SCOOT PEDAL GROW! BERGTOYS.COM. age. De BERG GO 2; de eerste stappen in de ontwikkeling van je kind! months. Product Sheet XL

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SCOOT PEDAL GROW! BERGTOYS.COM. age. De BERG GO 2; de eerste stappen in de ontwikkeling van je kind! months. Product Sheet XL"

Transcriptie

1 BERG GO2 Product Sheet XL SCOOT PEDAL GROW! BERG GO 2 Blue, BERG GO 2 Pink, BERG GO 2 Mint. De BERG GO 2; de eerste stappen in de ontwikkeling van je kind! age months

2 WAAROM EEN BERG GO 2? De ontwikkeling van je kind begint op een BERG GO². De BERG GO² is onze strakke en ergonomische skelter voor de jongste kinderen! Kinderen vanaf 10 maanden leren eerst steppen met de pedalen ingeklapt. Voor je het weet gaat je kind de hele kamer steppend door. Klap vervolgens heel gemakkelijk de pedalen uit, zodat je kind de eerste ervaring op kan doen met skelteren! Naast dat de BERG GO2 goed is voor de fysieke en cognitieve ontwikkeling van je kind, is het voor kinderen heerlijk speelgoed. Ze kunnen door de 4 stille fluisterbanden veilig en stabiel rondrijden. De BERG GO2 is voor zowel binnen- als buitengebruik geschikt. Nog meer redenen voor een BERG GO 2 : Leuk en natuurlijk leren steppen en skelteren Ergonomisch design Makkelijk te besturen door direct drive Stabiel en veilig door 4 wielen Groeit mee met je kind Voor- en achteruit rijden Comfortabele, zachte banden die niet lek raken Verkrijgbaar in trendy kleuren Geschikt voor kinderen van maanden Verkrijgbaar met handige accessoires Onafhankelijk sturen TÜV 1. LEER STEPPEN Op een speelse manier je kind leren steppen en fietsen, het kan met de BERG GO 2! Je kind kan eerst op de GO 2 gaan zitten met ingeklapte pedalen. Door met de voetjes op de grond af te zetten komen kinderen vooruit, voor je het weet hebben ze het steppen onder de knie. De volgende stap is het eenvoudig uitklappen van de pedalen. Je kind kan gaan oefenen met de voetjes op deze pedalen om zo te leren skelteren. Met het steppen en skelteren, zijn de eerste stappen in de ontwikkeling van je kind gemaakt! De BERG GO 2 ; de eerste stappen in de ontwikkeling van je kind!

3 2. DE TRAPPERS UITKLAPPEN Het steppen is onder de knie; de volgende stap is het uitklappen van de trappers. Dit kan in 1 beweging gemakkelijk worden gedaan. Door het ergonomische design van de GO² komen de voeten van je kind met het steppen niet tegen de pedalen of achterwielen aan. Zelfs niet als de pedalen uitgeklapt zijn. 3. TRAPPEN Je kind kan met uitgeklapte pedalen gaan oefenen met de voetjes op deze pedalen om zo te leren skelteren. Aan het begin zal dit even wennen zijn en kan je kind het steppen en trappen afwisselen. Doordat het stuur en de pedalen los van elkaar te bedienen zijn, blijft je kind altijd in controle over de BERG GO². Met het steppen en skelteren, zijn de eerste stappen in de ontwikkeling van je kind gemaakt! Optimale bewegingsvrijheid, met zowel in- als uitgeklapte pedalen De BERG GO 2 ; de eerste stappen in de ontwikkeling van je kind!

4 4. DIRECT DRIVE De BERG GO 2 is uitgerust met een vaste verbinding tussen de voorste trapas en de achterste as. Dit betekent dat de beweging van de benen direct wordt omgezet in de beweging van de achterwielen. Dit maakt de BERG GO 2 super eenvoudig en gemakkelijk te berijden. Zowel voor- als achteruit. De BERG GO 2 ; de eerste stappen in de ontwikkeling van je kind!

5 5. ERGONOMISCH DESIGN Het strakke ergonomische design heeft veel voordelen. Het eerste voordeel is dat de voeten van je kind niet tegen de pedalen of achterwielen aan kunnen komen. Zelfs niet als de pedalen uitgeklapt zijn. Het BERG GO2 zadel heeft een eigen structuur. Dit zorgt ervoor dat je kind niet naar beneden glijdt op het zadel. Wanneer je kind dus groeit, kan je kind verder naar achter gaan zitten. Dankzij de vier wielen heeft de BERG GO2 een uitstekende stabiliteit. Omdat driewielers een wiel minder hebben, creëren deze een zeer onstabiele kantel-constructie. Scherp door de bochten zorgt bij een driewieler voor gevaarlijke situaties. 6. STABIEL DOOR 4 WIELEN Dankzij de vier wielen heeft de BERG GO 2 een uitstekende stabiliteit. Omdat driewielers een wiel minder hebben, creëren deze een zeer onstabiele kantel-constructie. Scherp door de bochten zorgt bij een driewieler voor gevaarlijke situaties. Met het strakke design is de BERG GO2 een echte eye-catcher in en om het huis. De skelter is daarnaast erg licht, waardoor je de BERG GO2 makkelijk optilt, meeneemt en opruimt. De BERG GO 2 ; de eerste stappen in de ontwikkeling van je kind!

6 BERG GO 2 BLUE De BERG GO 2 is voor kinderen van maanden. Kinderen kunnen hiermee al heel jong beginnen met leren steppen en skelteren. Dit is goed voor de fysieke en cognitieve ontwikkeling van je kind. De BERG GO 2 is van alle gemakken voorzien; in- en uitklapbare pedalen, 4 stille banden die niet lek kunnen, een direct drive systeem wat het rondrijden heel makkelijk maakt, een ergonomisch design en een zadel waar je kind stevig op zit. Met de BERG GO 2 laat je je kind onbezorgd rondrijden in en om huis! Het zadel is voorzien van een speciale structuur voor extra grip Zachte handgreep Draaggreep Stille banden om geruisloos rond te rijden die bovendien nooit lek raken Laat je kind onbezorgd. rondrijden in en om huis! Geïntegreerde in- en uitklapbare pedalen Stabiel en veilig op de grond door de 4 wielen Gewicht product: 3,85 kg Gewicht plus doos: 5 kg Formaat doos (cm): 58x38x26 age months EAN-code:

7 BERG GO 2 PINK De BERG GO 2 is voor kinderen van maanden. Kinderen kunnen hiermee al heel jong beginnen met leren steppen en skelteren. Dit is goed voor de fysieke en cognitieve ontwikkeling van je kind. De BERG GO 2 is van alle gemakken voorzien; in- en uitklapbare pedalen, 4 stille fluisterbanden die niet lek kunnen, een direct drive systeem wat het rondrijden heel makkelijk maakt, een ergonomisch design en een zadel waar je kind stevig op zit. Met de BERG GO 2 laat je je kind onbezorgd rondrijden in en om huis! Het zadel is voorzien van een speciale structuur voor extra grip Zachte handgreep Draaggreep Stille banden om geruisloos rond te rijden die bovendien nooit lek raken Goed voor de fysieke en cognitieve. ontwikkeling van je kind. Geïntegreerde in- en uitklapbare pedalen Stabiel en veilig op de grond door de 4 wielen Gewicht product: 3,85 kg Gewicht plus doos: 5 kg Formaat doos (cm): 58x38x26 age months EAN-code:

8 BERG BUZZY GO 2 MINT RACING Easy Scoot, to pedal, ride, easy grow! to master De BERG GO 2 is voor kinderen van maanden. Kinderen kunnen hiermee al heel jong beginnen met leren steppen en skelteren. Dit is goed voor de fysieke en cognitieve ontwikkeling van je kind. De BERG GO 2 is van alle gemakken voorzien; in- en uitklapbare pedalen, 4 stille fluisterbanden die niet lek kunnen, een direct drive systeem wat het rondrijden heel makkelijk maakt, een ergonomisch design en een zadel waar je kind stevig op zit. Met de BERG GO 2 laat je je kind onbezorgd rondrijden in en om huis! Het zadel is voorzien van een speciale structuur voor extra grip Draaggreep Zachte handgreep Stille fluiserbanden om geruisloos rond te rijden die bovendien nooit lek raken. Leer steppen en trappen Geïntegreerde in- en uitklapbare pedalen Stabiel en veilig op de grond door de 4 wielen Gewicht product: 3,85 kg Gewicht plus doos: 5 kg Formaat doos (cm): 58x38x26 age months EAN-code:

9 BERG GO 2 ACCESSOIRES Om de BERG GO 2 nog leuker en makkelijker te maken voor ouder en kind, zijn er verschillende accessoires. BERG Draagband Om het meenemen en optillen van de BERG GO 2 makkelijker te maken hebben we de BERG Draagband ontwikkeld. Deze band kan eenvoudig aan de GO 2 worden bevestigd. Vervolgens kan je de draagband om je schouder hangen! BERG Duwstang Met de BERG Duwstang kan je je kind vooruit helpen. De duwstang wordt bevestigd aan de achterkant van de BERG GO 2 en kan er ook makkelijk weer afgehaald worden. BERG Vlaggetje Je kind is buiten beter zichtbaar met een BERG Vlaggetje. Zo verlies je zelf je kind niet uit het oog. Ook voor andere mensen is je kind beter zichtbaar op de BERG GO 2 met vlaggetje. Accessoire Artikel Afmeting Product gewicht BERG Draagband x 6,5 cm 0,1 kg BERG Duwstang S x 18,5 cm 1,0 kg BERG Veiligheidsvlag S cm 0,1 kg

10 BERG GO2 DATA De volgende data zijn van toepassing op alle GO2 uitvoeringen *Alle afmetingen in cm

11 BERG GO 2 DATA Algemeen Aanbevolen leeftijd Min lengte gebruiker Max lengte gebruiker Max gewicht gebruiker Ouderlijk toezicht nodig Veiligheidskeurmerk Montagetijd Fysieke eigenschappen Lengte Breedte Hoogte Garantie Frame Onderdelen Banden maanden 70 cm 100 cm 20 kg Ja TÜV + CE ±10 min 65 cm 45 cm 44 cm 2 jaar 2 jaar 0 jaar Technische eigenschappen Versnellingen Band type Frame materiaal Voor- en achteruit Remsysteem Parkeerrem Transmissie Kogellagers Schommel-as Verstelbare stoel Verstelbare stuur Koppeling aanhanger N.v.t. Massief Kunststof Ja Direct Drive N.v.t. Direct Drive Ja N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t. Verpakking Afmeting 58x38x26 cm Karton in verpakking kg Synthetisch mat. in verpakking kg Hardboard in verpakking kg Aantal op euro-pallet stuks

12 Volg ons op

2,5 BERG REPPY. age. Waanzinnige looks, onbezorgd speelplezier en makkelijk mee te nemen BERGTOYS.COM. Productsheet XL

2,5 BERG REPPY. age. Waanzinnige looks, onbezorgd speelplezier en makkelijk mee te nemen BERGTOYS.COM. Productsheet XL BERG REPPY Productsheet XL REPPY RIDER, REPPY RACER, REPPY REBEL Waanzinnige looks, onbezorgd speelplezier en makkelijk mee te nemen age 2,5 2 56 WAAROM EEN REPPY? Het Reppy platform van BERG heeft 3 verschillende

Nadere informatie

BERG SPECIAL. age. Perfect voor als je op avontuur gaat! BERGTOYS.COM. Productsheet XL CHOPPER, DUO CHOPPER

BERG SPECIAL. age. Perfect voor als je op avontuur gaat! BERGTOYS.COM. Productsheet XL CHOPPER, DUO CHOPPER BERG SPECIAL Productsheet XL CHOPPER, DUO CHOPPER Perfect voor als je op avontuur gaat! age + 5 WAAROM EEN SPECIAL? Onze BERG Specials zijn net even anders als onze andere skelters. De BERG Duo Chopper

Nadere informatie

BERG BUZZY BERG BUZZY. Easy to ride, easy to master. age 2 5 BERGTOYS.COM. Stabieler, sneller en meer speelplezier dan elke driewieler!

BERG BUZZY BERG BUZZY. Easy to ride, easy to master. age 2 5 BERGTOYS.COM. Stabieler, sneller en meer speelplezier dan elke driewieler! BERG BUZZY Product brochure BERG BUZZY Product brochure Easy to ride, easy to master. Buzzy Yellow, Buzzy Bloom, Buzzy Nitro, Buzzy Racing Buzzy FIAT500 Stabieler, sneller en meer speelplezier dan elke

Nadere informatie

BERG BUZZY BERG BUZZY. Easy to ride, easy to master. age BERGTOYS.COM. Stabieler, sneller en meer speelplezier dan elke driewieler!

BERG BUZZY BERG BUZZY. Easy to ride, easy to master. age BERGTOYS.COM. Stabieler, sneller en meer speelplezier dan elke driewieler! BERG BUZZY Product brochure BERG BUZZY Product brochure Easy to ride, easy to master. Buzzy Yellow, Buzzy Bloom, Buzzy Nitro, Buzzy Racing Buzzy FIAT500 Stabieler, sneller en meer speelplezier dan elke

Nadere informatie

BERG BUZZY BERG STREET-X. leeftijd. Uniek BERGTOYS.COM. bewegen! any tricycle! More stable, much faster and. Product sheet XL.

BERG BUZZY BERG STREET-X. leeftijd. Uniek BERGTOYS.COM. bewegen! any tricycle! More stable, much faster and. Product sheet XL. BERG STREET-X Product sheet XL BERG BUZZY Product brochure. BERG Street-X More stable, much faster and more fun than Uniek bewegen! any tricycle! leeftijd 4 12 WAAROM EEN STREET-X? Sturen door je lichaam

Nadere informatie

Producent van de gemaksfiets

Producent van de gemaksfiets Fietsen op maat van Lintech Inhoudsopgave Fietsen met lage instap 04 Classic 04 Suelo 04 Elektrische fietsen 05 Classic E Drive 05 Suelo E Drive 05 LINbike driewielers 06 De speciale fietsen van Lintech

Nadere informatie

Van Raam maakt mensen mobiel TANDEMS

Van Raam maakt mensen mobiel TANDEMS Van Raam maakt mensen mobiel TANDEMS Tandem Twinny Samen genieten van een dagje erop uit kan met de Twinny. Deze fiets is een Nederlands kwaliteitsprodukt. Makkelijk op- en afstappen door de ruime, lage

Nadere informatie

Van Raam maakt mensen mobiel DRIEWIELFIETSEN

Van Raam maakt mensen mobiel DRIEWIELFIETSEN Van Raam maakt mensen mobiel DRIEWIELFIETSEN VROLIJKE FIETSEN VOOR VROLIJKE KINDEREN Beginnen met fietsen en dan tot de ontdekking komen dat een gewone fiets niet helemaal voldoet aan de stabiliteit en

Nadere informatie

DRIEWIELFIETSEN. voor kinderen en volwassenen

DRIEWIELFIETSEN. voor kinderen en volwassenen DRIEWIELFIETSEN voor kinderen en volwassenen VROLIJKE FIETSEN VOOR VROLIJKE KINDEREN Beginnen met fietsen en dan tot de ontdekking komen dat een gewone fiets niet helemaal voldoet aan de stabiliteit en

Nadere informatie

BERG SKELTERS. age. The ultimate quality go-kart! BERGTOYS.COM. BFR Frame. BERG BFR Frame + all related themes

BERG SKELTERS. age. The ultimate quality go-kart! BERGTOYS.COM. BFR Frame. BERG BFR Frame + all related themes BERG SKELTERS BFR Frame BERG BFR Frame + all related themes The ultimate quality go-kart! WAAROM EEN BERG SKELTER? 1. VERSTELBARE STOEL Door de verstelbare stoel kan je jarenlang genieten van je skelter.

Nadere informatie

BERG SKELTERS. age. The ultimate quality go-kart! BERGTOYS.COM. XXL-BFR Frame. BERG XXL-BFR Frame + all related themes

BERG SKELTERS. age. The ultimate quality go-kart! BERGTOYS.COM. XXL-BFR Frame. BERG XXL-BFR Frame + all related themes BERG SKELTERS XXL-BFR Frame BERG XXL-BFR Frame + all related themes The ultimate quality go-kart! WAAROM EEN BERG SKELTER? De huidige BERG Skelter is gebouwd op meer dan 30 jaar ervaring. Dat voel, hoor

Nadere informatie

BERG SKELTERS. age. The ultimate quality go-kart! BERGTOYS.COM. BFR-3 Frame. BERG BFR-3 Frame + all related themes

BERG SKELTERS. age. The ultimate quality go-kart! BERGTOYS.COM. BFR-3 Frame. BERG BFR-3 Frame + all related themes BERG SKELTERS BFR-3 Frame BERG BFR-3 Frame + all related themes The ultimate quality go-kart! WAAROM EEN BERG SKELTER? 1. VERSTELBARE STOEL Door de verstelbare stoel kan je jarenlang genieten van je skelter.

Nadere informatie

DRIEWIELFIETSEN. voor kinderen en volwassenen

DRIEWIELFIETSEN. voor kinderen en volwassenen DRIEWIELFIETSEN voor kinderen en volwassenen VROLIJKE FIETSEN VOOR VROLIJKE KINDEREN Beginnen met fietsen en dan tot de ontdek king komen dat een gewone fiets niet helemaal voldoet aan de stabiliteit en

Nadere informatie

Ergonomische en stijlvol ontworpen rollators

Ergonomische en stijlvol ontworpen rollators Ergonomische en stijlvol ontworpen rollators Het leven is een eindeloze ontdekkingstocht. Volop genieten van wat het leven te bieden heeft. Daar gaat het om bij Rollz. Of het nou om een wandeling in het

Nadere informatie

* THULE FIETSDRAGERS ZIJN VAN HET NIEUWSTE MODEL VAN 2013-2014. De EasyFold 931 is TUV gekeurd, de Thule 932 met 7-polige stekker niet.

* THULE FIETSDRAGERS ZIJN VAN HET NIEUWSTE MODEL VAN 2013-2014. De EasyFold 931 is TUV gekeurd, de Thule 932 met 7-polige stekker niet. VERHEGGEN AUTOMATERIALEN EINDHOVEN BIEDT AAN: 040-2455465 Door onze inkoop volume hebben we altijd zeer scherpe acties -----------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

BERG SKELTERS. age. The ultimate quality go-kart! BERGTOYS.COM. E-BFR Frame. BERG E-BFR Frame + all related themes

BERG SKELTERS. age. The ultimate quality go-kart! BERGTOYS.COM. E-BFR Frame. BERG E-BFR Frame + all related themes BERG SKELTERS E-BFR Frame BERG E-BFR Frame + all related themes The ultimate quality go-kart! WAAROM EEN BERG E-SKELTER? Lekker zorgeloos rondrijden op een skelter met trapondersteuning? Het kan op een

Nadere informatie

FIETSENREK ACCESSOIRES

FIETSENREK ACCESSOIRES FIAMMA BIKE COVER S Fietshoes gemaakt van verstevigd polyester en vinyl. Licht en waterafstotend. Nu standaard voorzien van handige houder voor het plaatsen van een gevarenbord (optie, zie pagina 111.

Nadere informatie

DE REAL AANGEPASTE KINDERSTOEL

DE REAL AANGEPASTE KINDERSTOEL Article number 803374 Last change 140415 Valid from 070601 DE REAL AANGEPASTE KINDERSTOEL EEN STOEL MET MODULAIR SYSTEEM EN ENORME MOGELIJKHEDEN Veel kinderen met een functiebeperking kunnen comfortabel

Nadere informatie

Importeur van de gemaksfiets

Importeur van de gemaksfiets Fietsen op maat van Lintech De speciale fietsen van Lintech zijn sinds de negentiger jaren een bekend en vertrouwd merk met Nederlandse kwaliteit op de Nederlandse markt. Lintech ontwerpt en fabriceert

Nadere informatie

BERG Skelters. Uw BERG Dealer:

BERG Skelters. Uw BERG Dealer: Skelters 2016 Uw Dealer: www.bergtoys.com De ingrediënten van Vakmanschap, design en innovatie zijn de ingrediënten waarmee zich onderscheidt in de markt. De Research & Development afdeling van focust

Nadere informatie

325 kg 76 cm cm 71 cm 55 cm 72 cm 100 mm 125 mm

325 kg 76 cm cm 71 cm 55 cm 72 cm 100 mm 125 mm INHOUD Mobiliteit... 2 XXL-Rehab opstap hulp... 2 XXL-Rehab rollator King... 3 XXL-Rehab Rollator Support... 5 XXL-Rehab looprek... 7 XXL-Rehab krukken... 9 MOBILITEIT XXL-REHAB OPSTAP HULP Technische

Nadere informatie

Handleiding MultiMotion Trollimaster

Handleiding MultiMotion Trollimaster Handleiding MultiMotion Trollimaster 1 Algemene toelichting op uw rollator U heeft zojuist een opvouwbare, lichtgewicht rollator gekocht. Deze rollator is bedoeld voor gebruik binnens- en buitenshuis en

Nadere informatie

Het gebruik van het opmeettoestel en het bepalen van morfologische uitzonderingen.

Het gebruik van het opmeettoestel en het bepalen van morfologische uitzonderingen. Het gebruik van het opmeettoestel en het bepalen van morfologische uitzonderingen. UCI Fietsmetingen Het kennen van de afmetingen van de fiets is nog steeds noodzakelijk. Het opmeettoestel is enkel een

Nadere informatie

Elektrische aandrijfunit met begeleidersbediening

Elektrische aandrijfunit met begeleidersbediening Elektrische aandrijfunit met begeleidersbediening Actief op weg met een grote actieradius www.aat-online.de In veel situaties komt u met uw manuele rolstoel moeilijk vooruit. Begeven u en uw begeleider

Nadere informatie

www.active-walker.com

www.active-walker.com www.active-walker.com 1 EEN INHOUD 1. Inhoud 2. Inleiding 6. Montage en vervoer 7. Persoonlijke veiligheid 3. Beschrijving onderdelen 4. Onderhoud 5. Instellingen voor comfort 8. Werking 9. Specificaties

Nadere informatie

Van Raam maakt mensen mobiel ROLSTOELFIETSEN

Van Raam maakt mensen mobiel ROLSTOELFIETSEN Van Raam maakt mensen mobiel ROLSTOELFIETSEN Rolstoelfiets O-pair 2 Verstelbare zitting Verstelbare voetsteun Uw partner, kind of bewoner is rolstoelgebruiker en u wilt met hem/haar een gezellig stuk fietsen.

Nadere informatie

Fig Veiligheid

Fig Veiligheid 3.4.2 Crankstel; bij inrijden van een nieuwe skelter Na een gebruiksperiode van enkele dagen (bij intensief gebruik) tot twee weken (bij normaal gebruik) dienen de bevestigingsbouten (zie Fig. 3) waarmee

Nadere informatie

Croozer. Altijd onderweg.

Croozer. Altijd onderweg. CATALOGUS 2012 Croozer. Altijd onderweg. KID CARGO DOG MINI www.croozer.eu GO CROOZIN! Graag onderweg? Met baby, kind of hond? Met Croozer rijden ze allemaal mee. Hier vindt u de praktische fietsaanhanger

Nadere informatie

Bak je fiets. De nieuwe bakfietsen aan u voorgesteld

Bak je fiets. De nieuwe bakfietsen aan u voorgesteld Bak je fiets De nieuwe bakfietsen aan u voorgesteld Tweewielers 1. Cargobike lang van Bakfiets.nl 2. Gazelle Caby van Gazelle 3. 995 van de Fietsfabriek 4. Onderwaterfiets Driewielers 5. Triobike Mono

Nadere informatie

UCI Fietsmetingen. Commissie Commissarissen & Reglementen

UCI Fietsmetingen. Commissie Commissarissen & Reglementen . UCI Fietsmetingen Het kennen van de afmetingen van de fiets is nog steeds noodzakelijk. Het opmeettoestel is enkel een instrument om het proces te versnellen. De UCI-reglementen zijn beschikbaar op ww.uci.ch

Nadere informatie

Kinderen. Jongvolwassenen. Volwassenen. Opties Aqua - Safari 2215 Happy - Sporty Freedom Lagoon 2219 Vintage E-bike

Kinderen. Jongvolwassenen. Volwassenen. Opties Aqua - Safari 2215 Happy - Sporty Freedom Lagoon 2219 Vintage E-bike DRIEWIELERS Versie: B, 201705 Alle rechten, inclusief vertaling, voorbehouden. Niets uit deze handleiding mag geheel of gedeeltelijk in enige vorm (druk, fotokopie, microfilm of ieder ander procedé) zonder

Nadere informatie

Handleiding. Tilly Light fietsendrager

Handleiding. Tilly Light fietsendrager Handleiding Tilly Light fietsendrager mei 2015 Tilly Light BV Inhoudsopgave Algemeen 4 Onderdelen 5 Stekker aansluiting 10 Eerste gebruik 11 Op de auto plaatsen 15 Fietsen plaatsen 18 Rijden 23 Fietsen

Nadere informatie

Artikelnummer 803316 Laatst gewijzigd 120927 Geldig vanaf 070601. Wanneer de functie het ontwerp bepaalt!

Artikelnummer 803316 Laatst gewijzigd 120927 Geldig vanaf 070601. Wanneer de functie het ontwerp bepaalt! Artikelnummer 803316 Laatst gewijzigd 120927 Geldig vanaf 070601 REAL 9000 PLUS Volwassenen Wanneer de functie het ontwerp bepaalt! REAL 9000 PLUS REAL 9100 PLUS EL één modulesysteem, vier basismodellen

Nadere informatie

Motor. Motortype 4155

Motor. Motortype 4155 Efficiënte Rider met optionele 94 of 103 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor huis-en grondeigenaren die behoefte hebben aan een hoge efficiëntie,

Nadere informatie

HULPMIDDELENINFO MEEFIETSEN AANHANGFIETS MET ÉÉN WIEL MET TWEE WIELEN

HULPMIDDELENINFO MEEFIETSEN AANHANGFIETS MET ÉÉN WIEL MET TWEE WIELEN HULPMIDDELENINFO MEEFIETSEN Personen die niet zelfstandig kunnen fietsen of die zich niet zelfstandig in het verkeer kunnen begeven, kunnen nood hebben aan een hulpmiddel om mee te fietsen. Deze personen

Nadere informatie

Artikelnr. 803316 Mercado 100329 Valid from 070601. REAL 9000 PLUS VOLWASSENEN Wanneer de functie het ontwerp bepaalt!

Artikelnr. 803316 Mercado 100329 Valid from 070601. REAL 9000 PLUS VOLWASSENEN Wanneer de functie het ontwerp bepaalt! Artikelnr. 803316 Mercado 100329 Valid from 070601 REAL 9000 PLUS VOLWASSENEN Wanneer de functie het ontwerp bepaalt! REAL 9000 PLUS REAL 9100 PLUS EL ÉÉN MODULESYSTEEM, VIER BASISMODELLEN Een moderne

Nadere informatie

Commissie Commissarissen & Reglementen

Commissie Commissarissen & Reglementen Kennis van de afmetingen van de fiets is nood-zakelijk en behoort tot de basiskennis van de commissarissen. De UCI-reglementen zijn beschikbaar op ww.uci.ch in Deel 1, Algemene organisatie van de wielersport

Nadere informatie

REAL 9000 PLUS KIND. Waar kwaliteit, functionaliteit en design bij elkaar komen! Valid from 070601. Last change 1000601. Article number 803374

REAL 9000 PLUS KIND. Waar kwaliteit, functionaliteit en design bij elkaar komen! Valid from 070601. Last change 1000601. Article number 803374 REAL 9000 PLUS KIND Article number 803374 Last change 1000601 Valid from 070601 Waar kwaliteit, functionaliteit en design bij elkaar komen! Een Stoel met modulair systeem en enorme mogelijkheden Veel kinderen

Nadere informatie

Generated by Foxit PDF Creator Foxit Software http://www.foxitsoftware.com For evaluation only. BMX race fiets

Generated by Foxit PDF Creator Foxit Software http://www.foxitsoftware.com For evaluation only. BMX race fiets BMX race fiets Koop een fiets die zo goed mogelijk bij jouw lichaam past. Dat wil zeggen dat hij niet te klein maar ook niet te groot moet zijn. Hij moet aangepast zijn voor jouw lichaamslengte en kracht.

Nadere informatie

Verrijdbare doucheen toiletstoelen

Verrijdbare doucheen toiletstoelen Invacare / Aquatec Verrijdbare doucheen toiletstoelen Tot 180 kg Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean ual Vip en Ocean -Vip e verrijdbare douche- en toiletstoelen van de Aquatec Ocean Serie bieden

Nadere informatie

Croozer. Altijd onderweg.

Croozer. Altijd onderweg. CATALOGUS 2011 Croozer. Altijd onderweg. KID CARGO DOG MINI www.croozer.eu GO CROOZIN! CROOZEN ONTSPANT. Graag onderweg? Met baby, kind of hond? Met Croozer rijden ze allemaal mee. Hier vindt u de praktische

Nadere informatie

Action3 Kom in actie! Action3

Action3 Kom in actie! Action3 Invacare Action 3 Kom in actie! De Invacare Action 3 biedt een maximale mobiliteit doordat deze gemakkelijk is aan te passen aan de gebruiker. De verbeterde ergonomie en rijeigenschappen garanderen de

Nadere informatie

Compact. Comfortabel. Portilo.

Compact. Comfortabel. Portilo. Westfalia Portilo Compact. Comfortabel. Portilo. NIEUW PortiloBox: De demontabele Kofferruimte Kompakte Abmessungen und gute Bedienbarkeit zeichnen den Portilo aus. CCC-Wertung: Westfalia Portilo Westfalia

Nadere informatie

Kies je eigen weg. Compacte reisscooter met vering

Kies je eigen weg. Compacte reisscooter met vering Scootmobielen Kies je eigen weg De paden op, de lanen in. Op visite bij familie, even een boodschap halen of volop genieten van een tochtje in de natuur. Met de topklasse comfort scootmobielen van Life

Nadere informatie

100% individualiteit

100% individualiteit De 100% rollator 1 3 100% individualiteit De Gemino 30 is de 100% rollator. 100% individualiteit, veiligheid, comfort en keuze. Een rollator waarmee u niet alleen uw actieve leven en uw onafhankelijkheid

Nadere informatie

Installatie instructies Buddyrider Bron: buddyrider.nl

Installatie instructies Buddyrider Bron: buddyrider.nl Installatie instructies Buddyrider Bron: buddyrider.nl 1. Monteer de zitting aan het voorste platform en bevestig het plateau van de draagarm met één van de meegeleverde schroeven. 2. Bevestig de montagebeugel

Nadere informatie

Easy. Future driven. Sure & secure

Easy. Future driven. Sure & secure De fietsendrager samen op avontuur Met ruimte tot wel vier fietsen, brengt de just click fietsendrager elk avontuur binnen handbereik. Maak de click en ontdek samen de wereld. Easy De just click fietsendrager

Nadere informatie

Etac Clean. toilet- en doucherolstoel

Etac Clean. toilet- en doucherolstoel Etac Clean toilet- en doucherolstoel Etac Clean Etac Clean is een veilige en simpele toilet- en doucherolstoel voor zowel de gebruiker als de verzorger. Met praktische details is de toilet- en doucherolstoel

Nadere informatie

CATALOGUS COLLECTIE 2019

CATALOGUS COLLECTIE 2019 CATALOGUS COLLECTIE 2019 Life is glorious. Let s go. Aan alle nieuwe ouders. We nodigen je uit om samen met je kindje de wereld in te gaan. Verbind je met elkaar. En met al het moois om je heen. Samen

Nadere informatie

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden.

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor landeigenaren die de vraag superieure efficiency, wendbaarheid

Nadere informatie

Hoe leer ik een kind fietsen?

Hoe leer ik een kind fietsen? FICHE Hoe leer ik een kind fietsen? Deze fiche is bedoeld als individueel leertraject voor leerlingen die niet zelfstandig kunnen vertrekken. Voor welke kinderen is deze les bedoeld? tussen de zes en de

Nadere informatie

Leia Zelfstandig en zelfredzaam

Leia Zelfstandig en zelfredzaam Leia Zelfstandig en zelfredzaam Introductie nieuwe rollator Leia Met trots presenteert Human Care de Leia, een compleet nieuwe serie van moderne rollators voor degenen die hoge eisen stellen aan zowel

Nadere informatie

KOEL AF IN STIJL. EOLE INFINITE Eole Infinite elektronisch VU6670F0

KOEL AF IN STIJL. EOLE INFINITE Eole Infinite elektronisch VU6670F0 EOLE INFINITE Eole Infinite elektronisch VU6670F0 KOEL AF IN STIJL Extra grote dekking met oscillatie van 180 Eole Infinite is uitgerust met nieuwe oscillatietechnologie en dekt 180. Hij zorgt voor een

Nadere informatie

Handleiding. Tilly Light fietsendrager

Handleiding. Tilly Light fietsendrager Handleiding Tilly Light fietsendrager Versie 2, 2015 Tilly Light BV 2 Inhoudsopgave Algemeen 4 Onderdelen 5 Stekker aansluiting 9 Eerste gebruik 10 Op de auto plaatsen 14 Fietsen plaatsen 17 Rijden 22

Nadere informatie

Carbon Ultralight BLIJF DE WERELD ONTDEKKEN

Carbon Ultralight BLIJF DE WERELD ONTDEKKEN Carbon Ultralight BLIJF DE WERELD ONTDEKKEN Gefeliciteerd met uw nieuwe Carbon Ultralight. Dit is de lichtste rollator ter wereld! Om alle mogelijkheden van uw Carbon Ultralight te benutten is het belangrijk

Nadere informatie

Verlosbed Nascentia Comfort, gebruikersgemak en ergonomie in één verlosbed

Verlosbed Nascentia Comfort, gebruikersgemak en ergonomie in één verlosbed Verlosbed Nascentia Comfort, gebruikersgemak en ergonomie in één verlosbed Comfort en ergonomie voor de moeder, gebruiksgemak voor de arts en verpleegkundige. Dat is het Nascentia verlosbed. Een unieke

Nadere informatie

Wera 2go. Het ruimtewonder voor mobiel gebruik.

Wera 2go. Het ruimtewonder voor mobiel gebruik. Wera 2go. Het ruimtewonder voor mobiel gebruik. 2 Een kleine stap voor Wera gereedschapssets. Een grote stap voor de mensheid. De stoffen boxen en etuis met vliesgedeelte kunnen nu mee op pad: Het Wera

Nadere informatie

Forma NEW. De nieuwe professionele cardiolijn voor in uw eigen huis. www.technogym.com

Forma NEW. De nieuwe professionele cardiolijn voor in uw eigen huis. www.technogym.com Forma De nieuwe professionele cardiolijn voor in uw eigen huis NEW www.technogym.com Professioneel hardlopen in uw eigen huis. Run Forma is ontwikkeld op basis van de technologie en biomechanica van de

Nadere informatie

BESTELFORMULIER 2019

BESTELFORMULIER 2019 Aanvrager / Dealer: Besteldatum: Adres: Ordernummer: Postcode / Plaats: Referentie: Contactpersoon: Telefoonnummer: De MOMO driewielfiets is geschikt voor kinderen, tieners en volwassenen die extra ondersteuning

Nadere informatie

EEN WEDSTRIJD CROSSFIETS.

EEN WEDSTRIJD CROSSFIETS. EEN WEDSTRIJD CROSSFIETS. We zullen iets vertellen over de grootte van je fiets en het verzet. In de eerste plaats er zijn 2 categorieën fietsen : de zgn 20 inch fietsen (wielmaat) en de 24 inch fietsen

Nadere informatie

HET OPMETEN VAN FIETSEN

HET OPMETEN VAN FIETSEN HET OPMETEN VAN FIETSEN. UCI-REGLEMENTERING FIETSEN Kennis van de afmetingen van de fiets is noodzakelijk en behoort tot de basiskennis van de commissarissen. De UCI-reglementen zijn beschikbaar op ww.uci.ch

Nadere informatie

Commissie Commissarissen & Reglementen

Commissie Commissarissen & Reglementen Kennis van de afmetingen van de fiets is nood-zakelijk en behoort tot de basiskennis van de commissarissen. De UCI-reglementen zijn beschikbaar op ww.uci.ch in Deel 1, Algemene organisatie van de wielersport

Nadere informatie

G-fietsen van de provincie Oost-Vlaanderen in Provinciaal domein Puyenbroeck te Wachtebeke

G-fietsen van de provincie Oost-Vlaanderen in Provinciaal domein Puyenbroeck te Wachtebeke DRIEWIELER HANDBIKE TANDEM G-fietsen van de provincie Oost-Vlaanderen in Provinciaal domein Puyenbroeck te Wachtebeke nr SOORT FIETS MODEL / AANTAL 11 4 5 1 Duo-Driewieler FUN2GO (tandem naast elkaar)

Nadere informatie

De ideale oplossing voor kleine ruimtes

De ideale oplossing voor kleine ruimtes De ideale oplossing voor kleine ruimtes Freccia 15 is zowel met kabel als met batterij beschikbaar Kabel uitvoering Batterij uitvoering BC BC LONG RUN Batterij uitvoering met lange gebruikstijd Dankzij

Nadere informatie

Verrijdbare tilliften passief & actief. Specialist in aangepast wonen

Verrijdbare tilliften passief & actief. Specialist in aangepast wonen Verrijdbare tilliften passief & actief Specialist in aangepast wonen Efficiënte oplossingen veilig, betrouwbaar & comfortabel Guldmann 2 Passieve tilliften pagina 4 pagina 5 pagina 6 pagina 7 Model TEUN

Nadere informatie

GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013

GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 Naam bedrijf Briggs & Stratton Stand Nr. 2.04 Website www.briggsandstratton.nl Omschrijving innovatie Introductie van het Simplicity Suspension Comfort System voor zitmaaiers

Nadere informatie

Gemotoriseerde display oplossingen. vogels.com/professional - 1

Gemotoriseerde display oplossingen. vogels.com/professional - 1 display vogels.com/professional - 1 Gemotoriseerde Accessoires PFTE 7111 Gemotoriseerde display-trolley met kast PFTE 7112 Gemotoriseerde display-trolley PFWE 7150 Gemotoriseerde display-wandsteun PFA

Nadere informatie

Roof boxes RUISER. Cruiser, overweldigend veel ruimte.

Roof boxes RUISER. Cruiser, overweldigend veel ruimte. Roof boxes RUISER Cruiser, overweldigend veel ruimte. 3 GROOT, GROTER, GROOTST. Cruiser. Overweldigend veel ruimte. Dakkoffers zijn er in allerlei soorten en maten, maar als u op zoek bent naar veel extra

Nadere informatie

Verrijdbare tilliften. passief & actief

Verrijdbare tilliften. passief & actief Verrijdbare tilliften passief & actief Efficiënte oplossingen veilig, betrouwbaar & comfortabel Guldmann 2 Passieve tilliften pagina 4 pagina 5 pagina 6 pagina 7 Model TEUN Model TIM / THOMAS Model SAMSON

Nadere informatie

Een gevarieerd aanbod

Een gevarieerd aanbod Comfortline 2 TALAMEX COMFORTLINE: kwaliteit is de basis U zoekt een rijk uitgeruste boot met goede vaareigenschappen voor een eerlijke prijs? Dan is de Talamex Comfortline u op het lijf geschreven. Talamex

Nadere informatie

Betrouwbare, robuuste scootmobielen...

Betrouwbare, robuuste scootmobielen... Betrouwbare, robuuste scootmobielen... met een indrukwekkende actieradius, een sterke motor en een prachtig design. www.prestonability.com www.afikim.nu info@prestonability.com Tel NL 036 53 53 580 Tel

Nadere informatie

// PURE STIJL IN ELKE BOCHT

// PURE STIJL IN ELKE BOCHT What s your Ervaar vrijheid als nooit tevoren met de nieuwe Quicki e Attitude aankoppelfiets. Of je nu wilt gaan sporten of je mobiliteit wilt vergroten, er is altijd een Attitud e die perfect bij jou

Nadere informatie

Performance, stijl & vrijheid

Performance, stijl & vrijheid Performance, stijl & vrijheid Comfortabel en veilig op pad! Met de Elite2 serie brengt Sterling een nieuwe norm! De Sterling scootmobielen hebben in de loop der jaren ruimschoots bewezen veilige en betrouwbare

Nadere informatie

Alle prijzen in deze brochure zijn excl. eventuele verzendkosten Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen zonder aankondiging vooraf gewijzigd

Alle prijzen in deze brochure zijn excl. eventuele verzendkosten Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen zonder aankondiging vooraf gewijzigd Alle prijzen in deze brochure zijn excl. eventuele verzendkosten Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen zonder aankondiging vooraf gewijzigd worden De algemene voorwaarden van Segway Nederland zijn

Nadere informatie

1 [ 100% ] Rollators

1 [ 100% ] Rollators [ 100% ] Rollators 1 2 3 Gemino 100% rollator voor u! Bent u op zoek naar een rollator die helemaal bij u past en waarmee u comfortabel en vol vertrouwen kunt wandelen, of u nu onderweg bent of thuis?

Nadere informatie

Action 5 Vouwframe & Action 5 Vastframe

Action 5 Vouwframe & Action 5 Vastframe Action 5 Vouwframe & Ontdek de Action 5 Family LICHTGEWICHT VERSTELBAAR CONFIGUREERBAAR Action 5 Vouwframe Perfect voor jouw actieve levensstijl! De Invacare Action 5 is ontwikkeld voor de actievere gebruiker

Nadere informatie

Onoverwinnelijk. Twinclip. De revolutionaire grasmaaier. stiga.be - stiga.nl

Onoverwinnelijk. Twinclip. De revolutionaire grasmaaier. stiga.be - stiga.nl Onoverwinnelijk. Twinclip De revolutionaire grasmaaier. stiga.be - stiga.nl Twinclip GEMAAKT VOOR U EN UW TUIN. Met meer dan 80 jaar ervaring is Stiga gekend voor zijn uitstekende betrouwbaarheid. Hoogwaardige

Nadere informatie

Wat is een Trikke? +32 474 567 562

Wat is een Trikke? +32 474 567 562 fitenfun@skynet.be www.fitenfun.be +32 474 567 562 Wat is een Trikke? Je gaat vooruit zonder te trappen of te steppen...je moet slingeren? Wat is dat een Trikke? Trikke is simpel gezegd een 3-wieler zonder

Nadere informatie

Een gevarieerd aanbod

Een gevarieerd aanbod Greenline 2 TALAMEX GREENLINE: Kwaliteit voor de sportvisser U zoekt een kwalitatief goede, betrouwbare, sterke én comfortabele boot? Dan is de Talamex Greenline u op het lijf geschreven. Talamex Greenline

Nadere informatie

Olympos. Handleiding Olympos rollator

Olympos. Handleiding Olympos rollator Olympos Handleiding Olympos rollator INHOUDS OPGAVE 1 - Welkom 2 - Garantie 3 - Onderdelen OLYMPOS rollator 4 - Technische gegevens 5 - Veiligheid 6 - Assembleren / aanpassing Uitklappen Inklappen Verlagen

Nadere informatie

Performance, stijl & vrijheid

Performance, stijl & vrijheid Performance, stijl & vrijheid Comfortabel en veilig op pad! Met de Elite2 Plus en XS brengt Sterling een nieuwe norm! De Sterling scootmobielen hebben in de loop der jaren ruimschoots bewezen veilige

Nadere informatie

RESILIENCE HUMAN LIFE CAREBED WE CARE RELIEVE FEEL GOOD HET NIEUWE ZIEKENHUISBED VOOR DE PSYCHIATRISCHE ZORG

RESILIENCE HUMAN LIFE CAREBED WE CARE RELIEVE FEEL GOOD HET NIEUWE ZIEKENHUISBED VOOR DE PSYCHIATRISCHE ZORG RESILIENCE HUMAN LIFE CAREBED HET NIEUWE ZIEKENHUISBED VOOR DE PSYCHIATRISCHE ZORG ONTWORPEN IN OPDRACHT VAN DE DEENSE OVERHEID. MET ALS HOOFDZAKELIJKE DOELSTELLING: HET REDUCEREN VAN FIXATIE BIJ PSYCHIATRISCHE

Nadere informatie

PRESENTATIEKAST OPBERGMEUBEL. www.abcdisplay.nl

PRESENTATIEKAST OPBERGMEUBEL. www.abcdisplay.nl PRESENTATIEKAST OPBERGMEUBEL www.abcdisplay.nl Nr.1 Nr.1 Presentatiekast, Display, Popup Store en Point of Sale Presentatiekast, Display, Popup Store en Point of Sale Dé Mobiele Presentatiekast Geen presentatie

Nadere informatie

Kids. Tieners. Volwassenen. Opties Aqua - Safari 2215 Happy - Sporty Freedom Lagoon 2219 Vintage E-bike

Kids. Tieners. Volwassenen. Opties Aqua - Safari 2215 Happy - Sporty Freedom Lagoon 2219 Vintage E-bike DRIEWIELERS Versie: B, 2015-04 Alle rechten, inclusief vertaling, voorbehouden. Niets uit deze handleiding mag geheel of gedeeltelijk in enige vorm (druk, fotokopie, microfilm of ieder ander procedé) zonder

Nadere informatie

umotion. Hét loophulpmiddel voor mensen met de ziekte van Parkinson. umotion. Veilig bewegen. Langer zelfstandig.

umotion. Hét loophulpmiddel voor mensen met de ziekte van Parkinson. umotion. Veilig bewegen. Langer zelfstandig. umotion. Hét loophulpmiddel voor mensen met de ziekte van Parkinson. Als een standaard rollator niet veilig genoeg is. umotion. Veilig bewegen. Langer zelfstandig. www.umotion.eu umotion. Veilig bewegen.

Nadere informatie

Actie Nieuws November / December 2013

Actie Nieuws November / December 2013 Actie Nieuws November / December 2013 VOORWOORD We naderen het eind van 2013, en graag presenteren wij u nog wat leuke eindejaarsacties, noviteiten en er komen wat acties van het afgelopen jaar terug in

Nadere informatie

100% individualiteit product design award 2011

100% individualiteit product design award 2011 De 100% rollator 1 3 100% individualiteit De Gemino 30 is de 100% rollator. 100% individualiteit, veiligheid, comfort en keuze. Een rollator waarmee u niet alleen uw actieve leven en uw onafhankelijkheid

Nadere informatie

Modulaire rolstoelen

Modulaire rolstoelen Modulaire rolstoelen Afgestemd op de individuele eisen van de rolstoelgebruiker Modulaire rolstoelen Ons modulaire assortiment bestaat uit de Roxx, Canto Nxt en Plus. Deze rolstoelen zijn opgebouwd volgens

Nadere informatie

Kinder fietsen Uw fietsenmaker bij u in de buurt. Click icon to add picture

Kinder fietsen Uw fietsenmaker bij u in de buurt. Click icon to add picture Kinder fietsen 2019 wwwvelomobilebe Uw fietsenmaker bij u in de buurt Alle modellen uit het Puky aanbod kunnen besteld worden Selectie fietsjes uit het uitgebreid aanbod van Puky Produktie in Duitsland

Nadere informatie

Etac presenteert: S.P.A. Collection. Safe. Personal. Assistance. 1. S.P.A. Collection

Etac presenteert: S.P.A. Collection. Safe. Personal. Assistance.  1. S.P.A. Collection Etac presenteert: S.P.A. Collection Safe. Personal. Assistance. www.etac.com 1 S.P.A. Collection S.P.A. Collection 2 Lean on us. Stay yourself. Leun op ons. Wees uzelf. Bijna iedereen heeft op een bepaald

Nadere informatie

Aquatec. Ocean. Ocean, Ocean Vip, Ocean Dual Vip, Ocean E-Vip

Aquatec. Ocean. Ocean, Ocean Vip, Ocean Dual Vip, Ocean E-Vip Aquatec Ocean Ocean, Ocean Vip, Ocean ual Vip, Ocean -Vip van 964 tot 1094 mm van 680 tot 810 mm 934 mm 730 mm 370 mm 459 mm (539 en version XL) 485 mm 450 mm 560 mm van 480 tot 600 mm Stabiel, stalen

Nadere informatie

nieuw van Jippa stal & weide programma

nieuw van Jippa stal & weide programma nieuw van Jippa stal & weide programma Foto komt niet overeen met de geleverde ronde voerruif Voerruiven Voerruiven van Jippa zijn de ideale ruiven voor het bijvoeren op de weide. In alle seizoenen inzetbaar

Nadere informatie

KM 70/30 C Bp Pack Adv

KM 70/30 C Bp Pack Adv KM 70/30 C Bp Pack Adv Veegmachine die zowel in bochten naar links als rechts goed veegt en ook probleemloos in een rechte lijn werkt. Vochtbestendige universele borstelharen voor alle oppervlakken. Vliesfilter

Nadere informatie

Een gevarieerd aanbod

Een gevarieerd aanbod Comfortline 2 TALAMEX COMFORTLINE: kwaliteit is de basis U zoekt een rijk uitgeruste boot met goede vaareigenschappen voor een eerlijke prijs? Dan is de Talamex Comfortline u op het lijf geschreven. Talamex

Nadere informatie

Minimalistisch, actief Scandinavisch design

Minimalistisch, actief Scandinavisch design DE TRAP ASSISTENT Minimalistisch, actief Scandinavisch design Eindelijk kan ik weer zelfstandig traplopen - Man, met behulp van Fysiotherapie, herstellende van een beroerte De Assistep is een hulpmiddel

Nadere informatie

Steekwagens staal Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu

Steekwagens staal Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Steekwagens staal Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu REF 105TA4564 Handbescherming Handbescherming Met glijbeugels! Volle banden in optie! Stevige steekwagens

Nadere informatie

Test18. caravanopstapjes

Test18. caravanopstapjes Test18 caravanopstapjes Botbreuken en verzwikte enkels kun je op vakantie missen als kiespijn. Daarom moet een opstapje veilig en stabiel zijn. In de Grote KCK Test komen dit keer achttien caravanopstapjes

Nadere informatie

MOMO. De aangepaste driewielfiets (XL) cm cm cm cm. Basis model

MOMO. De aangepaste driewielfiets (XL) cm cm cm cm. Basis model Aanvrager / Dealer: Adres: Postcode / Plaats: Contactpersoon: Besteldatum: Ordernummer: Referentie: Telefoonnummer: MOMO De aangepaste driewielfiets De is geschikt voor kinderen, tieners en volwassenen

Nadere informatie

Picknicktafel 187,50 Massief eiken voor lange levensduur. Nu met 10% korting 895,- NU 70,- NU MET 10% KORTING 288,-

Picknicktafel 187,50 Massief eiken voor lange levensduur. Nu met 10% korting 895,- NU 70,- NU MET 10% KORTING 288,- Gezond en rustgevend Hele jaar buiten te gebruiken Conform alle eisen gemaakt Profiteer nu van onze voorjaarsaanbieding Afmeting: B130xD77xH188cm Nu met 10% korting 895,- Zand-watertafel (B40xD40xH55cm)

Nadere informatie

ALLE MUST-HAVES VOOR DEZE VAKANTIE

ALLE MUST-HAVES VOOR DEZE VAKANTIE Je vertrekt bijna op vakantie? Vergeet dan zeker niet te controleren of je alles bijhebt. Of het nu om een sportieve of ontspannen vakantie gaat, een goede voorbereiding is een must! Voor een fietstocht

Nadere informatie