Inhoud 01 De I-SIZE-norm p. 6 Dus waakt u over hun comfort, maar vooral ook over hun veiligheid. Onderweg naar de crèche

Nadere informatie

NIEUW. Action. Invacare 4 NG. Stijlvol en stabiel met uitstekende functionaliteit

NIEUW. Action. Invacare 4 NG. Stijlvol en stabiel met uitstekende functionaliteit NIEUW Invacare Action 4 Stijlvol en stabiel met uitstekende functionaliteit Invacare Action 4 De nieuwe verbeterde Action4 is bijna 1 kg lichter dan het vorige model. En dit zelfs met nog meer functionaliteit.

Nadere informatie

TEMPUR. Bedbodems. Bedbodems

TEMPUR. Bedbodems. Bedbodems BEDBODEMCOLLECTIE TEMPUR Flex (Cloud) collectie Combineer een bedbodem van hoge kwaliteit met uw TEMPUR matras om optimaal te genieten van heerlijk comfort en voortreffelijke ondersteuning. Alle TEMPUR

Nadere informatie

slaap veilig slaap lekker

slaap veilig slaap lekker slaap veilig slaap lekker waarom deze folder? Soms overlijden kinderen tussen de 0 en 2 jaar onverwacht in hun slaap. Die kinderen leken gezond. Dat heet wiegendood. Er is veel onderzoek gedaan naar de

Nadere informatie

I Scootmobielen

I  Scootmobielen www.life-mobility.com I www.mijnscootmobiel.nl Scootmobielen Kies je eigen weg Het kleintje dat uw wereld groter maakt De paden op, de lanen in. Op visite bij familie, even een boodschap halen of volop

Nadere informatie

TRAVELUX TRAVELUX TRAVELUX RAVELUX AVELUX

TRAVELUX TRAVELUX TRAVELUX RAVELUX AVELUX AVELUX TRAVELUX TRA TR TRAVELUX TRAVELUX RAVELUX RAVELUX TRAVELUX 2013 Introductie Inhoud Waar prestatie, design en betrouwbaarheid zijn gecombineerd tot onze mobiliteitoplossingen. Binnen onze Travelux

Nadere informatie

arry on Draagkracht en daadkracht.

arry on Draagkracht en daadkracht. arry on Draagkracht en daadkracht. vrije tijd....dus de fiets moet ook mee! 3 ezelsbrug voor draagkracht. Uw auto is geen onwillige pakezel. De doordachte Hapro Atlas en Hapro Strada fietsendragers zullen

Nadere informatie

Laat je inspireren! www.auping.be. Laat je inspireren op auping.be/match en ga voor professioneel advies naar de dichtstbijzijnde Auping winkel.

Laat je inspireren! www.auping.be. Laat je inspireren op auping.be/match en ga voor professioneel advies naar de dichtstbijzijnde Auping winkel. Laat je inspireren! Laat je inspireren op auping.be/match en ga voor professioneel advies naar de dichtstbijzijnde Auping winkel. 980698BN/09-2015 - Wijzigingen in kleur, model, maatvoering en constructie

Nadere informatie

Optimaal gemak en plezier onder de douche en op het toilet met de Dukki en de Turtel

Optimaal gemak en plezier onder de douche en op het toilet met de Dukki en de Turtel Optimaal gemak en plezier onder de douche en op het toilet met de Dukki en de Turtel Huka Huka is al jaren de specialist op het gebied van kinderrevalidatie. Wij bedenken en produceren onze producten in

Nadere informatie

GEMINO - 100% ROLLATOR VOOR U!

GEMINO - 100% ROLLATOR VOOR U! 100% ROLLATORS 1 2 GEMINO - 100% ROLLATOR VOOR U! Bent u op zoek naar een rollator die helemaal bij u past en waarmee u comfortabel en vol vertrouwen kunt wandelen, binnen- en buitenshuis? Dan is een Gemino

Nadere informatie

het begin... de waarden het OEKO TEX label het slaapzak het BISIDE BAMBOe de kerncijfers 18. 19 volg ons. contacteer ons 21

het begin... de waarden het OEKO TEX label het slaapzak het BISIDE BAMBOe de kerncijfers 18. 19 volg ons. contacteer ons 21 het begin... de waarden het OEKO TEX label het slaapzak het BISIDE BAMBOe de kerncijfers 7 9 11 13 15 16 18. 19 volg ons. contacteer ons 21 het begin... Nathalie Gubin en haar echtgenoot Bernard Gustot

Nadere informatie

Fris en fit ontwaken maakt je dag goed!

Fris en fit ontwaken maakt je dag goed! Fris en fit ontwaken maakt je dag goed! Je slaapt toch het liefst in je eigen Avek bed. Geniet van een perfect bedklimaat in je eigen Simmer. De Simmer boxspring van Avek is geïnspireerd op de verfrissende

Nadere informatie

EEN KLASSIEKE SCHOONHEID

EEN KLASSIEKE SCHOONHEID MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Elke welving van Monroe heeft een betekenis; elke lijn heeft een doel. Ontworpen door Idesign en vernoemd naar een klassieke schoonheid: een onweerstaanbaar mooie stoel

Nadere informatie

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Simpelweg mobiel. Elektrische hulpaandrijving Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Weer meer dingen samen doen, daar hebben we naar uitgekeken. Geniet van meer mobiliteit Van handbewogen naar elektrisch

Nadere informatie

Ontdek meer over de Tripp Trapp kinderstoel van Stokke

Ontdek meer over de Tripp Trapp kinderstoel van Stokke NL Ontdek meer over de Tripp Trapp kinderstoel van Stokke Introductie De instellingen van de Tripp Trapp stoel Met de Tripp Trapp stoel aan tafel De interactie van je gezin aan tafel Bekijk de Stokke accessoires

Nadere informatie

KidCar - your flexible world

KidCar - your flexible world KidCar - your fleible world 2013 NL Veilig Unieke KidCar punten Veilig en comfortabel op weg met de kinderen? Dat kan met de riante wandel/fietsbuggy s van KidCar. Vanzelfsprekend voldoen ze aan de hoogste

Nadere informatie

Simpelweg mobiel. aankoppelbare elektrische hulpmotor voor rolstoelen. Moeiteloos en vlot rijden met een rolstoel

Simpelweg mobiel. aankoppelbare elektrische hulpmotor voor rolstoelen. Moeiteloos en vlot rijden met een rolstoel Simpelweg mobiel. aankoppelbare elektrische hulpmotor voor rolstoelen Moeiteloos en vlot rijden met een rolstoel Moeiteloos en vlot rijden met een rolstoel Quix, aankoppelbare elektrische hulpmotor voor

Nadere informatie

WW 701 URBAN GEBRUIKSAANWIJZING

WW 701 URBAN GEBRUIKSAANWIJZING WW 701 URBAN GEBRUIKSAANWIJZING BELANGRIJKE MEDEDELING: Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig voor het gebruik van de buggy en bewaar ze voor latere inzage. LET OP: verwijder voor gebruik eventuele plasticzakjes

Nadere informatie

imoc Ophtha De mobiele operatiestoel voor oogheelkunde, KNO, orale en plastische chirurgie

imoc Ophtha De mobiele operatiestoel voor oogheelkunde, KNO, orale en plastische chirurgie imoc Ophtha De mobiele operatiestoel voor oogheelkunde, KNO, orale en plastische chirurgie 100% Nederlands fabricaat Niet meer ombedden Efficiënter opereren Sneller behandelen Patiënt- vriendelijk IN-

Nadere informatie

ANDY WARHOL + BUGABOO THE BANANA COLLECTION AVAILABLE AS COMPLETE BUGABOO CAMELEON3, FOOTMUFF & SEAT LINER

ANDY WARHOL + BUGABOO THE BANANA COLLECTION AVAILABLE AS COMPLETE BUGABOO CAMELEON3, FOOTMUFF & SEAT LINER ANDY WARHOL + BUGABOO THE BANANA COLLECTION AVAILABLE AS COMPLETE BUGABOO CAMELEON3, FOOTMUFF & SEAT LINER / /tm The Andy Warhol Foundation for the Visual Arts, Inc. Icon meets icon EMBARGO until 25 March

Nadere informatie

Auping Match. Maakt jouw stijl compleet

Auping Match. Maakt jouw stijl compleet Auping Match Maakt jouw stijl compleet Inhoud Koninklijke Auping 04 Een Nederlands succesverhaal Auping Match 06 Maakt jouw stijl compleet Auping nights, Better days 05 Wat maakt een Auping nacht zo bijzonder?

Nadere informatie

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT.

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. DE NIEUWE VOLVO V60 DE NIEUWE VOLVO V60. VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. Al meer dan 60 jaar lang streeft Volvo Cars er naar om breaks te ontwikkelen die het leven verrijken. Diezelfde visie was ook de drijfveer

Nadere informatie

Verrijdbare doucheen toiletstoelen

Verrijdbare doucheen toiletstoelen Invacare / Aquatec Verrijdbare doucheen toiletstoelen Tot 180 kg Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean ual Vip en Ocean -Vip e verrijdbare douche- en toiletstoelen van de Aquatec Ocean Serie bieden

Nadere informatie

Travixx brengt mij verder Maak kennis met onze Travixx rolstoel

Travixx brengt mij verder Maak kennis met onze Travixx rolstoel Travixx brengt mij verder Maak kennis met onze Travixx rolstoel 088 10 20 100 www.medipoint.nl/travixx 088 10 20 100 www.medipoint.nl/travixx Travixx brengt u verder Travixx brengt u verder De vrijheid

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt Terrasoverkappingen Verleng je dagen, verleng je zomer! Als het niet hartje zomer is, komt er een moment dat het net iets te

Nadere informatie

Het KOPLUS merk is opgericht in 2009

Het KOPLUS merk is opgericht in 2009 01 Eindeloze creativiteit Al onze ontwerpen zijn geïnspireerd door de wens om te veranderen en het nastreven van perfectie. Constante verbeteringen voor een betere leefomgeving. We volgen onze hoofdontwerper

Nadere informatie

Wintersale. op onze meest duurzame producten * Geniet daarnaast van nog meer voordeel in onze winkel

Wintersale. op onze meest duurzame producten * Geniet daarnaast van nog meer voordeel in onze winkel Wintersale op onze meest duurzame producten * Geniet daarnaast van nog meer voordeel in onze winkel * Kijk voor meer informatie over de actie op auping.nl/actie Wil je meer weten over ons duurzaamheidsbeleid?

Nadere informatie

Een groots piepklein wondertje

Een groots piepklein wondertje kraamzorg kraamtranen Wij vangen de zorg voor je op verzorging borstvoeding huishoudelijke taken Een groots piepklein wondertje Gefeliciteerd, je bent in verwachting! Bijzonder en bijzonder spannend. De

Nadere informatie

C O L L E C T I E '17

C O L L E C T I E '17 COLLECTIE '17 CYBEX GOLD CYBEX heeft meer dan 250 onderscheidingen ontvangen voor design, veiligheid en innovatie. Ga voor meer informatie naar onze website: www.cybex-online.com Test autobild.de Kindersitze

Nadere informatie

Auping bezorgt je een frisse morgen

Auping bezorgt je een frisse morgen Auping bezorgt je een frisse morgen met AVS in de nieuwe Original boxspring tot 700,- * voordeel Vanaf 2.775,- bij aankoop van matrassen met bodems * Vraag naar de voorwaarden Original boxspring met hoofdbord

Nadere informatie

Writing collectie Woorden in beweging. Een tijdloze set instrumenten om grip te krijgen op de nooit stilstaande werkelijkheid, om indrukken te

Writing collectie Woorden in beweging. Een tijdloze set instrumenten om grip te krijgen op de nooit stilstaande werkelijkheid, om indrukken te Writing collectie Woorden in beweging. Een tijdloze set instrumenten om grip te krijgen op de nooit stilstaande werkelijkheid, om indrukken te noteren en op papier vast te leggen. Producttabel Writing

Nadere informatie

rolf benz PlUrA norbert beck

rolf benz PlUrA norbert beck rolf benz PLURA Design Norbert Beck het moment is perfect als je zijn veelvoud herkent EEN BANK MET VELE GEZICHTEN // De nieuwe defnitie van vrijheid De Rolf Benz PLURA reikt u alle mogelijkheden aan om

Nadere informatie

GEMINO - 100% ROLLATOR VOOR U!

GEMINO - 100% ROLLATOR VOOR U! 100% ROLLATORS 1 2 GEMINO - 100% ROLLATOR VOOR U! Bent u op zoek naar een rollator die helemaal bij u past en waarmee u comfortabel en vol vertrouwen kunt wandelen, binnen- en buitenshuis? Dan is een Gemino

Nadere informatie

Multifunctionele douche- en toiletstoelen

Multifunctionele douche- en toiletstoelen Multifunctionele douche- en toiletstoelen Betere hulpmiddelen en voor uw zorgbehoefte nu en in de toekomst. Het zekere en comfortabele stoelenaanbod uit hoogwaardige kunststof. Met minder zou u geen genoegen

Nadere informatie

De 3-in-1 wandelwagen. Voor kinderen een knuffel van Life & Mobility

De 3-in-1 wandelwagen. Voor kinderen een knuffel van Life & Mobility Kinderproducten Voor kinderen een knuffel van Life & Mobility De 3-in-1 wandelwagen Life & Mobility wil voor kinderen met een functiestoornis drempels verlagen en hen alle aandacht geven die ze verdienen.

Nadere informatie

Specificaties >> 4401 PRO >> 4402 PRO >> 4400 PUR PRO >> 4408 PRO

Specificaties >> 4401 PRO >> 4402 PRO >> 4400 PUR PRO >> 4408 PRO >> Bedrijfsstoelen >> 4400 Pur Pro Ik werk onder veeleisende omstandigheden met diverse chemische stoffen. Mijn stoel moet dan ook tegen een stootje kunnen en makkelijk te reinigen zijn. De 4400 line van

Nadere informatie

-10% -20% -30% -40% Europa s grootste en goedkoopste babywinkel! profiteer t/m 4 juni bij alle 7 Babypark megastores en online

-10% -20% -30% -40% Europa s grootste en goedkoopste babywinkel! profiteer t/m 4 juni bij alle 7 Babypark megastores en online -20% BABYPARK -10% -30% profiteer t/m 4 juni bij alle 7 Babypark megastores en online -40% extra koopavonden donderdag en vrijdagavond tot 21.00 uur! 2 e pinksterdag open 13-17 uur Kesteren, Zaanstad,

Nadere informatie

Voor kinderen een knuffel van Life & Mobility

Voor kinderen een knuffel van Life & Mobility Kinderproducten Voor kinderen een knuffel van Life & Mobility Life & Mobility wil voor kinderen met een functiestoornis drempels verlagen en hen alle aandacht geven die ze verdienen. We willen dit bereiken

Nadere informatie

Handleiding voor gebruikers

Handleiding voor gebruikers Handleiding voor gebruikers INHOUD Algemene informatie Gebruiksaanwijzing voor het materiaal Informatie m.b.t. onderhoud en garantie Algemene informatie Als u niet voor de gecertificeerde cursus heeft

Nadere informatie

ECO Line First Line Luxe Line Denim Line Premium Line

ECO Line First Line Luxe Line Denim Line Premium Line www.nania.nl voor elke leeftijd de juiste autostoel! ECO Line First Line Luxe Line Denim Line Premium Line autostoel Maxim De Nania Maxim SP is een autokinderzitje voor de leeftijd 0 tot 4 jaar. De autostoel

Nadere informatie

EEN WERELD IN BEWEGING

EEN WERELD IN BEWEGING cricket EEN WERELD IN BEWEGING Danish design Innovation Quality 6 12 A B C D 4 22 8 10 CONTENT 4 7 9 11 13 14 19 20 22 26 Cricket Ontmoet Isabella Brengt je overal Focus op details Onze tips Accessoires

Nadere informatie

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Citroën Jumpy dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

BERG BUZZY BERG STREET-X. leeftijd. Uniek BERGTOYS.COM. bewegen! any tricycle! More stable, much faster and. Product sheet XL.

BERG BUZZY BERG STREET-X. leeftijd. Uniek BERGTOYS.COM. bewegen! any tricycle! More stable, much faster and. Product sheet XL. BERG STREET-X Product sheet XL BERG BUZZY Product brochure. BERG Street-X More stable, much faster and more fun than Uniek bewegen! any tricycle! leeftijd 4 12 WAAROM EEN STREET-X? Sturen door je lichaam

Nadere informatie

Je eigen yogamat. De zin van een eigen mat:

Je eigen yogamat. De zin van een eigen mat: Je eigen yogamat De zin van een eigen mat: hygiëne: op je mat wordt hard gewerkt, gezweet, met handen én voeten op gestaan, op gezeten, gelegen, gelachen en gehuild - dat zijn dingen die je vermoedelijk

Nadere informatie

Herfstdroomweken. 2 e matras. halve prijs * Kom naar de winkel voor de nieuwe bedtextielcollectie Nieuw kleurenassortiment De nieuwe boxspring Boxton

Herfstdroomweken. 2 e matras. halve prijs * Kom naar de winkel voor de nieuwe bedtextielcollectie Nieuw kleurenassortiment De nieuwe boxspring Boxton overtrek Sari Grey vanaf 69,- sprei derby off white 169,- nieuwe textiel collectie Match New York incl. spiraalbodems en matrassen VANAF 2.595,- Herfstdroomweken Kom naar de winkel voor de nieuwe bedtextielcollectie

Nadere informatie